View Full Version : γιορτινο μπλοκο...
SHOOTER045
02/01/2014, 23:24
Πριν καποιους μηνες η τροχαια στην κρητη σταματουσε δικυκλιστες και μοιραζε κρανη σε οσους δεν ειχαν με τον ορο να τα φορανε
Εδω μεσα αναφερθηκε
SHOOTER045
02/01/2014, 23:25
Μπα.Εχετε και πελατολογιο;
Αμε και κατηγορια top users αμα λαχει
akis_trevor
02/01/2014, 23:28
Πριν καποιους μηνες η τροχαια στην κρητη σταματουσε δικυκλιστες και μοιραζε κρανη σε οσους δεν ειχαν με τον ορο να τα φορανε
Εδω μεσα αναφερθηκε
σωστος,το ειχα ξεχασει.μηπως ομως ειναι μια απλη και μεμονωμενη εξαιρεση;ετσι νομιζω.δεν λεω πως νωμιζω οτι ειναι λυση,η λυση ειναι στην παιδεια 100%.απλα οσοι εχουν ματια κα βλεπουν,ε δεν νομιζω να ειναι και ευχαριστημενοι γενικοτερα.
και οσοι δεν εχετε δει την ταινια "το πειραμα"καντε εναν κοπο και δειτε την...αξιζει.
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ηθικη ικανοποιηση απο την μια να σε βριζουν και να γυρνανε το κεφαλι οταν περνας και απο την αλλη αν σε χρειαζονται σαν τις εκδιδομενες και σαν τα κοπροσκυλα με την ουρα στα σκελια ερχονται στα ποδια σου
Για την ιστορια το καιζερ βρεθηκε μετα απο λιγους μηνες και εγω του ειπα που ειναι να παει να το παρει,αν και ειχα μετακομισει δεν ξερω τι ελεγε-ειπε αλλα το βλεμα και η χεοραψια οταν πηγα και του ειπα ειναι εκει.μου εφταναν
Καλη χρονια σε ολους ανεξαιρετος
Κραταμε τουτο το δοκιμιο ηθους για τους ενστολους που αγωνιζονται να αποτιναξουν απο πανω τους τις ρετσινιες του παρελθοντος που αλλοι τους φορτωσαν και καληνυχτιζουμε...
Ελπιζουμε και το θρεντακι αλλα και εμεις οι ιδιοι να δουμε το φως της μερας...
stefanos
02/01/2014, 23:35
νιωθω μαλακας οταν βλεπω οτι ολοι οι εχοντες(μεσα φραγκα κλπ)κανουν οτι γουσταρουν,οταν παω σε δημοσιες υπηρεσιες,ικα συκα νοσοκομεια εφοριες κλπ και περιμενω την σειρα μου και να με φωναξουν κλπ κλπ και ο αλλος εχει γνωστο και παει απτο πλαι,οταν εγω ειμαι για παρτη μου σωστος αλλα τελικα νιωθω μαλακας εν μερη.εσυ δεν θελεις ποτε να ακουσεις τα ευσημα αν κανεις κατι στην δουλεια σου πχ καλα και σωστα;
και στην τελικη,φαινεται πως στο ελλαδισταν αυτη η χρονια τακτικη μαλλον δεν αποδιδει,ας δοκιμασουμε να επιδοκιμαζουμε το καλο,ισως και να βγει κατι...
Μόνο που το γενικό "καλό" η τροχαία βγαίνει και κάνει τη ΔΟΥΛΕΙΑ της, ο έφορος κάνει την δικά του κλπ
όπως απλά πρέπει να γίνεται, είναι κακό εάν είσαι αυτός που περνάει αφηρημένος το κόκκινο η κλέβεις την εφορία.
akis_trevor
02/01/2014, 23:42
Μόνο που το γενικό "καλό" η τροχαία βγαίνει και κάνει τη ΔΟΥΛΕΙΑ της, ο έφορος κάνει την δικά του κλπ
όπως απλά πρέπει να γίνεται, είναι κακό εάν είσαι αυτός που περνάει αφηρημένος το κόκκινο η κλέβεις την εφορία.
το θεμα ειναι να την κανει σωστα,οπως κανεις εσυ την δικια σου και εγω την δικια μου.αναγνωριζω πως ειναι δυσκολη δουλεια,αν καποιοι δεν μπορουν να ανταπεξελθουν,ας μην την διαλεγαν.προσωπικα αφου περασα το σταδιο πιτσιρικας,μαγκια κλανια,το κρανος ειναι για τους φλωρους κλπ,ευτυχως εμαθα πριν παθω,κρατησε λιγο αυτο,πληρωσα τις κλησεις μου και οκ.
by the way @σουτερ,παντα ηθελα να ρωτησω αλλα δεν...η μη χρηση φλας τιμωρειται;αν ναι με τι κοστος;;
SHOOTER045
02/01/2014, 23:43
Κραταμε τουτο το δοκιμιο ηθους για τους ενστολους που αγωνιζονται να αποτιναξουν απο πανω τους τις ρετσινιες του παρελθοντος που αλλοι τους φορτωσαν και καληνυχτιζουμε...
Ελπιζουμε και το θρεντακι αλλα και εμεις οι ιδιοι να δουμε το φως της μερας...
Να μην βρεθεις ποτε στην θεση αυτουνου και να μην σου χρειαστουμε ποτε και παντα να σαι απεναντι
SHOOTER045
02/01/2014, 23:48
το θεμα ειναι να την κανει σωστα,οπως κανεις εσυ την δικια σου και εγω την δικια μου.αναγνωριζω πως ειναι δυσκολη δουλεια,αν καποιοι δεν μπορουν να ανταπεξελθουν,ας μην την διαλεγαν.προσωπικα αφου περασα το σταδιο πιτσιρικας,μαγκια κλανια,το κρανος ειναι για τους φλωρους κλπ,ευτυχως εμαθα πριν παθω,κρατησε λιγο αυτο,πληρωσα τις κλησεις μου και οκ.
by the way @σουτερ,παντα ηθελα να ρωτησω αλλα δεν...η μη χρηση φλας τιμωρειται;αν ναι με τι κοστος;;
Ειναι αλλαγη κατευθυνσης/πορειας χωρις λογο και χωρις να ενημερωσεις απεναντι-απο πισω κλπ διερχομενους οδηγους
Αρθρο και ποσο δεν θυμαμαι δεν εχω τα κιταπια μουμαζι θα σου πω αυριο
akis_trevor
02/01/2014, 23:49
απλα δεν εχω δει ποτε κανεναν να σταματανε αυτους που δεν προειδοποιουν.φαντασου ποσα μικρα η μεγαλυτερα τροχαια θα γλυτωναμε αν αναβαν φλας αλαρμ κλπ.ειδικα μεσα στην πολη,λογο δουλειας τα βλεπω και αφριζω....
SHOOTER045
02/01/2014, 23:54
Δυστηχως αυτα τα εξεταζουν μετα αφου γινει το ατυχημα αν ειχε φλας ο ενας η οχι
Τα φλας υπαρχουν για να χρησιμοποιουνται
Δεν ειναι δυνατο να σαι πανω απ το κεφαλι του καθενος και να του λες<αναψε το θα στριψεις>
Για αυτο γουσταρω moto.gr...μαθαινεις 5 πραγματα ρε αδερφε:smokin:
Ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν.
akis_trevor
02/01/2014, 23:56
Δεν ειναι δυνατο να σαι πανω απ το κεφαλι του καθενος και να του λες<αναψε το θα στριψεις>
δεν ειπα να κυνηγας αυτους που δεν τα χρησιμοποιουν,αλλα εκει που εχεις κανει μπλοκο,και βλεπεις τον μαλακα που δεν το αναβει το γαμημενο,λες και θα πληρωσει χαρατσι στην δεη,σταματησε τον κι αυτον...απλα φανταζομαι το αντιτιμο μιας τετοιας κλησης ειναι μικρο και δεν βολευει.
stefanos
03/01/2014, 00:04
Για αυτο γουσταρω moto.gr...μαθαινεις 5 πραγματα ρε αδερφε:smokin:
Ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν.
Την έκδοση του ΚΟΚ του 2004 αν θυμάμαι καλά την έχει προλογίσει... :)
ο τότε Υπουργός ............................ Μ. Λιάπης :lol:
Ναι και ισχυει αυτο που ειπα ,τωρα γιατι πανε να μας ψησουν οτι κατι εγινε,και οτι ο νομος ειναι υπερανω και τριχες περμαναντ δεν ξερω ή μαλλον ξερω αλλα ...
«Αν ήμουν αρχιδικαστής, θα τον είχα αθωώσει λόγω βλακείας.Γιακουμάτος
SHOOTER045
03/01/2014, 00:13
δεν ειπα να κυνηγας αυτους που δεν τα χρησιμοποιουν,αλλα εκει που εχεις κανει μπλοκο,και βλεπεις τον μαλακα που δεν το αναβει το γαμημενο,λες και θα πληρωσει χαρατσι στην δεη,σταματησε τον κι αυτον...απλα φανταζομαι το αντιτιμο μιας τετοιας κλησης ειναι μικρο και δεν βολευει.
Δεν ειναι αυτο
Απλα μου εχει τυχει σπανιες φορες
Δεν ημουν ουτε ειμαι της τροχαιας για να το συνανταω συχνα
SHOOTER045
03/01/2014, 00:15
Την έκδοση του ΚΟΚ του 2004 αν θυμάμαι καλά την έχει προλογίσει... :)
ο τότε Υπουργός ............................ Μ. Λιάπης :lol:
Εγω εχω την εκδοση 2013 στην βαλιτσα του ΤΑ
Και δεν την προλογιζει κανενας
taisteal
03/01/2014, 00:17
gcrook :a10:
SHOOTER045
03/01/2014, 00:18
Ναι και ισχυει αυτο που ειπα ,τωρα γιατι πανε να μας ψησουν οτι κατι εγινε,και οτι ο νομος ειναι υπερανω και τριχες περμαναντ δεν ξερω ή μαλλον ξερω αλλα ...
«Αν ήμουν αρχιδικαστής, θα τον είχα αθωώσει λόγω βλακείας.Γιακουμάτος
Σε καποια κρατη η αστυνομια δεν εχει πολιτικο προισταμενο-υπουργο-ουτε ο αρχηγος της και οι ανωτεροι αξιωματικοι αλλαζουν αμεσως μετα τις εκλογες
devil's animal
03/01/2014, 10:48
προσπαθειτε να βγαλετε ακρη, εκει που δεν υπαρχει...
δεν γινεται στην Ελλαδα ν'αλλαξει το αισθημα που εχει ο πολιτης για τον μπατσο γιατι υπαρχουν καταλοιπα απο παλια και δυστυχως υπαρχουν πολλοι μπατσοι (νεοι και παλιοι) που τα υποστηριζουν ακομα...
λεμε για τα ξενα κρατη (π.χ. Γερμανια) αλλα εκει ο μπατσος γραφει και την μανα του αν την δει να κανει παραβαση...ποιος θα το κανει εδω αυτο??
εκει σε γραφουν για παραβιαση σηματοδοτη ενω εισαι πεζος γιατι περασες ενω ειχες κοκκινο (την εχει φαει συγγενικο μου προσωπο)...μικρο το ποσο, αλλα δεν του χαριστηκε...ηταν κοκκινο το ανθρωπακι, περασες απεναντι...παρτην στο κεφαλι...
ποιος το θελει αυτο εδω??
κυκλοφορεις στο κεντρο της Αθηνας με οχημα και βλεπεις καθε ειδους "πεζους καμικαζι αυτοκτονιας" να περνανε απο τα πιο απιθανα μερη, και εσυ να κανεις τον ζογκλερ για να τους αποφυγεις μην γινετε ηχος και φως...
υπαρχουν και τα κωλοπαιδακια που τους εδωσαν σημα και οπλο στα 19 και την ειδαν καμποϋδες στο Τεξας, γιατι οι περισσοτεροι ετρωγαν καρπαζιες στο σχολειο...δεν εχουν κριση να δουν ποιον εχουν απεναντι τους...
υπαρχουν και οι ειδικοι φρουροι που με ελλειπεστατη εκπαιδευση σκοτωνουν 15χρονα...
υπαρχουν και οι ζαρντινιερες που χτυπουν φοιτητες...
υπαρχουν και οι ασφαλιτες που γινονται μπαχαλακηδες στις πορειες...
υπαρχουν και οι καθε λογης λαμογια που ειναι προστατες της νυχτας, εμποροι ναρκωτικων, μαστρωποι, κλπ...
και υπαρχουν και αυτοι που κανουν καλα την δουλεια τους και με σεβασμο στον πολιτη...
και δεν υπαρχει λογος να τους πει καποιος "ευχαριστω" γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους και ΠΡΕΠΕΙ να την κανουν καλα (εφ'οσον την επελεξαν)...
το thread ανοιχτηκε απο την Ζαχη για καποιους αναγωγους μπατσους που δεν ηξεραν να κρινουν και να κανουν καλα την δουλεια τους...φοβισμενα παιδαρελια που βλεπουν εγκληματιες παντου και μιλουν σαν να μιλανε στο κολλητο τους...κατακριτεοι, παει και τελειωσε...
αν μιλαγαν σωστα, με τυπικο σεβασμο, και εγραφαν την Ζαχη για καθρεφτες (οπως οφειλαν) τοτε δεν θα επρεπε να κλαφτει η Ζαχη γιατι απλουστατα "εκαναν εναν τυπικο ελεγχο και βρεθηκε μια παραβαση"...
ειναι απλο το θεμα...
:wave2:
το thread ανοιχτηκε απο την Ζαχη για καποιους αναγωγους μπατσους που δεν ηξεραν να κρινουν και να κανουν καλα την δουλεια τους...φοβισμενα παιδαρελια που βλεπουν εγκληματιες παντου και μιλουν σαν να μιλανε στο κολλητο τους...κατακριτεοι, παει και τελειωσε...
αν μιλαγαν σωστα, με τυπικο σεβασμο, και εγραφαν την Ζαχη για καθρεφτες (οπως οφειλαν) τοτε δεν θα επρεπε να κλαφτει η Ζαχη γιατι απλουστατα "εκαναν εναν τυπικο ελεγχο και βρεθηκε μια παραβαση"...
ειναι απλο το θεμα...
σωστοοοοος! :)
LogOutGoRide
03/01/2014, 18:29
Κάτι για εντολές ακούω και διαβάζω και μετά όλοι κάνουμε λίγο τον μαλάκα για να μην πληρώσουμε.
Ήξερα αστυνομικό παλιό, που τώρα έχει βγει στην σύνταξη. Ήταν σε μπλόκο με τον διοικητή του και εντολή να σταματήσει και να βεβαιώσει κάποιον αριθμό παραβάσεων, πάση θυσία. Δεν σταματούσε κανέναν και μετά από λίγη ώρα του έγινε παρατήρηση. Απάντησε στον διοικητή του "εγώ δεν σταματάω κανένα χωρίς λόγο, αν θες ελα σταματά τους εσύ". Φυσικά βγήκε και σταματούσε κόσμο ο ξεφτίλας. Να μην αναφέρω το γεγονός που μπάτσοι έδερναν συνταξιούχους, αλλά εκεί έπαιρναν διαταγάς.
Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα σε αστυνομικό, τροχαίο ή ΔΙΑΣ και Κρόνος. Με έχουν σταματήσει, κάποιες φορές άδικα, κάποιες καλά έκαναν. Δεν παρακάλεσα ποτέ κανέναν να μου χαρίσει κλήση. Ακόμη και αν δεν είχα φράγκο στην τσέπη μου. Δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να "μου τμ χαρίσει". Με σταμάτησε ένας Κλουζώ ΔΙΑΣ και μου έλεγε "τώρα τι να σε κάνω; να σε γράψω" . τι περίμενε να του πω του πανίβλακα, φυσικά "κάνε ότι πρέπει" και όταν με άφησε να φύγω ήταν πάλι σαν να μου την χάρισε.
Έχω την εντύπωση πως οι νέοι μπάτσοι δεν έκαναν ποτέ έφηβοι ή νέοι. Έχασαν αυτήν την ηλικία σε κάτι που διάλεξαν οι ίδιοι να κάνουν. Γιαυτό και είναι χειρότεροι.
Ο "καλός" μπάτσος που δεν κάνει την δουλειά του και δεν σε γράφει, ο "κακός" γιατρός που θέλει φακελάκι για τον βηματοδότη.
ENTAΞΕΙ ....................ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Γιά τόν καλό τό μπάτσο............τί να σχολιάσω καί πάλι ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....!!!
Γιά τόν γιατρό ούτε κάν διαβάζεις......άν έπαιρνε φακελλάκι νά πάει στό διάολο,
ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΓΡΑΨΑ..........ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.....
ΕΓΚΛΗΜΑ
Ό τρόπος πού άπομονώνεις μιά φράση άπό ένα όλόκληρο κατεβατό
καί βγάζεις συμπέρασμα.......ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ,έμένα μού δείχνει
ότι προφανώς δέν θέλεις νά συνεχιστεί αύτή ή κουβέντα καί όχι
ότι........ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ....!!!
Τό γιατί έσύ καί ίσως κάποιοι άλλοι τό ξέρουν...!!
Σού στέλνω τήν άγάπη μου....
προσπαθειτε να βγαλετε ακρη, εκει που δεν υπαρχει...
δεν γινεται στην Ελλαδα ν'αλλαξει το αισθημα που εχει ο πολιτης για τον μπατσο γιατι υπαρχουν καταλοιπα απο παλια και δυστυχως υπαρχουν πολλοι μπατσοι (νεοι και παλιοι) που τα υποστηριζουν ακομα...
λεμε για τα ξενα κρατη (π.χ. Γερμανια) αλλα εκει ο μπατσος γραφει και την μανα του αν την δει να κανει παραβαση...ποιος θα το κανει εδω αυτο??
εκει σε γραφουν για παραβιαση σηματοδοτη ενω εισαι πεζος γιατι περασες ενω ειχες κοκκινο (την εχει φαει συγγενικο μου προσωπο)...μικρο το ποσο, αλλα δεν του χαριστηκε...ηταν κοκκινο το ανθρωπακι, περασες απεναντι...παρτην στο κεφαλι...
ποιος το θελει αυτο εδω??
κυκλοφορεις στο κεντρο της Αθηνας με οχημα και βλεπεις καθε ειδους "πεζους καμικαζι αυτοκτονιας" να περνανε απο τα πιο απιθανα μερη, και εσυ να κανεις τον ζογκλερ για να τους αποφυγεις μην γινετε ηχος και φως...
υπαρχουν και τα κωλοπαιδακια που τους εδωσαν σημα και οπλο στα 19 και την ειδαν καμποϋδες στο Τεξας, γιατι οι περισσοτεροι ετρωγαν καρπαζιες στο σχολειο...δεν εχουν κριση να δουν ποιον εχουν απεναντι τους...
υπαρχουν και οι ειδικοι φρουροι που με ελλειπεστατη εκπαιδευση σκοτωνουν 15χρονα...
υπαρχουν και οι ζαρντινιερες που χτυπουν φοιτητες...
υπαρχουν και οι ασφαλιτες που γινονται μπαχαλακηδες στις πορειες...
υπαρχουν και οι καθε λογης λαμογια που ειναι προστατες της νυχτας, εμποροι ναρκωτικων, μαστρωποι, κλπ...
και υπαρχουν και αυτοι που κανουν καλα την δουλεια τους και με σεβασμο στον πολιτη...
και δεν υπαρχει λογος να τους πει καποιος "ευχαριστω" γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους και ΠΡΕΠΕΙ να την κανουν καλα (εφ'οσον την επελεξαν)...
ειναι απλο το θεμα...
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ.............Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Έκτός άπό τήν πιστή έφαρμογή τού κώδικα έκανε καί 2 παγκοσμίους πολέμους τόν 20ο αίώνα
μέ καμμιά 100 μύρρια νεκρούς....!!!
Ένας λόγος πού ό μπάτσος γράφει τή μάνα του...!!
Έκτός άπό τήν πιστή έφαρμογή τού κώδικα έκανε καί 2 παγκοσμίους πολέμους τόν 20ο αίώνα
Και στην Ελβετία την γράφει που όχι μόνο δεν έκανε ΠΠ αλλά δεν πήρε μέρος και σε κανέναν.
Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Συμφωνω σχεδον σε ολα μαζι σου
Ομως υπαρχει και μια ακομα κατηγορια που ονειρευονταν οταν μεγσλωσουν να φοραν στολη πανω σε μηχανη,σε περιπολικο κλπ
Αυτη η κατηγορια ποτε δεν νιωθει ευχαριστα οταν προγκαει συνταξουχους
Ποτε δεν ευχαριστιεται κοβοντας κλησεις
Αυτη η κατηγορια πρωτα καθοδηγει,διδσσκει δειχνει και τελος τιμωρει
Αυτη η κατηγορια πιανει τον πιτσιρικα και του λεει οτι μπορει να μην παει μακρια με αυτα που κανει Και θα χασει πολλα καλα της ζωης
Αυτη η κατηγορια συγχωρει και κανει στραβα ματια σε αυτον που κατα λαθος υπεπεσε σε παραπτωμα και ειναι με δυο φραγκα στην τσεπη και του λεει<την επομενη ποιο προσεκτικα>αυτο εκανε προ κρισης αυτο κανει τωρα
Αυτη η κατηγορια κερδιζει και βραβευεται οταν βαζει μυαλο σε αμυαλους αναβατες-οδηγους
ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.............
Πού περιγράφεις,πιστεύω ότι είναι σταγόνα στόν ώκεανό καί πώς χάνονται
καί ύποτάσσονται στόν κανόνα πού όσο καί νά σέ πονάει είναι διαφορετικός.
Βλέπεις έδώ μέσα οί πολλοί δέν έχουν νά θυμηθούν κάτι καλό...!!
Τό μόνο θεωρώ πού σού μένει,φιλική συμβουλή αύτό,
είναι νά προσπαθείς νά είσαι....ΑΝΘΡΩΠΟΣ μιά καί έκεί πού βρέθηκες έχεις νά δείς
καί νά ζήσεις πολλά.
Εύχομαι νάστε πάντα δίπλα μας μέ τό φάρο άναμμένο νά σάς βλέπουμε,νά μάς
προειδοποιείτε γιά τό κακό καί τό δύσκολο καί όχι άπέναντι έχθροί,κρυμμένοι πίσω
άπό τούς θάμνους γιά νά άνεβάσουμε τά έσοδα τού δήμου..!!
Δέν σάς θέλουμε άπέναντι άλλά δίπλα μας.
Ίσως μέ τόν καιρό κάνουμε όλοι μαζί ένα βήμα κι έρθουμε πιό κοντά.
Πολιτεία χωρίς νόμους δέν ύπάρχει.......
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 19:22
Και στην Ελβετία την γράφει που όχι μόνο δεν έκανε ΠΠ αλλά δεν πήρε μέρος και σε κανέναν.
Οι Ελβετοί ξέπλεναν και αποθήκευαν γερμανικό χρυσό και οι ελβετικές τράπεζες ήταν οι ενδιάμεσοι στην αγορά τεράστιων ποσοτήτων σουηδικού (άλλοι αδέσμευτοι αυτοί) χάλυβα, το 60% της ελβετικής βιομηχανίας όπλων -βλ. Oerlikon- κατέληγε στη Γερμανία αλλά να πω την αλήθεια έχω χάσει τι σχέση έχουν αυτά με το αρχικό θέμα του μπλόκου...
LogOutGoRide
03/01/2014, 19:33
Τι αρχικό ποστ μιλούσε για κάποιους με την νοοτροπία του μπάτσου.
AUFGEBRACHT
03/01/2014, 19:38
Οι Γερμανοί κι οι Ελβετοί που κολλάνε δεν κατάλαβα...
SHOOTER045
03/01/2014, 19:39
Αυτο ειναι η πληγη
Αυτη η νοοτροπια
ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ...??
Έ αύτήν τήν έπέλεξαν όλοι μαζί..........τά παγκόσμια λαμόγια
γιά νά μαζεύουν τό χρυσάφι τους έκεί,έπίσης έδώ καί έναν αίώνα.
Άκόμα χειρότερα.....κοντά στό νού κι ή γνώση.
Οι Γερμανοί κι οι Ελβετοί που κολλάνε δεν κατάλαβα...
ΘΕΣ ΕΞΗΓΗΣΗ....??
Όταν βρέ κούκλε ένας λαός έχει περάσει τόσες κακουχίες όταν όλη ή Εύρώπη
έτρωγε χαβιάρι,όταν έχεις έπίσης έναν λαό μέ τέτοιο ταμπεραμέντο,πού χάρη
σέ αύτό έχει δώσει χίλια μύρρια σέ όλη τήν άνθρωπότητα,
δέν άντιλαμβάνεσαι γιατί δέν πρόκειται ποτέ
ό Έλληνας νά λειτουργήσει ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ....!!!??????
Περαιτέρω άνάλυση..??, θά κουράσουμε
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ..............
Καί τή νοτροπία τών άστυνομικών στήν Έλλάδα
λαμβάνοντας σάν άφορμή ένα περιστατικό πού
μάς περιέγραψε κάποιος συμμφορμίτης.
Βρίσκεις ότι είμαστε έκτός θέματος..??
akis_trevor
03/01/2014, 19:56
δέν πρόκειται ποτέ
ό Έλληνας νά λειτουργήσει ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ....!!!??????
Περαιτέρω άνάλυση..??, θά κουράσουμε
μια παρατηρηση:ο ελληνας μπατσος που κοπαναει τους συνταξιουχους,αγροτες,φοιτητες η οποιονδηποτε παει σε πορεια,το κανει με συναισθημα,ενω το ρομποτακι ο γερμανος "απολυτος" μπατσος,καμια φορα τασεται και υπερ των διαφωνουντων;
taisteal
03/01/2014, 19:59
απλα ο ελληνας εχει και την μαγκια και το υφος του σεριφη κτλ κτλ,ενω ο ξενος ειναι πιο ευγενικος...σε κοπαναει με τον πληθυντικο :lol:
LogOutGoRide
03/01/2014, 20:08
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ..............
Καί τή νοτροπία τών άστυνομικών στήν Έλλάδα
λαμβάνοντας σάν άφορμή ένα περιστατικό πού
μάς περιέγραψε κάποιος συμμφορμίτης.
Βρίσκεις ότι είμαστε έκτός θέματος..??
Όχι καθόλου, άλλο έπρεπε να καταλάβεις.
Η κουβέντα όμως δεν βγάζει πουθενά.
DgSensei
04/01/2014, 00:50
Ακριβώς.
Το 90% εδώ μέσα γράφει για να βγάλει τα απωθημένα του.Το άλλο 10% προσπαθεί να κάνει μια κουβέντα εν μέσω αφορισμών και γενικεύσεων.Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν καλοί και κακοί.Υπάρχουν καλοί μπάτσοι,υπάρχουν και κακοί.Το ίδιο ισχύει και για τους δασκάλους και για τους εμπόρους και για τους εστιάτορες και για τους ξενοδόχους και για τους γιατρούς και για ΌΛΟΥΣ.Το τσουβάλιασμα είναι μια εύκολη τακτική για να ενισχύσουμε την γνώμη μας όταν δεν έχουμε επιχειρήματα...
Εγώ προσωπικά πάντως ποτέ δεν είχα ποτέ άσχημη εμπειρία με μπάτσους.Όχι ότι λέει κάτι αυτό βέβαια...
Όχι καθόλου, άλλο έπρεπε να καταλάβεις.
ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ............
Μιλάς μέ κάποιον μέ άριστερές καταβολές πού ό χωροφύλακας τού 60 τού χτυπούσε
τά βράδυα τήν πόρτα....!!!
Μέ τά χρόνια έμαθα νά μή ρίχνω τούς άνθρώπους στόν Καιάδα.
Έτυχε σάν έκπαιδευτικός έπί 35 χρόνια ,νά έχω πολύ καλά παιδιά στά χέρια μου
στήν έπαρχία,πού ή άνάγκη γιά έπιβίωση τά όδήγησε στήν άστυνομία.
Δέν ξέρω πόσο θά άντέξουν καί πόσο θά διαβρωθούν ή άν θά σαλτάρουν.
Χάριν αύτών τών παιδιών κάνω αύτή τήν κουβέντα πού έσύ θεωρείς άνούσια.
Οί άκραίες τοποθετήσεις καί οί άπολυταρχικές τοποθετήσεις κρύβουν μόνο
ΦΑΣΙΣΜΟ ότι χρώμα καί νά έχει αύτός....!!!!
Δέν μπορώ νά άπαξιώσω κάποιον ό όποίος κυκλοφοράει μέ ένα άλεξίσφαιρο
γιλέκο έπάνω σέ ένα μηχανάκι 8-9 ώρες κάθε μέρα καί είναι στόχος τού κάθε
άλήτη έπειδή κάποιοι συνάδερφοι του χρησιμοποιούνται στούς μηχανισμούς
καταστολής τής πολιτείας ,πολλές φορές βέβαια άπέναντι σέ έπαγγελματίες
διαμαρτυρόμενους πού άκόμα καί τίς διαδηλώσεις τους κάνουν χώρια σάν νά
έχει ό ύπόλοιπος λαός χολέρα,σάν αύτοί νά είναι οί μοναδικοί πού έχουν δίκαιο,
σάν νά είναι αύτοί οί μόνοι πού άγωνίζονται γιά τό σωστό,
αύτοί πού όταν άπό 5% άνεβαίνουν στό 6% καί τούς πιάνει ΠΑΝΙΚΟΣ....!!!,
αύτοί πού έμειναν στό μανιφέστο τού Μάρξ καί τής Παριζιάνικης παρέας του,
αύτοί πού δέν θέλουν νά δεχτούν γιά τούς λόγους πού όλοι ξέρουμε ότι
κάπου στά μέσα τού 1980 ή ίδια ή πρώην μητρόπολη άλλαξε πορεία....!!!
ΣΥΝΕΠΩΣ δέν θεωρώ άνούσια καμμία κουβέντα καί ούτε πιστεύω ότι κουβέντα
πρέπει νά γίνεται μόνο όταν συμφωνούμε ή άκόμα καί όταν πιστεύουμε ότι
θά πείσουμε κάποιον νά έρθει πιό κοντά μας.
https://www.youtube.com/watch?v=B_RR9eYrukE
ΜΑΘΑΜΕ ΑΡΑΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ.....??
devil's animal
04/01/2014, 08:35
μαλιστα..
το μαθαμε και αυτο σημερα...
επειδη η Γερμανια εχει κανει 2 ΠΠ, ο γερμανος μπατσος γραφει την μανα του οταν κανει παραβαση...
:plaf::plaf::plaf:
μαλιστα..
το μαθαμε και αυτο σημερα...
επειδη η Γερμανια εχει κανει 2 ΠΠ, ο γερμανος μπατσος γραφει την μανα του οταν κανει παραβαση...
:plaf::plaf::plaf:
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ....??
Νά καταλάβεις...??
Καί γώ βαριέμαι νά κάνω άνάλυση Δημοτικού....!!
Tοση κουβεντα για τον κομπλεξικο μπατσο ( λες και στο καθε επαγγελμα δεν υπαρχουν κομπλεξικοι.....) που στο κατω κατω εκτος οτι δεν ηξερε να φερθει , δεν ηξερε και την δουλεια του ...
( Ναι Ζαχη επρεπε να στο δωσει το τικετο γιατι οι καθρεφτες οσο δεν χρειαζονται στο βουνο απειρως περισσοτερο χρειαζονται στην πολη.... )
μια παρατηρηση:ο ελληνας μπατσος που κοπαναει τους συνταξιουχους,αγροτες,φοιτητες η οποιονδηποτε παει σε πορεια,το κανει με συναισθημα,ενω το ρομποτακι ο γερμανος "απολυτος" μπατσος,καμια φορα τασεται και υπερ των διαφωνουντων;
Ναι τασονται υπερ ... Οταν μερικες φορες ειναι χορτατα τα λυκοσκυλα η βαριουνται να αλλαξουν πεταλα στα αλογα.....
Ιδεα δεν εχεις......
stefanos
04/01/2014, 11:12
Νά καταλάβεις...??
Παλικάρι μου η ανωτέρω ανάλυσή σου πονάει στο γεγονός ότι υπάρχουν αντίστοιχες "Ελληνικές" συμπεριφορές σε όλες τις τριτοκοσμικές και υποανάπτυκτες κοινωνίες
που ΔΕΝ έχουν προσφέρει στον κόσμο τίποτα
όπως και αντίστοιχη αποτελεσματικότητα σε όλες τις προηγμένες χώρες ακόμα και αν δεν άρχισαν 2 ΠΠ.
devil's animal
04/01/2014, 11:15
Νά καταλάβεις...??
ασε μας ρε terens με τα βαθυστοχαστα posts σου και τις συνομωσιολογικες σου αντιληψεις περι ολων...
σταματησαν την Ζαχη καποιοι αναγωγοι μπατσοι και το γυρισαμε στον Β' ΠΠ και ποσο κρυοκωλοι ειναι οι Γερμανοι επειδη ειναι τυπικοι και γραφουν ανεξαιρετως οποιον κανει παραβαση...
γιατι δλδ υπαρχουν και οι τυπικοι Ελληνες μπατσοι που σου μιλανε σωστα και κανουν την δουλεια τους ακομα σωστοτερα? μηπως ειναι απογονοι του Χιτλερ?
πατε να βρειτε και να καψετε μαγισσες εκει που δεν υπαρχουν...
καληνυχτα...
:ZZZ:
Παλικάρι μου η ανωτέρω ανάλυσή σου πονάει στο γεγονός ότι υπάρχουν αντίστοιχες "Ελληνικές" συμπεριφορές σε όλες τις τριτοκοσμικές και υποανάπτυκτες κοινωνίες
που ΔΕΝ έχουν προσφέρει στον κόσμο τίποτα
όπως και αντίστοιχη αποτελεσματικότητα σε όλες τις προηγμένες χώρες ακόμα και αν δεν άρχισαν 2 ΠΠ.
ΜΕ ΣΕΝΑ......ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
Χάνονται έπεισόδια........:lol:
ασε μας ρε terens με τα βαθυστοχαστα posts σου και τις συνομωσιολογικες σου αντιληψεις περι ολων...
σταματησαν την Ζαχη καποιοι αναγωγοι μπατσοι και το γυρισαμε στον Β' ΠΠ και ποσο κρυοκωλοι ειναι οι Γερμανοι επειδη ειναι τυπικοι και γραφουν ανεξαιρετως οποιον κανει παραβαση...
γιατι δλδ υπαρχουν και οι τυπικοι Ελληνες μπατσοι που σου μιλανε σωστα και κανουν την δουλεια τους ακομα σωστοτερα? μηπως ειναι απογονοι του Χιτλερ?
πατε να βρειτε και να καψετε μαγισσες εκει που δεν υπαρχουν...
καληνυχτα...
ΕΠΙΣΗΣ ..................
Pan (dvs)
04/01/2014, 13:07
:a27:
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΚΟΣΜΟ............ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ
Δέν θά έστελνα ποτέ τό παιδί νά γίνει μπάτσος όση άνάγκη καί νά είχαμε.
Θά προτιμούσα νά μαζεύει άπό τούς κάδους τών σκουπιδιών τροφή.
Δέν μπορώ νά διανοηθώ ότι τό παιδί μου θά στεκόταν άπέναντι σέ γέροντες ,
άνήμπορους,άδύναμους,άδικημένους,άνεργους κ.λ.π....κ.λ.π....καί θά έστρεφε
στά μούτρα τους μιά μπουκάλα μέ χημικά πού έληξαν πρίν άπό 5-10 χρόνια νά
τούς ψεκάσει....!!!
Είναι τόσοι πολλοί οί ΚΑΚΟΙ ρόλοι τού κάθε μπάτσου πού πρέπει νά ύπηρετήσει,
ώστε καί αύτή η προσφορά του στήν κοινωνία ΧΑΝΕΤΑΙ μέσα στό χρόνο.
Τί νά θυμηθούμε,τόν χωροφύλακα φόβο καί τρόμο τού 50...??
Τήν έξουσία,τούς ξυλοδαρμούς καί τό φακέλλωμα τού 60....??
Τό ρόλο τους στή χούντα τού 70....??
Άπό τό 80 καί μετά άρχιζε νά παίζει άλλο έργο λόγω ΠΑΣΟΚ....!!!
Τό όποίο καί συνεχίζεται μέχρι σήμερα....!!!!
Άλλοίμονο σέ αύτές τίς οίκογένειες πού άπό άνάγκη σήμερα έστειλαν
τά παιδιά τους νά γίνουν άστυνομικοί....
Μπαίνεις σέ έναν χώρο όπου άν έχεις τή στοιχειώδη άνθρωπιά κάποια στιγμή
άν δέ σαλτάρεις θά έχεις τήν κατάληξη αύτού τού παιδιού στό τροχαίο...!!!
'Η προσαρμόζεσαι ή τρελλαίνεσαι ή παραιτείσαι.....
Ότι καλό καί νά κάνουν ΧΑΝΕΤΑΙ.....
Άποτελούν τόν μηχανισμό καταστολής τής πολιτείας,σέ ότι δίκαιο άντιτίθεται.
Άπό τήν άλλη όμως θαυμάζω αύτά τά νέα είδικά παιδιά πού όλη μέρα στό δρόμο
μέ ένα άλεξίσφαιρο γιλέκο καί τό πιστόλι στή θήκη ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΟΧΟ,
σέ ότι είναι ένάντια στό νόμο....!!
Γιά 6-7 κατοστάρικα παίζουν τή ζωή τους καί πολλές φορές χάνονται γιά τό τίποτε
χωρίς έξοπλισμό ,χωρίς έφόδια,χωρίς έκπαίδευση έπαρκή.
Τούς σκέφτομαι γιατί γιά τόν δικό μου κώλο ρισκάρουν τή ζωή τους,όμως δέ θά έστελνα ποτέ
τό παιδί μου έκεί διότι πιστεύω άκράδαντα πώς είναι άδύνατον νά μείνει κάποιος άκέραιος.
Είναι μιά δουλειά κατά κάποιον τρόπο,ένα έπάγγελμα πολύ σκληρό όπου διαβρώνεσαι
έπειδή σέ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ, άντιλαμβάνεστε τί σημαίνει αύτό...!!!
Λάθος είπαν κάποιοι, σήμερα τά νέα παιδιά τά περισσότερα είναι σωστά καί άνεκτικά μαζί μας.
Πρέπει νά λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ....!!!
Όπως ύπάρχουν ήλίθιοι καθηγητές στό χώρο μου 35 χρόνια τώρα,καί καθίκια,έτσι σέ όλους
τούς χώρους βλέπουμε μπαγλαμάδες.
Έπειδή όμως είναι τόσο λεπτός ό ρόλος τους καί ύπάρχει αύτή ή συνεχής άντιπαράθεση μέ τόν
πολίτη γιαυτό καί χτυπάει πολύ περισσότερο τό ΚΑΚΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ.
Τώρα άμα είσαι έκπαιδευτικός λέμε,άντε νά τά παίρνεις άπό ίδιαίτερα πού στήνεις μόνος σου.
Άμα είσαι δικηγόρος άντε νά άρμέγεις καί νά τραβάς τίς δίκες γιά κονόμα,άν είσαι γιατρός
άκόμα χειρότερα τά παίρνεις γιά νά βάλεις βηματοδότη πού δέ χρειάζεται,έγκλημα ...!!
Θά έλεγα ότι είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ή παρουσία τους....!!
Πολιτεία χωρίς άστυνόμευση δέν ύπάρχει,άπό κεί καί πέρα ύπάρχουν καλοί καί κακοί.
Δύστροποι καί στριμμένοι,κωλόπαιδα πού κάνουν κατάχρηση έξουσίας,άγάμητες νευρωτικές,
άλλά καί καλά παιδιά πού σκέφτονται νά πονέσουν τήν τσέπη μας ίδίως τώρα μέ τά χάλια μας.
Προσωπικές έμπειρίες....
Άνθρωπος πού πέρασα μέ κόκκινο άφηρημένος καί όχι έπίτηδες,χωρίς πινακίδα ήμουν
καί μετά άπό συνομιλία πού είχαμε μού τή χάρισε έφαρμόζοντας τό πνεύμα τού νόμου μέ άπειρη
έπιείκεια.
Ένώ άλλος συνάδελφος του,όταν πρόλαβα νά κόψω έπειδή σέ μία στροφή είχε ραντάρ μού κούνησε
έπιδεικτικά τό χέρι λέγοντας μου ότι τήν έπόμενη δέν θά γλυτώσω...!!!
Τί νά λέμε τώρα ύπάρχουν παντού άνθρωποι καί άνθρωποι...!!!
Όμως τό έπάγγελμα αύτό,άν τό πούμε έπάγγελμα ,άπό τή φύση του έχει νά κάνει
μέ τά ΣΚΑΤΑ, τή ΒΡΩΜΙΑ...!!
Είναι δυνατόν νά είσαι μέσα και νά μήν άρπάξεις ΜΥΡΩΔΙΑ...!!??
Λυπάμαι είλικρινά όλους όσους κατέληξαν στήν άστυνομία καί είναι παιδιά μέ
ήθος ,εύαισθησίες κ.λ.π.......
ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ............μέγα λάθος...!!!
Γιά τούς ύπόλοιπους δέν τίθεται θέμα,κάποιοι τή βρίσκουν πολύ μέ τήν άσκηση έξουσίας,
τήν έπαφή μέ τά όπλα,τή βία κ.λ.π.......
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σέ όλους ,καί ίδιαίτερα στό φίλο μας άπό τά Γιάννενα :wave2:πού τόν βάλαμε κάτω
καί τόν πυροβολούμε όλοι θεωρώντας ότι πρέπει νά έχει άπαντήσεις γιά τά πάντα ρισκάροντας
κιόλας τήν ίδια του τή δουλειά γιατί έμείς έδώ μέσα γράφουμε μέ άνεση άπό άλλη θέση,
τού ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥ.....!!!!
Τελικα ο μονος τροπος να δει "σεντονι" η ΑΕΚ ειναι αυτος.:D
akis_trevor
04/01/2014, 14:00
Ναι τασονται υπερ ... Οταν μερικες φορες ειναι χορτατα τα λυκοσκυλα η βαριουνται να αλλαξουν πεταλα στα αλογα.....
Ιδεα δεν εχεις......
κι ομως εχω...:wave2:
:a27:
Τελικα ο μονος τροπος να δει "σεντονι" η ΑΕΚ ειναι αυτος.:D
:rotflmao::rotflmao::rotflmao: αληθεια ειναι για τις ''κουβεντες μεγαλων ανδρων'' αλλα δεν μπορω να κανω print screen τοσο μεγαλο ποστ για να το βαλω!!!
Tοση κουβεντα για τον κομπλεξικο μπατσο ( λες και στο καθε επαγγελμα δεν υπαρχουν κομπλεξικοι.....) που στο κατω κατω εκτος οτι δεν ηξερε να φερθει , δεν ηξερε και την δουλεια του ...
( Ναι Ζαχη επρεπε να στο δωσει το τικετο γιατι οι καθρεφτες οσο δεν χρειαζονται στο βουνο απειρως περισσοτερο χρειαζονται στην πολη.... )
Κωστα εγω παραπονεθηκα για τη συμπεριφορα του και μονο! δεν υπηρχε περιπτωση να ανοιξω θρεντ και να κλαφτω αν ετρωγα κλιση και νομιζω με ξερεις καλυτερα...:wave2:
andreas 400
04/01/2014, 18:50
[QUOTE=Pan (dvs);2415423]:a27:
καλα τα λες αλλα δοκιμασε στο παιδι σου ένα μεσημερι να φαει από τα σκουπίδια....αν του αρεσει μην τον στελνεις για μπατσο!!!
από τη στιγμη που στην ελλαδα αν σπουδασεις πολύ δυσκολα θα απορροφηθεις σε αξιοπρεπή εργασια καλο είναι να αναθεωρήσεις καποιες αποψεις σου εκτος και αν εισαι ανετος οικονομικα και φιλοσοφεις στο νετ όπως πολλοι αλλοι....
περυσι ο αδερφος μου πετυχε στην ναυτικων δοκιμων,μεχρι να τα καταφερει είχαμε σπασει τα στομαχια μας από το αγχος γιατι με 700ε συνταξη χηρείας δεν σπουδαζεις παιδι,το στελνεις στρατο,του πληρωνεις μεταπτυχιακα και αλλα πολλα!!
αν δεν πετυχαινε μονο για σερβιτόρος στη γερμανια που χουμε συγγενείς θα πηγαινε...και μιλαμε για μαθητη του 18!!
από αυτά που εχει τραβηξει μεχρι τωρα ο αδερφος μου πραγματικα στεναχωριέμαι και ειμαι σιγουρος πως ηδη του εχουν μαμησει το μυαλο αλλα θα εχει ένα μισθο και δικαιωμα να ζησει αξιοπρεπεης με τα απαραίτητα και όχι με τις σπαταλες που καναμε τοσα χρονια.
εντελως φιλικα ελπιζω να μη με παρεξηγήσεις δεν εχω αυτή την προθεση
υγ.όλα εξαρτώνται από το χαρακτήρα του κάθε ατομου,αν εισαι αγενης και καβαλημενος οπου και να σε βαλουν να δουλεψεις μουτζες θα εισπραττεις οποτε μην βαζουμε ταμπελες σε επαγγελματα
Pan (dvs)
04/01/2014, 18:53
Ανδρεα (400) μαλλον σε λαθος ατομο απαντας.Δεν το εγραψα εγω αυτο.:beer:
taisteal
04/01/2014, 18:54
εισαι σιγουρος πως ηδη του εχουν μαμησει το μυαλο,αλλα θα εχει ενα μισθο....οκ φιλε,τρομερη αποψη...ολα κομπλε
:plaf:
andreas 400
04/01/2014, 18:57
εκανα λαθος στην παραθεση σορυ στο σεντονι της αεκ απαντω!!
φιλε μου ταιστηλ εννοωντας μαμησει το μυαλο αν εχεις παει στρατο καταλαβαίνεις τι εννοω δεν ειπα ότι τον ποτιζουν μπαφο και του καψαν τα εγκεφαλικα κυτταρα
taisteal
04/01/2014, 18:59
307043
andreas 400
04/01/2014, 19:04
307043
χαχαχαχαχα
αν με ταιζει ο μπαμπας στο γραφω σε ολες τις γλωσσες του κοσμου!!σωματα ασφαλειας και στρατιωτικες σχολες ελάχιστοι ηθελαν να γινουν από τα γεννοφάσκια τους,ας οψεται η αναγκη.ειδες ποτε πλουσιοπαιδο να παει σε αυτές τις σχολες;;με γεματο στομαχι ποσες ωρες και γω πληκτρολογωωωωωωω;;;απειρες!!
taisteal
04/01/2014, 19:07
κι εμενα ο μπαμπας μου εχει πολλα λεφτα φιλε και του τα τρωω...γι'αυτο και στο παιζω αναρχια κι ετς....
:lol::lol::lol:
andreas 400
04/01/2014, 19:10
κι εμενα ο μπαμπας μου εχει πολλα λεφτα φιλε και του τα τρωω...γι'αυτο και στο παιζω αναρχια κι ετς....
:lol::lol::lol:
μ αρεσεις!!φαε και τα μπλοκ επιταγων!!
δεν σας ξερω γενικα μιλαω μην παρεξηγεις
SHOOTER045
04/01/2014, 19:12
307043
Και γαμω τις σοφιες
Σε ποια ταξη διδασκεται?
Στην 1η?
Η στα νηπια για να γελανε τα παιδακια?
taisteal
04/01/2014, 19:13
ο πατερας μου μολις συνταξιοδοτηθηκε....και μαντεψε τι δουλεια εκανε...
αρα ισως γνωριζω κατι παραπανω περι μπατσων...
shooter στον δρομο διδασκεται...ξερεις εσυ
Pan (dvs)
04/01/2014, 19:18
Καλα το πατε.
SHOOTER045
04/01/2014, 19:27
ο πατερας μου μολις συνταξιοδοτηθηκε....και μαντεψε τι δουλεια εκανε...
αρα ισως γνωριζω κατι παραπανω περι μπατσων...
shooter στον δρομο διδασκεται...ξερεις εσυ
Αμεεε και ξερενομαι στα γελια απο αναλογες μαλ ε σοφιες
[QUOTE=Pan (dvs);2415423]:a27:
καλα τα λες αλλα δοκιμασε στο παιδι σου ένα μεσημερι να φαει από τα σκουπίδια....αν του αρεσει μην τον στελνεις για μπατσο!!!
από τη στιγμη που στην ελλαδα αν σπουδασεις πολύ δυσκολα θα απορροφηθεις σε αξιοπρεπή εργασια καλο είναι να αναθεωρήσεις καποιες αποψεις σου εκτος και αν εισαι ανετος οικονομικα και φιλοσοφεις στο νετ όπως πολλοι αλλοι....
περυσι ο αδερφος μου πετυχε στην ναυτικων δοκιμων,μεχρι να τα καταφερει είχαμε σπασει τα στομαχια μας από το αγχος γιατι με 700ε συνταξη χηρείας δεν σπουδαζεις παιδι,το στελνεις στρατο,του πληρωνεις μεταπτυχιακα και αλλα πολλα!!
αν δεν πετυχαινε μονο για σερβιτόρος στη γερμανια που χουμε συγγενείς θα πηγαινε...και μιλαμε για μαθητη του 18!!
από αυτά που εχει τραβηξει μεχρι τωρα ο αδερφος μου πραγματικα στεναχωριέμαι και ειμαι σιγουρος πως ηδη του εχουν μαμησει το μυαλο αλλα θα εχει ένα μισθο και δικαιωμα να ζησει αξιοπρεπεης με τα απαραίτητα και όχι με τις σπαταλες που καναμε τοσα χρονια.
εντελως φιλικα ελπιζω να μη με παρεξηγήσεις δεν εχω αυτή την προθεση
υγ.όλα εξαρτώνται από το χαρακτήρα του κάθε ατομου,αν εισαι αγενης και καβαλημενος οπου και να σε βαλουν να δουλεψεις μουτζες θα εισπραττεις οποτε μην βαζουμε ταμπελες σε επαγγελματα
ΔΕ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ...................
Έσύ κι ή οίκογένεια σου μπήκατε.......
Όχι δέν είμαι άπό ματσό τζάκι,κι έμένα ό γιός μου
αύτή τή στιγμή παλεύει νά βρεί τό δρόμο του,όχι όμως
στήν εύκολη λύση.
Είναι 23 καί έκανε γιορτές 3000 χλμ. μακρυά μου στήν άλλη άκρη
τής Εύρώπης...!!!
Θά έμπαινε περπατώντας στά σώματα άσφαλείας άλλά
ΔΕ ΧΑΡΑΜΙΖΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ....!!!
Καλύτερα στούς κάδους σκουπιδιών όπως είπες.
Νά σκέφτεται καί νά λειτουργεί ΕΛΕΥΘΕΡΑ,νά μή ντρέπεται
ούτε μιά στιγμή γιαυτό πού κάνει....!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ γιά τέτοιες έπιλογές...!!
Ένας μαθητής τού 18 στή Γερμανία μπορεί τόν πρώτο χρόνο
νά είναι σερβιτόρος άλλά τόν δεύτερο σίγουρα θά σπουδάζει άν θέλει.
Κανείς πού τόθελε δέν πήγε χαμένος....!!!
Τά άλλα είναι γιά νάχουμε έλαφριά καρδιά.
Κι άν στό ναυτικό θά γνωρίσει άπλά τό θέατρο τού παραλόγου όπως σέ
όλα τά σώματα άσφαλείας έκτός άπό ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ όπου έκεί ύπάρχει
ναί, δημόσια προσφορά μεγάλη χωρίς καμμία άντιπαράθεση μέ τόν πολίτη,
στήν άστυνομία είναι έντελώς μά έντελώς διαφορετικά...!!
Άντε καί είσαι στό ναυτικό, στό λιμενικό, ύπηρετείς τήν πατρίδα.
ΟΤΑΝ ΠΛΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ
ΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ...???
Αύτόν πού σέ άρμέγει γιά νά χέζει σέ χρυσή τουαλέττα...???
Αύτόν πού τρώει μέ χρυσά κουτάλια καί σέ κυττάζει σάν κουνούπι...??
Αύτόν πού σκέφτεται πώς θά σέ έχει στήν τσίτα μέχρι νά πεθάνεις
γιά νά μή σκέφτεσαι ....???
Διότι αύτό είναι τό πρόβλημα τής άρχουσας τάξης
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ.
Καί όταν έχεις άδειο στομάχι άπλά σκέφτεσαι νά τό γεμίσεις,οί άλλες σκέψεις
είναι πολυτέλεια...!!!
Λυπάμαι κάποιοι φορούνε ταμπέλλες ανεξίτηλες πού μάλλον δέν θά καταφέρουν
νά τίς σβήσουν ποτέ.....!!!
Καλό κουράγιο στό άδερφάκι σου μέ μιά εύχή........όταν θά τελειώσει τήν πορεία του
νά είναι όσο πιό κοντά γίνεται σέ αύτό πού ήταν στά 18.
menelaos46
04/01/2014, 21:46
Καλύτερα ζητιάνος στα φανάρια παρά μπάτσος μάγκες.... :beer:
skylaros
04/01/2014, 21:51
Τι λέτε ρε ... έβριζα τους μπάτσους μέχρι που πήγα στρατό και ανακάλυψα ότι το πηγάδι δεν έχει πάτο τουλάχιστο σε ότι αφορά τη χαζομάρα !!! Πήγα και μεγάλος πανάθεμα με !!!
andreas 400
04/01/2014, 22:12
terens μπραβο που το παιδι σας ανοιξε τα φτερα του σε μια άλλη χωρα,είναι μια δυσκολη αποφαση για την οικογενεια.
υπαρχει περιπτωση σε μια σαπια χωρα που τπτ δεν λειτουργει σωστα τα σωματα ασφαλειας,ο στρατος,το δημοσιο κτλ να λειτουργουν σωστα;;να βγαζουν επαγγελματιες;;
εχουμε αυτους τους πολιτικους που μας αξιζουν!οποτε αυτους υπηρετουν!
τελος παντων η κουβεντα μπορει να ξεφυγει και παλι στο ιδιο σημειο θα βρισκόμαστε
SHOOTER045
04/01/2014, 22:17
Καλύτερα ζητιάνος στα φανάρια παρά μπάτσος μάγκες.... :beer:
Υπαρχουν ζητιανοι που βγαζουν πολυ περισοτερα απο πολλους εδω μεσα
AUFGEBRACHT
04/01/2014, 23:08
σέ όλα τά σώματα άσφαλείας έκτός άπό ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ όπου έκεί ύπάρχει
ναί, δημόσια προσφορά μεγάλη χωρίς καμμία άντιπαράθεση μέ τόν πολίτη,
Εκτός αν ο πολίτης τους κερδίσει στο τάβλι...
menelaos46
05/01/2014, 04:14
Υπαρχουν ζητιανοι που βγαζουν πολυ περισοτερα απο πολλους εδω μεσα
Μα γι'αυτό το λέω...
Πάντως το να λες τα κλασικά... είναι περισσότερο "άποψη.... για αυτούς που δεν έχουν γνώση" :D
SHOOTER045
05/01/2014, 09:04
Και μαυρα και αφορολογητα
Οπως στην ταινια με τον Σ ψαλτη<μαντεψε τι κανω τα βραδυα>
Την μερα ζητιανος το βραδυ ζεν πρεμιε
Εκτός αν ο πολίτης τους κερδίσει στο τάβλι...
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΥΧΕΤΑΙ.............
Νά μήν παίζουν οί πυροσβέστες τάβλι,θά ήταν πολύ άνώμαλος στήν ψυχή....!!!
Όσο λιγότερο τούς βλέπω στό δρόμο νά τρέχουν γιά φωτιές,άπεγκλωβισμούς
άπό άσανσέρ,μεγάλα τροχαία κ.λ.π......τόσο καλύτερα.
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΑΣ............νά παίζουν μόνο τάβλι...!!!
AUFGEBRACHT
05/01/2014, 09:31
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΥΧΕΤΑΙ.............
Νά μήν παίζουν οί πυροσβέστες τάβλι,θά ήταν πολύ άνώμαλος στήν ψυχή....!!!
Όσο λιγότερο τούς βλέπω στό δρόμο νά τρέχουν γιά φωτιές,άπεγκλωβισμούς
άπό άσανσέρ,μεγάλα τροχαία κ.λ.π......τόσο καλύτερα.
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΑΣ............νά παίζουν μόνο τάβλι...!!!
Και όχι μόνο αυτοί όμως...
kapetan amerika
05/01/2014, 11:01
Γνώμη μου είναι ότι κατάλαβε την υπερβολή του (για να μην το πω διαφορετικά) και απλά συνέχισε με υφάκι να σου τη λέει, αλλά χωρίς να το τραβήξει εκτός των ορίων του. Διαφορετικά αν ήθελε μπορούσε να σε γράψει για μη υπακοή σε σήμα να σταματήσεις και για καθρέφτες.
Γνώμη μου είναι ότι κατάλαβε την υπερβολή του (για να μην το πω διαφορετικά) και απλά συνέχισε με υφάκι να σου τη λέει, αλλά χωρίς να το τραβήξει εκτός των ορίων του. Διαφορετικά αν ήθελε μπορούσε να σε γράψει για μη υπακοή σε σήμα να σταματήσεις και για καθρέφτες.
Δεν ξερω τι καταλαβε ή τι σκεφτηκε, το μονο που καταλαβα ειναι οτι επιτελους πρεπει να βαλω καθρεφτες...:lol::lol:
Pan (dvs)
05/01/2014, 13:41
Δεν ξερω τι καταλαβε ή τι σκεφτηκε, το μονο που καταλαβα ειναι οτι επιτελους πρεπει να βαλω καθρεφτες...:lol::lol:
Αντε,μια ψυχη που ειναι να βγει....:D
Αντε,μια ψυχη που ειναι να βγει....:D
:lol::wave2:
Και όχι μόνο αυτοί όμως...
H ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ............ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΥΣ
Είναι ίδια μέ τών Ίαχωβάδων..............άλλά,
ύπάρχει ένα άλλά ,όλοι τούς άπεχθανόμαστε ,κανείς όμως δέν
είναι ίκανός νά μάς ύποδείξει πού βρίσκεται αύτή ή ίδανική πολιτεία
χωρίς όπλα καί πολέμους...!!
Συνεπώς άν μή τί άλλο έστω καί άπό οίκτο άξίζει λίγος σεβασμός
γι'αύτούς πού κάνουν τή βρώμικη δουλειά γιά νάμαστε έμείς έδώ τώρα
νά γράφουμε άφ'ύψηλού τίς παπαριές μας...!!!
H ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ............ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΥΣ
Είναι ίδια μέ τών Ίαχωβάδων..............άλλά,
ύπάρχει ένα άλλά ,όλοι τούς άπεχθανόμαστε ,κανείς όμως δέν
είναι ίκανός νά μάς ύποδείξει πού βρίσκεται αύτή ή ίδανική πολιτεία
χωρίς όπλα καί πολέμους...!!
Συνεπώς άν μή τί άλλο έστω καί άπό οίκτο άξίζει λίγος σεβασμός
γι'αύτούς πού κάνουν τή βρώμικη δουλειά γιά νάμαστε έμείς έδώ τώρα
νά γράφουμε άφ'ύψηλού τίς παπαριές μας...!!!
:beer::a10:
Κωστα εγω παραπονεθηκα για τη συμπεριφορα του και μονο! δεν υπηρχε περιπτωση να ανοιξω θρεντ και να κλαφτω αν ετρωγα κλιση και νομιζω με ξερεις καλυτερα...:wave2:
Για αυτο το ειπα και εγω..... ( και οχι για το θεμα της κλησης... Αλλα γιατι ειναι απαραιτητοι για την ασφαλεια σου..) ;)
:beer::beer:
"Εγώ δεν είμαι ρατσιστής κ. πρόεδρε, μόνο τους σκυλάραπες δεν γουστάρω"!!!
Αν και αποφεύγω να γράφω σε τέτοια θέματα..
Οι μπάτσοι είναι αυτό που είναι.
Οι καραβανάδες είναι αυτό που είναι.
Οι Δημ. Υπάλληλοι είναι αυτό που είναι.
Οι Ταρίφες είναι αυτό που είναι.
κλτ. κτλ.
Αλλά ποιοι είναι όλοι αυτοί? Μήπως είμαστε εμείς?
Πάρε έναν οποιοδήποτε και βάλε του στο κεφάλι αστυνομικό πηλήκιο και σε λίγο καιρό θα είναι μπάτσος.
Πάρε έναν βλάκα και ντύσε τον στα χακί, σε λίγο καιρό θα είναι καραβανάς.
Πάρε έναν Έλληνα και βάλε τον πίσω από ένα τιμόνι και θα έχεις έναν ταρίφα.
Τον άνθρωπο δεν τον αλλάζει η στολή. Το μόνο που κάνει είναι να του βγάζει τον πραγματικό του χαρακτήρα.
Είναι η νοοτροπία του σύγχρονου Έλληνα και όχι του μπάτσου. Του Έλληνα και όχι του καραβανά ή του Ταρίφα ή του ΔΥ.
Ο καραβανάς θα κάνει πράγματα που δεν πληρώνονται αλλά θα κάνει και πράγματα που άλλοι θα πλήρωναν για να τα κάνουν. Όλες οι δουλειές έχουν κάποια καλά, κάποια κακά και κάποια πολύ κακά. Δεν κάνουμε όλοι οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός που δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει την δουλειά του μπάτσου δεν είναι μπάτσος. Έχω γνωρίσει πολλούς που είναι, μόνο το πηλήκιο τους λείπει.
Όπως έχω γνωρίσει και εξαιρετικούς ανθρώπους στο στρατό.
Δεν είναι η στολή που χαρακτηρίζει τον 27χρονο που μιλάει με τουπέ 50 καρδιναλίων. Αυτός ήταν και πριν βάλει την στολή.
Εγώ λοιπόν θέλω το παιδί μου να μην γίνει μπάτσος αλλά αυτό είναι ανεξάρτητο απ' το αν θα βάλει πηλήκιο στο κεφάλι και θα καβαλάει μηχανή με σειρήνα.
Οι μπάτσοι είναι μπάτσοι. Τα golden boys είναι καλύτερα?
Υγ. Ούτε εγώ τους πάω τους μπάτσους και τους καραβανάδες αλλά αυτοί που σιχαίνομαι πραγματικά είναι οι παπάδες. Θυμάστε τις έγραψα στην αρχή? :lol:
SHOOTER045
07/01/2014, 01:49
στην black list φιλαρακι.....:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:
7gibernau
07/01/2014, 03:34
Αυτο το φορουμ κάποια μέρα θα ρίξει την κυβέρνηση....
Billymuse
07/01/2014, 05:27
Αυτο το φορουμ κάποια μέρα θα ρίξει την κυβέρνηση....
Βαλτε τον Γλαρο για προεδροοο
nicksior
07/01/2014, 06:53
Η εκτελεστική εξουσία είναι ο ένας από τους τρις πυλώνες της δημοκρατίας , μαζί με τους άλλους δυο , νομοθετική και δικαστική, συνθέτουν το δημοκρατικό πολίτευμα.
Δημοκρατίες υπάρχουν κακές , καλές , καλύτερες , μία καλή δημοκρατία έχει καλή αστυνομία , καλούς δικαστές και καλούς νομοθέτες , μία κακή χωλαίνει…
Καλές δημοκρατίες είναι όσες αποτελούνται από κοινωνικά σύνολα συνειδητοποιημένα και πολιτικά ώριμα που αντιλαμβάνονται πως το ατομικό συμφέρον προκύπτει μέσα από το συλλογικό .
Η δική μας δημοκρατία κατά γενική ομολογία δεν είναι από τις καλύτερες (ούτε όμως και από τις χειρότερες) μπορούμε να την σκοτώσουμε ή να την βελτιώσουμε , ελπίζω να συμφωνούμε στο δεύτερο , πως όμως θα γίνει αυτό όταν δάσκαλοι με 35χρονη διαδρομή διδάσκουν ότι τα «καλά» παιδιά δεν πρέπει να γίνουν αστυνομικοί ; Γίνεται καλή αστυνομία αποτελούμενη από «κακά» παιδιά ;
Θεωρώ απόψεις σαν αυτή , αναχρονιστικές για να μην γράψω διχαστικές , βρισκόμαστε στον εικοστό πρώτο αιώνα και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον διαφορετικό σαν ισότιμο συνομιλητή και όχι σαν αντίπαλο ή ακόμη χειρότερα σαν προς εξόντωση εχθρό.
Αυτά σαν βάση συζήτησης , γιατί με τα άπειρα παραδείγματα περί «καλών» και «κακών» μπάτσων μπαίνουμε σε ατέρμονη κουβέντα.
Συμφωνώντας με τον Daz η δημοκρατία που έχουμε είναι δικό μας είδωλο στον καθρέφτη ..
akis_trevor
07/01/2014, 07:52
αυτο που λεει ο daz (με το οποιο εννοειται πως συμφωνω),ειναι αυτο που λεμε οτι.....στην εξουσια και στα λεφτα βγαινει ο πραγματικος χαρακτηρας του ανθρωπου...
AristidisZ
07/01/2014, 08:15
Βαλτε τον Γλαρο για προεδροοο
ρε κάντε με πρωθυπουργό για μέρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
MG-KTiNoS
07/01/2014, 09:17
]Η εκτελεστική εξουσία είναι ο ένας από τους τρις πυλώνες της δημοκρατίας , μαζί με τους άλλους δυο , νομοθετική και δικαστική, συνθέτουν το δημοκρατικό πολίτευμα.[/B]
Δημοκρατίες υπάρχουν κακές , καλές , καλύτερες , μία καλή δημοκρατία έχει καλή αστυνομία , καλούς δικαστές και καλούς νομοθέτες , μία κακή χωλαίνει…
Καλές δημοκρατίες είναι όσες αποτελούνται από κοινωνικά σύνολα συνειδητοποιημένα και πολιτικά ώριμα που αντιλαμβάνονται πως το ατομικό συμφέρον προκύπτει μέσα από το συλλογικό .
Η δική μας δημοκρατία κατά γενική ομολογία δεν είναι από τις καλύτερες (ούτε όμως και από τις χειρότερες) μπορούμε να την σκοτώσουμε ή να την βελτιώσουμε , ελπίζω να συμφωνούμε στο δεύτερο , πως όμως θα γίνει αυτό όταν δάσκαλοι με 35χρονη διαδρομή διδάσκουν ότι τα «καλά» παιδιά δεν πρέπει να γίνουν αστυνομικοί ; Γίνεται καλή αστυνομία αποτελούμενη από «κακά» παιδιά ;
Θεωρώ απόψεις σαν αυτή , αναχρονιστικές για να μην γράψω διχαστικές , βρισκόμαστε στον εικοστό πρώτο αιώνα και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον διαφορετικό σαν ισότιμο συνομιλητή και όχι σαν αντίπαλο ή ακόμη χειρότερα σαν προς εξόντωση εχθρό.
Αυτά σαν βάση συζήτησης , γιατί με τα άπειρα παραδείγματα περί «καλών» και «κακών» μπάτσων μπαίνουμε σε ατέρμονη κουβέντα.
Συμφωνώντας με τον Daz η δημοκρατία που έχουμε είναι δικό μας είδωλο στον καθρέφτη ..
Εδώ όμως οι 3 εξουσίες είναι σαν την Αγ. Τριάδα. Πακέτο. 3 σε 1 κλπ
Άρα εκ των πραγμάτων Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει και δημοκρατία δε μπάνε πακέτο.
Μπορώ να σου πω ότι από εδώ πηγάζουν τα πιο πολλά προβλήματα μας.
Η διαφθρορά πχ.
Τώρα αφού το σύστημα δεν λειτουργεί, θα αλλάξει. Νομοτέλεια αυτό, το προς τα που θ αλλάξει
είναι το μεγάλο θέμα.
Πάει να πει αν θα γίνει πιο καλό μετά την αλλαγή ή χειρότερο.
Βασικό όμως είναι, αν θέλεις να δεις τη πατρίδα σου μια μέρα να σηκώνει κεφάλι
κατ αρχήν
να μη βαράς προσεχές
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΣΤΗ
(έλληνα ή ξένο)
υγ
κι όταν λέω πατρίδα δεν εννοώ φυσικά κάτι αόριστο.
Παρτίδα είναι οι άνθρωποι κατ αρχήν και η γη μετά
(άρα βλέπε και οικολογία)
nicksior
07/01/2014, 10:34
Εδώ όμως οι 3 εξουσίες είναι σαν την Αγ. Τριάδα. Πακέτο. 3 σε 1 κλπ
Άρα εκ των πραγμάτων Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει και δημοκρατία δε μπάνε πακέτο.
Μπορώ να σου πω ότι από εδώ πηγάζουν τα πιο πολλά προβλήματα μας.
Η διαφθρορά πχ.
Τώρα αφού το σύστημα δεν λειτουργεί, θα αλλάξει. Νομοτέλεια αυτό, το προς τα που θ αλλάξει
είναι το μεγάλο θέμα.
Πάει να πει αν θα γίνει πιο καλό μετά την αλλαγή ή χειρότερο.
Βασικό όμως είναι, αν θέλεις να δεις τη πατρίδα σου μια μέρα να σηκώνει κεφάλι
κατ αρχήν
να μη βαράς προσεχές
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΣΤΗ
(έλληνα ή ξένο)
υγ
κι όταν λέω πατρίδα δεν εννοώ φυσικά κάτι αόριστο.
Παρτίδα είναι οι άνθρωποι κατ αρχήν και η γη μετά
(άρα βλέπε και οικολογία)
Ας αλλάξει λοιπόν! Μακάρι!
Τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά στο ποιους στέλνουμε να μας εκπροσωπήσουν ...
Τώρα που το πελατειακό κράτος καταρρέει (?) και αποκαλύπτεται η σήψη , ας γίνει μάθημα σε όλους μας πως το προσωπικό «βόλεμα» σε βάρος του συνολικού , εδώ οδηγεί. Όσο περισσότεροι οι «καθαροί» τόσο ισχυρότερη και η απαίτηση για ριζικές αλλαγές.
Διαφορετικά Τι?
Βέβαια μόνο οι «αιθεροβάμονες» (τι λέξη κι αυτή) πιστεύουν ότι αυτό επιτυγχάνεται από τη μια μέρα στην άλλη .. Όμως κάπως πρέπει να ξεκινήσουμε.. Οι διαπιστώσεις είναι καλές αλλά όταν μένουμε μόνο σε αυτές απλά «ομφαλοσκοπούμε» (καλά σήμερα δεν παίζομαι). :bawl::wave2:
pipe_smoker
07/01/2014, 11:03
ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ!
Νομίζω πως πολλοί από εσάς έχετε μπερδέψει τις έννοιες "καλός" και "κακός" (λογικό εν μέρει γιατί είναι ιδιαιτέρως γενικές και προκαλούν μια σύγχυση η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε σύγχιση και μετά τρέχα γύρευεεεεε.....).
Τί πάει να πει καλός μπάτσος και τί πάει να πει κακός μπάτσος?
Όπως πολλοί έχουν δηλώσει, "ένα επάγγελμα είναι κι αυτό", "κάποιος πρέπει να το κάνει" κλπ κλπ κλπ.
Όπως όλα τα επαγγέλματα (ασχέτως αν κάποιος για το Χ Υ λόγο τα βαφτίσει λειτουργήματα και η Παναγιά μαζί μας βοήθειά μας, μεγάααααλη η χάρη της) έχουν μία περιγραφή θέσης εργασίας. Μία περιγραφή καθηκόντων. Ένα job description βρε αδερφέ.
Για να γλιτώνουμε από τα πολλά πολλά και τη χαρτούρα και τον κόπο αποστήθισης ολόκληρου κειμένου με επιμέρους λεπτομέρειες τού ποιά είναι τα καθήκοντα του φίλου μας αστυνομικού, it all sums up to the vow:)
Έχει την περιγραφή της θέσης εργασίας του, έχει τον κώδικα δεοντολογίας του (ασαφής όσο να πεις), έχει τί δεν έχει, αλλά στο φινάλε:
"Ορκίζομαι, να μα την Παναγία λέμε, να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους." Κάτι για αίματα και σημαίες λέει μετά.
"Να υπακούω στους ανωτέρους μου και να εκτελώ πρόθυμα τις διαταγές τους."
"Να εκπληρώ ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου και να διάγω γενικά ως πιστός και φιλότιμος αστυνομικός" και μη εισενέγκεις ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού αμήν.
Εν ολίγοις, υπακοή στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους, υπακοή στους ανωτέρους, και ένα λικεράκι στο τέλος για τη χώνεψη περί γενικής εκπλήρωσης καθηκόντων (τα οποία φυσικά τα ορίζουν το Σύνταγμα, οι νόμοι του κράτους, και οι ανώτεροι στους οποίους έχει ήδη ορκιστεί. Οπότε το ξαναπάμε άλλη μία έτσι για να το εμπεδώσουμε.)
Καλά μεχρι εδώωωωω....
Ας ξεχάσουμε το ρυπαρό παρελθόν (παρόν και μέλλον) της αστυνομίας κι ας κάνουμε focus στο παραπάνω.
Κάποιος αστυνομικός ο οποίος τηρεί κατά γράμμα αυτά στα οποία έχει ορκιστεί δεν μπορεί παρά να είναι ένας καλός (άριστος θα έλεγα) αστυνομικός. Όπως μία γραμματέας, ένας υπάλληλος γραφείου, ένας you name it εκπληρώνει τα καθήκοντά του τα οποία αναγράφονται στο job description το οποίο και υπέγραψε είναι αντιστοίχως μία καλή γραμματέας, ένας καλός υπάλληλος γραφείου κλπ.
Κάποιος αστυνομικός ο οποίος δεν τηρεί αυτά στα οποία έχει ορκιστεί δεν μπορεί παρά να είναι ένας κακός αστυνομικός. (αντιστοίχως πάνε και οι υπόλοιποι που προανέφερα)
Κοινώς, ο καλός αστυνομικός είναι αυτός που θα εκτελέσει σωστά και χωρίς κρίση (πρόθυμα) όποια διαταγή του δοθεί από τους ανωτέρους του. Αν του πουν "σταμάτα την περιπολία που κάνεις για να πιάσεις κλέφτες (κάτι το στάνταρ ας πούμε στα καθήκοντά του), κι έλα να δείρεις γερόντια (μία διαταγή από ανώτερο)" πρέπει να το κάνει. Αυτός θα είναι ένας εξαιρετικός αστυνομικός.
Ο κακός αστυνομικός είναι αυτός που είτε θα αρνηθεί να εκτελέσει κάποια διαταγή (να δείρει τα γερόντια πχ), είτε δε θα εκτελέσει σωστά κάποια διαταγή, είτε θα παραβεί κάποιο νόμο (μπορεί να τα τσεπώνει και να πουλάει προστασία), είτε δε θα εκτελεί σωστά τα καθήκοντά του (θα αφήνει φονιάδες της ασφάλτου σαν τη Ζάχη να κυκλοφορούν χωρίς καθρέφτες).
Νομίζω ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο καλού μπάτσου και κακού μπάτσου.
Εκεί που χαλάει η μαγιονέζα είναι στο μπάτσος με καλούς τρόπους ή μπάτσος με κακούς τρόπους.
Αυτός πχ που σταμάτησε τη Ζάχη ήταν ένας κακός μπάτσος (γιατί δεν την έγραψε για την παράβαση) αλλά είχε κακούς τρόπους.
Αν την έγραφε για την παράβαση (έχοντας το ίδιο ύφος), θα ήταν καλός μπάτσος αλλά με κακούς τρόπους.
Είναι σημαντικό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι άλλο να τρως χημικά από καλό μπάτσο που έχει καλούς τρόπους και στα ρίχνει σωστά κι ωραία κι άλλο από κανάν αγριάνθρωπο.
Όπως και να έχει βέβαια, το "καλοί ή κακοί τρόποι" είναι σχετικά υποκειμενικό μιας και το ζήτημα είναι να φας τα χημικά, το ξύλο, την κλήση κλπ.
Αυτό που κουβεντιάζουμε λοιπόν είναι για το εάν υπάρχουν μπάτσοι με καλούς ή κακούς τρόπους? Σαφώς και υπάρχουν.
Εάν υπάρχουν καλοί και κακοί μπάτσοι? Βεβαίως. (εκτενής ανάλυση απ'απάνου)
Και τέλος, εάν γίνεται ένας μπάτσος να είναι "καλός άνθρωπος" (που αυτό είναι και το θέμα κάθε φορά στο καλός vs κακός μπάτσος)?..........Όχι. Για να είναι "καλός άνθρωπος" πρέπει πρώτα να είναι "άνθρωπος". Με ελευθερία λόγου, πράξεων, αποφάσεων, κι όχι "όργανο εκτέλεσης διαταγών".
Όσο για το τί είναι, το περιγράφει το σύνθημα που "όλους" μας ενώνει....
Καλή μας μέρα:wave2:
Περί ρόλων (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1_%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82_%C F%84%CE%BF%CF%85_%CE%A3%CF%84%CE%AC%CE%BD%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BD%CF%84)..
nicksior
07/01/2014, 11:27
pipe_smoker
" κι έλα να δείρεις γερόντια (μία διαταγή από ανώτερο)" πρέπει να το κάνει. Αυτός θα είναι ένας εξαιρετικός αστυνομικός."
Οχι φίλε ..
Εσύ τα μπερδεύεις.
Τέτοια διαταγή αντιβαίνει στο σύνταγμα . Δεν πρέπει να δοθεί και αν δοθεί δεν πρέπει να εκτελεστεί._
nikos_abel
07/01/2014, 11:37
pipe_smoker
" κι έλα να δείρεις γερόντια (μία διαταγή από ανώτερο)" πρέπει να το κάνει. Αυτός θα είναι ένας εξαιρετικός αστυνομικός."
Οχι φίλε ..
Εσύ τα μπερδεύεις.
Τέτοια διαταγή αντιβαίνει στο σύνταγμα . Δεν πρέπει να δοθεί και αν δοθεί δεν πρέπει να εκτελεστεί._
Η εντολή δεν θα είναι "δείρε τα γερόντια" αλλά κάτι βαρύγδουπο όπως "καταστείλατε τη δεξιά πτέρυγα" που δεν αντιβαίνει επί λέξει το σύνταγμα. Στην οποία πτέρυγα όμως θα είναι τα γερόντια.
menelaos46
07/01/2014, 12:28
Η εκτελεστική εξουσία είναι ο ένας από τους τρις πυλώνες της δημοκρατίας , μαζί με τους άλλους δυο , νομοθετική και δικαστική, συνθέτουν το δημοκρατικό πολίτευμα.
Θα το ξαναγράψω κι εγώ λίγο διαφορετικά... βλέπουμε το είδωλό μας στον καθρέφτη και τρομάζουμε. Η ποιότητα των ανθρώπων της κοινωνίας μας είναι αυτή που κάνει τις αρχές να λειτουργούν έτσι και δυστυχώς οι άνθρωποι της κοινωνίας μας είμαστε εμείς εδώ που πατάμε τα κουμπάκια...
ρε κάντε με πρωθυπουργό για μέρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
και μετά τι; θα εξαφανίσεις τους γλάρους από την Ελληνική γη, να υποθέσω; :p
Καλή χρονιά σε όλους, το θέμα νομίζω έχει ξεχειλωθεί όσο δεν παίρνει
akis_trevor
07/01/2014, 15:14
χαζ<ευα κατι ασχετα βιντεο με μοτοσυκλετα στο τουμπ και εβγαλε κατι περι διας κλπ διπλα.ενα ηταν και αυτο.
http://www.youtube.com/watch?v=_Jk6pooNckI
στην black list φιλαρακι.....:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:
:a12::a22:
Κάποιοι το έχετε ψιλομπερδέψει με τις διαταγές κτλ. Και δεν έχετε άδικο! Κάπως έτσι σας τα έμαθαν στο στρατό έτσι απλά νομίζετε ότι είναι.
Δεν έχεις καμιά υποχρέωση να υπακούσεις όλες ανεξαιρέτως τις διαταγές. Δεν γίνεται ότι κατέβει στο κεφάλι του καθενός να το βαφτίζει διαταγή και οι από κάτω να το εκτελούν.
Όταν ο Αμερικάνος δίνει την διαταγή, "κάνε εκκαθάριση οικίας" έχει δώσει από πίσω 12 σελίδες με κανόνες εμπλοκής. Δεν θα μπει μέσα στο κτήριο ο κάθε καυλωμένος και θα αρχίσει να ρίχνει όπου νομίζει αυτός.
Η διαταγή "κάνε χρήση χημικών" είναι μια και μεταβιβάζεται απο πάνω προς τα κάτω. Μαζί με αυτή έρχονται και ένα κάρο προϋποθέσεις ώστε να γίνει αυτό. Τις προϋποθέσεις αυτές πρέπει να τα γνωρίζει και ο άμεσα εμπλεκόμενος και όχι μόνο αυτός που έχει την αρμοδιότητα να μεταβιβάσει την διαταγή προς τα κάτω. Αν δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις απλά δεν εκτελείς. Αν εκτελέσεις τότε δεν είσαι "καλός" μπάτσος αλλά "κακός". Αν τηρηθούν οι προϋποθέσεις τότε κανείς δεν θα κοπανήσει τα γεροντάκια γιατί κανένας δεν τον υποχρεώνει.
Αν η γενική διαταγή που δόθηκε (και μεταβιβάζεται προς τα κάτω τμηματικά) έχει παραθυράκια ώστε να αφήσει το περιθώριο ευελιξίας, το ίδιο περιθώριο έχει και ο τελικός αποδέκτης της διαταγής να κρίνει αν θα εκτελέσει ή όχι. Ή πως θα την εκτελέσει! Γιατί έτσι όπως δόθηκε έτσι θα μεταβιβαστεί.
Η διαταγή "καταστολή της πτέρυγας με τους γέροντες" δεν υποχρεώνει κανέναν να πάρει το γκλοπο και να κοπανάει γέροντες. Η διαταγή για να κοπανήσεις είναι "κάνε χρήση γκλοπ στην πτέρυγα με τα γεροντάκια" και κανείς δεν θα την δώσει. Οι διαταγές είναι ένας τρόπος μετάθεσης ευθυνών. Σύνηθες φαινόμενο στους κύκλους των ένστολων. Κανείς δεν αφήνει τον κώλο του ακάλυπτο.
Αυτός λοιπόν που κοπανάει γεροντάκια δεν το κάνει επειδή κάποιος τον διέταξε, να είστε σίγουροι γι' αυτό.
Αν καταλήξει κάποιος να κοπανάει γέροντες η να ρίχνει χημικά σε ηλικιωμένους με βάση κάποια διαταγή τότε εχουμε χούντα και δεν το έχουμε καταλάβει.
Γιατί δεν πέφτουν κεφάλια απ' την στιγμή που ούκ ολίγα κεφάλια έχουν ανοίξει στο σύνταγμα? (Απαγορεύεται να χτυπάς στο κεφάλι). Γιατί αλληλοκαλύπτουν τις μαλακίες που κάνουν. Και απ' την στιγμή που μπορούν και το κάνουν, το ξανα κάνουν.
Αυτός που κοπανάει γέροντες είναι μπάσταρδος δεν το κάνει επειδή τον διέταξαν. Και είναι μπάσταρδος όχι επειδή είναι μπάτσος αλλά επειδή έτσι έμαθε (τον μάθαμε) να είναι.
Γι' αυτό έχω κόψει τις μαλακίες να βρίζω τον κόσμο αριστερά και δεξιά και κοιτάω να γίνω εγώ καλύτερος και να κάνω τα παιδιά μου καλύτερους πολίτες. Μόνο έτσι θα έχουμε καλύτερους αστυνομικούς που δεν κοπανάνε γέροντες.
ΕΥΤΥΧΩΣ...............ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΡΧΩΝ
Καί άπέφυγα νά δώ τόν γιό μου στήν Τ.V. νά ρίχνει χημικά στόν πατέρα σου......
Έπειδή έγραψες γιά ΔΙΧΑΣΜΟ,θά σού πώ ότι προέρχομαι άπό μιά άριστερή οίκογένεια
πού τράβηξε τά πάνδεινα..........κι έγώ άπλά δέν μίσησα κανέναν ,ούτε καί ψήφισα ποτέ
Κ.Κ.Ε. άλλά είχα πάντα άριστερές θέσεις..!!
Έβγαλες καί λάθος συμπεράσματα άπό τά γραφόμενα μου....δέν πειράζει,ή δέν μπορείς,
ή δέν θέλεις..............έσύ ξέρεις.
menelaos46
07/01/2014, 19:29
χαζ<ευα κατι ασχετα βιντεο με μοτοσυκλετα στο τουμπ και εβγαλε κατι περι διας κλπ διπλα.ενα ηταν και αυτο.
http://www.youtube.com/watch?v=_Jk6pooNckI
Φίλε μου αυτό το βίντεο μπορεί να κρύβει δύο αλήθειες. Ο άνθρωπος που κάνει την περιγραφή λέει τη μία από τις δύο. Την άλλη την έχει ξεχάσει είτε εν αγνοία είτε θελλημένα...
akis_trevor
07/01/2014, 20:00
Φίλε μου αυτό το βίντεο μπορεί να κρύβει δύο αλήθειες. Ο άνθρωπος που κάνει την περιγραφή λέει τη μία από τις δύο. Την άλλη την έχει ξεχάσει είτε εν αγνοία είτε θελλημένα...
η οποια ειναι;
Joyrider
07/01/2014, 21:05
Ρε συ Τόλη αυτή η οξεία μπατσίτιδα που παθαίνει ένας άνθρωπος όταν βάλει πηλίκιο έχει γενετικό ή περιβαλλοντικό αίτιο; :lol:
Εγώ πάντως τα παιδιά μου δεν θα τα μάθω να είναι καλοί πολίτες που λες, αλλά ελεύθεροι άνθρωποι.
http://www.youtube.com/watch?v=fcAKxJjWrt8