Σύνδεση

View Full Version : ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Σελίδες : 1 [2] 3 4

sniper
19/05/2011, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Τα σεμεδάκια είναι εγγύηση για πολλαπλούς οργασμούς.

Όχι θα χώσω 13Κ να δω αν θα μου δώσει τίποτα στα χερια το v4 tuono.. :rolleyes:

makis206
19/05/2011, 13:57
Και λίγα λες Georgio, για ένα μηχανάκι που προσφέρει εφάμμιλη συγκίνηση με το πλέξιμο....:bawl: :lol: :bawl:

Κααααλά κααααλά...

Να πά'να πάρω κι εγώ ένα Μπε-ΜΜΜΜ-Βέ να δω τι θα πλέκω όσο βρίσκεται στα χέρια των μαστόρων...

Ρε'σεις αυτά όπου νά'ναι θα γράφουν και ημερομηνία λήξης στο ντεπόζιτο..:lol: :rotflmao:

byron
19/05/2011, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κααααλά κααααλά...

Να πά'να πάρω κι εγώ ένα Μπε-ΜΜΜΜ-Βέ να δω τι θα πλέκω όσο βρίσκεται στα χέρια των μαστόρων...

Ρε'σεις, αυτά όπου νά'ναι θα γράφουν και ημερομηνία λήξης στο ντεπόζιτο..:lol: :rotflmao:

Είπε ο κάτοχος της πομόνας σιγοτραγουδώντας "Αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω"..... :p

sapila racing
19/05/2011, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Γιατί ρε Νίκο είσαι τόσο απόλυτος?

Αμα δεν σου κάτσει παρτίδα με στραβοτρυπημένες μπιέλες, ή η άλλη παρτίδα με τους σφιχτούς στρόφαλους, θα έχεις πρόβλημα μόνο με τα ηλεκτρικά.
:smokin:

makis206
19/05/2011, 14:00
Είπε ο κάτοχος της πομόνας σιγοτραγουδώντας "Αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω"..... :p

Ο γρήγορος φτάνει πρώτος λένε, ο συνετός φτάνει πάντα..! :evil: :lol:

byron
19/05/2011, 14:01

Μη κάνεις καμμιά μαλακία....όπου να ΄ναι βγάζει V5 η Ηοunda και απ΄ότι ακούγεται θα γαμεί. :bawl: :bawl:

devil's animal
19/05/2011, 14:14

Ρε'σεις αυτά όπου νά'ναι θα γράφουν και ημερομηνία λήξης στο ντεπόζιτο..:lol: :rotflmao:

:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl:

:a18: :a10: :a10:

MikeG
19/05/2011, 14:19
Αγόρια, φτάνει το spam όμως..

transalpblack
19/05/2011, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Δηλαδή αν το transalp χρειαστεί πιστόνια , κυλίνδρους , μπιέλες ...κτλ , όπως το παλικάρι ....πως ακριβώς θα βγεις με το transalp ενώ με το 800gs δεν θα έβγαινες ?

Το ΤΑ μου είναι 2001 μοντέλο. Με πάνω από 1.000 ζημιά, βάζω άλλα τόσα και πέρνω ένα μεταχειρισμένο ή και λιγότερα και πέρνω ένα τρακαρισμένο και κάνω σκάντζα τους κινητήρες.
Πριν λίγο καιρό, είχε ένα παλικάρι ένα τρακαρισμένο εδώ μέσα κι το έδινε κομμάτια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Μα γιαυτο πηρε Transalp....για να μην υπαρχει τετοιο ενδεχόμενο.
:D

Σωστόςο προλαλήσαντας αλλά άλλοι να τα βλέπουν αυτά...

:a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46:

Έτσι έτσι φίλε μου:beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Τρεις φορές θα μηδενίσει το κοντέρ μέχρι να χρειαστεί πιστόνια το TransAlp".

Έχω φίλο που του έχει γυρίσει τέσσερις φορές :eyepop: :sun:

Και μπορεί να είναι ακριβά τα ανταλλακτικά της Honda αλλά όταν θα πας, ο τύπος πίσω από τον πάγκο θα σου πει φίλε μου μάλλον τράκαρες για να είσαι εδώ. Δεν παίζει να χάλασε το Honda.

Δεν είναι και τόσο ακριβά πλέον...

MikeG
19/05/2011, 15:09
Νομίζω είπαμε φτάνει το spam. Λίαν συντόμως θα καθαριστεί το thread.
Για Transalp, Tiger, CBR και ότι άλλο μπορείτε να συζητάτε στις αντίστοιχες ενότητες & όχι στο thread του παλικαριού.

Moto.GR Moderation Team

takis-kk
19/05/2011, 15:30
Νομίζω τελικά, πως μερικά μηχανάκια (των BMW συμπεριλαμβανομένων)...

Είναι σαν την Τζούλια ... Πολλοί τα βρίζουν στο ξύπνιο τους ενω στον ύπνο τους ονειρεύονται πως τα καβαλάνε..

Τι να κάνουμε ρε παίδες.. Κρατήστε τα Transalp ( Ακου Trans..:rotflmao: ) και να τα χαίρεστε!

Για μας τους πλούσιους( :p ) υπάρχουν τα BMW, τα γουστάρουμε και τα πληρώνουμε !

Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε. Χρόνια τώρα η ίδια κολώνια.. :D

Απο την εποχή του Αισώπου εχουν καταγραφει παρόμοιες συμπεριφορές , βλέπε αλεπου και άγγουρα σταφύλια, ή κομμένη ουρά κλπ κλπ.

αντε πάρτε κι ένα κέρασμα :beer: :rotflmao:

taxydromos
19/05/2011, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Είναι σαν την Τζούλια ... Πολλοί τα βρίζουν στο ξύπνιο τους ενω στον ύπνο τους ονειρεύονται πως τα καβαλάνε..

πειραζει αντι για τη Τζουλια να βαλουμε τη Μερκελ??......ειναι η αγαπημενη μου!:a021:

menos
19/05/2011, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Moto.GR Moderation Team
Πως μ'αρεσεις οταν αγριεύεις.. :blush:

Ξερω, ξερω, θα διαγραφει και αυτο το ασκοπο μηνυμα χεχε :beer:

mototraveler
19/05/2011, 16:14
Έχει ξανασυμβεί τέτοιου είδους βλάβη

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=650877&page=4

gidimitropoulos
20/05/2011, 10:33
Καμμία ενημέρωση ακόμη από BMW HELLAS.....
Περιμένουμε ανταλλακτικά από Γερμανία...

PortisHead
20/05/2011, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από gidimitropoulos

Πανω που καταλαγιασε η "κοντρα"......

:lol:

gidimitropoulos
20/05/2011, 10:39
Μπορεί να έχουν ψιλοαρπάξει λίγο και να με βάλουν λιγουλάκι στο πάγο

Λες;;;

georgio
20/05/2011, 10:44

Φίλε μου, να σε ρωτήσω επειδή δεν το είδα κάπου, το πόρισμα για τη βλάβη ποιο είναι; Γιατί δηλαδή κολήσαν τα πιστόνια; Ο μηχανικός τι λέει; Μηχανικός είναι, κάτι πρέπει να πει. Η BMW;

Γιατί δεν είναι αυτό που θα έλεγες αστοχία υλικού, δεν τρύπησε το πιστόνι να πεις ότι ήταν ελαττωματική παρτίδα. Λάδι υποθέτω θα είχε ο κινητήρας. Μήπως είχε κανένα θέμα η αντλία λαδιού και είχε πέσει η πίεση;

Γιατί αλλιώς τι γίνεται; Πώς κόλησαν τα πιστόνια; Και επίσης τώρα παίρνεις έναν κινητήρα με διάρκεια ζωής άλλα 30.00χλμ;

taksidiotis25
20/05/2011, 10:44
ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Η πιό κάτω επιστολή έφυγε στις 17-5-2011 προς την Γενική Γραμματεία του Καταναλωτή στην BMW HELLAS και στην BMW ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Ε Χ Ω Τ Ρ Ε Λ Λ Α Θ Ε Ι Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ

Έχω στην κατοχή μου ένα BMW F800GS με αριθμό WB10219038ZT62184 το οποίο έχει ακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες σύμφωνα με τις οδηγίες που έχω λάβει από τον εξουσιοδοτημένο έμπορο ΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’. Συγκεκριμένα ανακλήσεις εγγύησης-λάδια ανά 5000km-service ανά 10000km.Πλήρης φάκελος στην διάθεση σας υπάρχει στον έμπορο΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’επι της οδού Βουλιαγμένης 41 Aθήνα Ελλάδα, τηλ 0030-2109213093.
Κατά το προγραμματισμένο service στα 29854km στις 9 /5/2011 ενημερώθηκα ότι υπάρχει θόρυβος κινητήρα και ότι θα κατέβει η μηχανή.Μου ανακοίνωσαν ότι έχουν κολλήσει τα δύο πιστόνια και οι δύο κύλινδροι.
Ο έμπορος ΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’ με ενημέρωσε ότι θα ζητήσει από την BMW HELLAS αντικατάσταση του κινητήρα στα πλαίσια εγγύησης καλής θέλησης αφού έχω ακολουθήσει όλες τις πιο πάνω σχετικές οδηγίες και αφού η μηχανή έχει 29854km και δεν έχει υπερβεί τις 30000km.
Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα 13/5/2011 στον έμπορο ΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’ υπάρχει ίδια μηχανή με την δική μου δηλαδή BMW F800GS στα ίδια περίπου χιλιόμετρα(28000km) με κατεβασμένο κινητήρα και ίδια περίπου ζημιά(αντίβαρο μπιέλας)
Η BMW HELLAS με ενημέρωσε ότι θα επιβαρυνθώ με όλη την εργασία επισκευής και 50% στα ανταλλακτικά.Ο κάτοχος της άλλης μηχανής δε θα έχει καμία επιβάρυνση.
Με τον τύπο της εγγύησης και οι δύο μοτοσυκλέτες είναι εκτός εγγύησης.Με το πνεύμα όμως καλής θέλησης εγγύησης της BMW η μία καλύπτεται πλήρως και η άλλη όχι.
Έχω καταβάλει στον έμπορο΄΄Βαγιανέλης ΑΕ’’με τις Νο 4556-4557/16-5-2011 αποδείξεις είσπραξης το ποσό των 1000(χιλίων)ευρώ ως προκαταβολή για τη επισκευη της μοτοσυκλέτας μου.
Επειδή θεωρώ αδιανόητη την ζημιά που έχω πάθει και επειδή υπάρχει ίδια μηχανή με την δική μου δηλαδή BMW F800GS στα ίδια περίπου χιλιόμετρα με κατεβασμένο κινητήρα,ζητώ να μην επιβαρυνθώ καθόλου και να καλυφθούν όλα από την BMW HELLAS.
Κοινοποίηση
BMW Deutschland BMW Hellas
δεν εισαι ο μονος δυστυχως φιλε μου....

gidimitropoulos
20/05/2011, 10:51
Φίλε μου, να σε ρωτήσω επειδή δεν το είδα κάπου, το πόρισμα για τη βλάβη ποιο είναι; Γιατί δηλαδή κολήσαν τα πιστόνια; Ο μηχανικός τι λέει; Μηχανικός είναι, κάτι πρέπει να πει. Η BMW;

Γιατί δεν είναι αυτό που θα έλεγες αστοχία υλικού, δεν τρύπησε το πιστόνι να πεις ότι ήταν ελαττωματική παρτίδα. Λάδι υποθέτω θα είχε ο κινητήρας. Μήπως είχε κανένα θέμα η αντλία λαδιού και είχε πέσει η πίεση;

Γιατί αλλιώς τι γίνεται; Πώς κόλησαν τα πιστόνια; Και επίσης τώρα παίρνεις έναν κινητήρα με διάρκεια ζωής άλλα 30.00χλμ;

Φιλαράκι πιό πάνω γράφω το ιστορικό αναλυτικά.Δεν υπάρχει κανένα ΠΟΡΙΣΜΑ το μόνο που μου είπαν είναι ότι όλα χαλάνε.Οταν ρώτησα αν είναι φυσιολογικό΄πήρα πάλι την ίδια απάντηση.
Να σου πω κάτι,είμαι πλέον σίγουρος ότι αυτοί ξέρουν.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

gidimitropoulos
20/05/2011, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25

Το ξέρω φίλε...

gidimitropoulos
20/05/2011, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25

Και σε τελική πόσοι ήμαστε;;;

faraway
20/05/2011, 11:05
Και σε τελική πόσοι ήμαστε;;;

Mάλλον πολλοί !!!

Και το είχα από τα αξιόπιστα μοντέλα το συγκεκριμένο ....

gidimitropoulos
20/05/2011, 11:10
Mάλλον πολλοί !!!

Και το είχα από τα αξιόπιστα μοντέλα το συγκεκριμένο ....

ΟΚ πέστο αστοχία,πέστο ατυχία, η BMW τι κάνει με την αξιοπιστία της και πιό πολύ με την υστεροφημία της;;;ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;

DrBig
20/05/2011, 11:10
τελικα δεν μας ειπες πιο(α) ακριβως ειναι το(α) προβλημα(τα).

georgio
20/05/2011, 11:13
Φιλαράκι πιό πάνω γράφω το ιστορικό αναλυτικά.Δεν υπάρχει κανένα ΠΟΡΙΣΜΑ το μόνο που μου είπαν είναι ότι όλα χαλάνε.Οταν ρώτησα αν είναι φυσιολογικό΄πήρα πάλι την ίδια απάντηση.
Να σου πω κάτι,είμαι πλέον σίγουρος ότι αυτοί ξέρουν.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

Όλα θέλω να πιστεύω ότι εννοούν τα F800GS γιατί δεν χαλάνε όλα τα μηχανάκια στα 30.000χλμ.

Μήπως θα έπρεπε να επιμείνεις λίγο παραπάνω στο τι φταίει, αν και το καινούργιο μοτέρ θα έχει διάρκεια ζωής πάλι 30.000χλμ και στο να μην δώσεις φράγκο. Γιατί μπορεί το μηχανάκι να είχε εγγύηση δύο χρόνια αλλά εσύ δεν το πήρες με το σκεπτικό να έχει διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια αλλά δέκα.

Και είναι μια πολύ λογική υπόθεση να πεις ότι θα δώσεις ένα κάρο λεφτά ακόμα συν αυτά που έχεις δώσει για να αγοράσεις το μηχανάκι και μετά από δύο-τρία χρόνια πάλι δεν θα έχεις μηχανή.

Δεν τα λέω αυτά για να "στην πω", μην το πάρεις στραβά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι η πιο συμφέρουσα λύση για σένα οικονομικά να φτιαχτεί το μηχανάκι κυρίως με δικά σου έξοδα (γιατί η εταιρεία ελάχιστα μέσα μπαίνει, απλά δεν βγάζει κέρδος από τα ανταλλακτικά).

gidimitropoulos
20/05/2011, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
τελικα δεν μας ειπες πιο(α) ακριβως ειναι το(α) προβλημα(τα).

Μπήκα για το service των30000km το πρωί 4/5/2011,το μεσημέρι με ειδοποιούν για θόρυβο και ότι μάλλον είναι καδένα.Το άλλο πρωί φοράνε καδένα αλλά ο θόρυβος εξακολουθούσε.Μου λένε ότι θα αλλάξουν τρόμπα νερού γιατί φοράει μεταλλικό γρανάζι και μάλλον βαράει αυτό.Οι καινούργιες τρόμπες του 800 βγαίνουν τώρα με πλαστικό γρανάζι.Πάλι τίποτα ο θόρυβος συνεχιζόταν.Μου λένε ότι πρέπει να κατεβάσουν μηχανή.ΕΚΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ.Κατέβασαν με ειδοποίησαν και είδα την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της μηχανής μου.Δύο πιστόνια περιμετρικά φαγωμένα και τα χιτώνια μέσα και τα δύο γυαλόχαρτο.Η συνέχεια γνωστή φωτογραφίες στην Γερμανία και ακόμη περιμένω την καλή τους ΒΟΥΛΗΣΗ να μου κάνουν την χάρη να επιβαρυνθώ όσο το δυνατόν λιγότερο

ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ

Τι ακριβώς δεν έχεις καταλάβει;

PortisHead
20/05/2011, 11:14
ΟΚ πέστο αστοχία,πέστο ατυχία, η BMW τι κάνει με την αξιοπιστία της και πιό πολύ με την υστεροφημία της;;;ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;

Ειδες εσυ να εχουν πεσει οι πωλήσεις της BMW ?
ή φανταζεσαι εσυ οτι την ενδιαφερει η αγορά της Ελλάδας τοσο πολυ ?

gidimitropoulos
20/05/2011, 11:18
Όλα θέλω να πιστεύω ότι εννοούν τα F800GS γιατί δεν χαλάνε όλα τα μηχανάκια στα 30.000χλμ.

Μήπως θα έπρεπε να επιμείνεις λίγο παραπάνω στο τι φταίει, αν και το καινούργιο μοτέρ θα έχει διάρκεια ζωής πάλι 30.000χλμ και στο να μην δώσεις φράγκο. Γιατί μπορεί το μηχανάκι να είχε εγγύηση δύο χρόνια αλλά εσύ δεν το πήρες με το σκεπτικό να έχει διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια αλλά δέκα.

Και είναι μια πολύ λογική υπόθεση να πεις ότι θα δώσεις ένα κάρο λεφτά ακόμα συν αυτά που έχεις δώσει για να αγοράσεις το μηχανάκι και μετά από δύο-τρία χρόνια πάλι δεν θα έχεις μηχανή.

Δεν τα λέω αυτά για να "στην πω", μην το πάρεις στραβά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι η πιο συμφέρουσα λύση για σένα οικονομικά να φτιαχτεί το μηχανάκι κυρίως με δικά σου έξοδα (γιατί η εταιρεία ελάχιστα μέσα μπαίνει, απλά δεν βγάζει κέρδος από τα ανταλλακτικά).

Στο όλα εννοούν όλα και εγώ το πήρα για να μην σκέφτομαι χρονοδιαγράμματα.

gidimitropoulos
20/05/2011, 11:20
Ειδες εσυ να εχουν πεσει οι πωλήσεις της BMW ?
ή φανταζεσαι εσυ οτι την ενδιαφερει η αγορά της Ελλάδας τοσο πολυ ?

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

PortisHead
20/05/2011, 11:22
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

Οσο ενδιαφερει και την Honda και εχει αφησει την αντιπροσωπεια 40 χρονια στα χερια του Σαρακάκη.

faraway
20/05/2011, 11:23
Να επιμείνεις με κάθε μέσω και νόμιμο τρόπο να φτιαχτεί το μηχανάκι σου δωρεάν . Και μετά πούλημα και πας για άλλα .:wave2:

Daemon
20/05/2011, 11:24
Εμενα μ'αρεσουνε τα "μαλλον".. Μαλλον ειναι αυτο, ας το αλλαξουμε.. Τελικα δεν ειναι μαλλον ειναι το αλλο.. ας αλλαξουμε και το αλλο.. Τελικα δεν ειναι ουτε το αλλο.. :dizzy: Ο μηχανικος το κοιταγε η ο πωλητης? Για τα πιστονια κτλ ειναι σιγουροι η με το μαλλον παλι :confused: :confused:

gidimitropoulos
20/05/2011, 11:26
Να επιμείνεις με κάθε μέσω και νόμιμο τρόπο να φτιαχτεί το μηχανάκι σου δωρεάν . Και μετά πούλημα και πας για άλλα .:wave2:

Αυτό επιδιώκω...

georgio
20/05/2011, 11:30
Στο όλα εννοούν όλα και εγώ το πήρα για να μην σκέφτομαι χρονοδιαγράμματα.

Πόσο ξετσίπωτοι είναι... :sad:

Θες την άλλη φορά που θα πας να έρθω με το Bros, που έχει τα τριπλά χιλιόμετρα, και τσιμπάει λίγο λαδάκι, το μπουρδέλο...

και να βαράω και ένα μισάωρο κόφτες έξω από το μαγαζί του να δούμε αν θα χαλάσει;

Υ.Γ.: έτος κατασκευής 1989...

@ PortisHead: δηλαδή λες τα γερμανικά δεν χαλάνε; Ή αν χαλάνε έχουν άλλη αντιμετώπιση και τους πληρώνουν πλήρως τη ζημιά και εκτός εγγύησης;

Φίλε gidimitropoulos δεν μπορώ να δω πως τους ενδιαφέρει η αγορά της Ελλάδας. Εσύ θα ξαναέπαιρνες καινούργιο BMW μετά από αυτό; Εγώ αποκλείεται. Και πιστεύω και πολλοί από όσους έχουν διαβάσει αυτό το θέμα.

gidimitropoulos
20/05/2011, 11:36
Πόσο ξετσίπωτοι είναι... :sad:

Θες την άλλη φορά που θα πας να έρθω με το Bros, που έχει τα τριπλά χιλιόμετρα, και τσιμπάει λίγο λαδάκι, το μπουρδέλο...

και να βαράω και ένα μισάωρο κόφτες έξω από το μαγαζί του να δούμε αν θα χαλάσει;

Υ.Γ.: έτος κατασκευής 1989...

@ PortisHead: δηλαδή λες τα γερμανικά δεν χαλάνε; Ή αν χαλάνε έχουν άλλη αντιμετώπιση και τους πληρώνουν πλήρως τη ζημιά και εκτός εγγύησης;

Φίλε gidimitropoulos δεν μπορώ να δω πως τους ενδιαφέρει η αγορά της Ελλάδας. Εσύ θα ξαναέπαιρνες καινούργιο BMW μετά από αυτό; Εγώ αποκλείεται. Και πιστεύω και πολλοί από όσους έχουν διαβάσει αυτό το θέμα.

Το θέμα δεν είναι τι θα κάνω ΕΓΩ αλλά τι κάνουμε όλοι ΕΜΕΙΣ εκεί έξω με ότι μηχανάκι καβαλάει ο κθένας μας και πάθει τέτοια στραβή στα 29850km;;;

gidimitropoulos
20/05/2011, 11:48
Παλικάρια μόλις μου ήρθε απαντηση από Γερμανία την βαζω όπως ήρθε(αγγλικά)

Dear Mr. Dimitropoulos,

Thank you for your e-mail. We appreciate your efforts to direct your request to us.

We have forwarded your e-mail to the relevant subsidiary, BMW Hellas AE, for further
assessment. You will be contacted as soon as possible.

Kind Regards,
BMW Motorrad Direct

------------------------------------------------------------------
Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft
Board of Management: Norbert Reithofer, Chairman,
Frank-Peter Arndt, Ernst Baumann, Herbert Diess,
Klaus Draeger, Friedrich Eichiner, Ian Robertson
Chairman of the Supervisory Board: Joachim Milberg
Registered in: Munich HRB 42243
-------------------------------------------------------------------

gidimitropoulos
20/05/2011, 11:49
Παλικάρια μόλις μου ήρθε απαντηση από Γερμανία την βαζω όπως ήρθε(αγγλικά)

Dear Mr. Dimitropoulos,

Thank you for your e-mail. We appreciate your efforts to direct your request to us.

We have forwarded your e-mail to the relevant subsidiary, BMW Hellas AE, for further

Kind Regards,
BMW Motorrad Direct

------------------------------------------------------------------
Board of Management: Norbert Reithofer, Chairman,
Frank-Peter Arndt, Ernst Baumann, Herbert Diess,
Klaus Draeger, Friedrich Eichiner, Ian Robertson
Chairman of the Supervisory Board: Joachim Milberg
Registered in: Munich HRB 42243
-------------------------------------------------------------------

Αγαπητέ κ. Δημητρόπουλος,

Σας ευχαριστούμε για το e-mail σας. Εκτιμούμε τις προσπάθειες σας να κατευθύνει το αίτημά σας προς εμάς.

Έχουμε διαβίβασε το e-mail στη σχετική θυγατρική, η BMW Hellas AE, για την περαιτέρω
αξιολόγηση. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
BMW Motorrad Direct

-------------------------------------------------- ----------------
Διοικητικό Συμβούλιο: Norbert Reithofer, Πρόεδρος,
Ο Frank-Peter Arndt, Baumann Ernst, Herbert Diess,
Ο Klaus Draeger, Friedrich Eichiner, Ian Robertson
Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου: Milberg Joachim
Εγγεγραμμένοι στο: HRB 42243 Μόναχο
-------------------------------------------------- -----------------

PortisHead
20/05/2011, 11:51

Εννοουσα οτι δεν ασχολουνται με εμας σε τετοιο βαθμο.
Οκ , καλα κανει και στελνει γραμμα στην μαμα BMW , μακαρι να βρει ανταποκριση.

Για παραδειγμα , στα αυτοκινητα , το μεριδιο της Honda απο την Ελλαδα πριν καποια χρονια ηταν στο 0.7% παγκοσμίως.
Κοινως , χεστηκε για το αν θα δυσαρεστηθουν καποιοι με τον Σαρακακη π.χ.

Σαν "οδηγο" , ψαξε φιλε να δεις σε ξενα forum , αγγλικα, γαλλικα , αμερικανικα αν συνεβει κατι εκει με το εν λογω μηχανακι και τι αντιμετωπιση ειχαν.
Μηπως και παρεις καμια ιδεα.

PortisHead
20/05/2011, 11:53

Μαγος ειμαι ? :lol:

Χεστήκαν οι Γερμανοι.....βρειτε τα μονοι σας σου λενε κοινώς.

gidimitropoulos
20/05/2011, 11:55
Εννοουσα οτι δεν ασχολουνται με εμας σε τετοιο βαθμο.
Οκ , καλα κανει και στελνει γραμμα στην μαμα BMW , μακαρι να βρει ανταποκριση.

Για παραδειγμα , στα αυτοκινητα , το μεριδιο της Honda απο την Ελλαδα πριν καποια χρονια ηταν στο 0.7% παγκοσμίως.
Κοινως , χεστηκε για το αν θα δυσαρεστηθουν καποιοι με τον Σαρακακη π.χ.

Σαν "οδηγο" , ψαξε φιλε να δεις σε ξενα forum , αγγλικα, γαλλικα , αμερικανικα αν συνεβει κατι εκει με το εν λογω μηχανακι και τι αντιμετωπιση ειχαν.
Μηπως και παρεις καμια ιδεα.

Έψαξα υπάρχουν παρόμοια περιστατικά.....

gidimitropoulos
20/05/2011, 11:57
Μαγος ειμαι ? :lol:

Χεστήκαν οι Γερμανοι.....βρειτε τα μονοι σας σου λενε κοινώς.

Λένε όμως ότι θα επικοινωνήσουν πάλι μαζί μου.....

Gandalf dr685sm
20/05/2011, 11:58
Σαν ιδιώτης αν στείλεις γράμμα θα σε παραπέμψουν στην εδώ αντιπροσωπεία. Αν το στείλει νομικός και μάλιστα με "απειλή" δημοσίευσης του περιστατικού ώς έχει.. τότε θα δείς πως απαντάνε οι Γερμανοί.

Είχα περίπου ίδια περίπτωση με ενα I.X. Γερμανική κατασκευής τότε και είχαμε στείλει γράμμα αρχικά εδώ και μετά εκεί... σημασία καμία. Βάζω λοιπόν φίλο δικηγόρο και στέλνει γράμμα και στις δύο εταιρίες. Μέσα σε 15 μέρες είχε λυθεί το πρόβλημα (σ.σ. εντελώς πληροφοριακά , αλλαγή πλεξούδα εγκεφάλου ήθελε και μας έδωσαν και για 3 μέρες , όχημα αντικατάστασης! ).

Εχετλαίος
20/05/2011, 11:59

και με τη "Γιαγιά" είχαν επικοινωνήσει

Gandalf dr685sm
20/05/2011, 12:01
Πάντως είναι το 6ο γράμμα που βλέπω προς BMW μέσα σε λίγους μήνες... στο δικό μου το μυαλό απο το κακό στο χειρότερο πάνε αυτοί σε θέματα αξιοπιστίας.

DrBig
20/05/2011, 12:03
Να υπενθυμισω την περιπτωση του drABS που πετυχε σολο να εγκαταληψει η BMW τα σερβοφρενα της.

PortisHead
20/05/2011, 12:04

Οι ελληνες , οχι οι Γερμανοι.
Γιαυτο εχουν αντιπροσωπεια ("σου λεει") εδω.

Στο εξωτερικο που βρηκες , πως λυθηκε το προβλημα ?
Τι εξελιξη υπήρξε ?

georgio
20/05/2011, 12:04
Έψαξα υπάρχουν παρόμοια περιστατικά.....

Αντιμετώπιση έλεγαν; Πλήρωσαν αυτοί τα μισά όπως σου ζητάνε εσένα; Τους κάλυψε πλήρως η εταιρεία; Γιατί άμα τους πεις ορίστε έχω τρεις περιπτώσεις στη Γερμανία που φερθήκατε έτσι γιατί σε εμένα αλλιώς, έχει σημασία.

Η απάντηση είναι για τους τύπους. Μεγάλη εταιρεία είναι, τους έστειλες μια επιστολή, δεν μπορεί να μην σου απαντήσουν. Σαν να στέλνεις βιογραφικό σε σοβαρή εταιρεία που σου απαντάνε ευχαριστούμε δεν έχουμε κενή θέση που να ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σας, θα σας έχουμε υπόψη μας για το μέλλον μπλα μπλα...

gidimitropoulos
20/05/2011, 12:09
Οι ελληνες , οχι οι Γερμανοι.
Γιαυτο εχουν αντιπροσωπεια ("σου λεει") εδω.

Στο εξωτερικο που βρηκες , πως λυθηκε το προβλημα ?
Τι εξελιξη υπήρξε ?

Ανέφεραν προβλήματα χαρτογράφησης κινητήρα σχετικά με τις βενζίνες τους( οκτάνια)και ζητούσαν οδηγίες που δεν είχαν πάρει φαίνεται ποτέ, γιατι τους βγήκανε ζημιές σαν την δική μου.

takis-kk
20/05/2011, 12:11
Εγώ πάντως , μετά τόσες σελίδες, ακόμη δεν έχω διαβάσει πόρισμα..

Η νεκροψία έγινε αλλά δεν μάθαμε απο τι πέθανε ο ασθενής...

PortisHead
20/05/2011, 12:15
Ξερω , θα ακουστει σαν εξυπναδα και δεν βοηθαει σε τιποτα,
αλλα σε μια χωρα κομπιναδόρων φτωχοδιαβόλων οπως ειναι η Ελλαδα
καλο ειναι να αγοράζουμε εργαλεια αντοχής , αποδεδειγμενα , για να αποφευγουμε
τετοιες δυσάρεστες και ατερμονες καταστάσεις....κι ας εχει 3 κλικ λιγοτερα η ρυθμιση της αναρτησης.

Anty12
20/05/2011, 12:33
Ανέφεραν προβλήματα χαρτογράφησης κινητήρα σχετικά με τις βενζίνες τους( οκτάνια)και ζητούσαν οδηγίες που δεν είχαν πάρει φαίνεται ποτέ, γιατι τους βγήκανε ζημιές σαν την δική μου.

Αδερφέ ...κάπου στο advrider...στο θρεντ για το 800 είχα διαβάσει (2 χρόνια πριν αν θυμάμαι καλά) την περίπτωση ενός Εγγλέζου που στο πρώτο σέρβις , τους πήρε χαμπάρι να αλλάζουν την χαρτογράφηση της μηχανής, μετά από εντολή "άνωθεν" και στη ζούλα.....τώρα πως και γιατί ακριβώς, δεν θυμάμαι, αλλά μιας και έχεις το ζόρι σου ....ψάξτο

Επίσης, το μέλος ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ, τραβιότανε με τα παλικάρια της BMW Ελλάς , για αρκετό καιρό.Στείλτου ένα πμ ....ίσως σε βοηθήσει.....

Καλά κουράγια...

PanVas
20/05/2011, 12:36
Φίλε μου...

Σε παρακαλώ σταμάτα αυτά τα κόπι πέιστ...

Σε αποδυναμώνει σαν χαρακτήρα και στο τέλος θα θεωρηθείς και γραφικός...

Πρέπει να καταλάβεις πότε την έχεις πατήσει και να συγχρονίζεσαι ανάλογα με τις συνθήκες...
Καλώς ή κακώς την έχεις πατήσει άσχημα. Εδώ μέσα δεν θα βρεθεί η λύση, ούτε υπάρχει περίπτωση να κάνουμε έρανο για να σε βοηθήσουμε...

Γιατί ξοδεύεις χρόνο και συναισθήματα εδώ μέσα δεν καταλαβαίνω... Αν σκοπό είχες να το δημοσιοποιήσεις και να ασκήσεις πίεση στην αντιπροσωπεία, καλώς. Το έχεις καταφέρει, μην ανησυχείς.
Κατάλαβε ότι είναι απόλυτα στο χέρι τους αν θα σε βοηθήσουν ή αν θα σε αρμέξουν. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Διάλεγε καλύτερα το συνεργείο σου άλλη φορά, ανέπτυξε προσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους που δίνεις χρήματα, διάβαζε περισσότερο τι γίνεται στον κόσμο και ζήσε με αυτό.

Και πριν προλάβεις να παρεξηγηθείς, αρπαχτείς, τρελαθείς, στεναχωρηθείς και ότι άλλο, έχε στο νου σου ότι αυτά στα γράφει κάποιος που έχει φύγει μακρυά από το σπίτι του τα τελευταία 4 χρόνια, μάζεψε χρήματα, πήρε του κουτιού επετειακό 1200 αντβ και έμεινε στην εθνική με 1200 χιλιόμετρα στο κοντέρ... Στους δύο βαθμούς και υπό βροχή για 2 ώρες... Πηγαίνοντας ταξίδι στο εξωτερικό...
Όχι μόνο αυτό, αλλά μέσα σε μία βδομάδα χρήσης, αντικατέστησα παντελόνι 500ων ευρών... Και μπότες με 10 μέρες χρήση πάλι έγιναν αντικατάσταση...

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αγορές του και τις επιλογές του. Αν οι κινητήρες των 800 έχουν πρόβλημα ή όχι, αν η Μέρκελ πρέπει να κάνει ψήφισμα στο Κρεμλίνο για ανάκληση, δεν θα το αποφασίσει κανένας από εδώ φίλε μου.

Γιατί αν του άλλου ο γείτονας έχει μπεμβέ και τον ενοχλεί το σκηνικό, εδώ θα γράψει ότι μαλακία του κατέβει... Εσύ μια φορά θα τα σκάσεις χοντρά. Εσύ και πάλι θα την έχεις πατήσει.
Οπότε πάρε πιο σοβαρά την υπόθεση, ανέτρεξε σε σχετική βιβλιογραφία (στις μέρες μας αντίστοιχα θρεντς από το εξωτερικό και το εσωτερικό) και κάνε ότι μπορείς.

Με κανένα ίχνος ειρωνείας ή πρόθεσης προσβολής προς το άτομό σου αλλά και με πλήρη συμπάθεια προς την ατυχία σου στα γράφω όλα τα παραπάνω... Οι περισσότεροι με ξέρουν από εδώ μέσα τι και ποιος είμαι. Δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλω αλλά να σε βοηθήσω και να σε προστατέψω.

Και όσο αναφορά αυτά που ειπώθηκαν ότι είναι σίδερα και μην σκας, η μοίρα και η τύχη μπορεί να φέρει πολλά άλλα χειρότερα. Εκεί πάνε τέτοιου είδους σχόλια. Μην τα παρεξηγείς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή.

Άντε και λίγες :beer: :beer: :beer: :beer: από έναν ακόμα καμμένο ελικοφόρο... :bawl:

PanVas
20/05/2011, 12:43
Και επειδή έχουμε και δουλειές, από όταν ξεκίνησα να γράφω μέχρι να ποσταριστεί το ποστ μου υπόθηκαν αρκετά σωστά μην παρεξηγηθώ παιδιά...

Ξεκίνησα να γράφω το πρωί... :rotflmao:

π.ς. Ένα ζευγαράκι στο αντβ ράιντερς ξεκίνησε για Λατινική Αμερική και μόνο όταν ανέλαβε η αντιπροσωπεία του Καναδά να καλύψει τα έξοδα, όχι η αντιπροσωπεία αλλά το κατάστημα, μόνο τότε είδαν καινούριους κινητήρα....

ggs
20/05/2011, 13:21
Έχει δίκιο ο PanVas…

Αν και όλοι καταλαβαίνουμε την πίκρα να σου χαλάσει μια σχεδόν καινούργια μηχανή , δυστυχώς τα πράγματα είναι συγκεκριμένα …

Η βλάβη έγινε ΕΚΤΟΣ εγγύησης…

Αν ήταν ένα κινέζικο παπί θα το θεωρούσαμε και σχεδόν δεδομένο…

Είναι όμως BMW (άρα ακριβό και (θα έπρεπε να είναι) αξιόπιστο) και γι αυτό ο τόσος ντόρος …

το μόνο που μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση είναι αν μπορεί να αποδεδειχθεί ότι το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται ΣΕ ΟΛΑ (ή σε πάρα πολλά) τα μοντέλα F800gs και άρα θα έπρεπε να είχε γίνει ανάκληση…

η BMW όμως , που δεν είναι καθόλου φειδωλή στις ανακλήσεις της , δεν φαίνεται να υποστηρίζει κάτι τέτοιο ….

Άρα , θεωρώ ότι το καλύτερο που έχεις να βγάλεις από την υπόθεση είναι μια καλή έκπτωση για την επισκευή της βλάβης…

(…φυσικά θεωρώντας ότι στο συνεργείο που πήγες δεν ήταν υπερ-λαμογια για να σου «φορτώσουν» μια βλάβη που δεν υπήρχε…)

blackbusa
20/05/2011, 13:56
ερωτηση κρισεως...ως γνωστον στην Γερμανια λογω καιρου χρησημοποιουνε μηχανακια για 6 μηνες...καποιος κανει σε αυτο το 6μηνο περιπου 10.000χλμ....περνανε τα 2 χρονια της εγγυσης και εχει κανει καμμια 20αρια...το τριτο εξαμηνο (προς το τελος του) παθαινει αυτο το προβλημα...και απο οτι φαινετε το εχουν παθει πολλα...αρα δεν λεμε για λαθος λειτουργιας αλλα για ελλατωμα...παιρνει τα 3 του???αν ναι και γαμω της εταιριες η bmw...

φιλε μου σου ξαναειπα...δικηγορο και ΙΝΚΑ...εκει λογικα θα μπορεσουν να σου πουν πιο σωστα απο οτι λεμε εμεις εδω....

:wave2:

menos
20/05/2011, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ερωτηση κρισεως...ως γνωστον στην Γερμανια λογω καιρου χρησημοποιουνε μηχανακια για 6 μηνες...καποιος κανει σε αυτο το 6μηνο περιπου 10.000χλμ....περνανε τα 2 χρονια της εγγυσης και εχει κανει καμμια 20αρια...το τριτο εξαμηνο (προς το τελος του) παθαινει αυτο το προβλημα...και απο οτι φαινετε το εχουν παθει πολλα...αρα δεν λεμε για λαθος λειτουργιας αλλα για ελλατωμα...παιρνει τα 3 του???αν ναι και γαμω της εταιριες η bmw...

H εγγύση συνήθως αφορά χλμ ή 2 χρόνια (οτι έρθει πρώτο).
Αυτό γνωρίζω κι'εγώ για όλες τις εγγυήσεις που δίνονται απο τις κατασκευάστριες εταιρίες..

blackbusa
20/05/2011, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Αυτό γνωρίζω κι'εγώ για όλες τις εγγυήσεις που δίνονται απο τις κατασκευάστριες εταιρίες..
αυτο το ξαναειπαμε...το θεμα ειναι οταν αποδεδηγμενα??? πουλας κατι ελλατωματικο δεν πρεπει να σεβεσε και τον πελατη σου???

PanVas
20/05/2011, 14:14

φιλε μου σου ξαναειπα...δικηγορο και ΙΝΚΑ...εκει λογικα θα μπορεσουν να σου πουν πιο σωστα απο οτι λεμε εμεις εδω....

:wave2:

Αυτή η λογική έχει ξανασυζητηθεί σε ξένα φόρουμς. Αμέτρητα χιλιόμετρα και 2 χρόνια εγγύηση δεν ισχύει σε όλες τις χώρες... Χώρες όπως Γερμανία και Καναδά ισχύει όμως.
Τα ίδια λένε και τα Αμερικανάκια και κράζουν τους Γερμανούς...
Το γεγονός ότι στην Ελλάδα όμως ισχύει η ίδια πολιτική, σε μία χώρα που οδηγάς 367 μέρες το χρόνο, αναιρεί την βρώμικη θεωρία...

Θα το ξαναπώ... Ας διαλέγουμε καλύτερα τα συνεργεία μας και που δίνουμε τα χρήματά μας.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

blackbusa
20/05/2011, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Αυτή η λογική έχει ξανασυζητηθεί σε ξένα φόρουμς. Αμέτρητα χιλιόμετρα και 2 χρόνια εγγύηση δεν ισχύει σε όλες τις χώρες... Χώρες όπως Γερμανία και Καναδά ισχύει όμως.
Τα ίδια λένε και τα Αμερικανάκια και κράζουν τους Γερμανούς...
Το γεγονός ότι στην Ελλάδα όμως ισχύει η ίδια πολιτική, σε μία χώρα που οδηγάς 367 μέρες το χρόνο, αναιρεί την βρώμικη θεωρία...

Θα το ξαναπώ... Ας διαλέγουμε καλύτερα τα συνεργεία μας και που δίνουμε τα χρήματά μας.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

στην ελλαδα θα μπορουσες να εισαι πχ ναυτικος....η να μενεις βορρεια οπου και παλι το κλιμα δεν ειναι οπως της αθηνας....:winka:

θα συμπληρωσω και στις εταιριες...:wave2:

υ.γ. βεβαια μου κανει εντυπωση το 50% του κοστους....η εισαι εκτος εγγυησης και πληρωνεις κανονικα η εισαι εντος και δεν δινεις μια...αυτο το 50 μου φαινετε παρηγορια στον μαλακ....αρρωστο...

Daemon
20/05/2011, 14:22

Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα τουλαχιστων απο Ασια μερια που ξερω. Εγγυηση ειναι για 2 χρονια (που αν θελεις μπορεις να το κανεις 3-4 χρονια παντα ανεξαρτητως χλμ :wave2:

gidimitropoulos
20/05/2011, 14:34
Εγώ πάντως , μετά τόσες σελίδες, ακόμη δεν έχω διαβάσει πόρισμα..

Η νεκροψία έγινε αλλά δεν μάθαμε απο τι πέθανε ο ασθενής...

Δεν θα μου πουνε ποτέ,πως έγινε ή από τι έγινε.Αν μου πουν θα σας πω.

menos
20/05/2011, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα τουλαχιστων απο Ασια μερια που ξερω. Εγγυηση ειναι για 2 χρονια (που αν θελεις μπορεις να το κανεις 3-4 χρονια παντα ανεξαρτητως χλμ :wave2:
Ψιλοάσχετο... αλλα είχα ένα Ford fiesta για 1½ χρόνο..
Έπαθε ζημιά το υδραυλικό του τιμονιού (είχα 25.000 χλμ.). Η πολίτική της εταιρίας έλεγε "2 χρόνια η 40.000 χλμ. ότι έρθει πρώτο".
Πλήρωσα απο την τσέπη μου 750€ (100€ εργασία) και πληρώθηκα απο την Ford ύστερα απο μερικούς μήνες τα 650€ των ανταλλακτικών.
Αρα οι Αμερικάνοι το κάνουν σωστά και άλλες εταιρίες σφυρίζουν κλέφτικα? :confused:

PortisHead
20/05/2011, 14:43
Λοιπον φιλε gidimitropoule.
Κάθισα κι έψαξα λιγο σε γερμανικα GS forums μιας και την κατέχω τη γλωσσα.

Στα προχειρα βρηκα 3 περιπτωσεις ιδιες με την δικια σου.
Οι 2 το επαθαν στα 6000 χλμ περιπου και ο αλλος στα 3000.
Κόλλημα κινητήρα και στις 3 περιπτωσεις απο ανεπαρκης λίπανση ηταν το πορισμα.
Αλλαχτηκαν οι κινητήρες , μες την εγγυηση.
Στον εναν καναν 2 μηνες , στον αλλον 1 βδομαδα με οχημα αντικαταστασης κλπ κλπ.

Αρα σιγουρα ΔΕΝ ειναι συνιθισμενη βλάβη.

Το μονο αξιοσημείωτο ειναι οτι στο τεστ διαρκειας των 50.000 χλμ που εκανε το περιοδικο motorrad παρατηρησαν υπερβολική φθορα στα πιστονια και στους κυλίνδρους.Περαν του αποδεκτου.

Αυτα ετσι ενημερωτικά.

ggs
20/05/2011, 14:43
Ψιλοάσχετο... αλλα είχα ένα Ford fiesta για 1½ χρόνο..
Έπαθε ζημιά το υδραυλικό του τιμονιού (είχα 25.000 χλμ.). Η πολίτική της εταιρίας έλεγε "2 χρόνια η 40.000 χλμ. ότι έρθει πρώτο".
Πλήρωσα απο την τσέπη μου 750€ (100€ εργασία) και πληρώθηκα απο την Ford ύστερα απο μερικούς μήνες τα 650€ των ανταλλακτικών.
Αρα οι Αμερικάνοι το κάνουν σωστά και άλλες εταιρίες σφυρίζουν κλέφτικα? :confused:

τα 100 της εργασιας γιατι δεν στα πλήρωσαν ?:confused:

blackbusa
20/05/2011, 14:45

Αλλαχτηκαν οι κινητήρες , μες την εγγυηση.

δηλαδη προλαβαν να κανουν 60.000 μεσα σε 2 χρονια???

gidimitropoulos
20/05/2011, 14:47
Φίλε μου...

Σε παρακαλώ σταμάτα αυτά τα κόπι πέιστ...

Σε αποδυναμώνει σαν χαρακτήρα και στο τέλος θα θεωρηθείς και γραφικός...

Πρέπει να καταλάβεις πότε την έχεις πατήσει και να συγχρονίζεσαι ανάλογα με τις συνθήκες...
Καλώς ή κακώς την έχεις πατήσει άσχημα. Εδώ μέσα δεν θα βρεθεί η λύση, ούτε υπάρχει περίπτωση να κάνουμε έρανο για να σε βοηθήσουμε...

Γιατί ξοδεύεις χρόνο και συναισθήματα εδώ μέσα δεν καταλαβαίνω... Αν σκοπό είχες να το δημοσιοποιήσεις και να ασκήσεις πίεση στην αντιπροσωπεία, καλώς. Το έχεις καταφέρει, μην ανησυχείς.
Κατάλαβε ότι είναι απόλυτα στο χέρι τους αν θα σε βοηθήσουν ή αν θα σε αρμέξουν. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Διάλεγε καλύτερα το συνεργείο σου άλλη φορά, ανέπτυξε προσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους που δίνεις χρήματα, διάβαζε περισσότερο τι γίνεται στον κόσμο και ζήσε με αυτό.

Και πριν προλάβεις να παρεξηγηθείς, αρπαχτείς, τρελαθείς, στεναχωρηθείς και ότι άλλο, έχε στο νου σου ότι αυτά στα γράφει κάποιος που έχει φύγει μακρυά από το σπίτι του τα τελευταία 4 χρόνια, μάζεψε χρήματα, πήρε του κουτιού επετειακό 1200 αντβ και έμεινε στην εθνική με 1200 χιλιόμετρα στο κοντέρ... Στους δύο βαθμούς και υπό βροχή για 2 ώρες... Πηγαίνοντας ταξίδι στο εξωτερικό...
Όχι μόνο αυτό, αλλά μέσα σε μία βδομάδα χρήσης, αντικατέστησα παντελόνι 500ων ευρών... Και μπότες με 10 μέρες χρήση πάλι έγιναν αντικατάσταση...

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αγορές του και τις επιλογές του. Αν οι κινητήρες των 800 έχουν πρόβλημα ή όχι, αν η Μέρκελ πρέπει να κάνει ψήφισμα στο Κρεμλίνο για ανάκληση, δεν θα το αποφασίσει κανένας από εδώ φίλε μου.

Γιατί αν του άλλου ο γείτονας έχει μπεμβέ και τον ενοχλεί το σκηνικό, εδώ θα γράψει ότι μαλακία του κατέβει... Εσύ μια φορά θα τα σκάσεις χοντρά. Εσύ και πάλι θα την έχεις πατήσει.
Οπότε πάρε πιο σοβαρά την υπόθεση, ανέτρεξε σε σχετική βιβλιογραφία (στις μέρες μας αντίστοιχα θρεντς από το εξωτερικό και το εσωτερικό) και κάνε ότι μπορείς.

Με κανένα ίχνος ειρωνείας ή πρόθεσης προσβολής προς το άτομό σου αλλά και με πλήρη συμπάθεια προς την ατυχία σου στα γράφω όλα τα παραπάνω... Οι περισσότεροι με ξέρουν από εδώ μέσα τι και ποιος είμαι. Δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλω αλλά να σε βοηθήσω και να σε προστατέψω.

Και όσο αναφορά αυτά που ειπώθηκαν ότι είναι σίδερα και μην σκας, η μοίρα και η τύχη μπορεί να φέρει πολλά άλλα χειρότερα. Εκεί πάνε τέτοιου είδους σχόλια. Μην τα παρεξηγείς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή.

Άντε και λίγες :beer: :beer: :beer: :beer: από έναν ακόμα καμμένο ελικοφόρο... :bawl:

Με κανένα ίχνος ειρωνείας ή πρόθεσης προσβολής προς το άτομό σου αλλά και με πλήρη συμπάθεια σου λέω ότι δεν το κάνω για να ασκήσω πίεση(με έχουν πάρει ήδη απο χθές δύο τηλέφωνα)αλλά ούτε για οικονομικούς λόγους(μου ζήτησαν 500 προκαταβολή και τους έδωσα 1000).ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ "HΘΙΚΑ" ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ.
Το βλέπω πολύ πιό αγνά(συναισθηματικά) κατά την άποψη μου, από την ατυχή ψυχανάλυση που μου κάνεις.

sniper
20/05/2011, 14:50
Με κανένα ίχνος ειρωνείας ή πρόθεσης προσβολής προς το άτομό σου αλλά και με πλήρη συμπάθεια σου λέω ότι δεν το κάνω για να ασκήσω πίεση(με έχουν πάρει ήδη απο χθές δύο τηλέφωνα)αλλά ούτε για οικονομικούς λόγους(μου ζήτησαν 500 προκαταβολή και τους έδωσα 1000).ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ "HΘΙΚΑ" ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ.
Το βλέπω πολύ πιό αγνά(συναισθηματικά) κατά την άποψη μου, από την ατυχή ψυχανάλυση που μου κάνεις.

Tα θέλει κι εσένα ο οργανισμός σου..

PortisHead
20/05/2011, 14:51
δηλαδη προλαβαν να κανουν 60.000 μεσα σε 2 χρονια???

Εξι Χιλιαδες (6000)
οχι Εξηντα χιλιαδες (60.000)

;)

makis206
20/05/2011, 14:51
Λοιπον φιλε gidimitropoule.

Mόρτης ο Πόρτις!:beer:

georgio
20/05/2011, 14:53
Tα θέλει κι εσένα ο οργανισμός σου..

+1

Τους δίνεις άλλα 1.000 ευρώ -προκαταβολή και βλέπουμε- για να σου φτιάξουν ένα μηχανάκι που χάλασε λίγο αφότου έληξε η εγγύηση, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αστοχία, και πλέον τοποθετείται νέο βελτιωμένο υλικό, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό στα 60.000 να έχεις πάλι τα ίδια.

blackbusa
20/05/2011, 14:54
Εξι Χιλιαδες (6000)
οχι Εξηντα χιλιαδες (60.000)

;)

ωπα...:blush:

και ελεγα οταν παρω δευτερο μηχανακι να ειναι bmw...:lol: :lol: :lol:

PanVas
20/05/2011, 14:54

Ψυχανάλυση δεν σου έκανα.
Σου είπα μην ξοδεύεις τον χρόνο σου εδώ γιατί εδώ δεν θα βρεις την λύση στο αντικειμενικά μεγάλο και όχι δίκαιο πρόβλημά σου.

Ηθικά αν το βλέπεις, περίμενε να τελειώσει η όλη ιστορία, να ξαναοδηγήσεις την μηχανή σου και μετά, γράψου σε ένα φόρουμ και εξιστόρησε τα γεγονότα.
Το πρώτο σου ποστ ήταν αυτό τουτουνού του θρεντ...

gidimitropoulos
20/05/2011, 15:06
Ψυχανάλυση δεν σου έκανα.
Σου είπα μην ξοδεύεις τον χρόνο σου εδώ γιατί εδώ δεν θα βρεις την λύση στο αντικειμενικά μεγάλο και όχι δίκαιο πρόβλημά σου.

Ηθικά αν το βλέπεις, περίμενε να τελειώσει η όλη ιστορία, να ξαναοδηγήσεις την μηχανή σου και μετά, γράψου σε ένα φόρουμ και εξιστόρησε τα γεγονότα.
Το πρώτο σου ποστ ήταν αυτό τουτουνού του θρεντ...

Ακουσε λοιπόν και ειλικρινά πάντα καλοπροαίρετα.
Λύση είναι να έχεις παρέα
Λύση είναι να έχεις συμπαράσταση
Λύση είναι που έμαθα την δική σου ιστορία και ειλικρινά λυπήθηκα
Λύση είναι που σας γνώρισα και με γνωρίσατε

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

sniper
20/05/2011, 15:12
Ακουσε λοιπόν και ειλικρινά πάντα καλοπροαίρετα.
Λύση είναι να έχεις παρέα
Λύση είναι να έχεις συμπαράσταση
Λύση είναι που έμαθα την δική σου ιστορία και ειλικρινά λυπήθηκα
Λύση είναι που σας γνώρισα και με γνωρίσατε

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Αντιλαμβάνομαι το πρόβλημά σου (το ηθικό και τεχνικό γιατί οικονομικό δεν βλέπω) αλλά προσπάθησε να σέβεσαι την γνώμη/άποψη του συνομιλητή σου εφόσον δημοσιοποίησες το θέμα σου σε φόρουμ.

Και μη φωνάζεις..

gidimitropoulos
20/05/2011, 15:16
Αντιλαμβάνομαι το πρόβλημά σου (το ηθικό και τεχνικό γιατί οικονομικό δεν βλέπω) αλλά προσπάθησε να σέβεσαι την γνώμη/άποψη του συνομιλητή σου εφόσον δημοσιοποίησες το θέμα σου σε φόρουμ.

Και μη φωνάζεις..

Σέβομαι κάθε γνώμη/άποψη και φυσικά και το σχόλιο σου.Ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη αν έχει διαφανεί κάτι άλλο.

sniper
20/05/2011, 15:19
Ωραία..

Τώρα θα μου επιτρέψεις να σε ρωτήσω κάτι..

Εσύ καβαλάς τη μηχανή αυτή περίπου 30Κ χλμ....

Την πας για σέρβις.. και σου λένε για καδένα.. δεν πειράζει αυτό.. μετά σου λένε κόλλησαν τα 2 πιστόνια.. εσύ πως διάολο καβάλαγες μηχανή με κολλημένο μοτέρ;

faraway
20/05/2011, 15:24
Ωραίο το ερώτημα ,

και το συνεχίζω :

δεν κατάλαβες κάτι πάνω στη λειτουργία της μοτο , πέραν του θόρυβου ??

Δηλαδή σε δύναμη , επιτάχυνση ...κάτι ??

sniper
20/05/2011, 15:25
....
Δηλαδή σε δύναμη , επιτάχυνση ...κάτι ??

Ένα κολλημένο μοτέρ, δεν έχει ούτε δύναμη, ούτε επιτάχυνση..

faraway
20/05/2011, 15:28
Ένα κολλημένο μοτέρ, δεν έχει ούτε δύναμη, ούτε επιτάχυνση..

Ναι ρε ,

κάτσε να ακούσουμε το παλικάρι τι έχει να πει .:winka:

gidimitropoulos
20/05/2011, 15:28
Ωραία..

Τώρα θα μου επιτρέψεις να σε ρωτήσω κάτι..

Εσύ καβαλάς τη μηχανή αυτή περίπου 30Κ χλμ....

Την πας για σέρβις.. και σου λένε για καδένα.. δεν πειράζει αυτό.. μετά σου λένε κόλλησαν τα 2 πιστόνια.. εσύ πως διάολο καβάλαγες μηχανή με κολλημένο μοτέρ;

Αν διαβάσεις πιό πάνω τα λέω όλα.
Η μηχανή μέχρι που την πήγα μέσα πήγαινε οκ.
Ο θόρυβος τελικά όπου έπρεπε να εστιάσεις γιά να ακούσεις, οδηγησε στα δύο φαγωμένα πιστόνια και στους δύο γυαλισμένους κυλίνδρους.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥΕΜΕΝΕ ΞΕΡΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ 50,70,100km. Πρόλαβε μπήκε μέσα και δεν μου έμεινε στα χέρια.

sniper
20/05/2011, 15:31
Αν διαβάσεις πιό πάνω τα λέω όλα.
Η μηχανή μέχρι που την πήγα μέσα πήγαινε οκ.
Ο θόρυβος τελικά όπου έπρεπε να εστιάσεις γιά να ακούσεις, οδηγησε στα δύο φαγωμένα πιστόνια και στους δύο γυαλισμένους κυλίνδρους.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥΕΜΕΝΕ ΞΕΡΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ 50,70,100km. Πρόλαβε μπήκε μέσα και δεν μου έμεινε στα χέρια.

Παράξενα πράγματα..

Καλη τύχη σου εύχομαι.

gidimitropoulos
20/05/2011, 15:33
ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΕ ΞΕΡΗ.

Julius
20/05/2011, 15:35
re ama "arpaksoune" ta pistonia (oxi na meinoune kolimena) akous thorivo ok, keei to ladi me thn sesoula alla paei to mixanaki mexri na pethanei telios

to exo kanei :smokin:

sniper
20/05/2011, 15:36
ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΕ ΞΕΡΗ.

Είπαμε να μην φωνάζεις (μη γράφεις με κεφαλαία δλδ)

Επισης.. ένα πιστόνι κολλάεικαι μένει ξερό.. αν ακούς θόρυβο (που εσύ προφανώς δεν άκουσες) δεν οφείλεται στο κολλημένο πιστόνι (σκέψου ότι τρίβεται στον κύλινδρο χωρίς λίπανση) - Αν ακούσεις αυτόν τον ήχο πας για φωτιά..

Αν ήταν ήχος απο μπιέλες/στρόφαλλο... ε τι διάολο... καβαλάς ένα απο τα πιο ήσυχα μοτέρ.. δεν άκουσες τίποτα; Ακούγεται χαρακτηριστικά κάτι τέτοιο.

sniper
20/05/2011, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
re ama "arpaksoune" ta pistonia (oxi na meinoune kolimena) akous thorivo ok, keei to ladi me thn sesoula alla paei to mixanaki mexri na pethanei telios

Καλά εσύ... :bawl: :lol:

Ο φίλος μας όμως δεν παρατήρησε τίποτα.. αυτό είναι το περίεργο..

sapila racing
20/05/2011, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

Συγχαρητήρια! :lol:

gidimitropoulos
20/05/2011, 15:44
Είπαμε να μην φωνάζεις (μη γράφεις με κεφαλαία δλδ)

Επισης.. ένα πιστόνι κολλάεικαι μένει ξερό.. αν ακούς θόρυβο (που εσύ προφανώς δεν άκουσες) δεν οφείλεται στο κολλημένο πιστόνι (σκέψου ότι τρίβεται στον κύλινδρο χωρίς λίπανση) - Αν ακούσεις αυτόν τον ήχο πας για φωτιά..

Αν ήταν ήχος απο μπιέλες/στρόφαλλο... ε τι διάολο... καβαλάς ένα απο τα πιο ήσυχα μοτέρ.. δεν άκουσες τίποτα; Ακούγεται χαρακτηριστικά κάτι τέτοιο.

Διάβασε την ιστορία σε παρακαλώ λίγο προσεκτικά πιό πάνω.Και οι ίδιοι μέσα στο συνεργείο μου μίλησαν πρώτα γιά καδένα και μετά γιά τρόμπα νερού.Οταν πήγα να ακούσω δεν είχαν λύσει και επρεπε να εστιάσεις.Δεν ακουγόταν κάτι τρελλό.Και δεν φωνάζω απλά θέλω να τονίσω.

menos
20/05/2011, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
τα 100 της εργασιας γιατι δεν στα πλήρωσαν ?:confused:
Το αυτοκίνητο έπαθε την ζημιά στην Σλοβακία... και μου είπαν πως τα εργατικά θα τα πλήρωνα άσχετα της εγγύησης..

toyar
20/05/2011, 19:09
η φθορά που περιγράφεις λογικά συνοδεύεται από πτώση απόδοσης, κακό ρελαντί και κατανάλωση λαδιού
αποκλείεται να πήγες τη μηχανή με αρπαγμένα έμβολα και χιτώνια και να μην έβγαζε επιτόπου μπόλικο γαλάζιο καπνό, κάτι που αν δεν καταλαβες ο ίδιος θα στο είχε αναφέρει ο μηχανικός πριν αρχίσει να αλλάζει καδένες και τρόμπες. Άλλωστε ο θόρυβος (κτύπημα) της καδένας δεν νομίζω ότι μοιαζει με το γδάρσιμο-σύρσιμο των εμβόλων
κάποια πράγματα στην ιστορία δεν κολλάνε όχι φυσικά γιατί λες ψέματα αλλά γιατί κάτι δεν σου είπαν καλά
καλά ξεμπερδέματα και μην στενοχωριέσε για τα σίδερα:beer:

takis-kk
20/05/2011, 19:54
Βλέπω να μην απαντούν οι μηχανικοί του φόρουμ και...
Χωρίς να είμαι μηχανικός ξέρω ότι τα μέταλλα μιλάνε ..
Οσο μπουζούκι μηχανικός κι αν είσαι ξεχωρίζεις το "αρπαγμα " απο θερμοκρασία , λάδι κλπ ...
Είναι υποχρεωμένοι να σου πούν " κύριε το μηχανάκι έμεινε απο λάδι! ή υπερθερμάνθηκε".
Επίσης το μηχανάκι το πήγες καβάλα και ισχυρίζεσαι πως "όλα καλά" Αρα μπορείς να τους πεις να το ξαναδέσουν και να σου το επιστρέψουν όπως το πήγες.
Πολλά πράγματα δεν κολάνε..
Συγνώμη αλλα .. Δεν καταλαβαίνω.

chr1s_86
20/05/2011, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

Επίσης, το μέλος ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ, τραβιότανε με τα παλικάρια της BMW Ελλάς , για αρκετό καιρό.Στείλτου ένα πμ ....ίσως σε βοηθήσει.....

Καλά κουράγια...

Δεν χρειάζεται πμ, έχει βάλει default απάντηση για όλους στην υπογραφή του :lol: :lol:

motzin
21/05/2011, 07:03
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ
στο συνεργείο υπάρχουν δύο μηχανές με κάποιο.... πρόβλημα η πρώτη έχει γίνει βίδες λόγω μοτερ και η δεύτερη μπήκε για ένα έλεγχο και έμεινε εκεί... Το συνεργείο έχει παραγγείλει λόγω εγγύησης δωρεάν, νέο μοτέρ για την 1η μηχανή που όμως θα περάσει στην 2η μηχανή με κόστος 50% ανταλλακτικών. το μοτέρ της 2ης μηχανής θα περαστεί στην 1η μηχανή με κάποιες επισκευές και αυτή θα πάει κατευθείαν για πούλημα...

gidimitropoulos
21/05/2011, 10:20
Βλέπω να μην απαντούν οι μηχανικοί του φόρουμ και...
Χωρίς να είμαι μηχανικός ξέρω ότι τα μέταλλα μιλάνε ..
Οσο μπουζούκι μηχανικός κι αν είσαι ξεχωρίζεις το "αρπαγμα " απο θερμοκρασία , λάδι κλπ ...
Είναι υποχρεωμένοι να σου πούν " κύριε το μηχανάκι έμεινε απο λάδι! ή υπερθερμάνθηκε".
Επίσης το μηχανάκι το πήγες καβάλα και ισχυρίζεσαι πως "όλα καλά" Αρα μπορείς να τους πεις να το ξαναδέσουν και να σου το επιστρέψουν όπως το πήγες.
Πολλά πράγματα δεν κολάνε..
Συγνώμη αλλα .. Δεν καταλαβαίνω.

Και όμως είναι όπως τα έχω περιγράψει.Αν το κράταγα άλλες δυο-τρεις μέρες θα μου έμενε στα χέρια.Πάντως όποιος έχει διάθεση και χρόνο μπορεί να περάσει να ρίξει μά ματιά στα πειστήρια και να τους κάνει και κουβέντα.Από μένα ελεύθερα.

toyar
21/05/2011, 10:27
να ξαναρωτήσω το εξής με βάση την κατάσταση των κυλινδροπίστονων:
στο δρόμο προς το συνεργείο η μηχανή έβγαζε γαλάζιο καπνό από την εξάτμιση;

gidimitropoulos
21/05/2011, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
να ξαναρωτήσω το εξής με βάση την κατάσταση των κυλινδροπίστονων:
στο δρόμο προς το συνεργείο η μηχανή έβγαζε γαλάζιο καπνό από την εξάτμιση;

Η μηχανή ήταν άκαπνη.Ακόμη και όταν με φώναξαν γιά να ακούσω,από την εξάτμιση δεν υπήρχε καμμία ένδειξη,ήταν όλα καθαρά.

πυξιδας990
22/05/2011, 21:19
τα παιδια εχουν δικιο.αποκλειεται να μην υπηρχαν ενδειξεις.παντως φιλε μετα απο αυτο που επαθες η bmw εχασε ενα φιλο-πελατη που ηταν ετοιμος να το αγορασει.οδευει προς tiger 800 μερια.

mikes
22/05/2011, 21:31
φιλε σε πιασαν κοτσο! το μηχανακι δεν ειχε τιποτα! τραβα σε δικηγορο! τα κυλινδροπιστονα που εδειξαν απλα ΔΕΝ ηταν τα δικα σου!

PanVas
27/05/2011, 10:14
Έχουμε κανένα νεότερο;

gidimitropoulos
27/05/2011, 10:36
Έχουμε κανένα νεότερο;

Σήμερα μπαίνουν τα πράγματα στην αντιπροσωπεία.Λογικά από Δευτέρα ξεκινάνε να δέσουν.ουδέν άλλο(τιμολογιακά) γνωριζω.