View Full Version : ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ
AUFGEBRACHT
22/05/2011, 20:25
Τελικά ο σοφός λαός έχει δίκιο...ο κακός χρόνος περνάει,ο κακός γείτονας όχι.Όλο και κάποιος δικηγόρος θα υπάρχει εδώ μέσα να με συμβουλεύσει γιατί είμαι στα όρια νευρικής κρίσης,πριν λίγο παραλίγο να έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο από την ταραχή έπαθα ταχυκαρδία και σήκωσα πίεση!!!! Σε γενικές γραμμές,η υπόθεση είναι πως έχω ένα γείτονα απέναντι από το σπίτι μου,ο οποίος βγαίνει στην αυλή,πιάνει το γ@μημένο το μπουζούκι και παίζει με τις ώρες...Δε μπορείς να δεις τηλεόραση,να καλέσεις ένα φίλο,να διαβάσεις μια εφημερίδα και ένα βιβλίο με την ησυχία σου...Το θέμα είναι ότι ενώ παλαιότερα έπαιζε πολλές φορές μέχρι και τις 1-2 τα ξημερώματα,μόλις αγρίεψα άλλαξε βιολί και παίζει πλέον 6 με 11..το παίζει κι έξυπνος ότι δεν ενοχλεί ώρες κοινής ησυχίας.Άμα θυμάμαι καλά από το αστικό δίκαιο όμως,η έννοια της κοινής ησυχίας δε σημαίνει ότι έχω το δικαίωμα ας πούμε στις 7 το απόγευμα να σηκώνω τον κόσμο στο πόδι γιατί έτσι μου καύλωσε...Κανάς δικηγόρος λοιπόν να με συμβουλέψει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
super_toto
22/05/2011, 21:10
Βγάλε δυο ηχεία στο παράθυρο και παίζε δυνατά μπιτάκια . Κάποια στιγμή θα μπεί μεσα :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Βγάλε δυο ηχεία στο παράθυρο και παίζε δυνατά μπιτάκια . Κάποια στιγμή θα μπεί μεσα :p
+1
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
SORRY που δε καθομαι να διαβασω ολο το θρεντ απο την αρχη αλλα δεν εχω χρονο...
καταλαβα εν μερη τι παιζει!
ακου λοιπον τι εκανα εγω!
μου επρηζαν τα π@π@ρια με ΤΣΙΤΑ τη μουσικη στο προηγουμενο σπιτι που εμενα!
ωρες ΟΧΙ κοινης ησυχιας -οποτε και δε μπορουσα να κανω τπτ με αστυνομιες κτλ
Τους βρηκα και τους ειπα οτι δεν υπαρχει λογος να την βαζουν τερμα γιατι εγω (στ @@δια τους βεβαια) κοιμαμαι κατα τις 7-8 το απογευμα να παω για δουλεια το βραδυ! ΑΝ λοιπον ειχαν την ευγενη καλοσυνη να μη τη βαζουν τοσο δυνατα!
ΑΣΦΑΛΩΣ και με εγραψαν στα π@π@ρια τους!
Μιλαμε για κατασταση τρελη ετσι! Τα παιδια να ακουνε μεταλ στο Θεο και η μανα να ακουει Θωδη στα καπάκια!
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!
1....2...3.... τρελαθηκα λεμε!
Παιρνω λοιπον εναν ενισχυτη και 2 μεγαφωνα 500watt και τα συνδεω στο πισι!
Ο,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΟΥ, την εβαλα Playlist!
Ανοιξα λοιπον τερμα τα εργαλεια και απο τις 17:30 ενα απογευμα μεχρι τις 22:30, ειχα ξεσηκωσει τη γειτονια οχι απλα στο ποδι...στο ενα δαχτυλο μιλαμε!
Ειχα ενημερωσει και καποιους αλλους τριγυρω που επισης σπαζονταν με τη κατασταση κι ετσι προχωρησα στο σχεδιο!
Το τι λουμπεν και Φλωρινιωτη...
τί Τολη Τσιμογιαννη και κλασσικη μουσικη...
τί Τερλέγκα και δημοτικά ακουσαν...
δεν περιγραφεται!
Μεχρι και τον Λεβεντη απο την τελευταια εκπομπη του καναλιου 64 εβαλα!
Ε....
αυτο ηταν!
ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ.... τσικ!
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
mikros boudas
22/05/2011, 21:16
η φωτια με φωτια:D
AUFGEBRACHT
22/05/2011, 21:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δε θέλω να πέσω στο επίπεδό του...οι άλλοι δε μου φταίνε τίποτα γύρω μου...για να καταλάβεις ΠΟΣΟ μαλάκας είναι,μια μέρα του έκανα παρατήρηση γιατί έπαιζε ενώ η ώρα ήταν 1 παρά τα ξημερώματα,εγώ δούλευα την επόμενη και δεν είχαμε κλείσει μάτι...για να μου τη σπάσει παράτησε το μπουζούκι,πήρε το μηχανάκι και πήγαινε πέρα δώθε γκαζώνοντας,ήταν όμως τόσο λυώμα από ποτό και μαστούρα που έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο κι έσπασε το πλευρό του...Κάποια νομική απάντηση ζητάω όχι πως να του κάνω αντίπραξη...
sergiosm
22/05/2011, 21:19
κάλεσε μερικές φορές την αστυνομία να του κάνει παρατήρηση (και να καταγραφεί και ως συμβάν)
ζήτα μετά μια εισαγγελική παραγγελία για συστάσεις (για να καταγραφεί και αυτό)
ε και αν δεν βάλει μυαλό αναγκαστικά πας για αγωγή
ή απλά κάνεις ό,τι είπαν οι προηγούμενοι ...
:wave2:
ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ:
Α. Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00. έως 07:00.
Β. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.
Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου και ως χειμερινή περίοδος το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.
Υπαρχουν βεβαια και καποιες ημερες της Μ. Εβδομαδας (Μ. Παρασκευη) που απαγορεύεται να ακουγεται το παραμικρο...
Αμα θες να το προχωρησεις τοτε απευθύνσου στην Δ/νση Υγειας της οικειας Νομαρχιας, ειναι η αρμοδια...Σε ομοειδεις εξεζητημένες περιπτώσεις εκει απευθύνεται η αστυνομια οταν δεν βγαζει ακρη..............
AUFGEBRACHT
22/05/2011, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
η φωτια με φωτια:D
Όχι πάντα...υπάρχει ένα CD με ήχους για ενοχλητικούς γείτονες,είχε ένα κομματάκι με ένα πιτσιρικά να βασανίζει ένα βιολί.Η μέθοδος δοκιμάστηκε από άλλον (δεν έχω μόνο εγώ πρόβλημα μαζί του)...ξέρεις τί έκανε; Την άλλη μέρα πήγε και δανείστηκε από μαγαζί ηχεία και ενισχυτές από αυτά που βάζουν στα πανηγύρια και έπαιζε με αυτά στο διαπασών...ο τύπος είναι η επιτομή της καφρίλας και της μαλακίας συνάμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Όχι πάντα...υπάρχει ένα CD με ήχους για ενοχλητικούς γείτονες,είχε ένα κομματάκι με ένα πιτσιρικά να βασανίζει ένα βιολί.Η μέθοδος δοκιμάστηκε από άλλον (δεν έχω μόνο εγώ πρόβλημα μαζί του)...ξέρεις τί έκανε; Την άλλη μέρα πήγε και δανείστηκε από μαγαζί ηχεία και ενισχυτές από αυτά που βάζουν στα πανηγύρια και έπαιζε με αυτά στο διαπασών...ο τύπος είναι η επιτομή της καφρίλας και της μαλακίας συνάμα.
σπαστου το μπουζουκι...:D
airamhag
22/05/2011, 21:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman
ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ:
Υπαρχουν βεβαια και καποιες ημερες της Μ. Εβδομαδας (Μ. Παρασκευη) που απαγορεύεται να ακουγεται το παραμικρο...
:look:
ισχυει αυτο ??
γιατι εγω φετος επαιζα James Brown στο σπιτι σχεδον ολη μερα.. :lol:
κ μου εκανε κ εντυπωση που στην γειτονια δεν ακουγοταν ουτε ανασα !! ( να ταν καθε μερα ετσι !)
να συμπληρωσω οτι εξισου ενοχλητικο ειναι τα συστηματα ηχου για συναυλιες μεσα στ αυτοκινητα.. ειναι ενας συγκεκριμενος που περναει καθε μερα με την μουσικη τσιτα..
:cry: :a4:
σ αυτην την περιπτωση μπορουμε να κανουμε κατι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ισχυει αυτο ??
γιατι εγω φετος επαιζα James Brown στο σπιτι σχεδον ολη μερα.. :lol:
κ μου εκανε κ εντυπωση που στην γειτονια δεν ακουγοταν ουτε ανασα !! ( να ταν καθε μερα ετσι !)
να συμπληρωσω οτι εξισου ενοχλητικο ειναι τα συστηματα ηχου για συναυλιες μεσα στ αυτοκινητα.. ειναι ενας συγκεκριμενος που περναει καθε μερα με την μουσικη τσιτα..
:cry: :a4:
σ αυτην την περιπτωση μπορουμε να κανουμε κατι?
οποιοσδηποτε που ηχορυπαινει με οιονδηποτε τροπο ή μεσο κατά τις ωρες κοινης ησυχιας, τιμωρειται συμφωνα με τις ως ανω προρρηθεισες διαταξεις (Ειδικοι Ποιν. Νομοι, Π.Κ.) σε βαθμο πταισματος...ενδεχομενως, να προβλέπεται κ απο ειδικοτερη διαταξη του ΚΟΚ οσον αφορα την ''μη καταβολη της οφειλομενης προσοχης απ' τον οδηγο'', αρθ. 12 Ν.2696/99 οπως τροποποιηθηκε τελευταια....βεβαια ειναι ψιλα γραμματα αυτα...
airamhag
22/05/2011, 22:05
ναι αλλα τον αυτοκινητακια πως να τον "πιασεις" ?
παρτον 3 τα ξημερωματα τηλεφωνο να τον πεις ποσο γαματα επαιζε στις 11 :D
airamhag
22/05/2011, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
παρτον 3 τα ξημερωματα τηλεφωνο να τον πεις ποσο γαματα επαιζε στις 11 :D
καλη φαση ..αλλα δεν ξερω ποιος ειναι !! :rotflmao:
manhunter
22/05/2011, 22:21
Δανείσου από φίλο, γνωστό, από το φόρουμ, ένα busa gen 2 1440cc.
Φώναξε κάποιον να έχει την arata την full competition και μόνταρε την πάνω (αν δεν έχει ηδη το μπούσα κανά μεγάφωνο, γιατί καλό θα είναι να είναι και τουρμπάτο).
Πας μπροστά του, γυρνάς με τα κακόνια κατά πάνω του. Βάζεις πρωτη, πιέζεις την brembo 19x20 του μπροστινού, και βαράς 11.000 με burn out μέχρι να μείνει ζάντα (εδώ προτείνεται, να μην φοράει κατά την διάρκεια του τεστ τις marchesini forged, αλλά τις μαμά. Οι λόγοι προφανείς).
Μόλις έχει μεινει μονο η ζάντα, αυτός θα έχει ζαλιστεί απο τον καπνό και απο τα 300db στα αυτιά του. Φωνάζεις έναν φιλο να βάλετε το μπούσα μέσα,να του μοντάρετε καινουριο λάστιχο (μην το αφήσετε και έτσι), και μετά αράζεις να δεις αντιδράσεις.
Η λύση που σου είπα, μπορει να μην ειναι η πιο φτηνή και η ποιο εύκολη, αλλά είναι αμιγώς μοτοσυκλετιστική, για να συνάδει με το φόρουμ.
Καλή τύχη.
airamhag
22/05/2011, 22:28
σωστα..
γιατι το σωστο το burn out το κανουν μονο οι busa-ατοι , ε?
:lol:
:beer: :beer:
ωραιο σκηνικο παντως...
( καλα , το οτι θα "δανειστω μηχανη για να κανω burn out " :rotflmao: :rotflmao: )
λες οτι ειναι απεναντι .........παρε μερικες πετρες ,σημαδευε τζαμαριες και ριχνε
ARISPEED1
22/05/2011, 22:37
Πέτα του βαρελότα για να κάνεις σιγόντο !
Πέρνεις το 100 τηλέφωνο ,καταγράφει το γεγονός με εναν μάρτυρα μαζί ,μιλάμε για ωρες οχι κοινής ησυχίας,
κ προχωράς νομικά με ασφαλιστικά μέτρα μέχρι να βρεις το δίκιο σου ..........
Εαν γίνεται στήσε το γεγονός μαζί με αλλους συγκάτοικους στην γειτονιά .....
καλη φαση ..αλλα δεν ξερω ποιος ειναι !! :rotflmao:
κρατας τον αριθμο κυκλοφοριας του οχηματος, πας στο οικειο αστυνομικο τμημα, υποβαλλεις μηνυση κατά του οδηγού του εν λογω οχηματος...καλο θα ηταν να υπαρχει κ δευτερος μαρτυρας...τα υπολοιπα ειναι δουλεια της αστυνομιας...μεσω τερματικού θα βρουν σε ποιον ανηκει και στην συνεχεια θα πραγματοποιηθουν τοσο οι προανακριτικες όσο κ η επ' ακροατηριου διαδικασιες...απλα τα πραγματα...εγω θα το κανα???....μπαααα, δε νομιζω τακη!!:rotflmao:
transalpblack
22/05/2011, 22:47
Τρελό θέμα. Πολύ γουστάρω.
Όντως, ο κακός γείτονας... μή σου τύχει.
Μένω Παιραιά, στα Μανιάτικα.
Εδώ πολλά σπίτια, το δικό μου αλλά και των διπλανών γειτόνων, είναι μονοκατοικίες, με αυλές και ιδιόκτητες ταράτσες.
Έχει η διπλανή μου 4 κοπροσκατοσκυλα και όλη την ώρα χαλάνε τον κόσμο και δεν ιδρώνει το αυτί της.
Επειδή κι εγώ είμαι Dj και παίζω μουσική σε γάμους, έχω αρκετά ηχεία και subwoofers.
Σκεφτομαι λοιπόν να στήσω δύο 15ιντσα sub στον τοίχο που είναι μεσοτοιχεία με την κρεβατοκάμαρά της και να τα βάλω να βαράνε.
Μόνο μπάσοο. Χωρίς ήχο.
Test bass!!!
airamhag
22/05/2011, 22:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman
εγω θα το κανα???....μπαααα, δε νομιζω τακη!!:rotflmao:
γιατι οχι ?:confused:
menelaos46
22/05/2011, 22:54
Μην ακουω χαζομαρες για μηνυσεις και τετοια..... Αν θες να καταληξεις πελατης των δικαστηριων κανε μηνυση...
Αλλιως προσπαθησε να του μιλησεις ολοι εχουν το κουμπι τους και ο πιο μαλακας θα το εχει δε μπορει.
Αν δε καταλαβει προσπαθησε να κανεις κατι με τους υπολοιπους που ενοχλουνται, μη κανεις κατι μονος σου γιατι θα δημιουργηθει αντιπαλοτητα και ισως γινει προσωπικο.
Καλεσε ανωνυμα το 100 κανα δυο φορες αν και δε νομιζω να αλλαξει κατι.
Επισης η εισαγγελικη παραγγελια ειναι καλη ιδεα νομιζω.
Η πιο φτηνή λύση απ' όλες μιας και με τα δικαστήρια θα χρεωθείς ένα κάρο λεφτά, άσε που δε θα χρωστάς και χάρη σε κανένα busακια :D
αγόρασε ένα φτηνό σετ ντραμς και μάθε να παίζεις στο μπαλκόνι σου :lol: :lol:
Να μάθεις κιθάρα και να κάτσετε μαζί να βγάλετε προγραμματάκι,και βρείτε κανένα κουτούκι να παίζετε.
Hornet_08_ABS
22/05/2011, 23:17
[...] μόλις αγρίεψα άλλαξε βιολί και παίζει πλέον 6 με 11..το παίζει κι έξυπνος ότι δεν ενοχλεί ώρες κοινής ησυχίας.
Οχι, δεν το παιζει εξυπνος, απλως ΔΕΝ ενοχλει ωρες κοινης ησυχιας. Μου εχει τυχει το ιδιο, αλλα ημουν στην "απεναντι" πλευρα, εν@ς πουστογερος τον ενοχλουσε η μηχανη που επαιρνε μπρος ωρες κοινης ησυχιας, -με νομιμοτατη εξατμιση να προσθεσω-.
Ε, οταν καταλαβ@ τι αρχιδι ειναι εγινα χειροτερος, περνουσα απο το στενο με 12.000 στροφες στο μοτορι...
Τι εισαγγελικες παραγγελιες (2-3 ?), τι αστυνομιες να καταγραφουν το συμβαν, μεχρι κ οι μπατσοι του βαλανε παγο για ασκοπες κλησεις.
Για την περιπτωση σου τωρα: μηπως εισαι λιγο υπερβολικος ? σε ωρες μη κοινης ησυχιας δεν ειναι τραγικο να παιζει μπουζουκι στην αυλη του... Σκεψου το ενδεχομενο να μετακομισεις στην επαρχια αν θελεις απολυτη ησυχια.
Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις ακρη, οι δικηγοροι απο κατι τετοιους ζουνε βεβαια...
vangelis 64
22/05/2011, 23:50
Εκεί που παίζει στην αυλή,βγαίνεις στο παράθυρο και τού λες...
Έλεος ρε καλαμπόρτζη...άμα σού πάρω κουρδιστήρι και μετρονόμο,υπόσχεσαι να σκάσεις;:smokin:
devil's animal
23/05/2011, 00:44
γεμισε κανα 2 χαρτοσακουλες με σκατα και σκαστου τα στην αυλη...
μπορεις να του τα σκασεις και στο κεφαλι αλλα θα σε εχει δει...:lol:
επισης μπορεις να βαλεις καμια τσοντα τερμα στο home cinema την ωρα που παιζει...στανταρ θα σταματησει και θα στησει αυτι...:lol:
jorge's garage
23/05/2011, 00:47
Tην ώρα που ξεκινάει να παίζει μπουζούκι, βγές και συ στην αυλή βγάλε δυο ηχειάκια, άνοιξε τα τέρμα και βάλε να παίζει to ''πλοκάμι του καρχαρία'' αυτό ήταν,τον ξεφορτώθηκες (εκτός αν είναι τοσο κάφρος και αρχίσει να παίζει το "είμαι ninja" με μπουζούκι, σε αυτή την περίπτωση νοικιάζεται μονοκατοικία κοντά σε μένα) :P :lol:
Allst@rf
23/05/2011, 00:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
γεμισε κανα 2 χαρτοσακουλες με σκατα και σκαστου τα στην αυλη...
μπορεις να του τα σκασεις και στο κεφαλι αλλα θα σε εχει δει...
και αν είναι και φασίστας ,θα κάνεις διπλό καλό...
Δε λένε ,"σκατά στους φασίστες"...;
John Steed
23/05/2011, 01:25
Φοβεροί..... όλοι σας!!!:bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao:
Α, + 1 για μπερν αουτ στη μάπα! :lol: :lol:
ξεκινα να μαθαινεις ντραμς!!!!!!!
manhunter
23/05/2011, 06:55
σωστα..
γιατι το σωστο το burn out το κανουν μονο οι busa-ατοι , ε?
:lol:
:beer: :beer:
ωραιο σκηνικο παντως...
( καλα , το οτι θα "δανειστω μηχανη για να κανω burn out " :rotflmao: :rotflmao: )
Στο είπα ειναι ακριβό σπόρ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παντως για καποιον που παιζει μουσικη , δεν υπαρχει μεγαλυτερο σπασιμο απο το να τον ενοχλεις την ωρα που δημιουργει...
Δεν ειναι αναγκη λοιπον να βγαλεις τα subwoofer στην διαπασων... απλα βαλε το ραδιοφωνο να παιζει διπλα του σε κανονικη ενταση καθε φορα που βγαινει...
η αληθεια παντως ειναι πως δεν ειναι και τοσο τραγικο να παιζει καποιος μπουζουκι στην αυλη του...
yannis24
23/05/2011, 08:17
παρε ανωνυμα την αστυνομια και πες οτι ο Ταδε ειναι εμπορος ναρκωτικων και μαλιστα τα ναρκωτικα τα κρυβει και τα μεταφερει μεσα στο μπουζουκι του.....
του πουστη.....θα του το παρουν .....
Gandalf dr685sm
23/05/2011, 09:14
1. H ΕΛ.ΑΣ δεν θα ασχοληθεί παραπάνω απο μια-δύο παρατήρησεις .. και σε περίπτωση που ξανακληθεί τότε ίσως να του επιδώσουν κανά μικρό πρόστιμο εφόσον όντως η φασαρία γίνεται ώρες "κοινής ησυχίας". Αυτό που αναφέρθηκε για το οτι μερικές φορές ο όρος "κοινής ησυχίας΄δεν μετράει" είναι μόνο σε περίπτωση που μιλάμε για θορύβους τύπου "αεροδρομίου" ( db> 105 )... και οχι φυσικά απο κομπρεσέρ έργων κτλ.. έτσι;
2. Για τους σκύλους που είπε ενα παληκάρι. Υπάρχει σχετικός νόμος που αναφέρει οτι πρέπει να μην είναι σε δημόσιο/κοινόχρηστο χώρο ΟΠΟΙΑ ΩΡΑ της ημέρας. Μπορείς πλέον να κάνεις καταγγελία για κακομεταχείριση ζώων και να τους τρέχεις κανονικά. Ειδικά με τον καινούριο νόμο που περνάει και προβλέπει τσεκούρι πρόστιμο.
Γενικά όποιος θέλει απόλυτη ησυχία, δεν θα την βρεί στην Αθήνα. Πόσο μάλλον σε πολυκατοικίες σε περιοχές με πολύ κόσμο. Τα "καλά" της μεγαλόπολης.
Εγώ πάντως που είχα παρόμοιο θέμα έβγαλα στο παράθυρο 1 μίνι στερεοφωνικό στο οποίο έπαιζε metal επί μία ώρα και το θέμα έληξε εκεί :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Monsttr
Εγώ πάντως που είχα παρόμοιο θέμα έβγαλα στο παράθυρο 1 μίνι στερεοφωνικό στο οποίο έπαιζε metal επί μία ώρα και το θέμα έληξε εκεί :beer: :beer:
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ???????
:mad: :mad:
:lol: :lol: :lol:
vangelis 64
23/05/2011, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Παντως για καποιον που παιζει μουσικη , δεν υπαρχει μεγαλυτερο σπασιμο απο το να τον ενοχλεις την ωρα που δημιουργει...
Έλα τώρα...Στην αυλή δεν δημιουργείς,στην αυλή κάνεις φιγούρα.
takis-kk
23/05/2011, 10:03
.......Όλο και κάποιος δικηγόρος θα υπάρχει εδώ μέσα να με συμβουλεύσει .....
...Κανάς δικηγόρος λοιπόν να με συμβουλέψει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ρε μπαγάσα , ποιός την χάρη σου!
Εναν δικηγόρο ζήτησες
Και σου απάντησε ο μισός Δικ. Σύλλογος :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
παρε ανωνυμα την αστυνομια και πες οτι ο Ταδε ειναι εμπορος ναρκωτικων και μαλιστα τα ναρκωτικα τα κρυβει και τα μεταφερει μεσα στο μπουζουκι του.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
23/05/2011, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Ρε μπαγάσα , ποιός την χάρη σου!
Εναν δικηγόρο ζήτησες
Και σου απάντησε ο μισός Δικ. Σύλλογος :rotflmao:
Άσε Τάκη, αν δεν μιλήσει ο Κούγιας σαν να μη μίλησε κανείς :lol:
makis206
23/05/2011, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
Αυτό παίζει κιόλας, εμένα οι ασφαλίτες μου κάνανε έλεγχο στο "λουκάνικο" όταν ήμουνα φαντάρος και βρήκανε μέσα τον μπαγλαμά.. 1 ώρα χρειάστηκα για να τους πείσω ότι δεν είμαι ο μαγκέν ντε βοτανίκ..:rotflmao:
SNORLAX2
23/05/2011, 10:55
προφανωσ δεν εισαι ο μοναδικοσ γειτονασ που ενοχλειται..
αλλα κανεισ δεν μιλαει(ασε να γινω ο κακοσ λεει ο καθενασ).
εγω συμφωνω παντωσ σε αντιμετρα,οχι μονο για να ενοχληθει
ο ιδιοσ αλλα ολοκληρη η γειτονια,κ ετσι να του βαλουν χερι κ
οι υπολοιποι.
παλια ειχα στο ισογιο τησ πολυκατοικιασ ενα βλαμενο που απο
τησ 6 το απογευμα μεχρι 12 φευγα μεσανυχτα,εβαζε καθημερινα
ομωσ νταλκαδοτραγουδα.εγω εμενα στο 3ο οροφο κ δεν μπορουσα
να ακουσω τηλεοραση,επρεπε να την ανοιξω δυνατα.παρατηρησεισ
απειρεσ,μπινελικια,μονο ξυλο που δεν πεξαμε.
ενα απογευμα λοιπον,καποιοσ αλλοσ απο απεναντι
βαζει κ αυτοσ ντισκο στη διαπασων,κ ο δικοσ μου τα καψουροτραγουδα..
βγαζω κ εγω τα ηχεια του υπολογιστη εξω στα καγγελα του μπαλκονιου
(μιλκαμε για αρκετα δυνατα ηχεια+οτι ηταν εξω κρεμασμενα στα καγγελα)
κ λεω στο γιο μου πεξε τωρα DOOM.(το θυμαστε αυτο το παιχνιδι,ουρλιαχτα
τερατων πυροβολισμοι απο διαφορα οπλα).
εγινε τη π@τανασ στη γειτονια..βγηκαν ολοι κ φωναζαν να τα κλεισουμε..
απο τοτε σιγη ιχθυοσ...
αρα αναγκασε κ αλλουσ να του την πεσουν.να μην εισαι ο μοναδικοσ.
εναν θα τον γραψει.δεν μπορει να γραψει ολη τη γειτονια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από SNORLAX2
προφανωσ δεν εισαι ο μοναδικοσ γειτονασ που ενοχλειται..
αλλα κανεισ δεν μιλαει(ασε να γινω ο κακοσ λεει ο καθενασ).
εγω συμφωνω παντωσ σε αντιμετρα,οχι μονο για να ενοχληθει
ο ιδιοσ αλλα ολοκληρη η γειτονια,κ ετσι να του βαλουν χερι κ
οι υπολοιποι.
παλια ειχα στο ισογιο τησ πολυκατοικιασ ενα βλαμενο που απο
τησ 6 το απογευμα μεχρι 12 φευγα μεσανυχτα,εβαζε καθημερινα
ομωσ νταλκαδοτραγουδα.εγω εμενα στο 3ο οροφο κ δεν μπορουσα
να ακουσω τηλεοραση,επρεπε να την ανοιξω δυνατα.παρατηρησεισ
απειρεσ,μπινελικια,μονο ξυλο που δεν πεξαμε.
ενα απογευμα λοιπον,καποιοσ αλλοσ απο απεναντι
βαζει κ αυτοσ ντισκο στη διαπασων,κ ο δικοσ μου τα καψουροτραγουδα..
βγαζω κ εγω τα ηχεια του υπολογιστη εξω στα καγγελα του μπαλκονιου
(μιλκαμε για αρκετα δυνατα ηχεια+οτι ηταν εξω κρεμασμενα στα καγγελα)
κ λεω στο γιο μου πεξε τωρα DOOM.(το θυμαστε αυτο το παιχνιδι,ουρλιαχτα
τερατων πυροβολισμοι απο διαφορα οπλα).
εγινε τη π@τανασ στη γειτονια..βγηκαν ολοι κ φωναζαν να τα κλεισουμε..
απο τοτε σιγη ιχθυοσ...
αρα αναγκασε κ αλλουσ να του την πεσουν.να μην εισαι ο μοναδικοσ.
εναν θα τον γραψει.δεν μπορει να γραψει ολη τη γειτονια..
ς
hidefnick
23/05/2011, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ς
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
DimChios
23/05/2011, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
+1
που το βρηκες ρε θηριο και βαριομουν να το ξαναγραφω?
:lol: :lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
DimChios
23/05/2011, 11:30
Δεν ειναι αναγκη λοιπον να βγαλεις τα subwoofer στην διαπασων... απλα βαλε το ραδιοφωνο να παιζει διπλα του σε κανονικη ενταση καθε φορα που βγαινει...
η αληθεια παντως ειναι πως δεν ειναι και τοσο τραγικο να παιζει καποιος μπουζουκι στην αυλη του...
:rolleyes:
πλακα μας κανεις ετσι?
απο 5 χρονων μελεταω μουσικη και ποτε δεν ενοχλησα ανθρωπο!
και μη πεταχτει κανενας εξυπνακιας δικος μου! :evil: :lol:
DimChios
23/05/2011, 11:32
ς
w
:o
πλακα μας κανεις ετσι? οχι
απο 5 χρονων μελεταω μουσικη και ποτε δεν ενοχλησα ανθρωπο! ουτε εγω , αλλα αν την ωρα που παιζω μου βαλεις ενα ραδιοφωνο να παιζει θα μου την σπασεις. Μια δυο αμα μου το κανεις θα καταλαβω και θα παω μεσα... αυτο ειπα , που ειναι το παραλογο ; ηπια αντιμετρα...
και μη πεταχτει κανενας εξυπνακιας δικος μου! :evil: :lol:
που το βρηκες ρε θηριο και βαριομουν να το ξαναγραφω?
Εύρεση για "Τολη Τσιμογιαννη" φαντάζομαι.. :lol:
DimChios
23/05/2011, 12:06
Αναφερομουν στην 1η και την 3η φραση σου
Εχετλαίος
23/05/2011, 12:06
Αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.
Γνωστός μου ιατρός και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Χερσόννησο του Ηρακλείου καλεί το 100 διότι το παρακείμενο μαγαζί (βασικά κωλάδικο, γεμμάτο μεθυσμένους άγγλους πιτσιρικάδες) έχει τη μουσική τσίτα στις 3 το πρωί και οι τουρίστες στα δωμάτια του ξενοδοχείουδεν μπορούν να κλείσουν μάτι.
Έρχεται το όργανο, διαπιστώνει την παράβαση και κάνει να φύγει.
Ο γνωστός μου τον ρωτάει αν θα τους κάνει έστω παρατήρηση! Το όργανο δε θέλει. Του λέγει ότι βάση της κείμενης νομοθεσίας (η γυναίκα του δικηγόρος) πρέπει να κάνει σύσταση και αν δεν υπάρξη συμμόρφωση να προβεί σε νουθεσία ή και σύλληψη. Τελικά ο γνωστός μου κατέληξε στο κρατητήριο εκείνο το βράδυ καθότι το όργανο τον μύνησε για παρακώλυση δικαιοσύνης και αντίσταση κατά της αρχής ( ο ιατρός ετών τότε 76, σήμερα θανών) !
Κρήτη 200κάτι.
Εβίβες!
Αναφερομουν στην 1η και την 3η φραση σου
Δεν καταλαβα:confused:
Αχ Ελάδαρα αθάνατη!!
Μου λείπει Τρομέρα και οι γείτονες μου.!!
Εδώ που είμαι μόνο ο θάνατος ακούγετε.
Γιατί δε ξεκινάς και συ μαθήματα τρομπόνι και να παίζετε την ίδια ώρα.?
DimChios
23/05/2011, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Εύρεση για "Τολη Τσιμογιαννη" φαντάζομαι.. :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=c7h92niQbgU
Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
Αχ Ελάδαρα αθάνατη!!
Λάζαρε εσύ;;;
Τι έγινε ρε Ιησού?..
...
... βγαίνω?
jorge's garage
23/05/2011, 19:14
Kαν δέν πιάσουν όλα τα παραπάνω.... απείλησε τον οτι θα φωνάξεις τον CHUCK NORRIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
227109
Βαλε κανα δυο μικροφωνα γραψε στο πισι 2-3 ωρες MP3 και βαλε το να παιζει για ντουετο.
ανεβασε το στο youtube, στελε μας το λινκ να σε πουμε και μεις τι γνωμη μας ......
John Steed
23/05/2011, 22:07
Αχ Ελάδαρα αθάνατη!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Λάζαρε εσύ;;;
Τι έγινε ρε Ιησού?..
...
... βγαίνω?
ΚΛΑΙΩ ΛΕΜΕ!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Mε τα κ@λόσκυλα που ταΐζουν οι γείτονες στο δρόμο και μαζεύονται μπουλούκια τις νύχτες και γαυγίζουν εν χορώ έξω από το παράθυρό μας τι κάνουμε είπαμε;;; (τέτοιους δικηγόρους θέλω εγώ!) :confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Mε τα κ@λόσκυλα που ταΐζουν οι γείτονες στο δρόμο και μαζεύονται μπουλούκια τις νύχτες και γαυγίζουν εν χορώ έξω από το παράθυρό μας τι κάνουμε είπαμε;;; (τέτοιους δικηγόρους θέλω εγώ!) :confused: :confused: :confused:
Τα μαζεύετε εσείς στις αυλές σας ή αν δεν έχετε φωνάζετε κάποια φιλοζωική οργάνωση να δείτε τι μπορεί να γίνει..
Τι αλλο να κάνετε δλδ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τα μαζεύετε εσείς στις αυλές σας ή αν δεν έχετε φωνάζετε κάποια φιλοζωική οργάνωση να δείτε τι μπορεί να γίνει..
Τι αλλο να κάνετε δλδ;
Aυτά ΔΕ φεύγουν με heavy metal στη διαπασών, ε;;; :sad:
Oύτε με σακούλα σκατά... :sick: :lol:
DimChios
24/05/2011, 14:11
Aυτά ΔΕ φεύγουν με heavy metal στη διαπασών, ε;;; :sad:
Oύτε με σακούλα σκατά... :sick: :lol:
δοκιμασες να τους πεις οτι εισαι δικηγορος?
:wacko:
skordastm
24/05/2011, 14:18
βγητε στο μπαλκονι και γαυγιστε και εσεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από skordastm
βγητε στο μπαλκονι και γαυγιστε και εσεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το δοκίμασα..........
ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ!!!! :lol: :rotflmao: :lol:
DimChios
24/05/2011, 14:55
Το δοκίμασα..........
ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ!!!! :lol: :rotflmao: :lol:
αυτο που σου ειπα εγω το δοκιμασες?
αυτο που σου ειπα εγω το δοκιμασες?
Τσου. Γενικά δε μπαίρνουν από λόγια...:dizzy:
DimChios
24/05/2011, 15:18
Τσου. Γενικά δε μπαίρνουν από λόγια...:dizzy:
στα σκυλια εννοουσα
SNORLAX2
25/05/2011, 10:26
ς
????????????????????
τι σημαινει αυτο???
DimChios
25/05/2011, 10:29
????????????????????
τι σημαινει αυτο???
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :a018: :a018: :a018: :a018:
????????????????????
τι σημαινει αυτο???
Για πολλά χρόνια τώρα είναι το Ελληνικό σίγμα τελικό, το οποίο χρησιμοποιείται στο τέλος των λέξεων που καταλήγουν σε σίγμα.
????????????????????
τι σημαινει αυτο???
τπτ αδερφε εξασκουμαι στα εσακια στον ελευθερο χρονο μου :lol: :lol: :lol:
τπτ αδερφε εξασκουμαι στα εσακια στον ελευθερο χρονο μου :lol: :lol: :lol:
Ότι και να κάνεις Άρχοντα, με 220 δεν παίρνεις την 7/8.. :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ότι και να κάνεις Άρχοντα, με 220 δεν παίρνεις την 7/8.. :smokin:
βρε συμφωνοι αλλα θα επιμεινω οτι εχεις χασει τις κ απο την χτεσινη μας κουβεντα :winka:
Φίλε εφοδιάσου με αμπούλες βρώμας και άρχισέ τον.................... δεν θα ξαναβγει εκει να παίξει, στο εγγυώμαι!!!!!!!!!!!!
Πάντως αν κάνεις όπως λένε κι οι περισότεροι - βάλεις δηλ. δυνατά μουσική δεν θα μπορεί να παίξει και θα σταματήσει.
Αν δεν θέλεις να ξοδευτείς μπορείς να κατουράς εκεί που παίζει κάθε μέρα και πάλι δεν θα μπορεί να σταθεί (δοκιμασμένο σε στάνταρ σημείο που υπήρχε μπλόκο απο στρουμφάκια κάτω απο γέφυρα και αναγκάστηκαν να αλλάξουν στέκι):rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από wendigo
Αν δεν θέλεις να ξοδευτείς μπορείς να κατουράς εκεί που παίζει κάθε μέρα και πάλι δεν θα μπορεί να σταθεί (δοκιμασμένο σε στάνταρ σημείο που υπήρχε μπλόκο απο στρουμφάκια κάτω απο γέφυρα και αναγκάστηκαν να αλλάξουν στέκι):rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
AUFGEBRACHT
05/09/2011, 21:38
Τελικά επιβεβαιώθηκε ο ανώνυμος φιλόσοφος που είπε κάποτε πως "δεν μπορείς ΠΟΤΕ να νικήσεις έναν ηλίθιο"...σε μια χώρα που οι ηλίθιοι πλειοψηφούν και που οι νόμοι είναι αυτό που είχε πει ο Τσώρτσιλ κάποτε "αν θες να ξεφτιλίσεις ένα νόμο δώστον σε Έλληνες να τον εφαρμόσουν".Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί σκληρό πράγμα που είναι να αναγκάζεσαι να φτάσεις στην ακραία λύση να πουλήσεις το δικό σου σπίτι επειδή η εναλλακτική είναι να καταλήξεις στη φυλακή για φόνο...Ένα σπίτι χτισμένο με αίμα,ιδρώτα,δάνεια και να μην μπορείς να το χαρείς γιατί ο καργιόλης και όλη του η οικογένεια γαμιόνται από την ανείπωτη μαλακία που τους δέρνει...Μέχρι και νομικά κινήθηκα,αλλά η δίκη με πληροφόρησαν πως θα γίνει σε 1-2 χρόνια και μέχρι τότε μπορεί να κάνει ότι θέλει...εγώ ρε γαμημένο υποκείμενο δε μπόρεσα να σου γαμήσω το σπίτι αλλά εύχομαι ολόθερμα κάποιος άλλος να στο κάνει...
Takata Dome
05/09/2011, 21:59
Τελικά επιβεβαιώθηκε ο ανώνυμος φιλόσοφος που είπε κάποτε πως "δεν μπορείς ΠΟΤΕ να νικήσεις έναν ηλίθιο"...σε μια χώρα που οι ηλίθιοι πλειοψηφούν και που οι νόμοι είναι αυτό που είχε πει ο Τσώρτσιλ κάποτε "αν θες να ξεφτιλίσεις ένα νόμο δώστον σε Έλληνες να τον εφαρμόσουν".Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί σκληρό πράγμα που είναι να αναγκάζεσαι να φτάσεις στην ακραία λύση να πουλήσεις το δικό σου σπίτι επειδή η εναλλακτική είναι να καταλήξεις στη φυλακή για φόνο...Ένα σπίτι χτισμένο με αίμα,ιδρώτα,δάνεια και να μην μπορείς να το χαρείς γιατί ο καργιόλης και όλη του η οικογένεια γαμιόνται από την ανείπωτη μαλακία που τους δέρνει...Μέχρι και νομικά κινήθηκα,αλλά η δίκη με πληροφόρησαν πως θα γίνει σε 1-2 χρόνια και μέχρι τότε μπορεί να κάνει ότι θέλει...εγώ ρε γαμημένο υποκείμενο δε μπόρεσα να σου γαμήσω το σπίτι αλλά εύχομαι ολόθερμα κάποιος άλλος να στο κάνει...
Πες μου οτι πουλησες το σπιτι σου για να γλιτωσεις απο δαυτον :(
Εγω αμα ειχα φτασει στη θεση σου ξερεις τι θα κανα?Θα του παιρνα το μπουζουκι ή ο,τι αλλο παιζει και θα του το κανα 1000 κομματια.Και αμα ξαναπαρει,ευχαριστως να του το ξανακανω 1500 κομματια αυτη τη φορα.
AUFGEBRACHT
05/09/2011, 22:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Πες μου οτι πουλησες το σπιτι σου για να γλιτωσεις απο δαυτον :(
Σήμερα πήγα σε μεσίτη και έβαλα πωλητήριο :sad: Έπαθα ένα νευρικό κλονισμό με την ιστορία αυτή και δεν το ρισκάρω να χαλάσω άλλο την υγεία μου...
Takata Dome
05/09/2011, 22:12
Σήμερα πήγα σε μεσίτη και έβαλα πωλητήριο :sad: Έπαθα ένα νευρικό κλονισμό με την ιστορία αυτή και δεν το ρισκάρω να χαλάσω άλλο την υγεία μου...
Οπως νομιζεις.Εγω παντως δεν θα του την εκανα τη χαρη.Θα εδιωχνα εγω εκεινον!
sovaros_user
05/09/2011, 22:18
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί σκληρό πράγμα που είναι να αναγκάζεσαι να φτάσεις στην ακραία λύση να πουλήσεις το δικό σου σπίτι επειδή η εναλλακτική είναι να καταλήξεις στη φυλακή για φόνο...Ένα σπίτι χτισμένο με αίμα,ιδρώτα,δάνεια και να μην μπορείς να το χαρείς γιατί ο καργιόλης και όλη του η οικογένεια γαμιόνται από την ανείπωτη μαλακία που τους δέρνει...
Θα πουλησεις το σπιτι επειδη ο γειτονας παιζει μπουζουκι στην αυλη του ?
Πιστευω πρεπει να το ψαξεις το θεμα με εναν ψυχολογο, κατι δεν παει καλα εδω...
(δεν το λεω για να σε προσβαλω)
AUFGEBRACHT
05/09/2011, 22:25
Οπως νομιζεις.Εγω παντως δεν θα του την εκανα τη χαρη.Θα εδιωχνα εγω εκεινον!
Κι εγώ αυτό έλεγα αλλά το είπα και στην αρχή...Προχτές είχα καλέσει κάτι φίλους για μπυρίτσα στο μπαλκόνι...ενώ έπαιζε μέσα στο σπίτι του,μόλις πήρε πρέφα ότι έχω κόσμο βγήκε έξω κι άρχισε να πάιζει απέναντί μας.Φυσικά από τη φασαρία τα παιδιά έφυγαν.Μου την έδωσε τόσο πολύ,να θες να καλέσεις ΣΠΙΤΙ σου ένα φίλο και να μη μπορείς...έβγαλα τα ηχεία έξω στη βεράντα,έβαλα Blind Guardian,Sodomy και Rammstein στο τέρμα και σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι...την επόμενη μέρα ξέρεις τί έκανε; Από τις 4:30 μέχρι τις 6:30 έπαιζε έξω ο γιός του κιθάρα,μετά αυτός μαζί με το γιό του κιθάρα-μπουζούκι μέχρι τις 10 και από 10 μέχρι 01:30 μάνα-κόρη μαζί έβαζαν ράδιο.Non stop αυτά που σου λέω.Καταλαβαίνεις τώρα για τί οικογένεια μιλάμε...τώρα που μιλάμε η ώρα είναι 11:30 και αυτός γρατζουνάει κι η γυναίκα του ακούει ράδιο...
Takata Dome
05/09/2011, 22:30
Κι εγώ αυτό έλεγα αλλά το είπα και στην αρχή...Προχτές είχα καλέσει κάτι φίλους για μπυρίτσα στο μπαλκόνι...ενώ έπαιζε μέσα στο σπίτι του,μόλις πήρε πρέφα ότι έχω κόσμο βγήκε έξω κι άρχισε να πάιζει απέναντί μας.Φυσικά από τη φασαρία τα παιδιά έφυγαν.Μου την έδωσε τόσο πολύ,να θες να καλέσεις ΣΠΙΤΙ σου ένα φίλο και να μη μπορείς...έβγαλα τα ηχεία έξω στη βεράντα,έβαλα Blind Guardian,Sodomy και Rammstein στο τέρμα και σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι...την επόμενη μέρα ξέρεις τί έκανε; Από τις 4:30 μέχρι τις 6:30 έπαιζε έξω ο γιός του κιθάρα,μετά αυτός μαζί με το γιό του κιθάρα-μπουζούκι μέχρι τις 10 και από 10 μέχρι 01:30 μάνα-κόρη μαζί έβαζαν ράδιο.Non stop αυτά που σου λέω.Καταλαβαίνεις τώρα για τί οικογένεια μιλάμε...τώρα που μιλάμε η ώρα είναι 11:30 και αυτός γρατζουνάει κι η γυναίκα του ακούει ράδιο...
Κοιτα...δεν μπορω να δεχθω οτι πουλας τους κοπους χρονων δουλειας και ιδρωτα για εναν αρχιμ@λακα.Εγω αμα ημουν στη θεση σου,θα μαζευα τους γειτονες και θα καναμε ολοι μαζι καταγγελια ή ασφαλιστικα μετρα.
AUFGEBRACHT
05/09/2011, 22:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Θα πουλησεις το σπιτι επειδη ο γειτονας παιζει μπουζουκι στην αυλη του ?
Πιστευω πρεπει να το ψαξεις το θεμα με εναν ψυχολογο, κατι δεν παει καλα εδω...
(δεν το λεω για να σε προσβαλω)
Όταν καθημερινά από Ιούνιο μέχρι τώρα που μπήκε Σεπτέμβριος,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το ξαναλέω,παίζει (ο Θεός να το κάνει παίζει...) στην αυλή του που είναι 3 μέτρα από την πόρτα και το παράθυρό του πρωί-μεσημέρι-βράδυ και βέβαια κάτι δεν πάει καλά και χρειάζεσαι ψυχίατρο,όχι ψυχολόγο...
el_hymador
05/09/2011, 22:42
Επειδη μερικοι ανθρωποι ειναι εντελως υπανθρωποι, ισως τελικα η πιο ενδεδειγμενη λυση ηταν να βρεις τιποτα "καλα παιδια" και να τους εσπαγαν τρια δαχτυλα... με τετοια κριση στην αγορα θα πληρωνες τα δυο, το ενα θα στο εκαναν δωρο... και μιλαω πολυ σοβαρα! (για την μεθοδο, οχι για το δωρο)
υ.γ. αν ετοιμαζεστε να αρχιστε τιποτα politically correct κορωνες, πραγματικα ρε σεις... στα @@δια μου!
idomeneas
05/09/2011, 22:48
αν και σε βρίσκω λιγάκι υπερβολικό,
αν θες να ξεμπερδεύεις μαζί του,
γίνε άντρας και πάνε σπάσε του τα μούτρα,
και αν δεν είσαι ικανός βάλε κάποιον άλλο να το κάνει...
Takata Dome
05/09/2011, 22:52
Μην μπλεξεις με σωματικη βλαβη και τετοια.Δεν εχει κανενα νοημα να τραβιεσαι στα δικαστηρια για τον καθε καραγκιοζη.Κοιτα τι πρεπει να κανεις:Πηγαινε συζητησε το μαζι του και πες του για τη σοβαροτητα της καταστασης.Αμα δεν καταλαβει,ρωτησε τον τι θελει απο σενα για να σε αφησει ησυχο.Στην τελικη,αμα θελει πολεμο,ξεκινα με καταγγελιες για ο,τι παραβαση μπορει να εχει κανει.Απο πολεοδομικη μεχρι ο,τι βρεις.
sovaros_user
05/09/2011, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Επειδη μερικοι ανθρωποι ειναι εντελως υπανθρωποι, ισως τελικα η πιο ενδεδειγμενη λυση ηταν να βρεις τιποτα "καλα παιδια" και να τους εσπαγαν τρια δαχτυλα... με τετοια κριση στην αγορα θα πληρωνες τα δυο, το ενα θα στο εκαναν δωρο... και μιλαω πολυ σοβαρα! (για την μεθοδο, οχι για το δωρο)
υ.γ. αν ετοιμαζεστε να αρχιστε τιποτα politically correct κορωνες, πραγματικα ρε σεις... στα @@δια μου!
Η κατασταση που περιγραφει ειναι αποτελεσμα πολλων γεγονοτων, κ για να καταληξει ετσι πρεπει να συναντηθει η "περιπτωση" με την "περιπτωση", αν ο ενας ειναι λογικος βρισκεται ακρη.
ΠΑΝΤΑ... δραση = αντιδραση
Δεν μπορω να φανταστω ατομο που θα του εξηγουσες κατι κ θα συνεχιζε.. Ακομα κ οι ποιο βλαμμενοι εχουν το κουμπι τους.
Αυτα που λες για δαχτυλα τα ακουω βερεσε, ευκολα τα γραφεις αλλα...
(στα παλικαρακια που θα δωσεις 100 ευρω αν τα τσιμπισει ο μπατσος θα σε δωσουν χαλαρα, κ αν βρεθουν καλες αποδειξεις να δεις τι ωραια ειναι στη στενη... μεχρι να δικαστεις)
μολοτοφ καλυτερα.
υγ. ψιτ ο αλλος.. Ψυχολογο ειπα για να μην προσβληθεις :D
el_hymador
05/09/2011, 22:56
Μην μπλεξεις με σωματικη βλαβη και τετοια.Δεν εχει κανενα νοημα να τραβιεσαι στα δικαστηρια για τον καθε καραγκιοζη. ,
Ε για αυτο λεω να βρει "καλα παιδια" ο ανθρωπος... και μετα η απολυτη ηδονη ειναι να τον δεις με το ναρθηκα στα δαχτυλα και να του πεις με σατανικο χαμολεγο: ωωωω κριμα... πως το παθατε; :a01:
Μαζι σου,αλλα μπας και ξερεις εσυ κανεναν τετοιο να του προτεινεις;
αν είναι δυνατόν... :confused:
AUFGEBRACHT
05/09/2011, 23:10
Μην μπλεξεις με σωματικη βλαβη και τετοια.Δεν εχει κανενα νοημα να τραβιεσαι στα δικαστηρια για τον καθε καραγκιοζη.Κοιτα τι πρεπει να κανεις:Πηγαινε συζητησε το μαζι του και πες του για τη σοβαροτητα της καταστασης.Αμα δεν καταλαβει,ρωτησε τον τι θελει απο σενα για να σε αφησει ησυχο.Στην τελικη,αμα θελει πολεμο,ξεκινα με καταγγελιες για ο,τι παραβαση μπορει να εχει κανει.Απο πολεοδομικη μεχρι ο,τι βρεις.
Δεν καταλαβαίνει, το έχουμε συζητήσει και ξανασυζητήσει και η απάντησή του είναι ότι στο σπίτι του δε δέχεται υποδείξεις και θα κάνει ό,τι του γουστάρει.Με σωματικές βλάβες δεν σκόπευα να μπλέξω...Όταν σε ένα σπίτι 4 άτομα ενήλικα κοιτάνε πως να κάνουν φασαρία όλο το 24ωρο για σπάσιμο επειδή τους κάνεις παρατήρηση για τί συνεννόηση μιλάμε;
Όσο για τις υποδείξεις για να βρω κανα "καλόπαιδο" μου πέρασε και αυτή η σκέψη από το νού αλλά απορρίφθηκε αυτοστιγμεί,άσε που δεν έχω σχέση με καλόπαιδα.Η κόρη όμως που από τα 16 της έχει σχέση με πρεζόνια και εμπόρους ναρκωτικών τα έστειλε μια δυο φορές και την τελευταία προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο αυτοκίνητό μου αλλά ευτυχώς είχα κλειδώσει την πόρτα και αρκέστηκαν να βάλουν εκεί φωτιά.Ξέρεις τί μου είπε η αστυνομία;Μην το συνεχίζεις και μην κάνεις τίποτα γιατί τους ξέρουμε και την επόμενη φορά θα σκοτώσουν κανέναν σας...Κατάλαβες τώρα για τί μιλάμε;;; Οπότε καταλαβαίνεις γιατί επιλέγω να πουλήσω το σπίτι...τελοσπάντων ευχαριστώ όλους για την εποικοδομητική συζήτηση,ο μαέστρος και η προβληματική του οικογένεια μόλις σταμάτησαν επιτρέποντάς μου να αποσυρθώ για να κοιμηθώ μ την ευγενική άδειά τους.
Aggelos_SV
05/09/2011, 23:16
Καλά λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του,θα έκανα ,θα έρανα και λοιπές μαλακίες....
Αυτός που έχει το πρόβλημα τι κάνει όμως...? Να μπλέξει σε ψυχοφθόρες διαδικασίες..?
Δύσκολες καταστάσεις
@AUFGEBRACHT:Μακάρι να βρεις λύση με τους καθυστερημένους..στην τελική τι να πω..άρχισε να κάνεις προπόνηση στη σφυροβολία...αν σου φεύγουν οι βολές στην αυλή του...ουπς συγγνώμη
Edit: Τώρα είδα το τελευταίο ποστ :eyepop: ...τι να πει κανείς..:sad:
Takata Dome
05/09/2011, 23:22
Δεν καταλαβαίνει, το έχουμε συζητήσει και ξανασυζητήσει και η απάντησή του είναι ότι στο σπίτι του δε δέχεται υποδείξεις και θα κάνει ό,τι του γουστάρει.Με σωματικές βλάβες δεν σκόπευα να μπλέξω...Όταν σε ένα σπίτι 4 άτομα ενήλικα κοιτάνε πως να κάνουν φασαρία όλο το 24ωρο για σπάσιμο επειδή τους κάνεις παρατήρηση για τί συνεννόηση μιλάμε;
Όσο για τις υποδείξεις για να βρω κανα "καλόπαιδο" μου πέρασε και αυτή η σκέψη από το νού αλλά απορρίφθηκε αυτοστιγμεί,άσε που δεν έχω σχέση με καλόπαιδα.Η κόρη όμως που από τα 16 της έχει σχέση με πρεζόνια και εμπόρους ναρκωτικών τα έστειλε μια δυο φορές και την τελευταία προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο αυτοκίνητό μου αλλά ευτυχώς είχα κλειδώσει την πόρτα και αρκέστηκαν να βάλουν εκεί φωτιά.Ξέρεις τί μου είπε η αστυνομία;Μην το συνεχίζεις και μην κάνεις τίποτα γιατί τους ξέρουμε και την επόμενη φορά θα σκοτώσουν κανέναν σας...Κατάλαβες τώρα για τί μιλάμε;;; Οπότε καταλαβαίνεις γιατί επιλέγω να πουλήσω το σπίτι...τελοσπάντων ευχαριστώ όλους για την εποικοδομητική συζήτηση,ο μαέστρος και η προβληματική του οικογένεια μόλις σταμάτησαν επιτρέποντάς μου να αποσυρθώ για να κοιμηθώ μ την ευγενική άδειά τους.
Ασε,καταλαβα για τη οικογενεια μιλαμε...θα την βρουν απο καποιον αλλο μια μερα,να σαι σιγουρος.:wave2:
Φιλε μου τι να σου πω,μακαρι να βρεις την ηρεμια σου.
Για μερικους φιλους πιο πανω...:evil:
http://www.youtube.com/watch?v=V-9h6LmXgCY
el_hymador
06/09/2011, 00:05
Ο καθενας εχει την αποψη του για το πως θα αντιδρουσε σε αντιστοιχη φαση, και αφου ο φιλος αποφασισε να πουλησει το σπιτι του για αυτο το λογο εχει καλως και καλα κανει αν αυτο ειναι το σωστο κατα την αποψη του.
Εγω δεν θα το ανεχομουνα σε καμμια περιπτωση, αλλα εγω ειμαι εγω.
Ο καθενας εχει την αποψη του για το πως θα αντιδρουσε σε αντιστοιχη φαση, και αφου ο φιλος αποφασισε να πουλησει το σπιτι του για αυτο το λογο εχει καλως και καλα κανει αν αυτο ειναι το σωστο κατα την αποψη του.
Εγω δεν θα το ανεχομουνα σε καμμια περιπτωση, αλλα εγω ειμαι εγω.
Ρε συ χυμαδορε συμφωνοι, αλλα το θεμα δεν ειναι αν ειναι σωστο η οχι που ο φιλος αναγκαζεται να πουλησει το σπιτι του.Το θεμα ειναι οτι μεσα απο 2-3 γραπτα καμια φορα ξεχναμε να συμπληρωσουμε τα κενα αναμεσα στις λεξεις.Προφανως και η κατασταση ειναι ΑΡΚΕΤΑ πιο περιπλοκη απόσο φαινεται εκ πρωτης οψης.Ο ανθρωπος ΠΟΥΛΑΕΙ το σπιτι που ΕΧΤΙΣΕ.Προφανως και δεν ειναι απλα μια υποθεση "ενοχλητικου γειτονα" :(
DimChios
06/09/2011, 08:27
ασ μην πω γιατι θα με στειλετε στο πυρ το εξωτερο
Αφου ετσι αποφασισες.... καλα εκανες!
Γνωμη μου ομως, ξανασκεψου ολα τα ενδεχομενα!