Σύνδεση

View Full Version : Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος

Σελίδες : 1 [2] 3

taskon
31/10/2011, 13:42
Γιατι μου φαινεται οτι πιο πολυ γουσταρεις να το τουμπανιαζεις παρα να το οδηγας? Δεν το λεω κακοπροαιρετα, οπως και να εχει να το χαιρεσαι και αυτο και το subaru

sniper
31/10/2011, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
test test... τελικα εισαι αρχηγοπουλο....Ευχαριστω πολυ!

G3ΕΣ; :eyepop: :uplate: :sad:

STOYBI
31/10/2011, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
G3ΕΣ; :eyepop: :uplate: :sad:

Εμενα για FN μου φερνει..... :smilea:

sniper
31/10/2011, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εμενα για FN μου φερνει..... :smilea:

Θα μας πει μαλλον αλλά πολύ μικρή κάννη για FN.. κι εντελώς άλλα σκοπευτικά..

Greeksniper39
31/10/2011, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon
Γιατι μου φαινεται οτι πιο πολυ γουσταρεις να το τουμπανιαζεις παρα να το οδηγας? Δεν το λεω κακοπροαιρετα, οπως και να εχει να το χαιρεσαι και αυτο και το subaru

:lol: Μεσα εισαι....δεν το πηρα για μαμακιες,το πηρα να ειναι ομορφο και να κανω τη βολτα μου στο χαλαρο....και να παιρνω τον αερα μου..για κοντρες εχω το τερατακι μου.
Το καλο ειναι οτι ειναι το μοναδικο που κυκλοφορει :sun:
Θα το κανω και τουμπανο αλλα με μετρο....και ολα οκ!!!! :wave2:

Greeksniper39
31/10/2011, 15:52
:lol: Μεσα εισαι....δεν το πηρα για μαμακιες,το πηρα να ειναι ομορφο και να κανω τη βολτα μου στο χαλαρο....και να παιρνω τον αερα μου..για κοντρες εχω το τερατακι μου.
Το καλο ειναι οτι ειναι το μοναδικο που κυκλοφορεί :sun:
Θα το κανω και τουμπανο αλλα με μετρο....και ολα οκ!!!! :wave2:
Ειδη παραγκειλα αλλους καθρεπτες μαυρους με θαλασσι τζαμι,σε στυλ λοξος ρομβος διοτι οι νικελ με χαλανε πολυ..
ίδωμεν στη πορεια.

Τωρα οσον αφορα σε ποιο πανω θρεντ.....οτι το κιβωτιο χτυπάει λυθηκε και αυτο...
Χαλαρη αλυσίδα,και αλλαγη λαδιου με motul 15-50 και το βούλωσε :lol: :p
Παμε για αλλα...ειπα οταν ασχοληθώ με κατι ψάχνομε πολυ...σε 2 ροδες θα κωλώσω ? :wave2:

Greeksniper39
31/10/2011, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Greeksniper ευκαιρία ψάχνουμε για πλακίτσα, μην τα παίρνεις σοβαρά! Άσε που πολλοί από εδώ μέσα είναι κρυφοκουτάκιδες. :lol:

Όσο για τον κύριο που προκάλεσες, ανακάλεσε όσο είναι ακόμα νωρίς και ότι και αν σου πει από δω και πέρα να του λες ναι! :winka:

:bawl: :bawl: :bawl:

Eγω ειμαι του ΟΧΙ ....:a016:

ERRIKA
31/10/2011, 15:57
Γεια σου ρε Greeksniper με τα ωραία σου!! :beer:
Εις υγείαν των νέων αφίξεων και αναμένομεν...

238975

Greeksniper39
31/10/2011, 17:43
Θα μας πει μαλλον αλλά πολύ μικρή κάννη για FN.. κι εντελώς άλλα σκοπευτικά..

G3 SG1
Το G3-SG1 προερχεται απο το τυφεκιο G3 ισου διαμετρηματος που χρησιμοποιει ο
Γερμανικος Στρατος και αλλοι στρατοι,και χρησιμοποιει το δοκιμασμενο συστημα
καθυστερημενης οπισθοδρομησης της Heckler & Koch.Το τυφεκιο αυτο,ομως, ειναι
ενα εξειδικευμενο οπλο ελευθερου σκοπευτη και ειναι σχεδιασμενο με γνωμονα την
ακριβεια ακομη και κατω απο αντιξοες συνθηκες.
Το SG1 κατασκευαστηκε με καννη κανονικου μηκους.Ειναι,ουσιαστικα,ενα G3 A3 που
αποδειχθηκε ιδιαιτερα ευστοχο στις δοκιμες.Φερει ειδικο συγκροτημα σκανδαλης
και μεταλλικο στηριγμα που εχει υποστει επεξεργασια,στην αριστερη πλευρα του
κορμου.Εκει τοποθετειται τηλεσκοπικο σκοπευτρο ΖEISS εναλλακτικα με τα
ενσωματωμενα σκοπευτρα.

Y.Γ Δες πανω στα πτυχια μου ως σκοπευτης το κερμα τον 50 χτυπημενο στη πανω μερια, στα 350μ, που το εχω κολλησει ως ενθυμιο
:wave2:

238976

Greeksniper39
31/10/2011, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ελπιζω να μην εννοεις με το gladius...:D

περα απ την πλακα τωρα μπορει να σου φαινονται "καπως" αυτα που σου λεμε αλλα για το δικο σου καλο ειναι,διοτι με την μηχανη ειναι σιγουρο οτι θα πεσεις....το θεμα ειναι να εισαι τυχερος και εξοπλισμενος:wave2: :beer:

Μπα που να φας τη γλωσα σου γκαντεμη....ρε εσυ ετσι λεει ο κοσμος,ειναι σιγουρο οτι θα πεσεις ?:lol:
Τι να σου πω ρε μεγαλε........αλλα δεν προκειτε να σου κανω τη χαρη....:wave2:

HelenKoR
31/10/2011, 17:53
:lol:

τσαμπουκας! οχι αστεια!

:beer:

SoulGR
31/10/2011, 17:57
ρε μεγαλε δεν εννοω εσενα προσωπικα....ποια χαρη? για μενα μακαρι να μην πεσεις ,ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος,ομως κατα κανονα οποιος καβαλαει,την τρωει την χυμα του...και γω μεσα σε αυτους....και οπως ειπα πιο πανω αρκει ΟΤΑΝ θα πεσεις να 'σαι τυχερος και εξοπλισμενος....:wave2: φιλια στα μουτρα!

Πανοπτικός
31/10/2011, 18:12
Καλα σου λεει κυριε ταξιαρχε, υπαρχουν 2 ειδων αναβατες, αυτοι που επεσαν & αυτοι που ΘΑ πεσουν.

Πιο σιγουρο κ απ τον ηλιο :sun: Ξεπερασε το και:
Kοιτα να προστατευεσαι οσο καλυτερα μπορεις.

Ζεύκας
31/10/2011, 18:20
που'σαι greeksniper39....τσέκαρε τα πμ σου ;) :wave2:

Greeksniper39
31/10/2011, 19:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Καλα σου λεει κυριε ταξιαρχε, υπαρχουν 2 ειδων αναβατες, αυτοι που επεσαν & αυτοι που ΘΑ πεσουν

1) Δεν ειμαι ταξιαρχος......
2) Υπαρχουν 2 ειδων αναβατες,αυτοι που επεσαν διοτι ηθελαν να ξεπερασουν τα ορια, αλλα και αυτοι που Επιμενουν να παιζουν με τα ορια.
Α και που σαι,ειμαι καλος αλογοβαστας. :lol:

Cpt. Haddock
31/10/2011, 19:31
G3 SG1
Το G3-SG1 προερχεται απο το τυφεκιο G3 ισου διαμετρηματος που χρησιμοποιει ο
Γερμανικος Στρατος και αλλοι στρατοι,και χρησιμοποιει το δοκιμασμενο συστημα
καθυστερημενης οπισθοδρομησης της Heckler & Koch.Το τυφεκιο αυτο,ομως, ειναι
ενα εξειδικευμενο οπλο ελευθερου σκοπευτη και ειναι σχεδιασμενο με γνωμονα την
ακριβεια ακομη και κατω απο αντιξοες συνθηκες.
Το SG1 κατασκευαστηκε με καννη κανονικου μηκους.Ειναι,ουσιαστικα,ενα G3 A3 που
αποδειχθηκε ιδιαιτερα ευστοχο στις δοκιμες.Φερει ειδικο συγκροτημα σκανδαλης
και μεταλλικο στηριγμα που εχει υποστει επεξεργασια,στην αριστερη πλευρα του
κορμου.Εκει τοποθετειται τηλεσκοπικο σκοπευτρο ΖEISS εναλλακτικα με τα
ενσωματωμενα σκοπευτρα.

Y.Γ Δες πανω στα πτυχια μου ως σκοπευτης το κερμα τον 50 χτυπημενο στη πανω μερια, στα 350μ, που το εχω κολλησει ως ενθυμιο

Δεν ξερω τι λες εσυ, παντως όσα G3A3 Ε.Α. (ειδικής ακρίβειας) είχαμε στο λόχο (εκεινα τα παλιά χρόνια :lol: ) ήταν για γέλια. Καλύτερα έριχνα με το ΗΚ11 που λέει ο λόγος, μη σου πω και με το Α4 που είχα μετα. Όσο μηδενισμό και να κάναμε στη διοπτρα, τζίφος...

Μπορεί να έφταιγαν κι οι διόπτρες βέβαια γιατι είχαν φάει τις τούμπες τους... :look:

Για τα περι πτώσης, ότι σου λένε έχουν δίκιο, μπορει να μη σ' αρεσει αλλα ειναι η πραγματικότητα :wave2:

nikos_abel
31/10/2011, 19:31
Φτου στα μάτια σου (αλλά θα πέσεις, πάρτο απόφαση όσο πιο γρήγορα μπορείς να μη μας λες γκαντέμηδες!!! )

Cpt. Haddock
31/10/2011, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Γεια σου ρε Greeksniper με τα ωραία σου!! :beer:
Εις υγείαν των νέων αφίξεων και αναμένομεν...

Μη δεις όπλο εσυ :lol:

Greeksniper39
31/10/2011, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν ξερω τι λες εσυ, παντως όσα G3A3 Ε.Α. (ειδικής ακρίβειας) είχαμε στο λόχο (εκεινα τα παλιά χρόνια :lol: ) ήταν για γέλια.

Kαμια σχεση ειπα: SG1

Cpt. Haddock
31/10/2011, 19:43
Ναι ρε συ, απλα και τα ΕΑ τη ίδια λογική είχαν. Όπλα που στις δοκιμές είχαν δειξει καλή συμπεριφορά... (στο εργοστάστιο της ΕΒΟ... )

Τα βγάζαμε μια στο τόσο και ρίχναμε μερικοι για επιδειξη, μεχρι που τελικά προτιμήσαμε να ρίχνουμε με τα δικά μας :lol:

Τα SG1 (Scharfschützengewehr ) μαλλον τα είχατε κατ' ευθειαν απο την Η&Κ :winka:

Greeksniper39
31/10/2011, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Φτου στα μάτια σου (αλλά θα πέσεις, πάρτο απόφαση όσο πιο γρήγορα μπορείς να μη μας λες γκαντέμηδες!!! )

http://youtu.be/t3Fy5ntJuZg :nono: :nono: :wave2: :beer:

Πανοπτικός
31/10/2011, 19:49

2) Υπαρχουν 2 ειδων αναβατες,αυτοι που επεσαν διοτι ηθελαν να ξεπερασουν τα ορια, αλλα και αυτοι που Επιμενουν να παιζουν με τα ορια.

Αγαπητε μου ταγματαρχη, εχεις μπει λαθος στο παιχνιδι,
δεν υπαρχει "διοτι", με την μηχανη εισαι ο ποιο αδυναμος κρικος στον δρομο, η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι.. να μην προλαβεις να κανεις λαθος...

Απλως ξυπνας σε ενα κρεβατι ενα πρωι κ αναρρωτιεσαι πως βρεθηκες εκει...

Ακουγεται αγχωτικο αλλα θα συνηθισεις...
μηχανη = ρισκο καθε στιγμη :)

nikos_abel
31/10/2011, 19:55
Εγώ και να συμφωνώ με τον Πανοπτικό :confused: μάλλον υπάρχει θέμα :lol:

Σοβαρά τώρα, αν δε πέσεις θα είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα.
Ζήσε το δίτροχο κόσμο σωστά εξοπλισμένος και με το μυαλό σου σε κάθε δευτερόλεπτο
να σκέφτεται όχι αν, αλλά πως θα σαβουριαστείς και μακάρι να είμαστε οι υπόλοιποι εδώ
να μας κουνάς επιδεικτικά το δάκτυλο για τις δικές μας σαβούρες, ως η φωτεινή εξαίρεση.

Τελείως φιλικά και χωρίς καμμία διάθεση να σε πατρονάρω :beer:

daz
31/10/2011, 20:03
Ναι ρε συ, απλα και τα ΕΑ τη ίδια λογική είχαν. Όπλα που στις δοκιμές είχαν δειξει καλή συμπεριφορά... (στο εργοστάστιο της ΕΒΟ... )

Τα βγάζαμε μια στο τόσο και ρίχναμε μερικοι για επιδειξη, μεχρι που τελικά προτιμήσαμε να ρίχνουμε με τα δικά μας :lol:

Τα SG1 (Scharfschützengewehr ) μαλλον τα είχατε κατ' ευθειαν απο την Η&Κ :winka:

Έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις απ' τα g3a3 Ε.Α. (Σύστημα σκανδάλης κτλ)

Τα g3a3 μόνο για γέλια δεν είναι. Είναι ένα απ' τα καλύτερα 7,62. Ακατάλληλο πλέων για τον σύγχρονο στρατό για πολλούς λόγους, αλλά για E.Σ. ... :winka:

AUFGEBRACHT
31/10/2011, 20:17
Βρε σεις πώς καταφέρατε από το subaru να το γυρίσετε στα όπλα...
http://www.youtube.com/watch?v=FJdmnMtpAwI

daz
31/10/2011, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Βρε σεις πώς καταφέρατε από το subaru να το γυρίσετε στα όπλα...
http://www.youtube.com/watch?v=FJdmnMtpAwI

Έχουμε κάνει και χειρότερα! :smilea:

AUFGEBRACHT
31/10/2011, 20:22
Έχουμε κάνει και χειρότερα! :smilea:

Πάντως σοβαρά τώρα το moto.gr είναι φοβερά αγχολυτικό, δεν πλήττεις ποτέ!!!! Και το κυριότερο free of charge!!!! :wave2:

nikos_abel
31/10/2011, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Πάντως σοβαρά τώρα το moto.gr είναι φοβερά αγχολυτικό, δεν πλήττεις ποτέ!!!! Και το κυριότερο free of charge!!!! :wave2:

Ποια σουμπαρού; Ο άνθρωπος σε αυτό το θρεντ μας συστήθηκε :confused:

Όσο για το τζαμπέ, κάτσε γιατί έρχεται το ΕΤΠ (ειδικό τέλος ποσταρίσματος!!! )

fantacid
31/10/2011, 20:36
@greeksniper
ασε τα κουλαδια να λενε, εσυ δε θα πεσεις ποτε (κυριως με το subaru ).....κ ασε τα γατακια να νιαουριζουν......

:D

@AUFGEBRACHT υπαρχει λογαριασμος στο paypal καλα θα κανεις να καθαρισεις το λογαριασμο σου το νωριτερο γιατι οι τόκοι υπερημερίας τρεχουν....

:lol: :lol:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

AUFGEBRACHT
31/10/2011, 20:52
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
[B]@AUFGEBRACHT υπαρχει λογαριασμος στο paypal καλα θα κανεις να καθαρισεις το λογαριασμο σου το νωριτερο γιατι οι τόκοι υπερημερίας τρεχουν....

:lol: :lol:

Ρε φίλε ολόκληρο τευτονικό όνομα δεν το είδες;;; ΑΟΥΦΓΚΕΜΠΡΑΧΤ, μάτι βγάζει, εγώ είμαι με τους Γερμανούς ...Πάντως τέτοιες εξυπνάδες καλό είναι να μην τις πετάμε έτσι γιατί είναι να μην τους μπουν ιδέες όπως το ειδικό τέλος ποσταρίσματος παραπάνω και με συντελεστή παλαιότητας ανάλογο της ημερομηνίας εγγραφής...

SoulGR
31/10/2011, 21:06
η εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα.

πος γκινετε ατω? :p

Greeksniper39
31/10/2011, 21:35
Πολύ στη τσίτα σας κόβω, χαλαρώστε κύριοι.........:a33:
Αλλα εχετε ορεξουλες για κουβεντουλα ομως που και να τα λεγαμε και online δλδ.... αρε γλεντια....:lol:

Πανοπτικός
31/10/2011, 22:08
Εγώ και να συμφωνώ με τον Πανοπτικό :confused: μάλλον υπάρχει θέμα :lol:

ρε Νικο αμπελ, γραψε ενα +1 να τελειωνει ρε μλκ, τι φοβασαι, μη σε μαλωσουν που συμφωνεις με εμενα τον ξενδιατροπο :lol:

sniper
01/11/2011, 01:35

Η Η&Κ έβγαλε το PSG1 (πολιτική έκδοση) και το MSG1 (στρατιωτική έκδοση και με σιδερένια σκοπευτικα - η μονη διάφορα απο τα PSG1).

Δεν ξέρω το συγκεκριμένο που λέει ο greeksniper39 αλλα τα "καλα" g3 τα λέγαμε ΕΣ.. Και ήταν για τα μπάζα.

Το ΗΚ11 respect τρελό.. Αλλα εγω με Μ1 ημανε και δεν θα το άλλαζα με κάτι άλλο πλην κάποιας Μ24 Remington..

Όλα αυτά θεωρητικά βέβαια αφού το moa έχει να κάνει και με το πυρομαχικό που είναι τέχνη να το "φτιάξεις"..

Τεσπα, να χαμε να λέγαμε πλέον.. :rolleyes:

Cpt. Haddock
01/11/2011, 07:11
ΕΣ ή ΕΑ γράφανε στο πλάι? Νομίζω το δεύτερο, αλλα δεν τον κόβω κιόλας.

Το ΗΚ11 οπλάρα αλλα κανενας δε φρόντισε να εφοδιασει το στρατο με drum γεμιστήρα και είχες την ικανοτητα βολών του ανεκμετάλλευτη με τις 20αρες (βλ 18αρες) γεμιστήρες...

Περασμένα μεγαλεία :lol:

nikos_abel
01/11/2011, 07:18
ρε Νικο αμπελ, γραψε ενα +1 να τελειωνει ρε μλκ, τι φοβασαι, μη σε μαλωσουν που συμφωνεις με εμενα τον ξενδιατροπο :lol:

+1 (τον εαυτό μου φοβάμαι μη με μαλώσει σε καμμιά κρίση συνείδησης :rotflmao: )

sniper
01/11/2011, 09:37
ΕΣ ή ΕΑ γράφανε στο πλάι? Νομίζω το δεύτερο, αλλα δεν τον κόβω κιόλας.

Το ΗΚ11 οπλάρα αλλα κανενας δε φρόντισε να εφοδιασει το στρατο με drum γεμιστήρα και είχες την ικανοτητα βολών του ανεκμετάλλευτη με τις 20αρες (βλ 18αρες) γεμιστήρες...

Περασμένα μεγαλεία :lol:

2η φορά αδιάβαστος.. τι drum ρε; Παίρνει 200ρα ταινιούλα :winka:

Cpt. Haddock
01/11/2011, 09:49
Και ταινια παίρνει και ντραμ.

Αλλα σιγα μην είχαμε :lol:

nikos_abel
01/11/2011, 09:55
Έχω ένα πρόβλημα με μια ζώνη που παίρνει φυσεκλίκια. Εδώ ποστάρω; :lol:

Cpt. Haddock
01/11/2011, 10:06
Στα τεχνικα :wave2:

Greeksniper39
01/11/2011, 12:03
Παρακαλω μη μου μαματε το τοπικ,τα ποδηλατακια σας τα διτροχα και σε αλλη παραλια...:lol: :rotflmao:

Greeksniper39
01/11/2011, 12:06
Nα ρωτησω τωρα κατι....την αλυσιδα πως την καθαριζουμε,απο τη σκονη και την μαυριλα απο το λαδακι που γινανε μιξ...οχι πολυ αλλα δεν γουσταρω να την βλεπω ετσι.....

sniper
01/11/2011, 12:11
Nα ρωτησω τωρα κατι....την αλυσιδα πως την καθαριζουμε,απο τη σκονη και την μαυριλα απο το λαδακι που γινανε μιξ...οχι πολυ αλλα δεν γουσταρω να την βλεπω ετσι.....

Με καθαριστικά αλυσίδας ή παραφινέλαιο..

Προσοχή: Δεν βάζουμε την μηχανή σε διπλό σταντ (αν εχει), κουμπώνουμε πρώτη και αφήνουμε την αλυσίδα να γυρίζει.. Θα κόψεις δάχτυλο κατά πάσα (και μεγάλη) πιθανότητα.

τιπ : Αν θες να ρωτάς διάφορα τέτοια, μπορείς να το κάνεις και στ' αντίστοιχα τμήματα του φόρουμ ή στα τεχνικά.. Όχι όλα μέσα σ' ενα θρεντ.

Cpt. Haddock
01/11/2011, 12:54

Οπως καταλαβαινεις δεν εισαι ο πρωτος που το ρωτας, οποτε ψαξε να δεις τι ειπωθηκε στους προηγούμενους :wave2:

daz
01/11/2011, 14:02
Παρακαλω μη μου μαματε το τοπικ,τα ποδηλατακια σας τα διτροχα και σε αλλη παραλια...:lol: :rotflmao:

Φοβάμαι πως θα βάλεις τα κλάματα όταν μάθεις πως τα ποδηλατάκια μας τα δίτροχα (όπως και το δικό σου) είναι πιο γρήγορα απ' το υπερτούμπαντο τετράτροχό σου!

:smokin: :smokin: :smokin:

Πανοπτικός
01/11/2011, 14:03
Φοβάμαι πως θα βάλεις τα κλάματα όταν μάθεις πως τα ποδηλατάκια μας τα δίτροχα (όπως και το δικό σου) είναι πιο γρήγορα απ' το υπερτούμπαντο τετράτροχό σου!

Αγαπητε αντισυνταγματαρχη... Αυτο ακριβως :D

Greeksniper39
01/11/2011, 14:10

Μη συγκρινεις ποτε τη @τσα με τη βουρτσα....αλλο το ενα αλλο το αλλο.......
2οοκg to ena 1500kg το αλλο.....καμια σχεση......
Κατι αλλο.....οπου και να τα συγκρινουμε εκτος επιταχυνσης εισαι πολυυυυυυυυυυυυ μα πολυυυυυυ λεμε πισω......αντε γεια μας :beer:

sniper
01/11/2011, 14:17
Κατι αλλο.....οπου και να τα συγκρινουμε εκτος επιταχυνσης εισαι πολυυυυυυυυυυυυ μα πολυυυυυυ λεμε πισω......αντε γεια μας :beer:

Νομίζω ότι μιλάς χωρίς να ξέρεις.. Μην βάζεις στοίχημα γι αυτά που λες..
:winka:

Πανοπτικός
01/11/2011, 14:23

Αγαπητε ταγματαρχη.. Η επιταχυνση ειναι το παν, αν ειναι να ψαχνουμε αεροδρομιο για να κοντραριστουμε... κλαφτα.

Sapadak
01/11/2011, 14:29

Μα οι επιταχυνσεις ειναι παντου ρε μαν, οχι μονο στο φαναρι που τσαγιωνουν.

Οπως επισης και τα 1500 κιλα ειναι παντου :smokin:

Δες πχ Σερρες χρονους απο 4τροχο και 2τροχο για να καταλαβεις ;)

Greeksniper39
01/11/2011, 14:35
Αγαπητε ταγματαρχη.. Η επιταχυνση ειναι το παν, αν ειναι να ψαχνουμε αεροδρομιο για να κοντραριστουμε... κλαφτα.

Δε με συγκινεις με τπτ μιλαμε......εμεις ειμαστε αλλου σε αλλο κοσμο.....τεχνογνωσιας,εσεις απλα πεζετε με τα ποδηλατακια.......και σε ενα μπομπο αν του βαλεις μοτερ επανω δεν θα στεκετε....
Αστο,αν μπορουσες να ειχες θα ειχες και εσυ 4 ροδες με καμποσα αλογα......αλλα βολεψου τωρα με τις 2 ως εκει ομως ,ασε την τεχνογνωσια για εμας γιατι δεν ειναι μονο η ταχυτητα που μετραει

SoulGR
01/11/2011, 14:37
@ greeksniper....http://www.youtube.com/watch?v=iLWLcxhJWXE :wave2:

sniper
01/11/2011, 14:37
Δε με συγκινεις με τπτ μιλαμε......εμεις ειμαστε αλλου σε αλλο κοσμο.....τεχνογνωσιας,εσεις απλα πεζετε με τα ποδηλατακια.......και σε ενα μπομπο αν του βαλεις μοτερ επανω δεν θα στεκετε....
Αστο,αν μπορουσες να ειχες θα ειχες και εσυ 4 ροδες με καμποσα αλογα......αλλα βολεψου τωρα με τις 2 ως εκει ομως ,ασε την τεχνογνωσια για εμας γιατι δεν ειναι μονο η ταχυτητα που μετραει

και πως καταλήγουμε σ' αυτό το συμπέρασμα;

STOYBI
01/11/2011, 14:42

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Red Rider
01/11/2011, 14:42
και πως καταλήγουμε σ' αυτό το συμπέρασμα;

Περιμένεις τεκμηριωμένη απάντηση?

Greeksniper39
01/11/2011, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
@ greeksniper....http://www.youtube.com/watch?v=iLWLcxhJWXE :wave2:

http://youtu.be/0HAr1fZ8C4w Μυαλο δεν βαζεις παρτα λοιπον για να δεις τι σημενει 4 ροδες αλλος κοσμος!!!!!!
Με τις υγειες σου :lol:

7gibernau
01/11/2011, 14:45
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=112011
:smokin:

sniper
01/11/2011, 14:47
http://youtu.be/0HAr1fZ8C4w Μυαλο δεν βαζεις παρτα λοιπον για να δεις τι σημενει 4 ροδες αλλος κοσμος!!!!!!

ΟΚ.

Το μηχανάκι έχει 15.000€ και χρειάστηκε αυτοκίνητο των 500 και βάλε να το πάρει στην ευθεία..

Πάμε μία κοντρα εμείς οι δύο; με το σουμπαρου, ή οποιο άλλο αμάξι θες.

Εγώ θα καβαλάω ένα Μιράζ αν δεν σε πειράζει..

HelenKoR
01/11/2011, 14:52

:lol:

μου το ειχε πει αυτο ενας φανατικος και τρελος με τα αυτοκινητα γνωστος μου.
μετα απο κανα χρονο τον συναντησα σε ενα μπαρ και μου ειπε ολο καμαρι οτι ηθελε να παρει Ducati! :lol:

sniper
01/11/2011, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
.//

.. τον συναντησα σε ενα μπαρ και μου ειπε ολο καμαρι οτι ηθελε να παρει Ducati! :lol:

Μπορεί έτσι να λένε καμιά γνωστή του..

SoulGR
01/11/2011, 14:55
ΟΚ.

Το μηχανάκι έχει 15.000€ και χρειάστηκε αυτοκίνητο των 500 και βάλε να το πάρει στην ευθεία..

Πάμε μία κοντρα εμείς οι δύο; με το σουμπαρου, ή οποιο άλλο αμάξι θες.

Εγώ θα καβαλάω ένα Μιράζ αν δεν σε πειράζει.. 1 μυριο και 600 χιλιαρικα...:lol:
και το μηχανακι μανατο....http://www.youtube.com/watch?v=p_JLu15TLoo

HelenKoR
01/11/2011, 14:56
Μπορεί έτσι να λένε καμιά γνωστή του..

:rotflmao:

Sapadak
01/11/2011, 14:58
Αδελφε οταν παρεις ενα ποδηλατακι με 160-180 ροδα και εχεις "στομαχι" να το πας, κανε καμια μια ανασκαφη το θεμα αυτο και πες μας οτι "Ναι ημουν αγνος και απιστος"

Takata Dome
01/11/2011, 15:04
Το αυτό http://www.youtube.com/watch?v=VPNs3v4m7TA

Και μιλαμε για την Ducati που δεν ειναι και οτι καλυτερο στην κατηγορια πλεον :wave2:

Giorgos19
01/11/2011, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Αδελφε οταν παρεις ενα ποδηλατακι με 160-180 ροδα και εχεις "στομαχι" να το πας, καμια μια ανασκαφη το θεμα αυτο και πες μας οτι "Ναι ημουν αγνος και απιστος"

:rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
01/11/2011, 15:10

:rotflmao: :rotflmao: Πραγματικα.....

http://www.youtube.com/watch?v=4i1GWM1mx9E

Παρε και σε λιγο καιρο θα επανεξεταστεις....!!!

:beer: :beer:

HelenKoR
01/11/2011, 15:11
εμενα παντως μ'αρεσει αυτος ο χαρακτηρας. ξερει τι θελει και τι κανει!
ειπε λοιπον απο την αρχη "δεν με ενδιαφερουν οι μοτοσυκλετες αλλά εγινε ξαφνικα της μοδός οποτε με παρεσυρε το ρεμα, μανα μου δεν ειναι ψεμα και δεν ειναι ντροπη!"
θα κανει την μηχανη full extra (αλλωστε αυτο μπορει να κανει για την ωρα) και μετα βλεπουμε.

μην περιμενετε να "γνωριζει" αυτο που "γνωριζετε" κι εσεις. δεν τον ενδιαφερει το θεμα. οχι ακομα τουλαχιστον.

Cpt. Haddock
01/11/2011, 15:29
Ακομα να τον μπαναρετε τον παλιοκουτάκια? :smokin:

sniper
01/11/2011, 15:32

Είμεθα αδέκαστοι, συνάδελφε Μπάρα.

Cpt. Haddock
01/11/2011, 15:32
Πολλά ξέρεις εσυ και θα πρέπει να σε σκοτώσω :smokin:

ERRIKA
01/11/2011, 15:38

Όποιος τολμήσει θα έχει να κάνει μαζί μου!!! :mad: :mad: :mad:

sniper
01/11/2011, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Όποιος τολμήσει θα έχει να κάνει μαζί μου!!! :mad: :mad: :mad:

Είπε η κάτοχος Jeep και κλασομπανιέρας..

Cpt. Haddock
01/11/2011, 15:41
Ειδες τι κανει ενα όπλο μαστορα; :smokin: :evil: :smokin:

ERRIKA
01/11/2011, 15:44
Είπε η κάτοχος Jeep και κλασομπανιέρας..

(A, το er θεώρησες ότι το πέταξα ήδη;;; :p :smokin: :mad: )

sniper
01/11/2011, 15:45
Ειδες τι κανει ενα όπλο μαστορα; :smokin: :evil: :smokin:

Είδα, είδα.. :sad: Φευ.. :a024:

@ Errika : Nai

dukeandthecity
01/11/2011, 16:01
μονο που εχεις στην υπογραφή σου τους στιχοι του μ. νικόλα, βαραω respect :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

για κουτάκιας καλός μ@λ2κα@ς είσαι και του λογου σου (με την καλή εννοια πάντα) :beer: :beer: :beer: :beer:

Πανοπτικός
01/11/2011, 16:09

Αγαπητε λοχαγε:

Ασε τον κοσμο τεχνογνωσιας, μιας κ κουμαντο κανουν τα φραγκα (δεν εχεις ανοιξει ποτε κ μοτερ ο ιδιος... σωστα, o μαστορας ο κολλητος τα κανει ) Και πιασε την "ικανοτητα".

Μπορει να μην σου αρεσει, αλλα για να οδηγησεις γρηγορα μια μηχανη χρειαζεται ικανοτητα μεγαλυτερη, σε σχεση με το αυτοκινητο.

Αλλο ο υδραυλικος & αλλο ο χειρουργος. Εσυ εισαι ενας υδραυλικος που καυχιεται ποσο ωραια φτιαχνεις τους σωληνες, οταν θα δοκιμασεις την μηχανη, η οποια δεν ειναι "παιξε & γελασε"..
Ελα να μας πεις.

Αστο,αν μπορουσες να ειχες θα ειχες και εσυ 4 ροδες με καμποσα αλογα......αλλα βολεψου τωρα με τις 2 ως εκει ομως

Συγνωμη αλλα τα... αρχιδια, δεν μετριουνται σε ευρω

John Steed
01/11/2011, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Και μιλαμε για την Ducati που δεν ειναι και οτι καλυτερο στην κατηγορια πλεον :wave2:

:a53: Αιρετικός!

Στην πυράααα! :mad:

Ζεύκας
01/11/2011, 16:40
Συμπατριώτη δεν θέλω να σε στεναχωρέσω αλλά ΜΟΝΟ ΣΤΟ NURBURGRING τα αυτοκίνητα υπερέχουν των μοτοσυκλετών (γιατί άραγε)

και παρακαλώ τους πάντες: ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ FORMULA 1

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!! :bigcry: :bigcry:

alexxxcbr
01/11/2011, 16:49
Eχω δουλεια γαμωτο και χανω τετοια θεματα...

:smokin: :smokin:

eagleye101
01/11/2011, 16:51
Αγαπητε λοχαγε:

Ασε τον κοσμο τεχνογνωσιας, μιας κ κουμαντο κανουν τα φραγκα (δεν εχεις ανοιξει ποτε κ μοτερ ο ιδιος... σωστα, o μαστορας ο κολλητος τα κανει ) Και πιασε την "ικανοτητα".

Μπορει να μην σου αρεσει, αλλα για να οδηγησεις γρηγορα μια μηχανη χρειαζεται ικανοτητα μεγαλυτερη, σε σχεση με το αυτοκινητο.

Αλλο ο υδραυλικος & αλλο ο χειρουργος. Εσυ εισαι ενας υδραυλικος που καυχιεται ποσο ωραια φτιαχνεις τους σωληνες, οταν θα δοκιμασεις την μηχανη, η οποια δεν ειναι "παιξε & γελασε"..
Ελα να μας πεις.

ρισπεκτ!

ADVENTURAZ
01/11/2011, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Συμπατριώτη δεν θέλω να σε στεναχωρέσω αλλά ΜΟΝΟ ΣΤΟ NURBURGRING τα αυτοκίνητα υπερέχουν των μοτοσυκλετών (γιατί άραγε)

Εεε...μην το λες: http://www.youtube.com/watch?v=J2SZndWVJUY

Μαλλον επαιζε μαζι του:smokin:

Ζεύκας
01/11/2011, 17:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
Εεε...μην το λες: http://www.youtube.com/watch?v=J2SZndWVJUY

Μαλλον επαιζε μαζι του:smokin:

άστο σου λέω δεν μας παίρνει.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nürburgring_Nordschleife_lap_times

nikos_abel
01/11/2011, 19:15
Πάντως, καθώς οι οικονομικές μου δυνατότητες δεν έφταναν για κάτι παραπάνω, κάποτε
θεωρούσα σαν απόλυτη εμπειρία μου το πεζώ ραλύ που είχα δανεικό και είχα στίψει ένα καλοκαίρι.

Ήμουν σίγουρος ότι ποτέ δε θα είχα τόση αδρεναλίνη να κυκλοφορεί στις φλέβες μου καθώς μεγάλωνα
και σοβάρευα.

Μετά έμπλεξα με αυτούς τους κάφρους εδω και αγόρασα ένα σκούτερ 50 αλόγων για "αργό".

Ραλύ; πιο ραλύ; (δε θα μιλήσω για άλλα εργαλεία)

daz
01/11/2011, 19:17
Ι did it! :a08:

239058

Greeksniper39
01/11/2011, 19:43
Αγαπητε λοχαγε:

Ελα να μας πεις.

Επειδη δεν ξερεις θα σε μαθω εγω...τελειωμενος μηχανολογος μηχανηκος .....αλλα ας ειναι που η ρημαδα η ελλαδα δεν τραβουσε τοτε σε φραγκα οποτε και η αλλαγη επαγγέλματος.....το αν εχω ανοίξει η ανοίγω ελα να σου δείξω :lol:
Δεν διαφωνω στο θεμα ικανοτητων αλλα σταματηστε να συγκρινετε ανομια πραγματα που η διαφορα κιλων και ιππων ειναι δυσαναλογη,βαλτε τις παλιομπουρουχες σας να τραβανε απο πισω ακομη τουλαχιστον 1000kg και ελατε μετα να ξαναμιλησουμε ελεος δλδ με καπιους εδω μεσα..........

Και το ποιο σημαντικο απο ολα ξερεις ποιο ειναι ?
ΟΤΙ........οτι εχω κανει το εχω κανει μονος απο 22 ετων που την κοπανησα απο ελλαδα αν ειχα φραγκα θα ειμουνα σπιτι μου και οχι στου διαολου τη μανα καταλαβες μπομπιρα? αυτα σε κανενα αλλλον βολεμενο οχι σε εμενα....και μακαρι να ειχες στη κατοχη σου τα μισα απο οτι ειχα και εχω οδηγησει...περαστικα σου....

Greeksniper39
01/11/2011, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
εμενα παντως μ'αρεσει αυτος ο χαρακτηρας. ξερει τι θελει και τι κανει!
ειπε λοιπον απο την αρχη "δεν με ενδιαφερουν οι μοτοσυκλετες αλλά εγινε ξαφνικα της μοδός οποτε με παρεσυρε το ρεμα, μανα μου δεν ειναι ψεμα και δεν ειναι ντροπη!"
θα κανει την μηχανη full extra (αλλωστε αυτο μπορει να κανει για την ωρα) και μετα βλεπουμε.

μην περιμενετε να "γνωριζει" αυτο που "γνωριζετε" κι εσεις. δεν τον ενδιαφερει το θεμα. οχι ακομα τουλαχιστον.

Μεσα εισαι....παντα ηξερα τη θελω παντα ξερω τη κανω....;)
Και φυσικα δεν περιμνω να γνωρίζετε αυτα που γνωρίζω εγω.......δεν σας ενδειαφερει δεν με ενδιαφερει.......δεν σας καιγετε καρφι δεν μου καίγεται αντίσταση.
Εκπεμπετε στα FM εκπεμπω στα ΑΜ δεν προκειτε να συντονιστούμε...αλλάξτε θεμα

Α και που σε τα εχω μεγαλα και τα σερνω και δεν ειναι αγορασμενα απο γεννησιμιού μου ειναι ενδιαφέρεσαι να τα δεις ?

Cpt. Haddock
01/11/2011, 20:01
[...]...αλλάξτε θεμα

Μαλλον εσυ πρέπει να αλλαξεις

Η να ξαναγυρίσεις στο σουμπαρου γιατι ειναι κακό πραμα να ακολουθεις τη μοδα :wave2:

AUFGEBRACHT
01/11/2011, 20:03
Εκπεμπετε στα FM εκπεμπω στα ΑΜ δεν προκειτε να συντονιστούμε...αλλάξτε θεμα

http://www.youtube.com/watch?v=JgDzVqTB2dM&feature=related

Πανοπτικός
01/11/2011, 20:15
Υπολοχαγε ηρεμισε, οταν θα ειναι ετοιμο το κορμι σου να δεχτει πολλα G, παρε ενα ss χιλιαρι και "ανοιγε" στην ευθεια, να προσεχεις μονο γιατι θελει @ρχιδια :smokin:

Υγ. κουβεντα κανουμε να περναει η ωρα, αν τα παιρνεις προσωπικα, πιες ξυδι. :beer:

devil's animal
01/11/2011, 20:15
Επειδη δεν ξερεις θα σε μαθω εγω...τελειωμενος μηχανολογος μηχανηκος .....αλλα ας ειναι που η ρημαδα η ελλαδα δεν τραβουσε τοτε σε φραγκα οποτε και η αλλαγη επαγγέλματος.....το αν εχω ανοίξει η ανοίγω ελα να σου δείξω :lol:
Δεν διαφωνω στο θεμα ικανοτητων αλλα σταματηστε να συγκρινετε ανομια πραγματα που η διαφορα κιλων και ιππων ειναι δυσαναλογη,βαλτε τις παλιομπουρουχες σας να τραβανε απο πισω ακομη τουλαχιστον 1000kg και ελατε μετα να ξαναμιλησουμε ελεος δλδ με καπιους εδω μεσα..........

Και το ποιο σημαντικο απο ολα ξερεις ποιο ειναι ?
ΟΤΙ........οτι εχω κανει το εχω κανει μονος απο 22 ετων που την κοπανησα απο ελλαδα αν ειχα φραγκα θα ειμουνα σπιτι μου και οχι στου διαολου τη μανα καταλαβες μπομπιρα? αυτα σε κανενα αλλλον βολεμενο οχι σε εμενα....και μακαρι να ειχες στη κατοχη σου τα μισα απο οτι ειχα και εχω οδηγησει...περαστικα σου....

που'σαι τελειωμενε:lol: μηχανολογε μηχανικε....

1ον το μηχανικος γραφεται ετσι και οχι ετσι---> "μηχανηκος", οπως και το καποιους. οχι "καπιους"...
ορθρογραφια. εκτη δημοτικου την εχεις μαθει ολη και εισαι τελειωμενος...:lol:

2ον δες τι γινετε αν βαλεις εναν κινητηρα μοτοσυκλετας σε αμαξι...εδω (http://www.caroverload.com/blog/2009/07/30/suzukis-hayabusa-engines-made-for-cars/)

τα "απλα" 1300cc κινουν αξιοπρεπεστατα τα 1000 κιλα... θα ηθελα επισης να μου πεις την τεχνολογικη υπεροχη των αμαξιων οταν ελαχιστα στροφαρουν πανω απο 8000 στροφες/λεπτο.
οι κινητηρες των μοτοσυκλετων στροφαρουν εδω και πολλααααα χρονια πανω απο 12000 στροφες /λεπτο.

επειδη εισαι και τελειωμενος :bigcry: (εχω παθει παρακρουση με αυτο το καταλαβατε, ετσι?) μηχανολογος μηχανικος πες μας τι καταπονηση εχει ενας κινητηρας που στροφαρει στις μισες στροφες απο εναν αλλον....

επισης πες μας πως ειναι δυνατον το κουτακι σου να βγαζει 330 αλογα απο 2500cc. και μια απλη μηχανη 1000cc να βγαζει 180 αλογα...(μιλαμε για στοκ καταστασεις)
με τα "μοτοσυκλετιστικα δεδομενα" θα επρεπε να βγαζει απο 2500cc περιπου 450 αλογα. αλλα τοσα βγαζετε με πολυ κοπο και χρημα...

ολα αυτα φιλικα...

Greeksniper39
01/11/2011, 20:17
Υπολοχαγε ηρεμισε, οταν θα ειναι ετοιμο το κορμι σου να δεχτει πολλα G, παρε ενα ss χιλιαρι και "ανοιγε" στην ευθεια, να προσεχεις μονο γιατι θελει @ρχιδια :smokin:

Υγ. ηρεμησε, κουβεντα κανουμε να περναει η ωρα, αν τα παιρνεις προσωπικα, πιες ξυδι. :beer:

ΕΔΩ λοχαγος αφου θελεις να με αποκαλεις ετσι,λοιπον ακου μουτσε ερεμησε εσυ και ασε και μενα να ξυνω τα @ρχιδια που τα εχω και μεγαλα :lol:

Greeksniper39
01/11/2011, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
που'σαι τελειωμενε:lol: μηχανολογε μηχανικε....

1ον το μηχανικος γραφεται ετσι και οχι ετσι---> "μηχανηκος", οπως και το καποιους. οχι "καπιους"...
ορθρογραφια. εκτη δημοτικου την εχεις μαθει ολη και εισαι τελειωμενος...:lol:

2ον δες τι γινετε αν βαλεις εναν κινητηρα μοτοσυκλετας σε αμαξι...εδω (http://www.caroverload.com/blog/2009/07/30/suzukis-hayabusa-engines-made-for-cars/)

τα "απλα" 1300cc κινουν αξιοπρεπεστατα τα 1000 κιλα... θα ηθελα επισης να μου πεις την τεχνολογικη υπεροχη των αμαξιων οταν ελαχιστα στροφαρουν πανω απο 8000 στροφες/λεπτο.
οι κινητηρες των μοτοσυκλετων στροφαρουν εδω και πολλααααα χρονια πανω απο 12000 στροφες /λεπτο.

επειδη εισαι και τελειωμενος :bigcry: (εχω παθει παρακρουση με αυτο το καταλαβατε, ετσι?) μηχανολογος μηχανικος πες μας τι καταπονηση εχει ενας κινητηρας που στροφαρει στις μισες στροφες απο εναν αλλον....

επισης πες μας πως ειναι δυνατον το κουτακι σου να βγαζει 330 αλογα απο 2500cc. και μια απλη μηχανη 1000cc να βγαζει 180 αλογα...(μιλαμε για στοκ καταστασεις)
με τα "μοτοσυκλετιστικα δεδομενα" θα επρεπε να βγαζει απο 2500cc περιπου 450 αλογα. αλλα τοσα βγαζετε με πολυ κοπο και χρημα...

ολα αυτα φιλικα...
:wave2: :bawl: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Cpt. Haddock
01/11/2011, 20:20

239064

daz
01/11/2011, 20:22
Ρε Grsniper δεν ζήτησε κανένας να συντονιστούμε. Ίσα ίσα! Προς τι ο εκνευρισμός?

AUFGEBRACHT
01/11/2011, 20:22

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

fkol k4
01/11/2011, 20:46
Τελικά ρε παιδιά ποιός την έχει μεγαλύτερη , οι κουτάκηδες ή οι μηχανάκηδες , ρε πατώνετε για βουλιάζετε ;
Κι εσύ ρε κυρ-λοχαγέ , εντάξει , τα καλά αμάξια λένε χοντρά όπως και να το κάνουμε , και μπράβο σου που τα έχεις και τα προσέχεις και να'σαι καλά να τα χαίρεσαι , αλλά το βρίσκεις σωστό το στυλ "ντάξει μωρέ κι εσείς πιτσιρικάδες με τα κουβαδάκια σας αλλά καλά παιδιά φαίνεστε και σας κάνω παρέα";

Θέλεις να πεις ότι αποκλείεται να βλέπουμε τα αυτοκίνητα όπως εσύ βλέπεις το Gladius σου (και πολύ καλά κάνεις και το βλέπεις έτσι και μαγκιά σου) ;

Πολλοί από εμάς έχουμε και αυτοκίνητο και το γουστάρουμε και αυτό αλλά με άλλον τρόπο και για άλλον λόγο ο καθένας .
Επίσης πολλοί έχουν και διάφορα άλλα χόμπυ . Δηλαδή κάποιος που βουτάει με αλεξίπτωτο θα έπρεπε να μπει στο φόρουμ και να πει "όσοι δεν έχετε πηδήξει με αλεξίπτωτο είσαστε κότες";

Τέλος αυτό με το "άλλο επίπεδο τεχνογνωσίας" , αφού είσαι μηχανολόγος , σαφώς και ξέρεις ότι δεν ισχύει . Η επιστήμη της ανάλυσης κινησεολογίας αναρτήσεων σε συνδυασμό με την μεταφορά βάρους και το πουσάρισμα ενός κινητήρα , είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολη στα moto gp όσο και στην F1 .
Γι αυτό άλλωστε και η MV Agusta πάτωσε πριν λίγα χρόνια στα Superbikes , αν και με κινητήρα σχεδιασμένο από το τμήμα F1 της Ferrari . Ότι ακριβώς έκανε και ο κινητήρας της YAMAHA (Τoyota) στην F1 αντίστοιχα . Όσο για την αεροδυναμική , εκεί η τεχνογνωσία ανήκει στους αεροναυπηγούς και όχι στον μηχανοκίνητο αθλητισμό . Αν θες δε να δεις πραγματική πρωτοπορεία όσον αφορά τους ΚΕΚ , δες μηχανές πλοίων να πάθεις την πλάκα της ζωής σου .

Όσο για το αν είναι δυσκολότερο το να πας γρήγορα με αυτοκίνητο ή μηχανή , ξεκολλάτε οι μηχανόβιοι . Το όριο είναι όριο και φτάνεται το ίδια δύσκολα είτε οδηγάς αυτοκίνητο , είτε μηχανή , είτε τρέχεις στίβο είτε παίζεις μπάλα , είτε οτιδήποτε .

Για το αν ένα αυτοκίνητο υπερέχει σε κανονικές συνθήκες , κανείς λογικός άνθρωπος δεν αμφιβάλλει ότι το να ακολουθήσεις ένα τετρακίνητο JDM σε γλιστερό επαρχιακό στροφιλίκι ισοδυναμεί με απόπειρα αυτοκτονίας .

Ε , και ;

Takata Dome
01/11/2011, 21:00
Ο Sergeant εχει φαει ΤΟ κραξιμο απο τοτε που μπηκε.Δεν ειναι αναγκη νομιζω να βαζουμε στην κουβεντα 'απ'τα τρια το μακρυτερο' και 'εχω λεφτα,δεν εχεις'.Εμενα μ'αρεσει να συζητω τετοια θεματα,μη μου το χαλατε και τον διωξετε ρε σεις! Ας κρατησουμε την κοντρα στα τεχνικα θεματα και στα οδηγικα,τα αλλα ας τα αφησουμε.

Για την τεχνολογια των κινητηρων νομιζω παιδια η αληθεια ειναι στη μεση καπου.Ειπατε οτι ενας κινητηρας μηχανης φτανει τις 12000 στροφες.Ναι,αλλα δεν παιζει ρολο και σε αυτο το μεγεθος του εμβολου? Δηλαδη ειναι το ιδιο να κανεις ενα εμβολακι απο κινητηρα 800 κυβικων να στροφαρει στις 12000 με το να κανεις ενα εμβολο απο κινητηρα 3000 κυβικων? Απο τα λιγα που ξερω,η αδρανεια θα καθιστουσε την περιστροφη σε τετοια νουμερα εφιαλτη για τους κινητηρες αυτοκινητων.Αν θελετε να μιλησουμε για συνεισφορα σε τεχνολογια,ας θυμηθουμε οτι στα αυτοκινητα τα συστηματα υπερτροφοδοτησης εχουν κανει τα συγχρονα αυτοκινητα πολυ πιο ολιγαρκη σε καυσιμο και πολυ λιγοτερο ρυπογονα.Και εχουμε και τους κινητηες diesel,τα κιβωτια διπλου συμπλεκτη,ενεργητικες αναρτησεις και διαααφορα.:wave2:

katath
01/11/2011, 21:37
Αδερφέ που δημιούργησες το topic, καταρχήν σου εύχομαι να το χαρείς το gladius όσο γουστάρεις και προσοχή. ... Είναι πολύ όμορφη μηχανή!

Όσο για τις επιδόσεις, θα σου δείξω απλά 2 videos, για να αντιληφθείς πως τα πράγματα είναι δύσκολα για τα αυτοκίνητα, όσον αφορά το γκάζι, απέναντι στις μηχανές. Είναι 2 τελείως διαφορετικοί κόσμοι, ο καθένας έχει την κ@βλα του, τους γουστάρω και τους 2, αλλά χαίρομαι αλλιώς με την μηχανή, όπως και εσύ χαίρεσαι αλλιώς με το αυτοκίνητο. Όλα καλά λοιπόν! :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=5ke_ENhbHiQ

http://www.youtube.com/watch?v=jWtd_NYD02M

Στο πρώτο βλέπεις ένα βελτιωμένο porsche από την 9ff, πολύ πιο δυνατό από το subaru σου, να τα βάζει με ένα gsxr 1000 δρομίσιο, με τα βασικά (φ.π.ε) και λίγα ζουμιά. Ακόμα και ρολλαριστά και για 1000 μέτρα, πάλι ξύλο είχε το πρόγραμμα. ...

Το δεύτερο είναι ένα ελληνικό busa, που ένα subaru δεν θα καταφέρει να το φτάσει ποτέ του. .... Και εννοείται πως το busa μπορεί να γίνει και +200 απ' ότι είναι εε. ...

Καλούς δρόμους αδερφέ! Προσοχή εκεί έξω. ... Να 'σαι καλά! :beer:

ERRIKA
01/11/2011, 21:55
καταλαβες μπομπιρα?

AXAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA :rotflmao:

Λοχαγέ μου... :a20: