Σύνδεση

View Full Version : Καμερες ασφ. Αττικής Οδού 4/1/13

Σελίδες : 1 [2] 3

taisteal
12/03/2013, 18:32
παρε τηλ να σιγουρευτεις μπιλ

pipe_smoker
12/03/2013, 18:51
so we poutch it κοινώς την πουτσίσαμε λεβέντες!

Πάει η βόλτα που προγραμμάτιζα :cry::moutza:

Αν εννοείς από οικονομικής απόψης ναι.

Αν εννοείς από πλευράς διπλώματος όχι (αν λειτουργούν όπως της Α.Ο.). Την έφαγα Αύγουστο, ήρθε το ραβασάκι Νοέμβρη-Δεκέμβρη κάπου εκεί όπου και πήγα τσακ μπαμ και πλήρωσα. Ε το δεύτερο ραβασάκι που θα μου στείλουν για να πάω να παραδώσω το δίπλωμα ακόμα το περιμένω. Έχω μια κρυφή ελπίδα ότι μπορεί να με ξεχάσανε αλλά πολύ αμφιβάλλω.

Κοινώς το δίπλωμα δε σου το παίρνουν με το που σκάσεις μύτη στο τμήμα. Την κλήση σου γράφουν. Αφού υπογράψεις ότι εσύ οδηγούσες το όχημα κι εσύ διέπραξες το αδίκημα τότε ξεκινάει άλλη διαδικασία για να σου πάρουν το δίπλωμα και περιμένεις άλλο ραβασάκι.

Tip: Υπάρχει και η επώδυνη επιλογή να το παραδώσεις επιτόπου οικειοθελώς. You bite the bullet και ξέρεις ότι από σήμερα και για 60 μέρες δεν έχεις δίπλωμα. Το πλεονέκτημα είναι ότι θα το έχεις πχ μέσα Μαΐου. Ενώ αν το αφήσεις επάνω τους μπορεί να περάσουν και 4 μήνες καλή ώρα όπως με εμένα αλλά να θυμηθούν να σ'το πάρουν σε περίοδο που να σου μαμάνε τα πλάνα (όπως η ετήσια του μοτό που απ'όσα έχω διαβάσει σε καίει;) ). Οπότε κάνε τους υπολογισμούς σου και μέτρα τις μέρες και δες τί σε συμφέρει.

ΥΓ. Αυτά περί Αττικιάς Οδούς. Εσύ κάτι είπες για Εθνική. Μη σε πάρω στο λαιμό μου.

taisteal
12/03/2013, 18:54
εμενα σε εθνικη οδο με φωτογραφισαν,με πηραν τηλ και πηγα και κατεθεσα αδεια,διπλωμα και πινακιδες..

vaska
12/03/2013, 19:00
παρε τηλ να σιγουρευτεις μπιλ

Θα έρθει είπε ο λεβεντάκος να επιδώσει αύριο στο μαγαζί, είναι λέει από το '12.

Αν εννοείς από οικονομικής απόψης ναι.

Από οικονομικής άποψης εννοώ, δεν τέθηκε από το όργανο (τουλάχιστον τηλεφωνικός) θέμα για δίπλωμα οδήγησης, κι αν κρίνω από το πρόστιμο 80 ευραϊκά που σημαίνει αν πληρωθεί μέσα σε 10 ημέρες 40 ευραϊκά, η ταχύτητα δεν πρέπει να ήταν στου διαόλου τ' ανάθεμα, άλλωστε το κουτί μου έχει μπόλικα κυβικά και καίει, οπότε με την τιμή της βενζίνης έχω γίνει απαλοπόδης.

Ένι γουέη θα μάθουμε αύριο.

Ευχαριστώ για την αμεσότητα των απαντήσεων και για να ξορκίσω το κακό, βόλτα θα πάω ρε γαμώτο, κι ας έφαγα την κλήση.

spyrakos35
12/03/2013, 19:41
σε ποια εθνική εχει εκεί κάτω κάμερες ρε βασίλη?

vaska
12/03/2013, 20:04
σε ποια εθνική εχει εκεί κάτω κάμερες ρε βασίλη?

Δεν ξέρω ρε γμτ τπτ για σταθερές κάμερες. Με τσίμπησαν στο 21 Πατρών Κορίνθου δλδ αρκετά πριν το Αίγιο. Δεδομένου ότι Πάτρα Αίγιο είναι σκάρτα 40 χλμ, πρέπει να ήταν στημένοι κάπου πριν τις Καμάρες. Και μιλάμε πιθανότατα για φορητή συσκευή.

zephyr1
12/03/2013, 22:36
Αρχισε η αναπτυξη και σεις παλι γκρινια ,ΗΜΑΡΤΟΝ.

vaska
13/03/2013, 03:54
Αρχισε η αναπτυξη και σεις παλι γκρινια ,ΗΜΑΡΤΟΝ.

Όχι ρε δεν γκρινιάζουμε, κουβέντα κάνουμε, άλλωστε εμείς εδώ στην Δυτική Ελλάδα είμαστε από καιρό ανεπτυγμένοι, με τέλειους οδικούς άξονες προς όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, μέχρι πίστα για F1 έχουμε (άσχετα αν δεν την έχουμε δει) :bawl::lol:

zephyr1
13/03/2013, 06:06
Όχι ρε δεν γκρινιάζουμε, κουβέντα κάνουμε, άλλωστε εμείς εδώ στην Δυτική Ελλάδα είμαστε από καιρό ανεπτυγμένοι, με τέλειους οδικούς άξονες προς όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, μέχρι πίστα για F1 έχουμε (άσχετα αν δεν την έχουμε δει) :bawl::lol:

Μας δουλευεις?

Και αυτο τι ειναι? http://www.youtube.com/watch?v=r1W86Dkwwas

Αχαριστοι....:moutza:

vaska
13/03/2013, 06:11
Μας δουλευεις?

Και αυτο τι ειναι? http://www.youtube.com/watch?v=r1W86Dkwwas

Αχαριστοι....:moutza:

Ναι ΟΚ αλλά πρέπει να βάλουν όπισθεν στα μονοθέσια για να γίνει αγώνας

relis
13/03/2013, 20:21
Kυκλοφορει προγραμματακι για smartphone ANDROID που λεγεται RADARDROID LITE δειχνει καλο και το τσεκαρισα ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και λιγο εδω στο ποταμι δειχνει ευχρηστο , για τσεκαρετε το........

endopandou
13/03/2013, 21:29
...

:beer:

aris_n
16/03/2013, 07:46
Ημουν τα Χριστούγεννα Ελλάδα και χρησιμοποίησα κανά 2-3 φορές την ΑΟ από περιφερειακή Υμηττου. Σε όλες τις "περασιές" που έκανα άστραφτε το σύμπαν. Τα χιλίομετρα ήταν γύρω στα 100/ώρα, τίποτε τραγικό για τον δρόμο αυτό, αλλά 30 πάνω από το όριο. Η ερώτηση είναι η εξής. Το αμάξι ήταν του αδελφού μου, ο οποίος είναι γιατρός και έχει το ανάλογο σήμα. Λέτε αν παει στο τμήμα να πει καμία δικαιολογία ότι πήγαινε σε ασθενή να την γλυτωσει ή δεν περνάνε πια αυτά; Αλλιώς με βλέπω να στέλνω εμβάσματα . Αλήθεια ταχυδρομικά τα δέχονται τα διπλώματα; Το Ελληνικό το έχω εδώ μήπως και πάω καμία Ευρώπη σε συνέδριο και να μπορώ να οδηγώ γιατί με το αμερικανικό δεν παίζει πάντα. Αντε και τους το έστειλα αφού εδώ μου είναι αχρείαστα, αυτοί θα μου το ξανά στείλουν πίσω στην Αμερική;

kostaspetrou
16/03/2013, 11:28
Δεν ξέρω ρε γμτ τπτ για σταθερές κάμερες. Με τσίμπησαν στο 21 Πατρών Κορίνθου δλδ αρκετά πριν το Αίγιο. Δεδομένου ότι Πάτρα Αίγιο είναι σκάρτα 40 χλμ, πρέπει να ήταν στημένοι κάπου πριν τις Καμάρες. Και μιλάμε πιθανότατα για φορητή συσκευή.
Ωχ.....με βλέπω για το κάτεργο...

Φίλε πες μας όταν ξεμπερδέψεις τί έγινε με την όλη ιστορία και τί σου κόστισε...Κάτι μου λέει ότι θα λάβω και γω τηλεφώνημα...

pipe_smoker
16/03/2013, 11:36
Το αμάξι ήταν του αδελφού μου, ο οποίος είναι γιατρός και έχει το ανάλογο σήμα. Λέτε αν παει στο τμήμα να πει καμία δικαιολογία ότι πήγαινε σε ασθενή να την γλυτωσει;....

Αν είχε σηματάκι δημοσιογράφου κι έλεγε ότι έτρεχε για να καλύψει ρεπορτάζ θα τη γλύτωνε 100%. Με το σηματάκι του γιατρού να πει ότι έτρεχε να σώσει καμιά ζωή, είναι πιθανότατα στη διακριτική ευχέρεια του διοικητή.

Αν δεν τη σκαπουλάρει τελείως, τουλάχιστον ας πληρώσει(ς) τα λεφτά και το δίπλωμα δε νομίζω να του το πάρουν. Ειδικά αν μιλήσει με το διοικητή και του πει ότι είναι γιατρός και δουλεύει σε νοσοκομείο και του πει ολόκληρο ποίημα για το πόσο απαραίτητο του είναι το αυτοκίνητο για να μπορεί να πηγαίνει στη δουλειά του εγκαίρως. Εκτίμηση είναι αυτή βέβαια...

spyrakos35
18/03/2013, 22:11
πάντως σήμερα που έκανα πικέρμι - καισαριανή στα όρια με το αυτοκίνητο κόντευα να φάω τα πόδια μου απο τα νεύρα.....

honda c50
25/03/2013, 19:59
μη λέτε βλακειες εάν ξεπερνάς το οριο ταχυτητας και σε φλασάρουν οι κάμερες δεν μπορουν να σου κάνουν τπτ οι αστυνομικοί πρέπει να σε πιασουν την στιγμή που το κάνεις

McGyver
25/03/2013, 20:01
μη λέτε βλακειες εάν ξεπερνάς το οριο ταχυτητας και σε φλασάρουν οι κάμερες δεν μπορουν να σου κάνουν τπτ οι αστυνομικοί πρέπει να σε πιασουν την στιγμή που το κάνεις

Για τεκμηρίωσέ το αυτό για να μη λέμε βλακείες...

GOGOS2612
25/03/2013, 20:19
Για τεκμηρίωσέ το αυτό για να μη λέμε βλακείες...

Οντας παθων με το αυτοκίνητο την προηγουμενη εβδομαδα για παράβαση 12/06/12 με όριο 80 στα 120 (προστιμο 350€ και 2 μηνες αφαίρεση διπλώματος) η απάντηση του πλέον εγκυρου ........ ειναι εμείς τον οδηγό κυνηγάμε.

Οπότε αν δεν δηλωθεί οδηγός δεν σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης ειναι ο οδηγός. ΔΗΛΑΔΗ αν δεν υπάρχει εθελοντής να δηλώσει ότι αυτος οδηγουσε δεν μπορούν να κάνουν κάτι μιας και κυνηγάνε τον οδηγό, οχι τον ιδιοκτήτη.

αυτά....

Την επόμενη φορά θα κάνω τον κινέζο και η δήλωση θα ειναι, το αυτοκίνητο το δανείζω σε 15 φίλους, που να ξερω ποιος το οδηγούσε τότε. Και ότι γίνει !

Αυτά !

ΥΓ φυσικα για φωτοκλήση που δεν σε σταματάνε οι μπάτσοι

honda c50
25/03/2013, 21:55
με λιγα λογια εαν δεν σε πιασουν εκείνη τη στιγμή που παραβιάζεις το νόμο δεν μπορουν να σου κάνουν τπτ συμφωνα με το νομο

Sapadak
25/03/2013, 22:02
με λιγα λογια εαν δεν σε πιασουν εκείνη τη στιγμή που παραβιάζεις το νόμο δεν μπορουν να σου κάνουν τπτ συμφωνα με το νομο

Αυτο να το πεις στις χιλιαδες κόσμου που έχει πληρωσει το προστιμο και έχει χασει και το διπλωμα απο φωτογραφικη κληση.
Και οι φωτογραφίες έρχονται και 1-2-3 χρονια μετα

δε ξερω ποιος σου ειπε τι ή σε ποιον νομο κανεις αναφορα, αλλα αυτο που λες ειναι ανυποστατο 100%

Προσεχε για να εχεις και ευρα στη τσεπη και διπλωμα στο πορτοφολι

Dant3
26/03/2013, 00:47
Εν μερει δεν εχει αδικο.πες οτι υπαρχει μια μηχανη στην οικογενεια και οτι τη χρησιμοποιουν 3 ατομα.που ξερω ποιος και τι?και θα τη πληρωσει ο ιδιοκτητης?

Viper4
26/03/2013, 01:08
Εν μερει δεν εχει αδικο.πες οτι υπαρχει μια μηχανη στην οικογενεια και οτι τη χρησιμοποιουν 3 ατομα.που ξερω ποιος και τι?και θα τη πληρωσει ο ιδιοκτητης?

Σαν παθών πριν μερικά χρόνια θα σου απαντήσω πως ΝΑΙ θα την πληρώσει ο ιδιοκτήτης εκτός και αν πει ποιος οδηγούσε. Σαν ιδιοκτήτης οφείλει να ξέρει ποιος και πότε οδηγούσε το όχημα του... Αυτός είναι ο νόμος και είναι λογικό!

McGyver
26/03/2013, 05:04

:lol:

pipe_smoker
26/03/2013, 11:45
Οντας παθων με το αυτοκίνητο την προηγουμενη εβδομαδα για παράβαση 12/06/12 με όριο 80 στα 120 (προστιμο 350€ και 2 μηνες αφαίρεση διπλώματος) η απάντηση του πλέον εγκυρου ........ ειναι εμείς τον οδηγό κυνηγάμε.

Οπότε αν δεν δηλωθεί οδηγός δεν σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης ειναι ο οδηγός. ΔΗΛΑΔΗ αν δεν υπάρχει εθελοντής να δηλώσει ότι αυτος οδηγουσε δεν μπορούν να κάνουν κάτι μιας και κυνηγάνε τον οδηγό, οχι τον ιδιοκτήτη.

αυτά....

Την επόμενη φορά θα κάνω τον κινέζο και η δήλωση θα ειναι, το αυτοκίνητο το δανείζω σε 15 φίλους, που να ξερω ποιος το οδηγούσε τότε. Και ότι γίνει !

Αυτά !

Τα φράγκα τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης και η κλήση κόβεται στο όνομά του (κι άμα δεν οδηγούσες εσύ τράβα ζήτα τα μετά από αυτόν που οδηγούσε ή κουβάλα τον στο τμήμα από πριν) και το δίπλωμα το παίρνουν από τον οδηγό. Αν οδηγούσε ο ιδιοκτήτης το παίρνουν από τον ιδιοκτήτη, αν όχι σε ρωτάνε ποιός οδηγούσε. Το να τους πεις "δεν ξέρω το δανείζω σε 15 φίλους" δε βγάζει κάπου. Ή θα τους πεις ποιός οδηγούσε και θα πάει στο τμήμα να το επιβεβαιώσει κι ο ίδιος για να φάει αυτός το μανίκι του διπλώματος ή θα το φας εσύ. Σιγά μη γυρεύουν εθελοντή. Ξέρεις πολλές κλήσεις να κόβονται αφού τις δεχτεί εθελοντικά ο παραβάτης?

πες οτι υπαρχει μια μηχανη στην οικογενεια και οτι τη χρησιμοποιουν 3 ατομα.που ξερω ποιος και τι?και θα τη πληρωσει ο ιδιοκτητης?

Οφείλεις να ξέρεις ποιός και τί γιατί είσαι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. Αν δεν ξέρεις, ναι εσύ θα την πληρώσεις, γιατί κάποιος πρέπει να την πληρώσει και είναι λογικό αυτός να είναι ο ιδιοκτήτης κι όχι κάποιος εκ του στενού οικογενειακού-φιλικού του κύκλου που θα επιλεγεί μετά από κλήρωση.

TERMINATOR
26/03/2013, 16:01
Καλησπέρα,
Σε άλλο σημειο του forum αναφέρουν και τα παρακάτω...
Δηλαδή απο ότι καταλαβα δεν επιτρέπεται να υπαρχουν καμερες εαν δεν υπαρχει προειδοποιητική πινακίδα????????

Άρθρο 104" παρ.1

...Τα τεχνικά μέσα, με τα οποία διενεργείται η διαπίστωση παραβάσεων του κώδικα στους χώρους όπου διεξάγεται η δημόσια κυκλοφορία, επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον υπάρχει προειδοποίηση προς το κοινό με μόνιμες πινακίδες για την ύπαρξη και τη λειτουργία τους... (Έκδοση 1999 Παναγιώτας Β. Βαφειάδου.

Μια λεπτομέρεια: Μεταξύ ραντάρ και προειδοποιητικής πινακίδας δεν πρέπει, να υπάρχει δρόμος από τον οποίο μπορεί να εισέλθει όχημα, διότι ο οδηγός μπορεί να ισχυριστεί πως δεν είδε την πινακίδα εισερχόμενος στην πορεία του ραντάρ από τον ενδιάμεσο δρόμο.

McGyver
26/03/2013, 16:09
Καλησπέρα,
Σε άλλο σημειο του forum αναφέρουν και τα παρακάτω...
Δηλαδή απο ότι καταλαβα δεν επιτρέπεται να υπαρχουν καμερες εαν δεν υπαρχει προειδοποιητική πινακίδα????????

Άρθρο 104" παρ.1

...Τα τεχνικά μέσα, με τα οποία διενεργείται η διαπίστωση παραβάσεων του κώδικα στους χώρους όπου διεξάγεται η δημόσια κυκλοφορία, επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον υπάρχει προειδοποίηση προς το κοινό με μόνιμες πινακίδες για την ύπαρξη και τη λειτουργία τους... (Έκδοση 1999 Παναγιώτας Β. Βαφειάδου.

Μια λεπτομέρεια: Μεταξύ ραντάρ και προειδοποιητικής πινακίδας δεν πρέπει, να υπάρχει δρόμος από τον οποίο μπορεί να εισέλθει όχημα, διότι ο οδηγός μπορεί να ισχυριστεί πως δεν είδε την πινακίδα εισερχόμενος στην πορεία του ραντάρ από τον ενδιάμεσο δρόμο.

Καμία αντίρρηση επ' αυτού...

Αλλά τι σχέση έχει με το παρακάτω που μου προκάλεσε το γέλιο;

mikRRopixel
26/03/2013, 17:44
Αν πας και τους πεις ότι το μηχανάκι το οδηγούσε ο ξάδερφος που είχε έρθει διακοπές από την Αυστραλία? Τον λένε John Doe και μένει 258 Sunset Boulevard ave., Melbourne, F236JC. Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση? :)

pipe_smoker
26/03/2013, 18:05
Αν πας και τους πεις ότι το μηχανάκι το οδηγούσε ο ξάδερφος που είχε έρθει διακοπές από την Αυστραλία? Τον λένε John Doe και μένει 258 Sunset Boulevard ave., Melbourne, F236JC. Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση? :)

Κάπως θα πρέπει να το διασταυρώσουν για να στείλουν την κλήση στον ξά'ερφο.

Μπορείς επίσης να τους πεις ότι οδηγούσε ένας ξά'ερφος που απόθανε επροψέ γιατί πνίγηκε μ'ένα ψαροκόκκαλο και να σου ζητήσουν πιστοποιητικό θανάτου ή να πεις ότι τρελάθηκε και τον κλείσαν στο Δαφνί και να σου ζητήσουν χαρτί από το Δαφνί ότι εισήχθη επροψέ.

Πολλά πράματα μπορεί να είναι οι τσέοι. Τόσο μ@λάκες ώστε να χάψουν δικαιολογίες του τύπου "αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις", δεν είναι. Και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παράβαση που συνεπάγεται και φράγκα κλπ...

Επίσης, επειδή παίζει και το πολύ πιο απλό σενάριο να έχεις όντως δώσει τη μηχανή σε κάποιο γνωστό σου και να έκανε αυτός τη μαλακία κι όταν πας και του πεις "τάδε μέρα, στην είχα δανείσει, κλήση, δίπλωμα, έλα τμήμα" να σου απαντήσει "τα έχεις μπερδέψει, δεν ήμουν εγώ, λάθος κάνεις, βγάλ'τα πέρα μόνος σου", και τον κώλο σου να χτυπάς κάτω ότι δεν ήσουν εσύ ο οδηγός, αν δεν το επιβεβαιώσει κι ο άλλος ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ. Και θα την πληρώσεις εσύ γιατί κάποιος πρέπει να την πληρώσει και ο πρώτος τη λίστα είναι ο ιδιοκτήτης (και είναι λογικό να είναι ο ιδιοκτήτης). Μην αρχίσουμε να πιάνουμε την κάθε κουλή περίπτωση και τί θα γινόταν αν....

TERMINATOR
27/03/2013, 07:46
Καμία αντίρρηση επ' αυτού...

Αλλά τι σχέση έχει με το παρακάτω που μου προκάλεσε το γέλιο;
Aπλα χρησιμοποιησα το γέλιο γιατι μου ακουγεται γελοίο.......

Ichigo
27/03/2013, 09:06
Εδώ είναι το thread που ερμηνεύουμε τη νομοθεσία όπως συμφέρει την πάρτη μας; :smokin:

nikos_abel
27/03/2013, 09:11
Εδώ είναι το thread που ερμηνεύουμε τη νομοθεσία όπως συμφέρει την πάρτη μας; :smokin:

Όχι. Αυτό το κάνει πολύ καλύτερα η ίδια η νομοθετική εξουσία.

(που είναι τώρα η έρρικα να της πω για τους άχρηστους δικηγόρους, να με βρίσει και να κλειδώσει το θρεντ)

McGyver
27/03/2013, 09:14
Όχι. Αυτό το κάνει πολύ καλύτερα η ίδια η νομοθετική εξουσία.

(που είναι τώρα η έρρικα να της πω για τους άχρηστους δικηγόρους, να με βρίσει και να κλειδώσει το θρεντ)

Η νομοθετική εξουσία θεσπίζει τους νόμους, την ερμηνεία & εφαρμογή τους την έχει η δικαστική (νομίζω).

nikos_abel
27/03/2013, 10:16
Η νομοθετική εξουσία θεσπίζει τους νόμους, την ερμηνεία & εφαρμογή τους την έχει η δικαστική (νομίζω).

Θα το ξεχειλώσω αν το σχολιάσω περισσότερο, οπότε θα απλά συμφωνήσω μαζί σου :a10:

xaotikos
27/03/2013, 18:11
Σήμερα μου ήρθε και εμένα ραβασάκι για φωτογραφία.
Δυστυχώς πήγαινα αρκετά παραπάνω και πέρα από το χρηματικό παίζει και 2 μήνες το δίπλωμα.
Καλά να πάθω που έτρεχα σε άδεια ευθεία...

McTalas
28/03/2013, 23:08
μολις τωρα περασα απο κατεχακη και πριν το τουνελ αστραψε κανονικα :lol::lol:
ρε φιλε με το πορτοκαλι φοκους τι το ΄θελες να το παιξεις γληγορος, δεν καταλαβες γιατι εκοψα...??? αντε σε καλη μερια:lol::lol::lol:

vasboot
04/04/2013, 16:54
Σήμερα μου ήρθε και εμένα ραβασάκι για φωτογραφία.
Δυστυχώς πήγαινα αρκετά παραπάνω και πέρα από το χρηματικό παίζει και 2 μήνες το δίπλωμα.
Καλά να πάθω που έτρεχα σε άδεια ευθεία...

... πόσες μέρες πρίν ήταν τραβηγμένη ; Για να ξέρουμε πόσες μέρες να περιμένουμε...

xaotikos
04/04/2013, 17:01
Μέρες;; Πέρισυ το Μάιο ήταν!

vasboot
05/04/2013, 16:20

http://www.youtube.com/watch?v=JEQloXnf5OU

nicksior
05/04/2013, 16:47

Δεν έχουν ημ/νια λήξης αυτά ε?
Δηλ αν δεν το πάρεις χαμπάρι και περνάς ας πούμε με 85 Km/h σε όριο 70 Km/h (περίπου 25% πάνω) μετα ένα χρόνο αρχίζουν να σου έρχονται καμια 50ριά χαρτάκια , επι .. δε ξέρω πόσα ευρωπαικά , το ένα πίσω απ το άλλο??

Ομορφα!!

Πουτ@ν@ Μέρκελ..

melina pas
12/04/2013, 18:13
καλησπέρα! είμαι καινούρια στο site.. μιας κ σήμερα μου ήρθε ''πρόσκληση'' από την αστυνομία για παράβαση ορίου στη ΑΟ, μπήκα για να βρω κάποιες απαντήσεις πρωτού πάω στο τμήμα να παραλάβω..
επειδή όλοι συμφωνείτε πως κρατάνε το δίπλωμα, η απορία μου είναι η εξής: φαίνεται στην φωτό της ΑΟ ποιός οδηγεί το αμάξι?? γιατί να μου πάρουν το δίπλωμα (ως ιδιοκτήτρια)?? κανονικά στην υπέρβαση ορίου ο οδηγός δν τημωρείται?
προφανώς ρωτάω γιατί δν οδηγώ εγώ το αμάξι αυτό.

pipe_smoker
12/04/2013, 20:48
καλησπέρα! είμαι καινούρια στο site.. μιας κ σήμερα μου ήρθε ''πρόσκληση'' από την αστυνομία για παράβαση ορίου στη ΑΟ, μπήκα για να βρω κάποιες απαντήσεις πρωτού πάω στο τμήμα να παραλάβω..
επειδή όλοι συμφωνείτε πως κρατάνε το δίπλωμα, η απορία μου είναι η εξής: φαίνεται στην φωτό της ΑΟ ποιός οδηγεί το αμάξι?? γιατί να μου πάρουν το δίπλωμα (ως ιδιοκτήτρια)?? κανονικά στην υπέρβαση ορίου ο οδηγός δν τημωρείται?
προφανώς ρωτάω γιατί δν οδηγώ εγώ το αμάξι αυτό.

Καλώς ήρθες.

Όπως είπαμε και πιο πάνω (αν θυμάμαι καλά, μπορεί να ήταν και σε άλλο θρεντ) κάποιο δίπλωμα πρέπει να κρατήσουν. Αν τους πας αυτόν που οδηγούσε και πει "Ναι κυρ'αστυνόμε εγώ οδηγούσα" θα κρατήσουν το δικό του. Αν δεν ξέρεις ποιος οδηγούσε, δεν μπορείς να τον βρεις, δε θέλει να έρθει και λοιπά, θα κρατήσουν το δικό σου δίπλωμα.
Προφανώς και δε φαίνεται ποιος οδηγάει. Από πίσω και ψηλά επάνω τραβιέται η φωτό.

Antonisss
12/04/2013, 21:11
Το δίπλωμα δεν στο παίρνουν όταν εμφανιστείς στο ΑΤ. Απλά θα σου δείξουν την φωτογραφία και μετά θα τους πεις εσύ ότι δεν ήσουν αυτή η οποία οδηγούσε. Προφανώς οι άνθρωποι θέλουν κάποιον ώστε να του δώσουν την κλήση. Για την παράδοση του διπλώματος για 60 μέρες έρχεται διοικητική απόφαση. Σε μένα πχ η απόφαση αυτή ήρθε 8 μήνες αφότου είχα παραλάβει την κλήση. Επίσης, δεν δέχονται να τους αφήσεις το δίπλωμα σου τη στιγμή που θα παραλάβεις την κλήση, αναγκαστικά περιμένεις τη διοικητική απόφαση. Εκτός και αν είναι συνεννοήσιμοι...

matas
20/04/2013, 21:01
Pro tip....: Το οτι αναβει το φλας δε σημαινει οτι εχει και φιλμ μεσα αρα δεν βαραει παντα φωτογραφιες. Απλα δεν ξερεις αν θα εισαι εσυ η καποιος αλλος οταν εχει φιλμ μεσα....

Black Mamba
21/04/2013, 08:11
Pro tip....: Το οτι αναβει το φλας δε σημαινει οτι εχει και φιλμ μεσα αρα δεν βαραει παντα φωτογραφιες. Απλα δεν ξερεις αν θα εισαι εσυ η καποιος αλλος οταν εχει φιλμ μεσα....

Εισαι σιγουρος οτι οι συγκεκριμενες παιρνουν φιλμ?
Νομιζω οτι, δυστυχως, ειναι ψηφιακες και οτι ολο το φακελωμα γινετε online:rolleyes:

PetranGR
21/04/2013, 10:19
εδώ θεσσαλονίκη δεν έχει σχεδόν καμία φίλμ :P

makaros33
21/04/2013, 22:55
καλησπερα
σχετικά με τις κάμερες στην Α.Ο ολες γράφουν κανονικά και με σκληρό δίσκο και οχι με φιλμ,
και το λεω αυτο γιατι φιλος έπαθε ατύχημα πριν απο λίγες ήμερες και μέσα στην ατυχία του στο απεντη ρεύμα εκείνη την στιγμή η κάμερα φωτογράφιζε κάποιον όποτε με δικηγόρο μπόρεσαν να δουν την σκηνή οσο έπιανε την οπτική τους γωνία

τώρα εαν κάποιος εχει GPS τουλάχιστον τα ποιο καινούργια μοντέλα εχουν ολες της καμερες ταχύτητας σημειωμένες όποτε κάνεις την διαδρομή μια φορά της τσεκαρις και μετα απλα εισαι προσεκτικός φτάνοντας κοντά τους

Toumpas
21/04/2013, 23:25
Η απλά συμμορφώνεσαι και κινήσαι στο όριο ταχύτητας. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αλλιώς υπάρχει και η κλασσική Μεσογείων κτλπ.

Black Mamba
22/04/2013, 07:59
Η απλά συμμορφώνεσαι και κινήσαι στο όριο ταχύτητας. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αλλιώς υπάρχει και η κλασσική Μεσογείων κτλπ.

pipe_smoker
22/04/2013, 11:04
...Δεν είναι τόσο δύσκολο....

Οταν σε σημεια το οριο πεφτει ακομα και στα 70χλμ/ωρα, εκτος απο τρομερα δυσκολο, ειναι κι επικινδυνο να κινηθεις με αυτες τις ταχυτητες.

RizlaPlusPlus
22/04/2013, 11:07
Οταν σε σημεια το οριο πεφτει ακομα και στα 70χλμ/ωρα, εκτος απο τρομερα δυσκολο, ειναι κι επικινδυνο να κινηθεις με αυτες τις ταχυτητες.

+600
Και μακαρι να χα και περισσοτερα να σου δωσω.

pipe_smoker
22/04/2013, 11:10
+600
Και μακαρι να χα και περισσοτερα να σου δωσω.

Ε συν 400 το δικο μου, το βγαλαμε το 1000αρι:lol:

matas
25/04/2013, 00:50
Βασικα λαθος τοποθετηση εκανα, το οτι αναβει το φλας δε σημαινει παντα οτι παιρνει φωτο για κλησεις :)

pipe_smoker
27/05/2013, 14:19
Την έφαγα Αύγουστο, ήρθε το ραβασάκι Νοέμβρη-Δεκέμβρη κάπου εκεί όπου και πήγα τσακ μπαμ και πλήρωσα. Ε το δεύτερο ραβασάκι που θα μου στείλουν για να πάω να παραδώσω το δίπλωμα ακόμα το περιμένω.
Έχω μια κρυφή ελπίδα ότι μπορεί να με ξεχάσανε αλλά πολύ αμφιβάλλω.

Το προσκλητήριοοοοοο μου έπεσε απ'τα χέριαααα :a022::a49:

Κατέφτασε σήμερις το φιρμάνι :rtr:

Τέλη Αυγούστου το "say cheese", μέσα Δεκέμβρη ενημερώθηκα σχετικά για να πάω να μου κόψουν την κλήση, και μετά από 6 μήνες ήρθε το πολυαναμενόμενο χαρτάκι για να πάω να παραδώσω το δίπλωμα (για 60 μέρες).

Και εις άλλα με υγεία.

nicksior
27/05/2013, 14:27
PIPE-SMOKER..
Πόσο είχες υπερβεί το όριο?

pipe_smoker
27/05/2013, 14:40
PIPE-SMOKER..
Πόσο είχες υπερβεί το όριο?

Κατι ψιλα

110 το οριο
190 εγω

Για 80 χιλιομετρακια ολος αυτος ο σαματας ρε πστ μου?:lol:

AristidisZ
27/05/2013, 14:43
Το προσκλητήριοοοοοο μου έπεσε απ'τα χέριαααα :a022::a49:

Κατέφτασε σήμερις το φιρμάνι :rtr:

Τέλη Αυγούστου το "say cheese", μέσα Δεκέμβρη ενημερώθηκα σχετικά για να πάω να μου κόψουν την κλήση, και μετά από 6 μήνες ήρθε το πολυαναμενόμενο χαρτάκι για να πάω να παραδώσω το δίπλωμα (για 60 μέρες).

Και εις άλλα με υγεία.

πωπω...
κουράγιο...
για αυτό καβάτζα παιδιά το δίπλωμα της τροχαίας και πάπια 50άρα στο υπόγειο :D
μια απορία που είχα πάντα, όταν αφαιρείται το δίπλωμα για μηχανή προφανώς δε μπορείς να οδηγήσεις και τουτουτ ε ;

McGyver
27/05/2013, 14:45
μια απορία που είχα πάντα, όταν αφαιρείται το δίπλωμα για μηχανή προφανώς δε μπορείς να οδηγήσεις και τουτουτ ε ;

Γιατί έχεις άλλο δίπλωμα για μηχανή και άλλο για αυτοκίνητο :winka:;

AristidisZ
27/05/2013, 14:48
Γιατί έχεις άλλο δίπλωμα για μηχανή και άλλο για αυτοκίνητο :winka:;

όχι, αλλά ουσιαστικά είναι ανεξάρτητα διπλώματα, αφού αποκτώνται μέσω διαφορετικών εξετάσεων, και έλεγα μήπως παίζει κάνα παραθυράκι :)
πάντως όπως προείπα το δίπλωμα για 50άρι μετράει τελικά :D

pipe_smoker
27/05/2013, 14:52

Ρε θα σε ντουφεκίσω μα την Παναγία! :a52:

ΥΓ. Και κάτι τελευταίο γιατί το αντιμετωπίζω αυτή την περίοδο και μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση στο πόσοι μπερδεύουν τα μπούτια τους με το συγκεκριμένο θέμα. Έστω ότι σε φωτογράφισαν με το αυτοκίνητο να πηγαίνεις με 200 και σου παίρνουν το δίπλωμα. Το ότι η παράβαση σχετιζόταν με οδήγηση αυτοκινήτου δε σημαίνει ότι μπορείς να καβαλήσεις τη μηχανή σου (ή το αντίστροφο).
Το δίπλωμα σου έχουν πάρει, όχι τις πινακίδες!
Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται χαζό που το γράφω (κι εμένα χαζό θα μου φαινόταν μέχρι πριν λίγο καιρό) αλλά έχω μείνει μαλάκας με το πόσοι μου έχουν πει "Ε εντάξει ρε χέστηκες. Αφού έχεις και τη μηχανή τί τρελαίνεσαι?" :plaf:

:a38:

AristidisZ
27/05/2013, 14:53
δε το διάβασα ρε άνθρωπε του Θεού αυτό το ποστ :p

McGyver
27/05/2013, 14:54
όχι, αλλά ουσιαστικά είναι ανεξάρτητα διπλώματα, αφού αποκτώνται μέσω διαφορετικών εξετάσεων

:nono:

pipe_smoker
27/05/2013, 14:56
όχι, αλλά ουσιαστικά είναι ανεξάρτητα διπλώματα, αφού αποκτώνται μέσω διαφορετικών εξετάσεων

Δε σου παίρνουν το δίπλωμα γιατί είδαν την αλυσίδα να κρέμεται πάνω από 2 δάχτυλα που έπρεπε να πεις όταν έδινες εξετάσεις για μηχανή ενώ ήταν σωστοί οι γυαλοκαθαριστήρες στο αυτοκίνητο.

Είτε έχεις πιει, είτε τρέχεις, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο σου πάρουν το δίπλωμα, σου αφαιρούν την άδεια να οδηγείς (το οτιδήποτε).
Τώρα αν επιτρέπεται να οδηγείς 50άρι παπί ή τη γιαγιά σου άμα της βάλεις ρουλεμάν δεν το ξέρω.

nicksior
27/05/2013, 14:56
Πολλά ήταν..
Σε ρώτησα γιατί εμένα το ρημάδι άστραψε για πολύ λιγότερα , όριο 70 γύρω στα 90 εγώ (αν θυμάμαι καλά) .
Πάει πια η εποχή της "αθωότητας" 240+ , πριν την έξοδο για αεροδρόμιο , έχω χρόνια να τα δω και μάλλον Δεν...

edit
Καλά μέχρι να απαντήσω, παρεμβλήθηκαν καμια 10ριά μηνύματα..
Αυτές είναι οι βλαπτικές συνέπειες του φόβου δεν σε αναγκάζει μόνο να οδηγείς σιγά αλλά και να γράφεις σιγά..:lol:

pipe_smoker
27/05/2013, 14:58
δε το διάβασα ρε άνθρωπε του Θεού αυτό το ποστ :p

Δε χρειαζόταν να το έχεις διαβάσει. Πολύ μυαλό θέλει?

ΥΓ. Αλλά να διαβάζεις όλα μου τα ποστ:lol::lol::lol:
ΥΓ.By the way με το τουτού έγινε η παράβαση. Το super four δεν πάει με 190 ούτε σε ελέυθερη πτώση:(

pipe_smoker
27/05/2013, 15:00
Πολλά ήταν..

Από 30 και πάνω όλα το ίδιο είναι.

Δες τον ΚΟΚ στις πρώτες σελίδες.

AristidisZ
27/05/2013, 15:00
Δε χρειαζόταν να το έχεις διαβάσει. Πολύ μυαλό θέλει?

ΥΓ. Αλλά να διαβάζεις όλα μου τα ποστ:lol::lol::lol:
ΥΓ.By the way με το τουτού έγινε η παράβαση. Το super four δεν πάει με 190 ούτε σε ελέυθερη πτώση:(

το ότι αφαιρείται το δίπλωμα που είναι και για μηχανή και για αυτοκίνητο το ήξερα
σκεφτόμουν μην υπήρχε κάνα παραθυράκι, λες και η νομοθεσία μας δεν βρίθει από δαύτα...

sapila racing
27/05/2013, 15:03
όχι, αλλά ουσιαστικά είναι ανεξάρτητα διπλώματα, αφού αποκτώνται μέσω διαφορετικών εξετάσεων, και έλεγα μήπως παίζει κάνα παραθυράκι :)
πάντως όπως προείπα το δίπλωμα για 50άρι μετράει τελικά :D

Οταν παίρνεις δίπλωμα μοτοσυκλέτας παραδίδεις του 50ριού. ;)

pipe_smoker
27/05/2013, 15:04

Τώρα τον γ@μησες :bawl:

AristidisZ
27/05/2013, 15:04

σοβαρά τώρα, δε μου το είχε πει κανείς αυτό και δε το ήξερα, εγώ το έχω κανονικότατα

Τώρα τον γ@μησες :bawl:

επειδή μου αρέσει να ζω επικίνδυνα, θα το πάρουν πάνω από το πτώμα μου :D

nicksior
27/05/2013, 15:15
O.K. !!
Δυό διπλώματα δεν επιτρέπεται να έχεις.
Ελληνικά.
Αν το ένα όμως είναι ... αμερικάνικο?

Επίσης ο μπάρμπας μου έχει τα παλαιού τύπου ξεχωριστά για μοτο και του-του , του έχουν ζητηθεί σε ελέγχους , τα έχει δείξει και.. no-problem .

Εκει τι παίζει?

pipe_smoker
27/05/2013, 15:26
O.K. !!
Δυό διπλώματα δεν επιτρέπεται να έχεις.
Ελληνικά.
Αν το ένα όμως είναι ... αμερικάνικο?

Επίσης ο μπάρμπας μου έχει τα παλαιού τύπου ξεχωριστά για μοτο και του-του , του έχουν ζητηθεί σε ελέγχους , τα έχει δείξει και.. no-problem .

Εκει τι παίζει?

Εδώ δεν έχω αρχίσει να ρωτάω εγώ τα "τί παίζει" που με καίει και άμεσα, θέλετε να τα αρχίσουμε στο γενικό?:lol:

Υποθέτω ότι και ο aristidis και ο μπάρμπας σου, αν τους πάρουν το ένα δίπλωμα, σε κάποιον έλεγχο παρουσιάζοντας το άλλο πιθανώς να τη βγάλουν καθαρή. Γιατί αν δει δίπλωμα ο τσέος ίσως δεν μπει στον κόπο να κάνει διπλοτσεκάρισμα με την τροχαία ώστε να μπορέσει να δει ότι υπάρχει κι άλλο δίπλωμα (το επίσημο) το οποιο έχει αφαιρεθεί.
(ενώ εγώ πχ αν του πω "κύριε πολιτσμαν το ξέχασα στο σπίτι" το κόβω πολύ πιθανό να τσεκάρει επιτόπου στην τροχαία αν όντως το δίπλωμα μου το έχω εγώ και το έχω ξεχάσει σπίτι ή το έχουν αυτοί)

Σε πιθανό ατύχημα, όπου εκεί είναι και το μεγάλο πρόβλημα, μάλλον την πέωσαν και ο aristidis και ο μπάρμπας σου γιατί η ασφαλιστική θα το ψάξει πολύ περισσότερο από τους τσέους την ώρα του ελέγχου και θα δει τί ισχύει και τί όχι. Και 15 διπλώματα να έχουν τα οποία δεν παρέδωσαν γιατί δεν τα ζήτησε κανείς κλπ, αφού το επίσημο έχει αφαιρεθεί στην ουσία είναι σα να οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα.
Υποθέτω......

sapila racing
27/05/2013, 15:29
Περαστικά pipe_smoker. :wave2:

και στους υπόλοιπους επίσης. :D

Sapadak
27/05/2013, 15:35

Αυτό ουτε μου το ζητησαν, ουτε πουτοξερα

Παντως εγω με του 50αριου οδηγάω και αυτό θα παραδωσω αν ....χρειαστει :lol:

AristidisZ
27/05/2013, 15:36
Αυτό ουτε μου το ζητησαν, ουτε πουτοξερα

Παντως εγω με του 50αριου οδηγάω και αυτό θα παραδωσω αν ....χρειαστει :lol:

μαζευόμαστε οι παράνομοι ένας ένας :D

Sapadak
27/05/2013, 15:37
μαζευόμαστε οι παράνομοι ένας ένας :D

Εμένα ομως ειναι 50αρακι :lol:

nicksior
27/05/2013, 15:38

Σωστός.
Περαστικά λοιπόν και προσοχή στο μέλλον.
Κι ας είναι το χειρότερο που πμορεί να μας συμβεί..

Ολα τα άλλα είναι...
Το δαιμόνιον της φυλής ...:lol:

Α.. ρε μπαρμπούλη...
Θα φταρνίζεσαι τώρα..

pipe_smoker

Σε μένα πραγματικά στους άλλους υποθετικά?:lol:

Ευχαριστώ:beer:

sapila racing
Εμένα ομως ειναι 50αρακι :lol:

sapila racing
27/05/2013, 15:39
Σε μένα πραγματικά στους άλλους υποθετικά?:lol:

Ευχαριστώ:beer:

Bαζω κι εμένα μεσα, ποτέ δεν ξέρεις απο που θα σου ρθει. :lol:

nic mor
27/05/2013, 19:15
σορρυ για το σπαμ:blush:
αλλα για να μην ανοιγω αλλο θεμα,γνωριζει κανεις
αν στην αθηνων λαμιας,στο ρευμα προς αθηνα,στην ανηφορα κανα δυο χμ
πριν απο το σειριο,παιζουν καμερες,την περασμενη κυριακη μετα τον
τερματισμο του 36ωρου κατα τις 23:00,περασα απο εκει με καμια 170αρα
χμ και νομιζω οτι ειδα μια λαμψη,αλλα απο τη θολουρα μου δεν καταλαβα αν
ηταν ρανταρ η κανενας μλκς με ξενον.

McGyver
27/05/2013, 19:35
σορρυ για το σπαμ:blush:
αλλα για να μην ανοιγω αλλο θεμα,γνωριζει κανεις
αν στην αθηνων λαμιας,στο ρευμα προς αθηνα,στην ανηφορα κανα δυο χμ
πριν απο το σειριο,παιζουν καμερες,την περασμενη κυριακη μετα τον
τερματισμο του 36ωρου κατα τις 23:00,περασα απο εκει με καμια 170αρα
χμ και νομιζω οτι ειδα μια λαμψη,αλλα απο τη θολουρα μου δεν καταλαβα αν
ηταν ρανταρ η κανενας μλκς με ξενον.

Όχι στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ρεύμα προς "τα πάνω" έχει...

http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=98

nic mor
27/05/2013, 19:42
Όχι στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ρεύμα προς "τα πάνω" έχει...

thanks!!
ετσι ηξερα και εγω,αλλα ηταν αργα ημουν κομματια,
ειδα κατι να λαμπει ξαφνικα και αγχωθηκα :D

endopandou
27/05/2013, 20:10

Μια πρόχειρη ματιά έριξα και είδα πως λείπει μια κάμερα στον περ. Υμηττού ανεβαίνοντας απο σείριο, μετά την γέφυρα καμιά 200ριά μέτρα αφού ισιώσει.

nikos85
30/09/2013, 19:03
παιδια καλησπερα και σορρυ ισως να ειναι offtopic αυτο που ρωταω αλλα αν ξερει κανεις ισως βοηθησει.
αφορα βεβαια αμαξι αλλα φανταζομαι ισχυει το ιδιο και για μηχανη.
μου ηρθε κληση απο την αττικη οδο για ταχυτητα και λεει 199. το αμαξι μου εργοστασιακα η renault λεει οτι εχει τελικη 195 και οπου εψαξα βρηκα το ιδιο.ειναι εργοστασιακο και δεν του εχω πειραξει τιποτα.
ξερει κανεις αν μπορω να το χρησιμοποιησω αυτο για να αρνηθω να την πληρωσω και να παω στο δικαστηριο και να αμφισβητησω την εγκυροτητα της καμερας?
θα το δεχτουν αν τους παω αποδειξεις για την τελικη του αυτοκινητου?

(εγω γνωριζω φυσικα οτι μπορει να παει λιγο παραπανω σε κατηφορικο δρομο και οντως παει και μεχρι 200 και κατι.)

Antonisss
30/09/2013, 19:08
Αυτό είναι το θέμα σου? Εσύ με πόσα πήγαινες, ειλικρινά?

nikos85
30/09/2013, 19:26
δεν θυμαμαι εκεινη την μερα γιατι ειναι πανω απο 1 χρονος αλλα προφανως θα πηγαινα οντως με οσα λεει αφου εχω δει 200 στην αττικη οδο.
δεν αρνουμαι οτι πηγαινα με τοσα, το θεμα μου ειναι τα 350 ευρω που ειναι πολλα και δεν τα εχω.ακομα και τα μισα που ειναι εντος 10ημερου παλι δεν τα εχω.

George_Sp
30/09/2013, 19:35
πούλα το αμάξι και πάρε ένα που τελικιάζει στα 120 να είμαστε ασφαλείς οι υπόλοιποι και να μην παρανομήσεις ξανά. καλη χώνεψη το προστιματάκι :D

KAGOURO
30/09/2013, 19:52
δεν θυμαμαι εκεινη την μερα γιατι ειναι πανω απο 1 χρονος αλλα προφανως θα πηγαινα οντως με οσα λεει αφου εχω δει 200 στην αττικη οδο.
δεν αρνουμαι οτι πηγαινα με τοσα, το θεμα μου ειναι τα 350 ευρω που ειναι πολλα και δεν τα εχω.ακομα και τα μισα που ειναι εντος 10ημερου παλι δεν τα εχω.

Αν και κανονικά πρέπει το ποστ να μείνει ασχολίαστο...τη βενζίνη που καις στα 200 με το κουτί έχεις και τη βάζεις...το προστιματάκι δεν έχεις......ε π ε ξ ε ρ γ ά σ ο υ τ ο !

MG-KTiNoS
30/09/2013, 20:06
Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω

κατά τ άλλα τη ΜΠΟΥ....ΣΕΣ

nikos85
30/09/2013, 20:10
Αν και κανονικά πρέπει το ποστ να μείνει ασχολίαστο...τη βενζίνη που καις στα 200 με το κουτί έχεις και τη βάζεις...το προστιματάκι δεν έχεις......ε π ε ξ ε ρ γ ά σ ο υ τ ο !

εδω και ενα χρονο ειμαι ανεργος και η παραβαση εγινε περισσοτερο απο 1 χρονο πριν.
οποτε... επεξεργασου το...

KAGOURO
30/09/2013, 20:24
εδω και ενα χρονο ειμαι ανεργος και η παραβαση εγινε περισσοτερο απο 1 χρονο πριν.
οποτε... επεξεργασου το...

πραγματικά λυπάμαι αν βρέθηκες χωρίς δουλειά .... δεν είναι όμως το θέμα μας αυτό ! Αν πέρσι είχες να πληρώσεις το πρόστιμο θα άλλαζε κάτι?????????...ή κάνουμε παραβάσεις ανάλογα με τα ποσά των προστίμων που μπορούμε να πληρώσουμε !
όσο για το επεξεργάσου το...μετέφρασε το ως "σκέψου το".....

Αληθεια .... μοτοσυκλέτα έχεις ?????

teo_g7
30/09/2013, 20:41
πούλα το αμάξι και πάρε ένα που τελικιάζει στα 120 να είμαστε ασφαλείς οι υπόλοιποι και να μην παρανομήσεις ξανά. καλη χώνεψη το προστιματάκι :D

Σωπα ρε συ που επειδή πήγε με 200 στην ΑΟ κινδύνεψε η ασφάλειά σου
Εσύ πουλά το μηχανάκι και πάρε ένα που να τελικιαζει στα 120 (τα οποία προφανώς και δεν έχεις ξεπεράσει πότε) και μετά έλα να τα ξαναπούμε.

nikos85
30/09/2013, 20:41
πραγματικά λυπάμαι αν βρέθηκες χωρίς δουλειά .... δεν είναι όμως το θέμα μας αυτό ! Αν πέρσι είχες να πληρώσεις το πρόστιμο θα άλλαζε κάτι?????????...ή κάνουμε παραβάσεις ανάλογα με τα ποσά των προστίμων που μπορούμε να πληρώσουμε !
όσο για το επεξεργάσου το...μετέφρασε το ως "σκέψου το".....

Αληθεια .... μοτοσυκλέτα έχεις ?????

δεν κοιταω να αποφυγω το προστιμο σαν νεοελληνας που δεν θελει να πληρωσει το δημοσιο και προτιμαει να τα φαει στα μπουζουκια ή αλλη διασκεδαση.
εχει μια αρκετα μεγαλη διαφορα αυτο απο το δεν εχω καν να το πληρωσω.
και φυσικα τον τελευταιο χρονο που ξερω οτι δεν μπορω να πληρωνω προστιμα οχι απλα δεν κανω παραβασεις αλλα σχεδον δεν οδηγαω καν.
εχω ενα σκουτερακι αλλα αυτα δεν νομιζω οτι εχουν σχεση με το ολο θεμα.

taisteal
30/09/2013, 21:11
:a014:

Antonisss
30/09/2013, 22:08
Το ότι δεν έχεις να το πληρώσεις αυτή τη στιγμή είναι ένα θέμα, αλλά δυστυχώς για σένα δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει την έκβαση της ιστορίας. Γενικά κάποια στιγμή όλοι πληρώνουμε με τον έναν τρόπο ή τον άλλο μαλακίες/παραβάσεις/απερισκεψίες που κάναμε και θεωρητικά μετά βάζουμε και λίγο μυαλό ώστε να αποφύγουμε μια επανάληψη...

Στα καθέκαστα, λογικά θα σε ενημερώσανε στο ΑΤ που πήγες να παραλάβεις τη φωτογραφία και την κλήση ότι μπορείς να αρνηθείς και μετά νομίζω πάει δικαστικά, αλλά με το επιχείρημα που παρέθεσες τι πιθανότητες νομίζεις έχεις να δικαιωθείς?

spyrval
30/09/2013, 22:18
Και πες ότι πήγαινες με 187, θα άλλαζε το πρόστιμο?

V-TEC
30/09/2013, 23:24
- το να προσπαθεις να γλυτωσεις με τετοια δικαιολογια, εισαι το λιγοτερο αφελης

- κατι δηθεν politically correct και καλα απαντησεις, πουλα το αυτοκινητο, γιατι ειναι επικινδυνος ενας που εφαγε μια φωτογραφια με 200 στην αττικη κιολας, πως θα τον περιγραψεις ;
ως λιγο ασχετο ;
ως λιγο ειρωνικο ;
ως λιγο υπερβολικο ;
ως λιγο ποζερα, εγω τα κανω ολα σωστα
και εσεις οι εγκληματιες που πατε με 200 στην αττικη θελετε να σκοτωσετε τον αθωο κοσμο ;
λιγο απο ολα τα παραπανω .. ?

μηπως εγω ειμαι λιγο υπερβολικος ;

George_Sp
01/10/2013, 00:57
Σωπα ρε συ που επειδή πήγε με 200 στην ΑΟ κινδύνεψε η ασφάλειά σου
Εσύ πουλά το μηχανάκι και πάρε ένα που να τελικιαζει στα 120 (τα οποία προφανώς και δεν έχεις ξεπεράσει πότε) και μετά έλα να τα ξαναπούμε.

εσύ και ο μάντης Κάλχας που δηλώνεις και σίγουρος για το οτι έχω μηχανάκι που ξεπερνάει τα 120.
κάτσε και δες τη μπαλίτσα σου αγόρι μου g7 και άσε τα υπόλοιπα αθλήματα. (μη σε πειράξει που έβγαλα συμπέρασμα για σένα όπως έκανες για μένα, μπορεί και γω να έχω μαντικές ικανότητες για το ποιόν του καθένα εδώ μέσα κολλώντας ταμπέλες)

όσο για το αν κινδυνεύω από κάποιον που ξεπερνά το όριο ταχύτητας κατά 70% άσε να ξέρω καλύτερα. είπαμε εσύ έχεις τη θύρα7 να σου πιπιλάει τον εγκέφαλο με άλλα.

happy now? :a014:

teo_g7
01/10/2013, 01:03
- κατι δηθεν politically correct και καλα απαντησεις, πουλα το αυτοκινητο, γιατι ειναι επικινδυνος ενας που εφαγε μια φωτογραφια με 200 στην αττικη κιολας, πως θα τον περιγραψεις ;
ως λιγο ασχετο ;
ως λιγο ειρωνικο ;
ως λιγο υπερβολικο ;
ως λιγο ποζερα, εγω τα κανω ολα σωστα
και εσεις οι εγκληματιες που πατε με 200 στην αττικη θελετε να σκοτωσετε τον αθωο κοσμο ;
λιγο απο ολα τα παραπανω .. ?

μηπως εγω ειμαι λιγο υπερβολικος ;

Όλα τα παραπάνω σίγουρα...