Σύνδεση

View Full Version : διόδια το Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Σελίδες : 1 2 [3]

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
09/02/2014, 20:02
μερικες φορες μαρεσεις

Pan (dvs)
09/02/2014, 20:23
Να μην αφησουνε τιποτε ορθιο.Να τα καψουνε μαζι με τους ντενεκεδες που χωρις να σκεφτονται απλα επιβαλουνε.

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Α ρε Κολοκοτρωνη,εφυγες νωρις.

Billymuse
09/02/2014, 22:18
Καλη αρχή και φυσικά δν ειναι δημόσιο αγαθό η περουσιακό στοιχείο το κουβούκλιο...για ψάξτε λίγο καλύτερα και δείτε οτι τα μόνα δημόσια διόδια ειναι αυτα
στα Μάλγαρα..

andreas 400
09/02/2014, 22:21
Για κουτί
http://plate-flipper.com/
θα υπάρχει και για μοτο

υπαρχει καποιο βιντεο για χρηση σε μοτο;;

ghostkon
09/02/2014, 22:29
υπαρχει καποιο βιντεο για χρηση σε μοτο;;

αυτο που υπαρχει Αθηνα ειναι ιδιο με αυτο >>> http://www.youtube.com/watch?v=Eh5eg3iOU_I

andreas 400
09/02/2014, 22:33
αυτο που υπαρχει Αθηνα ειναι ιδιο με αυτο >>> http://www.youtube.com/watch?v=Eh5eg3iOU_I

:a23::a23:

PortisHead
09/02/2014, 23:01
Κοιτα...αν ειναι να τους ξεσηκωσεις απο το καναπε μαζι σου.ασε που χαρη θα τους κανεις με αδεια τα ντεποζιτα..
Εγω παντως δεν Θα κατσω ετσι.βεβαια οποιος μπορει...οι υπολοιποι ας κατσουν να δουνε κλεμμενα ονειρα στον αντεννα..
Για την ιστορια παντως και για την ωρα παμε για τραπεζες και εφοριες και ανοιγμα διοδιων.η πορεια θα δειξει και τι αλλο
τς,τς,τς...στο MEGA παιζει :)

sonic22
09/02/2014, 23:51
Κοιτα...αν ειναι να τους ξεσηκωσεις απο το καναπε μαζι σου.
Το να (ξε)σηκωθει καποιος απο τον καναπε ειναι σιγουρα ενα βημα αλλα ειναι μονο αυτο... ενα βημα. Μετα;
Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα αρεσει σε ολους η τροπη που μπορει να παρει το χαος ενος ξεσηκωμου...

Γιατι ετσι φωναζαν τα μικρα κομματα για τον δικοματισμο και οταν εσπασε ο δικοματισμος βρεθηκαμε με τα αυγα 3ο κομμα...
Προσεχεται τι ευχεστε λοιπων.

υ.γ. Δεν ειμαι εξ αρχης αντιθετος με πολλεμικες-βιαιες μορφες διαμαρτηριας αρκει α. να εχουν μετρησημους στοχους και αποτελεσματα β. να υπαρχει αναλυψη ευθηνης και λογοδοσια απο τους συμετεχοντες-υποκινητες.
Το να με κρατανε ομως ομοιρο μια ολοκληρη κοινωνια, μερικοι λιγοι για να εξηπηρετησουν τα ατομικα ή κλαδικα συμφεροντα τους δεν με βρισκει συμφωνο.

sonic22
09/02/2014, 23:56
παιζει στο κινεζικο σαητ γυρω στα 110δολαρια!
Ααα πολυ χρησιμο αυτο για καποιον που θα παρασυρει εναν πεζο-μοτο και δεν θα θελει να μπλεξει με ασφαλιστικες και αστυνομιες...
Ασε που αν βρεις ενα αλλο ιδιο μοντελο αυτοκινητο θα παρανομεις και θα στελνουν τις κλεισεις στο κοριδο...

Παρα πολυ ωραιο... Τιποτα για οταν καιμε τα κοκκινα φαναρια εχουμε?

Και μετα βριζαμε τον Λιαπη με τις ψευτικες πινακιδες για να φορτιζει την μπαταρια...

sonic22
10/02/2014, 00:04
Αυτό έγινε και αύξησαν τις τιμές.
Έπεσε ο ογκος λέει οπότε δε βγαίνει και πάρτε !!!!
:rolleyes:

κατι σαν τα μπ@ρρδελ@ δηλαδη. εχουν ελειμα και την πληρωνουν οι μ@λ@κες. χα χα χα

Καλά πάνε καλά οι άνθρωποι! Αντί να πουν πάρτε μία μείωση 20% για να έχουν πιο πολλούς πελάτες αυτοί αυξήσανε? Αυτά μόνο sto Ellada!

Ενα λινκ για το ποιος μπορει να λεει τετοια πραγματα; Γιατι μαλλον ο Μπαμπης ο σουγιας εγινε δημοσιογραφος...

MG-KTiNoS
10/02/2014, 07:41
Το να (ξε)σηκωθει καποιος απο τον καναπε ειναι σιγουρα ενα βημα αλλα ειναι μονο αυτο... ενα βημα. Μετα;
Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα αρεσει σε ολους η τροπη που μπορει να παρει το χαος ενος ξεσηκωμου...

Γιατι ετσι φωναζαν τα μικρα κομματα για τον δικοματισμο και οταν εσπασε ο δικοματισμος βρεθηκαμε με τα αυγα 3ο κομμα...
Προσεχεται τι ευχεστε λοιπων.

υ.γ. Δεν ειμαι εξ αρχης αντιθετος με πολλεμικες-βιαιες μορφες διαμαρτηριας αρκει α. να εχουν μετρησημους στοχους και αποτελεσματα β. να υπαρχει αναλυψη ευθηνης και λογοδοσια απο τους συμετεχοντες-υποκινητες.
Το να με κρατανε ομως ομοιρο μια ολοκληρη κοινωνια, μερικοι λιγοι για να εξηπηρετησουν τα ατομικα ή κλαδικα συμφεροντα τους δεν με βρισκει συμφωνο.

Aς κάτσουμε στα αυγά μας λοιπόν.
Δε γ...
Άμα είναι να γίνει φασαρία πιο καλά με διόδια που δεν μπορούμε να πληρώσουμε
μισθό που δεν μας επιτέπει να ζήσουμε, φάρμακα που δεν μπορούμε ν αγωράσουμε
η σκοτόσημα.
Καλά?
Ας προσλεξουμε τι ευχόμαστε λοιπόν γιατί είναι σίγουρο πως οι κλέφτες
του χτες είναι αυτοί που θα έγιναν οι καλοί του σήμερα
ενώ είναι ακόμα πιιο σίγουρο πως
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ
δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
:lol:

υγ
Για το Μπάμπη το σουγιά δεν ξέρω αν έγινε δημοσιογ΄ραφος για
εργολάβο δημοσίων έργων τον ήξερα

Pan (dvs)
10/02/2014, 07:59
Μαθαμε να σκεφτομαστε οπως θελουνε.Για καθε μας κινηση βαζουμε τοσα "αλλα" που στο τελος ξεχναμε γιατι ξεβολευτηκαμε απο τον καναπε μας.
Πρεπει να σταματησουμε να σκεφτομαστε ποιος θα εχει κερδος απο τις αντιδρασεις μας.Ας αρχισουμε να αντιδρουμε και οποιος προσπαθησει να το εκμεταλευτει ας του δωσουμε την απαντηση που πρεπει.
Απ'οτι βλεπω ολοι εχουνε μυριστει τον κεροσκοπισμο της αντιπολιτευσεις ,γι'αυτο δεν λεει να ξεκολλησει απο τα τραγικα ποσοστα της.

tsompanis
10/02/2014, 08:15
Κοιτα αδερφε γιατι γραφω και απο το κινητο.την παιδεια την διαλυσανε..την υγεια με τον αδωνη επισης
Εμεινε η πρωτογενης παραγωγη την οποια αι εχουν βαλει στον στοχο.αν σταματησει η παραγωγη θα πεινασουμε ολοιμας
Εκτος αι αν ολοκληρωθει το σχεδιο τους.δηλαδη ολλανδια και γερμανια να μας πουλανε τα προιοντα τους ςκαι εμεις να περνουμε δανικα για να τα αγοραζουμε.μεχρι να μας τα παρουνε ολα και να σχολναμε....
Υποψην.γερμανικο θεωρειται και το κοτοπουλακι απο το κοζλοντουι απο την στιγμη που τα εχουν εξαγορασει ολα....

Pan (dvs)
10/02/2014, 08:22
Ετσι ειναι Κωστα.Εχουμε το φρεσκο γαλατακι μας εδω διπλα και στο τελος θα μας κανουνε να πιστεψουμε οτι το ξενο που κανει τρεις μερες ταξιδι για να ερθει ειναι πιο φρεσκο και καλυτερο.

Οπως θα μας κανουνε στο τελος να πιστεψουμε οτι τα διοδια ανεβηκανε για το καλο μας.

MG-KTiNoS
10/02/2014, 08:43
Οπως θα μας κανουνε στο τελος να πιστεψουμε οτι τα διοδια ανεβηκανε για το καλο μας.

Κοίτα η ΕΕ είπε ότι είναι πιο δίκαια τα πράματα...
ΕΤΣΙ

Δες

http://www.europarl.gr/el/greek-meps/meps-activity/meps-activity-2012/january2012/janu73.html;jsessionid=35F0F623DA70B8B6408E304443B54F4C

Τελικά δεν έπρεπε να κάψουν το κουβούκλιο μονο
έπρεπε να τους πλακώσουν κι όλας !!!!

tsompanis
10/02/2014, 08:48
Ετσι ειναι Κωστα.Εχουμε το φρεσκο γαλατακι μας εδω διπλα και στο τελος θα μας κανουνε να πιστεψουμε οτι το ξενο που κανει τρεις μερες ταξιδι για να ερθει ειναι πιο φρεσκο και καλυτερο.

Εσυ ετοιμαζε κορντουρες γιατι το εργαλειο εειναι καμπριο :D

el_hymador
10/02/2014, 09:17
Καλά τα λεέι ο Sonic22, δεν είναι το θέμα αν θα αντιδράσει κανείς, αλλά αν έχουμε τα κάκαλα, τη συνοχή και την ωριμότητα ως κοινωνία να ανταπεξέλθουμε στο "μετά". Προσωπικά είναι τίγκα απαισιόδοξος για αυτό, όταν δεν είμαστε ικανοί ούτε έμμεση "αντίσταση" σε μικρά πράγματα να κάνουμε: Να μην πληρώνουμε τον καφέ 5 ευρώ, να μην πηγαίνουμε από την εθνική αλλά από τον παράδρομο, να μην ψωνίζουμε υπερτιμημένες μαλακίες, να, να, να...

stefanos
10/02/2014, 10:52
Τώρα συγνώμη ξεσηκωμός πιάνεται όταν βγαίνουν κάποιες ομάδες και διαμαρτύρονται
προκειμένου να μην χρεωθούν αυτές αλλά οι υπόλοιποι?
Ξεσηκωμός είναι να πούμε ΔΕΝ χρησιμοποιούμε την Εθνική.
Δεν αγοράζουμε εισαγόμενα αλλά ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΣΤΕ το εξτραδάκι του Ελληνικού προκειμένου να βγάλει κάποιος κοντινός μας ένα μεροκάματο.
Οταν το νταραβέρι γίνεται για να πληρώσουν ΑΛΛΟΙ το μάρμαρο αυτό είναι
απλή επανάληψη της ιστορίας που ζούμε τόσα χρόνια.

Pan (dvs)
10/02/2014, 13:41
Δεν αγοράζουμε εισαγόμενα αλλά ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΣΤΕ το εξτραδάκι του Ελληνικού προκειμένου να βγάλει κάποιος κοντινός μας ένα μεροκάματο.
Οταν το νταραβέρι γίνεται για να πληρώσουν ΑΛΛΟΙ το μάρμαρο αυτό είναι
απλή επανάληψη της ιστορίας που ζούμε τόσα χρόνια.

Ξεσηκωμος Στεφανε ειναι να συμφωνησουμε ,για αρχη,οτι ολοι οι ντενεκεδες ειναι απεναντι μας και μας δουλευουνε.
Καποιοι απο εμας,αναμεσα τους και εγω,κατα καιρους υποστηριζουνε οτι μεσα σε ολα τα κακα γινονται και πραγματα σωστα,τα οποια θα επρεπε να τα κανουμε με η χωρις τροικες.Για να εχει αποτελεσμα το σωστο,πρεπει να γινει απο σωστο ανθρωπο.

Η ιστορια εχει δειξει δυο πραγματα.Το ενα ειναι οτι δεν υπηρξε ποτε σωστος πολιτικος.Το δευτερο οτι αυτος που σου εκαψε το σπιτι δεν γινεται να στο ξαναφτιαξει.Πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι κανεις πολιτικος ,απο κανεναν πολιτικο χωρο, δεν ειναι αξιος ουτε για να μας γυαλισει τα παπουτσια.Οσο θελουμε να παραμυθιαζομαστε οτι οι κυβερνοντες ειναι οι κακοι και θα ερθουνε οι αλλοι,οι καλοι να μας σωσουνε τους κανουμε το χατηρι.Μετα θα περιμενουμε τους αλλους και παει λεγοντας.

Για να μην ξεχνιομαστε ,μιας το θεμα μας ειναι τα διοδια.

Γιαννενα-Αθηνα μεσω γεφυρας χλμ 420-ωρες 5-κοστος διοδιων και γεφυρας περιπου 60 ευρω (με επιστροφη).
>> μεσω Μπραλου χλμ 500-ωρες 6-κοστος διοδιων 10 ευρω,περιπου,εξτρα καυσιμα 10.

Δυο ωρες παραπανω και θα γλυτωσω 40 ευρω.Και τα μισα να γλυτωνα παλι απο εκει θα πηγαινα.

Pan (dvs)
10/02/2014, 13:43
Εσυ ετοιμαζε κορντουρες γιατι το εργαλειο εειναι καμπριο :D

Κοιμαμε και ξυπναω με τις κορντουρες.:D

MG-KTiNoS
10/02/2014, 14:26

Κάτσε δεν έτσι ακριβώς....
Υπογράφει το κράτος μια σύμβαση με μια εταιρία για τους δρόμους.
Πάρε διόδια φτιάξε δρόμο.
Η εταιρία δεν τηρεί την συμφωνία, παίρνει διόδια μεν αλλά δρόμοι γιόκ.
Τι κάνεις σ αυτές τις περιπτώσεις?
Καταγγέλλεις τη σύμβαση και κοιτάς τι λένε οι ρήτρες ασφαλείας.
(αν έβαλαν που δεν το νομίζω)
Δεν δίνεις μπόνους στην εταιρία χαρατσώνοντας ανθρώπους
που δεν μπορούν πια να σε πληρώσουν.
ΑΝ το κράτος είχε πράξει τα δέοντα δεν νομίζω να έβγαινε κανένας να καίει
κουβούκλια.

Θες μια γνώμη?
ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ
Όχι γιατί έπαθαν ζημιά από ένα κουβούκλιο αλλά για να καταλάβουν ότι
και η μαλακία έχει ένα όριο.
-για τ άλλα κοντός ψαλμός αλληλούια-

MG-KTiNoS
10/02/2014, 14:31
Καλά τα λεέι ο Sonic22, δεν είναι το θέμα αν θα αντιδράσει κανείς, αλλά αν έχουμε τα κάκαλα, τη συνοχή και την ωριμότητα ως κοινωνία να ανταπεξέλθουμε στο "μετά". Προσωπικά είναι τίγκα απαισιόδοξος για αυτό, όταν δεν είμαστε ικανοί ούτε έμμεση "αντίσταση" σε μικρά πράγματα να κάνουμε: Να μην πληρώνουμε τον καφέ 5 ευρώ, να μην πηγαίνουμε από την εθνική αλλά από τον παράδρομο, να μην ψωνίζουμε υπερτιμημένες μαλακίες, να, να, να...

Αυτό μου θυμίζει το δεν είμαι ώριμος για να κάνω παιδί !
:D

Η αλήθεια είναι όμως ότι ποτέ δεν είσαι ώριμος για τίποτα,
οι συνθήκες σε ωριμάζουν.

Όπως έλεγε κι ένας παλιός
Η απόλυτη κόντρα δεν θα γίνει ΠΟΤΕ
Δεν θα υπάρξει ποτέ εκείνη δηλαδή η μέρα που
θα σαι όλος δερμάτινος, με φρεσκαδούτα λάστιχα,
βγαλμένος από σέρβις και θα πετύχεις το βλάκα
λίγο πριν το κομμάτι που γουστάρεις να οδηγείς.

stefanos
10/02/2014, 14:54
Κάτσε δεν έτσι ακριβώς....
Υπογράφει το κράτος μια σύμβαση με μια εταιρία για τους δρόμους.
Πάρε διόδια φτιάξε δρόμο.
Η εταιρία δεν τηρεί την συμφωνία, παίρνει διόδια μεν αλλά δρόμοι γιόκ.
Τι κάνεις σ αυτές τις περιπτώσεις?
Καταγγέλλεις τη σύμβαση και κοιτάς τι λένε οι ρήτρες ασφαλείας.
(αν έβαλαν που δεν το νομίζω)
Δεν δίνεις μπόνους στην εταιρία χαρατσώνοντας ανθρώπους
που δεν μπορούν πια να σε πληρώσουν.
ΑΝ το κράτος είχε πράξει τα δέοντα δεν νομίζω να έβγαινε κανένας να καίει
κουβούκλια.

Θες μια γνώμη?
ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ
Όχι γιατί έπαθαν ζημιά από ένα κουβούκλιο αλλά για να καταλάβουν ότι
και η μαλακία έχει ένα όριο.
-για τ άλλα κοντός ψαλμός αλληλούια-

Συμφωνώ και επαυξάνω, (αν και ουσιαστικά δεν υπήρχε εταιρεία αλλά κοινοπραξία τραπεζών-κατασκευαστών και τελικά οι Ισπανικές τράπεζες δεν δίνουν τα απαιτούμενα δάνεια για την κατασκευή κλπ μύλος)
ουσιαστικά πρέπει να ακυρωθεί το έργο να τελειώνουμε.
Αυτός ήταν ο σκοπός της διαμαρτυρίας, ή να φύγουν τα συγκεκριμένα διόδια και να πάνε αλλού?

MG-KTiNoS
10/02/2014, 15:00
Εγώ εκεί δεν ήμουν και δεν ξέρω ποιοι πήγαν και για ποιό λόγο.
Ένα δίκιο όμως το χουν.
Έξτρα διόδια γιατί?
Και αν πρέπει πχ ο παππούς να πάει στο ιατρικό κέντρο
να γράψει τα φαρμακάκια του ΓΙΑΤΙ?
50 ευρώ το μήνα μόνο για το πήγαινε έλα?
(δεν είναι ταχαίο το νούμερο)
ΕΛΕΟΣ

υγ
Ας έδειχναν έστω στα ψέματα μια ευαισθησία, κάτι...
Τίποτα !
Πέτρα..
Πέτρα λοιπόν εσύ πέτρα κι αυτοί.

el_hymador
11/02/2014, 14:20
http://www.sport-fm.gr/article/xrusoxoidis-diodia-xwris-auksiseis-an-exeis-eksoxiko/749793?fb_action_ids=10152077373253283&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.UvoDWJ8fdg0.like

Ντάξει όλα καλά... (μιλάμε για κοροιδία σε επίπεδα τρολιάς πλέον...)

MG-KTiNoS
11/02/2014, 14:22
http://www.sport-fm.gr/article/xrusoxoidis-diodia-xwris-auksiseis-an-exeis-eksoxiko/749793?fb_action_ids=10152077373253283&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.UvoDWJ8fdg0.like

μα τι λες τώρα...

Billymuse
11/02/2014, 15:09
μα τι λες τώρα...

Ο υπουργός κατέληξε, τονίζοντας ότι το κόστος κατασκευής ανά χιλιόμετρο είναι φθηνότερο κατά 25% στην Ελλάδα, συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Οπότε φαντάσου να μην είχε διόδια κάθε 10 χιλιόμετρα off road θα ήταν η εθνικές οδοί

chillipf
11/02/2014, 16:08
Aυτός συγκεκριμένα ο υπουργός, είναι φοβερό αρ-----δι.

πρίν λίγο καιρό ορκιζότανε ότι τα διόδια δεν πρόκειται να αυξηθούν.

τώρα με το πιο φυσικό ύφος του κόσμου λέει τα ανάποδα.

Ανασκολοπισμός μόνο, τίποτα λιγότερο. :nono:

virus
11/02/2014, 18:35
ειπε....

Την εξαίρεση από την αύξηση των διοδίων όσων διαθέτουν εξοχική κατοικία στον Ωρωπό και στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας και Ανατολικής Αττικής, τόνισε την Τρίτη ο Υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

ετσι λοιπον με την βεβαιωση απο τον δημο ο καθε πολιτης θα πληρωνει το παλιο αντιτιμο.

διμιουργειτε το δεδικασμενο. ετσι λοιπον γινεται νομιμοποιηση των διοδιων και σε λιγο καιρο πεφτει η φουτσα. φτιαχνουν ενα νομο και καταργουν τα προνομια.

τρολια μεγαλη το θεμα :moutza:

stefanos
11/02/2014, 22:03
Νταξ παιδιά θα πληρώσουνε οι υπόλοιποι.
Και μάλλον από τον προυπολογισμό (έχουμε και πλεόνασμα):lol:

sotostzav
11/02/2014, 22:09

Να μετονομαστει αμεσα ο κυρ-υπουργος σε Τρολοχοιδης...

tzimidis
11/02/2014, 22:24
εγω το μονο που ξερω είναι ότι όλους αυτούς εκεί , ΕΜΕΙΣ τους ψηφισαμε.
Δεν πήγαν μόνοι τους.

και μην πει κανείς ότι "'οχι φίλε μου , εγώ τις τελευταίες 5 φορές δεν ψήφισα κανέναν και τους έκανα τη μούρη κρέας", ίσα-΄ισα που αυτός τους έδωσε στην ουσία διπλή ψήφο.

stam2
12/02/2014, 08:21
Νταξ παιδιά θα πληρώσουνε οι υπόλοιποι.

έτσι ακριβώς! case solved!

Kostas2B
12/02/2014, 09:55
Ρε παίδες παίζει να ριξεις "πιστόλι" στα διόδια Ελευσίνας πχ και να δώσουν σήμα να μην περάσεις απο καμια έξοδο που εχει σταθμό; Ή να στην έχουν στήσει στα επόμενα διόδια του Λουτρακιου;

devil's animal
12/02/2014, 10:24
Ρε παίδες παίζει να ριξεις "πιστόλι" στα διόδια Ελευσίνας πχ και να δώσουν σήμα να μην περάσεις απο καμια έξοδο που εχει σταθμό; Ή να στην έχουν στήσει στα επόμενα διόδια του Λουτρακιου;

και πες οτι γινεται και στην στηνουν στα επομενα διοδια, γιατι απ'οσο ξερω οι εξοδοι δεν εχουν σταθμο διοδιων...
τι θα κανουν??

θα κλεισουν ολες τις μπαρες μεχρι να πας και θα βαλουν και απο ενα ατομο να ειναι εκει?...γιατι ακομα και κλειστες να ειναι οι μπαρες, περνας....
θα βαλουν καρφια στο δρομο για να σκασουν τα λαστιχα?
θα σε αφησουν να περασεις και θα σε κυνηγησουν αλα LAPD chasing??

THEOD
12/02/2014, 10:56
Δυο ωρες παραπανω και θα γλυτωσω 40 ευρω.Και τα μισα να γλυτωνα παλι απο εκει θα πηγαινα.

Εγώ αν δεν με πίεζε χρόνος ή καταστάσεις θα πήγαινα από εκεί και λίγο ακριβότερα να μου έβγαινε... :smokin:

Όπως έλεγε κι ένας παλιός
Η απόλυτη κόντρα δεν θα γίνει ΠΟΤΕ
Δεν θα υπάρξει ποτέ εκείνη δηλαδή η μέρα που
θα σαι όλος δερμάτινος, με φρεσκαδούτα λάστιχα,
βγαλμένος από σέρβις και θα πετύχεις το βλάκα
λίγο πριν το κομμάτι που γουστάρεις να οδηγείς.

Θεός !!! :bawl: :moutza:

Mariner
12/02/2014, 12:40
Πάντως σήμερα απο την Ολυμπία οδό έφτασε σε συνάδελφο το παρακάτω συστημένο γράμμα.

Pan (dvs)
12/02/2014, 13:25
εγω το μονο που ξερω είναι ότι όλους αυτούς εκεί , ΕΜΕΙΣ τους ψηφισαμε.
Δεν πήγαν μόνοι τους.

και μην πει κανείς ότι "'οχι φίλε μου , εγώ τις τελευταίες 5 φορές δεν ψήφισα κανέναν και τους έκανα τη μούρη κρέας", ίσα-΄ισα που αυτός τους έδωσε στην ουσία διπλή ψήφο.

Ενω εσυ που πηγες και ψηφισες καποιον απο αυτους ,εχεις τη συνειδηση σου καθαρη.Ασε ρε φιλαρακι συμμετοχος στο εγκλημα δεν γινομαι και ας μετρησει οπως θελει η αποχη μου.

Εγώ αν δεν με πίεζε χρόνος ή καταστάσεις θα πήγαινα από εκεί και λίγο ακριβότερα να μου έβγαινε... :smokin:

Θεός !!! :bawl: :moutza:

Εμενα με πιεζει πολυ ο χρονος αλλα παω απο εκει για το γαμωτο.Ασε που ο κατω δρομος εχει γινει εντελως για τον ....γαιδαρο καβαλα.

ggs
12/02/2014, 13:35
Πάντως σήμερα απο την Ολυμπία οδό έφτασε σε συνάδελφο το παρακάτω συστημένο γράμμα.

χμμμ... διαστημα αναφορας σχεδον πενταετια...

Ξέρει ο φίλος σου πως βρήκαν τα στοιχεία του ?
Κάμερες ?
Καταγραφή από υπάλληλο ?
Αν δεν είχε πινακίδα , μαλλον , θα την γλύτωνε ?

Mariner
12/02/2014, 13:42
χμμμ... διαστημα αναφορας σχεδον πενταετια...

Ξέρει ο φίλος σου πως βρήκαν τα στοιχεία του ?
Κάμερες ?
Καταγραφή από υπάλληλο ?
Αν δεν είχε πινακίδα , μαλλον , θα την γλύτωνε ?

Λογικά κάμερες γιατί είχε πινακίδες (αμάξι)

ggs
12/02/2014, 13:49
Λογικά κάμερες γιατί είχε πινακίδες (αμάξι)

Μαλλον , θα πέρασε σηκώνοντας μπάρες …

Μετά από 2-3 χρόνια του ήρθαν πακέτο όλα μαζί χωρίς προσαυξήσεις άμα τα πληρώσει άμεσα και με διάφορες «απειλές» αν δεν τα πληρώσει …

Τι σκέπτεται να κάνει ο φίλος σου ?

Mariner
12/02/2014, 13:52
Μαλλον , θα πέρασε σηκώνοντας μπάρες …

Μετά από 2-3 χρόνια του ήρθαν πακέτο όλα μαζί χωρίς προσαυξήσεις άμα τα πληρώσει άμεσα και με διάφορες «απειλές» αν δεν τα πληρώσει …

Τι σκέπτεται να κάνει ο φίλος σου ?

Μπάρες και τρενάκι πίσω απο άλλον απ'οτι μου είπε και μάλλον θα το πληρώσει γιατί βαριέται να τρέχει

ggs
12/02/2014, 13:57
Μπάρες και τρενάκι πίσω απο άλλον απ'οτι μου είπε και μάλλον θα το πληρώσει γιατί βαριέται να τρέχει

...και μαλλον καλα θα κανει , αλλα αυτος ηταν και ο στοχος της Ολυμπιας οδου...;)

virus
12/02/2014, 18:00

OXI και σημα δεν παιζει.

το κανονικο ειναι οτι για να σε γραψει το οργανο θα πρεπει να ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστα απο την μπαρα. ετσι βλεπει με τα ιδια του τα ματια οτι δεν πληρωσες εσπρωξες την μπαρα και αναψε ο φαρος των διοδιων μαζι και η σειρηνα των ΔΙΟΔΙΩΝ. τοτε σε σταματαει και σου κοβει κληση ΕΠΙΤΟΠΟΥ. επακριβως οπως τα εγραψα.

οτιδηποτε αλλο ειναι παντελως παρανομο. απο την πλευρα του οργανου.

:)

Billymuse
12/02/2014, 18:43
OXI και σημα δεν παιζει.

το κανονικο ειναι οτι για να σε γραψει το οργανο θα πρεπει να ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστα απο την μπαρα. ετσι βλεπει με τα ιδια του τα ματια οτι δεν πληρωσες εσπρωξες την μπαρα και αναψε ο φαρος των διοδιων μαζι και η σειρηνα των ΔΙΟΔΙΩΝ. τοτε σε σταματαει και σου κοβει κληση ΕΠΙΤΟΠΟΥ. επακριβως οπως τα εγραψα.

οτιδηποτε αλλο ειναι παντελως παρανομο. απο την πλευρα του οργανου.

:)

Για αυτό παιδιά κοιτάμε πάντα στα δεξιά σε κάθε διόδια που αράζει καμια φορα περιπολικό μηπως τυχον και υπάρχει τη στιγμή (που δε το προτινω..:rolleyes:)
που επιχειρήσει κάποιος να περάσει χωρίς να πληρώσει..

tsompanis
12/02/2014, 21:14
Δηλαδη περνας αερα και ουτε βαλε βγαλε γαντια ψαξε για ψηλα κ.λ.π
Και σου ερχονται μαζεμενα και χωρις προσαυξηση.και γαμω!! Αυτα ειναι...

andreas 400
12/02/2014, 21:24
πολλες φορες περιμενω στα διοδια και οδηγος αυτοκινητου περναει τρενακι χωρις να πληρωσει!!εαν δεν εχει οξυ αυχενικο ο υπαλληλος γυρνα και καταγραφει την πινακιδα!ποσο κουτη ειναι αυτη η κινηση!!
μονο απινακιδωτος αλλιως δεν γλυτωνεις το αντιτιμο,αστυνομια πανω στη μπαρα ποτε δεν θα υπαρξει,δεν ειναι τοσο λακαμαδες,και περιπολικο στα δεξια να ειναι δεν θα κανει καταδιωξη για 1,40ε ασε που με μηχανη εχεις φτασει στο προορισμο σου μεχρι να ξεκινησουν...

tzimidis
12/02/2014, 22:20
Ενω εσυ που πηγες και ψηφισες καποιον απο αυτους ,εχεις τη συνειδηση σου καθαρη.Ασε ρε φιλαρακι συμμετοχος στο εγκλημα δεν γινομαι και ας μετρησει οπως θελει η αποχη μου.

Ρε πατριώτη , θελεις να ξαναδεις στουρναρα,βενιζελο,αδωνι κλπ? Αν ναι , μην πας για ψηφο.

Όσο αφορά τα διόδια , εμείς κει αχπαν, είμαστε και προνομιουχοι ακομα. Ό,τι βολτα γουσταρεις με εθνικες, με στροφιλικια, με δάση κι εξοχας κλπ κλπ, με μόνο κόστος τη βενζίνη.

Κάτσε και θα δεις τα επόμενα κουβουκλια διοδίων στο λόφο του Αβγού, στη σήραγγα Κλεισούρας, στη Συνάντηση (για να πιανει και προς πέραμα και προς ελεούσα) .
Να θελεις να πας το καλοκαιρι πρεβεζα/Αρτα για κανα μπανακι και να πληρωνεις πήγαινε-ελα κανα 20αρικο υπέρ εργολάβων.

See you there..........

tsompanis
12/02/2014, 23:05
, στη Συνάντηση (για να πιανει και προς πέραμα και προς ελεούσα) ........

που ρε μάστρα? στην λιμνοπούλα?

tzimidis
12/02/2014, 23:19
που ρε μάστρα? στην λιμνοπούλα?

ουρέ και ζ'λιμνοπούλα , και λίγο παρακάτ ζ'λεμονιά, και μπροστα απ'το Ρωμαίο, και ζμπλατεία και στο δώδεκα , και ολούθε.

Μήσπω και ζντάϊγκα

tsompanis
12/02/2014, 23:31
Μήσπω και ζντάϊγκα

αχααχαχαχαχαχαχα!!!