View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Αλήθεια δεν παλεύεστε !!!
Ωραία λέμε τώρα ότι ο Μήτρογλου και ο Τάτος έπαιζαν …
Τι θα λέγατε σερνόντουσαν , έτσι αγοράζετε τα μάτς , τι ντροπής πράγματα είναι αυτά είναι δυνατόν α βάζεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να παίζουν εναντίον του !!!
Έχω άδικο ???
la_villa
20/12/2011, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
Ελα Παναγια μου...
Ο Αστερας παραρτημα του βαζελου;;;
Ο Βαζελος εκανε τα αδυνατα δυνατα να σωθει η Τριπολη;
Ο Βαζελος εριξε τον Ηρακλη για να σωθει ο Μποροθρυλος;;;
Απλα οπως σου διαμυνησε η Ξανθη στην πρεμιερα...φετος τερμα τα ευκολακια!
Γιαυτο και πριν βγαλεις Παπουτσακη περασες σαν προεδρος οτι ομαδες απο
B Εθνικη θα αντικαταστησουν αυτες που πεφτουν.
Ολως τυχαιως η Δραμα και ο Κομποτιακος.
Διεψευσε με καπου...
Γιαυτο σταματα να διαβαζεις συνεχεια Νικολακοπουλο και κοψε την προβατολογια.
Παραρτημα ο Αστερας...!!!
Παει καραφλιασα !
πριν καραφλιάσεις, έχεις να απαντήσεις κάτι επι της ουσίας?
ΕΓΡΑΨΕΣ "περα απο ολα αυτα που γραφεις πιστευεις οτι ο Ατρομητος θα κοντραρει τον Γαυρο?
οταν ο ενας δανεικος και ο αλλος παιχτης που απο το καλοκαιρι θα ειναι δικος του ΟΛΩς ΤΥΧΑΙΩς αποφασιζεται να μην παιξουν?"
και ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ "AYTOi οι δύο ούτως ή αλλως ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να παίξουν. ΑΛΛΑ προχτές ο Αστερας άφησε 4 11καδάτους παίκτες τους εκτός αποστολής για κάρτες ενώ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ"
οπότε περιμένω μια απάντηση.....τι σημαίνει αυτή η αντιμετώπιση του Αστερα απέναντι σας....
la_villa
20/12/2011, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
προφανως δεν γνωριζεις οτι ακομα και οταν αναγραφεται στον δανεισμο ορος "να μην παιξει στο ταδε ματς" αυτος ο ορος ειναι παρανομος διοτι αντικειται στον "ελευθερο ανταγωνισμο" του ποδοσφαιρου
τωρα το ψόφησες...λες και ζούμε σε άλλη χώρα...
υ.γ και πάνω σε αυτό έχω πει παλιότερα την άποψη μου. Ότι διαφωνώ με τέτοιους όρους...και τους θεωρώ ηλίθιους. Αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΙΣΧΥΟΥΝ...δυστυχώς
υ.,γ το 18-0 θα το κρίνεις όταν παίξεις και εσύ με αυτές τις ομάδες.
Ως τώρα κρίνουμε τα ματς που έχουμε παίξει και οι δύο...
Ξανθη , Παοκ , Αστερα και βλέπεις ποιος έχει τα παραρτήματα.....
ρε φιλε
και εαν γραφτουν τετοιοι οροι δεν ισχυουν τα ιδιωτικα υμφωνητικα δεν ειναι υπερανω νομου και μπορει καθε ενδιαφερομενη παε να τα προσβαλλει
εγω ερωτω: επιλεγει ο ατρομητος παιχνιδια? και ο λεβαδειακος που επιλεγει, επελεξε να χτυπησει την ΑΕΚ στην αθηνα?
παντως ναι ειδαμε ποιος εχει παραρτηματα
ασε που εχω και χαρισμα κληρονομικο. διοτι περσι ειχα γραψει εδω οτι σωθηκε η κερκυρα και η ξανθη και ο πανιωνιος. ταγραψα οταν πηγε ο λεμονης, ο μπαντοβοιτς προπονητες εκει περα και εγιναν και κατι περιεργες δηλωσεις απο πανοπουλο.
μαλλον πρεπει να παιζω τζοκερ:rotflmao:
εχετε τρελαθει τελειως λεμε :bigcry: :bigcry: :bigcry:
ανεβασε ο ολυμπιακος τη δοξα για να κοντραρει τον παο και την αεκ:cry:
kalgeorge
20/12/2011, 13:10
re gauroi....apantiste mou se kati....alithia omws...
i kivernisi.....kai oi kuverniseis edw kai arketa xronia stin ellada....ta exoun paei kala????
perimenw eilikrini apantisi apo gauro
kalgeorge
20/12/2011, 13:12
episis na pw oti....palio@@@ tziger.....
700 xiliarika vrethikan se mia vradia mesa gia na ananewthei tou vintra.....
gai ton simao den exoume lefta e???:evil:
vangelis 64
20/12/2011, 13:12
Κάτω τα χέρια από το θρύλο λέμε.:mad:
καλα αυτο δεν το πε κανενας αλλα τι μου θυμησες:
πριν πολλα χρονια επαιζε οφη-δοξα και την αλλη κυριακη δοξα-οσφπ. τοτε που δοξα και οφη θεωρουντο παρατηματα παο.
η δοξα πηγε στην καβαλα για αεροπλανο και η πτηση αναβληθηκε λογω κακοκαιριας. ημουν στη δραμα τοτε ειχε απιστευτο χιονι, τα καραβια ειχαν δεσει, στην θεσσ/κη ηταν κλειστο τρεις μερες το αεροδρομιο...
και γραφει ενας χοντος που εγραφε τοτε στην τελευταια σελιδα κατω στο φως "επιτηδες δεν πηγε η δοξα στην κρητη για να ειναι ξεκουραστοι οι παιχτες της και να χτυπησουν τον θρυλο την αλλη κυριακη"
το μονο που εχω να πω ειναι οτι φως και πρωταθλητης δυο φυλλαδες εσχατης υποσταθμης πουλανε τρελλα ενω πολυ καλα παει και ο γαυρος
εν αντιθεσει με τις ωρες που οι αεκτζηδες τις παιρνουν μονο οταν εχει καμια προσφορα
.-
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
i kivernisi.....kai oi kuverniseis edw kai arketa xronia stin ellada....ta exoun paei kala????
η κυβερνηση τα παει καλα τις χρονιες που παιρνει πρωταθλημα ο θρύλος:smokin:
ενταξει τωρα; ευχαριστημενος;:wave2:
kalgeorge
20/12/2011, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
η κυβερνηση τα παει καλα τις χρονιες που παιρνει πρωταθλημα ο θρύλος:smokin:
ενταξει τωρα; ευχαριστημενος;:wave2:
pw pw re gamwto......oute se ena aplo den boreite na apantisete e???
krima....:(
Gandalf dr685sm
20/12/2011, 13:29
Ρε πολύ βρώμα και όλα στημένα λέμε....αγαπούλα.. .... ... την κουκούλα...
http://www.youtube.com/watch?v=1tb0MNnH_IA&feature=related
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
20/12/2011, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
εγω ερωτω: επιλεγει ο ατρομητος παιχνιδια? και ο λεβαδειακος που επιλεγει, επελεξε να χτυπησει την ΑΕΚ στην αθηνα?
δηλ για πιο λόγο να μην επιλέξει οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, και η πιο μικρή σε δυναμικότητα, να μην πάει να χτυπήσει στα ίσια την άεκ?
έχει καμιά ομάδα σοβαρή η άεκ?μην τρελαθούμε τελείως.
Μπορεί να μην θέλετε να το αποδεχτείτε άλλα πλέον είστε μια απο τις μικρές ομάδες μέσα στο γηπεδο σε δυναμικότητα. Και είναι βέβαιο ότι όλες οι ομάδες θα ελπίζουν να μην χάσουν βαθμο/ους απο εσάς.
Δυστυχώς (για εσας) έτσι είναι....
οπότε τι μας βάζεις τον Λεβαδειακό?Δηλ θα συζητήσουμε αν μπορεί ο Λεβαδειακός να σας νικήσει?Φυσικα κ μπορεί γιατί δεν απέχετε πολύ σε δύναμη σαν ομάδες.Και το ματς αυτό είναι ντέρμπυ και για εσάς και γι αυτόυς
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
δηλ για πιο λόγο να μην επιλέξει οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, και η πιο μικρή σε δυναμικότητα, να μην πάει να χτυπήσει στα ίσια την άεκ?
έχει καμιά ομάδα σοβαρή η άεκ?μην τρελαθούμε τελείως.
Μπορεί να μην θέλετε να το αποδεχτείτε άλλα πλέον είστε μια απο τις μικρές ομάδες μέσα στο γηπεδο σε δυναμικότητα. Και είναι βέβαιο ότι όλες οι ομάδες θα ελπίζουν να μην χάσουν βαθμο/ους απο εσάς.
Δυστυχώς (για εσας) έτσι είναι....
οπότε τι μας βάζεις τον Λεβαδειακό?Δηλ θα συζητήσουμε αν μπορεί ο Λεβαδειακός να σας νικήσει?Φυσικα κ μπορεί γιατί δεν απέχετε πολύ σε δύναμη σαν ομάδες.Και το ματς αυτό είναι ντέρμπυ και για εσάς και γι αυτόυς
Ένα φιλοσοφικό αξίωμα:
Το να μικραίνεις τον αντίπαλό σου, τελικά σου δίνει εσένα μικρότερη αξία!
Και μια ερώτηση:
Οι έννοια ισονομία σου λέει κάτι;
:wave2:
thou-vou
20/12/2011, 14:20
λεπόν να πω ως οπαδός ατρομήτου την παπαριά μου (μόνο για το ντέρμπυ με την ΑΕΚ και όσα υπονοούνται κτλ) και συνεχίστε για το ποιος είναι πιο καθαρός από ποιόν και ποια ομάδα δεν είναι επιχείρηση αλλά ιδέα.
-Α. Ο Ολυμπιακός ως επιχείρηση δάνεισε μήτρογλου σε εμάς με τον όρο να μην παίζει στα μεταξύ μας παιχνίδια. Πρωτότυπο? καθόλου. Εταιρείες είναι και οι δυο και κάναν τα κουμάντα τους.
-Β. Κάποιος συνάδελφος μοτοσυκλετιστής ισχυρίστηκε για μητρογλου τάτο ότι "τα δωσαν όλα με την ΑΕΚ". Τραζίκ. Ο τάτος στο α' μέρος έκανε 8 γκέλες καραμπίνα και άκουγε τα πουστιρλίκια της ζωής του. βέβαια οι εφημερίδες τον αποθέωσαν ως μέλλοντα παίχτη του ολυμπιακού για δικούς τους λόγους. Ο μήτρογλου κακκός εως μέτριος με δυο χαμένες ευκαιρίες που δεν το συνηθίζει να τις χάνει.
-Γ. Ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό προφανώς θα διάλεγε να χτυπήσει την αεκ ο ατρόμητος. Και λόγω του τελικού-ντροπή και λόγω του ότι ο γαύρος είναι πιο δυνατός τώρα. Στην τελική γουστάραμε ρεβάνς από πέρυσι.
-Δ. Το πέναλντυ καραμπίνα. Το χέρι άλλοι λένε ακούσιο άλλοι όχι. Δεν είμαι και σίγουρος. Αλλα μην τρελαθούμε κι όλας ότι είναι μια η άλλη.
-Ε. Ευκαιρίες ΑΕΚ μηδέν. Δημιουργία 0. Κι εμείς μέτριοι αλλά το πήραμε. Αν η αεκ είχε δημιουργηκότητα και παίχτες μπροστά δεν θα την βγάζαμε εύκολα. Αλλά δεν έχει. περιμένει από το γερο λύμπε... Και ο βάζελος έμεινε με 10 και το πήρε το χ στο περιστέρι. Τι να κάνουμε...
Αυτά, συνεχίστε χωρίς άγχος.
la_villa
20/12/2011, 14:25
δεν μικραίνω τον αντίπαλο μου....δυστυχώς η αεκ είναι πλέον μια μικρή ομάδα...τι να κάνουμε δηλ... να λέμε παραμύθια σαν τις ευρωπαϊκές ιστορίες του βάζελου...
τα ίδια έλεγα και για εμάς την τελευταία χρονιά του κοκκαλη....
άλλο που το τότε το πρωτάθλημα το έδωσε με το έτσι θέλω η διατησία στον βάζελο...το οποίο ούτε εμείς θα το παίρναμε τότε....
αυτά απο εμένα...συνεχίστε μετά την παρένθεση μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
Ένα φιλοσοφικό αξίωμα:
Το να μικραίνεις τον αντίπαλό σου, τελικά σου δίνει εσένα μικρότερη αξία!
Αστοχο......
Αλλο μικραινω ( τον σχετικα ισης δυναμικοτητας αντιπαλο μου...)
Και αλλο μιλαω ρεαλιστικα για τον αντιπαλο που ειναι ηδη αρκετα μικροτερος απο εμενα ( και απο δυναμικο και απο διοικητικο επιπεδο κατ ομολογια αλλωστε των ιδιων...)
Καλα τα τα φιλοσοφικα αλλα να ξερουμε να τα ερμηνευουμε κι ολας...
kalgeorge
20/12/2011, 14:43
allos gauros???kapios na borei na skeftei ligo???
na mou apantisei sta duo erwtimata ??
:confused:
Oxi...!
( Παρε πασα...)
kalgeorge
20/12/2011, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Oxi...!
( Παρε πασα...)
den perimena na mou apantiseis esy, alla ok
giati pisteuete oti den ta exoun paei kala??? exete kapoio epixirima???
an egw kai PAAAAAAARA polloi alloi, sas poun oti ta exoun paei apsoga???
vangelis 64
20/12/2011, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
λΤο χέρι άλλοι λένε ακούσιο άλλοι όχι. Δεν είμαι και σίγουρος. Αν αναφέρεσαι στο χέρι τού Μήτρογλου,δεν υπάρχει ο όρος "εκούσιο' και "ακούσιο" όπως παλιά.
Για φάση έξω από την περιοχή πάντα,αν ο παίχτης που κάνει χέρι αποκτήσει(αυτός ή η ομάδα του) πλεονέκτημα,σφυρίζεται φάουλ.Αν ο όχι ο διαιτητής λέει "παίζετε".
Αν είναι εκούσιο παίρνει και κίτρινη.Η πρόθεση μετράει μόνο στο πέναλτι.:beer: :wave2:
Θα σου πούμε ότι μαζί τα φάγατε.
Ρε αυτοί μια χαρά τα πήγαν και τα πάνε (ούτε πρόβλημα επιβίωσης έχουν ούτε θα μείνουν χωρίς εισόδημα). Εμείς δεν την παλεύουμε και δεν τα πάμε καλά.
Εξάλλου όλοι οι πολιτικοί σε αυτή την χώρα αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη (στα λόγια πάντα έτσι.)
:smokin:
Παμε παρακατω.....
Ο Ολυμπιακος που κολλαει...... ??
( Δεν ξερω εαν εχω χασει καποιο επεισοδιο παραπανω καθως δεν παρακολουθουσα...)
:)
kalgeorge
20/12/2011, 16:07
Παμε παρακατω.....
Ο Ολυμπιακος που κολλαει...... ??
( Δεν ξερω εαν εχω χασει καποιο επεισοδιο παραπανω καθως δεν παρακολουθουσα...)
:)
εχεις χασει λιγα αλλα οκ :lol:
βασικα περιμενα απο τους αλλους μια απαντηση.....αλλα οπως οταν ρωτησα απο που εχουν κλεψει την αρχη απο τον υμνο, δεν απαντησε κανεις:)
καταλαβετε κατι....και το λεμε για καλο δικο σας.
υπαρχει ενα κρατος τριμπουρδελο το οποιο με ΓΕΓΟΝΟΤΑ εχει αποτυχει να το πουμε? ειναι σαπιο να το πουμε? κρατιεται με δεκανικια? πειτε το οπως θελετε.....
υπαρχει παρα πολυς κοσμος λοιπον που λεει οτι το κρατος....βλεπε παραπανω....
υπαρχουν ομως και καποιοι, που θελημενα?απο ηλιθιοτητα?λοβοτομή?χειραγώγηση? πειτε το οπως θελετε, θα σου απαντησουν, οτι το κρατος....τα παει μια χαρα.....καποιοι το ζηλευουν γαι αυτο τα λενε αυτα....ΟΧΙ δεν ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα παρουσιαζουν ολοι αλλα οπως μας τα λενε οι βουλευτες-υπουγοι - κλπ μας....
βαλε λοιπον οπου κρατος τον γαυρο....και τα υπολοιπα τα καταλαβαινεις......
μετα καποιοι γαυροι, δεν πρεπει να αναρωτιουνται γιατι τους κοροιδευουν....
la_villa
20/12/2011, 16:12
sorry αλλά πιο άστοχο και πιο μεγάλη ΜΑΛΑΚΙΑ δεν έχω διαβάσει....
(γι αυτό και δεν είχε κανένα νόημα να πάρεις απάντηση...)
όταν λέμε ότι ξέπεσε τελείως....:wave2: :wave2:
kalgeorge
20/12/2011, 16:14
sorry αλλά πιο άστοχο και πιο μεγάλη ΜΑΛΑΚΙΑ δεν έχω διαβάσει....
όταν λέμε ότι ξέπεσε τελείως....:wave2: :wave2:
εσυ και κανα δυο εισαι αποδεδειγμενα στους λοβοτομημενους.....οποτε δεν σου δινει κανεις σημασια....
τζαμπα απαντας :wave2:
kalgeorge
20/12/2011, 16:15
επισης εισαι ο μονος απο τον οποιο δεν περιμενα να παρω απαντηση....
το μυαλο σου δεν αφομοιωνει τιποτα περισσοτερο απο αυτα που γραφει ο γαυρος και ο πρωταθλητης.....ισως και κανας παππους γαυρος που σου λεει διαφορα
el_hymador
20/12/2011, 17:11
ο Καλ δεν εχει αδικο παντως... ισως το παραδειγμνα του να ειναι τραβηγμενο, αλλα ισχυει μια τετοια αντιστοιχια... ειχε γραψει παραπανω οτι οντως το ποδοσαφαιρο ειναι καθρεπτης της κοινωνιας και στη δικη μας περιπτωση αυτο επαληθευεται στο 110%! Διαφθορα, σαπιλα, στην πολιτικη και στην κοινωνια; Το ιδιο και στο ποδοσφαιρο... μας κοροϊδευουν στα μουτρα μας και μας την λενε και απο πανω; Δες επι παραδειγματι δηλωσεις μαρινακη περι "διδαχης ηθους" μετα απο το περσινο εγκλημα και για να μη λετε οτι μεροληπτω, τα κουμπουρια του... κουμπουρια στα αποδυτηρια...
το λοιπον, οταν ενας δαγκωτος ψηφοφορος του ΠΑΣΟΚ η της ΝΔ, ακομη και τωρα εξαπολυει ογκολιθους αγνοιας & προκλητικοτητας και συνεχιζει να πιστευει οτι για ολα φταινε οι αλλοι και οτι οι "δικοι του" ειναι οι καλυτεροι, δεν μου κανει εντυποωση που αυτο αναπαραγεται και στα ποδοσφαιρικα...
κολημενοι και ηλιθιοι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες, αλλα ομολογουμενως ο γαυρος εχει τους περισσοτερους...
Θυμαμαι επισης που μια ζωη καταμαρτυρουν στον Παναθηναϊκο το οτι αποτελεσε το αγαπημενο παιδι της επταετιας... επειδη πηρε ενα τιτλο παραπανω νομιζω... στο μελλον, αν υφισταται αυτη η χωρα και ιστορικα αναλυεται η περιοδος αυτη, θα ηθελα να μου πειτε οι γαυροι ποια ομαδα θα αποτελλει το αγαπημενο παιδι της 15ετιας που μας οδηγησε εδω... μιλαμε για 15 χρονια οπου οι μιζες, τα σκανδαλα, οι υπεξαιρεσεις και το δουλεμα γενικως πηγαν συννεφο... για σκεφτειτε λιγο, γιατι χερακι-χερακι πηγατε με ολους αυτους :winka:
Καθόλου κακός παραλληλισμός ...
Εξάλλου υπάρχει βαθιά διαπλοκή μεταξύ κράτους - μεγάλων εργολάβων του δημοσίου και του "πρωταθλητή".
kalgeorge
20/12/2011, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ο Καλ δεν εχει αδικο παντως... ισως το παραδειγμνα του να ειναι τραβηγμενο,
αγαπημενο παιδι της επταετιας... επειδη πηρε ενα τιτλο παραπανω νομιζω...
καθολου τραβηγμενο....αντανακλα ακριβως τα πραγματα..
την επταετια, αν λεμε το ιδιο, ο γαυρος πηρε περισσοτερους τιτλους, το εχω παρεθεσει και πολυ πιο πριν
kalgeorge
20/12/2011, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
Καθόλου κακός παραλληλισμός ...
Εξάλλου υπάρχει βαθιά διαπλοκή μεταξύ κράτους - μεγάλων εργολάβων του δημοσίου και του "πρωταθλητή".
περα απο αυτο....εγω δεν ηθελα να κανω συσχετισμο κρατους-πρωταθλητη....αυτα τα ξερουν και οι πετρες....μονο οι γαυροι δεν τα ξερουν..
αυτο που ηθελα να τους εξηγησω (αλλα μάταια) είναι οτι ΔΕΝ μπορει να κλείνουν τα ματια σε όλα τα γεγονότα και όλα αυτα που συμβαινουν....και απλα να ακουνε τους υπουργους τους....γιατι απλα ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ τους εαυτους τους...τιποτα περισσοτερο....
αν θελουν να φερονται σαν λοβοτομημενοι....ειναι καθαρα δικαιωμα τους
Η Μεργκελ ο Σαρκοζι και ο Ολυμπιακος να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να γ@μηθουν..... :hypnotize
Αυτη τη γ@μημενη 15αετια....!.
Και για να τελειωνουμε κυριοι......
Εαν καποιες ομαδες θελουν να παραλληλιστουν με το ελληνικο κρατος αυτες σιγουρα ειναι ο Παο και η Αεκ......
Μονο αυτες μετα τις καλες πορειες των περασμενων ετων , το χρημα, και τα δανειοαρθρα κατεληξαν στην φτωχια την μιζερια και στον εξευτελισμο οπως και το ελληνικο κρατος....!!!
Αληθεια....
Ποιας ελληνικης ομαδας τα οικονομικα και την διοικηση θα θελατε να ειχε σημερα το ελληνικο κρατος....???
Τολματε να απαντησετε....???
kalgeorge....???
Λοιποι..???
Μιλατε για λοβοτομημενους....???
Βγενοπουλος.....
Πατερας......
Γιανακοπουλοι.......
Θελετε να ανατρεξουμε στα μηνυματα σας περι πολυμετοχικοτητας τον καιρο που δημιουργουνταν.....????
Φτασατε σημερα εσεις.... Ο λαος σας... Η ιστορια σας .... να κρεμεστε απο τα αρχιδι@ του .... Τσακα....!!!
Αληθεια ποιος απο ολους μας θα καταδεχοταν να κατσει εστω για καφε με μια φατσα σαν του Τσακα ..??
Αλλοι εχουν βγει με απλωμενο το χερι μετα τα πρωταθληματα και τις πορειες στους ........σαουδαραβες kalgeorge...
Οπως και το ελληνικο κρατος στους Γερμανους και στους Γαλλους....
Καλο το παραδειγμα σου αλλα ατυχησες φρικτα στους πρωταγωνιστες.....!!!!
242369
αν θελουμε ντε και καλα να παραλληλισουμε το ποδοσφαιρο με την κοινωνια και το κρατος με τον ολυμπιακο υπαρχουν και αλλα παραδειγματα απο τον καθρεφτη της κοινωνιας μας
οπως πχ η συνομωσιολογια, η μισαλλοδοξια, η ζηλια, ο μηδενισμος, η υποβαθμιση του καλυτερου κλπ
μπορω λοιπον κι εγω να πω οτι αυτοι που δεν μορουν να ειναι ανταγωνιστικοι μεσα στο γηπεδο για 1000 λογους επιλεγουν να μηδενιζουν την αξια του καλυτερου υποβαθμιζοντας το πρωταθλημα και μιλωντας συνεχως για παραγκες παραρτηματα διαιτησιες κλπ
να προσθεσω επισης οτι επειδη ως ολυμπιακος επεσα σε αυτη τη λουμπα και το πληρωσα με τα πετρινα χρονια ελπιζω οι αμεσοι ανταγωνιστες μου να συνεχισουν να αναλωνονται σε ολα τα παραπανω αντι να προσπαθουν οργανωμενα και συστηματικα να με ξεπερασουν εντος γηπεδου
Cpt. Haddock
20/12/2011, 21:03
Stoubi, εχεις αρχισει και γραφεις σαν τον Τερενς :p
el_hymador
20/12/2011, 21:24
Στου κουφου την πορτα...:wave2:
la_villa
20/12/2011, 21:42
σωστά.... μαλακία που δεν κυνηγήσαμε αθλητές του βόλλευ, να τους πετάμε θερμοσίφωνες και μετά να κλαιγόμαστε ότι δεν φταίμε αλλά αυτοί προκαλέσαν και έτσι να δικαιολογούμε την συμπεριφορά των προβάτων...
ή που δεν κάναμε πορείες ώστε να φύγει ο κοκκαλης και να αναλάβει ο Μαρινάκης.....ποιοι άλλοι κάνουνε πορείες και συγκεντρώσεις στην ελλάδα....
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ.... ΤΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ......δυστυχώς....είστε ΠΟΛΥ κρίμα
γεια σας ΠΑΓΚΑΛΟΙ..... δεν πάτε καθόλου καλά
υ.γ και αφού δεν είστε τόσο ανεγκέφαλοι.... γιατί δεν σας είδαμε να γράφετε ποτέ για τα των γιαννακοπουλαίων στο μπασκετ?για τις σφαγές των διαιτητών στους τελικούς? για τα σκαρφαλώματα στους πάγκους της γραμματείας και τις σφαλιάρες σε διαιτητές και γραμματείς?
ή αυτοί ήταν μάγκες και σωστοί??
θέλει ΑΡΧΙΔΙΑ η αλήθεια....και δεν έχετε τα κότσια να γράψετε....οπότε κάντε μας την χάρη.
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΚΟΚΟΡΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.................
Κλείστο κανά τριήμερο..............μή χάσουμε τόν έλεγχο.
ΚΟΚΟΡΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...............λέμε
Στού κουφού τήν πόρτα................
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ....!!
Κακίες βγάζεις,άλλά σάς έχω όλους ήδη συγχωρέσει,μέχρι καί τόν Ζώρζ....
ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ.............
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΣΟ..................ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ....!!!
kalgeorge
20/12/2011, 23:54
kalgeorge....???
κωστακη θα σου απαντησω σε δυο-τρια πραγματα....
πρωτον και σημαντικοτερο....το λοβοτομημενοι ΔΕΝ ΠΑΕΙ σε σενα....ξερεις που παει....οποτε το ξεκαθαριζουμε αυτο....
δευτερον δεν εχει λογικη η ερωτηση περι ποιας διοικησης θα θελαμε.....αν ναι...τοτε μαλλον δεν καταλαβες τον παραλληλισμο του παραδειγματος μου..
τριτον και σημαντικοτερο....μιας και μιλησα εγω γαι πολυμετοχικοτητα.....δεν ξερω αν το καταλαβες.....
η πολυμετοχικοτητα ΠΕΤΥΧΕ.
και αν δεν καταλαβες γιατι ΠΕΤΥΧΕ ευχαριστως να στο αναλυσω.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να συνεχισει να πετυχαινει, γιατι δεν ηθελε ο τζιγγερ που βριζουμε τοσα χρονια να πετυχει κωστή........οποτε πραγματικα δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το "απετυχε""
επισης ισως εχεις καταλαβει οτι ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΣΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ....ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΝΟ....ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.....ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.....
οποτε....ατυχες το παραδειγμα σου
φιλακια ειλικρινα :) :wave2:
kalgeorge
20/12/2011, 23:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
αντι να προσπαθουν οργανωμενα και συστηματικα να με ξεπερασουν εντος γηπεδου
:beer: :wave2:
σε ευχαριστω που απλα με επιβεβαιωνεις
κωστακη θα σου απαντησω σε δυο-τρια πραγματα....
πρωτον και σημαντικοτερο....το λοβοτομημενοι ΔΕΝ ΠΑΕΙ σε σενα....ξερεις που παει....οποτε το ξεκαθαριζουμε αυτο....
δευτερον δεν εχει λογικη η ερωτηση περι ποιας διοικησης θα θελαμε.....αν ναι...τοτε μαλλον δεν καταλαβες τον παραλληλισμο του παραδειγματος μου..
τριτον και σημαντικοτερο....μιας και μιλησα εγω γαι πολυμετοχικοτητα.....δεν ξερω αν το καταλαβες.....
η πολυμετοχικοτητα ΠΕΤΥΧΕ.
και αν δεν καταλαβες γιατι ΠΕΤΥΧΕ ευχαριστως να στο αναλυσω.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να συνεχισει να πετυχαινει, γιατι δεν ηθελε ο τζιγγερ που βριζουμε τοσα χρονια να πετυχει κωστή........οποτε πραγματικα δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το "απετυχε""
επισης ισως εχεις καταλαβει οτι ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΣΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ....ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΝΟ....ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.....ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.....
οποτε....ατυχες το παραδειγμα σου
φιλακια ειλικρινα :) :wave2:
1) Το ξερω ρε ... Γενικα μιλαμε παντα...!
2) Τοτε μαλλον ναι.... Δεν καταλαβα τον παραλληλισμο...
Παρολα αυτα πιασμενος απο αυτη σου την φραση...
*υπαρχει ενα κρατος τριμπουρδελο το οποιο με ΓΕΓΟΝΟΤΑ εχει αποτυχει να το πουμε? ειναι σαπιο να το πουμε? κρατιεται με δεκανικια? πειτε το οπως θελετε.....*
Μου ηρθαν στο νου οι ομαδες που αναφερα παραπανω....
3) Αστο.... Εχουμε αποσταση απο εδω μεχρι τον Αρη.... :D
:beer: :beer:
Με τσακισες πρωι..πρωι καπετανιε..... :sad:
αυτο που σκοπιμως ξεχνανε οι φιλοι μας οι γαυροι ειναι οτι με τις τοσες συμμετοχες σε τσουλου-δηλαδη με ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ- δεν θα επρεπε καν να μιλανε για τα οικονομικα της ΑΕΚ.
ακου κρατος η ΑΕΚ!!!!
ναι τη δικη μας παε χαρισανε στον κοκκαλη, το δικο μας γηπεδο χτιστηκε και ανηκει στον κροκους, ο δικος μας κοσκωτας ταφαγε, ο δικος μας κοκκαλης ηταν εθνικος προμηθευτης , το δικο μας γηπεδο ανηκει κατα 50%πλεον στον ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ, εμεις δικαιωθηκαμε το 08, εμεις πεταγαμε μπετα στη ριζουπολη...
εμεις δωσαμε λεφτα του δημου πειραια για φιεστα υποδοχης ντεταρι!
ρε αμπαλοι οταν η ΑΕΚ ειχε ομαδαρα και πηρε τα τρια σερι εχανε απο καλαματα διοτι τοτε υπηρχε ακομα φερ πλει! ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥΣ και εχανε απο ιωνικο!
ουτε η σελτικ και η ρειτζερς δεν κανουν τα σερι του γαυρου!
η μονη ομαδα παγκοσμιως που ειχε στο δ.σ συμβουλο ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!
οχι οτι ο παο δεν εχει προσφερει ομορφες στιγμες παρακρατους αλλα εαν εξαιρεσουμε την χρονια πατερα ο οσφπ εχει καταριψει καθε εννοια δικαιου στη μπαλλα.
αλλα να τα καταλαβαινατε αυτα
δεν θα εισασταν γαυροι
που βροντοφωναζαν υπερ του κοσκωτα!
υγ να ξεχασω τον ξυλοδασρμο του γρανιτσα τοτε προεδρου της παε στα επισημα της ριζουπολης με τους μπατσους να παρακολουθουν αμετοχοι κολλητα και κανεις να μην συλλαμβανεται?!
BLACKGAS
21/12/2011, 16:24
Θα έλεγα ότι είσαι ΠΟΛΥ βάζελος! :D
kalgeorge
21/12/2011, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Θα έλεγα ότι είσαι ΠΟΛΥ βάζελος! :D
omorfaaaaantraaaaaaa , den peirazei, tha sou valw kai moustarda
BLACKGAS
21/12/2011, 20:10
omorfaaaaantraaaaaaa , den peirazei, tha sou valw kai moustarda
Πρόσωπο έχουμε!!!
:lol:
:beer:
KOYTΣΙΑΥΤΗΣ.........ύπήρχε ένας ίατροδικαστής.....χειρουργός νομίζω
Έχει καί ξάδερφο άπό τήν Κατερίνη...??
Ρέ μαυρόγκαζε μήπως ξέρεις έσύ...??
κί άν δέ τόν ξέρεις,.............
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...??
Περιμένω τό σχόλιο σου,στό τυχαίο γεγονός όταν τό σκόρ ήταν 0-0
Πρωτοφανές..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άνθρώπινο λάθος........
BLACKGAS
22/12/2011, 19:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...??
Αυό σου φαίνεται 1 μέτρο έξω απο την περιοχή?
242481
kalgeorge
22/12/2011, 20:49
i anatropi egine sto podi pou pataei EKSW
borei na min einai ena metro, alla einai eksw
kalgeorge
22/12/2011, 20:57
an kai den pisteuw pote tis filades kai tous ard...
me vasi ta osa legate prin, na ena statistiko
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=23886
ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ...............ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΙΣΑΙ...??
Σέ ποιόν μιλάς τώρα...??
Πάς καί κάνεις στόπ καρρέ μισή ώρα πρίν τήν άνατροπή...!!
Άν μάς δείξεις τή στιγμή τής παράβασης καί τής έπαφής τών δύο ποδιών
είναι πάνω άπό μισό μέτρο έξω άπό τή γραμμή....!!
όσο μαλάκας καί νά ήτανε τό κοράκι έπειδή τό πόδi είναι στό έδαφος
καί έχει καλή όπτική γωνία τό ΒΛΕΠΕΙ...!!
Έπίσης έντέχνως πιάνεσαι άπό τό ένα μέτρο.
Τό θέμα δέν είναι άν έγώ έγραψα μιά ύπερβολή γιά νά τονίσω τή βρωμιά
πού έτσι κι άλλιώς κατήγγειλαν οί δύο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΙΝ
ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ...!!
Τό θέμα είναι πώς τήν Κυριακή μιά άνατροπή στό μάτς μέ τά Γιάννενα
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ Τήν έκαναν κανονικό κόψιμο
:rotflmao:
καί τώρα μέ τόν Πιερικό:rotflmao: έχει όπλίσει ό άνθρωπος τό τόξο του
καί ΡΙΧΝΕΙ στό ψαχνό..!!
ΕΣΥ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ...??
ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ...??
Καί ό Τζιμπούρ στό προηγούμενο παιχνίδι πού έκοβε βόλτες άνθρώπινο λάθος..??
ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.......
ΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΟΠ ΚΑΡΡΕ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ...!!
Παίρνοντας τή μεζούρα σου καί μετρώντας τούς πόντους θά δείς ότι
ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΠΕΝΑΛΤΥ.....!!
ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ....!!
Παρότι κρατάς ένα έπίπεδο,τήν έπόμενη φορά πού θά μού άπαντήσεις
παρόμοια,θά μπείς καί σύ στό κλάμπ....!!!
Συμφωνείς καί σύ μέ τό λαμόγιο ότι δέν ύπάρχει πέναλτυ μέ τά Γιάννενα...??
Καμμιά περίπτωση..??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δέν καταλαβαίνεις ότι ό θρύλος σου κάνει ροτάσιον:rotflmao:
στά κοράκια..??
Έπειδή κάποια παλικάρια έμειναν άπό κάρβουνο κυνηγώντας τόν ΠΑΟ
πού είναι άνετος χωρίς Εύρώπη..??
Περίμενε νά δείς τί έχει νά γίνει μετά τίς γιορτές άν περάσετε τού Ρώσσους
πού κάνουν τουρισμό...!!
Λέμε τώρα,άμα σπάσει ό διάολος τό πόδι του.....!!!
Άνάμεσα στά δύο παιχνίδια σας στόν έπόμενο γύρο.....σέ μιά βδομάδα,
ΠΑΤΕ..........ΚΑΙ , ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ.....!!!
Είπα νά σέ πάρω σοβαρά.................άλλά άμα άπαντάς έτσι...???
ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ..............ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...!!
i anatropi egine sto podi pou pataei EKSW
borei na min einai ena metro, alla einai eksw
Ρε Γιωργακη....... :lol: :lol: :lol:
Δωστο πεναλτυ με τοιχο να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι...... :lol: :lol: :lol:
Εγω δεν θα ασχοληθω με πεναλτυ μεσα ή εξω απο την περιοχη. Αλλωστε αυτοι οι διαιτητες που εχουμε το κανουν μονο για τα λεφτα και δεν τους ενδιαφερει αν τους μπινελικωνει μεχρι και η γυναικα τους.
Θα ασχοληθω ομως με το εκρηκτικο κλιμα που δημιουργειται εκατερωθεν.
Ντου στον Καλοπουλο; Οι βαζελοι φταινε. Αυτος ο Φωτοπουλος της Αστυνομικης Διευθυνσης Πιεριας βλεπω να πιανει κανα ποστο οπως ο Τσιρωνης που εξαργυρωσε την κουμπαρια με τον Κοκκαλη στα Δρακοντεια μετρα της Ριζουπολης.
Ξυλο στην Καισαριανη; Φταιει η Θυρα 7. Αλλη δουλεια δεν ειχανε οι γαυροι...στην καισαριανη πηγανε να κανουν ζημια λες και δεν εχουν το τηγανι για οργια.
Καπου εκει πεταγεται και ο γαυρος Μπιτσαξης ο οποιος αφου αθωωσε τους παντες και βολικα εριξε κατηγορια στις παραπλευρες απωλειες ...να μας πει οτι δεν δινει εισιτηρια στον βαζελο για το Αγρινιο.
Καθε φορα αυτος ακυρωνει εκδρομες χωρις να γινει το παραμικρο.
Θελω να καταληξω οτι το κλιμα γινεται εκρηκτικο και για τα γαμημενα λεφτα του
Τσου λου θα θρηνησουμε νεκρους αφου τα οπαδικα κοπροσκυλα δεν καταλαβαινουν και βαζουν ακομα και βομβες λες και ειναι κανα στεκι τρομοκρατιας ο καθε συνδεσμος.
Πεναλτυ και μαλακιες...
50ευρα
100ευρα... Και αλλα τετοια χαρτινα βλεπουν οι διαιτητες.
Ολα τα αλλα απλα να ...γινεται αντιπαραθεση να γελαμε και λιγο,
Η αληθεια ειναι οτι καπου εχει ξεφυγει και το θρεντ.
Δεν γαμιεται και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ;
Εμεις να ειμαστε καλα και ολοι αυτοι να πα να γαμηθουνε.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!
AΦΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ..........
Θά σχολιάσω τά λεγόμενα σου λέγοντας ότι..........
ή διαφθορά δέν έχει πλέον χτυπήσει κόκκινο άλλά
έχει έκραγεί σάν τά έργοστάσια τής Ίαπωνίας...!!
Έπόμενο είναι λοιπόν σέ μιά πολιτεία ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ
νά ίσχύει ό νόμος τής ζούγκλας.
Δέν ξέρω γιά πόσο θάμαστε ακόμα καλά,μιά καί τό έγκλημα
άρχίζει νά μπουκάρει στά σπίτια πιά...!!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ..........
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ,
ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ 1800...!!
Καί όλοι αύτοί νομίζουν ότι θά πάνε νά βρούνε τά λεφτάκια τους
στήν Έλβετία καί τά Μπαρμπάντος...!!
ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ...........ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ.........
ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ...!!!
Φανταστείτε ότι βγαίνουν πλέον οί Γερμανοί καί άξιώνουν
ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ στίς περιουσίες τών πολιτικών....
62 μύρρια μίζα γιά τά ύποβρύχια....!!!
Καί ό λαός κάνει μαύρα Χριστούγεννα....
ΠΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ................ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
καί κάντε τους μάγκες ξανά...!!
ΓΑΜΙΣΙ............ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ
Άντε καλές γιορτές..............σέ όλα τά παλιόπαιδα,
πού πίκρανα.....Στούμπι,Ζώρζ κ.λ.π....
Κάπτεν..............ΚΟΚΟΡΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
:wave2: :beer:
Sferopetadhn
23/12/2011, 09:49
Καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλή επιστροφή σε όσους φύγουν.
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αμαρουσίου :lol:
Καθως πριν 15 ημερες ( μετα απο πολυ καιρο ) τα ειδα σχεδον ολα οσο αφορα την σωματικη μου ακαιρεοτητα ..
ΥΓΕΙΑ και δουλεια ..... Πανω απο ολα σε ολους μας μαγκες.......
Καλα Χριστουγενα σε ολους.....!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
kalgeorge
23/12/2011, 11:25
Ρε Γιωργακη....... :lol: :lol: :lol:
Δωστο πεναλτυ με τοιχο να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι...... :lol: :lol: :lol:
ti mlks :lol: :lol:
la_villa
23/12/2011, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
Θελω να καταληξω οτι το κλιμα γινεται εκρηκτικο και για τα γαμημενα λεφτα του
Τσου λου θα θρηνησουμε νεκρους αφου τα οπαδικα κοπροσκυλα δεν καταλαβαινουν και βαζουν ακομα και βομβες λες και ειναι κανα στεκι τρομοκρατιας ο καθε συνδεσμος.
Πεναλτυ και μαλακιες...
50ευρα
100ευρα... Και αλλα τετοια χαρτινα βλεπουν οι διαιτητες.
Ολα τα αλλα απλα να ...γινεται αντιπαραθεση να γελαμε και λιγο,
Η αληθεια ειναι οτι καπου εχει ξεφυγει και το θρεντ.
Δεν γαμιεται και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ;
Εμεις να ειμαστε καλα και ολοι αυτοι να πα να γαμηθουνε.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!
α μπράβο... να και ένας που επιτέλους σκέφτηκε (χωρίς να σε πικάρω αυτό αν στο γραπτό βγαίνει έτσι)...
και γι αυτό πλέον δεν γράφω.... όπως καταλαβαίνεις απο τα γραπτά το εδώ δεν διαφέρει καθόλου με αυτά που γίνονται έξω.... ΞΕΦΤΙΛΑ
προβλέπω να βγαίνανε μαχαίρια με τέτοιες νοοτροπίες και συμπεριφορές αμα τα λέγαμε σε καφέ...και μιλάμε για μπάλα που σαν άθλημα τα εμπεριέχει όλα
γάμησε τα... δεν αξίζει... αυτό το θρεντ έχει πεθάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό....
να σαι καλά...:beer:
καλές γιορτές σε όλους....
kalgeorge
23/12/2011, 17:06
gia tous duspistous....
irthe....
http://www.grapheine.com/bombaytv/communication-en-be57a2284b0da4a43a115ea8f9577793.html
el_hymador
23/12/2011, 17:33
gia tous duspistous....
irthe....
http://www.grapheine.com/bombaytv/communication-en-be57a2284b0da4a43a115ea8f9577793.html
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
nice vid (http://www.youtube.com/watch?v=yKWoPlL2B8I)
kalgeorge
23/12/2011, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αμαρουσίου :lol:
242575
Sferopetadhn
23/12/2011, 22:45
Επιτέλους έγινα διάσημος! :rotflmao:
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΜΑΤΙΔΕΣ.........:rotflmao:
Πού γελούσαν και κορόιδευαν,είρωνευόταν κ.λ.π....
όταν στό μάτς τού 2010 Μπάρτσα - Ίντερ 1-0 στόν ήμιτελικό τού Τσού Λού
κάποια παλικάρια ΕΣΚΙΖΑΝ ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΤΟΥΣ...........
ΠΩΣ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΤΑ..........μέ άπευθείας κόκκινη στό 28ο λεπτό
ήταν δίκαιη καί σωστή.....:rotflmao: :rotflmao:
Έγώ βέβαια ό καημένος κόντρα σέ όλη τήν παρέα βγήκα γραφικός,
όταν έλεγα τό......ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ....!!!
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΚΑΙ.........ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ
ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ........
ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ
ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΑ,ΟΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ
ΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ...............
ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΚΕΤΣ.......ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ.......
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ.......ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ
ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ:lol:
ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΤΟΥ , ΠΟΝΗΡΑ...!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ..........
ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΦΑΚΟΣ,
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ....!!!
Μακάρι νά έβγαινε ό φακός νά βλέπατε....πόσες φορές
πολλοί λέγατε.............μόνο...................ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ...!!
Πάντως δέν μπορώ νά πώ,κάνατε προόδους μερικοί.
Έκεί πού θέλατε τά χέρια νά είναι κολλημένα στό σώμα, άλλιώς πέναλτυ
μάθατε ότι τά χέρια είναι μέρος τού σώματος καί δέν τά κρύβουμε
όταν παίζουμε μέσα στήν περιοχή,ούτε τά κολλάμε πουθενά.
Κάποιοι έμαθαν τό τί είναι τό άκούσιο χέρι, Η ΠΡΟΘΕΣΗ, , κ.λ.π....
Άκόμα δύσκολο νά καταλάβουν μερικοί πώς τό κοράκι έχει άπλά
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ...........ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, γιά τό άν καί πόσο άκούσια είναι
κάποια χέρια,ποιά τρύκ χρησιμοποιεί κ.λ.π...
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.............
ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ...................
ΕΙΜΑΙ ΑΣΙΟΔΟΞΟΣ
Αυτό θα πει Α.Ε.Κ!
Συντάχθηκε απο τον/την Βασίλης Αντωνίου
Σάββατο, 24 Δεκέμβριος 2011 12:35
Agia-sofiaΈνα αφιέρωμα "μύθος" για την Α.Ε.Κ ενός Τούρκου δημοσιογράφου (Ονουρ Γιατζίογλου) που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Goal.com. Ένα κείμενο, όπου αξίζει να διαβαστεί από τους νεότερους για να μαθαίνουν και οι παλαιότεροι να θυμούνται. Τι στην πραγματικότητα κρίβεται πίσω από τα τρία γράμματα που για πολλούς είναι τρόπος ζωής;
williamhill.com
Ο Γιατζίογλου αναφέρεται στις ρίζες, τον πόνο της προσφυγιάς αλλά και την διαφορετική κουλτούρα των οπαδών της Ένωσης από τους υπόλοιπους. Μίλαει για την Φιλαδέλφεια και με τα οικομονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος...
Παραθέτεται αυτούσιο (και μεταφρασμένο) το αφιέρωμα της ΑΕΚ
Στα Βαλκάνια η ζωή πάντα ήταν δύσκολη και είναι άγνωστο εάν μετά από εδώ θα είναι ήρεμη. Στην περιοχή έχει βιωθεί και βιώνεται τόσος πόνος, ώστε ακόμη και μία συνηθισμένη ιστορία ζωής όταν βιώνεται στα Βαλκάνια, μπορεί να μεταμορφωθεί σ΄ ένα θλιμμένο και πονεμένο δράμα.
Μήπως αυτό ισχύει μόνο για τις ανθρώπινες ιστορίες; Ασφαλώς και όχι, ακόμη και τα ιδρύματα και τα γεγονότα μοιράζονται την μοίρα αυτών των ανθρώπων, οπότε διαφορετικά νοήματα πάνε και φωλιάζουν σε ονόματα και σύμβολα.
Τα βιβλία της ιστορίας αφηγούνται μ' έναν τέτοιο τρόπο τον «Απελευθερωτικό Πόλεμο», που ότι κάηκε και όποιος πέθανε, όλα έμειναν στο παρελθόν. Το αίμα που χύθηκε, η πείνα, η φτώχεια που έφερε ο πόλεμος, εδώ και καιρό έχουν νομιμοποιηθεί από τα βιβλία της ιστορίας. Επί γενιές γράφτηκαν και αναγνώστηκαν, όχι η ανημποριά της ανθρωπότητας απέναντι στον πόλεμο, αλλά οι αφηγήσεις ηρωισμού. Τι θα γίνει όμως με αυτά που χάσαμε στην καθημερινή μας ζωή;
Ο άλλος μεγάλος της Ισταμπούλ
Στις σελίδες ποδοσφαίρου των εφημερίδων, η Μπεσίκτας, η Φενέρμπαχτσε, η Γαλατάσαραϊ έχουν τις δικές τους σελίδες. Παραχωρείται κι ένας μικρός χώρος στην Τράμπζονσπορ. Και το υπόλοιπο μοιράζεται στις άλλες ομάδες. Φανταστείτε, δίπλα στους τρεις μεγάλους της Πόλης, να υπάρχει κι ένας άλλος σύλλογος, μεγάλος, τουλάχιστον όσο κι εκείνοι. Αυτός ο σύλλογος να έχει πάρει 11 φορές το πρωτάθλημα και 13 φορές το κύπελλο. Να έχει παίξει σε προημιτελικούς, μία φορά στο Κύπελλο Πρωταθλητών, δύο φορές στο Κύπελλο Κυπελλούχων, και μία φορά σε ημιτελικό στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Δεν θα ήταν σε διαφορετικό σημείο το ποδόσφαιρο αυτής της χώρας, εάν μία τέτοια ομάδα βρισκόταν στην Τουρκία; Πέρασπορ ή Μπέϊογλουσπορ... Ή... Α.Ε.Κ.!
Η Μπέϊογλου δεν μπορεί να ορθοποδήσει
Σήμερα αυτός ο σύλλογος λέγεται Α.Ε.Κ., όμως εάν τα Βαλκάνια και κυρίως η Πόλη, ήταν ένα κομμάτι γης που θα βασίλευε η ηρεμία, ίσως οι γραμμές αυτές να ήταν η ιστορία του Πέρα Σπορ. Οι Τούρκοι που δεν χαρίζουν στους Ελλαδίτες ούτε ένα πιάτο μελιτζάνες μουσακά, δεν άφησαν χώρο για ν' αναπνεύσει σ' ένα Ρωμέϊκο σύλλογο στην Πόλη. Βλέπετε, η ομάδα του Μπέϊογλουσπορ σέρνεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Σχεδόν έναν αιώνα μετά την εγκατάλειψη αυτής της γης από την Α.Ε.Κ.. Η Μπέϊογλουσπορ δεν μπορεί να ορθοποδήσει. Το Πέρα Σπορ, φυσικά δεν υπάρχει. Ενώ η Α.Ε.Κ., ως μία θλιμμένη ποδοσφαιρική ιστορία και με όλη την μεγαλοπρέπεια της ζει στην Αθήνα. Παρ' ό,τι στις μέρες μας, προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τα επενδυτικά τοξικά που εγχέει το βιομηχανοποιημένο ποδόσφαιρο, συνεχίζουν να γυαλίζουν στο μουσείο τους τα κύπελλα που προαναφέραμε.
Ελάτε εάν θέλετε να ρίξουμε μία ματιά στο παρελθόν του συλλόγου Α.Ε.Κ., στους παθιασμένους οπαδούς του, στην προέλευση και τις αιτίες της αντιπολιτευτικής τους στάσης.
Ο δρόμος για την Αθήνα
Κοιτάζοντας την ημερομηνία ίδρυσης της ΑΕΚ, βλέπουμε το έτος 1924. Όμως η Α.Ε.Κ. εκφράζει πολλά περισσότερα από ένα σύλλογο. Στην Πόλη, η ιστορία των ποδοσφαιρικών συλλόγων που δεν ιδρύθηκαν από Άγγλους, ξεκινά από τον σύλλογο Black Stocking. Αυτός ο σύλλογος, λόγο της τοποθεσίας και των παικτών του, αναγνωρίζεται ως πρόγονος της Φενέρμπαχτσε. Όμως στην περίοδο αυτή υπάρχουν και περίεργες λεπτομέρειες. Στη Περίοδο της Απολυταρχίας που διένυε η Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τον Μουσουλμανικό Τουρκικό πληθυσμό, όχι να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά ακόμη και η συσπείρωση του σ' ένα φιλανθρωπικό σωματείο εθεωρείτο ποινικό αδίκημα. Κατά συνέπεια το ποδόσφαιρο παιζόταν είτε από τις οικογένειες των Άγγλων που ζούσαν στην Πόλη, είτε από τους Ρωμιούς που ήταν από τα ομορφότερα πολιτιστικά στοιχεία της Πόλης. Γι' αυτό, στους συλλόγους που δεν ανήκαν στους Άγγλους, έπαιζαν μπάλα πολλοί Ρωμιοί. Ιδρύθηκαν νέοι σύλλογοι και το 1904 ξεκίνησε το Πρωτάθλημα Πόλης. Σύλλογοι όπως Καντίκοϊι FC, Ελπίς, Imogene, Χάλκη, Ταταύλα, Βεφάσπορ, Φενέρμπαχτσε, Γαλατάσαραϊ... Και βέβαια οι Ρωμιοί που έπαιζαν με τα κιτρινόμαυρα χρώματα στην Ισταμπούλσπορ και στο Πέρα Σπορ, οι οποίοι όμως μετά τον Απελευθερωτικό Πόλεμο, εξαιτίας της Ανταλλαγής, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Πόλη. Οι Ρωμιοί Πολίτες, που βρέθηκαν στην Αθήνα με αυτή την υποχρεωτική μετανάστευση, συνέχισαν εκεί αυτό το οποίο ξεκίνησαν στην Πόλη. Το 1924 ίδρυσαν την «Birlesik Istanbul Spor» που σημαίνει Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως, δηλαδή την Α.Ε.Κ..
Ενδεχομένως μεταξύ των ποδοσφαιριστών θρύλων που γαλούχησε καθ' όλη την πορεία της η Α.Ε.Κ., να υπήρχαν ονόματα όπως ο Καντρί Αϊτάτς, ο Λεφτέρ Κουτσουκαντωνιάδης, ο Γιώργος Κασάπογλου, που κέρδισε το Τουρκικό ποδόσφαιρο χάρη στο Μπέϊογλουσπορ. Ενδεχομένως να είχαν βάλει τις υπογραφές τους στα πρωταθλήματα της Α.Ε.Κ. στην Τουρκία. Ποιός ξέρει;
Ήταν πάντα ξένοι
Έτσι, η Α.Ε.Κ. που ιδρύθηκε το 1924, ήταν το παιδί στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ενός ανθρώπινου δράματος, όπως η Ανταλλαγή. Η Α.Ε.Κ., που ίδρυσαν οι Ρωμιοί Πολίτες, οι οποίοι αναγκάστηκαν να αποχωριστούν τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, και στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίστηκε ως εγχώρια ομάδα. Τους ΑΕΚτζίδες οι αντίπαλοι τους, οι οπαδοί των άλλων ομάδων τους έβριζαν αποκαλώντας τους «Τούρκοι». Ενώ ήταν άνθρωποι που είχαν ξεριζωθεί από την Τουρκία.
Παρ' όλ' αυτά η Α.Ε.Κ. κατάφερε να εξελιχθεί σ' έναν από τους σημαντικότερους συλλόγους του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Στα χρόνια που πέρασαν δεν παρέμεινε μόνο ως ομάδα των Ρωμιών προσφύγων από την Πόλη. Και οι Ρωμιοί που ζούσαν σε άλλα μέρη της Ανατολής, μετά την προσφυγιά τους στην Ελλάδα, βρήκαν την θέση τους στις φτερούγες και στις εξέδρες τις Α.Ε.Κ.. Η Α.Ε.Κ., που έγινε η ομάδα και των εκ Τουρκίας που ζούνε στην Αθήνα, άνοιξε δικό της χώρο μέσα στο φασιστικό πνεύμα του ποδοσφαίρου. Οι φτωχογειτονιές, οι κάτοικοι των λαϊκών συνοικιών, οι καταπιεσμένοι, οι μειονότητες και οι απόβλητοι είδαν την Α.Ε.Κ., σαν ένα σύλλογο στον οποίο μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα.
Ο πρώτος πρόεδρος της Α.Ε.Κ. ήταν ο Βενιζέλος, που αργότερα θα γινόταν πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ο Βενιζέλος δημιούργησε στη συνοικία της Νέας Φιλαδέλφειας, ένα χώρο εγκατάστασης για τους Ρωμιούς πρόσφυγες. Η Α.Ε.Κ. έκανε τις πρώτες προπονήσεις της στο γήπεδο αυτής της συνοικίας. Η Α.Ε.Κ. που συνέχισε να μεγαλώνει με τους οπαδούς του και όλα τα στοιχεία που απαρτίζουν τον σύλλογο, όπως ήταν φυσικό έγινε μία ομάδα που κουβαλούσε όλες τις αξίες αυτής της κοινωνίας. Θα είναι λάθος εάν η αθλητική αποστολή αυτού του είδους των ομάδων εκληφθεί ως συγκρότηση μίας ομάδας που θ' αποτελείται από αθλητές οι οποίοι επιδιώκουν αποκλειστικά την αθλητική επιτυχία. Η Α.Ε.Κ. έγινε το όχημα επιτυχίας μίας καταπιεσμένης και απόβλητης κοινωνίας.
Original 21
Η Α.Ε.Κ. που έχει τον Βυζαντινό δικέφαλο αετό και τα κιτρινόμαυρα χρώματα που συμβολίζουν την Πόλη, είναι σαν την ιστορία ενός παιδιού που γεννήθηκε στην εξορία. Οι οπαδοί της Α.Ε.Κ. πάντα εξέφραζαν την διαφορετικότητα, την δύναμη και τον χαρακτήρα της να μην αναγνωρίζει σύνορα. Πάντα συζητείται η αδελφότητα που δημιούργησε με τους κατά πλειοψηφία εργάτες, οπαδούς της Μασσαλίας, ο σύνδεσμος φιλάθλων Gate 21, που φημολογείται ότι δημιουργήθηκε το 1975.
Αργότερα ο Gate 21, με την διαπίστωση ότι απέκλινε από τις βασικές του αρχές αλλάζει όνομα, σε "Original 21" και παραμένει ένας σύνδεσμος φιλάθλων που καταφέρνει να διατηρεί τον αντιπολιτευτικό του χαρακτήρα.
Από τα αξέχαστα της Α.Ε.Κ., είναι ο φιλικός αγώνας που έπαιξε το 1999 με την Partizan. Όταν οι ΝΑΤΟικές δυνάμεις βομβάρδισαν το Βελιγράδι για να σταματήσουν τις αγριότητες της Σερβίας στο Κόσοβο, οι αριθμοί των πολιτών που σκοτώθηκαν, σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί ήταν μεταξύ 500 και 3500. Κι ενώ διάφοροι οργανισμοί έριζαν και ισχυρίζονταν διαφορετικούς αριθμούς για τους νεκρούς άμαχους, η Α.Ε.Κ. πήγε στο Βελιγράδι και έπαιξε με την Partizan. Πήγαν, μόνο και μόνο για να βρεθούν εκεί και να πουν «Όχι στον Πόλεμο» και «να μην πεθαίνουν οι άνθρωποι».
Το 2004, για τους εορτασμούς της 80ετηρίδας τους ήρθαν στην Ισταμπούλ και έπαιξαν έναν αγώνα με την Γαλατάσαραϊ. Η ρεβάνς φιλίας παίχτηκε στην Αθήνα.
Η Α.Ε.Κ. που μπορεί να αναδείξει, την ικανότητα «συμβίωσης» των Βαλκανικών χωρών, παρά τα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν το οποίο είναι γεμάτο με κοινές λύπες, σήμερα βρίσκεται σε μία διαφορετική κατάσταση. Η Α.Ε.Κ. που αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, αγοράστηκε από έναν εκ των πλουσιότερων ανθρώπων της Ελλάδας. Είναι προφανές ότι η Α.Ε.Κ. είναι μία από τις ομάδες που επιδιώκεται να χυθεί χρήμα πάνω της για να μετατραπεί η ιστορικότητα της σε οικονομική κερδοσκοπία. Οι φιλελεύθεροι θα πουν το «πνεύμα της εποχής» και θα ξεγλιστρήσουν άνετα από την υπόθεση. Όμως οι πολιτισμικές ρίζες δεν ξεπουλιόνται εύκολα. Εάν ακόμη στα γήπεδα κυκλοφορεί το πνεύμα της Α.Ε.Κ., αυτό που αγοράζεται και πουλιέται, είναι μόνο το ποδόσφαιρο που παίζεται στο γήπεδο και η βιομηχανική κερδοσκοπία αυτού.
AEK.............
δέ θά νοιώσετε ποτέ
kalgeorge
26/12/2011, 18:54
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=434406&cid=10
vangelis 64
26/12/2011, 20:24
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=434406&cid=10 Ε όχι!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
242655
kalgeorge
27/12/2011, 13:13
evriza ton xalkia, me legate koblexiko oti ta lew epidi efuge....
meta ta eipate monoi sas....
evriza ton nikopolidi mia apo ta idia....
meta elega oti den kanei gia polla o tzorvas....legate oti ta elgea epidi efuge apo ton pao
http://www.sport24.gr/football/Italy/sto_top-11_twn_xeiroterwn_metagrafwn_o_tzorvas.1553019.html
kalgeorge
27/12/2011, 13:37
"""""""Αυτή είναι η τύχη των προσκυνημένων... Να μην μπορούν να φέρουν αντίρρηση στα αφεντικά τους. Όπως γίνεται δηλαδή στην περίπτωση του ΟΦΗ, ο οποίος δέχεται τις επιπτώσεις για τα δύο λάθη που έκανε. Το πρώτο ήταν που κατά λάθος πήρε την ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και το δεύτερο που δεν κατάφερε να κόψει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Για αυτό και σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο Ηράκλειο, ο Σουμπίνιο μαζεύει τα... πράγματά του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Πειραιά. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός οτι την Δευτέρα δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση των Κρητικών.
Άλλωστε μία ψυχή τους είχε προϊδεάσει για τα όσα θα ακολουθούσαν, μετά το παιχνίδι στο... τηγάνι, όταν με το σφύριγμα της λήξης του φώναζε «θα σας τελειώσω»...
""""""
makis206
27/12/2011, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Επιτέλους έγινα διάσημος! :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έσπασε :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
28/12/2011, 21:28
otan oi nomoi leitourgoun.....
http://www.sport24.gr/football/Holland/epanalhpsh_sto_agiaks-alkmaar.1554379.html
BLACKGAS
28/12/2011, 21:36
"""""""Αυτή είναι η τύχη των προσκυνημένων...
O δράκος πότε βγαίνει?
O δράκος πότε βγαίνει?
ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...........ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ
Πού πάει ό Σουμπίνιο.........θύμωσαν,τόν άπέσυραν καί πάει πού...??
ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ...??:rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol:
BLACKGAS
28/12/2011, 22:10
ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...........ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ
Πού πάει ό Σουμπίνιο.........θύμωσαν,τόν άπέσυραν καί πάει πού...??
ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ...??:rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol:
Στη Λειβαδιά, στην Ξάνθη, στη Δράμα όπου θέλει ο πρόεδρας!
kalgeorge
28/12/2011, 22:14
Στη Λειβαδιά, στην Ξάνθη, στη Δράμα όπου θέλει ο πρόεδρας!
stin prokeimeni periptwsi.....zaradoukas paei gianena......
ligo prin to paixnidi mas ekei :smokin:
BLACKGAS
28/12/2011, 22:17
stin prokeimeni periptwsi.....zaradoukas paei gianena......
ligo prin to paixnidi mas ekei :smokin:
Του άρεσε το σιροπιαστό στη λίμνη και οι φοιτητριούλες στη Δωδώνης.
Ανθρώπινες αδυναμίες είναι αυτά.
;)
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ............ΠΕΠΟΝΗΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
Πήγαν σπίτι τους μέ μιά άνακοίνωση...........
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
ΥΠΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ
ΚΑΙ ΚΑΘ' ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ....!!!
Μία ,μία οί έλπίδες αύτού τού τόπου γιά κάθαρση ,πεθαίνουν....!!!
Μήπως κάποια στιγμή πλέον πρέπει νά πιάσουμε τίς καραμπίνες...??
Μήπως ή άνοχή στούς διεφθαρμένους πρέπει νά πάρει τέλος...??
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ............ΠΕΠΟΝΗΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
Πήγαν σπίτι τους μέ μιά άνακοίνωση...........
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
ΥΠΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ
ΚΑΙ ΚΑΘ' ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ....!!!
Μία ,μία οί έλπίδες αύτού τού τόπου γιά κάθαρση ,πεθαίνουν....!!!
Μήπως κάποια στιγμή πλέον πρέπει νά πιάσουμε τίς καραμπίνες...??
Μήπως ή άνοχή στούς διεφθαρμένους πρέπει νά πάρει τέλος...??
Τι σχεση εχει αυτο με το εν λογο θρεντ...???? :confused:
Cpt. Haddock
29/12/2011, 09:45
Ο Τερενς μόνο αυτο το θρεντ ξέρει :p
Παλι θα ακουσει η γειτονια ολο το κοτετσι........ :sick:
:winka:
Τι σχεση εχει αυτο με το εν λογο θρεντ...???? :confused:
ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 , ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ...??
Οεεεεεεεεοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....??
;)
ΣΤΑ ΑΛΛΑ............
Όλο μέ κόβετε,βρήκα καί γώ τή χαρά μου έδώ μέσα,
ύψηλό έπίπεδο κ.λ.π......
ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ............ΤΕΡΕΝΣ..!!
Κοκορρρρρρρρρρρρριιιιιιιιιιιιικκκκκκκκκκκοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοο....
:a25: :a25: :a25:
ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 , ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ...??
Οεεεεεεεεοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....??
;)
Δηλ αναφερες δυο ονοματα εισαγγελεων ( ασχετα με το θρεντ ) για να αναρωτηθουμε γιατι.....
Παραιτηθηκαν οι προυγουμενοι δυο απο αυτους...???? :uplate:
Φιλικα......
ΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΤΩΡΑ ......!!!
:sad:
"""""""Αυτή είναι η τύχη των προσκυνημένων... Να μην μπορούν να φέρουν αντίρρηση στα αφεντικά τους. Όπως γίνεται δηλαδή στην περίπτωση του ΟΦΗ, ο οποίος δέχεται τις επιπτώσεις για τα δύο λάθη που έκανε. Το πρώτο ήταν που κατά λάθος πήρε την ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και το δεύτερο που δεν κατάφερε να κόψει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Για αυτό και σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο Ηράκλειο, ο Σουμπίνιο μαζεύει τα... πράγματά του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Πειραιά. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός οτι την Δευτέρα δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση των Κρητικών.
Άλλωστε μία ψυχή τους είχε προϊδεάσει για τα όσα θα ακολουθούσαν, μετά το παιχνίδι στο... τηγάνι, όταν με το σφύριγμα της λήξης του φώναζε «θα σας τελειώσω»...
""""""
:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σας εχει τσακισει ο Τσακας........ :bigcry: :bigcry:
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.....???
Άνέφερα αύτούς τούς δύο γιά νά έμπεδώσουν όσοι δέν............κόβει
ότι ή διαφθορά καί ή σαπίλα είναι τόσο μεγάλη καί όπως πήγαν στό σπίτι τους
οί δύο προηγούμενοι πού δήλωσαν ότι τό Έλληνικό ποδόσφαιρο
έχασε τή μεγαλύτερη μεταπολεμική εύκαιρία του γιά ΚΑΘΑΡΣΗ,
έτσι καί αύτοί σέ μιά βαθιά διαβρωμένη καί βρώμικη κοινωνία
τήν έκαναν μή έχοντας καμμία έλπίδα γιά δίκαιο...!!
Πόσο μάλλον οί προηγούμενοι πού τό θέμα τους άφορούσε τό Έλληνικό
ποδόσφαιρο κυρίως καί όχι βρωμιά σέ οίκονομικό καί κοινωνικό
κατ'έπέκτασιν έπίπεδο.
Βέβαια τό κίνητρο κοινό,άλλά άλλο τό ένα, άλλο έπίπεδο τό άλλο.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΟΙΝΟ...??
ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ....??
ΕΦΟΣΟΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ...??
Σέ βολεύει μήπως τίποτε γιά νά πανηγυρίσεις ξανά τόν Άπρίλιο
ξεχνώντας τή βρωμιά..??
Ένόχλησε ό παραλληλισμός μου...??
Έκανες κακές σκέψεις γιά τήν άλώβητη πεντακάθαρη Έλληνική κοινωνία...??
Έφερες στό νού σου κανέναν άδικημένο μεγαλοπαράγοντα,
πού έπεσε πάνω του μομφή άδίκως..??:rotflmao:
Νά μερικά έρωτηματικά γιά μάς πού άφήσαμε τή στάση στά 4
καί σηκωθήκαμε στά 2 έδώ καί μερικές χιλιάδες χρόνια,
κάναμε καί άποτρίχωση........
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..............ΜΕ ΥΓΕΙΑ
Μα αυτοι οι δυο παραιτηθηκαν συμφωνα με οσα αναφερουν τα δημοσιευματα για....
** Σαφάρι κατά φοροφυγάδων
Οι σημαντικές υποθέσεις που χειρίστηκαν οι δύο εισαγγελείς
Στον χειρισμό σημαντικών υποθέσεων είχαν προχωρήσει κυρίως το τελευταίο διάστημα οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγ. Πεπόνης και Σπυρ. Μουζακίτης, ενώ παράλληλα είχαν πρωταγωνιστήσει στις συλλήψεις οικονομικών παραγόντων για χρέη στο Δημόσιο.
Ειδικότερα, στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγ. Πεπόνη βρισκόταν η λίστα του υπουργείου Οικονομικών με τους 14.700 οφειλέτες του Δημοσίου που έχουν βεβαιωμένα χρέη άνω των 150.000 ευρώ. Χρειάστηκαν τουλάχιστον τρεις υπομνήσεις του κ. Πεπόνη (η πρώτη στις 13 Οκτωβρίου) προς το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να του αποσταλεί η εν λόγω λίστα και αφού προηγήθηκε από τον ίδιο προς τους αρμοδίους η αυστηρή επισήμανση ότι μια περαιτέρω αργοπορία μπορεί να σημάνει την ενεργοποίηση ποινικών κυρώσεων.
Aκολούθησε με γοργούς ρυθμούς από τον κ. Πεπόνη (που συνεπικουρούνταν από τον κ. Μουζακίτη) ?σαφάρι κατά των φοροφυγάδων. Πραγματοποιήθηκαν πολλές αυτόφωρες συλλήψεις με χειροπέδες σε επωνύμους (κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα), οι οποίοι όμως στη συνέχεια αφήνονταν ελεύθεροι από τα δικαστήρια λόγω της ατέλειας του σχετικού νόμου.
Η πιο πρόσφατη έρευνα που είχαν διατάξει ήταν στις 30 Νοεμβρίου με αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία τα δύο μεγάλα κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) λαμβάνουν δάνεια από τράπεζες με εγγύηση τις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις (κίνηση που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προκαλέσει τη δυσφορία των δύο κομμάτων). Ανάμεσα στις υποθέσεις που χειρίστηκαν οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς που παραιτήθηκαν, είναι και αυτές που αφορούν:
Στην καταγγελλόμενη παραποίηση στοιχείων του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ.
Στις καταγγελίες του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά για την ύπαρξη λίστας φοροφυγάδων που δεν χρησιμοποιήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών.
Στην έρευνα που διατάχθηκε με αφορμή την παραίτηση Σπινέλη από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, που είχε καταγγείλει ύπαρξη παραμηχανισμού εντός του υπουργείου, το οποίο αδρανοποιεί τη διαδικασία είσπραξης προστίμων που επιβλήθηκαν.
Επισημαίνεται ότι έναν μήνα πριν είχε κληθεί να καταθέσει στους εισαγγελείς ο γ.γ. φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών Ι. Καπελέρης σχετικά με τις υποθέσεις ανείσπρακτων προστίμων που φέρονται να δραστηριοποιούνται στο λαθρεμπόριο καυσίμων.
Παράλληλα, ο κ. Πεπόνης μαζί με τον συνάδελφό του Αντώνη Λιόγα διερεύνησαν την υπόθεση των δομημένων ομολόγων.
Σε εξέλιξη βρισκόταν από τους δύο εισαγγελείς η έρευνα για την καταγγελία του πρώην γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Δ. Σπινέλλη, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι εξακολουθεί και ισχύει η διαφθορά στις εφορίες και το σύστημα «λαδώματος» των εφοριακών **
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63596107
Βλεπεις εσυ τιποτα κοινο με οσα μου αναφερεις παραπανω...?????????
Και αν ναι ... Τοτε γιατι συζηταμε για αυτους και οχι.......
Για τους προυγουμενους δυο..???? :hypnotize :hypnotize
:dizzy:
Φιλικα.......
ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ...!!!!
ΤΩΡΑ...!
Καλη χρονια...!
:sad:
ΛΥΠΑΜΑΙ..........ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΟ
Μερικά πράμματα ή.................ΤΑ ΕΧΕΙΣ
ή..........ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ....!!!
Καί άντε νά τό κάνουμε πιό άπαλό λόγω τών ήμερών........
Μερικά πράμματα ή ΘΕΛΕΙΣ νά τά έχεις,
ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ νά τά έχεις...!!
Παρεπιμπτόντως..................
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..............ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
ένοιωσαν τήν άνάγκη νά άπαντήσουν.......:rotflmao: :rotflmao:
ώς θιγόμενοι άπό την άνακοίνωση πού συνόδευσε τήν παραίτηση
τών δύο είσαγγελέων....!!
Έννοείται ότι οί άνθρωποι θά βρεθούν στήν πυρά....!!!
ΤΕΛΙΚΑ.............ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ.....!!!
ΕΞΩ..............Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ....!!
Στό κελλί τό Α2............κάτω
στόν κορυδαλλοοοοοοοοοοό.........
Ρέ Στούμπι μπάς καί ήσουνα έξω άπό τον Κορυδαλλό
τήν ώρα πού έφερναν τό γέροντα...??
Ρέ Στούμπι μπάς καί ήσουνα έξω άπό τον Κορυδαλλό
τήν ώρα πού έφερναν τό γέροντα...??
Οχι..!
( Επαιζα τεννις στο σπιτι του γιου του......Ταχυδρομου..) :winka:
Gandalf dr685sm
30/12/2011, 17:35
σχετικά με τον Ξενιάδη , φερόμενο ώς αγοραστή της ΠΑΕ ΑΕΚ...
- Με μια πάρα πολύ γρήγορη έρευνα στο web , η σελίδα του Xeniadis Group είναι μόνο ενα front page με ενα loop-αρισμένο flash αρχείο(ύποπτο για ενα μεγαλο επιχειρηματία και με επιχείρηση υποτίθεται πολλών μυρίων)...
- έδρα HongKong !!!.. γνωστό το ποσες εταιρίες είναι μόνο ενα γραφείο και τηλέφωνο εκεί.
-Και τελευταίο και πιο περιέργο είναι πως υπάρχουν αναφορές σε σελίδες με σχέση πετρελαιοειδή και κεφάλια που το έχουν το group σε λίστα μαύρη... μαζί με αρκετούς άλλους προς παράδειγμα για αποφυγή σύναψης συμφωνιών... Και αυτά χωρίς να είμαι δημοσιογράφος.
Νέο Κοζώνη μυρίζομαι... .αν και απο όσο διαβάζω τώρα, ο Νίκος Στράτος κάνει πίσω αυτή την στιγμή.
takis-kk
01/01/2012, 09:03
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
και..
Κάτω τα χέρια απο τον ΤΕΡΕΝΣ!
Στα πιο πολλά έχει δίκιο ο.... "κιτρινόκαμπιας":beer:
242953
BLACKGAS
01/01/2012, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
σχετικά με τον Ξενιάδη , φερόμενο ώς αγοραστή της ΠΑΕ ΑΕΚ...
- Με μια πάρα πολύ γρήγορη έρευνα στο web , η σελίδα του Xeniadis Group είναι μόνο ενα front page με ενα loop-αρισμένο flash αρχείο(ύποπτο για ενα μεγαλο επιχειρηματία και με επιχείρηση υποτίθεται πολλών μυρίων)...
- έδρα HongKong !!!.. γνωστό το ποσες εταιρίες είναι μόνο ενα γραφείο και τηλέφωνο εκεί.
-Και τελευταίο και πιο περιέργο είναι πως υπάρχουν αναφορές σε σελίδες με σχέση πετρελαιοειδή και κεφάλια που το έχουν το group σε λίστα μαύρη... μαζί με αρκετούς άλλους προς παράδειγμα για αποφυγή σύναψης συμφωνιών... Και αυτά χωρίς να είμαι δημοσιογράφος.
Νέο Κοζώνη μυρίζομαι... .αν και απο όσο διαβάζω τώρα, ο Νίκος Στράτος κάνει πίσω αυτή την στιγμή.
Υπάρχει έστω και ένα επιχείρημα που καταλήγει στο να αγοράσει κάποιος σωστός μεγαλοεπιχειρηματίας την ΑΕΚ, την τρέχουσα χρονική περίοδο?
Ακόμη και ο - ας υποθέσουμε για την οικονομία της συζήτησης ρομαντικός αεκτζής- ΔΕΝ θα πετάξει γύρω στα 20 μύρια όταν ξέρει οτι δεν πρόκειται να του επιστραφεί κάτι.
Άρα?
Gandalf dr685sm
02/01/2012, 18:52
και φυσικά οτι βρήκα εγώ ώς απλός ενδιαφερόμενος με μια έρευνα απλή στο web της τάξης των 20-30 λεπτών , οι δημοσιογράφοι τον ξεψάχνισαν βρίσκοντας οτι δεν κάνει δήλωση φορολογική απο το 2005 λόγω μηδενικού εισοδήματος.. και οτι τα κοντινά του πρόσωπα δηλώνουν 10.000 ευρώ μόνο! Χώρια την λίστα απο εαιρία περελαιοειδών που τον δείχνει να συνάπτει συμφωνίες για νηολογήσεις αλλά ποτέ δεν τις ολοκληρώνει όταν έρχεται η ώρα του αντιτίμου.
Τελικά όσοι δηλώνουν ενδιαφέρον θα πρέπει να βάζουν εγγύηση 10-20 μύρια ευρώ αναλόγως την περίπτωση και να πληρώνουν με αγωγή για εκμετάλλευση trademark όταν αποκαλύπτεται οτι είναι παραμυθάδες... θα γλυτώναμε απο διάφορους τύπους στυλ Κοζώνη, Τσάκα, .. και τώρα Ξενιάδη.
Μανώλας θα πάρει δρόμο απο μόνος του.. ετοιμάζονται και άλλοι ακούω.
Νίνης κουνάει πράσινο μαντήλι..
Απο όσο άκουσα και Βιερίνια, Κοντρέρας χαιρέτησαν τον ΠΑΟΚ;.. μάλιστα.. όπως είχε πεί και ο Terens.. πάει και αυτός.. ξεφούσκωσε.
Τελικά μόνο ο χοντρούλης του λιμανιού την έχει καλύτερα αφού με κάποια παραπάνω χρήματα και εσωτερική κούπα θα πάρει και σίγουρη Ευρώπη θα έχει με τα χάλια των άλλων.
AEKAΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................
http://www.sportdog.gr/article/77925/akouste-ton-trelo-aektze-papagalo-binteo
Βιερίνια............Κοντρέρας
ARRIVEDERCI..........
Άμα δέν παίζει καί ό Γκαρσία,.................Τρίκαλα ό ΠΑΟΚ
Ό Σάλπιγγίδης έτοιμάζει βαλίτσες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και φυσικά οτι βρήκα εγώ ώς απλός ενδιαφερόμενος με μια έρευνα απλή στο web της τάξης των 20-30 λεπτών , οι δημοσιογράφοι τον ξεψάχνισαν βρίσκοντας οτι δεν κάνει δήλωση φορολογική απο το 2005 λόγω μηδενικού εισοδήματος.. και οτι τα κοντινά του πρόσωπα δηλώνουν 10.000 ευρώ μόνο! Χώρια την λίστα απο εαιρία περελαιοειδών που τον δείχνει να συνάπτει συμφωνίες για νηολογήσεις αλλά ποτέ δεν τις ολοκληρώνει όταν έρχεται η ώρα του αντιτίμου.
Τελικά όσοι δηλώνουν ενδιαφέρον θα πρέπει να βάζουν εγγύηση 10-20 μύρια ευρώ αναλόγως την περίπτωση και να πληρώνουν με αγωγή για εκμετάλλευση trademark όταν αποκαλύπτεται οτι είναι παραμυθάδες... θα γλυτώναμε απο διάφορους τύπους στυλ Κοζώνη, Τσάκα, .. και τώρα Ξενιάδη.
Μανώλας θα πάρει δρόμο απο μόνος του.. ετοιμάζονται και άλλοι ακούω.
Νίνης κουνάει πράσινο μαντήλι..
Απο όσο άκουσα και Βιερίνια, Κοντρέρας χαιρέτησαν τον ΠΑΟΚ;.. μάλιστα.. όπως είχε πεί και ο Terens.. πάει και αυτός.. ξεφούσκωσε.
Τελικά μόνο ο χοντρούλης του λιμανιού την έχει καλύτερα αφού με κάποια παραπάνω χρήματα και εσωτερική κούπα θα πάρει και σίγουρη Ευρώπη θα έχει με τα χάλια των άλλων.
AΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.............
Πόσο νομίζουν ότι θά κρατήσει πρίν φάνε ξύλο..??
Άπό φίλο πού είναι κοντά στήν όμάδα.
Δέ λέμε όνόματα,μεταγραφή πού ήρθε τό καλοκαίρι στήν ΑΕΚ
πήρε προκαταβολή 5000 εύρώ μέ τήν ύπογραφή του
καί άπό τότε είναι στό περίμενε....!!!
Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ.
Τό ότι βρίσκεται έκεί ψηλά τό όφείλει στήν ίστορία της καί τό σεβασμό
πού έμπνέουν οί φανέλλες στούς ΠΑΙΚΤΕΣ....!!!
Άντε νά βάλω καί τόν Κωστένογλου πού τήν πονάει τήν όμάδα,
είναι πολύ σεμνός καί θέλει πολύ νά πετύχει....!!!
Έμένα αύτή ή ίστορία μέ τόν ούρανοκατέβατο έπενδυτή πού
τόσο πολύ ήθελε τήν όμάδα καί έκανε μπαιράμ μόνος του
μού θυμίζει ΑΓΑΠΟΥΛΑ....!!
Είναι πολλά τά δεσμευμένα μύρρια....!!!
Πάνε καί οί Καταριανοί πάει καί αύτός πού έκπροσωπούσε ό Βλάχος,
πάνε όλοι........
Προχθές στόν Άρη άπέφυγαν 17 προσφυγές καί τήν κοπάνα τού προπονητή
τελευταία στιγμή.
Ό ΠΑΟΚ άν δέν έπαιρνε τό χρήμα περίπου 3 μύρρια άπό Βιερίνια θά διαλυόταν.
Ό Κοντρέρας τήν κάνει άπλήρωτος περίπου 300 φετινά + 300 περσινά.
Στήν ΑΕΚ μή πούμε ποιοί έφυγαν.........ΟΛΟΙ...!!
Μανωλάς ,έτοιμάζεται κι αύτός.
ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ..............ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ
ΟΥΤΕ ΚΑΝ Β' ΚΛΑΣΗΣ....!!
Αύτό πού είπες σωστό,νά έρχεται ό κάθε ένας νά διαφημίζεται τζάμπα...??
ΚΑΗΜΕΝΗ...........ΑΕΚ
Βαδίζεις στό δρόμο πού χάραξε τό μπάσκετ....!!!
Μόνο έμείς οί άγνοί φίλαθλοι σέ άγαπάμε.
Όλα τά καρακόλια προτιμάνε νά πίνουν τό αίμα σου,όλοι οί άνεπάγγελτοι κηφήνες
νά δηλώνουν έκπρόσωποι σου.
Άν ποτέ έρχόταν κάποιος σοβαρός άνθρωπος στή διοίκηση
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..........
ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ....!!!
BLACKGAS
02/01/2012, 19:34
Αυτό το κατάντημα έχει μόνο μια λύση.
Απλά διαλύεις το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και κάνεις όλες τις ομάδες ερασιτεχνικές. Φεύγουν οι ακριβοθώρητοι ξένοι και ξεκινάνε όλες οι ομάδες από το μηδέν και με πιτσιρικάδες. Όποιος βγαίνει Ευρώπη μαζεύει αμέτρητα μπαλάκια αλλά προσωπικά ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Στην περίπτωση κανένα repair tool δεν πιάνει. Format και ξεκινάς από την αρχή.
Καλή χρονιά.
kalgeorge
02/01/2012, 22:14
βγαίνει Ευρώπη μαζεύει αμέτρητα μπαλάκια αλλά προσωπικά ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
:
exeis sinithisei apo ton gauro gia auto
:bawl:
BLACKGAS
03/01/2012, 00:04
exeis sinithisei apo ton gauro gia auto
:bawl:
Ενώ εσείς μεγαλειώδεις πορείες!
Ας δούμε λίγο τα τελευταία χρόνια...
2003-04, Τσάμπιονς Λιγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παναθηναϊκός 5-0
2005-06, Τσάμπιονς Λιγκ, Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 5-0
2005-06, Τσάμπιονς Λιγκ, Βέρντερ Βρέμης - Παναθηναϊκός 5-1
2006-07, Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, Παρί Σεν Ζερμέν - Παναθηναϊκός 4-0
2010-11, Τσάμπιονς Λιγκ, Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 5-1
2010-11: Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ Παναθηναϊκός - Οντένσε: 3-4(Μ), 1-1(Ε)
κλπ κλπ κλπ
Εκεί που έχετε ταξιδέψει με τον ευρωπέο.
Επίπεδο Μένιου Κλαψεραλόπουλου και εσεις το πιστεύεται!
kalgeorge
03/01/2012, 01:36
Ας δούμε λίγο
http://www.youtube.com/watch?v=zVHyvTAdl78
AΠΟ ΤΟ ΓΚΑΖΖΕΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ..............
http://www.gazzetta.gr/genikes-eideseis/article/item/254300-video-molotoph-kaiei-ten-elas
Τί ώραίος κόσμος.....!!
BLACKGAS
03/01/2012, 23:11
Δόξα (η) Δόξα - Δράμα (η) ΑΕΚ!
Η ουραγός Δόξα κέρδισε μόλις το δεύτερο πόντο της στη σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ (0-0). Η απώλεια της Ενωσης στο ματς του ΟΑΚΑ ισοδυναμεί με τη μεγαλύτερη, έως τώρα, έκπληξη του πρωταθλήματος.
Από κάτι τέτοια ματσάκια κρίνονται οι 4 πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα.
:alien:
Δόξα (η) Δόξα - Δράμα (η) ΑΕΚ!
Η ουραγός Δόξα κέρδισε μόλις το δεύτερο πόντο της στη σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ (0-0). Η απώλεια της Ενωσης στο ματς του ΟΑΚΑ ισοδυναμεί με τη μεγαλύτερη, έως τώρα, έκπληξη του πρωταθλήματος.
Από κάτι τέτοια ματσάκια κρίνονται οι 4 πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα.
:alien:
ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ................
Άν τέτοιου είδους λογική σέ άνακουφίζει καί σέ προετοιμάζει
ψυχολογικά γιά τή φιέστα τού Μαίου:rotflmao:
έγώ θά προσθέσω ότι στό ποδόσφαιρο ύπάρχουν 3 άποτελέσματα.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΥΡΟ...!!
Μέ Κατσαβάκη όμως,Σοιλέδη κ.λ.π....δύσκολο.
Ήταν στραβό τό πράμμα......άντε τό γκόλ όριακό,
άλλά ή άποβολή στό 30ο λεπτό τού Άμπουμπακάρι...??
Γελούσε μέχρι κι αύτός πού μετέδιδε.
Στό έπόμενο λεπτό άλλαγή ό παίκτης.
Συνταγή Ζωγράφου άλά Χαριλάου ,Γεωργάτος..!!
Θά μού πείς θές άποβολή γιά νά κερδίσεις τή Δόξα..??
Έ έσύ θές μαιμού άποβολή,πέναλτυ καί γκολ 5 μέτρα offside
γιά νά κερδίσεις τό Άγρίνιο..??
Παρεπιμπτόντως προχθές σέ αύτή τήν Άγγλία μέ τό τόσο
χαμηλό ποδοσφαιρικό χάρτη όλοι οί κορυφαίοι έχασαν
άπό τούς τελευταίους...
Μάντσεστερ,μέ 3 τελικούς Τσου-Λού στά 4 χρόνια πού πέρασαν,
ή Σίτυ μέ τά πετροδολλάρια καί ή άσήμαντη Τσέλσυ.
Στό ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ όμως καθώς είπες.............
άπό κάτι τέτοια μάτς κρίνονται οί 4 πρώτες θέσεις.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.......!!!
Διότι άν δείς τί κάνεις στά ύπόλοιπα....??:rotflmao: :rotflmao:
Άστο ρέ φίλε,καλά τό έσωσες προηγουμένως.
Πάμε πουθενά άλλού νά πούμε τίποτε άλλο.