PDA

View Full Version : HONDA XR 250 EX BAJA CONVERT TO.........?

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18

lspiros
07/04/2013, 21:13
εισαγωγη για την κατανοηση μονοπατιων που πρωτη φορα βαδιζαμε...

η κα Τζεβελεκου...

η κα Τζεβελεκου (θα αναφαιρεται ως μαιρη απο δω και στο εξης)ηταν καθηγητρια καλλιτεχνικων στο γυμνασιο.
ανθρωπος ξεχωριστος στο χωριο μιας και ποτε δεν πηρε μερος σε αντιπαραθεσεις που συνηθιζοντε σε κλειστες κοινωνιες(κοινωτικα κτλ κτλ).
εμενε σε ενα σπιτι στην ακρη του χωριου και η παρουσια της περνουσε απαρατηρητη.κοντο μαλι,καλλιτεχνικα ρουχα(φαρδυα με ζακετες πλεκτες κτλ)και συμπεριφορα φοιτητριας που ειχε ζησει τον περιφημο μαη στη γαλλια.
το σπιτι της απο μονο του ενα ταξιδι τεχνης μιας και οι τοιχοι του ειναι γεματοι ελαιογραφιες,τεμπερες,καρβουνο κτλ κτλ.μικροι πηγαιναμε στο υπογειο της για κανα θελημα και στους τοιχους ειχε ζωγραφησει μια μεταπολεμικη γειτονια,με τις γριες να μαζευοντε το απογευμα στα σκαλοπατια των αυλων για πλεξιμο,κουτσομπολιο και καφε.ηταν τοσο ζωντανα ολα αυτα που μια φορα πηγα να ανεβω μια ζωγραφιστη σκαλα:eek:

τακ τακ...
ποιος ειναι?
ο σπυρος ο λιτσας κυρια τζεβελεκου...

keep watching guys:wave2:

HONDA 9903
07/04/2013, 22:02
ωραιο αλλα καντο κατι σαν 3D να χανεται στο βαθος γνωμη μου.κανε οτι σου αρεση εσενα

giorgos.bmw
07/04/2013, 22:15
Ρε Σπύρο τη σου κάναμε, μας κ@...νης και μας παρατάς. :confused:

Γιώργος Πλ.
07/04/2013, 22:16
Ακυρος ο σταυρος κατα την αποψη μου...για πολλους λογους... :a06:

Ειναι για αλλα μηχανακια...επισης εχει καταντησει αηδια η μοδα με τους σταυρους που ειναι σε πολλα ρουχα που φοραει ο καθε χαζος...

Να μην πω και τι αλλο σκεφτηκα...

Η ιδεα της παλαιωσης ωραια...βρες αλλο σχεδιο...

Το ίδιο σκεπτικά και εγώ Σπύρο

alexzafeir
07/04/2013, 22:19
Πολύ καλο το σβησιμο με τη μπατονετα ΑΛΛΑ με ολο το θάρρος ενα μοναδικο μηχανακι πρεπει να έχει και μοναδικο εμβλημα τον συγκεκριμένο σταυρο τον βλεπουμε παντου νομιζω οτι χανει την μοναδικοτητα του...
και πάλι συγνωμη γιατι ξέρω οτι επενδυεις χρονο εργατοωρες και φαια ουσια και ερχομαστε και σου κανουμε κριτικη και σου την σπάμε...

lspiros
07/04/2013, 22:23
δεν διαβαζει κανεις προσεχτικα:(

chr1skap
07/04/2013, 22:26
Και τι εγινε με την Κα Τζεβελεκου? :confused:

SpyrosAfricaner
07/04/2013, 22:29
Επειδη εχω παει κι εγω στο σπιτι της Μαιρης ενα εχω να πω....ο σταυρος δεν μ αρεσει..!!!

Tedvj23
07/04/2013, 22:33
Και στο project με το DAX ειχες βαλει ενα σαν αυτοκολητο με σχεδιο σταυρο αν δεν κανω λαθος..

lspiros
07/04/2013, 22:36
παραιτουμαι...

Drake Ramore
07/04/2013, 22:36
Συγνώμη, αλλά ούτε σε εμένα αρέσει ο σταυρός. Όχι λόγο Ναζί, αλλά επειδή είναι πολυφορεμένος.

stel89
07/04/2013, 22:37
αφου λέει οτι έχει πολύ δρόμο ακόμα με το λογότυπο γτ πέφτετε να τον φάτε εξ αρχης??

lspiros
07/04/2013, 22:38
αφου λέει οτι έχει πολύ δρόμο ακόμα με το λογότυπο γτ πέφτετε να τον φάτε εξ αρχης??
ανασταση,καποιος που γνωριζει γραφη και αναγνωση...αλληλουια

Drake Ramore
07/04/2013, 22:47

Ας το δούμε στο τέλος τότε, μια και καλή και ότι βγει!
Μάλλον δεν το έπιασες απο την αρχή το νήμα, 'όταν πήρε να βάλει εκείνο το ανεκδιήγητο ντεπόζιτο απο το σουζούκι και με τις ίδιες παρεμβάσεις από όσα γράφαμε το άλλαξε με του zundapp. Επειδή οι παρεμβάσεις αυτόν τον σκοπό έχουν. Οταν μαζεμένα πάρεις για κάτι 5-6 αρνητικές γνώμες...κάτι λέει!

Από την άλλη βλέπω ότι ο lspiros συμφωνεί με αυτό που έγραψες, μας λέει και αναλφάβητους, οπότε μάλλον εδώ εγώ το αφήνω το νήμα, μέχρι να τελειώσει και να το δω ολοκληρωμένο για να κεράσω τις μπύρες.

Bye!:beer:

mane
07/04/2013, 22:48
:a38:

lspiros
07/04/2013, 22:49
Μάλλον δεν το έπιασες απο την αρχή το νήμα, 'όταν πήρε να βάλει εκείνο το ανεκδιήγητο ντεπόζιτο απο το σουζούκι και με τις ίδιες παρεμβάσεις από όσα γράφαμε το άλλαξε με του zundapp. Επειδή οι παρεμβάσεις αυτόν τον σκοπό έχουν. Οταν μαζεμένα πάρεις για κάτι 5-6 αρνητικές γνώμες...κάτι λέει!

Από την άλλη βλέπω ότι ο lspiros συμφωνεί με αυτό που έγραψες, μας λέει και αναλφάβητους, οπότε μάλλον εδώ εγώ το αφήνω το νήμα, μέχρι να τελειώσει και να το δω ολοκληρωμένο για να κεράσω τις μπύρες.

αν αυτο καταλαβες,πραξε αναλογως...

stel89
07/04/2013, 22:58

το νήμα το παρακολουθώ απο την αρχη του μη στεναχωριέσαι.... μια απλή διασαφήνιση ήταν σ αυτά που έγραψε...

SpyrosAfricaner
07/04/2013, 23:05
Το μόνο που μπορείς να κάνεις στον σταυρό για να μ αρέσει είναι να τον σβήσεις τελείως με το διαλυτικό.... Δεν μ αρέσει ρε λέμε...!!!! Με την Μαιρη τι εγινε αλήθεια...;;;

motomaniac
07/04/2013, 23:29
αναμενω συνεχεια αν και κι εγω ψηφιζω ακυρος ο σταυρός αλλα εισαι ικανος να τον εχεις για φοντο στην τελικη και με τοσα χερια απο πανω να μην φαινεται καν..

DimChios
08/04/2013, 09:14
Πες τα ρε μλκ να με δικαιολογήσεις
το είπε ο κακομοίρης αλλά η κατάρα του γραφίστα έπρεπε να το πω!
εδω μου ήρθε να καβαλήσω το μηχανάκι, να ρίξω ένα τροχό στη μπαγκαζιέρα να σκάσω μύτη Ωρωπό και να το ισιάξω μονος μου !
Λίτσας - Ρε μλκ δε θέλω... φεγα...
γω - Ρε μλκ φεγα εσύ γιατί δε μπορώ με τις ευθείες έχω θέμα!

εχεις θεμα με τις ευθειες ε? Κι εσενα στραβή σου ειναι ε?

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Γράφιστες σας έχω έκπληξη αυριο:wave2:

εγω δεν ειμαι γραφιστας καρδια μου! ;) Κανε δουλεια σου! :smokin:

DimChios
08/04/2013, 09:20
...και τωρα που τελειωσα και τα υπολοιπα ποστ... (απαντησα αμεσως εκει που το ειχα αφησει το θρεντ)...

(δε θελω και ελπιζω να μη παει αντιπαραθεση το θεμα)

ΣΠΥΡΟ, ΚΑΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!!!!!

Μερικοι ειστε οτι να ναι! Κι εγω εχω πει κατα καιρους αν δε μ αρεσει κατι αλλα τον αφηνω και τον αλλο να κανει οτι του καυλωνει!

ΕΣΕΙΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ!

Σπυρο, τελειωσε το ρε οπως καταλαβαινεις και μην ακους τιποτα!

Επισης, καλα σας ειπε, ΔΙΑΒΑΣΤΕ! ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!

Και για να σας προλαβω, δε θα δωσω καμμια σημασια στις απαντησεις σας προς εμένα! :wave2:

Τελος να πω οτι εμενα Μ ΑΡΕΣΕΙ (ΑΝ παρεμενε)!

theofilos888
08/04/2013, 10:02
Εμένα Με αρέσει ο σταυρός. Δίνει ένα family look στις κατασκευές του. Αλλα αφου ο χριστιανός είπε πως πήγε στη μαίρη για ιδέες, τι το βασανίζετε; Σπύρο προχώρα....... Κεντάς λέμε! :rockon:

S705
08/04/2013, 10:50
κούκλε , δώσε πόνο με τον σταυρό.
τέλειωσε τον , πες μας και για την κυρία Μαίρη.
αλλά εάν δεν είναι ωραίος στο τέλος................

Drake Ramore
08/04/2013, 12:20
Μερικοι ειστε οτι να ναι! Κι εγω εχω πει κατα καιρους αν δε μ αρεσει κατι αλλα τον αφηνω και τον αλλο να κανει οτι του καυλωνει!

ΕΣΕΙΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ!

Αδερφέ είσαι λάθος. Ας κάνει ότι γουστάρει, ποιος είπε το αντίθετο; Κι εμείς την γνώμη μας λέμε σε ένα live νήμα που πάει βήμα βήμα. Αν θέλει την ακολουθεί αν θέλει την γειώνει. Αν δεν θέλει γνώμες ας μας το πει ο άνθρωπος.
Εμένα προσωπικά ο χαρακτηρισμός του με πείραξε, αλλά δεν το πάω και σε αντιπαράθεση. Σιγά, έχω σοβαρότερες ασχολίες από το να μαλώνω στα φόρουμ. Ας τελειώσει με το καλό όπως το θέλει και πρώτος θα του κεράσω μπύρες. Αλλά δεν θα κάτσω να με μειώνει όταν λέω την γνώμη μου.

lspiros
08/04/2013, 12:35
Αδερφέ είσαι λάθος. Ας κάνει ότι γουστάρει, ποιος είπε το αντίθετο; Κι εμείς την γνώμη μας λέμε σε ένα live νήμα που πάει βήμα βήμα. Αν θέλει την ακολουθεί αν θέλει την γειώνει. Αν δεν θέλει γνώμες ας μας το πει ο άνθρωπος.
Εμένα προσωπικά ο χαρακτηρισμός του με πείραξε, αλλά δεν το πάω και σε αντιπαράθεση. Σιγά, έχω σοβαρότερες ασχολίες από το να μαλώνω στα φόρουμ. Ας τελειώσει με το καλό όπως το θέλει και πρώτος θα του κεράσω μπύρες. Αλλά δεν θα κάτσω να με μειώνει όταν λέω την γνώμη μου.
ηρεμα παιδια δεν ηθελα να μειωσω κανενα.
απλα οπως σας λεω κραχτε ελευθερα νομιζα οτι και γω μπορουσα να κραξω το ιδιο...
ζητω συγνωμη απο οσους προσβαλα και παμε γι αλλα:wave2:

Drake Ramore
08/04/2013, 12:36
ηρεμα παιδια δεν ηθελα να μειωσω κανενα.
απλα οπως σας λεω κραχτε ελευθερα νομιζα οτι και γω μπορουσα να κραξω το ιδιο...
ζητω συγνωμη απο οσους προσβαλα και παμε γι αλλα:wave2:

:beer:

lspiros
08/04/2013, 12:39
σημερα λοιπον ηταν μερα να βαλουμε τα καπακια του μοτερ...
oring στη θεση τους,και ελεγμενοι δισκοι πριν κλεισουμε
287003
στη θεση του και ο αξονας των δισκων με αλλαγμενη τσιμουχα
287004

DimChios
08/04/2013, 12:41

ηρθε η ωρα να ξεκινησει η ιστορια του λογοτυπου μας λοιπον.
και λεω ιστορια γιατι οπως θα δειτε θα τραβηξει μακρυα αυτη η βαλιτσα,αλλα σε μερη που δεν εχουμε ξαναπατησει μεχρι στιγμης...
αρχικα λοιπον εφτιαξα σε αυτοκολλητο το αρνητικο ενος σταυρου που μοιαζει με αυτον που ειχε η γερμανικη αεροπορια σε Α και Β παγκοσμιο πολεμο.στο πιο ευρωπαικο-βυζαντινο του ομως για να μην εχουμε παρεξηγησεις...
τοποθετηση λοιπον πανω στο ρεζερβουαρ
286916

καπου εκει πεφτει η πρωτη ιδεα(δωστε σημασια στο πρωτη)να παρουμε μπατονετα με διαλυτικο και να κανουμε τους σταυρους παλεωμενους...
286924
286925

το αποτελεσμα μας αρεσε αλλα..............

εισαγωγη για την κατανοηση μονοπατιων που πρωτη φορα βαδιζαμε...

η κα Τζεβελεκου...

η κα Τζεβελεκου (θα αναφαιρεται ως μαιρη απο δω και στο εξης)ηταν καθηγητρια καλλιτεχνικων στο γυμνασιο.
ανθρωπος ξεχωριστος στο χωριο μιας και ποτε δεν πηρε μερος σε αντιπαραθεσεις που συνηθιζοντε σε κλειστες κοινωνιες(κοινωτικα κτλ κτλ).
εμενε σε ενα σπιτι στην ακρη του χωριου και η παρουσια της περνουσε απαρατηρητη.κοντο μαλι,καλλιτεχνικα ρουχα(φαρδυα με ζακετες πλεκτες κτλ)και συμπεριφορα φοιτητριας που ειχε ζησει τον περιφημο μαη στη γαλλια.
το σπιτι της απο μονο του ενα ταξιδι τεχνης μιας και οι τοιχοι του ειναι γεματοι ελαιογραφιες,τεμπερες,καρβουνο κτλ κτλ.μικροι πηγαιναμε στο υπογειο της για κανα θελημα και στους τοιχους ειχε ζωγραφησει μια μεταπολεμικη γειτονια,με τις γριες να μαζευοντε το απογευμα στα σκαλοπατια των αυλων για πλεξιμο,κουτσομπολιο και καφε.ηταν τοσο ζωντανα ολα αυτα που μια φορα πηγα να ανεβω μια ζωγραφιστη σκαλα:eek:

τακ τακ...
ποιος ειναι?
ο σπυρος ο λιτσας κυρια τζεβελεκου...

ΕΛΠΙΖΩ τωρα να πηρες τις απαντησεις σου!

Τελος, σου λεω οτι στο παρακατω ΕΣΥ εισαι λαθος

...γιατι αν ολα οσα εκανε τα εβαζε κατ ευθειαν στο τελειωμα τους δε θα ειχαν καμια αξια (την τεραστια που εχουν) όλες οι ανακατασκευες, παρουσιασεις και τεχνικες που εχει βαλει και εχουν βοηθησει πολλους!

Επισης ναι, δεχεται ΚΑΙ παρατηρησεις ΚΑΙ σχολια ΚΑΙ καζούρα και ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!

Δεν ειπε ΚΑΝΕΝΑΝ αναλφαβητο! Αλλιώς το έθεσε, οχι προσωπικα σε κανεναν και εχει και δικιο οπως ισως μπορεις να καταλαβεις αν ξαναδιαβασεις αυτα που σου επισημανα πιο πανω

Δεν ειμαι διικηγορος του, δεν ειμαι υπερασπιστης του, δεν απαντω σαν φιλος του
Για τον οποιονδηποτε το ιδιο θα εκανα

lspiros
08/04/2013, 12:43
και εκει καταλαβαινουμε οτι η φλατζα των δισκων ειναι λαθος
287006
287007
μετα απο τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια,μαθαινουμε οτι και η φλατζα της καμπανας ειναι λαθος.περιμενουμε τις σωστες.αυτες επιστροφη
287008

Da.Vintage
08/04/2013, 12:46
αυτα θα τριφτουν 800 νερου γιατι θα γινουν μαυρα...
286867
ετοιμα τριμενα περιμενουν να βαφτουν εκ νεου
286868

Γεεεεειιιιι!
:a54: :a10:
Επιτέλους!

lspiros
08/04/2013, 12:47
ετσι δεν ειχαμε παρα να βαλουμε μονο την κεφαλη...
φλατζα με χρωματακι στη θεση της
287010
287011
και η κεφαλη με τη βαση της στη θεση τους.τα καπακια των βαλβιδων εξω μιας και θα τις ρυθμισουμε πρωτα...
287012

CBRakias-RR
08/04/2013, 14:42
το πας καλα,συνεχισε ετσι ;)
εχεις αναλαβει ενα δυσκολο προτζεκτ,αλλα το αποτελεσμα ειμαι σιγουρος πως θα σε αποζημιωσει τα μεγιστα :beer:

virus
08/04/2013, 15:49
στοχω ξαναγραψει σε αλλο νημα. κανε οτι γουσταρεις σπυρο :)

ομως τωρα το χαλασες με τα ασχετα ποσταρισματα σου. τι εγινε με την τζεβελεκου; :a018:

FRAGISCOS
08/04/2013, 16:22
Οπως ειπα και αλλου ;) ,ο σταυρος με αρεσει,και επισης δηλωνει ispiros,κατι σαν οικοσημο-εμβλημα δηλαδη.
Ακριβως επειδη εχει μπει και σε αλλα μηχανακια-ανακατασκευες σου.
Κατα τα αλλα,καλα εκανες και μαυρισες φαναρια και βαση πινακιδας.
Προχωρα,κουραγιο...;)

chr1skap
08/04/2013, 17:04
Σταματηστε να τρωγεστε μπας και μας πει με την
ευλογημενη την Κα Τζεβελεκου τι εγινε... :confused: :a30: :a02:

Drake Ramore
08/04/2013, 17:21
Σταματηστε να τρωγεστε μπας και μας πει με την
ευλογημενη την Κα Τζεβελεκου τι εγινε... :confused: :a30: :a02:

Του είπε οτι ο Βυζαντινός σταυρός είναι Family Crest της Οικογένειας του Σπύρου που τον φορούσαν στα άλογα τους όταν πολεμούσαν με τους Λάνιστερ στο Κινγκς Λαντιγκ!
Ουπς! λάθος σειρά!:lol:

motomaniac
08/04/2013, 17:24
ετσι δεν ειχαμε παρα να βαλουμε μονο την κεφαλη...
φλατζα με χρωματακι στη θεση της
287010
287011
και η κεφαλη με τη βαση της στη θεση τους.τα καπακια των βαλβιδων εξω μιας και θα τις ρυθμισουμε πρωτα...
287012

Σπυρο σαν μην μου αρεσει το καπακι της κεφαλης μαυρο. την εξαφανιζει οπτικα και οταν μπουν τα αλλα πανω θα δωσει περιεργο σχημα στο μοτερ. ελπιζω να κανω λαθος και θα περιμενω να το δω τελιωμενο για να βγαλω οριστικο συμπερασμα. αλλα οπως και να εχει, ειναι αναστρεψιμη αλλαγη. το στελνεις σε εκεινον τον αγιο και καλο ανθρωπο με τα πολλα ασπρα μαλια :a024: και στο κανει υαλοβολη αν τελικα δεν αρεσει.

χαχαχχαχαα :a22:

sv9cvk
08/04/2013, 17:43
Σπυρο σαν ...................................................... ειναι αναστρεψιμη αλλαγη. το στελνεις σε εκεινον τον αγιο και καλο ανθρωπο με τα πολλα ασπρα μαλια :a024: και στο κανει υαλοβολη αν τελικα δεν αρεσει.

:smokin:

χαχαχχαχαα :a22:

Σπυρο δεν ξερω αν σου το ειπα αλλα το χρωμα ,και οι γραμμες) μου αρεσουν πολυ, δεν ξερω αν θα ταιριαξει με τα "εκκλησιαστικα" (Α!! να και ο σταυρος:p ) :priest: αλλα σιγουρα θα γινει πολυ ιδιαιτερο μηχανακι!!!

:beer::a014::a024:

SpyrosAfricaner
09/04/2013, 14:39
Μερικοι καλα θα κανουν να μην ηλεκτριζουν το κλιμα...ο καραφλας δεν χρειαζεται συνηγορο. Απανταω στο κομματι που με αφορα γιατι μας την ειπες και με κεφαλαια γραμματα που σημαινει εντονα κιολας..!!! Εδω ειναι παρεα και τα σχολια ειναι σε φιλικο επιπεδο και σε μορφη κουβεντας..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..;; Προσωπικα τον Σπυρο τον γνωριζω πολλα χρονια γι αυτο και γραφω τα σχολια μου σε αυτο το υφος..συνεχισε Σπυρακο ειμαστε μαζι σου σε οτι γουσταρεις...

Pardalotzatziki
09/04/2013, 14:46
Μερικοι καλα θα κανουν να μην ηλεκτριζουν το κλιμα...

Σε φορουμ ειμαστε.....αγνοησε τους.....

sapila racing
09/04/2013, 16:02
Μην παρεκτρέπεστε μερικοί.
Ειναι το πιο φιλικό section του φορουμ, μην το χαλάσουμε αυτό! ;)

Corvo
09/04/2013, 16:51
Σπυρο τι πραγματα ειναι αυτα ; 3 φωτο, το 1/28 μιας ιστοριας και την κοπανησες;

Περιμενουμε τα επομενα μην μας βαλεις παλι 3 φωτο

lspiros
09/04/2013, 20:56
προσχεδιο σε ριζοχαρτο...
287155
287156

lspiros
09/04/2013, 21:00
αντιθετα απο την σκια της μπαλας θα υπαρχει σκια φωτισμου της που δεν ειναι σχεδιασμενη
287157
γραμματοσειρα,επιλεχτηκε απλη και οχι η γοτθικου ρυθμου που εχω στο blog μου...αλλα τα γραμματα θα εχουν σκια
287158

lspiros
09/04/2013, 21:04
ειμαι πολυ ευχαριστημενος...
θα μπορουσα να φτιαξω το οτιδηποτε απο αυτοκολλητο και να το βαψω με τελειες γραμμες.τη ζεστασια που βγαζει το χειροποιητο σχεδιο ομως δεν την φτανει τιποτα...
το χρωμα θα ειναι μαυρη λαδομπογια,με τονους του γκρι για σκιες ...
287160

alexzafeir
09/04/2013, 21:09
Ειναι παραπολύ ωραίο πιστευω και με την τρισδιάστατη απεικόνιση της μπάλας θα είναι τέλειο :a014:

:a013:

nickald
09/04/2013, 21:18
το οκταμπαλο γ@μαει......:eek:

Drake Ramore
09/04/2013, 21:35
Πολύ καλύτερο και πιο ροκ από τον σταυρό.

Μου άρεσε ιδιαίτερα και το Spiros Litsas Motorcycle Restoration. Ίσως με μια γραμματοσειρά λίγο πιο καλλιγραφική και με κεφαλαία μόνο τα αρχικά γράμματα της κάθε λέξης έδειχνε ακόμη καλύτερο. Γενικά η καλλιγραφία δείχνει μια προσοχή την λεπτομέρεια και την τέχνη, ενώ τα κεφαλαία γράμματα δείχνουν περισσότερη αυστηρότητα και ωμή δύναμη. Επειδή έχεις ένα τελικό σχέδιο της μοτο στο μυαλό σου, μπορείς να επιλέξεις τι από τα δύο θα της πάει καλύτερα.

ΗΟΡΝΕΤακιας
09/04/2013, 21:48

Μου άρεσε ιδιαίτερα και το Spiros Litsas Motorcycle Restoration. Ίσως με μια γραμματοσειρά λίγο πιο καλλιγραφική και με κεφαλαία μόνο τα αρχικά γράμματα της κάθε λέξης έδειχνε ακόμη καλύτερο. Γενικά η καλλιγραφία δείχνει μια προσοχή την λεπτομέρεια και την τέχνη, ενώ τα κεφαλαία γράμματα δείχνουν περισσότερη αυστηρότητα και ωμή δύναμη. Επειδή έχεις ένα τελικό σχέδιο της μοτο στο μυαλό σου, μπορείς να επιλέξεις τι από τα δύο θα της πάει καλύτερα.

:a013:

sv9cvk
09/04/2013, 21:50
ειμαι πολυ ευχαριστημενος...
θα μπορουσα να φτιαξω το οτιδηποτε απο αυτοκολλητο και να το βαψω με τελειες γραμμες.τη ζεστασια που βγαζει το χειροποιητο σχεδιο ομως δεν την φτανει τιποτα...
το χρωμα θα ειναι μαυρη λαδομπογια,με τονους του γκρι για σκιες ...
287160

Πολυ πιο ωραιο απο τον σταυρο!! με αρεσει!!!:a10:

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω!!!
:beer:

BMW R75
09/04/2013, 21:59
Συμφωνώ και εγώ. :)

skylaros
09/04/2013, 22:27
Είσαι μερακλής ρε μάστορα :)

nihristo
09/04/2013, 22:32
εμένα γιατί μου φαίνεται ότι θα μείνει και ο σταυρός από την άλλη μεριά;; Η μπάλα γ@μεί αλλά κ ο σταυρός εμένα δεν με χαλάει

mane
09/04/2013, 22:34
ΑN MOY EΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ, ΓΥΡΝΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ 8 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΤΕΛΕΙΟ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ;)

pits1
09/04/2013, 22:37
μ αρεσει η μαυρομπαλα!!!!!!!!!!! τα γραμματα καντα καλιγραφικα

teogtp
09/04/2013, 23:02
Ωραια η μαυρομπαλα αλλα σκεψου και αυτο με γραμματoσειρα γκοθικ "αγκαλιαζει" τα ζαρια και να γραφει LITSAS

287175

soter3gm
09/04/2013, 23:19
Έχω ένα θεματάκι .
Ανέβασα ένα μήνυμα με μια φωτογραφία, ένα γραφικό που έφτιαξα μόνος μου και με μια σπάνια γραμματοσειρά των Motorhead, για τον Σπύρο αν του άρεσε το κρατούσε αν όχι το πετούσε.:confused:
:a017: Ποιος θεώρησε πως ήταν εκτός θέματος η προσβλητικό για το φόρουμ και το διέγραψε ? ρε παίδες σαν πολλοί "θεοί" δεν μαζευτήκαμε εδώ ? είπαμε να καθαρίζουμε της Μ@λ@κιες αλλά ένα μήνυμα με δουλειά που έπεσε για να ανέβει και το σβήσατε φασιστικά ? ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ

MikeG
09/04/2013, 23:21
Έχω ένα θεματάκι .
Ανέβασα ένα μήνυμα με μια φωτογραφία, ένα γραφικό που έφτιαξα μόνος μου και με μια σπάνια γραμματοσειρά των Motorhead, για τον Σπύρο αν του άρεσε το κρατούσε αν όχι το πετούσε.:confused:
:a017: Ποιος θεώρησε πως ήταν εκτός θέματος η προσβλητικό για το φόρουμ και το διέγραψε ? ρε παίδες σαν πολλοί "θεοί" δεν μαζευτήκαμε εδώ ? είπαμε να καθαρίζουμε της Μ@λ@κιες αλλά ένα μήνυμα με δουλειά που έπεσε για να ανέβει και το σβήσατε φασιστικά ? ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ

Είσαι σίγουρος; Πότε το ανέβασες, γιατί δε βλέπω να έχει διαγραφεί κάτι.

soter3gm
09/04/2013, 23:24
Είσαι σίγουρος; Πότε το ανέβασες, γιατί δε βλέπω να έχει διαγραφεί κάτι.

Φίλε μου ξέρω καλά από φόρουμ και από Vbullentin. Όταν λέω πως ανέβασα ένα μήνυμα, το εννοώ, ήταν στη θέση πριν ανεβάσει ο Σπύρος της φοτο με τη 8αρα.

MikeG
09/04/2013, 23:26
Φίλε μου ξέρω καλά από φόρουμ και από Vbullentin. Όταν λέω πως ανέβασα ένα μήνυμα, το εννοώ, ήταν στη θέση πριν ανεβάσει ο Σπύρος της φοτο με τη 8αρα.

Δεν υπάρχει διαγραμμένο μήνυμα σου στο παρόν thread.

soter3gm
09/04/2013, 23:31
Δεν υπάρχει διαγραμμένο μήνυμα σου στο παρόν thread.
Ωραία το ξανά ανεβάζω εφόσον έκανα λάθος και συγνώμη για την ταλαιπωρία

MikeG
09/04/2013, 23:31

Καμία ταλαιπωρία φίλε μου!

:beer: :beer:

ΗΟΡΝΕΤακιας
09/04/2013, 23:49

οσο το σκεφτομαι αυτο ταττου στην γυαλιστερη του Σπυρου...................:rotflmao: Σαν κατι ταινιες με χουλιγκανους...

Συγνωμη ρε παιδια (Σπυρο και soter3gm) αλλα απο την πολυ Χ.Α που δειχνει η τηλεοραση μου ηρθε φλασια και δεν αντεξα.

motomaniac
10/04/2013, 00:13
Σπυρο ολα ωραια αλλα αυτο δεν ειναι restore φιλε μου.. customizing ειναι.. restore εκανες στην bmw.. παντα φιλικα!! :beer:

κατα τ'αλλα απλα γαμει το σχεδιο. πολλλλλλυ πιο ωραιο απο τον σταυρο!

lspiros
10/04/2013, 06:18
Σπυρο ολα ωραια αλλα αυτο δεν ειναι restore φιλε μου.. customizing ειναι.. restore εκανες στην bmw.. παντα φιλικα!! :beer:

κατα τ'αλλα απλα γαμει το σχεδιο. πολλλλλλυ πιο ωραιο απο τον σταυρο!
και ποιος ανεφερε οτι αυτο ειναι restore?ο τιτλος του νηματος τα λεει ολα νομιζω.αν εννοεις το logo στο ρεζερβουαρ,αυτο ειναι απλα logo:wave2:

lspiros
10/04/2013, 06:21

εχω φτιαξει τετοιο λογοτυπο απο την ανακατασκευη του dax,δεν μου ταιριαζε για εδω:wave2:
287180

lspiros
10/04/2013, 06:25

στην αρχη δοκιμαστηκε η γραμματοσειρα απο το blog μου,αλλα επειδη θελαμε σκιες στα γραμματα τα καλλιγραφικα γινονταν μουτζουρα.(μην ξεχνατε οτι μιλαμε για βαφη στο χερι με πινελο.)ετσι διαλεξα πιο απλη γραμματοσειρα:wave2:

motomaniac
10/04/2013, 11:27
και ποιος ανεφερε οτι αυτο ειναι restore?ο τιτλος του νηματος τα λεει ολα νομιζω.αν εννοεις το logo στο ρεζερβουαρ,αυτο ειναι απλα logo:wave2:

ναι βρε για το logo ελεγα. εμενα εκτος απο την διαδικασια μου αρεσει κι η λεξη customizing πιο πολυ...

vassilis79
10/04/2013, 20:10
Προχωρα και κανε οτι σου ερθει ... στο τελος θα πεσει το χειροκροτημα.
Να σαι καλα και καλη συνεχεια .

vagraz
10/04/2013, 20:16
Είσαι θεός!Είσαι ηγέτης της τρέλας μας! Do it your way!Σήκωσε το ελληνικό customizing - restoring ψηλά! Και ποιός τις γ@μ@ει τις ντομάτες και τα πιπέρια!:beer::a014::D

HONDA 9903
10/04/2013, 20:55
ωραιο σχεδειο αυτο με την μπαλητσα συνεχησε Σπυρο ;)

lspiros
11/04/2013, 13:54
λυσιμο τα μπροστινα για να κοντυνουν,συντομα φωτο
287338
287339
287340

notakos600
11/04/2013, 14:47
λυσιμο τα μπροστινα για να κοντυνουν,συντομα φωτο

:a014: :a014: το περίμενα τόσο καιρό, δώσε ιδέες μάστορα. :beer:

spd
11/04/2013, 20:19
Γνωμη μου ειναι να της χαμηλωσεις αλλα να μην κοψεις το ελατηριο,να το συμπιεσεις για να σκληρυνει,τα εντουρο τα εχουν πολυ μαλακα με μεγαλη διαδρομη:wave2:

alexzafeir
11/04/2013, 22:13
:a014: αληθεια ποσες φορές το έλυσες και το έδεσες?

miscelano
11/04/2013, 22:42
εισαι τεραστιος!!!!μπαινω στο φορουμ μονο γι αυτο το θρεντ (χωρις να θελω να υποβαθμισω το υπολοιπα αλλα ρε φιλε τα σπαει)

astroman76
12/04/2013, 00:01
το 8μπαλο φωναζει Harleo/τσοπεροκατασταση.... αν θες να το πεις καφε βαλε κανα spade...

Da.Vintage
12/04/2013, 10:46
Είμαι περίεργος να δώ τι δρόμο θα διαλέξεις να πάρεις με το κόντεμα... θα αλλάξει όλο το ύφος της μοτό! :beer: I trust U

MaiTak
13/04/2013, 15:35
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ρε δεν παιζεσε θα μας καραφλιασεις και εμας
αλλα ξερω τι κανεις .......
λογο κρισης φροντιζεις να τα χασουμε και εμεις για να μην αγοραζουμε σαπουαν :lol:

οτι κανεις παπαδες στο ρεστοροκοστιουμετατροπες (τι εγραψα ο π@@@@@ας :D )
στο οτι τα μυαλα σου περνουν αερα μια και εισαι καμπριο εκδοση μασ το εχεις αποδηξει πολακις
ΑΛΛΑ να σου βγαινει και καλιτεχνικη φλεβα σε σεναριο παραμηθιου μα την Κ Μαρια και σε σχεδιο ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
τι να πω δεν ξερω........................ απλα
:a18: :a20: :a23: :a10: :a012:

ΥΓ τι βαζελινη ακομα δεν την ειδα και αναμενω
:a014: :a014: :a014:

srxakias
14/04/2013, 09:04
Εχεις ξεφυγει καντο οπως θες γουσταρω:beer::a014:

Da.Vintage
14/04/2013, 18:29
:a014:

lspiros
15/04/2013, 13:49
ανεβασμα στο αναβατωριο για να μπουν τα πλαινα καπακια,μιας και οι σωστες φλατζες ειχαν ερθει
287645
287646

lspiros
15/04/2013, 13:52
φλατζουλα
287647
καπακι πανω
287648
καινουργια φλατζουλα στον αξονα συμπλεχτη και φιλτρο λαδιου με αλλαγμενο oring στο καπακι
287649

lspiros
15/04/2013, 13:55
φλατζα και στο καπακι των πηνιων
287650
ετοιμα και τα πηνια στο καπακι
287651
φλατζοκολλα στο λαστιχο που περνανε τα καλωδια και στη μιζα ελαχιστη

lspiros
15/04/2013, 13:58
κομπλε
287653

lspiros
15/04/2013, 14:00
προοδο ειχαμε και στη ζωγραφικη.λειπουν οι σκιες ακομα αλλα μπορουμε να παρουμε μια ιδεα
287654
287655
287656

lspiros
15/04/2013, 14:01
...
287657
287658
287659

alexzafeir
15/04/2013, 15:23
μου τρεχουν τα σάλια ζηλεύω ...
:a8:

MaiTak
15/04/2013, 16:24
μου τρεχουν τα σάλια ζηλεύω ...
:a8:

+100000.........................

dlabrakis
15/04/2013, 21:03
η μπαλα τα σπαει!!!!

απο κατω τα γραμματα ....δεν μου πολυκαθονται..ξερω γω...αυτα ειναι και γουστα...ισως να ταιριαζαν σε κανενα αλλο σημειο της μοτο...λεω γω τωρα...

any way το μοτοσακο θα βγει γ@μ@το !!!!

S705
15/04/2013, 21:23
απλά ......εύγε

bikas
15/04/2013, 21:32
όνειρο γίνεται τρελέεεεεε......

SpyrosAfricaner
16/04/2013, 07:31
Απλά τέλειο.....τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο..!!! Τέλειο..!!!!!

Da.Vintage
16/04/2013, 08:28
η μπαλα τα σπαει!!!!

απο κατω τα γραμματα ....δεν μου πολυκαθονται..ξερω γω...αυτα ειναι και γουστα...ισως να ταιριαζαν σε κανενα αλλο σημειο της μοτο...λεω γω τωρα...

any way το μοτοσακο θα βγει γ@μ@το !!!!

και μένα μου αρέσει πολύ αλλά τα γράμματα όχι τόσο... αλλά δεν είναι και άσχημα... απλά το φορτώνουν λίγο!

Julius
16/04/2013, 09:25
προοδο ειχαμε και στη ζωγραφικη.λειπουν οι σκιες ακομα αλλα μπορουμε να παρουμε μια ιδεα
287654
287655
287656

Φίλε μου αρέσουν όλα, και το χρώμα και η μπάλα και η σιδερώστρα η εμπριμέ

:beer: :beer: :beer: :beer:

Γιώργος Πλ.
16/04/2013, 21:14
Τώρα μάλιστα με άρεσε πολύ

Α και κάτι κίτρινο ξεχάσαμε όχι είπαμε ξείπαμε

nihristo
16/04/2013, 21:18
Φίλε μου αρέσουν όλα, και το χρώμα και η μπάλα και η σιδερώστρα η εμπριμέ

:beer: :beer: :beer: :beer:

+49 για την σιδερώστρα

lspiros
18/04/2013, 12:05
:uplate:ποιος αλλος Μ@Λ@Κ@Σ θα εσφαζε το δοχειο αεριου απο ενα τετοιο αμορτισερ...?ενας ειναι ο βλαμενος:D
287915

lspiros
18/04/2013, 12:06
απο αυτη την τσιμουχα ειχαμε μικρη διαρροη λαδιου,παραγγελθηκε καινουργια
287916

lspiros
18/04/2013, 12:08
και απο δω θα κερδισω χαμηλωμα
287917