View Full Version : ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ
Χαρα στο κουραγιο σου και την υπομονη σου...
Παντως πρεπει να εχεις παθει ανοσια πλεον.
Σκεψου τη λυση να παρεις σπιτι σε αεροδρομιο.τα δινουν φθηνα και με το θορυβο δε θα εχεις θεμα :cry:
AUFGEBRACHT
24/06/2013, 11:30
Χαρα στο κουραγιο σου και την υπομονη σου...
Παντως πρεπει να εχεις παθει ανοσια πλεον.
Σκεψου τη λυση να παρεις σπιτι σε αεροδρομιο.τα δινουν φθηνα και με το θορυβο δε θα εχεις θεμα :cry:
Εάν κάποιος μένει δίπλα στο αεροδρόμιο του Άραξου ζητείται σπίτι για ανταλλαγή!!!
Υ.Γ. Ανοσία δεν έχω πάθει, έχω πάθει πολλά άλλα ψυχοσωματικά...
bros400pgm
24/06/2013, 11:47
Yπαρχει σπιτι στον Αραξο. 500 μετρα αριστερα απο την ευθεια και τελους του αεροδιαδρομου......... Κοινως βλεπεις απογειωσεις και touch'n'go με τον σωρο. Ασε που θα εχεις και παρεα :lol:
skylaros
24/06/2013, 12:04
Κάλεσε το 100 3-4 απογεύματα στη σειρά όχι από το σπίτι σου, λέγε το ίδιο όνομα (πχ Ανδρέας Παπαχρήστος ) και λέγε πως σας έχει τρελάνει και θα μαλώσεις μαζί του. Μετά από 5-6 μέρες βρες δύο - τρεις φίλους σου στείλε τους και http://www.youtube.com/watch?v=2YVod8b5j5c... (αυτό το ηχητικό όσες φορές και να το ακούσω πάντα την ίδια τάση για εμετό μου προκαλεί και την πίεση μου τη φτάνει 18)
Πέραν της πλάκας, δε γίνεται να καταστρέφεις την ποιότητα της ζωής σου ... πρέπει να βρεις τρόπο, καταλαβαίνω πως είναι τρελή περίπτωση ο τύπος αλλά κάτι πρέπει να κάνεις, τώρα ξύλο θα είναι αυτό, νομική διευθέτηση, ψαρόζουμο και σκατόζουμo κάθε μέρα με κουβάδες ? αλλά βρες λύση !!! στην τελική ας κάνει κάνα πάρτη το moto μπροστά από το σπίτι σου :ppp
Pardalotzatziki
24/06/2013, 13:05
Τι τραβας.....και μονο που το διαβαζω με ενοχλει...
Του λεει κανενας τιποτα? Λεω μηπως αν σταματησετε να τον βριζετε, σταματησει να το κανει επιτηδες και απλα παιζει καποια ωρα. Και οχι συνεχεια....
Μπερδεμα η λυση. 5-6 εθελοντες να τον πλακωσουν και να του σπασουν το μπουζουκι(την κιθαρα και το ραδιο) δεν θα ηταν ασχημα.
Αλλα οπως ειπες ηδη η βια ισως φερει και αλλες καφριλες.
Δεν ξερω σε τι αποσταση παιζει απο το μπαλκονι σου ή την αυλη σου. Σκεφτηκα αυτα που εχω δει στη Αττικη οδο, που τα βαζουν για τον θορυβο(plexiglass???).
Δηλαδη μια λυση για να μειωσεις καπως τον ηχο αφου δεν μπορεις να τον σταματησεις.
Στο μπαλκονι σου, στην πλευρα που ειναι αυτος. Στα καγκελα σου. Επισης τα δεντρα και φυτα κοβουν τον ηχο.
Μια ιτια π.χ. που μεγαλωνει και γρηγορα. Ψηλοι Θαμνοι, κατι τετοιο.
Καταλαβαινεις τι εννοω. Παντως προσπαθησε να χαλαρωσεις και να το αποδεχτεις. Ξερω, βλακεια και δυσκολο. Αλλα σε 3-4 χρονια που θα παιζει το παιδι σου εξω??? Θες αυτη την οικογενεια για εχθρο?
Μονο να καλειτε αστυνομια καθε μερα μπορειτε....μεχρι να βαρεθουν κι αυτοι...μακαρι να πεσεις σε κανενα φιλοτιμο αστυνομικο...
Ουτε και γω ξερω πως θα ημουνα και τι θα εκανα στη θεση σου...κουραγιο...:wave2:
pipe_smoker
24/06/2013, 13:30
Εγώ προτείνω να μην κλειδωθεί (who gives a fuck τί προτείνω εγώ αλλά λέμε τώρα). Γράφε εδώ τον πόνο σου. Μπορείς να τον πεις και στα άστρα που δεν τον μαρτυρούνε αλλά ούτε κι εμείς θα τον μαρτυρήσουμε μη φοβάσαι:lol:
Διάβασα κι εγώ όλο το θρεντ και πραγματικά θαυμάζω την υπομονή σου. Αλλά και απορώ ταυτόχρονα. Και με αυτά που έχουν γράψει κάποιοι και με αυτά που συμβαίνουν.
1. Το ότι δε βρίσκεις άκρη με αστυνομίες κλπ δε μου φαίνεται σα νέο. Αλλά αν σκεφτείς ότι το θέμα τραβάει 5 χρόνια, αν είχες κάνει τη μύνηση όταν άνοιξες το θρεντ και ήθελε 2 χρόνια για να δικαστεί η υπόθεση τώρα θα είχες (ίσως) ξεμπερδέψει. Και πάλι βέβαια, ούτε να του πουν να μετακομίσει νομίζω ότι μπορούν, ούτε να του πάρουν το μπουζούκι. Άντε και του βάζουν πρόστιμα κάθε φορά που παίζει, άντε και δεν έχει να τα πληρώσει, άντε και τον κλείνουν μέσα (που λέει ο λόγος). Σου μένει ο γιος του και η γυναίκα του. Χαιρετίσματα. Ασφαλιστικά μέτρα που να επιβάλουν σε όλη την οικογένεια να μετακομίσει δε νομίζω ότι αποτελούν πιθανό σενάριο.
2. Η επιμονή κάποιων στο "μία συζήτηση" λύνει τα πάντα με έκανε να θέλω να κοπανήσω το κεφάλι μου στην οθόνη. Μάλλον δεν έχουν γνωρίσει αρκετούς μ@λάκες στη ζωή τους.
3. Σενάρια ταινίας, όπως το να στείλεις τη γυναίκα με το παιδί στα πεθερικά, κι εσύ να το παίξεις Ράμπο και να του σπάσεις (ή να βάλεις να του σπάσουν) το μπουζούκι, τα δάχτυλα, τα πόδια, τα χέρια και λοιπά....... Και μετά ξυπνήσαμε. Να ήσουν μόνος σου, και να είχες τα άντερα άντε και το έκανες. Έχεις φαμίλια όμως και νοιάζεσαι και οι απέναντι είναι ασ'τα να παν στο διάολο.
Το να τονε σακατέψεις και να του χώσεις το μπουζούκι στον κ@λο (το βυζί του μπουζουκιου πρώτα και να μπει όλο μέσα, μέχρι και τα κλειδιά όμως λέμε) δε νομίζω ότι αξίζει το φόβο που θα κουβαλάς μετά εσύ ή η γυναίκα σου κάθε φορά που θα βγαίνετε από το σπίτι και θα κοιτάτε πίσω απο τον ώμο σας μην τυχόν κι έχει βάλει η κόρη του τίποτα πρεζόπαιδα/καλόπαιδα φιλαράκια της να σας περιποιηθούν αναλόγως.
Αν για ψύλου πήδημα πήγαν να σου κάψουν το αμάξι όπως διάβασα, δεν ξέρω μέχρι πού μπορεί να πάει η δουλειά αν χοντρύνει το πράγμα.
Επειδή η υγεία (ψυχική τε και σωματική) είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε θα πρότεινα να κοιτάξεις αυτή (τη δική σου και της οικογενείας σου) και να ρίξεις εκεί το βάρος σου. Από το να καταλήξεις να έχεις ψυχοσωματικά (δεν ξέρω αν αστειευόσουν) ή και άλλα προβλήματα, ή να σου τη σβουρίξει κανά βράδυ που ο μαστούρης θα παίζει το μπουζούκι του και να του ξαμολήσεις κανά τούβλο/ρουκέτα/γουατέβα στο κεφάλι και να καταλήξεις παρέα με τον Τσοχατζό, αφήνοντας πίσω γυναίκα και παιδί, καλύτερα κάνε κάτι εσύ για εσένα και τη φαμίλια σου κι ασ'τονε να πάει να γ@μηθεί.
Αν λύνεται το θέμα με μονώσεις, διπλά τζάμια, κλπ λύσ'το έτσι. Αν δε λύνεται, κι αναλόγως του πόσο πολύ σε επηρεάζει αυή η κατάσταση (βλέπε παραπάνω), ίσως πρέπει να ξανασκεφτείς το ενδεχόμενο να την κάνεις. Πούλα, νοίκιασε, εσύ ξέρεις.
Σε κάποιους φάνηκε υπερβολικό όταν το έγραψες (και σε εμένα), αλλά το τί μπορεί να τραβάς εσύ το ξέρεις. Και το απόσταγμα όλων αυτών στη φράση "Καλά, πουλάς το σπίτι σου γιατί σε ενοχλεί ο γείτονας που παίζει μπουζούκι?" κάθε άλλο παρά περιγράφει τα όσα φαίνεται να συμβαίνουν.
Η ταπεινή μου άποψη από τα όσα κατάλαβα διαβάζοντας το θέμα.