View Full Version : Σάββατο 10/9 - Πεντέλη
Αυτό το Σάββατο 10/9 θα είμαι με τον After και έναν φίλο του Πεντέλη στη (γνωστή?) διαδρομή.
Η διαδρομή δεν είναι μεγάλη, 11 χλμ μόνο. Θα πάμε για να κάνουμε όσα ανεβοκατεβάσματα θέλουμε μέχρι να βαρεθούμε, φαντάζομαι κάποια στιγμή θα παίξει και λίγο μαμ αλλά όχι ταβέρνες κλπ, κάτι σε φαστ φουντ, μη χάνουμε και χρόνο από την οδήγηση :), μπορεί και κανάς καφές, θα δούμε.
Η ώρα δεν έχει καθοριστεί ακόμα, πιθανώς κατά τις 10-11, αυτό θα το καθορίσουμε μέσα από αυτό το post αν υπάρξει ενδιαφέρον ή αν δεν υπάρξει θα το δούμε με τον After μόνο.....:)
Έτσι κι αλλιώς το μέρος είναι πολύ κοντά, 15 λεπτά από Χαλάνδρι, 35 από Νέα Χαλκηδόνα, do the math για από πιο μακριά, οπότε μπορείτε να έρθετε και αν δεν σας κάνει η διαδρομή, ή αν δεν σας κάνουν και οι φάτσες μας :D να γυρίσετε γρήγορα γρήγορα πίσω.....! :)
Αν κάποιος θέλει να έρθει και δεν ξέρει ακριβώς πως να φτάσει μέχρι εκεί μπορούμε φυσικά να κανονίσουμε σε κοινά γνωστό σημείο συνάντηση.
Εγώ προσωπικά πάω για να δοκιμάσω κάποια πράματα που έχω στο μυαλό μου, ΔΕΝ πρόκειται να πηγαίνουμε αεροπορία, ΔΕΝ προσφέρονται οι δημόσιοι δρόμοι για τέτοια έτσι κι αλλιώς. Φυσικά ο καθένας ελεύθερος είναι να κάνει ότι θέλει ΑΛΛΑ αν κάποιος αποδειχτεί επικίνδυνος με οποιοδήποτε τρόπο απλά θα αποβάλεται από την παρέα.
ΕΠΙΣΗΣ αν έρθετε ΜΗΝ έρθετε με κοντομάνικα ή ξεκράνωτοι.......!!!
Αυτά τα ολίγα..........;)
Αν θέλετε διαβάστε σχετικά με τη διαδρομή εδώ:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?postid=186997#post186997
:wave2: :wave2: :wave2:
------------------------------------------
Εισάγω και εδώ τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη βόλτα που έχουν γραφτεί και στις τελευταίες σελίδες:
Σχετικά με το σημείο συνάντησης στο βουνό, θα είναι αυτό που πρότεινε ο gmakris, στην πηγή που εχει και σκια (βρισκεται αριστερα πανω σε μια δεξια στροφη πηγαινοντας προς N.Μακρη) στις 9:30. Δεν το ξέρω ακριβώς το σημείο αλλά φαντάζομαι θα το βρούμε. (EDIT: Με πρόλαβε, το ξέρει! ) Αν θέλετε άλλο σημείο (πχ στη διασταύρωση προς Διόνυσο) πείτε το.
Προς το παρόν είμαστε οι εξής:
1. gmakris - R1
2. toyota - GSXR750
3. after - Z750s
4. stako - GSXR600
5. Θρασύβουλας - Z750
6. bonepeeler - Z750
7. reinmeister (αν ξυπνήσει )
8. idi - Z1000 (για καφέ)
9. life_dab (για καφέ επίσης αλλά θα τους ψήσουμε και τους 2..... )
10. gtz750 (και καφέ και πάνω-κάτω!) - Ζ750
11. FZR1000 (Κυριάκος) - GS
Αν ξεχνάω κάποιον συμπληρώστε τη λίστα.
Θα στείλω pm σε όλους όσους έχουν ποστάρει μέχρι τώρα το κινητό μου και στείλτε μου αν θέλετε κι εσείς το δικό σας μπας και αλλάξει κάτι (δεν το νομίζω) για να συνενοηθούμε.
Αν κάποιος δεν ξέρει τον δρόμο καθόλου ας βρεθεί μαζί μας Χαλάνδρι (λεπτομέρειες για ακριβώς που Χαλάνδρι αν χρειαστούν ποστάρω μετά)
------------------------------------------
gixxerpap
08/09/2005, 16:32
μπραβο ρε παιδια, χειροτερη διαδρομη
δε μπορουσατε να βρειτε για προπονηση?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μπραβο ρε παιδια, χειροτερη διαδρομη
δε μπορουσατε να βρειτε για προπονηση?
Εξηγησε το παραπανω.
Εκτος και αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο για λιγο εξω απο την Αθηνα.
Μηπως λιμανακια?....
:rolleyes:
gixxerpap
08/09/2005, 16:59
εσυ το πας απο το κακο στο χειροτερο...
απλα το σαββατο στην πεντελη εχει αρκετη κινηση,
η προσφυση ειναι αστεια για supersport μηχανες,
(προσθεστε και αρκετη σκονη)
εχει πολλες τυφλες στροφες, αναποδες κλισεις
καθως και πολλους πορωμενους με αυτοκινητα....
κρατηθειτε και μπειτε μεγαρα με την πρωτη ευκαιρια.
η πιστα ανοιγει αρκετες μερες αυτον τον καιρο.
εσυ το πας απο το κακο στο χειροτερο...
απλα το σαββατο στην πεντελη εχει αρκετη κινηση,
η προσφυση ειναι αστεια για supersport μηχανες,
(προσθεστε και αρκετη σκονη)
εχει πολλες τυφλες στροφες, αναποδες κλισεις
καθως και πολλους πορωμενους με αυτοκινητα....
κρατηθειτε και μπειτε μεγαρα με την πρωτη ευκαιρια.
η πιστα ανοιγει αρκετες μερες αυτον τον καιρο.
Ειρωνικο ηταν για τα λιμανακια...:rolleyes:
Λοιπον:
1)Δεν ειναι και η καλυτερη μερα το Σαββατο,οντως,αλλα απο Σουνιο εχει πιο λιγη κινηση.
2)Η προσφυση ειναι μια χαρα για δημοσιο δρομο,μακαρι να ηταν ετσι παντου.
3)Γνωριζεις καποιον δημοσιο δρομο εκτος πιστας που να μην εχει τυφλες στροφες?
4)Παντου εχει αυτοκινητα,εκτος αν μπεις πιστα
5)Το να δωσω 200€ για να μπω τρεις φορες σε μια πιστα που πολλοι δεν την υπολογιζουν καν σαν πιστα,το θεωρω το λιγοτερο κοροιδια....
Δεν λογομαχω μαζι σου,αλλα πρεπει να συμβιβαστουμε με ορισμενα πραγματα.
Μοτοσυκλετες οδηγουμε,αν ηθελα ανεση και ασφαλεια θα επαιρνα golf
κατσε ρε παιδια! και θα πηγαινετε πανω κατω ξανα και ξανα!?? :confused:
και
6)Σιγουρα καταλαβες για ποια διαδρομη μιλαω?
Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
κατσε ρε παιδια! και θα πηγαινετε πανω κατω ξανα και ξανα!?? :confused:
Βρε που κολλησε ο αλλος...:rolleyes:
Η συναντηση δεν ειναι υποχρεωτικη,οποιος θελει ερχεται!
Ρωτηστε ομως και αυτους που την χρησιμοποιουν ηδη για παιχνιδι
gixxerpap
08/09/2005, 17:20
επειδη τη διαδρομη την ξερω απ εξω,
(παλιοτερα την εκανα συχνα την μαλακια)
δεν μπορει να πεισει κανεις οτι εχει προσφυση...
παιρνω σαν δεδομενο οτι μιλαμε για supersport μηχανες
και οτι εχουμε σκοπο να τις πιεσουμε αρκετα...
ε λοιπον σ' αυτην την πιστα που πολλοι την κοροιδευουν, μπορεις να πιεσεις την μηχανη σου μεχρι να εξαντλησεις τα ορια σου...
ουτε εγω μπορω να την χαρακτηρισω πιστα, αλλα ειναι μακραν καλυτερη απο την καλυτερη διαδρομη που εχω παει ως τωρα
θα συμφωνησω επισης οτι ειναι ακριβη, αλλα σας διαβεβαιω οτι μετα απο τεσσερα 20λεπτα δε θα εχετε κουραγιο και ενεργεια να κανετε τιποτα αλλο....
αν μη τι αλλο, αυτο ειναι ενδεικτικο του ποσο μπορεις να πιεσεις την μηχανη εκει μεσα
επειδη τη διαδρομη την ξερω απ εξω,
(παλιοτερα την εκανα συχνα την μαλακια)
δεν μπορει να πεισει κανεις οτι εχει προσφυση...
παιρνω σαν δεδομενο οτι μιλαμε για supersport μηχανες
και οτι εχουμε σκοπο να τις πιεσουμε αρκετα...
ε λοιπον σ' αυτην την πιστα που πολλοι την κοροιδευουν, μπορεις να πιεσεις την μηχανη σου μεχρι να εξαντλησεις τα ορια σου...
ουτε εγω μπορω να την χαρακτηρισω πιστα, αλλα ειναι μακραν καλυτερη απο την καλυτερη διαδρομη που εχω παει ως τωρα
θα συμφωνησω επισης οτι ειναι ακριβη, αλλα σας διαβεβαιω οτι μετα απο τεσσερα 20λεπτα δε θα εχετε κουραγιο και ενεργεια να κανετε τιποτα αλλο....
αν μη τι αλλο, αυτο ειναι ενδεικτικο του ποσο μπορεις να πιεσεις την μηχανη εκει μεσα
Μα με βρισκεις συμφωνω για το θεμα πιστα, μονο που:
1)Στην Ιταλια που ημουνα,εμπαινες πιστα με 15€ για μηχανη και 30€ με αμαξι
2)Και εγω προτιμω μια πιστα,αλλα δεν εχουμε παντα τον χρονο(μαλλον ποτε) για να πηγαινουμε οποτε θελουμε.Απο το ολοτελα....
gixxerpap
08/09/2005, 17:36
μη μου πεις οτι ηταν ηταν 15 για ολη την μερα....
μαλλον για κανα μισαωρο!
Στο σημειο που αναφερεστε υποθετω οτι ειναι ο "πανω" δρομος που εχει και την πηγη και τελειωνει στον Αγ.Πετρο (περιπου 4 χλμ). Επειδη περασα προσφατα, μου φανηκε αρκετα καλη ως προσφυση αρκει να μην πιεζεις σε μεγαλες κλησεις ενω θελει προσοχη σε καποιες αριστερες που εχει γκρεμο (εκει κο-κο-κο).
Τις 2 φορες που πηγα προσφατα, βρηκα καποιους αγωνιζομενους που πηγαιναν γρηγορα αλλα οχι τοσο ωστε να αγχωθουν. Σε οτι αφορα το σημειο, ειναι καλυτερο απο λιμανακια, Σουνιο, Βαρναβα κλπ.....
Μαλλον θα περασω το Σαββατο οχι στις 11 γιατι ειναι μαλλον αργα εφοσον προς το μεσημερι μαζευει και περισσοτερη κινηση ισως 9.30 με 10 να ειναι καλυτερα.......:wave2:
Η Πεντέλη είναι κορυφή.Με βγάζει ο δρόμος κοντά Μαρούσι-Μελίσσια;Τσουπ σε πέντε λεπτάκια βρίσκομαι όχι βέβαια σε πίστα αλλά σε στριφτερό δρόμο με καλή άσφαλτο,καλές στροφές,χωρίς αμάξια(καθημερινή).Είτε αργά είτε γρήγορα είναι βάλσαμο.Όχι για να τελειώσω το μηχανάκι μου αλλά για να δει λίγο το μάτι στροφές βρε αδερφέ γ@μω τη τσιμεντούπολη μου μέσα. Δεν λεω να ξεκινήσει κανείς από Ν.Προάστια ξέρω γω για να παει να στρίψει γιατί απλά δεν θα του είναι αρκετό,θα ξενερώσει από τον γκρεμό και τις τυφλές στροφές κτλ και μάλλον δεν θα αξίζει.Αν τριγυρνάς εκεί κοντά όμως και ξέρεις τον δρόμο είναι ότι πρέπει. :wave2:
μη μου πεις οτι ηταν ηταν 15 για ολη την μερα....
μαλλον για κανα μισαωρο!
Ναι, για μιση ωρα ειναι!
Οι τιμες παιζουν απο 15-30€ αναλογα την πιστα....που ειναι δεκαδες!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog
Η Πεντέλη είναι κορυφή.Με βγάζει ο δρόμος κοντά Μαρούσι-Μελίσσια;Τσουπ σε πέντε λεπτάκια βρίσκομαι όχι βέβαια σε πίστα αλλά σε στριφτερό δρόμο με καλή άσφαλτο,καλές στροφές,χωρίς αμάξια(καθημερινή).Είτε αργά είτε γρήγορα είναι βάλσαμο.Όχι για να τελειώσω το μηχανάκι μου αλλά για να δει λίγο το μάτι στροφές βρε αδερφέ γ@μω τη τσιμεντούπολη μου μέσα. Δεν λεω να ξεκινήσει κανείς από Ν.Προάστια ξέρω γω για να παει να στρίψει γιατί απλά δεν θα του είναι αρκετό,θα ξενερώσει από τον γκρεμό και τις τυφλές στροφές κτλ και μάλλον δεν θα αξίζει.Αν τριγυρνάς εκεί κοντά όμως και ξέρεις τον δρόμο είναι ότι πρέπει. :wave2:
Αυτο ακριβως λεμε!
Δεν ειναι χωρος μαζωξης οπως η Επιδαυρος,αλλα για οσους μενουν σχετικα κοντα,ειναι παιδικη χαρα :a30:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εξηγησε το παραπανω.
Εκτος και αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο για λιγο εξω απο την Αθηνα.
Μηπως λιμανακια?....
:rolleyes:
δεν ερχεστε αγιαννη ρωσσο λεω εγω!!!
να ερθω και εγω μαζι σας!!!!!:wave2: :wave2:
Καταρχάς να πω ότι πρώτη φορά πήγα Πεντέλη στην συγκεκριμένη διαδρομή προχτές. Κανείς δεν λέει ότι είναι η τέλεια διαδρομή αλλά πιστεύω ότι είναι μια χαρά για να πας να χαρείς λίγο στροφές.
Ποιος είπε ότι θα πάμε για προπόνηση ή για να πιέσουμε στο όριο (είτε το δικό μας είτε της μηχανής) ??? Μέχρι τώρα 4 διαδρομές ξέρω ότι είναι «κατάλληλες» για κάτι τέτοιο (τα εισαγωγικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ):
1. Επίδαυρος
2. Προς Β. Εύβοια
3. Ναύπακτος
4. Μπράλος
Η σειρά ήταν εντελώς τυχαία. Από αυτές τις 4 έχω κάνει αρκετές φορές την πρώτη και μια φορά μόνο την δεύτερη. Πραγματικά σε καμιά από τις 2 δεν είδα να είναι καλύτερα τα πράματα από προχτές το απόγευμα στην Πεντέλη. Η πρόσφυση νομίζω είναι στα ίδια επίπεδα και η κίνηση (τουλάχιστον εκείνη την ώρα) επίσης στα ίδια επίπεδα. Μήπως λείπουν από Επίδαυρο οι καυλωμένοι κουτάκηδες? Προσωπικά για κατούρημα είχα σταματήσει και κόντεψε να περάσει από πάνω μου BMW που πήγαινε με τα τέσσερα στην Επίδαυρο……. Δεν έχει τυφλές στροφές στην Επίδαυρο ή στη Εύβοια? Εκεί κι αν έχει….. Είναι δυνατόν ορεινός δρόμος χωρίς τυφλές στροφές? Για ανάποδες κλίσεις δεν πρόσεξα κάτι, ίσως να μου διέφυγε και να κάνω λάθος.
Μην μπερδεύετε και μην συγκρίνετε τα Μέγαρα με οποιαδήποτε «καλή διαδρομή». Δεν είναι συγκρίσιμα και είμαι από τους πρώτους που θα συμφωνήσω με τον gixxerpap όσον αφορά τα Μέγαρα. Αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι και να μου πεις:
Σε αυτή τη φάση χαρακτηρίζομαι νέος οδηγός για την κατηγορία και πραγματικά άπειρος όσον αφορά την «γρήγορη οδήγηση». Προσπαθώ να μελετήσω και να αφομοιώσω την «θεωρία» της γρήγορης οδήγησης διαβάζοντας ότι μπορώ να βρω, πχ Twist of the Wrist 2, άρθρα σχετικά με CSS, το βιβλιαράκι το Καλαντζό, άρθρα στο internet, ότι μπορώ τέλος πάντων. Θέλω λοιπόν να βρω ένα πεδίο όπου μπορώ να τα δοκιμάσω όλα αυτά. Με το χέρι στην καρδιά, μου προτείνεις να πάω να μπω στα Μέγαρα στην κατάσταση που επικρατούσε εκεί στο τελευταίο track day? Με 30-35 μηχανές ανά session? Με τον καθένα να με περνάει αέρα από εσωτερικές-εξωτερικές με σίγουρο αποτέλεσμα να τρομοκρατούμαι και τελικά να το ξανασκέφτομαι αν θα μπω στο επόμενο session?
Θέλω λοιπόν να νιώσω πρώτα ότι έχω έναν απαιτούμενο έλεγχο πάνω στην μηχανή, ότι μπορώ να έχω έναν ρυθμό που θα είναι οκ για πίστα, ότι θα έχω μια ελάχιστη εμπειρία αν πάει ο μ$#@κας να με περάσει όταν δεν πρέπει, ότι στην τελική δεν θα πέσω επειδή θα έχω τρομάξει/αποσυντονιστεί.
Παρακαλώ μην μου πείτε για CSS γιατί απλά κάποιοι δεν παίρνουμε μηχανές πληρώνοντας από το περίσσευμα μας αλλά αντίθετα κόβουμε από πολλά άλλα αναγκαία για κάποιους για να αποκτήσουμε το μωρό μας………. Καλώς ή κακώς δεν ξέρω αλλά έτσι είναι για κάποιους εδώ μέσα αλλά και γενικότερα. Έτσι λοιπόν ΔΕΝ μου περισσεύουν για CSS. (Φυσικά μη το πάρεις προσωπικά αυτό, απλά το ανέφερα γιατί κάποιοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν «γιατί δεν πάει CSS αυτός και μας πρήζει»)
Τέλος πάντων, ίσως να ξέφυγα λίγο αλλά ελπίζω να κατάλαβες πως το σκέφτομαι το θέμα.
Η βόλτα είναι σύμφωνα με το πνεύμα του αρχικού post, πάμε απλά να χαρούμε λίγο στροφές χωρίς να πάμε ολόκληρο ταξίδι. ΔΕΝ είναι competition ούτε αεροπορία ούτε να πιέσουμε σε όρια ούτε τίποτα τέτοιο. Και είναι τόσο κοντά που αν πια έχει τόσο κίνηση ή αν κάτι μας χαλάσει ρε αδερφέ κάνουμε μεταβολή και σε 20 λεπτά είμαστε σπιτάκι μας ή πίνουμε καφέ Πόρτο Ράφτη…….
Όλα τα παραπάνω φιλικά και συναδελφικά πάντα………
PS. Για τον n1k3man: Ναι, πάνω κάτω θα πηγαίνουμε :) :) :) :) :)
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
δεν ερχεστε αγιαννη ρωσσο λεω εγω!!!
να ερθω και εγω μαζι σας!!!!!:wave2: :wave2:
Γιωργο, δεν ερχεσε Παυλιανη λεω εγω;
Σταυρο, εισαι σε καλο δρομο.......
Διαβαζοντας καποια σχετικα βιβλια (Parks, Roberts, Pridmore, Code) θα μπορεσεις να μαθεις αρκετα περισσοτερα απο την θεωρια που διδασκεται σημερα στα μαθηματα του CSS.
Εδω ομως εχεις το προβλημα της πρακτικης εξασκησης και εκει ειναι που βοηθανε τα μαθηματα του CSS εφοσον μπορεις με ασφαλεια να κινηθεις αργα σε μια πιστα δοκιμαζοντας τεχνικες και μαλιστα με καθοδηγηση.
Το προβλημα δηλαδη για μενα δεν ειναι η θεωρια αλλα η πρακτικη.
Η μονη λυση ειναι Σερρες και μαλιστα καθημερινες εφοσον μπορεις να γυρνας σχεδον μονος σου χωρις να ενοχληθεις απο κανενα (για να εξασκηθεις σωστα θα πρεπει να γυρνας στο 60-70% των δυνατοτητων σου).
Μεγαρα μπορεις να μπεις μονο σε trackday, οποτε με τοσο κοσμο δεν θα καταφερεις και πολλα εκτος ισως απο το να δοκιμασεις τα ορια σου, εφοσον λογω του οχλου θα αναγκαστεις να κινηθεις γρηγοροτερα απο οτι θα ηθελες, αλλα ετσι δυστυχως θα εξασκηθεις ελαχιστα.....
Αργησα να το καταλαβω, αλλα πραγματικα θαυμαζω περισσοτερο εκεινους που οδηγουν σβελτα με σωστη τεχνικη παρα εκεινους που "κατεβαζουν" χρόνους αλλα καθονται σαν αγγουρι πανω στο μηχανακι......:yuck: :lol:
ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ
1.ΝΑΥΠΑΚΤΟ( ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ )
2.ΜΠΡΑΛΟΣ( ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΛΜ )
3.ΕΠΙΔΑΥΡΟ
4.ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ(ΕΥΒΟΙΑ)
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΛΜ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200 ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΡΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ.
ΣΤΑΥΡΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΒΟΛΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΛΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ ΟΛΩΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ.
ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΙΤΕΑ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΩΡΩ ΒΑΡΕΤΕΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΙΣΤΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΕΓΑΡΑ).
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΑ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Σταυρο, εισαι σε καλο δρομο.......
Διαβαζοντας καποια σχετικα βιβλια (Parks, Roberts, Pridmore, Code) θα μπορεσεις να μαθεις αρκετα περισσοτερα απο την θεωρια που διδασκεται σημερα στα μαθηματα του CSS.
Εδω ομως εχεις το προβλημα της πρακτικης εξασκησης και εκει ειναι που βοηθανε τα μαθηματα του CSS εφοσον μπορεις με ασφαλεια να κινηθεις αργα σε μια πιστα δοκιμαζοντας τεχνικες και μαλιστα με καθοδηγηση.
Το προβλημα δηλαδη για μενα δεν ειναι η θεωρια αλλα η πρακτικη.
Η μονη λυση ειναι Σερρες και μαλιστα καθημερινες εφοσον μπορεις να γυρνας σχεδον μονος σου χωρις να ενοχληθεις απο κανενα (για να εξασκηθεις σωστα θα πρεπει να γυρνας στο 60-70% των δυνατοτητων σου).
Μεγαρα μπορεις να μπεις μονο σε trackday, οποτε με τοσο κοσμο δεν θα καταφερεις και πολλα εκτος ισως απο το να δοκιμασεις τα ορια σου, εφοσον λογω του οχλου θα αναγκαστεις να κινηθεις γρηγοροτερα απο οτι θα ηθελες, αλλα ετσι δυστυχως θα εξασκηθεις ελαχιστα.....
Αργησα να το καταλαβω, αλλα πραγματικα θαυμαζω περισσοτερο εκεινους που οδηγουν σβελτα με σωστη τεχνικη παρα εκεινους που "κατεβαζουν" χρόνους αλλα καθονται σαν αγγουρι πανω στο μηχανακι......:yuck: :lol:
Δλδ οι Σέρρες είναι ανοιχτές όλες τις καθημερινές για μηχανές? Αν είναι έτσι θα πάρω μια βδομάδα άδεια και θα πάω πάνω, έτσι κι αλλιώς παίζει σπίτι Θεσσαλονίκη. Απλά πίστευα ότι και εκεί είναι μόνο ΣΚ και πάλι έχει όσο να'ναι κόσμο. Όχι βέβαια όσο στο χάος στα Μέγαρα..... Το κόστος πόσο είναι την ημέρα?
Για να καταλάβεις τώρα είμαι στο στάδιο που προσπαθώ να μάθω και να κάνω όσο το δυνατόν πιο αυτόματα γίνεται πράματα όπως το που να κοιτάω (target fixation, ή μάλλον πως να το αποφεύγεις), σωστή εκτίμηση της στροφής, γραμμές, σωστά κατεβάσματα-επιβράδυνση, σταδιακό άνοιγμα μέσα στη στροφή, έλεγχο πάνω στα αισθήματα πανικού (δεν θυμάμαι ακριβώς τον όρο, εννοώ την φάση πχ που νομίζεις ότι μπήκες με πολλά και πας να φρενάρεις αλλά δεν πρέπει) και άλλα παρόμοια.
Νομίζω ότι αυτά προς το παρόν τα πετυχαίνω και στους δημόσιους δρόμους και βλέπω μια βελτίωση, τουλάχιστον όσον αφορά την αυτοπεποίθηση μου πάνω στη μηχανή. Μπορεί για κάποιους να είμαι αργός αλλά καθόλου δεν με νοιάζει.
Στο επόμενο στάδιο, το οποίο αν είναι όπως το λες θα το δω στην πίστα, θέλω να δουλέψω πάνω στις κινήσεις του σώματος. Το έχω δοκιμάσει και στο δρόμο αλλά να σου πω την αλήθεια το φοβάμαι στο δρόμο και το άφησα προς το παρόν.
Τέλος πάντων, αύριο είμαστε Πεντέλη, είπες ότι είναι αργά 11, μάλλον έχεις δίκιο, την ώρα την είχα αφήσει στο φλου έτσι κι αλλιώς, αν είναι ανεβαίνουμε κι εμείς 9:30 αν δεν έχει αντίρρηση και ο Γιώργος (After) με τον συνάδελφο του. Μια ερώτηση μόνο, μήπως παίζει υγρασία τόσο νωρίς? Επειδή είναι βουνό και κάπου ίσως να μην πιάνει ήλιος από νωρίς. Είχε πέσει ένας φίλος Επίδαυρο λόγω υγρασίας και το φοβάμαι λίγο αυτό το θέμα. Ξέρεις, στη μια στροφή στεγνά και στην επόμενη υγρασία είναι ότι χειρότερο......
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ
1.ΝΑΥΠΑΚΤΟ( ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ )
2.ΜΠΡΑΛΟΣ( ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΛΜ )
3.ΕΠΙΔΑΥΡΟ
4.ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ(ΕΥΒΟΙΑ)
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΛΜ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200 ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΡΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ.
ΣΤΑΥΡΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΒΟΛΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΛΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ ΟΛΩΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ.
ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΙΤΕΑ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΩΡΩ ΒΑΡΕΤΕΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΙΣΤΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΕΓΑΡΑ).
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΑ.
Σταύρο αυτή η Ναύπακτος μου έχει γίνει όνειρο απατηλό.......:) Δυο φορές ήταν να πάμε οργανωμένα από εδώ μέσα και μια τρίτη θα πήγαινα μόνος μου και τελικά ΑΚΟΜΑ δεν έχω πάει! Όλο στραβώνει το πράμα τελευταία στιγμή! :(
Την επόμενη βδομάδα πάντως θα έχω τα καινούργια λαστιχάκια μου οπότε με βλέπω εκεί το επόμενο Σάββατο! :)
Πάντα με προσοχή φυσικά! :)
Αν είναι να βρεθείτε κατά τις 09:30,κατά 90% θα έρθω και γω.Που θα σας βρώ όμως (δε ξέρω το μέρος);Εγώ έρχομαι από Πειραιά.Παίζει να βρεθώ με κάποιον νωρίτερα και να πάμε μαζί;Να υποθέσω φόρμες και τα σχετικά;
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Αν είναι να βρεθείτε κατά τις 09:30,κατά 90% θα έρθω και γω.Που θα σας βρώ όμως (δε ξέρω το μέρος);Εγώ έρχομαι από Πειραιά.Παίζει να βρεθώ με κάποιον νωρίτερα και να πάμε μαζί;Να υποθέσω φόρμες και τα σχετικά;
Αν έρχεσαι από Πειραιά και έρθεις από Εθνική θα μπορούσαμε ίσως να βρεθούμε στην Νεα Χαλκηδόνα στον Σκλαβενίτη. Θα πρέπει να βγεις από την έξοδο αμέσως μετά την γέφυρα των Αγίων Αναργύρων (που περνάει πάνω από την Εθνική ;) ) και 100 μέτρα πιο πάνω είναι ο Σκλαβενίτης (είναι τεράστιο κτίριο, δεν το χάνεις με τπτ!). Μετά πάμε μαζί μέχρι το σημείο συνάντησης με τον After (Χαλάνδρι) και μετά κατευθείαν Πεντέλη.
Δώσε μόνο λίγο χρόνο να δω αν τελικά μπορεί και ο After στις 9:30. Α, φυσικά για να είμαστε Πεντέλη 9:30 θα πρέπει να βρεθούμε Χαλκηδόνα το αργότερο 9!
8:45 καλύτερα μάλλον! ;)
Aπαντησεις στον Σταυρο :
Oι Σερρες ειναι open ολες τις καθημερινες (καλο θα ειναι να εχεις παρει τηλ. πριν ανεβεις μηπως γινεται συντηρηση) με κοστος 45 για μιση ημερα και 50 για ολοκληρη (με ασφαλιση). Τις Τεταρτες, εχει περισσοτερη κινηση επειδη η εισοδος ειναι δωρεαν για τους Δημοτες Σερρων. :D
Αποψη μου ειναι η εξασκηση στην πιστα ισοδυναμει με πολλες βολτες στο δρομο οπου θα κανεις χιλιαδες χλμ για να εξασκηθεις το ιδιο οπως σε μια ημερα στην πιστα! (250-300χλμ)
Για τους υπολοιπους :
Θα ειμαι πανω κατα τις 9.30 με φορμα και κανονικο εξοπλισμο - καλο σημειο συναντησης ειναι η πηγή που εχει και σκια (βρισκεται αριστερα πανω σε μια δεξια στροφη πηγαινοντας προς N.Μακρη)
Για υγρασια λογω λιγης βλαστησης δεν εχει προβλημα αλλα καλο θα ηταν να ειμαστε προσεκτικοι στην αρχη (1-2 περασματα) για τυχον "παγιδες"....
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Αν έρχεσαι από Πειραιά και έρθεις από Εθνική θα μπορούσαμε ίσως να βρεθούμε στην Νεα Χαλκηδόνα στον Σκλαβενίτη. Θα πρέπει να βγεις από την έξοδο αμέσως μετά την γέφυρα των Αγίων Αναργύρων (που περνάει πάνω από την Εθνική ;) ) και 100 μέτρα πιο πάνω είναι ο Σκλαβενίτης (είναι τεράστιο κτίριο, δεν το χάνεις με τπτ!). Μετά πάμε μαζί μέχρι το σημείο συνάντησης με τον After (Χαλάνδρι) και μετά κατευθείαν Πεντέλη.
Δώσε μόνο λίγο χρόνο να δω αν τελικά μπορεί και ο After στις 9:30. Α, φυσικά για να είμαστε Πεντέλη 9:30 θα πρέπει να βρεθούμε Χαλκηδόνα το αργότερο 9!
8:45 καλύτερα μάλλον! ;)
Με το που περνάω τη γέφυρα των Αγ. Αναργύρων,βγαίνω στην επόμενη έξοδο,σωστά;Οκ,στις 08:45 θα είμαι εκεί.Με φόρμες και τέτοια;
Aπαντησεις στον Σταυρο :
Oι Σερρες ειναι open ολες τις καθημερινες (καλο θα ειναι να εχεις παρει τηλ. πριν ανεβεις μηπως γινεται συντηρηση) με κοστος 45 για μιση ημερα και 50 για ολοκληρη (με ασφαλιση). Τις Τεταρτες, εχει περισσοτερη κινηση επειδη η εισοδος ειναι δωρεαν για τους Δημοτες Σερρων. :D
Αποψη μου ειναι η εξασκηση στην πιστα ισοδυναμει με πολλες βολτες στο δρομο οπου θα κανεις χιλιαδες χλμ για να εξασκηθεις το ιδιο οπως σε μια ημερα στην πιστα! (250-300χλμ)
Για τους υπολοιπους :
Θα ειμαι πανω κατα τις 9.30 με φορμα και κανονικο εξοπλισμο - καλο σημειο συναντησης ειναι η πηγή που εχει και σκια (βρισκεται αριστερα πανω σε μια δεξια στροφη πηγαινοντας προς N.Μακρη)
Για υγρασια λογω λιγης βλαστησης δεν εχει προβλημα αλλα καλο θα ηταν να ειμαστε προσεκτικοι στην αρχη (1-2 περασματα) για τυχον "παγιδες"....
Οκ, θα τα πούμε και από κοντά για τις Σέρρες. :)
Sorry, ξέχασα να απαντήσω σχετικά με τις φόρμες, κι εγώ με φόρμα θα είμαι, φυσικά αν έχετε βάλτε την. Κράνος-μπουφάν θεωρούνται απολύτως απαραίτητα, και καλό θα ήταν και οι μπότες.
Οκ, για την υγρασία, το βλέπουμε επι τόπου.
Για τι σημείο συνάντησης που λες δεν το ξέρω εγώ αλλά φαντάζομαι θα το ξέρει ο After, αναμένουμε να εμφανιστεί και να ποστάρει......! :)
Με το που περνάω τη γέφυρα των Αγ. Αναργύρων,βγαίνω στην επόμενη έξοδο,σωστά;Οκ,στις 08:45 θα είμαι εκεί.Με φόρμες και τέτοια;
Αναμένω επιβεβαίωση από τον After για την ώρα συνάντησης, θα σου πω 100% μόλις μου απαντήσει. Αν τυχόν δεν θα είσαι online να δεις τα ποστ να σου στείλω κινητό να το έχεις?
Ναι, για την φόρμα όποιος έχει την βάζει, ισχύουν αυτά που έγραψα στο παραπάνω ποστ που μάλλον δεν το πρόλαβες να το δεις ;)
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
09/09/2005, 10:38
ΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΖΕΤΑΚΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ??? ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΩ ΤΣΑΡΚΑ ..... ΑΠΛΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΝΜ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ .... ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ .... :wave2:
bonepeeler
09/09/2005, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
ΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΖΕΤΑΚΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ??? ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΩ ΤΣΑΡΚΑ ..... ΑΠΛΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΝΜ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ .... ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ .... :wave2:
Παίζει να'ναι κι άλλο ένα μαζί.:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Το πήρες;Όλα εντάξει;
bonepeeler
09/09/2005, 10:46
Το πήρες;Όλα εντάξει;
Ο μηχανικός μου είπε να περάσω να το πάρω σήμερα.
Σε καμιά ώρα πάω.
:a08: :a54: :a54: :a54:
Ο μηχανικός μου είπε να περάσω να το πάρω σήμερα.
Σε καμιά ώρα πάω.
:a08: :a54: :a54: :a54:
Άντε με το καλό και προσοχή.
:beer: :beer:
Έχεις pm ;)
Βεβαίως παιδιά και χωράει και άλλο Ζ και όποιος θέλει. Α και ο After με Ζ-s είναι αν δεν το ξέρετε ;)
Super! :)
Loudovikos
09/09/2005, 11:13
Θα σας καρφώσω στους μπάτσους ρε αλήτες που ανεβαίνετε
Παντέλη και τρομάζεται και την μαμά μου που πηγαίνει
Μαραθώνα!! :a024:
Και την έχω να μου λέει: "Δεν πιστεύω να πηγαίνεις σαν τους μηχανόβιους στην Πεντέλη γιατι θα στα σκάσω τα λάστιχα, ακούς....!!!!!" :a1: :a022: :a022:
"Μα μαμά....αφου το ξέρεις οτι το μηχανάκι το έχω για να κατεβαίνω στο κέντρο όταν έχει κίνηση!!! :a13: :a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
Και την έχω να μου λέει: "Δεν πιστεύω να πηγαίνεις σαν τους μηχανόβιους στην Πεντέλη γιατι θα στα σκάσω τα λάστιχα, ακούς....!!!!!" :a1: :a022: :a022:
"Μα μαμά....αφου το ξέρεις οτι το μηχανάκι το έχω για να κατεβαίνω στο κέντρο όταν έχει κίνηση!!! :a13: :a13:
Έλα αύριο στη βόλτα μαζί με τη μητέρα σου δικάβαλο.Μπορεί να της αρέσει τελικά.Αν όμως δεν της αρέσει τότε
:a015: :a015: :a015: :a016: :a26: :a11:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα έρθεις τελικά όμως? Θα φροντίσουμε αν συναντήσουμε την μαμά να πηγαίνουμε ήσυχα ήσυχα, καλά παιδάκια εμείς βρε.....:)
Θα ερθει μαλλον και ο Κυριακος (FZR1000) με το GS.
Εγω προσωπικα θα κανω καποιες ασκησεις οποιος θελει τις κανουμε μαζι.....:wave2:
Loudovikos
09/09/2005, 12:14
Αν έρχεσαι απο Πειραιά είναι η έξοδος πρίν απο την γέφυρα των Αγ. Αναργύρων. Νομίζω η πινακίδα λέεει για Αχαρνών!!
Αν έρχεσαι απο Πειραιά είναι η έξοδος πρίν απο την γέφυρα των Αγ. Αναργύρων. Νομίζω η πινακίδα λέεει για Αχαρνών!!
Όχι όχι, θα βγει μετά την γέφυρα των Αγίων! Είναι πρόσφατος σχετικά κόμβος με τις γέφυρες που έκαναν και το υπόγειο.
Αυτή που λες είναι παλιά έξοδος, δεν βγάζει στον Σκλαβενίτη, βγάζει Αχαρνών, αρκετά μακριά από το Σκλαβενίτη!
Θα ερθει μαλλον και ο Κυριακος (FZR1000) με το GS.
Εγω προσωπικα θα κανω καποιες ασκησεις οποιος θελει τις κανουμε μαζι.....:wave2:
Ok, φαντάζομαι θα ανεβείτε μαζί και θα βρεθούμε εκεί ε?
Για τις ασκήσεις το συζητάμε επιτόπου ;)
reinmeister
09/09/2005, 13:43
το καλυτερο κομματι για προπονηση ειδικα για οσους απο σας ειναι αρχαριοι,ειναι αυτο που ξεκιναει απο τον αγιο πετρο στο σημειο που ενωνεται ο δρομος της πεντελης με αυτον του διονυσου....ειναι σφιχτο,με καλυτερη προσφυση απο το υπολοιπο και χωρις εκπληξεις....ιδιαιτερα προβλεψιμο....
απο τον αγιο πετρο και για 3-4 χιλιομετρα...απο κει και περα ανοιγει το κομματι και εχει δυο τρεις στροφες ιδιαιτερα δυσκολες ειδικα μια δεξια κατηφορικη που ξεκιναει ανοιχτα και κλεινει παρα πολυ στο τελος και εχει στειλει πολυ κοσμο...επισης αν στο γρηγορο κομματι το πιεσετε λιγακι τα χιλιομετρα ειναι πολλα και υπαρχουν και αρκετα τυφλα γιαμπς που θα σας κανουν την ζωη δυσκολη....οσοι λοιπον δεν το πολυκατεχετε το σπορ προσεξτε πολυ εκει.....
καντε το κανα δυο πανω κατω ,να τσεκαρετε την διαδρομη και ζεστανεται πολυ καλα λαστιχα διοτι ο συντελεστης προσφυσης διαφερει απο κομματι σε κομματι....
καλη διασκεδαση και προσοχη...αν καταφερω να ξυπνησω μπορει να ρθω να σας χαζεψω...
υ.γ. μαρκο προσεχε πολυ στα ανοιχτα διοτι η γρια παιρνει φορα και ξεχναει να σταματησει...(245 την ειχα ζυγισει γεματη...)
αυτα απο μενα...
[i]υ.γ. μαρκο προσεχε πολυ στα ανοιχτα διοτι η γρια παιρνει φορα και ξεχναει να σταματησει...(245 την ειχα ζυγισει γεματη...)
αυτα απο μενα... [/B]
Το ξέρω,βάλε και άλλα 95 κιλά εγώ,πιάσαμε τελική απο busa.
θα ερθω για καφε
+life_dab
+GTZ750
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
θα ερθω για καφε
+life_dab
+GTZ750
δεν θα ερθω για καφε ακριβως!:rolleyes:
θα κανω και λιγη προπονησουλα!!!!
θα ερθω και εγω ντημενος αστακος!!:D :D
απλα ψανχω να βρω πως θα ερθω!!!!(δεν ξερω τον δρομο!!!
Λοιπον, ξερω που λεει ο gmakris για την πηγη,οποτε δεν υπαρχει προβλημα για το σημειο συναντησης πανω στην Πεντελη, που υπολογιζω να φτασουμε την ωρα που ορισαμε!
gentlemen,start your engines :a54: :a2:
Παιδιά sorry που χάθηκα, έπεσε δουλειά....! :(
Λοιπόν, ο After μάλλον είχε μπλέξει με την δουλειά και μου απάντησε μόλις τώρα. Θα είμαστε 9:30 στο βουνό όπως είπαμε. Θα συναντήσω toyota πρώτα και μετά after στο Χαλάνδρι και ερχόμαστε.
Σχετικά με το σημείο συνάντησης στο βουνό, θα είναι αυτό που πρότεινε ο gmakris, στην πηγή που εχει και σκια (βρισκεται αριστερα πανω σε μια δεξια στροφη πηγαινοντας προς N.Μακρη) στις 9:30. Δεν το ξέρω ακριβώς το σημείο αλλά φαντάζομαι θα το βρούμε. (EDIT: Με πρόλαβε, το ξέρει! :) ) Αν θέλετε άλλο σημείο (πχ στη διασταύρωση προς Διόνυσο) πείτε το.
Προς το παρόν είμαστε οι εξής:
1. gmakris - R1
2. toyota - GSXR750
3. after - Z750s
4. stako - GSXR600
5. Θρασύβουλας - Z750
6. bonepeeler - Z750
7. reinmeister (αν ξυπνήσει :) )
8. idi - Z1000 (για καφέ)
9. life_dab (για καφέ επίσης αλλά θα τους ψήσουμε και τους 2.....:) )
10. gtz750 (και καφέ και πάνω-κάτω!) - Ζ750
11. FZR1000 (Κυριάκος) - GS
12. Φίλος After - ???
Αν ξεχνάω κάποιον συμπληρώστε τη λίστα.
Θα στείλω pm σε όλους όσους έχουν ποστάρει μέχρι τώρα το κινητό μου και στείλτε μου αν θέλετε κι εσείς το δικό σας μπας και αλλάξει κάτι (δεν το νομίζω) για να συνενοηθούμε.
Αν κάποιος δεν ξέρει τον δρόμο καθόλου ας βρεθεί μαζί μας Χαλάνδρι (λεπτομέρειες για ακριβώς που Χαλάνδρι αν χρειαστούν ποστάρω μετά)
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το καλυτερο κομματι για προπονηση ειδικα για οσους απο σας ειναι αρχαριοι,ειναι αυτο που ξεκιναει απο τον αγιο πετρο στο σημειο που ενωνεται ο δρομος της πεντελης με αυτον του διονυσου....
Ακριβώς αυτό το κομμάτι λέμε κι εμείς ;) Ε After???? Δεν κάνω λάθος ελπίζω.......
δεν θα ερθω για καφε ακριβως!:rolleyes:
θα κανω και λιγη προπονησουλα!!!!
θα ερθω και εγω ντημενος αστακος!!:D :D
Ο ποιο ευκολος τροπος ειναι :
Συνεχιζεις Λεωφορο Κηφισιας απο το υψος της Κηφισιάς και πας ολο ευθεια (δεν στριβεις πουθενα).
Περνας Ερυθραια, Εκαλη, και στα δεξια σου θα δεις μια ταμπελα προς Ν.Μακρη. Στριβεις δεξια και o δρομος αυτος ειναι που περναει απο Διονυσο. Συνεχιζεις ολο τον δρομο (γυρω στα 10χλμ) μεχρι που στην κορυφη του δρομου στριβει αριστερα και αρχιζει η κατηφορα. Εκει θα δεις αριστερα σου ενα εκκλησακι (Αγ.Πετρος) και μπροστα σου ενα χωματινο πλατωμα και μια καφετερια. Δεξια της καφετεριας εχει ενα δρομακι ανηφορικο που βγαινει στη αρχη ακριβως του "καλου" κομματιου με την καλη ασφαλτο. Προχωρας σε κατι ωραιες στροφες, μεχρι που σε μια αριστερη στο δεξι σου χερι θα δεις βλαστηση και καποια κουτια παρκαρισμενα - εκει ειναι η πηγη.
Ακριβώς αυτό το κομμάτι λέμε κι εμείς ;) Ε After???? Δεν κάνω λάθος ελπίζω.......
Αυτο ειναι το πρωτο κομματι οπως ερχεσαι απο Νεα Πεντελη(το καλο):a013:
Εμεις την προηγουμενη φορα συνεχισαμε και λιγο πιο κατω,απο την διασταυρωση με Διονυσο μεχρι την Μαραθωνος
παμε μαζι - τελεφουνκεν - στοπ
Ο ποιο ευκολος τροπος ειναι :
Συνεχιζεις Λεωφορο Κηφισιας απο το υψος της Κηφισιάς και πας ολο ευθεια (δεν στριβεις πουθενα).
Περνας Ερυθραια, Εκαλη, και στα δεξια σου θα δεις μια ταμπελα προς Ν.Μακρη. Στριβεις δεξια και o δρομος αυτος ειναι που περναει απο Διονυσο. Συνεχιζεις ολο τον δρομο (γυρω στα 10χλμ) μεχρι που στην κορυφη του δρομου στριβει αριστερα και αρχιζει η κατηφορα. Εκει θα δεις αριστερα σου ενα εκκλησακι (Αγ.Πετρος) και μπροστα σου ενα χωματινο πλατωμα και μια καφετερια. Δεξια της καφετεριας εχει ενα δρομακι ανηφορικο που βγαινει στη αρχη ακριβως του "καλου" κομματιου με την καλη ασφαλτο. Προχωρας σε κατι ωραιες στροφες, μεχρι που σε μια αριστερη στο δεξι σου χερι θα δεις βλαστηση και καποια κουτια παρκαρισμενα - εκει ειναι η πηγη.
γιωργο ειναι η καφετερια που περημεναμε την αλλη φορα οταν πηγαιναμε την αλλη φορα στο παρτη της ετ3 και της εκππμπης motogp??
οκ καταλαβα!!!!!!
θα τα πουμε πανω!!!!!!
ρε παιδια αν ειναι αυτος που νομιζω δεν εχει πολυ γκρεμιλα?? :confused: :confused: :confused:
γιωργο ειναι η καφετερια που περημεναμε την αλλη φορα οταν πηγαιναμε την αλλη φορα στο παρτη της ετ3 και της εκππμπης motogp??
οκ καταλαβα!!!!!!
θα τα πουμε πανω!!!!!!
ρε παιδια αν ειναι αυτος που νομιζω δεν εχει πολυ γκρεμιλα?? :confused: :confused: :confused:
Aυτο ακριβως το σημειο ειναι....
Σε μερικα σημεια εχει γκρεμο αλλα δεν ειναι πολυ ψηλα....μονο 150 μετρα.....τον ειχα κατεβει πριν πολλα χρονια με ενα C50 :lol: :rotflmao:
οκ καταλαβα!!!!!!
θα τα πουμε πανω!!!!!!
Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια σημεία έχει γκρεμό αλλά δεν είναι πολλά. Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις καταλάβει ακριβώς το σημείο αλλά anyway, θα τα δούμε αύριο επι τόπου.....;)
Aυτο ακριβως το σημειο ειναι....
Σε μερικα σημεια εχει γκρεμο αλλα δεν ειναι πολυ ψηλα....μονο 150 μετρα.....τον ειχα κατεβει πριν πολλα χρονια με ενα C50 :lol: :rotflmao:
α εντεξει θα παρω μαζι μου και το αλεξιπτωτο αν ειναι!!!!!:eyepop: :eyepop:
:rotflmao: :lol:
Αλλη η καφερερια που ειχαμε συναντηθει την προηγουμενη φορα,και αλλο το σημειο που ειναι η πηγη!
Η πηγη ειναι πιο πανω απο εκει!
Όλα οκ, κανονίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες με SMS με όσους δεν μπορούν να είναι online.
Θα ξαναμπώ πάλι και πιο μετά αλλά και το πρωί.
PS. Μόλις πρόσεξα ότι στα pm έβαλα τίτλο "Διόνυσος"...........καμία σχέση φυσικά, από το πήξιμο στη δουλειά έκανα λάθος..........
bonepeeler
09/09/2005, 22:49
Παιδιά σας παρακαλώ αν δεν σας κάνει πολύ ας φέρει ένα σετάκι από alen γιατί εγώ δεν έχω και θα το χρειαστώ.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
:beer:
Τα λέμε το πρωί.
Παιδιά σας παρακαλώ αν δεν σας κάνει πολύ ας φέρει ένα σετάκι από alen γιατί εγώ δεν έχω και θα το χρειαστώ.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
:beer:
Τα λέμε το πρωί.
Τι εγινε?
Θα ρυθμισεις βαλβιδες πανω στην Πεντελη?
Αν ειναι να σου φερω και ενα φιλερ....
:lol:
Καλημέραααααα..........!
Άντε να ξεκινάμε σιγά σιγά.............:)
Τα λέμε από κοντά!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Έρχονται και τα allen ;)
Επιστροφη λοιπον απο τα βουνα,χωρις κανενα παρατραγουδο(Ειναι και αυτα τα ιερα μαρμαρα της Πεντελης που μας προστατευουν) :winka:
Η διαδρομη ηταν τελεια,σχεδον χωρις αυτοκινητα!
Φανταζομαι ολοι να περασαν τοσο καλα οσο και εγω, και ραντεβου για την επομενη φορα.
Και για φωτογραφιση οπως υποσχεθηκα.... :D
Υ.Γ. Παρακαλειται ο κυριος Θρασυβουλας οπως μαζεψει τα μεταλα και τα πλαστικα που αφησε κατα μηκος των στροφων στην ασφαλτο, καθως διαταρασει το οικοσυστημα της περιοχης....:D :wave2:
Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά καθώς με παραπήρε ο ύπνος και πρέπει να ετοιμαστώ για Μαλακάσα (παίζουν οι koRn σήμερα…..) αλλά να πω με δυο λέξεις ότι και για μένα ήταν πάρα πολύ καλά, η διαδρομή ήταν μια χαρά, λίγη σχετικά κίνηση το πρωί που κάναμε και τα περισσότερα πάνω κάτω και όαση ο καφές 100 μέτρα από το σημείο που τελείωνε η διαδρομή. Α να πω ότι ο After εννοεί για τον Θρασύβουλα ότι έξυνε τα πάντα, μην μπερδεύστε…….:)
Έχω να πω πολλά ρε γμτ αλλά θα επανέρθω αύριο! Επίσης και φωτό αύριο!
Τα λέμε παίδες…..;)
ΥΓ. Πάρτε δυο για ορεκτικό.....
23444
Αυτη ειναι μια ω'ρε παλικαρι
:lol:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
10/09/2005, 18:07
Τα λέμε παίδες&#ΥΓ. Πάρτε δυο για ορεκτικό.....
ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ..... ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ .... ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ....
ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ .....
ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ????? ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΟ ????
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ ... ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ....ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ... ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ...
Αμα δεν σε θελει...... :rolleyes:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
10/09/2005, 19:13
2
XM ..... OK .... TVRA KATALABA .... EMEMNA OMVS GIATI DEM MOY ANOIGEI ????
1, 2, 3, 4, 5, 6..... Είδατε, ξέρω να μετράω! :) :) :)
Βασικά όταν ανέβαζα την δεύτερη κόλλησε το site και μετα δεν μπορούσα ούτε να μπω ούτε τίποτα.....!
Ορίστε η δεύτερη και επανέρχομαι σε λίγο! :)
23499
Θέα από τον καφέ......
13?
23511
Θέα από καφέ νούμερο 2..... (Με κανόνα των τρίτων βεβαίως βεβαίως.....:))
By After :)
23513
Αύριο από τη δουλειά θα ποστάρω link που θα έχει μέσα όλες τις φωτό ασυμπίεστες σε 2560χ1920. Αυτές που έβαλα μέχρι τώρα ήταν 800χ600 και έπεσε πολύ συμπίεση. Οι ασυμπίεστες είναι περίπου 15 mega.
Αυτά προς το παρόν, θα επανέρθω.....:)
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
11/09/2005, 10:55
ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ... ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ????? ΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ....
Λοιπόν, για άλλη μια φορά να πω ότι χτες ήταν πολύ καλά.
Αν και αρχικά από το ποστ δεν φαινόταν ότι θα μαζευτούμε πάνω από 4-5 τελικά πρέπει να ήμασταν 10-13 άτομα/μηχανές. Κάποιοι συναντηθήκαμε από Αθήνα και ανεβήκαμε πάνω, κάποιοι ήταν ήδη πάνω και κάποιοι μας βρήκαν μετά.
Η διαδρομή που έγινε το «πάνω-κάτω» ήταν το σημείο που πρότεινε ο gmakris, από την πηγή μέχρι λίγο πριν την καφετέρια Πανόραμα στην διασταύρωση που πάει για Διόνυσο. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν περίπου 5-6 χιλιόμετρα. Εγώ βέβαια στην αρχή έκανα λάθος και ενώ όλοι οι υπόλοιποι έκαναν την αναστροφή στη πηγή, εγώ συνέχιζα μέχρι κάτω που αρχίζει ο δρόμος.....:) Παρέσυρα και τον bonepeeler γμτ μέχρι κάτω.....sorry! Η κίνηση ήταν από ελάχιστη έως λίγη, υγρασίες και τέτοια δεν υπήρχαν, η άσφαλτος αποδείχτηκε οκ αλλά όχι και πίστα ή Ναύπακτο βεβαίως..... Πας πάντως και δεν την φοβάσαι. Αν και από κάποιο σημείο και μετά πίεζα λίγο την μηχανή ανοίγοντας (σχετικά) νωρίς (για τις δυνατότητες μου τουλάχιστον) δεν είχα κανένα γλίστρημα, ούτε σε εξόδους, ούτε σε εισόδους, ούτε μέσα στη στροφή. Και έχω και τελειωμένο πίσω λάστιχο.......
Κάποια στιγμή μου παρουσίασε στο φρενάρισμα ένα κούνημα σαν να περνάει ο μπροστά τροχός από πολύ μικρά σαμαράκια αλλά μετά που το σκέφτηκα πρέπει να ήταν γιατί η μπροστά ζάντα μου θέλει φτιάξιμο, έχει ένα μικρό χτύπημα από λακκούβα (έναν κρατήρα που είχα περάσει από πάνω στην Εθνική.....)
Μετά τα πρώτα 2-3 περάσματα άρχισα για πρώτη φορά να δοκιμάζω να βγάζω σώμα δειλά δειλά στην αρχή και περισσότερο μετά. Νομίζω κάτι κατάφερα, δυστυχώς δεν έτυχε να κάνουμε κανένα πέρασμα με τον gmakris ή κάποιον άλλο που να ξέρει από πίσω μου να με βλέπει να μου πει αν (για αρχή τουλάχιστον) το κάνω σωστά αλλά θα έχουμε την ευκαιρία σύντομα πάλι ελπίζω! :) Πάντως νομίζω κάτι κατάφερα καθώς έστριβα με μεγαλύτερη σιγουριά και μικρότερες κλίσεις από ότι χωρίς να βγαίνω έξω καθόλου. Αποκάλυψη για μένα, το χάρηκα πολύ!
Και αυτό που με βοήθησε να το χαρώ ήταν όλα όσα έχω διαβάσει από Keith Code. Ειδικά τα θέμα με το «όπου κοιτάς πας» (πάει και ανάποδα, «όπου θες να πας, κοίτα») είναι θησαυρός...... Αλλά και άλλα, τι να πρωτοπούμε τώρα, πχ όταν νομίζεις ότι δεν σε παίρνει όπως έχεις στρίψει και σκέφτεσαι να φρενάρεις τότε «αν έχεις περιθώρια υπό κλίση να φρενάρεις τότε έχεις και για να στρίψεις», ή το να είσαι χαλαρός πάνω στη μηχανή, ρευστές και όχι απότομες κινήσεις κτλ κτλ κτλ...... Και δεν είναι θησαυρός τόσο για «γρήγορη» οδήγηση όσο είναι για ΑΣΦΑΛΗ οδήγηση! Πολλές φορές έλεγα «πω πω με πολλά μπήκα, φρέναρε τώρα!» αλλά κατευθείαν ξεκολλούσα και έλεγα «ξεκόλλα, δεν φρενάρεις τώρα, είσαι καλύτερα αν απλά το στρίψεις», κολλούσα το βλέμμα στην έξοδο και τσουπ......οκ η στροφή! Και το καλό είναι ότι αυτά μου βγαίνανε κατευθείαν, σαν να είναι το φυσικό επακόλουθο......μάλλον βοήθησε η επανάληψη των αναγνώσεων και φυσικά και η πρακτική..... Αν κάποιος ΔΕΝ έχει το βιβλίο τότε ΠΡΕΠΕΙ να το αποκτήσει...... (pm me on this, pdf rules ;) ) Είναι η πιο φτηνή επένδυση που μπορείτε να κάνετε για την ασφάλεια σας.......
Για το GSXR να πω ότι για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πολύ καλός δάσκαλος, πραγματικά αυτό το μηχανάκι όσο περνάει ο καιρός με εκπλήσσει όλο και περισσότερο...... Άψογο σε όλα, δεν με δυσκόλεψε ούτε με φόβισε πουθενά..... Πιο ευχαριστημένος δεν θα μπορούσα να είμαι.......
Αυτά τα ολίγα(!) παίδες, ελπίζω να το ξανακάνουμε σύντομα! :) :) :)
PS. Ρε παιδιά, ξεκινώντας από κάτω (από την καφετέρια περίπου δλδ), στις πρώτες στροφές, είχε μια δεξιά που είχε κάτι θάμνους (ένας ψιλοέμπαινε και μέσα στο δρόμο λίγο) και δεν έβλεπες, ήταν τυφλή δλδ, δεν ήταν δύσκολη, απλά τυφλή. Ε αυτή ήταν η μόνη που με φόβιζε πολύ, μιλάμε περνούσα πολύυυυυ κότα από εκεί. Του συνέβη και κανενός άλλου αυτό σε αυτή τη στροφή?
PS2. Ωρέ Θρασύβουλα, όταν φεύγαμε τι σε κόλλησε εκεί 2 φορές? Όπως σε έβλεπα από πίσω πάντως χαλαρά σε έπαιρνε να το γύρεις κι άλλο και να είσαι οκ. Στο λέω απλά για να το ξέρεις, δεν ήσουν οριακά δλδ, μάλλον ξεχάστηκες ή κάτι σου τράβηξε το μάτι?
Πολλές φορές έλεγα «πω πω με πολλά μπήκα, φρέναρε τώρα!» αλλά κατευθείαν ξεκολλούσα και έλεγα «ξεκόλλα, δεν φρενάρεις τώρα, είσαι καλύτερα αν απλά το στρίψεις», κολλούσα το βλέμμα στην έξοδο και τσουπ......οκ η στροφή!
Κατι που δυστυχως το εκανα και εγω στο παρελθον με αποτελεσμα να στελνω αδιαβαστη την μηχανη!
Συνηθως η μηχανη εχει πολυ περισσοτερα περιθωρια απο οτι νομιζουμε!
Μαλλον τα δικα μας φτανουμε....
Παντως εκανα εξασκηση σε ορισμενα πραγματα και νιωθω πολυ καλυτερα με τον τροπο οδηγησης μου!
Φανταστειτε να ειχαμε την δυνατοτητα να μπαινουνε σε πιστα οποτε θελουμε...
Φανταστειτε να ειχαμε την δυνατοτητα να μπαινουνε σε πιστα οποτε θελουμε...
Στο μυαλό μου είσαι ρε Γιώργο...... Κι εγώ σκεφτόμουν πόσο καλά θα ήταν και πόσο θα βελτιωνόμουν αν έμπαινα Σέρρες 4-5 μέρες καθημερινή με ελάχιστο ή καθόλου κόσμο μέσα.........
Ίσως το κάνω πριν χαλάσει ο καιρός για Χειμώνα, απλά θέλω
1. Να φτιάξω το αυτοκίνητο ώστε να θεωρείται αξιόπιστο για ταξίδι και
2. Να πάρω ένα μτχ τρέιλερ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
11/09/2005, 13:35
Λοιπόν, για άλλη μια φορά να πω ότι χτες ήταν πολύ καλά.
PS2. Ωρέ Θρασύβουλα, όταν φεύγαμε τι σε κόλλησε εκεί 2 φορές? Όπως σε έβλεπα από πίσω πάντως χαλαρά σε έπαιρνε να το γύρεις κι άλλο και να είσαι οκ. Στο λέω απλά για να το ξέρεις, δεν ήσουν οριακά δλδ, μάλλον ξεχάστηκες ή κάτι σου τράβηξε το μάτι?
XM ..... TO ΤΟ ΞΕΡΩ ... ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΦΙΛΕ ... ΕΙΔΕΣ ??? ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ... ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ??? ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ... ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ... ΜΑΛΑΚΙΑ ... ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ Η ΚΑ@ΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ... ΠΙΕΖΟΜΑΣΤΕ .... ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ .... ΕΥΤΥΧΩΣ .... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ .. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ... ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ , ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΟΧΩΡΙΑ ΕΙΤΕ ΑΥΠΝΙΑ ΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ... ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ...
ΠΕΡΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ . ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ , ΜΙΚΡΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΟΥ ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ SBS ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑ ,ΣΧΕΔΟΝ , ΤΟ ΜΑΣΠΙΕ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΓΟΝΑΤΟ - ΑΣΦΑΛΤΟΣ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ . ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΤΗΝ ΞΥΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΑΣΠΙΕ . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ...
1. ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΣ ΣΑΝ ΜΟΧΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ .. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΟΥ , ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
2. ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ .. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΜΗΧΑΝΗ-ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ... ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΣΗ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΠΙΕΔΕΣ ... ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣΠΙΕΔΕΣ .....
3. ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ 2 . ΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΦΤΕΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΛΜ . ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ... ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ , ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΛΙΣΗ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΥΚΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΛΜ . ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...ΚΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΕΞΟΔΟ ... ΤΣΟΥΠ .... ΒΓΗΚΕΣ
ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ????? ΣΟΡΥ . ΤΕΛΕΙΩΣΑ ... ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ???????
Kαι εγω χαρηκα παιδια την διαδρομη και την παρεα σας.
Ο δρομος αυτος εχει καλη ασφαλτο και σε μερικα σημεια κραταει αρκετα καλα.
Στο σημειο που αναφερει ο Σταυρος οι πρωτες στροφες και κυριως οι 4 δεξιές, εχουν λιγοτερη προσφυση και θελουν λιγη προσοχη.
Σε οτι αφορα το γονατο Μιλτο, το εχεις μονο ως σημειο αναφορας για την κληση που εχει το μηχανακι σου ελεγχοντας ετσι τα περιθωρια του (το γονατο δεν "κλειδωνει" και αλλαζει θεση συνεχως αναλογα με τις συνθηκες οδηγησης)
Στη χθεσινη βολτα, εκανα συνολικα 180χλμ απο τα οποια τα 160 ηταν μονο στην Πεντελη.......
Θεωρω την διαδρομη αυτη ιδανικη για να ψαχτει καποιος οδηγος αρκει να μην παει "κομματια" για να μπορει να ασχοληθει με την τεχνικη του......
Επειδη ειχα καιρο να παω θα το ξανακανω εφοσον χορτασα στροφιλικια, ενω 10 λεπτα μετα ειχα επιστρεψει σπιτι μου......:D
ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ???????
Μην σου πω και αυτην την στιγμη........
!!!!!!!!!!
XM ..... TO ΤΟ ΞΕΡΩ ... ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΦΙΛΕ ... ΕΙΔΕΣ ???
Ναι, θυμάμαι που έλεγες για τον πονοκέφαλο. Και έχεις απόλυτο δίκιο, είναι και αυτό μια μορφή προπόνησης, να συνηθίσουμε να μην οδηγάμε υπό τέτοιες συνθήκες αλλά αν πρέπει να οδηγήσεις να έχεις τουλάχιστον την αυτοσυγκράτηση να πεις «θα πάω χαλαρά, ίσα ίσα να φτάσω σπίτι». Και είναι και λογικό να συμβαίνει έτσι, ακόμα και 5% να σε απασχολεί κάτι από την συγκέντρωση σου στην οδήγηση είναι σημαντικό.
Για το 1 που λες νομίζω θα συμφωνήσω με τον gmakris, στην θεωρία βέβαια το στηρίζω εγώ, το γόνατο λένε είναι μόνο σημείο αναφοράς, σε βοηθάει να ξέρεις που βρίσκεσαι όσον αφορά τις κλίσεις.
Για τα 2 και 3 νομίζω έχεις δίκιο.
Σχετικά με το πότε θα το ξανακάνουμε που λέτε όλοι εγώ λέω να το ξανακάνουμε όποτε θέλετε.....:) Μέσα στη βδομάδα θα έχω κανά 2 μέρες το μηχανάκι στο μηχανικό για να μου φτιάξει τις ζάντες και να μου αλλάξει τα λάστιχα, μάλλον Τετάρτη και Πέμπτη το βλέπω αυτό...... Σίγουρα θέλω να πάω μια καθημερινή όμως οπότε ίσως ανέβω Δευτέρα-Τρίτη ή Παρασκευή.......
Τώρα για το Σάββατο δεν ξέρω, έλεγα μπας και πήγαινα Ναύπακτο μια και είναι super από ότι λέτε όλοι το μέρος όσον αφορά ποιότητα ασφάλτου αλλά αν δεν έχω στρώσει λάστιχα μέχρι τότε μάλλον θα προτιμήσω να κάνω μερικά χαλαρά περάσματα Πεντέλη και πάλι......:) Και να πάω το μεθεπόμενο Σάββατο Ναύπακτο. Ή αν ψήνεστε πάλι για Πεντέλη το Σάββατο τότε θα προτιμήσω την παρέα σας παρά την Ναύπακτο έτσι κι αλλιώς..........;)
(Βρε κάτι μου λέει ότι ο after πήγε και σήμερα Πεντέλη...........:))
:beer: :beer: :beer:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
11/09/2005, 19:03
:beer: :beer: :beer:
AFTER .... AFTEROYLH ..... ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ... ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ???? ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ .... ΔΥΣΚΟΛΑ ...
Να ρωτήσω ποιος είναι ο κάτοχος του μαύρου γυμνού SV που δεν τον έχουμε γνωρίσει ακόμα ;;; :D :D :D
Ε....δεν πηγα για πολυ :rolleyes:
Κανα 45λεπτο εκατσα,και αυτο πολυ ηταν γιατι υπηρχαν πολλα αμαξια!
Ελεγα να βαλω απαγορευτικα μιας και προκειται για ιδιωτικη πιστα,αλλα τους λυπηθηκα και ειπα ''ασ'τους να πανε σπιτι''!!
Παντως αν περνας πολλες φορες απο συγκεκριμενη/ες στροφη/ες (οπως πιστα δηλαδη),το ξυσιμο ειναι υποθεση χρονου
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Να ρωτήσω ποιος είναι ο κάτοχος του μαύρου γυμνού SV που δεν τον έχουμε γνωρίσει ακόμα ;;; :D :D :D
Μηπως ο συγκεκριμενος κατοχος λεγεται Θοδωρης:confused:
Πειράζει που εμεις πηγαμε Κυριακη?
Σορυ παιδια το Σαββατο δε σηκωνόμουν με τιποτα από το κρεβατι!!
:D :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μηπως ο συγκεκριμενος κατοχος λεγεται Θοδωρης:confused:
Ο φιλος με το SV ειναι ο Βασιλης (δεν γραφει στο forum)
Οπως εχει δηλωσει, εχει ιδιαιτερη αδυναμια στην συγκεκριμενη διαδρομη......:D
Πες του να γραψει και θα του κοψουμε ποσοστα.
Οι καιροι ειναι χαλεποι βλεπεις και θα τους κυνηγαμε με το δικανο σε λιγο....:lol: :lol: :lol:
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο MASTER ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ.
ΛΕΙΠΕΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΧOΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ :D
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ(FZR1000EXUP):smokin:
Ο Κυριακος το Σαββατο ειχε ενα K5 (για δοκιμη) και κατεληξε Σουνιο για τουριστική βολτιτσα......:p
Ε....δεν πηγα για πολυ :rolleyes:
Κανα 45λεπτο εκατσα,και αυτο πολυ ηταν γιατι υπηρχαν πολλα αμαξια!
Ελεγα να βαλω απαγορευτικα μιας και προκειται για ιδιωτικη πιστα,αλλα τους λυπηθηκα και ειπα ''ασ'τους να πανε σπιτι''!!
Παντως αν περνας πολλες φορες απο συγκεκριμενη/ες στροφη/ες (οπως πιστα δηλαδη),το ξυσιμο ειναι υποθεση χρονου
Όπότε Κυριακή μάλλον δε λέει ε? Λόγω κίνησης εννοώ......
Το ξύσιμο εννοείς με το πόδι (μπότα ή/και γόνατο)? Γιατί εγώ με το μασπιέ το βλέπω μάλλον αδύνατο (είναι πολύ ψηλά) σε δημόσιο δρόμο.....
Το άλλο ξέχασα να σας το πω, δεν ξέρω αν θυμάται κανείς που έλεγα πίαστηκε ο λαιμός μου πάνω στην κίνηση να βάλω το κράνος και με τραβάει? Ε έγινε χειρότερα, χτες δεν μπορούσα να κουνήσω, σήμερα με το scooter για τη δουλειά σταματούσα εντελώς στις διασταυρώσεις και γυρνούσα δεξιά-αριστερά με όλο το σώμα για να δω.....:D :D :D :D :D
PS. Ξέχασα ο $##$#%#@@$%^$^ να φέρω μαζί στη δουλειά τις ασυμπίεστες φωτό για να σας τις ανεβάσω...............!