View Full Version : γιορτινο μπλοκο...
λοιπον συνεβη πριν λιγα λεπτα κ πραγματικα δεν ξερω αν 8α πρεπει καλυτερα να μπει στα ανεκδοτα...
Γυρνωντας σπιτι λιγο πριν τη γεφυρα στην Κατεχακη ειμαι αριστερη λωριδα και πηγαινω νορμαλ..δεν εχει ιδιαιτερη κινηση και πισω μου ακουω σειρηνα ... γυρναω (δεν εχω καθρεφτες) βλεπω μπατσικο...σκεφτομαι ''ωχ ο χαρος βγηκε παγανια...ας φυγω απο μπροστα τους μην ενοχλω κιολας'' .... ανοιγω προσπερναω 3-4 αμαξια και βγαινω μπροστα και πιανω δεξια λωριδα...
Ξανα σειρηνα...κοιταω ερχονται διπλα μου και ο ενας ουρλιαζει ''ΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ''!!!! τους κανω νοημα οτι σταματω στη σταση που εχει με το που ανεβαινεις τη γεφυρα κοβωντας σταδιακα και πολυ ηρεμα ταχυτητα..Μου κανουν νοημα να σβησω...βγαινει ο ενας και τι μου λεει ρε παιδια?? '' Νομιζες οτι θα μας ξεφυγεις???'' Κοκαλο εγω...''οχι δεν καταλαβα οτι η σειρηνα ηταν για μενα, δεν μπορουσα εκεινη την ωρα να κανω δεξια αμεσως, και αρχικα δε μου κανατε κανενα νοημα να σταματησω...''
και αρχιζει ο θε'ι'κος έλεγχος ...
-Ανοιξε τσαντα
-...
-Αυτο τι ειναι?? ΜΑΧΑΙΡΙ????...α...ψαλιδακι (Το ψαλιδακι ΡΟΖ παιδικο...):rotflmao:
-ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????
-μικρα καμβαδακια
-ΤΙ???
-ΚαμβαΔΑΚΙΑ!
-(Κενο......):lol:
-Τα χαρτια σου...και βγαλε κρανος...
Κοιταει το μηχανακι απο δω...κοιταει απο κει...βλεπει το σηματακι ΚΤΕΟ και αρχιζει να το ξυνει με το νυχι..:lol: :rotflmao:
-Μην το ξανακανεις αυτο...
-Μα σας ειπα δεν καταλαβα οτι θελατε να σταματησω δεν μου εχει ξανατυχει να με σταματησουν εν κινησει
-Ναι ε???? δεν σου εχει ξανατυχει...
Φευγει το @ και μου λεει -Να βαλεις την πινακιδα σου σε πιο εμφανες σημειο...
(η πινακιδα ειναι στην ουρα ...)
Τεσπα μαλακιες ...
Τουλαχιστο γελασα με το υφος 10 καρδηναλίων που ειχαν, με το μπατσο που ειχε ΑΦΡΙΣΕΙ οταν δεν σταματησα (κι ας μην το εκανα επιτηδες) και για την απογοητευση που δεν καταφεραν να βρουν κατι για να με γραψουν...
Billymuse
29/12/2013, 22:32
Ρε τους γιδοβοσκούς πλάκα που έχουν όταν βαριούνται...Πάντως να το προσέξεις αυτο το θανατηφόρο ροζ όπλο τυχερός εισαι που δε σου άναψε καμια στο κεφάλι
επειδή ένιωσε απειλή ο..αστυνομικός.
Ρε τους γιδοβοσκούς πλάκα που έχουν όταν βαριούνται...Πάντως να το προσέξεις αυτο το θανατηφόρο ροζ όπλο τυχερός εισαι που δε σου άναψε καμια στο κεφάλι
επειδή ένιωσε απειλή ο..αστυνομικός.
δε λες που δεν ξεραθηκα στα γελια οταν μου ειπε ''νομιζες θα μας ξεφευγες''...αφου ειψα κοψει ταχυτητα ειχα πιασει και δεξια για να τους αφησω να περασουν...Οτι να' ναι λεμε.. :rolleyes:
ορισμενοι δυστυχως ειναι για πολλες φαπες. το μονο που τους αναγνωριζω ειναι η ελειψη εκπαιδευσης. με μερικα παιδια που εχω μιλησει τοχουν παραδεχτει περι εκπαιδευσης. εκει εξω δεν ξερεις τι σου ξημερωνει κι εχεις και την ελειψη εκπαιδευσης ηταν η χαρακτηριστικη ατακα ενος :(
τεσπα αυτο που εχει σημασια ειναι το να ειμαστε πληρεις εξαρτυσεως και χαρτιων. δεν φοβασαι τιποτα :)
Nα σ' πω: το ψαλιδομάχαιρο το κουβαλάς συνέχεια μαζί σ;;;;;;;;
που το καταλαβες; :confused:
:D
xaaaaaxaxax!!χτες δεν το ειχα!! :bawl:
taisteal
30/12/2013, 01:02
μαλακες μια ζωη....και μετα μαλακες με στολη...
[/SIZE]
για την απογοητευση που δεν καταφεραν να βρουν κατι για να με γραψουν...
Όντως Μαλάκες (με Μ) εύκολα θα σε έγραφαν για ελλιπή εξοπλισμό οχήματος αλλά είπαμε, Μαλάκες :bawl:
Καλή Χρονιά να έχεις και πάντα με Μαλάκες να μπλέκεις για....να μην μπλέξεις(!) :beer:
taisteal
30/12/2013, 02:02
δεν ειχες καθρεπτες?????τωρα το ειδα...κανονικα επρεπε να σε πανε αυτοφωρο,να σε βασανισουν και να σε πεταξουν στο μπουντρουμι...οπλοφορουσες κιολας????
στο αποσπασμα...
:a3:
Bradipous
30/12/2013, 02:15
Ο μλκς περασε το ψαλιδι για μαχαιρι που σκοτωνει, μπατσοι γουρουνια δολοφονοι. :a09:
:lol: τι να πω βρε παιδια! το αυτοκολλητο του ΚΤΕΟ γιατι το εξυνε?? μηπως νομιζε οτι τι?? ηταν ψευτικο?? μαγνητακι για το ψυγειο ενα πραγμα??:cry: Bowleno καλη χρονια κ σε σενα :beer:
devil's animal
30/12/2013, 08:18
http://www.youtube.com/watch?v=52-JTfxYmYI
http://www.youtube.com/watch?v=52-JTfxYmYI
:lol::lol::lol::rotflmao:
δεν εχω καθρεφτες
Γιατί, Ζαχούλα μας ...?? :D
βλεπει το σηματακι ΚΤΕΟ και αρχιζει να το ξυνει με το νυχι..
Του είπες ότι αν στο επόμενο μπλόκο σε γράψουν για "φθαρμένο σηματάκι" θα του βάλεις το νύχι στο αυτί του ..??
Γιατί, Ζαχούλα μας ...?? :D
Του είπες ότι αν στο επόμενο μπλόκο σε γράψουν για "φθαρμένο σηματάκι" θα του βάλεις το νύχι στο αυτί του ..??
δε βαζω καθρεφτες στο xrακι Oldman....ντροπηηηηη!!! εντουρο μοτο με καθρεφτες παει? δεν παει !!!! :blush: εδω οταν το πηρα ουτε κλειδαρια δεν ειχε..(αλλα νταξ...εβαλα..) :D
τι να του πω μωρε του @#@$$$ εδω μου ζητησε χαρτια τα αφηνω μπροστα του πανω στη σελα και τσαντιστηκε επειδη φυσαγα τη μυτη μου (δε φταιω εγω που τρεχει η μυτη ... με το κρυο ξερεις πως ειναι..) και μου τα ξαναζηταει φωναχτα για να του τα δωσω στο χερι!
Pan (dvs)
30/12/2013, 13:38
Σας γραφουνε,γκρινιαζεται.Δεν σας γραφουνε γκρινιαζεται.Αποφασιστε.;)
Θεωρω την ελλειψη καθρεφτη σοβαρο παραπτωμα.Εξισου σοβαρο παραπτωμα θεωρω και την ελλειψη τροπων απο την πλευρα αρκετων αστυνομικων.
Βαλε ομως κανεναν καθρεφτη πρωτα απ'ολα για το δικο σου καλο.
Σας γραφουνε,γκρινιαζεται.Δεν σας γραφουνε γκρινιαζεται.Αποφασιστε.;)
Θεωρω την ελλειψη καθρεφτη σοβαρο παραπτωμα.Εξισου σοβαρο παραπτωμα θεωρω και την ελλειψη τροπων απο την πλευρα αρκετων αστυνομικων.
Βαλε ομως κανεναν καθρεφτη πρωτα απ'ολα για το δικο σου καλο.
γιατι βρε παιδια??? μια χαρα ειμαι χωρις καθρεφτες...και στο κτμ παλι δεν ειχα αν θυμαμαι μετα εβαλα ενα, αλλα θελω να πω και σε παλιοτερα μηχανακια που ειχα καθρεφτες παλι γυρναγα κεφαλι....και το εχω συνηθισει...:(
εδιτ: δεν ειχε κανενα λογο να με γραψει... ημουν ευγενεστατη και μου φερθηκανε αγενεστατα ...οχι τυπικα οπως οφειλουν...αγενεστατα!
Pan (dvs)
30/12/2013, 13:46
γιατι βρε παιδια??? μια χαρα ειμαι χωρις καθρεφτες...και στο κτμ παλι δεν ειχα αν θυμαμαι μετα εβαλα ενα, αλλα θελω να πω και σε παλιοτερα μηχανακια που ειχα καθρεφτες παλι γυρναγα κεφαλι....και το εχω συνηθισει...:(
Εσυ οδηγας,εσυ αποφασιζεις.:beer:
Εσυ οδηγας,εσυ αποφασιζεις.:beer:
καλους δρομους να εχουμε :beer:
παλι γυρναγα κεφαλι....και το εχω συνηθισει...
Και γιατι ο Αρκούδος σε έλεγε "αγύριστο κεφαλι" ..???
SHOOTER045
30/12/2013, 14:12
Οτι μπορει να εψαχναν ενα ιδιο χωρις σφραγιδα κτεο δεν σου περασε απ το μυαλο?
Οι καθρεφτες ειναι υποχρρωτικοι οπως και η χρηση τους
Τωρα για τον τροπο εχεις ενα δικιο
Κανονικα απαιτεις να σου μιλανε στον πληθυντικο οτιδηποτε αλλο ειναι κατακριτεο και μεμπτο
pipe_smoker
30/12/2013, 14:13
-Αυτο τι ειναι?? ΜΑΧΑΙΡΙ????...α...ψαλιδακι (Το ψαλιδακι ΡΟΖ παιδικο...):rotflmao:
Αφού δε σου ζητήσανε να κόψεις τα νύχια σου παρουσία τους για να πειστούν κομπλέ είσαι.
Σε φίλο μου παραλίγο να καλέσουν την αντιτρομοκρατική γιατί πέρασαν το ηλεκτρονικό του τσιγάρο για πυροκροτητή:plaf:
Μόλις κατάφερε να τους ψιλοπείσει ότι δεν ανήκει στη συνομωσία πυλώνων της ΔΕΗ (copyright Τζιμάκος) του είπανε "Έτσι ε? Για κάπνισε λίγο να δούμε.":lol:
Αφού δε σου ζητήσανε να κόψεις τα νύχια σου παρουσία τους για να πειστούν κομπλέ είσαι.
Σε φίλο μου παραλίγο να καλέσουν την αντιτρομοκρατική γιατί πέρασαν το ηλεκτρονικό του τσιγάρο για πυροκροτητή:plaf:
Μόλις κατάφερε να τους ψιλοπείσει ότι δεν ανήκει στη συνομωσία πυλώνων της ΔΕΗ (copyright Τζιμάκος) του είπανε "Έτσι ε? Για κάπνισε λίγο να δούμε.":lol:
:bawl::bawl:
@ oldman...κατι παραπανω θα ξερει :p
@shooter ... εξηγησε μου αυτο που λες με τη σφραγιδα ... δεν μπορει να ελεγχθει απο το χαρτι ΚΤΕΟ που εδωσα???
τεσπα... το θεμα με τους καθρεφτες προεκυψε γιατι το μηχανακι ηταν για καθαρα χωματινη χρηση...επειτα μου κλεψανε το αλλο που ειχα και ετσι μου εμεινε αυτο για πολιτικό ... Αλλη ερωτηση...εφοσον εχει περασει ΚΤΕΟ εχουν δικαιωμα να με γραψουν για κατι τετοιο??? δηλ. για καθρεφτες???
AristidisZ
30/12/2013, 14:40
γιατί αν περάσεις ΚΤΕΟ σήμερα και αύριο τα ξηλώσεις όλα θα σε βρει κανείς ; ;)
γιατί αν περάσεις ΚΤΕΟ σήμερα και αύριο τα ξηλώσεις όλα θα σε βρει κανείς ; ;)
ουτως ή αλλως δε μου αναφερανε τιποτα για τους καθρεφτες .... :confused:
Billymuse
30/12/2013, 14:50
:bawl::bawl:
@ oldman...κατι παραπανω θα ξερει :p
@shooter ... εξηγησε μου αυτο που λες με τη σφραγιδα ... δεν μπορει να ελεγχθει απο το χαρτι ΚΤΕΟ που εδωσα???
τεσπα... το θεμα με τους καθρεφτες προεκυψε γιατι το μηχανακι ηταν για καθαρα χωματινη χρηση...επειτα μου κλεψανε το αλλο που ειχα και ετσι μου εμεινε αυτο για πολιτικό ... Αλλη ερωτηση...εφοσον εχει περασει ΚΤΕΟ εχουν δικαιωμα να με γραψουν για κατι τετοιο??? δηλ. για καθρεφτες???
ναι βρε φυσικά και θα σε γράψουν,αν και λεπτομέρειες το οτι κυκλοφορούν νταλίκες με τα λινά αντι για λάστιχα,αλλα θα προσέξουν οτι δν έχεις καθρέπτες
και όχι τον νταλικέρη που κάνει drift στον κηφισό
AristidisZ
30/12/2013, 14:51
ουτως ή αλλως δε μου αναφερανε τιποτα για τους καθρεφτες .... :confused:
τι να σου πούνε βρε, εμένα στον κολλητό μου με το XR400 τον βάζανε να κολλάει τη πινακίδα με ταινία
άσε που δε μπορούσαν 3 άνθρωποι να το βάλουν μπροστά :D
το τι σχέση έχει η διαδικασία του ΚΤΕΟ εν Ελλάδι με το αν ένα μηχανάκι είναι "road legal" προφανώς και αποτελεί κουβέντα άνευ νοήματος :beer:
Τωρα για τον τροπο εχεις ενα δικιο
Κανονικα απαιτεις να σου μιλανε στον πληθυντικο οτιδηποτε αλλο ειναι κατακριτεο και μεμπτο
εγώ μαζί σου αλλά,
μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ σε ποιό σημείο του Κώδικα Δεοντολογίας του Αστυνομικού αναφέρεται το παραπάνω που λες...? γιατί τον διάβασα όλο για προσωπική μου υπόθεση και δεν ορίζεται πουθενά το υποχρεωτικό του πληθυντικού ή δεν αναφέρεται πουθενά για το πως πρέπει να φέρεται με ευπρέπεια και σεβασμό στον πολίτη το αστυνομικό όργανο. Υπόψιν ο ΚΔΑ έχει θεσπιστεί και ενταχθεί στο λειτούργημα κατόπιν Προεδρικού Διατάγματος....
Αν και πολύ παλαιότερα, σε χουντικές ίσως εποχές το όργανο χαιρετούσε τον πολίτη κατά τον έλεγχο, και φυσικά μιλούσε στον πληθυντικό, τώρα σε εποχές άκρατης δημοκρατίας έχουμε φτάσει στο "σκάσε, γιατί θα σε χώσω μέσα"....
.............
:a28:
ξερεις εσυ το γιατι.
ξερεις εσυ το γιατι.
Χρόνια σε παρακαλάω να μου δείξεις κάτι...
(ενώ στον καραφλα με την μία...)
AristidisZ
30/12/2013, 14:54
ξερεις εσυ το γιατι.
:shrugs:
Χρόνια σε παρακαλάω να μου δείξεις κάτι...
(ενώ στον καραφλα με την μία...)
ε οχι να δειχνουμε και τα κατια μας!!! (αυλωνιτης κλοπυραιτ) :blush:
:shrugs:
για το πρωην ποστ #8
AristidisZ
30/12/2013, 15:02
για το πρωην ποστ #8
:bawl:
:beer:
για το πρωην ποστ #8
Ωραίος είσαι ρε μονοφαγά...ούτε να το βλεφαρίσουμε δεν προλάβαμε:bawl:
Ωραίος είσαι ρε μονοφαγά...ούτε να το βλεφαρίσουμε δεν προλάβαμε:bawl:
απλα τρολαρε ο κοπανος.
AristidisZ
30/12/2013, 17:14
απλα τρολαρε ο κοπανος.
πόσο το αγαπάω αυτό το παιδί
:a33:
Συγκεκριμενο "πραγμα" εψαχναν...
Οσον αφορα την συμπεριφορα,παντου υπαρχουν καλοι κ κακοι,τα ποσοστα διαφοροποιουνται:D
AUFGEBRACHT
30/12/2013, 19:59
Όταν είναι να κόψει κίνηση, ναι...
AUFGEBRACHT
30/12/2013, 20:01
:lol: τι να πω βρε παιδια! το αυτοκολλητο του ΚΤΕΟ γιατι το εξυνε??
Εκδοχή α) Όλη μέρα στα Everest είπε να ξύσει και κάτι άλλο
Εκδοχή β) Δεν έχει μάθει ακόμα ότι έχει καταργηθεί το Ξυστό και δεν πρόκειται να κερδίσει
Εκδοχή γ) Ακόνιζε τα νύχια του
Pan (dvs)
30/12/2013, 20:14
:lol: τι να πω βρε παιδια! το αυτοκολλητο του ΚΤΕΟ γιατι το εξυνε??
Μηπως φοβηθηκε οτι αν εξυνε κατι αλλο,θα τον παρεξηγουσες?
μπα..δε νομιζω να τον απασχολουσε ιδιαιτερα η γνωμη μου...:lol:
el_hymador
30/12/2013, 23:26
Ποσο πιο βλακες; Στην Εμμανουηλ Μπενακη σημερα το απογευμα ενα smart εχει παρκαρει καπως περιεργα και εμποδιζει λιγο (αλλα δεν κοβει εντελως) την κυκλοφορια...σταματαει περιπολικο στη μεση του δρομου και παιζει ολες τα i-tunes της σειρηνας... ιουουουου, γκεεεεεκ, ουι-ουι-ουι... αφου επαναλλαμβανει ολο το ρεπερτοριο 5-6 φορες εν ειδη warning, ξεπεζευει ο ενστολος που θυμιζε teenager βοσκο και κατι παει να γραψει, γυρναει πισω, ρωταει τον συνοδηγο, μετα μιλανε με το κεντρο για οδηγιες και τελικα μετα απο 5 εχουν συμπληρωσει την κληση και την βαζουν στο παρμπριζ του smart... εν τω μεταξυ απο πισω απο το περιπολικο ουρα τα αυτοκινητα κορνες, φασαρια χαμος... φανταζομαι θα του εκοψαν κληση για παρανομο παρκαρισμα και παρεμποδιση κυκλοφοριας :lol: Στο ΑΤ Εξαρχειων αραχτοι οι Δελταδες και ο ενας εβγαζε βενζινη απο ενα DR 125 (τετοια δεν εχουν ; ) με σωληνακι και υποπιεση μεθοδου ρουφαω και μετα φτυνω... εκεινο που με σοκαρε βεβαια ειναι οτι ειδα ΔΙΑΣ αραγμενους σε καφετερι - τυροπιτοτοστερι που δεν ηταν everest, αλλα ενα αλλο γενοσημο στεκι.. χαλασε ο κοσμος...
SHOOTER045
31/12/2013, 01:11
Ποσο πιο βλακες; Στην Εμμανουηλ Μπενακη σημερα το απογευμα ενα smart εχει παρκαρει καπως περιεργα και εμποδιζει λιγο (αλλα δεν κοβει εντελως) την κυκλοφορια...σταματαει περιπολικο στη μεση του δρομου και παιζει ολες τα i-tunes της σειρηνας... ιουουουου, γκεεεεεκ, ουι-ουι-ουι... αφου επαναλλαμβανει ολο το ρεπερτοριο 5-6 φορες εν ειδη warning, ξεπεζευει ο ενστολος που θυμιζε teenager βοσκο και κατι παει να γραψει, γυρναει πισω, ρωταει τον συνοδηγο, μετα μιλανε με το κεντρο για οδηγιες και τελικα μετα απο 5 εχουν συμπληρωσει την κληση και την βαζουν στο παρμπριζ του smart... εν τω μεταξυ απο πισω απο το περιπολικο ουρα τα αυτοκινητα κορνες, φασαρια χαμος... φανταζομαι θα του εκοψαν κληση για παρανομο παρκαρισμα και παρεμποδιση κυκλοφοριας :lol: Στο ΑΤ Εξαρχειων αραχτοι οι Δελταδες και ο ενας εβγαζε βενζινη απο ενα DR 125 (τετοια δεν εχουν ; ) με σωληνακι και υποπιεση μεθοδου ρουφαω και μετα φτυνω... εκεινο που με σοκαρε βεβαια ειναι οτι ειδα ΔΙΑΣ αραγμενους σε καφετερι - τυροπιτοτοστερι που δεν ηταν everest, αλλα ενα αλλο γενοσημο στεκι.. χαλασε ο κοσμος...
Ναι εκοψαν την κινηση για να χρρωσουν την παραβαση και να κοψουν κληση γιατι τα περιπολικα δεν εινσι ΚΙΤ να το στελνεις βολτα και να ξαναρχεται και αν αυτος που εμποδιζε σε ειχε κλεισει τωρα θα ελεγες και μπραβο
Ναι η Δ..Ε.Λ.Τ.Α εχουν dr αλλα ουτε εσενα σου περασε απ το μυαλο οτι εβγαζε βενζινη να την χρησιμοποιησουν αλλου σε αλλο μηχανακι γιατο προφανως το πρωτο χαλασε,και επρεπε το αλλο να κινηθει,τετοια τα ζω καθε μερα στο δικο μου ΤΑ φοραω μεταχειρα τακακια ξηλωμενα απο τρακαρισμενο γιατι δεμ υπηρχαν λ7 για καινουργια
Αλλα και αυτο δεν νοιαζει πολλους
Και τελος γιατι σας ξενιζει οτι ενστολοι πινουν καφε εξω?εκει τρωνε εκει πινουν
Εκει ειναι το πεδιο δρασης και δουλειας τους και καλα κανουν
Αν ντρεπεται κανεις να πιει καφε οπου θελει να φαει σαντουιτς κλπ το κανω και εγω και δεν ντρεπομαι αν ντρεπονται καποιοι ας κανουν απεργια πεινας η ας τρωνε ΜΟΝΟ στο σπιτι τους
Η προκαταληψη ορισμενων ξεπερναει την τρελλα ορισμενων που θελουν τις γυναικες τελειεες μαγειρισες στην κουζινα,μαναδεε και συζυγοι στο σπιτι και που..νες στο κρεβατι η καποιον αλλο που ηθελε υπαλληλους και υπηρετες ΑΟΡΑΤΟΥΣ((τσαουσεσκου)ετσι καποιοι μαλλον τους θελετε τους ενστολους να μην τους βλεπετε ποτε και πουθενα γιατι παθαινετε κατι,να ειναι αορατοι αλλα αν τους χρεαστειτε να ειναι σρ χρονο dt εκει ποθ θελετε
Δεν αντιλεγω οτι λογω συγκυριων και γεγονοτων ειμαστε στην μεση οι πολιτικοι μας εχουν για ασπιδα και ο λαος μας βριζει επειδη κανουμε απλα την δουλεια μας,αλλα και εμεις κομματι του λαου ειμαστε οχι της πολιτικης,πληρωνουμε φορους δοσεις ρευμα
Συναδελφοι αυτων που τα εξυναν(μπορει να ταν και οι ιδιοι)εβγαλαν στον τακο λαμογιο πρωην υπουργο πριν λιγες μερες οποτε σταματηστρ να ασχολειστε με το τι και που τρωνε πινουν και αφοδευουν οι ενστολοι
Μπορει να πληρωνουμε την ρετσινια της χουντας ακομα,να μας σπιλωσαν με την χ.α να εχουμε βρωμικους και τεμπελχαναδες
Αλλα δεν ειναι ολοι το ιδιο
Shooter δε νομιζω να απευθυνθηκε κανεις προσωπικα σε σενα ... επομενως δε χρειαζεται να τους υπερασπιζεσαι ...
SHOOTER045
31/12/2013, 01:56
Απαντησα γενικα σε αυτα που βλεπει αλλα δεν καταλαβαινει ο κοσμος
LogOutGoRide
31/12/2013, 08:39
κάποτε άκουγα όλα αυτά τα άσχημα για αυτούς και με πείραζε και προσπαθούσα να τους "υπερασπιστώ". "έλα μωρέ, εργαζόμενοι είναι και αυτοί και έχουν τα δικά τους". Μετά τους γνώρισα. Είναι άξεστοι, καράβλαχοι του κερατά και το κακό είναι πως οι νεώτεροι σε ηλικία είναι χειρότεροι απο τους παλιούς. Κακομαθημένα παλιόπαιδα, επιθεωρητές Κλουζώ.
Στα @@ μου που πίνουν καφέ και που τρώνε.
Καλή χρονιά
SHOOTER045
31/12/2013, 09:24
Καποτε ενας γνωστος- γειτονας-αλανι κλπ που ελεγε τα χιλια μυρια για ενστολους
Τον ειχα λοκαρει πως παραμιλουσε οταν με εβλεπε ειχε και ενα μηχανακι kaze r
Ε καποια στιγμη το σηκωσαν το καιζερ και ερχεται εμια μερα που πηγαινα στην δουλεια <ρε συ,ξερεις το καιζερ που ειχα,μου το εκλεψαν,εσεις γυρνατε πολυ κλο κλπ αν δεις μαθεις πες μου>
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ηθικη ικανοποιηση απο την μια να σε βριζουν και να γυρνανε το κεφαλι οταν περνας και απο την αλλη αν σε χρειαζονται σαν τις εκδιδομενες και σαν τα κοπροσκυλα με την ουρα στα σκελια ερχονται στα ποδια σου
Για την ιστορια το καιζερ βρεθηκε μετα απο λιγους μηνες και εγω του ειπα που ειναι να παει να το παρει,αν και ειχα μετακομισει δεν ξερω τι ελεγε-ειπε αλλα το βλεμα και η χεοραψια οταν πηγα και του ειπα ειναι εκει.μου εφταναν
Καλη χρονια σε ολους ανεξαιρετος
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
31/12/2013, 09:31
μαρεσε το 49. Μπραβο
LogOutGoRide
31/12/2013, 09:42
Καποτε ενας γνωστος- γειτονας-αλανι κλπ που ελεγε τα χιλια μυρια για ενστολους
Τον ειχα λοκαρει πως παραμιλουσε οταν με εβλεπε ειχε και ενα μηχανακι kaze r
Ε καποια στιγμη το σηκωσαν το καιζερ και ερχεται εμια μερα που πηγαινα στην δουλεια <ρε συ,ξερεις το καιζερ που ειχα,μου το εκλεψαν,εσεις γυρνατε πολυ κλο κλπ αν δεις μαθεις πες μου>
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ηθικη ικανοποιηση απο την μια να σε βριζουν και να γυρνανε το κεφαλι οταν περνας και απο την αλλη αν σε χρειαζονται σαν τις εκδιδομενες και σαν τα κοπροσκυλα με την ουρα στα σκελια ερχονται στα ποδια σου
Για την ιστορια το καιζερ βρεθηκε μετα απο λιγους μηνες και εγω του ειπα που ειναι να παει να το παρει,αν και ειχα μετακομισει δεν ξερω τι ελεγε-ειπε αλλα το βλεμα και η χεοραψια οταν πηγα και του ειπα ειναι εκει.μου εφταναν
Καλη χρονια σε ολους ανεξαιρετος
Είστε οι μοναδικοί εργαζόμενοι που όταν (και φυσικά όχι πάντα) κάνουν την δουλειά τους, πρέπει να τους δίνουμε συγχαρητήρια.
τέλος απο μένα, έχω καλύτερα πράγματα τα ασχοληθώ μέρα που είναι.
κάποτε άκουγα όλα αυτά τα άσχημα για αυτούς και με πείραζε και προσπαθούσα να τους "υπερασπιστώ". "έλα μωρέ, εργαζόμενοι είναι και αυτοί και έχουν τα δικά τους". Μετά τους γνώρισα. Είναι άξεστοι, καράβλαχοι του κερατά και το κακό είναι πως οι νεώτεροι σε ηλικία είναι χειρότεροι απο τους παλιούς. Κακομαθημένα παλιόπαιδα, επιθεωρητές Κλουζώ.
Καλή χρονιά
εχεις δικιο (αν και ποτε δεν τους υπερασπιστηκα) η συμπεριφορα τους ειναι που σε κανει να τους αντιπαθεις (και φυσικα οτι αντιπροσωπευουν αλλα δεν εχει νοημα να μπλεξουμε σε αυτη την κουβεντα)...και εχεις δικιο οτι οι νεοι ειναι χειροτεροι...Οι συγκεκριμένοι δεν πρεπει να ηταν πανω απο 27-28...Αυτο που με εκνευρισε ηταν οτι βρεθηκα σε σημειο να φοβαμαι να αντιμιλησω ή να παραπονεθω για τον τροπο που συμπεριφερθηκαν σκεπτομενη οτι θα μπλεξω χειροτερα...Και δεν ειναι και οτι πιο ωραιο να γκαριζει ο αλλος ή να σε ειρωνευεται λες και εισαι κανενα τσόλι...Απο πού κι ως πού??????
Μονο αν αλλαξει ο τροπος τους θα καταφερουν να τους συμπαθησει λιγο ο κοσμος ... Ας ειναι τυπικοι χωρις πολλα-πολλα δηλ. και ας κοψουν τα νταβατζιλικια ...
SHOOTER045
31/12/2013, 10:04
Πρωτος εγω κατακρινω τετοιες συμπεριφορες που ανεφερες
Δεν ειναι τα μπραβο για το αυτονοητο
Ειναι η υπερβαση που κανουν παρα πολλοι εξ ημων και δεν φαινεται ουτε χριροκροτειτΙ
nicksior
31/12/2013, 10:07
Κανονικά έπρεπε να "παίξει" :a31: καιι μια σωματική έρευνα.. :kiss: και φιλάκι στον αποχαιρετισμό...
Ελα μου όμως , που στερούνται φαντασίας!
:tooth:
Χρόνια πολλά σε όλους . Φιλιά στις αμαζόνες του φορουμ..
ειδατε?? ετσι κατευναζουν τα πνευματα σε ενα θρεντ! :lol::lol:
Χρονια πολλα και σε σενα nicksior!
nicksior
31/12/2013, 10:32
:a07:
SHOOTER045
31/12/2013, 10:37
ειδατε?? ετσι κατευναζουν τα πνευματα σε ενα θρεντ! :lol::lol:
Καλη χρονια και οτι επιθυμεις και σε σενα
Φιλακια δινω ΜΟΝΟ σε οσες οδηγανε μοτο
Τις υπολοιπες τις αποφευγω...
Bradipous
31/12/2013, 10:39
shooter εγω μαζι σου, ανεξαρτητως προσωπικων μου υποθεσεων απο οπου δεν εχω αποκομησει και τις καλυτερες εντυπωσεις σε καμια περιπτωση δεν θεωρω πως αυτο που κανετε ειναι κατι ευκολο, ειδικα κατι διας ζητα δελτα κ δεν ξερω κ γω ποιοι αλλοι που γυρνουν χειμωνα - καλοκαιρι πανω σε μια μηχανη. Αλλα με μια γρηγορη αναζητηση στον σωληνα ευκολα βρισκει καποιος βιντεο με ασχημη και αδικη συμπεριφορα ενστολων εις βαρος ανυπερασπιστων και πολλες φορες αθωων θυματων. Επιπλεον δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουν ακουστει διαφορα του τυπου "οι μπατσοι πωλουν ναρκωτικα" "οι μπατσοι υποκινουν τις διαδηλωσεις και τα επισοδια" "οι μπατσοι συνεργαζοντε με τη ΧΑ" και αλλα παρομοια που ειτε λιγο ειτε πολυ εχουν μια δοση αληθειας, φυσικα και δεν αναφεροντε σε ολους τους ενστολους κλπ κλπ...
Θα μου πεις, με μολις ενα χρονο εκπαιδευσης τους βγαζουν πλεον στους δρομους στελνοντας τους σε εξαρχεια και αλλες παρομοιες περιοχες και καλουντε να αντιμετωπισουν απο τον εκαστοτε απινακιδωτο υπουργο μεχρι το τελευταιο βαπορακι.
Θα σου πω οτι θα πρεπει να μπορει να "κοβει φατσες" και να μπορει να ξεχωριζει καταστασεις και προσωπα γιατι δεν χαιρουν ολοι ιδιας αντιμετωπισης. Δυστυχως ή ευτυχως το βιντεο στο ποστ 13 του διαβολου της ταζμανιας μπορει να ειναι υπερβολικο αλλα κρυβει και αυτο μια δοση αληθειας.
Επισης θα συμφωνησω με το ποστ 51 διοτι πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος ο οποιος εκανε αυτο που ειναι καθηκον του να κανει πρεπει να βραβευθει. Δεν μιλαω για καποιου ειδους αποστολη, εξαρθρωση σπειρας ξεσκεπασμα κυκλωματων οπου χρειαζετε ενα πλανο, ενας συντονισμος, χρονος και δεν ξερω κ γω τι αλλο, αλλα για καθημερινα πραγματα καλη ωρα το προσφατο συμβαν με το οποιο μας ζαλισαν ενα 10ημερο.
Αντε και καλη χρονια να εχουμε!
εγώ μαζί σου αλλά,
μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ σε ποιό σημείο του Κώδικα Δεοντολογίας του Αστυνομικού αναφέρεται το παραπάνω που λες...? γιατί τον διάβασα όλο για προσωπική μου υπόθεση και δεν ορίζεται πουθενά το υποχρεωτικό του πληθυντικού ή δεν αναφέρεται πουθενά για το πως πρέπει να φέρεται με ευπρέπεια και σεβασμό στον πολίτη το αστυνομικό όργανο. Υπόψιν ο ΚΔΑ έχει θεσπιστεί και ενταχθεί στο λειτούργημα κατόπιν Προεδρικού Διατάγματος....
Αν και πολύ παλαιότερα, σε χουντικές ίσως εποχές το όργανο χαιρετούσε τον πολίτη κατά τον έλεγχο, και φυσικά μιλούσε στον πληθυντικό, τώρα σε εποχές άκρατης δημοκρατίας έχουμε φτάσει στο "σκάσε, γιατί θα σε χώσω μέσα"....
εμένα πάντως κανείς δεν μου απάντησε....
που ορίζεται ότι το όργανο πρέπει να μιλάει στον πληθυντικό με ευγένεια προς τον πολίτη.....????
SHOOTER045
31/12/2013, 13:12
Στον εν γενη κωδικα δεοντολογιας/συμπεριφορας
Συμπεριφορα παρασταση λεγεται
Bily καποιοι που περασαν 40 κυματα και θελανε και αγαπανε οτι κανουν
Δεν ειναι το ιδιο με καποιους που τους φυτεψανε και τους ντυσανε αστυνομικους η εγιναν λογω εξασφαλισης μισθου
Η ευγενεια απο την αλλη δεν διδασκεται δεν ειναι υποχρεωτικη αλλα η την εχεις η οχι
Καλή χρονιά
Αξεστοι, καραβλαχοι κτλ κτλ υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα .....
Μην τα ισοπεδωνεις ολα.
Α, και οι νεωτεροι ειναι καλυτεροι απο τους παλιους.
:wave2:
Pan (dvs)
31/12/2013, 13:56
Αξεστοι, καραβλαχοι κτλ κτλ υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα .....
Μην τα ισοπεδωνεις ολα.
Α, και οι νεωτεροι ειναι καλυτεροι απο τους παλιους.
Εχουμε μια ταση να τα κανουμε ολα ισιωμα,παρα του οτι στους περισσοτερους αρεσουνε τα στροφιλικια.
SHOOTER045
31/12/2013, 13:59
Και αυτο σηκωνει κουβεντα(παλιοι vs νεοι)αλλα αστο για του χρονου...
Εγω παντως δεν θα πεσω στην παγιδα να κρινω το καθε "οργανο" συμφωνα με το δικο μου συστημα αξιων γιατι το επιχειρημα
"αφου στο τελος σε μας θα ερθεις να σε βοηθησουμε" ειναι αχτυπητο και τα γαμαει ολα ναουμ, - αν και εν μερει δικαιολογημενο και το κατανοω απο την πλευρα τους - .
Εγω λοιπον τα παληκαρια θα τα κρινω συμφωνα με το δικο τους συστημα αξιων που λενε οτι εχουν -οπως και ολους τους ανθρωπους ανεξαρτητου ιδιοτητας και επαγγελματος- για να δουμε αν η ευγενεια η καλωσυνη
και η ανιδιοτελεια τους και εν γενει η οποια ηθικη τους, θα τους κανει να τα βροντηξουνε -αντρικεια και οχι να κανουν τους μαλακες- οταν θα λαβουν διαταγας να κανουν κατι που αντιτιθεται σε αυτο το συστημα αξιων τους.
Καλα κρασια.
Υπο αυτη την αποψη ολοι υποκριτες ειμαστε στην τελικη και πουταναρες γιατι ετσι ειναι η φαση που ζουμε αλλα οχι να κανουμε και τους μαλακες η ακομα χειροτερο τους αθωους.
Καλη χρονια (λεμε τωρα) .
35 χρόνια στους δρόμους, μόνο μιά φορά έτυχα άσχημης μεταχείρησης.............
Από ένα ΓΙΔΙ..... Τις υπόλοιπες 20-30-40 φορές, ήταν πάντα τυπικότατοι, είτε ήταν
τρχονόμοι είτε ασφάλεια ή ΕΚΑΜ. Και υπ' όψιν, ότι κυκλοφόραγα σχεδόν πάντα,
προκλητικά οχήματα.......αλλά νόμιμα τα πάντα......
Τώρα που παντρεύτηκα, νοικοκυρεύτηκα, έγινα μπαμπάς δεν με σταματάνε καν.......
SHOOTER045
31/12/2013, 16:25
Αυτο και τελος για φετος
Στον ορκο μας ορκιζεσαι στο συνταγμα και εναντια σε καθε εχθρο εσωτερικο και εξωτερικο
Ο νοων νοειτω...
Καλη χρονια
menelaos46
31/12/2013, 18:33
35 χρόνια στους δρόμους, μόνο μιά φορά έτυχα άσχημης μεταχείρησης.............
Από ένα ΓΙΔΙ..... Τις υπόλοιπες 20-30-40 φορές, ήταν πάντα τυπικότατοι, είτε ήταν
τρχονόμοι είτε ασφάλεια ή ΕΚΑΜ. Και υπ' όψιν, ότι κυκλοφόραγα σχεδόν πάντα,
προκλητικά οχήματα.......αλλά νόμιμα τα πάντα......
Τώρα που παντρεύτηκα, νοικοκυρεύτηκα, έγινα μπαμπάς δεν με σταματάνε καν.......
Αποκλείεται... μάλλον κανένας μπάτσος θα είσαι κι εσύ... :smokin:
nicksior
31/12/2013, 19:10
Αυτο και τελος για φετος
Στον ορκο μας ορκιζεσαι στο συνταγμα και εναντια σε καθε εχθρο εσωτερικο και εξωτερικο
Ο νοων νοειτω...
Καλη χρονια
Ορκος μόνο στο σύνταγμα θα ήταν αρκετός..
Γιατί τους "ἑχθρούς" καμιά φορά τους ορίζουμε αυθαίρετα.
Τες-πα
Σκατοδουλειά είναι αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει.
Πολλά χρόνια στο κουρμπέτι κι εγώ , ποτέ δεν είχα πρόβλημα , ούτε καν συμπεριφοράς..
Τους τροχαίους ειδικά έχω λόγους να τους συμπαθώ , όσες φορές τους χρειάστηκα με βοήθησαν , χώρια τις συνθήκες που δουλεύουν..
Μια φορά πριν χρόνια στο δρόμο του Μεσολογγίου με σταμάτησαν..
-Αδελφέ κανα τσιγάρο σου περισσεύει ?
-Τρις ώρες είμαστε στημένοι στο κρύο γιατί θα περάσει η @#@#$@ και ξεμείναμε..
bros400pgm
31/12/2013, 19:14
Eαν οι μπατσοι ηξεραν τι εστι συνταγμα, θα εγραφαν στα παπαρια τους τις εντολες καθε χαίβανιου. Αρα μονο σε εντολες ξερουν να ορκιζονται.:wave2:
ps. Σαφως δεν παει για ολους, αλλα σε ενα ποσοστο εξ' αυτων.
nicksior
31/12/2013, 19:19
Βέβαια τα χρήματα που έχω πληρώσει σε πρόστιμα (όχι άδικα) θα έφταναν για την αγορά μιας "μικρής πολυκατοικίας" :lol:
Κι αυτό καλό ήταν... Για σκέψου τι φορολογία θα είχα σήμερα..:cry:
Που με κατάλαβες ρε πστη μου
:priest::priest:
Σε διαβεβαιώ, πως ΟΧΙ... οδηγώ κι εγώ 30 τόσα χρόνια μΕχανάκια με έχουν σταματήσει ΠΟΛΛΕΣ φορές μα ΠΟΛΛΕΣ φορές ακόμα και την εποχή που δεν είχα καν διπλωμα, ασφάλεια (τι να την κάνω χωρίς δίπλωμα; ) δεν μου έχουν φερθεί ποτέ άσχημα, ίσα ίσα, οι παραινέσεις τους για το δίπλωμα ήταν που με έκαναν να το βγάλω πριν 24 χρόνια...
Είναι αυτό που είπε ο shooter, είναι στον άνθρωπο, στον χαρακτήρα του, τίποτα άλλο.
Τέτοιους βλέπεις παντού, σε όλα τα επαγγέλματα και σε όλους τους χώρους.
Καλή Χρονιά σε όλους, να είμαστε ασφαλείς να επιστρέφουμε κάθε βράδυ αρτιμελείς στα σπίτια μας και στους δικούς μας.
Όλα τα άλλα είναι για το καφενείο....
SHOOTER045
02/01/2014, 02:00
Εγω παντως δεν θα πεσω στην παγιδα να κρινω το καθε "οργανο" συμφωνα με το δικο μου συστημα αξιων γιατι το επιχειρημα
"αφου στο τελος σε μας θα ερθεις να σε βοηθησουμε" ειναι αχτυπητο και τα γαμαει ολα ναουμ, - αν και εν μερει δικαιολογημενο και το κατανοω απο την πλευρα τους - .
Εγω λοιπον τα παληκαρια θα τα κρινω συμφωνα με το δικο τους συστημα αξιων που λενε οτι εχουν -οπως και ολους τους ανθρωπους ανεξαρτητου ιδιοτητας και επαγγελματος- για να δουμε αν η ευγενεια η καλωσυνη
και η ανιδιοτελεια τους και εν γενει η οποια ηθικη τους, θα τους κανει να τα βροντηξουνε -αντρικεια και οχι να κανουν τους μαλακες- οταν θα λαβουν διαταγας να κανουν κατι που αντιτιθεται σε αυτο το συστημα αξιων τους.
Καλα κρασια.
Υπο αυτη την αποψη ολοι υποκριτες ειμαστε στην τελικη και πουταναρες γιατι ετσι ειναι η φαση που ζουμε αλλα οχι να κανουμε και τους μαλακες η ακομα χειροτερο τους αθωους.
Καλη χρονια (λεμε τωρα) .
Ηθικος και ανιδιοτελης δεν σημαινει οτι πρεπει να τα βροντηξεις επειδη κατι παει στραβα
Ειδικα αν εχεις φσμιλια πισω σου γιατι απο επαναστασεις του καναπε και επαναστατες του πι-σι με φρουδες ελπιδες και λογια μπουχτισαμε
ομμμμμμμμμμμ......
Όπως όλοι(?) καταλαβαίνουμε , μια «δουλειά» που της έχει δοθεί το δικαιωμα να αφαιρεί τα δυο μεγαλύτερα αγαθά του ανθρώπου , την ελευθερία και την ζωή , και να ασκεί την μοναδική «νόμιμη βία» όπου εκείνη κρίνει , δεν είναι ακριβώς άλλη μια «δουλειά» αλλά μια πολύ ισχυρή εξουσία….
Για τον λόγο αυτό , όσοι κατέχουν αυτή την εξουσία θα πρέπει να συμπεριφέρονται τουλάχιστον Α-Ψ-Ο-Γ-Α… οτιδήποτε λιγότερο από το Α-Ψ-Ο-Γ-Α θα είναι κατακριτέο και (θα έπρεπε να είναι και ) παράνομο…
Με λιγα λόγια ,ολοι άνθρωποι είμαστε αλλά όσοι είναι ανεκπαίδευτοι , καουμπόηδες , ταγάρια , στοκοι , δικαστές ντρεντ , νευρικοι,τσακωμένοι με την γκόμενα-γκομενο κ.λ.π. θα πρέπει να μην έχουν καμία εξουσία επάνω σε άλλους ανθρώπους…
(αν θα πρέπει να υπάρχει εξουσία ανθρώπου σε άνθρωπο είναι μια άλλη κουβέντα που μην την πιάσουμε τώρα)
nikos_abel
02/01/2014, 09:06
Να τη πιάσουμε; Μπα, καλά λες, να μη τη πιάσουμε ποτέ λέω εγώ, γιατί εκεί να δεις τι ομορφιές θα γραφτούνε και τι "φίλοι" θα μακώσουνε.
pipe_smoker
02/01/2014, 10:09
ομμμμμμμμμμμ......
Όπως όλοι(?) καταλαβαίνουμε , μια «δουλειά» που της έχει δοθεί το δικαιωμα να αφαιρεί τα δυο μεγαλύτερα αγαθά του ανθρώπου , την ελευθερία και την ζωή , και να ασκεί την μοναδική «νόμιμη βία» όπου εκείνη κρίνει , δεν είναι ακριβώς άλλη μια «δουλειά» αλλά μια πολύ ισχυρή εξουσία….
Για τον λόγο αυτό , όσοι κατέχουν αυτή την εξουσία θα πρέπει να συμπεριφέρονται τουλάχιστον Α-Ψ-Ο-Γ-Α… οτιδήποτε λιγότερο από το Α-Ψ-Ο-Γ-Α θα είναι κατακριτέο και (θα έπρεπε να είναι και ) παράνομο…
Με λιγα λόγια ,ολοι άνθρωποι είμαστε αλλά όσοι είναι ανεκπαίδευτοι , καουμπόηδες , ταγάρια , στοκοι , δικαστές ντρεντ , νευρικοι,τσακωμένοι με την γκόμενα-γκομενο κ.λ.π. θα πρέπει να μην έχουν καμία εξουσία επάνω σε άλλους ανθρώπους…
(αν θα πρέπει να υπάρχει εξουσία ανθρώπου σε άνθρωπο είναι μια άλλη κουβέντα που μην την πιάσουμε τώρα)
:a23::a23::a23:
Ηθικος και ανιδιοτελης δεν σημαινει οτι πρεπει να τα βροντηξεις επειδη κατι παει στραβα
Ειδικα αν εχεις φσμιλια πισω σου γιατι απο επαναστασεις του καναπε και επαναστατες του πι-σι με φρουδες ελπιδες και λογια μπουχτισαμε
Ευχαριστω για τα σχολια.Ευτυχως δεν ειμαι επαναστατης του πληκτρολογιου,διοτι σπανια το χρησιμοποιω για να γραψω μανιφεστα,και επισης ο καναπες μου ειναι καπως αβολος,το ΙΚΕΑ ειχε και καλυτερους αλλα ηταν πιο ακριβοι.
Αφου επελεξες βολικα να προσπερασεις αυτο που σου εγραψα πιο πριν σχετικα με το ποσο πουλημενοι ειμαστε ΟΛΟΙ σε αυτο τον κοσμο και απλα ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ τον βαθμο στον οποιο θα ειμαστε, αποφασισες να συνεχισεις αυτη την κουβεντα με
ψυχολογια κινητρων για τι και ποιος ταχα μου ειμαι και τι κρυβεται απο πισω.
Ας ειναι.Δεν περιμενω και πολλα απο ανθρωπους που ορκιζονται σε συνταγματα απο την μια και σε μπαμπουλες απο την αλλη περι εσωτερικων και εξωτερικων εχθρων,διοτι ειναι ολοφανερο οτι απο την αρχη
δεν υπαρχει και καμια σοβαρη ηθικη to begin with.Η υποκρισια ομως των ενστολων με ενοχλει.Οποτε αυτα τα αθωα "για την φαμελια μας τα κανουμε και μην μας κρινεις" μπορεις να τα πεις σε καποιον που δηλωνει επαναστατης.Ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνειτε σε περισσοτερα απ'οσα νομιζετε και οι δυο.
SHOOTER045
02/01/2014, 10:46
ομμμμμμμμμμμ......
Συμφωνω και συντασομαι μαζι σου
Δυστηχως τα ασχημα προσωπα και γεγονοτα και τα εν γενη ταγαρια επισκιαζουν καθε αλλη ενεργεια
Δυστηχως υπαρχουν και αυτα
Ελπιζω τα περι dredd να μην τα εγραψες για μενα και το αβαταρ μου
SHOOTER045
02/01/2014, 10:55
Ευχαριστω για τα σχολια.Ευτυχως δεν ειμαι επαναστατης του πληκτρολογιου,διοτι σπανια το χρησιμοποιω για να γραψω μανιφεστα,και επισης ο καναπες μου ειναι καπως αβολος,το ΙΚΕΑ ειχε και καλυτερους αλλα ηταν πιο ακριβοι.
Αφου επελεξες βολικα να προσπερασεις αυτο που σου εγραψα πιο πριν σχετικα με το ποσο πουλημενοι ειμαστε ΟΛΟΙ σε αυτο τον κοσμο και απλα ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ τον βαθμο στον οποιο θα ειμαστε, αποφασισες να συνεχισεις αυτη την κουβεντα με
ψυχολογια κινητρων για τι και ποιος ταχα μου ειμαι και τι κρυβεται απο πισω.
Ας ειναι.Δεν περιμενω και πολλα απο ανθρωπους που ορκιζονται σε συνταγματα απο την μια και σε μπαμπουλες απο την αλλη περι εσωτερικων και εξωτερικων εχθρων,διοτι ειναι ολοφανερο οτι απο την αρχη
δεν υπαρχει και καμια σοβαρη ηθικη to begin with.Η υποκρισια ομως των ενστολων με ενοχλει.Οποτε αυτα τα αθωα "για την φαμελια μας τα κανουμε και μην μας κρινεις" μπορεις να τα πεις σε καποιον που δηλωνει επαναστατης.Ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνειτε σε περισσοτερα απ'οσα νομιζετε και οι δυο.
Δεν ειμαστε σε ολους αρεστει
Δεν μπορουμε να τα εχουμε με ολους καλα
Συμφωνω οτι εν μεσω<διαταγων>γινονται αδικιες
Αλλα δεν μπορουμε να το αλλαξουμε<εμεις>αυτο
Εγινε, ευχαριστω, τσεκ, ροτζερ δατ. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ελπιζω τα περι dredd να μην τα εγραψες για μενα και το αβαταρ μου
Ελπίζω να μην τον έχεις σαν πρότυπο «αστυνομικού»…;)
Ελπίζω να μην τον έχεις σαν πρότυπο «αστυνομικού»…;)
Και γιατί όχι; έχεις διαβάσει τις ιστορίες του;
Και γιατί όχι; έχεις διαβάσει τις ιστορίες του;
ναι ,μου αρεσουν τα κομικς γενικοτερα....
ελπιζω να μην εχουν αντικαταστησει το συνταγμα (ή το συνταγμα να ειχει γινει ενα απ αυτα)
KAWAMANRIDER
02/01/2014, 11:52
να ευχηθω & εγω καλη χρονια σε ολους
& να πω οτι ειδικα απο τροχαιους εχω ειχα την καλυτερη συμπεριφορα μεχρι τωρα , αλλα & εγω παντα τους ξεκιναγα
με καλη διαθεση & καλαμπουρι
& ειδικα σε εθνικη οδο σε ασχημες καιρικες συνθηκες πολλοι υπερεβαλαν εαυτο για να βοηθησουν τον κοσμο
οπως επισης εχω μαζεψει απειρες μπατσες ξεβρακωματα & αλλα στην γαδα & σε τμηματα & στον δρομο για την συμμετοχη μου σε πορειες ή απλα επειδη τριγυρναγα σε "περιεργα" κατα την αποψη τους μερη , χωρις
να εχω κανει κατι παρανομο , αλλα ηξερα οτι πιθανως θα συμβει αυτο γιατι οι δυναμεις καταστολης γι ' αυτο τον λογο υπαρχουν , για να προστατευουν την εκαστοτε εξουσια με "προειδοποιητικη" βια πολλες φορες
δεν θα αδικησω ομως τον σουτερ που τον τιμα το γεγονος οτι συμμετεχει στο φορουμ ως μελος μοτοσυκλετιστης & εχει το θαρρος να ποσταρει & να συζητα σε τετοιους ειδους θεματα & εχοντας γνωστοποιησει την ιδιοτητα του που πιθανον να τον κανει στοχο για τα αναθεματα & τις κατηγοριες για ενα ολοκληρο σωμα ενστολων που εκπροσωπει
βεβαια θα ηθελα σε καποια ιστορικη στιγμη οι αστυνομικοι να κανουν την υπερβαση & για μια φορα να παρακουσουν τις εντολες καταστολης & να συνταχθουν με τον υπολοιπο λαο ή απλα να μην παρεμποδισουν τις δικαιες εκδηλωσεις αγανακτισης των πολιτων
θα συμφωνησω με τον σουτερ οτι δυστυχως οι αστυνομικοι δεν μπορουν να αλλαξουν το κατεστημενο & το συστημα ακομα & αν αυριο υπεβαλαν παραιτηση ολοι , γιατι πολυ απλα οι πολιτες & κατ' επεκταση ψηφοφοροι - τουλαχιστον στο καθεστως που εχουμε μεχρι σημερα - διοριζουν τους πολιτικους προισταμενους των αστυνομικων με την ψηφο τους & αυτοι επιλεγουν καθε φορα ποια αστυνομια θα τους προστατευει , τοσα χρονια δηλαδη ολοι βριζουν την αστυνομια αλλα μια χαρα ψηφιζουνε τα τσογλανια που βαζουνε μπροστα τους ασπιδα τους αστυνομικους & οταν μαζεψουνε τα ματ κανενα πιτσιρικα σε καμμια πορεια οι "καθωςπρεπει" πολιτες αρχιζουν τα γνωστα : - το κωλοπαιδο καλα του κανουνε να φαει & καμμια μπατσα να στρωσει , οι "δημοκρατικοι" πολιτες της χωρας βριζουν τους "κακους" αστυνομικους ή επαινουν τους "καλους" αστυνομικους αναλογα προς το ιδιωτικο τους συμφερον
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΚΟΣΜΟ............ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ
Δέν θά έστελνα ποτέ τό παιδί νά γίνει μπάτσος όση άνάγκη καί νά είχαμε.
Θά προτιμούσα νά μαζεύει άπό τούς κάδους τών σκουπιδιών τροφή.
Δέν μπορώ νά διανοηθώ ότι τό παιδί μου θά στεκόταν άπέναντι σέ γέροντες ,
άνήμπορους,άδύναμους,άδικημένους,άνεργους κ.λ.π....κ.λ.π....καί θά έστρεφε
στά μούτρα τους μιά μπουκάλα μέ χημικά πού έληξαν πρίν άπό 5-10 χρόνια νά
τούς ψεκάσει....!!!
Είναι τόσοι πολλοί οί ΚΑΚΟΙ ρόλοι τού κάθε μπάτσου πού πρέπει νά ύπηρετήσει,
ώστε καί αύτή η προσφορά του στήν κοινωνία ΧΑΝΕΤΑΙ μέσα στό χρόνο.
Τί νά θυμηθούμε,τόν χωροφύλακα φόβο καί τρόμο τού 50...??
Τήν έξουσία,τούς ξυλοδαρμούς καί τό φακέλλωμα τού 60....??
Τό ρόλο τους στή χούντα τού 70....??
Άπό τό 80 καί μετά άρχιζε νά παίζει άλλο έργο λόγω ΠΑΣΟΚ....!!!
Τό όποίο καί συνεχίζεται μέχρι σήμερα....!!!!
Άλλοίμονο σέ αύτές τίς οίκογένειες πού άπό άνάγκη σήμερα έστειλαν
τά παιδιά τους νά γίνουν άστυνομικοί....
Μπαίνεις σέ έναν χώρο όπου άν έχεις τή στοιχειώδη άνθρωπιά κάποια στιγμή
άν δέ σαλτάρεις θά έχεις τήν κατάληξη αύτού τού παιδιού στό τροχαίο...!!!
'Η προσαρμόζεσαι ή τρελλαίνεσαι ή παραιτείσαι.....
Ότι καλό καί νά κάνουν ΧΑΝΕΤΑΙ.....
Άποτελούν τόν μηχανισμό καταστολής τής πολιτείας,σέ ότι δίκαιο άντιτίθεται.
Άπό τήν άλλη όμως θαυμάζω αύτά τά νέα είδικά παιδιά πού όλη μέρα στό δρόμο
μέ ένα άλεξίσφαιρο γιλέκο καί τό πιστόλι στή θήκη ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΟΧΟ,
σέ ότι είναι ένάντια στό νόμο....!!
Γιά 6-7 κατοστάρικα παίζουν τή ζωή τους καί πολλές φορές χάνονται γιά τό τίποτε
χωρίς έξοπλισμό ,χωρίς έφόδια,χωρίς έκπαίδευση έπαρκή.
Τούς σκέφτομαι γιατί γιά τόν δικό μου κώλο ρισκάρουν τή ζωή τους,όμως δέ θά έστελνα ποτέ
τό παιδί μου έκεί διότι πιστεύω άκράδαντα πώς είναι άδύνατον νά μείνει κάποιος άκέραιος.
Είναι μιά δουλειά κατά κάποιον τρόπο,ένα έπάγγελμα πολύ σκληρό όπου διαβρώνεσαι
έπειδή σέ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ, άντιλαμβάνεστε τί σημαίνει αύτό...!!!
Λάθος είπαν κάποιοι, σήμερα τά νέα παιδιά τά περισσότερα είναι σωστά καί άνεκτικά μαζί μας.
Πρέπει νά λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ....!!!
Όπως ύπάρχουν ήλίθιοι καθηγητές στό χώρο μου 35 χρόνια τώρα,καί καθίκια,έτσι σέ όλους
τούς χώρους βλέπουμε μπαγλαμάδες.
Έπειδή όμως είναι τόσο λεπτός ό ρόλος τους καί ύπάρχει αύτή ή συνεχής άντιπαράθεση μέ τόν
πολίτη γιαυτό καί χτυπάει πολύ περισσότερο τό ΚΑΚΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ.
Τώρα άμα είσαι έκπαιδευτικός λέμε,άντε νά τά παίρνεις άπό ίδιαίτερα πού στήνεις μόνος σου.
Άμα είσαι δικηγόρος άντε νά άρμέγεις καί νά τραβάς τίς δίκες γιά κονόμα,άν είσαι γιατρός
άκόμα χειρότερα τά παίρνεις γιά νά βάλεις βηματοδότη πού δέ χρειάζεται,έγκλημα ...!!
Θά έλεγα ότι είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ή παρουσία τους....!!
Πολιτεία χωρίς άστυνόμευση δέν ύπάρχει,άπό κεί καί πέρα ύπάρχουν καλοί καί κακοί.
Δύστροποι καί στριμμένοι,κωλόπαιδα πού κάνουν κατάχρηση έξουσίας,άγάμητες νευρωτικές,
άλλά καί καλά παιδιά πού σκέφτονται νά πονέσουν τήν τσέπη μας ίδίως τώρα μέ τά χάλια μας.
Προσωπικές έμπειρίες....
Άνθρωπος πού πέρασα μέ κόκκινο άφηρημένος καί όχι έπίτηδες,χωρίς πινακίδα ήμουν
καί μετά άπό συνομιλία πού είχαμε μού τή χάρισε έφαρμόζοντας τό πνεύμα τού νόμου μέ άπειρη
έπιείκεια.
Ένώ άλλος συνάδελφος του,όταν πρόλαβα νά κόψω έπειδή σέ μία στροφή είχε ραντάρ μού κούνησε
έπιδεικτικά τό χέρι λέγοντας μου ότι τήν έπόμενη δέν θά γλυτώσω...!!!
Τί νά λέμε τώρα ύπάρχουν παντού άνθρωποι καί άνθρωποι...!!!
Όμως τό έπάγγελμα αύτό,άν τό πούμε έπάγγελμα ,άπό τή φύση του έχει νά κάνει
μέ τά ΣΚΑΤΑ, τή ΒΡΩΜΙΑ...!!
Είναι δυνατόν νά είσαι μέσα και νά μήν άρπάξεις ΜΥΡΩΔΙΑ...!!??
Λυπάμαι είλικρινά όλους όσους κατέληξαν στήν άστυνομία καί είναι παιδιά μέ
ήθος ,εύαισθησίες κ.λ.π.......
ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ............μέγα λάθος...!!!
Γιά τούς ύπόλοιπους δέν τίθεται θέμα,κάποιοι τή βρίσκουν πολύ μέ τήν άσκηση έξουσίας,
τήν έπαφή μέ τά όπλα,τή βία κ.λ.π.......
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σέ όλους ,καί ίδιαίτερα στό φίλο μας άπό τά Γιάννενα :wave2:πού τόν βάλαμε κάτω
καί τόν πυροβολούμε όλοι θεωρώντας ότι πρέπει νά έχει άπαντήσεις γιά τά πάντα ρισκάροντας
κιόλας τήν ίδια του τή δουλειά γιατί έμείς έδώ μέσα γράφουμε μέ άνεση άπό άλλη θέση,
τού ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥ.....!!!!
DgSensei
02/01/2014, 13:30
Πολύ πλάκα έχετε μερικοί εδώ μέσα.Διαβάζοντας τα ποστ σας κανείς θα νόμιζε ότι οι μπάτσοι είναι η απόλυτη μορφή κακού και διαφθοράς επί Γης.
Pan (dvs)
02/01/2014, 15:16
Σε διαβεβαιώ, πως ΟΧΙ... οδηγώ κι εγώ 30 τόσα χρόνια μΕχανάκια με έχουν σταματήσει ΠΟΛΛΕΣ φορές μα ΠΟΛΛΕΣ φορές ακόμα και την εποχή που δεν είχα καν διπλωμα, ασφάλεια (τι να την κάνω χωρίς δίπλωμα; ) δεν μου έχουν φερθεί ποτέ άσχημα, ίσα ίσα, οι παραινέσεις τους για το δίπλωμα ήταν που με έκαναν να το βγάλω πριν 24 χρόνια...
Είναι αυτό που είπε ο shooter, είναι στον άνθρωπο, στον χαρακτήρα του, τίποτα άλλο.
Τέτοιους βλέπεις παντού, σε όλα τα επαγγέλματα και σε όλους τους χώρους.
Καλή Χρονιά σε όλους, να είμαστε ασφαλείς να επιστρέφουμε κάθε βράδυ αρτιμελείς στα σπίτια μας και στους δικούς μας.
Όλα τα άλλα είναι για το καφενείο....
Θα συμφωνησω με τα παραπανω.Φυσικα ντεκεκεδες υπαρχουνε σε ολους τους χωρους.Στην υγεια αρκετοι ,ειχαμε προσφατα θεμα.Στην αστυνομια παρα πολυ,ευτυχως οχι η πλειοψηφια.Στο εμποριο (ο χωρος που δραστηριοποιουμε) ουκ ολιγοι.
Θελω να πιστευω οτι εδω δεν εχουμε τετοιους.Αλλος ο εμπορος των 4 τροχων και αλλος των 2 τροχων,αλλη φιλοσοφια εχει ο καθενας για τα παντα.Το ιδιο νομιζω οτι ισχυει σε ολους τους χωρους.
Αυτους που καβαλανε 2 τροχους ,οχι απο αναγκη, τους εχω λιγο πιο πανω απο τους αλλους.Μπορει να κανω και λαθος.....μπορει και οχι.
menelaos46
02/01/2014, 19:55
Γενικότερα πάντως καλό είναι να βλέπουμε και να διορθώνουμε τα δικά μας λάθη... λέω τώρα εγώ μία ιδέα!
Πολύ πλάκα έχετε μερικοί εδώ μέσα.Διαβάζοντας τα ποστ σας κανείς θα νόμιζε ότι οι μπάτσοι είναι η απόλυτη μορφή κακού και διαφθοράς επί Γης.
Σε περιπτωση που δεν ειναι, γιατι υπαρχουν και αλλα χειροτερα κακα επι γης, θα αισθανθεις και εσυ και αυτοι καλυτερα;
SHOOTER045
02/01/2014, 21:43
Δέν θά έστελνα ποτέ τό παιδί νά γίνει μπάτσος όση άνάγκη καί νά είχαμε.
Θά προτιμούσα νά μαζεύει άπό τούς κάδους τών σκουπιδιών τροφή.
Δέν μπορώ νά διανοηθώ ότι τό παιδί μου θά στεκόταν άπέναντι σέ γέροντες ,
άνήμπορους,άδύναμους,άδικημένους,άνεργους κ.λ.π....κ.λ.π....καί θά έστρεφε
στά μούτρα τους μιά μπουκάλα μέ χημικά πού έληξαν πρίν άπό 5-10 χρόνια νά
τούς ψεκάσει....!!!
Είναι τόσοι πολλοί οί ΚΑΚΟΙ ρόλοι τού κάθε μπάτσου πού πρέπει νά ύπηρετήσει,
ώστε καί αύτή η προσφορά του στήν κοινωνία ΧΑΝΕΤΑΙ μέσα στό χρόνο.
Τί νά θυμηθούμε,τόν χωροφύλακα φόβο καί τρόμο τού 50...??
Τήν έξουσία,τούς ξυλοδαρμούς καί τό φακέλλωμα τού 60....??
Τό ρόλο τους στή χούντα τού 70....??
Άπό τό 80 καί μετά άρχιζε νά παίζει άλλο έργο λόγω ΠΑΣΟΚ....!!!
Τό όποίο καί συνεχίζεται μέχρι σήμερα....!!!!
Άλλοίμονο σέ αύτές τίς οίκογένειες πού άπό άνάγκη σήμερα έστειλαν
τά παιδιά τους νά γίνουν άστυνομικοί....
Μπαίνεις σέ έναν χώρο όπου άν έχεις τή στοιχειώδη άνθρωπιά κάποια στιγμή
άν δέ σαλτάρεις θά έχεις τήν κατάληξη αύτού τού παιδιού στό τροχαίο...!!!
'Η προσαρμόζεσαι ή τρελλαίνεσαι ή παραιτείσαι.....
Ότι καλό καί νά κάνουν ΧΑΝΕΤΑΙ.....
Άποτελούν τόν μηχανισμό καταστολής τής πολιτείας,σέ ότι δίκαιο άντιτίθεται.
Άπό τήν άλλη όμως θαυμάζω αύτά τά νέα είδικά παιδιά πού όλη μέρα στό δρόμο
μέ ένα άλεξίσφαιρο γιλέκο καί τό πιστόλι στή θήκη ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΟΧΟ,
σέ ότι είναι ένάντια στό νόμο....!!
Γιά 6-7 κατοστάρικα παίζουν τή ζωή τους καί πολλές φορές χάνονται γιά τό τίποτε
χωρίς έξοπλισμό ,χωρίς έφόδια,χωρίς έκπαίδευση έπαρκή.
Τούς σκέφτομαι γιατί γιά τόν δικό μου κώλο ρισκάρουν τή ζωή τους,όμως δέ θά έστελνα ποτέ
τό παιδί μου έκεί διότι πιστεύω άκράδαντα πώς είναι άδύνατον νά μείνει κάποιος άκέραιος.
Είναι μιά δουλειά κατά κάποιον τρόπο,ένα έπάγγελμα πολύ σκληρό όπου διαβρώνεσαι
έπειδή σέ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ, άντιλαμβάνεστε τί σημαίνει αύτό...!!!
Λάθος είπαν κάποιοι, σήμερα τά νέα παιδιά τά περισσότερα είναι σωστά καί άνεκτικά μαζί μας.
Πρέπει νά λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ....!!!
Όπως ύπάρχουν ήλίθιοι καθηγητές στό χώρο μου 35 χρόνια τώρα,καί καθίκια,έτσι σέ όλους
τούς χώρους βλέπουμε μπαγλαμάδες.
Έπειδή όμως είναι τόσο λεπτός ό ρόλος τους καί ύπάρχει αύτή ή συνεχής άντιπαράθεση μέ τόν
πολίτη γιαυτό καί χτυπάει πολύ περισσότερο τό ΚΑΚΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ.
Τώρα άμα είσαι έκπαιδευτικός λέμε,άντε νά τά παίρνεις άπό ίδιαίτερα πού στήνεις μόνος σου.
Άμα είσαι δικηγόρος άντε νά άρμέγεις καί νά τραβάς τίς δίκες γιά κονόμα,άν είσαι γιατρός
άκόμα χειρότερα τά παίρνεις γιά νά βάλεις βηματοδότη πού δέ χρειάζεται,έγκλημα ...!!
Θά έλεγα ότι είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ή παρουσία τους....!!
Πολιτεία χωρίς άστυνόμευση δέν ύπάρχει,άπό κεί καί πέρα ύπάρχουν καλοί καί κακοί.
Δύστροποι καί στριμμένοι,κωλόπαιδα πού κάνουν κατάχρηση έξουσίας,άγάμητες νευρωτικές,
άλλά καί καλά παιδιά πού σκέφτονται νά πονέσουν τήν τσέπη μας ίδίως τώρα μέ τά χάλια μας.
Προσωπικές έμπειρίες....
Άνθρωπος πού πέρασα μέ κόκκινο άφηρημένος καί όχι έπίτηδες,χωρίς πινακίδα ήμουν
καί μετά άπό συνομιλία πού είχαμε μού τή χάρισε έφαρμόζοντας τό πνεύμα τού νόμου μέ άπειρη
έπιείκεια.
Ένώ άλλος συνάδελφος του,όταν πρόλαβα νά κόψω έπειδή σέ μία στροφή είχε ραντάρ μού κούνησε
έπιδεικτικά τό χέρι λέγοντας μου ότι τήν έπόμενη δέν θά γλυτώσω...!!!
Τί νά λέμε τώρα ύπάρχουν παντού άνθρωποι καί άνθρωποι...!!!
Όμως τό έπάγγελμα αύτό,άν τό πούμε έπάγγελμα ,άπό τή φύση του έχει νά κάνει
μέ τά ΣΚΑΤΑ, τή ΒΡΩΜΙΑ...!!
Είναι δυνατόν νά είσαι μέσα και νά μήν άρπάξεις ΜΥΡΩΔΙΑ...!!??
Λυπάμαι είλικρινά όλους όσους κατέληξαν στήν άστυνομία καί είναι παιδιά μέ
ήθος ,εύαισθησίες κ.λ.π.......
ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ............μέγα λάθος...!!!
Γιά τούς ύπόλοιπους δέν τίθεται θέμα,κάποιοι τή βρίσκουν πολύ μέ τήν άσκηση έξουσίας,
τήν έπαφή μέ τά όπλα,τή βία κ.λ.π.......
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σέ όλους ,καί ίδιαίτερα στό φίλο μας άπό τά Γιάννενα :wave2:πού τόν βάλαμε κάτω
καί τόν πυροβολούμε όλοι θεωρώντας ότι πρέπει νά έχει άπαντήσεις γιά τά πάντα ρισκάροντας
κιόλας τήν ίδια του τή δουλειά γιατί έμείς έδώ μέσα γράφουμε μέ άνεση άπό άλλη θέση,
τού ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥ.....!!!!
Συμφωνω σχεδον σε ολα μαζι σου
Ομως υπαρχει και μια ακομα κατηγορια που ονειρευονταν οταν μεγσλωσουν να φοραν στολη πανω σε μηχανη,σε περιπολικο κλπ
Αυτη η κατηγορια ποτε δεν νιωθει ευχαριστα οταν προγκαει συνταξουχους
Ποτε δεν ευχαριστιεται κοβοντας κλησεις
Αυτη η κατηγορια πρωτα καθοδηγει,διδσσκει δειχνει και τελος τιμωρει
Αυτη η κατηγορια πιανει τον πιτσιρικα και του λεει οτι μπορει να μην παει μακρια με αυτα που κανει Και θα χασει πολλα καλα της ζωης
Αυτη η κατηγορια συγχωρει και κανει στραβα ματια σε αυτον που κατα λαθος υπεπεσε σε παραπτωμα και ειναι με δυο φραγκα στην τσεπη και του λεει<την επομενη ποιο προσεκτικα>αυτο εκανε προ κρισης αυτο κανει τωρα
Αυτη η κατηγορια κερδιζει και βραβευεται οταν βαζει μυαλο σε αμυαλους αναβατες-οδηγους
SHOOTER045
02/01/2014, 21:50
Αυτη η κατηγορια παει περα απο την πεπατημενη κανει πραγματα γιατι πρεπει απο ηθικη υποχρεωση
Αυτη η κατηγορια αποτιναζει το αμαρτωλο παρελθον του σωματος
Και ειναι εκει αλλα δεν ειναι ολοι
Γι αυτο κοιταξτε καλυτερα
stefanos
02/01/2014, 22:05
Ο "καλός" μπάτσος που δεν κάνει την δουλειά του και δεν σε γράφει, ο "κακός" γιατρός που θέλει φακελάκι για τον βηματοδότη.
Αυτη η κατηγορια παει περα απο την πεπατημενη κανει πραγματα γιατι πρεπει απο ηθικη υποχρεωση
Βρε shooter τι να κοιταξουμε καλυτερα??? Μην τρελλαθουμε κιολας! Στην περιπτωση μου επρεπε εγω να κοιταξω καλυτερα??
Ενταξει το ειπαμε δεν ειναι ολοι ιδιοι...αλλα μην το κανουμε και λα'ι'κο προσκυνημα! ''δεν σας αρεσει να προγκατε ηλικιωμενους''...ε μην τους προγκατε τοτε!
οσο για το αμαρτωλο παρελθον του σωματος ειναι μια χαρα παρον...οποτε μην ελπιζεις...
:a3:
dimmie_72
02/01/2014, 22:34
Aμ αυτό πάλι με την εκτέλεση δγών τι είναι;
Δηλ. άλλη υπηρεσία (κακή) εκδίδει τις δγές και άλλη (καλή) καλείται να τις υλοποιήσει;
Τα πρόσωπα τα ίδια που εκδίδουν δεν δέχονται δγες και οι ίδιοι που εκτελούν προαγόμενοι δεν θα εκδίδουν;
Μήπως κάθε δγη θα πρέπει πρώτα να περνάει για έγκριση π.χ. απ το συνδικαλιστικό των ειδικών φρουρών, ας πούμε;
Φαντάσου να ακούγαμε και στο Στρατό ότι αρχίζει και συζητείται η εκτέλεση των δγών και π.χ. βλέποντας τα αποβατικά να πλησιάζουν στο Νησί, να πρέπει να δώσει έγκριση για βολή καμιά επιτροπή φαντάρων!!!
:confused:
Ωχ παναγια μου.....
Πληζ ρε συ φιλε σαν προμο σποτακι που παιζει στα κεντρα εκπαιδευσης ακουγεσαι.
Κανενας δεν σε στριμωξε στον τοιχο να απολογηθεις,εδω δεν συζηταμε με ορους δικαστηριου ουτε πεταμε συναισθηματισμους με το φτυαρι οπως εσυ,λιγη αξιοπρεπεια απο την πλευρα σου σου ζητησαμε οπως το ζηταμε και για τους εαυτους μας και για ολους, και αυτο
γιατι δεν παιζει να εισαι δασκαλος παιδαγωγος και εν τελει τιμωρος και να τα βαζεις αυτα στην ιδια προταση.
Επισης δεν παιζει να εισαι τοσο ηθικος οσο νομιζεις και να παιρνεις ηθικη ικανοποιηση και να καμαρωνεις οταν ο τυπος που σε απεχθανεται γινεται κατοπιν ραγιας γιατι του κλεψαν το παπι.
Κανε οτι νομιζεις για αυτο τον κοσμο και χεσε με μενα, απλα τον εαυτο σου να μην κοροιδευεις.
SHOOTER045
02/01/2014, 22:50
Ουτε προμο σποτακι γραφω ουτε γυρναω βιντεο κλιπ με δακρυβρεχτο σεναριο
Προσπαθησα να μιλησω ανθρωπινα
Αλλα οποιος δεν θελει να δει κανει τον τυφλο
δεν θ αλλαξω εγω το συστημα και σιγουρα ουτε εσεις
Οποτε εσεις τα δικα σας και εγω-εμεις-τα δικα μου
Σ οποιον αρεσουμε λοιπον για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε
akis_trevor
02/01/2014, 22:56
αποφευγω να γραφω σε τετοια θεματα γιατι θα αρπαχτω και με κανεναν και ακρη δεν θα βγαλω και μεσα μου θα μεινει.μιας και η κουβεντα εχει παει λιγο αλλου....
ειδα χτες στην τιβι οτι στην πολωνια(αν δεν κανω τραγικο λαθος),σταματαγαν τροχοφορα το βραδυ της αλλαγης χρονου για αλκοτεστ.οσοι ειχαν πιει,τον πεοντα,και καλα τους εκαναν.οσοι ΔΕΝ ειχαν πιει,τους εδιναν ενα κουπονι(σαν τηλεκαρτα) με 20 ευρω δωρεαν καυσιμα...μηπως,λεω μηπως,η αστυνομια κοιταει μονο να κανει τον εισπρακτορα του κρατους,να κοβει κλησεις οποτε ζητουν οι απο πανω φραγκα,και να "τιμωρει";μηπως θα επρεπε οι σωστοι και νομοταγεις πολιτες να παρουν μια γαμημενη φορα τα ευσημα και αντι για μαλακες να νιωσουν πραγματικα καλοι;μηπως καποιος της αστυνομιας η του δημου να μιλησει σε παιδακια μικρα για το τι παιζει στους δρομους;;;;;;
stefanos
02/01/2014, 23:04
αποφευγω να γραφω σε τετοια θεματα γιατι θα αρπαχτω και με κανεναν και ακρη δεν θα βγαλω και μεσα μου θα μεινει.μιας και η κουβεντα εχει παει λιγο αλλου....
ειδα χτες στην τιβι οτι στην πολωνια(αν δεν κανω τραγικο λαθος),σταματαγαν τροχοφορα το βραδυ της αλλαγης χρονου για αλκοτεστ.οσοι ειχαν πιει,τον πεοντα,και καλα τους εκαναν.οσοι ΔΕΝ ειχαν πιει,τους εδιναν ενα κουπονι(σαν τηλεκαρτα) με 20 ευρω δωρεαν καυσιμα...μηπως,λεω μηπως,η αστυνομια κοιταει μονο να κανει τον εισπρακτορα του κρατους,να κοβει κλησεις οποτε ζητουν οι απο πανω φραγκα,και να "τιμωρει";μηπως θα επρεπε οι σωστοι και νομοταγεις πολιτες να παρουν μια γαμημενη φορα τα ευσημα και αντι για μαλακες να νιωσουν πραγματικα καλοι;μηπως καποιος της αστυνομιας η του δημου να μιλησει σε παιδακια μικρα για το τι παιζει στους δρομους;;;;;;
Δεν είναι λίγο τριτοκοσμικό και υποτιμητικό για την κοινωνία?
Θέλω να πώ δεν θα ένιωθες λίγο ΜΑΛΑΚΑΣ να ερχόταν η αστυνομία και να σου έδινε ένα κουπόνι επειδή είσαι καλό παιδί?
akis_trevor
02/01/2014, 23:14
νιωθω μαλακας οταν βλεπω οτι ολοι οι εχοντες(μεσα φραγκα κλπ)κανουν οτι γουσταρουν,οταν παω σε δημοσιες υπηρεσιες,ικα συκα νοσοκομεια εφοριες κλπ και περιμενω την σειρα μου και να με φωναξουν κλπ κλπ και ο αλλος εχει γνωστο και παει απτο πλαι,οταν εγω ειμαι για παρτη μου σωστος αλλα τελικα νιωθω μαλακας εν μερη.εσυ δεν θελεις ποτε να ακουσεις τα ευσημα αν κανεις κατι στην δουλεια σου πχ καλα και σωστα;
και στην τελικη,φαινεται πως στο ελλαδισταν αυτη η χρονια τακτικη μαλλον δεν αποδιδει,ας δοκιμασουμε να επιδοκιμαζουμε το καλο,ισως και να βγει κατι...
Σ οποιον αρεσουμε λοιπον για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε
Μπα.Εχετε και πελατολογιο;