PDA

View Full Version : παρκάρω όπου γουστάρω? Δεν νομίζω τάκη...

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5

MG-KTiNoS
28/01/2012, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Κατι που ξεχασα να αναφερω, πραγματικα...
Πως γινεται να σας φαινεται τοσο εξωφρενικο το να αυτοδικησεις σε εναν παπαρη που παρατησε καπου το αυτοκινητο, αδιαφορωντας για τους γυρω του...

Κ απο την αλλη να λες "ξυλο στην βουλη", να αυτοδικησεις δηλαδη σε μια μεριδα ανθρωπων που δεν βρισκονται εκει απο αδιαφορια ουτε με το "ετσι θελω".. αλλα απο την πλειοψηφια του ελληνικου λαου... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Για ένα πάρα πολύ απλό λόγο.
Ότι δεν ξέρεις και δεν μπορείς να ξέρεις αν αυτός που άφησε το αμάξι εκεί είναι παπάρης ή είχε κάποια ανάγκη να το κάνει (βενζίνη, βλάβη, κόψιμο, ναυτία κλπ) Αν τον δεις να πίνει καφέ και να ξύνει τα αχαμνά του γελώντας το κόλπο είναι σαφώς διαφορετικό.

Ήξερα ένα Ρώσο που πάρκαρε όπου να ναι όπως να ναι αλλά δεν του έλεγε κανένας τίποτα, ξέρεις γιατί?
Γιατί είχε ένα τοκάρεφ ΝΑ πέραν του ότι ήταν σαν αρκούδα.
(μια και μιλάμε για αυτοδικία)

(@@ pleiopsifia exoyn)

el_hymador
28/01/2012, 17:53
ΠΑΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ!

Έλα και συ να συμμετάσχεις στο πιο διασκεδαστικό παιχνίδι που έγινε ποτέ!

Αφού λύσαμε όλα μας τα προβλήματα, αφού δεν μας ενοχλούν άλλα και άλλα, εστιάζουμε στους ποδηλάτες. Οι οποίοι άκουσον - άκουσον (αν είναι δυνατόν δηλαδή!!!) διεκδικούν μια πιο ανθρώπινη πόλη με λιγότερη κίνηση, καυσαέριο και νεύρα ...Ξεσπάμε σε αυτούς του αλητήριους που ΝΟΜΙΜΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚ δικαιούνται να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης. Πάμε να λιώσουμε τα ανθρωποειδή που αντί να πάρουν ένα μηχανάκι ή ένα αυτοκίνητο όπως όλος ο πολιτισμένος κόσμος, προσπαθούν να προωθήσουν την ιδέα της μετακίνησης με ποδήλατο!

Παλικάρια, για κουνήστε λίγο το κεφαλάκια σας να ανακατευτούν τα ζουμιά... τα έχετε μπλεξει! Όχι τίποτα άλλο, αλλά με τις ανοησίες που λέτε και -κυρίως- με τα παραδείγματα που εξισώνετε, άνετα και με κάθε δίκιο, μπορεί να βγει ο καθείς και να αρχίσει τα κουλά για τα μηχανάκια.

:wave2:

granazi
28/01/2012, 17:53
διαβασα το μισο περιπου θεμα, με συγχωρειτε αλλα ειναι δουλεια για φυλακισμενους να καταφερνεις να τα διαβαζεις ολα παντα.
αυτο που εχω να πω ειναι οτι καποιες φορες ενας δρομος δυο λωριδων ανα κατευθυνση γινεται μια η και μιση γιατι καποιος-καποιοι @@δες τους βολευει να διπλο και τριπλοπαρακαρουν προκλητικα.
καντε μια βολτα στους 2-3 μεγαλους κεντρικους δρομους του πειραια και θα καταλαβετε.
δεν ειναι περιπτωσεις αρρωστησε το παιδι-εψαχνα φαρμακειο μετεφερα αναπηρο-ηλικιωμενο.
ειναι οι περισσοτερες περιπτωσεις ανεγκεφαλων κακομαθημενων ακοινωνητων ελληναραδων
η οπως θελετε πειτε το.
πραγματικα σε βαζει σε πειρασμο να ριξειες μια αγκωνια στον καθρεπτη η μια γονατια στη πορτα οπως περνας, και βριστε οσο θελετε οι εχοντες την αντιθετη αποψη.

tomy
28/01/2012, 18:38
Για όποιον δεν βαριέται να διαβάσει για να μην τα ξαναγραφω http://www.autoblog.gr/2011/11/30/toumparan-diploparkarismeno-audi-a3-sta-eksarxeia/ , στα σχόλια..

byron
28/01/2012, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από tomy
Για όποιον δεν βαριέται να διαβάσει για να μην τα ξαναγραφω http://www.autoblog.gr/2011/11/30/toumparan-diploparkarismeno-audi-a3-sta-eksarxeia/ , στα σχόλια..

Sorry re tomy, αλλά βαριέσαι να κάνεις ένα copy paste για να μην ψάχνει ο άλλος τι θέλεις εσύ να πεις? :confused:

tomy
28/01/2012, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Sorry re tomy, αλλά βαριέσαι να κάνεις ένα copy paste για να μην ψάχνει ο άλλος τι θέλεις εσύ να πεις? :confused:

Το θέμα είναι να διαβάσεις την άποψη του ξαδερφου της ιδιοκτήτριας, αν έκανα copy όσα είχε πει μαζί με τα δικά μου θα γινόταν ένα σεντόνι που θα αρκούσε και για τους -25,1 βαθμούς της Φλώρινας..

byron
28/01/2012, 19:13
Το θέμα είναι να διαβάσεις την άποψη του ξαδερφου της ιδιοκτήτριας,

Αν όντως είναι ξάδελφος της ιδιοκτήτριας, ν΄αγιάσουν τα χέρια τους σε όσους το έκαναν.

Το αυτοκίνητο αυτό είναι της ξαδερφης μου μάγκες και καλά έκανε και τ άφησε εκεί! Εξάλλου την ασφάλεια γι'αύτο την πληρώνουμε(βανδαλισμούς). Είχε πάει σ΄έναν οδοντίατρο για να μην χάσει το ραντουβού είπε να το αφήσει εκεί. Ας είστε και εσείς μαγκες να το αφήνετε όπου θέλετε.

sniper
28/01/2012, 19:18
Αν όντως είναι ξάδελφος της ιδιοκτήτριας, ν΄αγιάσουν τα χέρια τους σε όσους το έκαναν.

Το αυτοκίνητο αυτό είναι της ξαδερφης μου μάγκες και καλά έκανε και τ άφησε εκεί! Εξάλλου την ασφάλεια γι'αύτο την πληρώνουμε(βανδαλισμούς). Είχε πάει σ΄έναν οδοντίατρο για να μην χάσει το ραντουβού είπε να το αφήσει εκεί. Ας είστε και εσείς μαγκες να το αφήνετε όπου θέλετε.

+954 :winka:

Cpt. Haddock
28/01/2012, 19:18
Στην επομενη δόση της ασφάλειας που θα της ανεβασουν το μπονους/μαλους, θα το ξανασκεφτεί :D

tomy
28/01/2012, 19:19

Δεν μπορώ να στο πω με βεβαιότητα αλλα ήξερε πολλές λεπτομέρειες..

Μικρή Λουλού
28/01/2012, 19:23
Nikolas85 11/30/2011 04:44 PM
Αναφορά
3 peo

Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Τούμπαραν διπλοπαρκαρισμένο Audi A3 στα Εξάρχεια - AutoBlog.gr

Nikolas85 11/30/2011 05:20 PM
Τί σχέση έχει με τον αν ήταν παράνομα παρκαρισμένο ή όχι. Είναι ασφαλισμένο για βανδαλισμό και την αποζημίωση θα την πάρει κανονικά.Έχει ήδη μιλήσει με την ασφαλιστική.... Και δεν περίμενα οτι θα επικροτούσατε ένα τέτοιο γεγονός,η ίδια μου έιπε ότι δεν το άφησε σκόπιμα αλλά λόγω βιασύνης και αγχους της στιγμής. Αλλά τέλος καλό όλα καλά.
Αναφορά

Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Τούμπαραν διπλοπαρκαρισμένο Audi A3 στα Εξάρχεια - AutoBlog.gr

ρε την καυμενη... :smokin:

Cpt. Haddock
28/01/2012, 19:26
Τέτοιοι ανθρωποι πανε και ψηφίζουν, παίδες...

Ετσι, για να μην απορείτε μετα :wave2:

stefanos
28/01/2012, 19:30
:rolleyes:
Γυναίκα...

KostasV2
28/01/2012, 19:32

Ελπίζω την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσουν και ρόπαλο πριν το τουμπάρουν. :a37: :a015:

SoulGR
28/01/2012, 19:32

Bρε στα ΤΡΕΝΑ λεμε:lol: :lol:

guzzistas
28/01/2012, 19:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τέτοιοι ανθρωποι πανε και ψηφίζουν, παίδες...

Ετσι, για να μην απορείτε μετα :wave2:

Πόσο δίκιο έχεις....

TROOPER
28/01/2012, 19:51
τωρα ΘΕΛΩ το εμοτικον με τα ποπκορνια!!!!:a25: :a30: :a25: :a30:

el_hymador
28/01/2012, 19:53
Τι εγινε ρε παιδια;

Τωρα που μαθατε τον πραγματικο λογο και τη νοοτροπια τ΄αλλαζουμε;

Ηθελα να εισαστε εκει ολοι εσεις οι politically correct και "υπαρχουν νομοι" να κατεβαινε η κυρατσα και οταν τη ρωταγατε -αφου ειχατε υπομενει ολη την ταλαιπωρια και τα νευρα- τι εχει γινει; να σας ελεγε με μουδιασμενο στομα "ξγωγη φρνμιτη..." Πολυ θα ηθελα να δω πως θα αντιδρουσατε...

Βλεπετε η μ@λ@κια και η "μαγκια" του νεοελληνα φτανει σε σημεια που δεν μπορει να παει ο νους.... "Πλερωνω μικτη ασφαλεια; Καλυπτομαι για βανδαλισμους; Τραβαω αμα λαχει χειροφρενο στη μεσαια λωριδα της εθνικης και στον πο*τσο μου λελουδα ΚΟΡΟΪΔΑ!"

Με τις υγειες σας, πολιτισμος και στα μουτρα σας...

:lol: :wave2:

stefanos
28/01/2012, 19:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τι εγινε ρε παιδια;

Ηθελα να εισαστε εκει ολοι εσεις οι politically correct και "υπαρχουν νομοι" να κατεβαινε η κυρατσα και οταν τη ρωταγατε -αφου ειχατε υπομενει ολη την ταλαιπωρια και τα νευρα- τι εχει γινει; να σας ελεγε με μουδιασμενο στομα "ξγωγη φρνμιτη..." Πολυ θα ηθελα να δω πως θα αντιδρουσατε...

Βλεπετε η μ@λ@κια και η "μαγκια" του νεοελληνα φτανει σε σημεια που δεν μπορει να παει ο νους.... "Πλερωνω μικτη ασφαλεια; Καλυπτομαι για βανδαλισμους; Τραβαω αμα λαχει χειροφρενο στη μεσαια λωριδα της εθνικης και στον πο*τσο μου λελουδα ΚΟΡΟΪΔΑ!"

Το ότι οι άλλοι είναι κάφροι σημαίνει ότι πρέπει να γίνουμε όλοι?
Επειδή υπάρχουν επίορκοι μπάτσοι έφοροι γιατροί δάσκαλοι και ότι άλλη ξεφτίλα υπάρχει θα γίνουμε όλοι?
Συγνώμη φίλε εγώ ντρέπομαι να καταντήσω έτσι.

el_hymador
28/01/2012, 20:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Το ότι οι άλλοι είναι κάφροι σημαίνει ότι πρέπει να γίνουμε όλοι?
Επειδή υπάρχουν επίορκοι μπάτσοι έφοροι γιατροί δάσκαλοι και ότι άλλη ξεφτίλα υπάρχει θα γίνουμε όλοι?
Συγνώμη φίλε εγώ ντρέπομαι να καταντήσω έτσι.

Ε κατσε να τα υπομενεις τοτε... :rolleyes:

sniper
28/01/2012, 20:06

Ενώ εσύ επέλεξες τον ένοπλο αγώνα και ετοιμάζεις τις μέλλισες κομμάντο.. :rotflmao: :rotflmao:

Χ3σ3 μας ρε Τσε

TROOPER
28/01/2012, 20:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ενώ εσύ επέλεξες τον ένοπλο αγώνα και ετοιμάζεις τις μέλλισες κομμάντο.. :rotflmao: :rotflmao:

Χ3σ3 μας ρε Τσε

σιγα εσυ φριγουιλι :lol: :lol:

stefanos
28/01/2012, 20:11

Αν είναι κλειστός ο δρόμος πάω από το πεζοδρόμιο;)

TROOPER
28/01/2012, 20:19

δλδ για να καταλαβω κι εγω ο χαζος.εχω ενα αιδoιο που αφησε το μπουρδελο του στη μεση του δρομου.και επειδη δεν θεωρω σωστο ηθικα πρωτα απ ολα να του το τουμπαρω γιατι θα γινω εξ ισου αιδoιο με αυτον αποφασιζω να παω απο το πεζοδρομιο.δλδ να προσβαλω ολους του πεζους που περαν του οτι δεν φταινε σε τπτ,ειναι και εκει που πρεπει!!!!!!!!!

ωραιος!!!

:a33:

el_hymador
28/01/2012, 20:21

Χ3σ3 μας ρε Τσε

Ετσι, ετσι... αυτο καταλαβες εσυ, του πεταξες πεντε κιλα υπερβολη, 2 λιτρα ανακριβειας, μια γαρνιτουρα εμφασης και το σερβιρες για να κανεις ντορο...

keep walking...:lol:

υ.γ.1 Εσυ δεν ειχες γραψει οτι δεν συμφωνουμε αρα δεν υπαρχει λογος;

el_hymador
28/01/2012, 20:22

Με το αμαξι η με το μηχανακι;

BLiTzER
28/01/2012, 20:27

Καταλαβαίνεις ότι αν υπερίσχυε η δική σου νοοτροπία, τα πράγματα θα ήταν λίγο χειρότερα απ'ότι είναι ήδη, ελπίζω.

ERRIKA
28/01/2012, 20:27

Με ποδήλατο. :smokin:

el_hymador
28/01/2012, 20:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Με ποδήλατο. :smokin:

Δεν τα μαθες; Τα ποδηλατα ενοχλουν την Παρασκευη στις 21:00...

byron
28/01/2012, 20:38
Ρε...ξεκολλάτε που θα τσακωθούμε μεταξύ μας για το Audi. Ο δρόμος άνοιξε, αυτή μάλλον δεν θα το ξανακάνει, οι μποτιλιαρισμένοι ορθώς/λάθος έδωσαν μια λύση και η ζωή συνεχίζεται.

Τι άλλα? Σπίτι όλα καλά?

sniper
28/01/2012, 20:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σιγα εσυ φριγουιλι :lol: :lol:

peace brother.. :smokin:

245667

BLiTzER
28/01/2012, 20:39
Είναι Σάββατο βράδυ. Είμαστε σπίτι. Καμιά καλύτερη ιδέα Βύρωνα? :P

Δεν έχω και ποδήλατο.

devil's animal
28/01/2012, 20:40

ρε συ Κωστα, ειλικρινα τωρα...
εσυ πιστευεις οτι αν αναποδογυριζαμε καθε παρανομα παρκαρισμενο οχημα (δεν βαζω αμαξι μονο επιτηδες), σπαγαμε στο ξυλο αυτον/ην που μας τρωει την ουρα στην δημοσια υπηρεσια, πυροβολαγαμε με φλομπερ το γειτονα που πεταει απο τον μπαλκονι τα σκουπιδια και δεν ειναι και ο καλυτερος μπασκετμπολιστας στον κοσμο...
θα διορθωθει το ρδελο που ζουμε??

αν ισχυσει ο νομος της ζουγκλας την επομενη μερα θα βρεθουμε οι περισσοτεροι απο εμας με μια σφαιρα αναμεσα απο τα ματια να κοιταμε τα ραδικια αναποδα!
εισαι σιγουρος οτι θα υπερισχυσει το δικιο σου σε μια αντιπαραθεση στον δρομο π.χ. αν απελευθερωθουμε ετσι οπως τα λες?? ακομα και το σωστο να λες, θα γινει αυτο που θελει ο κος Colt ή ο κος smith&wesson ή ο κος Glock...

εισαι ετοιμος να τα αντιμετωπισεις ολα αυτα?? :rolleyes:

byron
28/01/2012, 20:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Είναι Σάββατο βράδυ. Είμαστε σπίτι. Καμιά καλύτερη ιδέα Βύρωνα? :P

Δεν έχω και ποδήλατο.

Βάλε Star που έχει κάτι ξέκωλα :lol:

sniper
28/01/2012, 20:43
Ρε...ξεκολλάτε που θα τσακωθούμε μεταξύ μας για το Audi. Ο δρόμος άνοιξε, αυτή μάλλον δεν θα το ξανακάνει, οι μποτιλιαρισμένοι ορθώς/λάθος έδωσαν μια λύση και η ζωή συνεχίζεται.

Τι άλλα? Σπίτι όλα καλά?

Ναι μια χαρά.. σκέφτομαι να πάω στον οδοντίατρο στη Στουρναρη..

Να παρκάρω δεν θα βρω και σας γράφω στα @@ μου. Κάντε ότι γουστάρετε. :bawl:

245668

BLiTzER
28/01/2012, 20:44
Μπα, πάντα έχει χώρο στη Στουρνάρη τέτοια μέρα/ώρα. Ή είμαι πάρα πολύ τυχερός.

sniper
28/01/2012, 20:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
...

εισαι ετοιμος να τα αντιμετωπισεις ολα αυτα?? :rolleyes:

Be brave and take one for the team.. :bawl: :lol:

Αν γίνουν τα παραπάνω, ξεκινάω με 20 καραμπόλες αβάντα.. :bawl:

devil's animal
28/01/2012, 20:49
Be brave and take one for the team.. :bawl: :lol:

Αν γίνουν τα παραπάνω, ξεκινάω με 20 καραμπόλες αβάντα.. :bawl:

εσυ τι ανακατευεσαι ρε?:evil:
ξερεις απο οπλα?
:smokin:

fkol k4
28/01/2012, 20:51
Τι εγινε ρε παιδια;

Ίσα ίσα, γιατί το λες αυτό;
Αν κοιτάξεις την αντίδραση στο τουμπάρισμα (και αν υποθέσουμε ότι το στόρυ αυτό αληθεύει), το αποτέλεσμα που έφερε δεν ήταν το επιθυμητό. Ίσα ίσα, η οδηγός θα αποζημιωθεί κανονικά για βανδαλισμό και στ' @@ της.
Κάποιος έλεγε ότι θα το ξανασκεφτεί; Αμ δε...

Τον γάιδαρο ότι και να τον κάνεις, στο γκρεμό σύριζα πάει πάντα, δεν αλλάζει.

Αν το είχε σηκώσει όμως κανένας γερανός, έχανε το αυτοκίνητο για 5-6 μέρες και έτρωγε κι ένα πρόστιμο ΝΑΑΑ, τότε:
- Και οι αγαπητοί συμπολίτες δεν θα είχαν πέσει στο ίδιο επίπεδο (αν όχι χαμηλότερο) με το άτομο που παρατάει το κωλάμαξο όπου να 'ναι
- Και η τιμωρία θα «έτσουζε» παραπάνω (τα πρόστιμα δεν τα πληρώνουν οι ασφαλιστικές απ' όσο ξέρω).

Άρα;
Καλύτερα δεν θα ήταν το 2ο;

Και γιατί αμφιβάλλεις ότι εμείς οι υπόλοιποι " politically correct" που λες κι εσύ (καμία σχέση, απλά δεν θέλουμε να γινόμαστε ότι βρίζουμε) θα αντιδρούσαμε όπως λέμε σε ανάλογη περίπτωση; Μήπως σήκωσαν το αμάξι όλοι όσοι βρισκόταν εκεί;
Αμφιβάλλεις ότι και εκεί υπήρξαν άτομα που είπαν «Ρε μαλάκες όχι κι έτσι»

Αν δεν υπήρξε κανένας, τότε όχι μόνο το «Με τις υγειες σας, πολιτισμος και στα μουτρα σας...» μας αξίζει σαν λαό, όχι μόνο να μας πηδάν οι γερμανοί και οι κάθε γερμανοί με τη μέρκελ και τα υπόλοιπα κατακάθια, αλλά μας χρειάζεται ψεκασμός και φλιτ να πάμε στο διάολο όλοι.

byron
28/01/2012, 20:53
Ναι μια χαρά.. σκέφτομαι να πάω στον οδοντίατρο στη Στουρναρη..

Να παρκάρω δεν θα βρω και σας γράφω στα @@ μου. Κάντε ότι γουστάρετε. :bawl:

Ασε φιλαράκι, γιατί κι από κάτω κάτι τέτοιες μαγκιές έκανε και του το βαλαν στο Μπάτο....:D

245669

sniper
28/01/2012, 20:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εσυ τι ανακατευεσαι ρε?:evil:
ξερεις απο οπλα?
:smokin:

Έχω PS3... :bawl:

ERRIKA
28/01/2012, 20:56
Ασε φιλαράκι, γιατί κι από κάτω κάτι τέτοιες μαγκιές έκανε και του το βαλαν στο Μπάτο....:D

Ναι, ναι, κι εγώ το είδα, το είχε διπλοπαρκάρει στον παράδρομο της Κηφισίας, έξω από μία Τράπεζα. :bawl:

sniper
28/01/2012, 20:56

Οι μέλλισες ττου χυμαδόρ; :bawl: :bawl: :bawl: :lol:

(πραγματικά θέλω το βίντεο από αυτό, και τον λογαριασμό που πήγε στον αρχηγό του :bawl: :lol: )

sniper
28/01/2012, 20:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ναι, ναι, κι εγώ το είδα, το είχε διπλοπαρκάρει στον παράδρομο της Κηφισίας, έξω από μία Τράπεζα. :bawl:

και δεν μπορούσε να ξεπαρκάρει ο Τσακ Νόρρις.. :bawl: :lol:

nikos_abel
28/01/2012, 21:02
Πάντως, αν η ασφαλιστική έχει έστω και έναν με μυαλό, @@@ αποζημίωση για βανδαλισμό θα πάρει.

sniper
28/01/2012, 21:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Πάντως, αν η ασφαλιστική έχει έστω και έναν με μυαλό, @@@ αποζημίωση για βανδαλισμό θα πάρει.

Aν έχεις μικτή, δεν χρειάζεσαι αιτία.. :winka:

ERRIKA
28/01/2012, 21:12

Ακόμη κι αν αποζημιωθεί... μόνο την ταλαιπωρία να σκεφτείς (κάλεσε γερανό, περίμενε γερανό, φόρτωσε σε γερανό, πήγαινε στο συνεργείο, πάρε προσφορά, περίμενε να φτιαχτεί, αίτηση στην ασφαλιστική, δε δικαιολογούν το τιγρέ πατάκι, κανόνισε ημερομηνία πληρωμής την 31 Νοεμβρίου 2013, κλπ κλπ.)....... της ήρθε ζόρικο το σφράγισμα! :lol:

tomy
28/01/2012, 21:26
Γερανός μόνο αν ήταν ελικοφόρος θα μπορούσε να φτάσει εκεί, όταν πήγα γραφείο ήταν ήδη το audi και το τούμπαραν τουλάχιστον μετά από 45 λεπτά, η κίνηση είχε φτάσει στην Αλεξάνδρας ένα km πριν την πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας (και αυτή την είδα όταν έφυγα με το μηχανάκι μετά το πανηγύρι). Επιπλέον για όσους γνωρίζουν τους δρόμους γύρω από την πλατεία είχε μπλοκάρει όλη η γειτονιά, από τον λόφο έως την Πατησίων και δεν μπορώ καν να φανταστώ νοτιότερα τι γινόταν. Αν κάποιος από εσάς λοιπόν ήθελε να πάει στην δουλειά του, στην οποία στα πλαίσια της οικονομικής πολιτικής που προωθεί το ΔΝΤ θέλει να "μειώσει" το εργατικό κόστος ή το παιδί του στο νοσοκομείο, φαντάζομαι θα περίμενε ψύχραιμα στο αυτοκίνητο-λεωφορείο να γυρίσει ο συμπολίτης μας στο αυτοκίνητο του όταν με το καλό ολοκληρώσει τις δουλειές του....

stefanos
28/01/2012, 21:32

:cry: :bawl: :bigcry:

antsoar
28/01/2012, 21:45
Ρε εσείς έλεος, τι έφτιαξες ρε Βύρωνα :bawl: :bigcry: :bigcry: :bawl:

24 and rising... :lol: :lol:

nikos_abel
28/01/2012, 21:48
Aν έχεις μικτή, δεν χρειάζεσαι αιτία.. :winka:

Από ένα ποσό και πάνω. Δεν τα παίρνεις όλα έτσι κι αλλιώς.

TROOPER
28/01/2012, 22:00
Γερανός μόνο αν ήταν ελικοφόρος θα μπορούσε να φτάσει εκεί, όταν πήγα γραφείο ήταν ήδη εκεί το audi και το τούμπαραν τουλάχιστον μετά από 45 λεπτά, η κίνηση είχε φτάσει στην Αλεξάνδρας ένα km πριν την πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας (και αυτή την είδα όταν έφυγα με το μηχανάκι μετά το πανηγύρι). Επιπλέον για όσους γνωρίζουν τους δρόμους γύρω από την πλατεία είχε μπλοκάρει όλη η γειτονιά, από τον λόφο έως την Πατησίων και δεν μπορώ καν να φανταστώ νοτιότερα τι γινόταν. Αν κάποιος από εσάς λοιπόν ήθελε να πάει στην δουλειά του, στην οποία στα πλαίσια της οικονομικής πολιτικής που προωθεί το ΔΝΤ θέλει να "μειώσει" το εργατικό κόστος ή το παιδί του στο νοσοκομείο, φαντάζομαι θα περίμενε ψύχραιμα στο αυτοκίνητο-λεωφορείο να γυρίσει ο συμπολίτης μας στο αυτοκίνητο του όταν με το καλό ολοκληρώσει τις δουλειές του....

ναι μωρε!!

δεν υπαρχει καθολου δηθενιλικι !!!

αφου να φανταστεις αν τους σκασεις ενα χαστουκι στη μαπα,θα γυρισουνε και απο την αλλη !!!

:lol: :lol: :lol:

Ichigo
28/01/2012, 22:05
Από ένα ποσό και πάνω. Δεν τα παίρνεις όλα έτσι κι αλλιώς.

yeap. Γενικότερα η ασφαλιστική θα σε καλύψει. Σκέψου πχ να μπεις σε πεζόδρομο ενώ απαγορεύεται και κάνεις κάποια ζημιά. Καλύπτεσαι εφ όσον δεν υπάρχει αντίστοιχη εξαίρεση στο ασφαλιστήριο :winka:

ERRIKA
28/01/2012, 22:34
Γερανός μόνο αν ήταν ελικοφόρος θα μπορούσε να φτάσει εκεί, όταν πήγα γραφείο ήταν ήδη το audi και το τούμπαραν τουλάχιστον μετά από 45 λεπτά, η κίνηση είχε φτάσει στην Αλεξάνδρας ένα km πριν την πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας (και αυτή την είδα όταν έφυγα με το μηχανάκι μετά το πανηγύρι). Επιπλέον για όσους γνωρίζουν τους δρόμους γύρω από την πλατεία είχε μπλοκάρει όλη η γειτονιά, από τον λόφο έως την Πατησίων και δεν μπορώ καν να φανταστώ νοτιότερα τι γινόταν. Αν κάποιος από εσάς λοιπόν ήθελε να πάει στην δουλειά του, στην οποία στα πλαίσια της οικονομικής πολιτικής που προωθεί το ΔΝΤ θέλει να "μειώσει" το εργατικό κόστος ή το παιδί του στο νοσοκομείο, φαντάζομαι θα περίμενε ψύχραιμα στο αυτοκίνητο-λεωφορείο να γυρίσει ο συμπολίτης μας στο αυτοκίνητο του όταν με το καλό ολοκληρώσει τις δουλειές του....

Kαλά ρπμ, γερανογέφυρα έβαζε στο στόμα της η χριστιανή;;;; :rolleyes:

webassasin
28/01/2012, 22:37
Μαθαμε τιποτα για το Αουντι?

Πανοπτικός
28/01/2012, 22:38
Τι να μαθεις δηλαδη... Θα ξανακυκλοφορισει μην αγχωνεσαι :lol:

ERRIKA
28/01/2012, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Μαθαμε τιποτα για το Αουντι?

Είναι καλά στην υγεία του, προσπαθεί να συνέλθει από σοκ, πήρε και 30 ημέρες αναρρωτική... ΜΙΑ ΧΑΡΑ!! :bawl:

Μικρή Λουλού
28/01/2012, 22:51
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ !!

Ως κατοικος Εξαρχειων σας ενημερωνω οτι απο Δευτερα ξεκιναει εΒδομαδα CITROEN.

Προς γνωσιν... :smokin:

BELZEBOYLIS
28/01/2012, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ !!

Ως κατοικος Εξαρχειων σας ενημερωνω οτι απο Δευτερα ξεκιναει εΒδομαδα CITROEN.

Προς γνωσιν... :smokin: :lol: :lol: :wave2:

TROOPER
28/01/2012, 23:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
:lol: :lol: :wave2:

εσενα σΕ χρωσταω κατι φαπες.μη ξεχνιομαστε δλδ...!:wave2:

byron
28/01/2012, 23:04
το audi και το τούμπαραν τουλάχιστον μετά από 45 λεπτά, η κίνηση είχε φτάσει στην Αλεξάνδρας ένα km πριν την πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας

:bigcry: :bigcry:
Πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στους συμπολίτες μας πάντως.
Το συμβάν αποτελεί ένα έξοχο παράδειγμα πολιτισμού και μοναδικής κουλτούρας, στοιχεία που απαντώνται μόνο σε λαούς με τρομερή αυτοπειθαρχία, σεβασμό στους νόμους και απύθμενη ανεκτικότητα.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, το Audi θα το έβρισκε σε τεύχη πάνω στα δέντρα. :lol:

TROOPER
28/01/2012, 23:08
Το συμβάν αποτελεί ένα έξοχο παράδειγμα πολιτισμού και μοναδικής κουλτούρας, στοιχεία που απαντώνται μόνο σε λαούς με τρομερή αυτοπειθαρχία, σεβασμό στους νόμους και απύθμενη ανεκτικότητα.

βασικα σε οποιαδηποτε αλλη χωρα δεν θα το πιστευαν !!

θα ενοιωθαν οπως θα ενοιωθε ενας αθεος που αντικριζει τον χριστο με τις τρυπες σε χερια και ποδια και το αγκαθινο στεφανι στο κεφαλι!!! μαλλον δε θα ξεραν τι να κανουν και πως να αντιδρασουν!!!ειδικα αν καλουσαν αστυνομιες,γερανους κλπ και οι μεν καναν κανα 2χρονο να περασουν απο το σημειο και ο δε γερανος δεν χωρουσε να μπει στο στενο!!!

καλα και μονο που το σκεφτομαι γελαω!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Allst@rf
28/01/2012, 23:34
ρε ψάρια,τρολαρει πάλι ο πανόπτικος σε κάποιο σιτε με την είδηση ,και τσιμπάτε;

:lol:

tomy
28/01/2012, 23:46

Θέλω να μου πεις σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα παρατούσαν το αμάξι τους στην μέση του δρόμου για να κάνουν την δουλειά τους αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους???

byron
29/01/2012, 00:21
Θέλω να μου πεις σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα παρατούσαν το αμάξι τους στην μέση του δρόμου για να κάνουν την δουλειά τους αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους???

Όμπο ρπμ....φαντασία 0. Ρε ΄σεις γεμάτη Ελληνες είναι η οικουμένη.

:lol:

webassasin
29/01/2012, 00:25
σαν τη διαφημιση της Aegean.
αιντε ρε ζωντοβολοοοοο!
κλεισατε το δρομο!!
πεθαινα οποτε την εβλεπα.

BELZEBOYLIS
29/01/2012, 00:25
εσενα σΕ χρωσταω κατι φαπες.μη ξεχνιομαστε δλδ...!:wave2:

φάπες ή φραπές ?? Το πρώτο δεν με ψήνει , το δεύτερο σκέτο με λίγο γάλα... :lol: :wave2:

TROOPER
29/01/2012, 00:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
φάπες ή φραπές ?? Το πρώτο δεν με ψήνει , το δεύτερο σκέτο με λίγο γάλα... :lol: :wave2:

θα κερασω μια γυρα φαπες πρωτα και μετα βλεπουμε :lol:

airpanos
29/01/2012, 01:29
Πιο πολυ θα την ετσουζε να φαει το προστιμακι της να συνελθει αλλα θα μου πεις μπορει και να τη γλυτωνε αν ειχε κανα γνωστο στην τροχαια

Allst@rf
29/01/2012, 01:37
ρε μη το κουράζετε...

ηθικολογειτε για να ένα ζήτημα που το ζούμε καθημερινά και όλοι κάνουμε την ίδια σκέψη...

Η Ερρίκα μια χαρά το είπε αρκετές σελίδες πιο πίσω...όταν μας συμβαίνει εμάς ,τα μύρια όσα σκεφτόμαστε να κάνουμε στο σταρχιδιστη που μας τρώει τσάμπα ώρα από την ζωή μας...

μπράβο δικηγορεσα...:beer:

BELZEBOYLIS
29/01/2012, 15:31
θα κερασω μια γυρα φαπες πρωτα και μετα βλεπουμε :lol:

σε αγρίεψε το PSI+ (Κούρεμα ) εσένα ...:lol: :wave2:

MavrosPan
29/01/2012, 18:37
Εγω παλι ειχα την εντυπωση πως το Συνταγμα της Ελλαδος εχει εκδοθει ακριβως για να μην φτανουμε και στο σημειο να παιρνουμε αυτοβούλως τον νομο στα χερια μας.

- Την επομενη φορα λοιπον που θα κανεις διηθυση αναμεσα στα αυτοκινητα και θα ξυσεις εναν καθρεπτη φιλε μοτοσυκλετιστη αλανιαρη μην παρεξηγηθεις και μην απορησεις αν κατεβει ο αλλος απο το αμαξι και σου τσακισει τα κοκκαλα. Και ας του ζητησες 3 φορες συγνωμη. Ετσι γιατι του την εδωσε που του τον εχουν ξυσει 15 φορες.

- Ή την επομενη φορα που θα ανεβεις στο πεζοδρομιο για να παρκαρεις / να πεταχτεις εκει σε μια δουλιτσα μωρε, μην ενοχληθεις αν επανερχομενος την βρεις τουμπα ανασκελα γιατι εμποδιζες το παλικαρι με το καροτσακι ή την μαμα με το μωρο να περασει. Ή γιατι οχι μπουρλιοτασμενη. Το κοκτειλ μολωτωφ ειναι πολυ in αυτον τον καιρο.

- Απτην αλλη γιατι να μην βγαλουμε το 9αρι να παιξουμε μια στα μουτσουνια του ενοχλητικου γειτονα απο απεναντι που συνεχιζει να χαλαει την ησυχια της γειτονιας με την μουσικη του ? Κ ενα γκαζακι στα γαιδουρια με τα παρανομα παρκιν θα ηταν επισης μια εξυπνη ιδεα και μια γρηγορη λυση για να βαλουν μυαλο τσακα τσακα και να μην χρειαζεται και μεις να ψαχνουμε καθε βραδυ μιση ωρα να παρκαρουμε.

Τωρα να ρωτησω κατι ? Αν αυτον τον ιδιο με το τουμπαρισμενο Audi τον βλεπατε να κατεβαινει απο το σπιτι που ηταν με μια αιμοφυρτη γυναικα στα χερια του που προσπαθουσε να την συνεφερει, η θεση η δικη σας ποια θα ηταν ? Θα του λεγατε μηπως "σορυ φιλε... παιξαμε με τις πιθανοτητες και εχασες."
98% θα μου πεις. Με το δικιο τους οι ανθρωποι.

Οταν εμεις οι ιδιοι καταργουμε τους νομους, καλο θα ηταν να μην παραπονιομαστε οταν το κανουν και οι αλλοι.. εις βαρος μας. Αλλα φανταζομαι εδω με περιμενει η γνωστη δικαιολογια -- Οι αλλο το εκαναν πρωτοι.

Η γραμμη που χωριζει την αγανακτηση απο την αυτοδικια και την φυλακη ειναι πολυ λεπτη και κατακοκκινη. Ας μην τα ριχνουμε ολα στην κριση που ειμαστε χιμπατζηδες.

-----------------------------------
Παραθεση απο SXV

Αναρωτήσου το εξής:
Γιατί είμαστε έτσι;
Γιατί σε κάθε φανάρι συμπολίτες μας περνάνε την ουρά και έρχονται και στέκονται μπροστά για να περάσουν πρώτοι;
Γιατί οι ΛΕΑ είναι μονίμως γεμάτες με γκαζομένους βλάκες;
Για ποιο λόγο η Ελλάδα είναι τελευταία από τις 27 χώρες της Ευρώπης σε συμμετοχή σε εθελοντικές οργανώσεις;
Γιατί είμαστε τελευταίοι στην εθελοντική αιμοδοσία;
Γιατί καπνίζουμε όπου θέλουμε, γιατί τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα με σκατούλες σκύλων, γιατί τα πάρκα και οι δημόσιοι χώροι μαραζώνουν;
Γιατί οι πόλεις μας δεν έχουν πεζοδρόμια;

Γιατί ζούμε έτσι;
------------------------------------

Αν εμεις ειμαστε λοιπον Χομο Ερεκτους στην καλυτερη, ας μην τα ριχνουμε στους αλλους που μας πηδανε καθε μερα.

tomy
29/01/2012, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Εγω παλι ειχα την εντυπωση πως το Συνταγμα της Ελλαδος εχει εκδοθει ακριβως για να μην φτανουμε και στο σημειο να παιρνουμε αυτοβούλως τον νομο στα χερια μας.

- Την επομενη φορα λοιπον που θα κανεις διηθυση αναμεσα στα αυτοκινητα και θα ξυσεις εναν καθρεπτη φιλε μοτοσυκλετιστη αλανιαρη μην παρεξηγηθεις και μην απορησεις αν κατεβει ο αλλος απο το αμαξι και σου τσακισει τα κοκκαλα. Και ας του ζητησες 3 φορες συγνωμη. Ετσι γιατι του την εδωσε που του τον εχουν ξυσει 15 φορες.

- Ή την επομενη φορα που θα ανεβεις στο πεζοδρομιο για να παρκαρεις / να πεταχτεις εκει σε μια δουλιτσα μωρε, μην ενοχληθεις αν επανερχομενος την βρεις τουμπα ανασκελα γιατι εμποδιζες το παλικαρι με το καροτσακι ή την μαμα με το μωρο να περασει. Ή γιατι οχι μπουρλιοτασμενη. Το κοκτειλ μολωτωφ ειναι πολυ in αυτον τον καιρο.

- Απτην αλλη γιατι να μην βγαλουμε το 9αρι να παιξουμε μια στα μουτσουνια του ενοχλητικου γειτονα απο απεναντι που συνεχιζει να χαλαει την ησυχια της γειτονιας με την μουσικη του ? Κ ενα γκαζακι στα γαιδουρια με τα παρανομα παρκιν θα ηταν επισης μια εξυπνη ιδεα και μια γρηγορη λυση για να βαλουν μυαλο τσακα τσακα και να μην χρειαζεται και μεις να ψαχνουμε καθε βραδυ μιση ωρα να παρκαρουμε.

Τωρα να ρωτησω κατι ? Αν αυτον τον ιδιο με το τουμπαρισμενο Audi τον βλεπατε να κατεβαινει απο το σπιτι που ηταν με μια αιμοφυρτη γυναικα στα χερια του που προσπαθουσε να την συνεφερει, η θεση η δικη σας ποια θα ηταν ? Θα του λεγατε μηπως "σορυ φιλε... παιξαμε με τις πιθανοτητες και εχασες."
98% θα μου πεις. Με το δικιο τους οι ανθρωποι.

Οταν εμεις οι ιδιοι καταργουμε τους νομους, καλο θα ηταν να μην παραπονιομαστε οταν το κανουν και οι αλλοι.. εις βαρος μας. Αλλα φανταζομαι εδω με περιμενει η γνωστη δικαιολογια -- Οι αλλο το εκαναν πρωτοι.

Η γραμμη που χωριζει την αγανακτηση απο την αυτοδικια και την φυλακη ειναι πολυ λεπτη και κατακοκκινη. Ας μην τα ριχνουμε ολα στην κριση που ειμαστε χιμπατζηδες.

-----------------------------------
Παραθεση απο SXV

Αναρωτήσου το εξής:
Γιατί είμαστε έτσι;
Γιατί σε κάθε φανάρι συμπολίτες μας περνάνε την ουρά και έρχονται και στέκονται μπροστά για να περάσουν πρώτοι;
Γιατί οι ΛΕΑ είναι μονίμως γεμάτες με γκαζομένους βλάκες;
Για ποιο λόγο η Ελλάδα είναι τελευταία από τις 27 χώρες της Ευρώπης σε συμμετοχή σε εθελοντικές οργανώσεις;
Γιατί είμαστε τελευταίοι στην εθελοντική αιμοδοσία;
Γιατί καπνίζουμε όπου θέλουμε, γιατί τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα με σκατούλες σκύλων, γιατί τα πάρκα και οι δημόσιοι χώροι μαραζώνουν;
Γιατί οι πόλεις μας δεν έχουν πεζοδρόμια;

Γιατί ζούμε έτσι;
------------------------------------

Αν εμεις ειμαστε λοιπον Χομο Ερεκτους στην καλυτερη, ας μην τα ριχνουμε στους αλλους που μας πηδανε καθε μερα.

Φαντάζομαι για όλα τα παραπάνω υποτιθεμενα σενάρια χρειαζόταν να παραλύσει μια ολόκληρη γειτονιά του κέντρου για μια ώρα και....
Κ αφου σου αρεσουν οι υποθέσεις, ας υποθέσουμε ότι σε ένα απο τα αυτοκίνητα που είχαν μπλοκάρει ήταν ένα παιδάκι, απο τα δυο σχολεία που γειτνιάζουν και έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, θα έπρεπε στωικα να περιμένουν;

Για όλα τα αλλα περι ηθικής κ νοοτροπίας ζωής που αναφέρεις αιτιολογεις το γιατί στην Ελλάδα ποτέ δεν ξεκίνησε μια κοινωνική επανάσταση, όπως έχει αναφέρει και ένας λόγιος παλαιότερα...

Πανοπτικός
29/01/2012, 19:01

Κ αφου σου αρεσουν οι υποθέσεις, ας υποθέσουμε ότι σε ένα απο τα αυτοκίνητα που είχαν μπλοκάρει ήταν ένα παιδάκι, απο τα δυο σχολεία που γειτνιάζουν και έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, θα έπρεπε στωικα να περιμένουν;

Πολυ πιθανοτερο σεναριο απο την επιστημονικη φαντασια παραπανω, ασε που αν υπηρχε αιμοφυρτη γυναικα το λογικοτερο θα ηταν να υπαρχει ασθενοφορο.

Η... "αιμοφυρτη γυναικα" δεν δικαιολογει μαλακιες στον δρομο, ουτε καν επικινδυνη οδηγηση.

stefanos
29/01/2012, 19:10
Φαντάζομαι για όλα τα παραπάνω υποτιθεμενα σενάρια χρειαζόταν να παραλύσει μια ολόκληρη γειτονιά του κέντρου για μια ώρα και....

Για όλα τα αλλα περι ηθικής κ νοοτροπίας ζωής που αναφέρεις αιτιολογεις το γιατί στην Ελλάδα ποτέ δεν ξεκίνησε μια κοινωνική επανάσταση, όπως έχει αναφέρει και ένας λόγιος παλαιότερα...

Μπερδεύεις την κοινωνική επανάσταση με τον τραμπουκισμό και την αυτοδικία.
Κοινωνική επανάσταση κύριοι δεν έχει στόχο ΑΠΛΟΥΣ εύκολους πολίτες,
Ξεκολλάτε από την κοντόφθαλμη αντίληψη ότι φταίχτης είναι ο διπλανός σας.
Φταίχτης για τους ασθενείς που πεθαίνουν στο δρόμο είναι που το χρήμα μας γίνεται ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και οχι μισθός τραυματιοφορέα , η μισθός μπάτσου ή πυροσβέστη.

tomy
29/01/2012, 19:35
Μπερδεύεις την κοινωνική επανάσταση με τον τραμπουκισμό και την αυτοδικία.
Κοινωνική επανάσταση κύριοι δεν έχει στόχο ΑΠΛΟΥΣ εύκολους πολίτες,
Ξεκολλάτε από την κοντόφθαλμη αντίληψη ότι φταίχτης είναι ο διπλανός σας.
Φταίχτης για τους ασθενείς που πεθαίνουν στο δρόμο είναι που το χρήμα μας γίνεται ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και οχι μισθός τραυματιοφορέα , η μισθός μπάτσου ή πυροσβέστη.

Κάτι μου θυμίζει αυτο, ααα μπράβο την άποψη του Πάγκαλου για τους αγανακτισμένους πολίτες που μαζεύονταν στο Σύνταγμα...

el_hymador
29/01/2012, 23:11
[ασχετο - σχετικο] Το Σαββατο πηγα μια βολτα προς εξερευνηση της Περαχωρας, μετα το Λουτρακι. Στριβω αριστερα σε ενα χωματοδρομο. Το πευκοδασος πανεμορφο και παραδοξως πως...ανεγγιχτο. Αμ δε! Ο χωματοδρομος μετα απο 2-3 χλμ. κατεληγε σε βιλα - φαρμα (ναι ακριβως ετσι οπως το γραφω, βιλα - φαρμα) με γκαζα και ολα τα κομφορ, μια εκταση 4-5 στρεμματα αποψιλωμενη και χτισμενη με αισθητικη εξοχικου δεκαετιας '70... αδιεξοδο ο δρομος λοιπον, σταματουσε μπροστα στο σπιτι... ανοιχτηκε για τον κο κλαπ@ρχιδα, για να κατεβαινουν τα φορτηγα με τα μπετα και τα λοιπα οικοδομικα υλικα. Ποσους λαδωσε ο καρι*λης; ΤΙ διασυνδεσεις ειχε για να χτισει καρα αυθαιρετα σε ακμαιο δασος, αλλα να του ανοιξουν και δρομο; Φευγω ξενερωμενος. Βγαινω στον κεντρικο και στον επομενο δρομο κανω παλι αριστερα... ο δρομος βγαινει στη θαλασσα, αλλα αφου εχει περασει απο οικισμο αυθαιρετων... μιλαμε για καμια 20ρια εξοχικα αισθητικης ανταξιας του επιπεδου των ιδιοκτητων τους (το ενα εχει και κυκλαδιτικο ανεμομομυλο...). Αλλα δεν ηταν μονο αυτο... υπαρχει και θρασσος! Παντου home made ταμπελες "Σεβαστειτε το δασος - Κινδυνος πυρκαγιας", " Μην αφηνετε σκουπιδια" και -το καλυτερο- "Μην τρεχετε, διελευσεις παιδιων"...μαλιστα ο ενας ειχε προνοησει να βαλει αυτοσχεδια σαμαρακια σε χωματοδρομο που με προσοχη περναγε ενα 4 Χ 4, ωστε να μη τρεχουν και κανουν κοντρες οι διαφοροι ασυνειδητοι...στη δε παραλια, τσιμεντενια σκαλα μεχρι κατω για να κατεβιανουν προφανως οι κες Κλαπ@ρχιδογλου με τα τσοκαρα...

Πειτε μου εσεις που πρεπει να απευθυνθω και με ποιες διαδικασιες, ωστε να ξαναγινει δασος εκει που επρεπε να ειναι δασος... στην Πολεοδομια; στη Νομαρχια; Στο ΥΠΕΧΩΔΕ; Στο δασαρχειο; Στην Αστυνομια; Που; Και μετα απο αυτο πειτε μου με το χερι στη καρδια τι ποσοστο επιτυχιας θα εχει αν παω να τους καρφωσω... θελω να πω καντε μια προβλεψη για το ποια απο αυτα τα σπιτια θα γκρεμιστουν και θα ξαναγινει δασος. Bonus Quiz: Πειτε μου επισης ποιες απο τις παραπανω υπηρεσιες δεν εχουν ηδη λαθωδει η ειναι μιλημενες ωστε να χτισουν ολα αυτοι οι υπανθρωποι εκει που χτισανε;

Πως λοιπον θα βρω το δικιο μου;

Να σας πω πως θα το βρω... θελει μια βαρβατη μπουλντοζα να τα κανει ισαδι ολα μεσα στα μαυρα μεσανυχτα.-

Αυτα περι επιβολης νομων...[/ασχετο - σχετικο]

mikes
29/01/2012, 23:24
εγω ξερω να πω πως ολοι εσεις που λετε οτι η αυτοδικια και η καταστροφη περιουσιας δεν ειναι λυση, κτλ κτλ,
και οτι δεν επρεπε να τουμπαρουν το αμαξι γιατι ειναι κινηση χαμηλου επιπεδου
και ανευ πολιτισμου, ειστε οι ιδιοι που παρκαρετε τα δικα σας οπου σας γουσταρει και στα τετοια
σας αν εμποδιζετε τους υπολοιπους!

MavrosPan
29/01/2012, 23:26
Οποτε η λυση θα ηταν να μαζευτουμε εμεις καμμια 10αρια νοματεοι να παρουμε κ ενα jcb και να παμε σαν καλοι και νομοταγεις Ελληνες να τους τα κατεβασουμε. Η γιατι οχι να τους καψουμε καλυτερα και αν γινεται να ειναι και αυτοι μεσα να ξεβρωμισει ο τοπος. Θα ισχυριστουμε μετα κ ολας συνειδητή αμέλεια και ολα καλα.

Εχουμε ξεφυγει και ξεσπαμε στον διπλανο μας μου φαινεται αντι να παρουμε τις πετρες να τις πεταξουμε προς τη σωστη κατευθυνση. Κοιτα να δεις που εν τελει μαζι τα φαγαμε.

Αν προκειται την αναρχια να την κανουμε τροπο ζωης επειδη ετσι μας βολευει ή επειδη ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια για να συγκαλυπτουμε τις πραξεις μας τοτε ευχαριστω αλλα δεν θα παρω. Η απαντηση ο,τι το συστημα δεν δουλευει καθολου ή δουλευει λαθος (που οντως ετσι ειναι γιατι βρωμαει σαπιλα απο την κορφη ως τα νυχια) δεν μας κανει εμας τιμωρους, ποσο μαλλον τιμωρους των διπλανων μας, απλα και μονο επειδη δεν γουσταρουμε τις πραξεις τους ή την φατσα τους και το αυθαιρετο τους ή το παρανομα παρκαρισμενο αμαξακι τους.

Αν προκειται να το ριξουμε ομως στις ευθυνες και του πως φτασαμε ως εδω, καλο ειναι να αναλογιστει ο καθενας τις δικες του. Αλλοι εφαγαν εκατομυρια, αλλοι πενταροδεκαρες. Ο,τι μπορεσε λοιπον ο καθενας εφαγε.
Σκεψου λοιπον εσυ την τελευταια φορα που εκλεισες καποιον για να παρκαρεις, που αφησες το μηχανακι σου καπου που θα δυσκολευε καποιον αλλον, που πλερωσες το μαστορα μαυρα για να γλυτωσεις τη ΦαΠΑ, που τα πασαρες στο τσεπακι του υπαλληλου για να ¨γινει¨ η δουλεια σου, που, που, που.

Το παρτυ τελειωσε μαγκες, τα κεφαλια μεσα.

sniper
29/01/2012, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
εγω ξερω να πω πως ολοι εσεις που λετε οτι η αυτοδικια και η καταστροφη περιουσιας δεν ειναι λυση, κτλ κτλ,
και οτι δεν επρεπε να τουμπαρουν το αμαξι γιατι ειναι κινηση χαμηλου επιπεδου
και ανευ πολιτισμου, ειστε οι ιδιοι που παρκαρετε τα δικα σας οπου σας γουσταρει και στα τετοια
σας αν εμποδιζετε τους υπολοιπους!

Eσύ μάλλον δεν ξέρεις τι λες.

mikes
29/01/2012, 23:33
Eσύ μάλλον δεν ξέρεις τι λες. ξεεεεεεερω!!!!! εφ'οσον οι νομοι δεν λειτουργουν σε αυτο το κρατος αγαπητε, καπως πρεπει να απονεμηθει δικαιοσυνη!!!
εφοσον κανεις μαλακια και θετεις σε ταλαιπωρια τοσο κοσμο, θα το πληρωσεις!

BLiTzER
29/01/2012, 23:47
εφ'οσον οι νομοι δεν λειτουργουν σε αυτο το κρατος αγαπητε, καπως πρεπει να απονεμηθει δικαιοσυνη!!!

Το θέμα δεν είναι αν καλώς ή κακώς αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο στη _συγκεκριμένη_ περίπτωση. Το θέμα είναι αν ο καθένας είναι ικανός να κρίνει πως, τι και πότε. Ο hymador μπορεί να είναι. Σκέψου και τα υπόλοιπα 10 εκατομμύρια ;)

el_hymador
29/01/2012, 23:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Οποτε η λυση θα ηταν να μαζευτουμε εμεις καμμια 10αρια νοματεοι να παρουμε κ ενα jcb και να παμε σαν καλοι και νομοταγεις Ελληνες να τους τα κατεβασουμε. Η γιατι οχι να τους καψουμε καλυτερα και αν γινεται να ειναι και αυτοι μεσα να ξεβρωμισει ο τοπος. Θα ισχυριστουμε μετα κ ολας συνειδητή αμέλεια και ολα καλα.

Εχουμε ξεφυγει και ξεσπαμε στον διπλανο μας μου φαινεται αντι να παρουμε τις πετρες να τις πεταξουμε προς τη σωστη κατευθυνση. Κοιτα να δεις που εν τελει μαζι τα φαγαμε.

Αν προκειται την αναρχια να την κανουμε τροπο ζωης επειδη ετσι μας βολευει ή επειδη ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια για να συγκαλυπτουμε τις πραξεις μας τοτε ευχαριστω αλλα δεν θα παρω. Η απαντηση ο,τι το συστημα δεν δουλευει καθολου ή δουλευει λαθος (που οντως ετσι ειναι γιατι βρωμαει σαπιλα απο την κορφη ως τα νυχια) δεν μας κανει εμας τιμωρους, ποσο μαλλον τιμωρους των διπλανων μας, απλα και μονο επειδη δεν γουσταρουμε τις πραξεις τους ή την φατσα τους και το αυθαιρετο τους ή το παρανομα παρκαρισμενο αμαξακι τους.

Αν προκειται να το ριξουμε ομως στις ευθυνες και του πως φτασαμε ως εδω, καλο ειναι να αναλογιστει ο καθενας τις δικες του. Αλλοι εφαγαν εκατομυρια, αλλοι πενταροδεκαρες. Ο,τι μπορεσε λοιπον ο καθενας εφαγε.
Σκεψου λοιπον εσυ την τελευταια φορα που εκλεισες καποιον για να παρκαρεις, που αφησες το μηχανακι σου καπου που θα δυσκολευε καποιον αλλον, που πλερωσες το μαστορα μαυρα για να γλυτωσεις τη ΦαΠΑ, που τα πασαρες στο τσεπακι του υπαλληλου για να ¨γινει¨ η δουλεια σου, που, που, που.

Το παρτυ τελειωσε μαγκες, τα κεφαλια μεσα.

Οι γενικευσεις δεν ειναι επιχειρημα, ενω η διαστρεβλωση των γραφομενων καποιου προκειμενου να πεισουμε δεν οφελει σε τιποτα.

Εγραψα εγω να πατησουμε με το JCB τους υπανθρωπους που εχτισαν στο δασος; ΟΧΙ!

Εγραψα π.χ. οτι θα πρεπει να ανασκολπιζουμε οσους κορναρουν στα φαναρια ασκοπως; ΟΧΙ!

Μηπως εγραψα οτι οσοι μας παιρνουν τη θεση σε ουρες του ςαξιζει να πυροβολουνται εξ επαφης στα μουτρα; ΟΧΙ!

Ολοι εσεις που διατεινεστε οτι βλεπετε ολες τις διαβαθμισεις του γκρι, μου αρεσει πολυ που παρουσιαζετε τις αποψεις των αλλων ως ασπρο - μαυρο... καπως περιεργο δεν βρισκεις;

Απο εκει και επειτα, ο ωχαδερφισμος, η γραψ@ρχιδισυνη, η κακως εννοουμενη μαγκια και το "σας γ@μω ολους" εχει πολλα level. Σαφως και εκπορευεται απο την ιδια νοοτροπια, αλλα το αντικτυπο που εχει στους αλλους και στο συνολο της κοινωνιας δεν ειναι το ιδιο παντα. Αλλο λοιπον το να παρακαρεις το αμαξι σε ενα λιγοστο διαθεσιμο χωρο, αναγκαζοντας με π.χ. να παρω τη στροφη λιγο πιο ανοιχτα στο στενο και αλλο να το αφηνεις με τροπο που απαγορευεις τη διελευση μου επι σαραντα και πλεον λεπτα!!! Αλλο το να πας να κατασκηνωσεις σε ενα μερος οπου απαγορευεται και αλλο το να σηκωσεις διορωφη μεζονετα... ελπιζω να καταλαβαινεις...

Σε ορισμενες περιπτωσεις ομως, δεν παει αλλο... πρεπει αυτη η νοοτροπια να αλλαξει!!! Και θα αλλαξει αρχιζοντας απο τα πλεον προκλητικια και εξωφθαλαμα παραδειγματα. Οποτε ναι, ειμαι υπερ και του τουμπαρισματος του αυτοκινητου και της ισοπεδωσης των αυθαιρετων.

byron
29/01/2012, 23:57
Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα... (http://www.youtube.com/watch?v=bFzaoqS_hAc) :ninja::bigcry: :lol:

fkol k4
30/01/2012, 00:33
Σε ορισμενες περιπτωσεις ομως, δεν παει αλλο... πρεπει αυτη η νοοτροπια να αλλαξει!!! Και θα αλλαξει αρχιζοντας απο τα πλεον προκλητικια και εξωφθαλαμα παραδειγματα. Οποτε ναι, ειμαι υπερ και του τουμπαρισματος του αυτοκινητου και της ισοπεδωσης των αυθαιρετων.
Μα σε αυτό δεν διαφωνούμε.
Όχι μόνο τουμπάρισμα, αλλά και χειρότερα αν θέλεις...
Σε αυτό που διαφωνούμε είναι στο ότι αυτή την απόφαση δεν γίνεται να την παίρνει ο καθένας μας, για τον απλούστατο λόγο ότι κάθε φορά θα είναι εν θερμώ.
Αν αυτή την απόφαση τη θεσμοθετήσουμε και την πάρει έστω και ένας πεζός τροχονόμος που έφτασε στη σκηνή και ο οποίος θα πει «παιδιά, βοηθάτε να το τουμπάρουμε» ως επίσημη απόφαση, τότε να βοηθήσω κι εγώ.

Αυτό που δεν μου αρέσει, είναι ο καθένας να το παίζει ταυτόχρονα μηνυτής, δικαστής και εκτελεστικό όργανο.

Και ξέρεις τι;
Το τουμπάρισμα πάει στο διάολο, δεν είναι και τίποτα σοβαρό.
Άμα ανοίξουμε όμως τέτοιο λογαριασμό, ποιος ξέρει που θα φτάσει η ιστορία;

Άντε κι εσύ σταματάς στο τουμπάρισμα ή έστω να σπάσεις και κανένα τζάμι, να το δεχτώ.
Είσαι σίγουρος ότι όλοι θα συγκρατηθούν το ίδιο;
Ή τουλάχιστον ότι θα αντιδράσουν έτσι μόνο για πολύ σοβαρό λόγο;

Ως μοτοσυκλετιστές έχουμε μάθει να μην εμπιστευόμαστε κανέναν στο δρόμο και εξ' ορισμού να θεωρούμε ότι «όλοι στο δρόμο θέλουν να μας σκοτώσουν».
Πως ξαφνικά εμπιστευόμαστε τους πάντες γύρω μας ότι θα κάνουν το σωστό αν δεν τους εμπιστευόμαστε για πολύ ευκολότερα πράγματα;

tomy
30/01/2012, 01:31
Οι γενικευσεις δεν ειναι επιχειρημα, ενω η διαστρεβλωση των γραφομενων καποιου προκειμενου να πεισουμε δεν οφελει σε τιποτα.

Εγραψα εγω να πατησουμε με το JCB τους υπανθρωπους που εχτισαν στο δασος; ΟΧΙ!

Εγραψα π.χ. οτι θα πρεπει να ανασκολπιζουμε οσους κορναρουν στα φαναρια ασκοπως; ΟΧΙ!

Μηπως εγραψα οτι οσοι μας παιρνουν τη θεση σε ουρες του ςαξιζει να πυροβολουνται εξ επαφης στα μουτρα; ΟΧΙ!

Ολοι εσεις που διατεινεστε οτι βλεπετε ολες τις διαβαθμισεις του γκρι, μου αρεσει πολυ που παρουσιαζετε τις αποψεις των αλλων ως ασπρο - μαυρο... καπως περιεργο δεν βρισκεις;

Απο εκει και επειτα, ο ωχαδερφισμος, η γραψ@ρχιδισυνη, η κακως εννοουμενη μαγκια και το "σας γ@μω ολους" εχει πολλα level. Σαφως και εκπορευεται απο την ιδια νοοτροπια, αλλα το αντικτυπο που εχει στους αλλους και στο συνολο της κοινωνιας δεν ειναι το ιδιο παντα. Αλλο λοιπον το να παρακαρεις το αμαξι σε ενα λιγοστο διαθεσιμο χωρο, αναγκαζοντας με π.χ. να παρω τη στροφη λιγο πιο ανοιχτα στο στενο και αλλο να το αφηνεις με τροπο που απαγορευεις τη διελευση μου επι σαραντα και πλεον λεπτα!!! Αλλο το να πας να κατασκηνωσεις σε ενα μερος οπου απαγορευεται και αλλο το να σηκωσεις διορωφη μεζονετα... ελπιζω να καταλαβαινεις...

+άπειρο, well said..

Ζεύκας
30/01/2012, 01:35
Μάγκες...ήθελα να ήσασταν μποτιλιαρισμένοι στο περιστατικό...
μέρα μεσημέρι και να είχατε ανάγκη να περάσετε από κει για υποχρεώσεις...

και να περιμένετε πέντε λεπτά...εκνευρισμός...

ένα τέταρτο...γαμωσταυρίδια...

έχεις να πας στη δουλειά.
-στο ραντεβού με τον πελάτη.
-να πας στο δικηγόρο ή στη τάδε υπηρεσία.
-να έχεις στήσει το γκομενάκι ρε αδερφέ!

μισή ώρα...άγχος...καντήλια εξαπτέρυγα....

τρία τέταρτα...πανικός. δεν μπορείς να κάνεις ούτε πίσω ούτε μπροστά...

εσύ να κορνάρεις στον μπροστά σου, ο μπροστά σου στον μπροστά του.
κόρνα λεωφορείου,πολίτες μαζεμένοι.

άγχος. θυμός. νεύρα. βάλτε τον εαυτό σας σε μια τέτοια κατάσταση...

και -το κερασάκι στη τούρτα- να σας παίρνουν τηλέφωνο και να σας πρήζουν που είστε και αργήτε...

και φανταστήτε να είστε εσείς και τόσες δεκάδες ή εκατοντάδες κόσμος σε ακτίνα ενός και βάλε
χιλιομέτρου στους στενούς δρόμους του κέντρου....

απλά σκεφτήτε τον εαυτό σας σε αυτό το πράγμα.

και μετά από τόση ταλαιπωρία και γαμοσταυρίδια και τηλεφωνικό χέσιμο και άγχος κτλ κτλ...
κάποια στιγμή θα έσπαγε η κίνηση και θα περνάγατε δίπλα από το τουμπαρισμένο AUDI....

θέλω να πεταχτεί ΕΝΑΣ.

ένας σε αυτό το θρεντ που να πει:

ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

xristos x
30/01/2012, 01:38
Απο εκει και επειτα, ο ωχαδερφισμος, η γραψ@ρχιδισυνη, η κακως εννοουμενη μαγκια και το "σας γ@μω ολους" εχει πολλα level

πολλα level επισης εχει και η αντιληψη του καθενος για το τι τον ενοχλει... οποτε δεν ξερω ποια ειναι η λυση αλλα η αυτοδικια σιγουρα ΔΕΝ ειναι!!

ειρηνη υμιν αδελφοι μου!!:o

xristos x
30/01/2012, 01:48
έχεις να πας στη δουλειά. -στο ραντεβού με τον πελάτη. -να πας στο δικηγόρο ή στη τάδε υπηρεσία. -να έχεις στήσει το γκομενάκι ρε αδερφέ! μισή ώρα...άγχος...καντήλια εξαπτέρυγα.... .....πολίτες μαζεμένοι. άγχος. θυμός. νεύρα. βάλτε τον εαυτό σας σε μια τέτοια κατάσταση...

οσο γι αυτα εχω βαρεθει να βλεπω και να ακουω για εμφραγματα και ανακοπες απο ανθρωπους "νεοτατουςκαιχωριςιστορικο" απο το αγχος.... εμεις σαν μοτοσυκλετιστες τουλαχιστον φανταζομαι ξερουμε ποσο ευαισθητη ειναι η ζωη και ποια ειναι τα σημαντικα και ποια τα ασημαντα στη ζωη (ή τουλαχιστον θα επρεπε)

MavrosPan
30/01/2012, 06:01
Η αντιθεση μου, δεν ειναι στην κινηση αυτη καθαυτη. Ναι αν ηταν αλλος ενας σταρχιδιστης ο τυπος με το Audi του αξιζε τουμπαρισμα. Ναι οι τυποι με τα αυθαιρετα που πατησαν εκτος απο την απαραμιλλη εικονα της φυσης και καμμια 15αρια νομους του κωδικα, φυσικα και τους αξιζει γκρεμισμα δια παντος και παραδειγματικη τιμωρια.

Αλλο ειναι το θεμα μου φιλε μου.
Το ποιος το αποφασιζει, με ποια κριτηρια, κατω απο ποιες συνθηκες και το κυριοτερο.. μεχρι ποιο βαθμο.

Αν μπορεις εσυ δικαιωματικα να του το μπαταρεις το οχημα με την λογικη σου, γιατι να μην μπορει και ο διπλανος σου να του σπασει και τα τζαμια ή να του σκασει τα λαστιχα με την δικη του λογικη?
Ξερεις ποσοι θα σου πουν μπραβο αν αφησεις σεκο τον βιαστη που περναει μπροστα σου και παει στα δικαστηρια πχ? Ποσους ενοχλει η παρουσια του στον ιδιο πλανητη με σενα? Ποσοι θα σου που "να 'γιασει το χερι σου" ?
Του αξιζε? Ζιγουρα ναι. Το θεμα ομως δεν ειναι αν του αξιζε ή οχι αλλα αν θελουμε να γινουμε Τιμπουκτου.

Toumpas
30/01/2012, 09:33
Προσωπικά στο προηγούμενο γκαράζ είχα απηυδήσει διότι μας κλείνανε την είσοδου του υπόγειου γκαράζ (με ενοίκιο είμουν) συνέχεια, μία ο ένας μία ο άλλος.

Ένα βράδυ γυρνάω από ποτό και πάω να μπώ μέσα.. με την καμία. Δεν υπήρχε περίπτωση. Έπαιξε κλειδί καλλιγραφίας.

Το έβαλα πεζοδρόμιο το Ρ1 και περίμενα υπομονετικά στο μπαλκόνι τον παπάρι να βγάλει το αμάξι, και το ένα μάτι στο Ρ1 μη μου το τσουρνέψουν.

Καμία λύπηση για τους μπάσταρδους.:alien:

Νόμος της Ζούγγλας? Οκ!

Cpt. Haddock
30/01/2012, 09:39
[...]Πειτε μου εσεις που πρεπει να απευθυνθω και με ποιες διαδικασιες, ωστε να ξαναγινει δασος εκει που επρεπε να ειναι δασος... στην Πολεοδομια; στη Νομαρχια; Στο ΥΠΕΧΩΔΕ; Στο δασαρχειο; Στην Αστυνομια; Που; Και μετα απο αυτο πειτε μου με το χερι στη καρδια τι ποσοστο επιτυχιας θα εχει αν παω να τους καρφωσω... θελω να πω καντε μια προβλεψη για το ποια απο αυτα τα σπιτια θα γκρεμιστουν και θα ξαναγινει δασος. Bonus Quiz: Πειτε μου επισης ποιες απο τις παραπανω υπηρεσιες δεν εχουν ηδη λαθωδει η ειναι μιλημενες ωστε να χτισουν ολα αυτοι οι υπανθρωποι εκει που χτισανε; [...]

Ειναι πολύ πιθανό οι εν λόγω τσανακογλυφτες να προέβησαν σε τακτοποίηση των αυθαιρέτων με βαση τον τελευταίο κανονισμό και να ξεμπέρδεψαν μια και καλή...

Παντως:

Εκατοντάδες παραβάσεις για παράνομη στάθμευση σε κέντρα διασκέδασης
Οι γερανοί της τροχαίας πήραν το διήμερο που πέρασε σαράντα αυτοκίνητα

Σε ορισμένους βγήκε... ξινή η έξοδος του Σαββατοκύριακου για διασκέδαση. Οι γερανοί της τροχαίας πήραν το διήμερο που πέρασε σαράντα αυτοκίνητα, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία είχαν σταθμεύσει παράνομα κοντά σε κέντρα διασκέδασης.

Επιβεβαιώθηκαν 593 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση, ενώ 301 ζεύγη πινακίδων αφαιρέθηκαν από άλλα αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 9 συλλήψεις υπαλλήλων και παρκαδόρων, καθώς αυθαίρετα καταλάμβαναν πεζοδρόμια.

http://www.skai.gr/news/greece/article/193066/ekatodades-paravaseis-gia-paranomi-stathmeusi-se-kedra-diaskedasis/

BELZEBOYLIS
30/01/2012, 09:44
ξεεεεεεερω!!!!! εφ'οσον οι νομοι δεν λειτουργουν σε αυτο το κρατος αγαπητε, καπως πρεπει να απονεμηθει δικαιοσυνη!!!

Σωστό ! Αλλιώς τι θα κάνει ο Ζορρό ο Σούπερμαν , τα χελωνονιτζάκια και ο Τσάκ Νόρις ? Στην ανεργία ??? Όχι δα!!! :lol: :rotflmao: :wave2:

mikes
30/01/2012, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Παντως:

http://www.skai.gr/news/greece/article/193066/ekatodades-paravaseis-gia-paranomi-stathmeusi-se-kedra-diaskedasis/ μονο που σε αυτη τη περιπτωση καπετανιο, καλουμαι ΕΓΩ να πληρωσω το προστιμο και τη μεταφορα-φυλαξη του αυτοκινητου μου και ΟΧΙ ο παρκαδορος η ο ιδιοκτητης του μπουζουκαδικου! και ρωτω τωρα εγω: αν το μαγαζι δεν με καλυψει, που σιγουρα δεν! το σπαω η δεν το σπαω???

mikes
30/01/2012, 09:53
παντως ολους αυτους που λενε οτι η αυτοδικια δεν ειναι λυση και πρεπει να ακολουθηθουν νομικα μεσα
θελω να τους δω τι θα κανουν αν σε μια πιθανη αγορα νεας μηχανης πεσουν θυματα απατης του στυλ "γλοβαλ" κι ετσι! και τα νομικα μεσα αργουν χαρακτηριστικα....

sniper
30/01/2012, 09:54
παντως ολους αυτους που λενε οτι η αυτοδικια δεν ειναι λυση και πρεπει να ακολουθηθουν νομικα μεσα
θελω να τους δω τι θα κανουν αν σε μια πιθανη αγορα νεας μηχανης πεσουν θυματα απατης του στυλ "γλοβαλ" κι ετσι! και τα νομικα μεσα αργουν χαρακτηριστικα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ό,τι να 'ναι... :lol: :lol:

mikes
30/01/2012, 09:56
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ό,τι να 'ναι... :lol: :lol: ετσι νομιζεις!! δεν ειναι ασχετο, ειναι πολυ σχετικο μαλιστα!!

TROOPER
30/01/2012, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Μάγκες...ήθελα να ήσασταν μποτιλιαρισμένοι στο περιστατικό...
μέρα μεσημέρι και να είχατε ανάγκη να περάσετε από κει για υποχρεώσεις...

και να περιμένετε πέντε λεπτά...εκνευρισμός...

ένα τέταρτο...γαμωσταυρίδια...

έχεις να πας στη δουλειά.
-στο ραντεβού με τον πελάτη.
-να πας στο δικηγόρο ή στη τάδε υπηρεσία.
-να έχεις στήσει το γκομενάκι ρε αδερφέ!

μισή ώρα...άγχος...καντήλια εξαπτέρυγα....

τρία τέταρτα...πανικός. δεν μπορείς να κάνεις ούτε πίσω ούτε μπροστά...
...

ολοι αυτοι που υποστηριζουνε οτι απλα θα περιμενανε στωικα απλα αντιπαρερχονται τις δυσκολιες της ζωης με γιογκα,αγιουβερδα και τοποθετουνε τα πραματα στο σπιτι τους συμφωνα με τις αρχες του φενγκ σουι ρε φαιδρε!!!

τστστσ τιποτα δε ξερεις....

sniper
ετσι νομιζεις!! δεν ειναι ασχετο, ειναι πολυ σχετικο μαλιστα!!

όσο σχετικό είναι να σου πουν ότι η μάνα σου έχει γκόμενο πίθηκο.. κι εκεί θ' αυτοδικήσεις.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
[...] αν το μαγαζι δεν με καλυψει, που σιγουρα δεν! το σπαω η δεν το σπαω???

Το σπάς. Αλλωστε αυτοι που έχουν τέτοια μαγαζιά ειναι καλλιεργημένοι, ήρεμοι, οικογενειάρχες, φιλανθρωποι και πανω απ' ολα συνεννοήσιμοι άνθρωποι...