View Full Version : HONDA XR 250 EX BAJA CONVERT TO.........?
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Tι θα δουμε παλι Μεγαλοδυναμε :uplate::uplate::uplate:
Βρε παιδιά είπαμε Σπύρος Λίτσας είναι αυτός, αλλά όχι να κόψει και το τεπόζιτο:rolleyes:
να τον φοβασαι αυτον! ποτε δεν ξερουμε απο που θα μας ερθει! :lol:
Σπυρο συνεχισε παρακολουθΑμε :beer:
σημερα αφου ειχε στεγνωσει η ανω επιφανεια της σελας,επρεπε να ενισχυσω το κατω κομματι...
280363
280364
ετοιμη ας την αφησουμε να στεγνωσει...
280365
το τιμονι με τα παρελκομενα του εχει αφαιρεθει...
280366
και ο γιαννης σε ρολο καβαλετου βοηθαει να καταληξουμε σε καποιο νεο τιμονι...
280367
...:rolleyes:
280368
280369
...Ρε λες:rolleyes:
280385
280386
στα διαλειματα,βαφουμε και μια αεροτομη απο leon:lol:
280391
spyrakos35
26/01/2013, 19:51
σπύρο....
δοκίμασε ένα τιμόνι από βεστρομ..... έχω την αίσθηση οτι θα δείξει καλύτερα.....
(άσε που θα δώσει και άλογα.... αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία :D)
σφαξιμο και τροχισμα,η βαση των φαναριων baja και η βαση της κλειδαριας τιμονιου...
280392
280393
θα φινιριστει και μετα την ηλεκτροστατικη δεν θα φαινεται τιποτα...
280394
τα ρουλεμαν ηταν στεγνα απο γρασσο και κατασκουριασμενα:confused:περιεργο γιατι το τιμονι δεν κολαγε και οι δυο στεγανοποιητικες τσιμουχες ηταν σε καλη κατασταση...
280395
προς στιγμη σκεφτηκα να γυρισω τον σταυρο του πηρουνιου αναποδα.το μεσα εξω δηλαδη ωστε οι βασεις του τιμονιου να ερθουν πιο εξω και κοντα στο φαναρι δινοντας πιο cafe racer θεση...
ετσι εβγαλα το μπροστινο...
280398
280399
αλλα ηθελε υπερβολικο σφαξιμο για να εχουμε ενα αξιοπρεπες στριψιμο:(
280400
εξω και το ψαλιδι για κατι τροχισματα...
280401
παραλληλα ετοιμαστηκε και η σελα,κοπηκε τροχιστηκε...
280402
280403
και δοκιμες πανω χωρις ακρα μηχανης...
280404
280405
ereynitis
26/01/2013, 20:03
Ε, ρε δουλειά που ρίχνετε!! Μπράβο παιδιά, συνεχίστε τα ωραία πράματα, να μαθαίνουμε κι εμείς διασκεδάζοντας! :beer::beer:
keep watching guys:wave2:
280406
vassilis79
27/01/2013, 09:07
H σελα τα σπαει οπως και το υπολοιπο μηχανακι . Αναμενουμε με αγωνια για την συνεχεια. Καλη δυναμη .
παραλληλα ετοιμαστηκε και η σελα,κοπηκε τροχιστηκε...
280402
280403
Γουσταρω σελα!!!:beer:
Για να μην κολησει ο πολυεστερας στην χαρτοταινια τι εβαλες???:confused:
Καλα "σφαξιματα"!!!
:a10:
Τo gourouni
27/01/2013, 10:10
Ωραία πράματα Σπύρο. Καλή συνέχεια........ τσάκο :beer:
Καλα "σφαξιματα"!!!
εδω μαζι σου θα ρωτουσα και κατι αλλο. κολαει ο πολυεστερας με ξυλο;
H σελα τα σπαει οπως και το υπολοιπο μηχανακι . Αναμενουμε με αγωνια για την συνεχεια. Καλη δυναμη .
:wave2:
Καλα "σφαξιματα"!!!
κανονικα δεν μπαινει χαρτοταινια,αλλα η μπλε συσκευασιας και την περνας υγρο κερι η βαζελινη.εδω δεν με ενοιαζε αν κολησει η χαρτοταινια,γιατι απο κατω ετριψα με το τριβειο και εβαλα ενισχυτικα φυλλα.;)
Ωραία πράματα Σπύρο. Καλή συνέχεια........ τσάκο :beer:
εδω μαζι σου θα ρωτουσα και κατι αλλο. κολαει ο πολυεστερας με ξυλο;
ενα σωμα γινεται,αλλωστε χρονια οι tuners ηχου φτιαχνουν πανελ με ηχεια απο ξυλο και πολυεστερα...:wave2:
τα ακρα ξαναμπηκαν πανω γιατι πρεπει να προσαρμοσουμε φτερα...
280458
280459
επρεπε να σιγουρευτω για την κατασταση του ρεζερβουαρ πριν ξεκινησω φανοποιια.
ετσι εβγαλα εντελως το λαμακι που κρατουσε τα σηματα για να κολησω τις τρυπες με μπρουτζο βορακα...
280462
280463
και απο τη αλλη...
280464
280465
με δυο inox γωνιες που εσφαξα και διαμορφωσα με θερμοκρασια εφτιαξα βασεις για το φαναρι...
280468
280469
στα ραφια μου βρηκα οργανα απο yamaha sr classic.τα εβαλα πανω για δοκιμη αλλα δεν μου αρεσαν.αν βαλω οργανα θα ειναι μονο ταχυμετρο...
280470
280471
280472
sakoulakis
27/01/2013, 13:15
Σπυρο τωρα το ειδα το thread αντε παλι στην πριζα ειμαστε ..τσιτα το βλεπω να γινεται ..+ 1000 για το ντεποζιτο
giovani64
27/01/2013, 13:38
χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο εμενα γιατι μου φαινεται το ρεζερβουαρ λιγο παραπανω φαρδυ απο οτι χρειαζεται στο σημειο που εφαπτεται με την σελα???προεξεχει αρκετα. εκτος και αν γεμισεις το σημειο αυτο στη σελα και ερθει σα συνεχεια του τεποζιτου...:confused:
vforever
27/01/2013, 14:26
Mπραβο Σπυρο.Θα γινει ενα πανεμορφο cafe racer.:beer:Σε οτι αφορα το τιμονι,ενα σαν αυτο του macgyver στο gt 125 που εχει θα σου ελυνε το προβλημα.
με δυο inox γωνιες που εσφαξα και διαμορφωσα με θερμοκρασια εφτιαξα βασεις για το φαναρι...
280468
280469
Εχω βασεις να σου δωσω αλλα νομιζω οτι ειναι πιο χοντρα τα καλαμια σου απο τα δικα μου!!:(
χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο εμενα γιατι μου φαινεται το ρεζερβουαρ λιγο παραπανω φαρδυ απο οτι χρειαζεται στο σημειο που εφαπτεται με την σελα???προεξεχει αρκετα. εκτος και αν γεμισεις το σημειο αυτο στη σελα και ερθει σα συνεχεια του τεποζιτου...:confused:
Το ιδιο θα του εγραφα και εγω ,αν δεν ηξερα οτι οτι και να του πω θα κανει του κεφαλιου του!!!:rolleyes:
Ετσι καθομαι και περιμενω να δω το αποτελεσμα!!:a014:
GIXXERAKIAS
28/01/2013, 08:31
Λογικά έχει αφήσει ένα κενό για να το καλύψει με την δουλειά του ταπετσέρη με το γέμισμα και την δερματίνη.
Σπύρο πρώτο πόστ αλλά παρακολουθώ...keep moding!;)
Σπύρε, μιας και εχεις μπόλικο τεπόζιτο
Δε κάνεις τιποτα τέτοιο?
280562
Νταξ οχι τοσο 'καρναβαλι' αλλα κανα 2 οργανακια ισως?
Κάτι τέτοιο ας πούμε
280563
DimChios
28/01/2013, 12:17
280568
:a25::a25::a25::a30::a30:
Εχω βασεις να σου δωσω αλλα νομιζω οτι ειναι πιο χοντρα τα καλαμια σου απο τα δικα μου!!:(
Το ιδιο θα του εγραφα και εγω ,αν δεν ηξερα οτι οτι και να του πω θα κανει του κεφαλιου του!!!:rolleyes:
Ετσι καθομαι και περιμενω να δω το αποτελεσμα!!:a014:
Λογικά έχει αφήσει ένα κενό για να το καλύψει με την δουλειά του ταπετσέρη με το γέμισμα και την δερματίνη.
Σπύρο πρώτο πόστ αλλά παρακολουθώ...keep moding!;)
ετσι ειναι το κενο εχει μεινει για να γεμισει απο τον ταπετσερη.επισης το πλαινο φιλετο του ρεζερβουαρ θα εχει συνεχεια χρωματικη στα πλαινα της σελας:wave2:
280568
:a25::a25::a25::a30::a30:
πνιγηκα μ@λ@κ@:lol:
πνιγηκα μ@λ@κ@:lol:
ολο δικαιολογιες εισε για να μην δουλεψεις .. αντε προχορα γερα :a014::a014:
Aντε αντε προχωρα να γουρλωσουν τα ματια μας παλι με αυτο που θα φτιαξεις:eek::eek::eek:
Τι εγινε. Γιατι ετσι ??? Senior. Περιμενουμεεε
οι τρυπουλες στο ρεζερβουαρ αποδειχτηκαν δυσκολη περιπτωση και το προωθησα σε τυπο που φτιαχνει μονο ρεζερβουαρ.το παραλαμβανω αυριο απογευμα.
ειμαι σε αναζητηση φτερων η κατασκευης φτερων.
χωρις τα φτερα δεν μπορω να προχωρησω τον σκελετο μιας και δεν θα ξερω που να κολησω βασεις,αρα δεν μπορει να γινει η βαφη του.επισης χωρις τα φτερα και το ρεζερβουαρ δεν μπορω να ξερω το τελειωμα της σελας,αρα ο ταπετσερης μπορει να περιμενει...
απο παρασκευη θα εχουμε εξελιξεις πιστευω...:wave2:
Έλα λοιπόν αποτελείωσέ μας, τρέλανέ μας. Έχεις κάνει φαν κάμπ κουφάλα και όλοι θέλουν να πουν μια κουβέντα, να ρίξουν μια ιδέα.
Όμορφα πράγματα πάλι γίνονται στην υπόγα.
:beer:
Μια βδομαδα αποχης λογο ιντερνετ
πολλες οι ανυσιχιες
Σπυρο παλι επιασες τα πινελα και αρχισες να παιζεις στον καμβα.......................?
:a014: :a014:
σημερα στην υπογα ειχα την τιμη να φιλοξενησω για λιγο τον ηλια βροχιδη.τον ανθρωπο που σε ενα ταπεινο xraki πηγε ινδια και γυρισε
http://gogreecewebtv.com/index.php/component/content/article/58-2012-02-24-16-45-17/2879-greece-to-india-trailer
http://madnomad.gr/main/en
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=38448
βρηκαμε λοιπον καποια ανταλλακτικα που χρειαζοταν,γνωρισα την κοπελα του που μαζι της και δυο xr θα ταξιδεψουν στην αφρικη το μαρτιο...
καλο ταξιδι παιδια οι ευχες μας θα σας συντροφευουν:wave2:
280805
280806
SpyrosAfricaner
31/01/2013, 22:26
Δεν ηθελε καμια μετατροπη στο XRακι του...???? κανα restoring by Spiros να περπαταει στην ερημο και να γουσταρουν οι καμηλες..????Καλη επιτυχια στον ανθρωπο....
leoncupra
01/02/2013, 16:56
Ρε συ Σπυρο γιατι;εγω ειμαι οικογενειαρχης ανθρωπος. Με το παπακι μου εβαλες ιδεες να αλητεψω. Ασε και βρηκα ενα c90 γνησιο αυτο με τις πλατινες επικεφαλης και με εβαλες στο τροκολο να το παρω και να χαλασω ενα σωρο ευρω που δεν εχω. :D
στην αναζητηση μου για φτερα μπρος πισω απογοητευτικα.η δεν μου εκανε τιποτα η ηταν πολυ ακριβο η ηθελε τοσες μετατροπες που δεν αξιζε.
το ξεροκεφαλο μου λοιπον αποφασησε να τα φτιαξει μονο του.
δυο λαστιχα με ιδιες διαστασεις (περιπου το πισω ειναι λιγο στενοτερο)που ηταν για πεταμα και...
280923
ξεκινημα με το μπροστινο.περασμα ταινια σε μηκος μεγαλυτερο απο το επιθυμητο για να μην κολαει ο πολυεστερας στο λαστιχο...
280924
FRAGISCOS
01/02/2013, 21:02
Δεν παιζεσαι λεμεεεεεεεεεεε:a014:
και εφαρμογη τα πρωτα layers...
280925
αλλα και τα δευτερα και τα τριτα...
280926
περιμενοντας να στεγνωσει το μπροστα ξεκιναμε το πισω...
280927
μπλα μπλα μπλα....
280928
σχεδον εχουν στεγνωσει.σημαδεψα με μαρκαδορο που θα ειναι η γραμμη κοπης πριν το βγαλω απο το λαστιχο και χασω τα μετρα.
αυριο που θα εχουν στεγνωσει καλα θα κοπουν και θαμπουν λαμες εσωτερικα που θα χρησιμευσουν για στηριγμα.φυσικα θα επενδυθουν με πολυεστερα και αυτοι...
280929
280930
Drake Ramore
01/02/2013, 21:28
Ρε τι κάνει ο Θεός!:a18:
Νταξ, άπαιχτη πατέντα!:beer:
giovani64
01/02/2013, 21:55
LIMIT IS THE SKY!!! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ!!!:eek:
σχεδον εχουν στεγνωσει.σημαδεψα με μαρκαδορο που θα ειναι η γραμμη κοπης πριν το βγαλω απο το λαστιχο και χασω τα μετρα.
αυριο που θα εχουν στεγνωσει καλα θα κοπουν και θαμπουν λαμες εσωτερικα που θα χρησιμευσουν για στηριγμα.φυσικα θα επενδυθουν με πολυεστερα και αυτοι...
280929
280930
Με κανεις περηφανο !!! Πας να μου μοιασεις (λιγο):D
Περα απο την πλακα (δυσκολευομαι να το πω...)
:beer::a10::a18::a20:
ΚΑΙΙΙ!!:a023::a36::a43::a021:
:a20::a20:
Σπυρο τι να πω...
ΜΠΡΑΒΟ!!!
HONDA 9903
01/02/2013, 23:56
Σπυρο μπορουσες να τα κανεις απο λαμαρινα σε στραντζα σε 10 λεπτα τα εχεις ετοιμα και τα προσαρμοζεις οπος θες.και να κσερεις θα εχεις προβλημα με το χρωμα μετα απο κανενα 3μηνο λογο διαστολης συστολης ο πολιαστερας δεν διαστελετε οτε συστελετε ενω το χρωμα το αντηθετο την πατησαμε και εμεισ στην κατασκευη του αριελ με τα φτερα τα καναμε με πολιαστερα και μετα στραντζα και ειναι οκ ααααα και καλο τριψημο στον πολιαστερα και καλλες επιφανιες αφου κσερω οτι αυτα θα βαλης
Pardalotzatziki
02/02/2013, 00:05
Σπυρο...ζωγραφιζεις....ελειψα λιγο και εχασα πολλα επεισοδια λογω προσωπικων θεματων αλλα τα διαβασα ολα...και τρεχουν τα σαλια ολων μας...
:beer::beer:
spyrakos35
02/02/2013, 01:14
πως το έλεγε σε ένα ελληνικό?
"εμπόδιο και πήδημα, εμπόδιο και πήδημα"
εσύ το ξέσκισες ρε σπύρο..... :a012:
Τo gourouni
02/02/2013, 02:19
είσαι πολύ μπροστά...:beer:
motomaniac
02/02/2013, 02:54
το ιδιο ειχα κανει κι εγω στο μικρο μου αλλα δεν θυμαμαι αν ανεβασα φωτο.. ειναι η καλυτερη πατεντα. καλη επιτυχια!
Πολύ ωραία δουλειά, εχω πάθει πλάκα. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.
DimChios
02/02/2013, 09:13
τζίζους κράϊστ! τί κανεις ρε μλκ??? :a23:
και επειδη ανεφερες το "ξεροκεφαλο" σου, παρε να χεις να κανεις τη δουλειά σου...
Αφιερωμενη σε σενα και το Φραγκίσκο ρε
:lol:
280945
siraxanz
02/02/2013, 12:14
περιμενοντας να στεγνωσει το μπροστα ξεκιναμε το πισω...
280927
μπλα μπλα μπλα....
280928
Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
siraxanz
02/02/2013, 12:15
και επειδη ανεφερες το "ξεροκεφαλο" σου, παρε να χεις να κανεις τη δουλειά σου...
280945
ετσι λοιπον σημερα το πρωι τα φτερα αποκολληθηκαν απο τα λαστιχα καλουπι...
280949
και ξεκινησε η μορφοποιηση με το dremel
280950
το μπροστινο...
280951
280952
καπως ετσι διαμορφωθηκε και το πισω και ξεκινησαν οι πρωτες δοκιμες...
280953
280954
στο πισω μερος θα κοληθει σωληνακι φαλτσοκομμενο με σπειρωμα εσωτερικο...
280955
καπως ετσι...
280956
εξω λοιπον το υποπλαισιο παλι...
280957
κολημα πρωτα λαμακι για κατω βαση του φτερου...
280958
παλι το υποπλαισιο πανω και κολημα ο πλαγιος αποστατης με το σπειρωμα...
280959
και περασμα κολαουζο γιατι απο την κοληση εσφιξε το σπειρωμα...
280960
και παλι δοκιμες...
280961
280962
το κενο αναμεσα στη σελα και το φτερο το θελω γιατι θα μπει ενα κομματι plexyglass που δεν θα αφηνει λασπες να περναν στο κατω μερος της σελας...
280967
280968
στο μπροστινο εχει αρκετη δουλεια προσαρμογης με λαμες που θα σας δειξω προσεχως...
280969
τα νεα απο το ρεζερβουαρ δεν ειναι καλα και υπαρχει περιπτωση να μην σωθει τελικα...
ετσι καποιες δοκιμες με αυτο που εχουμε στα χερια μας...
280970
280971
κοιτα που μ αρεσει...κραχτε ελευθερα:lol:
280974
280975
keep watching guys...
LIMIT IS THE SKY!!! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ!!!:eek:
:a20::a20:
Σπυρο τι να πω...
ΜΠΡΑΒΟ!!!
Σπυρο...ζωγραφιζεις....ελειψα λιγο και εχασα πολλα επεισοδια λογω προσωπικων θεματων αλλα τα διαβασα ολα...και τρεχουν τα σαλια ολων μας...
:beer::beer:
πως το έλεγε σε ένα ελληνικό?
"εμπόδιο και πήδημα, εμπόδιο και πήδημα"
εσύ το ξέσκισες ρε σπύρο..... :a012:
είσαι πολύ μπροστά...:beer:
ευχαριστω να στε καλα ρε:wave2:
Πολύ ωραία δουλειά, εχω πάθει πλάκα. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.
280945
Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με κανεις περηφανο !!! Πας να μου μοιασεις (λιγο):D
Περα απο την πλακα (δυσκολευομαι να το πω...)
:beer::a10::a18::a20:
ΚΑΙΙΙ!!:a023::a36::a43::a021:
αποφασισα να σταματησω να σε πληγωνω μιας και αυτες τις μερες οταν θα δεις τι ετοιμαζω θα τα χρειαστεις σιγουρα:D
DimChios
02/02/2013, 14:33
αποφασισα να σταματησω να σε πληγωνω μιας και αυτες τις μερες οταν θα δεις τι ετοιμαζω θα τα χρειαστεις σιγουρα:D
:whiteflag: ωχ! :tooth:
Σπυρο μπορουσες να τα κανεις απο λαμαρινα σε στραντζα σε 10 λεπτα τα εχεις ετοιμα και τα προσαρμοζεις οπος θες.και να κσερεις θα εχεις προβλημα με το χρωμα μετα απο κανενα 3μηνο λογο διαστολης συστολης ο πολιαστερας δεν διαστελετε οτε συστελετε ενω το χρωμα το αντηθετο την πατησαμε και εμεισ στην κατασκευη του αριελ με τα φτερα τα καναμε με πολιαστερα και μετα στραντζα και ειναι οκ ααααα και καλο τριψημο στον πολιαστερα και καλλες επιφανιες αφου κσερω οτι αυτα θα βαλης
μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο αρχοντακο μου.
αν ειχαμε προβλημα επειδη το υποστρωμα μας δεν εχει ελαστικοτητες,τοτε το χρωμα δεν θα επιανε στη λαμαρινα που εχει ελαχιστες.
το αντιθετο ειναι προβλημα,αλλα γι αυτο το χρωμα εχει το λεγομενο πορτοκαλι τους πορους δηλαδη.αμα δεν φτανει αυτο υπαρχουν και οι ελαστικοποιητες σε ασταρι-χρωμα-βερνικι.
εσας μαλλον ρουφηξε ο πολυεστερας τα υλικα που ειχατε ριξει γιατι δεν χρησιμοποιησατε ασταρι πολυεστερα;)
FRAGISCOS
02/02/2013, 14:53
Eπειδη εισαι εγωιστης και ξερολας και και και και δεν ξερω και γω τι αλλο,εγω δεν θα σου ξαναγραψω εδω μεσα.;)
Χαρηκα πολυ που ΜΑΛΛΟΝ χαλασε η !@$@!%!% του GSX και θα χρησιμοποιησεις το κοσμημα του ZUNDAPP!!!:bawl:
TEΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!!!:p
Προχωρα γερα,μην ακους κανενα!!
Δεν ξερω τι θα βγει,αλλα το σιγουρο ειναι πως θα Γ.......ΕΙ:wave2::beer::a014:
motomaniac
02/02/2013, 15:10
Eπειδη εισαι εγωιστης και ξερολας και και και και δεν ξερω και γω τι αλλο,εγω δεν θα σου ξαναγραψω εδω μεσα.;)
Χαρηκα πολυ που ΜΑΛΛΟΝ χαλασε η !@$@!%!% του GSX και θα χρησιμοποιησεις το κοσμημα του ZUNDAPP!!!:bawl:
xaxaxxaa στον ιδιο θεο πιστευουμε μαστορα! Σπυρο πολυ με αρεσε η εξελιξη.. χαχαχχαα
κοιτα που μ αρεσει...κραχτε ελευθερα:lol:
280974
Μπορω να πω οτι κ εμενα μου αρεσει πιο πολυ αυτο...
Το αλλο ηταν αρκετα μεγαλο κ ισως κ λιγο "αχαρο"...
:beer:
SpyrosAfricaner
02/02/2013, 15:27
Μην βαλεις του Zundapp...ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΟΟ..!!!!!! ;)
nihristo
02/02/2013, 15:38
χαχα +1199 !!
Υ.Γ οι λασπωτήρες βγαίνουν πολύ πιο ωραίοι από ότι περίμενα! Ωραία δουλειά :a014:
Pardalotzatziki
02/02/2013, 16:19
xaxaxxaa στον ιδιο θεο πιστευουμε μαστορα! Σπυρο πολυ με αρεσε η εξελιξη.. χαχαχχαα
Και μενα....οπως και να ΄χει...του σουτζουκι εχει πολυ ασχημες γωνιες...
Σπυρο...δεν θελω να το πω...αλλα...I told you so :)
Και αν δε βαλεις το Zundapp....καποιο αλλο θα ειναι καλυτερο απο το σουτζουκι, το οποιο ειναι ωραιο ως μεγεθος/ογκος αλλα οι γωνιες που εχει ειναι υπερβολικες...
Πως εφτιαξες λασπωτηρες σε στρατζα? εχω και στρατζα και κυλινδρο αλλα δυστυχως δε μπορω να φανταστω πως το γυριζεις χωρις ειδικη κατασκευη. Αν θελεις ανοιξε ενα ποστ και δειξε μας θα ηταν πολυ χρησιμο για πολλες ανακατασκευες πιστευω.
Σπυρο φανταστικη δουλεια . Ανηπομονω για τη συνεχεια.
HONDA 9903
02/02/2013, 16:26
μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο αρχοντακο μου.
αν ειχαμε προβλημα επειδη το υποστρωμα μας δεν εχει ελαστικοτητες,τοτε το χρωμα δεν θα επιανε στη λαμαρινα που εχει ελαχιστες.
το αντιθετο ειναι προβλημα,αλλα γι αυτο το χρωμα εχει το λεγομενο πορτοκαλι τους πορους δηλαδη.αμα δεν φτανει αυτο υπαρχουν και οι ελαστικοποιητες σε ασταρι-χρωμα-βερνικι.
εσας μαλλον ρουφηξε ο πολυεστερας τα υλικα που ειχατε ριξει γιατι δεν χρησιμοποιησατε ασταρι πολυεστερα;) χα χα χα δεν πεζει αυτο που λες οι δουλεια ειναι βανοβαφειο οποτε και οι κατασκευες που φτιαχνουμε ειναι αρκετα καλλα μελετημενες και με τα καλητερα υλικα που υπαρχουν αυτη την στοιγμη στην αγορα τελος παντων καλλο ειναι να ακους κ ασ καπιως να κανη λαθος δεν πεζη το θεμα λαμαρινας με τοων πολιαστερα οτι υλικο και να το περασεις μετα απο λυγο καιρο θα σκαση [ρογμες]το χρωμα ο πολιαστερας οσο περναει ο καιρος σφηγγη και το πορτοκαλη που κανη το χρομα ειναι απο αλλο λογο το πως βαφει ο καθε μαστορας τελοςπαντων κανε οτι καταλαβενεις εσυ καλητερο μακαρη να ειμασταν κοντα σε αποσταση να σε βοηθουσα απο κοντα σε πολλα πραγματα εκτος αυτου και εγω χρειαστηκα την βοηθεια σου για τα choperakia ελπιζω να δεις την κατασκεθη αναλητικα και δεκτα ολλα τα σχολια, οσο ζεις μαθενεις εγω παντως ειμαι καθηλομενως και παρακολουθω και καλο τελειομα
χα χα χα δεν πεζει αυτο που λες οι δουλεια ειναι βανοβαφειο οποτε και οι κατασκευες που φτιαχνουμε ειναι αρκετα καλλα μελετημενες και με τα καλητερα υλικα που υπαρχουν αυτη την στοιγμη στην αγορα τελος παντων καλλο ειναι να ακους κ ασ καπιως να κανη λαθος δεν πεζη το θεμα λαμαρινας με τοων πολιαστερα οτι υλικο και να το περασεις μετα απο λυγο καιρο θα σκαση [ρογμες]το χρωμα ο πολιαστερας οσο περναει ο καιρος σφηγγη και το πορτοκαλη που κανη το χρομα ειναι απο αλλο λογο το πως βαφει ο καθε μαστορας τελοςπαντων κανε οτι καταλαβενεις εσυ καλητερο μακαρη να ειμασταν κοντα σε αποσταση να σε βοηθουσα απο κοντα σε πολλα πραγματα εκτος αυτου και εγω χρειαστηκα την βοηθεια σου για τα choperakia ελπιζω να δεις την κατασκεθη αναλητικα και δεκτα ολλα τα σχολια, οσο ζεις μαθενεις εγω παντως ειμαι καθηλομενως και παρακολουθω και καλο τελειομα
τα δεχομαι ολα αρχοντακο μου,μακαρι να ημασταν κοντα να καναμε αυτον τον παλιογερο απο την κρητη να σκασει:lol:
τα δεχομαι ολα αρχοντακο μου,μακαρι να ημασταν κοντα να καναμε αυτον τον παλιογερο απο την κρητη να σκασει:lol:
:cool::smokin:
Και που να δεις τι ετοιμαζω ΕΓΩ!!!:evil:
vforever
02/02/2013, 18:11
Σπυρο δεν σε θελει το τεποζιτο του σουζουκι,ρε φιλε μου φαινεται.Οπως και να χει :a20: