View Full Version : HONDA XR 250 EX BAJA CONVERT TO.........?
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
spyrakos35
21/06/2013, 09:11
επιτελους η πλεξουδα πισω σε καποια ταξη
ε, :moutza: ρε φίλε......
τι "κάποια τάξη" λέει ο φούστης..... μας έχει γ@μίσει το ηθικό και αυτός "κάποια ταξη" - "κάποια τάξη"......:a02:
astroman76
21/06/2013, 10:17
κανε τρυπες στο καπακι του επρος γραναζιου...
tom kissas
22/06/2013, 19:54
καλλιτεχνης!!!
vforever
23/06/2013, 21:33
:a20:
:a014:
theofilos888
25/06/2013, 07:42
:a20::a20::a20::a20:
σημερα ξεκινησε η μερα με την επισκευη του σπασμενου πειρου που πιανει το ελατηριο επαναφορας του σταντ.
τροχισμα πρωτα η επιφανεια ωστε να γινει φλατ και πονταρισμα για να τρυπησουμε κεντρο
294044
τρυπημα προσεχτικα διαδοχικα με τρυπανια 3,5-4-4,5
294045
και ο φιλος μου ο γιαννακης ανοιγει σπειρωμα Μ5
294046
κολλα σπειρωματων και βιδακι οπλοποιιας
294047
το ελατηριο και η βαλβιδα του σταντ στη θεση τους
294048
κομπλε παει και αυτο
294049
ρεζερβουαρ on
294050
υγρο τεφλον και ρουμπινετο που κοιταει προς τα πισω αναγκαστικα...
294051
συμαζεμα οι ντιζες μαζι με το ρεζερβουαρ
294052
ετοιμες οι σωληνωσεις του δοχειου αναθυμιασεων.μια παροχη απο το μοτερ και μια εξαγωγη ταπωμενη που βγαινει χαμηλα στο ψαλιδι
294053
μονταρισμενο το φτερο με ταινια σιλικονης κατω απο τη σιδερενια βαση για να μην γρατζουνιστει το χρωμα
294054
πανω και η σελα με το μπροστινο φτερο για να δουμε που θα μπουν τα πισω φλας αλλα και οι ντιζες μπροστα
294056
294057
294058
...
294059
294060
keep watching guys:beer:
siraxanz
25/06/2013, 09:05
χρώμα ρεεεεεεεεεε
έτσι και ετσι vintage look εχει μας το πετάς και ΑΜ και μας μαμάς μάστερΣπύρο:smokin:
χρώμα ρεεεεεεεεεε
έτσι και ετσι vintage look εχει μας το πετάς και ΑΜ και μας μαμάς μάστερΣπύρο:smokin:
294064
294065
spyrakos35
25/06/2013, 09:10
χρώμα ρεεεεεεεεεε
εγώ λέω να το κάνεις σέπια..... ;)
:a012::hypnotize:εχω μείνει μ@λ@κ@ς !!!!!!ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!!!
theofilos888
25/06/2013, 15:17
Φαντάζομαι να κάνεις drift με το εργαλείο στην παραλία και να ψαρώνεις όλα τα πιπίνια!!! :D
υποθετω οτι εχεις προβλεψει και την κατασκευη κοκοβιου για look μονοσελου, ετσι??
...οπως επισης και καααποια στιγμη να κανεις μια μετατροπη και να βαλεις ζευγος αμορτισερ πισω! το στυλ της μηχανης δεν παει με monoshock!
κατα τα αλλα, μιλαμε για εργο τεχνης!!! ρισπεκτ!
ημερα για ψωνια...
γνησιο τσοκ αερα για το καρμπ γιατι ηταν σπασμενο
294262
τεσσερα φλασακια σε ρετρο στυλ με μεταλλικο σωμα και καλη ποιοτητα
294263
294264
στα led μπηκαν αντιστασεις γιναν επεκτασεις για να ενωθουν με τα καλωδια της πλεξουδας και θερμοσυστελομενα
294265
τρυπηθηκε η καταλληλη θεση στο υποπλαισιο και εβαλα μια προσθηκη κομμενη φαλτσο για να ευθυγραμμιστει το φλας...
294266
καπως ετσι,ωραια δειχνουν
294267
και μπροστα
294268
οι προσθηκες και οι βασεις βαφτηκαν
294269
keep watching guys:wave2:
SHOOTER045
26/06/2013, 23:31
:a014:
:wave2:
theofilos888
27/06/2013, 07:45
:a014: :beer:
Da.Vintage
27/06/2013, 08:52
Ωραία πράγματα φίλε!
να σου πω και κάτι επειδή το μηχανάκι είναι ρετρό, απο προσωπική οπτική γωνία δε θα με χάλαγαν τα φλασάκια να βγαίνουν και πιο έξω με κάποιον αποστάτη!
τροφή για το μυαλό!
Πάλι μπράβο!:beer:
alexxxcbr
27/06/2013, 09:04
Γ@μ@το εγινε.Θελω βολτα οταν τελειωσει..:smokin:
Καλη συνεχεια.:beer:
Da.Vintage
02/07/2013, 08:00
Σπύρο μας έχεις αφήσει στην πείνα αδερφάκι μου! :a014:
Εκτός και αν κάνεις καμία κίνηση τσουνάμι μέχρι το τερματισμό!
πολύ γαμάτο........
πιστευω θα γινει απο τα πιο ομορφα..ήδη εχει αλλάξει τελείως και δεν αναγνωρίζεις τι ήταν.
κυριοι επιλυω προβληματα που δεν εχουν ενδιαφερον...
ενδεικτικα...
1.εκαψα το φλασερ και ψαχνω ιδιο μιας και ειναι πολυ περιεργο...
2.δεν επαιρνε με τιποτα μπροστα και αφου εψαξα τα παντα ρευμα-βενζινη-χρονισμο κτλ κτλ βρηκα οτι ηταν απο βραχυκυκλωμενο μπουζι.
3.εψαχνα ρουμπινετο για ρεζερβουαρ zundapp (μαλλον βρηκα)...
συντομα φωτομονταζ:wave2:
MG-KTiNoS
03/07/2013, 23:48
:)
Μ αρέσουν τα προβλήματα σου!
Εγώ απλά κάνω μακροβούτια στα σκ...
Δώσε φώτο στο λαό !
Da.Vintage
04/07/2013, 09:46
κυριοι επιλυω προβληματα που δεν εχουν ενδιαφερον...
ενδεικτικα...
1.εκαψα το φλασερ και ψαχνω ιδιο μιας και ειναι πολυ περιεργο...
2.δεν επαιρνε με τιποτα μπροστα και αφου εψαξα τα παντα ρευμα-βενζινη-χρονισμο κτλ κτλ βρηκα οτι ηταν απο βραχυκυκλωμενο μπουζι.
3.εψαχνα ρουμπινετο για ρεζερβουαρ zundapp (μαλλον βρηκα)...
συντομα φωτομονταζ:wave2:
:a36:
:bawl:
We love you αλλά ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ :a54:
motomaniac
04/07/2013, 12:15
φλασερ αμα ειναι με 3 ποδια ενδεχεται να ταιριαζει απο οτιδηποτε ακομα κι απο παπι. δωσε καμια φωτο αν θες.
ρουμπινετο μακαρι να βρηκες αλλιως θελει ψαξιμο με δειγμα..
φλασερ αμα ειναι με 3 ποδια ενδεχεται να ταιριαζει απο οτιδηποτε ακομα κι απο παπι. δωσε καμια φωτο αν θες.
ρουμπινετο μακαρι να βρηκες αλλιως θελει ψαξιμο με δειγμα..
βγαζει 7 επαφες:uplate:γιατι τα φλας ειχαν προδιαγραφες να μενουν ανοιχτα.στο τελος αν δεν βρω θα βαλω aftermarket και θα τραβηξω νεες γραμμες.υπαρχει και μια περιπτωση να φτιαχτει και το ιδιο.αναμενω...
ρουμπινετο βρηκα απο τον γνωστο στη βεροια αλλα και στο car αλλα ζηταει 65€.τελικα με λιγο ψαξιμο σε φιλους και γνωστους βρηκα με 16€:D
motomaniac
04/07/2013, 13:32
βγαζει 7 επαφες:uplate:γιατι τα φλας ειχαν προδιαγραφες να μενουν ανοιχτα.στο τελος αν δεν βρω θα βαλω aftermarket και θα τραβηξω νεες γραμμες.υπαρχει και μια περιπτωση να φτιαχτει και το ιδιο.αναμενω...
ρουμπινετο βρηκα απο τον γνωστο στη βεροια αλλα και στο car αλλα ζηταει 65€.τελικα με λιγο ψαξιμο σε φιλους και γνωστους βρηκα με 16€:D
αυτος στην βεροια ειναι για το τρελαδικο..
απο τις 7 αν δουλευες μονο τις 3 με κλασσικο φλασερ?
notakos600
04/07/2013, 13:43
:lol::lol::lol:
Da.Vintage
04/07/2013, 14:17
απο τις 7 αν δουλευες μονο τις 3 με κλασσικο φλασερ?
Εγώ Είδα το ΒΕΡΟΙΑ κ νόμισα οτι ήσουν εσύ αυτός ... όντως ζητάει το Κ@λο του... 65Ε ένα ρουμπινέτο?
Το Μπουστη τον motomaniac λεω! :lol:
notakos600
04/07/2013, 14:20
Εγώ Είδα το ΒΕΡΟΙΑ κ νόμισα οτι ήσουν εσύ αυτός ... όντως ζητάει το Κ@λο του... 65Ε ένα ρουμπινέτο?
Το Μπουστη τον motomaniac λεω! :lol:
Για ένα ρουμπινέτο από beta 50 mxe, που είναι πανομοιότυπο με ζίνταπ, φλορέτες κλπ πλήρωσα 6-7 ευρώ σε συνεργείο της γειτονιάς μου, όλοι οι παλιοί μάστορες πάντα έχουν κάπου ξεχασμένα πολλά τέτοια. Αλλά αυτός ο Βεροιώτης αδερφάκι μου πρέπει να είναι πολύ παραδόπιστος...:lol:
εξαερωση στο πισω φρενο,μιας και μπροστα μας λειπει ακομα το κοντυτερο μαρκουτσι
294997
η πλεξουδα μπροστα αρχιζει να συμαζευεται
294998
και ετοιμαζεται να συναντησει τα led και το φαναρι
294999
εχουμε ενδειξεις.νεκρα-side stand-φλας
295000
εκαστος στο ειδος του.ευχαριστω τον δημητρη (ηλεκτρολογο αυτοκινητων)για τη βοηθεια
295001
295002
Pardalotzatziki
07/07/2013, 19:29
Μπραβο μαστορια...ανυπομονουμε... :beer:
ρουμπινετο dellorto παρακαλω κοστος 17€(και ο αλλος ζηταγε 65€)...
295004
295005
ετοιμο πανω
295006
για να βαλουμε μπροστα και να βαλουμε τα λαδια,εβαλα πανω τους παλιους λαιμους
295007
και μια προστατευτικη λαμαρινα για να μην καψουμε το φτερο
295008
βουαλα.ολα αρυθμιστα αλλα για να παρουμε μια γευση
http://www.youtube.com/watch?v=Vw-P9JUh-64&feature=youtu.be
μενει το μπροστα φρενο,η εισαγωγη του καρμπυρατερ,και οι χειροποιητοι λαιμοι της εξατμισης
295009
σαν να εχω την αισθηση οτι θελει κι αλλο χαμηλωμα παντως...
notakos600
07/07/2013, 20:01
Motard το λες, street δεν το λες, είναι πολύ όμορφο πάντως.
Αν ήταν δικό μου θα είχα κι ένα σετάκι κοντό αμορτισέρ/κοντό πηρούνι για να το κάνω cafe όταν μου γουστάρει.
Πανέμορφο Σπύρο, κάνε βόλτα να μας πεις. :beer:
motomaniac
07/07/2013, 20:34
295002 εδω μου μοιαζεις με τον σεφερλη στο προφιλ..
κι εγω αλλα και τι εγινε? ετσι πρεπει να οδηγιεται παντως..
Motard το λες, street δεν το λες, είναι πολύ όμορφο πάντως.
Αν ήταν δικό μου θα είχα κι ένα σετάκι κοντό αμορτισέρ/κοντό πηρούνι για να το κάνω cafe όταν μου γουστάρει.
Πανέμορφο Σπύρο, κάνε βόλτα να μας πεις. :beer:
αμα γινει εντελως στρητ θα οδηγιεται αραγε?
οσο πιο πολυ χαμηλωνεις πισω τοσο μακραινει. και μπορεις να το κανεις μεχρι ενα σημειο. μετα γινεται μπαχαλο. μπροστα αντιστροφως αναλογα αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο.
HONDA 9903
07/07/2013, 20:56
σπυρο πανεμορφο συνχαρητηρια
θελει αρκετα πιο χαμηλο κατα τα αλλα γινεται πολυ ωραιο
δεν μπορω να το χαμηλωσω αλλο γιατι τοτε το τοξο του πισω φτερου δεν θα ακολουθει αρμονικα τον τροχο.εκτος φυσικα απο τις επιπτωσεις στην οδικη συμπεριφορα.ακομα σκεφτειτε οτι χρειαζομαι χωρο κατω απο τον κινητηρα μιας και απο κει θα περασουν οι λαιμοι των εξατμισεων.γι αυτο ισως φαινεται λιγο αδειο ακομα...
να στε καλα για τα μηνυματα λαμογια:wave2:
Da.Vintage
08/07/2013, 07:31
Εμένα μου αρέσει και έτσι ψιλοκατσικάκι που είναι ... τρομερή δουλειά Σπύρο... οι τελευταίες πινελιές μείνανε πρέπει να νιώθεις χαρούμενος και στεναχωρημένος ταυτόχρονα!
theofilos888
08/07/2013, 10:05
Γουστάρω που είναι λίγο από όλα σε ύφος! Πάντως δεν περνά απαρατήρητο με τίποτα! Ωραία δουλειά! Στην επόμενη γύρα που θα έρθω Ωρωπό θα ήθελα να το μπανίσω από κοντά!!! Πολύ ωραία δουλειά! Εξάτμιση λέφας δεν παίζει και για αυτό εεεεε;;;;; :beer:
DimChios
08/07/2013, 12:06
...τι να πεις!!??
Γ@ΜΕΙ!!!!
:a54::a54::a54:
angelodaegio
10/07/2013, 21:06
σπυρο με παντρευεσε ρε????:D
σημερα προκειτε να αρχισει να κατασκευαζεται χειροποιητη εξαγωγη εξατμισης,η οποια θα ακολουθει πορεια κατω απο το μοτερ και θα βγαινει στα πλαγια καταληγωντας στο γνωστο κοντο τελικο.θα πρεπει λοιπον να βαζουμε μπροστα τη μηχανη για τυχον διαρροη καυσιμου.
δεν εχουμε ομως φιλτρο αερα.το καρμπ ειναι παρα πολυ κοντα στο πισω αμορτισερ και καμια φιλτροχωανη δεν προσαρμοζεται απευθειας.αποτυχια ειχε και οτι προσπαθεια εκανα να βαλω λαστιχενια εισαγωγη αυτοκινητου με σταθερη γωνια η flexible...
ετσι και εντελως προσωρινα,πηρα μια αλουμινενια εισαγωγη αερα (σπιραλ)με μεγαλο ευρος διακυμανσης μηκους...
295300
στα 55mm διαμετρο
295301
μπηκε με σφιχτηρα πανω στο καρμπ.η αρχικη σκεψη(και μαλλον η επικρατεστερη)ειναι να κοπει η σωληνα στην κοκκινη γραμμη και να προσαρμοστει φιλτροχωανη.η φιλτροχωανη δεν εχει ερθει ομως και για να μην σφαξω κουκουρουκου περασα τη σωληνα κατω απο το δοχειο αναθυμιασεων και βγηκα απο την αλλη ακρη της μηχανης
295302
στην αλλη μερια προσαρμοσα μια vintage look φιλτροχωανη...
295303
και με ενα απλο σφιχτηρα σε συνδοιασμο με μια βασουλα,αλλα και μια προσθηκη εσωτερικα(ωστε να μην τσαλακωνει ο σφιχτηρας το σπιραλ),αλλα και με κλιση προς τα κατω για υδατοκαλυψη...
295304
η συνολικη εικονα δεν με ξενιζει,αλλα δεν ξερω μια τοσο μεγαλη διαδρομη χωρις μαλιστα φιλτροκουτι τι επιπτωσεις θα εχει στην αναπνοη του μικρου μονοκυλινδρου μοτερ...
295305
295306
και απο την αλλη
295307
295308
ας τελειωσω με την εξατμιση και καταληγω με το φιλτρο
αποκτησαμε μπροστινο κοντο μαρκουτσι φρενου
295309
αλλα και πινακιδα κυκλοφοριας (thanks dim chios)...
295310
DimChios
11/07/2013, 09:06
αποκτησαμε μπροστινο κοντο μαρκουτσι φρενου
295309
αλλα και πινακιδα κυκλοφοριας (thanks dim chios)...
295310
Σου ειπα να βαλουμε κανενα λουλουδακι πανω, κανα tribal σχεδιακι... δε μ ακουσες! :lol:
η σωληνα, λογω χρωματος βασικα, χαλαει λιγο το συνολο! βαφεται? :rolleyes:
η σωληνα, λογω χρωματος βασικα, χαλαει λιγο το συνολο! βαφεται? :rolleyes:
οταν θα κοπει η σωληνα,ο ογκος της και οχρωματισμος δεν θα ενοχλει.αν και μενα επειδη ειναι ματ αλουμινιο μου αρεσει γιατι δινει ενα factory ακατεργαστο look...
τωρα για τη βαφη,βαφεται με ασταρι αλουμινιου αλλα επειδη μιλαμε για σπιραλ αν εχουμε εκταση θα φαινοντε αβαφα σημεια ενω θα θρυματιζεται ασταρι και χρωμα:(
audioslave
11/07/2013, 10:26
Πω ρε φιλε το γουσταρω τρελα το αποτελεσμα!Σε ζηλευω πολυ για την δουλεια που κανεις.Πολυ θα ηθελα να ειχα τις γνωσεις σου,τα εργαλεια και να αρχισω και εγω να σκαλιζω μηχανακια.Μπραβο σου
DimChios
11/07/2013, 11:02
οταν θα κοπει η σωληνα,ο ογκος της και οχρωματισμος δεν θα ενοχλει.αν και μενα επειδη ειναι ματ αλουμινιο μου αρεσει γιατι δινει ενα factory ακατεργαστο look...
τωρα για τη βαφη,βαφεται με ασταρι αλουμινιου αλλα επειδη μιλαμε για σπιραλ αν εχουμε εκταση θα φαινοντε αβαφα σημεια ενω θα θρυματιζεται ασταρι και χρωμα:(
Σπυρο μου, κανε οτι γουσταρεις - το λεω συνεχεια, ετσι κι αλλιως κοσμημα ειναι- ΑΛΛΑ μην ακουω μλκιες!
"factory ακατεργαστο look" μαζι με το ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΡΩΜΑ οργανων, ταπας ρεζερβουαρ, κλιπ ον και πισω διπλα στην αναρτηση ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!
Σ αγαπω!
H λεξη "ΚΟΥΚΛΙ" ειναι λιγη για αυτο το αριστουργημα Σπυρο...:a2::a2::a2::a2::a2:
Υγ:Οντως αν υπαρχει εναλλακτικη κανε κατι διαφορετικο με την εισαγωγη του αερα,δεν μου κολλαει ουτε εμενα στο ματι...
Σπυρο μου, κανε οτι γουσταρεις - το λεω συνεχεια, ετσι κι αλλιως κοσμημα ειναι- ΑΛΛΑ μην ακουω μλκιες!
"factory ακατεργαστο look" μαζι με το ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΡΩΜΑ οργανων, ταπας ρεζερβουαρ, κλιπ ον και πισω διπλα στην αναρτηση ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!
Σ αγαπω!
ενταξει,αλλα προσπαθησα:lol:
H λεξη "ΚΟΥΚΛΙ" ειναι λιγη για αυτο το αριστουργημα Σπυρο...:a2::a2::a2::a2::a2:
Υγ:Οντως αν υπαρχει εναλλακτικη κανε κατι διαφορετικο με την εισαγωγη του αερα,δεν μου κολλαει ουτε εμενα στο ματι...
κατι θα γινει:wave2:
κατι θα γινει:wave2:
Καλα δεν αμφεβαλλα στο ελαχιστο:p
Και παλι τα συγχαρητηρια μου για ακομη μια φορα για την δουλεια που εριξες,για τις γνωσεις που μοιραζεσε και για το αποτελεσμα που βγαζεις:beer:
motomaniac
11/07/2013, 15:22
σπυρο εχουμε το ιδιο προβλημα στο aprilia του μικρου. πλαστικη σπιραλ απο μαγαζι εμποριας υλικων για ηλεκτρολογους ηταν η λυση.
σπυρο εχουμε το ιδιο προβλημα στο aprilia του μικρου. πλαστικη σπιραλ απο μαγαζι εμποριας υλικων για ηλεκτρολογους ηταν η λυση.
:rolleyes:
με τη δουλεια στο μαναβικο στο full δεν μπορουσα να φτιαξω την εισαγωγη μονος μου,τουλαχιστον οχι τωρα.ετσι πηγα σε γνωστο μαγαζι κατασκευης εξατμισεων και το xrακι ανεβηκε σε ξενη ραμπα...
295342
αφου λοιπον μιλησαμε για τις βασικες αρχες,πηρα καφε και αφησα τους ειδικους να δουλεψουν.πρωτα εφτιαξαν τα ποτηρια των λαιμων
295343
μετρησανε και κουρμπαρανε αρκετες φορες,ενω επαιρναν γραμμες με συρμα αλουμινιου
295344
δοκιμασανε και τσιμπησανε τις σωληνες με τα ποτηρια,αφου πρωτα ειχαν φτιαξει χειροποιητα πλακακια συγκρατησης
295345
οι σωληνες σετ με τα ποτηρια
295346
και τριμενες για ματ φινιρισμα
295347
δοκιμη εκ νεου οι σωληνες για δουμε που θα ενωθουν και που θα μπει το τελικο
295348
295349
τελειωμενη πλεον περιμενει να τροχιστει και να φινιριστει
295350
αν μου αρεσει?ολα, αλλα το τελικο επρεπε να ειχε μεγαλυτερο ογκο.ετσι ανανεωσαμε το ραντεβου μας με το μαστορα απο σεπτεμβρη για να φτιαξουμε ενα τελικο megaphone με σωστες διαστασεις...
295351
οι λαιμοι μου θυμιζουν triumph bonneville και γουσταρω
295352
295353
ο ηχος ειναι αρκετος και μπασος(θα ανεβασω video)
295354
στο τελικο κοληθηκε ενα χωνακι για να μην φευγουν καυσαερια προς τη ροδα και το σωληνακι φρενου
295355
SHOOTER045
11/07/2013, 22:34
οτι και να λεμε ειναι λιγο
απλα απαιχτο :a012::a012::a012:
δεν κακο δεν κακο
295356
295357
295358
εν αναμονη νεου τελικου λοιπον,βολευομαστε με αυτο
295359
295360
siraxanz
11/07/2013, 23:17
Δεν κακό?
πολύ καλό κ σαν ιδέα κ σαν υλοποίηση...
το αηδία σπιραλ της εισαγωγής μήπως να το τύλιγες με μαυρη ταινία πανινη
που χρησιμοποιήτε στην ηλεκτρικη εγκατασταση κινητηρων?
boussias
12/07/2013, 08:15
Super... Bravo....
Μήπως αντί για τον ασημένιο σωλήνα να έβαζες σωλήνα σιλικόνης Samco.... ?
Da.Vintage
12/07/2013, 08:20
:a32:
Κυριολεκτικά μου τρέχουν τα σάλια...
Πολύ underground φάση το εργαλείο... :rockon:
Καμία καλή βόλτα το πήγες? :vroum:
Πως ήταν το εργαλείο απο γκάζι και συμπεριφορά με τις αλλαγές στη γεωμετρία?
alexxxcbr
12/07/2013, 08:20
Ωραιο εγινε.Μοναδικο.
:beer:
μόνο εμένα δε μ'αρέσουν τα clipon? με τιμονι θα έδειχνε καλλιτερα πιστεύω.
συγχαρητήρια για την δουλειά που έχεις ρίξει!
SpyrosAfricaner
12/07/2013, 08:53
Εχεις καταντησει αηδια.....παλι το ομορφοτερο μηχανακι εφτιαξες..!!!! Για αφισα ειναι το γαμηδι...παρα μα παρα πολυ ωραιο..Μοναδικη ενσταση στο σπιραλ..
DimChios
12/07/2013, 08:55
Εχεις καταντησει αηδια.....παλι το ομορφοτερο μηχανακι εφτιαξες..!!!! Για αφισα ειναι το γαμηδι...παρα μα παρα πολυ ωραιο..Μοναδικη ενσταση στο σπιραλ..
+998 σε ολα!
(ειπε βεβαια για το σπιραλ, μη τον πρηζουμε αλλο θα μας βαρεσει) :lol:
bobos2006
12/07/2013, 10:26
ΜΑΣΤΟΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ EURA. ΚΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ. ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ. BRAVO BRAVO BRAVO BRAVO ...................... BRAVO.
devil's animal
12/07/2013, 12:40
ομορφο βγηκε Σπυρο....
εμενα δεν με ξενιζει τοσο το σπιραλ οσο αυτο το πλεγμα στο φαναρι μπροστα...
λες και το κλεψες απο κανενα pajero κυνηγου....:lol:
κυριοι,ευχαριστω για τα μηνυματα και τις παρατηρησεις σας:beer:
πρωτες εντυπωσεις και καταγραφη παιδικων ασθενειων αλλα και η αντιμετωπιση τους...
οι βαλβιδες χτυπανε και θελουν ρυθμιση(εντος ολιγων ημερων)
πατιναριζε απο ντιζα συμπλεχτη(ρυθμιστηκε ηδη)
το μπροστα φαναρι κουναει λιγο μιας και στηριζεται σε μονο σημειο.(θα τρυπηθει στα πλαγια και θα μπουν στηριγματα στα καλαμια)
το καρμπ υπερχειλιζε(μια σφυρια με τη ματσολα στο ποτηρακι ηταν αρκετη για να ξεκολλησει)
ειχα καιρο να πιασω τον εαυτο μου να χαζογελαει μεσα απο το κρανος ετσι.
η λεπτη σιλουετα με τη σκυφτη θεση απο τα clipon συνθετουν συνολο με αρωμα αλλης εποχης...
μπορουν 250cc να σε κανουν να χαμογελας?μπορουν κυριοι μπορουν...:D
ο δεικτης κεφαλογυρισματος?μια βολτα το εκανα σημερα και οπου σταματαγα γινοταν το κεντρο της προσοχης απο γνωστες και μη.και εγω ο γυφτος καμαρωνα σαν σκερπανι:lol:
motomaniac
12/07/2013, 14:07
μπραβο ρε Σπυρο πολυ ωραιο εγινε! αυτα τα τριγωνα τελικα γεμισαν ματζαφλαρια μεσα, ειναι κι αυτο το ασημι σπιραλ και μοιαζει σαν του λειπουν τα πλαινα καακια. δεν το φτιαχνει καποιος στο φωτοσοπ να μας δωσει ιδεα?
θελω να ευχαριστησω...
τον μαριο και το συνεργειο του MRT για την συμβολη του στο χαμηλωμα της αναρτησης μπρος πισω αλλα και τις δωρεες του σε ζαντες και clip on.
τον γιαννη αμπατζη για τις ατελειωτες ωρες που φαγαμε μαζι τριβωντας και βαφοντας.
την μαιρη για τη δουλεια της στο ρεζερβουαρ ακομα και αν τελικα καναμε κατι αλλο...
τον δημητρη πολυχρονη για τη συμβολη του στα ηλεκτρικα
τον σισκο για την κατασκευη της σελας
τον θοδωρη μανιατακο για τις συμβουλες του και τα σωληνακια φρενων.
τον dim chio για τα αυτοκολλητα και την πινακιδα
το νικελωτηριο chrom genesis για την επιχαλκωση
τον dragon για τους λαιμους της εξατμισης
τον σπυρο κοκκαλη για την προετοιμασια των led
την γυναικα και τα παιδια μου που για αλλη μια φορα ανεχτηκαν τις ωρες απουσιας μου αλλα και τα νευρα και την κουραση μου.
πανω απ ολα ευχαριστω ολους εσας που δειξατε ενδιαφερον,απαντησατε,κραξατε και σπαταλησατε χρονο να βρειτε ιδεες και link...
ευχαριστω και αυτους που διαβασαν και δεν εγραψαν ποτε...
λιγα πραγματα εμειναν να σας δειξω αλλα και ενα video με κινηση.
αλλο ενα project μας αξιωσε ο θεος να ολοκληρωσουμε με υγεια.παμε γι αλλα:wave2:
DimChios
12/07/2013, 14:37
θελω να ευχαριστησω...
τον μαριο και το συνεργειο του MRT για την συμβολη του στο χαμηλωμα της αναρτησης μπρος πισω αλλα και τις δωρεες του σε ζαντες και clip on.
τον γιαννη αμπατζη για τις ατελειωτες ωρες που φαγαμε μαζι τριβωντας και βαφοντας.
την μαιρη για τη δουλεια της στο ρεζερβουαρ ακομα και αν τελικα καναμε κατι αλλο...
τον δημητρη πολυχρονη για τη συμβολη του στα ηλεκτρικα
τον σισκο για την κατασκευη της σελας
τον θοδωρη μανιατακο για τις συμβουλες του και τα σωληνακια φρενων.
τον dim chio για τα αυτοκολλητα και την πινακιδα
το νικελωτηριο chrom genesis για την επιχαλκωση
τον dragon για τους λαιμους της εξατμισης
τον σπυρο κοκκαλη για την προετοιμασια των led
την γυναικα και τα παιδια μου που για αλλη μια φορα ανεχτηκαν τις ωρες απουσιας μου αλλα και τα νευρα και την κουραση μου.
πανω απ ολα ευχαριστω ολους εσας που δειξατε ενδιαφερον,απαντησατε,κραξατε και σπαταλησατε χρονο να βρειτε ιδεες και link...
ευχαριστω και αυτους που διαβασαν και δεν εγραψαν ποτε...
λιγα πραγματα εμειναν να σας δειξω αλλα και ενα video με κινηση.
αλλο ενα project μας αξιωσε ο θεος να ολοκληρωσουμε με υγεια.παμε γι αλλα:wave2:
ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ ΡΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ!!!!!
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
Βόλτα? :D
SHOOTER045
12/07/2013, 14:37
σπυρο σημερα πηγα να παρω κατι ανοξειδωτα μπουρια για λεβητα και βρηκα σωληνα πλαστικο σπιραλ μαυρο σε διαστασεις απο φ50,φ55,φ63,φ70,φ,80 μεχρι φ 150 ειναι για λεβητες πελετ αλλα αν θες σου στελνω κανενα μετρο
KotsosDR
12/07/2013, 14:45
Πανεμορφο !!! Μπραβο μαστορα !!!
FRAGISCOS
12/07/2013, 21:23
Δεν εχω λογια........
Υπεροχη δουλεια-ως συνηθως- πολυ μερακι και πολλη περισσοτερη ΤΕΧΝΗ.
Νασαι καλα ρε αρχοντα,να το χαιρεσαι!!
Παντα τετοια!!!!:wave2:
Υ.Γ. θελω βολτα!!!
ειχα καιρο να πιασω τον εαυτο μου να χαζογελαει μεσα απο το κρανος ετσι.
η λεπτη σιλουετα με τη σκυφτη θεση απο τα clipon συνθετουν συνολο με αρωμα αλλης εποχης...
μπορουν 250cc να σε κανουν να χαμογελας?μπορουν κυριοι μπορουν...:D
ο δεικτης κεφαλογυρισματος?μια βολτα το εκανα σημερα και οπου σταματαγα γινοταν το κεντρο της προσοχης απο γνωστες και μη.και εγω ο γυφτος καμαρωνα σαν σκερπανι:lol:
Να χαμογελας παντα ρε !!!
Πολυ ωραιο το εργαλειο!! Να το χαιρεσαι!!! Καλες βολτες .
Οσο για το λεπτη σιλουετα ..............:p:rolleyes:
πανεμορφο το εργαλειο!καλες βολτες σπυρο!!!