Σύνδεση

View Full Version : Καμερες ασφ. Αττικής Οδού 4/1/13

Σελίδες : [1] 2 3

nicksior
04/01/2013, 10:45
Καθημερινά κάνω τη διαδρομή έξοδος-είσοδος Δουκ. Πλακεντίας - Περιφ. Υμηττού , πρωί – απόγευμα.
Χθες το απόγευμα τα φλας στις κάμερες άστραφταν συνεχώς.. Δεν το είχα παρατηρήσει άλλη φορά!
Μεγάλη προσοχή λοιπόν στα όρια ταχύτητας…

RizlaPlusPlus
04/01/2013, 11:02
Κι εγω κανω το ιδιο με κρυμμενη πινακιδα και μου συμβαινει καθε μερα σχεδον απο τα μεσα του Δεκεμβρη! Σε σημειο που βλεπω τα φλας να αστραφτουν και στους μπροστινους... Το νου σας!

pipe_smoker
04/01/2013, 11:22
Καθημερινά κάνω τη διαδρομή έξοδος-είσοδος Δουκ. Πλακεντίας - Περιφ. Υμηττού , πρωί – απόγευμα.
Χθες το απόγευμα τα φλας στις κάμερες άστραφταν συνεχώς.. Δεν το είχα παρατηρήσει άλλη φορά!
Μεγάλη προσοχή λοιπόν στα όρια ταχύτητας…

Ήθελα με το που έφτασα αεροδρόμιο να μπω από το κινητό και να ανοίξω θρεντ και να πω "παιδιά το νου σας, το φλας έχει πάει σύννεφο" αλλά λέω θα με πουν τρελό. Μέχρι κι εγώ με νόμιζα για τρελό.
Τι πράγμα ήταν αυτό ρε????? Ο Χριστός και η Παναγία!!! Αυτές δεν τράβαγαν φωτογραφίες, βίντεο τράβαγαν.

ΥΓ. Περιμένω όπου να'ναι να μου έρθει και το φιρμάνι να πάω να παραδώσω το δίπλωμα γαμώ το μ&%$#@ί που τους ξέρναγε.

RizlaPlusPlus
04/01/2013, 11:35
Ήθελα με το που έφτασα αεροδρόμιο να μπω από το κινητό και να ανοίξω θρεντ και να πω "παιδιά το νου σας, το φλας έχει πάει σύννεφο" αλλά λέω θα με πουν τρελό. Μέχρι κι εγώ με νόμιζα για τρελό.
Τι πράγμα ήταν αυτό ρε????? Ο Χριστός και η Παναγία!!! Αυτές δεν τράβαγαν φωτογραφίες, βίντεο τράβαγαν.

ΥΓ. Περιμένω όπου να'ναι να μου έρθει και το φιρμάνι να πάω να παραδώσω το δίπλωμα γαμώ το μ&%$#@ί που τους ξέρναγε.

Εχω να κανω μια προταση εδω, αλλα δε νομιζω οτι ειναι σωστο να την κανω δημοσια...

pipe_smoker
04/01/2013, 11:46
Εχω να κανω μια προταση εδω, αλλα δε νομιζω οτι ειναι σωστο να την κανω δημοσια...

Να με βρίσεις θες?

Στείλε μου πμ.

Cpt. Haddock
04/01/2013, 12:04
φακ...:a37:

sniper
04/01/2013, 12:06
φακ...:a37: Eννίοτε..

MG-KTiNoS
04/01/2013, 12:07
Να με βρίσεις θες?

Στείλε μου πμ.

http://www.youtube.com/watch?v=FutFDU_eK08

http://www.youtube.com/watch?v=3j1ihzMWxg0
Μπα...

αυτόματο και μάνιουαλ !
:D

pipe_smoker
04/01/2013, 12:41
http://www.youtube.com/watch?v=FutFDU_eK08

http://www.youtube.com/watch?v=3j1ihzMWxg0
Μπα...

αυτόματο και μάνιουαλ !
:D

Βρες μου και για το αυτοκίνητο να σε κάνω εικόνισμα :cry:

Η μηχανή μου και να θέλω δεν πάει τόσο :bawl:

nicksior
04/01/2013, 13:31
Γνωρίζει κανείς αν στέλνουν τις φωτογραφίες σπίτι?

Γιατί συνεπιβάτης με γόβα στιλέτο και ξανθό μαλί μέχρι τη σέλα ... Δύσκολα θα πείσω τη γυναίκα μου πως πρόκειται για το φίλο μου τον Μπάμπη..:look:

devil's animal
04/01/2013, 13:37

Γιατί συνεπιβάτης με γόβα στιλέτο και ξανθό μαλί μέχρι τη σέλα ... Δύσκολα θα πείσω τη γυναίκα μου πως πρόκειται για το φίλο μου τον Μπάμπη..:look:

εκτος αν την πεισεις οτι ανοιξε το τριωδιο νωριτερα ή οτι ο Μπαμπης το γυρισε και τον πηγαινες στο αγορι του γιατι εμεινε με το 'ρδελο το ευρωπαϊκο ο κακομοιρος...:p

nicksior
04/01/2013, 13:42
εκτος αν την πεισεις οτι ανοιξε το τριωδιο νωριτερα ή οτι ο Μπαμπης το γυρισε και τον πηγαινες στο αγορι του γιατι εμεινε με το 'ρδελο το ευρωπαϊκο ο κακομοιρος...:p

"Διάβολε" Δεν κάνω πλάκα! Ξέρεις αν στέλνουν τις φωτο?

Ευρωπαικό έχω! (όλες το προτιμούν)

HelenKoR
04/01/2013, 13:46

Να εύχεσαι να είναι διακριτική και να μην ανοίξει την αλληλογραφία σου...

devil's animal
04/01/2013, 13:46

ουτε εγω κανω πλακα...(πραγματικες δικαιολογιες εννιοτε απο "καμμενους")..

νομιζω (χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος και ουτε να θελω να μαθω ποτε), οτι σου ερχεται απλα μια ειδοποιηση να πας απο εκει για να σου τις δειξουν τις φωτο...
αλλα καλο θα ηταν για το επομενο τριμηνο να εχεις στο νου σου να ανοιγεις αποκλειστικα και μονο εσυ την αλληλογραφια του σπιτιου...:p

nicksior
04/01/2013, 13:51
Δεν μπορώ να καταλάβω..
Εδώ ο άλλος σκοτώνει - ληστεύει - βιάζει κλπ...
Και δεν δείχνουν τη φάτσα του στα κανάλια και αλλού..

Εμένα θα με δώσουν στεγνά ?? για 30 - 40 χιλιομετράκια παραπάνω?

Που είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα ρεεεε?

HelenKoR
04/01/2013, 13:52
αλλα καλο θα ηταν για το επομενο τριμηνο να εχεις στο νου σου να ανοιγεις αποκλειστικα και μονο εσυ την αλληλογραφια του σπιτιου...:p

Ή να φροντίσει απο δω και στο εξής να είναι νόμιμος. ;)

nicksior
04/01/2013, 13:55
Ή να φροντίσει απο δω και στο εξής να είναι νόμιμος. ;)

Εσύ .. Κορίτσι με φαίνεσε.. τι εννοείς νόμιμος ? να πηγαίνω με 70 ή μήπως κάτι άλλο?

pipe_smoker
04/01/2013, 13:56

Εμένα μου ήρθε ραβασάκι στο σπίτι να παρουσιαστώ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου για "περαίωση τροχονομικής παράβασης"... Εκεί μου έδειξαν τη φωτό. Από Αττική Οδό κι εμένα.

Οπότε άμα δει το ραβασάκι η γυναίκα σου πες της ότι χτύπησες καμιά γριά κι άμα τρομάξει και αρχίσει να κλαίει, πες της "Έλα ηρέμησε. Άμα σου έλεγα την αλήθεια χειρότερα θα έκανες" :tooth:

Σοβαρά μιλάω όμως. Μάλλον θα φάγανε κάμποσες αγωγές όταν/εάν στέλνανε τις φωτό σπίτι γι'αυτό το λόγο οπότε το έκοψαν και στέλνουν μόνο ειδοποίηση.

Α, εγώ υπέγραψα μια δήλωση για να κρατήσω εγώ τη φωτό κι όχι εκείνοι. Για άλλους λόγους εγώ όμως. Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο και να της βάλεις φόκο εννοείται με το που βγεις από το τμήμα. Πού ξέρεις, μπορεί άμα γεμίζουν τα συρτάρια τους μετά απο καιρό να σου τη στέλνουν σπίτι σαν αναμνηστικό.

vaska
04/01/2013, 13:58
Δεν μπορώ να καταλάβω..
Εδώ ο άλλος σκοτώνει - ληστεύει - βιάζει κλπ...
Και δεν δείχνουν τη φάτσα του στα κανάλια και αλλού..

Εμένα θα με δώσουν στεγνά ?? για 30 - 40 χιλιομετράκια παραπάνω?

Που είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα ρεεεε?

Δίπλα δίπλα με της γυναίκας σου :bawl::bawl:.

Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη που και που, και αν ο νοικοκύρης είναι τόσο καλός που ποτίζει εκτός του δικού του κήπου και ξένους, καλά θα κάνει να μη βγάζει το κράνος όταν μπαίνει στο σπίτι και μέχρι να σιγουρευτεί ότι δεν θα ξεσπάσει μπόρα.

nicksior
04/01/2013, 14:02
pipe_smoker

Σ'ευχαριστώ φίλε. Βέβαια εύχομαι να μη μου τύχει αλλά μου έφυγε ένα άγχος.

Βλέπεις το αβαταρ μου είναι "μύθος" Στη πραγματικότητα δεν είμαι τόσο cool...

Κοίτα να δεις τι μπορεί να συμβεί στα καλά καθούμενα...:confused:

HelenKoR
04/01/2013, 14:02
Δίπλα δίπλα με της γυναίκας σου :bawl::bawl:.

Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη που και που, και αν ο νοικοκύρης είναι τόσο καλός που ποτίζει εκτός του δικού του κήπου και ξένους, καλά θα κάνει να μη βγάζει το κράνος όταν μπαίνει στο σπίτι και μέχρι να σιγουρευτεί ότι δεν θα ξεσπάσει μπόρα.

:lol: Έχει πλάκα όμως αυτή η ολιγόλεπτη αγωνία.

-------------------
Εννοώ αυτό που γράφω. Νόμιμος. :wave2:

Ζεύκας
04/01/2013, 14:04
ο Μπαμπης το γυρισε και τον πηγαινες στο αγορι του γιατι εμεινε με το 'ρδελο το ευρωπαϊκο ο κακομοιρος..

Μπορείς να λες ό,τι θες για τη σεξουαλικότητά μου, όχι όμως για την αξιοπιστία του ματρακά μου. ΒΡΟΝΤΑΚΑ

devil's animal
04/01/2013, 14:09
Εσύ .. Κορίτσι με φαίνεσε.. τι εννοείς νόμιμος ? να πηγαίνω με 70 ή μήπως κάτι άλλο?

εννοει να πηγαινεις με τα ορια του δρομου...
ο νομος περι μοιχειας εχει καταργηθει απο το 1982, επι Ανδρεα...

nicksior
04/01/2013, 14:09
:lol: Έχει πλάκα όμως αυτή η ολιγόλεπτη αγωνία.

-------------------
Εννοώ αυτό που γράφω. Νόμιμος. :wave2:

Βρες μου εσύ έναν νόμιμο που ΔΕΝ.... ΠΟΤΕ... να σε παραδεχτώ!

devil's animal
04/01/2013, 14:12
Μπορείς να λες ό,τι θες για τη σεξουαλικότητά μου, όχι όμως για την αξιοπιστία του ματρακά μου. ΒΡΟΝΤΑΚΑ

'νταξει τσωπα, τσωπα...:a9::a9:
σε ποιο συνεργειο τον εχεις τον ματρακα σου αυτη την περιοδο?? στου ηλεκτρολογου ή στου μηχανικου??

HelenKoR
04/01/2013, 14:24
nicksior ελπίζω η γυναίκα σου να μην διαβάζει moto.gr :lol:

papadon
04/01/2013, 15:09
Το νου σας!!!!!big brother is watching you..

nicksior
04/01/2013, 15:56
nicksior ελπίζω η γυναίκα σου να μην διαβάζει moto.gr :lol:

Ευτυχώς όχι. :lol:

Αν και δεν την αλλάζω με καμία ..

Οσο υπάρχουν πόδια σαν κι αυτά στο αβαταρ σου..

Περιστασιακά ξεπερνώ τα όρια...

Ταχύτητας ε?

pipe_smoker
04/01/2013, 16:37
Χαμος αυτη τη στιγμη στην αττικη οδο. Αστραφτει ο τοπος.

sniper
04/01/2013, 16:38
Χαμος αυτη τη στιγμη στην αττικη οδο. Αστραφτει ο τοπος. Πίπα...

Antonisss
04/01/2013, 17:24
Λέτε να χαμηλώσανε το όριο το οποίο ενεργοποιεί την κάμερα? Ναι μεν έχει κάτι γελοία όρια στην Περιφερειακή Υμηττού, όπως 70, αλλά συνήθως παίζει το +40....Αλλά αν μου λέτε ότι βαράνε για ψύλλου πήδημα, τότε we sat the boat...

pipe_smoker
04/01/2013, 18:11
Πίπα...

Φακ ο ενας, πιπα ο αλλος....

Καταλαβα...

Αντε βρε, καμια βολτούλα για περπάτημα να κανονίσουμε να πάμε να αναπνεύσουμε λίγη αιθάλη να ανοίξουν και τα πλεμόνια μας!

anwrimos
04/01/2013, 19:53
Βρισκομουν σε μαγαζι φιλου και βλεπαμε καρφι την καμερα της περιφερειακης που βρισκεται στο ρευμα προς Ελευσινα στο σημειο ακριβως που περναει πανω απο το Σταυρό. Σε διαστημα 5 λεπτων αστραψε τουλαχιστον 10 φορες. Δεν ξερω αν πεσανε τα ορια η κατι αλλο αλλα μεγαλη προσοχη, δεν ειναι καιρος για ραβασακια και διπλωματα... Η αδερφη μου και ο γαμπρος μου την πατησανε ηδη, αστραψε και στους 2 πριν 3-4 μερες και αναμενουμε τη συνεχεια του δραματος...

dmf
04/01/2013, 20:01
θα έπεσε καμιά μίζα για να τους βάλουν φιλμ.

astroman76
04/01/2013, 22:35
ειναι ο μονος δρομος που θημηζει Ευρωπη αρα καλος δεχτηκαμε και τα ευρωπαικα ορια ταχητητας....

pipe_smoker
04/01/2013, 23:29
θα έπεσε καμιά μίζα για να τους βάλουν φιλμ.

Ή δεν εισέπραξαν τα αναμενόμενα από τα μπλόκα των Χριστουγέννων και κοιτάνε να ρεφάρουν.

ΥΓ. Ραντεβουδάκι στο παρόν thread σε κανά τρίμηνο να δούμε πιει έλαβαν ραβασάκι τελικά. Υπερατού με τα διπλώματά μας θα παίζουν οι τσέοι να μου το θυμηθείτε.

Antonisss
05/01/2013, 09:13
Αν κάνουν και τρίμηνο για να τις παραδώσουν τότε όντως έχει πέσει σύρμα για φράγκα... Συνήθως ήταν κάνα εξάμηνο...

endopandou
05/01/2013, 10:05
Να κόψετε κύριοι! Να πάτε σιγά!
(έτσι θα σταματήσω να είμαι ο μόνος :a31: που πάω με 80 επειδή στρώνω το 'ρδέλο :a018:)

Οι κάμερες πλέον ρυθμίστηκαν στα +12χλμ πάνω απο το όριο απο ότι μου είπε γνωστός, δεν έχω διασταυρώσει όμως αν αληθεύει.

σημ. Αττική οδός και πινακιδάτα μοτά είναι μπαντ κομπινέισον... :nono:
κι άλλη. Η ανάκληση δεν αφορά μόνο σε μοτά αλλά και σε βάσεις πινακίδων... ξυπνήστε...
κι άλλη. Ξενοπήδημα με πινακίδα καμαρωτή απάνου στο μοτοσακό??????? Καμάρι μου...:cry:

Billymuse
05/01/2013, 12:18
ειναι ο μονος δρομος που θημηζει Ευρωπη αρα καλος δεχτηκαμε και τα ευρωπαικα ορια ταχητητας....

+100

georgeIII
05/01/2013, 13:46
πριν κανα δυο μηνες περασα τα διοδια στο ζευγολατιο και μαζι με μενα περασε ενα ακομα αυτοκινητο χωρις να πληρωσει, το οποιο με προσπερασε κιολας. Τον ειχα περιπου στα 10 μετρα μπροστα μου και τα νουμερα της πινακιδας δεν φαινοντουσαν. κοιταξα τον καθρευτη για να δω πισω και κοιτωντας μπροστα παλι και τα νουμερα του φαινοντουσαν .... τωρα τι κολπο ειχε κανει.... Εκανα Μ@λ@κια που δεν τον ρωτησα ...

AUFGEBRACHT
05/01/2013, 15:55
πριν κανα δυο μηνες περασα τα διοδια στο ζευγολατιο και μαζι με μενα περασε ενα ακομα αυτοκινητο χωρις να πληρωσει, το οποιο με προσπερασε κιολας. Τον ειχα περιπου στα 10 μετρα μπροστα μου και τα νουμερα της πινακιδας δεν φαινοντουσαν. κοιταξα τον καθρευτη για να δω πισω και κοιτωντας μπροστα παλι και τα νουμερα του φαινοντουσαν .... τωρα τι κολπο ειχε κανει.... Εκανα Μ@λ@κια που δεν τον ρωτησα ...

Bond...James Bond

278378

georgeIII
05/01/2013, 16:30
Bond...James Bond

278378

χαχαχαχα αυτο σκεφτηκα και εγω!!! αλλα αληθεια ειμαι πολυ σιγουρος στο τι ειδα... αλλα να τον ρωταγα τι ;; "ρε φιλε πως εκανες αυτο το κολπο με τις πινακιδες???" σιγα μην μου ελεγε τρελο τηα με εβγαζε

pipe_smoker
05/01/2013, 17:04
Το ιδιο βιολι και τωρα. Αστραποβροντα λεμε.

Υγ. Κουφαλιτσες live ενημερωση. Ποιος τη χαρη σας :D

bulmont
05/01/2013, 17:42

ΛΑΚ

vaska
05/01/2013, 18:28
Το ιδιο βιολι και τωρα. Αστραποβροντα λεμε.

Υγ. Κουφαλιτσες live ενημερωση. Ποιος τη χαρη σας :D

μπλα μπλα μπλα ενώ έχετε τη λύση μπροστά σας. Θα πάρει κάποιος τον Σκοπευτή του φλόρουμ δικάβαλο, αυτός θα έχει μαζί του "το εργαλείο" και θα τις τσακίσει μία προς μία τις παλιοκάμερες. Σφαίρες δώστε του ακριβώς όσες είναι οι κάμερες ξέρει καλό σημάδι.

Υ.Γ.

Αν δεν τα καταφέρει αυτός, ανεβαίνω εγώ και καθαρίζω με αεροβόλο ή σφεντόνα :bawl::bawl:

pipe_smoker
06/01/2013, 02:05
μπλα μπλα μπλα ενώ έχετε τη λύση μπροστά σας. Θα πάρει κάποιος τον Σκοπευτή του φλόρουμ δικάβαλο, αυτός θα έχει μαζί του "το εργαλείο" και θα τις τσακίσει μία προς μία τις παλιοκάμερες. Σφαίρες δώστε του ακριβώς όσες είναι οι κάμερες ξέρει καλό σημάδι.

Υ.Γ.

Αν δεν τα καταφέρει αυτός, ανεβαίνω εγώ και καθαρίζω με αεροβόλο ή σφεντόνα :bawl::bawl:

Θα πρέπει να κάθεται ανάποδα όμως για να μπορεί να τις ντουφεκάει. Ή έστω πλάγια όπως οι γιαγιάδες ή οι παππούδες στα γαϊδούρια :lol:

Σήμερα δεν πέρασα από τα αυτόματα γκισέ επίτηδες μπας και βγάλω κανά λαβράκι από το πουθενά. Λέω της διοδιούς "Αστράφτουν σαν τρελές οι κάμερες εδώ και δυο τρεις μέρες. Τι γίνεται?" και μου λέει "Γίνανε πολλά ατυχήματα τον τελευταίο καιρό γι'αυτό" :a31: :moutza:
Ήλπιζα να πετύχω κανάν έμπειρο τύπο να μου πει "Μην ψαρώνεις αδερφέ. Τα φλας δοκιμάζουνε γιατί παντρεύεται ο γιος ενός υπουργού και θα τις ξηλώσουν να τις πάνε στην εκκλησία" αλλά δεν....

Κατά πως φαίνεται θα συνεχιστεί το τροπάρι. Εγώ Αττική Οδό τέλος μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Προχθές μου ήρθε να δαγκώσω το τιμόνι από τα νεύρα μου. Νευρικό κλονισμό πήγα να πάθω που έβλεπα άδειο δρόμο μπροστά, με προσπερνούσαν κάτι χελώνες δεξιά στα χωράφια, κι εγώ πήγαινα με 10-20 χλμ πάνω από το όριο μη μου πάρουν κανά δίπλωμα πάλι, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαρτί να πάω να το παραδώσω για την προηγούμενη που έφαγα το καλοκαίρι. Στο τέλος πιο πολύ καιρό θα περνάει το δίπλωμά μου σε κάποιο συρτάρι τμήματος παρά στο πορτοφόλι μου :cry::cry::cry:

almat
19/01/2013, 19:32
δεν παλευονται εκει στην αττικη οδο...
πηρα 1η κληση (για μαιο του 2012) τον οκτωβριο 2012, 111χλμ σε οριο 70χλμ, 350 ευρω κι αφαιρεση διπλωματος 2 μηνες.
πηρα 2η κληση (για μαιο του 2012) τον γεναρη 2013, 112χλμ σε οριο 70χλμ, 350 ευρω κι αφαιρεση διπλωματος.
απο παραμονη πρωτοχρονιας η αττικη οδος αστραφτει σαν χριστουγεννιατικο δενδρο.. ακομα και τωρα που περασαν οι γιορτες...
μια μερα ξεχαστηκα, κι ενω ξερω ακριβως που βρισκονται οι καμερες, περασα απο μια με ταχυτητα 140... φυσικα κι ελαμψε ο τοπος..

πραγματικα δεν ξερω τι να κανω... ειναι ενας δρομος που πραγματικα πρεπει να σκεφτεσαι να μην τρεχεις... κι ομως εχουν βαλει καμερες παντου και σκοπευουν ολο το 2013 να τις εχουν σε λειτουργια...

almat
19/01/2013, 19:44

οχι δεν τις στελνουν σπιτι... 2 φορες που ελαβα, ηρθε περιπολικο στο σπιτι να παραδωσει την "προσκληση" να παρευρεθω στο ΑΤ της περιοχης μου για να περαιωσω τροχονομικη παραβαση... και τις 2 φορες δεν ημουν εκει να τις παραλαβω, την 1η φορα βρηκα την προσκληση στο γραμματοκιβωτιο, την 2η τοιχοκολλημενη στην πορτα.. πας εκει και σου ανοιγουν τις φωτο... τις οποιες μπορεις να παρεις μαζι σου εφοσον συμπληρωσεις μια αιτηση!

viper1
19/01/2013, 21:27

δεν τις στελνουν.σε παιρνουν τηλεφωνο απο το τμημα τις βλεπεις και σου αρεσουν δεν σου αρεσουν σου κοβουν επιτοπιος την κληση

Antonisss
20/01/2013, 09:23
Σε μένα θυμάμαι ο αστυνομικός στο ΑΤ μου είχε πει ότι στην 3η φορά που θα κάνεις την ίδια παράβαση σου αφαιρούν το δίπλωμα και ξαναδίνεις εξετάσεις μετά από 6 μήνες. Μου χε κάνει εντύπωση, το έψαξα αλλά για τη συγκεκριμένη παράβαση του ορίου ταχύτητας δεν ίσχυε. Ίσχυε για κόκκινο νομίζω, για στοπ, για αναστροφή σε αυτοκινητόδρομο και ίσως καναδυο ακόμα, αλλά όχι γι αυτό. Όποιος παθών επισκεφτεί ΑΤ ξανά, ας το ρωτήσει να είναι/είμαστε σίγουροι

Kostas2B
20/01/2013, 09:47
Να ξέρετε ότι ναι μεν μπορεί οι κάμερες να γράφουν συνέχεια και να φωτογραφίζουν,αλλά δεν έρχονται όλες οι κλήσεις στους παραβάτες. Ενα ποσοστό γύρω στο 25% των κλήσεων στέλνεται στα σπίτια. Οι υπόλοιπες δεν φτάνουν γιατί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι πολλές και η υπηρεσία της Αστυνομίας δεν εχει ουτε το χρόνο αλλά ουτε και πληρότητα προσωπικού για να ασχοληθεί!

grharris
20/01/2013, 09:58
Να ξέρετε ότι ναι μεν μπορεί οι κάμερες να γράφουν συνέχεια και να φωτογραφίζουν,αλλά δεν έρχονται όλες οι κλήσεις στους παραβάτες. Ενα ποσοστό γύρω στο 25% των κλήσεων στέλνεται στα σπίτια. Οι υπόλοιπες δεν φτάνουν γιατί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι πολλές και η υπηρεσία της Αστυνομίας δεν εχει ουτε το χρόνο αλλά ουτε και πληρότητα προσωπικού για να ασχοληθεί!

Από που το ξέρουμε αυτό? Έχουμε insider?

viper1
20/01/2013, 12:36
Σε μένα θυμάμαι ο αστυνομικός στο ΑΤ μου είχε πει ότι στην 3η φορά που θα κάνεις την ίδια παράβαση σου αφαιρούν το δίπλωμα και ξαναδίνεις εξετάσεις μετά από 6 μήνες. Μου χε κάνει εντύπωση, το έψαξα αλλά για τη συγκεκριμένη παράβαση του ορίου ταχύτητας δεν ίσχυε. Ίσχυε για κόκκινο νομίζω, για στοπ, για αναστροφή σε αυτοκινητόδρομο και ίσως καναδυο ακόμα, αλλά όχι γι αυτό. Όποιος παθών επισκεφτεί ΑΤ ξανά, ας το ρωτήσει να είναι/είμαστε σίγουροι

με όριο 110 με πήρε φοτό η κάμερα με 147 χλμ 350 ευρώ και κράτηση διπλώματος για 2 μήνες.Για το δίπλωμα έρχεται άλλη ειδοποίηση μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.Εγώ πήγα στην τροχαία αττικής και μου έσβησαν την κράτηση διπλώματος αλλά πλήρωσα κανονικά το πρόστιμο(τα μισά αν το πληρώσεις σε 10 ημέρες)

viper1
20/01/2013, 12:39

αν δεν κάνω λάθος κάποια(ες) μέρες τις εβδομάδας είναι τροχονόμος στα γραφεία της αττικής οδού και κάνει βεβαίωση της παράβασης

Antonisss
20/01/2013, 14:18
με όριο 110 με πήρε φοτό η κάμερα με 147 χλμ 350 ευρώ και κράτηση διπλώματος για 2 μήνες.Για το δίπλωμα έρχεται άλλη ειδοποίηση μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.Εγώ πήγα στην τροχαία αττικής και μου έσβησαν την κράτηση διπλώματος αλλά πλήρωσα κανονικά το πρόστιμο(τα μισά αν το πληρώσεις σε 10 ημέρες)

To γνωρίζω αυτό, παθών είμαι και γω, αυτά μου το είπε ο υπεύθυνος αστυνομικός όταν πήγα να παραλάβω την κλήση και επειδή είχα κάνει την ίδια διαδρομή 4 φορές με την ίδια πάνω κάτω ταχύτητα είχα τρομοκρατηθεί, περίμενα να έρθουν άλλες 3-4. Ευτυχώς δεν ήρθε καμιά, αλλά επέμενε σε αυτόν με την αφαίρεση και τις εξετάσεις που μπήκα να το ψάξω αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό

pipe_smoker
20/01/2013, 14:36

Ναι. Τον Russell Crowe :ninja:

Ακόμα κι αν ήταν κάποιος του τμήματος τροχαίας Α.Ο. και σου το επαλήθευε (άλλη δουλειά δεν είχε αλλά λέμε τώρα) θα το ρίσκαρες να βλέπεις τα φλας να σε τραβάνε αβέρτα κουβέρτα και να λες "Έλα μωρέ, 25% πιθανότητες έχω να μου έρθει"? (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα φυσικά)

Τα πράγματα είναι απλά. Αν μιλάμε για μοτό υπάρχουν κάποιοι τρόποι να κρύψει κάποιος την πινακίδα του χωρίς το τεράστιο ρίσκο που θα είχε να το κάνει αυτό στο αυτοκίνητό του (να την ξεβιδώσει και να τη βάλει στο πορτ-μπαγκάζ και μετά να πρέπει να κατέβει να την ξαναβιδώσει πχ, ή να της πετάξει έναν κουβά γεμάτο τσίρλα κι ευκοίλια για να κοιτάνε οι τσέοι τη φωτό με τη δυσανάγνωστηη πινακίδα στο τμήμα και να λένε "-Ρε καταλαβαίνεις τι γράφει? -Μπααα, Τίποτα. -Σκατά!" ). Παραδείγματα τέτοια δόθηκαν και σε προηγούμενες σελίδες. Ρίσκο και πάλι υπάρχει βέβαια να κυκλοφορεί κανάς τσέος και να σε δει στη μηχανή με την πινακίδα διπλωμένη και να σε σταματήσει και να αρχίσεις τα μα και μου και "αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις" και λοιπά.

Από κει και πέρα (δεν προτρέπω κανέναν, απλή αναφορά πιθανών επιλογών κάνω):

1. Πας εντός ορίων, άντε μέχρι και 30χλμ παραπάνω που το πρόστιμο είναι είτε 40 ευρώ (για μέχρι και 20χλμ πάνω από το όριο) είτε 100 ευρώ και 5 ποντάκια (για από 20χλμ μέχρι 30χλμ πάνω από το όριο), γιατί μετά δεν πα να πηγαίνεις με 35χλμ παραπάνω ή με 235χλμ παραπάνω το πρόστιμο είναι ταρίφα (350ευρώ και δίπλωμα για 60 μέρες).
Κι εγώ κάπως έτσι τα θυμόμουν αλλά τα λέει κι εδώ: http://www.policenet.gr/portal/ext/parabaseis.html
Αν λέει μ@λακίες δε φέρω ευθύνη. Αν και φαίνεται σοβαρό site γενικότερα :rolleyes:. πχ πάνω πάνω που αλλάζουν οι φωτογραφιούλες είναι μία που δείχνει κάτι ΕΚΑΜίτες με τα αυτόματα στο χέρι, μετά είναι μία που γράφει με κεφαλαία γράμματα "ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ", μετά μία με έναν ΔΙΑ (όχι του Ολύμπου, από τους άλλους) που κρατάει ένα λευκό τριαντάφυλλο. Απ'όλα έχει λέμε, ωραία πράματα...

2. Μαθαίνεις απ'έξω κι ανακατωτά πού είναι η κάθε κάμερα. Πας με όσα θες σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια και μόλις πλησιάσεις εκεί που κάνει τζιζ πέφτεις στα φρένα. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξεχαστείς και να την πατήσεις. Όπως επίσης και να έρχεται κάποιος από πίσω σου με ταχύτητα παρόμοια με τη δική σου, ο οποίος αγνοεί τη θέση των καμερών και τη λειτουργία τους, και ενώ εσύ πέφτεις στα φρένα αυτός να πέσει πάνω σου. (Ακραίο το σενάριο αλλά μπορεί να αλλάξουν και καμιά θέση στις κάμερες ή να τοποθετήσουν καμιά καινούρια και να δεις το "φως το αληθινόν" εκεί που δεν το περιμένεις. Ποτέ δεν ξέρεις.)

3. Σταματάς να πηγαίνεις από Α.Ο. γιατί δε γουστάρεις το νέο τροπάρι (δικαίωμά σου) ή/και δε γουστάρεις να πηγαίνεις μονίμως σαν την κότα μη και ξεχαστείς στην εναλλαγή ορίων και φας καμία εκεί που δεν το περιμένεις.

Ξέρω κόσμο που ποτέ δεν έχει πατήσει στην Α.Ο. γιατί δε γουστάρει να πληρώνει διόδια από άποψη και ιδεολογία. Ξέρω κόσμο που σου λέει θα πληρώσω (κι ας διαφωνώ) γιατί είναι ένας καλός δρόμος και θα γλιτώσω κίνηση. Ξέρω κόσμο που σου λέει θα πληρώσω (κι ας διαφωνώ) γιατί είναι ένας καλός δρόμος, θα γλιτώσω κίνηση, και ενδείκνυται για να τρέξω, ε από τη στιγμή που μου κόβεις το τελευταίο, λ7 από μένα δεν ξαναβλέπεις.

Απ'όσο ξέρω (μπορεί να κάνω και λάθος) ανέκαθεν λειτουργούσαν οι κάμερες της Α.Ο., απλά δούλευαν σε βάρδιες (πότε η μία, πότε η άλλη, πότε η παράλλη) και, ασχέτως ορίων, σε φλάσαραν μόνο αν πήγαινες από κάποια χιλιόμετρα και πάνω (νομίζω 140, δεν παίρνω όρκο). Κοινώς υπήρχε μια κάποια ανοχή, απόλυτα λογική κατα την ταπεινή μου γνώμη. Όμως από τη στιγμή που αποφάσισαν να τη γεμίσουν booby traps και να την κάνουν ναρκοπέδιο, ευχαριστώ δε θα πάρω.

ΥΓ. Και κάτι τελευταίο γιατί το αντιμετωπίζω αυτή την περίοδο και μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση στο πόσοι μπερδεύουν τα μπούτια τους με το συγκεκριμένο θέμα. Έστω ότι σε φωτογράφισαν με το αυτοκίνητο να πηγαίνεις με 200 και σου παίρνουν το δίπλωμα. Το ότι η παράβαση σχετιζόταν με οδήγηση αυτοκινήτου δε σημαίνει ότι μπορείς να καβαλήσεις τη μηχανή σου (ή το αντίστροφο).
Το δίπλωμα σου έχουν πάρει, όχι τις πινακίδες!
Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται χαζό που το γράφω (κι εμένα χαζό θα μου φαινόταν μέχρι πριν λίγο καιρό) αλλά έχω μείνει μαλάκας με το πόσοι μου έχουν πει "Ε εντάξει ρε χέστηκες. Αφού έχεις και τη μηχανή τί τρελαίνεσαι?" :plaf:

ecobill
20/01/2013, 17:43

Eχουμε , έχουμε...:a9:
Πάντως να ξέρετε ότι στην περιφερειακή Υμηττού και στα ΣΕΑ στον Αλφα, αστράφτει συνεχώς:hunter:

vassat
20/01/2013, 18:25
Πάντως με κάτι 70αρια που έχει στην περιφεριακή Υμηττού δεν γίνεται να πας.
- Υπάρχει κανένας update χάρτης με τις θέσεις των καμερών;
/ ΒΣ

Kostas2B
20/01/2013, 18:55
Δε μπορω να πω δυστυχως απο που το ξερω...Αλλα επειδη εχω περασει και εχω κανει ολη την Αττικη οδο παντου με ταχυτητες πανω απο το οριο,δε μου ηρθε ποτε τιποτα. Ειδικα στον ALPHA που εχει την μεγαλη κατηφορικη ευθεια προς αεροδρομιο με το αμαξι ειχα δει μεχρι 242 και με το TDM καποτε 230.
Γνωριζω επισης οτι οι καμερες γραφουν μετα τα 160 χαω παρολο που τα ορια ειναι πολυ χαμηλοτερα σε καποια σημεια. Ειναι και το ποσοστο που σας λεω,αυτο το 25% που λογω αυτου δεν εχω δει κληση ουτε εγω ουτε και καποιοι αλλοι ενδεχομενως!
Αυτα τα λεω με σιγουρια γιατι καθε φορα που εκανα τη μ@λακια,επαιρνα τηλ να ρωτησω κατα ποσο κινδυνευω (!!!),ενω οταν οδηγουσα τα ξεχνουσα τελειως και τα ορια και τις καμερες!

marios8
20/01/2013, 19:08
αν πήγαινες από κάποια χιλιόμετρα και πάνω (νομίζω 140, δεν παίρνω όρκο). Κοινώς υπήρχε μια κάποια ανοχή, απόλυτα λογική κατα την ταπεινή μου γνώμη :plaf:

Εμένα με όριο τα 80 με γράψανε για 87 :D

pipe_smoker
20/01/2013, 20:16
Δε μπορω να πω δυστυχως απο που το ξερω...Αλλα επειδη εχω περασει και εχω κανει ολη την Αττικη οδο παντου με ταχυτητες πανω απο το οριο,δε μου ηρθε ποτε τιποτα. Ειδικα στον ALPHA που εχει την μεγαλη κατηφορικη ευθεια προς αεροδρομιο με το αμαξι ειχα δει μεχρι 242 και με το TDM καποτε 230.
Γνωριζω επισης οτι οι καμερες γραφουν μετα τα 160 χαω παρολο που τα ορια ειναι πολυ χαμηλοτερα σε καποια σημεια. Ειναι και το ποσοστο που σας λεω,αυτο το 25% που λογω αυτου δεν εχω δει κληση ουτε εγω ουτε και καποιοι αλλοι ενδεχομενως!
Αυτα τα λεω με σιγουρια γιατι καθε φορα που εκανα τη μ@λακια,επαιρνα τηλ να ρωτησω κατα ποσο κινδυνευω (!!!),ενω οταν οδηγουσα τα ξεχνουσα τελειως και τα ορια και τις καμερες!

Δε λέμε για το τί γινόταν κάποτε. Αυτά που λες ΙΣΩΣ ίσχυαν κάποτε. Κάτι παρόμοιο είπα κι εγώ πριν. Δε λέμε όμως αυτό.
Κι εγώ περνάω από Α.Ο. τα τελευταία 5-6 χρόνια μίνιμουμ 2 φορές τη βδομάδα και μέχρι και κάθε μέρα. Και ποτέ δεν πήγαινα με τα όρια. Και ποτέ μα ποτέ δεν είχα αντιληφθεί να με φλασάρουν ούτε είχα δει φλας στο αντίθετο ρεύμα (που αυτό είναι πολύ πιο εύκολο να το διακρίνεις).
Για να μην αρχίσω να μετράω, χοντρικά και χωρίς υπερβολή θα μπορούσαν να μου έχουν έρθει πάνω από 1.000 κλήσεις. Μία μου ήρθε όλη κι όλη κι αυτή από παράβαση που έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Αυτά όμως πριν την αλλαγή που παρατηρήσαμε όλοι. Λέμε για το τί γίνεται τώρα που αστράφτει ο τόπος.

Η κουβέντα λοιπόν εστιάζεται στην κατάσταση που επικρατεί από την αρχή του έτους. Όχι στο τί γινόταν πριν.

Ας μιλήσουμε γι'αυτά που ξέρουμε. Στην Αττική Οδό κάτι έχει αλλάξει. Ανάβουν συνεχώς τα φλας των καμερών. Αυτό ξέρουμε. Από εκεί και πέρα η λογική λέει ότι τα φλας ανάβουν γιατί τραβάνε φωτογραφίες, και τις τραβάνε όχι από χόμπυ γιατί έτσι τους ήρθε ξαφνικά, αλλά γιατί θα τις στείλουν. Αλλιώς ποιος ο λόγος που ανάβουν τα φλας?
Τώρα αν κάποιος θεωρεί ότι είναι άσφαιρα κι απλά φλασάρουν για να μας τρομάξουν χωρίς να βγαίνουν φωτογραφίες, αν εσύ επιμένεις ότι βγαίνουν οι φωτό αλλά τις πετάνε στα σκουπίδια κι επιλέγουν ποιες θα στείλουν, αν κάποιος νομίζει ότι κάνουν τα μάτια μας πουλάκια, θα το δείξει ο καιρός. Σε λίγους μήνες θα λυθούν όλες οι απορίες.

Για να μην τρελαθούμε όμως κιόλας νομίζω ότι το πιο λογικό σενάριο είναι το: φλας->φωτογραφία->"περάστε από το τμήμα για τα σχετικά".

Εμένα με όριο τα 80 με γράψανε για 87 :D

Στην Α.Ο. με κάμερα? Και σου ήρθε ειδοποίηση για τέτοια παράβαση?

Το Μητσοτάκη τί τον έχεις? :lol:

viper1
20/01/2013, 20:50
Eχουμε , έχουμε...:a9:
Πάντως να ξέρετε ότι στην περιφερειακή Υμηττού και στα ΣΕΑ στον Αλφα, αστράφτει συνεχώς:hunter:

στον Αλφα την εφαγα...

viper1
20/01/2013, 20:54

κανε μου μια χαρη.μπορεις να ξαναπερασεις αλλη μια με 230 απο τον αλφα να ειμαστε σιγουροι?

McGyver
20/01/2013, 21:12
Ειδικα στον ALPHA που εχει την μεγαλη κατηφορικη ευθεια προς αεροδρομιο

Μόνο που στον Alpha προς αεροδρόμιο στο σημείο που είναι οι κάμερες είναι ανηφόρα.
Όταν πιάνεις την κατηφορική ευθεία που λες, ούτε που βλέπεις τις κάμερες στον καθρέφτη σου (έχεις περάσει και κανά δυο καμπές).

Kostas2B
20/01/2013, 21:49
κανε μου μια χαρη.μπορεις να ξαναπερασεις αλλη μια με 230 απο τον αλφα να ειμαστε σιγουροι?

Ωραιος...!
Λοιπον,εντος των ημερων θα εχω νεα...

pipe_smoker
20/01/2013, 22:35
Μόνο που στον Alpha προς αεροδρόμιο στο σημείο που είναι οι κάμερες είναι ανηφόρα.
Όταν πιάνεις την κατηφορική ευθεία που λες, ούτε που βλέπεις τις κάμερες στον καθρέφτη σου (έχεις περάσει και κανά δυο καμπές).

Ε, είναι στην κορυφή της ανηφόρας ας πούμε πριν αρχίσει η κατηφόρα:D
Αλλά δεν είναι ότι είναι και καμιά κλειστή στροφή ή ότι η ανηφόρα είναι τέτοια που πρέπει να βάλεις 1η για να την ανέβεις. Ναι μεν στην κατηφορική ευθεία και στη συνέχειά της μπορείς να τελικιάσεις ό,τι κι αν οδηγείς αλλά δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις με όσα κάτω από τον πίνακα που είναι οι κάμερες του alpha. Εκεί την έφαγα κι εγώ και πήγαινα με 190 χωρίς να κάνω ούτε κόντρες ούτε "προσπάθεια". What I consider as νορμάλ οδήγηση για το σημείο αυτό ήταν. Μόνο που η κάμερα είχε διαφορετική άποψη:lol:

Ωραιος...!
Λοιπον,εντος των ημερων θα εχω νεα...

Κι εντός των επόμενων μηνών δε θα έχεις δίπλωμα...

Εσύ για να καταλάβω σκοπεύεις να περάσεις από κάτω με όσα τέλος πάντων πάνω από το όριο, θα δεις το φλας και μετά θα πάρεις το γνωστό σου στο τμήμα να τον ρωτήσεις αν βλέπει στις φωτό που έφτασαν την τάδε μέρα, κάποια που να έχει τη δική σου πινακίδα κι αν είναι δρομολογημένο να σου έρθει πακετάκι? Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Αν η "άκρη" σου έχει τη δυνατότητα να σου τη σβήσει κιόλας έχει καλώς. Αν όμως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σου πει τα μαντάτα....
Καλή επιτυχία.

Kostas2B
20/01/2013, 22:37
Οχι ρε συ,εισαι καλα?
Μαλλον καταλαβες λαθος αυτο που εγραψα...Απλα εστειλα ενα μηνυμα για να μαθω τι παιζει και περιμενω απαντηση!

airmav
21/01/2013, 09:08
εχω ακουσει(χωρις να το ξερω σιγουρα) οτι για να βγει η φωτο το φλας πρεπει να αναψει 2 διαδοχικες φορες. απο τη στιγμη που αναβει μια ειναι μονο για εκφοβισμο. δεν ξερω αν ισχυει καπου το ειχα ακουσει ομως παλιοτερα.

vasboot
08/02/2013, 14:46
Γινεται κάποιος να σκαναρει τη φωτο και την κλήση να ξερουμε και οι υπόλοιποι...;

Antonisss
08/02/2013, 17:11
Παίδες, πριν από λίγο ήμουν Περιφερειακή Υμηττού με κατεύθυνση προς Κατεχάκη. Λίγο πριν τη διχάλα για Κατεχάκη-Καισαριανή, στο ύψος των διοδίων του άλλου ρεύματος όπου έχει κάμερες από πάνω με όριο 70, πήγαινα με 80-85, κοιτάζω στον καθρέφτη την κίνηση από πίσω μπας και με καρφώσει κανείς γιατί ελάττωνα ταχύτητα, βλέπω την αριστερή κάμερα να φλασάρει 2 φορές σε 2 συνεχόμενα οχήματα τα οποία υπολογίζω ότι ήταν γύρω στα 100....

viper1
08/02/2013, 17:20
Γινεται κάποιος να σκαναρει τη φωτο και την κλήση να ξερουμε και οι υπόλοιποι...;

αν πας να την πληρώσεις..:D

Antonisss
08/02/2013, 19:56
Και στο γυρισμό το ίδιο πράγμα...Η συγκεκριμένη κάμερα πυροβολούσε...

pipe_smoker
08/02/2013, 20:28
Με ενημέρωσαν ότι συχνά πυκνά "πυροβολάει" και ένας τσοσμπα λίγο πριν τις "αναχωρήσεις/αφίξεις". Δε τους φτάναν οι κάμερες βάλανε και μπλόκο.

Το νου σας στο συγκεκριμένο σημείο.

giorgos.bmw
10/02/2013, 08:46
Βρες μου και για το αυτοκίνητο να σε κάνω εικόνισμα :cry:

Η μηχανή μου και να θέλω δεν πάει τόσο :bawl:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=h0RFw6xI1Do

MaiTak
10/02/2013, 12:36
http://www.youtube.com/watch?v=maIsH2Nf2IU&feature=fvwp
:eek: :eek:

Antonisss
10/02/2013, 15:59
Με ενημέρωσαν ότι συχνά πυκνά "πυροβολάει" και ένας τσοσμπα λίγο πριν τις "αναχωρήσεις/αφίξεις". Δε τους φτάναν οι κάμερες βάλανε και μπλόκο.

Το νου σας στο συγκεκριμένο σημείο.

Ναι, κλασσικό σημείο όπου το όριο είναι 80 και πας 120 χωρίς να το νιώθεις... Και σε "γδύνουν"!

pipe_smoker
11/02/2013, 12:16
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=h0RFw6xI1Do

Δικέ μου!!!!!:beer:

Περιμένω μια φωτογραφία σου με πμ για το εικόνισμα που λέγαμε:lol:

Ναι, κλασσικό σημείο όπου το όριο είναι 80 και πας 120 χωρίς να το νιώθεις... Και σε "γδύνουν"!

Ύπουλο σημείο για τους "πιάνω δεξιά λωρίδα για να βγω αεροδρόμιο". Δε νομίζω ότι σημαδεύει καν αριστερή ή μεσαία (σιγά μην πεταχτεί και στη μέση της Α.Ο. να σου κάνει νόημα να σταματήσεις). Μην πάρω και κανέναν στο λαιμό μου βέβαια. Μια φορά τον είχα πετύχει εγώ και νόμιζα ότι ήταν τυχαίο αλλά μου είπαν ότι πλέον συμβαίνει συχνά πυκνά. Αλλά τσιμπάει τους "δεξιούς". (επιτέλους κάποτε να πληρώσει και η δεξιά σε αυτή τη χώρα):lol:

giorgos.bmw
11/02/2013, 19:52
Δικέ μου!!!!!:beer:

Περιμένω μια φωτογραφία σου με πμ για το εικόνισμα που λέγαμε:lol:

Ύπουλο σημείο για τους "πιάνω δεξιά λωρίδα για να βγω αεροδρόμιο". Δε νομίζω ότι σημαδεύει καν αριστερή ή μεσαία (σιγά μην πεταχτεί και στη μέση της Α.Ο. να σου κάνει νόημα να σταματήσεις). Μην πάρω και κανέναν στο λαιμό μου βέβαια. Μια φορά τον είχα πετύχει εγώ και νόμιζα ότι ήταν τυχαίο αλλά μου είπαν ότι πλέον συμβαίνει συχνά πυκνά. Αλλά τσιμπάει τους "δεξιούς". (επιτέλους κάποτε να πληρώσει και η δεξιά σε αυτή τη χώρα):lol:

Καλησπέρα φιλέ μου. Αν σε ενδιαφέρει εγώ τα πηρά από εδώ.:wave2:
Car license plate with curtain + remote control
For euro cars and American
Tel: 37360004444
Email: ovz3@hotmail.com
Available in Moldova
:beer:

endopandou
11/02/2013, 20:32
Καλησπέρα φιλέ μου. Αν σε ενδιαφέρει εγώ τα πηρά από εδώ.:wave2:
Car license plate with curtain + remote control
For euro cars and American
Tel: 37360004444
Email: ovz3@hotmail.com
Available in Moldova
:beer:

Γιώργο δώσε καμιά πληροφορία ακόμα αν θέλεις πχ πόσο κάνει η μία και πόσο πάχος έχει η βάση. Κοντά στους 2 πόντους το υπολογίζω μπακαλίστικα, σωστά;

giorgos.bmw
12/02/2013, 09:32
Γιώργο δώσε καμιά πληροφορία ακόμα αν θέλεις πχ πόσο κάνει η μία και πόσο πάχος έχει η βάση. Κοντά στους 2 πόντους το υπολογίζω μπακαλίστικα, σωστά;

Καλημέρα Μάνο. Καλημέρα σε όλους.
Εγώ της πηρά 140€ κομπλέ ( προς, πίσω, τηλεκοντρόλ, καλώδια ) πριν τρία χρόνια και ακόμα δουλεύουν τέλεια.
Το πάχος δεν ξεπερνά τα 16χιλ.
Η μονή προσοχή που θέλει είναι στο πλύσιμο του αυτοκίνητου, δηλαδή όταν το πλένεις πρέπει να τα σαπουνίζεις και αυτά και να τα αφήνεις να στεγνώσουν.
Ότι άλλο θέλεις μην διστάσεις.
:wave2:

nicksior
12/02/2013, 09:57
Φυσικά βρείτε και τις κατάλληλες εξηγήσεις.. Αν σας πιάσουν....

Για να μη δούμε τις φωτογραφίες σας....

Επεξεργασμένες....

Με φωτοσοπ..

Αν έχεις και κανα σουγιαδάκι-νυχοκόπτη πάνω σου...

Ετοιμο το σενάριο;)

endopandou
12/02/2013, 11:16
Φυσικά βρείτε και τις κατάλληλες εξηγήσεις.. Αν σας πιάσουν....

Για να μη δούμε τις φωτογραφίες σας....

Επεξεργασμένες....

Με φωτοσοπ..

Αν έχεις και κανα σουγιαδάκι-νυχοκόπτη πάνω σου...

Ετοιμο το σενάριο;)

:tooth: καλό :beer:
Το άλλο όμως που πάει ο άλλος και τον φωτογραφίζουν με πιπίνι γιατί 'βιαζόταν' να φτάσει στο hotel καλύτερο :owned::tooth:

nicksior
12/02/2013, 12:31
:tooth: καλό :beer:
Το άλλο όμως που πάει ο άλλος και τον φωτογραφίζουν με πιπίνι γιατί 'βιαζόταν' να φτάσει στο hotel καλύτερο :owned::tooth:

Και φυσικά , ΔΕΝ έχεις άδικο!
Ο "πάσα είς" αναλαμβάνει τις ευθύνες του..
Βέβαια το "γκουβέρνο" δεν νοιάζεται για τα "μωρά" (μωρό 1,77!! , όχι πιπίνι) αλλά για την πάρτι του...
Επίσης όλοι νομίζουμε (κι εγώ πρώτος) πως όλοι οι άλλοι είναι μ@λ@κες εκτός απο μάς .
Λάθος μέγιστο, αφου ώς γνωστόν, ...Το έξυπνο πουλί .. (όλα τα πουλιά) απο κάπου... πιάνεται...
Τέλος , επειδή δεν είναι για πλάκα , φαντάσου να είσαι λίγο αξύριστος, λίγο ράστα, λίγο σκουλαρικάτος ή κοτσιδάτος , ή λίγο κάπως .. που δεν τυγχάνει της έγκρισης του ελέγχοντος και να σου βρουν τον μηχανισμό απόκρυψης κλπ κλπ..
Εδώ ισχύει το ρητό "ου μπλέξεις" .
Εγώ πάντως θα χαιρόμουνα όποιον τα κατάφερνε μέν , αλλά δεν θα συμβούλευα κανέναν να το κάνει, δε !

υ.γ. Το μωρό επείσθει τελικά να φοράει μποτάκι ασσορτί με το το μπουφανάκι και το κρανάκι (έτσι ξανάγινα ψηλότερος) αν και πιο άδειες τσέπες..
υ.γ.2 Καθε μέρα στην ΑΟ αστράφτουν οι κάμερες με υψηλή συχνότητα.. Αν αποφασίσουν να στείλουν τόσες κλήσεις-φωτογραφίες θα χρειασθούν φορτηγό..

nicksior
12/02/2013, 12:42
υ.γ.3 Το μωρό σας διαβάζει, επίσης συμπαθεί και κάποιους απο δω μέσα ... που εγώ καθόλου!

Αναγκάστηκα να της δείξω το φορουμ γιατι είναι φαν της ταχύτητας και τελευταία με τα 60 - 80 την ώρα , έχω , (δεν φαντάζεστε πόση) γκρίνια

spyrakos35
12/02/2013, 13:35
υ.γ.3 Το μωρό σας διαβάζει, επίσης συμπαθεί και κάποιους απο δω μέσα ... που εγώ καθόλου!

σιγά μην γούσταρες αυτόν που γουστάρει το μωρό.... "έλα μωρε με τον μ@λ@κ@" κετσ...... :p

Αναγκάστηκα να της δείξω το φορουμ γιατι είναι φαν της ταχύτητας και τελευταία με τα 60 - 80 την ώρα , έχω , (δεν φαντάζεστε πόση) γκρίνια
αμα τρέχεις φωνάζουν γιατί τρέχεις
αμα δεν, φωνάζουν γιατί δεν.....
μονά-ζυγά χαμένοι είμαστε.... :bawl:

endopandou
12/02/2013, 13:54
άσχετο on

είναι φαν της ταχύτητας και τελευταία με τα 60 - 80 την ώρα , έχω , (δεν φαντάζεστε πόση) γκρίνια

-Μωρό μου γιατί δεν πάμε πιο γρήγορα;
-Εχει κάμερες
-Μα αν πας με 60 θα αργήσουμε να φτάσουμε και δεν θα περάσουμε πολύ χρόνο παρέα
-Πως;
-Δεν με θες πια ε; Το είχα καταλάβει παλιοκουλομαρία
-Εγώ...
-Εεε να :pantofla:
-:plaf:

:tooth::tooth::tooth:

άσχετο off

spyrakos35
12/02/2013, 13:58
...........
-Εγώ...

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΜΛΚ......

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

devil's animal
12/02/2013, 14:26
-Εγώ...
-:plaf:

γι'αυτο οταν ανεβει πανω 1η φορα την πας μια 300αρα χωρις να της πεις τιποτα και στρωνει χαρακτηρα...
:tooth::tooth:

chr1s_86
12/02/2013, 16:03
...
...

:bawl::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

nicksior
12/02/2013, 16:08
"παλιοκουλομαρία" ??
Εσύ Δίνε ιδέες..:a37:
ΔΙΑΒΑΖΕΙ... Είπαμε...

giorgos.bmw
12/02/2013, 18:21
Μια φώτο 1000 λέξης
281847
καί αλλες 1000
281848
:beer::beer::beer:

Dant3
12/02/2013, 19:42
εχω και το επομενο καρε

281853

Ichigo
14/02/2013, 09:33
Πέρα από την Α.Ο. έχω δει τελευταία κινητικότητα και στο επαρχιακό δίκτυο. Ήδη έχω ακούσει σε κάποια σημεία στον επαρχιακό Πάτρα-Πύργος να έρχονται ραβασάκια σε κόσμο όπως και στη Μεσσηνία είδα το φθινόπωρο να μαστορεύουν KV καμερών. Οπότε προσοχή

THEOD
15/02/2013, 16:01
εχω ακουσει(χωρις να το ξερω σιγουρα) οτι για να βγει η φωτο το φλας πρεπει να αναψει 2 διαδοχικες φορες. απο τη στιγμη που αναβει μια ειναι μονο για εκφοβισμο. δεν ξερω αν ισχυει καπου το ειχα ακουσει ομως παλιοτερα.

Αυτό το κάνει για να μην βγαίνεις με κοκκινα μάτια... :lol:

spyrakos35
15/02/2013, 17:36
Αυτό το κάνει για να μην βγαίνεις με κοκκινα μάτια... :lol:

:bawl:

τι μλκ είσαι!!!!

vaska
12/03/2013, 17:40
Με πήραν τηλ από τροχαία Εθνικών Οδών να μου επιδώσουν μία κλήση με φωτό από πέρσι. Το όργανο μου έκανε πλήρη περιγραφή του οχήματος ( μπλα μπλα μπλα και χρώματος ασημί) και μου διάβασε τον αριθμό κυκλοφορίας.
Η ερώτηση προς τους αγαπητούς συναδέλφους που έχουν λάβει παρόμοιο ραβασάκι (γιατί παίζει και να είναι από φάρσα έως και ξεψάχνισμα για το μέρος στάθμευσης - μην πάω να το πάρω το κουτάκι κάποια μέρα και δεν το βρω), είναι έγχρωμες οι φωτό που πιστοποιούν το όχημα από τις κάμερες των ραντάρ???

nicksior
12/03/2013, 18:02
Δεν μπορείς να τους καλέσεις πίσω για επιβεβαίωση?
Θέλω να πω .. οι φόβοι σου είναι βάσιμοι και θα έπρεπε να σου επιβεβαιώσουν ότι όντως είναι απο την τροχαία το τηλεφώνημα

pipe_smoker
12/03/2013, 18:10
Με πήραν τηλ από τροχαία Εθνικών Οδών να μου επιδώσουν μία κλήση με φωτό από πέρσι. Το όργανο μου έκανε πλήρη περιγραφή του οχήματος ( μπλα μπλα μπλα και χρώματος ασημί) και μου διάβασε τον αριθμό κυκλοφορίας.
Η ερώτηση προς τους αγαπητούς συναδέλφους που έχουν λάβει παρόμοιο ραβασάκι (γιατί παίζει και να είναι από φάρσα έως και ξεψάχνισμα για το μέρος στάθμευσης - μην πάω να το πάρω το κουτάκι κάποια μέρα και δεν το βρω), είναι έγχρωμες οι φωτό που πιστοποιούν το όχημα από τις κάμερες των ραντάρ???

Από την Α.Ο. ναι έγχρωμη είναι. Κατά τα άλλα ένα τηλεφωνάκι όπως είπε κι ο νικ δε βλάπτει.

taisteal
12/03/2013, 18:12
εχω φαει δυο,και ηταν εγχρωμες και καθαροτατες.:rolleyes:

vaska
12/03/2013, 18:28
so we poutch it κοινώς την πουτσίσαμε λεβέντες!

Πάει η βόλτα που προγραμμάτιζα :cry::moutza: