View Full Version : Κίνδυνος και Ταχύτητα
reflection
29/02/2012, 22:33
Εγώ το μόνο Δράκο που ξέρω είναι αυτόν που κάνει ρεκτιφιέ…
Εγω γνωρίζω κι έναν που ασχολείται με βελτιώσεις... αλλα αυτό είναι άλλο ποστ!....:D
Πιασε το τιμόνι..... το οδόστρωμα εχει ολισθηρότητα!!!... :rotflmao:
Εμ, έλα που δεν είχε! Άσε που πήγαινα με περίπου 20 km/h γιατί είχα μπροστά μου ένα κουλάδι από δω-μέσα (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε...)
Τέλος πάντων, απ' την πλευρά μου ότι είχα να πω το είπα... να παίζουμε περισσότερο με τις λέξεις δεν νομίζω να έχει κανένα νόημα...
:wave2:
reflection
29/02/2012, 22:34
Βρε reflection το οτι ο npat εχει εναν αναβατη σε τετοια "ποζα"τι ακριβως σημαινει για εσενα?Δηλαδη αν ερθεις στο σκοπευτηριο την ωρα που προπονουμαι και εχω το πιστολι επανω μου τι θα καταλαβεις για εμενα....?
...απλά αστειεύτηκα!...
:rotflmao:
Εχω διαβάσει με προσοχή όλες τις απαντήσεις. Φυσικά και μένω στο ότι σας ελκει κάτι στη μηχανή που δυσκολα περιγραφεται με λόγια.
κάποιος που δεν έχει ανεβεί ποτέ σε μηχανή τι νιωθει λίγο πριν ανεβει?...
Τι είναι αυτό που τον εξιτάρει?....
Γιατί παίρνει απόφαση να δοκιμάσει την πρώτη βόλτα?...
και φυσικά πιστεύω πως όλα μπορούν να περιγραφούν με λέξεις. Ιδίως αν το θέμα είναι κάτι που μας αφορά και αποτελεί κομμάτι της ζωής μας. Η 5χρονη πιτσιρίκα με έπεισε περισσότερο από όλους.
Και αν ήταν αγόρι θα προσομοίωνε την βόλτα με το πέταμγα του Δράκου των παραμυθιων....
τυχαιο?.... δε νομίζω!... θα αλλαξω λιγο καποιες λεξεις στα λεγομενα σου, και αμα καταλαβεις καταλαβες! παμε:
κάποιος που δεν έχει κανει ποτε σεξ τι νιωθει λίγο πριν κανει?...
Γιατί παίρνει απόφαση να δοκιμάσει την πρώτη φορα?...
και φυσικά πιστεύω πως όλα μπορούν να περιγραφούν με λέξεις. Ιδίως αν το θέμα είναι κάτι που μας αφορά και αποτελεί κομμάτι της ζωής μας. Η 5χρονη πιτσιρίκα με έπεισε περισσότερο από όλους.
Και αν ήταν αγόρι θα προσομοίωνε την πρωτη φορα με το πέταμγα του Δράκου των παραμυθιων....
κάποιος που δεν έχει φαει ποτε κοκορετσι τι νιωθει λίγο πριν δοκιμασει?...
Γιατί παίρνει απόφαση να δοκιμάσει την πρώτη μπουκια?...
Και αν ήταν αγόρι θα προσομοίωνε την πρωτη μπουκια με το πέταμγα του Δράκου των παραμυθιων....
Όσον αφορά το αν η Ερρικα είναι μηχανόβια ή όχι προκύπτει από το ότι συχναζει στο moto και όχι στο helicopter.gr .... :smokin: τοτε εσυ που οδηγεις αυτοκινητο στι δουλεια εχεις εδω μεσα???? γιατι δεν πας να τρολλαρεις στο auto.gr??
....
κάποιος που δεν έχει φαει ποτε κοκορετσι τι νιωθει λίγο πριν δοκιμασει?...
Γιατί παίρνει απόφαση να δοκιμάσει την πρώτη μπουκια?...
.
Μλκ Μικε δάκρυσα! :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::bawl::bawl:
reflection
29/02/2012, 22:43
@motomike
θα δεχόμουν την αλλοιωση του αρχικού κειμένου μου αν οι δύο δραστηριότητες που ανεφερες συνεβεναν στις δύο ρόδες μιας μηχανής που "ανοιγει" στην εθνική οδό στις 3 τα ξημερώματα υπό βροχή....
248611
Δηλαδή?
:confused:....μαλλον σε περασε για την Kate Winslet στον Τιττανικο:rotflmao:
Μλκ Μικε δάκρυσα! :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::bawl::bawl: εεεεεμα!! αφου δεν θελει να καταλαβει...
MG-KTiNoS
29/02/2012, 22:44
Όσον αφορά το αν η Ερρικα είναι μηχανόβια ή όχι προκύπτει από το ότι συχναζει στο moto και όχι στο helicopter.gr .... και προκαλώντας σε κόντρα σημαίνει πως όντως οδηγεί και δεν ανήκει στη δική μου κατηγορία του απλού αναβάτη μηχανης!!!! ... :smokin:
Τώρα με όλο το σεβασμό για την Έρρικα σου είπα και πριν ότι δεν υπάρχουν μηχανόβιοι… πια.
(εσύ εκεί το χαβά σου)
Ο μηχανόβιος είναι έκφραση των 80ς που έχουν περάσει –ευτυχώς ξαναλέω-
Η Έρρικα έχει κράνος ο μηχανόβιος δεν είχε.
Και δεν είχε, όχι μόνο κράνος, αλλά ούτε αριθμό, ούτε ασφάλεια, ούτε δίπλωμα, ούτε λεφτά, ούτε δουλειά …
Έτσι ήταν η ζωή ΤΟΤΕΣ
Οι μεγάλες μηχανές ήταν αδύνατο να αγοραστούν (βλέπε δραχμή) και όποιος είχε συχνά την είχε κλέψει από κάποιον τουρίστα.
Τον καιρό εκείνο η λέξη μηχανόβιος ήταν συνώνυμη του αλήτης και συχνά η απόκτηση μοτοσΥκλέτας είχε να κάνει και μια προσωπική επανάσταση.
Το ότι κάποιος καβαλάει μηχανή ΣΗΜΕΡΑ δεν τον κάνει μηχανόβιο ούτε κοντράκια ούτε εραστή του κίνδυνου ούτε κάνει καμία προσωπική επανάσταση
Οι κόντρες έχουν σχεδόν εξαλείφει, ούτε βούτες ούτε λιμανάκια ούτε δέλτα ούτε ροσινιόλ υπάρχουν πια που κάποτε μάζευαν και 2000 θεατές…
ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΕΚΩΛΑ
reflection
29/02/2012, 22:45
τοτε εσυ που οδηγεις αυτοκινητο στι δουλεια εχεις εδω μεσα???? γιατι δεν πας να τρολλαρεις στο auto.gr??
Έχω φίλους λάτρεις της μηχανής.... και αυτό αρκεί....
@motomike
θα δεχόμουν την αλλοιωση του αρχικού κειμένου μου αν οι δύο δραστηριότητες που ανεφερες συνεβεναν στις δύο ρόδες μιας μηχανής που "ανοιγει" στην εθνική οδό στις 3 τα ξημερώματα υπό βροχή.... η μονη περιπτωση να συμβει κατι τετοιο ειναι συντρεχει σοβαρος λογος! ειπαμε γουσταρουμε μηχανη αλλα δεν παμε και γυρευοντας!!
reflection
29/02/2012, 22:47
Τώρα με όλο το σεβασμό για την Έρρικα σου είπα και πριν ότι δεν υπάρχουν μηχανόβιοι… πια.
(εσύ εκεί το χαβά σου)
Και δεν είχε, όχι μόνο κράνος, αλλά ούτε αριθμό, ούτε ασφάλεια, ούτε δίπλωμα, ούτε λεφτά, ούτε δουλειά …
Έτσι ήταν η ζωή ΤΟΤΕΣ
Οι μεγάλες μηχανές ήταν αδύνατο να αγοραστούν (βλέπε δραχμή) και όποιος είχε συχνά την είχε κλέψει από κάποιον τουρίστα.
Τον καιρό εκείνο η λέξη μηχανόβιος ήταν συνώνυμη του αλήτης και συχνά η απόκτηση μοτοσΥκλέτας είχε να κάνει και μια προσωπική επανάσταση.
Το ότι κάποιος καβαλάει μηχανή ΣΗΜΕΡΑ δεν τον κάνει μηχανόβιο ούτε κοντράκια ούτε εραστή του κίνδυνου ούτε κάνει καμία προσωπική επανάσταση
Οι κόντρες έχουν σχεδόν εξαλείφει, ούτε βούτες ούτε λιμανάκια ούτε δέλτα ούτε ροσινιόλ υπάρχουν πια που κάποτε μάζευαν και 2000 θεατές…
Μου αρεσει η λέξη και δεν την ταυτίζω με την έννοια του "κακού" αλήτη!.... Μπορείς να συμβιβαστεις με την ιδιοτροπία μου και όταν διαβάζεις μηχανόβιος να κατανοείς μοτοσικλετιστής...
Είναι απλά θέμα μετάφρασης.
Έχω φίλους λάτρεις της μηχανής.... και αυτό αρκεί....και αποκλειεις δλδ με την ερρικα να συμβαινει κατι αναλογο?
@motomike
θα δεχόμουν την αλλοιωση του αρχικού κειμένου μου αν οι δύο δραστηριότητες που ανεφερες συνεβεναν στις δύο ρόδες μιας μηχανής που "ανοιγει" στην εθνική οδό στις 3 τα ξημερώματα υπό βροχή....
Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, οι περισσότεροι εδώ μέσα (όσους ξέρω εγώ δηλαδή), όταν ακούμε δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων ΔΕΝ βάζουμε το ρολόι να χτυπήσει στις 3 τα ξημερώματα για να πάμε στην εθνική να "ανοίξουμε" (εκτός κι αν πάμε να ανοίξουμε κανένα βενζινάδικο γιατί έχουμε την πρωινή βάρδια)...
(Είπα να την κάνω ΡΠΜ αλλά τέτοιο κλισέ έχω χρόνια ν' ακούσω...)
10 σελίδες μπλα μπλα για να τεκμηριωθεί το αυτονόητο.
΄Οσοι δεν μπορούν να χωνέψουν πως κλάνουν μέντες/κάνουν τσισάκια/τους φεύγει η ψυχή όταν ανεβαίνουν σε μοτοσυκλέτα, ψάχνουν τα παιδικά τραύματα όσων το κάνουν ασκαρδαμυκτί και χωρίς φόβο, καθώς δεν μπορεί...πρέπει να είναι κάπου βαρεμένοι.
Τραλαλα τραλαλο, χιόνια στο καμπαναριό...:ZZZ:
εεεεεμα!! αφου δεν θελει να καταλαβει...
Έχει καταλάβει. :winka:
Μλκ Μικε δάκρυσα! :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::bawl::bawl:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Μου 'φυγε τ' άντερο ρε σουπιά!
reflection
29/02/2012, 22:52
και αποκλειεις δλδ με την ερρικα να συμβαινει κατι αναλογο?
και ... να προκάλεσε σε κόντρα από τη θέση του ... "δευτερου" αναβατη της μηχανης?...
εεεε.. είπαμε.. είμαι γυναίκα και δεν οδηγώ μηχανή... αλλά κοντά στο νου κι η γνώση!..... :confused:
και ... να προκάλεσε σε κόντρα από τη θέση του ... "δευτερου" αναβατη της μηχανης?...
εεεε.. είπαμε.. είμαι γυναίκα και δεν οδηγώ μηχανή... αλλά κοντά στο νου κι η γνώση!..... :confused: οχι αλλα να προκαλεσε σε κοντρα με οτιδηποτε αλλο μεσο εκτος απο μηχανη!!
ο daz δεν ανεφερε πουθενα σε τι ειδους κοντρα τον προκαλεσε η ερρικα!!
10 σελίδες μπλα μπλα για να τεκμηριωθεί το αυτονόητο.
΄Οσοι δεν μπορούν να χωνέψουν πως κλάνουν μέντες/κάνουν τσισάκια/τους φεύγει η ψυχή όταν ανεβαίνουν σε μοτοσυκλέτα, ψάχνουν τα παιδικά τραύματα όσων το κάνουν ασκαρδαμυκτί και χωρίς φόβο, καθώς δεν μπορεί...πρέπει να είναι κάπου βαρεμένοι.
Τραλαλα τραλαλο, χιόνια στο καμπαναριό...:ZZZ: το ενδεχομενο να εχει φαει χυλοπιττα απο μηχανοβιο επειδη φοβαται να ανεβει σε μηχανη το αποκλειεις? ξερεις οι γυναικες εχουν περιεργη ψυχοσυνθεση... οταν κατι δεν γινει οπως το επιθυμουν δεν ψαχνουν να βρουν το φταιξιμο στους εαυτους τους (αυτες παντα θεωρουν οτι ποτε δεν φταινε...) αλλα σε οτιδηποτε αλλο! εδω το πραγμα ειναι ολοφανερο! την εφτυσε μηχανοβιος, και ψαχει να βρει το προβλημα σε ολη τη φαρα και οχι στον ιδιο τον φταιχτη....
Για να μην σκατε ολοι να αποδειξετε τα αυτονοητα θα σας παραπεμψω στον τιτλο του θρεντ.....Κινδυνος και ταχυτητα.....ναι αν "βιαζεσε" κινδυνευεις ,το εχουν πει πριν απο εμας "Οποιος βιαζετε σκονταφτει"ειτε ειναι με μοτο ειται με αυτοκινητο ,επισεις αν τρωω γρηγορα θα πνιγω... αν κοβω γρηγορα θα κοπω ...αν πηδαω γρηγορα ......
ειμαι δρομεας!!!(πονηρα μυαλα τι σκεφτηκατε):winka:
reflection
29/02/2012, 23:06
οχι αλλα να προκαλεσε σε κοντρα με οτιδηποτε αλλο μεσο εκτος απο μηχανη!!
ο daz δεν ανεφερε πουθενα σε τι ειδους κοντρα τον προκαλεσε η ερρικα!!
Αν όμως ισχύει η Ερρικα να οδηγεί μηχανη και ο daz επίσης, τελικά εγώ είμαι ο μάντης και όχι ο cityfly.... :smokin:
reflection
29/02/2012, 23:10
το ενδεχομενο να εχει φαει χυλοπιττα απο μηχανοβιο επειδη φοβαται να ανεβει σε μηχανη το αποκλειεις? ξερεις οι γυναικες εχουν περιεργη ψυχοσυνθεση... οταν κατι δεν γινει οπως το επιθυμουν δεν ψαχνουν να βρουν το φταιξιμο στους εαυτους τους (αυτες παντα θεωρουν οτι ποτε δεν φταινε...) αλλα σε οτιδηποτε αλλο! εδω το πραγμα ειναι ολοφανερο! την εφτυσε μηχανοβιος, και ψαχει να βρει το προβλημα σε ολη τη φαρα και οχι στον ιδιο τον φταιχτη....
Το άθλημα της αυξημένης αδρεναλίνης του οδηγού ελίσσεται και στα μονοπάτια της ψυχανάλυσης που "οδηγεί" σε άκρως τεκμηριωμενες ... εικασίες?...
Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε - Σαίξπηρ!...
Ελλείψει απαντήσεων και λόγω του ότι τα λόγια αποδείχθηκαν λίγα και μικρά μπορεί να θεωρηθεί εντός θεματος η ... εν λόγω απαντηση!!!...
Αν όμως ισχύει η Ερρικα να οδηγεί μηχανη και ο daz επίσης, τελικά εγώ είμαι ο μάντης και όχι ο cityfly.... :smokin:
το ξαναλεω! ο daz δεν ανεφερε με τι μεσο τον προκαλεσε η ερρικα σε κοντρα! το οτι και οι δυο οδηγουν μηχανη δεν σημαινει οτι αυτος ειναι ο λογος που εγινε η προκληση!
τις προαλλες με ενα φιλο μου καναμε κοντρα για το ποιος θα φαει τα περισσοτερα σουβλακια! παλιοτερα εκανα κοντρα με τους συμμαθητες μου για το ποιος θα κατουρησει πιο μακρυα.. τι σημαινει αυτο? οτι ολα εγιναν επειδη ειμαι μηχανοβιος??
MG-KTiNoS
29/02/2012, 23:14
Το άθλημα της αυξημένης αδρεναλίνης του οδηγού ελίσσεται και στα μονοπάτια της ψυχανάλυσης που "οδηγεί" σε άκρως τεκμηριωμενες ... εικασίες?...
Ελλείψει απαντήσεων και λόγω του ότι τα λόγια αποδείχθηκαν λίγα και μικρά μπορεί να θεωρηθεί εντός θεματος η ... εν λόγω απαντηση!!!...
Όπα κάτσε, τα δικά σου λόγια ήταν πολλά…
(Και πίστεψε με ξέρω πολύ καλά τι λέω)
Ξεκίνησες με μια φωτογραφία του Κέιζι ο οποίος είναι αθλητής, μπέρδεψες μηχανόβιους για να καταλήξεις σε δράκους, στην Έρρικα και στο Σέξπιρ…
:a25:
Ελλείψει απαντήσεων και λόγω του ότι τα λόγια αποδείχθηκαν λίγα και μικρά μπορεί να θεωρηθεί εντός θεματος η ... εν λόγω απαντηση!!!... βασιικα εδω κανω αυτο που κανεις και εσυ σε 10 σελιδες θρεντ! καταληγω σε ενα αυθαιρετο συμπερασμα περνοντας σαν δεδομενο κατι το οποιο ουδεμια σχεση εχει με την ιδιοτητα σου!!
MG-KTiNoS
29/02/2012, 23:19
Ωχ...
Βασικά του Luigi Pirandello είναι αυτό, αλλά εκεί θα κολλήσουμε...?:lol:
reinmeister
01/03/2012, 00:55
το ενδεχομενο να εχει φαει χυλοπιττα απο μηχανοβιο επειδη φοβαται να ανεβει σε μηχανη το αποκλειεις? ξερεις οι γυναικες εχουν περιεργη ψυχοσυνθεση... οταν κατι δεν γινει οπως το επιθυμουν δεν ψαχνουν να βρουν το φταιξιμο στους εαυτους τους (αυτες παντα θεωρουν οτι ποτε δεν φταινε...) αλλα σε οτιδηποτε αλλο! εδω το πραγμα ειναι ολοφανερο! την εφτυσε μηχανοβιος, και ψαχει να βρει το προβλημα σε ολη τη φαρα και οχι στον ιδιο τον φταιχτη....
τι εγινε αγορινα?μπηκε γκομενα εδω μεσα που δεν κουναει τον κωλο της ,αλλα εν αντιθεσει εχει αποψη και αυτοματως την βαφτισαμε χυλοπιττομενη απο μηχανοβιο? μ ἀρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι...ειδικα η λογικη διεργασια ειναι οσκαρικη...
οι περισσοτεροι διαφωνησαν με την θεση της ,αλλα αν μη τι αλλο απαντησαν επι του προκειμενου...κι εγω διαφωνω μαζι της ,στον τροπο που το θετει,αλλα δεν την βαφτιζω απαρτη...και μην μου πεις οτι χρησιμοποιησες το παραδειγμα για να της δειξεις των λογων της το λανθασμενο...υπηρχαν απειρα αλλα που μπορουσες να χρησιμοποιησεις...
και μετα απορειτε που μας βγαινει η ταμπελα του περιθωριακου κομπλεξικου...
ετσι...συνεχισε δυνατα...
reinmeister
01/03/2012, 01:04
reflection...
το οτι ο αναβατης μιας μοτοσυκλεττας κινδυνευει περισσοτερο απο τον αντιστοιχο ενος αυτοκινητου,απο πλευρας παθητικοτητας λογω οχηματος,δεν σημαινει οτι αρεσκεται στον επιπλεον αυτο κινδυνο...
κοντρες κανουμε,οσοι κανουμε επειδη ειμαστε αγορακια που γουσταρουμε να δειξουμε οτι την εχουμε μεγαλυτερη...την αυτοπεποιθηση απο τον ετερο κοντρακια...ουδεμια σχεση με απολαυση του εμπεριεχομενο κινδυνου...
ακριβως το ιδιο ισχυει και σε ενα αυτοκινητακια κοντρακια...
υ.γ. μην δινεις σημασια σε αυτους που λενε οτι δεν κοντραρονται...ολοι το κανουν μεχρι το σημειο που αρχιζει να μουσκευει το παντελονακι απο την ακρατεια...οσοι δε, τις αφοριζουν,ειναι οσοι τρεμουν τοσο ετσι ωστε δεν μπορουν καν να ξεκινησουν...
επισης,ολοι εδω μεσα βγηκαν απο την κοιλια της μανας τους φορωντας κρανος,δερματα και μποτες παγκοσμιου...ουτε στην εκκλησια δεν πανε χωρις κρανος...
εγω ειμαι απο αυτους που φορανε κρανος μεσα στην πολη επειδη φοβουνται το προστιμο και το πολυ κρυο τον χειμωνα...
αυτα...καλη συνεχεια...
reflection
01/03/2012, 07:30
το ξαναλεω! ο daz δεν ανεφερε με τι μεσο τον προκαλεσε η ερρικα σε κοντρα! το οτι και οι δυο οδηγουν μηχανη δεν σημαινει οτι αυτος ειναι ο λογος που εγινε η προκληση!
τις προαλλες με ενα φιλο μου καναμε κοντρα για το ποιος θα φαει τα περισσοτερα σουβλακια! παλιοτερα εκανα κοντρα με τους συμμαθητες μου για το ποιος θα κατουρησει πιο μακρυα.. τι σημαινει αυτο? οτι ολα εγιναν επειδη ειμαι μηχανοβιος??
Για να απαντηθεί η αινιγματική πια ερώτηση κρίνεται αναγκαίο να λάβει ενεργά μερος στη συζήτηση η ίδια η Έρρικα και να απαντήσει με ειλικρίνια αν η διαισθητική μου μεταφραση πως η κοντρα δεν αφορούσε οινοποσία, σουβλακοφαγία κ.ο.κ., αλλά κόντρα με μηχανές, είναι σωστή "μαντεψιά" , και φυσικά να πιστοποιήσει αν οδηγεί μηχανή ή όχι.
Εγώ που είμαι νέο μέλος θα πιστέψω ότι κι αν πει η Έρρικα -δεν εχω λόγο να την αμφισβητήσω...
αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο κάνει ελιγμό, εσείς οι παλιοί θα το καταλάβετε....
και φυσικά θα το διαπιστώσουμε με τεκμήρια πλέον στην πορεία της κοινής μας διαδρομής στο χώρο του moto....
Cpt. Haddock
01/03/2012, 07:33
@npat
διάβασα με προσοχή την απάντησή σου. Ουσιαστικά όμως θεωρησα πως πήρα την απάντηση που ζητούσα μόλις... είδα την εικόνα στο avatar σου!!! :cool:
[...]
Αυτό έχει να κάνει με την ικανότητα του φωτογράφου... :smokin:
reflection
01/03/2012, 07:49
reflection...
το οτι ο αναβατης μιας μοτοσυκλεττας κινδυνευει περισσοτερο απο τον αντιστοιχο ενος αυτοκινητου,απο πλευρας παθητικοτητας λογω οχηματος,δεν σημαινει οτι αρεσκεται στον επιπλεον αυτο κινδυνο...
κοντρες κανουμε,οσοι κανουμε επειδη ειμαστε αγορακια που γουσταρουμε να δειξουμε οτι την εχουμε μεγαλυτερη...την αυτοπεποιθηση απο τον ετερο κοντρακια...ουδεμια σχεση με απολαυση του εμπεριεχομενο κινδυνου...
υ.γ. μην δινεις σημασια σε αυτους που λενε οτι δεν κοντραρονται...ολοι το κανουν μεχρι το σημειο που αρχιζει να μουσκευει το παντελονακι απο την ακρατεια...οσοι δε, τις αφοριζουν,ειναι οσοι τρεμουν τοσο ετσι ωστε δεν μπορουν καν να ξεκινησουν...
επισης,ολοι εδω μεσα βγηκαν απο την κοιλια της μανας τους φορωντας κρανος,δερματα και μποτες παγκοσμιου...ουτε στην εκκλησια δεν πανε χωρις κρανος...
εγω ειμαι απο αυτους που φορανε κρανος μεσα στην πολη επειδη φοβουνται το προστιμο και το πολυ κρυο τον χειμωνα...
αυτα...καλη συνεχεια...
Υπάρχει πιθανότητα ένας μηχανόβιος που δεν απολαμβάνει την αίσθηση του κινδύνου -σε οποιο βαθμό, όπως είπες αυτό εξαρτάται από τις αντοχές του οδηγού - να γκαζώσει έστω και στιγμιαία στο φανάρι, στην πρώτη πρόκληση που θα του τείνει ένας άλλος "κοντράκιας εκ φύσεως" οδηγος?...
Επιμενω σ'αυτο που ανεφερα στο θεμα του καλωσορίσματος. Ο μοτοσικλετιστής είναι σαφως πιο εξοικειωμένος με τον κινδυνο απ' ότι ο οδηγός αυτοκινήτου...
Θεωρώ πως μεσα σε ένα σύνολο υποψήφιων οδηγών, όσοι επιλέξουν συνειδητά τη μηχανή, φέρουν το μικρόβιο του κινδύνου στο αίμα τους σε σχετικά μεγαλυτερο βαθμό από την πλειοψηφία των οδηγών αυτοκινήτου...
Επιστρεφοντας στην κοινή γνώμη: η κοπελιά που έχει φίλο οδηγό μηχανής τον απεικονίζει στο νου της με στίγμα αυτής του της ιδιότητας. Η κόρη που ο μπαμπάς της είναι μοτοσικλετιστής τον απεικονίζει στο νου της σαν ...φτερωτό θεό της ασφάλτου!!!
(θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν ο teo ρωτούσε την πιτσιρίκα κορουλα του πως "βλέπει" τον μπαμπά σαν οδηγό μηχανής και γιατί όχι, να τον συγκρίνει με τον μπαμπα της κολλητής της που οδηγεί αυτοκίνητο...)
Ο μοτοσικλετιστής φέρει συγγένεια με τον αιφνιδιασμό και τον κίνδυνο και αυτό εκπέμπει, γι' αυτο διαμορφωθηκε ετσι η κοινή γνώμη... Ο ίδιος το ξέρει πως αυτό εκπέμπει και πιθανότατα το βιώνει κι εσωτερικά (ίσως πλην ελαχίστων εξαιρεσεων που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα) ... Ίσως τόσο εσωτερικά (!!!) που αρκετοί από εδω μεσα το ...αποποιηθηκατε...
Εσύ ομολογώ το ενίσχυσες τόσο (το μικρόβιο στο αίμα), που στα μάτια μου υπερκάλυψες και οσους προσπάθησαν να με πείσουν για το .. αντίθετο!!!
nikos_abel
01/03/2012, 07:58
Αυτονόητο.
Εδώ δεν είναι αυτονόητο. Το ότι την έχω μεγαλύτερη, έχει να κάνει με το ότι αψηφώ τον επιπλέον κίνδυνο.
Ακριβώς αυτό.
Όχι όλοι. Εγώ τα φόρεσα λίγο αργότερα. Και δε πάω εκκλησία.
Joyrider
01/03/2012, 08:46
κοντρες κανουμε,οσοι κανουμε επειδη ειμαστε αγορακια που γουσταρουμε να δειξουμε οτι την εχουμε μεγαλυτερη...την αυτοπεποιθηση απο τον ετερο κοντρακια.
και μετα απορειτε που μας βγαινει η ταμπελα του κομπλεξικου...
Έλα ντε :rotflmao:
Να φανταστώ για να αντικρούσει κάποιος το επιχείρημα θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν φοβάται να κάνει κόντρες; Ή ότι κάνει κάτι πιο επικίνδυνο; :lol: Και όχι απλά επειδή δεν γουστάρει ε;
Εσύ από την άλλη φοράς κράνος για την αστυνομία και το κρύο ε; ουουουουου φλώρεεεεεε :a9:
Πρέπει να μου το αποδείξεις τώρα λοιπόν ότι δεν φοβάσαι την αστυνομία και το κρύο. Αλλιώς είσαι φλώρος.
Βγαίνει τίποτα λοιπόν αν συνεχίσουμε έτσι; Εγώ δεν βλέπω λογική πάντως. Στ' αρχίδια μου και μένα, στ'αρχίδια σου και σένα. Εκτός αν εσένα σε νοιάζει να αποδείξεις κάτι.
Από πότε ο κίνδυνος είναι μικρόβιο, ρε σεις; :look:
Εχετλαίος
01/03/2012, 09:24
Ο Λουί(ς) Παστέρ θα ήτο περήφανος για το φόρουμ! Θα του άνοιγε τα ματάκια του γερο-γκάβακα!
:wacko:
Καλό το θέμα δε λέω, αλλά ίσως κακώς τέθηκε ως ερώτηση ή αναρώτηση ή τέλος πάντων προβληματισμός.
Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει οτιδήποτε για τον οποιονδήποτε (του εαυτού του συμπεριλαμβανομένου) και δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθεί ο ένας να αλλάξει τη γνώμη ή την οπτική γωνία του άλλου.
Έτσι κι αλλιώς, τις ιδέες μας δεν μπορεί να τις αλλάξει κανείς, παρά μόνο εμείς οι ίδιοι.
Ως τώρα το θέμα πάει κάπως έτσι:
reflection - «Παιδάκια γειά σας, είσαστε τύποι που τη βρίσκουν με τον κίνδυνο ή κάνω λάθος;»
Όλοι οι άλλοι - «Μπααα, μη νομίζεις, φλώροι είμαστε απλά μας αρέσουν τα μηχανάκια.»
reflection - «Μπορεί να μου το παίζετε εμένα φλώροι, αλλά από αυτά που λέτε νομίζω πως βγαίνει καθαρά το συμπέρασμα ότι είσαστε τύποι που τη βρίσκουν με τον κίνδυνο.»
Όλοι οι άλλοι - «Μπααα, αλήθεια λέμε, φλώροι είμαστε, απλά δε μας φαίνεται γιατί έχουμε ωραία άβαταρ.»
reflection - «Όχι, ίσως εσείς να μην το καταλαβαίνετε, αλλά υποσυνείδητα είσαστε τύποι που τη βρίσκουν με τον κίνδυνο.»
Όλοι οι άλλοι - «Ξεκόλλα, όχι.»
reflection - «Εσείς ξεκολλάτε, ναι.»
Όλοι οι άλλοι - «Όχι!»
reflection - «Ναι!»
Όλοι οι άλλοι - «Όχι!»
reflection - «Ναι!»
Όλοι οι άλλοι - «Όχι!»
Και πάει λέγοντας....
Ενώ η συζήτηση θα μπορούσε να περιοριστεί εύκολα στα:
reflection - «Παιδάκια γειά σας, σας γουστάρω (ή δεν σας γουστάρω, το ίδιο είναι) γιατί είσαστε τύποι που τη βρίσκουν με τον κίνδυνο.»
Όλοι οι άλλοι - «Μπααα, μη νομίζεις, φλώροι είμαστε απλά μας αρέσουν τα μηχανάκια.»
reflection - «Ό,τι και να μου λέτε εγώ τη βρίσκω να σας βλέπω έτσι, δεν θα μου το χαλάσετε τώρα εσείς...»
Όλοι οι άλλοι - «Ok...:beer:»
Βέβαια, αν ήταν έτσι, δεν θα είχε φτάσει το θέμα στις 10 σελίδες, 2-3 και τέλος, οπότε... :beer:
Αρχίζω να καταλαβαίνω που το πας και που βρίσκεται το πρόβλημά σου (το πρόβλημα με τα γραφόμενά σου, έτσι, μην παρεξηγηθούμε). Δεν το είχα προσέξει νωρίτερα. Συγχέεις (και κάνεις ένα) δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Το ένα από αυτά είναι νέτα-σκέτα λάθος, το άλλο, αν και κατά-βάση έχει κάποιον πυρήνα αλήθειας, του δίνεις τέτοιες ρομαντικές διαστάσεις που γελοιοποιείται (και μες την υπερβολή του φτάνει να αγγίξει τα όρια του ρατσισμού---ναι, αυτό δουλεύει και απ' τις δυο μεριές).
Ο μοτοσικλετιστής είναι σαφως πιο εξοικειωμένος με τον κινδυνο απ' ότι ο οδηγός αυτοκινήτου...
Αυτό, πρέπει να παραδεχτώ, έχει έναν πυρήνα αλήθειας: Οι μοτοσυκλετιστές, κατά μέσο όρο, επιδεικνύουν μεγαλύτερη ανοχή στον κίνδυνο, απ' τον γενικό πληθυσμό. Ο μοοτοσυκλετιστής, δηλαδή, ως στατιστική γενίκευση, είναι διατεθειμένος να εμπλακεί σε δραστηριότητες που εμπεριέχουν κίνδυνο, περισσότερο (ή ευκολότερα ή με λιγότερη επιφύλαξη) από τον γενικό μέσο-όρο. Δεν έχω δει, βέβαια, κάποια στατιστική μελέτη που να το αποδεικνύει, και δεν μπορώ επ' ουδενί να το ποσοτικοποιήσω, αλλά δεν θα εκπλησσόμουν αν ίσχυε.
Πρόσεχε όμως! Η επιλογή των λέξεων είναι σημαντική όσο δεν παίρνει! Πρόκειται για ανοχή, όχι για εθισμό! Ο μοτοσικλετιστής, δηλαδή, είναι μεν διατεθειμένος να εμπλακεί σε κάποια επικίνδυνη δραστηριότητα (προκειμένου να αποκομίσει την όποια απόλαυση αποκομίζει από αυτή) περισσότερο, ίσως, από τον γενικό μέσο όρο. Δεν είναι όμως ο κίνδυνος αυτό που του χαρίζει την απόλαυση και, ως εκ' τούτου, θα κάνει ότι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο---χωρίς βέβαια να αποποιηθεί το αντικείμενο του πόθου του. Μπορεί να δεχτεί, δηλαδή, να περπατήσει σε τεντωμένο σκοινί (μιλώντας μεταφορικά και σε διαφορετικούς βαθμούς ο καθένας), αλλά, αν του προτείνεις να βγάλει την ζώνη ασφαλείας (απλά γιατί έτσι αυξάνεται το... thrill), θα σε πει μαλάκα! Αν το θες πιο παραστατικά, δεν πρόκειται για "μικρόβιο του φόβου", αλλά για ισχυρότερα "αντισώματα ενάντια στο φόβο". Αnd this makes all the diference in the world!
Το φαινόμενο δηλαδή που παρατηρείς ("παράτολμη", σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, συμπεριφορά) είναι γενικά σωστό, η αιτιακή του όμως απόδοση (αναζήτηση του ρίσκου και εθισμός στην "αδρεναλίνη") είναι εντελώς λάθος!
Τώρα το κατά πόσο το χαρακτηριστικό αυτό "ακτινοβολείται" ή "φαίνεται" στην όλη συμπεριφορά και κατά πόσο αυτό "χρωματίζει" γενικότερα τον χαρακτήρα, είναι κάτι που χωράει πολύ κουβέντα (και παίρνει τόνους νερό). Τείνω να πιστέψω, πάντως, ότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές και ότι η εικόνα που προβάλλεται απ' το λαϊκό πρότυπο είναι ξεχειλωμένη πέρα απ' τα όρια της υπερβολής (και γενικώς επιζήμια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Επιπλέον, τίποτε από αυτά δεν είναι μοναδικό χαρακτηριστικό του μοτοσυκλετιστή, αλλά απαντώνται διάσπαρτα μέσα στον ανθρώπινο πληθυσμό (σε ανθρώπους με ένα κάρο άλλες ασχολίες) τόσο, που το να τα εντοπίζει κανείς ειδικά στην συγκεκριμένη ομάδα αγγίζει τα όρια του πολιτισμικού στερεότυπου (και καταντά ρατσιστικό)...
reinmeister
01/03/2012, 10:07
Έλα ντε :rotflmao:
Να φανταστώ για να αντικρούσει κάποιος το επιχείρημα θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν φοβάται να κάνει κόντρες; Ή ότι κάνει κάτι πιο επικίνδυνο; :lol: Και όχι απλά επειδή δεν γουστάρει ε;
Εσύ από την άλλη φοράς κράνος για την αστυνομία και το κρύο ε; ουουουουου φλώρεεεεεε :a9:
Πρέπει να μου το αποδείξεις τώρα λοιπόν ότι δεν φοβάσαι την αστυνομία και το κρύο. Αλλιώς είσαι φλώρος.
Βγαίνει τίποτα λοιπόν αν συνεχίσουμε έτσι; Εγώ δεν βλέπω λογική πάντως. Στ' αρχίδια μου και μένα, στ'αρχίδια σου και σένα. Εκτός αν εσένα σε νοιάζει να αποδείξεις κάτι.
εγω να φανταστω οτι "το οσοι κανουμε" το εγραψα με αορατη γραφη ναι?αναφορικα με το επιχειρηματα δες παρακατω...
δεν τιθεται θεμα φοβου αστυνομιας...απλως δεν θελω να πληρωσω 700 ευρω κερατιατικα...οταν ηταν 30 ευρω ποσως με απασχολουσε...επιλογη ειναι...στο θεμα του κρυου ειναι ακομη πιο απλα τα πραγματα...κρυωνω...τωρα εαν εσυ(τριτο προσωπο) οταν αισθανεσαι κρυο χρειαζεσαι αγχολυτικα,δεν ειναι και το φυσιολογικοτερο...
νικολα και λοιποι...το να αποφασισει καποιος να κοντραριστει δεν σημαινει απαραιτητα οτι διατρεχει αυξημενο κινδυνο...και εξυπακουεται οτι δεν αναφερομαι σε στημενες κοντρες...μην μου πεις οτι δεν σου εχει τυχει ποτε να κατσει μια παρεμφερης παπια διπλα σου στο φαναρι,να σου σκασει μια κουφια και να μην εχεις ανοιξει το γκαζι,διοτι πολυ απλα δεν θα σε πιστεψω...
θεωρω οτι δεν υπαρχει αντρας που σε οποιαδηποτε φαση της ζωης του εχει βρεθει σε καθεστως ανταγωνισμου και συνθηκες υπο τις οποιες θεωρει οτι δυναται να υπερισχυσει και δεν το εχει κανει...ειναι στην φυση μας...
επισης ειναι κατι που το εχω δει απειρες φορες στα 20 χρονια που οδηγω μεσα στο κεντρο...απο τον πιτσιρικα με την παπια μεχρι το τυρι με το bmw και τον ταριφα με το ντιζελ...
απο κει και περα οσοι δεν το κανουν,θεωρω οτι πολυ απλα φοβουνται...εξυπακουεται οτι δεν μπαινουν στην διαδικασια καθε φορα,αλλα σιγουρα καποια απ ολες που θα παρουσιαστει η ευκαιρια,πολυ απλα θα την αρπαξουν...και δεν αναφερομαι μονο στο κομματι μοτοσυκλεττα...
....
reflection - «Παιδάκια γειά σας, σας γουστάρω (ή δεν σας γουστάρω, το ίδιο είναι) γιατί είσαστε τύποι που τη βρίσκουν με τον κίνδυνο.»
reflection - «Ό,τι και να μου λέτε εγώ τη βρίσκω να σας βλέπω έτσι, δεν θα μου το χαλάσετε τώρα εσείς...»
Βέβαια, αν ήταν έτσι, δεν θα είχε φτάσει το θέμα στις 10 σελίδες, 2-3 και τέλος, οπότε... :beer:
Έχω την εντύπωση ότι συμφωνούμε σ' αρκετά.. :beer:
νομιζα οτι πετουσα και εγω μαζι με της πεταλουδες και τα πουλια οταν ο αερας με φυσαγε στο προσωπο....Η κορη μου ηταν τοτε 5 χρονων(η βολτα ηταν με κρανη (το δικο της ειναι jet) και με ταχυτητα περιπου 40χλμ/ωρα)Καταλαβατε τωρα γιατι καποιος προτιμα διτροχο απο αυτοκινητο?......για να μην αλλοιωνει την γευση!!:beer:
εναλλακτικά
μόνο οι μοτοσυκλετιστές καταλαβαίνουν γιατί τα σκυλιά βγάζουν το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο ;)
νικολα και λοιποι...το να αποφασισει καποιος να κοντραριστει δεν σημαινει απαραιτητα οτι διατρεχει αυξημενο κινδυνο...
θεωρω οτι δεν υπαρχει αντρας που σε οποιαδηποτε φαση της ζωης του εχει βρεθει σε καθεστως ανταγωνισμου και συνθηκες υπο τις οποιες θεωρει οτι δυναται να υπερισχυσει και δεν το εχει κανει...ειναι στην φυση μας...
μα δεν ειπε κανεις οτι δεν κανει κοντρες!! ΟΛΟΙ κανουμε σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ειναι δυνατον! αλλα η φιλεναδα σου επιμενει οτι το κανουμε 1ον γιατι γουσταρουμε να κινδυνευουμε και εχουμε αυτοκτονικες τασεις και 2ον γιατι ειμαστε μηχανοβιοι!! με τη λογικη που το θετει δλδ εγω οταν κοντραρομαι με ενα φιλο ποιος θα κατουρησει πιο μακρυα, η ποιος θα πιει τα περισσοτερα σφηνακια, η ποιος θα ριξει τη πιο βροντερη κλανια, το κανω επειδη οδηγω μηχανη!! δλδ αν οδηγουσα νταλικα ας πουμε δεν θα ειχα τετοιες τασεις!!
επισης αυτο που ειπες για τον κιδυνο δεν το λεμε εμεις, η φιλεναδα σου το λεει και επιμενει κιολας οτι ο κινδυνος ειναι αυτο που ζηταμε!
nikos_abel
01/03/2012, 10:24
Το λάθος σε όλους μας, είναι ότι προσπαθούμε να αποσυσχετίσουμε τα εξής :κίνδυνο -> (αδρεναλίνη) -> απόλαυση.
Στη περίπτωση της μοτοσυκλέτας, αλλά και σε όλες τις αναφερθέντες ή μη δραστηριότητες, ΟΛΕΣ, από τη κόντρα με τρίκυκλα ποδήλατα ως τον αστροναύτη
που οδεύει προς μια μαύρη τρύπα όλα αυτά είναι αλληλένδετα.
Δεν θα υπήρχε καμμία απόλαυση σε οτιδήποτε, ούτε όταν τρως βρώμικο από καντίνα, αν δεν υπήρχε μια υποβόσκουσα σκέψη ενοχής
ή φόβου.
Μην συγχέουμε επίσης μια κατάσταση "πάω γυρεύοντας" με το calculated risk.
Η επίπεδη ζωή μας αποκτάει καμπύλες από τα ρίσκα.
@cityfly
Αυστηρή κρίση του ιερομάντη, όταν από μία ατάκα μέσα στις χίλιες έβγαλε το συμπέρασμα του μέλλοντος χρόνου της συζήτησης!.... :nono:
απλώς αντέστρεψα το δικό σου παράδειγμα για να δεις με πιο τρόπο χρησιμοποιείς το δείγμα σου
το είδες
αλλά επιλέγεις να μην το διαπιστώνεις παρά μόνο στους άλλους...
Joyrider
01/03/2012, 10:27
εγω να φανταστω οτι "το οσοι κανουμε" το εγραψα με αορατη γραφη ναι?αναφορικα με το επιχειρηματα δες παρακατω...
δεν τιθεται θεμα φοβου αστυνομιας...απλως δεν θελω να πληρωσω 700 ευρω κερατιατικα...οταν ηταν 30 ευρω ποσως με απασχολουσε...επιλογη ειναι...στο θεμα του κρυου ειναι ακομη πιο απλα τα πραγματα...κρυωνω...τωρα εαν εσυ(τριτο προσωπο) οταν αισθανεσαι κρυο χρειαζεσαι αγχολυτικα,δεν ειναι και το φυσιολογικοτερο...
απο κει και περα οσοι δεν το κανουν,θεωρω οτι πολυ απλα φοβουνται...εξυπακουεται οτι δεν μπαινουν στην διαδικασια καθε φορα,αλλα σιγουρα καποια απ ολες που θα παρουσιαστει η ευκαιρια,πολυ απλα θα την αρπαξουν...και δεν αναφερομαι μονο στο κομματι μοτοσυκλεττα...
Μα ακριβώς αυτοί οι "όσοι δεν", αναρωτιέμαι πως θα έπρεπε να αντικρούσουν το επιχέιρημα, όχι αυτοί που κάνουν.
Εσύ θεωρείς ότι φοβούνται. Οκ δεκτόν και όπως είπα δεν με νοιάζει να μπω στην διαδικασία να αποδέιξω τίποτα. Αλλά και γω θεωρώ πως είσαι πολύ μαλθακός αν κρυώνεις εύκολα. Με ίδιο τρόπο δεν φτάνουμε σε συμπέρασμα;
Α και φυσικά το έχουμε κάνει όλοι κάποια στιγμή. Το είπα και γω μερικές σελίδες πίσω.
.... είμαι γυναίκα και δεν οδηγώ μηχανή...
τον παλιο καλο καιρο η απαντηση θα ηταν:''θα δεχτουμε οτι ειμαστε adrenaline junkies αν δεχτητε οτι ειστε πλυντηρια πιατων (αντε και κουζινες)''.
αλλα επειδη τα χρονια αλλαξαν και επειδη συμφωνω τοσο με τον μοτομικε οτι απλα τρολλαρεις με ωραιο περιτυλιγμα,οσο και με τον νπατ που σου ειπε οτι ειναι και εκνευριστικο και προσβλητκο αυτο που κανεις, θα επιλεξω να την κανω κι εγω με τη σειρα μου απο το θρεντιδι.
υ.γ.ο λογος που δεν το εκανα ηδη ειναι οτι συμφωνω και με τον σναιπερ που ''ειχε καιρο να διαβασει τετοια παρολα''
αντιος.
Πιασε το τιμόνι..... το οδόστρωμα εχει ολισθηρότητα!!!... :rotflmao:
δε θέλει να συμπιέσει το μπροστινό για να στρίψει καλύτερα :rotflmao::rotflmao::rotflmao:
(εσύ εκεί το χαβά σου)
Έτσι ήταν η ζωή ΤΟΤΕΣ
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
συγγνώμη έχεις απόλυτο δίκιο
γελάω όμως με την ανορθογραφία στην τελευταία σου λέξη..
όσο να πεις το αλλάζει λιγάκι :wave2::wave2:
reflection
01/03/2012, 10:33
Από τότε που προοδευτικά επιδεινώνεται η επιρροή του στο άτομο και ζητά όλο και μεγαλύτερα επίπεδα ικανοποίησης του "ατρόμητου" αισθήματος υπέρβασής του!!!
Φέρει την προοδευτικότητα της ...νόσου!...
reinmeister
01/03/2012, 10:34
μα δεν ειπε κανεις οτι δεν κανει κοντρες!! ΟΛΟΙ κανουμε σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ειναι δυνατον! αλλα η φιλεναδα σου επιμενει οτι το κανουμε 1ον γιατι γουσταρουμε να κινδυνευουμε και εχουμε αυτοκτονικες τασεις και 2ον γιατι ειμαστε μηχανοβιοι!! με τη λογικη που το θετει δλδ εγω οταν κοντραρομαι με ενα φιλο ποιος θα κατουρησει πιο μακρυα, η ποιος θα πιει τα περισσοτερα σφηνακια, η ποιος θα ριξει τη πιο βροντερη κλανια, το κανω επειδη οδηγω μηχανη!! δλδ αν οδηγουσα νταλικα ας πουμε δεν θα ειχα τετοιες τασεις!!
επισης αυτο που ειπες για τον κιδυνο δεν το λεμε εμεις, η φιλεναδα σου το λεει και επιμενει κιολας οτι ο κινδυνος ειναι αυτο που ζηταμε!
οπως ειδες ,δεν συμφωνησα με την "φιλεναδα" μου ,η οποια εχει νικνειμ και θα το εκτιμουσα δεοντως εαν την προσφωνουσες με αυτο απο δω και στο εξης,αλλα διαφωνησα με τον τροπο που επελεξες να δειξεις την δικη σου διαφωνια...
το οτι βλεπει κατι απο μια δικη της οπτικη ειναι γουστο της,οπως ειναι και δικο μου-μας γουστο να διαφωνησουμε η να συμφωνησουμε...
τιποτα περισσοτερο ,τιποτα λιγοτερο...μην ψαχνεις λοιπον δρακους...
Από τότε που προοδευτικά επιδεινώνεται η επιρροή του στο άτομο και ζητά όλο και μεγαλύτερα επίπεδα ικανοποίησης του "ατρόμητου" αισθήματος υπέρβασής του!!!
Φέρει την προοδευτικότητα της ...νόσου!...
Πολύ ενδιαφέρον. Να εισηγηθούμε για εμβόλιο μπας και σώσουμε καμιά δίτροχη ψυχή..
reflection
01/03/2012, 10:48
τον παλιο καλο καιρο η απαντηση θα ηταν:''θα δεχτουμε οτι ειμαστε adrenaline junkies αν δεχτητε οτι ειστε πλυντηρια πιατων (αντε και κουζινες)''.
αλλα επειδη τα χρονια αλλαξαν και επειδη συμφωνω τοσο με τον μοτομικε οτι απλα τρολλαρεις με ωραιο περιτυλιγμα,οσο και με τον νπατ που σου ειπε οτι ειναι και εκνευριστικο και προσβλητκο αυτο που κανεις, θα επιλεξω να την κανω κι εγω με τη σειρα μου απο το θρεντιδι.
υ.γ.ο λογος που δεν το εκανα ηδη ειναι οτι συμφωνω και με τον σναιπερ που ''ειχε καιρο να διαβασει τετοια παρολα''
αντιος.
Πίστευα πως οι φαλλοκρατικές αντιλήψεις είχαν εκλείψει. Κανεις δεν κάθεται εδω με το ζόρι. Ο χαρακτηρισμός "adrenaline junkies " είναι αιχμηρός για το μέσο αναβατη και δεν τον ασπάστηκα.
Εξάλλου εσύ ανέφερες πως είσαι Γ...τος οδηγός και ακόμη μεταφραζω το τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Αν η πλειοψηφία των οδηγών μοτοσικλέτας εχουν την ίδια άποψη για τον εαυτό τους, τότε επιβεβαιώνεται το γεγονός ο μοτοσικλετιστής βιώνει το εξτρίμ συναίσθημα που τον διαφοροποιεί...
Το θρεντ είχε σκοπό να συλλέξει απόψεις.
Ακούστηκε πως ο οδηγός μηχανης είναι χαλαρός και ήρεμος τύπος, επίσης ακουστηκε από σας πως δύσκολα θα αφεθεί ανεκμετάλλευτη η πρόκληση της κόντρας.... (κάτι για κότες ανεφερε ο reinmeinster, αλλα θεωρώ πως δεν είναι η πλειοψηφία έτσι, ε?...)
Οπότε ο αναγνώστης μπορεί πλέον να προβεί σε συμπεράσματα...
Εγω φυσικά και διαμόρφωσα άποψη με τη λήξη της αντιπαραθεσης..
Αρχικά συμμετείχα στο θρεντ θεωρώντας τον μοτοσικλετιστή πιο δυναμικό και παράτολμο από τον τυπάκο του καναπέ....
Οκ.. δε μου είναι δύσκολο να υιοθετήσω την άποψη πως ο ίδιος τύπος είναι που συνειδητά θα επιλέξει την αγορά μηχανής....
Φυσικά με θλίβει αυτό... διότι όντως θεωρούσα τον οδηγό μηχανής να φέρει το μύασμα του κινδύνου...
Εγω αν από επιλογή διάλεγα σήμερα να αποκτησω μηχανή θα ήταν καθαρά για να βιώσω την γρήγορη επιτάχυνση που αιφνιδιάζει με τρόπο που εμπεριέχει συγκίνηση που πατά πάνω στα επίπεδα αδρεναλίνης που "ανοίγουν" στις λεωφόρους των νευρώνων του νου...
...Ευχαριστω για την προσοχή σας...:smokin:
Επιμενω σ'αυτο που ανεφερα στο θεμα του καλωσορίσματος. Ο μοτοσικλετιστής είναι σαφως πιο εξοικειωμένος με τον κινδυνο απ' ότι ο οδηγός αυτοκινήτου...
και αυτό ακριβώς το γεγονός είναι συγκτριτικό πλεονέκτημα διότι έχει πληρέστερη εικόνα των κινδύνων στο δρόμο, που είναι κοινοί για όλους του χρήστες του και είναι σε θέση να τους προβλέψει και να τους αντιμετωπίσει καλύτερα.
ΑΝ θέλει φυσικά, αλλά το αν θέλει δεν έχει να κάνει με το τι οδηγεί
Επιστρεφοντας στην κοινή γνώμη: η κοπελιά που έχει φίλο οδηγό μηχανής τον απεικονίζει στο νου της με στίγμα αυτής του της ιδιότητας. Η κόρη που ο μπαμπάς της είναι μοτοσικλετιστής τον απεικονίζει στο νου της σαν ...φτερωτό θεό της ασφάλτου!!!
Στίγμα
και μιας και σου αρέσει να γράφεις με ωραία επίθετα και να χρησιμοποιείς πολύπλοκο συντακτικό θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι γράφεις
Cpt. Haddock
01/03/2012, 10:49
Ο σκοπός του θρεντ ποιος ήταν ακριβώς; :confused:
nikos_abel
01/03/2012, 10:50
Μας την είπες τώρα.
reflection
01/03/2012, 10:52
απλώς αντέστρεψα το δικό σου παράδειγμα για να δεις με πιο τρόπο χρησιμοποιείς το δείγμα σου
το είδες
αλλά επιλέγεις να μην το διαπιστώνεις παρά μόνο στους άλλους...
Το δικό μου "παραδειγμα" ήταν αντιστροφή του παραδειγματος του ...daz!!!
για να δείξω πως δειγματοληψία δε σημαίνει πατάω πάνω σε ΜΙΑ περίπτωση που εχω κατα νου...
Η κοινή γνωμη δεν έχει υποψη της ΕΝΑ μονο παραδειγμα για να διαμορφωση άποψη!
Joyrider
01/03/2012, 10:56
Στατιστικολόγος, ψυχολόγος, λοιμωξιολόγος και μέχρι να τελειώσει το θρεντ θα τα σαρώσουμε όλα.
Το αγαπημένο μου όμως είναι το αυθαιρετοσυμπερασματολόγος PhD.
reflection
01/03/2012, 10:58
Καλό το θέμα δε λέω, αλλά ίσως κακώς τέθηκε ως ερώτηση ή αναρώτηση ή τέλος πάντων προβληματισμός.
Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει οτιδήποτε για τον οποιονδήποτε (του εαυτού του συμπεριλαμβανομένου) και δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθεί ο ένας να αλλάξει τη γνώμη ή την οπτική γωνία του άλλου.
Έτσι κι αλλιώς, τις ιδέες μας δεν μπορεί να τις αλλάξει κανείς, παρά μόνο εμείς οι ίδιοι.
Ως τώρα το θέμα πάει κάπως έτσι:
reflection - «Παιδάκια γειά σας, είσαστε τύποι που τη βρίσκουν με τον κίνδυνο ή κάνω λάθος;»
reflection - «Μπορεί να μου το παίζετε εμένα φλώροι, αλλά από αυτά που λέτε νομίζω πως βγαίνει καθαρά το συμπέρασμα ότι είσαστε τύποι που τη βρίσκουν με τον κίνδυνο.»
Όλοι οι άλλοι - «Μπααα, αλήθεια λέμε, φλώροι είμαστε, απλά δε μας φαίνεται γιατί έχουμε ωραία άβαταρ.»
reflection - «Όχι, ίσως εσείς να μην το καταλαβαίνετε, αλλά υποσυνείδητα είσαστε τύποι που τη βρίσκουν με τον κίνδυνο.»
Όλοι οι άλλοι - «Ξεκόλλα, όχι.»
reflection - «Εσείς ξεκολλάτε, ναι.»
Όλοι οι άλλοι - «Όχι!»
reflection - «Ναι!»
Όλοι οι άλλοι - «Όχι!»
reflection - «Ναι!»
Όλοι οι άλλοι - «Όχι!»
Και πάει λέγοντας....
"τυπακος του καναπε" και "φλωράκος" δλδ ο μοτοσικλετιστής !!!...
οκ παίδες.... Εσεις φυσικά και ξερετε καλύτερα τι αυτοπροσδιορίζει το Εγω του οδηγού μηχανης!.... :a9:
Αρχικά συμμετείχα στο θρεντ θεωρώντας τον μοτοσικλετιστή πιο δυναμικό και παράτολμο από τον τυπάκο του καναπέ....
Οκ.. δε μου είναι δύσκολο να υιοθετήσω την άποψη πως ο ίδιος τύπος είναι που συνειδητά θα επιλέξει την αγορά μηχανής....
Φυσικά με θλίβει αυτό... διότι όντως θεωρούσα τον οδηγό μηχανής να φέρει το μύασμα του κινδύνου...
Εγω αν από επιλογή διάλεγα σήμερα να αποκτησω μηχανή θα ήταν καθαρά για να βιώσω την γρήγορη επιτάχυνση που αιφνιδιάζει με τρόπο που εμπεριέχει συγκίνηση που πατά πάνω στα επίπεδα αδρεναλίνης που "ανοίγουν" στις λεωφόρους των νευρώνων του νου...
δηλαδή σε απλά ελληνικά άλλα πίστευες και άλλα μας έλεγες με την ελπίδα να σου επιβεβαιώσουμε αυτά που πίστευες.
συγχαρητήρια
Υ.Γ.
...ο κίνδυνος από μικρόβιο έγινε μύασμα...
stefanos
01/03/2012, 11:02
Εγώ πάντως ανέβηκα με αυτά τα "μηχανόβια" "αδρεναλίνες" και "κίνδυνους" που παίζετε. :)
Ρε τι είστε εσείς????? Ανοίγει θέμα ένα θηλυκό, δεκαπέντε χιλιάδε δίσκοι, πετάει το τυράκι με ντεμεκ εξεζητημένη γραφή, την προλογίζει και ο άρχοντας του σκότους ο Rein, προβλέπω σαράντα χιλιάδε δίσκοι και περιπλέον. Αμέ.
:D:D:D
reflection
01/03/2012, 11:03
Πολύ ενδιαφέρον. Να εισηγηθούμε για εμβόλιο μπας και σώσουμε καμιά δίτροχη ψυχή..
Τα ψυχοσωματικά (κίνδυνος κι έρωτας) δεν επιδέχονται πρόληψη μεσω εμβολιασμού!!! ... :D
reflection
01/03/2012, 11:05
Εγώ πάντως ανέβηκα με αυτά τα "μηχανόβια" "αδρεναλίνες" και "κίνδυνους" που παίζετε. :)
Οκ.. πλεον ανήκεις στην μειοψηφία που βιωνει εξτρίμ συναίσθημα συσχετιζόμενο με τη μηχανή!....
"τυπακος του καναπε" και "φλωράκος" δλδ ο μοτοσικλετιστής !!!...
οκ παίδες.... Εσεις φυσικά και ξερετε καλύτερα τι αυτοπροσδιορίζει το Εγω του οδηγού μηχανης!.... :a9:
Τουλάχιστον δεν προσπαθούμε να το στριμώξουμε σε χιλιοφορεμένα, ξεφτισμένα, γραφικά και ριγιούζαμπλ στερεότυπα...
Τα ψυχοσωματικά (κίνδυνος κι έρωτας) δεν επιδέχονται πρόληψη μεσω εμβολιασμού!!! ... :D
Δηλαδή δεν είναι μικρόβια; Μπερδεύτηκα..
reflection
01/03/2012, 11:09
δηλαδή σε απλά ελληνικά άλλα πίστευες και άλλα μας έλεγες με την ελπίδα να σου επιβεβαιώσουμε αυτά που πίστευες.
συγχαρητήρια
Υ.Γ.
...ο κίνδυνος από μικρόβιο έγινε μύασμα...
Που ακριβως εντοπίζεις τη ...διχογνωμια μου?...
Η αρχική ερωτηση ήταν αν η ροπή προς την αίσθηση του κινδύνου (που θεωρησα δεδομενη ως το τελος της συζητησης) που γεννα η ταχυτητα είναι έμφυτη ή επίκτητη....
Η λέξη μίασμα χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά, ομολογω...
Πίστευα πως οι φαλλοκρατικές αντιλήψεις είχαν εκλείψει. Κανεις δεν κάθεται εδω με το ζόρι. Ο χαρακτηρισμός "adrenaline junkies " είναι αιχμηρός για το μέσο αναβατη και δεν τον ασπάστηκα.
Εξάλλου εσύ ανέφερες πως είσαι Γ...τος οδηγός και ακόμη μεταφραζω το τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Αν η πλειοψηφία των οδηγών μοτοσικλέτας εχουν την ίδια άποψη για τον εαυτό τους, τότε επιβεβαιώνεται το γεγονός ο μοτοσικλετιστής βιώνει το εξτρίμ συναίσθημα που τον διαφοροποιεί...
Το θρεντ είχε σκοπό να συλλέξει απόψεις.
Ακούστηκε πως ο οδηγός μηχανης είναι χαλαρός και ήρεμος τύπος, επίσης ακουστηκε από σας πως δύσκολα θα αφεθεί ανεκμετάλλευτη η πρόκληση της κόντρας.... (κάτι για κότες ανεφερε ο reinmeinster, αλλα θεωρώ πως δεν είναι η πλειοψηφία έτσι, ε?...)
Οπότε ο αναγνώστης μπορεί πλέον να προβεί σε συμπεράσματα...
Εγω φυσικά και διαμόρφωσα άποψη με τη λήξη της αντιπαραθεσης..
αυτο το μπασταρδιλικι της διαστρεβλωσης των λεγομενων των αλλων ειναι ενας ωραιος τροπος για να βγαλει κανεις τα δικα του αφθαιρετα συμπερασματα για λογους που δεν με απασχολουν.να εξηγησω.δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι γαματος οδηγος.ειπα οτι δεν θα κατσω εκει εξω να αποδειξω σε κανεναν το ΠΟΣΟ γαματος οδηγος ειμαι.μπορει να ειμαι ΠΟΛΥ γαματος,ΛΙΓΟ γαματος,ΚΑΘΟΛΟΥ γαματος (υπαρχει και η κατηγορια για τον μπεο αλλα δεν εμπεριεχεται ο επιθετικος προσδιορισμος γαματος και ως εκ τουτου τιθεται αυτοματα εκτος).
γι αυτο βγες απο το γκουγκλ τρανσλειτ γιατι σε βλεπω να γυρνας το χαμενη στη μεταφραση 1,2 και 3 μονη σου.
ενας ανθρωπος με γνωση του τι ξερει (και δη ΑΝ ξερει) συνηθως ΔΕΝ εμπλεκεται σε παρατολμες ενεργειες για την προβολη του ''εγω'' του.μπορει να το κανει καποια φορα αλλα παντοτε αποφευγοντας τον κινδυνο και ποτε για να αυτοεπιβαιβεωθει.διαφορετικα θα αδιαφορησει.αν λοιπον πετυχω διπλα μου το καπιροσι και του σκασω ξερογκαζια μαλλον θα γελασει μεσα απο το κρανος του, το πολυ-πολυ να μου κανει και ενα θαμπ απ (βαριεμαι να γυρναω σε αγγλικα), θα με αφησει να ξεκινησω και θα παει χαλαρα στη δουλεια του.
εσυ για δικους σου λογους θελεις στο κεφαλι σου μεσα τον μοτοσυκλετιστη να ειναι σερνικο.τον τυπο που οποιος τον προκαλεσει, ''να του δειξει αυτος,να δει τι εχει να παθει''.κακως ψαχνεις τον χλαπατσα πανω σε 2 ροδες κατα τη γνωμη μου, αλλα παλι, δικαιωμα σου ειναι.καλη επιτυχια στην αναζητηση σου και σορρυ αν σου τη χαλασαμε και δεν ειμαστε χλαπατσες.
κι εμεις ευχαριστουμε που πας απο το πεζοδρομιο :wave2:
Ο σκοπός του θρεντ ποιος ήταν ακριβώς; :confused:
Να πάμε βόλτα την επόμενη Κυριακή βόλτα στο Αγρίνιο να γνωρίσουμε από κοντά την κοπέλα, ίσως τη βοηθήσουμε να μεγαλώσει το στατιστικό δείγμα.
:D
reflection
01/03/2012, 11:10
Δηλαδή δεν είναι μικρόβια; Μπερδεύτηκα..
Ολόκληρη η Ζωή είναι μία αρρωστια που εχει τελικό σταδιο το ..θανατο..
Καλυψα την ρητορική ερωτηση?... :cool:
Cpt. Haddock
01/03/2012, 11:13
Να πάμε βόλτα την επόμενη Κυριακή βόλτα στο Αγρίνιο να γνωρίσουμε από κοντά την κοπέλα, ίσως τη βοηθήσουμε να μεγαλώσει το στατιστικό δείγμα.
:D
Αγρίνιο όχι, αλλα επειδη με καποιον απο εδω λεμε να γυρίσουμε απο Ναυπακτο/Γαλαξειδι/Διστομο, μπορούμε να πιουμε τον καφε μας στη Ναυπακτο αντί για Πιτίτσα. Μετά εμεις θα ξύσουμε γόνατα γιατι ειμαστε ριψοκινδυνοι και φανατικοί πότες αδρεναλινης :smokin:
Ολόκληρη η Ζωή είναι μία αρρωστια που εχει τελικό σταδιο το ..θανατο..
Καλυψα την ρητορική ερωτηση?... :cool:
Οκ, φεύγω. Νόμιζα ότι εδώ ήταν που παίζαμε με τις λέξεις..
ΚΑΙ αυτο που αναφερεις σαφως και ειναι λογος για αποκτηση μηχανης, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ!! ο καθενας εχει τους λογους του που απεκτησε μηχανη!
εσυ τον ανεφερες πιο πανω, ο reinnmaister το κανει γιατι του αρεσει το τεχνικο κομματι της υποθεσης με τα οποια αποτελεσματα, εγω το κανω γιατι μου αρεσει η αμεση επαφη που εχω με το περιβαλλον και η χρηση της ειναι κυριως χαλαρες βολτες, και υπαρχουν ακομα δεκαδες λογοι που καποιος αγοραζει μηχανη!!
αλλα προσεξε: δεν ανεφερες ουτε εσυ οτι ο λογος που θα το εκανες ειναι γιατι εισαι εθισμενη στον κινδυνο!! εμεις γιατι δλδ? αλλωστε αμα μας αρεσε ο κινδυνος, δεν θα σκαγαμε αλλη μια περιουσια για την αγορα εξοπλισμου προστασιας, παρα θα κυκλοφορουσαμε οπως οι μηχανοβιοι της δεκαετιας του 80 που ειναι και αυτοι που γεννησαν ολες αυτες τις αποψεις! αλλα απο τοτε περασαν 30 χρονια.. και τα πραγματα εχουν αλλαξει! εντελως ομως!
stefanos
01/03/2012, 11:17
Οκ.. πλεον ανήκεις στην μειοψηφία που βιωνει εξτρίμ συναίσθημα συσχετιζόμενο με τη μηχανή!....
Όταν μου το φοράνε ταμπέλα "adrenaline junkie" γουστάρω γιατί πλέον στα 45 νιώθω λίγο βαρετός και mainstream.
Αλλά από εκεί και πέρα 2 ρόδες και ένα μοτέρ είναι μην περιμένεις και θαύματα.
Αγρίνιο όχι, αλλα επειδη με καποιον απο εδω λεμε να γυρίσουμε απο Ναυπακτο/Γαλαξειδι/Διστομο, μπορούμε να πιουμε τον καφε μας στη Ναυπακτο αντί για Πιτίτσα. Μετά εμεις θα ξύσουμε γόνατα γιατι ειμαστε ριψοκινδυνοι και φανατικοί πότες αδρεναλινης :smokin:
Χωρίς πλάκα σας το είχα πει και σε κάποιο από τα πρώτα ποστ ότι υπάρχει μια σκέψη για Γαλαξίδι αν το θέλετε. Βέβαια εγώ δεν θα σας κάνω την τιμή να ξύσω γιατί είμαι κουλός αλλά για παρεούλα και μπυροκαφεδοκαταστάσεις θ' ακολουθήσω. Αλλά η κοπέλα είναι από Αγρίνιο, πως θα συναντηθούμε ??????
Cpt. Haddock
01/03/2012, 11:20
[…]Αλλά η κοπέλα είναι από Αγρίνιο, πως θα συναντηθούμε ??????
Θα ακολουθήσει την οσμή της αδρεναλίνης :smokin:
road spirit
01/03/2012, 11:21
Ξεκίνησα να διαβάζω και θυμήθηκα γιατί είχα σταματήσει να κάνω τέτοιες συζητήσεις, ιντερνετικά ή δια ζώσης, ... η μπουρδολογία στα καλύτερα της. Μέχρι που έφτασα στα ποστ του νπατ και είπα "ευτυχώς που έχουμε το Νίκο" και μετά συνέχισα να διαβάζω αλλά δε σώνεται ...
κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονταν και οι χαρτογιακάδες της ευρωπαϊκής κομισιόν, όταν τη δεκαετία του 90 πάλεψαν να επιβάλουν όριο ιπποδύναμης στις μοτοσικλέτες... ρατσισμός, στερεότυπα όσο δεν πάει ... απορώ γιατί συμμετέχετε στη κουβέντα μερικοί ... τα είπε όλα ο νπατ, δεν υπάρχει κάτι άλλο
Κλαίω μλκ μου κλαίω.
Θα βγάλεις τις μπότες?
stefanos
01/03/2012, 11:30
κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονταν και οι χαρτογιακάδες της ευρωπαϊκής κομισιόν, όταν τη δεκαετία του 90 πάλεψαν να επιβάλουν όριο ιπποδύναμης στις μοτοσικλέτες... ρατσισμός, στερεότυπα όσο δεν πάει ... απορώ γιατί συμμετέχετε στη κουβέντα μερικοί ... τα είπε όλα ο νπατ, δεν υπάρχει κάτι άλλο
Οι χαρτογιακάδες επέβαλαν όριο ιπποδύναμης μπάς και πουλήσουν οι Γερμανοί κανά μαστόδοντο.
devil's animal
01/03/2012, 11:33
τελικα που και ποτε θ'ανοιξουμε??
:smokin:
Cpt. Haddock
01/03/2012, 11:33
[…] ... απορώ γιατί συμμετέχετε στη κουβέντα μερικοί … […]
Προφανώς διότι έχουμε χρόνο :lol:
Θα βγάλεις τις μπότες?
Χειρότερα… Θα φοράω αμανικο…
Προφανώς διότι έχουμε χρόνο :lol:
Χειρότερα… Θα φοράω αμανικο…
εισαι μπιατς καπετανιο!:lol::lol:
road spirit
01/03/2012, 11:34
Οι χαρτογιακάδες επέβαλαν όριο ιπποδύναμης μπάς και πουλήσουν οι Γερμανοί κανά μαστόδοντο.υποννοΑς ότι ένας αερόψυκτος δικύλινδρος μπόξερ δε μπορεί να ξεπεράσει τα 100 αλόγατα? :mad:
τουλαχιστον απο το θρεντ αυτο βγηκε κατι καλο!! γλυτωσαν οι μηχανοβιοι της αιτολωακαρνανιας, καθως πλεων ως φυσιολογικοι ανθρωποι βγηκαν εκτος του target group της reflection!!
αλλα καναμε και κατι κακο!! πλεον η λεγαμενη δεν θα αντιμετοπιζει τους μοτοσυκλετιστες σαν ηρωες αλλα υποτιμιτικα και αφ'υψηλου(καθ'οτι φλωροι)!! κριμα σε αυτον που θα παει να της κανει καμακι και θα κραταει κρανος!! :rotflmao::rotflmao:
υποννοΑς ότι ένας αερόψυκτος δικύλινδρος μπόξερ δε μπορεί να ξεπεράσει τα 100 αλόγατα? :mad:
τωρα εσυ προσπαθεις να αποδειξεις οτι εχεις ενα μηχανημα γρηγορο αρα πας με πολλα αρα εισαι ανρεναλιν τζανκι αρα σου αρεσει ο κινδυνος για να επιβεβαιωσεις την θεωρεια της ρεφλεκσιον για κποιο λογο ??
:lol::lol:
stefanos
01/03/2012, 11:42
υποννοΑς ότι ένας αερόψυκτος δικύλινδρος μπόξερ δε μπορεί να ξεπεράσει τα 100 αλόγατα? :mad:
Πρός θέού όχι.
Υπονοώ ότι το επίπεδο τεχνολογίας των Γερμανών δεν τους επέτρεπε το 80 να καταφέρουν κάτι τέτοιο.
Αργότερα βέβαια συνεργάστηκαν με τους Κινέζουν και βγάλαν το gs 12 που πρέπει να τα ξεπερνάει (ίσως)
τωρα εσυ προσπαθεις να αποδειξεις οτι εχεις ενα μηχανημα γρηγορο αρα πας με πολλα αρα εισαι ανρεναλιν τζανκι αρα σου αρεσει ο κινδυνος για να επιβεβαιωσεις την θεωρεια της ρεφλεκσιον για κποιο λογο ??
Όχι παιδάκι μου απλά αναρωτιέται ο άνθρωπος όπως κι εγώ αν μας κορόιδεψαν στην αντιπροσωπεία για την ιπποδύναμη της μηχανής όταν την αγοράζαμε.
Αλλά εγώ πλέον δεν στεναχωριέμαι, λεφτά υπάρχουν θα πάρω την καινούρια που είναι και υδρόψυκτη και θα έχει τουλάχιστον 108 αλόγατα.
road spirit
01/03/2012, 11:43
αυτά τα πολλά "άρα" και η αντίστοιχη συμπερασματική λογική (όπως του αρχικού θέματος του θρεντ) ελπίζω να μη καταλήξουν στο ότι δεν έχω ενυδρείο γιατί τότε την έβαψα ...
...
αυτά τα πολλά "άρα" και η αντίστοιχη συμπερασματική λογική (όπως του αρχικού θέματος του θρεντ) ελπίζω να μη καταλήξουν στο ότι δεν έχω ενυδρείο γιατί τότε την έβαψα ...
...
καλα κανεις και δεν εχεις ενυδρειο!
αντε ζωολογικο κηπο θα το κανετε εκει μεσα....!:lol:
Ήμαρτον.... :uplate::hypnotize:ninja:
makis206
01/03/2012, 11:56
Εγώ που έχω το Τρανσάλπ και σας πατάω όλους, έχω στο αίμα το μικρόβιο της ταχύτητας και το Τρανσάλπ για αντιβίωση;:smilea:
nikos_abel
01/03/2012, 12:01
Εγώ που έχω το Τρανσάλπ και σας πατάω όλους, έχω στο αίμα το μικρόβιο της ταχύτητας και το Τρανσάλπ για αντιβίωση;:smilea:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
imitrelos
01/03/2012, 12:02
καλα το θρέντ πάει για πλατινένιο δίσκο :D
Reflection καλώς ήρθες στο μουρλοφόρυμ :rotflmao:,
Ο όρος ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ είναι πιο σωστός απο το ΜΗΧΑΝΌΒΙΟΣ , το θέμα κόντρας και ανδρεναλίνης είναι σχετικός και ακριβής απάντηση δεν θα πάρεις γιατί δέν υπάρχει ......
Γενικά ένας μοτοσυκλετιστής είναι λίγο πρακτικά πιο ευαισθητούλης λόγο ότι ξέρει τόν κίνδυνο τόν έχει πάντα σύντροφο του αλλά πάντα ελπίζει στήν αγαπημένη του (μηχανή) , την αγαπάς και τήν εμπιστεύεσαι διαλογήζεσαι μαζί τής είτε πάς γρήγορα είτε όχι , ο λόγος απλός δέν σε περιβάλουν σίδερα αλλά τα ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ γίνεσαι 1 με αυτό είσαι ασφαλής όσο τήν εμπιστεύεσαι και τήν μαθένεις ....
Προσωπικά τής περισσότερες φορές που κόντραρα ΔΕΝ ήταν για το δικό μου εγώ αλλά τής μηχανής μου
ακόμα θυμάμε τυπάκο με R1 να του λέω ωραίο μηχανάκι να το χαίρεσε και να μου απαντάει "μικρε μπορεί όταν μεγαλώσεις να πάρεις και εσύ ένα" ......έ τόν πέτυχα στήν είσοδο τής καβάλας και νιώθω να βράζει το cagiva απο το θυμό του .......έ στο λεγόμενο σίγμα τόν έχω πάρει στα φρένα και ούτε εγώ πίστευα πώς μπήκα στο S .....εννοείτε ότι μετά τήν έξοδο απο το s με πέρασε απο πάνω......αλλά ένοιωθα το μηχανάκι μου να χαμογελά και σάν να μου λέει σε ευχάριστό μωρο μου
Αυτό ήταν η χαρά μου δέν είναι αυτοσκοπός η κόντρα και η χαρά τής μοτοσυκλέτας δέν είναι αυτό είναι το δέσιμο που δημιουργήτε για αυτο λέμε Η μοτοσυκλέτα
Ο φίλτατος rein πχ τουμπανιάζει το τριμπου........εμ fmx όχι πρακτικα για αυτόν αλλά για το fmx να νιώθει ότι κανένας δέν θα το υποτιμήσει ξανά.....άν πρακτικά ήθελε για αυτόν θα είχε κανένα 1300 :rotflmao::rotflmao:
Μάλλον για ψυχιπαθείς μας λές που έχουμε πάρει κάτι άψυχο και το λογίζουμε σάν έμψυχο
Όχι, μην φοβάσαι... Το μικρόβιο της επιβράδυνσης έχεις.. δεν κινδυνεύεις αλλά κοίτα πίσω σου.
nikos_abel
01/03/2012, 12:08
καλα το θρέντ πάει για πλατινένιο δίσκο :D
Reflection καλώς ήρθες στο μουρλοφόρυμ :rotflmao:,
Ο όρος ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ είναι πιο σωστός απο το ΜΗΧΑΝΌΒΙΟΣ , το θέμα κόντρας και ανδρεναλίνης είναι σχετικός και ακριβής απάντηση δεν θα πάρεις γιατί δέν υπάρχει ......
Γενικά ένας μοτοσυκλετιστής είναι λίγο πρακτικά πιο ευαισθητούλης λόγο ότι ξέρει τόν κίνδυνο τόν έχει πάντα σύντροφο του αλλά πάντα ελπίζει στήν αγαπημένη του (μηχανή) , την αγαπάς και τήν εμπιστεύεσαι διαλογήζεσαι μαζί τής είτε πάς γρήγορα είτε όχι , ο λόγος απλός δέν σε περιβάλουν σίδερα αλλά τα ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ γίνεσαι 1 με αυτό είσαι ασφαλής όσο τήν εμπιστεύεσαι και τήν μαθένεις ....
Προσωπικά τής περισσότερες φορές που κόντραρα ΔΕΝ ήταν για το δικό μου εγώ αλλά τής μηχανής μου
ακόμα θυμάμε τυπάκο με R1 να του λέω ωραίο μηχανάκι να το χαίρεσε και να μου απαντάει "μικρε μπορεί όταν μεγαλώσεις να πάρεις και εσύ ένα" ......έ τόν πέτυχα στήν είσοδο τής καβάλας και νιώθω να βράζει το cagiva απο το θυμό του .......έ στο λεγόμενο σίγμα τόν έχω πάρει στα φρένα και ούτε εγώ πίστευα πώς μπήκα στο S .....εννοείτε ότι μετά τήν έξοδο απο το s με πέρασε απο πάνω......αλλά ένοιωθα το μηχανάκι μου να χαμογελά και σάν να μου λέει σε ευχάριστό μωρο μου
Αυτό ήταν η χαρά μου δέν είναι αυτοσκοπός η κόντρα και η χαρά τής μοτοσυκλέτας δέν είναι αυτό είναι το δέσιμο που δημιουργήτε για αυτο λέμε Η μοτοσυκλέτα
Ο φίλτατος rein πχ τουμπανιάζει το τριμπου........εμ fmx όχι πρακτικα για αυτόν αλλά για το fmx να νιώθει ότι κανένας δέν θα το υποτιμήσει ξανά.....άν πρακτικά ήθελε για αυτόν θα είχε κανένα 1300 :rotflmao::rotflmao:
Μάλλον για ψυχιπαθείς μας λές που έχουμε πάρει κάτι άψυχο και το λογίζουμε σάν έμψυχο
Με συγκίνησες πανάθεμά σε :a07::a07::a07: τι ρομαντική ψυχή....
imitrelos
01/03/2012, 12:09
Όχι, μην φοβάσαι... Το μικρόβιο της επιβράδυνσης έχεις.. δεν κινδυνεύεις αλλά κοίτα πίσω σου.
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: RESPECT
makis206
01/03/2012, 12:14
δεν κινδυνεύεις αλλά κοίτα πίσω σου.
Συνηθισμένο το βουνό στο χιόνι :a01: