View Full Version : Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα
Διαβάζω όλες αυτές τις μέρες, τις σκέψεις και τις αναλύσεις που γράφονται εδώ και θέλω
να τονίσω, κάτι που μάλλον σας διαφεύγει. Οτι το MOTO.GR ειναι φόρουμ μοτοσυκλέττας και όχι
εκδρομικός σύλλογος, άρα στ' απ' αυτά μου, άν η οποιαδήποτε βόλτα ή συνάντηση μαζέψει 10 ή
1000 μηχανάκια. Φτάνει που αυτοί που πήγαν πέρασαν καλά είτε ήταν 10 είτε 20.
Και όσο γιά κάποιες λέσχες ή γκρούπ, που αναφέρατε ότι σε κάποιες βόλτες μάζεψαν
50 ή 100 μηχανάκια με αφήνει παγερά αδιάφορο. Κάντε μιά βόλτα από μιά τέτοια παρέα και
εκεί να δείτε ξερόλες και ψωνισμένους που υπάρχουν, γρήγοροι και ταξιδιάρηδες και ένα σωρό
άλλοι απίθανοι τύποι, και μετά θα δείτε με άλλο πρίσμα το MOTO.GR...........
Αυτό λοιπόν που μ' ενδιαφέρει είναι ή σωστή λειτουργία του φόρουμ (θα θυμούνται
πιστεύω κάποιοι τα προβλήματα που είχαμε πρίν από 3-4 χρόνια). Δεν γράφω κάθε μέρα,
δεν ποστάρω μπύρες η χαζοχαμόγελα, αλλά όταν και όσο έχω ίντερνετ, (το οποίο είναι είδος
πολυτελείας εδώ στις ακτές της Ερ. Θάλασσας), ο υπολογιστής μου είναι συνδεδεμένος
στο MOTO.GR...........
Και μακάρι, να μπορούσα να συνεισφέρω στα έξοδα λειτουργίας του, χωρίς καμμιά
άλλη βλέψη ή υστεροβουλία, παρά μόνο γιά να παραμείνει το φόρουμ καθαρό από
διαφημίσεις και να φχαριστιέμαι να το διαβάζω..............
latris mixanis
07/10/2013, 18:35
Ο λόγος που δεν ήρθα στην ετήσια ήταν λόγω έλλειψης χρημάτων αλλά και γιατί προέκυψαν κάποιες άλλες δουλειές.
Τώρα επειδή τα μπλέξαμε στην πορεία και τα έχουμε κάνει αχταρμά, θα την πετάξω κι εγώ την μαλακία μου.
Το moto.gr ξεκίνησε από κάποιους που γούσταραν τις 2 ρόδες και ήθελαν να κάνουν την καύλα τους. Ποτέ δεν δημιούργησαν πελατειακό καθεστώς και δεν τους ένοιαξε ποτέ να δημιουργήσουν. Από την αρχή ήταν αυτό είμαστε και σε όποιον αρέσει, δεν άλλαξαν πολιτική.
Όταν δημιουργήθηκε το moto, τα forum δεν ήταν πολλά, οπότε οι επιλογές ελάχιστες. Πλέον υπάρχουν άπειρα forum, άρα πολλές επιλογές και ο καθένας γράφει, παρακολουθεί συμμετέχει σε αυτό που του ταιριάζει καλύτερα. Για παράδειγμα η BMW έχει 2-3 αν θυμάμαι καλά, αν δεν σου κάνει το bmw 1 πας στο bmw2.
Sniper, σε κάποιο σου post γράφεις ότι όποιος είχε πρόβλημα να έπιανε τους mods-admin κλπ. Έχουν ειπωθεί σε mod "ανησυχίες-διαφωνίες-προβληματισμοί" πες το όπως θες, αλλά δε νομίζω ότι προβληματίστηκε κάποιος από τους από πάνω, γιατί ισχύει το "σε όποιον αρέσει".
Νομίζω ότι το moto, ξεκίνησε να χάνει την "αίγλη" του, από την στιγμή που ξεκινήσαμε να το παίζουμε σοβαροί (όπου και όποτε μας συμφέρει) και κοβότανε οποιοσδήποτε χαβαλές πλάκα. Το πάλαι ποτέ, όταν έμπαινε το οποιοδήποτε thread για βόλτα, ήταν και το έναυσμα για χαβαλέ, πείραγμα και ειδικά μετά την βόλτα. Με το που θελήσαμε να κρατήσουμε τα thread καθαρά, διότι οι ενδιαφερόμενοι δεν θα μπορούσαν να βρουν αυτό που θέλουν, ξεκίνησε να χάνεται και το παιχνίδι.
Το ότι σε κάποιους το κεφάλι ήταν αρκετά ελαστικό και σε κάποιους άλλους έπαιζε σφαγή με την μια. Είναι και αυτό μια εκδοχή.
Devil αν και είμαι "παλιά" εγώ θα ήθελα να τα πεις όλα με το όνομά τους. Πχ δεν γράφει ο κρούκης, δεν γράφει ο μπαρτ, δεν γράφει ο Μάκης, δεν γράφει ο Χρήστος, δεν γράφει η μικρή λουλού κλπ κλπ.... γιατί έτσι κι έτσι ή γιατί θεωρώ δεν ξέρω.
Μόδα ήταν και πέρασε που λένε. Ίσως είναι αυτό, ίσως είναι συνδυασμός όλων.
Αν θέλει το μπος να προβληματιστεί γιατί δεν είναι όπως παλιά θα το κάνει. Για την ώρα προβληματίζονται τα μέλη!
edit Επίσης μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό, έχουμε αλλάξει εμείς και οι προτεραιότητές μας.
:beer:
devil's animal
07/10/2013, 19:03
Το ότι σε κάποιους το κεφάλι ήταν αρκετά ελαστικό και σε κάποιους άλλους έπαιζε σφαγή με την μια. Είναι και αυτό μια εκδοχή.
Devil αν και είμαι "παλιά" εγώ θα ήθελα να τα πεις όλα με το όνομά τους. Πχ δεν γράφει ο κρούκης, δεν γράφει ο μπαρτ, δεν γράφει ο Μάκης, δεν γράφει ο Χρήστος, δεν γράφει η μικρή λουλού κλπ κλπ.... γιατί έτσι κι έτσι ή γιατί θεωρώ δεν ξέρω.
Ελενα, γιατι να μπω στην διαδικασια να αναφερω nicknames που δεν γραφουν?
δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος, 1ον γιατι δεν ξερω για ολους την αιτια αλλα και 2ον αν καποιος δεν γραφει λογω του admin/mod team πρεπει να ξεθαφτουν αυτα που πιθανοτατα τον ενοχλησαν, τα οποια μπορει να ειναι και κομμενα, αρα να μην ειναι κοινα για τους πολλους...
ή μπορει να ειναι το γενικοτερο κλιμα και συμπεριφορα, συγκεκριμενων ατομων...
επισης εγω δεν ειμαι δικηγορος κανενος...προσωπικα ειχα εκφρασει τις ενστασεις μου εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=130800&highlight=thread) και λογω καποιων κομμενων post μου και "βαθμων ποινης" (εδω γελαω :lol: ) εχω εκφρασει την δυσαρεσκεια μου με π.μ. σε συγκεκριμενα ατομα απο το admin/mod team...
επισης εγω δεν ειπα οτι η ετησια δεν ηταν επιτυχημενη λογω των ατομων αυτων...
απλα ειπα, οτι πιστευω ακραδαντα οτι ενας σημαντικος λογος που το forum εχει χασει την παλια του αιγλη και εχουν αποχωρησει πολλα ατομα ειναι το θεμα "συμπεριφορα admin/mods"...
και δεν χρειαζεται να το εξηγησω περαιτερω...
latris mixanis
07/10/2013, 19:30
επισης εγω δεν ειπα οτι η ετησια δεν ηταν επιτυχημενη λογω των ατομων αυτων...
απλα ειπα, οτι πιστευω ακραδαντα οτι ενας σημαντικος λογος που το forum εχει χασει την παλια του αιγλη και εχουν αποχωρησει πολλα ατομα ειναι το θεμα "συμπεριφορα admin/mods"...
και δεν χρειαζεται να το εξηγησω περαιτερω...
Ούτε εγώ είπα ότι λόγω των ατόμων αυτών δεν είχε επιτυχία η ετήσια. Απλά στο ότι όπως λες και εσύ, έχει χάσει την παλαιά αίγλη που είχε.
Μην ξεχνάμε ότι όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους.
Επίσης το γιατί το moto. είναι "προβληματικό" το συζητάμε κάθε 2 χρόνια περίπου και λέμε τα ίδια πράγματα. Αυτό που δεν θέλουμε ίσως να καταλάβουμε, είναι ότι στα μπος δεν τους νοιάζει, δεν τους ενδιαφέρει να αλλάξουν κάτι και να ξαναγίνει όπως παλιά. Να διαβάζει ο άλλος, ότι θα γίνει ετήσια ή βόλτα του moto και πάση θυσία πρέπει να πάει γιατί είναι γαμάτα, σουπερ.
Τεσπά!!!
Pan (dvs)
07/10/2013, 20:14
Λετε οτι φταιει το ενα,λετε οτι φταιει το αλλο,λετε,λετε....Και μιας και λετε, δεν με λετε και μενα κατι ,να μου λυθει μια απορια την οποια την ειχα απο την αρχη ,αλλα δεν θεωρουσα σκοπιμο να αναφερθω σε αυτην?
Οταν ανακοινωθηκε η συναντηση δηλωσανε (και με τις πραξεις τους) συμμετοχη τουλαχιστον 50 μηχανες.Αν υπηρχαν αυτες η συμμετοχες σιγουρα αυτο και πολλα αλλα θεματα δεν θα υπηρχανε καν.Πολλοι λενε και ξαναλενε οτι βασικος λογος των μειωμενων συμμετοχων ειναι οτι δεν κανουνε σωστα τη δουλεια τους οι διαχειριστες.
Δε με λετε λοιπον,ποτε καταλαβατε οτι οι διευθυνοντες η οπως αλλιως τους λενε, ειναι λαλακες και δεν κανουνε καλα τη δουλεια τους,πριν η αφου δηλωθηκαν οι συμμετοχες?Οταν δηλωνατε ητανε καλοι και λαλακεψανε στην πορεια?
Ασε μη με πειτε ,θα το παλεψω μονος μου.
1)Δεν υποστηριζω οτι κανουνε καλα τη δουλεια τους η το αντιθετο.Ειμαι πολυ λιγο καιρο στο φορουμ.
2)Ανθρωποι οι οποιοι ακυρωσανε λογου καποιου απροοπτου γεγονοτος εξαιρουνται απο οποιαδηποτε κριτικη.
Καλοπροαιρετα μιλαω και δεν θελω να στραβωσουνε καποιοι.Μερικες φορες ειναι πιο απλα τα πραγματα απ'οτι νομιζουμε:)
...
Sniper, σε κάποιο σου post γράφεις ότι όποιος είχε πρόβλημα να έπιανε τους mods-admin κλπ. Έχουν ειπωθεί σε mod "ανησυχίες-διαφωνίες-προβληματισμοί" πες το όπως θες, αλλά δε νομίζω ότι προβληματίστηκε κάποιος από τους από πάνω, γιατί ισχύει το "σε όποιον αρέσει".
...
Έλενα,δεν ήθελα να συνεχίσω να γράφω εδώ αλλά μια και μ' ανέφερες:
Κοίτα, σε εμένα δεν ήρθε κάποιος (τουλάχιστον από αυτούς που λένε διάφορα) να μου πει κάτι(*). Αν εχει υποθεί σε άλλους δεν μπορώ να το ξέρω.
Οι βόλτες του moto που πηγαίναμε πάση θυσία, δεν ήταν επειδή τις διοργώνανε ο hornet, o crs-k, o sniper, o Θάνος κλπ αλλά επειδή τα άτομα που δήλωναν ότι θα πάνε ειχαν δέσει μεταξύ τους. Θες ήταν ότι κάθε Δευτέρα βρισκόμασταν σχεδόν όλοι στο Δέλεαρ, θες γιατί δεν υπήρχαν όπως λες άλλα φόρουμ, δεν ξέρω.
Από κει και πέρα, όταν μεγαλώνει ένα φόρουμ, για να διατηρησεις τις ισορροπίες και την ψυχική υγεία των mods, πρέπει να εφαρμόζονται κάποιοι κανόνες.
Επίσης, οι mods και οι admins, παραδόξως, είμαστε άνθρωποι και θα κάνουμε και λάθη.
Αν πάρω σαν παράδειγμα εμένα, πιστεύεις ότι είμαι πιο ειρωνικός, εριστικός ή ΜΑΕΘΡΑΤ απ' ότι ήμουν το 2005; Αμφιβάλλω πολύ και τα βλέπω κι εγώ διαβάζοντας παλιότερα θρεντ.
Τέλος πάντων, θα βρεθεί η άκρη ή δεν θα βρεθεί.
(*) Διατηρώ μια επιφύλλαξη να μην θυμάμαι αν κάποιος μου μίλησε λόγω γήρατος... Εκείνο το Γκούντα, με πρόλαβε κι εμένα...
Παρεπιπτοντως τι ειναι το ΜΑΕΘΡΑΤ?
Το βλεπω εδω και καιρο στον χαρακτιρισμο σου.
Οκνυροί κι ευδεμονισταί νέοι... Ουτε ένα search rpm....
Μονόχνωτος, Απόλυτος, Είρωνικός, Θρασύ, Ρηχό, Αναίσθητο, Τομάρι.
Οκνυροί κι ευδεμονισταί νέοι... Ουτε ένα search rpm....
Μονόχνωτος, Απόλυτος, Είρωνικός, Θρασύ, Ρηχό, Αναίσθητο, Τομάρι.
Χωρανε ολοι αυτοι πανω στο μηχανακι?:tooth::D
Χωρανε ολοι αυτοι πανω στο μηχανακι?:tooth::D
Eίμαστε αδύνατοι.
Απο το poll λειπει το "Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι" .
Να ψηφισουμε κι εμεις σαν αθρώποι. :D
latris mixanis
07/10/2013, 21:02
Έλενα,δεν ήθελα να συνεχίσω να γράφω εδώ αλλά μια και μ' ανέφερες:
Επίσης, οι mods και οι admins, παραδόξως, είμαστε άνθρωποι και θα κάνουμε και λάθη. σαφώς *
Αν πάρω σαν παράδειγμα εμένα, πιστεύεις ότι είμαι πιο ειρωνικός, εριστικός ή ΜΑΕΘΡΑΤ απ' ότι ήμουν το 2005; Αμφιβάλλω πολύ και τα βλέπω κι εγώ διαβάζοντας παλιότερα θρεντ. Πάντα τα ίδια χάλια ήσουν. Τώρα ίσως περισσότερο, λόγω γήρατος όπως συ είπας :D
Τέλος πάντων, θα βρεθεί η άκρη ή δεν θα βρεθεί. Πιθανότατα δεν θα βρεθεί, αλλά περί ορέξεως σουβλάκι!
(*) αρκεί να μην επαναλαμβάνονται, δε νομίζεις ;)
Ποιος πουστης με προλαβε;
σαφώς *
Πάντα τα ίδια χάλια ήσουν. Τώρα ίσως περισσότερο, λόγω γήρατος όπως συ είπας :D
Πιθανότατα δεν θα βρεθεί, αλλά περί ορέξεως σουβλάκι!
(*) αρκεί να μην επαναλαμβάνονται, δε νομίζεις ;)
OK
Ποιος πουστης με προλαβε;
Ξέρω ποιος αλλά δεν είναι ντιγκιντανκας.
Όλο διαβάζω "πως ήταν παλιά", "πως είμασταν τότε", κλπ. Sorry guys, wasn' t there, dunno know!
Στην τελική, πού είναι αυτό το "μαγικό" κουμπάκι του moto.gr για να κάνει reboot και να ξαναρχίσουν όλα από την αρχή ; οεο...
Άλλη ιδέα : αλλάζουν όλα τα nick και avatar, μηδενίζουν όλα τα post και γίνεται reset! Extra feature: ένας round robin για να γίνονται όλοι ανά βδομάδα admin και mod!
Καλύτερα ;
Μπα...
Προσωπικά ξεκίνησα από εδώ (χωρίς registration), πέρασα από πολλά forum (παράλληλα) και κατέληξα-καταστάλαξα εδώ. Τυχαίο ; Δε νομίζω...
Ορισμένοι από σας γράψατε πολύ ωραία πράγματα που πρέπει να κρατήσει ο καθένας μας, πιστεύω, και για να μην τα ψάχνω όλα, κρατάω και τονίζω το τελευταίο που θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό : post #295 by granazi (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=137689&p=2382384&viewfull=1#post2382384) "Ολοι εχουμε κερδισει κατι απο εδω μεσα, ειτε ενα φιλο ειτε μια ωραια βολτα ειτε διαβαζοντας κατι χρησιμο....παμε παρακατω σαν το Γαλατικο χωριο" (στάσου να δέσουμε τον Κακοφωνίξ και βουρ ...στο αγριογούρουνο!)
my 2cents
....
Αναφέρομαι δε προσωπικά σ'εσένα φίλε Σπύρο ,μια κι έχω την τύχη να σε γνωρίζω -λίγο- προσωπικά ,και για κανέναν άλλο λόγο.
:a26:
ουτε να σου απαντήσω δεν έχω χρόνο
:D
.... εν καιρό
Ωραία, έχουμε το δεδομένο ότι κάποια μέλη έχουν θέματα με mods-admins. Πάμε παρακάτω, τα υπόλοιπα μέλη τι κάνουν; Γιατί δε πιστεύω ότι από τόσα ενεργά μέλη μόνο 10 δεν είχαν πρόβλημα με τους διαχειριστές. Δεν θέλω να βάλω στην άκρη το πρόβλημα που λέτε. Οκ, το έχω σαν δεδομένο στην εξίσωση μου. Μήπως όμως, μήπως τα άλλα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην από αυτό που κάποιοι αναπολείτε; Μήπως έχετε αλλάξει άρδην εσείς οι ίδιοι, όλοι μας;
Ξέρετε πόσοι παντρευτήκαν, έκαναν παιδιά, πούλησαν μοτο ή δεν έχουν χρόνο για αυτό τα τελευταία 5 χρόνια; Ξέρετε πόσοι δε γράφουν πια γιατί απλά δεν καβαλάνε τίποτα, ίσως δεν έχουν και δουλειά; Πόσοι δε προλαβαίνουν ούτε μια μπύρα να πιουν, πόσοι τρώνε παντόφλα; Επίσης γιατί δε δέχεστε ότι όλα είναι για κάποιους κάβλα & αυτή η κάβλα πια πέρασε λόγο συνθηκών και τώρα έχουν σκούτερ και πάνε δουλειά και πάει λέγοντας. Έχει αρχίσει να με ενοχλεί αυτό το κάποτε όλα ήταν καλά.. μπλα μπλα... Ναι και οι αρχαίοι Έλληνες ήταν γ@μ@ω, οι σύγχρονοι τι κάνουν; Οεο;
Ο KostasV2, μου γράφει ότι οι διαχειριστές πρέπει να έχουν ένα επίπεδο, μια ακέραια στάση. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Σκεφτείτε όμως αν θέλετε, πόσα άτομα ότι νάναι έχουν περάσει από εδώ. Επίσης, σκεφτείτε πόσα γ@μησε τα thread ανοίγουν τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τότε. & μη μου πείτε για άλλα φόρουμ, δε ξέρω, δε διαβάζω. Μαθαίνω μόνο ότι το ταξίδι μέχρι τη Λαμία είναι πεζογράφημα & ο ένας ανυψώνει τα καλαμπαλίκια του άλλου. Ξέρετε, όπως είναι η σημερινή κοινωνία. Σα τις γκόμενες ένα πράμα.. Α μωρό τι ωραία φουστίτσα φοράς, από που πόσο; Έλα ρε τι σένιο μπουφανάκι είναι αυτό; Macna? Τι μάρκα είναι αυτή; Από που;
Όσον αφορά την ετήσια. Προσωπικά επιμένω στο διήμερο & χωρίς γκρουπ. Camping ή δωμάτιο όποιος θέλει, φύση, μάσα, ρακές, ταξιδιωτικά, χαβαλέ, δράσεις. Έγραψα μια μαλακία και βγήκε Ελάτη. Ωραία, πάμε Ελάτη. Δε με νοιάζει το που. Ας το θέσουμε ψηφοφορία. Επίσης όταν είπα να βοηθήσουμε όλοι μαζί, εννοώ ακόμα και κάποια απλά μέλη να προσφερθούν να βοηθήσουν. Τι βοήθεια; Μια αφίσα, ένα κάτι. Αν είναι να πάμε 100 μηχανάκια βόλτα 500 χλμ, μόνο πρόβλημα θεωρώ ότι είναι. Όποιος θέλει να πάει βόλτα μπορεί να το πράξει, δε θα περιμένει εμάς. Εμάς θα μας περιμένει όμως για να βρεθούμε να τα πούμε, να μιλήσουμε live,να κάνουμε χαβαλέ να προβληματιστούμε.
Εγώ φαντάσματα δε ψάχνω, ούτε με νοιάζει η ιδιότητα μου εδώ μέσα. Είμαι ο MikeG, μέλος. Keep on & να βλέπετε το Moto σα τη κοινωνία μας. Τι κάνουμε συγκροτημένα για να έχουμε καλύτερες μέρες; Τίποτα.. Ε πάρτε το Μοτο τώρα.
Φιλιά.
christof40
08/10/2013, 10:23
εγω ψηφισα τον γλαρο του αριστειδη.
ηθελα πολυ να ερθω αλλα πηγα αλλου.
ομως δεν πιστευω οτι φταιει το μοτο.gr για την μικρη συμμετοχη.
ενας λογος που δεν πηγαν πολλοι ειναι οτι το συγκεκριμενο ΣΚ μαμηθηκε ολος ο μοτοσυκλετικος χωρος να κανει εκδηλωσεις,εκδρομες κλπ.
ολοι ομως εκεινο το ΣΚ.
για μενα το μοτο.gr ειναι το κορυφαιο φορουμ διτροχων στην ελλαδα
οσες εκδρομες,εκδηλωσεις εχω παει με το φορουμ παντα περασα υπεροχα
οσους απο εδω γνωρισα απο κοντα,ηταν ολοι αξιολογοι.
ποτε απο κοντα δεν γνωρισα καποιων και να πω...αυτος ειναι μλκς.
αντιθετα διαδυκτιακα το εχω πει αρκετες φορες,αλλιως ειναι οι εικονικες παρεες-συζυτησεις,αλλιως οι ζωντανες.
γι αυτο ολα τα φορουμ καλα ειναι,να μαθαινουμε νεα,να κανονιζουμε βολτες-εκδρομες-ταξιδια και να πηγαινουμε εεεε?
η αληθινη ζωη ειναι εκει εξω,καβαλα στους 2 τροχους και οχι πατωντας πληκτρα πισω απο μια οθονη.
argy_kap
08/10/2013, 10:54
Και όλα αυτά ξεκινήσαν απο το οτι ο Αντώνης (antosoar) δεν έιχε λεφτά να έρθει....10 σελίδες ποστς για αυτό....Αμάν ρε Αντώνη!
DimChios
08/10/2013, 10:56
Και όλα αυτά ξεκινήσαν απο το οτι ο Αντώνης (antosoar) δεν έιχε λεφτά να έρθει....10 σελίδες ποστς για αυτό....Αμάν ρε Αντώνη!
22 ειναι οι σελιδες! αλλαξε τις ρυθμισεις σου!
:p
Μλκ έτσι και το ξέρατε θα βάζατε ρεφενέ να έρθω πρώτη θέση :bawl::lol:
redfantomas
08/10/2013, 11:29
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ...προσωπικα δεν εχω παει σε καμια ετησια σε κανενα καφε,( 7 χρονια λειπω απο αθηνα δεν εχω καταφερει ακομα να ανεβω για να δω 2-3 φιλαρακια, τα λεφτα απο κρητη για να εισαι οπως θες ειναι καμποσα !!!!.)φραγκα δεν υπαρχουν...συμφωνω στο 2ημερο και μονο..αλλιως ειναι μοτο βολτα..γιατι μονο ετσι μπορεις να γνωρισεις καποια ατομα να ανταλλαξεις αποψεις να πιωθεις με την ησυχια σου,οσοι λετε να ητανε μονοημερο ας πηγαινατε την μια μερα δεν σας εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο...περι γκρουπ δεν εχω αποψη αλλα αν παλι πανε καποια ατομα μαζι βοηθαει και αυτους που λενε που να τρεχω μονος μου...(ακομα και εγω ο ιδιος μην εχοντας γνωρισει παιδια δεν ξερω αν θα ξεκιναγα μονος μου απο ρεθυμνο για να ερθω...αλλα οπως προειπωθηκε ειναι θεμα κ@υλας και μονο ) αυτο υπαρχει, τα καφετια δεν υπαρχουν....πολυ μουρμουρα λοιπον για το τπτ...του χρονου και καλυτερα αυτος ειναι ο στοχος οχι μονο στο μοτο αλλα παντου...respect σε αυτο :"Ολοι εχουμε κερδισει κατι απο εδω μεσα, ειτε ενα φιλο ειτε μια ωραια βολτα ειτε διαβαζοντας κατι χρησιμο....παμε παρακατω σαν το Γαλατικο χωριο"...ελπιζω να με αξιωσει ο θεος των 2 τροχων να βρεθω μια φορα μαζι σας και ας ειναι 10 ατομα ...η βολτα ειναι το θεμα και η παρεα με κοινο παραγοντα..τα υπολοιπα βρισκονται!!!
προς γκρινιάρη χρήστη του moto.gr
έχεις ή προκειτε να πάρεις μηχανή
δεν ξέρεις κάτι και εχεις ερωτηματα
ψάχνεις στο νετ
μπαίνεις στο μοτοgr
σ'αρέσει
διαβάζεις
γράφεις
μπλέκεις με άλλους
πας βόλτες
κάνεις παρέες
τσακώνεσαι με άλλους χρήστες
βαριέσαι ή "σπάζεσαι"
φεύγεις
ΤΕΛΟΣ
τα αλλα (γρίνια κλπ) ειναι μόνο για να σε προσέξουν οι άλλοι.
στα @@ μας και μας
Κωστης Παλαμας
ψάχνεις στο νετ
μπαίνεις στο μοτοgr
σ'αρέσει
διαβάζεις
γράφεις
μπλέκεις με άλλους
πας βόλτες
κάνεις παρέες
βαριέσαι ή "σπάζεσαι"
φεύγεις
ΤΕΛΟΣ
στα @@ μας και μας
Κωστης Παλαμας
απλα και ωραια ... :a10:
εγω παντως γκρινιαζω και ας τα ξερω ολα σαν παγκοσμια που ειμαι ! :a08::a08:
:lol:
ψάχνεις στο νετ
μπαίνεις στο μοτοgr
σ'αρέσει
διαβάζεις
γράφεις
μπλέκεις με άλλους
πας βόλτες
κάνεις παρέες
βαριέσαι ή "σπάζεσαι"
φεύγεις
ΤΕΛΟΣ
στα @@ μας και μας
Κωστης Παλαμας
:heartpound::heartpound::heartpound:
Aι απαραίτηται συμπληρώσεις:
ψάχνεις στο νετ
μπαίνεις στο μοτοgr
σ'αρέσει
διαβάζεις
γράφεις
σε κοροϊδεύουν επειδή είσαι νεώπας
δε μασάς όμως και συνεχίζεις
αντιλαμβάνονται ότι δε μασάς και σταματά η ειρωνία
μπλέκεις με άλλους
πας βόλτες
κάνεις παρέες
βαριέσαι ή "σπάζεσαι"
φεύγεις
ΤΕΛΟΣ
amyroukai
10/10/2013, 17:13
Aι απαραίτηται συμπληρώσεις:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
ψάχνεις στο νετ
μπαίνεις στο μοτοgr
σ'αρέσει
διαβάζεις
γράφεις
σε κοροϊδεύουν επειδή είσαι νεώπας
δε μασάς όμως και συνεχίζεις
αντιλαμβάνονται ότι δε μασάς και σταματά η ειρωνία
μπλέκεις με άλλους
πας βόλτες
κάνεις παρέες και μετά τις παίρνεις και πας στο μαγαζάκι σου
τσακώνεσαι με άλλους χρήστες ή φαντασιώνεσαι ότι τσακώνεσαι με άλλους χρήστες ή με όλο το φλόρουμ
βαριέσαι ή "σπάζεσαι"
φεύγεις
ΤΕΛΟΣ
ε να μην βάλουμε και κάτι ακόμα... :)
Pan (dvs)
23/10/2013, 08:29
Τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας βγηκανε.Μας λενε κατι,τελικα?
AristidisZ
23/10/2013, 08:45
ότι με 10 περισσότερες ψήφους ο γλάρος μου θα γινόταν πρόεδρος :lol:
spyrakos35
23/10/2013, 08:48
ότι με 10 περισσότερες ψήφους ο γλάρος μου θα γινόταν πρόεδρος :lol:
ή οτι 19 άτομα πιθανότατα να κράζουν για τα όποια τυχόν κακώς κείμενα αλλά δεν κάνουν τίποτα για να διορθώσουν το "κακό".... ;)
Εγώ βλέπω (αθροίζοντας τις 3 πρώτες κατηγορίες - θεωρώντας τες συναφείς) ότι το 1/4 των που ψήφισαν, έχει θέμα με το φόρουμ όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.
AristidisZ
23/10/2013, 09:11
Εγώ βλέπω (αθροίζοντας τις 3 πρώτες κατηγορίες - θεωρώντας τες συναφείς) ότι το 1/4 των που ψήφισαν, έχει θέμα με το φόρουμ όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.
Μαζί με το πουλί και την τελευταία πάμε στο 40% ;)
Μαζί με το πουλί και την τελευταία πάμε στο 40% ;)
Είναι ποσοστό που προβληματίζει, αν μη τι άλλο.
Cpt. Haddock
23/10/2013, 09:15
Σε αντίστοιχη ανάγνωση, τα 3/4 των μελών δεν έχουν θέμα με το φόρουμ όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα (άτιμο πράγμα η στατιστική....)
Σε αντίστοιχη ανάγνωση, τα 3/4 των μελών δεν έχουν θέμα με το φόρουμ όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα (άτιμο πράγμα η στατιστική....)
indeed
που 'σαι καπιτάνο??? μας έλειψε ο πέλεκυς που έχεις δίπλα στο πληκτρολόγιο.
:wave2:
AristidisZ
23/10/2013, 09:18
το οποίο απλά λέει ότι δεν έχουμε πολλούς μαζόχες στο φόρουμ, και όχι κάτι παραπάνω υπό τη δική μου ανάγνωση :rolleyes:
spyrakos35
23/10/2013, 09:21
εγώ θα πρότεινα ας κρατήσει ο καθένας μας τις αναλύσεις για πάρτη του γιατί οι οπτικές είναι πολλές.....
πχ εγώ βλέπω οτι νίκησε η οικονομική κρίση....
Αν και "νεος" στο φορουμ θεωρω οτι οι βολτες ειναι για να γνωρισουμε καμια ψυχη,να επικοινωνησουμε βρε αδερφε.
Να πουμε την μαλακια μας να γελασουμε αλλα και να διαφωνισουμε.ΑΛΛΑ προσωπο με προσωπο,
να νιωσω την ανθρωπινη επαφη να ακουσω την φωνη του αλλου και να αισθανθω τον τονο
με τον οποιο μιλαει ο αλλος.Εκει οπου κανενα Ποστ δεν μπορει να σβηστει.
Πισω απο το πληκτρολογιο τα παντα αποστειρωνονται και συχνα παρεξηγουνται.
Ξεκολατε!
Παντως εμενα μου αρεσε το "παρειστικο"της υποθεσης και αν μου ξαναδωθει
η ευκαιρια θα δωσω παρον.
pipe_smoker
23/10/2013, 09:44
Αφού ερμηνέυουμε δημοσκοπήσεις, πείτε μας ποιός θέλει να κάνει τον Καψή, ποιός τον Πρετεντέρη, να βάλουμε και κάποιον να κάνει την Πιπιλή γιατί εγώ ανέκαθεν ήθελα να νιώσω όπως η Τρέμη, να κλείσει το πάνελ:p
Ή απλά ασ'τε το να πάει στα διάλα, αν ήταν να δώσει κάτι η δημοσκόπηση το έδωσε, αν κάποιος/οι ήταν να καταλάβουν κάτι από αυτό το κατάλαβε/αν κι αν είναι να αλλάξει κάτι θα αλλάξει, φρέσκα κουλούρια λέει ο ψαράς κι άλλα τέτοια όμορφα.
(δεν αναφέρομαι στην πίκρα περί ετήσιας. Στα περί "μοντ/αντμίνς κουφάλες έρχονται κρεμάλες" αναφέρομαι)
Just saying.... (as usual)
..απλα το να δεις προεδρα ιδρωμενο να βριζει
Είδες ψηλέ τι sexy που είμαι.......:D
skylaros
23/10/2013, 10:24
Αν είχε τίποτα δίμετρες καλλονές στο παρεάκι, θα έρχονταν μέχρι και από φόρα Ελλήνων πεζογράφων !!! Πέρα από την πλάκα το οικονομικό είναι μεγάλο ζόρι, επίσης πολλά πράγματα κάνουν τον κύκλο τους, μπορεί απλά να είναι μια περίοδος που είναι μπουχτισμένος ο κόσμος από τέτοια και σε μια τριετία να υπάρξει πάλι διάθεση.
Pan (dvs)
23/10/2013, 13:44
Απ'οτι φαινετε αν γινοτανε σε πιο βατο μερος (λιγοτερα χλμ),ενδεχομενως σε μερος που θα λειτουργουσε σαν free- camping,ισως η καπως καλυτερη οργανωση ,αν ο Βυρωνας παρειχε και υπηρεσιες μασαζ στα μελη του φορουμ, θα περιοριζοτανε τα ποσοστα των αρνητικων λογων κλπ.κλπ.κλπ.Δεν ειμαι αναλυτης και δεν μπορω να κανω σοβαρη αναλυση,ουτε νομιζω οτι γινεται να λυσουμε το Κυπριακο.Μαλλον το κουραζουμε αδικα και αποτελεσμα δεν θα βγει.
Νομιζω ομως οτι αξιζει του χρονου,απο ολους μας,να γινει μια σοβαρη προσπαθεια.Να κανουμε μια συναντηση που και λογο θα πρεπει εχουμε αλλα και βοηθεια θα πρεπει να προσφερουμε.Αν δεν αφησουμε φυσικα καποιες μικροτητες πισω μας και ο κοπος θα παει χαμενος και νοημα δεν θα εχει η ολη ιστορια.
Αν και ειναι παρα πολυ νωρις (να θυμησω οτι στο καρναβαλι της Πατρας οι ετοιμασιες αρχιζουνε την αμεσως επομενη μερα) προτεινω για του χρονου την Στυλιδα η την Ιτεα-Ναυπακτο.Η δευτερη αδικει τους Βορειους αλλα εγω ας λεω,αλλοι θα αποφασισουνε.Σε χωρο που θα μπορουμε να κατασκηνωσουμε ελευθερα (σε συνενοηση με τους τοπικους "αρχοντες").Να βγουνε σε συνεργασια με τα ντοπια μελη καποιες κοντινες διαδρομες για ολα τα γουστα.Να ριξουμε και τιποτε στα καρβουνα.......
Καλο ειναι να γινει τελη Ανοιξης που οι υποχρεωσεις ολων ειναι λιγες και δεν εχουμε χορτασει χιλιομετρα.Δυο διανυκτερευσεις και ο καθενας διαλεγει ποσο και αν θα κανει διανυκτερευση.
Ολα τα παραπανω τα λεω με την προυποθεση οτι θελουμε να γινει η συναντηση.Δεν περιμενω να υιοθετηθουνε οι αποψεις μου ,αλλα ελπιζω να ειναι η αρχη μιας ολοκληρωμενης προσπαθειας.
Οπως και να χει ,αν ολα μου πανε καλα,θα ειμαι εκει.
Shiatman
23/10/2013, 13:53
Παίδες εγώ δεν πήγα στη συνάντηση γιατί το δανεικό CBR που θα καβάλαγα έμεινε από πηνεία!! Και περίμενα πως και πως! Και δεν έχω πάει ποτέ βόλτα με το φόρουμ και στα @@ αν θα ήταν 10 ή 110 άτομα, αν τους ξέρω, αν δεν τους ξέρω κτλ. Σπάστηκα πολύ που το έχασα...
Όσον αφορά τα υπόλοιπα που λέγονται... ξεκίνησα να διαβάζω το φόρουμ το 2004 όταν έφυγα στα ξένα από έλλειψη μοτοπαρέας και άρχισα να γράφω πριν 2 χρόνια πάλλι από έλλειψη μοτοπαρέας (πάλι στα ξένα). Την εποχή εκείνη δεν υπήρχαν φόρουμ και σόσιαλ μίντια, οι επιλογές ήταν περιορισμένες. Κατά καιρους δοκίμασα και άλλα φόρα αλλά τίποτα σαν το κλίμα, το κέφι, τις γνώσεις του μοτό. Αξιόλογα άρθρα και φοβερές πληροφορίες για όλλα τα θέματα... Σίγουρα κάποια στραβά μπορεί να υπήρξαν κατά καιρούς αλλά πως είναι δυνατόν να μην υπάρξουν με τόσο πολλύ κόσμο. Το ευχάριστο είναι πως έχει καταφφέρει να διατηρίσει χαρακτήρα και δεν είναι φτερό στον άνεμο!
Πρίν 3 χρόνια έγινα για πρώτη φορά μέλλος λέσχης στη ζωή μου (στην Κύπρο) και κόλλησα απίστευτα γιατί ένα βράδυ πήγα εκέι που μαζεύονται και τους είπα γειά σας, είρθα κι εγω. Και κόλησα απίστευτα γιατί τα παλικάρια και παληκάρισες με είπαν κάτσε, τι θα πιεις; Ούτε ποιος είμαι και τι κάνω, ουτε τι καβαλάω ούτε πως το καβαλάω, ούτε τίποτε! Έτσι και με το μοτό, δεν έχει μάρκα, δεν έχει χρώμα, δεν έχει κόμπλεξ κι έτσι το θέλω εγώ να παραμείνει...
Όσον αφορά τη συνάντηση, όποιος δεν είχε οικονομικό-οικογενειακό (ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών με το Μέρφι τον παλιόπουστ@) πάει να πεί ότι απλά βαριόταν και δεν ήθελε να χάσει τον καναπούλη του για να πάει μέχρι το Βόλο και να κάνει παρέα με αγνώστους!! (οι Κρητικοί εξαιρούναι γιατί είναι μεγάλο το τράβηγμα). Καλή και η παρέα στο δρόμο αλλά μηχανόβιοι είμαστε, όχι πρόσκοποι.
:beer: στο μοτό γιατί είναι το καλύτερο διαδυκτιακό μοτοκαφενείο και λίγη ομοψυχία δεν κάνει κακό!
:wave2: σε όλους και ελπίζω στο κοντινό μέλλον να γνωριστούμε από κοντά.
Αν είχε τίποτα δίμετρες καλλονές στο παρεάκι, θα έρχονταν μέχρι και από φόρα Ελλήνων πεζογράφων !!! .
Είδες ψηλέ τι sexy που είμαι.......:D
...:D
Pan (dvs)
23/10/2013, 13:58
Νικο Shiatman το γιατι δεν ητανε εκει ο καθενας δεν εχει πλεον καμμια σημασια.Σημασια εχει ,για μενα,το τι μπορει να γινει απο εδω και περα.Να γινει μια ωραια συναντηση και οσοι πανε ,λιγοι η πολλοι,να πανε εκει και να γουσταρουνε.