Σύνδεση

View Full Version : BMW 1200 GS Adventure 2014

Σελίδες : 1 2 [3]

DrBig
17/10/2013, 12:25
μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, αντε γειά..... :D

τελικα δικιο εχουν για τους τραπεζιτουλες :moutza:

endopandou
17/10/2013, 12:27
άουτς:giggle:

spyrakos35
17/10/2013, 12:28
τελικα δικιο εχουν για τους τραπεζιτουλες :moutza:

το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι???

πήρα τηλ την μαμά (δασκάλα - τον μπαμπινιώτη τον έχει χαλαρά) και μου είπε οτι με Κ είναι......

endopandou
17/10/2013, 12:32
είδες αμόρφωτο τραγί ;

Translatoras
17/10/2013, 12:34
Να δώσω ένα παράδειγμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ατυχούς μετάφρασης.

Όσοι διάβαζαν τον κατάλογο και το site της ΙΚΕΑ,
ίσως θυμούνται σε πολλά αντικείμενα να αναφέρεται ως υλικό κατασκευής το ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΤΣΑΛΙ.

Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση διότι ήξερα ότι η διαδικασία πυροσυσσωμάτωσης μετάλλου σε σκόνη είναι πανάκριβη και χρησιμοποιείται κυρίως σε τιτάνιο και άλλα "ακριβά" μέταλλα που δεν είναι εύκολο να υποστούν μηχανικές κατεργασίες.

Ανατρέχοντας στην αγγλική έκδοση του καταλόγου είδα ότι το υλικό ήταν POWDERED STEEL.

Δηλαδή "πουδραρισμένο" ατσάλι (βαμμένο ηλεκτροστατικά).

Συνεπώς ο μεταφραστής ή ο διορθωτής (ή και οι δύο) δεν γνώριζε το αντικείμενο, πήρε αυτολεξεί το Αγγλικό κείμενο και με μια απλή αφαιρετική διαδικασία έγραψαν κονιορτοποιημένο ατσάλι.

AristidisZ
17/10/2013, 12:35
το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι???

πήρα τηλ την μαμά (δασκάλα - τον μπαμπινιώτη τον έχει χαλαρά) και μου είπε οτι με Κ είναι......

:cool::smokin::a9:

spyrakos35
17/10/2013, 12:37
είδες αμόρφωτο τραγί ;

χμ, ναι, αμόρφωτος μπορεί....

τραγί, πάλι μπορεί.....

ΚΤΜ ΟΜΩΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ

amyroukai
17/10/2013, 12:37
Πότε θα καταλήξετε στο ότι το μηχανάκι απλά ΓΑΜΕΙ, ότι και να είναι, με χ με κ με κοκακόλα με μπλε και πράσινους κόκκους, πως είναι ένα απίθανο all-round εργαλείο, πως πάει ωραία ΚΑΙ στο κέντρο αν ξέρεις να το πας, ότι όπως και κάθε τι ακριβό αποδέχεσαι ότι θα χρησιμοποιείται και πως πεομεγεθυντής κομπλεξικών και να τελειώσει η κουβέντα; :)

endopandou
17/10/2013, 12:43
ΚΤΜ ΟΜΩΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ
Δεν μπορείς αγάπη μου. Είναι αντρικά εργαλεία τα ΚΤΜ :a48:

AristidisZ
17/10/2013, 12:46

βέβαια, ξέρεις τι χέρια χρειάζονται για να τα τσουλάς ;

είπε ο χοντάκιας που έμεινε 2 φορές σε 10 μέρες

faraway
17/10/2013, 12:50

Εύκολος στόχος !! :smokin:

301682

endopandou
17/10/2013, 12:51
Ιδέες για τον Σπυέτο ντάρλινγκ; :tooth:

amyroukai
17/10/2013, 12:59
Ιδέες για τον Σπυέτο ντάρλινγκ; :tooth:
Αν ήταν έτσι το bald grouse θα λέγαμε "σπυράκος προθυμόκωλη" εκδρομή ρε.

Lioulios
17/10/2013, 13:08
Εγω παρατηρω πως στο θεμα με το νεο 1190 δεν γινεται και τοσο μεγαλη αναψορα στο bmw.
Αντιθετως εδω , σχεδον (για να μην πω στα μισα) σε καθε σελιδα γινεται αμεση συγκριση με καποιο απο τα .adv της ΚΤΜ.

...Που παρεπηπτοντως εχει μτχ με κατι λιγοτερο απο 13Κ .

.....Γειααααα σας .... Γειααααα σαςςςςαααα!!!

faraway
17/10/2013, 13:11
Έχεις δίκιο ρε συ . 2 Έχει το car προς πώληση ως μτχ :uplate:

Καλά πότε πρόλαβαν και τα πουλάνε κιόλας ? Μπας και είναι τα test drive των αντιπροσώπων ?

spyrakos35
17/10/2013, 13:12
Εγω παρατηρω πως στο θεμα με το νεο 1190 δεν γινεται και τοσο μεγαλη αναψορα στο bmw.
Αντιθετως εδω , σχεδον (για να μην πω στα μισα) σε καθε σελιδα γινεται αμεση συγκριση με καποιο απο τα .adv της ΚΤΜ.

.....Γειααααα σας .... Γειααααα σαςςςςαααα!!!

ναι αλλά όταν κάνετε αναφορά βγάζετε όλη σας την χολή ;)

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=130207&page=62

ποστ νο 928 και βάλε....

AristidisZ
17/10/2013, 13:12

τώρα εσένα αυτό δε σε ανησυχεί ; :cool:

DrBig
17/10/2013, 13:16

εισαι ικανος για ολα, μεχρι και να πεις οτι λεφτα δεν υπαρχουν!

faraway
17/10/2013, 13:18

Υποψιάζομαι ότι είναι τα test drive , μιας και τα 2 πωλούνται από τον ίδιο έμπορο στην ίδια τιμή ένα r και ένα απλό .
Οπότε δεν είναι ανησυχητικό με την έννοια που το λες . :winka:

AristidisZ
17/10/2013, 13:19
εισαι ικανος για ολα, μεχρι και να πεις οτι λεφτα δεν υπαρχουν!

είναι δεδομένο ότι είμαι sui generis μοτοσυκλετιστής...
το πιθανότερο είναι να δώσω το χόνδα, να πάρω κάνα ΚΤΜ και να μη μου βγάλει τίποτα

εκεί να σε έχω κάβουρα :bawl:

amyroukai
17/10/2013, 13:20
Υποψιάζομαι ότι είναι τα test drive , μιας και τα 2 πωλούνται από τον ίδιο έμπορο στην ίδια τιμή ένα r και ένα απλό .
Οπότε δεν είναι ανησυχητικό με την έννοια που το λες . :winka:

Τα δοκιμαστικά που είχαν έρθει προ μηνών, ήταν με ξένες πινακίδες.

Lioulios
17/10/2013, 13:25

Ισα ισα....Με κανει να πιστευω πως μπορει και να το αποκτησω σε καμια 5-6-7 ετια

Αλλα ελατε να λεμε για το μπεβε .

AristidisZ
17/10/2013, 13:27
Ισα ισα....Με κανει να πιστευω πως μπορει και να το αποκτησω σε καμια 5-6-7 ετια

ναι μωρέ πλάκα έκανα...

εξάλλου τα είπαμε για την μπουμπού, ωραία είναι, αλλά ακριβή για αυτά που προσφέρει σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό...
όποιος έχει το χρήμα και την ταύλα, μεγειά του με χαρά του :)

spyrakos35
17/10/2013, 13:28

να μάθουμε και καμμια γραμματική.... :D

DrBig
17/10/2013, 13:30
Τα δοκιμαστικά που είχαν έρθει προ μηνών, ήταν με ξένες πινακίδες.

στο 500 παντως ειχαν ελληνικοτατες.

CHRISTOF
17/10/2013, 13:46
300875
Αυτό το στέγαστρο πάνω απο τον μπροστινό τροχό τι ρόλο έχει;

Είναι το wind reflector..........................

el_hymador
17/10/2013, 15:01
Με Χ γιατι ψυχεται δεν ψυκεται

Δηλαδή τζάμπα μαθαίνουν μερικοί την τέχνη του ψυκτικού μηχανικού; Ψυχτικοί είναι το σωστό; :rolleyes:

el_hymador
17/10/2013, 15:03
To σωστό είναι υγρόψυκτος και ουχί υδρόψυκτος, καθότι η ψυξη επιτυγχάνεται με υγρό μίγμα νερού και παραφλού. Αν το υδρόψυκτος ήταν το σωστό, τότε θα έπρεπε η ψύξη να επιτυγχάνεται αποκλειστικά και μόνο με την χρήση νερού, ύδατος, δηλαδή χημικής ένωσης. Επίσης λέμε σωστά αερόψυκτος, αναφερόμενοι στο μίγμα αερίων της ατμόσφαιράς, δεν λέμε Άζωτοξυγονοζονοδιοξειδιοτουανθρακόψυκτος...

και δράττομαι τις ευκαιρίας για να αποκαταστήσω άλλη μια παρανοήση που έχει καθιερωθεί... υδραυλικά είναι τα συστήματα - κυκλώματα στα οποία κυκλοφορεί νερό. Υγραυλικά είνα τα συστήματα - κυκλώματα στα οποία κυκλοφορει οπποιοδήπτε άλλο υγρό ή μίγμα υγρών, πλην νερού.

Joyrider
17/10/2013, 15:06
To σωστό είναι υγρόψυκτος και ουχί υδρόψυκτος, καθότι η ψυξη επιτυγχάνεται με υγρό μίγμα νερού και παραφλού. Αν το υδρόψυκτος ήταν το σωστό, τότε θα έπρεπε η ψύξη να επιτυγχάνεται αποκλειστικά και μόνο με την χρήση νερού, ύδατος, δηλαδή χημικής ένωσης. Επίσης λέμε σωστά αερόψυκτος, αναφερόμενοι στο μίγμα αερίων της ατμόσφαιράς, δεν λέμε Άζωτοξυγονοζονοδιοξειδιοτουανθρακόψυκτος...
Γιατί έχω την εντύπωση ότι παρόλο που είναι μίγμα όπως λες μόνο το νερό ευθύνεται για την ψύξη; Το άλλο υγρό για άλλους λόγους μπαίνει (πήξη, ζέση, οξείδωση...)

.
.
Στο λεξικό μου και το ψυκτικός και το ψυχτικός υπάρχουν πάντως.

el_hymador
17/10/2013, 15:14
Γιατί έχω την εντύπωση ότι παρόλο που είναι μίγμα όπως λες μόνο το νερό ευθύνεται για την ψύξη; Το άλλο υγρό για άλλους λόγους μπαίνει (πήξη, ζέση, οξείδωση...)

.
.
Στο λεξικό μου και το ψυκτικός και το ψυχτικός υπάρχουν πάντως.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό μέσω του νερού επιτυχάνεται η ψύξη αφού η ποσόστωση του είναι σαφώς μεγαλύτερη. Μπορεί το παραφλού να μπαίνει για άλλους λόγους ωστόσο συμβάλλει και αυτό στην απαγωγή θερμότητας και από την στιγμή που αναμιγνύεται με νερό προκύπτει μίγμα, δηλαδή υγρό σε κλειστί κύκλωμα.

RaGe_Raptor
17/10/2013, 15:19
Μόλις έμαθα ότι:
(Clopyright από spirit...)

Καλά ρε συ, δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα αυτό. Δημοσιογραφικό "βραβείο" είναι. Για παράδειγμα σε δυο ξένα περιοδικά που είμαι συνδρομητής, έβγαλαν μοτο της χρονιάς τη μπέμπα ανεξαρτήτως κατηγορίας. Μάλιστα σε συγκριτικό τεστ του ενός, το GS το βγάζουν καλύτερο στο χώμα απο το απλό 1190. Σε συγκριτικό του άλλου περιοδικού με όλα τα μεγκα ον-οφφ, που συμμετείχαν και πραγματικοί αναβάτες (δλδ όχι δημοσιογράφοι) όλοι κατέληξαν ότι το GS είναι καλύτερη μοτο. Μεταξύ αυτών και 2 αναβάτες που δήλωναν die-hard κατεμάκηδες.

Για μένα, και τα δυο μοτο είναι πολύ πάνω απο τον μέσο αναβάτη, και τα δυο είναι γαμώ, όποιος έχει τα φράγκα ας τα χαρεί!

Κατεμάδες :owned:....:bawl:

Joyrider
17/10/2013, 15:24
Στο μεγαλύτερο ποσοστό μέσω του νερού επιτυχάνεται η ψύξη αφού η ποσόστωση του είναι σαφώς μεγαλύτερη. Μπορεί το παραφλού να μπαίνει για άλλους λόγους ωστόσο συμβάλλει και αυτό στην απαγωγή θερμότητας και από την στιγμή που αναμιγνύεται με νερό προκύπτει μίγμα, δηλαδή υγρό σε κλειστί κύκλωμα.
50/50 είναι σε όλα τα έτοιμα "παραφλού" η αναλογία νερό/δενθυμάμαιγλυκόλη. Την μέγιστη απαγωγή την πετυχαίνεις με 100% νερό απότι ξέρω.Τέσπα είμαστε οφτοπικ.

karellen
17/10/2013, 15:58
δενθυμάμαιγλυκόλη.
Υπάρχει τέτοια ένωση;:cry:

MikeG
17/10/2013, 16:01
& που λες όταν βράζεις το μπακαλιάρο του ρίχνεις και λίγο ρακή μέσα για να φύγουν τα μικρόβια..

Joyrider
17/10/2013, 16:15
Υπάρχει τέτοια ένωση;:cry:
:lol:

Μη σου πω είναι καλύτερη από την ορίτζιναλ. :p

irinia
17/10/2013, 16:17
ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ Β' ΕΚΔΟΣΗ ΤΗ ΛΕΞΗ.....................

Ύγρόψυκτος ή ύγρόψυχτος...............δώρο άπό μένα ένα

BMW-1200 GS......!!!..............μέ βαλίτσες έννοείται έτοιμο γιά Περού.

DrBig
17/10/2013, 16:20

Δεν τον ενημερωσε το ΑSME, θα τους επιπληξω!

ΥΓ
Μια που τοχεις προχειρο, για τσεκαρε αν υπαρχει το 'αντικειμενοστραφης'

irinia
17/10/2013, 16:23
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ..............

Άς ρίχνουμε καί καμμιά ματιά σέ αύτόν τόν άσχετο........

DrBig
17/10/2013, 16:27
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ..............

Άς ρίχνουμε καί καμμιά ματιά σέ αύτόν τόν άσχετο........

Ρε Τερενς δεν θα αποφασισει ο μπαμπινο ποιες καινουργιες λεξεις θα μπαινουν στην ελληνκη γλωσσα.

el_hymador
17/10/2013, 16:28

Ρε συ να σου κάνω μια ερώτηση... αλλά να μου απαντήσεις ειλικρινά. Μήπως έχεις κανά δρυοκολάπτη στο πληκτρολόγιο και του ΄χεις βάλει την ταίστρα πάνω στο πλήκτrο με την τελεία;

AristidisZ
17/10/2013, 16:30
Ρε συ να σου κάνω μια ερώτηση... αλλά να μου απαντήσεις ειλικρινά. Μήπως έχεις κανά δρυοκολάπτη στο πληκτρολόγιο και του ΄χεις βάλει την ταίστρα πάνω στο πλήκτο με την τελεία;

όχι ρε συ, απλά έχει ένα γιαπωνέζικο πληκτρολόγιο του 1977 και έχει κολλήσει το πλήκτρο.................................................

Sapadak
17/10/2013, 16:42
όχι ρε συ, απλά έχει ένα γιαπωνέζικο πληκτρολόγιο του 1977 και έχει κολλήσει το πλήκτρο.................................................

Wd40 then

irinia
17/10/2013, 16:45
Ρε Τερενς δεν θα αποφασισει ο μπαμπινο ποιες καινουργιες λεξεις θα μπαινουν στην ελληνκη γλωσσα.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ.......?????????? Η ΨΥΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ........???

Ώραία..........άς άποφασίζει τό φόρουμ τότε........:a4::whiteflag:

DrBig
17/10/2013, 16:46
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ.......?????????? Η ΨΥΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ........???

Ώραία..........άς άποφασίζει τό φόρουμ τότε........:a4::whiteflag:

τελευταια που τσεκαρα, η 'ψυξη αυτοκινητων' δεν ειναι λεξη

irinia
17/10/2013, 16:58

ASUS N 55.............ΣΕΙΡΑ

750 σκληρός............8DDR-3 μνήμη, GEFORSE GT 630M 2GB...............INTEL CORE i7, ήχεία Bose κ.λ.π......
παραγγελιά άπό Βορρά...
Έπεσε όμως κόκα κόλα καί κολάει στήν τελεία..........................
.................................

AristidisZ
17/10/2013, 17:00
ASUS N 55.............ΣΕΙΡΑ

750 σκληρός............8DDR-3 μνήμη, GEFORSE GT 630M 2GB...............INTEL CORE i7, ήχεία Bose κ.λ.π......
παραγγελιά άπό Βορρά...
Έπεσε όμως κόκα κόλα καί κολάει στήν τελεία..........................
.................................

πες μου τώρα ότι το εργαλείο δε το φτιαξες για να παίζεις pro και να παίρνεις champions leaugue με την ΑΕΚ, και ότι το χεις για browsing...

irinia
17/10/2013, 17:02
Ρε συ να σου κάνω μια ερώτηση... αλλά να μου απαντήσεις ειλικρινά. Μήπως έχεις κανά δρυοκολάπτη στο πληκτρολόγιο και του ΄χεις βάλει την ταίστρα πάνω στο πλήκτrο με την τελεία;

ΚΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ...................

Έλατοβανίλια Άγίου Πέτρου ή
ρείκι άπό Γύθειο....????

sek
17/10/2013, 17:04
Αποκλειστικά και μόνο, πληροφορίες για το καινούριο bmw σ' αυτό το thread..! :tooth:

irinia
17/10/2013, 17:05
πες μου τώρα ότι το εργαλείο δε το φτιαξες για να παίζεις pro και να παίρνεις champions leaugue με την ΑΕΚ, και ότι το χεις για browsing...

ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΠΤΟΠ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ......................

Ένα άπό τά 4 κομπιούτερ στό σπίτι,τό πιό μάπα........

irinia
17/10/2013, 17:06
τελευταια που τσεκαρα, η 'ψυξη αυτοκινητων' δεν ειναι λεξη

:whiteflag::whiteflag::whiteflag:

DrBig
17/10/2013, 17:23
:whiteflag::whiteflag::whiteflag:

Κανενα ελεος!:evil:

el_hymador
17/10/2013, 18:08
ΚΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ...................

Έλατοβανίλια Άγίου Πέτρου ή
ρείκι άπό Γύθειο....????

Ελατοβανίλια από Πάρνωνα λίγο δύσκολο, στο Μαίναλο βγαίνει κατά 98% και λιιιγο αναλόγως της χρονίας σε Χελμό, Ερύμανθο και Ζήρεια... άσε που φέτος δεν έδωσε ούτε γραμμάριο. Ρείκι από Γύθειο πάλι δύσκολο, σε κανά μήνα ίσως, τώρα ανοίγει το ρείκι στα ημιορεινά, μέχρι να ανοίξει στα πεδινά και ειδικά στα νότια, καλό Νοέμβρη (τέλη Νοέμβρη κιόλας)... σε κάθε περίπτωση μάλλον περσινό πάνε να σου πλασάρουν χωρίς αυτό να είναι κατ΄ανάγκη κακό. Πάντως ρείκι να τρως, ρίχνει χοληστερίνη και ζάχαρο.

(Τρίπλα για να μην θεωρηθεί spam) έχω ένα GS1150 και το χρησιμοποιώ ποικιλοτρόπως, ως αντλία μελιού, ως μελιτοεξαγωγέα και για μεταφορές, είμαι γενικά ικανοποιημένος, αλλά κοιτάω αυτό το καινούργιο το 1200 το υΔρόψυκτο, αξίζει να κάνω την αλλαγή;

irinia
17/10/2013, 18:13
Ελατοβανίλια από Πάρνωνα λίγο δύσκολο, στο Μαίναλο βγαίνει κατά 98% και λιιιγο αναλόγως της χρονίας σε Χελμό, Ερύμανθο και Ζήρεια... άσε που φέτος δεν έδωσε ούτε γραμμάριο. Ρείκι από Γύθειο πάλι δύσκολο, σε κανά μήνα ίσως, τώρα ανοίγει το ρείκι στα ημιορεινά, μέχρι να ανοίξει στα πεδινά και ειδικά στα νότια, καλό Νοέμβρη (τέλη Νοέμβρη κιόλας)... σε κάθε περίπτωση μάλλον περσινό πάνε να σου πλασάρουν χωρίς αυτό να είναι κατ΄ανάγκη κακό. Πάντως ρείκι να τρως, ρίχνει χοληστερίνη και ζάχαρο.

TO |ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΙΚΙ................

Πουλιέται στά φαρμακεία.
Έλατοβανίλια μιά φορά βρήκα στό Καρπενήσι καί ήταν τρέλλα.
Εύχαριστώ γιά τίς πληροφορίες..........
Έγραψα Άγιο Πέτρο ,μάλλον μπερδεύτηκες,κέντρο Πελοπόννησος είναι.

Joyrider
17/10/2013, 18:16
Πάντως ρείκι να τρως, ρίχνει χοληστερίνη και ζάχαρο.
:rotflmao:

Translatoras
17/10/2013, 21:07
Εμένα ο Tsompanis μου είπε κουμαρόμελο και κανέλα Κεϋλάνης για τη χοληστερίνη.

karellen
17/10/2013, 21:16

(Τρίπλα για να μην θεωρηθεί spam) έχω ένα GS1150 και το χρησιμοποιώ ποικιλοτρόπως, ως αντλία μελιού, ως μελιτοεξαγωγέα και για μεταφορές, είμαι γενικά ικανοποιημένος, αλλά κοιτάω αυτό το καινούργιο το 1200 το υΔρόψυκτο, αξίζει να κάνω την αλλαγή;
301702

AUFGEBRACHT
17/10/2013, 21:35
:lol: Aυτά πάντως πιο πολύ για το σήμα του Batman μοιάζουν ή για πεταλούδες, παρά για μέλισσες...

301704

irinia
17/10/2013, 21:42
ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ...............ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ BMW.....................?????????

Πού θά τά μαθαίνατε όλα αύτά.....?????

υγ. Έσύ ό άπό πάνω πρόσεχε,πάλι περίεργο σχήμα έκανες.........
θά μάς λογοκρίνουν ξανά.........

karellen
17/10/2013, 21:53
:lol: Aυτά πάντως πιο πολύ για το σήμα του Batman μοιάζουν ή για πεταλούδες, παρά για μέλισσες...

301704
Γιώργο ένας φίλος έλεγε ότι μοιάζουν με το Space Invaders! :smokin:

irinia
17/10/2013, 22:18
ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ...............ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Adventure--On-Off-Mhpws-ftasame-sta-akra_98401.asp

endopandou
18/10/2013, 07:23
ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ...............ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Adventure--On-Off-Mhpws-ftasame-sta-akra_98401.asp

Τέρενς το πρώτο σχόλιο του άρθρου αφιερωμένο...
''ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ Η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΙΤΗΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΙΛΕΚΤΡΩΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΞΑΛΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΕΣ ΥΠΟΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.''

Ωστόσο το θρέντ αυτό αφορά στο BMW του οποίου η δύναμη κυμαίνεται ~ στο μέσο όρο της κατηγορίας και που ΔΕΝ έχει μοτέρ με 150 άλογα όπως το 1190.

Για άλλη μια φορά λοιπόν επειδή δεν ακούς... Αυτά τα μοτά-παιχνίδια είναι σε μεγάλο βαθμό πούλ μούρ και όχι ουσίας. ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΣΑ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.

Επίσης για να τελειώνουμε με το τρολάρισμα... η τσέπη και η καύλα του καθενός είναι δική του υπόθεση.-

irinia
18/10/2013, 09:33
ΕΝΤΑΞΕΙ......................

Κατάλαβα......:lol::rotflmao::a09::tooth:

AUFGEBRACHT
18/10/2013, 19:02
ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ...............ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ BMW.....................?????????

Πού θά τά μαθαίνατε όλα αύτά.....?????

υγ. Έσύ ό άπό πάνω πρόσεχε,πάλι περίεργο σχήμα έκανες.........
θά μάς λογοκρίνουν ξανά.........

Έλα, ο από πάνω είμαι... Για πες για τη λογοκρισία, γιατί δεν είμαι ενήμερος. Λογόκριναν εμένα, εσένα ή και τους δύο;

irinia
18/10/2013, 19:09
ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ................

Κάτι μέ άγγούρια....

p@nos
18/10/2013, 19:18
to alpo gs δηλαδη ειναι 1300 και αυτο το εκαναν 1200?

el_hymador
18/10/2013, 21:56
Έγραψα Άγιο Πέτρο ,μάλλον μπερδεύτηκες,κέντρο Πελοπόννησος είναι.

301753

irinia
18/10/2013, 22:22
301753

ΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΕΤΡΟ ΜΙΛΑΜΕ................

Παρανόησα καί νόμιζα κάπου στόν Παρνασσό...............
καί τό μέλι ήταν άπό Βυτίνα,άλλά καί Πάρνωνα.

daz
18/10/2013, 23:46
Καλά ρε 'σεις, 1 μέρα έλειψα και τα κάψατε και τα δύο θρεντ χωρίς εμένα?

AUFGEBRACHT
19/10/2013, 11:40
Καλά ρε 'σεις, 1 μέρα έλειψα και τα κάψατε και τα δύο θρεντ χωρίς εμένα?

Εντάξει ρε φίλος, ούτε είμαστε τόσο άχρηστοι ούτε εσύ ο Νέρωνας...

daz
19/10/2013, 23:38
Εντάξει ρε φίλος, ούτε είμαστε τόσο άχρηστοι ούτε εσύ ο Νέρωνας...

:bawl: