Σύνδεση

View Full Version : Moto gp Aragon round 14

Σελίδες : 1 [2] 3

gidi_89
29/09/2013, 16:06
btw καλώς σας βρήκα!

devil's animal
29/09/2013, 16:12
οσο για τον αγωνα τι να πω...??

εντελως ατυχος ο pedrosa...:vava:
οταν το ειδα, δεν φαινοταν να υπαρχει καμια επαφη αφου εκανε και καμια 10αρια μετρα για να πεσει...οποτε λες "μαλακια του..ανοιξε το γκαζι παραπανω και την εφαγε"...ή "μπορει να τρομαξε που ηταν και ο αλλος διπλα του και βιαστηκε να το ανοιξει και την εφαγε"...

οταν ακους τις δηλωσεις ομως και βλεπεις και το αποτελεσμα η κατασταση ειναι για ευχελαιο...:priest:
περυσι του κολλησαν οι κουβερτες πριν την εναρξη και φετος αυτο...πραγματικη ατυχια...οχι μ@λακιες..:panic:

βεβαια για μενα ο marquez ειναι για :redcard:...
βρε π@παροτσουτσουν@κι, βλεπεις οτι εχασες τα φρενα και πας να τον εμβολισεις τον αλλον...αντε γ@μησου και ανοιξου μισο μετρο πιο 'κει...
αφου θα βγεις που θα βγεις εκτος...γιατι να εισαι στο οριο με τον αλλον που στριβει?

για αλλη μια φορα ο γρηγοροτερος ολων μενει απ'εξω...

τελοσπαντων, το αποτελεσμα μετραει..
ο pedrosa χανει το πρωταθλημα (εκτος αν συμβουν κοσμογονικα πραγματα)
ο marquez παιρνει το πρωταθλημα (εκτος αν συμβουν κοσμογονικα πραγματα)
ο lorenzo θα αρκεστει στην 2η θεση και θα γκρινιαξει κι'αλλο στην yamaha για να του βαλει και αυτουνου αυτο το μικρο π@παρακι που εχουν τα honda και τον κανουν πελατη (και ας ειναι ενα απλο stand)...
ο rossi συνεχιζει και νικαει bautista και bradl...ανεβηκε και βαθρο παλι ο τυχερουλης, με αρωγη, την πτωση του pedrosa βεβαια...

μαλλον απο εδω και στο εξης τα πραγματα θα ειναι διαδικαστικα...
:rolleyes:

GIOTIS750
29/09/2013, 16:15
btw καλώς σας βρήκα!

Καλώς ήλθες φίλε.

anco
29/09/2013, 16:31
Παει το ΠΠ το κατοχυρωσε ο Μαρκ, με 4 αγωνες και 1ος παντα να βγαινει ο Λορενζο, το ΠΠ παει στον μικρο.

Να φαει κανα παισιμο δεν παιζει, θα κανει αγωνες τακτικης.......

Αυτα ειναι 1η χρονια και μας εκανε σουβλακι ο μικρος.

GIOTIS750
29/09/2013, 17:04
ARAGON HIGHLIGTHS

http://v.youku.com/v_show/id_XNjE1MjY4NDky.html

boussias
29/09/2013, 17:27
Παπάτζα??..... Το replay δεν έδειξε κάτι, το slow motion replay επίσης. Μήπως ρε παιδιά έσπασε απο το πέσιμο και μας λένε παπάτζες για δικαιολογίες?

http://www.crash.net/motogp/news/196367/1/marquez_i_just_touched_pedrosa_a_little_bit.html

thalasinos
29/09/2013, 17:38
Δεν ξερω τι εφταιξε και κριμα που επεσε, αλλα σημερα φανηκε καθαρα πόσο γρηγορος ειναι ο mark!:smokin:

Joyrider
29/09/2013, 19:12
Τόσα χρόνια που του σούρνετε διάφορα λογικό είναι να του έχει μείνει μόνιμη η κατάρα. :lol:

Παπάτζα??..... Το replay δεν έδειξε κάτι, το slow motion replay επίσης. Μήπως ρε παιδιά έσπασε απο το πέσιμο και μας λένε παπάτζες για δικαιολογίες?

Λες; Αν και το καλώδιο είναι από δεξιά και έχει και γρατσουνιά στο ψαλίδι, ενώ η μηχανή μόνο αριστερά ακούμπησε κάτω.
.
.
Χειρουργικό "χτύπημα" πάντως. Ο simoncelli ήταν πιο μπρούταλ.

Antonisss
29/09/2013, 20:19
Φανταστική φωτογραφία...

http://images.yamaha-racing.com/photo/high/P20130929160459332.jpg

MG-KTiNoS
29/09/2013, 20:24
οκ θα φάνε τα σαμαρια τους οι Ιθπανοί και θα κερδίσει ο Ρόσσι...

:wave2:

50% η μαντεψιά !
:lol:

GIOTIS750
29/09/2013, 20:51
ARAGON full race (eng)

http://v.youku.com/v_show/id_XNjE1Mjk0MTYw.html

http://streamcloud.eu/2qboaupsa91h/MotoGP.2013.Race.Aragon.Spain.OTEtv.x264.DSR.GrLTv.mkv.html
hd me ΔΔ

spyrakos35
29/09/2013, 20:52
Φανταστική φωτογραφία...

έγινε ήδη ταπετσαρία.... θενκς.....

GIOTIS750
29/09/2013, 21:02
Φανταστική φωτογραφία...

Λες και τρεχουν στα συννεφα ....ωραιος!

endopandou
29/09/2013, 21:36
http://www.motogp.com/en/videos/latest+videos#News+Repsol+Hondas+collide+in+Aragn

Το βιντεο είναι free

Ζεύκας
29/09/2013, 21:42
To αποτέλεσμα της "επαφής"

300207

χόντα κωλοποιότητα...

cityfly
29/09/2013, 23:03
http://www.motogp.com/en/videos/latest+videos#News+Repsol+Hondas+collide+in+Aragn

Το βιντεο είναι free

καλά με το χέρι το έσπασε το καλώδιο;

cityfly
29/09/2013, 23:04

http://www.crash.net/motogp/news/196367/1/marquez_i_just_touched_pedrosa_a_little_bit.html

πάντως το καλύτερο σχόλιο ήταν του Ρόσσι

Asked for his opinion on the incident, third place Valentino Rossi joked: "I haven't seen the crash, but I think Marc needs to be penalised for two or three seasons! Until I stop racing!"

Antonisss
29/09/2013, 23:15
:lol: :lol: :lol:

foogr01
29/09/2013, 23:32
Κρίμα για το Ντάνυ, πραγματικά, όσο κι αν δεν τον πάω, τον λυπήθηκα σήμερα. Πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα πολύ άσχημο.

Κρίμα και για Λόρε, φάνηκε ότι δεν άντεχε άλλο τον τρελό ρυθμό του ρούκι και απλά τα παράτησε. Πιστεύω ότι μέχρι εκείνο το σημείο τα είχε δώσει όλα, κι ακόμα παραπάνω, απλά δεν έφτανε. Απογοητευτικό και τον καταλαβαίνω.

Ωραίοι οι τελευταίοι γύροι και ειδικά η τελευταία μάχη Μπαουτίστα με Μπραντλ, σαν να 'ταν 250άρια :D

Είχαμε και τον Αλέις σε φόρμα σήμερα. Μάλιστα στη δήλωσή του στο τέλος μίλησε για "τεράααααααστια" ευθεία που όσο και να το πάλευε (και να έδερνε) πριν, εκεί όλο και κάποιο gp θα τον προσπερνούσε. Μετάφραση : φέρτε μου μια μηχανή gp να σας γ@@@@@ω :lol: Το πάω πολύ το τυπάκι !

Μιας και όλα τα άλλα τα είπατε, έχω να πω ότι είχαν "ρέντα" σήμερα τ' αγγλάκια με τις ατάκες. Μια που γέλασα με την ψυχή μου :
"Meanwhile, Bradley Smith doing his favorite thing: battling with the Ducatis" :bawl:

endopandou
30/09/2013, 06:39

Asked for his opinion on the incident, third place Valentino Rossi joked: "I haven't seen the crash, but I think Marc needs to be penalised for two or three seasons! Until I stop racing!":tooth:

RaGe_Raptor
30/09/2013, 07:21

Asked for his opinion on the incident, third place Valentino Rossi joked: "I haven't seen the crash, but I think Marc needs to be penalised for two or three seasons! Until I stop racing!"

Τι να κάνει κι αυτός...τό'χει ρίξει στο χιούμορ...τόσο ξύλο που τρώει....!!!

spyrakos35
30/09/2013, 09:02
του μαι πόιντ οφ βιου.....

ντανυς πεδρόσας....
σούπερ άτυχος..... έδειξε οτι θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω λες και διαβάζει το κράξιμο που τρώει (οτι δεν είναι μαχητής κλπ κλπ) αλλά δεν τον ήθελε.... κάπως έτσι έχασε και ένα πρωτάθλημα, με τον ίδιο τρόπο δεν θα διεκδικήσει και το φετινο πλέον.... εκτός και αν κοιμηθεί ο θεός (σαν το 2004 ένα πράμα).... νομίζω πάντως οτι κάποιοι είναι πολύ αυστηροί μαζί του....

μαρκεζίνης...
είναι γρλήγορος.... πολύ γλήγορος... δεν ξέρω τι, και πώς, αλλά εγώ επιμένω.... κάποια στιγμή θα τα φάει τα μουτρα του άσχημα.... εύχομαι να βγω λάθος....
στον αγώνα ήταν σούπερ κωλόφαρδος στην φάση της εξόδου..... σε άλλη πίστα με αμμοπαγίδες, ίσως η έξοδός του να μην ήταν τόσο αναίμακτη.... επιπλέον, εκεί που ήταν να χάσει δευτερόλεπτα από τον ντάνυ, ξαναμπήκε και μάλιστα δεύτερος....
βέβαια το οτι μάζεψε τον χόρχε στο τσακ μπαμ με 1.7 δεύτερα διαφορά, λέει πολλά.... εκτός και αν τα λάστιχα στα γιαμάχα δεν δούλεψαν όπως θα ήθελαν.....

χόρχε....
φοβερή εκκίνηση, μετά δεν ξέρω τι έγινε....

βαλεντίνος...
το παραδέχομαι.... ο σταύρος (ντέβιλς) έχει δίκιο.... είναι ένα σκαλί κάτω σε ταχύτητα.... αλλά ο Μπούστης στο ένας εναντίον ενός, έστω και με δευτεράντζες οδηγούς (αν μπορούμε να το πούμε και έτσι) ή μοτοσυκλέτες, κλείνει ακόμα σπίτια....
στο οτι είναι ενα σκαλί κάτω από τους πρώτους, θέλω να πιστεύω οτι παίζει ρόλο και οτι έχει γιαμάχα και όχι χονδα.....

χόνδα βέρσους γιαμάχα...
εντύπωση μου έκανε οτι σε κάθε έξοδο και τα δύο γιαμάχα σηκωνόντουσαν ενώ τα χόνδα ήταν σαύρες....
αντε και βάλανε και αυτό το σιμλες.... και?
στην τούμπα του ντάνυ καταρχάς νόμιζα οτι τον έριξε ο μαρκεζ.... τελικά, έπεσε μόνος του.... μου είχε κάνει εντύπωση οτι δεν δούλεψε το τράξιον.... και τελικά, μάλλον είχα δίκιο στο οτι κάτι δεν πήγε καλά....
καλώς η κακώς, η χονδα τους έχει πάρει τα σωβρακα φέτος...

spyro
30/09/2013, 09:13
.....
βέβαια το οτι μάζεψε τον χόρχε στο τσακ μπαμ με 1.7 δεύτερα διαφορά, λέει πολλά.... ...

+1

πολυ ευκολα τον μαζεψε.

όσο για τον Pedrosa, η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. στη περίπτωση του το ανάποδο συμβαίνει. Η ατολμία του και η συντηριτικότητα του ενισχύει τις ατυχίες του.

akaposto
30/09/2013, 09:19
βαλεντίνος...
το παραδέχομαι.... ο σταύρος (ντέβιλς) έχει δίκιο.... είναι ένα σκαλί κάτω σε ταχύτητα.... αλλά ο Μπούστης στο ένας εναντίον ενός, έστω και με δευτεράντζες οδηγούς (αν μπορούμε να το πούμε και έτσι) ή μοτοσυκλέτες, κλείνει ακόμα σπίτια....

εννοείς να έχουν οι άλλοι δευτευράτζες μηχανάκια ε;:a25::a016::a014:

**το 2006 ήθελες να γράψεις μάλλον...

Πως φεύγει έτσι με το μπαμ ο κοντοΓιώργης :eek: παπαπαπαπα

Drake21
30/09/2013, 09:25
Εγω παντως δεν χορταινω να τον βλεπω τον μικρο,ειναι ιδιο συναισθημα οπως τοτε που πρωτοβγηκε ο Ροσσι....

Αυτο που χρειαζοταν το αθλημα νομιζω.....για τον Pedrosa δεν πορω να στεναχωρηθω,ειναι 10 χρονια σχεδον πανω στο καλυτερο μηχανακι και ακομα παιρνει τα 3 μου,απορω τι τον κρατανε,ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!!

spyrakos35
30/09/2013, 09:33
εννοείς να έχουν οι άλλοι δευτευράτζες μηχανάκια ε;:a25::a016::a014:

ναι...

**το 2006 ήθελες να γράψεις μάλλον

στο ποδόσφαιρο αναφέρομαι.... γιούρο κιετς

akaposto
30/09/2013, 09:41
στο ποδόσφαιρο αναφέρομαι.... γιούρο κιετς

aaaaa, που να πάει εκεί το μυαλό μου. Ούτε καν!!!

Ο Κρατσακρούτσας το έχει το καινούργιο κιβώτιο;

DoctoR_k6
30/09/2013, 10:30
Δηλαδη χωρις traction στην πρωτη στροφη εξω...μαλιστα!!!
Αντε να γινουμε φορμουλα σε λιγο...ευτυχως που παιζει ρολο κ η ισορροπια σε 2 τροχους αλλιως...!!!
Κοψτε τα ολα τα ηλεκτρονικα ρε να δουμε ποιος ξερει να το παει κ οχι να τον παει!!

spyrakos35
30/09/2013, 10:37
Δηλαδη χωρις traction στην πρωτη στροφη εξω...μαλιστα!!!

δεν είναι έτσι απλά....
φαντάσου να είσαι στην Μπίστα, να ξέρεις οτι το τράξιον θα στα διορθώσει όλα (που λέει ο λόγος) και ξαφνικά, χωρίς να το περιμένεις, στην στροφή απάνω στο κλείνουν....

Κοψτε τα ολα τα ηλεκτρονικα ρε να δουμε ποιος ξερει να το παει κ οχι να τον παει!!

ναι σε αυτό συμφωνώ και εγώ...

Serafino
30/09/2013, 10:59
GIOTIS750 να σαι καλα ,για το link,
ευχαριστω φιλε μου.....:a18::a18::a18:

GIOTIS750
30/09/2013, 11:08
Να είσαι καλά serafino. :beer:

Τι είπε οΠεντροζα για το συμβάν αςδιαβασουμε

http://www.bikesportnews.com/news-detail.cfm?newstitle=MotoGP-Aragon:-Pedrosa-talks-Marquez-incident&newsid=10584

spyrakos35
30/09/2013, 11:17
Να είσαι καλά serafino. :beer:

Τι είπε οΠεντροζα για το συμβάν αςδιαβασουμε

http://www.bikesportnews.com/news-detail.cfm?newstitle=MotoGP-Aragon:-Pedrosa-talks-Marquez-incident&newsid=10584

και έχει δίκιο....

Innersense
30/09/2013, 11:52
οκ καταλάβαμε όλοι...
δεν φτάνει που τα έκαναν τετράχρονα τα πραπρα για να είναι πιο ευκολοδήγητα τα έχουν φιμώσει κι όλας με το τρακτιον κοντρολε να μην κουνιούνται ρούπι και λίγο να ανοίξεις παραπάνω το γκαζάκι τσούπ!
προτείνω απο του χρόνου να μην έχουν πραγματικούς οδηγούς επάνω αλλά να οδηγούν ρεμοουτλι από ειδικά σιμουλάτιον μπικες σαν αυτά των ηλεκτρονικών.
α στα διαλα. κότες λυράτες! :)

endopandou
30/09/2013, 12:15
Η πιο θεαματική μαχη ήταν μεταξύ Brandi και Alvi πάντως... ... ... ... :wave2:

Arxagelos
30/09/2013, 12:52
Ο μικρός πάντως εμένα μου την έσπασε, είναι καθαρά δικό του το λάθος και θύμα του ο πεντρόσα. Δεν θα έλεγα άτυχο τον πεντρόσα αλλά απρόσεχτο τον rookie. Δυστυχώς όμως φαίνεται οτι προωθείτε απο όλους, χωρις να θέλω να αμφισβητήσω το ταλέντο του και συμφωνώ με τον προ λαλισαντα πιο πάνω και είναι μαθηματικός σίγουρο οτι θα το φάει το κεφάλι του κάποια στιγμή.
Εν το μεταξύ τους έβλεπα τόσο καιρό και έλεγα, ρε γμτ πως ανοίγουν τέρμα το γκάζι πλαγιασμένοι? εχθές μου λύθηκε η απορία, φαίνεται εν τέλη οτι ο stoner έχει δίκαιο τελικά στο να μειωθούν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα γιατί με τόσα ηλεκτρονικά τα μηχανάκια φαίνεται να πάνε μόνα τους και συχωρούν τα πάντα.

sniper
30/09/2013, 13:24
Ο γνωστός κοντός κλ@ψομούνης βρήκε μια αιτία να μας πει γιατί έπεσε στα 4 και περίμενε.

Sapadak
30/09/2013, 13:26
Ο γνωστός κοντός κλ@ψομούνης βρήκε μια αιτία να μας πει γιατί έπεσε στα 4 και περίμενε.

Μαζί σου, αλλα και η ατυχία του κοντου δε πάει άλλο ρπμ :lol:

Αντε σιγα σιγα να την κάνει απο το ετζαρσι να ανεβαίνει κανα ακόμα νέο ταλέντο.

Βέβαια για Β μια χαρά ειναι :lol: :lol: :lol:

sniper
30/09/2013, 13:30
Μαζί σου, αλλα και η ατυχία του κοντου δε πάει άλλο ρπμ :lol:

Αντε σιγα σιγα να την κάνει απο το ετζαρσι να ανεβαίνει κανα ακόμα νέο ταλέντο.

Βέβαια για Β μια χαρά ειναι :lol: :lol: :lol:

Ποια ατυχία μωρε;

Είναι 1ος στην HRC. Και δεν εχει κάνει τίποτα από την 1η μερα που πήγε εκεί....!

Αντε να κανει κάτι άλλο... να κρατάει το καλάμι του Στονερ ασούμε....

Brian Clough
30/09/2013, 13:42
Γεια χαρά. Αυτό που έγινε αντιληπτό πάντως και επιβεβαιώθηκε και χθες είναι ότι αν ο Χόρχε είχε ένα πιο ανταγωνιστικό teammate να καθυστερεί,να τσακώνεται,να κόβει χρόνους /ρυθμό ,να τους κλέβει κανα βαθμό ,να τους ζαλίζει λίγο τα

@@ στα Honda...ίσως μιλάγαμε για άλλο πρωταθλητή και όχι για το Μάρκες..

Φέτος φαίνεται απελπιστικά μόνος να παλεύει με τους πορτοκαλί γιατί και χθες αν δεν έπεφτε ο Πεντρόζας πάλι 2-1 στο βάθρο υπέρ των Honda θα ήτανε.

Sapadak
30/09/2013, 13:42
Ποια ατυχία μωρε;

Είναι 1ος στην HRC. Και δεν εχει κάνει τίποτα από την 1η μερα που πήγε εκεί....!

Αντε να κανει κάτι άλλο... να κρατάει το καλάμι του Στονερ ασούμε....

Μα τα ίδια λέμε, με τη διαφορά οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Νο1 στο ετσαρσι
Για Β καλά ειναι

endopandou
30/09/2013, 14:00
Πάντως πραγματικά η ιστορία με τα τράξια κάπου καταντάει για γέλια. Στην πρώτη στροφή χωρίς τράξιΟ να πέφτει ένας απο τους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο είναι αστείο. Οκ δεν το περίμενε και είχε βασιστεί σε αυτό αλλά βρε παιδί μου αυτοί κατάντησαν εντελώς διαχειριστές ηλεκτρονικών.

Για τον Ντάνο (με την άδειά σου σύντεκνε Κώστα) προσωπικά διέκρινα στο πρόσωπό του μια ανακούφιση μετά το συμβάν. Σαν να ξεφύσησε νιώθοντας πως του έφυγε ένα βάρος απο πάνω του.
ΕπειδήΣ δεν πιστεύω πως μπορεί να ανταπεξέλθει στην συνεχή πίεση της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, μια ανώδυνη πτώση σαν αυτή, στην οποία δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη, ήταν ότι πρέπει στην παρούσα φάση. Πύραυλος, αλλά ψυχολογικά τόση πίεση δεν βλέπω να την μπορεί και δεν θα την μπορέσει ποτέ. Για εμένα το άστρο του δύει και με τον έναν ή με τον άλλον* τρόπο το πολύ στα επόμενα 2 χρόνια θα τα έχει παρατήσει. Αυτές οι σκέψεις είναι εντελώς υποκειμενικές.
*ο άλλος τρόπος είναι να τον παρατήσουν...

Ο μικρός είναι απίστευτα γρήγορος αλλά και μεγάλο τσογλάνι. Τα λάθη που έχει κάνει φέτος είναι φυσικά και απο απειρία αλλά ίδιο λάθος με το χθεσινό έχει ξανακάνει στα μικρά όταν δεν ήταν ρούκι.
Οκ φαίνεται ώρες ώρες πως είναι τόσο γρήγορος που οι άλλοι αναβάτες είναι σαν κορίνες στην πίστα, αλλά μπάστα αγόρι μου δεν μπορείς να κοπανάς κατ επανάληψη τον οποιονδήποτε επειδή έχεις τον ακράτητο.
Δεν ευθύνεται για την πτώση αλλά την επαφή θα μπορούσε να την αποφύγει. Δεν την απέφυγε μόνο και μόνο γιατί ήθελε να σώσει την έξοδο και δεν τον ένοιαξε το γεγονός πως εκεί που είχε τη μοτό ήταν πιθανό να ακουμπούσε τον Ντανο.
Σημειώνω πως το μοτό του Ντάνου τραντάχτηκε απο την επαφή, άρα δεν ήταν απλό χαϊδεματάκι. Δεν ήταν ρούκι λάθος λοιπόν, ήταν μαλακία λάθος και έχει κάποια ευθύνη.

Drake21
30/09/2013, 14:20
Διαβασα τις δηλωσεις του looseρακου.....που κλαμα,παρε κανα πρωταθλημα ρε Πεντροσα και σταματα την κλαψα ελεος....γι'αυτο ο κοσμος γουσταρε ροσσι,γιατι αντι να κλαιει κερδιζε και γελαγε,ημαρτον...τι λαθος εκανε δηλαδη ο μαρκεθ ρε παιδια,ακομα δεν εχω καταλαβει???αν ειναι ετσι στην προσπεραση του ροσσι στο στονερ στη λαγκουνα μετα επρεπε να του κοψουν το motogp .... ημαρτον,σε ολα 2 μετρα και 2 σταθμα εδω μεσα ... :) :) :)

Billymuse
30/09/2013, 14:29
Διαβασα τις δηλωσεις του looseρακου.....που κλαμα,παρε κανα πρωταθλημα ρε Πεντροσα και σταματα την κλαψα ελεος....γι'αυτο ο κοσμος γουσταρε ροσσι,γιατι αντι να κλαιει κερδιζε και γελαγε,ημαρτον...τι λαθος εκανε δηλαδη ο μαρκεθ ρε παιδια,ακομα δεν εχω καταλαβει???αν ειναι ετσι στην προσπεραση του ροσσι στο στονερ στη λαγκουνα μετα επρεπε να του κοψουν το motogp .... ημαρτον,σε ολα 2 μετρα και 2 σταθμα εδω μεσα ... :) :) :)

δέν έχεις άδικο και αν δεν υπήρε έστω και αυτή η επαφή που είχε ο Μάρκεθ με τον αυτία, το πολύ πολύ να άνοιγε την απόσταση ο Λορενθο και ο Ντάνι να καθυστερούσε τον ασυγκράτητο Μάρκεθ. Πραγματικά δε πιστευώ οτι θα χτύπαγε στα ίσα τον Λορένθο ακόμα και να μην έπευτε,παρόλο που είναι εμφανής η διαφορά στ Honda και τη Yamaha όσον αφορά την επιτάνχυση και την τελική που έχουν

MG-KTiNoS
30/09/2013, 14:43
Ο μικρός είναι βλαξ και θα θα φάει κανέναν στο τέλος.
(ή θα φαει τα μούτρα του)
:a13:

τότε θέλω να δω τι θα λένε>..?

sniper
30/09/2013, 14:44

Τι έγινε; Δευτέρα σήμερα, τερμάτισε κανένα ducati?

endopandou
30/09/2013, 14:59
αν ειναι ετσι στην προσπεραση του ροσσι στο στονερ στη λαγκουνα μετα επρεπε να του κοψουν το motogp
Σιγά να μην τον σκότωναν κιόλας. Μια απλή ποινή μίας ή κάποιων για παραδειγματισμό θέσεων ήταν αρκετή. Ελα μου όμως που η Dorna παρέα με την αδερφή της την FIM δεν ήθελαν να αμαυρωθεί το όνομα που τους γιγάντωσε την μπίζνα. Αυτά... ωραίο avatar :beer:

Arxagelos
30/09/2013, 15:07
...τι λαθος εκανε δηλαδη ο μαρκεθ ρε παιδια,ακομα δεν εχω καταλαβει???

οταν είσαι δεύτερος στη βαθμολογία, αγωνίζεσαι για τον τίτλο και πέφτεις επειδή ο ομόσταυλό σου χάνει τα φρένα πέφτει πάνω σου, σου γαμάει την μηχανή και σε στέλνει να δεις τα ραδίκια ανάποδα......τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να δεις το λάθος του markez? να του έριχνε και καμια κλοτσιά όταν τον ακούμπησε?

Εμένα πιο πολύ όμως με εκνεύρισε οτι το μλκσμενο στη συνέντευξη την έκανε γαργάρα για την επαφή.

devil's animal
30/09/2013, 15:11

δέν έχεις άδικο και αν δεν υπήρε έστω και αυτή η επαφή που είχε ο Μάρκεθ με τον αυτία, το πολύ πολύ να άνοιγε την απόσταση ο Λορενθο και ο Ντάνι να καθυστερούσε τον ασυγκράτητο Μάρκεθ. Πραγματικά δε πιστευώ οτι θα χτύπαγε στα ίσα τον Λορένθο ακόμα και να μην έπευτε,παρόλο που είναι εμφανής η διαφορά στ Honda και τη Yamaha όσον αφορά την επιτάνχυση και την τελική που έχουν

νομιζω οτι δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει και τι βλεπετε...
αν νομιζετε οτι μονο τα ΠΠ, κανουν τον οδηγο, κανετε πολυ μεγαλο λαθος...
επισης τι σχεση η προσπεραση του rossi στον stoner στην laguna seca? ο μικρος εκανε λαθος και αυτο το λενε ΟΛΟΙ...απο τον διευθυντη της ομαδας μεχρι ολοι οι δημοσιογραφοι...

τι διαφορα, δλδ, ειδατε στην ευθεια μεταξυ Honda και Yamaha?? ποση διαφορα εχουν οι τελικες τους ...??

τελος, αν δεν μπορουσατε να δειτε οτι ο pedrosa ηταν πιο γρηγορος και απο τον marquez και απο τον lorenzo, ειναι ανουσιο να συζηταμε...

υ.γ.: πεθαινω να ακουω να λετε οτι πρεπει να διωξουν τον pedrosa απο το hrc και προφανως αν εσεις ειχατε το τελευταιο call, αυτο θα πραττατε...προφανως οι χονταιοι ειναι μ@λακες και δεν ξερουν μια μπροστα σας...
αλλα ως γνωστον, ολοι κρυβουμε εναν πρωθυπουργο και εναν προπονητη μεσα μας...ε,τωρα θα γινουμε και διευθυντες αγωνιστικων ομαδων GP...

συνεχιστε...

Sapadak
30/09/2013, 15:18
τελος, αν δεν μπορουσατε να δειτε οτι ο pedrosa ηταν πιο γρηγορος και απο τον marquez και απο τον lorenzo, ειναι ανουσιο να συζηταμε...

Δεν είδα πουθενά το ντανι να φευγει απο το μαρκ.
Αυτό που ειδα ειναι οτι τα 2 σεκς διαφορας μετα το συμβαν με το ντανι ο μαρκ τα καταπιε

συνεχίζουμε...

Arxagelos
30/09/2013, 15:22
Αυτό που ειδα ειναι οτι τα 2 σεκς διαφορας μετα το συμβαν με το ντανι ο μαρκ τα καταπιε

συνεχίζουμε...

http://resources.motogp.com/files/results/2013/ARA/MotoGP/RAC/FastLapRider.pdf?v1_67606542

αφού δεν είδες πας εδώ και ενημερώνεσαι....
συνεχίζουμε....

Sapadak
30/09/2013, 15:24
http://resources.motogp.com/files/results/2013/ARA/MotoGP/RAC/FastLapRider.pdf?v1_67606542

αφού δεν είδες πας εδώ και ενημερώνεσαι....
συνεχίζουμε....

Τι μου δείχνει αυτό τώρα?

Θες να παραθέσεις τα γυρολόγια μέχρι που έπεσε ο κοντος?
Να δουμε που ηταν ταχυτερος και των 2?

sniper
30/09/2013, 15:25
...

υ.γ.: πεθαινω να ακουω να λετε οτι πρεπει να διωξουν τον pedrosa απο το hrc και προφανως αν εσεις ειχατε το τελευταιο call, αυτο θα πραττατε...προφανως οι χονταιοι ειναι μ@λακες και δεν ξερουν μια μπροστα σας...
....

Φυσικά και ξέρουν! Τόσα € κουβαλάει μαζί του ο κοντός... Πως να τον διώξουν; Χωρίζεις εσύ από πλούσια νύφη; Μ@λάκας θα ήσουν!

devil's animal
30/09/2013, 15:27

συνεχίζουμε...

ενω ηταν ακομα 3ος, εσπασε το ρεκορ πιστας και μολις περασε τον μικρο του εκανε 2 μηχανακια διαφορα πλησιαζοντας τον lorenzo στην ροδα...
εκει ηταν που ο μικρος αγχωθηκε μηπως του φυγει περισσοτερο και εχασε τα φρενα και τον ακουμπησε...

αντε να συνεχισουμε να δουμε τι θα βγει...

sniper
30/09/2013, 15:28
ενω ηταν ακομα 3ος, εσπασε το ρεκορ πιστας και μολις περασε τον μικρο του εκανε 2 μηχανακια διαφορα πλησιαζοντας τον lorenzo στην ροδα...
εκει ηταν που ο μικρος αγχωθηκε μηπως του φυγει περισσοτερο και εχασε τα φρενα και τον ακουμπησε...

Ας γίνει δοκιμαστής... Οδηγός αγώνων δεν θα γίνει ποτέ. Ακόμα κι ο Bradhl είναι ΠΟΛΥ καλύτερος!

Arxagelos
30/09/2013, 15:31
Τι μου δείχνει αυτό τώρα?

Θες να παραθέσεις τα γυρολόγια μέχρι που έπεσε ο κοντος?
Να δουμε που ηταν ταχυτερος και των 2?

Fastest Lap: Lap: 2 PEDROSA D. 1'48.565 168.3 Km/h

μόλις στο δεύτερο γύρο ο dany έκανε recor αγώνα σπάζοντας το ρεκορ του stoner, και πέρυσι στην ίδια πίστα τους είχε κεράσει τσαγάκι με 6+ δευτερόλεπτα. Τώρα αν πιστεύεις οτι μέσα σε 2 γύρους καθυστερούσε τον markez τι να σου πω.

Sapadak
30/09/2013, 15:31

To αγχος αυτό εγώ δε το είδα, ειδα οτι ανοιξε ο ντανη, και ο μικρος ήρθε πισω του σε χρόνο μηδεν.

Α
Και η (μικρή) ιστορία έχει δείξει μέχρι σήμερα αν ειναι πίσω ο μαρκ, οτι ΠΕΡΝΑΕΙ μπροστα ή εστω προσπαθεί.
Για τον ντάνη, ακα λουζερ τι έχει δείξει?

Sapadak
30/09/2013, 15:32
Fastest Lap: Lap: 2 PEDROSA D. 1'48.565 168.3 Km/h

μόλις στο δεύτερο γύρο ο dany έκανε recor αγώνα σπάζοντας το ρεκορ του stoner, και πέρυσι στην ίδια πίστα τους είχε κεράσει τσαγάκι με 6+ δευτερόλεπτα. Τώρα αν πιστεύεις οτι μέσα σε 2 γύρους καθυστερούσε τον markez τι να σου πω.

Δεν ειπα οτι τον καθυστερουσε, είπα οτι δεν τον είδα να ξεμακραίνει, οπως επίσης εχω δει και σε αλλες πιστες τον μαρκ πισω απο το ντανυ, και μετά να του τη φοράει κανονικά, οπως επισης εχω δει γενικά να του τον φοράν και αυτός ανύμπορος να μαζευει βαθμους της 2-3-4 θέσης

devil's animal
30/09/2013, 15:32
Φυσικά και ξέρουν! Τόσα € κουβαλάει μαζί του ο κοντός... Πως να τον διώξουν; Χωρίζεις εσύ από πλούσια νύφη; Μ@λάκας θα ήσουν!

για ποια € μιλας? για την repsol?
γιατι δεν εχουν αλλον ισπανο να βαλουν στην θεση του?
συμφωνα με τα λεγομενα σας ειναι τοσο looser που μπορει να τον αντικαταστησει ο καθενας...espargaro π.χ.

ασε που εχουν νεο πουλεν να ριξουν τα φραγκα...βλ. marquez...
δεν χρειαζεται και οι 2 της ομοδας να ειναι ισπανοι...

για πες...

eBoLaGR
30/09/2013, 15:36
Ο Πεντροσα φαινοτανε οτι ητανε πιο γρηγορος και απο τον Μαρκεθ, και σιγουρα πιο γρηγορος απο τον Λορενθο. Οποτε ο σχολιασμος οτι δεν θα του εκανε τιποτα του Λορε ειναι ακυρος. Το πιο πιθανον ειναι να εβγαζε δεξι φλας για να τον περασουνε και οι 2, αναιμακτα. Μετα, λογο σκληρου ελαστικου ισως ητανε καλυτερος ο Πεντροσας.. αυτο ομως δεν θα το μαθουμε ποτε!

Μια ερωτηση σε ολους εσας που απαξιωνεται τον Πεντροσα ( δεν ειμαι φαν του, και εμενα μου την σπαει που ειναι κοτα, αλλα μεχρι εκει ! ) και θελετε να τον στειλετε σπιτι του. Βαζοντας στην ακρη τις νικες, ρεκορ, pole, podiums που εχει παρει μεχρι τωρα. Ποιον αλλο να παρει η Χοντα, εστω και για Β, και για να εχει μια θεση στανταρ στο βαθρο ? Τον αγαπημενο σας Ροσσι ? τον κρατς? Οι γρηγοροι ειναι 3. Lorenzo, Pedrosa, Marquez, ολοι οι υπολοιποι, χανουν στη συγκριση!

Το πιο αστειο απο ολα ειναι πως ολοι εμεις που απαξιωνουμε αυτους τους οδηγους ( εστω και τον ντεπουνιε ), ουτε να πλαγιασουμε στις 50 μοιρες δεν μπορουμε. Δεν αναφερω καν στο σωστο σεταπ μιας μηχανης.

Ας γίνει δοκιμαστής... Οδηγός αγώνων δεν θα γίνει ποτέ. Ακόμα κι ο Bradhl είναι ΠΟΛΥ καλύτερος!

Και γιατι βγηκε 5ος ?

devil's animal
30/09/2013, 15:37

ωραια λοιπον, αφου αυτο πιστευεις και αφου ο bradl ειναι στην δορυφορικη honda και ειναι και πιο νεος, αρα εχε περισσοτερα να δωσει απο τον pedrosa, τοτε στο τελος της σεζον θα πρεπει να διωξουν τον κοντο και να παρουν τον bradl...
αν δεν το κανουν και συνεχισουν με τον pedrosa, κατι κανεις λαθος εσυ...

sniper
30/09/2013, 15:37
για ποια € μιλας? για την repsol?
γιατι δεν εχουν αλλον ισπανο να βαλουν στην θεση του?
συμφωνα με τα λεγομενα σας ειναι τοσο looser που μπορει να τον αντικαταστησει ο καθενας...espargaro π.χ.

ασε που εχουν νεο πουλεν να ριξουν τα φραγκα...βλ. marquez...
δεν χρειαζεται και οι 2 της ομοδας να ειναι ισπανοι...

για πες...

Alberto Puig... Συνέχισε.

devil's animal
30/09/2013, 15:39
To αγχος αυτό εγώ δε το είδα, ειδα οτι ανοιξε ο ντανη, και ο μικρος ήρθε πισω του σε χρόνο μηδεν.

Α
Και η (μικρή) ιστορία έχει δείξει μέχρι σήμερα αν ειναι πίσω ο μαρκ, οτι ΠΕΡΝΑΕΙ μπροστα ή εστω προσπαθεί.
Για τον ντάνη, ακα λουζερ τι έχει δείξει?

ναι ηρθε πισω του σε χρονο μηδεν επειδη εχασε τα φρενα...
ετσι και εγω τους περναω ολους εκει μεσα...αλλα στην πρωτη στροφη δεν προκειται να στριψω, θα το κοψω ευθεια και ο Θεος βοηθος...

η μικρη ιστορια δεν ειναι αντιπροσωπευτικη για το τι θα γινοταν εχθες...
αλλη πιστα, αλλη ιστορια...

Sapadak
30/09/2013, 15:39
Ο Πεντροσα φαινοτανε οτι ητανε πιο γρηγορος και απο τον Μαρκεθ, και σιγουρα πιο γρηγορος απο τον Λορενθο. Οποτε ο σχολιασμος οτι δεν θα του εκανε τιποτα του Λορε ειναι ακυρος. Το πιο πιθανον ειναι να εβγαζε δεξι φλας για να τον περασουνε και οι 2, αναιμακτα. Μετα, λογο σκληρου ελαστικου ισως ητανε καλυτερος ο Πεντροσας.. αυτο ομως δεν θα το μαθουμε ποτε!

Μια ερωτηση σε ολους εσας που απαξιωνεται τον Πεντροσα ( δεν ειμαι φαν του, και εμενα μου την σπαει που ειναι κοτα, αλλα μεχρι εκει ! ) και θελετε να τον στειλετε σπιτι του. Βαζοντας στην ακρη τις νικες, ρεκορ, pole, podiums που εχει παρει μεχρι τωρα. Ποιον αλλο να παρει η Χοντα, εστω και για Β, και για να εχει μια θεση στανταρ στο βαθρο ? Τον αγαπημενο σας Ροσσι ? τον κρατς? Οι γρηγοροι ειναι 3. Lorenzo, Pedrosa, Marquez, ολοι οι υπολοιποι, χανουν στη συγκριση!

Το πιο αστειο απο ολα ειναι πως ολοι εμεις που απαξιωνουμε αυτους τους οδηγους ( εστω και τον ντεπουνιε ), ουτε να πλαγιασουμε στις 50 μοιρες δεν μπορουμε.

Μη μπερδευεις εμας με αυτούς

Και σίγουρα ειναι μετρημένοι αυτοί που μπορουν να παρουν βάθρο οταν οι 2 θέσεις ειναι σχεδον μονιμα κατελλημένες απο χορχε και μαρκ (και ετσι φαινεται θα πάει το μασάλι)

Το ξαναείπα για Β ειναι οτι πρεπει εκει στη χοντα.

Βεβαια μέχρι περσι ο μαρκεζ ηταν εκτος της εξισωσης που κάνεις παραπανω, οποτε λεω εγω, κανας ρεντινγκ?κανας εσπαργκαρο? Αν δε δωθούν ευκαιρίες σε αλλους 'εξωγηινους' ποτέ δε θα μάθουμε ;)

sniper
30/09/2013, 15:40
ωραια λοιπον, αφου αυτο πιστευεις και αφου ο bradl ειναι στην δορυφορικη honda και ειναι και πιο νεος, αρα εχε περισσοτερα να δωσει απο τον pedrosa, τοτε στο τελος της σεζον θα πρεπει να διωξουν τον κοντο και να παρουν τον bradl...
αν δεν το κανουν και συνεχισουν με τον pedrosa, κατι κανεις λαθος εσυ...

Εγώ δεν κάνω ποτέ λάθος. Αν το καταλάβουμε αυτό θα καταλάβουμε ότι αν ο Μαρκεζ συνεχίσει έτσι κι ο κοντός συνεχίζει και του χρόνου να βγαίνει δευτερότριτος, θα έχουν (και του χρόνου) το Πρωτάθλημα κατασκευαστών στην τσέπη και σοβαρές πιθανότητες να βγει κι ο Μαρκεζ (πάλι) 1ος...

Sapadak
30/09/2013, 15:41
η μικρη ιστορια δεν ειναι αντιπροσωπευτικη για το τι θα γινοταν εχθες...
αλλη πιστα, αλλη ιστορια...

To τι θα γινόταν χθες ουτε εσυ ουτε εγω το ξερουμε.
Στο μονο που μπορουμε να κάνουμε αναφορα ειναι στο τι εχει δειξει η ιστορια μέχρι τώρα. ;)

sniper
30/09/2013, 15:43
To τι θα γινόταν χθες ουτε εσυ ουτε εγω το ξερουμε.
Στο μονο που μπορουμε να κάνουμε αναφορα ειναι στο τι εχει δειξει η ιστορια μέχρι τώρα. ;)

Τι θα γινόταν μωρέ; Θα πέρναγαν κι οι δύο τον Χόρχε που δεν του βγήκε με τίποτα χθες, και θα τον πέρναγε ο μικρός από κάπου κάποια στιγμή. Παιζει να τον πέρναγε κι ο Χόρχε γιατί όλο και κάτι θα ήταν στραβό... τα λάστιχα, τα φρένα, οι ταχύτητες ο ανάδρομος Ερμής κλπ

devil's animal
30/09/2013, 15:46
Εγώ δεν κάνω ποτέ λάθος.

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

και σου ξαναγραφω...

γιατι να μην παρουν καποιον αλλον νεοτερο που θα κανει την ιδια δουλεια με τον pedrosa (δλδ θα βγαινει δευτεροτριτος) και θα παιρνει και λιγοτερα λεφτα...π.χ. bradl, espargaro κλπ??

devil's animal
30/09/2013, 15:47
Τι θα γινόταν μωρέ; Θα πέρναγαν κι οι δύο τον Χόρχε που δεν του βγήκε με τίποτα χθες, και θα τον πέρναγε ο μικρός από κάπου κάποια στιγμή. Παιζει να τον πέρναγε κι ο Χόρχε γιατί όλο και κάτι θα ήταν στραβό... τα λάστιχα, τα φρένα, οι ταχύτητες ο ανάδρομος Ερμής κλπ

μονο που ολα αυτα ο pedrosa τα εκανε με σκληρο μπροστινο...
που τον κανει ακομα πιο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ απ'οτι ειναι...

γιατι προς το τελος θα τους εβγαζε ενα μαντηλι και θα τους το κουνουσε big time...

Sapadak
30/09/2013, 15:48

και σου ξαναγραφω...

γιατι να μην παρουν καποιον αλλον νεοτερο που θα κανει την ιδια δουλεια με τον pedrosa (δλδ θα βγαινει δευτεροτριτος) και θα παιρνει και λιγοτερα λεφτα...π.χ. bradl, espargaro κλπ??

Ειπαν να του δωσουν μια ευκαιρία με εναν ρουκι διπλα του μπας και
Ατυχησε με τις πτώσεις οποτε και δε του βγηκε

devil's animal
30/09/2013, 15:49
Ειπαν να του δωσουν μια ευκαιρία με εναν ρουκι διπλα του μπας και
Ατυχησε με τις πτώσεις οποτε και δε του βγηκε

βρε, ναι...αλλα απο την καινουργια σεζον ΑΝ δεν τον αλλαξουν κατι αλλο συμβαινει και ολοι εσεις που λετε οτι πρεπει να παρει ποδι, θα ειστε λαθος!

Sapadak
30/09/2013, 15:50
βρε, ναι...αλλα απο την καινουργια σεζον ΑΝ δεν τον αλλαξουν κατι αλλο συμβαινει και ολοι εσεις που λετε οτι πρεπει να παρει ποδι, θα ειστε λαθος!

Ξερεις ρύτρες και συμφωνίες?
Εχεις δει συμβόλαια?

ή ετσι αυθαιρετα βγαινουν τα συμπερασματα??

sniper
30/09/2013, 15:54

και σου ξαναγραφω...

Γιατί ο κοντός είναι γρήγορος. Μαχητής και πρώτος δεν θα γίνει ποτέ (η συγκριση με τον Bradhl ήταν για την αγωνιστηκότητα).

devil's animal
30/09/2013, 15:58
Ξερεις ρύτρες και συμφωνίες?
Εχεις δει συμβόλαια?

ή ετσι αυθαιρετα βγαινουν τα συμπερασματα??

καθολου αυθαιρετα...
6 μυρια παιρνει o pedrosa...
λες να ζητησει παραπανω ο bradl ή ο espargaro?

sniper
30/09/2013, 15:59
καθολου αυθαιρετα...
6 μυρια παιρνει o pedrosa...
λες να ζητησει παραπανω ο bradl ή ο espargaro?

Για πόσο έχει συμβόλαιο ακόμα;

devil's animal
30/09/2013, 16:05
Για πόσο έχει συμβόλαιο ακόμα;

νομιζω εχει και το 2014...

Sapadak
30/09/2013, 16:05
νομιζω εχει και το 2014...

Ας δουμε αν θα του ανανεώσουν τότες

endopandou
30/09/2013, 16:07
Παίδες δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα με τον Ντάνο, είναι ένας απο τους 3 ή τους 5 πιο προβεβλημένοους αθλητές της Ιθπανίας. Είναι ο επίσημος προτιζί του βασιλιά της Ισπανίας και η Repsol κερδίζει πολλαπλά απο την διαφημιστική επένδυσή της πάνω του. Ο τεράστιος Γιωργάρας να φανταστείτε με 2 κούπες στα motoGP (σημ. στο motoGP για τους υπόλοιπους αναβάτες εκτός του πρίγκιπος μετράνε μόνο οι τίτλοι στο motoGP... :giggle:) δεν έχει την απήχηση που έχει ο Ντάνι.

sniper
30/09/2013, 16:13

:confused:

MG-KTiNoS
30/09/2013, 18:17

Δεν έχω ιδέα, δεν μ ενδιαφέρουν τα γερμανικά μηχανάκια....
Κατ εξαίρεση υποστηρίζω ΓιαΝΝοΝε γιατί είναι βλαμμένος.
Προμπλέμα?
:D

MG-KTiNoS
30/09/2013, 18:24

κι αντε να βρεις β σαν κι αυτόν...
Στη πέφτει ο ανόητος σου σπάει το τράξιον κι αντί να το μπλακώσεις...
Μουρμουράς κάτι και μετά τα βρήσκεις φέις του φέις με το Σούπο.
Σόου μαστ γκοου ον κλπ κλπ
:rolleyes:

SHOOTER045
01/10/2013, 00:31
διαβασα νωριτερα ενα αρθρο οτι πριν την εισοδο της στροφης ο μικρος ακουμπησε λιγο τον κοντο και του εκοψε το καλωδιο που παιρνει εντολη το traction control γι αυτο και τον πεταξε χαι σαιντινγκ
ισχυει αυτο?

MG-KTiNoS
01/10/2013, 07:51
διαβασα νωριτερα ενα αρθρο οτι πριν την εισοδο της στροφης ο μικρος ακουμπησε λιγο τον κοντο και του εκοψε το καλωδιο που παιρνει εντολη το traction control γι αυτο και τον πεταξε χαι σαιντινγκ
ισχυει αυτο?

Eτσι λένε

boussias
01/10/2013, 09:06
http://www.crash.net/motogp/news/196404/1/marquez_pedrosa_summoned_by_race_direction.html

Άντε να ξεκινήσει ο μικρός απο το τέλος να ρίξει κανένα τσαγάκι.....

Άποψη μου δεν φταίει όυτε ο Marquez όυτε ο Pentrogazakis, That's Racing...
Περισσότερη ευθύνη έχει η Honda που δεν μπήκε σε Safe Mode η μηχανή όταν κόπηκε το καλώδιο. Κανονικά όταν το κύκλωμα βγάζει κάποιο error θα πρέπει να βάζει την μηχανή σε Safe mode. Ας μην ξεχνάμε ότι o εγκέφαλος ελέγχει και την ταχύτητα του στροφάλου (μαζί με τους τροχούς).

edit: Απο Crash.net
Honda will no doubt protect the sensor cable in future, but it is nonetheless surprising that the traction control system didn't revert to a safe/back-up mode once the sensor had failed.
http://www.crash.net/motogp/news/196370/1/pedrosa_i_went_flying.html

Sapadak
01/10/2013, 09:10

Ολοι το βλέπουν σαν racing incident και αυτό πιστευώ θα πεισμώσει το μικρό, που έτσι και ξεκινήσει απο το τέλος θα γουστάρουμε αγώνα.
Μπορεί να μη κερδίσει αλλα θεωρω οτι θα βουλώσει στόματα

spyrakos35
01/10/2013, 09:13
δείτε στο παρακάτω βίντεο κάτι το οποίο εγώ δεν μπορώ να καταλάβω

στο 0:08 φαίνεται οτι υπάρχει μπρουμίτισμα της μοτό του ντάνυ....

http://www.youtube.com/watch?v=8k8NngP1byE

Sapadak
01/10/2013, 09:17
δείτε στο παρακάτω βίντεο κάτι το οποίο εγώ δεν μπορώ να καταλάβω

στο 0:08 φαίνεται οτι υπάρχει μπρουμίτισμα της μοτό του ντάνυ....

http://www.youtube.com/watch?v=8k8NngP1byE

Βαλε ενα σκρινσοτ για εμας που δε βλεπουμε yt

spyrakos35
01/10/2013, 09:22
Βαλε ενα σκρινσοτ για εμας που δε βλεπουμε yt

είναι από την κάμερα που έχει ο χόρχε και δεν νομίζω να το καταλάβεις ότι και να κάνω..... άσε που δεν είναι από το επίσημο site του motogp οπότε και δεν είναι καθαρό.....

σόρρυ ρε φίλος.....

MG-KTiNoS
01/10/2013, 09:27
http://www.crash.net/motogp/news/196404/1/marquez_pedrosa_summoned_by_race_direction.html

Περισσότερη ευθύνη έχει η Honda που δεν μπήκε σε Safe Mode η μηχανή όταν κόπηκε το καλώδιο. Κανονικά όταν το κύκλωμα βγάζει κάποιο error θα πρέπει να βάζει την μηχανή σε Safe mode. Ας μην ξεχνάμε ότι o εγκέφαλος ελέγχει και την ταχύτητα του στροφάλου (μαζί με τους τροχούς).

Honda will no doubt protect the sensor cable in future, but it is nonetheless surprising that the traction control system didn't revert to a safe/back-up mode once the sensor had failed.

Καλά είναι αυτά που λές αλλά για μέτρα πόσους έχει τρακάρει ο "μικρός" απ την αρχή της χρονιάς...
Ξέρεις δεν είναι κάθε μέρα τ Αγ Γιαννιού και Καλό θα ΄΄ηταν να μαζευτεί.

endopandou
01/10/2013, 09:33
Ολοι το βλέπουν σαν racing incident και αυτό πιστευώ θα πεισμώσει το μικρό, που έτσι και ξεκινήσει απο το τέλος θα γουστάρουμε αγώνα.
Μπορεί να μη κερδίσει αλλα θεωρω οτι θα βουλώσει στόματα

Ίσα ίσα που ούτε η ομάδα του δεν το βλέπει ως racing incident
Suppo wand Marquez: http://translate.google.com/translate?u=http%3A//www.motosprint.it/&hl=el&langpair=auto|en&tbb=1&ie=UTF-8

spyrakos35
01/10/2013, 09:35

+1300

επαφές υπάρχουν πάντα, βέβαια υπάρχουν επαφές και επαφές και ο διαχωρισμός της πολιτικά ορθής με την μη πολιτικά ορθή είναι λίγο χμμμμμμ....

θυμίζω πχ το 2010....

300355

δεν υπήρξε πτώση, δεν υπήρξε θέμα....

MG-KTiNoS
01/10/2013, 09:37
κι ο ΜπαουτίσταΣ επαφές είχαν άλλα ήθελαν να το φάνε...

:cool:

υγ
Έχει πλάκα για μας σε κάθε αγώνα να έχει και μια "επαφή" ο μικρός ΑΛΛΑ!

Antonisss
01/10/2013, 09:37
αυτό ήταν από εξωτερική όμως, δεν χώθηκε ο Πεντρόζα στον Λορένθο

spyrakos35
01/10/2013, 09:42
αυτό ήταν από εξωτερική όμως, δεν χώθηκε ο Πεντρόζα στον Λορένθο

ναι αλλά παραλίγο να κάνουν αλλαξοκωλιές..... :D

αν υπήρχε εκει πτώση θα μιλάγαμε αλλιώς τώρα.... "τον μλκ τον γλυφιτζούρια που το έριξε το παιδί" κλπ κλπ :lol:

κάπως έτσι (εκ του αποτελέσματος δλδ) σχολιαζουμε και το προχτεσινό....

Antonisss
01/10/2013, 09:49
Η φασαρία γίνεται γιατί από την αρχή της χρονιάς ο μικρός είναι ατίθασος, πάει τον προπορευόμενο στη ρόδα, στο τσακ έχουν γλιτώσει Λορένθο στη Χερέθ και Πεντρόζα στη Βαρκελώνη το εμβόλισμα, όπως επίσης και το φρενάρισμα του Κράτσλοου στον τελευταίο γύρο στο Άσσεν δεν ξέρω αν ήταν μαλακία του μικρού που το κοκκάλωσε τελείως στο άπεξ ή μπήκε ο Κρατς με πολλά παραπάνω... Τα περισσότερα δικαιολογούνται, είναι ρούκι, όλοι οι ρούκι τις μαζέψανε στην πρώτη χρονιά (ακόμα και ο θρύλος που ακούει στο όνομα Κέισι Στόνερ :lol: ), αλλά αν θες να φας τα μούτρα σου, κάντο μόνος σου, δεν σου φταίει κανείς άλλος να τον πάρεις μαζί σου στην αμμοπαγίδα. Γι αυτό και παραπονιέται o Pedrosa...

Θα βλέπουν πλέον +0 από Μάρκεζ και θα παίζουν την μαργαρίτα "Τώρα θα με εμβολίσει, τώρα δεν θα με εμβολίσει"

boussias
01/10/2013, 10:01
Παιδιά αν δεν ήταν ο μικρός θα μοιράζαμε και καφέδες για να κρατηθούμε ξύπνιοι.
Ο Rossi Τερμάτισε 14 δευτερόλεπτα απο τον πρώτο. Το πως νιώθει ο Pedroza, Rossi, Marquez, Lorenzo δεν με vοιάζει. Αυτοί πέρνουν 2 - 6.000.000€ για να κάνουν αυτά που κάνουν.
Εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω όμορφες μάχες και όχι 8 εργοστασιακά με τα πρώτα 2 (3 με τον Pedroza) να ρίχνουν 1 δευτερόλεπτο τον (πίτα) γύρο.
Τα ίδια έλεγαν για τον Sic, αλλά το παιδί μοίραζε θέαμα.

Άποψή μου, χωρίς να θέλω να θίξω κανένα. Μακάρι ο Marquez να μην πάθει τίποτε.

chillipf
01/10/2013, 11:39
Θα βλέπουν πλέον +0 από Μάρκεζ και θα παίζουν την μαργαρίτα "Τώρα θα με εμβολίσει, τώρα δεν θα με εμβολίσει"

Δεν θα προλαβαίνουν να δούν +0.

θα τους έχει ήδη εμβολίσει. :D

GIOTIS750
01/10/2013, 14:14
Είπε ο μικρός...
"The truth is that I do not know as I touched the sensor on the dash against Dani, I preferred to go down that risk, so the contact was minimal.

Yesterday with the hard tire I did a little effort, while this morning with the soft, I found it much better, it was the right choice.

You can start thinking about the world, this victory was certainly important, but you can never be sure.

There are still four races, probably one in four rains, so I might be in trouble in some situation.

The dash against it is a very strange thing, surely it was also unfortunate because the contact has been slight, I hope he's okay physically. "

SHOOTER045
01/10/2013, 14:24
δεν φταιει ο μικρος
αλλα σιγουρα κριμα για τον ντανι

MG-KTiNoS
01/10/2013, 16:03
Ποιός φταίει εγώ...?
Μηχανάκια φτιάχνουν όχι συγκρουόμενα ....

SHOOTER045
01/10/2013, 16:05
Ποιός φταίει εγώ...?
Μηχανάκια φτιάχνουν όχι συγκρουόμενα ....

δεν τον εριξε
ουτε ηξερε οτι του εκοψε το καλωδιο
γιατι να φταιε?
αν φταιει καποιος ειναι η HONDA που το ειχε εκτεθειμενο