Σύνδεση

View Full Version : Track Days στα Μέγαρα

Σελίδες : 1 [2] 3

Stabak
23/08/2005, 13:34
V2

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

22147

idi
23/08/2005, 13:40
Σαββατο ή Κυριακη λεμε?

τη Κυριακη εχει και GP....

Runner Ducati
23/08/2005, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Δεν ξέρω, μάλλον όχι!
Δεν έχω λάστιχα, και πρέπει να φορέσω τα καλά μου... έχω ματώσει και τώρα τελευταια...

...μπορεί όμως να φέρω ένα γυμνό:smokin:

Ελα ρε σιγα... και γω δεν εχω λαστιχα, κατι παρταλια εχω, ψιλοκρατανε ομως ακομα... ειμαι και απο εγχειριση στο γονατο (κομμενος τενοντας)... θα μπαινω μονος μου στην πιστα... και μολις βγαινω, απο την κουραση του ποδιου θα με κατεβαζετε να μην πεσω (επεσα στην Β.εβοια επροχτες μπροστα στον Andrian και GTZ750 σταματημενος γιατι δεν με κρατησε το ποδι)..................... αλλα δεν μασαω... λεμε τωρα να το παιζουμε σκληροι :a22: , παραμυθι.. δηλαδη θα δουμε εκει, γιατι αλλο κουραση δρομου και αλλο πιστας.......
χαβαλες να γινεται.....................

:eyepop: ωραιο το γυμνο.................

την κανω μαγκες, παω σε μια δουλεια... τα λεμε.......

:beer:

22149

free rider
23/08/2005, 13:42
Να πω κι εγώ την χαζομάρα μου μια και με ενδιαφέρει το ζήτημα.
Σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα μέγαρα και στις Σέρρες αυτό το ξέρουμε όλοι από αρχάριους μέχρι γνώστες. Όταν όμως διοργανώνει το 0 300 τρακ ντευ όπως το τελευταίο υπάρχει μια σχετική προσοχή . Διαχωρισμός ικανοτήτων βάση μαθημάτων. Με ευχαρίστησε το ότι δεν ένιωσα καμιά απειλητική στιγμή με τα καλά λάστιχα , και ακόμη περισσότερο ότι όσοι έτυχαν στο τελευταίο τρακ στο γκρούπ των μαθητών ήταν αρκετά σοβαροί με εξαίρεση ένα συμπαθή φιλαράκο με τουόνο που όντως το παλικάρι πήγαινε αέρα, αλλά όταν του έκλινες την εσωτερική καθότανε σωστά. Όμως η πίεση όπως την ένοιωσα με έκανε να πάω καλύτερα και να ανακαλύψω σιγά σιγά την μηχανή μου όσο μπόρεσα βέβαια.
Προσωπικά με βοήθησε πολύ η προηγούμενη συμμετοχή και ο προβληματισμός μου είναι σχετικά με το ότι το τρακ το διοργανώνει ο χαλαρης που απλά δεν τον ξέρω πως συμπεριφέρεται σε τέτοιες διοργανώσεις.
Απλά θα περάσω και αν νιώθω ότι υπάρχει η σιγουριά θα μπω να το ευχαριστηθώ .

Μια και το έφερε η κουβέντα πότε οργανώνεστε για Σέρρες???

Tigas
23/08/2005, 14:12
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ :winka: ΤΟ SBS CLUB ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΣΩΜΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ(ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΠΟΥ ΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ).
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

POKERMON ETOIMAZE ΔΕΡΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ :lol:

KeLeYTiS
23/08/2005, 16:32
Kαι εγω μαλλον μεσα....

Αν δεν μπω εστω για την βολτα....

:)

kinhsh
23/08/2005, 16:49
Εγω συμφωνω με τον Stabac που θελει να προειδοποιησει να μη το παρακανει κανεις στην πιστα,γιατι υπαρχουν κινδυνοι αρκετοι. Οπως και συμφωνω με τον Sporky οτι τα Μεγαρα ειναι η ευκολη λυση ,το λουνα παρκ θα ελεγα του οδηγου σουπερσπορ μοτοσυκλετας,να δει αλλους οδηγους πως πανε,αλλες μηχανες, και ας ειναι απο τους τελευταιους σε χρονους.

Bladerunner
23/08/2005, 16:56
Οπωσδήποτε η οδήγηση σε πίστα χρειάζεται προσοχή. Αλλά ακόμη κι αυτή της Πάχης, είναι σαφώς ασφαλέστερη από τον Αι-Γιάννη, Επίδαυρο κλπ.

GTZ750
23/08/2005, 23:41
παιδια για κυριακη λεμε εμεις!!!!:D :D :D

Runner Ducati
23/08/2005, 23:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
παιδια για κυριακη λεμε εμεις!!!!:D :D :D

Γιατι ρε Γιωργο... εχει και αλλη μερα Μεγαρα??? :D :D :D ...........
εχω χασει κανα επεισοδιο? ..... :a22:
αλητες μαλλιαδες μηχανοβιοι...

:) :beer: :beer:

maron
24/08/2005, 10:54
symfono apolita me ton
Stabak
dystixos kai ego psaxno gia lastixa gia na ertho tin kyriaki alla ayto den aneri ta ekseis.exo mpei dyo fores megara kai tis dyo fores epese kaoios gnostos.tin triti fora pou itan na pame kai den piga epese enas filos.
mporo na sygrino ta megara me tis serres;;;
a-megara
b-serres

apostasi a=1 b=0
fthora elastikvn a=2 b=0
topos diamonis a=3 b=0
tropos antimetopiseis sta megara apo toys armodious kai stis serres a=3 b=1 OLYMPIOS rulezzzzzzzz
GRIP a=3 b=2
pista lakouves sxediasmos syntirisei kathariotita tapita eksodoi diafygeis kantina toyaletes parking.......... A=0 b=10000000
oups tote giati xonoume 65 euro sta megara kai 50 stis serres.

mallon tha einai to klima (limanakia kyriaki mesimeri) pou epikratei
ekei kai einai fisiologiko kai ayto otan exei toso kosmo o opoios fisika paei gia na trexei kai oxi gia na kanei endurance.
nomizo oti oloi pame gia na mathoume , na trexoume kai na piestoume ligo parapano me asfalia. pragma pou omos stin praxei kato apo aytes tis synthikes den epitynxanete.

h moni lisi pou mou pernaei apo to myallo pou den exo einai isos i ITALY i opoia einai tigka stis pistes.an kapoios exei paei tha ithela info mias kai oloi to syzhtame alla kaneis den exei paei...

makari na imoun serreos na empena kathe tetarti (dorean) stin yperoxi asfali ayti pista me tous yperoxous anthropous pou mas sympeiferthikan san na eimaste dikoi tous kai oxi san na ekmetalevontai ta50-65 euro. (mexri kai thn pista epline me ydrofora o anthropos gia na fygoun ta xalikia prin mpoume- pera apo tis symvoules kai to eyxaristo klima pou ypirxe)
zito o tote dimarxos ton serron ferte kai stin athina enan tetoion

eksakoloutho na thelo na vro lastixa eidika mprostino poy einai sto plai xeirotero apo to piso opos eksakoloutho na aisthnomai ena xeri ston popo olon ayton pou tha ta akoumpisoume ekei thn kyriaki

22193

stako
24/08/2005, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
eksakoloutho na thelo na vro lastixa eidika mprostino poy einai sto plai xeirotero apo to piso opos eksakoloutho na aisthnomai ena xeri ston popo olon ayton pou tha ta akoumpisoume ekei thn kyriaki

Στη φωτό τα λάστιχα είναι slick ή έγιναν slick??? :confused:

maron
24/08/2005, 11:13
RACETECH 190 metzeler
to mprosta stin mesi exei kai gramoules

ksexasa na grapso oti o marios kai o mitsos pou epesan sta megara den katalavan pos egine.
o marios isos epese logo mamas piesis kai kriou lastixou ston trito gyro kai o mitsos logo mamas piesis kaipoly fkaziou mias kai gyrnage poly polu grigora ekei mesa alla mallon telika epesan giati patisan se vromikes grammes gemates xalikia opos kai enas filos mou.

ps. kyriako poly kalitexniki i photo seyxaristo

maron
24/08/2005, 11:30
Stabak ti einai i tespa;;

Tigas
24/08/2005, 11:47
RACETECH 190 metzeler
to mprosta stin mesi exei kai gramoules

ksexasa na grapso oti o marios kai o mitsos pou epesan sta megara den katalavan pos egine.
o marios isos epese logo mamas piesis kai kriou lastixou ston trito gyro kai o mitsos logo mamas piesis kaipoly fkaziou mias kai gyrnage poly polu grigora ekei mesa alla mallon telika epesan giati patisan se vromikes grammes gemates xalikia opos kai enas filos mou.

ps. kyriako poly kalitexniki i photo seyxaristo

O ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, Η ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ :lol:

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΤΙΓΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟΟΟ:wave2:

maron
24/08/2005, 11:56
a:tha erthei tha parei thlephona apo pitsirikes
b:tha ton paroun thl oi pitsirikes tis proigoumenis vdomadas tha mas paratisei kai tha figei.

arga arga giati den paei kai poly grigora

xexe

Stabak
24/08/2005, 11:57
Stabak ti einai i tespa;;

τεσπα=Συντομογραφια του τέλος πάντων
Στην πάχη πάντως δεν τρώς πολύ το λάστιχο σε σχέση με πάνου, μάλλον τα τακάκια τρως περισσότερο

Tigas
24/08/2005, 12:05
a:tha erthei tha parei thlephona apo pitsirikes
b:tha ton paroun thl oi pitsirikes tis proigoumenis vdomadas tha mas paratisei kai tha figei.
arga arga giati den paei kai poly grigora

xexe

ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ Η ΓΡΙΟΥΛΑ ΤΟΥ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ:lol: .

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΝΑ ΞΕΠΙΑΣΤΟΥΜΕ:winka: :wave2:

GTZ750
24/08/2005, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Γιατι ρε Γιωργο... εχει και αλλη μερα Μεγαρα??? :D :D :D ...........
εχω χασει κανα επεισοδιο? ..... :a22:
αλητες μαλλιαδες μηχανοβιοι...

:) :beer: :beer:

απο οτι ξερω εχει και το σαββατο!!!!!:D :D :D :D :wave2: :wave2:

maron
24/08/2005, 12:27
alitheia to sabbato paizei;
an nai einai protimotero mias kai tha einai kai edio se sxesi me kyrieki.

koula poly kolopaido o kyriakos

kyriako vgale thn gria na dikseis ti kanoun ta mixanakia 15 etias

(ta 10 tha ta dikso monos mou)

stako
24/08/2005, 12:34
απο οτι ξερω εχει και το σαββατο!!!!!:D :D :D :D :wave2: :wave2:

Σίγουρα έχει και το Σάββατο? Μην πάμε τζάμπα δλδ.........

:confused:

Runner Ducati
24/08/2005, 13:19
Μολις πηρα τηλεφωνο για την πιστα μαγκες... ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗ... το σαββατο δεν παιζει... ειναι 65 ευρω Κυριακη... για να κρατατε φραγκα μαζι σας... μου ειπε οτι επειδη ο ιδιοκτητης ζηταει περισσοτερα πλεον για καθε trackday δεν την νοικιασαν και σαββατο...

πληροφοριες στα : > 210-7014438 και 6947185266

ας ελπισουμε τουλαχιστον να μην κανει αφορητη ζεστη....

καλο μεσημερι............ :beer:

maron
24/08/2005, 14:33
i 50 ston logariasmo toy kou xalari

gia osous einai sygoutoi oti tha mpoun:dizzy:

gmakris
24/08/2005, 15:28
Το συζητησα με καποιους φιλους και τελικα απο αντιδραση σκεφτονται να μην ερθουν (το σκεφτομαι και εγω)

Αυτο που ενοχλει ειναι οτι οποιος παρει το αυτοκινητακι του μπορει να μπει οποια ημερα θελει (εκτος των εκδηλωσεων) και θα πληρωσει 40 ευρω.
Εαν ομως παρει το μηχανακι θα φαει "πορτα" και θα πρεπει να περιμενει για τα περιφημα "track"days oπου θα πρεπει να πληρωσει 60% περισσοτερο απο εναν οδηγο αυτοκινητου ο οποιος φυσικα θα προκαλεσει πολυ μεγαλυτερες φθορες στην "πιστα".....

Αδικια ακουγεται και εκμεταλευση της "τρελλας" μας στο ονομα της ασφαλειας, και της οδηγικης παιδειας....:dizzy:

Σκεφτομαι μαλλον να κανω υπομονη για Σερρες τον Σεπτεμβριο.....(εκτος και εαν τελικα η τρέλλα :a21: υπερισχυσει...:D )

:wave2:

(εκανα διορθωση το κοστος, τα κουτακια πληρωνουν 40 ευρα....) :eyepop:

maron
24/08/2005, 16:00
mipos eisai mesa sto myalo mou;;;
akrivos ton idio sylogismo ekana
mias kai den vrika kai lastixa.
ypomoni gia serres me dypli xara ektos kai
an den antexoume kai mpo me takarafliasmena alla mallon gia kamia kali volta to vlepo.

kyriako volta leo ase ta gomenakia tou alpha kai ela
kai xekola me to smart poy egine matchbox

fzr1000exup
24/08/2005, 16:47
Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδία ,
Χαίρομαι απίστευατα που όλοι οι μηχανοβιοι ειναι μάγκες και αλάνια.
Τιγκα που σε ρε φίλε με το πράμα σου .Πότε θα τα πάμε μια, νομίζω πως στα 290 που πήγαινα είχαμε κρατησεί σταθερή απόσταση την αλλη φορά θα σου κλ........ωωωω.
Παίδες εγώ Μέγαρα μόνο απ έξω.::eek:

και για του λόγου το αληθές ,ειμαι με Κ5 σταθερά κμ πλαι πλαι και κοιτάω κοντερ του..
ΠΟΠΟ πανα για μου 179 εγραφε το πραγμα του και το FZR 170 παρα χιλιοστα(169,168). ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.

Μην ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ Κ5 παρτε fzr 1989 montelo,

gmakris
24/08/2005, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup

και για του λόγου το αληθές ,ειμαι με Κ5 σταθερά κμ πλαι πλαι και κοιτάω κοντερ του..
ΠΟΠΟ πανα για μου 179 εγραφε το πραγμα του και το FZR 170 παρα χιλιοστα(169,168). ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.

Μην ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ Κ5 παρτε fzr 1989 montelo,

:lol: :rotflmao: :rotflmao:
Τι εγινε ρε Κυριακο πουλας το FZR ? :rotflmao:

Tigas
25/08/2005, 07:26
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TO SBS CLUB ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο
ΤΙΓΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ(ΟΧΙ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ :winka: :lol: ) ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ CLUB GMAKRIS-rossi ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ :wave2:

maron
25/08/2005, 11:10
ti tha lagate na pame oloi sta megara na doume pos einai
(gia na eimaste kai antikoimenikoi)
kai eistera apo enan oraio kafe ekei napame volta kapou trigiro
afinontas ekei mono ta xamogella mas kai ton xeretismo mas.
ektos vevea an exei ftiahti o tapitas tis pistas - mpenoume se oligomeli group -to kostos pesi sta 40 euro .......

opou tha mpo kai xoris lastixa kai tha fero kai fortigo me ta moto ton fillon moy na ta testaro kai as doso 40 gia ekasto.

gia volta kaneis meta apo stasi stamegara;;;

stako
25/08/2005, 11:23
ektos vevea an exei ftiahti o tapitas tis pistas - mpenoume se oligomeli group -to kostos pesi sta 40 euro .......

opou tha mpo kai xoris lastixa kai tha fero kai fortigo me ta moto ton fillon moy na ta testaro kai as doso 40 gia ekasto.

Εγώ μέσα αλλά μόνο αν δεν είναι για πολύ μακριά καθώς έχω χάλια πίσω λάστιχο.....

Όπως είπα και στην αρχή πάντως, θα είμαι έτσι κι αλλιώς Μέγαρα για βόλτα...:)

Tigas
25/08/2005, 11:24

ΕΧΕΙΣ ΠΜ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΘΑΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:wave2:

maron
25/08/2005, 12:15
den exo. an exei na protini kapoios kati kalo as to kanonisoume tora alloios apo konta.
mallon tha ertho me parea opote an vrethoume ekei isos na exo syzitisi idi to poy kai opoios thelei akolouthei.

akous koyla tha po kai ston kyriako na erthei.

maron
25/08/2005, 12:34
ta 40 euro gia ta koutakia sta megara
kanta 32 ean eisai mellos se kapoion sylogo.

etsi gia na goustareis pou dineis 65 i 50 aforologita.

stako
25/08/2005, 12:40
ta 40 euro gia ta koutakia sta megara
kanta 32 ean eisai mellos se kapoion sylogo.

etsi gia na goustareis pou dineis 65 i 50 aforologita.

Πως??? Δεν έχει απόδειξη δλδ???!!!???

Λοιπόν, εγώ με βλέπω εκεί κατά τις 11 περίπου. Επειδή παίζει και στραβομάρα (την άλλη φορά στα 10 μέτρα από εκεί που είχα κάτσει είχε γνωστούς και ΔΕΝ τους είδα καθόλου), πως θα γίνει τελικά να βρεθούμε και να μην χαθούμε εκεί (γιατί είναι και ολόκληρα εκτάρια εγκαταστάσεις....:) ) ? Κάποιους από εδώ μέσα τους ξέρω φατσικά αλλά πχ εσένα maron όχι......

Αν καταφέρω να βάλω κάπου το τρίποδο από την κάμερα θα το φέρω κι αυτό για super λήψεις......:)

KeLeYTiS
25/08/2005, 13:08
Eγω δεν θα ερθω τελικα :(

maron
25/08/2005, 13:20
den eimai sigouros alla an toy valais 50 stin trapeza mallon einai aforologita. kai pali leo oti den eimai sigouros. alla stin telikh giati na einai 50 ston logariasmo kai 65 ekei;

gia na soy exei klisei trapezi mipos;

Alchimistis
25/08/2005, 14:03
Τι ωρα θα ξεκινήσεται εσεις???Θα συναντηθούμε καπου να παμε ολοι μαζι??Τι ωρα πρεπει να ειμαστε στην πίστα:hypnotize

stako
25/08/2005, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Τι ωρα θα ξεκινήσεται εσεις???Θα συναντηθούμε καπου να παμε ολοι μαζι??Τι ωρα πρεπει να ειμαστε στην πίστα:hypnotize

Εγώ θα ξεκινήσω κατά τις 9:30-10. Αλλά δεν θα μπω στην πίστα, για την βόλτα θα πάω. Αν θες να μπεις καλύτερα να πας πρωί να προλάβεις κανά session που δεν θα έχει πολύ κόσμο.....

Δεν βλέπω ενδιαφέρον από κανέναν να βρεθούμε μέσα προς το παρόν, αν θες βρισκόμαστε εμείς από πριν. Εγώ θα πάω από Φιλαδέλφεια-Εθνική-Αττική Οδό-Μέγαρα. (Πάντα πάω από Αττική Οδό τελευταία λόγω πολύ μεγαλύτερης ασφάλειας αλλά και επειδή το ανοίγεις εκεί.....) :)

:wave2: :wave2: :wave2:

Α, 13:00 εγώ θα φύγω, έχει και GP στις 2:30.........;)

oulas
25/08/2005, 14:32
Μια ερωτηση, αφου δεν εχω ερθει ποτε στην πιστα των Μεγαρων.
Αν ερθει καποιος ετσι για να χαζεψει, χωρις να βαλη την μηχανη του στην πιστα και να τρεξει, πρεπει να πληρωσει τπτ;

Επισης εχει εκει τπτ, κανα καφε η τπτ να φαμε οσο θα αραζω.
:lol: , κανα καλο μερος με δροσια και ισκιο, η θα ξερκαουμε;

Ακομα τι ωρα και που θα σας βρουμε;

idi
25/08/2005, 14:37
1. ΟΧΙ
2. εχει καντινα
3. κερνας γιατι σου απαντησα :lol: :lol: :lol: :lol:

stako
25/08/2005, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Αν ερθει καποιος ετσι για να χαζεψει, χωρις να βαλη την μηχανη του στην πιστα και να τρεξει, πρεπει να πληρωσει τπτ;

Χαλαρά μπαίνεις σαν θεατής, δεν πληρώνεις τίποτα. Απλά θα πρέπει να παρκάρεις έξω από το χώρο της πίστας αλλά μην σε ανησυχεί αυτό, κατά 99% έχεις πτική επαφή με το μωρό σου.....;)

Επίσης έχει να πάρεις να φάς να πιείς και παίζει και σκιά. Εδώ λέμε Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, οι άνθρωποι είναι σοβαροί, σκέτη Ευρώπη σε οργάνωση, όχι αστεία........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τώρα για το τι ώρα και που, δεν ξέρω για τους άλλους, κανείς δε λέει τίποτα.......

Θέλετε να πούμε 11:00 μια συνάντηση στην είσοδο? Όποιος θέλει έρχεται εκείνη την ώρα και όποιος πάει νωρίτερα πετάγεται 2 λεπτά εκεί.......

Runner Ducati
25/08/2005, 14:40
παλιοτερα ειχε και κατι ωραια σκυλια που δαγκαναν επανηλλημενα, για οσους θυμουνται.......... :lol: :lol:

oulas
25/08/2005, 14:45
Θέλετε να πούμε 11:00 μια συνάντηση στην είσοδο? Όποιος θέλει έρχεται εκείνη την ώρα και όποιος πάει νωρίτερα πετάγεται 2 λεπτά εκεί.......

Οκ εγω ειμαι μεσα για 11:00 εξω απο την πυλη.

oulas
25/08/2005, 14:47
κερνας γιατι σου απαντησα

Ελπιζω να μην τρως πολυ....:lol: :lol: :lol:

stako
25/08/2005, 14:56
Οκ εγω ειμαι μεσα για 11:00 εξω απο την πυλη.

Οκ, θα είμαι εκεί, θα με ξεχωρίσεις εύκολα, είμαι 1.85, ξανθιά, διαστάσεις 90-60-90................:eyepop: :eyepop: :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πέρα από τη πλάκα, τα λέμε εκεί, δεν είναι δύσκολο να αναγνωριστούμε, συνήθως δεν έχει κόσμο εκεί μπροστά. Αν έχει χώρο θα παρκάρω μπροστά από τη μπάρα με το μπλε-άπρο μωρό μου.......:)

GTZ750
25/08/2005, 14:58

μπορεις να χαζεψεις οσο θες!!!!

δεν εχει εισοδο !!!!!

οσο για την διαθεση να βρεθουμε ειναι αυτονοειτο πιστευω!!!!!!

τωρα πως θα καταλαβουμε ποιος ειναι ο γνωστος ειναι σχετικα ευκολο!!!.....

εγω εχω ενα z750 μαυρο με ασημι αυτοκολλητα στις ζαντες και θα φοραω μια πορτοκαλι με ασπρο στολη spidi και θα ειμαι μαζι με ενα 749 κοκκινο!!!

λογικα θα δεις και το runner ducati μαζι μας με ενα monster 800 κια μια μπλε στολη και κοκκινο κρανος!!!!

πιστευω θα μας δεις!!!!

οσο για την ωρα και εμεις θα κοιταξουμε να παμε οσο πιο νωρις γινεται!!!!:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

oulas
25/08/2005, 15:04
Εμενα θα με αναγνωρισετε ευκολα,

Θα ειμαι πανω σε ενα ασημενιο CBF250, τελειος μαμα, το οποιο θα μου φενεται σαν ποδηλατο μιας και ειμαι 1.87, 130 κιλα. :lol: :lol: :lol:

stako
25/08/2005, 15:09
Ok οπότε συναντιόμαστε αρχικά στην είσοδο και μετά μέσα βρίσκουμε και GTZ750 και Runner Ducati. :)

oulas
25/08/2005, 15:13
οκ! Λογικα θα ειμαστε στην εισοδο 2 cbf250, εγω και ο Alchimistis, μιας και αφτος απο οτι ειδα δηλωσε ενδιαφερον.

stako
25/08/2005, 15:18
οκ! Λογικα θα ειμαστε στην εισοδο 2 cbf250, εγω και ο Alchimistis, μιας και αφτος απο οτι ειδα δηλωσε ενδιαφερον.

Προς το παρόν ναι αν και κάτι μου λέει ότι θα είμαστε και περισσότεροι μέχρι τότε. :)

Κάτσε να μπουν και οι βραδυνοί στο forum......:)

Alchimistis
25/08/2005, 16:24
2 cbf 250!!!!!Στις 11 μπροστα στην εισοδο...ουλα εμεις θα συναντηθουμε πιο πριν???

oulas
25/08/2005, 17:10
νε ραι πιο πριν, μαζι με το φιδακι. Αρα 3 cbf θα σκασουμε μυτη στα μεγαρα. Μπες στο Μοντελα στο cbf na kanonhsoyme

gixxerpap
25/08/2005, 18:08
απ οτι βλεπω θα μαζευτουμε πολλες.....
θα ερθω να δω τι κανει το κ3 εκει μεσα.....

αν και κατι μου λεει οτι δυσκολα θα παει πιο γρηγορα απο το αγαπημενο μου 750...

Dr.Evil
25/08/2005, 18:50
μπορεις να χαζεψεις οσο θες!!!!

δεν εχει εισοδο !!!!!

οσο για την διαθεση να βρεθουμε ειναι αυτονοειτο πιστευω!!!!!!

τωρα πως θα καταλαβουμε ποιος ειναι ο γνωστος ειναι σχετικα ευκολο!!!.....

εγω εχω ενα z750 μαυρο με ασημι αυτοκολλητα στις ζαντες και θα φοραω μια πορτοκαλι με ασπρο στολη spidi και θα ειμαι μαζι με ενα 749 κοκκινο!!!

λογικα θα δεις και το runner ducati μαζι μας με ενα monster 800 κια μια μπλε στολη και κοκκινο κρανος!!!!

πιστευω θα μας δεις!!!!

οσο για την ωρα και εμεις θα κοιταξουμε να παμε οσο πιο νωρις γινεται!!!!:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Κατά τίς 8:45 θά είμαι εκεί νά πιω καί κανέναν καφέ , καί νά γλυτώσω λίγο ζέστη(cbr 600 fs ασημί-μαύρο) ρίξτε μιά φωνή νά τά πούμε

GTZ750
25/08/2005, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr.Evil
Κατά τίς 8:45 θά είμαι εκεί νά πιω καί κανέναν καφέ , καί νά γλυτώσω λίγο ζέστη(cbr 600 fs ασημί-μαύρο) ρίξτε μιά φωνή νά τά πούμε

:look: :look:

ειναι λιγο νωρις γιατι θα ξεκινησω απο χαλκιδα!!!!!

αλλα θα κοιταξω να ερθω νωρις!!!!!!

θα τα πουμε σιγουρα!!!!:wave2: :wave2:

Tigas
26/08/2005, 07:13
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ SBS CLUB
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΡΕΥΝΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΓΥΡΟΒΟΛΙΕΣ ΟΙ

gmakris - M1 2004
SCBR1000RR - RCV211V TIΓΚΑ 2004
Mitsos1 - CBR600RR
Sporky - CBR 954 RR
Gixerpap - GSX - R K3
Pokermon - CBR1000RR

SnakeMJK
26/08/2005, 07:54

3 cbf250... kala e... 8a kanoume paniko :P
plaka 8a xei!

sporky
26/08/2005, 08:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
3 cbf250... kala e... 8a kanoume paniko :P
plaka 8a xei!

:confused:

πανικό? ok......

oulas
26/08/2005, 08:31
βρε σπορκυ να σας δουμε ερχομαστε, οχι να μπουμε μεσα...:wave2:

stako
26/08/2005, 09:10
Ωραία, τελικά μαζευόμαστε κάμποσοι.......:)

Παιδιά με τα CBF (και όποιος άλλος) φαντάζομαι ισχύει 11 στην είσοδο που είπαμε?

SnakeMJK
26/08/2005, 09:24
nai, 11 ekso ap tin eisodo. 8a imaste stantar 2-3 cbf.

8a kanoume kai kala paniko :p afou oute stin pista 8a mpoume, oute mas pairnei na kanoume kati tetio... an itan pio ftina 8a empena gia anagnoristikous logous (na ma8o ligo tin mixani se asfales perivalon klp).

stako
26/08/2005, 09:36

8a kanoume kai kala paniko :p afou oute stin pista 8a mpoume, oute mas pairnei na kanoume kati tetio... an itan pio ftina 8a empena gia anagnoristikous logous (na ma8o ligo tin mixani se asfales perivalon klp).

Οκ, θα τα πούμε από κοντά :)

stako
26/08/2005, 10:50
Μήπως τελικά θα πάει κανείς από Νέα Χαλκηδόνα-Εθνική-Αττική Οδό κατά τις 10:30???

KeLeYTiS
26/08/2005, 11:15

Μπορεις να μπεις για ενα session,να σε στριμωξουν δηλαδη και να μην χρειαστει να πληρωσεις ολη την μερα...

Ετσι εκανα και εγω στο προηγουμενο και μπηκα για ενα session με 15 ευρω

Καλου κακου παρε και τον εξοπλισμο μαζι και προς το τελος της μερας χωσου και μπες.....

Αξιζει τον κοπο πιστεψε με ..... :wave2:

oulas
26/08/2005, 11:24
Αξιζει τον κοπο πιστεψε με .....

Αν εχεις και καταλληλο μηχανακι ναι...

Τα cbf μας ειναι μολις 20.5 αλογα. Πχ στην εθνικη αν θες να πας κανονικα, το τερματιζει στα 130. Αρα τι να κανεις στην πιστα;

Ασε που κανενας απο μας δεν εχει εξοπλισμο πληρη για πιστα...

KeLeYTiS
26/08/2005, 11:28
Αν εχεις και καταλληλο μηχανακι ναι...

Τα cbf μας ειναι μολις 20.5 αλογα. Πχ στην εθνικη αν θες να πας κανονικα, το τερματιζει στα 130. Αρα τι να κανεις στην πιστα;

Ασε που κανενας απο μας δεν εχει εξοπλισμο πληρη για πιστα...

Δεν ειπα οτι εχετε R1 αλλα επειδη η πιστα ειναι μικρη και σφιχτη μπαινεις ανετα με μικρο μηχανακι

Και εγω με 250 μπηκα :evil:

Και δεν ημουν το πιο αδυναμο μηχανακι μεσα υπηρχε και πιο αδυναμο και μαλιστα πηγαινε και πολυ καλα

Ενα 125 :eek: μαζι με μηχανακια 3 και 4 (και 5 και 6 ) φορες τον κυβισμο του... !

22291

Tigas
26/08/2005, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Μήπως τελικά θα πάει κανείς από Νέα Χαλκηδόνα-Εθνική-Αττική Οδό κατά τις 10:30??? 1

ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΤΟ SBS CLUB:winka:

KeLeYTiS
26/08/2005, 11:32
Ενα περασμα απο το ΤΖ125

http://rapidshare.de/files/3109657/tz125_2.zip.htm

Δεν εχει σχεση βεβαια με το cbf

Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να μπεις....

Δεν ειναι αγωνας (αλλο αν μερικοι το βλεπουν ετσι) ειναι ενας ωραιος τροπος να μαθεις λιγο περισσοτερο την μηχανη σου σε ενα σχετικα ασφαλες περιβαλλον με καλυτερη ασφαλτο απο εναν δημοσιο δρομο.....

22295

SnakeMJK
26/08/2005, 11:53
epeidi me mixanokinito a8litismo exo empeiria mono stous 4 troxous, peite mou epigrammatika ti eksoplismos xreiazete?

kranos, full stoli, mpotes, gantia? yparxei periptosi na exei nikiarika i pista?

KeLeYTiS
26/08/2005, 12:04
Κρανος,μποτες,στολη ολοσωμη η διαιρουμενη (δερμα) και γαντια....

Χμμμ αυτα

Νοικιαζουν και εκει απο οτι εχω ακουσει αλλα οταν ειχα παει εγω ηταν κλειστα....

Valentino_Ptossi
26/08/2005, 17:09
SBS fate ta italidakia gia prwino kai meta gyriste ligo grhgora gia na xwnepsete(einai kai ligo baria blepeis)!:rotflmao: :rotflmao:

distixos egw tha taksidebw thn kyriakh to prwi!

Πολυμήχανος
26/08/2005, 23:56
Λοιπόν , αγαπητοί κύριοι με τα CBF250 και όλοι όσοι έχετε μηχανάκια που τα θεωρείτε ''μικρά''.

Την θεωρία ''Έχω μικρό μηχανάκι και τι δουλειά έχει στην πίστα τόσο μικρό που είναι'' απλά διαγράψτε την , δεν ισχύει.

Και εγώ με ''μικρό'' μηχανάκι θα έρθω (VFR400) και μια χαρά θα μπει στην πίστα.

Και τα ''μικρά'' μηχανάκια έχουν λόγο ύπαρξης σε ένα trackday γιατί:

1-Δεν είναι αγώνας να πρέπει σώνει και καλά να βγείτε πρώτοι. Είναι track day και σκοπός του είναι να ρίξετε γυροβολιές στην πίστα, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να δείτε τι κάνει το μηχανάκι σας κ.ο.κ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 270...

2-Το ότι θα γυρνάτε στην πίστα σημαίνει ότι δεν θα γυρνάτε στους δρόμους. Γιατί CBF-ξεCBF όλα τα μηχανάκια τα τρέχουμε είτε έχουν 2 είτε 200 άλογα, και είναι κρίμα αυτό να γίνεται στην δημοσιά. Δδλ όσοι έχουν ''μικρά'' δεν τα έχουν τρέξει ΠΟΤΕ στον δρόμο, γιατί είναι ''μικρά''; Σίγουρα ΟΧΙ. Ε, ελάτε να τα τρέξετε στην πίστα, τότε.

3-Λίγοι είναι αυτοί που την βλέπουν ''αγώνας'' και πάλι προσέχουν όταν θα δουν πιο αργό μηχανάκι μπροστά τους. Κανείς δεν είναι τρελός να τρέχει τόσο πολύ με το χίλια , που να περάσει από πάνω έναν πιο αργό και να τα διαλύσει όλα...

4-Ειδικά δε η πίστα των μεγάρων, έχει στροφές των 60, 70 , 90 και μόνο η έξοδος από την σαρδανάπαλη στροφή μπροστά στα πιτς είναι λίγο πιο γρήγορη στα 120. Εντάξει στην ευθεία στο πίσω μέρος τα μεγάλα θα χτυπάνε (αν το θέλουν) 240 στο τέλος, αλλά σε όλο το υπόλοιπο, εκεί γύρω στα 70-120 θα πηγαίνετε. Ε, μην μου πείτε ότι δεν πάει το CBF 70-120.... Δεν πάτε και στην parabolica να στρίψετε με 200 , για την πίστα των μεγάρων λέμε.

5-Τα πιο γρήγορα μηχανάκια είναι τα 125 και τα 250 σε αυτήν την πίστα, σας λέει τίποτα αυτό;

Αυτά, ελάτε να δείτε, και μην φοβάστε περισσότερο από όσο πρέπει. Πάω στοίχημα ότι όποιος με CBF250 ή άλλο ''μικρό'' δεν μπει, την κυριακή το βράδυ, θα το έχει σκυλομετανοιώσει.

Τουλάχιστον ελάτε να δείτε με τα μάτια σας, ότι δεν είναι και τίποτα το τρομερό...

Ιδωμεν, ελπίζω στην πίστα όλους και όποιος θέλει ας μου μιλήσει, θα είναι αυτός με το VFR 400 χωρίς φώτα...

oulas
27/08/2005, 00:58
1-Δεν είναι αγώνας να πρέπει σώνει και καλά να βγείτε πρώτοι. Είναι track day και σκοπός του είναι να ρίξετε γυροβολιές στην πίστα, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να δείτε τι κάνει το μηχανάκι σας κ.ο.κ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 270...

Συμφωνο απολυτα!

Λίγοι είναι αυτοί που την βλέπουν ''αγώνας'' και πάλι προσέχουν όταν θα δουν πιο αργό μηχανάκι μπροστά τους. Κανείς δεν είναι τρελός να τρέχει τόσο πολύ με το χίλια , που να περάσει από πάνω έναν πιο αργό και να τα διαλύσει όλα...

Δεν εχω παει ποτε σε καμια πιστα και δεν εχω εμπειρια ουτε σαν απλος θεατης. Την Κυριακη αυτη θα ειναι η πρωτη μου φορα που θα παρακολουθησω τι παιζει. Ακουσα σε καποιο ποστ παραπανω, οτι μπρει να αφησουν να μπουν 5-6 μηχανακια μαζι.

Και ρωταει, πες οτι μπαινει ενας σαν εμενα που ειναι ασχετος, δεν παιζει να παρψ στον λαιμο μου και τους αλλους; Η δεν μπορει και ενα μεγαλυτερο μηχανκλι να φαει κατα λαθος ενα που θα πηγαινει πολυ αργοτερα; Αφου ειναι track day,´μπορει να μπει ο καθενας που θα πληρωσει, και... Αυτα βεβαια τα λεω τωρα υποθετικα, ακομα δεν εχω αποψη σοβαρη για ολο το θεμα....

-Τα πιο γρήγορα μηχανάκια είναι τα 125 και τα 250 σε αυτήν την πίστα, σας λέει τίποτα αυτό

αυτο δεν μπορω να το καταλαβω! Ειναι δυνατον πχ, ενασυγκεκριμενος οδηγος, να κανει λιγοτερο χρονο με ενα πχ cbf250, απο ενα Ζ750;:hypnotize Δεν σε καταλαβαινω...

Τεσπα, Κυριακη κοντη γιορτη...

Πιστευω θα ναι ωραια, και θα περασουμε ολοι καλα, ητε απο τις κερκιδες ειτε μεσα στην πιστα...:wave2: :wave2:

Πολυμήχανος
27/08/2005, 01:12
Ναι θεωρητικά σε κάποιες περιτπώσεις (δεν λέω για τα μέγαρα τώρα) ένα 125 μπορεί να είναι πιο γρήγορο από ένα 1000

Γιατί το 1000 εκτός από πιο δυνατό είναι και πιο βαρύ όμως. Σε διαδρομή με κλειστές στροφές, το βάρος κάνει την διαφορά στο κέντρο της στροφής. Οπότε αν δεν έχει πουθενά ευθείες (πάντα θεωρητικό το παράδειγμα) το 125 των 100 κιλών έχει το πάνω χέρι αντί του 1000 των 200 κιλών.

Και η πίστα των μεγάρων είναι σε μεγάλο βαθμό τέτοια πίστα. με αργές στροφές, που το 1000 δεν έχει τι να κάνει την δυναμή του, όταν το 125 με την μισή φυγόκεντρο περνάει αέρα.

Αυτό εννοώ.

Τις υπόλοιπες απορίες σου , θα τις απαντήσεις μόνος σου την κυριακή, παρατηρώντας. Αλλά εκτός από αυτό, υποτίθεται ότι πληρώνεις μια γενικότερη οργάνωση και όχι μόνο το νοίκι της πίστας. Η οποία γενικότερη οργάνωση , ελέγχει όλη την ημέρα θέματα ασφάλειας στην πίστα, αν δει κάποιον επικίνδυνο τον βγάζει έξω, αν κάποιος δεν σέβεται 10 απλούς κανόνες που σου εξηγούν πριν μπεις βγαίνεις κ.ο.κ.

Τώρα βέβαια σε trackday του συγκεκριμένου οργανωτή δεν έχω ματαξαναπάει οπότε δεν παίρνω και όρκο ότι όλα γίνονται όπως πρέπει...

Πολυμήχανος
27/08/2005, 01:19
Και εντάξει το παράδειγμα ήταν λίγο ατυχές, όταν λέω 125 και 250 εννοώ ας πούμε NSR250 όχι CBF250. Αλλά και πάλι ισχύει ότι δεν πάς για να βγείς πρώτος.

Πας για να πειραματιστείς με το πόσο νωρίς προετοιμάζεις το σώμα σου πριν φτάσεις στην στροφή, πόσο νωρίς φρενάρεις, πότε κατεβάζεις ταχύτητες, που ακριβώς κάνεις την τιμονιά για να ξαπλώσει το μηχανάκι, πότε ανοίγεις το γκάζι και με ποιό τρόπο και πως ισιώνεις στην έξοδο ανοίγοντας όλο και πιο πολύ.

Αυτά πας να δεις στην πίστα, όχι να βγεις πρώτος, Είσαι αρχάριος; κανένα πρόβλημα, δοκίμασε τα παραπάνω σαν πείραμα, με 20 km/h, σημασία έχει να μάθεις τον τρόπο, όχι να βγεις πρωταθλητής, όχι για να κάνεις φιγούρα στους φίλους σου που σε κοιτούν, όχι για να ρίξεις γκόμενα ή να λες μετά ''έξυσα γόνατο με 300''...

Αυτά θα έρθουν σιγά σιγά

Dexter
27/08/2005, 09:39
...υπερσωστος ο ΠΜΧ (μου αρεσε ειδικα το κομματι που αναφερεσαι στο NSR :D )...

NikosRR
27/08/2005, 17:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
...υπερσωστος ο ΠΜΧ (μου αρεσε ειδικα το κομματι που αναφερεσαι στο NSR :D )...
οχι δε θα σου αρεσε!παλιοαλητες με τα NSRαρια,παλι μας ξυπνησατε(η φωνη της γιαιγιας)!
εγω με τον ΟΟΟΡS! θα συναντηθουμε το πρωι κατα τις 9 για Μεγαρα και καφεδακι στην πιστα φυσικα.οποιος θελει να ερθει μαζι μας ας στειλει μηνυμα για το μερος συναντησης κλπ.

Dexter
27/08/2005, 18:21
..γμτ δεν μπορω να ερθω...

..Καλη διασκεδαση μαγκες και βγαλτε και καμια φωτο να χαρουμε και εμεις που δεν θα μαστε εκει...

Πολυμήχανος
27/08/2005, 18:28
Βέβαια βασική προυπόθεση είναι το μηχανάκι να δουλεύει...

Γαμώτ, γαμώτ ΤΩΡΑ βρήκε να λαδώσει μπουζί, και δεν συνέρχεται και με τίποτα το γαμ*^*^&()!#$ και δεν έχω και ανταλλακτικό.

Σάββατο απόγευμα που πήγα να κάνω ένα τελευταίο check βρήκε να το παρουσιάσει....

ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ...........

ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 3-ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΧΕ ΧΕ ΧΕ !!!!

andrian
27/08/2005, 19:44
Λοιπόν.. τα πολλά λόγια είναι φτώχια.

Ραντεβού αύριο στην πίστα και όπου δείτε πολλούς μαζί να μιλάνε να φωνάζουν και να τρώνε θα είναι από το forum οπότε μην ντραπείτε και ελάτε στην παρέα να γνωριστούμε.

και για να μην ξεχνιώμαστε...

ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΑΚΙΑ!!!!!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!

22449

oulas
27/08/2005, 19:59
Θα ρθουμε να σας θαυμασουμε!

Κατα τις 11:00 3 CBFακια θα σκασουν ολα μαζι μυτη!:wave2:

stako
28/08/2005, 08:49
Θα ρθουμε να σας θαυμασουμε!

Κατα τις 11:00 3 CBFακια θα σκασουν ολα μαζι μυτη!:wave2:

Κι ένας Γιαπωνέζος ακόμα! :)

Cu σε λίγο!

GTZ750
28/08/2005, 16:03
παιδια εγω επεστρεψα χαλκιδα μαζι με τον andrian και προλαβα να δω και τον τελευταιο γυρο απο τα motogp!!:D

αυτο που εχω να πω για την πιστα σημερα ειναι οτι ηταν πολυ ωραια!!!!

το μονο που με χαλασε ηταν οτι ειχε πολυ κοσμο!!!

αλλα απο την αλλη το ευχαριστηθηκα!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ DREVIL ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΥΣΗ!!!!

ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΒΙΔΟΥΛΑ ΣΤΑ ΜΑΡΠΙΕ!!!!!!

ΑΝΤΕ ΠΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!

ΝΙΚΗΦΟΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΩΤΟ!!!!!! :a23: :a23: :a23: :wave2: :wave2: :wave2:

Valentino_Ptossi
28/08/2005, 17:15
εγω περιμενω πολλες φωτο μιας και δεν ηρθα!

oulas
28/08/2005, 17:31
παιδια εγω επεστρεψα χαλκιδα μαζι με τον andrian και προλαβα να δω και τον τελευταιο γυρο απο τα motogp!!

Φιλε μου ειδες τον καταλληλο γυρω:lol: :lol: :lol:

Runner Ducati
28/08/2005, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Valentino_Ptossi
εγω περιμενω πολλες φωτο μιας και δεν ηρθα!

Εγω μολις γυρισα σπιτι και με το ζορι περπαταω απο την κουραση μιας και ειναι γνωστο το προβλημα...............

ΟΜΩΣ το καταχαρηκα...........

ειδικα απο τις 4 το απογευμα μεχρι τις 6 ηταν χαρμα, ειχε λιγες μοτοσυκλετες μεσα και επιτελους αλλαξα το στυλ μου στο παραδοσιακο μου, κοντα στου Bayliss, πηγαινα παρολο την απιστευτη κουραση πηγαινα το ιδιο γρηγορα οπως ξεκουραστος και λιγο γρηγοροτερα ( ο λογος ειναι οτι μετα τις 4 ΔΕΝ ειχε και πολλες μοτο μεσα να κοβουν πολυ τον ρυθμο)...........

το θετικο ειναι οτι με 1 trackday ακομα και με σοβαρα ελαστικα για πιστα και χρονους, (μιας και ετρεχα με ενα ζευγαρι πολυκαιρισμενα απλα dunlop), μεσα στο 1:10 θα γυρναω σιγουρα μιας και απεχω 1 δευτερολεπτο και κατι ψιλα, και χωρις καθολου ζορι εαν γινω εντελως καλα και εχω και φυσικη κατασταση... ;)

αντε ανεβαστε φωτο κλπ ντε.... please...

:a25: :a54:

reinmeister
28/08/2005, 17:47
ποσο γυριζες ρε κουλαμαρια?:p

Valentino_Ptossi
28/08/2005, 17:53
ela re 8irio!espases ta xronometra pali! wraios!:a09:

gmakris
28/08/2005, 17:54
Επειδη ειναι η πρωτη φορα που μπαινω Μεγαρα, οι πρωτες εντυπωσεις ηταν μαλλον κακες. Παντου μπαλωματα, διαφορετικες στρωσεις και γενικα τιποτα δεν βοηθησε την ψυχολογια μου τουλαχιστον στην αρχη.

Ξεκινωντας το πρωτο session οπως μου ειπε ο Hornet το χρονομετρο του εγραψε απογοητευτικο (για μενα) χρονο.
Μετα απο καποιες συζητησεις και συμβουλες απο συναδελφους για τα "μυστικά" της πιστας ειδα βελτιωση. Ειδικα στο τελευταιο session ακολουθωντας τους Sporky και gixxerpap (που γυρνουσαν γρηγοροτερα) καταφερα να κατεβασω το χρονο μου εξι ολοκληρα δευτερολεπτα κατι που με αφησε απολυτα ικανοποιημενο εφοσον δεν γλυστρισα πουθενα, ουτε πιεσα το μηχανακι.....

Επιστροφη ολα καλα λοιπον εχοντας ομως ακομη τον προβληματισμο εαν η πιστα αυτη αξιζει τα 60 ευρω που δωσαμε....

life_dab
28/08/2005, 17:56
Αρχικα θελω να αναφερθω στο αθλητικο πνευμα που επικρατουσε σημερα....Πραγματικα σας αξιζουν συγχαρητηρια....Επισης χαιρομαι που ολλα τα μελη του ΜΟΤΟ ειναι καλα.
Τελος αναφερω οτι δυο cd με φωτογραφιες ειναι στα χερια του idi. Πληροφοριες εκει...Βεβαια εγω θα ανεβασω και μερικες σε αλλο ποστ που θα ειναι πολυ πιο μικρες και αδυναμες στο να εκτυπωθουν. Τα υπολοιπα αυριο στο δελεαρ..

Φιλικα Νικηφορος!

Runner Ducati
28/08/2005, 17:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ποσο γυριζες ρε κουλαμαρια?:p

Καλυτερο μεσα στο 1:11 ................

μεσα στο 1:12 γυρναγαμε καποια στιγμη με τον Andrian με το 749, αλλα γυνοταν ο χαμος στην πιστα απο καμπιες με 1000αρια και 600 Superbikes :a22: ... ενα K5 ενα Tuono και ο Andrian με το 749 γυρναγαμε γρηγοροτερα οταν ηταν ολο το μπουγιο μεσα αλλα μας εκοβαν τον ρυθμο, δεν θελει και κανεναν να γινει και καμια στραβη, εγω λογο προβληματος-ελαστικων-μηχανακι να βρισκει κατω και να κοβει δευτερολεπτα... ειχα σκαμπανεβασματα στην αποδοση και εχανα πολυ εδαφος οταν με εκοβε μηχανακι(α)... και καποιους γυρους επεφτα και στο 1:13-1:14...

ειναι αδυνατον με αυτον τον πανικο να εχεις σταθερο γυρολογιο, εγω ειδικα ειχα κλασει απο την κουραση... μπηκα χωρις προδιαγραφες βλεπεις... αλλα τελικα δεν μασησα και πολυ...........

:beer: :beer:

gmakris
28/08/2005, 18:00

το θετικο ειναι οτι με 1 trackday ακομα και με σοβαρα ελαστικα για πιστα και χρονους, (μιας και ετρεχα με ενα ζευγαρι πολυκαιρισμενα απλα dunlop), μεσα στο 1:10 θα γυρναω σιγουρα μιας και απεχω 1 δευτερολεπτο και κατι ψιλα, και χωρις καθολου ζορι εαν γινω εντελως καλα και εχω και φυσικη κατασταση... ;)

:a25: :a54:

Οπως ειδα Παναγιωτη μπορεις το 1.10, αν και το μηχανακι σου χανει αισθητα στις ευθειες.....με ενα 749 :D σε βλεπω ανετα κατω απο το 1.10......:beer: :beer:

Πολυμήχανος
28/08/2005, 18:01
Γαμάτα ήταν μάγκες, πολύ ωραία περάσαμε.

Να μην είχε τόσο ζέστη μόνο... Εγώ υπέφερα μέσα στα τουριστικά μου δερμάτινα (δεν έχω αξιωθεί να πάρω κάτι πιο καλοκαιρινό ακόμα) και τα περί αλλαγής σώματος ήταν απλώς ανέκδοτο για εμένα...

Και η οργάνωση κλασικά ελληνική. Έπεσαν οδηγοί και δεν έτρεξε τίποτα και για κανέναν. Κριτές να παρατηρούν τι γίνεται για θέματα ασφαλείας απλά δεν υπήρχαν. Τέλος πάντων...

Είχα λίγο άγχος πως θα πήγαινε το ρημάδι μου , αλλά για μοτό 15 ετών ηλικίας, με λάστιχα ακυκλοφόρητα μεν, 2 χρονών δε, τακάκια μπροστά που ήθελαν άλλαγμα (τώραθέλουν πέταμα), και κινητήρα που μόλις χθές το απόγευμα τον έκανα να λειτουργήσει και παρουσίαζε μπερδέματα και κενά ισχύος, το 1:23 για πρώτη μου φορά , καλό δεν είναι;

Θα μου πει κανείς γιατί ήρθα με το VFR, εμ έλα που παρασκευή βράδυ έσκασε από πρόκα το΄πίσω λάστιχο στο CBR...

Καταευχαριστήθηκα τα φρένα πάντως. Τρελλά φρένα, όπως ήθελα, όπου ήθελα, όταν ήθελα, έδινα την εντολή και το μηχανάκι ξεφορτωνόταν 100 km/h στο τέλος της μεγάλης ευθείας...

Άντε και εις το επανιδείν...

gmakris
28/08/2005, 18:04
Καλυτερο μεσα στο 1:11 ................

μεσα στο 1:12 γυρναγαμε καποια στιγμη με τον Andrian με το 749, αλλα γυνοταν ο χαμος στην πιστα απο καμπιες με 1000αρια και 600 Superbikes :a22:

:beer: :beer:

Εγω παντως ειμαι ικανοποιημενος εφοσον με την πρωτη μου επαφη στην πιστα, μετρησα (απο το video) 1.12,8 ως καλυτερο χρονο μου στο τελευταιο session.
Επειδη σας ειδα, νομιζω με τον Adrian θα πρεπει να γυρνουσατε ποιο γρηγορα απο το 1.12 που αναφερεις.....:D

Πολυμήχανος
28/08/2005, 18:05
Ά! και κάτι ακόμη . Ο ''1'' από τους αγωνιζόμενους, γύριζε στο λεπτό και κάτι δέκατα...

Ο Συνιώρης να υποθέσω;

gmakris
28/08/2005, 18:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από life_dab
Αρχικα θελω να αναφερθω στο αθλητικο πνευμα που επικρατουσε σημερα....Πραγματικα σας αξιζουν συγχαρητηρια....Επισης χαιρομαι που ολλα τα μελη του ΜΟΤΟ ειναι καλα.
Τελος αναφερω οτι δυο cd με φωτογραφιες ειναι στα χερια του idi. Πληροφοριες εκει...Βεβαια εγω θα ανεβασω και μερικες σε αλλο ποστ που θα ειναι πολυ πιο μικρες και αδυναμες στο να εκτυπωθουν. Τα υπολοιπα αυριο στο δελεαρ..

Ευχαριστουμε Νικηφορε οπως ειδα ενα preview εχεις κανει special δουλειά.... :wave2:

Runner Ducati
28/08/2005, 18:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Οπως ειδα Παναγιωτη μπορεις το 1.10, αν και το μηχανακι σου χανει αισθητα στις ευθειες.....με ενα 749 :D σε βλεπω ανετα κατω απο το 1.10......:beer: :beer:

Γιωργο... λογο χαμηλης ιπποδυναμης (δεν αναφερω το οτι βρισκει ασυστολα κατω και ειχα απλα λαστιχα) μονο το οτι σχεδον σε 2-3 στροφες τις πιστα εκλεινα το γκαζι γιατι υπηρχαν πιο αργοι αναβατες (λογικο εννοειται) μετα με τοσο λιγη δυναμη δεν καλυπτεται η διαφορα, χανει καποιος πολυ, το 1:11 και 1:12 με τοσα προβληματα ειναι μια χαρα πιστευω, δεν ηθελα και να ρισκαρω πολυ... χωρις αυτο το κλεισιμο γκαζιου κερδιζεις καποιος 1-2 δευτερα...

με 749 και καλα ελαστικα, οχι γεματη πιστα... και καλη φυσικη κατασταση, σιγουρα στο 1:08...

εχομεν και video παλικαρια??? πλερωνω ρε σεις........ :D :)

Runner Ducati
28/08/2005, 18:13
1.12,8 μετρησα τον καλυτερο χρονο μου (απο το video) στο τελευταιο session πισω απο τον Gixxerpap. Επειδη σας ειδα, νομιζω με τον Adrian θα πρεπει να γυρνουσατε ποιο γρηγορα απο το 1.12 που αναφερεις.....:D

Και γω πιστευω οτι ο Adrian πρεπει να γυρισε κατω απο 1:12, αφου στο πρωτο session η δευτερο ηταν αυτα που λεω και με πολυ κοσμο μεσα... δεν ξερω μετα... επισης επειδη τα γυρολογια εχουν τεραστια σκαμπανεβασματα χανει η μανα το παιδι... σημασια εχει στο περιπου, αλλωστε με χρονομετρα χειρος, ολα στο περιπου ειναι...

πολυ καλος ο adrian για δευτερη φορα...

ρε ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ..................... ;)

:lol: :beer: :beer:

gmakris
28/08/2005, 18:21
Mην ξεχνας και τον Haga που ηρθε απο την Πατρα, και γυρνουσε σταθερα κατω απο το 1.10..... (1.08 μηπως? :D)

Aααα ξεχασα εχει και αυτος DUCATI......:D

Runner Ducati
28/08/2005, 18:25
Mην ξεχνας και τον Haga που ηρθε απο την Πατρα, και γυρνουσε σταθερα κατω απο το 1.10..... (1.08 μηπως? :D)

Aααα ξεχασα εχει και αυτος DUCATI......:D

ΑΨΟΓΟΣ λεμε ο Haga... δεν το ηξερα...
πολυ καλος λεμε............... :a013:

Χεχεχε... σημερα ηταν η μερα των Ducati :p ...

Capirossi στα GP παρολο που εκανε κακη εκκινηση και ηταν 5-6ος(?)......
Τερματισε δευτερος........

:) :D :beer: