View Full Version : Το πέρασμα του Δουναβη (Νοβισαντ-Βουδαπεστη-Κρακοβία-Τιμισοαρα-Σοφια)
Στο δρόμο για Σόφια...περνώντας τον Δούναβη.....ξανά...
243833
Στο δρόμο....Homesickness
243835
Σόφια....το πανεπιστήμιο....όποιος ξέρει την ιστορία με τον παπού στο άγαλμα της εισόδου...ας την γράψει...:D
243841
Στο σπίτι...το κλουβί με τα θεριά....
243843
The party is over...we' re going home.....
243844
Πρόεδρα θέλω να κάνεις και ένα thread με τα κορμιά που φωτογραφίσατε στο ταξίδι σας με τον Νικόλα. Και να μου θυμίσεις πως λέγανε εκείνη την ωραία πόλη στην Σερβία που στείλατε και τον Joep μετά την Σοφια για να την βάλω μέσα στις 100 πόλεις που θέλω να επισκευθω μέχρι να πεθάνω ,μετά το Ρίο (όχι τις Πάτρας) την Οδησσό την Μόσχα και δεν συμμαζεύεται:D :D :D :D :D :D
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Beautifullllll :beer: :beer: :beer:
al_tzamp
29/01/2012, 18:55
Πάντα τέτοια!!!!
Πολύ όμορφη περγραφή, κ ωραίες φωτό!!!
:beer: :beer: :beer:
Υ.Γ. Θέλω μοτοοοοοοοο!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από boynos
Πρόεδρα θέλω να κάνεις και ένα thread με τα κορμιά που φωτογραφίσατε στο ταξίδι
Θα μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικό ρε βουνέ.....:lol:
Και να μου θυμίσεις πως λέγανε εκείνη την ωραία πόλη στην Σερβία που στείλατε και τον Joep μετά την Σοφια
Γιατί ρε ...σάμπως έφτασε ποτέ το ρημάδι του μέχρι εκεί.....όξω απ' το Βελιγράδι δεν έμεινε ο ματρακάς....?????
E ρε ομορφιές! Μπράβο ρε μάγκες.
Καρντάσια..
Μπύρες :beer: :beer: :beer: :beer:
:wave2:
Ναι αν θυμάμαι καλά έμεινε απο αντλία βενζίνης (πράγμα σπάνιο για ατβεντουρ):confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
dukeandthecity
30/01/2012, 09:05
βουνε προσεχε τα λόγια σου, γιατι ξερω που μένεις :D :D :D :wave2: :wave2:
Ας του πάρει/χαρίσει καποιος του κυρίου Anty12 ένα βεμβέ, δεν μπορώ να τον ακούω άλλο:D
μπράβο guys..!! στο Αουσβιτς δε θα μπορουσα να πήγαινα, αλλά οποτε βλεπω φωτογραφιες κοντοστεκομαι πάαρα πολύ να τις κοιταω....
πάντα τετοια...
DimChios
30/03/2012, 12:18
Θελω!
Θελω Βαλκανια, μπυρες και γυναικες (ουπς!) :lol:
Μπραβο μαγκες! Ωραιο ταξιδι!
:beer::beer::beer::beer: