PDA

View Full Version : παρκάρω όπου γουστάρω? Δεν νομίζω τάκη...

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5

el_hymador
26/01/2012, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
Εκει ομως η επιθεση περναει σε προσωπικο επιπεδο...

Και μη ξεχνας οτι εγω θα ειμαι το ΘΥΜΑ της επιθεσης χωρις να εχω δωσει πραγματικο λογο και αφορμη... :beer:

Moi?

Το οτι μπορει να σπας τα @@δια των γειτονων σου και να τους γραφεις παρ΄οτι σου εχουν κανει παρατηρηση δεν ειναι αφορμη; Εσυ οριζεις ποια ορια db ειναι ενοχλητικα και ποια ωρα;

Τεσπα τα εχει μπλεξει λιγο στο κεφαλι σου κοιτα να βαλεις τις νορμαλ εξατμισεις πανω (τις νομιμες) και να μην προκαλεις. :wave2:

kalgeorge
26/01/2012, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Ο πανοπτικος απο το γκετο.
west side.

straight outta compton leme xaxaxxaxaxaxaxax

webassasin
26/01/2012, 23:06
Εγω να αναφερω ενα αλλο συμβαν.
Ειχα κολλησει μια φορα το αμαξι πισω απο εναν,για να μην ειναι ο κωλος μου εξω εξω και μου το φαει κανει.
Πριν το αφησω ομως,τσεκαρα εαν εχει χωρο μπροστα.
Αυτο εγινε αργα το βραδυ, υπεθεσα οτι θα φυγει πρωι πρωι το αμαξι και δε θα εχει θεμα οτι θα τον κλεισει καποιος αλλος,εαν εφευγε ο μπροστινος του.
Το μεσημερι πηγα και βρηκα μια σακουλα με σκουπιδια κατω απο τον υαλοκαθαριστηρα.
Το ιδιο αμαξι ηταν εκει, μετακινημενο 1-2 μετρα.
Μολις μπηκα στο αμαξι,βγηκε ο ιδιοκτητης και με στραβοκοιτουσε.
Τι επρεπε να κανω εκεινη τη στιγμη?

el_hymador
26/01/2012, 23:08
Εγω να αναφερω ενα αλλο συμβαν.
Ειχα κολλησει μια φορα το αμαξι πισω απο εναν,για να μην ειναι ο κωλος μου εξω εξω και μου το φαει κανει.
Πριν το αφησω ομως,τσεκαρα εαν εχει χωρο μπροστα.
Αυτο εγινε αργα το βραδυ, υπεθεσα οτι θα φυγει πρωι πρωι το αμαξι και δε θα εχει θεμα οτι θα τον κλεισει καποιος αλλος,εαν εφευγε ο μπροστινος του.
Το μεσημερι πηγα και βρηκα μια σακουλα με σκουπιδια κατω απο τον υαλοκαθαριστηρα.
Το ιδιο αμαξι ηταν εκει, μετακινημενο 1-2 μετρα.
Μολις μπηκα στο αμαξι,βγηκε ο ιδιοκτητης και με στραβοκοιτουσε.
Τι επρεπε να κανω εκεινη τη στιγμη?

Να βαλεις καποιον να σε ξεματιασει...

keepdreaming
26/01/2012, 23:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το οτι μπορει να σπας τα @@δια των γειτονων σου και να τους γραφεις παρ΄οτι σου εχουν κανει παρατηρηση δεν ειναι αφορμη; Εσυ οριζεις ποια ορια db ειναι ενοχλητικα και ποια ωρα;

Τεσπα τα εχει μπλεξει λιγο στο κεφαλι σου κοιτα να βαλεις τις νορμαλ εξατμισεις πανω (τις νομιμες) και να μην προκαλεις. :wave2:

Ο νομος οριζει τα DB και ο νομος οριζει τις ωρες...

Τα DB που βγαζει η Yoshi μου ειναι μεσα στα πλαισια του νομου οταν δουλευει σε λιγοτερες απο 5-6.000 στροφες...

Οπως λεω και πιο πανω, στη γειτονια η μηχανη δουλευει στο ρελαντι ΜΟΝΟ...οποτε μπορουν να συνεχισουν να κραζουν ΟΣΟ θελουν...δεν προκαλω κανεναν.

Street legal ειναι και η Yoshi μου αγορινα :winka:

el_hymador
26/01/2012, 23:11
Ο νομος οριζει τα DB και ο νομος οριζει τις ωρες...

Τα DB που βγαζει η Yoshi μου ειναι μεσα στα πλαισια του νομου οταν δουλευει σε λιγοτερες απο 5-6.000 στροφες...

Οπως λεω και πιο πανω, στη γειτονια η μηχανη δουλευει στο ρελαντι ΜΟΝΟ...οποτε μπορουν να συνεχισουν να κραζουν ΟΣΟ θελουν...δεν προκαλω κανεναν.

Street legal ειναι και η Yoshi μου αγορινα :winka:

Τοτε τους το εξηγεις :wave2:

keepdreaming
26/01/2012, 23:16
Τοτε τους το εξηγεις :wave2:

Το προσπαθησα πιστεψε με...απλα πιστευω καταλαβαινεις ποσο κολλημενοι μπορει να ειναι μερικοι ανθρωποι...ο κακος ο μαλλιας ο τσαντακιας ο μοτοσυκλετιστης :winka: :winka:

:beer:

project.breeze
26/01/2012, 23:17
Ο πανοπτικος απο το γκετο.
west side.

West Side yo είναι το σωστό :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
26/01/2012, 23:19
Το προσπαθησα πιστεψε με...απλα πιστευω καταλαβαινεις ποσο κολλημενοι μπορει να ειναι μερικοι ανθρωποι...ο κακος ο μαλλιας ο τσαντακιας ο μοτοσυκλετιστης :winka: :winka:

:beer:

Ε τοτε: http://www.youtube.com/watch?v=nzO2EF0H2QM&feature=related

Allst@rf
26/01/2012, 23:21
:cry:

eurotreno2002
26/01/2012, 23:22
Δηλαδη για να ανακεφαλαιωσουμε....

Σταρχιδισμος - Κανιβαλισμος - Αναρχια - Ατιμωρισια..........Νομος της Ζουγκλας και Ελληναρες με λερωμενα σωβρακακια μπρος - πισω...

Αμα ολα αυτα ειναι που σας εκφραζουν και το παιζεται τιμωροι - αναρχικοι - τυπικοι - δικαιοι......μπορειται να πατε στον Αμαζονιο και αμα σας κανουνε βραστους και σας φανε πειτε τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πειτε τους να στειλουν και στους ομοιους σας καμια μεριδα σουπα.....!!!

Α ρε ζωα Ελληναρες....

Μαγκια κλανια και πρωτεινες στο γυμναστηριο....!!!

Αν θες να εχεις κατι που δεν ειχες πριν..............Πρεπει να κανεις κατι που δεν εκανες πριν.

Δεν απευθυνομαι σε κανεναν προσωπικα παρα μονο στην συγχρονη Ελληνικη κοιωνια.

Πανοπτικός
26/01/2012, 23:25

Καταγγελια στην αστυνομια και ας ερθουν να μου κλασουν τα @@.

Αυτος ακριβως ειναι ο λογος που πρεπει να υπαρχει "αυτο οργανωση". Γιατι κ να ερθουν θα σου κλασουν τα @@.

Κ μια κ λεμε για συμβαντα.

Για 4 χρονια ημουν στην θεση σου, ενας γερος στην πολυκατοικια δεν ηθελε να βαζω μπρος την μηχανη (με νομιμη εξατμιση κλπ), κ ειχε βρει το κολπο κ φωναζε τους μπατσους, γιατι οταν την εβαζα μπρος ηταν σε χωρο που στα χαρτια θεωρειται κοινοχρηστα, το μονο προβλημα του ηταν οτι απαγορευεται, οχι τπτ αλλο...
Τον ρωτησα αν εχει καποιο προβλημα να το λυσουμε αλλα δεν ηθελε, απλως "απαγορευεται", μιλαμε για 1 ατομο απο τις 50 οικογενειες (το τι εγινε στο τελος ας το προσπερασουμε)

Πρεπει να σεβομαστε την διαφορετικοτητα του καθενος, οπως εσυ ανεχεσαι τα σκυλοσκατα στο πεζοδρομιο ή το καθυστεριμενο παιδι στο διπλανο διαμερισμα που χτυπιεται, ετσι θα πρεπει να σε σεβαστουν κ οι υπολοιποι.
Οταν μου λες ομως οτι σου εχουν μιλησει για την εξατμιση, σημαινει οτι υπαρχει προβλημα με πολλους φιλε... Θα πρεπει να βρεις τον τροπο να συνυπαρξεις με τους υπολοιπους.

Αλλιως να μη σου φανουν καθολου περιεργες οι "τεχνικες" της αυτο-οργανωσης :lol:

webassasin
26/01/2012, 23:26
παλι καλα που ανακεφαλαιωσαμε..

kalgeorge
26/01/2012, 23:27

EISAI MALAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSS

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Μικρή Λουλού
26/01/2012, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Αυτά είπαν και οι Αμερικάνοι όταν έριξαν την έξυπνη ρουκέτα μέσα στο καταφύγιο στο Ιράκ.
Φίλε μου με απλά λόγια αυτό ονομάζετε φασισμός.

Αυτοοργανώσου μόνος σου να μου λείπει το βύσσινο !
:wave2:

βρε ετσι ηταν σου λεω!!!
και τοτε η θεια η Αντωνια αρχισε να βριζει τον καυμενο τον κυρ Κωστα για εκεινα τα φρουτα που ειχε ξεχασει να της φερει απ'το χωριο και σαπισαν..
ολοι ειχαμε μεινει με το στομα ανοιχτο και μονο η Ρενια,η αδερφη της γυναικας του Κωστα ψελλισε κατι για την κινηση που ειχε στο δρομο και για ενα ατυχημα εξω απο την Κορινθο που τους καθυστερησε πολυ μεχρι να ξεμπλοκαρει ο δρομος.
κατα τ'αλλα,μια χαρα περασαμε στη γιορτη.
φαγαμε και ηπιαμε του σκασμου.!

αν σε φερει ο δρομος για κεντρο,για ριξε μια ματια αν ερχομαι να μου πεις ρε συ.:smokin:

project.breeze
26/01/2012, 23:45
Ο σεβασμός στα δικαιώματα και στην προσωπικότητα του συμπολίτη μας δεν είναι τόσο δύσκολη έννοια και δεν χρειάζεται υψηλό δείκτη IQ για να τα εμπεδώσουμε γιατί είναι θέματα ανατροφής,επιπέδου και παιδείας (οι δύο τελευταίες έννοιες δεν έχουνε καμμία σχέση με σπουδές και πτυχία).Από κει και πέρα όποιος αρνείται να τις κατανοεί είναι λογικό να βρίσκεται μονίμως εμπλεγμένος σε διάφορες καταστάσεις.Είτε κάποιος συμπολίτης του θα αγανακτήσει και θα λάβει την νόμιμη οδό επίλυσης της διαφωνίας,είτε θα πάρει τον νόμο στα χέρια του και θα αυτοδικήσει.Σε καμμία περίπτωση όμως ο άνθρωπος που παρανόμησε δεν μπορεί να αντιδράσει,γιατί όταν παρανόμησε ή καταπάτησε τα δικαιώματα κάποιου άλλου ανθρώπου,πήρε τα ρίσκα του.Οπότε ας μην λέμε "Κρίμα που του αναποδογύρισαν το αμάξι" "Κρίμα που του σκάσανε τα λάστιχα",χωρίς να συμφωνώ σε καμμία περίπτωση με τέτοιες συμπεριφορές παίρνω χαρά μόνο και μόνο επειδή κάποιοι άνθρωποι αντιδρούν.Με τον λάθος τρόπο,αλλά αντιδρούν.Όταν δημιουργείς πρόβλημα σε 500 ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή βαριέσαι να ψάξεις να παρκάρεις και να περπατήσεις τότε συγνώμη αλλά στους 500 θα βρεθούνε 5 που θα στο γυρίσουνε το αμάξι,1% "παρανοϊκοί" σίγουρα υπάρχουν σε αυτή την χώρα :beer:

stefanos
27/01/2012, 00:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Σε καμμία περίπτωση όμως ο άνθρωπος που παρανόμησε δεν μπορεί να αντιδράσει,γιατί όταν παρανόμησε ή καταπάτησε τα δικαιώματα κάποιου άλλου ανθρώπου,πήρε τα ρίσκα του. :beer:

Οπότε νομιμοποιούμαι να σκοτώσω κάποιον επειδή φοράει ελεύθερη εξάτμηση χωρίς αυτός να έχει δικαίωμα αντίδρασης επειδή πήρε τα ρίσκα του.

schumifer
27/01/2012, 00:24
Μαγκιά, κλανιά...και....
Τα παλικαράκια που το έκαναν ανήκουν σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Και φυσικά να πληρώσουν και όλη τη ζημιά, και επιπλέον ηθική αποζημίωση.

Γιατί όταν μας γρατζουνάνε την εξάτμιση είναι αλήτες , όταν καταστρέφουν το αυτοκίνητο του άλλου είναι μάγκες.

Συνεχίστε να πίνετε μπύρες.

Μέσα σε αυτό το κλίμα κάποιος κάποια στιγμή θα σας καταστρέψει την περιουσία ή θα σας στερήσει από κάποια κοντινή σας παρουσία. Να σας δω και τότε να βάζετε μπύρες.

stefanos
27/01/2012, 00:28
Βλέπουμε λοιπόν ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο δίπλα σε κάτι κάδους παράνομα που εμποδίζει την διέλευση του λεωφορείου.
Οι κάδοι σύμφωνα με τον ΚΟΚ όπως και τα κολωνάκια που είναι καρφωμένα στο οδόστρωμα είναι παράνομα.
Παρόλα αυτά εκεί που παρανομεί ο Δήμος κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομμένο γιατί κλασικά οι Ελληνάρες "ωχ αδερφέ" ,
και βέβαια κλασικά εφόσον λείπει ο ιδιοκτήτης ( που σαν και εσάς κορόιδα δεν έχει που να παρκάρει το ρημάδι του παρόλα τα τέλη που σκάει) και δεν υπάρχει φόβος να τις αρπάξουμε την πέφτουμε στο αυτοκίνητο. :rotflmao:

dmf
27/01/2012, 00:34
Πάντως αν δεν κάνω λάθος πολλά συμβόλαια σε καλύπτουν απο ζημιές "βανδαλισμού", χωρις να ειναι αναγκη να εχεις μικτη ασφαλιση.
Ελπιζω λοιπον να το φτιαξει χωρις να πληρωσει, γιατι το θεωρω παρατραβηγμενο αυτο που εγινε.
(Με αυτο το αναποδογυρισμα, δεν παιρνει σασί?? :confused: )

Πανοπτικός
27/01/2012, 00:39
αν επαιρνε ετσι σασι...

Ζεύκας
27/01/2012, 00:43
Βαρόνε μου υπάρχει κανά λινκ που να εξηγεί το συμβάν;

ψάχνω στον ιστό αλλά εκτός από φωτό δεν έχω διαβάσει κάτι ουσιώδες

Πανοπτικός
27/01/2012, 00:51
Ρε σεις οι τελευταιοι τεσσερις, απαντηστε λιγο σ αυτο ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός

Παντως πραγματικα...
Πως γινεται να σας φαινεται τοσο εξωφρενικο το να αυτοδικησεις σε εναν παπαρη που παρατησε καπου το αυτοκινητο, αδιαφορωντας για τους γυρω του...

Κ απο την αλλη να λες "ξυλο στην βουλη", να αυτοδικησεις δηλαδη σε μια μεριδα ανθρωπων που δεν βρισκονται εκει απο αδιαφορια ουτε με το "ετσι θελω".. αλλα απο την πλειοψηφια του ελληνικου λαου... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

chriscrypton
27/01/2012, 01:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer

Γιατί όταν μας γρατζουνάνε την εξάτμιση είναι αλήτες , όταν καταστρέφουν το αυτοκίνητο του άλλου είναι μάγκες.

Συνεχίστε να πίνετε μπύρες.

Μέσα σε αυτό το κλίμα κάποιος κάποια στιγμή θα σας καταστρέψει την περιουσία ή θα σας στερήσει από κάποια κοντινή σας παρουσία.

θα συμφωνησω με αυτο..προβληματιστηκα ωστοσο...

vaska
27/01/2012, 01:00

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

τι μλκς

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Πρέπει να είναι ο καθαρός αέρας της υπαίθρου που σου καθάρισε τις σκέψεις, δεν εξηγείται αλλιώς.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vaska
27/01/2012, 01:02
Ε τοτε: http://www.youtube.com/watch?v=nzO2EF0H2QM&feature=related

Έχεις ρέντα σήμερα λέμε.

:wave2: :wave2:

project.breeze
27/01/2012, 01:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Οπότε νομιμοποιούμαι να σκοτώσω κάποιον επειδή φοράει ελεύθερη εξάτμηση χωρίς αυτός να έχει δικαίωμα αντίδρασης επειδή πήρε τα ρίσκα του.

Ξαναδιάβασε 2-3 φορές τί έχω γράψει,απλά Ελληνικά είναι

webassasin
27/01/2012, 04:19
Γινεται να μειωθουν οι ρυθμοι λιγοι?
δε προλαβαινουμε να διαβασουμε.

webassasin
27/01/2012, 04:24

Οι κάδοι σύμφωνα με τον ΚΟΚ όπως και τα κολωνάκια που είναι καρφωμένα στο οδόστρωμα είναι παράνομα.

τι εννοεις με αυτο?
ναι ξερω,εννοεις το προφανες.
αλλα το εχεις ψαξει νομικα?
θα ηθελα να ρωτησω και για τα ματια γατας ( τα ανακλαστικα που ειναι στις διαβασεις ) ,εχω ακουσει επισης οτι ειναι παρανομα.

byron
27/01/2012, 07:34

αχχαχαχχχααχχχχχ :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl:

makis206
27/01/2012, 07:41
Λοιπόν μάγκες άδικα τσακωνόμαστε, παρατηρείστε τα στουκαρισμένα μπροστά (Focus) και πίσω (Accent??) απ'το Audi και μάλλον θα καταλήξετε στο ότι κανένας δεν το τούμπαρε απλά έμπλεξε με γυναίκα οδηγό..:rotflmao:

Τι είναι αυτά τα chain mails τελικά..:rotflmao:

DimChios
27/01/2012, 09:21
εχει κανεις την εντυπωση οτι αν απλως περναγε ενας μπατσος και του εχωνε κληση, οταν με το καλο επεστρεφε ο μαλακας, δε θα εχωνε καντηλια και θα εβριζε τον πουστη που τον εγραψε?

:look:

Ε, τωρα απλως θα βρισει λιγο παραπανω! Μη τρελενεστε

sniper
27/01/2012, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εχει κανεις την εντυπωση οτι αν απλως περναγε ενας μπατσος και του εχωνε κληση, οταν με το καλο επεστρεφε ο μαλακας, δε θα εχωνε καντηλια και θα εβριζε τον πουστη που τον εγραψε?

:look:

Ε, τωρα απλως θα βρισει λιγο παραπανω! Μη τρελενεστε

Θα θελα να σε δώ πως θα έκανες αν είχες κανένα cbr1000rr (θεος φυλάξοι) και το έβλεπες ξαπλωμένο και με σπασμένα fairing..

Ε, δεν γ@μιέται, θα έχωνες κανένα καντήλι παραπάνω..

DimChios
27/01/2012, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Θα θελα να σε δώ πως θα έκανες αν είχες κανένα cbr1000rr (θεος φυλάξοι) και το έβλεπες ξαπλωμένο και με σπασμένα fairing..

Ε, δεν γ@μιέται, θα έχωνες κανένα καντήλι παραπάνω..

θες να επανελθουμε σε αυτο που αρκετοι ανεφεραν παραπανω, αλλα κι εγω εχω δεχτει και λουστει στη ζωη μου, το οποιο με ΤΙΠΟΤΑ δε λετε να καταλαβετε?
(αντιθετως την ειρωνεια την εχετε ετοιμη?)

Στο να εχει δλδ καποιος τα @@ΔΙΑ να παραδεχτει την όποια μαλακια του?

ΕΛΕΟΣ!

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ!

sniper
27/01/2012, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
θες να επανελθουμε σε αυτο που αρκετοι ανεφεραν παραπανω, αλλα κι εγω εχω δεχτει και λουστει στη ζωη μου, το οποιο με ΤΙΠΟΤΑ δε λετε να καταλαβετε?
(αντιθετως την ειρωνεια την εχετε ετοιμη?)

Στο να εχει δλδ καποιος τα @@ΔΙΑ να παραδεχτει την όποια μαλακια του?

ΕΛΕΟΣ!

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ!

Μην τρελένεσαι..

DimChios
27/01/2012, 09:45
Μην τρελένεσαι..

μπα

STOYBI
27/01/2012, 11:53
Ακρη βρηκαμε ρε παιδες......??? :confused:

( Ε ρε.... Δεν θα βρω κανα aprilia παρκαρισμενο πανω στο πεζοδρομιο απεναντι απο το ΑΙΑΚΕΙΟ...... Θα δεις τι θα γινει....) :evil:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer:

makis206
27/01/2012, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Βρήκαμε βρήκαμε, μόνο του τούμπαρε από κακή ζυγοστάθμιση.. :rotflmao:

John Steed
27/01/2012, 12:12
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster.

If you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.

stefanos
27/01/2012, 12:27
τι εννοεις με αυτο?
ναι ξερω,εννοεις το προφανες.
αλλα το εχεις ψαξει νομικα?
θα ηθελα να ρωτησω και για τα ματια γατας ( τα ανακλαστικα που ειναι στις διαβασεις ) ,εχω ακουσει επισης οτι ειναι παρανομα.

Έχω δεί εγκεκριμένες μελέτες κόμβων από το ΥΠΕΧΩΔΕ με μάτια γάτας στην διάβαση οπότε μάλλον επιτρέπεται.
Το προφανές περιγράφεται στο άρθρο 48 του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Δεν έχω βρεί από την άλλη τίποτα που να επιτρέπει την μόνιμη τοποθέτηση αντικειμένου πάνω στο οδόστρωμα, αν και έχω ψάξει πάρα πολύ.

el_hymador
27/01/2012, 12:54
Είπε κανείς ότι με το που θα δεις αυτοκίνητο να εμποδίζει την κυκλοφορία θα το ντελαπάρεις; Απ΄ότι διαβάζω σε αυτόν τον ηλίθιο κόρναραν επί ώρα και δεν ενδιαφέρθηκε καν, πράγμα που σημαίνει δύο πράγματα:

α)Έιχε γράψει εντελώς στα @@δια του τους υπόλοιπους αλλά και το αυτοκίνητο του, ενώ γνώριζε ότι εμπόδιζε. Θα έπρεπε αν μη τι άλλο να ανησυχεί όχι για τουμπάρισμα, αλλά π.χ. μήπως περάσει κανά σαπάκι με εξίσου στα @@δια του οδήγο και του το κάνει σαγρέ από τη μία πλευρά... οπότε πήρε τα ρίσκα του...

β)Είχε κάποιον δικό του ετοιμοθάνατο / βαριά τραυματισμένο και τον πήγε στο νοσοκομείο εσπευσμένα... βέβαια δεν ξέρω ποια κλινική / νοσκομείο παίζει στη συγκεκριμένη περιοχή αλλά λέμε τώρα... σε αυτή τηνπερίπτωση ξέρετε τι θα έκανα; Δεν θα έβαζα το αυτοκίνητο καν στην άκρη καταμεσής, του δρόμου θα το άφηνα... το τελευταίο πράγμα όμως που θα με ενδιέφερε θα ήταν αν όταν γυρίσω το βρω χτυπημένο, τουμπαρισμένο ή καμένο...

byron
27/01/2012, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

( Ε ρε.... Δεν θα βρω κανα aprilia παρκαρισμενο πανω στο πεζοδρομιο απεναντι απο το ΑΙΑΚΕΙΟ...... Θα δεις τι θα γινει....) :evil:

Αμ δεν θα δεις....1 φορά το έχω πάει στο εξωτικό νησί :smokin:

STOYBI
27/01/2012, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Αμ δεν θα δεις....1 φορά το έχω πάει στο εξωτικό νησί :smokin:

Καλα....... :(

( Θα ξεσπασω στα του Λιμενικου...... :winka: )

:bigcry: :bigcry:

airpanos
27/01/2012, 13:38
Σιγουρα γουσταρουμε να βλεπουμε καφριλες για να σπαει η μονοτονια αλλα η λογικη λεει να μην κανεις στους αλλους οτι δεν θα ηθελες να σου κανουν.Οποτε και ο μεν και οι δε ειναι μ@λ@κες.Και οποιος υποστηριζει απολυτα τη μια η την αλλη πλευρα το ιδιο.

airpanos
27/01/2012, 13:44
Τωρα αν το δουμε απο νομικης πλευρας αν ο οδηγος πληρωνε ενα χ προστιμο για παρανομο παρκαρισμα κ.λ.π. αυτοι που το τουμπαραν θα πληρωναν χ επι πεντε.Οποτε ο οδηγος ειναι μεν μαλακας αλλα εχει 5 φορες παραπανω δικιο.

project.breeze
27/01/2012, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Σιγουρα γουσταρουμε να βλεπουμε καφριλες για να σπαει η μονοτονια αλλα η λογικη λεει να μην κανεις στους αλλους οτι δεν θα ηθελες να σου κανουν.Οποτε και ο μεν και οι δε ειναι μ@λ@κες.Και οποιος υποστηριζει απολυτα τη μια η την αλλη πλευρα το ιδιο.

Σωστό αυτό που λες αλλά ισχύει και για τις δύο πλευρές.Αυτουνού θα του άρεσε να μποτιλιαριστεί για κανένα μισάωρο ξέρω γω επειδή ο άλλος σταμάτησε να ψωνίσει ρούχα ή να πάρει καφέ;Πέρα από ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ περιστατικά που αφορούν επείγουσες καταστάσεις υγείας δεν έχει καμμία δικαιολογία.Δικαιολογίες του τύπου:"Έψαχνα μισή ώρα να παρκάρω" " 2 λεπτά θα κάνω" κτλ τις ακούω βερεσέ.Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω στο 98% των περιπτώσεων είναι άνθρωποι που βαριούνται να περπατήσουν 100 μέτρα και παρκάρουν όπου τους γουστάρει.Εδώ στην Λάρισα υπάρχουν 2-3 χαρακτηριστικά σημεία στα οποία βρίσκονται καφετέριες,κλείνουν οι μάγκες λοιπόν ένα από τα 2 ρεύματα κυκλοφορίας με αλάρμ,κατεβαίνουν πάνε μέσα παίρνουν το καφεδάκι τους,ενίοτε και τυροπιτούλα από το διπλανό τυροπιτάδικο και ούτε γάτα ούτε ζημιά

Manitu
27/01/2012, 13:58
Να πω και εγώ τα δικά μου λοιπόν .
Είναι αδιάφοροι οι περισσότεροι !!! Γιατί ?? Γιατί μπορούν έτσι απλά … Στηρίζονται στον ωχαδερφισμό μας και στο που να μπλέκουμε τώρα … Παλιά ήμασταν ποιο ήρεμοι και δεν δίναμε σημασία αλλά αυτό άλλαξε . Είναι λύση να τουμπάρουμε το αμάξι ? όχι αλλα ουτε είναι λύση να περιμένω 30 λεπτά μες την κίνηση γιατί έτσι του κάπνισε …
Στο στενό μου έχει ένα VideoClub η κατινάρα σταματάει στην μέση του δρόμου κλείνει τυο στενό για κάνα τέταρτο εντωμεταξύ κόρνες πανικός 20 αυτοκίνητα κολλημένα βγαίνει έξω “ ΚΥΡΙΑ “ και την λέει και στον κόσμο που κορνάρει σίγα μωρέ τι βιάζεστε !((!@^%^#@$!^
Βγαίνει τυπάκι που την στολίζει στα Γαλλικά και η“ ΚΥΡΙΑ “ ανοίγει το τσαντάκι βγάζει το κινητό και του λέει τώρα να δεις παίρνω την αστυνομία …
Εκεί θα ήθελα να δω τον πολιτισμό σας κύριοι … γιατί στην πληκτρολογιομαχία καλά τα λέτε …

airpanos
27/01/2012, 14:03
Σιγουρα ειναι αναισθητος αυτος που το εκανε.Αλλα και ο αλλος που θα αργησει 20 30 λεπτα να παει στη δουλεια του δεν θα πεθανει κιολας.Με την ιδια λογικη να παρω και εγω ενα M48 και να βγω στην κατεχακη εν ωρα αιχμης να παταω οποιον δεν κανει στην ακρη διαμαρτυρομενος για την κινηση.:lol:

el_hymador
27/01/2012, 14:08
Σιγουρα ειναι αναισθητος αυτος που το εκανε.Αλλα και ο αλλος που θα αργησει 20 30 λεπτα να παει στη δουλεια του δεν θα πεθανει κιολας.Με την ιδια λογικη να παρω και εγω ενα M48 και να βγω στην κατεχακη εν ωρα αιχμης να παταω οποιον δεν κανει στην ακρη διαμαρτυρομενος για την κινηση.:lol:

Tρομερό παράδειγμα...:a46:

tamar
27/01/2012, 14:21
Μία Κοινωνία σε Κρίση. Μία πραγματικά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη case study όπου μπορούν να φανούν πολλά από τα χαρακτηριστικά μας που μας έφεραν σε αυτό το χάλι. Ατιμωρησία, ατομισμός, αδιαφορία για το συνάνθρωπο - συμπολίτη μας, απουσία θεσμών. Με λίγα λόγια ανυπαρξία Κράτους Δικαίου όπως αυτό καθορίζεται από τους Πολίτες και την Πολιτεία του. Αυτή η ανυπαρξία του Κράτους Δικαίου είναι που οδηγεί σε φαινόμενα αυτοδικίας.

Δεν μπορώ να πάρω θέση για το συμβάν γιατί αφενός ξέρω ότι η αυτοδικία δεν οδηγεί πουθενά, αφετέρου όμως θεωρώ ότι υπό συνθήκες οποιοσδήποτε μπορεί να φτάσει στο σημείο της αυτοδικίας. Σε ένα Κράτος Δικαίου η αυτοδικία σπανίζει γιατί υπάρχουν τόσο οι προληπτικοί μηχανισμοί (π.χ. Παιδεία) όσο και κατασταλτικοί μηχανισμοί (π.χ. Δικαιοσύνη). Πολύ σωστά ειπώθηκε αρκετά πιο πριν ότι τέτοια φαινόμενα αποτελούν τα συμπτώματα και όχι την αιτία. Ας ψάξουμε λοιπόν να βρούμε τις αιτίες που μας έφεραν σ' αυτήν την κατάντια εδώ και τόσα χρόνια (αν και λίγο - πολύ όλοι ξέρουμε).

Πολλά respect στον baron για το thread που άνοιξε.

Υ.Γ. Εναλλακτική (και πολύ τραβηγμένη) case study. Εάν είχαμε δημάρχους σαν και αυτόν (http://www.youtube.com/watch?v=V-fWN0FmcIU) θα υπήρχε το παρόν thread;

STOYBI
27/01/2012, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από tamar
[
Υ.Γ. Εναλλακτική (και πολύ τραβηγμένη) case study. Εάν είχαμε δημάρχους σαν και αυτόν (http://www.youtube.com/watch?v=V-fWN0FmcIU) θα υπήρχε το παρόν thread; [/B]

Πολυ πιθανον να μην υπηρχε μετα και ο Δημαρχος......

Και παει λεγοντας........ :winka:

kalgeorge
27/01/2012, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από tamar

. Εάν είχαμε δημάρχους σαν και
:a31: :a31: :a31: ston dimarxo

STOYBI
27/01/2012, 14:46
Ο Αρχηγος μιλησε...... :(

245557

webassasin
27/01/2012, 15:08
Σταματηστε να λετε αυτη τη μαλακια με την πιθανοτητα να ειχε καποιον αρρωστο κτλ κτλ.
ξερετε οτι το 99% αυτων που παρκαρουν ετσι,παρκαρουν επειδη βαριουνται να ψαξουν για παρκινγκ.

project.breeze
27/01/2012, 15:11

Δεν είπε κανείς ότι θα πεθάνει αλλά θα φάει 20-30 λεπτά από σένα και από άλλους 100 ανθρώπους,ενδεχομένως για κάποιους αυτά τα 20-30 λεπτά να είναι πολύ σημαντικά.Ένας άνθρωπος για να κάνει την δουλειά του χαλάει την δουλειά 100 ακόμα ανθρώπων.Δεν βλέπεις τίποτα το περίεργο σε αυτό;Υπερβολική η αντίδραση του να του γυρίσουν το αμάξι;Σίγουρα ναι,αλλά αυτός όταν δεν τον ενδιαφέρει ότι δημιουργεί πρόβλημα στους γύρω του πρέπει να περιμένει τα πάντα.Από μία Χριστοπαναγία,ένα γρατζούνισμα με κλειδί,ένα αυτοκόλλητο γάιδαρος έως και το αναποδογύρισμα.Αυτός ξέρεις γιατί αφήνει εκεί το αυτοκίνητό του;Γιατί κανείς ποτέ δεν αντέδρασε αρκετά προφανώς.Το "αρκετά" διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.Εμένα αν κάποιος μου κατεβάσει μια Χριστοπαναγία επειδή πάρκαρα μέσα στην μέση είναι αρκετό για να ντραπώ τόσο που δεν θα το ξανακάνω,αυτός μπορεί να τα ακουει βερεσέ γιατί είναι αναίσθητος.Πιστεύω πάντως πως τώρα δεν πρόκειται να ξαναπαρκάρει έτσι

airpanos
27/01/2012, 15:12
Πολιτισμος ειναι να χρησιμοποιεις αυτοκινητο και μηχανη μονο οταν πραγματικα τα χρειαζεσαι αν ειναι η δουλεια σου οδηγος η κουριερ κ.λ.π.τωρα αν θες να πουλησεις μουρη με τη χαγιαμπουσα και απεχθανεσαι το μετρο τρολει και το ποδηλατο εισαι μερος του προβληματος και οχι λυση.

airpanos
27/01/2012, 15:20
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
[B]Δεν είπε κανείς ότι θα πεθάνει.

Αρα αν ησουν μπροστα στο περιστατικο θα εβαζες κι εσυ ενα χερακι να το τουμπαρετε πιο γρηγορα η θα ησουν απλος θεατης?

DimChios
27/01/2012, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
:a31: :a31: :a31: ston dimarxo

οντως μαλακια του!

:alien:

Επρεπε να παρει ενα με ερπυστριες.

:smokin:

vangelis 64
27/01/2012, 16:23
Όπως είπε κι ο χυμαδόρ πιο πάνω,ο τύπος εν γνώσει του πάρκαρε παράνομα,άρα αναλαμβάνει τίς συνέπειες τής πράξης του.

Αυτοί που σηκώσαν το αυτοκίνητο,δεν το έκαναν για να το καταστρέψουν.Το παραμέρισαν για να αποσυμφορηθεί η κίνηση και το χάος που προκάλεσε ο σταρχιδισμός τού οδηγού.

Δεν έχω κανένα δικαίωμα να αναστατώνω τούς συμπολίτες μου,προβάλλοντας το σεβασμό τής περιουσίας μου.Ηθικά μιλάω.

sergiosm
27/01/2012, 16:57
Εννοείται ότι ο οδηγός του audi ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, όμως

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Όπως είπε κι ο χυμαδόρ πιο πάνω,ο τύπος εν γνώσει του πάρκαρε παράνομα,άρα αναλαμβάνει τίς συνέπειες τής πράξης του.

Οι οποίες σύμφωνα με το νόμο είναι πρόστιμο και απομάκρυνση με γερανό.

Αυτοί που το σήκωσαν θα αναλάβουν τις συνέπειες των δικών τους πράξεων;

Αυτοί που σηκώσαν το αυτοκίνητο,δεν το έκαναν για να το καταστρέψουν.Το παραμέρισαν για να αποσυμφορηθεί η κίνηση και το χάος που προκάλεσε ο σταρχιδισμός τού οδηγού.

Αυτοί που το σήκωσαν το έκαναν για να το καταστρέψουν γιατί ήταν audi.
Αν ήθελαν να το παραμερίσουν θα το πήγαιναν απλά λίγο πιο αριστερά. ΧΩΡΟ ΕΙΧΕ

Δεν έχω κανένα δικαίωμα να αναστατώνω τούς συμπολίτες μου,προβάλλοντας το σεβασμό τής περιουσίας μου.Ηθικά μιλάω.

Προφανώς, όμως επίσης δεν έχω δικαίωμα να καταστρέψω την περιουσία του άλλου, επειδή με αναστατώνει (δικαίως δεν λέω) η συμπεριφορά του.

vangelis 64
27/01/2012, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Εννοείται ότι ο οδηγός του audi ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, όμως
Οι οποίες σύμφωνα με το νόμο είναι πρόστιμο και απομάκρυνση με γερανό.
Σύμφωνα με το νόμο,ναι.Δεν επιδοκιμάζω ούτε τη μια πλευρά ούτε την άλλη.Λέω μόνο ότι κάθε δράση προκαλεί αντίδραση.
Δε θα σού πω για ασθενοφόρα κλπ...φαντάσου να κινδυνεύεις με απόλυση και ν' αργήσεις στη δουλειά σου.Τα παίζεις ή δεν τα παίζεις εκείνη τη στιγμή;

Αυτοί που το σήκωσαν θα αναλάβουν τις συνέπειες των δικών τους πράξεων;
Θα έπρεπε.Όσο κι αν βρίσκονταν σε θυμό εκείνη τη στιγμή.

Αυτοί που το σήκωσαν το έκαναν για να το καταστρέψουν γιατί ήταν audi.
:confused: :confused: Ήσουν εκεί; Ή έχει κηρυχτεί πόλεμος στην audi και δεν έχω πάρει χαμπάρι;

Αν ήθελαν να το παραμερίσουν θα το πήγαιναν απλά λίγο πιο αριστερά. ΧΩΡΟ ΕΙΧΕ
Δεν αμφιβάλλω αλλά από τη φωτογραφία δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.Βάλε τώρα ότι σε κατάσταση βρασμού,ρίχνοντας μπινελίκα,δεν θα τού σκούπιζαν και τίς δαχτυλιές.:bigcry:

Προφανώς, όμως επίσης δεν έχω δικαίωμα να καταστρέψω την περιουσία του άλλου, επειδή με αναστατώνει (δικαίως δεν λέω) η συμπεριφορά του. Συμφωνώ.

BELZEBOYLIS
27/01/2012, 17:58
Τί έγινε ρε παιδιά ? Ποίος μου τούμπαρε το αμάξι ???????:lol:

sniper
27/01/2012, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS

Εγώ ρε, θες κάτι;

kalgeorge
27/01/2012, 20:56
auton ton tupo an ton ksanapetuxete se videaki MHN gelasete...

episis an sas tuxei...na kateveite na ton gam@@@@@ sto ksulo. etsi????
:lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=gHCxdlZ7G18

KostasV2
27/01/2012, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS

Δικό σου είναι; Και νόμιζα πως ήταν του kalgeorge... :D

sniper
27/01/2012, 21:59
Όταν γ@μοσταυρίζαμε τους ποδηλάτες του freeday που μας αναγκάζουν να είμαστε σταματημένοι σαν τους μ@λ@κες κανένα 20λεπτο μέχρι να περάσουν, όλοι οι παραπάνω που αναποδογυρίζουν αυτοκίνητα γιατί αγανακτούν, λέγατε "αφήστε τους ποδηλάτες ήσυχους" κλπ κλπ

Εκεί δεν είναι κολλημένοι άνθρωποι που γυρίζουν κομμάτια απο τη δουλειά, ασθενοφόρα κλπ;

BELZEBOYLIS
27/01/2012, 23:15
Εγώ ρε, θες κάτι;

ααα όχι εντάξει , νόμιζα ότι καπνίζατε !!!!:lol: :wave2:

ERRIKA
27/01/2012, 23:24
Μπορεί να είναι παράνομο
Μπορεί να μην είναι πολιτισμένο.
Μπορεί να είναι ρατσιστικό.
Μπορεί να είναι (ό,τι θέτε βάλτε).

Όταν όμως έχεις βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση (να είσαι κολλημένος στην κίνηση λόγω κάποιου καραμ@λ@κα που πάρκαρε όπως γούσταρε ή μίας ορδής freeday που σε κρατάει 30' από το να γυρίσεις σπιτάκι σου και έχει ανάψει το μοτέρ σου)

παραδεχτείτε το

.... αρχίζεις και φαντασιώνεις...
να αναποδογυρίσεις το audi (ή skoda) του μ@λ@κα
να διασχίσεις με οδοστρωτήρα τα ποδήλατα
να πατήσεις με τρακτέρ αυτόν που σου έκλεισε το γκαράζ
κλπ. κλπ. κλπ.

Ε, όσο να'ναι,...... όταν βλέπεις μία φαντασίωσή σου πραγματοποιημένη (από άλλον βέβαια, γιατί εσύ μπορεί ΠΟΤΕ να μην το έκανες...)

ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ Κ@ΥΛΑ!!!!

Εύγε, Βύρων, μου έφτιαξες την ημέρα!!! (τη νύχτα, οκ) :lol: :lol: :wave2:

Ζεύκας
27/01/2012, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Μπορεί να είναι παράνομο

Όταν όμως έχεις βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση (να είσαι κολλημένος στην κίνηση λόγω κάποιου καραμ@λ@κα που πάρκαρε όπως γούσταρε ή μίας ορδής freeday που σε κρατάει 30' από το να γυρίσεις σπιτάκι σου και έχει ανάψει το μοτέρ σου)

παραδεχτείτε το

κλπ. κλπ. κλπ.

Ε, όσο να'ναι,...... όταν βλέπεις μία φαντασίωσή σου πραγματοποιημένη (από άλλον βέβαια, γιατί εσύ μπορεί ΠΟΤΕ να μην το έκανες...)

ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ Κ@ΥΛΑ!!!!

φιλί :blush:

sniper
27/01/2012, 23:29
Αιδώς γυναίκα!

ERRIKA
27/01/2012, 23:30
Αιδώς γυναίκα! :blush: :blush: :blush:
(θα προσπαθήσω αν και δεν είμαι από το Άργος)

mikes
27/01/2012, 23:42
ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ Κ@ΥΛΑ!!!!

Εύγε, Βύρων, μου έφτιαξες την ημέρα!!! (τη νύχτα, οκ) :lol: :lol: :wave2: ερεθιστηκες τωρα εσυ δλδ??? αντε καλο βραδυ και καλα να περασεις... :smokin: :evil: :a13: :lol:

sniper
27/01/2012, 23:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
ερεθιστηκες τωρα εσυ δλδ??? αντε καλο βραδυ και καλα να περασεις... :smokin: :evil: :a13: :lol:

Καλά αυτή, είναι γυναίκα..

Εσύ θα έπρεπε να μιλας αγοραία;

malagia..

ERRIKA
27/01/2012, 23:56
full of malagia... :smokin:

mikes
27/01/2012, 23:59
Καλά αυτή, είναι γυναίκα..

Εσύ θα έπρεπε να μιλας αγοραία;

malagia..

full of malagia... :smokin:

:confused: :confused: :confused:

byron
28/01/2012, 00:19

sweet dreams my dear :blush:

sniper
28/01/2012, 00:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
sweet dreams my dear :blush:

Κάτσε ρε, με την μία να την στείλεις στο κρεββάτι..

tthodor
28/01/2012, 02:11
Δεν τα διάβασα όλα... και sorry an το έχει πει κάποιος στο ενδιάμεσο (2-3 σελίδες αρχή και κανα 2 στο τέλος διάβασα)...αλλά....

Γενικά οι απόψεις αν κατάλαβα καλά κινουνται στο αν τουμπάρω το αμάξι του βλάκα, ή περιμένω να δώ πότε θα έρθει να το πάρει.....Και εν γένει στο αν η αυτοδικία είναι λύση.....

Το ότι ξαφνικά το κράτος αρχίζει να λειτουργεί ρολόι, και φτάνοντας το λεωφορείο στο σημείο που δε χωρά, επικοινωνεί άμεσα με τα κεντρικά (πριν καν πατήσει κόρνα), τα οποία επικοινωνούν με κάποια αστυνομική αρχή και σε 5-10 λεπτά έχει έρθει γερανός που το μαζεύει, και που ο τύπος (με το audi) πρέπει να το ξανα-"αγοράσει" για να το πάρει πίσω... είναι εντελώς επιστημονική φαντασία ε?!?!?!?!

μήπως εκεί καταλήγει πάλι το πρόβλημα??!!??!!??....

Όντας ήρεμος (τώρα) και βλέποντας αυτή την εικόνα, δεν αισθάνομαι όμορφα (παρόλο που δε τα γουστάρω μία τα audi :P)... αλλά αν ήμουν εκεί μπορεί να πήγαινα πρώτος να το τουμπάρω.... και αυτό με χαλάει αφάνταστα.... Με χαλάει να αισθάνομαι, ότι αν δεν κάνω εγώ κάτι δεν πρόκειτε να βρώ το δίκιο μου .... γιατί απλά δε λειτουργεί τίποτα στην γ@μ0-χ0ρ@.......:mad:

webassasin
28/01/2012, 02:29
Το κακο ειναι οτι οι μεν, αλλα και οι δε, ειναι απολυτοι.
Και εμενα με ενοχλουν και οι 2 περιπτωσεις.
Αλλα ηρεμηστε λιγο.
Ολοι φταιμε.

TROOPER
28/01/2012, 10:09
εγω δεν εχω καταλαβει το θεμα για να απαντησω αναλογα.

το θεμα ειναι ο μαλακας που παρκαρε και στη καραπαπαρα του ολα?
οι τυποι που δεν πηραν τηλεφωνο την αστυνομια?
το οτι αγγιξαν ξενη περιουσια?
το οτι ηταν στα εξαρχεια?
το οτι το αμαξι ηταν αουντι?
το οτι ισως ο οδηγος του αουντι ηταν ο τσακ νορις?
το αν υπηρχε αλλος ενας τσακ νορις αναμεσα σε αυτους που αναποδογυρισαν το αουντι?
το αν οσοι υποστηριζουνε αυτους που αναποδογυρισανε το αουντι ειναι σαν τον τσακ νορις?
το οτι δεν τηρουνται οι νομοι και τα ψηφισματα του κρατους? (:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: )
το οτι δεν εχετε δουλεια να κανετε και καθεστε και ασχολειστε?

δεν εχω καταλαβει...:sad:

sergiosm
28/01/2012, 10:57
Σύμφωνα με το νόμο,ναι.Δεν επιδοκιμάζω ούτε τη μια πλευρά ούτε την άλλη.Λέω μόνο ότι κάθε δράση προκαλεί αντίδραση.

Συμφωνώ, αλλά το είδος της αντίδρασης όμως στη δράση είναι που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο

Δε θα σού πω για ασθενοφόρα κλπ...φαντάσου να κινδυνεύεις με απόλυση και ν' αργήσεις στη δουλειά σου.Τα παίζεις ή δεν τα παίζεις εκείνη τη στιγμή;

Μου έχει τύχει πολλές φορές να βιάζομαι. Αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ.

Θα έπρεπε.Όσο κι αν βρίσκονταν σε θυμό εκείνη τη στιγμή.

Που όμως δεν δικαιολογεί την πράξη τους

:confused: :confused: Ήσουν εκεί; Ή έχει κηρυχτεί πόλεμος στην audi και δεν έχω πάρει χαμπάρι;

Αυτό είναι πράγματι αυθαίρετη εκτίμηση. Είναι όμως πολύ πιθανό λόγω του "πολυτελούς" της μάρκας

Δεν αμφιβάλλω αλλά από τη φωτογραφία δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.

Αν την δεις πιο προσεκτικά θα δεις ότι έχει. Εκεί που βρίσκεται όρθιο είναι θέση στάθμευσης και ΔΕΝ υπάρχει άλλο αμάξι αριστερά, παρά μόνο κάδοι σε εσοχή του πεζοδρομίου

el_hymador
28/01/2012, 11:52
Όταν γ@μοσταυρίζαμε τους ποδηλάτες του freeday που μας αναγκάζουν να είμαστε σταματημένοι σαν τους μ@λ@κες κανένα 20λεπτο μέχρι να περάσουν, όλοι οι παραπάνω που αναποδογυρίζουν αυτοκίνητα γιατί αγανακτούν, λέγατε "αφήστε τους ποδηλάτες ήσυχους" κλπ κλπ

Εκεί δεν είναι κολλημένοι άνθρωποι που γυρίζουν κομμάτια απο τη δουλειά, ασθενοφόρα κλπ;

:lol:

:bigcry:

Ναι το ιδιο ειναι! Ακριβως το ιδιο! Μη σου πω χειροτερο! Θανατος στους ποδηλατες!

Αντε να δωσω μια ευκαιρια μπας και καταλαβεις... μια ομαδα ποδηλατων οι οποιοι κανουν τα Free day TO ΒΡΑΔΥ και στην συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ η ΣΚ, το κανουν για αυτο ακριβως το λογο, για να μην εμποδιζουν οσους θελουν να πανε στη δουλεια τους... απο εκει και επειτα συνοδευονται απο αστυνομικους οι οποιοι στη περιπτωση που θα χρειαστει να διακοψουν την ποδηλατοπορεια για τη διελευση ενος ασθενοφορου, ειναι 100% σιγουρο οτι θα το κανουν. Για αυτο ειναι εκει οι αστυνομικοι αλλωστε, για να υπαρχει ασφαλεια και να αποφευγιονται οι μ@λ@κιες... Αλλα σε παω και οτι στοιχημα θες, πως αν χρειαζοταν να περασει ενα ασθενοφορο, ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ οι ποδηλατες και χωρις να υπηρχε εκει αστυνομικος, θα το αφηναν να περασει...

MG-KTiNoS
28/01/2012, 12:31
:lol:

Ναι το ιδιο ειναι! Ακριβως το ιδιο! Μη σου πω χειροτερο! Θανατος στους ποδηλατες!

Αντε να δωσω μια ευκαιρια μπας και καταλαβεις... μια ομαδα ποδηλατων οι οποιοι κανουν τα Free day TO ΒΡΑΔΥ και στην συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ η ΣΚ, το κανουν για αυτο ακριβως το λογο, για να μην εμποδιζουν οσους θελουν να πανε στη δουλεια τους... απο εκει και επειτα συνοδευονται απο αστυνομικους οι οποιοι στη περιπτωση που θα χρειαστει να διακοψουν την ποδηλατοπορεια για τη διελευση ενος ασθενοφορου, ειναι 100% σιγουρο οτι θα το κανουν. Για αυτο ειναι εκει οι αστυνομικοι αλλωστε, για να υπαρχει ασφαλεια και να αποφευγιονται οι μ@λ@κιες... Αλλα σε παω και οτι στοιχημα θες, πως αν χρειαζοταν να περασει ενα ασθενοφορο, ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ οι ποδηλατες και χωρις να υπηρχε εκει αστυνομικος, θα το αφηναν να περασει...

Αυτα ΑΝ τα πεις στη κοπέλα που σχολάει από τα Χόντος στις 9.00 και μέχρι να φύγει παει 9,30-10 παρά, τι λες σου απαντήσει?
Από περιέργεια...
(για 560ε στο χέρι όλη μέρα )

:rolleyes:

Πανοπτικός
28/01/2012, 12:34
Με αυτα που λετε αισθανομαι κ λιγο μλκας που αγχωνωμαι οταν ψαχνω να παρκαρω για 30 λεπτα σε 3 τετραγωνα... :uplate:

BLiTzER
28/01/2012, 12:37
οι οποιοι κανουν τα Free day TO ΒΡΑΔΥ και στην συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ η ΣΚ

Ε ναι, γιατί Παρασκευή και Σάββατο βράδυ οι δρόμοι της Αθήνας είναι άδειοι, κανείς δε βγαίνει με το αυτοκίνητό του. Οι ποδηλάτες ΕΣΑΣ σκέφτονται βρε κουτά!

bulmont
28/01/2012, 12:41
Μπορεί να είναι παράνομο

παραδεχτείτε το

κλπ. κλπ. κλπ.

ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ Κ@ΥΛΑ!!!!

Πόσο μάλλον όταν βλέπεις και την ακριβοπληρωμένη σου βενζίνα να ''χάνετε'' εδώ κι' εκεί
εξαιτίας διάφορων αναίσθητων (κατ' εμέ) συμπολιτών μας..............

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

MG-KTiNoS
28/01/2012, 12:43
-Εγώ να δεις που χάλασα τον κήπο να φτιάξω παρκινγκ....

-Να δεις τη κάβλα που είναι όταν ο κάθε κάφρος θα φαντασιωθεί κάτι που έχει σχέσει μ εσένα και θα κάνει τη φαντασίωσει του πραγματικότητα...

stefanos
28/01/2012, 13:13
Με αυτα που λετε αισθανομαι κ λιγο μλκας που αγχωνωμαι οταν ψαχνω να παρκαρω για 30 λεπτα σε 3 τετραγωνα... :uplate:

Πάρε μοτοσυκλέτα.:p

stefanos
28/01/2012, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Αυτα ΑΝ τα πεις στη κοπέλα που σχολάει από τα Χόντος στις 9.00 και μέχρι να φύγει παει 9,30-10 παρά, τι λες σου απαντήσει?
Από περιέργεια...
(για 560ε στο χέρι όλη μέρα )

:rolleyes:

Να πάρει μοτοσυκλέτα.

sniper
28/01/2012, 13:19
Να πάρει μοτοσυκλέτα.

Το ήθελε πολύ αλλά με 600€ το μήνα, πληρώνει το νοίκι, την έκτακτη εισφορά, το χαράτσι στη ΔΕΗ και τα υπόλοιπα τα μαζεύει για να ν' αγοράσει ένα ράτζο για να κοιμάται στη δουλειά και να μην έχει να πληρώνει τα εισιτήρια του λεωφορείου.

Για φαγητό, τρώει τα νύχια της στο λεωφορείο. Αλλά χαζεύει τους ποδηλάτες (με τα ποδήηλατα των 1000€+) και σκέφτεται να πάρει κι εκείνη ένα, αν κάνει λιγο οικονομία, σε 10 χρόνια.

δεν πάει για σένα αυτό Στέφανε. Ποϊτάνα πληκτρολόγιο, έχεις κάνει μάγκες πολύ κόσμο.

stefanos
28/01/2012, 13:27
δεν πάει για σένα αυτό Στέφανε.

:p Το ήξερες ότι την προηγούμενη βδομάδα είχε απεργία το προσωπικό κάποιων πολυκαταστημάτων?
Να σου πώ τα ποσοστά συμμετοχής? :wave2:
Καλά μαντεύεις.
Λιγότεροι από όσους χρειάζονται για να ανατρέψουν ένα audi.
Διαχειριζόμαστε λάθος την ενέργειά μας.

sniper
28/01/2012, 13:31
:p Το ήξερες ότι την προηγούμενη βδομάδα είχε απεργία το προσωπικό κάποιων πολυκαταστημάτων?
Καλά μαντεύεις.

Σύμφωνοι, αλλά ποιος υπάλληλος με παιδιά κι υποχρώσεις, δάνεια κλπ θα βρεθεί να κάνει τον ήρωα και να βρεθεί στο δρόμο; Ζούμε σε κατάσταση ομηρίας.. και χειρότερα..

MG-KTiNoS
28/01/2012, 13:34
Καλά μαντεύεις.

Ναι γιατί εκεί μια λάθος κουβέντα αρκει...

Άσε με τωρα... Οταν βλέπω κάθε βράδυ τα κορίτσια να ανοίγουν τις τσάντες τους στο σεκιουριτα...
πριν βγουν απ το ρδελο...

:cry:

Ας μην την ανοίξουμε τη κουβέντα...
Αλλά να ξέρεις αυτοί είναι μια κι έξω, δεν έχει καμπανάκια και μλκς...

stefanos
28/01/2012, 13:47
Σύμφωνοι, αλλά ποιος υπάλληλος με παιδιά κι υποχρώσεις, δάνεια κλπ θα βρεθεί να κάνει τον ήρωα και να βρεθεί στο δρόμο; Ζούμε σε κατάσταση ομηρίας.. και χειρότερα..

Κανένας υπάλληλος δεν μπορεί.
Απαιτούνται όλοι οι υπάλληλοι μαζί.
Ξέρεις πώς γίνεται.
Το πραγματικό θέμα είναι από ποιόν να απαιτήσεις που όλοι για φούντο είναι...

sniper
28/01/2012, 13:49
Κανένας υπάλληλος δεν μπορεί.
Απαιτούνται όλοι οι υπάλληλοι μαζί.
Ξέρεις πώς γίνεται.
Το πραγματικό θέμα είναι από ποιόν να απαιτήσεις που όλοι για φούντο είναι...

Ο καιρός γαρ εγγύς πολύ φοβάμαι..

airpanos
28/01/2012, 14:24
Ιδιωτικος υπαλληλος και απεργια χαχαχαχαχα ωραιο ανεκδοτο στην πρωτη ευκαιρια θα σε σουταρουν.

Πανοπτικός
28/01/2012, 15:07
Κατι που ξεχασα να αναφερω, πραγματικα...
Πως γινεται να σας φαινεται τοσο εξωφρενικο το να αυτοδικησεις σε εναν παπαρη που παρατησε καπου το αυτοκινητο, αδιαφορωντας για τους γυρω του...

Κ απο την αλλη να λες "ξυλο στην βουλη", να αυτοδικησεις δηλαδη σε μια μεριδα ανθρωπων που δεν βρισκονται εκει απο αδιαφορια ουτε με το "ετσι θελω".. αλλα απο την πλειοψηφια του ελληνικου λαου... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ichigo
28/01/2012, 15:08

Προπαντων αυτοί θα έπρεπε να απεργούν πρώτοι απ όλους αν θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους.
Αλλά όταν τους μπει το αγγούρι στον κ@λο τότε αποφασίζουν τις κινητοποιήσεις!! Και αυτό πάει για όλους με παιδιά και χωρίς παιδιά με δάνεια και χωρίς δάνεια!! Βλέπε Intracom Defence, Χαλυβουργική κλπ :winka:
Ακόμα και στην απεργία στο και πέντε την κάνουμε. Τελευταία στιγμή όλα όπως πάντα αρέσει σ εμάς τους Έλληνες.

Εδώ δεν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ εργαζομένων των εταιριών του ίδιου ομίλου η ακόμα και τμημάτων μεταξύ της ίδιας εταιρείας τι να λέμε τώρα. Αν έχεις δουλέψει σε πολυεθνικές ξέρεις :( Ξεφεύγουμε όμως εντελώς offtopic

Allst@rf
28/01/2012, 15:42
Κατι που ξεχασα να αναφερω, πραγματικα...

απέφευγε να στέλνεις ποστ από το κινητό...πολλές φορές τα στέλνει διπλα και τριπλα...σου μιλάω εκ πείρας...

Allst@rf
28/01/2012, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Προπαντων αυτοί θα έπρεπε να απεργούν πρώτοι απ όλους αν θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους.
Αλλά όταν τους μπει το αγγούρι στον κ@λο τότε αποφασίζουν τις κινητοποιήσεις!! Και αυτό πάει για όλους με παιδιά και χωρίς παιδιά με δάνεια και χωρίς δάνεια!! Βλέπε Intracom Defence, Χαλυβουργική κλπ :winka:
Ακόμα και στην απεργία στο και πέντε την κάνουμε. Τελευταία στιγμή όλα όπως πάντα αρέσει σ εμάς τους Έλληνες.

Εδώ δεν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ εργαζομένων των εταιριών του ίδιου ομίλου η ακόμα και τμημάτων μεταξύ της ίδιας εταιρείας τι να λέμε τώρα. Αν έχεις δουλέψει σε πολυεθνικές ξέρεις :( Ξεφεύγουμε όμως εντελώς offtopic

συμφωνώ...(φτου κακα...)

:D