Σύνδεση

View Full Version : Καμερες ασφ. Αττικής Οδού 4/1/13

Σελίδες : 1 2 [3]

teo_g7
01/10/2013, 01:07
εσύ και ο μάντης Κάλχας που δηλώνεις και σίγουρος για το οτι έχω μηχανάκι που ξεπερνάει τα 120.
κάτσε και δες τη μπαλίτσα σου αγόρι μου g7 και άσε τα υπόλοιπα αθλήματα. (μη σε πειράξει που έβγαλα συμπέρασμα για σένα όπως έκανες για μένα, μπορεί και γω να έχω μαντικές ικανότητες για το ποιόν του καθένα εδώ μέσα κολλώντας ταμπέλες)

όσο για το αν κινδυνεύω από κάποιον που ξεπερνά το όριο ταχύτητας κατά 70% άσε να ξέρω καλύτερα. είπαμε εσύ έχεις τη θύρα7 να σου πιπιλάει τον εγκέφαλο με άλλα.

happy now? :a014:

Κι όλα αυτά τα μαθες με το ποδήλατο είπαμε;;;

Χαχαχα...Άσε μας αγοράκι μου!

George_Sp
01/10/2013, 01:09
Κι όλα αυτά τα μαθες με το ποδήλατο είπαμε;;;

Χαχαχα...Άσε μας αγοράκι μου!

keep walking :lol:

McGyver
01/10/2013, 06:26
Χαλαρώστε λίγο...

GFawkes
01/10/2013, 08:56
Nikos 85
Να εισαι υπευθυνος για τισ πραξεις σου....ετρεχες...πληρωνεις...

nicksior
01/10/2013, 09:10
Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω

κατά τ άλλα τη ΜΠΟΥ....ΣΕΣ
:lol:

Ημών , ρε φίλε , Ημών.
Γιατί βγάζεις τον εαυτό σου στη απέξω?
Επειδή είσαι Πειραιώτης (μαουνιέρης) κι ομορφόπαιδο?
:bawl::wave2:

spyrakos35
01/10/2013, 09:15
....... κι ομορφόπαιδο?

:eleison:

nicksior
01/10/2013, 09:17
Κατα τα άλλα ..
Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα...
Ούτε θυμάμαι πότε "άστραψε" , δείτε την ημ/νια του θρεντ.
Επειδή καθε μέρα βλέπω να αστράφτει στο αντίθετο ρεύμα , να υποθέσω πως γίνεται κάποιος διαχωρισμός και δεν τα στέλνουν όλα , δηλ "συγχωρούν" κάποιο ποσοστό υπέρβασης του ορίου (με συμφέρει κιόλας αυτή η εκδοχή) ..
Είδομεν.

KAGOURO
01/10/2013, 10:24
δεν κοιταω να αποφυγω το προστιμο σαν νεοελληνας που δεν θελει να πληρωσει το δημοσιο και προτιμαει να τα φαει στα μπουζουκια ή αλλη διασκεδαση.
εχει μια αρκετα μεγαλη διαφορα αυτο απο το δεν εχω καν να το πληρωσω.
και φυσικα τον τελευταιο χρονο που ξερω οτι δεν μπορω να πληρωνω προστιμα οχι απλα δεν κανω παραβασεις αλλα σχεδον δεν οδηγαω καν.
εχω ενα σκουτερακι αλλα αυτα δεν νομιζω οτι εχουν σχεση με το ολο θεμα.

Aφού λοπόν έχεις σκουτεράκι θα καταλαβαίνεις τι είναι να περνάει δίπλα σου αυτοκίνητο με 200 ...:cool:
για να μη ρωτήσω τι λες από μέσα σου εκείνη την ώρα για τον οδηγό.....:rolleyes:!
τέλος πάντων....σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα και καλή τύχη !

Anty12
17/11/2014, 12:56
Από τα μέσα Σεπτέμβρη οι κάμερες στην εγνατία από εθνική μέχρι -σιγουρα- και την έξοδο για Βέροια, έχουν ηλεκτροδοτηθεί και στα δύο ρεύματα, και φλασάρουν άσχημα....προσοχή λοιπόν, ειδικά εκεί στις ευθείες της Κουλούρας

Jo.Da.
03/05/2015, 22:24
Τι πιθανότητες υπάρχουν να μην έχουν φίλμ κι απλά να φλασάρουν;:uplate::cry::D

έντιτ: Περιφερειακή Υμηττού, στη διχάλα για έξοδο Κατεχάκη αριστερά προς έξοδο Καισαριανής...
Το όριο είναι 70km/h?

pipe_smoker
03/05/2015, 23:04

έντιτ: Περιφερειακή Υμηττού, στη διχάλα για έξοδο Κατεχάκη αριστερά προς έξοδο Καισαριανής...
Το όριο είναι 70km/h?

Ναι.
Ή 70 ή 80, αλλά κάτι μου λέει ότι για να ρωτάς μάλλον δε σου κάνει και μεγάλη διαφορά:lol:

Αν φλασάρουν "άσφαιρες" δεν το ξέρω.
Αυτό που ξέρω είναι ότι ο αφεντικός τροχαίος της ΑΟ δεν καταλαβαίνει Παναγία εκτός κι αν σε έχει στείλει ξαδερφοκούμπαρός του οπότε αν σου έρθει καλοφάγωτη.

Α, και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου που θα πας αααααν τυχόν, μην τσιμπήσεις που για να σε ξεφορτωθούν θα σου πουν "πήγαινε στην τροχαία Αττικής Οδού, εκεί μπορεί να σου τη σβήσουν/σου δώσουν πίσω το δίπλωμα" κι άλλα τέτοια όμορφα. Τσάμπα θα τρέχεις, και θα χαραμίσεις μια ολόκληρη μέρα.

Καλά ξεμπερδέματα:beer:

Antonisss
03/05/2015, 23:26
Τι πιθανότητες υπάρχουν να μην έχουν φίλμ κι απλά να φλασάρουν;:uplate::cry::D έντιτ: Περιφερειακή Υμηττού, στη διχάλα για έξοδο Κατεχάκη αριστερά προς έξοδο Καισαριανής... Το όριο είναι 70km/h?

Νομίζω πλέον είναι 80, ήταν 70 και πολύ απλά αστείο για εκείνο το σημείο

pipe_smoker
03/05/2015, 23:34
Νομίζω πλέον είναι 80, ήταν 70 και πολύ απλά αστείο για εκείνο το σημείο

Ε και πάλι τσαρούχωμα θέλει.
Άμα περάσεις με πάνω από 30χλμ από το όριο χέσε μέσα.

Βασικά όσο το συζητάμε μου έρχεται και μένα πιο έντονα στο μυαλό ότι τις τελευταίες φορές που έχω περάσει ήταν 80.
Απλά παλιότερα πέρναγα σχεδόν κάθε μέρα και είχα μάθει απ'έξω και όρια και κάμερες κλπ, ενώ τώρα περνάω πιο σπάνια.

Jo.Da.
03/05/2015, 23:51
Thanks για τις απαντήσεις. Μακάρι να είναι 80 γιατί αν είναι 70 θα φάω το μεγάλο κ@υλί για 2 άντε 3km/h...
Στο κοντέρ είδα 110km/h, άρα 102 με 103 αληθινά...

DrEvil
04/05/2015, 01:06
Thanks για τις απαντήσεις. Μακάρι να είναι 80 γιατί αν είναι 70 θα φάω το μεγάλο κ@υλί για 2 άντε 3km/h...
Στο κοντέρ είδα 110km/h, άρα 102 με 103 αληθινά...

Παλιοτερα (μεχρι το '12) ειχαν τοσο πολλες φωτο να εισαγουν στο συστημα και να αποστειλλουν κλησεις, που τις "φιλτραρανε" και στελνανε μονο στους εξωφθαλμους παραβατες.
Χιλιαδες δισκοι εκεινοι την εποχη, οποτε η "μαριδα" των +20χλμ - +30χλμ την γλυτωνανε.
Τωρα πια δεν ξερω, μα δεν θα ημουν ιδιαιτερα ανησυχος

toyar
04/05/2015, 01:57
τα προστιμα για παραβασεις οριων ταχυτητας ειναι κλιμακωτα αναλογα με τη διαφορα απο το οριο
ας μιλησουν οι πιο διαβασμενοι:D
παντως γινεται κι ενα σχετικο φιλτραρισμα και για μικρες διαφορες δεν ασχολουνται καθολου
τωρα αν σε 80αρι σημειο γραψεις 120 καθαρα γινεσαι πελατης

DrEvil
04/05/2015, 02:12
τα προστιμα για παραβασεις οριων ταχυτητας ειναι κλιμακωτα αναλογα με τη διαφορα απο το οριο
ας μιλησουν οι πιο διαβασμενοι:D
παντως γινεται κι ενα σχετικο φιλτραρισμα και για μικρες διαφορες δεν ασχολουνται καθολου
τωρα αν σε 80αρι σημειο γραψεις 120 καθαρα γινεσαι πελατης

Διαβασμενος, δεν ξερω.
"Γραμμενος" παντως υπηρξα.
Πολλακις. Υπερμετρα.

Τα παρακατω ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα.
Ισως.
Φευγω απο Τροχαια Αττικης Οδου, οπου μολις παρελαβα το μπιλιετακι και παρεδωσα διπλωμα προς αναπαυση σε συρταρι για 6μηνο.
Ειμαι τιγκα στα νευρα, μπαινω απο εισοδο Παιανιας στην εν λογω Οδο και κατευθυνομαι προς το σπιτι, κατευθυνση Περ. Υμηττου.
Λιγο η αυρα, λιγο το οτι ηξερα οτι θα ελαφρωσει κατα πολυ το πορτοφολι, λιγο το οτι ειμαι μαλαξ απο γεννησιμιου, βαλε και το οτι ημουν ακομη συζευγμενος και βαριομουν την μουρμουρα, ειδα κατι αστραπες στους καθρεπτες.
Ενστικτωδως κοιταξα το κοντερ που εγραφε 170+λιγα.
Αφου ανεφερα στον εαυτο μου το ποσο μαλακας ειμαι, αποφασισα να φχαριστηθω πιστακι της Περ. Υμηττου. (καμμενος απο χερι ημουν, ετς & αλλιως)
Θερινη νυχτα λεμε τωρα, εμενα με ακολουθουσαν οι κεραυνοι, μεχρι την εξοδο Παπαγου.
Μετα απο 14 μηνες μου ηρθε μονο για την 1η παραβαση (αλλοι 6 μηνες στερησης+χρηματικο), οι υπολοιποι κεραυνοι ποτε δεν μεταφραστηκαν σε μπιλιετακια.
Σε ερωτηση μου στο αρμοδιο οργανο, που παρελαβε το διπλωμα προς αναπαυση και παλι, μου απαντησε οτι δεν στελνουν σε ολους τους παραβατες, αλλα σε αυτους που το "παρακανουν" μονο.
Ειπαμε, παλια στο Τεξας αυτο.
Τωρα δεν γνωριζω τι γινεται.
Επισης να επαναλαβω πως ολα τα παραπανω αποτελουν προϊον φαντασιας.
Ισως.

zopas
04/05/2015, 10:42
Παιδια δεν πολυπαω τα 2 τελευταια χροναι αττικη οδο, μονο για τον μαστορα στα Σπατα ή προς κορινθο και παντα η βλεονα παιζει 150 και πανω και μερικες φορες διακοσαριζω...δεν εχω δει ομως φλας ποτε να ανοιγουν...λετε να την εχω γλυτωσει;

alex14
04/05/2015, 10:55
Παιδια δεν πολυπαω τα 2 τελευταια χροναι αττικη οδο, μονο για τον μαστορα στα Σπατα ή προς κορινθο και παντα η βλεονα παιζει 150 και πανω και μερικες φορες διακοσαριζω...δεν εχω δει ομως φλας ποτε να ανοιγουν...λετε να την εχω γλυτωσει;

Στις 20 φωτογραφιες παιρνεις δωρο και αλμπουμ

334998

:p

Στον κυριο αξονα της Αττικης οδου δεν εχει και πολλες (νομιζω) αλλα κοψε λιγο γιατι ειναι βαρια η καμπανα

:beer:

pipe_smoker
04/05/2015, 11:04

Αν είναι μέρα δύσκολο να τα δεις. Μόνο των απέναντι βλέπεις που τα έχεις φάτσα κάρτα.

Νύχτα είναι που νομίζεις ότι σου την έχουν πέσει παπαράτσι.

teo_g7
04/05/2015, 11:08
Αν είναι μέρα δύσκολο να τα δεις. Μόνο των απέναντι βλέπεις που τα έχεις φάτσα κάρτα.

Νύχτα είναι που νομίζεις ότι σου την έχουν πέσει παπαράτσι.

Τα χουνε κρυμμένα πίσω απο τις ταμπέλες τα μ@@νια...

pipe_smoker
04/05/2015, 11:18
Τα χουνε κρυμμένα πίσω απο τις ταμπέλες τα μ@@νια...

Ε λογικό είναι ρε συ.

Την πινακίδα σου θέλουν να βγάλουν, όχι να σε τραβήξουν 3D:lol:

Γενικότερα στην Αττική Οδό όπου βλέπετε μαυροπίνακα (αυτό το ψηλό τεράστιο πράγμα που λέει αν έχει γίνει ατύχημα παρακάτω ή είναι κλειστή κάποια λωρίδα κλπ) κόβετε και πηγαίνετε με τα όρια.

Οι περισσότερες κάμερες είναι εκεί πάνω.
ΟΧΙ ΟΛΕΣ!
Έχει κι αλλού. Όπως βγαίνεις από κάποια τούνελ, έχει και κάποιες ξέμπαρκες. Αλλά οι μαυροπίνακες είναι από τα πιο στάνταρ σημεία.

Από μπροστά ο μαυροπίνακας "γράφει" κι από πίσω "σε γράφει":lol:

335003

zephyr1
04/05/2015, 11:30
Πηγαινοντας απο κατεχακη προς αεροδρομιο η καμερες ειναι 2, η πρωτη μετα τα διοδια πριν το πρωτο τουνελ,αυτη ειναι πισω απο της ψιλες ταμπελες θα το καταλαβετε βλεποντας στο αλλο ρευμα την καμερα που ειναι πανω στο διαζωμα και η δευτερη στο τελευταιο τουνελ πριν την παρατεταμενη αριστερη για να βγεις στην μεγαλη ευθεια που αργοτερα παει ευθεια για ραφηνα και δεξια για αεροδρομιο.

Στο ελα ειναι 3, η πρωτη στην μεγαλη ταμπελα απο πισω πριν ακριβως την πρωτη εξοδο για αγια παρασκευη, η δευτερη μετα τα τουνελ γλυκια δεξια ,απεναντι βλεπεις την ταμπελα που λεγαμε πριν να φλασαρει συνεχωςι και η τελευαια ακριβως απεναντι απο τα διοδια εισοδου απο κατεχακη παλι πανω στης ταμπελες.

Εναλακτικα ακολουθηστε ενα ταριφα,αυτος ξερει.

Η πλακα ειναι οτι μπορεις να διακοσαριζεις παντου εκτος απ αυτα τα σημεια,μιλαμε για mega γουδες.

Ζεύκας
04/05/2015, 11:35
Δεν υπάρχει και μια τρίτη στην μεγάλη ευθεία στην Κάντζα; μπροστά από το κτήριο του Άλφα;

zephyr1
04/05/2015, 11:43
Δεν υπάρχει και μια τρίτη στην μεγάλη ευθεία στην Κάντζα; μπροστά από το κτήριο του Άλφα;

ναι ετσι ειναι .απλα ελεγα μονο για περιφερειακη Υμηττου + οτι εκει ειναι 120χλμ. το οριο καπως καλυτερα δλδ ειδικα αμα το μπουρουχι σου/μου τα περναει οριακα.:lol:

Jo.Da.
04/05/2015, 12:27
Στο ελα ειναι 3[...] και η τελευαια ακριβως απεναντι απο τα διοδια εισοδου απο κατεχακη παλι πανω στης ταμπελες..

Α γειά σου!
Όριο στο σημειο ξέρουμε;;;

pipe_smoker
04/05/2015, 12:35
Πηγαινοντας απο κατεχακη προς αεροδρομιο η καμερες ειναι 2, η πρωτη μετα τα διοδια πριν το πρωτο τουνελ,αυτη ειναι πισω απο της ψιλες ταμπελες θα το καταλαβετε βλεποντας στο αλλο ρευμα την καμερα που ειναι πανω στο διαζωμα και η δευτερη στο τελευταιο τουνελ πριν την παρατεταμενη αριστερη για να βγεις στην μεγαλη ευθεια που αργοτερα παει ευθεια για ραφηνα και δεξια για αεροδρομιο.

Στο ελα ειναι 3, η πρωτη στην μεγαλη ταμπελα απο πισω πριν ακριβως την πρωτη εξοδο για αγια παρασκευη, η δευτερη μετα τα τουνελ γλυκια δεξια ,απεναντι βλεπεις την ταμπελα που λεγαμε πριν να φλασαρει συνεχωςι και η τελευαια ακριβως απεναντι απο τα διοδια εισοδου απο κατεχακη παλι πανω στης ταμπελες.

Είμαι 100% σίγουρος αλλά θα πω 99% για παν ενδεχόμενο (τουλάχιστον μέχρι πριν 2 χρόνια περίπου που την έκανα τη διαδρομή σχεδόν κάθε μέρα):D

Η πρώτη, είναι μετά το πρώτο τούνελ, στο δεύτερο μαυροπίνακα που συναντάς. Όριο τα 80.

Η δεύτερη είναι ακριβώς εκεί που περιγράφεις.
Είναι στην έξοδο του τελευταίου τούνελ μετά την κατηφορική παρατεταμένη αριστερή, κι εκεί όριο τα 70 αν θυμάμαι καλά.

Τρίτη (και φαρμακερή) είναι εκεί που λέει ο Μπάμπης, στο μαυροπίνακα λίγο πριν τον Άλφα. Όριο 110, αλλά ανοιχτή καμπή που ετοιμάζεται για την "τελική ευθεία" και πας με όσα. Εκεί την είχα τσιμπήσει εγώ με το αυτοκίνητο και πήγαινα με 190-210 δε θυμάμαι ακριβώς.

Και τέλος προσοχή φτάνοντας στην ευθεία προς το Αεροδρόμιο, κάνει μια εσοχή πριν τις αφίξεις και την έχουνε στημμένη συχνά πυκνά με ραντάρ.
Το όριο 80 νομίζω και μπορείς κάλλιστα να πηγαίνεις με 120 γιατί είναι ευθεία ατελείωτη.

Στην ίδια διαδρομή προς τα πίσω έχει 4.

Η πρώτη είναι η αντίστοιχη με αυτή του Άλφα, μόνο που όπως έρχεσαι θα τη συναντήσεις πολύ πριν φτάσεις στον Άλφα. Όριο 110 κι εκεί, ευθεία κάργα, πάλι σε μαυροπίνακα.

Δεύτερη πολύ ύπουλη, είναι μετά την ανηφορική παρατεταμένη δεξιά (που στο πήγαινε ήταν η κατηφορική παρατεταμένη αριστερή που είπαμε), τελειώνοντας η ανηφόρα αρχίζει καμπή αριστερή και μπαίνεις τούνελ και με το που βγεις καπάκι βλέπεις το μαυροπίνακα. Πάλι 70 αν θυμάμαι το όριο. Είναι η κάμερα που βλέπω να αστράφτει περισσότερο απ'όλες όταν είμαι από την άλλη πλευρά.

Τρίτη, κάνει μπαμ, δε θυμάμαι ακριβώς σε ποιό ύψος, νομίζω εκεί που είναι οι πρώτες στο πήγαινε. Είναι ένα καυλιτζέκι που εξέχει και είναι πάνω στις μπαριέρες. Όριο εκεί νομίζω 80.

Τέταρτη και τελευταία, δίπλα από τα διόδια εκεί που "τελειώνει" η ΑΟ πριν τη διχάλα κι αυτή πάνω σε μαυροπίνακα. Εκεί που την πάτησε ο φίλος παραπάνω και το όριο είναι μάλλον 80 πλέον.
Και αυτή όταν είσαι στα διόδια αν την προσέξεις φλασάρει πολύ συχνά.

Αυτά.

Κοιτάχτε μην πάτε και κοκκαλώνετε πριν τις κάμερες και σας τη φορέσει κανείς από πίσω κι έχω το κρίμα στο λαιμό μου:p

pipe_smoker
04/05/2015, 12:37
Α γειά σου!
Όριο στο σημειο ξέρουμε;;;

Χαλάρωσε λέμε και μή χάνεις τον ύπνο σου.

80 πρέπει να το έχουν κάνει, είμαι σχεδόν σίγουρος.
Όταν ξαναπεράσω θα ενημερώσω.

Άμα είναι να μην μπορείς να κοιμηθείς για τους επόμενους 4-12 μήνες που είναι να σου έρθει η κλήση (αν σου έρθει), τράβα μια βόλτα να σιγουρευτείς.

Jo.Da.
04/05/2015, 12:47
Οκ κουμπωνω το prezolon μου...:lol:
Κομπλέ είμαι μωρέ. Χθές βραδυ σπάστηκα λιγάκι με την πάρτη μου. 500+ χλμ βολταράκι με τη γυναίκα μετά από 11 μήνες (εγκυμοσύνη), με ωραία τοπία, καλή παρέα, ιδανικό τσιμπούσι και πριν φτάσω σπίτι σκάει το φλασάρισμα. Επιπρόσθετα καθαρίζω τη ζελατίνα από το agv κράνος της γυναίκας (2 φορές φορεμένο, η 1η πριν 10 μερες) και παρατηρώ πως έχει σκασει το anti fog. Οπότε ψάχνω να βρω ποιος είναι επίσημος αντιπρόσωπος, να δω τι γίνεται με την εγγύηση.

Μοτοτζιαροψυθεραπεία...:p

eko
04/05/2015, 13:03

Το όριο είναι 70km/h?

Τα προστιμα ερχονται, αργουν λιγο αλλα καποια στιγμη σε καλουν

Το οριο στο σημειο που λες ειναι 80 km/h

gior-gos
04/05/2015, 13:14
Το 2013 που ειχα μαζεψει αρκετες ειχα παει στην τροχαια Α.Ο. και περιμενοντας να μιλησω με τον διοικητη ειχα πιασει κουβεντα με 2 - 3 τροχαιους που καθοντουσαν στην εισοδο. Μου ειπαν λοιπον οτι :
- καποιες φορες οι κλησεις δεν αποστελλονται ποτε στους παραβατες επειδη δεν εχουν χαρτι για να τυπωσουν τις φωτογραφιες
- η χωρητικοτητα της καρτας μνημης των καμερων ειναι 1000 φωτογραφιες / μερα (1000 φωτογραφιες συνολικα - οχι 1000 φωτογραφιες ανα καμερα)
- ανοχη υπαρχει. Αν θυμαμαι καλα 20 ή 30 χλμ
Την πρωτη μερα που πηγα στην τροχαια Α.Ο. ο διοικητης "ελειπε". Την δευτερη μερα τον ειδα. Του μιλησα πολυ ομορφα (χωρις σαλια ομως - ανθρωπινα) και μου εσβησε καποιες. Επισης μου χαρισε το διπλωμα (το διπλωμα μου το ειχαν χαρισει και παλιοτερα οταν ειχα φαει μια κληση απο καμερα παλι στο Γαρδικι Θεσπρωτιας). Επισης, με δικη του πρωτοβουλια, μου προτεινε να πηγαινω καθε 10 μερες για να μου αλλαζει τις ημερομηνιες των κλησεων ωστε να τις πληρωνω λιγες λιγες (κατι που αρνηθηκα ευχαριστωντας τον και του προτεινα σαν ανταλλαγμα να μου σβησει 1 κληση ακομη - το οποίο και δεχτηκε). Στην δική μου περιπτωση ο δίκας ξηγηθηκε ενταξει. Ειχα φαει πολλες ομως σε διαστημα 1 χρονου και μου ηρθαν ολες μαζεμενες. Αν μιλαγαμε για 1 - 2 κλησεις, ουτε εγω θα πηγαινα για να τον δω (θα τις πληρωνα και θα το βουλωνα) αλλά ουτε κι αυτος θα δεχοταν να με δει.
Επισης, απο το καλοκαιρι του 13 και μετα, ειχα παρατηρησει στο πρωτο τουνελ μπαινοντας απο Κατεχακη με κατευθυνση αεροδρομιο οτι υπαρχει και καμερα που σε φωτογραφιζει απο μπροστα (προφανως η μηχανη δεν κινδυνευει σ αυτη την περιπτωση).
Η Α.Ο. ειναι δρομαρα αλλα δε σηκωνει μαγκιες. Μονο με γρηγορο μηχανακι και με αναδιπλουμενη ή καθολου πινακιδα.

g_m900
04/05/2015, 16:05
Οκ κουμπωνω το prezolon μου...:lol:
Κομπλέ είμαι μωρέ. Χθές βραδυ σπάστηκα λιγάκι με την πάρτη μου. 500+ χλμ βολταράκι με τη γυναίκα μετά από 11 μήνες (εγκυμοσύνη), με ωραία τοπία, καλή παρέα, ιδανικό τσιμπούσι και πριν φτάσω σπίτι σκάει το φλασάρισμα. Επιπρόσθετα καθαρίζω τη ζελατίνα από το agv κράνος της γυναίκας (2 φορές φορεμένο, η 1η πριν 10 μερες) και παρατηρώ πως έχει σκασει το anti fog. Οπότε ψάχνω να βρω ποιος είναι επίσημος αντιπρόσωπος, να δω τι γίνεται με την εγγύηση.

Μοτοτζιαροψυθεραπεία...:p

Γιανναρε εμενα με ...φλασαρε στην περιφερειακη με κατευθυνση προς Αγ.Παρασκευη.
Η πρωτες μετα τα διοδια στην Κατεχακη που ειναι πανω στις ταμπελες.
Το 2011 τωρα αυτο...
περασα με 185 και...φλαααααααααας !!! Παρτααααααα!!!

Ακομα ομως δεν εχει ερθει τιποτα.

Λες να μην μας πιανει τους Καρδιτσιωτες???

Jo.Da.
04/05/2015, 20:31
Οι Καρδιτσιώτες έχουμε φυσικό αντι-ραντάρ...:lol:
Γιώργη αν δε με πάρουν τηλ ως τα μέσα Ιουλίου θα δω αν επαληθεύεται ο κανόνας!!!:beer: