View Full Version : 1290 Super Duke
Black Mamba
25/09/2012, 12:02
Κυριες μου ετοιμαστητε για τα καλυτερα...
Ερχεται!
Απο ΜοτοΤριτη:
Η φωτογραφία που διέρρευσε στον Τύπο απεικονίζει το 1190 Super Duke σε μορφή πρωτοτύπου, με τον κινητήρα των 1.190 κ.εκ. να ξεχωρίζει. Όπως και στην περίπτωση του Adventure (http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/92655.asp), το νέο Super Duke χρησιμοποιεί τον κινητήρα που γνωρίσαμε στο 1190 RC8, φυσικά, ρυθμισμένο στα μέτρα και τις ανάγκες του. Η ισχύς του μοτέρ θα έχει σίγουρα τιθασευτεί έως ένα βαθμό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το νέο Super Duke θα είναι… αρνάκι. Όπως και στην περίπτωση του Adventure, αναμένουμε πλούσια ροπή από το μοτέρ και ισχύ που να κυμαίνεται κάπου στους 147 ίππους.
Με αυτό τον τρόπο, το Super Duke, ένα παραδοσιακά καλό streetfighter, θα επιστρέψει με άγριες διαθέσεις στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, με αντιπάλους όπως το Aprilia Tuono V4R. Για το λόγο αυτό, πολλοί είναι αυτοί που αναμένουν όχι μόνο επιδόσεις και sport συμπεριφορά, αλλά και αρκετά ηλεκτρονικά συστήματα πάνω στο Super Duke. Αν κρίνουμε και τις διαθέσεις των υπευθύνων από το πρόσφατο παράδειγμα του 1190 Adventure, αναμένουμε να διαθέτει traction control, ηλεκτρονική επιλογή χαρτογράφησης και ABS.
Ελα να ξεκιναμε φαγωμαρα και μανουρα για την εξατμιση, περικαλω...:D
Μα ελεος τωρα!Καθρεφτες ειναι αυτοι?
:D:a8:
spyrakos35
25/09/2012, 12:45
sorry αλλά το άλλο (το αντβεντιουρ ντε) μου αρέσει πιο πολύ....
όπως και το τουόνο....
:cool:
devil's animal
25/09/2012, 13:09
δεν φαινεται να εχει αλλαξει πολυ εμφανισιακα απο το τωρινο...
μ'αρεσει το υποπλαισιο που εχει αυτες τις αντηριδες, οπως και η εξατμιση!! ειναι σε στυλ motoGP και αν βγει ενα ομορφο akrapovic θα πυροβολαει ανελεητα...:a015:
Allst@rf
25/09/2012, 16:27
Ωραιο δείχνει...άλλα ο πρώτος έρωτας δε ξεχνιεται ποτέ...
Black Mamba
25/09/2012, 16:42
Ωραιο δείχνει...άλλα ο πρώτος έρωτας δε ξεχνιεται ποτέ...
Συμφωνω 100%
Αλλα δεν ειναι μουρλια το μονομπρατσο?:D
πυξιδας990
25/09/2012, 16:48
το πισω τμημα ειναι σαν το 1100 evo monster της ducati
endopandou
25/09/2012, 17:34
Ωραίο είναι :a08: Λιγότερο μπρουτάλ από τον σημερινό Δούκα και ταυτόχρονα πιο γρήγορο.
Αν διακρίνω καλά θα έχει και 120χιλ διαδρομή στις αναρτήσεις. Ουσιαστική διαφορά.
panos1050
25/09/2012, 17:38
το φανταζομαι χωρις την βαση της πινακιδας...........:evil:
πολυ ωραιο,στο πνευμα της εποχης !!!!!!!!!!!!!!
Πολύ ωραίο το μωρό αλλά όπως και όλα τα υπόλοιπα της κατηγορίας θ' αγοραστεί από wannabe πουλ μουρ χεράδες που θα πίνουν καφέ δίπλα στο κτήνος στις καφετέριες.
Κατά τ' άλλα μια χαρά μου φαίνεται κι αν έχει και τα 147 αλογάκια που λένε οι πλεροφορίες, πολλοί θα βγάλουν τη μία μπουζόπιπα και θα γίνουν απαλοχέρηδες στην οδήγηση, άσε που και με τις 2 μπουζόπιπες κουμπωμένες αν είσαι και λίγο νευρικός με το γκριπ του γκαζιού, το καπάκι το έχεις στανταράκι. Ο θερμοσίφωνας με χαλάει λίγο πίσω δεξιά αλλά όπως είπε και ο Σταύρος με μια ακράπα θα ντουντουνάει το εργαλείο.
chr1s_86
25/09/2012, 20:03
το πισω τμημα ειναι σαν το 1100 evo monster της ducati
+1, επίσης τι δουλειά έχουν ξαφνικά με τα μονόμπρατσα; Αυτά είναι για Honda/Ducati :a014: (άντε και Triumph :p)
Σχεδιαστικά ειναι ένα επιπεδο πανω σε ολους τους τομείς και αρκετά χρόνια αναμενόμενο, αν δεν αποκτησει ομως ενα μασκακι της προκοπης για υποτυπώδη καλυψη αέρα... θα παραμεινει άχρηστο οπως και τα ντουκοστρητφαιτερς... ή εστω ενα πολυ ακριβο παιγνίδι για λίγους.....
Black Mamba
26/09/2012, 07:57
Σχεδιαστικά ειναι ένα επιπεδο πανω σε ολους τους τομείς και αρκετά χρόνια αναμενόμενο,
αν δεν αποκτησει ομως ενα μασκακι της προκοπης για υποτυπώδη καλυψη αέρα (δεν ειναι touring μηχανακι, ειναι streetfighter, θα υπαρχει σιγουρα aftermarket ζελατινα)...
θα παραμεινει άχρηστο οπως και τα ντουκοστρητφαιτερς (τα streetfighters ειναι αχρηστα αλλα πολυ διασκεδαστικα (fun)... ή
εστω ενα πολυ ακριβο παιγνίδι για λίγους (ακριβο θα ειναι, αλλα το παλιο μοντελο σε στοκ εκανε μονο 7.890).....
Οπως και να εχει ειναι μια κατηγορια απο μονο του αν και εχει δυνατoτερο αντιπαλο ...
(βλεπε Tuono:cry:)
η εξατμιση εμενα με ξενερωνει απιστευτα...
Black Mamba
26/09/2012, 09:06
η εξατμιση εμενα με ξενερωνει απιστευτα...
Μην σε απασχολει...
Η Akrαpovic σιγουρα εχει φτιαξει ηδη τελικο αντικαταστασης:D
Και θα βρονταει καλα:evil:
Μην σε απασχολει...
Η Akrαpovic σιγουρα εχει φτιαξει ηδη τελικο αντικαταστασης:D
Και θα βρονταει καλα:evil:
αν ειναι κατω απο το μοτερ θα ειναι κουκλι... σε στυλ er-6 και το καινουργιο το duke!
Να φαινεται το μονομπρατσο!!!
Black Mamba
26/09/2012, 09:39
Δεν το νομιζω, αν και θα ηταν πιο ωραιο.
Οπως μας εχει συνηθησει η ΚΤΜ απο της "κατασκοπευτικες" φωτο,
εκει που ειναι θα μεινει το τελικο:rolleyes:
Black Mamba
09/11/2012, 12:00
Απο mototriti:
Λίγες ημέρες πριν την EICMA του Μιλάνου, η ΚΤΜ έδωσε στη δημοσιότητα ένα ηχητικό teaser, με τον τίτλο Sound Of The Beast.
Σε αυτό ακούγεται μια από τις νέες της μοτοσικλέτες, πιθανότατα το ανανεωμένο Super Duke.
Στο ηχητικό teaser (το οποίο εντοπίσαμε και σε μορφή βίντεο και σας παρουσιάζουμε παραπάνω), ακούγεται ένας κινητήρας με τραχιά λειτουργία να δουλεύει σε χαμηλές και υψηλότερες στροφές. Η ΚΤΜ, φυσικά, δεν έχει ανακοινώσει σε ποια μοτοσικλέτα ανήκει ο ήχος του θηρίου, αλλά όσοι το έχουν ακούσει εικάζουν πως πρόκειται για το ανανεωμένο Super Duke.
Σε μερικές ημέρες, πάντως, και αυτή η απορία μας θα λυθεί. Μέχρι τότε, μπορούμε να απολαμβάνουμε τον εκρηκτικό ήχο του κινητήρα.
Παρτε και το ηχητικο να γουσταρετε...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d77A3pJMvxc
Black Mamba
09/11/2012, 19:17
E, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.....:eek::eek::eek:
Black Mamba
09/11/2012, 19:19
Αναμονη μεχρι τις 13 τουτουνου του μηνα...
Και να διορθωθει ο τιτλος του threadακιου!
1.290 Να τ' αφησω?:smokin:
musclebike tha bgei sto telos
Black Mamba
13/11/2012, 15:37
Φατε Ματια Ψαρια ! ! !
274205
harris_x
13/11/2012, 15:43
Φατε Ματια Ψαρια ! ! !
274205
.... τα ΚΤΜ μου μέσα..........
Φατε Ματια Ψαρια ! ! !
274205
Μπόμπα:uplate:
Black Mamba
13/11/2012, 17:26
274220274221
Allst@rf
13/11/2012, 18:13
Xese μας ρε μαμπα βραδυατικα...
Gamw τα μπουρδελα τα ΚΤΜ σας...
:bigcry:
Red Rider
13/11/2012, 18:34
Αν και με το νέο Duke μας τα χάλασε λίγο,αυτό είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Πολύ όμορφο και φρεσκότατο σχεδιαστικά,ειδικά στο μπροστινό μέρος.
Οι δύο παρατηρήσεις μου είναι το ανελέητο ξύλο που θα πέφτει απο τον αέρα(τί fighter θα ήταν άλλωστε).
Επίσης το πιρούνι που είναι μαύρο και "κρύβεται" σε εισαγωγικά.Θα το ήθελα ανοδιωμένο πορτοκαλί μαζι με τις μπότες,ή έστω χρυσό......
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη ξέρω,έχω να σου γράψω καιρο.....:a05:
endopandou
13/11/2012, 18:51
:eyepop::a8:
Σκέτη κόλαση ο δούκας
Black Mamba
13/11/2012, 18:52
Xese μας ρε μαμπα βραδυατικα...
Gamw τα μπουρδελα τα ΚΤΜ σας...
:bigcry:
Τα θελει ο κWλος μας...:a8:
Παντως για το θεμα "αερα" αυτο ειναι το πρωτοτυπο,
το παραγωγης κατι θα εχει εκει μπροστα.:rolleyes:
Red Rider
13/11/2012, 19:07
Τα θελει ο κWλος μας...:a8:
Παντως για το θεμα "αερα" αυτο ειναι το πρωτοτυπο,
το παραγωγης κατι θα εχει εκει μπροστα.:rolleyes:
Ότι και να βάλουν θα χαλάσουν αυτό το macho look.Μπρός τα κάλλη τι είν'ο πόνος:rockon:
spyrakos35
13/11/2012, 19:28
κακάσχημο.... ειδικά η εξάτμιση.....
ξεπέρασε και την χόντα σε ασκήμια....
κρίμα..... :smokin:
κακάσχημο.... ειδικά η εξάτμιση.....
ξεπέρασε και την χόντα σε ασκήμια....
κρίμα..... :smokin:
yes it is
http://www.youtube.com/watch?v=sNZyWptsRMA&feature=g-all-lik
η παρουσίαση
ena striped down RC8 με μονομπρατσο; Οχι, ευχαριστω
devil's animal
14/11/2012, 09:35
ενταξει πανεμορφο ειναι αλλα οπως ειπε και ο Stabak, ηδη υπαρχει το RC8...
δεν νομιζω να υπαρχει λογος για κατι τετοιο περα απο την "αλητεια" της εμφανισης...:smokin:
Black Mamba
14/11/2012, 09:46
...και συνεχιζω!
The Beast escapes!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-xPOoqJJK1Y
Black Mamba
14/11/2012, 09:49
ena striped down RC8 με μονομπρατσο; Οχι, ευχαριστω
...γνωμη σου, περι ορεξεως...
Γιατι πρεπει να ειναι χρηστικο ενα fun bike, ποτε μου δεν το καταλαβα!:smokin:
vmoageorge
14/11/2012, 10:06
ειχα 990 δουκα και μαλιστα το R κριμα το περιμενα πιο ωραιο ελπιζω αν το δω απο κοντα να μου αλλαξει αποψη......για να δουμε.......
...και συνεχιζω!
The Beast escapes!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-xPOoqJJK1Y
Δεν νομίζω ότι θα το έκανα ποτέ δικό μου (είμαι "άλλης σχολής") αλλά αυτό το βίντεο σίγουρα σε κάνει να κ@βλώσεις με το τούμπανο.
endopandou
14/11/2012, 10:34
Δηλαδή είναι πολλοί που δεν ονειρεύτηκαν να έχουν ΚΑΙ ένα τέτοιο κτήνος στο γκαράζ τους;
H μοτοσυκλέτα πόλεμος φυσικά και δεν μπορεί να έχει σχέση με χρηστικότητα.
Ο δούκας ποτέ δεν απευθυνόταν στους των καφέ κι ας τον αγόρασαν κάποιοι γι αυτό. Δεν είναι to be seen είναι to be kaguras
Black Mamba
14/11/2012, 10:55
Δηλαδή είναι πολλοί που δεν ονειρεύτηκαν να έχουν ΚΑΙ ένα τέτοιο κτήνος στο γκαράζ τους;
H μοτοσυκλέτα πόλεμος φυσικά και δεν μπορεί να έχει σχέση με χρηστικότητα.
Ο δούκας ποτέ δεν απευθυνόταν στους των καφέ κι ας τον αγόρασαν κάποιοι γι αυτό. Δεν είναι to be seen είναι to be kaguras
Oπως τα λες:beer:
ξετρελαθηκε ο κοσμος στα αποκαλυπτήρια :lol::lol::lol:
...γνωμη σου, περι ορεξεως...
Γιατι πρεπει να ειναι χρηστικο ενα fun bike, ποτε μου δεν το καταλαβα!:smokin:
Δεν μιλησα για χρηση αλλα για χαρακτηρα... το συγκεκριμενο ειναι αυτο που ειπα ακριβως, ενα κουτσουρεμενο RC8, φανταζομαι στην πολιτικη του εκδοση θα εχει περισσοτερες παραχωρήσεις... που θελω να καταληξω; Ο Σουπερδουκας ήταν σουπερδουκας... τελεια... κατι ξεχωριστα ομορφο κ μοναδικο. Τωρα μου θυμιζει ανετα ενα ducati streetfighter διοτι και αυτο το ιδιο ακριβως ειναι ενα κουτσουρεμενο 1098...
2c
Τωρα ειναι το μεγαλο αδελφακι του 690 που ειναι το μεγαλο αδελφάκι του 390 κ του 125 ξερω γω.... #fail
spyrakos35
14/11/2012, 11:30
Δεν είναι to be seen είναι to be kaguras
το ένα δεν αναιρεί το άλλο
ή
το ένα ας μην αποβαίνει εις βάρος του άλλου....
για πρώτη φορά ενα μηχανάκι μου αρέσει από την μέση και ΚΑΤΩ και όχι από την μέση και ΠΑΝΩ.....
μέχρι τώρα ήταν μέση μπρος-πίσω το παιχνίδι.....
chr1s_86
14/11/2012, 15:46
Τα μονόμπρατσα είναι για Honda-Ducati-MV. :smokin:
(άντε και Triumph)
Red Rider
14/11/2012, 17:43
ενταξει πανεμορφο ειναι αλλα οπως ειπε και ο Stabak, ηδη υπαρχει το RC8...
δεν νομιζω να υπαρχει λογος για κατι τετοιο περα απο την "αλητεια" της εμφανισης...:smokin:
Και το tuono δεν έχει λόγο ύπαρξης αφού υπάρχει το rsv :smokin:
Black Mamba
14/11/2012, 17:54
ξετρελαθηκε ο κοσμος στα αποκαλυπτήρια :lol::lol::lol:
Με ενα Laxatol , ειμαι σιγουρος οτι θα χαμογελουσανε...:look:
Antonisss
14/11/2012, 17:58
Αλήθεια, τους 200 τίτλους πότε προλάβανε και τους πήρανε?!!
Μετράνε και τα pink slips στη Βούτα?!! :lol::lol::lol:
devil's animal
14/11/2012, 20:01
Και το tuono δεν έχει λόγο ύπαρξης αφού υπάρχει το rsv :smokin:
κοιτα αν το καλοσκεφτουμε, οχι δεν εχει ουτε το tuono λογω υπαρξης...
οποιος θελει κατι τετοιο αγοραζει το rsv και παιρνει ενα κοντυτερο γραναζι και ενα μουτρο tuono και εχει 2 σε 1...
θελω να πω οτι με ενα κοντυτερο γραναζι οτι κανει το tuono και το καθε tuono, τα κανει και το ss μοντελο της εκαστοτε εταιρειας...οποτε γιατι να τρως και το ξυλο απο τον αερα αφου μπορεις να εχεις ζελατινα και να κρυφτεις απο πισω... (ενταξει οσο μπορεις)
Μιας και συζητάτε για γυμνό RC8 , αυτό το θυμάστε ?
http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ktm/ktm_990_rc8_venom_prototype.htm
astroman76
15/11/2012, 00:39
βαλε Enduro/MX/Rally και θα δεις οτι βγενουν... η ΚΤΜ πρεπει να εχει καμια 100μονο σε εντουρο απο τα 70ς μεχρι τωρα σε 125->500
Antonisss
15/11/2012, 09:12
βαλε Enduro/MX/Rally και θα δεις οτι βγενουν... η ΚΤΜ πρεπει να εχει καμια 100μονο σε εντουρο απο τα 70ς μεχρι τωρα σε 125->500
Να τους πούμε ότι κερδίσανε και έναν ακόμα στο Πανελλήνιο?! :lol:
Allst@rf
15/11/2012, 14:25
εσυ τι λες αυτα τα 200 να τα βγαλανε απο το μυαλο τους?
"ωραιο νο το 200 παιδια ,να τα αφησω?"
:bawl:
:moutza:
Να τους πούμε ότι κερδίσανε και έναν ακόμα στο Πανελλήνιο?! :lol:
το πρωταθλημα της ψωροκωσταινας μπορει να μην λεει και πολλα...
το γερμανικο SBK ομως...
:cool:
mas kaylose pali...
gamo to oxima gia na to kavalas kai na xananioneis..
ola ta alla poy lete einai gia ta deltia eidiseon.
stabak..ai re malaka kane kamia volta... les kai sto xarisane kai mas les de thes.noymero.
krata to vstrom einai pio aneto re ok.
...
krata to vstrom einai pio aneto re ok.
Τι; Δεν είναι;
Που χαθηκες ρε; Πάτε βόλτες με το Vstrom club;
panos1050
15/11/2012, 17:17
απιστευτο μηχανιμα.............
και απορω με καποιους εδω μεσα που εχετε και παλι να πειτε κατι....
spyrakos35
15/11/2012, 19:18
απιστευτο μηχανιμα.............
και απορω με καποιους εδω μεσα που εχετε και παλι να πειτε κατι....
δλδ απαγορεύεται να μην μας αρεσει??? σόρρυ κιόλας εεεε? :look:
panos1050
15/11/2012, 19:28
δλδ απαγορεύεται να μην μας αρεσει??? σόρρυ κιόλας εεεε? :look:
για πες ενα πιο ωραιο γυμνο...
spyrakos35
15/11/2012, 21:06
η έννοια του "ωραίου" είναι υποκειμενική.... ότι και να σου πω, μπορεί να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε.... οπότε δεν έχει και νόημα τυχόν αντιπαράθεση απόψεων επί του ωραίου....
και ακριβώς επειδή είναι υποκειμενικά όλα αυτά, εγώ τουλάχιστον, δεν προσπαθώ να πείσω τον οποιονδήποτε να συμπλεύσει με την άποψή μου..... απλά την εκφράζω, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω....
υγ.... πρόσεξε, δεν μπερδεύω το ωραίο με το καλό... μπορεί να είναι το καλύτερο μηχανακι του κόσμου (δεν αντιλέγω προς το παρόν).... ε, αισθητικά δεν μου πάει (σόρρυ και πάλι).....
:beer:
Allst@rf
15/11/2012, 22:06
η έννοια του "ωραίου" είναι υποκειμενική.... ότι και να σου πω, μπορεί να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε.... οπότε δεν έχει και νόημα τυχόν αντιπαράθεση απόψεων επί του ωραίου....
και ακριβώς επειδή είναι υποκειμενικά όλα αυτά, εγώ τουλάχιστον, δεν προσπαθώ να πείσω τον οποιονδήποτε να συμπλεύσει με την άποψή μου..... απλά την εκφράζω, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω....
υγ.... πρόσεξε, δεν μπερδεύω το ωραίο με το καλό... μπορεί να είναι το καλύτερο μηχανακι του κόσμου (δεν αντιλέγω προς το παρόν).... ε, αισθητικά δεν μου πάει (σόρρυ και πάλι).....
:beer:
Σεβαστή η άποψή σου...
Πες μας όμως και ποιο είναι κατά την γνώμη σου όμορφο μηχανακι...
spyrakos35
15/11/2012, 22:51
Σεβαστή η άποψή σου...
Πες μας όμως και ποιο είναι κατά την γνώμη σου όμορφο μηχανακι...
ο σουπερ δούκας 990 ή το ζ1000 (όχι όμως με την φιδίσια σέλα, ήμαρτον!!!!) μου αρέσουν πιο πολύ
το δε streetfighter, το θεωρώ εκτός συναγωνισμού μακράν.....
υγ.... ας μην μπούμε σε διαδικασία σύγκρισης.... θα βγούμε εκτός θέματος και (το ξαναλέω) δεν έχει νόημα.....
Να υπενθυμίσω σε αυτο το σημειο οτι μιλαμε για ενα πρωτότυπο.... οχι την πολιτικη βερσιον... δηλαδη οταν δειτε την γκουμουτσα για εξατμιση πχ θα ξαναμιλησουμε τι ειναι ωραιο και τι οχι...
tntyliss
16/11/2012, 09:46
274417 Αν και το superduke το γουστάρω πολύ το TNT είναι αλλού.....
spyrakos35
16/11/2012, 09:51
.....
τώρα γιατί τα κάνεις αυτά τα πράματα???? :a8:
endopandou
16/11/2012, 10:05
Ο Σπύρος έχει δίκιο. Το θέμα ωραίο είναι υποκειμενικό.
Για παράδειγμα το ΤΝΤ ίσως να το πω πιο εντυπωσιακό, πιο φουτουριστικό, πιο άγριο, πιο δραματικό, πιο διαφορετικό αλλά πιο όμορφο με κανέναν τρόπο.
Φυσικά για κάποιον άλλον (χωρίς γούστο :a22:) οι παραπάνω παράγοντες είναι αρκετοί στο να ονομαστεί πιο όμορφο. :a55:
Το να βαζει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του δεν εχει νοημα. Σε αυτο το θρεντ μιλαμε για το νεο superduke της ktm. Απο το 2007 υπήρχε η κουβέντα για το venom και με την ελευση του rc8 να χρησιμοποιηθει ο κινητήρας στον σουπερδούκα. Περασαν βεβαια 5 χρονάκια απο τότε... βγηκαν τουλαχιστον 6 μηχανακια στη κατηγορία... πετυχημενα ή μη... Αυτό ομως που τότε φαινοταν πρωτοπορειακο, φαινεται σαν μπαγιατικο αστειο τώρα ασκοπα υπερκυβισμενο... . Θα περιμενουμε να δουμε βεβαια λοιπα χαρακτηριστικα κλπ αλλα η βαση του ειναι κοινότυπη.. δυστυχως.
Μονομπρατσο; Για ποιο λογο; (streetfighter, cb1000R)
Μονοσελο; Γιατι; (οσοι ειχαν σουπερδουκα R ξερουν)
Εξατμιση κατω... Γιατι; Για να μην χαλάει την αεροδυναμική ή δεν βγαινει το μηκος στην μικρη ουριτσα χωρις σαλίγκαρους;
Το ειπα και πριν και καταληγω... το superduke ηταν ξεχωριστό, ισως γιατι σχεδιαστηκε σε λευκο χαρτι σχεδον. Τωρα δειχνει σαν το στρητφαιτερ της κτμ απο το μπολυγουντ... :rolleyes: πριν 4-5 χρονια ισως ελεγα αλλα.... τωρα ομως
Black Mamba
29/01/2013, 09:52
Νεες φωτο, για περαστε...:uplate:
http://blog.derestricted.com/design/ktm-1290-superduke-sigma-lens-test/
Κάποιος τυχερός "δούλεψε" πολύ καλά τα σλικ..
Για να καταλάβω..Αυτό είναι το concept και θα περιμένουμε να βγει και το πολιτικό? Γιατί αν κυκλοφορήσει με αυτά τα standar θα είναι η πλέον μουν@@@@@@@@@@@ που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία 10 χρόνια...+ h akrapovic θέλει πέταμα όπως είναι..Πολύ άσχημο...έχουν μαζέψει τον κορμό και έχουν βάλει και ένα μπουρί για εξάτμιση..:/
Antonisss
08/02/2013, 10:24
Να βγει έτσι πολιτικό δεν υπάρχει περίπτωση...Εκτός και αν η πλειοψηφία των αγοραστών της ΚΤΜ έχει πρόχειρα καμιά 40ρια χιλιάρικα...Το μπροστινό μόνο κάνει κάνα 10ρικο, η τρόμπα φρένου αν δεν είναι η GP που κάνει κοντά στα 1.500-2.000€, είναι Billet που κοστίζει και αυτή κάνα 500-600€...
Black Mamba
08/03/2013, 16:15
Απο MotoTriti:
ΚΤΜ Super Duke R 1290 τον Οκτώβρη!
Τα νέα προέρχονται από την βρετανική εφημερίδα MCN (http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/New-bikes/2013/March/mar0613-are-super-nakeds-too-powerful/) η οποία σε μια πολύ σύντομη ανακοίνωση αναφέρει πως η αυστριακή εταιρία έδωσε και επίσημα το πράσινο φως ώστε το εκπληκτικό πρωτότυπο, που είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στην EICMA (http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/93534.asp), να περάσει στην παραγωγή. Από τότε βέβαια το concept της KTM ήταν ήδη πλήρως λειτουργικό. Όπως ξέρουμε όταν γίνεται κάτι τέτοιο για κάποιο μοντέλο τότε αυτό βρίσκεται ένα βήμα από την παραγωγή.
Σύμφωνα με τους βρετανούς η ισχύς της έκδοσης δρόμου θα ξεπερνά τους 180 ίππους κάτι που κάνει τη μοτοσικλέτα μία από τις ισχυρότερες naked που έχουν παρουσιαστεί ποτέ δίνοντάς της παράλληλα κορυφαία αναλογία κιλών ανά ίπποι.
Περισσότερα νέα θα έχουμε λογικά όσο θα πλησιάζει η αναφερόμενη ημερομηνία παρουσίασης του Super Duke 1290 που αναμένεται τον Οκτώβριο
εγώ λέω να κόψουν τελείως τη σέλα απο τις μοτοσυκλετες πια. σίγα μωρε και τι μας δίνουν. περιττά κιλά. όρθιοι ρε. που μου θέλετε να κάθεστε κιόλας. κουλοί
άσε που όσο περισσότερο τη κόβουνε τόσο πιο "ωραίο" είναι
:rolleyes:
Black Mamba
08/03/2013, 20:28
εγώ λέω να κόψουν τελείως τη σέλα απο τις μοτοσυκλετες πια. σίγα μωρε και τι μας δίνουν. περιττά κιλά. όρθιοι ρε. που μου θέλετε να κάθεστε κιόλας. κουλοί
άσε που όσο περισσότερο τη κόβουνε τόσο πιο "ωραίο" είναι
:rolleyes:
Απο enduro δεν ξεκινησε η ΚΤΜ?
Καλα να παθουμε!
Ορθιοι στα πατακια!:lol:
Black Mamba
23/04/2013, 12:59
288304 Ωχχχ, αρχισαμε τις "φλωριες"...:rolleyes:
Buenaventura
23/04/2013, 14:35
288304 Ωχχχ, αρχισαμε τις "φλωριες"...:rolleyes:
Σορρυ για τους φαν της φιρμας,αλλα αυτο ειναι αθλιο...Χαλασαν τον μικρο τον δουκα και τωρα εκαναν τα ιδια και στον μεγαλο...Μπραβο! :yuck:
Να υπενθυμίσω σε αυτο το σημειο οτι μιλαμε για ενα πρωτότυπο.... οχι την πολιτικη βερσιον... δηλαδη οταν δειτε την γκουμουτσα για εξατμιση πχ θα ξαναμιλησουμε τι ειναι ωραιο και τι οχι...
γκουχ, γκουχ.... γκουχ....
Antonisss
23/04/2013, 15:01
Ντάξει μωρέ, τουλάχιστον έχει τις καινούριες Brembo!
sapila racing
23/04/2013, 15:03
Δεν πιστευω να το βγάλουν έτσι.
Ειναι πολύ χάλι! :yuck:
Επίσης το χρώμα είναι μάπα και οι πιέσεις στα ελαστικά προφανώς λάθος
Ρε τα έχετε χαμένα??? Το μηχανάκι ΔΕΝ είναι παραγωγή, μπορεί να είναι από 5% έως 50% διαφορετικό στην γραμμή παραγωγής. Το έχουμε δει άπειρες φορές το έργο.
:rotflmao::a33:
Επίσης το χρώμα είναι μάπα και οι πιέσεις στα ελαστικά προφανώς λάθος
Ρε τα έχετε χαμένα??? Το μηχανάκι ΔΕΝ είναι παραγωγή, μπορεί να είναι από 5% έως 50% διαφορετικό στην γραμμή παραγωγής. Το έχουμε δει άπειρες φορές το έργο.
:rotflmao::a33:
πας καλά ρε; Έχει V κινητήρα, μ@λ@κία θα 'ναι.... :bawl:
πας καλά ρε; Έχει V κινητήρα, μ@λ@κία θα 'ναι.... :bawl:
:tomates: Πάρτααααα εγκάθετε
Ασε που εδώ η συζήτηση είναι καθαρά αντικειμενική για την ομορφιά του νέου μοντέλου μια και το τσαγιασμα ο ανταγωνισμός το έχει στο τσεπάκι του. :vroum::a021:
:rockon:
:tomates: Πάρτααααα εγκάθετε
Ασε που εδώ η συζήτηση είναι καθαρά αντικειμενική για την ομορφιά του νέου μοντέλου μια και το τσαγιασμα ο ανταγωνισμός το έχει στο τσεπάκι του. :vroum::a021:
:rockon:
ποιος; :moutza:
ποιος; :moutza:
Οτι καθίσει δίπλα τέλος πάντων ρε στραβέ (ειδικά εάν ειναι το πορτοκαλί που θα είναι +10 άλογα)
Allst@rf
23/04/2013, 17:59
Ε εντάξει ρε παιδιά, με μερικά χιλιαρικα + επάνω του,θα έρθει στη μορφή που το πρωτοειδαμε...
:tooth:
Και οι εταιρείες τι να κάνουν, κλέφτες θα γίνουν...
καταρχήν, ο τύπος της πρώτης φωτο δεν ξέρει να οδηγάει. :smokin:
όσα και χρώματα να του βάλεις αυτουνου θα συνεχίσει να φαίνεται λίγο μπροστά στον προκάτοχο του το οποίο παρεμπίπτοντος δεν έιχε και κανα σπέσιαλ χρωματισμό
Black Mamba
17/09/2013, 09:28
Για να ετοιμαζομαστε σιγα-σιγα κοριτσια...
http://www.1290superduker.com/
spyrakos35
17/09/2013, 11:33
:eek:
ένα σκίρτημα το έχω νοιώσει πάντως....
να δούμε και το κάτω μέρος όμως μην είναι καμμιά χοντρή με ωραίο πρόσωπο......
Δεν εχουν κυκλοφορήσει φωτοζ ή κανω λαθος?
299559
299560
299561
spyrakos35
17/09/2013, 11:47
:eek:
ένα σκίρτημα το έχω νοιώσει πάντως....
να δούμε και το κάτω μέρος όμως μην είναι καμμιά χοντρή με ωραίο πρόσωπο......
τελικά η μούρη είναι τόσο μάπα που μου πεσε..... ούτε βιάγκρα δεν το σώζει....... κρίμας.....
Black Mamba
17/09/2013, 11:55
τελικά η μούρη είναι τόσο μάπα που μου πεσε..... ούτε βιάγκρα δεν το σώζει....... κρίμας.....
Sorry αλλα εμενα ΜΕ αρεσει πολυ!
Να το κοιταξω?;)
Οπως και στο παλιοτερο θα ειναι "μηχανακι" που θα ξεχωριζει, τουλαχιστον, αισθητικα και στο design για πολλα χρονια...
Περι ορεξεως λοιπον...:rolleyes:
....
Οπως και στο παλιοτερο θα ειναι "μηχανακι" που θα ξεχωριζει, τουλαχιστον, αισθητικα και στο design για πολλα χρονια...
...
ο σχεδιαστής του προηγούμενου απλού Δούκα και Σούπερ Δούκα ήταν σε μεγάλα κέφια.
ο τωρινός (δε νομίζω να είναι ο ίδιος) έχει θέμα γενικώς. ιδιο με τον απλό δουκα είναι. ελάχιστες οι διαφορές παρα μόνο τα φανταχτερά χρώματα
Δεν εχουν κυκλοφορήσει φωτοζ ή κανω λαθος?
299559
299560
299561
Το υπόλοιπο μηχανάκι που είναι;
Γιατι ειδαμε και τιποτα?
Γιατι ειδαμε και τιποτα?
Σωστό κι αυτό...
Black Mamba
17/09/2013, 12:12
Mπες ρε συ στο λινκ που ποσταρα να δεις...τις ωρες και τα λεπτα που απομενουν:D
spyrakos35
17/09/2013, 12:16
Sorry αλλα εμενα ΜΕ αρεσει πολυ!
Να το κοιταξω?;)
Περι ορεξεως λοιπον...:rolleyes:
σόρυ γιατί?
αφού το λες και μόνος σου.... περί ορέξεως..... :beer:
Mπες ρε συ στο λινκ που ποσταρα να δεις...τις μερες, τις ωρες και τα λεπτα που απομενουν:D
φιξεντ
Ωχοουυυυυ... Πάλι για ζέστη στα π@πάρια θα ακούμε. Το σελάκι θα τα κάνει φλαμπέ.
Όπως και να'χει είναι κ@βλερό μοτόρι. :evil: