PDA

View Full Version : ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

Σελίδες : 1 [2] 3

ERRIKA
06/09/2011, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ασ μην πω γιατι θα με στειλετε στο πυρ το εξωτερο

E πες το και μη μας κρατάς σε αγωνία. (Δε θα σε στείλουμε πουθενά, στο υποσχόμαστε, άντε το πολύ πολύ να σε στείλουμε να παίξεις κανα πιάνο εκείε παραδίπλα :evil: )

Tpap
06/09/2011, 14:07
όχι ρε Ερρι, δεν θα αντεξω τόση σκληράδα.... :lol:

VANDA
06/09/2011, 14:21
Να μεταφέρουμε τις συναντήσεις του moto σπίτι σου; Μαμίσιες εξατμίσεις αποκλείονται.

Gandalf dr685sm
06/09/2011, 14:43
Οπότε οι απέναντι για να καταλάβω είναι του κοινού ποινικού δικαίου;.. Αν θες να τους σπάσεις τα νεύρα και εσύ με την σειρά σου (διότι φίλε το σπίτι ναι μεν το πουλάς αλλά ποιος θα το αγοράσει σήμερα;.. εκτός και αν το "σκοτώσεις" ).

Προσπάθησε να πάρεις σε μικρά χρονικά διαστήματα (ανά 5-8 μέρες ας πούμε) το 100 και να δηλώνεις πως είδες ύποπτες κινήσεις σε εκείνο το σπίτι απο διάφορους ύποπτους σε περίεργες ώρες που κρατάνε πακετάκια. Αν είναι του ποινικού δικαίου οι συγκεκριμένοι , θα έχουν κάθε 5-10 την αστυνομία και μόνο για μπουζούκι δεν θα έχουν όρεξη.

Υ.Γ. τα τηλεφωνήματα απο θαλάμους και οι καταγγελίες ανώνυμες.

Όσον αφορά τσαμπουκάδες κτλ.. μόνο χαμένος θα βγείς ακόμα και αν έχεις δίκιο.

sovaros_user
06/09/2011, 14:45
γιατι ανωνυμες ? Θα δωσουν σημασια σε ανωνυμες καταγγελιες ?

DrEvil
06/09/2011, 14:54
Μα καλά... τα ασφαλιστικά μέτρα δεν θα έπρεπε να σε προστατεύουν εως ότου γίνει η δίκη;

Ειλικρινά είναι (αρνητικά) εντυπωσιακό το ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις!

Και όλα αυτά περί ωραρίου κοινής ησυχίας;

sovaros_user
06/09/2011, 15:18
οταν λες προστασια ?
Να απαγορεψουν στον γειτονα να παιζει μπουζουκι στην αυλη του ή να στειλουν ενα περιπολικο να παραφυλαει.

Σχεδον ολοι εχουν προβληματα με γειτονες, δε φτανουν τα υπερπολικα :D

Aggelos_SV
06/09/2011, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
οταν λες προστασια ?
Να απαγορεψουν στον γειτονα να παιζει μπουζουκι στην αυλη του ή να στειλουν ενα περιπολικο να παραφυλαει.

Σχεδον ολοι εχουν προβληματα με γειτονες, δε φτανουν τα υπερπολικα :D

Ρε μάστορα...δεν διάβασες ότι ήδη υπάρχει μια απόπειρα εμπρησμού???

Αναρωτιέμαι αν η σειρά των γεγονότων λάμβανε χώρα σε καμιά USA ,που όλοι συνήθως τη βρίζουμε,ποια θα ήταν η έκβαση.

Αστυνομία και δικαιοσύνη της πούτσας έχουμε δυστυχώς,πρώτα πρέπει να σε σκοτώσουν και μετά να κινηθείς νομικά εναντίον τους.

Άκου οι μπάτσοι προειδοποίησαν να κάνει την πάπια γιατί τους ξέρουν ότι είναι "σεσημασμένη" οικογένεια.Αντί να στέλνουν ένα περιπολικό απλά να περνάει 3-4 φορές τη μέρα από κει...

Να κοιμούνται στα περιπολικά έξω από το Καλλιμάρμαρο καλά ξέρουν όμως...και να τρέχει και το σαλάκι...:lol: (αυτό είναι για το "Σε είδα vol VI" αλλά...)

el_hymador
06/09/2011, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ρε συ χυμαδορε συμφωνοι, αλλα το θεμα δεν ειναι αν ειναι σωστο η οχι που ο φιλος αναγκαζεται να πουλησει το σπιτι του.Το θεμα ειναι οτι μεσα απο 2-3 γραπτα καμια φορα ξεχναμε να συμπληρωσουμε τα κενα αναμεσα στις λεξεις.Προφανως και η κατασταση ειναι ΑΡΚΕΤΑ πιο περιπλοκη απόσο φαινεται εκ πρωτης οψης.Ο ανθρωπος ΠΟΥΛΑΕΙ το σπιτι που ΕΧΤΙΣΕ.Προφανως και δεν ειναι απλα μια υποθεση "ενοχλητικου γειτονα" :(

Ναι ρε συ Γιωργο, το αντιλαμβανομαι οτι δεν ειναι απλα μια υποθεση ενοχλητικου γειτονα, δεν θα εφτανε ο ανθρωπος να πουλησει το σπιτι του για ενα τυπο που παιζει μπουζουκι... το θεμα ομως ειναι οτι, τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω, δεν ειναι δυνατον ο καθε μ@λ@κ@ς να σε βαζει σε τετοια διαδικασια, οποτε θα εξαντλουσα καθε νομιμο και μη μεσο για να τον κανω να σταματησει. Γειτονες δεν υπαρχουν; Ας συσπειρωθουν ολοι μαζι εναντιων του, τι θα κανει; Θα τα βαλει με μια ολοκληρη γειτονια;

Ασχετο - σχετικο, σκασανε πριν κατι μηνες Ρουμανοι και νοικιασαν ενα σπιτι εδω κατω που μενω τωρα, στον απεναντο δρομο... τα ιδια ειχαμε καθημερινα, μουσικη στη διαπασων και καθε Κυριακη - γιορτη και σχολη, μαζευοτανε ολο του Ρουμανολοϊ και το γλενταγανε μεχρι πρωιας, πεταγαν κροτιδες και πυροβολουσαν κιολας! Η αστυνομια αφαντη και αναποτελεσματικη οι μεμονομενες συαστασεις (συμπεριλαμβανομενης και των κατ επαναληψη δικων μου στο βροντο...).

Μια - δυο, μαζευομαστε μια μερα ολοι απο τη γειτονια, καμια 40αρα ατομα και τους "μιλαμε"... αν δεν συμμορφωθειτε, μαυρο φιδι που σας εφαγε...το νου σας! Αυτο ηταν το μηνυμα, το οποιο δεν ειπωθηκε και με τοσο πολιτικα ορθο τροπο, ενω καταστηθηκε σαφες, οτι το εννουμε.

Το αποτελεσμα; Παναγιες απο εκεινη την ημερα και μετα, μεχρι που εφυγαν... :winka:

sovaros_user
06/09/2011, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ρε μάστορα...δεν διάβασες ότι ήδη υπάρχει μια απόπειρα εμπρησμού???

Αναρωτιέμαι αν η σειρά των γεγονότων λάμβανε χώρα σε καμιά USA ,που όλοι συνήθως τη βρίζουμε,ποια θα ήταν η έκβαση.

Αν εγω δηλωσω οτι μου καψαν το αυτοκινητο κ υποπτευομαι εσενα, προτεινεις να ερθουν οι μπατσοι να σε χωσουν μεσα. (Τι αποδειξεις κ μλκς)
Κ στις ΗΠΑ το ιδιο θα γινοταν, μη σου πω οτι θα εβρισκε κ τον μπελα του με τις τηλ. κλησεις.

Τελικα δεν καταλαβα, θελετε να λεμε κανα δυο κουβεντες σωστες ή να κανετε το φιλαρακι σας να νοιωσει ωραια. Γιατι αν ειναι το δευτερο να στριψω για αλλο θεμα. (κ μαλλον αυτο θα κανω) :wave2:

Aggelos_SV
06/09/2011, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Αν εγω δηλωσω οτι μου καψαν το αυτοκινητο κ υποπτευομαι εσενα, προτεινεις να ερθουν οι μπατσοι να σε χωσουν μεσα. (Τι αποδειξεις κ μλκς)
Κ στις ΗΠΑ το ιδιο θα γινοταν, μη σου πω οτι θα εβρισκε κ τον μπελα του με τις τηλ. κλησεις.

Τελικα δεν καταλαβα, θελετε να λεμε κανα δυο κουβεντες σωστες ή να κανετε το φιλαρακι σας να νοιωσει ωραια. Γιατι αν ειναι το δευτερο να στριψω για αλλο θεμα. (κ μαλλον αυτο θα κανω) :wave2:

Ότι βολεύει το μυαλό σου διαβάζεις ε?

Είπα εγώ να έρθουν να χώσουν μέσα κανέναν?Να περνάει κάνα γαμωπεριπολικό 3-4 φορές είπα..περιπολικό...περιπολία γιου νόου..

Gandalf dr685sm
06/09/2011, 15:50
Ανώνυμες καταγγελίες και απο θαλάμους γιατί το κέντρο του 100 κρατάει ιστορικό και αν δεί συνεχόμενες κλήσεις για το ίδιο θέμα , θα κινηθεί νομικά εναντίον του καλούντα για φάρσα και άσκοπη κλήση της ΕΛ.ΑΣ.

DimChios
06/09/2011, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ανώνυμες καταγγελίες και απο θαλάμους γιατί το κέντρο του 100 κρατάει ιστορικό και αν δεί συνεχόμενες κλήσεις για το ίδιο θέμα , θα κινηθεί νομικά εναντίον του καλούντα για φάρσα και άσκοπη κλήση της ΕΛ.ΑΣ.

...ναι αλλα μετα απο 2-3 φορες θα την πάρουν "γραμμη" τη φάση και δεν θα δώσουν καμμια σημασια... νομιζω ε!

bebelac & proderm για οσους δεν αντεχουν και γρηηηηηηγορα για υπνο! :wave2:

sovaros_user
06/09/2011, 16:00

Είπα εγώ να έρθουν να χώσουν μέσα κανέναν?Να περνάει κάνα γαμωπεριπολικό 3-4 φορές είπα..περιπολικό...περιπολία γιου νόου..

Περιπολικο επειδη φοβαται τον γειτονα ?
Δεν φτανουν τα περιπολικα, υπαρχουν μαγαζια στην αθηνα που τα ληστευουν (με πιστολια, οχι αστεια) 2 φορες τον μηνα κ δεν βλεπουν περιπολικο, στο τελος πληρωνουν σεκιουριταδες, ας κανει το ιδιο κ ο φιλος.

Εξαλλου (ως εναν βαθμο πιστευω) τα καταφερε ετσι... :beer:

el_hymador
06/09/2011, 16:03
Επισης, με ενα 500αρικο βρiσκεις ολοκαινουργιο εναν κυριο Mossberg...(google it!)

Μια κυνηγετικη αδεια χρειαζεσαι μονο... τον βγαζεις τον κυριο στη βεραντα λοιπον και τον γυαλιζεις / καθαριζεις, κοιτωντας επιμονα τον μπουζουξη οταν παιζει...

:wave2:

Joyrider
06/09/2011, 16:14
Καλά ρε εδώ το αμάξι πήγαν να του κάψουν επειδή παραπονέθηκε και προτείνετε όπλα και μαλακίες? Απότι φαίνεται δεν το έχουν και σε τίποτα να κάκουν χειρότερο κακό.
Άιντα άιντα :alien:

Αφού δεν δουλεύει η νόμιμη οδός και η αυτοδικία θα σου προκαλέσει σοβαρότερα προβλήματα, το ότι φεύγεις μου φαίνεται άκρως λογικό.

Η αστυνομία τι να κάνει η καημένη έχει να φυλάξει άλλα σπίτια :rolleyes:

ERRIKA
06/09/2011, 16:15
OK. Ιδέες υπάρχουν πολλές. Μία που έχω σκεφθεί είναι οι αμπούλες βρώμας. Κλείνεις παράθυρα και πετάς γύρω όσες πιο πολλές μπορείς καθημερινά. Ποιος θα αντέξει θα παίξει μπουζούκι μες στις ευωδίες;;; :blush:

(Αυτό είναι ΚΑΘΑΡΑ νομικό επιχείρημα, ε; )

el_hymador
06/09/2011, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Καλά ρε εδώ το αμάξι πήγαν να του κάψουν επειδή παραπονέθηκε και προτείνετε όπλα και μαλακίες? Απότι φαίνεται δεν το έχουν και σε τίποτα να κάκουν χειρότερο κακό.
Άιντα άιντα :alien:

Αφού δεν δουλεύει η νόμιμη οδός και η αυτοδικία θα σου προκαλέσει σοβαρότερα προβλήματα, το ότι φεύγεις μου φαίνεται άκρως λογικό.

Η αστυνομία τι να κάνει η καημένη έχει να φυλάξει άλλα σπίτια :rolleyes:

Ποιος μιλησε για αυτοδικια; :confused:

Πατε καλα ρε σεις; Ερμαιο του καθε π@π@ρ@ θα ειμαστε γ@μοτο μου;!! Απροστατευτοι και οποιου του κ@υλωσει θα μας διωχνει απο τα σπιτια μας κανωντας μας τη ζωη πολυ πιο δυσκολη απο οτι ειναι;;!!!

Joyrider
06/09/2011, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Πατε καλα ρε σεις; Ερμαιο του καθε π@π@ρ@ θα ειμαστε γ@μοτο μου;!! Απροστατευτοι και οποιου του κ@υλωσει θα μας διωχνει απο τα σπιτια μας κανωντας μας τη ζωη πολυ πιο δυσκολη απο οτι ειναι;;!!!
Η αυτοδικία δεν πήγαινε στο να χρησιμοποιήσει το όπλο που πρότεινες αλλά σε άλλες προτάσεις που έγιναν πιο πίσω.

Αλλά ακόμα και η θέα του όπλου τι παραπάνω θα κάνει από να τους εξαγριώσει? Έτσι εύκολα παίζεις εσύ με αυτά?

Τι να πω :sick:

sniper
06/09/2011, 16:30

Πες τα.. :smokin:

235288

Tpap
06/09/2011, 16:41
H πώληση του σπιτιού σου δεν είναι λύση. Τουλάχιστον, για μένα.

Τόσες επιλογές έχεις.
Σκέψου τες, ιεράρχησέ τες, πράξε αναλόγως.

Και για να μην πεταχθεί κανείς, δεν εννοώ απειλές, βρΥσιές, αίματα, σκοτωμούς κλπ.

sovaros_user
06/09/2011, 16:46

Πατε καλα ρε σεις; Ερμαιο του καθε π@π@ρ@ θα ειμαστε γ@μοτο μου;!!

Οχι, σε καποιες περιπτωσεις (οπως αυτη) επικρατει μια "αναρχια", οπερ σημαινει οτι θα πρεπει να βρεις τον τροπο να συνυπαρξεις με τον συνανθρωπο, η αστυνομια δεν μπορει να σε βοηθησει.

Οπως ακριβως βρισκεις τροπο να ταισεις τα παιδια σου (κανεις δεν σε βοηθαει σ αυτο), ετσι βαλε το μυαλο σου ωστε να καταφερεις τον σκοπο σου.

Αν ηταν τοσο μαλακας τελικα ο "απεναντι" θα ειχε πεσει σε ποινικο :beer:
Αφου δεν κανει κατι "παρανομο" ολα οκ :)

ΥΓ. με εναν "ξεροκεφαλο" δεν γινεται νταβαντουρι, χρειαζονται δυο.
:wave2:

Corki
06/09/2011, 17:39
Μια χαρα το σκεφτηκες φιλε.

Ειμαι και εγω σε ιδια φαση χρονια τωρα.

Ακρη δεν βρισκεις με κανενα "θεσμο" και "νομο" γιατι πολυ απλα δεν "αξίζει" να ακολουθήσεις καμια απο τις επιλογές που εχεις.

Και εγω στην πωληση εχω καταληξει και οταν το προτεινω στους γονεις μου με κοιτανε λες και ειμαι τρελος.

Με τετοιου γειτονες δεν βγαζεις ακρη και ειναι λαθος, πιστευω να ασχολεισαι ή να χαλας την ζαχαρενια σου.

Για να καταλαβεις απο τα 16 διαμερισματα που ειμαστε γυρω του οι 7 εχουν ηδη φυγει και μιλαμε για σπιτια δικα τους και οχι που ενοικίαζαν.

Επελεξε την λυση που θα σου δωσει την ηρεμια σου και οχι και αλλα προβληματα.

Δλδ τις επιλογες "τυπου" χτυπατον ή βαλε να του σπασουν τα μουτρα προσπερασετες χωρις δευτερη σκεψη.

:beer:

nassosxlvbros
06/09/2011, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
καλη φαση ..αλλα δεν ξερω ποιος ειναι !! :rotflmao:

Αν ξαναπεράσει και έχεις μπαλκόνι στο δρόμο,έχε πρόχειρη καμια γλάστρα...:D

nassosxlvbros
06/09/2011, 22:30
Κάντου κάτι χειρότερο: Μιας και το αποφάσισες πούλα το σπίτι σε τσιγγάνους....και είναι γνωστό πως δε θα βγάλει άκρη μαζί τους ποτέ των πιοτών και ζαμαί των ζαμπόν! :beer:

Operater
06/09/2011, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Κάντου κάτι χειρότερο: Μιας και το αποφάσισες πούλα το σπίτι σε τσιγγάνους....και είναι γνωστό πως δε θα βγάλει άκρη μαζί τους ποτέ των πιοτών και ζαμαί των ζαμπόν! :beer:
ναι..για να του γκρεμισουν το σπιτι και να μην παρει τα νοικια ποτέ..

devil's animal
07/09/2011, 00:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ναι..για να του γκρεμισουν το σπιτι και να μην παρει τα νοικια ποτέ..

πουλα ειπε ρε Φωτακο...οχι νοικιασε...:nono:

devil's animal
07/09/2011, 00:17
να πω και εγω την παπαρια μου:

καντου ψυχολογικο πολεμο.
αυτο μπορει να γινει με διαφορους τροπους, αλλα πρεπει να ξερεις το "αντικειμενο του φθονου" για να ειναι πιο αποτελεσματικοι...

αυτο που μου ερχεται προχειρα στο μυαλο ειναι δυναμιτακια στην αυλη του την ωρα που παιζει ή κατα την διαρκεια της νυχτας 3-4 τα χαραματα...
μετα μπορεις να του χτυπας τα πατζουρια και την πορτα με σφαιριδια που θα εκτοξευεις με σφεντονα, επισης πρωτες πρωϊνες ωρες...
αμπουλες βρωμας και χαρτουσακουλα μουλιασμενη με σκατα ειναι καλες λυσεις και εχουν πλακα...

πολυ σημαντικα:
1) αν αρχισει να κανει τσαμπουκαδες και να το εννοει, πραττεις το ιδιο με "φιλαρακια" (οχι δεν εννοω μαφιοζους). απλα οι φιλοι σου που θα στριμωξουν τον γιο του σε καμια γωνια και να του ριξουν 2-3 ψιλες.
2) αν παιξει ακομα πιο δυνατα, δλδ με φωτιες και τετοια, απλα καψτον ζωντανο με μολωτοφ. πλεον εισαι ή εσυ ή αυτος.
3) να θυμασαι παντα οτι σε εναν πολεμο επιβιωνει, οχι απαραιτητα ο πιο δυνατος, αλλα αυτος που εχει τις περισσοτερες αντοχες. οπερ μεθερμηνευομενο, παρε αδεια απο την δουλεια, στειλε την γυναικα και τα παιδια στην μανα της και (οταν αγριεψουν τα πραγματα) καλεσε τα φιλαρακια σου για συγκατοικηση.

τωρα θα μου πεις ολα αυτα για καποιον που απλα παιζει μπουζουκι? και θα σου απαντησω οτι γενικα ουτε εγω ειμαι της φασης "τα γ@μαμε ολα, ζητω ο ΡΑΜΠΟ", αλλα οταν εχεις να κανεις με τετοιες καταστασεις και δεν το ανεχεται η πετσα σου, το τραβας οσο παει γιατι γινεται προσωπικο.

αν δεν θες να κανεις τιποτα απο αυτα, πες περιοχη, τετραγωνικα, οροφο και τιμη πωλησης.
:beer: :beer: :beer:

SoulGR
07/09/2011, 06:36
κανε μια συγκεντρωση του μοτο.γρ κυριακη βραδυ σπιτι σου :D

bulmont
07/09/2011, 07:25

+++++++1000000000000

Και γιά φαντάσου σκηνικό:

Αυτός το μπουζούκι του κι' απέναντι οι γύφτοι, να παίζουν
με κλαρίνα και τουμπερλέκια το ''μελαχρινάκι'' γιά παράδειγμα....

Γ Ο Υ Σ Τ Α Ρ Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ : οι γύφτοι πληρώνουν τα σπίτια πάντα μετρητά!!!!)

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

gcrook
07/09/2011, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
να πω και εγω την παπαρια μου:

καντου ψυχολογικο πολεμο.
αυτο μπορει να γινει με διαφορους τροπους, αλλα πρεπει να ξερεις το "αντικειμενο του φθονου" για να ειναι πιο αποτελεσματικοι...

αυτο που μου ερχεται προχειρα στο μυαλο ειναι δυναμιτακια στην αυλη του την ωρα που παιζει ή κατα την διαρκεια της νυχτας 3-4 τα χαραματα...
μετα μπορεις να του χτυπας τα πατζουρια και την πορτα με σφαιριδια που θα εκτοξευεις με σφεντονα, επισης πρωτες πρωϊνες ωρες...
αμπουλες βρωμας και χαρτουσακουλα μουλιασμενη με σκατα ειναι καλες λυσεις και εχουν πλακα...

πολυ σημαντικα:
1) αν αρχισει να κανει τσαμπουκαδες και να το εννοει, πραττεις το ιδιο με "φιλαρακια" (οχι δεν εννοω μαφιοζους). απλα οι φιλοι σου που θα στριμωξουν τον γιο του σε καμια γωνια και να του ριξουν 2-3 ψιλες.
2) αν παιξει ακομα πιο δυνατα, δλδ με φωτιες και τετοια, απλα καψτον ζωντανο με μολωτοφ. πλεον εισαι ή εσυ ή αυτος.
3) να θυμασαι παντα οτι σε εναν πολεμο επιβιωνει, οχι απαραιτητα ο πιο δυνατος, αλλα αυτος που εχει τις περισσοτερες αντοχες. οπερ μεθερμηνευομενο, παρε αδεια απο την δουλεια, στειλε την γυναικα και τα παιδια στην μανα της και (οταν αγριεψουν τα πραγματα) καλεσε τα φιλαρακια σου για συγκατοικηση.

τωρα θα μου πεις ολα αυτα για καποιον που απλα παιζει μπουζουκι? και θα σου απαντησω οτι γενικα ουτε εγω ειμαι της φασης "τα γ@μαμε ολα, ζητω ο ΡΑΜΠΟ", αλλα οταν εχεις να κανεις με τετοιες καταστασεις και δεν το ανεχεται η πετσα σου, το τραβας οσο παει γιατι γινεται προσωπικο.

αν δεν θες να κανεις τιποτα απο αυτα, πες περιοχη, τετραγωνικα, οροφο και τιμη πωλησης.
:beer: :beer: :beer:

Α καλα.:look: :eek: :alien:

koulis25
07/09/2011, 07:31
Έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λες :rolleyes:
Αυτοί που του προτείνετε λύσεις αυτοδικίας γιατί δεν προσφέρεστε να τον βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι και να πάτε να κάνετε πράξη αυτά που λέτε; Θα σας πω εγώ γιατί. Γιατί είναι διαφορετικό να δίνεις συμβουλές στον άλλο, οι οποίες αν είναι (που είναι) ανεφάρμοστες, δε θα έχεις κανένα προσωπικό κόστος σε περίπτωση που αποδειχτούν μοιραίες και διαφορετικό να ζεις μια κατάσταση, στην οποία ξέρεις ότι το παραμικρό λάθος μπορεί να σου κοστίσει πάρα πολύ ακριβά!
Μακάρι να μπορέσεις να το πουλήσεις φίλε και να μη χρειαστεί να το σκοτώσεις.

bulmont
07/09/2011, 08:10

+++++++1000000000000

Cpt. Haddock
07/09/2011, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
να πω και εγω την παπαρια μου:[...]

Η αυτογνωσία είναι καλό πραγμα :lol:

nihristo
07/09/2011, 08:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
Έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λες :rolleyes:
Αυτοί που του προτείνετε λύσεις αυτοδικίας γιατί δεν προσφέρεστε να τον βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι .....

+:beer:

koulis25
07/09/2011, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
+++++++1000000000000

Ή ακόμη καλύτερα να το νοικιάσει σε εξωγήινους και να τον διακτινίσουν σε έναν πλανήτη με δικέφαλα τέρατα που έχουν μεγάλη ευαισθησία στην ηχορύπανση!
Γ Ο Υ Σ Τ Α Ρ Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++ 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

Y E A H.........M A N !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μεγάλη επιτυχία!!!!!

Μην ξεχνάς ότι οι εξωγήινοι δε χαρίζουν κάστανα! Δες μερικά επεισόδια Star trek και θα με θυμηθείς!

Ρε! Μου θυμίζετε ειλικρινά τον εαυτό μου στο δημοτικό όταν με ένα φιλαράκι μου κάναμε σενάρια για το θα γινόταν ΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!

DimChios
07/09/2011, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25

Ρε! Μου θυμίζετε ειλικρινά τον εαυτό μου στο δημοτικό όταν με ένα φιλαράκι μου κάναμε σενάρια για το θα γινόταν ΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!

Μεγάλωσε και ο Κουλης

:blush:

lspiros
07/09/2011, 09:41
το ιδιο προβλημα εχω και γω παιδια με γειτονα που εχει σκυλο μεσα σε διαμερισμα και γαυγιζει ακατασχετα ολες τις ωρες.
ψαχνοντας το νομικα(αφου ειχαμε εξαντλησει ολα τα περιθωρια φιλικων παρατηρησεων),εμαθα τα εξης.ο νομος επιτρεπει την κατοχη 2 κατοικιδιων,αλλα μεσα στο διαμερισμα.απαγορευεται δηλαδη να ειναι στο μπαλκονι η στην ταρατσα.
ο συγκεκριμενος εχει κλεισει το μπαλκονι με τζαμαρια,εχει εκει ολη μερα το κακομοιρο το σκυλακι,λοιπουν ολη μερα και το αμοιρο το ζωντανο γαυγιζει ολη μερα για να του δωσουν λιγη προσοχη.μιλαμε για αξιολατρευτο σκυλακι που ποτε δεν θα σκεφτομουν να του κανω κακο,αντιθετως φολα πεταγα στους ιδιοκτητες.
σε τηλεφωνικη επαφη με τη φιλοζωικη εταιρεια μου εξηγησαν οτι ετσι συμπεριφεροντε τα ανεκπαιδευτα ζωα.οτι πρεπει να γινει ηχητικη καταγραφη κατ οπιν ραντεβου στη φιλοζωικη οτι γαυγιζει πανω απο καποια λεπτα συνεχομενα σε ωρα κοινης ησυχιας και να τους γινει στη συνεχεια συσταση.λες και αν γαυγιζει στις 3 τα μεσανυχτα για δυο λεπτα και συνεχιζει στις 4 μετα δεν ειναι ενοχλητικο.:smokin:
η αστυνομια δηλωνει αμετοχη και δεν μπορει να ανταποκριθει σε κληση για τετοιο σκοπο.μου ειπαν οτι πρεπει να παω στον εισαγγελεα υπηρεσιας να κανω αιτηση για εισαγγελικη παραγγελια και αυτοι θα δωσουν εντολη στην αστυνομια για συσταση:eyepop:
αν συνεχισουν απλα κανειν μηνυση και περιμενεις δυο χρονια για αγνωστο αποτελεσμα:evil:
πολλες φορες αυτα που δεν μπορουν να λυσουν χρονιες διαμαχες σς δικαστηρια,τα λυνει μια φιλικη κουβεντα.εκανα και απο αυτες,διορθωνοντουσαν τα πραγματα 1-2 μερες,μετα παλι απο τα ιδια:mad:
οποτε σε καταλαβαινω απολυτα φιλε μου.αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα πουλαγα και γω το σπιτι και θα εχτιζα καπου απομονωμενα:rolleyes:

koulis25
07/09/2011, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μεγάλωσε και ο Κουλης

:blush:

Μετά την ενηλικίωση, η ωριμότητα δε συνάδει πάντα με την ημερολογιακή ηλικία, όπως άλλωστε αποδεικνύεται καθημερινά, όχι μόνο στο παρόν.

Gms
07/09/2011, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
το ιδιο προβλημα εχω και γω παιδια με γειτονα που εχει σκυλο μεσα σε διαμερισμα και γαυγιζει ακατασχετα ολες τις ωρες.
ψαχνοντας το νομικα(αφου ειχαμε εξαντλησει ολα τα περιθωρια φιλικων παρατηρησεων),εμαθα τα εξης.ο νομος επιτρεπει την κατοχη 2 κατοικιδιων,αλλα μεσα στο διαμερισμα.απαγορευεται δηλαδη να ειναι στο μπαλκονι η στην ταρατσα.
ο συγκεκριμενος εχει κλεισει το μπαλκονι με τζαμαρια,εχει εκει ολη μερα το κακομοιρο το σκυλακι,λοιπουν ολη μερα και το αμοιρο το ζωντανο γαυγιζει ολη μερα για να του δωσουν λιγη προσοχη.μιλαμε για αξιολατρευτο σκυλακι που ποτε δεν θα σκεφτομουν να του κανω κακο,αντιθετως φολα πεταγα στους ιδιοκτητες.
σε τηλεφωνικη επαφη με τη φιλοζωικη εταιρεια μου εξηγησαν οτι ετσι συμπεριφεροντε τα ανεκπαιδευτα ζωα.οτι πρεπει να γινει ηχητικη καταγραφη κατ οπιν ραντεβου στη φιλοζωικη οτι γαυγιζει πανω απο καποια λεπτα συνεχομενα σε ωρα κοινης ησυχιας και να τους γινει στη συνεχεια συσταση.λες και αν γαυγιζει στις 3 τα μεσανυχτα για δυο λεπτα και συνεχιζει στις 4 μετα δεν ειναι ενοχλητικο.:smokin:
η αστυνομια δηλωνει αμετοχη και δεν μπορει να ανταποκριθει σε κληση για τετοιο σκοπο.μου ειπαν οτι πρεπει να παω στον εισαγγελεα υπηρεσιας να κανω αιτηση για εισαγγελικη παραγγελια και αυτοι θα δωσουν εντολη στην αστυνομια για συσταση:eyepop:
αν συνεχισουν απλα κανειν μηνυση και περιμενεις δυο χρονια για αγνωστο αποτελεσμα:evil:
πολλες φορες αυτα που δεν μπορουν να λυσουν χρονιες διαμαχες σς δικαστηρια,τα λυνει μια φιλικη κουβεντα.εκανα και απο αυτες,διορθωνοντουσαν τα πραγματα 1-2 μερες,μετα παλι απο τα ιδια:mad:
οποτε σε καταλαβαινω απολυτα φιλε μου.αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα πουλαγα και γω το σπιτι και θα εχτιζα καπου απομονωμενα:rolleyes:

να σου δωσω εγω μια ιδεα αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι πραγματοποιησιμη γιατι δεν βρικεις και αλλους γειτονες που τους ενοχλει ο σκυλος και να πατε να του πειτε οτι θα του δωσετε λεφτα να στειλει το σκυλακι για εκπαιδευση?αν μαζευτητε πολλα ατομα λογικα δεν θα σας κοστισει πολλα λεφτα και υπαρχει και περιτωση να τον κανετε να νιωσει(τον ιδιοκτιτη) τοσο ασχημα που να το παρει αποφαση και να κανει κατι μονος του

koulis25
07/09/2011, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
.............να τον κανεται να νιωσει(τον ιδιοκτιτη) τοσο ασχημα που να το παρει αποφαση και να κανει κατι μονος του

Φίλε δεν είναι όλοι γύρω μας άνθρωποι. Υπάρχουν και νεφελίμ. Ζουν ανάμεσά μας. :rolleyes:

daddy78
07/09/2011, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
να σου δωσω εγω μια ιδεα αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι πραγματοποιησιμη γιατι δεν βρικεις και αλλους γειτονες που τους ενοχλει ο σκυλος και να πατε να του πειτε οτι θα του δωσετε λεφτα να στειλει το σκυλακι για εκπαιδευση?αν μαζευτητε πολλα ατομα λογικα δεν θα σας κοστισει πολλα λεφτα και υπαρχει και περιτωση να τον κανεται να νιωσει(τον ιδιοκτιτη) τοσο ασχημα που να το παρει αποφαση και να κανει κατι μονος του

Η εκπαίδευση του σκύλου πάει μαζί με την εκπαίδευση του (των) αφεντικού (-τών) του. Και το αφεντικό είναι ανεπίδεκτο τοτε κλάφτα Χαραλαμπε πανε και τα λεφτά τσαμπα.

Συνήθως όταν ένα σκυλί γαβγίζει συνεχώς είναι συναρτηση πολών παραγόντων. Π.χ:
1) δεν έχει μάθει να μένει μόνο του (θέμα εκπαίδευσης)
2) δεν έχει μαθει να επικοινωνεί τις ανάγκες του με συγκεκριμμένο τρόπο (θέμα εκπαίδευσης)
3) δεν έχει μάθει πότε κάνει τι (ποτε θα φάει / κατουρήσει / χέσει κλπ) με αποτελεσμα οταν του έρθει κατι στο μυαλό να το ζητήσει γαβγίζοντας (θεμα συνέπειας / ιδιοκτήτη)
4) δεν εκτονώνεται/ κουράζετε (παιχνίδι, βόλτα κλπ). (Το σημαντικότερο)

Συνοψίζοντας τα παραπάνω... δεν ασχολήται κανένας μαζί του... για αυτό και γαβγίζει συνέχεια

Gms
07/09/2011, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από daddy78
Η εκπαίδευση του σκύλου πάει μαζί με την εκπαίδευση του (των) αφεντικού (-τών) του. Και το αφεντικό είναι ανεπίδεκτο τοτε κλάφτα Χαραλαμπε πανε και τα λεφτά τσαμπα.

ποιος ειπε να του δωσεις λεφτα στο χερι τα λεφτα θα παμε απευθειας στον εκπαιδευτη για να εισαι συγουρος.τωρα στο θεμα προσοχης και φροντιδας συμφωνω απολυτα.

nihristo
07/09/2011, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
...αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα πουλαγα και γω το σπιτι και θα εχτιζα καπου απομονωμενα...

έχω καλό μου φίλο που άμα δεις εκεί που μένει μέσα στις ερημιές δεν θα το πιστεύεις και δίπλα του έχει 1 (ένα! !) σπίτι- γείτονα που του σπάει τα @@ συνεχώς. Πρώην αστυνομικός, μεγάλος σε ηλικία, θεωρεί ότι τον κυνηγούν οι πάντες, ότι τον κατασκοπεύουν και χίλια ακόμα, έχει κάνει μήνυση στον φίλο μου 5- 6 φορές για λόγους ότι να ναι, σε όλες έχει δικαιωθεί το φιλαράκι μου αλλά και πάλι είναι μανούρα.

Τώρα βέβαια φαίνεται να βαρέθηκε λιγάκι, έχω καιρό να ακούσω εξελίξεις. Η τελευταία είναι όταν είχε βάλει καρφιά στον δρόμο με αποτέλεσμα το φιλαράκι μου να πάθει λάστιχο 5 φορές σε μια εβδομάδα...

Με τους τρελούς δεν βγάζεις άκρη .-

MavrosPan
07/09/2011, 11:08
Οντας και εγω βεβαια εξω απο το χορο, με το μικρο μου το μυαλο, μου φαινεται φοβερα υπερβολικο να αλλαζεις σπιτι επειδη στα 3 μετρα απο εσενα μενει ενας ενπχλητικος τραμπουκος γειτονας με την παρομοια οικογενεια του. Σιγουρα η αυτοδικια δεν ειναι λυση σε καμμια περιπτωση, ποτε δεν ξερεις την τελικη εκβαση της ολης ιστοριας. Ομως νομιζω πως καπου εδω ειναι που πρεπει να βαζουμε το μυαλο μας να δουλευει σε κοκκινες στροφες. Θελω να πω πως σιγουρα και δεδομενα καποιος τροπος θα υπαρχει για να τον "τιμωρησεις" ακομα και χωρις να γινεις αντιληπτος η να ερθεις σε αμεση αντιδικια. Πχ ενα ετσι γρηγορο θεμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι δεν χρειαζεται να κυνηγησεις αμεσα τον ιδιο. Διαβασα καπου πριν κατι για την 16αχρονη κορη του που δεν εχει και τις "καλυτερες" συναναστροφες. Θα μπορουσες πχ στο παρασκηνιο να κυνηγησεις εκεινη. Ολο και κατι το παρανομο θα βρεθει με λιγο σκαλισμα. Ισως αμα δει λοιπον οτι γενικοτερα με την σταση του φερνει μονο προβληματα στον ιδιο και την οικογενεια του, ισως να σκεφτει να αλλαξει ροτα. Επισης η συμβουλη του να αντιδρασεις στην ηχορυπανση με μεγαλυτερη ηχορυπανση, ειτε ειναι μουσικη ειτε ειναι εξατμισεις ειτε ειναι γεωτρυπανο, το θεωρω μια εξισου λυση αναγκης. Ειμαι σιγουρος πως οι γειτονες δεν θα σου ριξουν ευθυνες. βαρανε μπουζουκια και ραδια μεχρι τις 11-12-1 το βραδυ? Μια χαρα. Βαρας και συ στο τερμα μεχρι να σταματησει και κανα μισαωρακι παραπανω.

Δεν ξερω, ουτε εσενα γνωριζω ουτε τον γειτονα σου κ τι ανθρωπος ειναι, αλλα οπως εχει ειπωθει κ πριν, ολοι εχουν το κουμπι τους και τον τροπο τους.

sovaros_user
07/09/2011, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Επισης η συμβουλη του να αντιδρασεις στην ηχορυπανση με μεγαλυτερη ηχορυπανση, ειτε ειναι μουσικη ειτε ειναι εξατμισεις ειτε ειναι γεωτρυπανο, το θεωρω μια εξισου λυση αναγκης.

[...], ολοι εχουν το κουμπι τους και τον τροπο τους.

"λυση" και μαλιστα... "αναγκης" :a30:
Οχι, ειναι μια "λυση" για να αισθανθεις εσυ καλα κ να νομιζεις οτι κατι του εκανες, μεχρι να "απαντησει" φυσικα.

Σε τετοιες περιπτωσεις ΟΣΟ του πας κοντρα ΤΟΣΟ του δινεις κινητρο να ασχοληθει μαζι σου, αν αρραξεις για 1 μηνα χωρις να ασχοληθεις... ο "απεναντι" θα τσαντιστει περισσοτερο κ θα πρεπει να βρει αλλο τροπο για να σκοτωσει την ωρα του :)

δυστυχως ομως το πεισμα δεν μας αφηνει να κανουμε "εξυπνες" κινησεις, κριμα. :alien:

MavrosPan
07/09/2011, 13:36
Απο την στιγμη που δεν ξεκινησε απο μια κοντρα, ετσι ωστε πχ να παιζει με σκοπο να ενοχλησει και να σου κανει τα νευρα κροσια, αλλα ηταν απλα η κακια του η συνηθεια ας πουμε να αδιαφορει για τους γυρω του, δεν νομιζω πως αδιαφορωντας απλα, θα βαρεθει και θα σταματησει. Γιατι απο οτι καταλαβα η συγκεκριμενη συμπεριφορα δεν ειναι προιον αντιδρασης.

Εγω ειπα απλα τι εχω κανει κανα δυο φορες στο παρελθον αποτελεσματικα. Οπως ειπα ουτε τον ιδιο ξερω, ουτε τον γειτονα του, ο ιδιος πρεπει να σκεφτει τροπους με τους οποιους θα φερει αποτελεσμα. Παντως σιγουρα το να αλλαξεις σπιτι δεν ειναι ουτε κατα διανοια λυση. Και στο νοικι να ηταν δηλαδη, οχι να ειναι και δικο σου και να βαλεις πωλητηριο. Και μονο που θα σκεφτομουν την διαδικασια που θα εβαζα τον εαυτο μου και ικανοποιηση που θα προσφερα με μια τετοια κινηση, δεν θα το εκανα. Αντε μετα να παει αλλος γειτονας να του κανει μανουρα. "- ελα να σου πω, τον αλλον τον εδιωξα, αμα θες να ηρεμησεις απο μας, παρε και συ ποδι να μεινει ενας λιγοτερος"

..... Μπρρρρρ....:eek: :eek:

sovaros_user
07/09/2011, 13:46
[...]δεν νομιζω πως αδιαφορωντας απλα, θα βαρεθει και θα σταματησει. Γιατι απο οτι καταλαβα η συγκεκριμενη συμπεριφορα δεν ειναι προιον αντιδρασης.

Για πες μου κ εμενα γιατι εγω δεν το καταλαβα αυτο...

Νομιζεις του αρεσει να βαζει ραδιο κ μετα να παιζει μπουζουκι ο γιος κ μετα να βαζει η γυναικα την τηλεοραση διαπασων ?
Χωρις κινητρο μετα απο 1 μηνα θα επρεπε να βαζουν ωτοασπιδες στο ιδιο τους το σπιτι...

Ολη η οικογενεια βρηκε λογο υπαρξης. Προφανως αργοσχολοι, ευχαριστιουνται με τετοιες κοντρες κ αυτος τους κανει την χαρη

Η συγκεκριμενη συμπεριφορα ειναι προιον αντιδρασης, αν ητν θεμα παρκαρισματος πχ ή σκυλου... θα ηταν αλλιως :wave2:

MavrosPan
07/09/2011, 13:53
Ηθελα να κανω ενα edit να συπληρωσω για να αποφυγω ακριβως την παρεξηγηση που καταλαβες αλλα το αμελησα.

Ηθελα λοιπον να πω πως πλεον ναι, εκει που εχει φτασει το πραγμα με τα ραδια και τα μπουζουκια και τα τουμπερλεκια και τις τηλεορασεις ολα μαζι ενα μπουγιουρντι, φυσικα και ειναι το αποτελεσμα της μεταξυ τους κοντρας. παρολαυτα ομως αυτο που εννοουσα ειναι πως ο συγκεκριμενος ηταν ενοχλητικος και αδιαφορος εξ αρχης, γιαυτο αλλωστε και ξεκινησε η ολη μανουρα. Οποτε προφανως ακομα και αν επικρατησει μια κατασταση ηρεμιας και εκτονωσης της κοντρας, μπορει να κοπουνε τα πολλα πολλα, χωρις αυτο να σημαινει πως ο συγκεκριμενος θα παψει να ειναι ενοχλητικος και προκλητικος, οπως ηταν ανεκαθεν αλλωστε, πριν ξεκινησουν τα μανουριασματα.

sovaros_user
07/09/2011, 13:59
Θα παιζει μπουζουκι στην αυλη του για κανα μισαωρο καθε μεσημερι, οπως ηταν στην αρχη, εξαλλου εξ αρχης δεν εκανε κατι τραγικο, μπουζουκακι επαιζε, ντιγκι τριγκι σε ωρες ΜΗ κοινης ησυχιας. :D

υγ. Να πω κ εγω μια παπαρια ? Ας μαθει ο φιλος τρομπετα ή ας αγορασει ηχοσυστημα (http://www.youtube.com/watch?v=WY0VdcABj1Q)

MavrosPan
07/09/2011, 14:02
Οπως και να χει γενικοτερα ψιλοξεφυγαμε μιας και ο φιλος εξ αρχης δικηγορο ηθελε για συμβουλες :)

Σιγουρα ουτε και εκεινος θελει να αλλαζει σπιτια και να μετακομιζει η οικογενεια του, οποτε προφανως για να το κανει θα εχει σημαντικους λογους και θα το εχει σκεφτει αρκετα καλα.

Υπομονη και καλα ξεμπερδεματα γενικοτερα !

ERRIKA
09/09/2011, 14:56
Οπως και να χει γενικοτερα ψιλοξεφυγαμε μιας και ο φιλος εξ αρχης δικηγορο ηθελε για συμβουλες :)

Σιγουρα ουτε και εκεινος θελει να αλλαζει σπιτια και να μετακομιζει η οικογενεια του, οποτε προφανως για να το κανει θα εχει σημαντικους λογους και θα το εχει σκεφτει αρκετα καλα.

Υπομονη και καλα ξεμπερδεματα γενικοτερα !

Kαταληκτικά, ας επισημάνω τα κάτωθι:

α) Εξαιρετικά δύσκολο να βρει άκρη ο φίλος μας το δίκιο του μέσω νομικής οδού. Υπάρχουν, θεωρητικά, τρόποι, αλλά από τη θεωρία στην πράξη χ$σ$ ψηλά κι αγνάντευε τι θα πετύχεις. Οπότε δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να τους εξετάσουμε. Άντε να κάνει 1-2-3 κλήσεις του 100, να του κάνουν συστάσεις και πάλι, θα συνεχίσει να παίζει τις ώρες μη κοινής ησυχίας.

β) Ο γείτονας του φίλου μας προφανώς πρόκειται περί ηλιθίου ζώου, άρα τα "αντοίποινα" από πλευράς φασαρίας θα τον αφήσουν ανέγγιχτο. Σήμερα το πρωί διάβαζα απόφθεγμα του Σοπενχάουερ ο οποίος έλεγε: "Η ποσότητα του θορύβου που μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη διανοητική του ικανότητα". (Ορθότατον, κατά τη γνωμη μου). :uplate:
Κατά συνέπεια, η καλύτερη λύση είναι η προσέγγιση του γείτονα εν είδει (άγριου) ζώου. Καλόπιασμα, τάισμα, εξημέρωση. Του ζητάς, ας πούμε, την κάρτα του, επειδή παίζει καταπληκτικό μπουζούκι, για να τον στείλεις να παίξει στα βαφτίσια ενός φίλου σου κ.ο.κ.
Αφού εξημερωθεί, τον βάζεις σε πρόγραμμα. Παίζετε καταπληκτικό μπουζούκι, δεν το περιορίζετε όμως στις ώρες τάδε με τάδε ώστε να σας απολαμβάνουμε καλύτερα??? κλπ.
Λέω εγώ τώρα, ε; :lol: :rotflmao:

Aggelos_SV
09/09/2011, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA

Κατά συνέπεια, η καλύτερη λύση είναι η προσέγγιση του γείτονα εν είδει (άγριου) ζώου. Καλόπιασμα, τάισμα, εξημέρωση. Του ζητάς, ας πούμε, την κάρτα του, επειδή παίζει καταπληκτικό μπουζούκι, για να τον στείλεις να παίξει στα βαφτίσια ενός φίλου σου κ.ο.κ.
Αφού εξημερωθεί, τον βάζεις σε πρόγραμμα. Παίζετε καταπληκτικό μπουζούκι, δεν το περιορίζετε όμως στις ώρες τάδε με τάδε ώστε να σας απολαμβάνουμε καλύτερα??? κλπ.

Όντως! Δοκιμασμένη λύση από το φανταρικό...απλά θέλει χρόνο και υπομονή για να αποδώσει

ERRIKA
09/09/2011, 15:04
Όντως! Δοκιμασμένη λύση από το φανταρικό...απλά θέλει χρόνο και υπομονή για να αποδώσει

Eννοείται, και θέλει περισσότερο χρόνο αν στην αρχή το κλωτσούσες το κ@λόσκυλο.. :rotflmao:

sniper
09/09/2011, 15:05
Λοιπόν..

Πας κι αγοράζεις ή φτιάχνεις ένα αντίγραφο από το εικονιζόμενο και το στήνεις στο μπαλκόνι σου να σημαδεύει προς την αυλή του οργανοπαίχτη.. να το βλέπει έτσι;

Κι όταν αρχίσει να παίζει μπουζούκι, πες του ότι το αντιρματικό έχει ηχο-ευαίσθητη σκανδάλη..

Και φύγε προς τα μέσα χωρίς να πεις κάτι άλλο..

:smokin:

235543

Cpt. Haddock
09/09/2011, 15:06
Ποιος καμενος διαβάζει Σοπενχαουερ το ΠΡΩΙ ; :smokin:

sniper
09/09/2011, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Εσύ; :confused:

ERRIKA
09/09/2011, 15:07

:blush: :blush: :blush:

(συγγνώμη, είχα κάτι αυπνίες κατά τις 6... δε θα το ξανακάνω).

Cpt. Haddock
09/09/2011, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ; :confused:

Όχι βέβαια. Αυτά είναι για βραδυνες χειμωνιατικες ώρες με το τζάκι αναμμενο, το αρμανιακ στο χέρι, το τσιμπουκι να καπνίζει και ο αέρας να κατεβαίνει παγωμενος απο το Hochenberg... :smokin:

sniper
09/09/2011, 15:12
Όχι βέβαια. Αυτά είναι για βραδυνες χειμωνιατικες ώρες με το τζάκι αναμμενο, το αρμανιακ στο χέρι, το τσιμπουκι να καπνίζει και ο αέρας να κατεβαίνει παγωμενος απο το Hochenberg... :smokin:

Ηθική Παπανούτσου, Εκδ. Ίκαρος (1950κάτι) - Καλοκαίρι, ντάλα μεσημέρι..

Δεν είμαι καλά.. :sad:

gcrook
09/09/2011, 15:13

Τι τραβατε και σεις οι ξεπεσμενοι αριστοκρατες.:lol:

sniper
09/09/2011, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τι τραβατε και σεις οι ξεπεσμενοι αριστοκρατες.:lol:

Ξι

gcrook
09/09/2011, 15:18
Ξι

Θελει και ενα "Α"

ERRIKA
09/09/2011, 15:19

Κι αν σου πω ότι διάβαζα και στην Εθνική Τράπεζα εχθές με το χαρτάκι προτεραιότητας ανά χείρας, θα μου κόψεις την καλημέρα;;;; :blush:

ERRIKA
09/09/2011, 15:21

Δεν είμαι καλά.. :sad:

Συμφωνούμε. Παράτα την κιθάρα, που σε πειράζει στα νεύρα, και ξεκίνα μπουζούκι. :rolleyes: :wacko: :D

sniper
09/09/2011, 15:21
Κι αν σου πω ότι διάβαζα και στην Εθνική Τράπεζα εχθές με το χαρτάκι προτεραιότητας ανά χείρας, θα μου κόψεις την καλημέρα;;;; :blush:

Το πρωινό μην του κόψεις μόνο.. κι ας μην μιλάτε στο τραπέζι... :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
09/09/2011, 15:24

Υπάρχει και το Ebanking ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ :smokin:

sniper
09/09/2011, 15:25
Υπάρχει και το Ebanking ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ :smokin:

Τέτοιες μαλακίες φτιάχνουν κι απολύεται ο κόσμος..

Tpap
09/09/2011, 15:49

:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:

τι μλκ είσαι ρεεεεε....!!!

Cpt. Haddock
09/09/2011, 16:39

Απολυεται ο λάθος κόσμος :evil:

sniper
09/09/2011, 16:43
Απολυεται ο λάθος κόσμος :evil:

Γουάτεβα.. :smokin:

AUFGEBRACHT
09/09/2011, 21:08

α) Εξαιρετικά δύσκολο να βρει άκρη ο φίλος μας το δίκιο του μέσω νομικής οδού. Υπάρχουν, θεωρητικά, τρόποι, αλλά από τη θεωρία στην πράξη χ$σ$ ψηλά κι αγνάντευε τι θα πετύχεις. Οπότε δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να τους εξετάσουμε. Άντε να κάνει 1-2-3 κλήσεις του 100, να του κάνουν συστάσεις και πάλι, θα συνεχίσει να παίζει τις ώρες μη κοινής ησυχίας.

β) Ο γείτονας του φίλου μας προφανώς πρόκειται περί ηλιθίου ζώου, άρα τα "αντοίποινα" από πλευράς φασαρίας θα τον αφήσουν ανέγγιχτο. Σήμερα το πρωί διάβαζα απόφθεγμα του Σοπενχάουερ ο οποίος έλεγε: "Η ποσότητα του θορύβου που μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη διανοητική του ικανότητα". (Ορθότατον, κατά τη γνωμη μου). :uplate:

:a19: :a23: :a23: :a23:

Καλά έγραψες Έρρικα,ή μάλλον ο Σοπενχάουερ,απλώς εσύ το μετέφερες...και για να συμπληρώσω τον Σοπενχάουερ, "Η ποσότητα του θορύβου που μπορεί να παράγει ένας άνθρωπος είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη διανοητική του ικανότητα".

AUFGEBRACHT
09/09/2011, 21:10
Αααα,τελικά μάλλον βρήκα την υπέρτατη λύση για να μην αναγκαστώ να πουλήσω το σπίτι...Αφού θέλει πόλεμο θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω πυρηνικά...Έχω κάνει αίτηση η επόμενη Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών να διεξαχθεί στην αυλή μου.

sergiosm
10/09/2011, 12:50
Συμφωνούμε. Παράτα την κιθάρα, που σε πειράζει στα νεύρα, και ξεκίνα μπουζούκι. :rolleyes: :wacko: :D

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

G M
11/09/2011, 11:07
Ο καλυτερος τροπος ειναι να εχεις τους γειτονες με το μερος σου - μου φαινεται περιεργο που κανείς δεν κανει τιποτα - εαν περιμενει ο ενας τον αλλον να κινηθει μαλλον θα περιμενετε αρκετα ακομη

Ισως να συνταξεις ενα κειμενο το οποιο να ανεφερει το προβλημα και να ζητησεις απο καποιους γειτονες να το υπογραψουν για να εχεις κατι στα χερια σου.

Ο τυπος πρεπει να εχει μεγαλο προβλημα για να συνεχιζει ετσι...

Joyrider
11/10/2011, 10:07
:hypnotize :uplate:

http://news247.gr/ellada/eglima/skotwse_to_geitona_toy_gia_th_moysikh.1403982.html

dmf
11/10/2011, 11:03
όχι ρε πούστη τον σκότωσε τελικά; :eyepop:

devil's animal
11/10/2011, 13:17
AUFGEBRACHT ζεις??:look:

Takata Dome
11/10/2011, 14:24
AUFGEBRACHT τι μαρκα ηταν η καραμπινα? :eyepop:

AUFGEBRACHT
11/10/2011, 17:57
Α μπε μπα μπλόμ,του κι θε μπλόμ...α μπε μπα μπλόμ του κι θε μπλόμ,μπλίμ μπλόμ!!!!
Το RPG τελικά...Yessssss!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ρε σεις,καλά είμαι δεν αφορά εμένα η είδηση,αν ακούσετε το αντίθετο τότε να ανησυχήσετε...

237634

sergiosm
11/10/2011, 21:25
ΖΕΙ ΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ο AUFGEBRACHT ΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:lol:

AUFGEBRACHT
11/10/2011, 21:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
ΖΕΙ ΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ο AUFGEBRACHT ΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Μπα που να φας τη γλώσσα σου....

Tpap
11/10/2011, 22:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Το RPG τελικά...Yessssss!!!!!!!!!!!!!!!

Ναί, αν θές να ανοίξεις μιά τρύπα σε ένα τοιχίο...

Προτίμησε το μεσαίο από τα τρία τυφέκια. Και κάνεις την δουλειά σου από μακρυα. Αρκετά μακρυά... :smokin:

:lol: :beer: :wave2:

AUFGEBRACHT
11/10/2011, 22:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ναί, αν θές να ανοίξεις μιά τρύπα σε ένα τοιχίο...

Προτίμησε το μεσαίο από τα τρία τυφέκια. Και κάνεις την δουλειά σου από μακρυα. Αρκετά μακρυά... :smokin:

:lol: :beer: :wave2:

Ναι αλλά το ΑΚ47 έχει καλύτερη διατρητική ικανότητα και διασπορά...άμα ήταν να κάνω τη δουλειά μου από μακρυά ένα SVD Dragunov είναι ιδανικό...

Tpap
11/10/2011, 22:41
Ναι αλλά το ΑΚ47 έχει καλύτερη διατρητική ικανότητα και διασπορά...άμα ήταν να κάνω τη δουλειά μου από μακρυά ένα SVD Dragunov είναι ιδανικό...

λολ.
Ακ47--> 7,62x39
G3A4--> 7,62x51 (hot)

(το ''διασπορά'' σβήστο, γιατί θα σου βάλει ο σλίπερ κανά δίκαννο αν το δεί).

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Joyrider
11/10/2011, 22:45
Το RPG τελικά...Yessssss!!!!!!!!!!

Έτσι μπράβο, ένα μερακλίδικο D&D session με σωστό role-playing πάντα φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. :ninja:

Εκείνος θα παίζει τον bard και συ τον barbarian :bigcry: :lol:

nikos_abel
12/10/2011, 06:23
Σαν κάτι τέτοιο μου θύμισε...

http://www.youtube.com/watch?v=tzFnY1c1PQg

yannisss
18/10/2011, 20:41
γιατι δε βαζεις ηχομονωση και διπλα τζαμια?
να μην ακους τιποτα

AUFGEBRACHT
13/05/2012, 15:15
Ξεκίνησε κι επίσημα η θερινή σεζόν στα μπουζούκια...
257551

Υ.Γ. Καργιόλη, επειδή η μαλακία που σε δέρνει είναι πιο απέραντη κι από το σύμπαν, φέτος δεν τη γλυτώνεις, ή θα σε στείλω στο χώμα ή για ράμματα στον κώλο

Εχετλαίος
13/05/2012, 16:15
Ξεκίνησε κι επίσημα η θερινή περίοδος στα μπουζούκια...
257551

Υ.Γ. Καργιόλη, επειδή η μαλακία που σε δέρνει είναι πιο απέραντη κι από το σύμπαν, φέτος δεν τη γλυτώνεις, ή θα σε στείλω στο χώμα ή για ράμματα στον κώλο

Κατέβασε ήχους μωρών που κλαίνε σπαρακτικά και ήχους από αρσενικές κατσούλες την εποχή του ζευγαρώματος.
Κάνε μια μίξη (μια το ένα μια το άλλο, όχι μαζί να μπλέκονται οι ήχοι) και βγάλε ηχείο στο μπαλκόνι όταν βγαίνει ο τύπος.
Το έχω κάνει και λειτουργεί μια χαρά.

AUFGEBRACHT
13/05/2012, 16:24
Έχω νεογέννητο μωρό που κλαίει σπαρακτικά επειδή δεν μπορεί να κοιμηθεί...με γάτες και μωρά που κλαίνε δεν παίρνει χαμπάρι, έκανα αυτό που λες πέρυσι και με ήχους από μωρά και με σκυλιά και με τρυπάνια και με Rammstein και με σκανδιναβικό metal, η βλακεία είναι ανίκητη που έχει πει κι ένας φιλόσοφος, άμα είσαι και χασικλής ο συνδυασμός είναι κάτι παραπάνω από ακατανίκητος... κι επειδή ευνομούμενο κράτος δεν είμαστε κι οι νόμοι είτε δεν τηρούνται είτε πολύ απλά δεν υπάρχουν, καταλήγουμε στο ότι είτε θα τον σακατέψω είτε θα τον γ@μήσω...

Εχετλαίος
13/05/2012, 16:35
Έχω νεογέννητο μωρό που κλαίει σπαρακτικά επειδή δεν μπορεί να κοιμηθεί...με γάτες και μωρά που κλαίνε δεν παίρνει χαμπάρι, έκανα αυτό που λες πέρυσι και με ήχους από μωρά και με σκυλιά και με τρυπάνια και με Rammstein και με σκανδιναβικό metal, η βλακεία είναι ανίκητη που έχει πει κι ένας φιλόσοφος, άμα είσαι και χασικλής ο συνδυασμός είναι κάτι παραπάνω από ακατανίκητος... κι επειδή ευνομούμενο κράτος δεν είμαστε κι οι νόμοι είτε δεν τηρούνται είτε πολύ απλά δεν υπάρχουν, καταλήγουμε στο ότι είτε θα τον σακατέψω είτε θα τον γ@μήσω...

Σφεντόνα και αμπούλες βρώμας από trick-shop δοκίμασες;
Γιου κάταπουλτ 1-2 πριν βγει να παίξει και απο τη σκ@τίλα δε θα βγαίνει στο μπαλκόνι...

Acacius
13/05/2012, 18:41
Έχεις το κατάλληλο (γερμανικό) ψευδώνυμο, οπότε αν το παίξεις σωστά μπορείς να πείσεις μερικούς χρυσαυγίται να εγέρθητουν και να ξεβρωμίσουν τη γειτονιά σου...

Καλή η κουβέντα και οι απίθανες λύσεις, αλλά η βία δεν αντιμετωπίζεται με βία/αντίποινα, ειδικά όταν εσύ έχεις και περισσότερα να χάσεις (εκεί πατάνε τα γ@μ... τσουτσέκια και πουλάνε τρέλλα). Οπότε δε μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα, εκτός κι αν καταφέρεις και μαζέψεις αρκετούς από τη γειτονιά και κάνετε κάτι ομαδικά (δεν ξαναδιάβασα το thread, δε θυμάμαι τι έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα). Ακόμα κι έτσι, εδώ είναι Βαλκάνια που λέει και η ατάκα και οι πιθανότητες επιτυχίας λίγες και στο μακρινό μέλλον.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτό στην εικόνα. Μπορεί να μειώσει το θόρυβο, αλλά όχι το μίσος σου για τον άνθρωπο που σου καταστρέφει την ποιότητα ζωής (κι αυτό μετράει πιο πολύ τελικά). Ο κακός χρόνος φεύγει, ο κακός γείτονας...

Pilgrimage
13/05/2012, 23:02
Δοκίμασες Grindcore? http://www.youtube.com/watch?v=SIRUzqHTNh8

Μπας και είναι κρυφός μεταλλάς; :P τότε να δοκιμάσεις Lady Gaga.

AUFGEBRACHT
23/06/2013, 21:49
Έναρξις θερινής περιόδου 2013 (ρεπερτόριο βεβαίως το ίδιο και απαράλλακτο επί 5 συναπτά έτη, η δε εκτέλεση των κομματιών φέτος γίνεται με δίδυμο Rheinmetall των 20mm).

293843

MG-KTiNoS
23/06/2013, 21:56
ρε συ μην το κουράζεις το θέμα...

Σπάστου το όργανο στο κεφάλι και τελείωσε το.
Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Εγώ είχα πετάξει ένα πεπόνο κάποτε σε μια χαζή κι αυτή νόμιζε πως ήθελα να τη βγάλω γκόμενα...
Που να την πετύχαινα κι όλας ...

AUFGEBRACHT
23/06/2013, 22:04
Εγώ είχα πετάξει ένα πεπόνο κάποτε σε μια χαζή κι αυτή νόμιζε πως ήθελα να τη βγάλω γκόμενα...
Που να την πετύχαινα κι όλας ...

backos
23/06/2013, 23:34
http://www.soundstruck.gr/hire-shop/sound-equipment-to-rent/611-pa-metro-audio-synolikis-ishyos-8000w.html
αυτή είναι η ενδεδειγμένη λύση

Dant3
24/06/2013, 10:51
Το διαβασα ολο γιατι ψιλιαστηκα οτι θα εχει ατακες το θεμα μεσα...
Αλλα σοβαρα τωρα,2 χρονια τωρα γινεται καθε μερα αυτο και δεν εχεις βρει λυση ακομα?
Καταλαβαινω οτι ακραιες λυσεις δε μπορεις να κανεις γιατι εχεις γυναικα και παιδι.
Αλλα αυτο που σου λενε με τις αμπουλες κτλ δοκιμασε το.
Επισης δεν εχετε μαζευτει ολη η γειτονια ακομα?
Εκτος και αν συνεχιζουμε το θεμα απλα για να τρολλαρουμε!

AUFGEBRACHT
24/06/2013, 11:05
Το διαβασα ολο γιατι ψιλιαστηκα οτι θα εχει ατακες το θεμα μεσα...
Αλλα σοβαρα τωρα,2 χρονια τωρα γινεται καθε μερα αυτο και δεν εχεις βρει λυση ακομα?
Καταλαβαινω οτι ακραιες λυσεις δε μπορεις να κανεις γιατι εχεις γυναικα και παιδι.
Αλλα αυτο που σου λενε με τις αμπουλες κτλ δοκιμασε το.
Επισης δεν εχετε μαζευτει ολη η γειτονια ακομα?
Εκτος και αν συνεχιζουμε το θεμα απλα για να τρολλαρουμε!

5 χρόνια συνεχίζεται η ιστορία, τα 2 με το παιδί, εφόσον δεν έχει λυθεί προφανώς και τρολλάρουμε, απλά το συνεχίζω για να καταδείξω άλλη μια περίπτωση όπου ο πολίτης σε ένα κατ΄όνομα κράτος δικαίου δε μπορεί να βρει το δίκιο του, αλλά κυρίως αυτό που καυτηριάζω και φωνάζω σε πολλά άλλα θέματα, το γεγονός δηλ πως το ατομικό υπερισχύει του συλλογικού. Πέρισυ ας πούμε που φτάσαμε σε εισαγγελέα και αστυνομία καθ΄υπόδειξην του εισαγγελέα αυταπάγγελτα, όταν ο αρμόδιος αξιωματικός μας άκουσε και τους 2 και έβγαλε ετυμηγορία πως το δίκιο είναι με το μέρος μου και του υπέδειξε να παίζει ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΟΡΤΕΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ, η απάντηση που πήρε ήταν "εμένα στο σπίτι μου κανείς δεν θα μου πει τί θα κάνω". Η γειτονιά μαζεύτηκε πέρυσι αλλά κατά την νεοελληνική νοοτροπία περιμένει να βγάλω μόνο εγώ τα κάστανα από τη φωτιά γιατί όταν φτάσαμε στο θέμα του δικαστηρίου έκαναν πίσω στη μήνυση με τη λογική ότι δε θέλουν μπλεξίματα με δικαστήρια. Σημείωση πως τώρα που μιλάμε είναι 12.05 και το πρόγραμμα συνεχίζεται non stop από τις 08.45 το πρωί. Πάντως σωστή η παρατήρησή σου κι έχεις δίκιο, κάποιος μοντεράτορας ας κλειδώσει το θέμα. :wave2: