View Full Version : Σάββατο 10/9 - Πεντέλη
kerrigan
12/09/2005, 09:02
Gia se ollous (ime aytos me to sv pou opos eipe o gmakris de grafei sto forum)
cyberpunk
12/09/2005, 09:05
xmmm telika eixa user egw kai kairo kai de to thimomoun sorry gia to post me to user kerrigan (mporei na svistei)
ayto einai to nick mou
Vasilis
Έλα μια βόλτα σήμερα Δέλεαρ να τα πούμε απο κοντά....;)
cyberpunk
12/09/2005, 09:18
Tropeas sure, an kai tha ime me th kopelia
pite mou wra kai tha perasw estw kai gia ligo sigoura
cyberpunk
12/09/2005, 10:27
tropeas to Yoshimura factory racing adjust
pou grafeis ti akrivos einai ?
(px emena otan evala thn eksatmish mou ekanan enan emploutismo sto migma milame gia to idio pragma ?)
Μάλλον ,
μόλις σου βάζουν απάνω το εργοστασιακό κιτ BMC filter + Yoshi trioval, σου συνδέουν το ECU , με τον προγραμματιστή της Yoshimura για να σου δώσει της σωστές ρυθμίσεις σύμφωνα με τις αλλαγμένες παραμέτρους... (το factory default Που γράφω είναι ότι μου έβαλε το στάνταρ της Yoshi και όχι κάτι παραμετροποιημένο με την δική μου μηχανή...)
Στην δική μου περίπτωση φάνηκε ότι δεν έπεξε καλά προφανώς λόγω ρύθμισης , διότι το μείγμα (λόγω 2 LAG που κάναν την έντονη εμφανισή τους στην 3η στις 6000-6500 & 8500-9000 στροφές) ήταν φτωχό! Αυτό επιβεβαιώθηκε με τα ασπρα μπουζί στην αλλαγή... και με την ελάχιστα καλύτερη απόδοση με πλουσιότερη σε οκτάνια βενζίνη (βλέπε Ultimate)
Για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα , και φυσικά εφόσον είσαι εκτός εγγύησης και δεν θες να χαλάσεις την εγγύησή σου προτείνω Power Commander για πλήρη παραμετροποίηση των παραπάνω που υπάρχουν σε έτοιμα σετ ρυθμίσεων και βλέπεις ποιο είναι το καλύτερο μετά απο καταγραφή της χαρτογράφησης στην μνήμη...
cyberpunk
12/09/2005, 11:28
tropeas :) ok gia to idio pragma milame kai emena mou stegnone psila opote piga kai mou to ftiaksane sth suzuki
Eλατε ολοι Δελεαρ σημερα (κατα τις 8.30) για να τα πουμε απο κοντα.....
Bασιλη (Cyberpunk) καλως σε βρηκαμε....
(Παρε τον αχρηστο που καθεται δίπλα σου και ελατε το βραδυ για :beer: -κερναει ο Κυριακος λεει.... :lol: )
fzr1000exup
12/09/2005, 12:02
Καλημέρα σε όλους,
Μακάρι να είχα το ΧS to YAMAHA 400 se
Ηταν special edition ειδικα για μένα από την ΥΑΜΑΗΑ .
Εϊχα κάνει ΄πολλές φορές την διαδρομή .Και είχα περάσει πολύ ευχάριστες στιγμές.
Στο θέμα μας Ο GMAKRIS την γλύτωσε το Σάββατο.
Όσες φορές εχουμε συναντηθεί Πεντελη ολο με κατι δυσκινητα και αργα μηχανακια με πετυχαινει.
Καληβδομάδα σε όλους
cyberpunk
12/09/2005, 12:10
gmakris tha ise to vradi ? mias kai ise o monos pou kserw
kiriako se esena de milaw :P
Κυριακο σε περιπτωση που δεν το θυμασαι εχω στο γκαραζ μου μια Yamaha XS 400 (το πρωτο μου μηχανακι) το οποιο στο δανειζω οποτε θες να ανεβουμε μαζι.
Εγω βεβαια θα ερθω με το ποδηλατο και εαν θες, θα σου δωσω και 20sec "Head start" για να εχεις το πλεονεκτημα......:lol: :lol:
Σας περιμενω και τους 2 το βραδυ (εγω θα ερθω με το τουτου....:D )
fzr1000exup
12/09/2005, 12:26
Aν δεν έρθει τιγκας και μιτσος cbr 600, είναι τα μισά λεφτά.
Και πάμε πεντέλη Γμακρηηηηηη εγώ δυκαβαλοοοο
οκ>?
Χμμμ, να υποθέσω ότι είστε όλοι για Δέλεαρ σήμερα και δεν περνάει από το μυαλό κανενός για κανά 2-3 περάσματα Πεντέλη το απογευματάκι σήμερα???
Δεν ξέρω αν θα πάω σίγουρα, απλά υπάρχει σαν σκέψη στην άκρη του μυαλού........:)
ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΙΣ 1.30 ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ GIXERPAP ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ , ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ EMPORIO ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΤΙΓΚΑΣ,FZR1000EXUP,GMAKRIS,GIXERPAP,Mitsos1) KAI ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ Ο GAOYLAS ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.:smokin:
Μικρή Λουλού
12/09/2005, 16:35
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
[B]ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΙΣ 1.30 ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ GIXERPAP ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ , ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ EMPORIO ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΤΙΓΚΑΣ,FZR1000EXUP,GMAKRIS,GIXERPAP,Mitsos1) KAI ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
η καλυτερη προταση που εχω ακουσει μεχρι στιγμης.....:smokin:
Λοιπόν ορίστε και οι φωτό της βόλτας του Σαββάτου σε full ανάλυση και ασυμπίεστες. Είναι 15 mega. Ανοίγετε το παρακάτω link, κλικ στο "Free" στο τέλος της σελίδας, ανοίγει νέα σελίδα, περιμένετε να μετρήσει το counter μέχρι το μηδέν και κλικ στο link. Αυτό ήταν.........;)
http://rapidshare.de/files/5041845/Penteli_-_10-9-2005.zip.html
:wave2: :wave2: :wave2:
Χτες οι συνήθεις ύποπτοι, δλδ εγώ ο After και ο Loudovikos βρεθήκαμε και πάλι στο γνωστό σημείο.
Δυστυχώς πλέον βραδιάζει νωρίς και δεν προλάβαμε να κάνουμε και πολλά.....:(
Προλάβαμε όμως να τραβήξουμε ορισμένα περάσματα από μια καλή στροφούλα. Τα αποτελέσματα ήταν αποκαλυπτικά, από ότι φαίνεται το video βοηθάει πάρα πολύ να δεις πως πας. Πχ ενώ εγώ νόμιζα ότι το παράκανα μέσα στη στροφή, τελικά είδα ότι έχω πολύυυυυυυυυυυυυυ περιθώριο ακόμα. Το ίδιο νομίζω είδε και ο After. Ο γείτονας μου ο Loudovikos από την άλλη όσο super φαινόταν και με το μάτι "live" άλλο τόσο super φαινόταν και στην κάμερα.
Πάντως αν δεν έχετε δει τον εαυτό σας να στρίβει μέσω κάμερας αν μπορείτε κάντε το, είναι αποκαλυπτικό.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Χτες οι συνήθεις ύποπτοι, δλδ εγώ ο After και ο Loudovikos βρεθήκαμε και πάλι στο γνωστό σημείο.
Δυστυχώς πλέον βραδιάζει νωρίς και δεν προλάβαμε να κάνουμε και πολλά.....:(
Προλάβαμε όμως να τραβήξουμε ορισμένα περάσματα από μια καλή στροφούλα. Τα αποτελέσματα ήταν αποκαλυπτικά, από ότι φαίνεται το video βοηθάει πάρα πολύ να δεις πως πας. Πχ ενώ εγώ νόμιζα ότι το παράκανα μέσα στη στροφή, τελικά είδα ότι έχω πολύυυυυυυυυυυυυυ περιθώριο ακόμα. Το ίδιο νομίζω είδε και ο After. Ο γείτονας μου ο Loudovikos από την άλλη όσο super φαινόταν και με το μάτι "live" άλλο τόσο super φαινόταν και στην κάμερα.
Πάντως αν δεν έχετε δει τον εαυτό σας να στρίβει μέσω κάμερας αν μπορείτε κάντε το, είναι αποκαλυπτικό.....
ΜΗ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ :winka: :wave2:
Μικρή Λουλού
14/09/2005, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΜΗ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ :winka: :wave2:
απ'οτι φαινεται δεν το χεις πιασει το νοημα...
μαυρη λιστα και σαχλαμαρες...σιγα μη σας τουφεκισουνε κι ολας.!!
εγω απλα λεω οτι ειναι κριμα η εξελιξη της μοτοσυκλετας να ειναι αντιστροφως αναλογη απο την εξελιξη του μυαλου μας..
τελος παντων....βαριεμαι να σου απαντησω
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
απ'οτι φαινεται δεν το χεις πιασει το νοημα...
μαυρη λιστα και σαχλαμαρες...σιγα μη σας τουφεκισουνε κι ολας.!!
εγω απλα λεω οτι ειναι κριμα η εξελιξη της μοτοσυκλετας να ειναι αντιστροφως αναλογη απο την εξελιξη του μυαλου μας..
τελος παντων....βαριεμαι να σου απαντησω
ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.
ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΄΄ΛΕΕΙ΄΄ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΑ TRACK DAY ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ Η ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΄΄ΓΡΗΓΟΡΟΣ΄΄ ΠΙΣΤΑΚΙΑΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΕΣΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ 5 ΜΗΧΑΝΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΖΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Παιδιά δεν ξέρω ακριβώς τι έχετε στο μυαλό σας αλλά προφανώς το θέμα είναι μεγάλη (πολυ μεγάλη) συζήτηση.
Αν πάντως υπάρχει τέτοιο θέμα που φαντάζομαι, ας ειπωθεί ανοιχτά έτσι ώστε να μην υπάρχουν προσκλήσεις για βόλτα πέρα από αυτές που είναι τουριστικές. ΄Η έστω να τεθεί θέμα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εξοπλισμού (κράνος-μπουφάν-παντελόνι-μπότες) σε κάθε βόλτα.
Όπως είπα πολύ μεγάλη συζήτηση.......
Αν κάποιος πάντως πιστεύει ότι δημιουργούμε πρόβλημα με "τέτοια" ποστ ας το πει ανοιχτά. Πάντως να ξέρετε ότι εγώ σαν νέος οδηγός στις βόλτες τις τουριστικές που έχουν οργανωθεί από εδώ μέσα και έχω πάει, ΔΕΝ έχω γίνει καλύτερος οδηγός. Αντίθετα το Σάββατο Πεντέλη βελτιώθηκα. Και αν σε παρόμοια φάση έχω και κάποιον πρόθυμο να με βοηθήσει (όπως τον gmakris το Σάββατο) θα γίνω ακόμα καλύτερος = ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ...................
maintenance
14/09/2005, 11:26
[B]ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΙΣ 1.30 ΠΕΤΥΧΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ GIXERPAP ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ , ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ.
η καλυτερη προταση που εχω ακουσει μεχρι στιγμης.....:smokin:
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ......................ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ;
:smokin:
ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΙΟ ΝΕΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΙΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ......................ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ;
ΕΕΕΕΕΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΕΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
maintenance
14/09/2005, 11:30
ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΙΟ ΝΕΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΙΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΟΥΣΕ, Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.
Μικρή Λουλού
14/09/2005, 11:32
23765
Οκ κατάλαβα. Κάτι βασικό όμως:
Αυτό έχει τεθεί από τα παιδιά που μας φιλοξενούν εδώ μέσα (τους δημιουργούς και συντηρητές του forum) ή από άλλους?
Αν έχει τεθεί από τους πρώτους τότε να δημιουργήσουν ορισμένους κανόνες με τους οποίους πρέπει να συμμορφώνεται κάθε βόλτα που οργανώνεται από εδώ μέσα. Τι κανόνες? Δεν ξέρω. Εκείνοι θα το αποφασίσουν αν χρειαστεί.
Αν έχει τεθεί από άλλους τότε απλά αυτοί ας μην συμμετέχουν στις βόλτες. Ή ας θέσουν τέλος πάντων το θέμα στους υπεύθυνους.
Αυτά.
Επικοδομιτικότατη η φωτό.....................................
:confused: :confused: :confused:
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ....λοιπον τρεχατε καντε τις μαλακιες σας στους δρομους ...οι αρρωστοι πιστακιδες ειναι πιο επικυνδυνοι απο τα φορτηγα και τις προσπερασεις αυτοκινητων και σιγουρα η ζημια που θα παθεις πολυ μικροτερη..........ρε συ τιγκα θα μας τρελανεις....
τα συμπερασματα που βγαζεις κρατα τα για τον εαυτο σου και ναι και οι πιστες ειναι επικυνδυνες ....γιαυτους που δεν ξερουν ποτε θα παν και πως θα παν.....
εδω το ειχατε κανει μερος επιδειξης δυνατοτυτων με φωτο βιντεο και σχολες εχεις σκεφτει ποτε οτι αν παρασυρεις κανεναν εχεις και την ευθυνη;
για να τελειωνουμε γιατι και γω βαρεθηκα .....υπαρχουν ανθρωποι που εχουν κατι να πουν ...αλλα δεν λενε τιποτα ...αντιθετως με αλλους εδω μεσα που μαλλον λενε για να λενε....
Μικρή Λουλού
14/09/2005, 11:43
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
[B]Οκ κατάλαβα. Κάτι βασικό όμως:
Αυτό έχει τεθεί από τα παιδιά που μας φιλοξενούν εδώ μέσα (τους δημιουργούς και συντηρητές του forum) ή από άλλους?
δεν εχει καμμια σχεση.
εδω ειναι φορουμ και θεωρητικα τουλαχιστον ειμαστε σε θεση να καταλαβαινουμε τα αυτονοητα...
αν χρειαζομαστε και σ'αυτο κηδεμονια,τοτε πρεπει να αναζητησουμε αλλου τις αιτιες..
maintenance
14/09/2005, 11:44
Οκ κατάλαβα. Κάτι βασικό όμως:
Αν έχει τεθεί από τους πρώτους τότε να δημιουργήσουν ορισμένους κανόνες με τους οποίους πρέπει να συμμορφώνεται κάθε βόλτα που οργανώνεται από εδώ μέσα. Τι κανόνες? Δεν ξέρω. Εκείνοι θα το αποφασίσουν αν χρειαστεί.
Αν έχει τεθεί από άλλους τότε απλά αυτοί ας μην συμμετέχουν στις βόλτες. Ή ας θέσουν τέλος πάντων το θέμα στους υπεύθυνους.
Αυτά.
ΕΝΤΑΞΕΙ....ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΩΤΟ,.......ΚΑΙ ΝΑ "ΔΗΜΟΣΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕ", ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ/ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΥΛΟΙ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
(ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ...... ΗΔΗ)
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ "ΠΡΙΖΩΝΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ/ΣΑΣ "ΒΛΕΠΟΥΝ".
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΩΝ 15-16 ΧΡΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ........ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ........
ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ....................................
Ασχετο με τη κουβεντα αλλα εγω προσωπικά δε θεωρω κανενα "ανεπιθύμητο" σε αυτη τη παρεα/φλορουμ
(2-3 μελη του φορουμ "δε παω" γενικα, και δεν εισαι εσυ ενας απο αυτους...αλλα δε χαλασε ο κοσμος... παντου υπαρχουν μαλακες)
:wave2: :wave2:
κοιτα φιλε εγω προσωπικα δεν εχω τιποτα με κανεναν απο τα παιδια για να ξεκαθαρισω την θεση μου μπορεις να κανεις τα ιδια και χειροτερα αλλα για παρτη σου για ευχαριστηση σου .....το να βγαινεις για βιντεοσκοπησεις και να τα δημοσιευεις για μενα δεν ειναι τιποτα αλλο απο επιδειξη απο ατομα που εχουν την αναγκη της αυτοπροβολης για οποιοδηποτε λογο.....και αυτο γινοταν για πολυ καιρο......
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ....λοιπον τρεχατε καντε τις μαλακιες σας στους δρομους ...οι αρρωστοι πιστακιδες ειναι πιο επικυνδυνοι απο τα φορτηγα και τις προσπερασεις αυτοκινητων και σιγουρα η ζημια που θα παθεις πολυ μικροτερη..........ρε συ τιγκα θα μας τρελανεις....
τα συμπερασματα που βγαζεις κρατα τα για τον εαυτο σου και ναι και οι πιστες ειναι επικυνδυνες ....γιαυτους που δεν ξερουν ποτε θα παν και πως θα παν.....
εδω το ειχατε κανει μερος επιδειξης δυνατοτυτων με φωτο βιντεο και σχολες εχεις σκεφτει ποτε οτι αν παρασυρεις κανεναν εχεις και την ευθυνη;
για να τελειωνουμε γιατι και γω βαρεθηκα .....υπαρχουν ανθρωποι που εχουν κατι να πουν ...αλλα δεν λενε τιποτα ...αντιθετως με αλλους εδω μεσα που μαλλον λενε για να λενε....
ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ GST ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΝΟΕΙΣΕ ΟΤΙ ΕΝΝΟΥΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ , ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΥΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
κοιτα φιλε εγω προσωπικα δεν εχω τιποτα με κανεναν απο τα παιδια για να ξεκαθαρισω την θεση μου μπορεις να κανεις τα ιδια και χειροτερα αλλα για παρτη σου για ευχαριστηση σου .....το να βγαινεις για βιντεοσκοπησεις και να τα δημοσιευεις για μενα δεν ειναι τιποτα αλλο απο επιδειξη απο ατομα που εχουν την αναγκη της αυτοπροβολης για οποιοδηποτε λογο.....και αυτο γινοταν για πολυ καιρο......
ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ IDI ΑΠΟ ΤΟ DUCATI WEEKEND ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΗΞΗ ΔΗΛΑΔΗ , Ε ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ, Ο IDI ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΕΤΡΕΣ ΕΝΩ ΣΩΡΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΄΄ΕΓΚΑΒΛΟ΄΄
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2005, 12:38
XΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ... ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ .... ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ .. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ...ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ , ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ , ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ . ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΣΟΥ Ή ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΛΠ. ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ , ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ , ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ .
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΕΓΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ . ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΠΑΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ . ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΦΡΕΝΑ ΠΑΝΙΚΟΥ .... ΚΑΝΕΝΑΣ ..ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΙΣΕΙ ΤΑ @ΡΧ@Δ@@ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ??? ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ... ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ... ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ . ΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ....ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ... ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΙΚΥΚΛΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ???? ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΡΕΛΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ . ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ . ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ .
ΕΙΜΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ Ή ΟΧΙ . ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ... ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ . ΑΥΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ .ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΥΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ .ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ Ή ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ?? ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ???? ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ... ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ , ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΜΑΣ ???? ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ .
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ .... ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ....ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΔΙΚΙΟ .... ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΜΑΣΤΕ .. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ??? ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ...
:p :)
ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ IDI ΑΠΟ ΤΟ DUCATI WEEKEND ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΗΞΗ ΔΗΛΑΔΗ , Ε ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ, Ο IDI ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΕΤΡΕΣ ΕΝΩ ΣΩΡΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΄΄ΕΓΚΑΒΛΟ΄΄
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ.
αρχικα για τις δικες μου φωτο ...πηγαμε μας βγαλανε και βαλαμε καποιοες φωτο απο την πιστα που και στο φιναλε ηταν ενα ιβεντ.....ουτε σπιθες δειξαμε ...ουτε φορμες που αντι για ξυστρες ξυνονται οι μινισκοι ουτε καμερες με ολες τις φωτο της στροφης που τοσο περιτεχνα στριψαμε ουτε λογος για αυτους που μας βλεπανε και τους τρεχανε τα σαλια .......σε ολα τα θεματα υπαρχει υπαρχουν καποια ορια...
τωρα τι απο τα 2 ειναι πιο επικυνδινο πιστα η δρομος δεν θα στο εξηγησω και η ουσια του θεματος ειναι σε πιο απο τα 2 μπορει να σου στοιχησει την ζωη σου που ειναι οτι πιο σημαντικο εχουμε αυτη τη στιγμη περα απο καθε καυλα και τρελα που περναει απο το κεφαλι μας....η πιστα ειναι μονοδρομος για ανθρωπους που θελουν να πανε γρηγορα και να απολαυσουν σπορ οδηγηση ειτε σου αρεσει ειτε οχι....και ειναι ο μονος που σου παρεχει ασφαλεια......οχι ασφαλεια απο σουπα και αντε κανενα σπασμενο ποδι .... αλλα ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ.
αρχικα για τις δικες μου φωτο ...πηγαμε μας βγαλανε και βαλαμε καποιοες φωτο απο την πιστα που και στο φιναλε ηταν ενα ιβεντ.....ουτε σπιθες δειξαμε ...ουτε φορμες που αντι για ξυστρες ξυνονται οι μινισκοι ουτε καμερες με ολες τις φωτο της στροφης που τοσο περιτεχνα στριψαμε ουτε λογος για αυτους που μας βλεπανε και τους τρεχανε τα σαλια .......σε ολα τα θεματα υπαρχει υπαρχουν καποια ορια...
τωρα τι απο τα 2 ειναι πιο επικυνδινο πιστα η δρομος δεν θα στο εξηγησω και η ουσια του θεματος ειναι σε πιο απο τα 2 μπορει να σου στοιχησει την ζωη σου που ειναι οτι πιο σημαντικο εχουμε αυτη τη στιγμη περα απο καθε καυλα και τρελα που περναει απο το κεφαλι μας....η πιστα ειναι μονοδρομος για ανθρωπους που θελουν να πανε γρηγορα και να απολαυσουν σπορ οδηγηση ειτε σου αρεσει ειτε οχι....και ειναι ο μονος που σου παρεχει ασφαλεια......οχι ασφαλεια απο σουπα και αντε κανενα σπασμενο ποδι .... αλλα ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ.
Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΠΑΣ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΙΓΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΚΑΡΔΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΑΞΙ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΟΙ ΣΠΙΘΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΙ ΞΥΣΤΡΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΕΤΣΙ EVENT ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΛΩΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ.
Καταρχάς να πω ότι είμαι από τους πρώτους που λέω ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΑ !!!
Αλλά για λόγους που δεν θα κάθομαι (πάλι) να λέω γιατί, ΔΕΝ έχω μπει ακόμα μέσα. Αν θέλετε τόσο πολύ να μάθετε γιατί, να ψάξω τα συγκεκριμένα post να σας τα δείξω.......
Κατά δεύτερον ΠΟΥ είναι οι φωτό που λέτε ή τα βίντεο(!) που ποστάραμε σε αυτό το ποστ??? Έχει αυτό το ποστ έστω μια (1) φωτό με κάτι άλλο εκτός του καφέ που κάτσαμε και του πάρκινγκ?
Το βίντεο το ανέφερα σαν τρόπο να δεις πως πας, πως κάθεσαι πάνω στην μηχανή και πόσο γέρνεις (όχι να δεις αν ξύνεις και είσαι γαμάουα, απλά αν είσαι στα όρια ή αν έχεις ακόμα περιθώριο).
Δλδ αυτά ΔΕΝ είναι σημαντικά? ΔΕΝ είναι σημαντικό που εγώ ενώ νόμιζα ότι έβγαινα πολύ έξω από τη μηχανή και έγερνα πολύ, είδα τελικά ότι έχω ακόμα πολύ μεγάλα περιθώρια?
Αλλά για λόγους που δεν θα κάθομαι (πάλι) να λέω γιατί, ΔΕΝ έχω μπει ακόμα μέσα. Αν θέλετε τόσο πολύ να μάθετε γιατί, να ψάξω τα συγκεκριμένα post να σας τα δείξω.......
Κατά δεύτερον ΠΟΥ είναι οι φωτό που λέτε ή τα βίντεο(!) που ποστάραμε σε αυτό το ποστ??? Έχει αυτό το ποστ έστω μια (1) φωτό με κάτι άλλο εκτός του καφέ που κάτσαμε και του πάρκινγκ?
Το βίντεο το ανέφερα σαν τρόπο να δεις πως πας, πως κάθεσαι πάνω στην μηχανή και πόσο γέρνεις (όχι να δεις αν ξύνεις και είσαι γαμάουα, απλά αν είσαι στα όρια ή αν έχεις ακόμα περιθώριο).
Δλδ αυτά ΔΕΝ είναι σημαντικά? ΔΕΝ είναι σημαντικό που εγώ ενώ νόμιζα ότι έβγαινα πολύ έξω από τη μηχανή και έγερνα πολύ, είδα τελικά ότι έχω ακόμα πολύ μεγάλα περιθώρια?
ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ GMAKRIS TA ΓΡΑΦΟΥΝΕ:smokin:
cyberpunk
14/09/2005, 13:23
sorry re paidia alla ti sxesh exoun olla ayta pou lete me to topic Σάββατο 10/9 - Πεντέλη ?
ps ... oi pitsirikades xriazonte to moto.gr gia na vroune kagourofotos ?
fzr1000exup
14/09/2005, 13:31
Hello kagourophotos
Ante na deiksoume kamia klah photo apo pentelh me gonata kato ,kseri o gmakris ....kala den to syzhto gia ton cyberpunk pou ksinei maspei atelioto ....
που στη πεντελη ;;;;που τα κουτια περνανε συνεχως;;;;;;;
τελος παντων ουτε κακος ειμαι ουτε τοσο καιρο που ειμαι εδω εχω τσακωθει ουτε εχω τη διαθεση....απλα καποια πραγματα τα βλεπω λαθος και ενω τοσο καιρο δεν τα ελεγα τωρα τα λεω....για καθε τι υπαρχει ο σωστος κοινος αποδεχτος τροπος για να το μαθεις και αλλοι 15000 χιλιαδες .....ο σωστος μπορει να σου στοιχησει κατι παραπανω οι αλλοι μπορει να σου στοιχησουν πραγματα που δεν τα φανταζεσε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από cyberpunk
sorry re paidia alla ti sxesh exoun olla ayta pou lete me to topic Σάββατο 10/9 - Πεντέλη ?
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΥΤΗΣΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ, ΑΦΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
Hello kagourophotos
Ante na deiksoume kamia klah photo apo pentelh me gonata kato ,kseri o gmakris ....kala den to syzhto gia ton cyberpunk pou ksinei maspei atelioto ....
ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΛΗΤΗ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕΣ :lol:
ΕΙΝΑΙ Ο OFFICIAL ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ SBS:wave2:
Οκ, απλά εγώ κατάλαβα ότι τα παιδιά είχαν πρόβλημα ή ένσταση τέλος πάντων σχετικά με τις βόλτες στη Πεντέλη. Αν δεν έχουν ας μην συνεχίσετε εδώ τα ποστ αυτού του είδους, ανοίξτε ένα άλλο.
Εκτός και αν έχετε, τότε θα ήθελα να το συζητήσουμε.....
cyberpunk
14/09/2005, 13:40
ok egw me ton exup douleyoume mazi se telco/provider
na stisoume ena web server na vazoume TSITA spatano-kaggourofotos ? (plaka kanw)
asheto PENTELH pote tha ksanapame ?
asheto2 nice pou sas gnorisa osous den iksera
sto delear
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2005, 13:51
τελος παντων ουτε κακος ειμαι ουτε τοσο καιρο που ειμαι εδω εχω τσακωθει ουτε εχω τη διαθεση....απλα καποια πραγματα τα βλεπω λαθος και ενω τοσο καιρο δεν τα ελεγα τωρα τα λεω....για καθε τι υπαρχει ο σωστος κοινος αποδεχτος τροπος για να το μαθεις και αλλοι 15000 χιλιαδες .....ο σωστος μπορει να σου στοιχησει κατι παραπανω οι αλλοι μπορει να σου στοιχησουν πραγματα που δεν τα φανταζεσε....
sorry ΡΕ ΚΟΛΛΗΤΕ ....ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΣ ???? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΟΣΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.......
Συγνώμη, έχεις διαβάσει όλο αυτό το ποστ? Ξέρεις για ποιο σημείο στη Πεντέλη μιλάμε? Διάβασες μερικές σελίδες πριν αν είχε ή όχι κίνηση το Σάββατο?
Αν όχι τότε sorry αλλά μάλλον δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις.
Αν κάποιος από τα παιδιά που ήταν το Σάββατο θεωρεί την κίνηση που είχε υπερβολική ή επικίνδυνη ή περισσότερη απο πχ Επίδαυρο ή Εύβοια τα ΣΚ ας το πει τώρα.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2005, 13:56
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ .....
maintenance
14/09/2005, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
ΒΑΣΙΛΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ . ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ... ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΩΤΟ Ή ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ...
AYTO TO EIΠΑ ΕΓΩ.......
ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.....ΤΟΥΣ "ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥΣ" , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΙ.
................................ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ.............ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ "ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
ok egw me ton exup douleyoume mazi se telco/provider
na stisoume ena web server na vazoume TSITA spatano-kaggourofotos ? (plaka kanw)
asheto PENTELH pote tha ksanapame ?
asheto2 nice pou sas gnorisa osous den iksera
sto delear
Πήγαμε και χτες απόγευμα αλλά είχαμε επικονωνήσει μόνο με όσους είχα τα κινητά καθώς έγινε τελευταία στιγμή. Δεν λέει όμως γιατί πέφτει το φώς πίσω από το βουνό και σκοτεινιάζει νωρίς.
Κατά πάσα πιθανότητα εγώ θα ξαναπάω το Σάββατο, τώρα για ποστ δεν ξέρω, μετά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα σήμερα. Μάλλον θα κάνω ένα αλλά με αυστηρούς κανόνες ένδυσης και συμπεριφοράς............. Ακούγεται γελοίο αλλά δεν θέλω να δίνω δικαιώματα βλέπεις...... Αλλά σίγουρα δεν θα βλάψει να υπάρχει και κάτι τέτοιο από την άλλη......
ΒΑΣΙΛΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ . ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ... ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΩΤΟ Ή ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ...
ΜΙΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ.
ΤΣΙΜΠΑ ΜΙΑ :beer: ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ , ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΞΥΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΊΔΑΚΙ :wave2:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2005, 14:06
AYTO TO EIΠΑ ΕΓΩ.......
ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.....ΤΟΥΣ "ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥΣ" , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΙ.
................................ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ.............ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ "ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
ΒΡΕ ΣΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ??? ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ . ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ . ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ....
maintenance
14/09/2005, 14:11
ΒΡΕ ΣΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ??? ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ . ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ . ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ....
ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ........................
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. :beer:
ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΤΩΡΑ!
:lol:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2005, 14:12
Πήγαμε και χτες απόγευμα αλλά είχαμε επικονωνήσει μόνο με όσους είχα τα κινητά καθώς έγινε τελευταία στιγμή. Δεν λέει όμως γιατί πέφτει το φώς πίσω από το βουνό και σκοτεινιάζει νωρίς.
Ακούγεται γελοίο αλλά δεν θέλω να δίνω δικαιώματα βλέπεις...... Αλλά σίγουρα δεν θα βλάψει να υπάρχει και κάτι τέτοιο από την άλλη......
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ...ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ
.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΕΑΡΕ ΣΤΑΚΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΝΤ ΣΟΥ ΛΙΓΑΚΙ .....ΣΤΑΚΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ????
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2005, 14:15
ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ........................
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. :beer:
ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΤΩΡΑ!
:lol:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΡΕ ΦΙΛΕ .. ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ .. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ???? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ... Α... ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ .... ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΞΙΔΙ ........ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ...ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ
.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΕΑΡΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΝΤ ΣΟΥ ΛΙΓΑΚΙ .....ΣΤΑΚΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ????
Ναι ναι, είναι του Σταυρού σήμερα....;)
Έχεις PM!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΡΕ ΦΙΛΕ .. ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ .. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ???? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ... Α... ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ .... ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΞΙΔΙ ........ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ.
ΘΑ ΤΑ ΞΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΑ :D
Κατά πάσα πιθανότητα εγώ θα ξαναπάω το Σάββατο, τώρα για ποστ δεν ξέρω, μετά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα σήμερα. Μάλλον θα κάνω ένα αλλά με αυστηρούς κανόνες ένδυσης και συμπεριφοράς............. Ακούγεται γελοίο αλλά δεν θέλω να δίνω δικαιώματα βλέπεις...... Αλλά σίγουρα δεν θα βλάψει να υπάρχει και κάτι τέτοιο από την άλλη......
ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ GMAKRIS ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΛΤΟ ΚΑΙ.....................
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΠΟΣΤ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.:wave2:
cyberpunk
14/09/2005, 14:24
an o kodikas endishs periexei tanga pantos egw den erhome :D :evil:
Μικρή Λουλού
14/09/2005, 14:25
[B]ΜΙΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2005, 14:25
ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ.:D
ΟΠΩΣ ????? ΞΙΔΙ ?????
ΘΑ ΤΑ ΞΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΑ :D [/B]
ΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΡΥΘΜΟ .... :rolleyes: :rolleyes: ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ?????:rolleyes: :rolleyes:
ΟΠΩΣ ????? ΞΙΔΙ ?????
ΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΡΥΘΜΟ .... :rolleyes: :rolleyes: ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ?????:rolleyes: :rolleyes:
ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΝΑΤΑΣΣΑ :wave2:
ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ GMAKRIS ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΛΤΟ ΚΑΙ.....................
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΠΟΣΤ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.:wave2:
Ε μετά από αυτή τη προαναγγελία συμμετοχών είναι δυνατόν να μην ανοίξω ποστ? :) :) :)
Αναμείνατε αύριο τα σχετικά............;)
an o kodikas endishs periexei tanga pantos egw den erhome :D :evil:
Όχι εντάξει, δεν θα χρειαστεί.........:D :D :D
Αλλά γραβάτα πάνω από την φόρμα θα είναι απαραίτητη! :D :D :D
Ε μετά από αυτή τη προαναγγελία συμμετοχών είναι δυνατόν να μην ανοίξω ποστ? :) :) :)
Αναμείνατε αύριο τα σχετικά............;)
ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΣΤ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΞΥΣΤΡΕΣ, ΛΑΣΤΙΧΑ. ΜΟΤΕΡ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΕΣ,ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ,ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ EVENT ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ :lol: .
ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΣΤ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΞΥΣΤΡΕΣ, ΛΑΣΤΙΧΑ. ΜΟΤΕΡ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΕΣ,ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ,ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ EVENT ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ :lol: .
Κάτσε, αυτή είναι μεγάλη κινητοποίηση, χρειάζομαι τουλάχιστον...................χμμμμμμμμμ...................7 λεπτά!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όχι εντάξει, δεν θα χρειαστεί.........:D :D :D
Αλλά γραβάτα πάνω από την φόρμα θα είναι απαραίτητη! :D :D :D
ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΤΑΓΚΑ ΜΟΥ:a25: :a30: :a01:
maintenance
14/09/2005, 14:41
ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΙΑ....
ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΚΑΙ 8-9 ΚΙΛΑ ΖΥΓΟΥΡΙ;
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ.
:beer: :beer: :beer:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2005, 14:41
ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΣΤ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΞΥΣΤΡΕΣ, ΛΑΣΤΙΧΑ. ΜΟΤΕΡ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΕΣ,ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ,ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ EVENT ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ :lol: . :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κάτσε, αυτή είναι μεγάλη κινητοποίηση, χρειάζομαι τουλάχιστον...................χμμμμμμμμμ...................7 λεπτά!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΩΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΟΙ
:a20: :a23: :a25: :a30:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2005, 14:43
ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΙΑ....
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ.
ΔΕΝ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ .........:evil: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ... ΑΝ ΕΡΘΩ ...ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΝΕΡΟ .....
ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΙΑ....
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ.
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥ PRIVE ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ:D
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2005, 14:45
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΩΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΟΙ
ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????:rotflmao:
maintenance
14/09/2005, 14:45
ΔΕΝ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ .........:evil: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ... ΑΝ ΕΡΘΩ ...ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΝΕΡΟ .....
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.... Ο Χ Ι . ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ.......ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ.
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol: :rotflmao: :lol: :bigcry: :lol: :rotflmao:
Αυτό πάει κάθε μέρα εκεί και μας περιμένει έτσι κι αλλιώς..........:rotflmao:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2005, 14:48
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.... Ο Χ Ι . ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ.......ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ.
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol: :rotflmao: :lol: :bigcry: :lol: :rotflmao:
:mad: :mad: :mad: :mad: ...
ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ........:mad: :mad:
Αυτό πάει κάθε μέρα εκεί και μας περιμένει έτσι κι αλλιώς..........:rotflmao:
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ EUROSPORT :lol:
maintenance
14/09/2005, 14:50
ΕΛΑ, ΕΛΑ, ΕΛΑ ΛΕΜΕ.....ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΤΑ ΄ΧΩ.......
ΚΑΙ ΚΕΜΠΑΠ ΕΧΩ, ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΕΧΩΩΩΩΩ.
ΕΛΑ ΚΑΛΕ ΕΛΑ!!!!!
:beer:
:mad: :mad: :mad: :mad: ...
ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ........:mad: :mad:
ΒΡΕ ΜΙΛΤΟ ΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ, ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ :a22: :a22: :a22: :a22: :a25:
maintenance
14/09/2005, 14:54
"ΨΩΝΑΡΟΞΥΣΤΡΑ TV."
24 ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ.
KAI LIVE ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ INTERNET.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ: 090-800.900 ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ....
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2005, 14:55
ΒΡΕ ΜΙΛΤΟ ΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ, ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ :a22: :a22: :a22: :a22: :a25:
ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ... ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ .......
ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ....ΧΜ ..:mad:
Έχεις δει ποτέ tv σε prive δοκιμές? Ε? Όχι πες μου! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωπ μαγκες! το ξεχασα οτι εχει GP τη κυριακη!!!
:D
maintenance
14/09/2005, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΤΣΟΥ........
:mad:
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ SUPERΤΙΓΚΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ by SBS TEAM & partners
ΤΥΦΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
:D :rotflmao:
ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ
@ΑΥΛΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.
Συγνώμη, έχεις διαβάσει όλο αυτό το ποστ? Ξέρεις για ποιο σημείο στη Πεντέλη μιλάμε? Διάβασες μερικές σελίδες πριν αν είχε ή όχι κίνηση το Σάββατο?
Αν όχι τότε sorry αλλά μάλλον δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις.
Αν κάποιος από τα παιδιά που ήταν το Σάββατο θεωρεί την κίνηση που είχε υπερβολική ή επικίνδυνη ή περισσότερη απο πχ Επίδαυρο ή Εύβοια τα ΣΚ ας το πει τώρα.
GST μπορεί να το ρίξαμε στο χαβαλέ στα τελευταία ποστ αλλά θα ήθελα μια απάντηση πάνω σε αυτό, γιατί έριξες μια κατηγορία και έμεινε στο αέρα.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2005, 15:00
ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ....ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ???????
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ..... Ο IDI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΒΟΛΤΑ , ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΓΗΤΟ , ΑΡΑ .......
.ΠΑΙΔΙΑ .... ΠΑΙΔΙΑ .... Ο IDI KANEI ΔΙΑΙΤΑ ......
ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ....ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ???????
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ..... Ο IDI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΒΟΛΤΑ , ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΓΗΤΟ , ΑΡΑ .......
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΩΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ :wave2:
εκοψα τις σαλατες για αρχη!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα καλα θα δουμε!!!
periklisk
14/09/2005, 15:19
εκοψα τις σαλατες για αρχη!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα καλα θα δουμε!!!
ναι τις έκοψε για αρχή λεει....:a24: :a21: :a31:
τις τρωει στο τέλος:a38:
Μικρή Λουλού
14/09/2005, 15:29
sorry ΡΕ ΚΟΛΛΗΤΕ ....ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΣ ???? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΟΣΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.......
να στο κανω πιο λιανα για να σε βοηθησω να το καταλαβεις το νοημα...
κανεις δεν θα σου πει πως να οδηγας,που να οδηγας,με τι και τα ρεστα..
επισης κανεις δεν θα σου πει καθε ποτε να το κανεις..
αυτο που λεω ειναι οτι ειναι διαφορετικο να κανονιζεις με τα φιλαρακια σου,η με καινουργιους γνωστους που απεκτησες σε συναντηση,η με καποιον που σε πλησιασε τελος παντων για μια "γρηγορη" για να μαθουμε και τα ορια μας και διαφορετικο να βγαζεις ποστ και να μαζεψεις κοσμο, που δικαια μπορει να αυτοπροσκαλεσθει κι ολας, μιας και ειναι ανοιχτη προσκληση ,με οτι αυτο συνεπαγεται...
αντιλαβου?
κανεις δεν θα σου πει πως να οδηγας,που να οδηγας,με τι και τα ρεστα..
επισης κανεις δεν θα σου πει καθε ποτε να το κανεις..
αυτο που λεω ειναι οτι ειναι διαφορετικο να κανονιζεις με τα φιλαρακια σου,η με καινουργιους γνωστους που απεκτησες σε συναντηση,η με καποιον που σε πλησιασε τελος παντων για μια "γρηγορη" για να μαθουμε και τα ορια μας και διαφορετικο να βγαζεις ποστ και να μαζεψεις κοσμο, που δικαια μπορει να αυτοπροσκαλεσθει κι ολας, μιας και ειναι ανοιχτη προσκληση ,με οτι αυτο συνεπαγεται...
αντιλαβου?
Οκ, αλλά εγώ ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση, με την συγκεκριμένη βόλτα/πρόσκληση έχετε κάποια ένσταση όσον αφορά το πως έγινε και αν γενικά υπήρξε κάτι εδώ μέσα που να "παρασύρει" κάποιον?
Και έκανα παράκληση πριν, αν δεν έχετε πρόβλημα με αυτό εδώ πέρα το ποστ, κάντε ένα άλλο και συζητήστε ό,τι θέλετε............
Tην Παρασκευη θα βρεξει οποτε θα καθαρισει και η διαδρομη...:a48:
Σε οτι αφορα τις παρατηρησεις που διαβασα απο μερικους συναδελφους τις θεωρω καλοπροαιρετες οποτε και συμφωνω......
Επειδη περασα πολυ καλα οποτε το ξανακανονισουμε ειμαι μεσα.Στο τελος του δρομου εχει μια καφετερια με φοβερη θεα ενω απο την αλλη πλευρα ειναι γεματη ταβερνες, και στην μεση ακριβως της διαδρομης υπαρχει και η πηγη κατω απο τα δεντρακια..... Απο εγκαταστασεις λοιπον ειμαστε καλα, διαθεση να υπαρχει και τα υπολοιπα τα βρισκουμε.....:wave2:
ακολουθει photo με το "φιλετο" της διαδρομης για μελετη.......:D
23783
Μικρή Λουλού
14/09/2005, 15:58
Οκ, αλλά εγώ ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση, με την συγκεκριμένη βόλτα/πρόσκληση έχετε κάποια ένσταση όσον αφορά το πως έγινε και αν γενικά υπήρξε κάτι εδώ μέσα που να "παρασύρει" κάποιον?
Και έκανα παράκληση πριν, αν δεν έχετε πρόβλημα με αυτό εδώ πέρα το ποστ, κάντε ένα άλλο και συζητήστε ό,τι θέλετε............
εσυ πως το φανταζεσαι δηλαδη..??
να ανοιξουμε ενα αλλο ποστ που θα εχει περιγραφη και θεμα αυτο το ποστ..???
και εκτος αυτου,εσενα σου φαινεται οτι μιλαμε για "οτι θελουμε"..??
σε ενα συγκεκριμενο σημειο αναφερομαστε που αφορα το παρον ποστ.
οσο για την πρωτη ενοτητα..
"δρυος πεσουσης,πας ανηρ ξυλευεται....."
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/09/2005, 16:11
αντιλαβου?
ΤΣΟΥ ....ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΜΑΣ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ... ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ .....ANAΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ .....ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ???????ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ......
cyberpunk
14/09/2005, 16:24
kiallh foto apo th diadromh
23788