View Full Version : Track Days στα Μέγαρα
Runner Ducati
28/08/2005, 18:37
το σημαντικοτερο σημερα δεν ηταν οι χρονοι, αλλα η καλη παρεα ολων των παιδιων, περασαμε ολοι καλα και το διασκεδασαμε.....................................
ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ............. :a18: .........
τα αλλα ολα ειναι για τα πειραγματα, το αλατοπιπερο.........................
(δεν ειχε πολλες πτωσεις...)
αντε και στο επομενο.....................
ναστε και ναμαστε ολοι καλα και ορθιοι...
:beer: :beer: :beer: :beer:
:beer: Σέ ολους σας ενα μεγάλο ευχαριστώ γιά τήν παρέα , αντε καί στό επόμενο
και το αλλο οτι ημασταν ολοι μαζι!!!
στα ζυγα που ημασταν, πανω απο τους μισους ημασταν εμεις!!!!!
και το καλο ειναι οτι δεν εγιναν προσπερασεις στο χαρο !!!
εγω προσωπικα δεν παρατηρησα τιποτα τετοιο!!!!
εκτος απο το rolling endo που εκανε ο gixxerpap
:look:
δεν εχω δει ακομα το video εγω απο τον andrian για να μετρησω χρονους!!!
αλλα σιγουρα εχω φαει τις ιταλικες μπουρουχες!!:look: :look: :uplate: :hypnotize :eyepop:
ενταξει τι να κανουμε τα ιταλικα ειχαν σημερα την τιμητικη τους(μαζι με τα honda τιγκα heyden 69 οχημα)| :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
και το αλλο οτι ημασταν ολοι μαζι!!!
στα ζυγα που ημασταν, πανω απο τους μισους ημασταν εμεις!!!!!
και το καλο ειναι οτι δεν εγιναν προσπερασεις στο χαρο !!!
εγω προσωπικα δεν παρατηρησα τιποτα τετοιο!!!!
εκτος απο το rolling endo που εκανε ο gixxerpap
:look:
δεν εχω δει ακομα το video εγω απο τον andrian για να μετρησω χρονους!!!
αλλα σιγουρα εχω φαει τις ιταλικες μπουρουχες!!:look: :look: :uplate: :hypnotize :eyepop:
ενταξει τι να κανουμε τα ιταλικα ειχαν σημερα την τιμητικη τους(μαζι με τα honda τιγκα heyden 69 οχημα)| :D
Μήν ψαρώνεις τούς είδα πού κόβανε δρόμο γιά νά βγαίνουνε μπροστά μας:lol: :lol: :lol:
Γω δε θα μείνω ευχαριστημένος αν δεν κατέβει κάποιος κάτω από το λεπτό.
πως είπατε; "αδύνατο"; τς τς τς...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr.Evil
Μήν ψαρώνεις τούς είδα πού κόβανε δρόμο γιά νά βγαίνουνε μπροστά μας:lol: :lol: :lol:
:eyepop: :eyepop:
σοβαρα!!!:a26: :a26:
:a016: :a015:
αλλα τι περημενεις μαφιοζοι ιταλοι ειναι !!!:a26: :a24: :a24:
:a17: :a17: :a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Γω δε θα μείνω ευχαριστημένος αν δεν κατέβει κάποιος κάτω από το λεπτό.
πως είπατε; "αδύνατο"; τς τς τς...
ελα ρε γρηγορε τι λες τωρα!!!!!
εχεις ερθει καμια βολτα να δεις εστω πως ειναι???
τι λες χωρις να ξερεις???
Runner Ducati
28/08/2005, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Εγω παντως ειμαι ικανοποιημενος εφοσον με την πρωτη μου επαφη στην πιστα, μετρησα (απο το video) 1.12,8 ως καλυτερο χρονο μου στο τελευταιο session.
Επειδη σας ειδα, νομιζω με τον Adrian θα πρεπει να γυρνουσατε ποιο γρηγορα απο το 1.12 που αναφερεις.....:D
1:12 :a013: πρωτη φορα, με το κτηνος που θελει πολυ προσοχη στο γκαζι... ειναι super, και με τοσο κοσμο μεσα................
αντε να τα πουμε απο κοντα... με καμια μπυρα ρε σεις.............
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
ελα ρε γρηγορε τι λες τωρα!!!!!
εχεις ερθει καμια βολτα να δεις εστω πως ειναι???
τι λες χωρις να ξερεις???
Να το πω αλλιώς, γιατί βλέπω ότι πάλι παρεξηγούμαι.
Όλοι λέτε "είμαι στο ~1:10"
εκεί θα μείνετε;
Μπράβο παιδιά ΩΡΑΙΟΙ! :wave2:
ολα τα καλα παιδακια σημερα ηταν Μεγαρα... μπραβο
μαγκες εχω φωτο και ειναι μαματες αλλα ... βαριέμαι σημερα χαχχαχααχ
ΔΕΛΕΑΡ ή αυριο με την DSL...
:smokin:
Καλά ήτανε.
Το τελευταίο session για μένα ήταν από τα καλύτερα που έχω κάνει ποτέ στα Μέγαρα... τότε που έφυγε ο κόσμος ο πολύς και χαλάρωσα... κρίμα ρε Νικηφόρε που δεν σε είχα τότε...
Για πρώτη φορά φεύγω τόσο ικανοποιημένος και αισθητά βελτιωμένος στα περισσότερα σημεία...
Έχω να παρατηρήσω δύο πράγματα:
- Το πώς οδηγεί ο καθένας είναι δικό του πρόβλημα και δεν μου πέφτει λόγος. Θέλει να κυνηγάει το ρολόι... θέλει να κυνηγάει το τέλειο... θέλει απλά να γυρίζει γύρω γύρω... καλά κάνει! Παίξανε όμως αρκετές επικίνδυνες προσπεράσεις για πολλές μαύρες σημαίες από ορισμένους... Δεν ξέρω ποιοι ήτανε, απλά θέλω να το πω γιατί κάποιος είπε νωρίτερα ότι όλα ήταν καλά και δεν έπαιξε τίποτα επικίνδυνο...
- Αν είχα Κ5 και ήμουνα ο Μπούστας, θα γύριζα στο 1.01"
- Ο gmakris έχει πολύ ωραίο στυλ! :a18:
Runner Ducati
28/08/2005, 22:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
Ά! και κάτι ακόμη . Ο ''1'' από τους αγωνιζόμενους, γύριζε στο λεπτό και κάτι δέκατα...
Ο Συνιώρης να υποθέσω;
Το "1" το εχει ο Μπουστας, με ενα Κ5, και τον μετρησα και γω, συνολικα σημερα γυρναγε στο 1 λεπτο........ :eyepop: ......
τα ειπαμε και λιγο, και με εναν μηχανικο του, ωραιοι τυποι, και ο Μπουστας ηταν πολυ φιλικος μαζι μου.... :a013: .....
μαλιστα φευγοντας του ειπα "παρτους τα σωβρακα ρε Γιαννη"... :lol: :lol:
Runner Ducati
28/08/2005, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ολα τα καλα παιδακια σημερα ηταν Μεγαρα... μπραβο
μαγκες εχω φωτο και ειναι μαματες αλλα ... βαριέμαι σημερα χαχχαχααχ
ΔΕΛΕΑΡ ή αυριο με την DSL...
:smokin:
Μεχρι αυριο πως θα την βγαλουμε ρε...
:(
:lol:
Και τα δικά μου σχόλια για την πίστα έιναι τα ίδια. Δεν άξιζαν τα λεφτά.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Runner γισ το θέμα του κόσμου. Εκεί που πιάναμε ρυθμό και γυρνάγαμε στο 1:12 (κράταγα χρόνο με το χρονόμετρο που έχει ενσωματωμένο η Κυρία Ducati στο κοντερ του 749) πέφταμε σε ένα αργό τσούρμο και χάναμε 2-3 γύρους μέχρι να τους περάσουμε γιατί ενώ εμείς δεν τους περνάγαμε στις στροφές οι κύριοι αυτοί στην ευθεία ήθελαν να δείξουν ότι είναι γρήγοροι και δεν μας άφηναν.( δεν αναφέρομαι σε κανέναν από το μοτο γιατί όσες φορές βρέθηκα με κάποιον από εμάς δεν είχα κανένα πρόβλημα)
Και η οργάνωση ήταν χάλια. Την προηγούμενη φορά που το είχε διοργανώσει το 0-300 ήταν πολύ καλύτερα. Θα ξαναγίνει το Σεπτέμβρη.
Από τις "κερκίδες" μια χαρά σας έβλεπα μαζί με το CBF-Team :) Δυστυχώς δεν κατάφερα να φέρω μαζί μου το τρίποδο της κάμερας για καλύτερες λήψεις, αυτά που τράβηξα δεν αξίζουν.........
Ποιός ήταν με το VTR???
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Από τις "κερκίδες" μια χαρά σας έβλεπα μαζί με το CBF-Team :) Δυστυχώς δεν κατάφερα να φέρω μαζί μου το τρίποδο της κάμερας για καλύτερες λήψεις, αυτά που τράβηξα δεν αξίζουν.........
Ποιός ήταν με το VTR???
Αν λέτε για ένα κόκκινο VTR, δεν είναι από το moto. Είναι ένα παιδί από την παρέα του ψυχογιού...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Αν λέτε για ένα κόκκινο VTR, δεν είναι από το moto. Είναι ένα παιδί από την παρέα του ψυχογιού...
Ναι κόκκινο ήταν. Γύριζε πολύ γρήγορα.........
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
- Ο gmakris έχει πολύ ωραίο στυλ! :a18:
Ευχαριστω Θανο,
Σχετικα με τις photo, σημερα στο Δελεαρ θα φερω το laptop για να κανουμε μερικα αντιγραφα (οσο αντεξει η μπαταρια). Οι ενδιαφερομενοι φερτε CD's.......
:wave2:
παιδια και εγω περασα ωραια, εκατσα λιγο(εφυγα λογω GP) αλλα γνωρισα και καποια αλλα μελη του ΜΟΤΟ.το κλιμα ηταν ωραιο αλλα εχασα τα μετα που σιγουρα θα ειχαν αρκετο πειραγμα.βεβαια για το χρονο μου, τι μπορει να πει κανεις;0:00'':eyepop: νομιζω πως ηταν αρκετα καλος για καποιον που δεν ετρεξε,φαντασου και να ετρεχα!:rotflmao: ευχομαι να μπω την επομενη φυσικα χωρις τη μπουμπου μου αλλα με ενα καλο χαρο για να το ευχαριστηθω.
Επισης παραβρεθηκε και το cbf team, οπου θαυναζε απο τις εξεδρες
22720