PDA

View Full Version : Σάββατο 10/9 - Πεντέλη

Σελίδες : 1 2 [3]

Μικρή Λουλού
14/09/2005, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
ΤΣΟΥ ....ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΜΑΣ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ... ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ .....ANAΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ .....ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ???????ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ......

αστο ρε μαστορα...
αν το κανω πιο λιανα,δεν θα καταλαβαινω και γω ο ιδιος τι εγραψα...

stako
14/09/2005, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
εσυ πως το φανταζεσαι δηλαδη..??
να ανοιξουμε ενα αλλο ποστ που θα εχει περιγραφη και θεμα αυτο το ποστ..???
και εκτος αυτου,εσενα σου φαινεται οτι μιλαμε για "οτι θελουμε"..??
σε ενα συγκεκριμενο σημειο αναφερομαστε που αφορα το παρον ποστ.

οσο για την πρωτη ενοτητα..
"δρυος πεσουσης,πας ανηρ ξυλευεται....."

Περιγραφή και θέμα αυτό το ποστ? Γιατί?

Ποιό είναι το συγκεκριμένο σημείο που αφορά το ποστ?

AFTER
14/09/2005, 20:32
Εγω μια φορα πηγα και σημερα και ηταν σχεδον αδεια!
Λιγες φορες να περασει καποιος και αποστηθιζει την διαδρομη τοσο καλα που οι στροφες ερχονται και φευγουν μηχανικα!

Εγω παντως επιμενω οτι τετοιου ειδους διαδρομες ειναι οτι πρεπει σχολειο(μετα την πιστα φυσικα)

Ρε παιδια γιατι πρεπει να κρυβομαστε οτι πηγαινουμε γρηγορα και γερνουμε στις στροφες?
Για την καφετερια την πηρα την μηχανη?

Δεν ειμαστε ουτε site υπολογιστων ουτε κινητων!
Για να οδηγησει καποιος μοτοσυκλετα αναλογη,πρεπει να ειναι ενηλικος!
Ενηλικος σημαινει ''Υπευθυνος των πραξεων του''

Αυτοι ειμαστε,οσοι θελουν ακολουθουν!
Οπως ειπε ο stako και ο gmakris,ποτε δεν ενιωσα, ουτε εγω στην αρχη ουτε καποιος αλλος αργοτερα,οτι πιεζουμε/πιεζομαστε να πανε πιο γρηγορα!
Ακομα θυμαμαι στην πρωτη μεγαλη εξορμηση μου με μεγαλη μηχανη(ειχα και την κοπελα μου απο πισω και φοβομουνα),τον Γιωργο(idi) να με περιμενει για να μην χαθω επειδη πηγαινα αργα,και για να μου δειξει περασματα!
Ποτε δεν ενιωσα οτι κινδυνευω,και απο τοτε που κανουμε εξορμησεις νιωθω καλυτερος οδηγος!

Το σαββατο ειναι μακρια stako?
:lol: :wave2:

Tigas
15/09/2005, 07:17
ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΣΤ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚ ΦΕΡΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

stako
15/09/2005, 09:23
Προς After: Όχι, το Σάββατο δεν είναι μακριά! Ε-ε-έρχεται!!!

Προς Τίγκα: Ορίστε το post: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=12771

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
15/09/2005, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
αστο ρε μαστορα...

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ ... ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΙΑΝΩ .....:wave2:

idi
15/09/2005, 09:45
παιδια χαλαρώστε!!!

ο dirtymoto σαν λιγο μεγαλύτερος (και πιο έμπειρος) ένιωσε να εχει την υποχρέωση να υπενθυμίζει σε εμας τους νεότερους (και καυλωμενους) οτι τα πραγματα ειναι επικίνδυνα ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ.+_

αντι να βλέπουμε στο πρόσωπο του τον "κακο" καλύτερα να αναλογιστούμε ο καθενας τις συνέπειες των λεγόμενων μας σε ενα ανοιχτό σε ολο το κόσμο φόρουμ οπου πολλες φορες διαφορες μαλακιες που λεμε (εγω πρωτος!!!) ισως παρερμηνεύονται απο μερικους ως πρόκληση σε ανταγωνισμό για την ανάδειξη του γρηγορότερου κτλ

τεσπα αυτη η κουβέντα ειναι πολυ μεγαλη και καλυτερα να το συζητήσουμε απο κοντα

το νου σας

stako
15/09/2005, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
παιδια χαλαρώστε!!!

ο dirtymoto σαν λιγο μεγαλύτερος (και πιο έμπειρος) ένιωσε να εχει την υποχρέωση να υπενθυμίζει σε εμας τους νεότερους (και καυλωμενους) οτι τα πραγματα ειναι επικίνδυνα ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ.+_

αντι να βλέπουμε στο πρόσωπο του τον "κακο" καλύτερα να αναλογιστούμε ο καθενας τις συνέπειες των λεγόμενων μας σε ενα ανοιχτό σε ολο το κόσμο φόρουμ οπου πολλες φορες διαφορες μαλακιες που λεμε (εγω πρωτος!!!) ισως παρερμηνεύονται απο μερικους ως πρόκληση σε ανταγωνισμό για την ανάδειξη του γρηγορότερου κτλ

τεσπα αυτη η κουβέντα ειναι πολυ μεγαλη και καλυτερα να το συζητήσουμε απο κοντα

το νου σας

Συμφωνώ με όσα γράφεις, απλά δεν νομίζω ότι ΑΥΤΟ το ποστ έδωσε κανένα δικαίωμα τέτοιο. Ούτε φωτό μπήκανε, ούτε βίντεο, ούτε τπτ παρόμοιο...... Και απλά ρώτησα τον dirty moto, ποιό σημείο είναι το "προβληματικό" σε αυτό το ποστ. Απάντηση δεν έχω πάρει.

Και πράγματι είναι μεγάλη συζήτηση, καλύτερα από κοντά.

:wave2: :wave2: :wave2:

idi
15/09/2005, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Συμφωνώ με όσα γράφεις, απλά δεν νομίζω ότι ΑΥΤΟ το ποστ έδωσε κανένα δικαίωμα τέτοιο. Ούτε φωτό μπήκανε, ούτε βίντεο, ούτε τπτ παρόμοιο...... Και απλά ρώτησα τον dirty moto, ποιό σημείο είναι το "προβληματικό" σε αυτό το ποστ. Απάντηση δεν έχω πάρει.

Και πράγματι είναι μεγάλη συζήτηση, καλύτερα από κοντά.

:wave2: :wave2: :wave2:

ναι το ξερω και ο dirty moto γενικα μιλαει απλα βρηκε την ευκαιρια μεσα σε αυτο το ποστ να πει οσα πιστευει...

τεσπα το νου μας ολοι!!!:beer: :beer:

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
15/09/2005, 10:16
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΔΩ ... ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗ ΛΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ... ΣΩΣΤΑ???? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ....
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ , ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ , ΑΡΓΕΣ , ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ . ΟΠΩΣ ΕΔΩ . Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ... ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΜΕ ΠΕΝΤΕΛΗ ...... ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ , ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ , ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ , ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΠΟΣΤ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ , ΑΥΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΗΔΗ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ .. ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ....
ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ STH MHXANH ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ....ΑΓΑΡΜΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ . ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ . ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ , ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ .... ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ .

idi
15/09/2005, 10:21
δεν υπαρχει καμια "ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΔΩ" ρε Θρασυβουλα!!!!

μια παρεα ειμαστε!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Tigas
15/09/2005, 10:27

μια παρεα ειμαστε!!!

ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΕΣ :D

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
15/09/2005, 10:28

μια παρεα ειμαστε!!!

ΟΚ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ... :beer: