View Full Version : παρκάρω όπου γουστάρω? Δεν νομίζω τάκη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
...
Απ'την άλλη πάλι μού'τυχε να κορνάρω σε αυτοκίνητο που σταμάτησε στη μέση του δρόμου έτσι απλά βγάζοντας τα αλάρμ... και τελικά ήθελε απλά να αφήσει ένα ανάπηρο παιδί αφού πρώτα έπρεπε να βγάλει το καροτσάκι απ'το παγκάζ.. μεγάλη ξενέρα.. αλλά κατάλαβα αμέσως πόσο εύκολο είναι να αλλάξει η στάση μου απέναντι σ'αυτό που έχω ν'αντιμετωπίσω.
...
Έπρεπε να βγάλεις το ΑΚ να του παιξεις κανα δυο ν' ανοιξεις το δρόμο και να τους βγάλεις απο την δυστυχία τους..
Μ@λακία έκανες.. οπότε μπορεί ο kalgeorge να σου σπάσει τ' αμάξι..
el_hymador
26/01/2012, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
τωρα αυτο το θες και το λες?
βαλε ενα κασκολ του γαυρου μεσα στο αμαξι να ερθω να στο γαμισω ρε.......
δεν ειανι καταστροφη περιουσιας χωρις λογο.....εκανες μαλακια
Ρε συ Γιωργο πας καλα;
:confused:
Το ιδιο ειναι;
Δοθησεις της ευκαιριας ομως να σε ρωτησω κατι αλλο: Θα πηγαινες ποτε να παρκαρεις το αμαξι σου με κασκολ του Παναθηναϊκου εξω απο το Καραϊσκακη ενω παιζει ο γαυρος;
kalgeorge
26/01/2012, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έπρεπε να βγάλεις το ΑΚ να του παιξεις κανα δυο ν' ανοιξεις το δρόμο και να τους βγάλεις απο την δυστυχία τους..
ρε θα του το γαμΙσω του πουστη
:lol: :lol: :lol: :lol:
περα απο την πλακα....οπως ειπαν πολλοι...και οι δυο πλευρες εχουν δικιο.
αλλα να σας δω ρε σεις....να γινεται ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ....
να δω τι θα βγειτε να πειτε τοτε
DimChios
26/01/2012, 14:56
επιμενεις
makis206
26/01/2012, 14:57
Φταίω δηλαδή που λίγες μέρες πριν μου έκανε το ίδιο μια κ@ργιόλα (εννοείται δημιουργώντας μπάχαλο) κι όταν της την είπα απάντησε "ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΛΑΡΜ";
Και της είπα "συνδεδεμένα με το χειρόφρενο τά'χεις"; :rotflmao:
makis206
26/01/2012, 14:58
ρε θα του το γαμΙσω του πουστη
:lol: :lol: :lol: :lol:
Με ήτα στο δίνω εθελοντικά, με γιώτα άντε πιάσε με..:rotflmao:
kalgeorge
26/01/2012, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε συ Γιωργο πας καλα;
:confused:
Το ιδιο ειναι;
Δοθησεις της ευκαιριας ομως να σε ρωτησω κατι αλλο: Θα πηγαινες ποτε να παρκαρεις το αμαξι σου με κασκολ του Παναθηναϊκου εξω απο το Καραϊσκακη ενω παιζει ο γαυρος;
να σου πω κατι ρε κωστα για να καταλαβεις??
εχω παρκαρει σε δρομο που ειχε λαική το επομενο πρωι ΧΩΡΙΣ να το ξερω!!!!! κοιμηθηκα σε ενα φιλο σε περιοχη που δεν γνωριζα....
την επομενη το πρωι μπορεις να φανταστεις ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ!!!!
λοιπον οι ανθρωποι να ναι καλα, ειχαν γαμΙσει τους παγκους τους, αλλα δεν ειχαν πειραξει το αμαξι μου!!!
με τρελαναν στα πουστριλικια......αλλα βοηθησαν να μετακινησουμε παγκους γαι να ξεπαρκαρω απο εκει και να φυγω...
οι ""μαλακες""
kalgeorge
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με ήτα στο δίνω εθελοντικά, με γιώτα άντε πιάσε με..:rotflmao:
:bawl:
alexxxcbr
Αργησανε να το κανουν.Οποιος κυκλοφορει στο κεντρο βλεπει καθε μερα αυτο το χαος.
Μονο ετσι ισως μερικοι να σεβαστουν τους υπολοιπους.
:wave2:
el_hymador
26/01/2012, 15:02
εχω παρκαρει σε δρομο που ειχε λαική το επομενο πρωι ΧΩΡΙΣ να το ξερω!!!!! κοιμηθηκα σε ενα φιλο σε περιοχη που δεν γνωριζα....
λοιπον οι ανθρωποι να ναι καλα, ειχαν γαμΙσει τους παγκους τους, αλλα δεν ειχαν πειραξει το αμαξι μου!!!
με τρελαναν στα πουστριλικια......αλλα βοηθησαν να μετακινησουμε παγκους γαι να ξεπαρκαρω απο εκει και να φυγω...
οι ""μαλακες""
Μαλακια τους... εγω θα ειχα βαλει ταμπελακι "Αμαξι ντοπιο, βιολογικο, 1,10 € το κιλο"
ενταξει με καλυψες
ναι, αλλά εμένα δεν με κάλυψες. Το να γράψω κάποιο σεντόνι, γενικά για τις υποχρεώσεις που έχουμε (καλώς-κακώς, δικαίως ή αδίκως) δεν έχει νόημα.
Θεωρείς μαλάκα όποιον πληρώνει ή λειτουργεί με κανόνες και μάγκα όποιον κάνει το κουνέλι στις γενικότερες υποχρεώσεις του αν κατάλαβα καλά? Μα αυτό ακριβώς συζητάμε.
[...]
Εγώ σου απάντησα, αν το αμολήσω όπου να 'ναι και έχω ενοχλήσει ολόκληρη γειτονιά καλά να πάθω.
Και καταλαβαίνεις ότι δεν είναι το ίδιο με μια ιστορία που μου είπανε ότι κάτι γαύροι γάμησαν την Afla ενός παιδιού επειδή ήταν η έκδοση quadrifoglio verde είδαν οι άλλοι το τριφύλλι και τον πήραν και βάζελο...
kalgeorge
26/01/2012, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Θεωρείς μαλάκα όποιον πληρώνει ή λειτουργεί με κανόνες.
αφου ειναι ΚΑΝΟΝΕΣ γιατι φωναζεις ρε αγορινα?
γιατι εγω την τελευταια φορα που ασχοληθηκα ειδα οτι ειανι αντισυνταγματικο.
οπως και να εχει βυρωνα, υπαρχει θρεντ για αυτην την κουβεντα..μη τα μπλεξουμε ολα
kalgeorge
26/01/2012, 15:06
οπως ειναι φυσικο....νοημα δεν θα βγει.
κουβεντα κανουμε...
βγειτε στο δρομο και σπαστε τα λοιπον.....και πρωτα απο ολα σπαστε το δικο σας!!!!!!!1
την επομενη φορα που θα παρκαρετε σε πεζοδρομιο....που θα το αφησετε καπου γαι 5 λεπτα...που θα εμποδιζει στην στροφη...που που που που που
:beer:
sergiosm
26/01/2012, 15:11
μλκιες και την επόμενη φορά που κάποιος θα σταματήσει απότομα στο δρόμο και πέσεις πάνω του, ρίχτου και μια στα @@ να κάνει στην άκρη..
+ 1
Αν ήταν κανένα skoda favorit θα είχε την ίδια αντιμετώπιση; Αναρωτιέμαι..
Εννοείται πως ΟΧΙ
οι ""μαλακες""
Εξακολουθείς να επιχειρηματολογείς με γενικεύσεις όμως. ΑΛΛΟ μέγεθος προβλήματος προκαλεί ένας πάγκος με μανταρίνια που είναι πιο έξω (άντε να σκιστεί κανένα καλτσόν) και άλλον ένα αυτοκίνητο που κλείνει τον δρόμο στο κέντρο της Αθήνας ταλαιπωρώντας κάποιους εκατοντάδες..
Με τη λογική σου ο νόμος θα έριχνε ισόβια σε όσους κλέβουν καραμέλες, και σε όσους σκοτώνουν άνθρωπο. Θεωρείς ντε και καλά ότι η αντίδραση πρέπει να είναι η ίδια, ανεξάρτητα απο το μέγεθος της μαλακίας.
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά, σηκώνω τα χέρια ψηλά πραγματικά.
webassasin
26/01/2012, 15:12
το αστειο ειναι οτι εσεις εισαστε οι σωστοι τοσοι καιρο σε ολα.
τωρα γιατι χωριστηκατε ετσι?
οι μισοι συμφωνουν και οι αλλοι μισοι διαφωνουν και μαλιστα τοσο εντονα.
ωραιοι..
ειναι που εμεις διαφερουμε απο τους εξω και εχουμε συνειδηση..
devil's animal
26/01/2012, 15:13
μαγκες μην το συζητατε παραπανω το θεμα...
αν ΟΝΤΩΣ θελετε να ισχυσει η αυτοδικια η πλειοψηφια απο εμας θα βγει ΧΑΜΕΝΗ!
αν αναλογιστειτε οτι θα υπαρξουν τυποι στον δρομο με ΑΚ47 και καποιοι αλλοι, πολλοι χειροτεροι που αν τους πειραξεις για την μ@λακια που εκαναν πανε στην γυναικα σου/μανα σου/παιδι σου να τα "πουνε ενα χερακι", τοτε σαφως και δεν μας συμφερει η αυτοδικια και κατ'επεκταση και ο νομος της ζουγκλας.
εκτος αν νομιζετε οτι ειστε πρωτοξαδερφα του Τσακ και θα ζωστειτε με φυσικλικια...
σε μια πολιτισμενη και καλα δομημενη κοινωνια πρεπει να συμπεριφερεσαι σωστα και τον "λαθος" να τον δινεις στεγνα σ'αυτους που εχουν αναλαβει να κανουν αυτη την δουλεια. οπως κανουν και στην Ευρωπη δλδ. το καρφωμα του καρφωματος για τον μ@λακα.
βεβαια εκει λειτουργει ολο το συστημα και η αστυνομια ερχεται αμεσως κλπ...κλπ...
γι'αυτο εδω καθομαστε και το συζηταμε ακομα. λογω της αγανακτησης του οτι δεν λειτουργει το συστημα, παιρνουμε τον νομο στα χερια μας. αλλα δεν ειναι σωστο.
*χιδισμος και αμοραλισμος απ' ολους τους εμπλεκομενους στο συμβαν
el_hymador
26/01/2012, 15:18
Δεν μπορω να βρω το link ρε γαμοτο, αλλα ειναι γεγονος!
Σε μια Μεξικανικη πολη επικρατουσε το χαος. Ο καθενας εκανε οτι του γουσταρε οπου του γουσταρε. Ο δημαρχος λοιπον σκεφτηκα το εξης φανταστικο: Προμηθευσε ολους τους κατοικους με μια πρασινη και μια κοκκινη καρτα. Η πρασινη καρτα αντιστοιχουσε σε επιβραβευση και η κοκκινη σε μια μορφη "επιπληξης". Π.χ. λεμε τωρα καποιος βοηθουσε μια γιαγια να περασει το δρομο, το εβλεπαν οι περαστικοι και σηκωνανε τις πρασινες καρτες τους προς τον συμπολιτη τους. Σε αντιθετρη περιπτωση, αν καποιος π.χ. επερνε την ουρα σε ενα ταμειο, εβγαιναν οι κοκκινες καρτες. Παραδοξως πως, σε λιγες εβδομαδες τα πραγματα ειχαν στρωσει αφου το μετρο απεδωσε!
καλα δεν υπαρχει τροχαια με γερανο εκει? σαλονικη εχω μαθει τα σηκωνουν μπαμ μπαμ.
kalgeorge
26/01/2012, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά, σηκώνω τα χέρια ψηλά πραγματικά.
καλα θα κανεις, μιας και δεν καταλαβαινεις....
α ) ο χωρος που επιανε το αμαξι μου εμποδιζε εναν ανθρωπο να βγαλει το μεροκαματο του οπως θα επρεπε...δεν ξερω αν εχεις παει ποτε να δουλεψεις λαικη , που δεν το νομιζω κιολας....αλλα ο χωρος εχει μεγαλη σημασια....εγω πηγαινα για καποιους μηνες συνεχεια και ξερω τι παιζει....και ενω θα μπορουσε να γεμισει το αμαξι μου τελαρα και διαφορα, δνε το πειραξε......αλλου εχω δει να το γαμανε.
αρα το θεμα ποιο ειναι??
- το ΜΕΓΕΘΟΣ του προβληματος που προκαλει???
- αν ειανι αυτο το προβλημα, το λεωφορειο σταματησε...οχι το ασθενοφορο που οπως εγραψα πιο πανω , ΤΟΤΕ ΝΑΙ να το αναποδογυριζαν..
- τριτη απορια....ποιος ειναι αυτος που αποφασιζει ποιο απαιτει αναποδογυρισμα και ποιο όχι?
webassasin
26/01/2012, 15:26
δε βλεπω κινηση,τι συμβαινει?
ασχολειστε με τις σουζες του ΧΤΧ και δεν γραφετε εδω???
ελα να ξυπναμε λιγο.
εγω πιστευω οτι καλα του κανανε.
η οχι?
για κατσε...
Sir Eater
26/01/2012, 15:32
Όλα ωραία και όλα καλά που γράφονται εδώ μέσα... αλλά!
Αν απλά είχαμε λίγη παιδεία παρά πάνω σε αυτή τη χώρα ίσως τελικά ούτε ο τυπάρας να "πέταγε" το αυτοκίνητο του όπου βρήκε, ούτε οι "δικαστές Ντρεντ" να του το γύρναγαν τούμπα!
Οπότε μήπως τελικά θα έπρεπε να συζητάμε για την πηγή του προβλήματος και όχι για τα αποτελέσματά της?
7gibernau
26/01/2012, 15:34
καλα θα κανεις, μιας και δεν καταλαβαινεις....
α ) ο χωρος που επιανε το αμαξι μου εμποδιζε εναν ανθρωπο να βγαλει το μεροκαματο του οπως θα επρεπε...δεν ξερω αν εχεις παει ποτε να δουλεψεις λαικη , που δεν το νομιζω κιολας....αλλα ο χωρος εχει μεγαλη σημασια....εγω πηγαινα για καποιους μηνες συνεχεια και ξερω τι παιζει....και ενω θα μπορουσε να γεμισει το αμαξι μου τελαρα και διαφορα, δνε το πειραξε......αλλου εχω δει να το γαμανε.
:wave2: σωστος.
αλλα φαντασου ο λαίκατζης να μην ηταν απο επαρχια και να ηταν απο μια μεγαλοπολη οπως η αθηνα....
εκει σιγουρα δε θα το εβρισκες και στην καλυτερη κατασταση.
το θεμα ειναι πιο βαθυ
δεν εχει να κανει για το αν παρκαρε εκει ετσι γιατι γουσταρε η γιατι οι αλλοι του το τουμπαραν...
ενα σας λεω,παρτε τον πουλο απο την αθηνα οσο ακομα μπορειτε........και θα βρειτε την υγεια σας....:beer:
Allst@rf
26/01/2012, 15:35
ρε τους μαλακΑ,τι του έκαναν...
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sir Eater
Οπότε μήπως τελικά θα έπρεπε να συζητάμε για την πηγή του προβλήματος και όχι για τα αποτελέσματά της?
Η πηγη του προβληματος ειναι οτι μενει ατιμωρητος αυτος που εκανε την μαλακια και την πληρωνει αυτος που δεν φταιει.
Μιλαω γενικα και οχι για την συγκεκριμενη περιπτωση
kalgeorge
26/01/2012, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
σωστος.
αλλα φαντασου ο λαίκατζης να μην ηταν απο επαρχια και να ηταν απο μια μεγαλοπολη οπως η αθηνα....
εκει σιγουρα δε θα το εβρισκες και στην καλυτερη κατασταση.
το θεμα ειναι πιο βαθυ
δεν εχει να κανει για το αν παρκαρε εκει ετσι γιατι γουσταρε η γιατι οι αλλοι του το τουμπαραν...
ενα σας λεω,παρτε τον πουλο απο την αθηνα οσο ακομα μπορειτε........και θα βρειτε την υγεια σας....:beer:
μα αυτο σου λεω......ασε που αυτοι ηταν απο αθηνα :lol:
el_hymador
26/01/2012, 15:48
Οκ δεν παλευεστε... εγω λεω να το παρουμε βαση των Χριστιανικων διδαχων "αν κάποιος σε χτυπήσει στο ένα μάγουλο γύρνα του και το άλλο" οποτε αν βρεθειτε αντιμετωποι με παρομοια κατασταση να πατε να μοτιλιαριστειτε και σε αλλο στενο...:lol: :lol: :lol:
Οι σταρχιδιστες "μαγκες" νεοελληνικης κοπης σας ευχαριστουν!
el_hymador
26/01/2012, 15:52
Τον αλητη τον τσογλονο!!! Κατεστρεψε την περιουσια του ανθρωπου!
http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=184912
MG-KTiNoS
26/01/2012, 15:54
Εμένα κάποτε με πήραν τηλέφωνο από ένα ξενοδοχείο ότι έχουν ένα πελάτη που πέθαινε και τι να κάνουν…
Τους είπα να καλέσουν το ΕΚΑΒ και έτρεξα με το μηχανάκι να βοηθήσω. (δεν είμαι γιατρός, αλλά ξέρω πως δουλεύει το σύστημα)
Έφτασα εκεί και προσπάθησα να βοηθήσω όπως μπορούσα (δεν κατάφερα τίποτα) ο άνθρωπος κατέληξε στα χέρια μου (τουλάχιστον) και έκανα ότι μπορούσα για τη γυναίκα του.
Βγαίνοντας έξω βλέπω το μηχανάκι μου να ανεβαίνει στη ράμπα γιατί είχα παρκάρει κάτω από τη πινακίδα που έλεγε ότι απαγορεύεται.
Διπλά ήταν το ΕΚΑΒ.
Είπα στο μαλάκα τι έγινε αλλά αυτός επέμενε στο γράμμα του νόμου.
Πήγα να κάνω παράπονα στη τροχαία, στα @@ τους…
Έσπασαν και την εξάτμιση…
Συμπέρασμα…?
Δίκιο είχαν δε λέω, παράνομα είχα παρκάρει και τα λεφτά δεν μου περισσεύουν, αν τους έγραφα όλους και καθόμουνα σπίτι σίγουρα δεν θα είχε γίνει….
(αλλά τότε θα ήμουν εγώ ο μαλκας)
Ήταν κι ένας καράβλαχος εκεί στη τροχαία που ούτε εγώ ξέρω πως δεν τον άρχισa στις μπούφλες…
Τέσπα θέλω να πω ότι αν ο καημένος αυτός είχε πάθει ένα κόψιμο, λέμε, τότε η μαλακία που έγινε είναι πολύ μεγάλη.
Υπέθεσαν όμως οι βιτζιλάντες των Εξαρχείων ότι αυτός ήταν ένας που του άξιζε να τιμωρηθεί, όπως υπέθεσαν ότι το Ντουκάτι κλαμπ που έπινε καφέ στην πλατεία ήταν ασφαλίτες και τους τουλούμιασε στο ξύλο.
Δεν παίζει παιδιά.
Μαλακία με το συμπάθιο !
Όσο θυμό κι αν έχουμε δεν πρέπει να κάνουμε πράγματα πριν τα σκεφτούμε πολύ καλά.
Ο έξυπνος ο άνθρωπος, ο σκεπτόμενος, δεν είναι αυθόρμητος.
anwrimos
26/01/2012, 16:00
Eκτός θέματος
ένας πάγκος λαϊκής που εξέχει λογω παρκαρισμένου προκαλεί αφόρητη γκρίνια απο τους γύρω εισαι πιο έξω μου κρύβεις το δικό μου και τα ρέστα.... (μιλάω απο πρώτο χέρι). αλφάδι βγάζαμε να είμαστε στην ευθεία με τους δίπλα, αμάξι πάντως δεν γυρίσαμε ανάποδα, με την ίδια λογική ερχόταν ο ιδιοκτήτης και τούμπαρε τον πάγκο.....
Εντός θέματος
Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για ποιό λόγο το αμάξι είναι εκεί εκτός και το δείς μπροστά σου.
1. καφέ στον κολλητό με το τυροπιτάδικο δίπλα, έλα μωρέ χωράει ο μ@λ@κ@ς με το λεωφορείο θα κρυώσει ο καπουτσίνο
2. έφερα τη γιαγιά απο το νοσοκομέιο και μέχρι να την πάω στον πέμπτο με το Π μου γυρίσανε το αμάξι τούμπα....
3. πάλι με άφησε γ@μω τα μπουζοκαλώδια 40.000 αμάξι κάτσε μπας και δεν ενοχλεί πολύ ( λογικά ο ιδιοκτήτης στην περίπτωση αυτή θα ήταν εκεί αλλά ποτέ δεν ξέρεις )
4.............
5............
ν...........
Εφόσον υπάρχουν αρμόδιοι για αυτή τη δουλειά ( το αν λειτουργούν σωστά οι όχι δεν είναι της παρούσης ) κανένας δεν έχει χρηστεί "επίτιμος αναποδογυριστής παράνομα παρκαρισμένος αυτοκινήτων". Βρίσε το μπάτσο που δεν ασχολείται με το χάος άλλο θέμα...
Δηλαδή στην περίπτωση 1 θα δέρνανε και τον ιδιοκτήτη και στην περίπτωση 2 θα του λέγανε ώπα φιλάρα σόρρυ, δεν το ξέραμε, κάτσε θα στο γυρίσουμε πάλι και δώρο η αλοιφή?
Αν εφαρμόζεται ο νόμος τίποτα από αυτά δεν θα είχε γίνει.
Κάποιοι είναι υπομονετικοί και περιμένουν, κάποιοι όχι.
Όποτε περνάω από Στουρνάρα ΠΑΝΤΑ έχει διπλοπαρκαρίσματα.
Όλη η Στουρνάρα από πάνω μέχρι κάτω. Αν η αστυνομία έκοβε κλήσεις
κάθε μέρα όχι δεν θα βλέπαμε παρκαρίσματα όπου ναναι αλλά θα είχαμε
ξεχρεώσει και τα δάνεια :rotflmao:
Μην ακούω μόνο πως ο συγκεκριμένος μπορεί να του έτυχε κάτι. Μακακίες.
Ο σωστός θα είχε αφήσει ένα χαρτάκι στο τζάμι με εξηγήσεις και τα κλειδιά
στο μαγαζί δίπλα. Μόνο ο σταρχιδιστής το αφήνει έτσι.
Από τη στιγμή που ξέρω πως θα μου κλάσουν μια μάντρα και είμαι και
υπάνθρωπος θα κάνω ότι γουστάρω. Διπλοπαρκαρίσματα, κινητό, τσιγάρο,
ζώνες, πινακίδες θα βγάλω και θα σας προσπερνάω με 200 από δεξιά σας
και να πάτε να γαμηθείτε μηχανόβιοι εμπόδια του δρόμου όλοι σας.
Αλλά ακόμα και καλός άνθρωπος να είμαι, να έχω συνείδηση βρε αδερφέ,
άμα βλέπω κάθε μέρα σταρχιδιστές δίπλα μου κινδυνεύω να γίνω και εγώ στο τέλος.
Δεν συμφωνώ με τέτοιες λύσεις πάντως, ενισχύουν τη βία και το μίσος μεταξύ μας όταν
έχουμε πιο πολύ από ποτέ την ανάγκη να είμαστε ενωμένοι.
Να πάτε να αναποδογυρίσετε τα αυτοκίνητα στη βουλή καλύτερα.
:mad:
mpermpantis
26/01/2012, 17:56
kala to evale!xexexexe
Joyrider
26/01/2012, 18:27
Έχετε σκεφτεί σε ποιες περιπτώσεις φτάνουμε σε αυτοδικία; Όταν ο νόμος δεν εφαρμόζεται ή όταν ο νόμος δεν σε καλύπτει.
Στην πρώτη περίπτωση μπορεί και να το δικαιολογούσα στην δεύτερη δεν θα ήθελα να ξέρω πως θα ήταν αν ο καθένας αποφάσιζε μια μέρα ότι ο τάδε, δείνα νόμος δεν τον καλύπτει οπότε νομοθετεί και τιμωρεί όπως του καπνίσει. ΧΑΟΣ.
Στην προκειμένη περίπτωση συνέβαλαν και δυο λέξεις στο περιστατικό: AUDI Α3 και Εξάρχεια :lol:
Το γεγονός ότι ο κόσμος νιώθει ολοένα και λιγότερο προστατευμένος από αυτούς που υποτίθεται υπάρχουν για να εφαρμόζουν τους νόμους ( :a13: :a31: ) και η απονομή δικαιοσύνης είναι είτε σερνάμενη είτε ανύπαρκτη αυτά θα αρχίσουν να αυξάνονται.
project.breeze
26/01/2012, 18:37
μλκιες και την επόμενη φορά που κάποιος θα σταματήσει απότομα στο δρόμο και πέσεις πάνω του, ρίχτου και μια στα @@ να κάνει στην άκρη..
Αν ήταν κανένα skoda favorit θα είχε την ίδια αντιμετώπιση; Αναρωτιέμαι..
Τουλάχιστον για μένα την ίδια αντιμετώπιση έχει οποιοσδήποτε γράφει τους υπόλοιπους στα @@ του και παρκάρει όπου γουστάρει.Αν μπορούσα θα τα γύριζα μόνος μου.Δεν είναι μακρυά η μέρα που θα νοικιάσω κανένα Komatsu ερπυστριοφόρο και θα τα πάρω σβάρνα όλα τα διπλοπαρκαρισμένα :smokin:
245474
αναρωτιέμαι εφόσον ισχύει, μιας και δεν φαίνεται καλά στις φωτογραφίες, τις ζημιές στο μπροστά παρκαρισμένο αυτοκίνητο τις θεωρούν "παράπλευρες απώλειες";
Cpt. Haddock
26/01/2012, 18:46
Κορυφαίο θρεντ :a55:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κορυφαίο θρεντ :a55:
γμστ...(ή αλλιώς +599,κάτι ψιλά)!:D
Το κακό είναι πως αύριο θα έχει πάει 50 σελίδες και πώς θα το παρακολουθήσω;;;:look:
Τον αλητη τον τσογλονο!!! Κατεστρεψε την περιουσια του ανθρωπου!
http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=184912
μιας και αυτό που έχεις βάλει είναι 5 χρόνια πίσω
να προσθέσω πώς τελεσιδίκισε η υπόθεση
Το Ειρηνοδικείο Αθηνών εξέδωσε δύο αποφάσεις για την γνωστή υπόθεση του πεζού που υπερπήδησε ένα τζιπ το οποίο είχε σταθμεύσει σε πεζοδρόμιο αποκλείοντας την ελεύθερη διέλευση των περαστικών.
Η υπόθεση είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης ως μία ιδιάζουσα περίπτωση, καθώς ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου παρόλο που είχε παρκάρει παράνομα έκανε μήνυση και αγωγή αποζημίωσης εναντίον του πεζού που υπερπήδησε το τζιπ, αλλά και της φίλης του που επίσης εμποδίστηκε στην διέλευση του πεζοδρομίου. Οι πεζοί απάντησαν επίσης με αγωγή και μήνυση.
Το Ειρηνοδικείο έκρινε ως εξής:
Σύμφωνα με την απόφαση 966/2009 του Δικαστηρίου, ο ιδιοκτήτης του τζιπ καλείται να καταβάλλει 600 ευρώ σε κάθε έναν από τους δύο πεζούς καθώς και 80 ευρώ για τα δικαστικά τους έξοδα.
Σύμφωνα με την απόφαση 967/2009 του Δικαστηρίου, ο πεζός που υπερέβη το αυτοκίνητο, καλείται να καταβάλλει αποζημίωση 745 ευρώ καθώς κι 100 ευρώ για δικαστικά έξοδα, ενώ η αγωγή του ιδιοκτήτη απορρίπτεται για την πεζό φίλη, στην οποία ο ιδιοκτήτης καλείται να καταβάλλει άλλα 100 ευρώ ως δικαστικά έξοδα.
Με την δεύτερη απόφαση πάντως απορρίφθηκε η ένσταση του πεζού για ενάσκηση νόμιμου δικαιώματος του να συνεχίσει την περιπατητική του ευθεία ακόμη και πάνω από το τζιπ: το Δικαστήριο δηλαδή δεν δικαίωσε αυτή την πράξη, αλλά αναγνώρισε την αγανάκτησή του.
Σημειωτέον ότι και οι δύο αποφάσεις είναι τελικές, καθόσον δεν προσβάλλονται με έφεση (επειδή εκδικάστηκαν με την ειδική διαδικασία των μικροδιαφορών), ενώ δεν προβλέπεται και ενάσκηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Η απόφαση 966/2009 είναι ιδιαίτερα σημαντική επειδή αναγνωρίζει δικαίωμα αποζημίωσης για προσβολή προσωπικότητας του διερχόμενου πεζού από παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που έχει καταλάβει το πεζοδρόμιο. Εκτός δηλαδή από την προστασία του νόμου με το διοικητικό πρόστιμο της τροχαίας - η οποία στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν επελήφθη του θέματος και η μεροληψία εις βάρος των πεζών από τον αστυνομικό που κατέγραψε το συμβάν έχει διαγνωσθεί και από τον Συνήγορο του Πολίτη - ο πεζός έχει πλέον ένα ιδιωτικού δικαίου μέσο προστασίας: την αγωγή αποζημίωσης λόγω ηθικής βλάβης από την προσβολή της προσωπικότητάς του.
Ταυτόχρονα όμως, με την απόφαση 967/2009 το Δικαστήριο οριοθετεί αυτό το δικαίωμα, μη δεχόμενο την ατιμωρησία σε περίπτωση πρόκλησης ζημίας στο παράνομα παρκαρισμένο όχημα - χωρίς ωστόσο ειδικότερη αιτιολόγηση αυτής της άποψης.
Ένα απόσπασμα από την απόφαση 966/2009:
" Την 21η Μαρτίου 2007, ημέρα Τετάρτη και περί ώρα 21.30, οι ενάγοντες βάδιζαν στο πεζοδρόμιο της οδού Αραχώβης με κατεύθυνση προς χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου της δευτέρας εξ αυτών. Ενώ περπατούσαν στο πεζοδρόμιο της οδού Αραχώβης στο ύψος του αριθμού Χ εμποδίστηκαν να συνεχίσουν την πορεία τους από το με αριθμό κυκλοφορίας ΧΧΧ αυτοκίνητο μάρκας Ψ, ιδιοκτησίας του εναγομένου, το οποίο ήταν σταθμευμένο πλησίον του [καταστήματος] που διατηρεί ο τελευταίος στην οδό Αραχώβης αρ. Χ και μπροστά από παρακείμενο του [καταστήματος] εσωτερικό ιδιωτικό πάρκιγνκ. Συγκεκριμένα το εν λόγω αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο καθέτως επί του πεζοδρομίου και καταλάμβανε ολόκληρο το πλάτος αυτού. Οι ενάγοντες ήταν αδύνατο να συνεχίσουν την πορεία τους επάνω στο πεζοδρόμιο και ήσαν υποχρεωμένοι να κατέβουν στο οδόστρωμα της οδού Αραχώβης, όπου εκείνη τη στιγμή υπήρχε αυξημένη κίνηση αυτοκινήτων με κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.
Η θέα του αυτοκινήτου το οποίο ήταν σταθμευμένο κανονικά και όχι με αναμένα τα alarm, ώστε να δείχνει ότι ο οδηγός του το είχε σταθμεύσει προσωρινά καθώς και η απουσία του οδηγού του, δημιούργησαν ένα συναίσθημα αγανακτήσεως στους ενάγοντες και ιδιαίτερα στον πρώτο εξ αυτών, ο οποίος είδε να καταπατώνται τα δικαιώματά του ως πεζού και αισθανόμενος εντελώς αβοήθητος και απροστάτευτος από την καταπάτηση του στοιχειώδους δικαιώματός του να βαδίζει ελεύθερα σαν πεζός στα πεζοδρόμια της πόλης του, ενήργησε εντελώς παρορμητικά και ακούμπησε τα χέρια του στο καπό του αυτοκινήτου, προσπαθώντας να το υπερπηδήσει.
Η στάθμευση αυτή ήξταν παράνομη, γενομένη κατά παράβαση του άρθρου 34 παρ. 2 του Κ.Ο.Κ. η δε συμπεριφορά του εναγομένου έγινε εκ προθέσεως διότι αυτός εγνώριζε το παράνομο της πράξεώς του, ως επίσης εγνώριζε ότι με αυτή την στάθμευση απεκλείετο η χρήση του πεζοδρομίου από τους διερχομένους πεζούς. Πέραν του παρανόμου της πράξεως λόγω παραβάσεως διατάξεως του Κ.Ο.Κ. η πράξη αυτή αποτέλεσε επέμβαση στην προσωπικότητα των εναγόντων, εφ' όσον με αυτήν παραβιάστηκε η γενική υποχρέωση να μην προσβάλλει κανείς υλικά ή ηθικά αγαθά του άλλου. Δηλαδή και εξ αυτού του λόγου θεωρείται παράνομος προσβολή.
Με αυτήν την παράνομη και υπαίτια πράξη του εναγομένου παραβάσθηκε η προσωπικότητα των εναγόντων, εφ΄όσον παρεκωλύθησαν στην χρήση κοινόχρηστου χώρου και δη του πεζοδρομίου, δηλαδή χώρου προοριζομένου κατά τον νόμον, την κοινωνική συνείδηση και την κοινή αντίληψη, για την χρήση των πεζών και όχι για την στάθμευση των αυτοκινήτων. Η δυνατότητα χρήσεως του πεζοδρομίου απορρέει εκ του προστατευόμενου δικαιώματος της προσωπικότητάς των και αποτελεί εκδήλωση της ελευθερίας, η οποία αποτελεί στοιχείο της προσωπικότητος τούτων συνταγματικώς κατοχυρωμένο. "
Να σημειωθεί ότι η υπόθεση εκδικάσθηκε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κοινωνικοπολιτική χρονική συγκυρία, τον Δεκέμβρη του 2008.
Το Ειρηνοδικείο Αθηνών εξέδωσε δύο αποφάσεις για την γνωστή υπόθεση του πεζού που υπερπήδησε ένα τζιπ το οποίο είχε σταθμεύσει σε πεζοδρόμιο αποκλείοντας την ελεύθερη διέλευση των περαστικών.
Η υπόθεση είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης ως μία ιδιάζουσα περίπτωση, καθώς ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου παρόλο που είχε παρκάρει παράνομα έκανε μήνυση και αγωγή αποζημίωσης εναντίον του πεζού που υπερπήδησε το τζιπ, αλλά και της φίλης του που επίσης εμποδίστηκε στην διέλευση του πεζοδρομίου. Οι πεζοί απάντησαν επίσης με αγωγή και μήνυση.
Το Ειρηνοδικείο έκρινε ως εξής:
Σύμφωνα με την απόφαση 966/2009 του Δικαστηρίου, ο ιδιοκτήτης του τζιπ καλείται να καταβάλλει 600 ευρώ σε κάθε έναν από τους δύο πεζούς καθώς και 80 ευρώ για τα δικαστικά τους έξοδα.
Σύμφωνα με την απόφαση 967/2009 του Δικαστηρίου, ο πεζός που υπερέβη το αυτοκίνητο, καλείται να καταβάλλει αποζημίωση 745 ευρώ καθώς κι 100 ευρώ για δικαστικά έξοδα, ενώ η αγωγή του ιδιοκτήτη απορρίπτεται για την πεζό φίλη, στην οποία ο ιδιοκτήτης καλείται να καταβάλλει άλλα 100 ευρώ ως δικαστικά έξοδα. Με την δεύτερη απόφαση πάντως απορρίφθηκε η ένσταση του πεζού για ενάσκηση νόμιμου δικαιώματος του να συνεχίσει την περιπατητική του ευθεία ακόμη και πάνω από το τζιπ: το Δικαστήριο δηλαδή δεν δικαίωσε αυτή την πράξη, αλλά αναγνώρισε την αγανάκτησή του.
Σημειωτέον ότι και οι δύο αποφάσεις είναι τελικές, καθόσον δεν προσβάλλονται με έφεση (επειδή εκδικάστηκαν με την ειδική διαδικασία των μικροδιαφορών), ενώ δεν προβλέπεται και ενάσκηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Η απόφαση 966/2009 είναι ιδιαίτερα σημαντική επειδή αναγνωρίζει δικαίωμα αποζημίωσης για προσβολή προσωπικότητας του διερχόμενου πεζού από παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που έχει καταλάβει το πεζοδρόμιο.
Εκτός δηλαδή από την προστασία του νόμου με το διοικητικό πρόστιμο της τροχαίας - η οποία στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν επελήφθη του θέματος και η μεροληψία εις βάρος των πεζών από τον αστυνομικό που κατέγραψε το συμβάν έχει διαγνωσθεί και από τον Συνήγορο του Πολίτη - ο πεζός έχει πλέον ένα ιδιωτικού δικαίου μέσο προστασίας: την αγωγή αποζημίωσης λόγω ηθικής βλάβης από την προσβολή της προσωπικότητάς του.
Ταυτόχρονα όμως, με την απόφαση 967/2009 το Δικαστήριο οριοθετεί αυτό το δικαίωμα, μη δεχόμενο την ατιμωρησία σε περίπτωση πρόκλησης ζημίας στο παράνομα παρκαρισμένο όχημα - χωρίς ωστόσο ειδικότερη αιτιολόγηση αυτής της άποψης.
Ένα απόσπασμα από την απόφαση 966/2009:
" Την 21η Μαρτίου 2007, ημέρα Τετάρτη και περί ώρα 21.30, οι ενάγοντες βάδιζαν στο πεζοδρόμιο της οδού Αραχώβης με κατεύθυνση προς χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου της δευτέρας εξ αυτών. Ενώ περπατούσαν στο πεζοδρόμιο της οδού Αραχώβης στο ύψος του αριθμού Χ εμποδίστηκαν να συνεχίσουν την πορεία τους από το με αριθμό κυκλοφορίας ΧΧΧ αυτοκίνητο μάρκας Ψ, ιδιοκτησίας του εναγομένου, το οποίο ήταν σταθμευμένο πλησίον του [καταστήματος] που διατηρεί ο τελευταίος στην οδό Αραχώβης αρ. Χ και μπροστά από παρακείμενο του [καταστήματος] εσωτερικό ιδιωτικό πάρκιγνκ. Συγκεκριμένα το εν λόγω αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο καθέτως επί του πεζοδρομίου και καταλάμβανε ολόκληρο το πλάτος αυτού. Οι ενάγοντες ήταν αδύνατο να συνεχίσουν την πορεία τους επάνω στο πεζοδρόμιο και ήσαν υποχρεωμένοι να κατέβουν στο οδόστρωμα της οδού Αραχώβης, όπου εκείνη τη στιγμή υπήρχε αυξημένη κίνηση αυτοκινήτων με κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.
Η θέα του αυτοκινήτου το οποίο ήταν σταθμευμένο κανονικά και όχι με αναμένα τα alarm, ώστε να δείχνει ότι ο οδηγός του το είχε σταθμεύσει προσωρινά καθώς και η απουσία του οδηγού του, δημιούργησαν ένα συναίσθημα αγανακτήσεως στους ενάγοντες και ιδιαίτερα στον πρώτο εξ αυτών, ο οποίος είδε να καταπατώνται τα δικαιώματά του ως πεζού και αισθανόμενος εντελώς αβοήθητος και απροστάτευτος από την καταπάτηση του στοιχειώδους δικαιώματός του να βαδίζει ελεύθερα σαν πεζός στα πεζοδρόμια της πόλης του, ενήργησε εντελώς παρορμητικά και ακούμπησε τα χέρια του στο καπό του αυτοκινήτου, προσπαθώντας να το υπερπηδήσει.
Η στάθμευση αυτή ήταν παράνομη, γενομένη κατά παράβαση του άρθρου 34 παρ. 2 του Κ.Ο.Κ. η δε συμπεριφορά του εναγομένου έγινε εκ προθέσεως διότι αυτός εγνώριζε το παράνομο της πράξεώς του, ως επίσης εγνώριζε ότι με αυτή την στάθμευση απεκλείετο η χρήση του πεζοδρομίου από τους διερχομένους πεζούς. Πέραν του παρανόμου της πράξεως λόγω παραβάσεως διατάξεως του Κ.Ο.Κ. η πράξη αυτή αποτέλεσε επέμβαση στην προσωπικότητα των εναγόντων, εφ' όσον με αυτήν παραβιάστηκε η γενική υποχρέωση να μην προσβάλλει κανείς υλικά ή ηθικά αγαθά του άλλου. Δηλαδή και εξ αυτού του λόγου θεωρείται παράνομος προσβολή.
Με αυτήν την παράνομη και υπαίτια πράξη του εναγομένου παραβάσθηκε η προσωπικότητα των εναγόντων, εφ΄όσον παρεκωλύθησαν στην χρήση κοινόχρηστου χώρου και δη του πεζοδρομίου, δηλαδή χώρου προοριζομένου κατά τον νόμον, την κοινωνική συνείδηση και την κοινή αντίληψη, για την χρήση των πεζών και όχι για την στάθμευση των αυτοκινήτων. Η δυνατότητα χρήσεως του πεζοδρομίου απορρέει εκ του προστατευόμενου δικαιώματος της προσωπικότητάς των και αποτελεί εκδήλωση της ελευθερίας, η οποία αποτελεί στοιχείο της προσωπικότητος τούτων συνταγματικώς κατοχυρωμένο. "
Να σημειωθεί ότι η υπόθεση εκδικάσθηκε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη κοινωνικοπολιτική χρονική συγκυρία, τον Δεκέμβρη του 2008.
http://www.evonymos.org/greek/viewarticle.asp?id=4849
Μικρή Λουλού
26/01/2012, 19:01
ΓΕΓΟΝΟΣ EINAI OTI EINAI ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ!!!
καθως ΓΕΓΟΝΟΣ ειναι οτι το 98+ % των περιπτωσεων ειναι για ευκολια και οχι απο αναγκη !
που σημαινει οτι ,
απο την στιγμη που δεν ειναι κοντα για να εχει μια αισθηση του προβληματος που δημιουργει,ωστε να εχει και τον χρονο να αντιδρασει καπως και να διευκολυνει,μας γραφει ελσφρως στα αρχιδακια του,συμφωνα με ολα αυτα που προανεφεραν οι ανωτερω..
στην ΣΠΑΝΙΑ λοιπον περιπτωση που ανηκει στο 2-% που ηταν επιτακτικη αναγκη ΧΩΡΙΣ να ενημερωσει παρακειμενους μαγαζατορες,ενοικους.διερχομενους εστω,θεωρειται ως παραπλευρη απωλεια και πολυ λυπουμαστε γι'αυτο..
στην τελικη (κατ εμε) εμπιπτει στην διακριτικη ευχερια των παρισταμενων και ευλογως αγανακτισμενων που πραττουν κατα το δοκουν !
ΔΕΝ εχω διπλοπαρκαρει/τριπλοπαρκαρει/καθετα παρκαρει./οριζοντια παρκαρει ποτε χωρις να εχω επαφη με το αμαξι (και με επαγγελματικο,και με ιχ)
εχω πολλακις βοηθηθει (με την εννοια της αναγνωρισης) ξεφορτωνοντας φορτια και ζητωντας την ολιγολεπτη υπομονη τους,.μπλα,μπλα,μπλα..
ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ τους αλλους!!
ΨΕΜΜΑΤΑ!!μια φορα το αφησα και ενοχλουσε (πεζους) και βρηκα το αυτοκολλητο με τον γαιδαρο...ζητω συγνωμη..
το 98% που κυκλοφορει στο δρομο εχει καποιο λογο και δεν κυκλοφορει απο χομπι !!
δια ταυτα...
ΔΕΝ κατηγορω αυτον που διαπιστωνει τον στ'αρχιδισμο του αλλου και βοηθαει αυτον που πρεπει να παει στη δουλεια του,ο οποιος βοηθαει αυτον που του εχει σαπισει ο ακουστικος πορος απο τα κορναρισματα στην ανατροπη του εκαστοτε AUDI,WV,SKODA,DACIA,CITROEN,e.t.c...
δεν με ενδιαφερει το υψος και το πλατος του ιδιοκτητη καθως και οι γηπεδικες του ανησυχιες!
οπως λενε και οι TXC,
"εχω την μεθοδο του Προκρουστη,
φερνω στα μετρα μου τον καθε πουστη"
εν κατακλειδι...
καποια στιγμη θα επρεπε να περιμενουμε οτι θα δουμε πιο δραστικες λυσεις μιας και κανεις δεν κανει κατι για να μας προφυλαξει.
αλλα αντι αυτο να το λεμε αυτοδικια και οποιες αλλες ερμηνεις ακουστηκαν,θα μπορουσαμε να το πουμε και απλα..
ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ..
Joyrider
26/01/2012, 19:08
Μα που είναι αυτή η δικηγορίνα όταν την χρειάζεσαι; :wacko:
Να μας εξηγήσει λίγο τα άρθρα 282-283 του αστικού κώδικα περί αυτοδικίας. :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Έχετε σκεφτεί σε ποιες περιπτώσεις φτάνουμε σε αυτοδικία; Όταν ο νόμος δεν εφαρμόζεται ή όταν ο νόμος δεν σε καλύπτει.
Στην πρώτη περίπτωση μπορεί και να το δικαιολογούσα στην δεύτερη δεν θα ήθελα να ξέρω πως θα ήταν αν ο καθένας αποφάσιζε μια μέρα ότι ο τάδε, δείνα νόμος δεν τον καλύπτει οπότε νομοθετεί και τιμωρεί όπως του καπνίσει. ΧΑΟΣ.
Στην προκειμένη περίπτωση συνέβαλαν και δυο λέξεις στο περιστατικό: AUDI Α3 και Εξάρχεια :lol:
Το γεγονός ότι ο κόσμος νιώθει ολοένα και λιγότερο προστατευμένος από αυτούς που υποτίθεται υπάρχουν για να εφαρμόζουν τους νόμους ( :a13: :a31: ) και η απονομή δικαιοσύνης είναι είτε σερνάμενη είτε ανύπαρκτη αυτά θα αρχίσουν να αυξάνονται.
Διπλωμάτη... :p
Διάλεξε στρατόπεδο τώρα! :D
Εγώ πάντως το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έγινε.
άσχετο
ή μάλλον όχι και τόσο
με αφορμή μερικά ποστ εδώ μπήκα στο... κατάλληλο σάιτ και έχω να σας μεταφέρω
φωτογραφίες από την νέα επιτυχία της Τζούλιας
η Τζούλια τώρα και με .... γάιδαρο
.
.
μα πού πάει το μυαλό σας;
http://www.streetpanthers.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=36:2011-03-29-10-43-39&catid=1:2009-10-27-16-58-09&Itemid=5
http://shinecast.wordpress.com/2011/03/24/επιστολή-στην-τζούλια-αλεξανδράτου/
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- τριτη απορια....ποιος ειναι αυτος που αποφασιζει ποιο απαιτει αναποδογυρισμα και ποιο όχι?
Αυτό και άλλο ένα :
Μέχρι ποιό σημείο δικαιολογούμαστε;
Τουμπάρισμα το αμάξι;
Σπάσιμο και τα παράθυρα;
Κάψιμο;
Πού θα το σταματάμε και ποιος θα το αποφασίζει;
Αμα πετύχουμε τη μία στις 100 που αυτός που το άφησε έτσι όντως δεν γινόταν να το αποφύγει του λέμε «σόρυ φιλαράκο νομίζαμε ότι μας έγραφες στην καραπαπάρα σου»;
Μικρή Λουλού
26/01/2012, 19:20
παιδια αυτα εχουν να κανουν με την συγκυρια και με την δυναμικη της στιγμης!
καποιοι ξεπερασαν τα ορια της υπομονης τους προφανως!
εγω προτεινω να σταματαμε στην σωστη τοποθετηση χωρις κανιβαλλισμους!:lol: :lol:
αν πετυχουμε δε την 1 στις 100,κι εγω συμφωνω να ζηταμε συγνωμη..
:smokin:
Joyrider
26/01/2012, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Διπλωμάτη... :p
Διάλεξε στρατόπεδο τώρα! :D
Εγώ πάντως το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έγινε.
Μπορεί και να το δικαιολγούσα. Δεν θα το επικροτούσα πάντως. Ίσως είναι και αναγκαίο κακό μερικές φορές.(για την πρώτη περίπτωση πάντα)
Δεν μπορώ να πω με σιγουριά. :lol:
el_hymador
26/01/2012, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
εν κατακλειδι...
καποια στιγμη θα επρεπε να περιμενουμε οτι θα δουμε πιο δραστικες λυσεις μιας και κανεις δεν κανει κατι για να μας προφυλαξει.
αλλα αντι αυτο να το λεμε αυτοδικια και οποιες αλλες ερμηνεις ακουστηκαν,θα μπορουσαμε να το πουμε και απλα..
ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ..
Α γεια σου! Αυτο ειναι το νοημα!
Ενας πολυ καλος μου φιλος εχει γεμισει δυο κουτες με "λαφυρα" στο σπιτι του... σπασμενους καθρεφτες (ναι και απο μηχανακια) στραβωμενες και ξεριζωμενες κεραιες, σηματα αυτοκινητοβιομηχανιων... οχι δεν ειναι κλεφτρονι, απλα σχεδον καθε βραδυ βγαζει βολτα τον πατερα του ο οποιος εχει υποστει εγκεφαλικο και περπαταει με μεγαλη δυσκολια σε π. Απο το πεζοδρομιο εννοειται... οποιο οχημα εμποδιζει λοιπον στο πεζοδρομιο τη διαβαση ενος ανθρωπου με κινητικα προβληματα υποκειται μια μικρη ζημιουλα...
micro_fresh
26/01/2012, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από fkol k4
Αυτό και άλλο ένα :
Μέχρι ποιό σημείο δικαιολογούμαστε;
Τουμπάρισμα το αμάξι;
Σπάσιμο και τα παράθυρα;
Κάψιμο;
Πού θα το σταματάμε και ποιος θα το αποφασίζει;
Αμα πετύχουμε τη μία στις 100 που αυτός που το άφησε έτσι όντως δεν γινόταν να το αποφύγει του λέμε «σόρυ φιλαράκο νομίζαμε ότι μας έγραφες στην καραπαπάρα σου»;
+1
Το γεγονός είναι ότι η ζωή δεν έχει undo όπως ειπώθηκε και παραπάνω. Κι εγώ δεν θα το έκανα αλλά και αν ήμουν στην ουρά κανα 2ωρο μπορεί και να έλεγα "καλά του κάνανε" αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι. Γιατί υπάρχει νόμος γι' αυτό. Και αν ο καθείς ερμηνεύει το νόμο ή αποδίδει ποινές κατά βούληση πάμε πίσω ολοταχώς!
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να εκτονώσουμε την ενέργεια μας στο γιατί "θα ρθει η αστυνομία μετά απο 2 ώρες και δε θα κάνει και τιποτα" - - και για να μην παρεξηγούμαι το τίποτα σημαίνει ακόμα και να βοηθήσει τον άνθρωπο αν όντως υπάρχει πρόβλημα και όχι starχιδισμος - - ή και στο γιατί υπάρχει αυτό το μπάχαλο και πως σταδιακά μπορούμε να το διορθώσουμε.
Φιλικα :wave2:
ενα ειναι το σιγουρο ..
ο οδηγος του audi θα το σκευτει παααααρα πολυ να ξαναπαρατησει οπου να ναι το καρο του .. :winka:
MG-KTiNoS
26/01/2012, 19:40
στην ΣΠΑΝΙΑ λοιπον περιπτωση που ανηκει στο 2-% που ηταν επιτακτικη αναγκη ΧΩΡΙΣ να ενημερωσει παρακειμενους μαγαζατορες,ενοικους.διερχομενους εστω,θεωρειται ως παραπλευρη απωλεια και πολυ λυπουμαστε γι'αυτο..
ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ..
Αυτά είπαν και οι Αμερικάνοι όταν έριξαν την έξυπνη ρουκέτα μέσα στο καταφύγιο στο Ιράκ.
Φίλε μου με απλά λόγια αυτό ονομάζετε φασισμός.
Αυτοοργανώσου μόνος σου να μου λείπει το βύσσινο !
Πανοπτικός
26/01/2012, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Φίλε μου με απλά λόγια αυτό ονομάζετε φασισμός.
Αυτοοργανώσου μόνος σου να μου λείπει το βύσσινο !
Και αυτο που λες εσυ το λεει ο Παγκαλος οταν του πετανε καφεδες κ γιαουρτια, "φασισμος κ τραμπουκισμος"
Θα σου πω πως το βλεπω εγω, αυτος που γουσταρει βαζελινη κ ροπαλο του μπειζμπολ ΜΕΣΑ στην βουλη, θα αναποδογυρισει κ το αμαξι...
(ασε που φασισμος ειναι να αφηνεις το αμαξι οπου γουσταρεις κ να βασιζεσαι στην υπομονη των "θυματων" εκει εξω...)
εν κατακλειδι...
ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ..
Η πιο σωστη κουβεντα. :beer: :beer: :beer: :beer:
el_hymador
26/01/2012, 19:53
Μου αρεσει που κανετε λογο περι "νομων της ζουγκας" , οτι "θα γινουμε ζωα", οτι ειναι"φασισμος" και αλλα τετοια, λες και δεν τα υποκειστε καθημερινα! Σαφως και τα υποκειστε, αλλα για εναν πολυ περιεργο λογο τα εχετε συνηθισει, τα θεωρειτε δεδομενα και τα υπομενετε στωϊκα... Θεωρειτε δεδομενο οτι ο μ@λ@κ@ς θα προκαλεσει κυκλοφοριακο κομφουζιο και παρακωλυση συγκοινωνιων, οτι η αστυνομια θα αδιαφορησει και οτι ειστε πραγματικα απροστατευτοι απεναντι στη "μαγκια του", αλλα δεν κανετε τιποτα για αυτο. Η σταση του δεν ειναι "φασισμος"; Δεν συμπεριφερεται ως ζωο απεναντι στους συναναθρωπους του; Στην τελικη λοιπον, παρτε το ως ανταποδοση της δικης του συμπεριφορας!
Πραγματικα δεν μου κανει καμμια εντυπωση που εχουμε αυτους που εχουμε να μας κυβερνανε και που μας γ@μ@νε ασαλιωτα εδω και καιρο... καθειστε να το συζητησετε και να δειτε τις κοινωνικοπολιτικες προεκτασεις του, εχουμε καιρο... :rolleyes:
keepdreaming
26/01/2012, 20:03
Δεν μας ειπαν ομως αν οι "μαγκες" των εξαρχειων που ξεχειλιζει η αντριλα απ'τις τσεπες τους και γυρισαν το αμαξι, εμειναν εκει οταν ηρθε ο ιδιοκτητης και ανελαβαν τις ευθυνες τους...
Μερικοι εδω μεσα ειναι τουλαχιστον υποκριτες...
Εγω δουλευω 12 ωρες τη μερα για 10 χρονια και στην τελικη παιρνω ενα Αudi που κανει 40.000 ευρω. Γουστο μου και καμαρι μου. Εφτυσα αιμα και εστησα κωλο γι αυτο το αμαξι. Και το παρκαρω καπου ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Ποιος εισαι εσυ που θα ερθεις και θα το αναποδογυρισεις? Εχεις αυτο το δικαιωμα? Ας ερθει η αστυνομια να παρει πινακιδες και να το "φορτωσει".
Στην τελικη εχεις τα @@ να παραδεχθεις αυτο που εκανες μπροστα μου? Εχεις τα @@ να πας μεσα για βανδαλισμο/καταστροφη ξενης περιουσιας και να πληρωσεις και ενα 10χιλιαρο ζημια (α και ενα καινουριο κινητηρα, επειδη το λεω εγω και ο γαμαουα δικηγορος μου) μετα απο αυτο που εκανες?
Στο παραπανω, οπου "εγω" βαλτε τον εαυτο σας και οπου "εσυ" βαλτε τον μ@λ@κ@ που το αναποδογυρισε... :wave2: :wave2:
Δεν είμαι από τους φανατικούς της αυτοδικίας, αλλά όντως κάτι "μάγκες" που γράφουν προκλητικά στα @ρχ@δια τους τους πάντες και διπλοπαρκάρουν ουτε καν προσεκτικά αλλά κλείνοντας τον δρόμο και απαγορεύοντας την κίνηση στους υπόλοιπους το έχουν παρακάνει και δεν το κρύβω ότι η πρώτη αντίδρασή μου μόλις το είδα ήταν "Ναγιάσει το χέρι τους"...
Ήμουν παρών κάποια στιγμή στο κέντρο στην Μπόταση όταν ένα SUB είχε φρακάρει με το έτσι γουστάρω τον δρόμο και είχε μπλοκάρει πίσω του ένα γεμάτο λεωφορείο. Πίσω από το λεωφορείο δε το χάος...Μετά από 20 λεπτά κορναρισμάτων και χάους εδέησε να φανεί να το μετακινήσει και όταν κάποιοι του την είπαν είχε το θράσος να βγεί κι από πάνω...Ένας "μάγκας" που "μαμεί και δέρνει"επειδή του τύχανε μερικά λεφτά...
Για μένα λοιπόν καλά του κάνανε... Σίγουρα θα το σκεφτεί 3 φορές πριν το ξανατολμήσει... :smokin:
ΥΓ Αυτός που τράβηξε τις φωτό δεν περίμενε λίγο να φανεί ο ιδιοκτήτς ρε γμτ...
Γούσταρα πολύ να δω την φάτσα του μόλις θα το αντίκρυζε... :evil:
Μάλλον η βάση της διαφωνίας μας είναι ότι για τους μεν -που υποστηρίζουν ότι καλά του κάνανε- το κύριο πρόβλημα είναι ότι ο τύπος ουσιαστικά έκλεισε το δρόμο και το δευτερεύον ότι η αστυνομία είναι ανύπαρκτη για να το απομακρύνει, κόψει κλήση κλπ ενώ για τους δε -που λένε ότι δεν είναι πράγματα αυτά- το αντίθετο.
Ποιο είναι αλήθεια το κύριο πρόβλημα; Θα είμασταν ευχαριστημένοι αν είχε επέμβει η αστυνομία του το είχαν πάρει με γερανό και είχε πληρώσει το αναλογούν πρόστιμο ή αν ο συγκεκριμένος είχε αφιερώσει ελάχιστο χρόνο να σκεφτεί να βάλει λίγο πιο μέσα το αμάξι του -ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΩΡΟ- ώστε να μην ενοχλήσει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
ή αν ο συγκεκριμένος είχε αφιερώσει ελάχιστο χρόνο να σκεφτεί να βάλει λίγο πιο μέσα το αμάξι του -ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΩΡΟ- ώστε να μην ενοχλήσει;
ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα φίλε μου... το έχουν παραξηλώσει εντελώς...
Όλοι μας έχουμε αναγκααστεί να παρκάρουμε παράνομα και να ΨΙΛΟεμποδίζουμε...Αλλά καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να εμποδίζουμε λιγότερο και αν τελικά αναγκαστούμε να εμποδίζουμε πολύ, τουλάχιστον φροντίζουμε να είναι για ελάχιστο χρόνο και είμαστε σε "ακτίνα επέμβασης" ώστε μόλις χρειαστεί να το μετακινήσουμε αμέσως.
Από αυτό το σημείο όμως μέχρι την πλήρη επίδειξη τσαμπουκά και σταρχιδισμού με την λογική του "σας γράφω όλους προκειμένου εγώ να κάνω την δουλειά μου όπως γουστάρω" έχει απόσταση μεγάλη... Και αυτήν πλήρωσε ο "κύριος"...Και δικαίως... :winka:
el_hymador
26/01/2012, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
Δεν μας ειπαν ομως αν οι "μαγκες" των εξαρχειων που ξεχειλιζει η αντριλα απ'τις τσεπες τους και γυρισαν το αμαξι, εμειναν εκει οταν ηρθε ο ιδιοκτητης και ανελαβαν τις ευθυνες τους...
Μερικοι εδω μεσα ειναι τουλαχιστον υποκριτες...
Εγω δουλευω 12 ωρες τη μερα για 10 χρονια και στην τελικη παιρνω ενα Αudi που κανει 40.000 ευρω. Γουστο μου και καμαρι μου. Εφτυσα αιμα και εστησα κωλο γι αυτο το αμαξι. Και το παρκαρω καπου ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Ποιος εισαι εσυ που θα ερθεις και θα το αναποδογυρισεις? Εχεις αυτο το δικαιωμα? Ας ερθει η αστυνομια να παρει πινακιδες και να το "φορτωσει".
Στην τελικη εχεις τα @@ να παραδεχθεις αυτο που εκανες μπροστα μου? Εχεις τα @@ να πας μεσα για βανδαλισμο/καταστροφη ξενης περιουσιας και να πληρωσεις και ενα 10χιλιαρο ζημια (α και ενα καινουριο κινητηρα, επειδη το λεω εγω και ο γαμαουα δικηγορος μου) μετα απο αυτο που εκανες?
Στο παραπανω, οπου "εγω" βαλτε τον εαυτο σας και οπου "εσυ" βαλτε τον μ@λ@κ@ που το αναποδογυρισε... :wave2: :wave2:
Ξεκινάω από το "ας έρθει η αστυνομία και να το φορτώσει"...εξαιρετικά σπάνια... Πόσες φορές θα το πούμε και θα το γράψουμε αυτο;! Δεν έρχονται ή αλλάζει γεωλογική περίοδος μέχρι που να έρθουν!
Επίσης το συγκεκριμένο αμάξι δεν ήταν παρκαρισμένο απλώς παράνομα, ήταν παρακαρισμένο με τρόπο που προκαλούσε παρακώλυση συγκοινωνιών και εμπόδιζε δεκάδες ανθρώπους να πάνε στις δουλειές / προορισμούς τους.
Για το ποιοι ήταν αυτοί και αν είχαν το δικαίωμα να το αναποδογυρίσουν (περίπου) θα σου απαντήσω με τα ίδια ερωτήματα: Ποιος είναι αυτός που πρακάρει όπου του κ@υλώσει; Έχει το δικαίωμα; Ο καθένας (μονάδα) μπορεί να λειτουργεί αναλόγως του συμφέροντος του εις βάρος τον άλλων (πολλών);
Σιγά μην περίμεναν τον μ@λ@κ@ να γυρίσει κιόλας... ο μ@λ@κ@ς που ήταν όταν του κόρναραν να πάρει το αμάξι του;
Πανοπτικός
26/01/2012, 20:29
Ποιος εισαι εσυ που θα ερθεις και θα το αναποδογυρισεις?
Και ποιος εισαι εσυ που θα με εμποδισεις να παω στην δουλεια μου με το "ετσι θελω".
Και ποιος εισαι εσυ που θα εμποδισεις το ασθενοφορο με τον πατερα μου τον καρδιακο ή το παιδι μου να παει στο νοσοκομειο.. με το "ετσι θελω"
Η μαλακια που εκανες εσυ με το "νομιμο" αμαξι σου μπορει να κοστισει μια ζωη, οποτε συζητηση δεν υπαρχει παραπερα.
Μακαρι να ημουν ο χουλκ να σηκωνω οτι αμαξι εμποδιζει δημοσια, επειδη αστυνομια -παρολο που πληρωνουμε- για αυτα τα απλα δεν υπαρχει, μονο κατι ζωα διασπαρτα που κανουν σουζες στα φαναρια
μη ψαρωνεις :D
sergiosm
26/01/2012, 20:35
Μα που είναι αυτή η δικηγορίνα όταν την χρειάζεσαι; :wacko:
Να μας εξηγήσει λίγο τα άρθρα 282-283 του αστικού κώδικα περί αυτοδικίας. :look:
282 AK
Η ικανοποίηση της αξίωσης από το δικαιούχο αυτοδύναμα και χωρίς τη βοήθεια της αρχής (αυτοδικία) επιτρέπεται μόνο όταν η βοήθεια της αρχής δεν μπορεί να φτάσει έγκαιρα και υπάρχει κίνδυνος από την αναβολή να ματαιωθεί ή να δυσκολευτεί σημαντικά η πραγμάτωση της αξίωσης
283 AK
Οποιος αυτοδικεί χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, ή υπερβαίνει το μέτρο που είναι αναγκαίο για την αποτροπή του κινδύνου, έχει υποχρέωση αποζημίωσης. Την ίδια υποχρέωση έχει και αν νόμιζε από πλάνη ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου.
Η κρίση δική σου
Αν και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ...
kalgeorge
26/01/2012, 20:43
:
ante epitelous......
egw den diavazw aurio, varethika...exw kai kalutera pragmata na asxolithw
Το καλύτερο σε αυτή την περίπτωση θα ήταν να αφιερώσει ο οδηγός λίγη ώρα ωστε να βρεί νόμιμη θέση για παρκάρισμα.
Αν δεν γίνει αυτό , θα έπρεπε να το είχε πάρει ο γερανός γιατι απλά είναι παράνομος.
Το οτι δεν κάνουν οι μπάτσοι την δουλειά τους είναι ενα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο όμως σε καμία περίπτωση δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να νομοθετεί σύμφωνα με την δική του λογική.
Αν δείς οτι οι μπάτσοι δεν κάνουν την δουλειά τους και θές εσύ να κάνεις κάτι γι αυτό , λύσεις υπάρχουν πάντα σε νόμιμα πλαίσια. Μπορείς να κάνεις καταγγελία και μήνυση . Πόσοι απο τους παρόντες το έκαναν?? Προφανώς κανένας, γιατί ο Νεοέλληνας είναι του "έλα μωρέ που να μπλέξουμε τώρα και τίποτα δεν πρόκειται να γίνει ".
Μπορεί όμως πολύ εύκολα να αναποδογυρίσει ένα αυτοκίνητο και στην ουσία να παρανομήσει και αυτός .
Το μεγάλο πρόβλημα είναι η νοοτροπία του νεοέλληνα , είτε βρίσκεται στην θέση του οδηγού είτε του βανδαλιστη.
Υγ Για να μην το ξεχάσω :a23: :a23: :a23: στον sniper
off topic
@ sergiosm: μια υπόθεση εργασίας: αν υπήρχε ανθενοφόρο που ήταν επείγον να περάσει βάσει του 282 δεν θα ήταν υπόχρεοι σε αποζημίωση αυτοί που θα το σήκωναν; Και αν δεν ήταν θα ήταν κάποιος άλλος, πχ η αρχή που δεν μπορούσε να παρέμβει εγκαίρως;
/off topic
Joyrider
26/01/2012, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
282 AK
Η ικανοποίηση της αξίωσης από το δικαιούχο αυτοδύναμα και χωρίς τη βοήθεια της αρχής (αυτοδικία) επιτρέπεται μόνο όταν η βοήθεια της αρχής δεν μπορεί να φτάσει έγκαιρα και υπάρχει κίνδυνος από την αναβολή να ματαιωθεί ή να δυσκολευτεί σημαντικά η πραγμάτωση της αξίωσης
283 AK
Οποιος αυτοδικεί χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, ή υπερβαίνει το μέτρο που είναι αναγκαίο για την αποτροπή του κινδύνου, έχει υποχρέωση αποζημίωσης. Την ίδια υποχρέωση έχει και αν νόμιζε από πλάνη ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου.
Η κρίση δική σου
Αν και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ...
Ναι τα είχα διαβάσει, αλλά ήθελα να τα εξηγήσει κάποιος ειδικός.
Ποια είναι η εκάστοτε "αξίωση" και τι μεγέθη είναι αυτά τα "έγκαιρα", "αναγκαίο" κτλ.
keepdreaming
26/01/2012, 20:48
283 AK
Οποιος αυτοδικεί χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, ή υπερβαίνει το μέτρο που είναι αναγκαίο για την αποτροπή του κινδύνου, έχει υποχρέωση αποζημίωσης. .
Οποιος αυτοδικεί χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, ή υπερβαίνει το μέτρο
υπερβαίνει το μέτρο
υπερβαίνει
el_hymador
26/01/2012, 20:54
Να τους βρει και να τους κάνει μήνυση τότε...:lol: :lol: :lol:
Πανοπτικός
26/01/2012, 20:55
off topic
@ sergiosm: μια υπόθεση εργασίας: αν υπήρχε ανθενοφόρο που ήταν επείγον να περάσει βάσει του 282 δεν θα ήταν υπόχρεοι σε αποζημίωση αυτοί που θα το σήκωναν; Και αν δεν ήταν θα ήταν κάποιος άλλος, πχ η αρχή που δεν μπορούσε να παρέμβει εγκαίρως;
/off topic
Αυτο λεει, οτι σε περιπτωση που ειναι κατι επειγον δεν υποχρεωνονται σε αποζημιωση.
Και λογικο ακουγεται.
nassosxlvbros
26/01/2012, 20:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Δεν είμαι από τους φανατικούς της αυτοδικίας, αλλά όντως κάτι "μάγκες" που γράφουν προκλητικά στα @ρχ@δια τους τους πάντες και διπλοπαρκάρουν ουτε καν προσεκτικά αλλά κλείνοντας τον δρόμο και απαγορεύοντας την κίνηση στους υπόλοιπους το έχουν παρακάνει και δεν το κρύβω ότι η πρώτη αντίδρασή μου μόλις το είδα ήταν "Ναγιάσει το χέρι τους"...
Ήμουν παρών κάποια στιγμή στο κέντρο στην Μπόταση όταν ένα SUB είχε φρακάρει με το έτσι γουστάρω τον δρόμο και είχε μπλοκάρει πίσω του ένα γεμάτο λεωφορείο. Πίσω από το λεωφορείο δε το χάος...Μετά από 20 λεπτά κορναρισμάτων και χάους εδέησε να φανεί να το μετακινήσει και όταν κάποιοι του την είπαν είχε το θράσος να βγεί κι από πάνω...Ένας "μάγκας" που "μαμεί και δέρνει"επειδή του τύχανε μερικά λεφτά...
Για μένα λοιπόν καλά του κάνανε... Σίγουρα θα το σκεφτεί 3 φορές πριν το ξανατολμήσει... :smokin:
ΥΓ Αυτός που τράβηξε τις φωτό δεν περίμενε λίγο να φανεί ο ιδιοκτήτς ρε γμτ...
Γούσταρα πολύ να δω την φάτσα του μόλις θα το αντίκρυζε... :evil:
Πάω και στοίχημα πως και την επόμενη φορά τα ίδια θα κάνει....μια μεικτή ασφαλειούλα και όλα οκ...Δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας στη περιουσία του άλλου,αλλά υπέρ της αυτοδικίας για μερικές μπάτσες,άνετα...;)
υγ Στο Βραχάτι και δε βρίσκετε να παρκάρετε;Άστο στου κυρ -Σταύρου :) Ή στη "τζούπιζα"
Πανοπτικός
26/01/2012, 21:08
Ναι τα είχα διαβάσει, αλλά ήθελα να τα εξηγήσει κάποιος ειδικός.
Ποια είναι η εκάστοτε "αξίωση" και τι μεγέθη είναι αυτά τα "έγκαιρα", "αναγκαίο" κτλ.
"εγκαιρο" & "αναγκαιο" σε περιπτωση κινδυνου δηλαδη (κατι που δεν συνεβη στο παρον)
"Πραγματωση της αξιωσης" = Να περασει το δρομο :lol:
"ή υπερβαίνει το μέτρο που είναι αναγκαίο" = Αν το καιγανε κ απο πανω (δηλαδη κατι που δεν προσφερει στην "αξιωση" απο τον "δικαιουχο" (αυτον που πρεπει να περασει)
Με αλλα λογια δηλαδη στο παρον (νομικα τουλαχιστον) υπηρξε υπερβολη καθως δεν υπηρχε κινδυνος, οποτε δικαιουται αποζημιωση ο καφρος του αυτοκινητου.
(επρεπε δηλαδη να κληθει η αστυνομια να επιβαλει τον νομο :a31: )
Ετσι καταλαβα εγω, αν κανω λαθος... μη μου το πειτε :bigcry: :bigcry:
Allst@rf
26/01/2012, 21:10
τα πράγματα είναι απλά...
Εμποδίζει και πίσω του έχει μια ουρά τριάντα χλμ;
καλούμαι την τροχαία και υπομονή μήπως εμφανιστεί ο μαλακας που τον περιμένουμε όλοι εμείς οι μαλακες να τον κραξουμε...
Εμποδίζει και πίσω του έχει ουρά ΚΑΙ κατά διαβολική τύχη σκάει εκείνη την ώρα ασθενοφόρο με επείγον;
το τούμπαρουμε να περάσει το ασθενοφόρο και περιμένουμε εκεί να εξηγηθούμε ΌΛΟΙ εμείς που του το τούμπαραμε να πούμε 2 λογακια...όσο νταμάρι και να είναι με πολλαπλάσιο αριθμό ατόμων δύσκολα θα τα βάλει...
Joyrider
26/01/2012, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
"εγκαιρο" & "αναγκαιο" σε περιπτωση κινδυνου δηλαδη (κατι που δεν συνεβη στο παρον)
"Πραγματωση της αξιωσης" = Να περασει το δρομο :lol:
"ή υπερβαίνει το μέτρο που είναι αναγκαίο" = Αν το καιγανε κ απο πανω (δηλαδη κατι που δεν προσφερει στην "αξιωση" απο τον "δικαιουχο" (αυτον που πρεπει να περασει)
Με αλλα λογια δηλαδη στο παρον (νομικα τουλαχιστον) υπηρξε υπερβολη καθως δεν υπηρχε κινδυνος, οποτε δικαιουται αποζημιωση ο καφρος του αυτοκινητου.
(επρεπε δηλαδη να κληθει η αστυνομια να επιβαλει τον νομο :a31: )
Ετσι καταλαβα εγω, αν κανω λαθος... μη μου το πειτε :bigcry: :bigcry:
Κοίτα υποθέσεις έκανα και γω. Γιαυτό ας πει κάποιος ειδικός. Αλλά που ακριβώς λέει ότι όταν υπάρχει κίνδυνος δεν υποχρεούσε να αποζημιώσεις αν κάνεις ζημιά; Μην το ερμηνεύεις όπως θέλεις.
Πανοπτικός
26/01/2012, 21:20
Μην το ερμηνεύεις όπως θέλεις.
Σωστα, ο κινδυνος παει στο -> *"από την αναβολή να ματαιωθεί ή να δυσκολευτεί σημαντικά η πραγμάτωση της αξίωσης
Και υστερα συνεχιζει:
Οποιος αυτοδικεί χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, ή υπερβαίνει το μέτρο που είναι αναγκαίο για την αποτροπή του κινδύνου*, έχει υποχρέωση αποζημίωσης. Την ίδια υποχρέωση έχει και αν νόμιζε από πλάνη ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις του νόμου. "
stefanos
26/01/2012, 21:30
Ο νόμος της ζούγκλας.
Είστε σίγουροι ότι είναι πρός όφελος των πολλών τέτοιες συμπεριφορές?
Πανοπτικός
26/01/2012, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ο νόμος της ζούγκλας.
Είστε σίγουροι ότι είναι πρός όφελος των πολλών τέτοιες συμπεριφορές?
hell yeah :D
Joyrider
26/01/2012, 21:38
Σωστα, ο κινδυνος παει στο -> *"από την αναβολή να ματαιωθεί ή να δυσκολευτεί σημαντικά η πραγμάτωση της αξίωσης
Μια που έγινε law and order,
όντως θα ματαιωνόταν η πραγμάτωση του περάσματος του λεωφορείου αν δεν έφτανε ο γερανός έγκαιρα και θα μπορούσες να αποδείξεις ότι ο μόνος τρόπος να περάσει ήταν να στήσεις το αμάξι στο πλάι γιατί δεν χωρούσε αλλιώς και δεν μπορούσε να μεταφερθεί αλλού (άρα δεν υπερβαίνεις το αναγκαίο).
Άρα το μόνο που μένει είναι να ξέρουμε πιο είναι το μάξιμουμ που πρέπει να περιμένουμε τον γερανό αφότου κάνουμε το τλεφώνημα.
Μετά πουτάνα όλα :lol:
245518
kalgeorge
26/01/2012, 21:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
τα πράγματα είναι απλά...
Εμποδίζει και πίσω του έχει μια ουρά τριάντα χλμ;
καλούμαι την τροχαία και υπομονή μήπως εμφανιστεί ο μαλακας που τον περιμένουμε όλοι εμείς οι μαλακες να τον κραξουμε...
Εμποδίζει και πίσω του έχει ουρά ΚΑΙ κατά διαβολική τύχη σκάει εκείνη την ώρα ασθενοφόρο με επείγον;
το τούμπαρουμε να περάσει το ασθενοφόρο και περιμένουμε εκεί να εξηγηθούμε ΌΛΟΙ εμείς που του το τούμπαραμε να πούμε 2 λογακια...όσο νταμάρι και να είναι με πολλαπλάσιο αριθμό ατόμων δύσκολα θα τα βάλει...
+1
Δεν θα 'χε πλάκα αν ένα πρωί βρίσκατε το μοτέρ της καλής σας κολλημένο από τη ζάχαρη με την οποία το φιλοδώρησε ο (αγανακτισμένος) γείτονας, διότι χθες βράδυ γυρνώντας απο έξοδο ξυπνήσατε το λίγων μηνών μωράκι του με τις aftermarket (super ouaou) εξατμίσεις (τις ξετάπωτες ντε, που ανασταίνουν και νεκρούς), κι έτσι ο καημένος δεν μπόρεσε να κλείσει μάτι όλο το βραδυ;;; :wacko: :look: :smokin:
Πανοπτικός
26/01/2012, 21:46
Ε καλα, το ¨ματαιωθει" ή "δυσκολευτει σημαντικα" ειναι σχετικο... Φανταζομαι το κρινει ο δικαστης...
Παντως πραγματικα...
Πως γινεται να σας φαινεται τοσο εξωφρενικο το να αυτοδικησεις σε εναν παπαρη που παρατησε καπου το αυτοκινητο, αδιαφορωντας για τους γυρω του...
Κ απο την αλλη να λες "ξυλο στην βουλη", να αυτοδικησεις δηλαδη σε μια μεριδα ανθρωπων που δεν βρισκονται εκει απο αδιαφορια ουτε με το "ετσι θελω".. αλλα απο την πλειοψηφια του ελληνικου λαου... :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Allst@rf
26/01/2012, 21:52
:bigcry:
Joyrider
26/01/2012, 21:54
Παντως πραγματικα...
Πως γινεται να σας φαινεται τοσο εξωφρενικο το να αυτοδικησεις σε εναν παπαρη που παρατησε καπου το αυτοκινητο, αδιαφορωντας για τους γυρω του...
Το αδιανόητο είναι να το φανταστείς σε μεγαλύτερη κίμακα από τον οποιοδήποτε και για οποινδήποτε προσωπικό λόγο.
keepdreaming
26/01/2012, 22:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Δεν θα 'χε πλάκα αν ένα πρωί βρίσκατε το μοτέρ της καλής σας κολλημένο από τη ζάχαρη με την οποία το φιλοδώρησε ο (αγανακτισμένος) γείτονας, διότι χθες βράδυ γυρνώντας απο έξοδο ξυπνήσατε το λίγων μηνών μωράκι του με τις aftermarket (super ouaou) εξατμίσεις (τις ξετάπωτες ντε, που ανασταίνουν και νεκρούς), κι έτσι ο καημένος δεν μπόρεσε να κλείσει μάτι όλο το βραδυ;;; :wacko: :look: :smokin:
+1000 :beer:
el_hymador
26/01/2012, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Αν ανασταινουν νεκρους ρε φιλε και ειμαι τοσο καφρος καλα θα μου κανουν!
Να σας πω ρε παλλουκάρια...
ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι αυτό το τουμπαρισμένο Audi τουμπαρίστηκε έτσι όπως το γράφει και για τους λόγους που γράφει ?
Ή αλλιώς, πως είστε σίγουροι ότι όλο αυτό δεν πάλι καμμιά συνηθισμένη παπαριά του ιντερνετ και μετά από 5-6 μήνες θα μάθουμε τυχαία και από τα "ψιλά" ότι ο άνθρωπος απλώς ήθελε να αλλάξει λάστιχο και δεν είχε μαζί του γρύλλο ???
όχι τίποτις αλλο μην βγάζουμε τζάμπα τα σώψυχά μας... :smokin:
Πανοπτικός
26/01/2012, 22:10
Το αδιανόητο είναι να το φανταστείς σε μεγαλύτερη κίμακα από τον οποιοδήποτε και για οποινδήποτε προσωπικό λόγο.
εεεεε :confused: :confused: :confused:
Να σας πω ρε παλλουκάρια...
ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι αυτό το τουμπαρισμένο Audi τουμπαρίστηκε έτσι όπως το γράφει και για τους λόγους που γράφει ?
Ή αλλιώς, πως είστε σίγουροι ότι όλο αυτό δεν πάλι καμμιά συνηθισμένη παπαριά του ιντερνετ και μετά από 5-6 μήνες θα μάθουμε τυχαία και από τα "ψιλά" ότι ο άνθρωπος απλώς ήθελε να αλλάξει λάστιχο και δεν είχε μαζί του γρύλλο ???
όχι τίποτις αλλο μην βγάζουμε τσάμπα τα σώψυχά μας... :smokin:
Νομιζω οτι δεν συζηταμε μονο για το συγκεκριμενο αλλα γενικοτερα...
keepdreaming
26/01/2012, 22:27
Αν ανασταινουν νεκρους ρε φιλε και ειμαι τοσο καφρος καλα θα μου κανουν!
Πολυ χαλαρο σε βρισκω...δεν θα σε πειραζε δηλαδη καθολου ε? Θα ελεγες απο μεσα σου "καλα με εκαναν αφου εκανε θορυβο"...
Μπορουσαν να σου κανουν παρατηρηση, να παρουν αστυνομια, να κανουν καταγγελια, μηνυση...αλλα παρ ολα αυτα γεμιζουν τη μηχανη σου (που την αγορασες με τον ιδρωτα σου) με ζαχαρη και στην καταστρεφουν...και δε λες και τιποτα???? ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
Δεν γινεται ρε παιδια να ειστε τοσο καλοι και αθωοι...απλα δεν γινεται...
Εμενα παντως που μου φωναξαν και με απειλησαν 2-3 φορες στη γειτονια για την εξατμιση (που ουτε πολυ μπασο ηχο βγαζει ουτε νεκρανασταινει ανθρωπους οπως μερικες αλλες), αν δω ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ στη μηχανη μου που να μην υπαρχει απο πριν, θα σπασω αμαξια και κεφαλια απο αυτους που με απειλησαν...
Δεν δουλευω εγω σαν τον μ@λ@κ@ για να μου σπασει ο αλλος το βιος μου επειδη ετσι γουσταρει και επειδη τον ενοχλει η εξατμιση μου...
el_hymador
26/01/2012, 22:34
Πολυ χαλαρο σε βρισκω...δεν θα σε πειραζε δηλαδη καθολου ε? Θα ελεγες απο μεσα σου "καλα με εκαναν αφου εκανε θορυβο"...
Μπορουσαν να σου κανουν παρατηρηση, να παρουν αστυνομια, να κανουν καταγγελια, μηνυση...αλλα παρ ολα αυτα γεμιζουν τη μηχανη σου (που την αγορασες με τον ιδρωτα σου) με ζαχαρη και στην καταστρεφουν...και δε λες και τιποτα???? ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
Δεν γινεται ρε παιδια να ειστε τοσο καλοι και αθωοι...απλα δεν γινεται...
Εμενα παντως που μου φωναξαν και με απειλησαν 2-3 φορες στη γειτονια για την εξατμιση (που ουτε πολυ μπασο ηχο βγαζει ουτε νεκρανασταινει ανθρωπους οπως μερικες αλλες), αν δω ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ στη μηχανη μου που να μην υπαρχει απο πριν, θα σπασω αμαξια και κεφαλια απο αυτους που με απειλησαν...
Δεν δουλευω εγω σαν τον μ@λ@κ@ για να μου σπασει ο αλλος το βιος μου επειδη ετσι γουσταρει και επειδη τον ενοχλει η εξατμιση μου...
Αφου σου εκαναν παρατηρηση τι εκανες για αυτο;
keepdreaming
26/01/2012, 22:41
Αφου σου εκαναν παρατηρηση τι εκανες για αυτο;
Τιποτα και ουτε προκειται να κανω μιας και η παρατηρηση δεν εγινε κατα την ωρα κοινης ησυχιας...οποτε ας φαγωθουν με τα ρουχα τους. Και την ωρα κοινης ησυχιας να γινοταν ομως που λεει ο λογος, δεν θα εκανα κατι...μπορουσαν να παρουν ολα τα απαραιτητα μετρα.
Τωρα αν η παρατηρηση γινει βανδαλισμος οπως και στη φωτο με το αυτοκινητο, κατι εχω κατα νου :lol: :blush:
el_hymador
26/01/2012, 22:47
Τωρα αν η παρατηρηση γινει βανδαλισμος οπως και στη φωτο με το αυτοκινητο, κατι εχω κατα νου :lol: :blush:
Μα γιατί; Να πάρεις την αστυνομία, να καταγγείλεις το γεγονός και να κάνεις μια μήνυση κατά αγνώστων... τη νόμιμη οδό δεν προτείνεις να ακολουθούμε;
webassasin
Εγω να πω οτι δεν εχει κανεις δικαιωμα να ακουμπησει την περιουσια του αλλου.
Αλλα επειδη ο ελληνας το εχει παρακανει με το να γραφει στα αρχιδια του ολους τους συνανθρωπους του,σιγα σιγα μονο με την τρομοκρατια και τις παραπλευρες απωλειες θα βαλει μυαλο.
Εγω εχω παντως αυτοκολλητακια με σημα το γαιδουρι, πιστευω οτι και αυτα κανουν δουλεια.
Πανοπτικός
Αν ησουν στην δικη μου γειτονια παντως, τωρα δεν θα ειχες μηχανη φιλε :winka:
webassasin
26/01/2012, 22:48
Ο πανοπτικος απο το γκετο.
west side.
Και την ωρα κοινης ησυχιας να γινοταν ομως που λεει ο λογος, δεν θα εκανα κατι...μπορουσαν να παρουν ολα τα απαραιτητα μετρα.
Κάτι σε ωτοασπίδες ή μαρουλάκι στο αυτί δλδ ??? :rolleyes:
Τιποτα και ουτε προκειται να κανω μιας και η παρατηρηση δεν εγινε κατα την ωρα κοινης ησυχιας...οποτε ας φαγωθουν με τα ρουχα τους. Και την ωρα κοινης ησυχιας να γινοταν ομως που λεει ο λογος, δεν θα εκανα κατι...μπορουσαν να παρουν ολα τα απαραιτητα μετρα.
Ναι ρε συ, μην κολλάς, παίζει το σενάριο να έχουν αυτοί δίκιο και εσύ άδικο;
Ήρθαν και σου μίλησαν οι άνθρωποι και εσύ τους έγραψες. Το ίδιο κάνει και ο οποισδήποτε παρκάρει όπου βρει και μετά του τη λένε, τους γράφει.
Αυτή όμως φίλε δεν είναι συμπεριφορά ανθρώπου που είχε μια προσλαμβάνουσα η οποία έπρεπε να υποστεί μια στοιχειώδη επεξεργασία.
Αν όμως βρεις ζημιά στο μηχανάκι θα το ξανασκεφτείς. :winka:
Αυτό όμως δεν είναι συμπεριφορά ανθρώπου αλλά ζώου. Όπως η γάτα που πάει και τα κάνει στον καναπέ, δεν έχει νόημα να ανοίξεις κουβέντα μαζί της, της τραβάς δυο με την εφημερίδα και μετά πάει και τα κάνει στην άμμο της.
Υ.Γ.: δεν σε λέω ζώο, μην το πας εκεί, αλλά τα ζώα λειτουργούν συμπεριφοριστικά, ακόμα και στα μικρά παιδάκια μιλάς.
keepdreaming
26/01/2012, 22:52
Μα γιατί; Να πάρεις την αστυνομία, να καταγγείλεις το γεγονός και να κάνεις μια μήνυση κατά αγνώστων... τη νόμιμη οδό δεν προτείνεις να ακολουθούμε;
Εκει ομως η επιθεση περναει σε προσωπικο επιπεδο...
Και μη ξεχνας οτι εγω θα ειμαι το ΘΥΜΑ της επιθεσης χωρις να εχω δωσει πραγματικο λογο και αφορμη... :beer:
Αν ησουν στην δικη μου γειτονια παντως, τωρα δεν θα ειχες μηχανη φιλε [/B]
Moi?
Σαν φρεσκος μπαμπας που ειμαι συχνα βγαζω βολτα τον μικρο με το καροτσι. Στανταρ θα συναντησω παρκαρισμενο τριμαλακα στη ραμπα του πεζοδρομιου και καμια διοδο για να περασω με το παιδι με αποτελεσμα να πρεπει να κινουμαι στο δρομο με κινδυνο της σωματικης μου ακεραιοτητας και κυριως του παιδιου. Μεχρι τωρα πολυ ψηνομουν να τραβαω καμια γονατια σε κανα φτερο και ασε το μαλακα να κουρευεται...δεν μου εβγαινε ομως γιατι οσο τρομπας και να ειναι, ποιος ειμαι εγω που θα του χαλασω την περιουσια. Επειτα απο πολλη σκεψη κατεληξα στο εξης:
Ξεφουσκωνω λαστιχα. Δεν φθειρω την περιουσια κανενος, αλλα δυσκολευω τη ζωη του βλαχου οπως δυσκολευει αυτος τη δικη μου. Και μην ακουσω τιποτα πιπες του στυλ : και αν πρεπει να φυγει επειγοντως για το νοσοκομειο??? Γιατι εκει υπαρχει και το ερωτημα : και αν μου χτυπησει το παιδι κανενας οταν κινουμαι επι του οδοστρωματος επειδη ο μαλακας εχει παρκαρει στη ραμπα???
Εαν μιλουσαμε για ευνομουμενη κοινωνια δεν θα χρειαζοταν να συζηταμε καν τετοια θεματα. Καποια στιγμη ομως ολοι οσοι το παιζουν μαμαω και δερνω και υπερανω του νομου πρεπει να μπουν στη θεση τους. :wave2:
keepdreaming
26/01/2012, 22:56
Κάτι σε ωτοασπίδες ή μαρουλάκι στο αυτί δλδ ??? :rolleyes:
Αστυνομια και καταγγελια/μηνυση...
Ναι ρε συ, μην κολλάς, παίζει το σενάριο να έχουν αυτοί δίκιο και εσύ άδικο;
Ήρθαν και σου μίλησαν οι άνθρωποι και εσύ τους έγραψες. Το ίδιο κάνει και ο οποισδήποτε παρκάρει όπου βρει και μετά του τη λένε, τους γράφει.
Αυτή όμως φίλε δεν είναι συμπεριφορά ανθρώπου που είχε μια προσλαμβάνουσα η οποία έπρεπε να υποστεί μια στοιχειώδη επεξεργασία.
[/B]
Τους εγραψα αγορινα μου επειδη ηταν 12 το πρωι η ωρα. Ουτε 3 το μεσημερι ηταν ουτε 12 το βραδυ
:winka: Οποτε δεν ειχαν ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να μου ζητανε και τα ρεστα...καθ ολα νομιμος ημουν, οποτε το κραξιμο πηγε στραφι...
Πανοπτικός
26/01/2012, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Ο πανοπτικος απο το γκετο.
west side.
Οχι ρε συ, αλλα μου εχει τυχει να σκασω 2 (απ τα 4) λαστιχα απο αυτοκινητο που ειχε παρκαρει στην μεση, θα μου πεις γιατι δεν το τραβηξες καμια χαρακια. Ηταν σαν πινακας του πικασο απο αλλους & αλλες φορες :lol:
Δηλαδη ρε dreaming νομιζεις οτι στην ωρα κοινης ησυχιας κανεις ησυχια κ τις αλλες ωρες ανατιναζεις κ το τετραγωνο ρε φιλε ?
Πολυ χαλαρη καταγγελια στην αστυνομια (κ εφ οσον δεν παιρνεις απο λογια) σκισιμο 2 λαστιχα για να ξερεις αλλη φορα :winka:
webassasin
26/01/2012, 23:01
απο τη στιγμη που ο keepdreaming μας λεει οτι η εξατμιση του δεν ανασταινει νεκρους,εσεις γιατι το συνεχιζετε?
αν του μιλουσαν με ηρεμο τροπο,σιγουρα θα μας ελεγε αλλα πραματα.
προφανως τον κραξαν ασχημα,για αυτο και τους εγραψε.
Εμενα πηγε να με κραξει καποτε ενας γειτονας και βγηκα να του ζητησω το λογο,γιατι με χαλασε το φερσιμο του.
Αλλη μια φορα μου μιλησαν ευγενικα,τους εξηγησα οτι δεν εχω λεφτα να αλλαξω εξατμιση και δεν ειχε συνεχεια το θεμα.
Αυτο με τα 2 λαστιχα ειναι οτι πρεπει,γιατι αν του σκασεις το 1 εχει ρεζερβα.
Απο βανδαλισμους ενα σωρο,αλλα καλυτερα να μη φτανουμε εκει..
keepdreaming
26/01/2012, 23:02
Δηλαδη ρε dreaming νομιζεις οτι στην ωρα κοινης ησυχιας κανεις ησυχια κ τις αλλες ωρες ανατιναζεις κ το τετραγωνο ρε φιλε ?
Πολυ χαλαρη καταγγελια στην αστυνομια (κ εφ οσον δεν παιρνεις απο λογια) σκισιμο 2 λαστιχα για να ξερεις αλλη φορα :winka:
Μη το πας στα ακρα...δεν ανατιναζω κανενα τετραγωνο. Η μηχανη δουλευει στο ρελαντι της με μακρια εξατμιση (οχι κοντουλα για να σειεται η Γη) .
Καταγγελια στην αστυνομια και ας ερθουν να μου κλασουν τα @@. Σοβαρα σου μιλαω την περιμενω πως και πως αυτη την καταγγελια για να δω τι θα μου πουνε οι μπατσοι οταν ερθουν :bawl: :rotflmao:
Αν βρω σκασμενα 2 λαστιχα ομως, τις επομενες 2 μερες δεν θα υπαρχουν 2 αμαξια :winka: Εκει το ξαναλεω, παει εντελως προσωπικα το θεμα...