Σύνδεση

View Full Version : γιορτινο μπλοκο...

Σελίδες : 1 2 [3]

jimmis5
07/01/2014, 21:09
Οταν θα βρειτε χρονο δειτε αυτην την ταινια http://www.youtube.com/watch?v=crMTGCCui5c
Δυσκολο πραγμα η διαχειριση τις εξουσιας....οποια και αν ειναι αυτη ;)

KAWAMANRIDER
07/01/2014, 21:12
η οποια ειναι;

...

SHOOTER045
07/01/2014, 21:37
μα καλα ολοι οι υπολοιποι εχουμε καταλαβει , ποια ειναι προφανως η αλλη αληθινη εκδοχη μονο εσυ δεν καταλαβες :rolleyes:

αντε να σου εξηγησω λοιπον ,

.... εχει παρει τηλεφωνο η μανα του , τον δελτα τον κιτσου κατα την διαρκεια των επεισοδιων &
του λεει :

- αχ βρε να χαρεις τα ματιασ , αμε & φερε κανα τενεκε να βαλουμ λαδ που φερε η θειασ η μελπω απ'το χωριο δεν εχω βρε που να το βανω λιγο λαδακι να ' χουμ απ' το χωριο

.... ε που να βρει μεσα στον χαμο τενεκε για λαδι η κιτσους & αντε & βρηκε πως θα το κουβαλησει στο σπιτι με το υπηρεσιακο μηχανακι , τον ζογκλερ θα κανει :rolleyes:, ετσι του ' ρθε η ιδεα , βρηκε τα μπουκαλια βρηκε & την τσαντα & φωναζει αγχωμενος στον αλλο που τριγυρναει σαν χαμενο με την σακουλα :

- αντε βρε ταγαρ βανε κανα χερακ να γεμισουμε την τσαντα με κανα μπουκαλ να το παω στην μανα μ , να βανει λαδ , αντε ρε κουνησ σε λεω θα φυγ η θεια μ η μελπω

αυτη ειναι προφανως η αλλη αληθινη εκδοχη :D που δεν καταλαβαινεις ;)

Αφου τετοια αποψη εχετε
Τετοια ταγαρια σας αξιζουν

Μπορει οι διαταγες να λενε για καταστολη αλλα το μεσο-χημικα κλπ ειναι στην ευχερεια αν κριθει απαραιτητο
Απο κει και περα αυτα τα μπατσογουρουνα που λετε καποιοι εδω περα να σας ειναι αχρειαστα
Να σας δινουν μονο φυλαδια για καλο ταξιδι
Νατους βλεπετε μονο να ρυθμιζουν την κυκλοφορια να γραφουν μονο τους κακους και αυτους να πιανουν αφου και λαθος να εχετε θα φταινε αυτοι
Και μην κρινεται απο ενα μισο πλανο χωρις αρχη και τελος
Συμφωνω οτι δεν ειμαστε τελειοι αλλα δεν εμαστε και οπως τα λετε

andreas 400
07/01/2014, 22:21
αριστεροι με δεξιες τσεπες ελεγε ο συγχωρεμένος ο πατερας μου...

KAWAMANRIDER
07/01/2014, 22:27
Αφου τετοια αποψη εχετε
Τετοια ταγαρια σας αξιζουν

Μπορει οι διαταγες να λενε για καταστολη αλλα το μεσο-χημικα κλπ ειναι στην ευχερεια αν κριθει απαραιτητο
Απο κει και περα αυτα τα μπατσογουρουνα που λετε καποιοι εδω περα να σας ειναι αχρειαστα
Να σας δινουν μονο φυλαδια για καλο ταξιδι
Νατους βλεπετε μονο να ρυθμιζουν την κυκλοφορια να γραφουν μονο τους κακους και αυτους να πιανουν αφου και λαθος να εχετε θα φταινε αυτοι
Και μην κρινεται απο ενα μισο πλανο χωρις αρχη και τελος

προσωπικα το ανεβασα ως ενα ακρως φανταστικο & σατυρικο σεναριο & χρησιμοποιησα παραλιρισμους τετοιους για χαβαλε & μονο , εχω σαρκασει πολλες φορες τον εαυτο μου πολυ χειροτερα & εκτος αυτου δεν χρειαζομαι κανενα για να με πεισει για την οποιαδηποτε αστυνομικη βια ή τακτικη , ποσταρα & πιο πριν οσο πιο διακριτικα μπορουσα μοναδικες "τρυφερες" στιγμες σε τμηματα ;) δεν εχω ομως κανενα λογο να σε θιξω προσωπικα
ουτε & το δικαιωμα , σε σεβομαι ως συμφορουμιτη μοτοσυκλετιστη & σε τιμα το γεγονος οτι εχεις δηλωσει την ιδιοτητα σου & δεν εχεις κρυφτει πισω απο την ανωνυμια ενος nickname , συν οτι εχεις προσφερει πληροφοριες για να βοηθηθουν μελη του φορουμ , γι ' αυτο αποσυρω το ποστ & συγνωμη αν σε εθιξα σε προσωπικο επιπεδο

daz
07/01/2014, 22:40

Όλους τους ένστολους τους χαρακτηρίζει η στολή τους. Συνήθισε το και μην χαλιέσαι. Ο χαρακτήρας του χειρότερου είναι αυτός που αντιπροσωπεύει το σύνολο. Είναι το ίδιο με την αλυσίδα που έχει όση αντοχή έχει ο πιο αδύναμος κρίκος της. Και αυτό δεν αλλάζει.
Να δίνεις βάση σε αυτούς που απευθύνονται σε σένα προσωπικά, χωρίς προκατάληψη και όχι στο σώμα στο οποίο εργάζεσαι.

daz
07/01/2014, 22:59
Ρε συ Τόλη αυτή η οξεία μπατσίτιδα που παθαίνει ένας άνθρωπος όταν βάλει πηλίκιο έχει γενετικό ή περιβαλλοντικό αίτιο; :lol:

Εγώ πάντως τα παιδιά μου δεν θα τα μάθω να είναι καλοί πολίτες που λες, αλλά ελεύθεροι άνθρωποι.

http://www.youtube.com/watch?v=fcAKxJjWrt8

Εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται με τον Α να είμαστε και να πίνουμε καφέ και να είναι γαμώ τα παιδιά και καλό παιδί και λογικό κτλ κτλ. αλλά να είναι αστυνομικός ή στρατιωτικός ή ταρίφας και απ' την άλλη να δηλώνουμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι αστυνομικοί είναι γουρούνια, οι στρατιωτικοί βλάκες κτλ.

Η αστυνομία ο στρατός και όλα τα σώματα ασφαλείας είναι μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε. Δεν γίνεται η αστυνομία να είναι καλή όταν η κοινωνία είναι σκάρτη. Μα ποιοι υπηρετούν εκεί πέρα δεν καταλαβαίνω. Με αλεξίπτωτο έπεσαν και φόρεσαν την στολή?
Και όπως στην κοινωνία υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι έτσι υπάρχου και ένστολοι.

Καθημερινά συναναστρέφομαι με τους αυριανούς πολίτες αυτής της χώρας, τους αυριανούς πολιτικούς, τους αυριανούς επιχειρηματίες, τους αυριανούς στρατιωτικούς, τους αυριανούς αστυνομικούς. Και σας λέω ότι το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Τα ποσοστά των "απαίδευτων" υπερκαλύπτουν το σύνολο. Είναι αυτοί που αύριο χωρίς κριτική σκέψη θα τσουβαλιάσουν τα πάντα γιατί έτσι τα κατανοούν καλύτερα.

andreas 400
07/01/2014, 23:11
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται με τον Α να είμαστε και να πίνουμε καφέ και να είναι γαμώ τα παιδιά και καλό παιδί και λογικό κτλ κτλ. αλλά να είναι αστυνομικός ή στρατιωτικός ή ταρίφας και απ' την άλλη να δηλώνουμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι αστυνομικοί είναι γουρούνια, οι στρατιωτικοί βλάκες κτλ.

Η αστυνομία ο στρατός και όλα τα σώματα ασφαλείας είναι μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε. Δεν γίνεται η αστυνομία να είναι καλή όταν η κοινωνία είναι σκάρτη. Μα ποιοι υπηρετούν εκεί πέρα δεν καταλαβαίνω. Με αλεξίπτωτο έπεσαν και φόρεσαν την στολή?

Καθημερινά συναναστρέφομαι με τους αυριανούς πολίτες αυτής της χώρας, τους αυριανούς πολιτικούς, τους αυριανούς επιχειρηματίες, τους αυριανούς στρατιωτικούς, τους αυριανούς αστυνομικούς. Και σας λέω ότι το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Τα ποσοστά των "απαίδευτων" υπερκαλύπτουν το σύνολο. Είναι αυτοί που αύριο χωρίς κριτική σκέψη θα τσουβαλιάσουν τα πάντα γιατί έτσι τα κατανοούν καλύτερα.

ΕΓΩ,ΕΓΩ,ΕΓΩ αυτό μας εχει φαει!αν κοιτάγαμε την καμπουρα μας η κοινωνια μας σε βαθος χρονου θα ειχε φτιαξει!ο δάσκαλος βαριεται και κανει ιδιαιτερα,ο πυροσβέστης παιζει ταβλι,ο εφοριακος τα περνει,ο μπατσος επισης μπλα μπλα μπλα .....οποτε να τα κανουμε ολα φουτανα να μην αλλαξει τπτ σε τουτη τη χωρα....

virus
07/01/2014, 23:39
παραξεχειλωθηκε το θεμα και μπορει να συζητιεται αιωνιως....

ομως, και ο καθε "shooter" και ο καθε "daz" εχουν δικιο ΚΑΙ οι δυο.

τι θελω να πω.

ερχομαι εδω μεσα και λεω το μακρυ μου το κοντο μου. και κρανος φοραω και χαρτια εχω και τον κοκ τηρω. και καλα νομοταγης πολιτης και συνεπης σε ολα μου.

κι ομως....

σημερα στην δουλεια μου εγινε το εξης.

μας χαλασε μια ειδικη μηχανη (δεν εχει δημσια τι μηχανη) και πηραμε τον τεχνικο τηλ να ερθει να την φτιαξει. σε αυτην την εταιρεια που απασχολει 10 τεχνικους ο ενας ειναι τεχνικος με @@. ολως τυχαιος σημερα περασε απο μας απο λαθος του στην διευθυνση(επρεπε να παει σε αλλο καταστημα). μολις τον ειδα τον παρακαλεσα να δει την μηχανη που ειχε προβλημα. ειναι πολυ καλο παιδι και την εφτιαξε μεσα σε 3 λεπτα. ετσι απλα και χωρις να περασει την εργασια στα χαρτια. φιλοτιμο δηλαδη. και του εδωσα ενα 10ευρω απο την τσεπη μου. κοινως πουρμπουαρ. οι σκοποι μου ομως ηταν για να ξαναρθει σε εμας οταν θα ξανακανουμε κληση για τεχνικο.

ειμαι λοιπον σωστος;

ΟΧΙ. ειμαι περα για περα λαθος.

γιαυτο λοιπον ας μην ειμαστε καθωσπρεπει ιντερνετικα.

:beer:

SHOOTER045
08/01/2014, 01:21
kawaman δεν το πηρα πηρα προσωπικα ουτε απαντησσ προσωπικα
Απαντησα λογω οσων διαβαζω και αν παρεις το νημα των σχολιων απο την αρχη οι 7 στις 10 απαντησεις ειναι κατα των ενστολων και ειδικα των αστυνομικων
Οποτε δεν το εκλαβα σαν χιουμορ
Συγνωμη δεν τρεχει τιποτα ολα καλα

Daz καποιοι ζουν για να δουλευουν και αλλοι δουλευουν για να ζουν
Και εγω και πολλοι αλλοι ειμαστε στην δευτερη κατηγορια
Θελω να πω οτι μπορει να αγαπαω την δουλεια μου αλλα ουτε για εξουσια πεθαινω και ουτε θα πηγαινα χαμενος αν δεν εκανα αυτο που κανω

skylaros
08/01/2014, 02:21
307139

menelaos46
08/01/2014, 03:01
η οποια ειναι;

Μπορεί να υπάρχει μαρτυρία αστυνομικού να έχει δει αυτόν τον "αθώο" πολίτη να ξεφορτώνει νωρίτερα αυτά τα μπουκάλια από την τσάντα του....

menelaos46
08/01/2014, 03:07
Μαθαίνουμε στα παιδιά μας να μην αγαπάνε την αυτοδιοίκηση του κράτους μας. Αυτό εξυπηρετεί την εκάστοτε αντιπολίτευση όταν θέλει να δημιουργήσει "ταραχές" και αστάθεια στο κράτος. Είναι μία τακτική που χρησιμοποιείται πάρα πολλά χρόνια από πολιτικές δυνάμεις και τελευταία και από ξένες δυνάμεις για τη χειραγώγιση του κράτους μας. Δυστυχώς μερικοί πιστεύουν ότι κάνουν επανάσταση. Η επανάσταση είναι να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και τον εαυτό μας και μόνο αυτή...
Έχω μεγαλώσει πλέον και δυστυχώς ξέρω την αλήθεια.-

Joyrider
08/01/2014, 08:42

Δεν ξέρω γιατί τα μπλέξαμε. Σχολιάσα με χιούμορ την άποψή σου ότι "ο οποιοσδήποτε" κρύβει σε λανθάνουσα κατάσταση έναν μπάτσο μέσα του, με το οποίο διαφωνώ. Το πως ξεδιαλέγουμε τους ανθρώπους σε καλούς κακούς αξιόλογους κτλ έχει να κάνει με τις δικές μας αξίες ατομικά. Το επάγγελμα του αστυνομικού δεν είναι άλλο ένα της σειράς, έχει ιδιαιτερότητες που ειπώθηκαν παραπίσω.

akis_trevor
08/01/2014, 11:47
Μπορεί να υπάρχει μαρτυρία αστυνομικού να έχει δει αυτόν τον "αθώο" πολίτη να ξεφορτώνει νωρίτερα αυτά τα μπουκάλια από την τσάντα του....

μπορεις να βρεις και αλλα παρομοια βιντεο στο tube παρομοια.+τους ασφαλιτες με τις κουκουλες και τα κρανη + + + + ....μην στεκεσαι στο συγκεκριμενο βιντεακι και μονο.ενα καλο που κανουν οι καμερες στα κινητα ειναι οτι καποιοι δυσπιστοι μπορουν πλεον να τα βλεπουν...

irinia
08/01/2014, 18:43
αριστεροι με δεξιες τσεπες ελεγε ο συγχωρεμένος ο πατερας μου...

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΟΛΧΟΖ............

Έμπρός γιά τήν κατάργηση τής άτομικής ίδιοκτησίας....1917
Είσαι σέ καλό δρόμο.

MG-KTiNoS
08/01/2014, 20:33
Αυτό το, αριστεροί με δεξιές τσέπες δεν ξέρω κάπως μου ρχετε.

Για τους δεξιούς με αριστερές τσέπες δεν έχω ακούσει ακόμα....

(για σοσιαλισικές τσέπες όμως... κουβέντα έτσι...?)
:a08:

υγ
Τον όρο Ευρωγύφτοι το ΚΚΕ τον είχε protoπεί ή κάνω λάθος???
:lol:

andreas 400
08/01/2014, 22:14
Αυτό το, αριστεροί με δεξιές τσέπες δεν ξέρω κάπως μου ρχετε.

Για τους δεξιούς με αριστερές τσέπες δεν έχω ακούσει ακόμα....

(για σοσιαλισικές τσέπες όμως... κουβέντα έτσι...?)
:a08:

υγ
Τον όρο Ευρωγύφτοι το ΚΚΕ τον είχε protoπεί ή κάνω λάθος???

οταν δεν πολεμουν την πλουτοκρατια λενε και αστεια;;αριστερα στην ελλαδα;;μονο ο τσακ νορις τους ¨κανει καλα¨ αυτους,ανικητοι!!πρωτο κομμα να βγουν στις εκλογες θα ζητησουν επαναληπτικες λογω νοθειας!!τι λες!να κυβερνησουν και να αλλαξουν σταυροποδι και να κοψουν τις αμπελοφιλοσοφιες;;;!!

menelaos46
09/01/2014, 03:58
μπορεις να βρεις και αλλα παρομοια βιντεο στο tube παρομοια.+τους ασφαλιτες με τις κουκουλες και τα κρανη + + + + ....μην στεκεσαι στο συγκεκριμενο βιντεακι και μονο.ενα καλο που κανουν οι καμερες στα κινητα ειναι οτι καποιοι δυσπιστοι μπορουν πλεον να τα βλεπουν...

Μπορείς πράγματι να βρεις άπειρα βίντεο στο ίντερνετ. Ένα κακό που κάνουν οι κάμερες είναι να σε παραπλανήσουν..... Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι όμως πως πρέπει να γίνουμε καλύτεροι εμείς για να γίνει καλύτερη η χώρα μας. Και αυτό είναι το ουσιαστικό της υπόθεσης που όλοι εδώ μέσα σχεδόν προσπερνάνε απλώς για να πουν ότι είναι αριστεροί η δεξιοί η ότι έχουν άποψη. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς ένα θέατρο το οποίο θεωρούν αλήθεια μόνο οι αφελείς.

blackbusa
09/01/2014, 04:43
Δεν ξερω τι καταλαβε ή τι σκεφτηκε, το μονο που καταλαβα ειναι οτι επιτελους πρεπει να βαλω καθρεφτες...:lol::lol:

μολις τους βαλεις αναρτησε και καμια φωτο εδω μεσα γιατι το θρεντακι το βλεπω να πηγαινει μεχρι το Πασχα...

akis_trevor
09/01/2014, 07:36
Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι όμως πως πρέπει να γίνουμε καλύτεροι εμείς για να γίνει καλύτερη η χώρα μας.

οσο για αυτο,δεν φερνω καμια αντιρρηση,ισα ισα συμφωνω και το λεω κι εγω σε συζητησεις...ας κοιταξει μια φορα ο καθενας την καμπουρα του και ας κανει μια αυτοκριτικη γιατι,οκ οι αλλοι φταινε αλλα καπου εχουμε (ή δεν εχουμε) βαλει κι εμεις το χερακι μας....

Pan (dvs)
09/01/2014, 08:02
..... Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι όμως πως πρέπει να γίνουμε καλύτεροι εμείς για να γίνει καλύτερη η χώρα μας........

Τζαμπα το κουραζουμε.Τα πραγματα ειναι τοσο απλα.
Το ζητουμενο ειναι ενα.Θελουμε ,εμεις,να γινουμε καλυτεροι, η απλα να λεμε κουβεντες μονο για τους αλλους?

daz
09/01/2014, 09:15
Δεν ξέρω γιατί τα μπλέξαμε. Σχολιάσα με χιούμορ την άποψή σου ότι "ο οποιοσδήποτε" κρύβει σε λανθάνουσα κατάσταση έναν μπάτσο μέσα του, με το οποίο διαφωνώ. Το πως ξεδιαλέγουμε τους ανθρώπους σε καλούς κακούς αξιόλογους κτλ έχει να κάνει με τις δικές μας αξίες ατομικά. Το επάγγελμα του αστυνομικού δεν είναι άλλο ένα της σειράς, έχει ιδιαιτερότητες που ειπώθηκαν παραπίσω.

Να σε πω..!

Μεταξύ άλλων ανέφερα...

"Τον άνθρωπο δεν τον αλλάζει η στολή. Το μόνο που κάνει είναι να του βγάζει τον πραγματικό του χαρακτήρα."

"Δεν είναι η στολή που χαρακτηρίζει τον 27χρονο που μιλάει με τουπέ 50 καρδιναλίων. Αυτός ήταν και πριν βάλει την στολή. "

Αν το παιδί σου είναι γίνει "σωστός άνθρωπος" δεν θα γίνει ποτέ μπάτσος αλλά φορώντας την στολή θα γίνει αστυνομικός και θα ασκεί λειτούργημα. Η οξεία μπατσίτιδα έχει κοινωνικά πλαίσια.

Αν η πλειοψηφία των πολιτών είναι σκάρτοι τότε το ίδιο θα συμβεί και στο σώμα των ένστολων. Αυτά τα σώματα μια μικρογραφία της κοινωνίας. Φορώντας το πηλίκιο σε έναν πολίτη αυτής της χώρας, τον κάνεις αστυνομικό και αν είναι σκάρτος τον κάνεις μπάτσο. Αν όλοι οι αστυνομικοί είναι μπάτσοι όλοι οι πολίτες κρύβουν μέσα τους τον μπάτσο. Αν διαφωνείς (χαίρομαι που το κάνεις), σημαίνει ότι δεν θεωρείς όλους τους αστυνομικούς μπάτσους.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι, μόνο οι σκάρτοι πολίτες αυτής της χώρας δέχονται (ή επιλέγουν) να φορέσουν την στολή.

Όλα τα επαγγέλματα έχουν ιδιαιτερότητες. Αυτό του αστυνομικού δεν είναι άλλο ένα της σειράς αλλά σε αυτή τη χώρα που τα έχουμε ισοπεδώσει όλα, το έχουμε κάνει και αυτό. Με 1 μήνα εκπαίδευση της πλάκας, βαφτίζουμε έναν νέο άνθρωπο, αστυνομικό, Δ, επίλεκτο σώμα παπόβιων κτλ. και τον βάζουμε να αντιμετωπίσει καταστάσεις στις οποίες δεν έχει εκπαιδευτεί. Ακόμα θυμάμαι το βιντεάκι με την επίδειξη όπου ο ένας οδηγούσε καμαρωτός και ο συνεπιβάτης του είχε πάρει θέση μονόπαντη και αλλά Τζον Γουέιν και πυροβολούσε τους κακούς. Και φαντάζομαι τον ταξίαρχο της αστυνομίας να χειροκροτά δίπλα απ' την κάμερα και πιο πίσω τον δκτη να κορδώνεται όλο καμάρι για τον ένα μήνα εκπαίδευσης που σπατάλησε ώστε να τους μάθει να κάνουν ακροβατικά.

Αλλά δεν μαθαίνεις να πολεμάς στην ειρήνη. Στην ειρήνη εκπαιδεύεσαι ώστε να μην πεθάνεις μέχρι να μάθεις να πολεμάς. Όσο καλά και αν δουλέψει η σχολή όταν το πεδίο δράσης των αστυνομικών μαζί με το "κεφάλι απ' το ψάρι" είναι μέσα στην διαφθορά και την σαπίλα εσύ περιμένεις να έχεις σωστό σώμα ΕΑ.

Πως θα έχουμε καλούς αστυνομικούς, καλούς ΔΥ, καλούς πολιτικούς όταν το σύστημα μπάζει από παντού?

Σωστά είπες πως ο τρόπος με τον οποίο ξεδιαλέγουμε τους ανθρώπους σε καλούς και κακούς έχει να κάνει με τις δικές μας αξίες. Βάλε τώρα στο μυαλό σου ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτών αυτής της χώρας και ξαναπές το. Βάλτους τώρα τους μισούς απέναντι στους υπολοίπους να δεις ότι θα φαγωθούν. Αυτό ακριβώς που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα. Θέμα αξιών είναι και παιδείας και νοοτροπίας και εκπαίδευσης, η οξία μπατσίτιδα.

menelaos46
09/01/2014, 09:28
Αυτό του αστυνομικού δεν είναι άλλο ένα της σειράς αλλά σε αυτή τη χώρα που τα έχουμε ισοπεδώσει όλα, το έχουμε κάνει και αυτό. Με 1 μήνα εκπαίδευση της πλάκας, βαφτίζουμε έναν νέο άνθρωπο, αστυνομικό, Δ, επίλεκτο σώμα παπόβιων κτλ. και τον βάζουμε να αντιμετωπίσει καταστάσεις στις οποίες δεν έχει εκπαιδευτεί. Ακόμα θυμάμαι το βιντεάκι με την επίδειξη όπου ο ένας οδηγούσε καμαρωτός και ο συνεπιβάτης του είχε πάρει θέση μονόπαντη και αλλά Τζον Γουέιν και πυροβολούσε τους κακούς. Και φαντάζομαι τον ταξίαρχο της αστυνομίας να χειροκροτά δίπλα απ' την κάμερα και πιο πίσω τον δκτη να κορδώνεται όλο καμάρι για τον ένα μήνα εκπαίδευσης που σπατάλησε ώστε να τους μάθει να κάνουν ακροβατικά.

Σκεφτείται λοιπόν σοβαρά τι επιπέδου άνθρωποι διοικούν την αστυνομία για να βγάλουν αυτό το συγκεκριμένο βίντεο-μαλακία στην τηλεόραση... και να το θεωρούν και επιτυχία....

ggs
09/01/2014, 09:37
Ξέρει κανείς να πει πόσοι δουλεύουν στην αστυνομία σήμερα ? (και πόσοι ήταν πχ το 2004)

Joyrider
09/01/2014, 09:39
.

Όταν κάποιος διαφωνεί με την, αν θες, "ιδεολογία" της αστυνομίας τότε είναι απέναντι και σε όποιον ορκίζεται πάνω σε αυτή. Δεν έχει νόημα να κάτσει να χωρίσει καλούς-κακούς.

(Και δεν είπα "σωστός", είπα "ελεύθερος" άνθρωπος)

AristidisZ
09/01/2014, 10:10
Ξέρει κανείς να πει πόσοι δουλεύουν στην αστυνομία σήμερα ? (και πόσοι ήταν πχ το 2004)

αν το δεχτούμε ως αξιόπιστη πηγή (http://en.wikipedia.org/wiki/Hellenic_Police#Personnel), περί τις 55000

τώρα για παλιότερα έτη, άγνωστο...

daz
09/01/2014, 11:20
Σκεφτείται λοιπόν σοβαρά τι επιπέδου άνθρωποι διοικούν την αστυνομία για να βγάλουν αυτό το συγκεκριμένο βίντεο-μαλακία στην τηλεόραση... και να το θεωρούν και επιτυχία....

Είναι οι λεπτομέρειες που σε όλους μας διαφεύγουν.

Όταν κάποιος διαφωνεί με την, αν θες, "ιδεολογία" της αστυνομίας τότε είναι απέναντι και σε όποιον ορκίζεται πάνω σε αυτή. Δεν έχει νόημα να κάτσει να χωρίσει καλούς-κακούς.

Μόνο που έχει διαφορά να διαφωνεί κάποιος με μια ιδεολογία απ' το να βρίζει ανεξαιρέτως και αδιακρίτως όσους την ασπάζονται ή εργάζονται με βάση αυτή. Και εγώ μπορεί να διαφωνώ αλλά εδώ μαλώνουμε το παιδί επειδή ο δάσκαλος δεν του δίδαξε την προπαίδεια και δεν ξέρει να κάνει σωστά υπολογισμούς.

Μπορείς αν θες να πολεμήσεις, ώστε να απαλλαγείς απ' τους "μη ελεύθερους" ή, αν δεν τα καταφέρεις, να πολεμήσεις ώστε να κάνεις τους "δέσμιους του συστήματος", σωστούς απέναντί σου.

menelaos46
09/01/2014, 11:46

Δεν υπάρχει ιδεολογία στην αστυνομία ρε φίλε μου, η αστυνομία είναι όργανο όχι κυβερνήτης. Οι κυβερνήτες έχουν "ιδεολογία" και χρησιμοποιούν την αστυνομία αναλόγως.

Joyrider
09/01/2014, 12:11
Δεν υπάρχει ιδεολογία στην αστυνομία ρε φίλε μου, η αστυνομία είναι όργανο όχι κυβερνήτης. Οι κυβερνήτες έχουν "ιδεολογία" και χρησιμοποιούν την αστυνομία αναλόγως.
Γιαυτό την έβαλα σε εισαγωγικά. Αν δεν θες να το πεις έτσι, πες το πρεσβεύει, αντιπροσωπεύει. Βασικά δεν χρειάζεται να το εξηγήσω, το είπες, είναι όργανο και χρησιμοποιείται.

akis_trevor
09/01/2014, 13:53
είναι όργανο και χρησιμοποιείται.

οπως και ο μπαγλαμας :D

VANDA
09/01/2014, 14:21
307242

irinia
09/01/2014, 15:54
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ.................

Ή έποχή τού φακελλώματος πέρασε,τώρα είμαστε όλοι στό κόλπο...!!!
Άκόμα καί ή κλανιά μας ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.......άφήστε τους νά μαζεύουν κλανιές...!!!
Τόσες γελοίες συζητήσεις έγιναν έδώ μέσα
τόσες χαζομάρες τόσες φατσούλες,τόσα χαζογελάκια.
ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟ.........τό σχέδιο,
όποιαδήποτε κουβέντα περιέχει ΙΧΝΟΣ πολιτικής χροιάς τή στέλνουμε στόν Καιάδα
διά τής γνωστής μεθόδου ..........τής όποίας ή κατάληξη είναι
L'ETAT C'EST MOI.............!!!!!!

daz
09/01/2014, 17:03
307242

+1

EVI
09/01/2014, 20:01
διαβασα τις πρωτες σελιδες μονο και μαλλον εχετε αλλαξει θεμα στη πορεια αλλα δε μπορω να μην το πω.... παιρνει γνωστος την μηχανη μου και τον σταματανε του ζητανε χαρτια βλεπουν στην αδεια το ονομα μου (προφανος) και του λενε <<ευη σε λενε? ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΥΗ ΣΕ ΛΕΝΕ?>> ...οχι κυριε μπλα μπλα <<ΡΕ ΕΥΗ ΣΕ ΛΕΝΕ?>> χαχαχαχ....ΑΧ . δε μπορω επρεπε να ειμαι απο μια πλευρα να το εβλεπα αχαχ

υσ : δεν θυμαμαι ποτε να μου εχει τυχει να μου μιλησουν ασχημα....την τελευταια φορα που με σταματησαν στα 5 λεπτα ειχαν καταλαβει οτι ηταν ακυρο και μου πιασαν την κουβεντα για το τζιξερ...

SHOOTER045
09/01/2014, 22:23
Το σωστο θα ηταν να πουν(η κυρια Ευη ......... ποια ειναι?τι σχεση εχετε με αυτην-συζυγος κλπ η κατι αλλο?)
Μετα να βλεπανε αν το μοτο απασχολει(κλεμμενο κλπ εφ οσον δεν ησουν εκει να βεναιωσεις κατοχη)
Και μετα ο καθενας τον δρομο του

Βεβαια οι κακες γλωσσες θα πουν πως την γλιτωνεις και ειναι ευγενικοι επειδη εισαι γυναικα που καβαλαει gixxer αλλα αυτες ειναι κακες γλωσσες....

teogtp
09/01/2014, 22:34
Το σωστο θα ηταν να πουν(η κυρια Ευη ......... ποια ειναι?τι σχεση εχετε με αυτην-συζυγος κλπ η κατι αλλο?)να ζητησουν και φωτο...
Μετα να βλεπανε αν το μοτο απασχολει(κλεμμενο κλπ εφ οσον δεν ησουν εκει να βεναιωσεις κατοχη)
Και μετα ο καθενας τον δρομο του

Βεβαια οι κακες γλωσσες θα πουν πως την γλιτωνεις και ειναι ευγενικοι επειδη εισαι γυναικα που καβαλαει gixxer αλλα αυτες ειναι κακες γλωσσες....

Διορθωθηκε!:D

DeusEx
10/01/2014, 15:05
Τί κλαίγεστε για την συμπεριφορά της αστυνομίας στην Ελλάδα? Τόσο χάλια δεν είναι, παρ'ότι είχα κ εγώ άσχημες εμπειρίες με μπαγλαμάδες...

Ελάτε μια βόλτα εδώ στην Γερμανία που μένω εδώ κ 1.5 χρόνο, και θα δείτε την πραγματική φασιστική αστυνομοκρατούμενη κοινωνία!
-Να μετράνε με χάρακα το αμάξι απο τον τοίχο που το πάρκαρες κ να σου κόβουν κλήση 30ε επειδή ηταν 40cm αντί για 50...
-Να σου έρχεται κλήση 25ε απο undercover camera σε πολιτικό αμάξι επειδή πήγαινες με 60χλμ/ω αντι για 50
(με φωτό απο την φάτσα σου παρακαλώ)
-Να μην περνάς με κοκκινο το πεζοφάναρο γιατι θα σε παρουν στο κυνηγι.
-Να κρατάς την καπνισμένη γόπα στο χέρι μέχρι να βρεις σκουπίδια να την πετάξεις.
-Έλεγχοι ρουτίνας με το ένα χέρι να ακουμπάει στο όπλο.
-Ηλεκτρονική παρακολούθηση IP κ μηνύσεις για παράνομο κατέβασμα.
-Ρατσιστική συμπεριφορά στους Έλληνες όταν βλέπουν ελληνική ταυτότητα και δίπλωμα.

SHOOTER045
10/01/2014, 18:06
Εγω τα ξερω
Ξερω και πολλους εκ γερμανιας που οταν ερχονται εδω<ξεσαλωνουν>
Αλλα εδω ειμαστε δημοκρατες εδω περα λιγι ποιο αυστηρα αν φερθεις θα σε πουν φασιστα

Pan (dvs)
10/01/2014, 18:18
Αεροδρομιο heathrow Λονδινο.
Βγαζω το πακετο με τα τσιγαρα για να βγω εξω να καπνισω.Ο αστυνομικος σηκωσε το αυτοματο προς το μερος μου και το κατεβασε μονο οταν περασα την εξοδο.

KAWAMANRIDER
10/01/2014, 18:49
Εγω τα ξερω
Ξερω και πολλους εκ γερμανιας που οταν ερχονται εδω<ξεσαλωνουν>
Αλλα εδω ειμαστε δημοκρατες εδω περα λιγι ποιο αυστηρα αν φερθεις θα σε πουν φασιστα

στα νησια τα καλοκαιρια γινεται της πουτ@νας οσο δεν παει , δεν ειναι υπερβολικο αυτο που θα πω , ξεπερνανε σε καγκουρια , μεθη , ναρκωτικα & παρανοια στον δρομο & τον πιο κορυφαιο ελληναρα αρχικαγκουρα οδηγο , ενω θα επρεπε να τους σκιζουνε οι τροχαιοι δεν τους κανουνε τιποτα , αυτη την γραμμη ακολουθει η τοπικη εξουσια , μην παραπονεθουνε οι ξεφτιλες & δεν ξαναρθουνε , αυτα που εχω δει με τουριστες οδηγους απλα δεν υπαρχουν , σε νησι καλοκαιρι ξενος τουριστας ελιωσε δικαβαλο σκουτερ με πακιστανους & του κλασανε μια μαντρα , τους περασε απο πανω με ραγκλερ & δεν εμεινε τιποτα να θαψουνε , οι τροχαιοι που πηγαν στο επι τοπου εκαναν αμαν να συνελθουνε απο το σοκ , ερχονται & βγαζουν απιστευτα απωθημενα , ειμαστε γατακια μπροστα τους

nikos_abel
10/01/2014, 20:59
1. Επειδή είναι μαλάκες οι "Ευρωπέη" όταν έρχονται εδώ και τους παίρνει να κάνουν ότι μαλακία θέλουν, δεν πειράζει να είμαστε και μεις λίγο έως αρκετά μαλάκες.

2. Επειδή είναι καραφασισταριά οι "Ευρωπέη" μπάτσοι και σε γράφουν ή σε σημαδεύουν με μπιστόλια για ψύλου πήδημα, να γίνουν και οι δικοί μας έτσι.

Περίπτωση απλά για μια μέση κατάσταση δεν υπάρχει δηλαδή έτσι;

Pan (dvs)
10/01/2014, 21:07
Περίπτωση απλά για μια μέση κατάσταση δεν υπάρχει δηλαδή έτσι;

Φυσικα και υπαρχει.Ειναι η δικη μας πραγματικοτητα.Αλλα καποιοι διαμαρτυρωνται.
Θελουν να γινουν και οι δικοι μας μπατσοι Ευρωπεη.Μετα να δω τι θα λενε.

akis_trevor
10/01/2014, 21:21
ρε δειτε την ταινια το πειραμα λεμε....τι παθαινει ο ανθρωπας αμα εχει εξουσια στα χερια του.εγω προσωπικα μια απλη,σωστη και αδιαφθορη δικαιοσυνη θελω.το ξερω δεν γινεται αλλα....

Pan (dvs)
10/01/2014, 21:23
ρε δειτε την ταινια το πειραμα λεμε....τι παθαινει ο ανθρωπας αμα εχει εξουσια στα χερια του.εγω προσωπικα μια απλη,σωστη και αδιαφθορη δικαιοσυνη θελω.το ξερω δεν γινεται αλλα....

Iσως σε κανενα εργο με τον Πατσινο.Αλλα μεχρι εκει.

nikos_abel
10/01/2014, 21:27
Φυσικα και υπαρχει.Ειναι η δικη μας πραγματικοτητα.

Η ελληνική εννοείς; Δε λέω και τα μπουρδέλα μου αρέσουν, αλλά τουλάχιστον ακόμη και εκεί υπάρχει μια οργάνωση, βλέπεις τι πληρώνεις και τι θα πάρεις.

devil's animal
10/01/2014, 23:29
Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία.

Σοφοκλης (Αντιγονη)

AristidisZ
10/01/2014, 23:48
Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία.

Σοφοκλης (Αντιγονη)

και δε σε είχα για τριτοδεσμίτη... :p

irinia
11/01/2014, 00:02
ΚΡΕΩΝ...........................

ἄνδρες, τὰ μὲν δὴ πόλεος ἀσφαλῶς θεοὶ

πολλῷ σάλῳ σείσαντες ὤρθωσαν πάλιν.

ὑμᾶς δ᾽ ἐγὼ πομποῖσιν ἐκ πάντων δίχα

ἔστειλ᾽ ἱκέσθαι τοῦτο μὲν τὰ Λαΐου

σέβοντας εἰδὼς εὖ θρόνων ἀεὶ κράτη,

τοῦτ᾽ αὖθις, ἡνίκ᾽ Οἰδίπους ὤρθου πόλιν,

κἀπεὶ διώλετ᾽, ἀμφὶ τοὺς κείνων ἔτι

παῖδας μένοντας ἐμπέδοις φρονήμασιν.

ὅτ᾽ οὖν ἐκεῖνοι πρὸς διπλῆς μοίρας μίαν

καθ᾽ ἡμέραν ὤλοντο παίσαντές τε καὶ

πληγέντες αὐτόχειρι σὺν μιάσματι,

ἐγὼ κράτη δὴ πάντα καὶ θρόνους ἔχω

γένους κατ᾽ ἀγχιστεῖα τῶν ὀλωλότων.

(ἀμήχανον δὲ παντὸς ἀνδρὸς ἐκμαθεῖν
-------------------------------------
ψυχήν τε καὶ φρόνημα καὶ γνώμην, πρὶν ἂν
-----------------------------------------
ἀρχαῖς τε καὶ νόμοισιν ἐντριβὴς φανῇ.)
------------------------------------
ἐμοὶ γὰρ ὅστις πᾶσαν εὐθύνων πόλιν

μὴ τῶν ἀρίστων ἅπτεται βουλευμάτων

ἀλλ᾽ ἐκ φόβου του γλῶσσαν ἐγκλῄσας ἔχει

κάκιστος εἶναι νῦν τε καὶ πάλαι δοκεῖ·

καὶ μεῖζον ὅστις ἀντὶ τῆς αὑτοῦ πάτρας

φίλον νομίζει, τοῦτον οὐδαμοῦ λέγω.

ἐγὼ γάρ, ἴστω Ζεὺς ὁ πάνθ᾽ ὁρῶν ἀεί,

οὔτ᾽ ἂν σιωπήσαιμι τὴν ἄτην ὁρῶν

στείχουσαν ἀστοῖς ἀντὶ τῆς σωτηρίας,

οὔτ᾽ ἂν φίλον ποτ᾽ ἄνδρα δυσμενῆ χθονὸς

θείμην ἐμαυτῷ, τοῦτο γιγνώσκων ὅτι

ἥδ᾽ ἐστὶν ἡ σῴζουσα καὶ ταύτης ἔπι

πλέοντες ὀρθῆς τοὺς φίλους ποιούμεθα.

τοιοῖσδ᾽ ἐγὼ νόμοισι τήνδ᾽ αὔξω πόλιν.

bros400pgm
11/01/2014, 08:06
MΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ:

ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΕΚ

nicksior
11/01/2014, 08:28
ΚΡΕΩΝ

Πολίτες, την πόλη πάλι στήσανε στα πόδια της,
αφού τη σείσαν οι θεοί με μέγα σάλο.
Εγώ με κήρυκες κι απ' όλους χώρια
έστειλα και σας κάλεσα· ήξερα κατ' αρχήν
τη σταθερή σας αφοσίωση στο θρόνο του Λαίου·
όταν με τον Οιδίποδα η πόλη ορθοπόδισε
κι όταν εκείνος χάθηκε, με νομιμοφροσύνης
κύρος περιφρουρήσατε και τα παιδιά του.
Όταν εκείνα χάθηκαν την ίδια μέρα
δίνοντας παίρνοντας πληγές που μοίρασαν
με βέβηλο το χέρι μεταξύ τους,
εγώ την εξουσία δικαιωματικά κατέλαβα,
λόγω συγγενικών δεσμών με τους χαμένους.
Αδύνατο να μάθεις ανθρώπου κανενός
φρόνημα, γνώμη και ψυχή, προτού
ν' ακονιστεί στην εξουσία και στο νόμο.
Για μένα, όποιος καθοδηγεί μια πόλη
και δε φτάνει στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις
αλλά φοβάται καταπίνοντας τη γλώσσα του,
είναι φαύλος ηγέτης και τώρα και παντού.
Κι όποιος απ' την πατρίδα του το φίλο
προτιμά, τον έχω για μηδενικό.
Εγώ —μάρτυρας ο θεός ο παντεπόπτης—
ούτε θα σιωπούσα βλέποντας τη συμφορά
την πόλη να σιμώνει αντί τη σωτηρία
ούτε φίλο μου θα 'κανα της χώρας τον εχθρό,
γιατί το ξέρω πως είναι μοναδικό σωσίβιο
και μόνο πάνω στης πόλης το σκαρί,
ορθό σαν πλέει, δημιουργούμε τις φιλίες μας.
Εγώ με τέτοιους νόμους του κράτους την ισχύ θ' αυξήσω.
Και τώρα, σύμφωνα μ' αυτά στην πόλη
διακήρυξα για τα παιδιά του Οιδίποδα:
τον Ετεοκλή, που χάθηκε σαν ήρωας στη μάχη
υπερασπίζοντας την πόλη του, τάφος να τον δεχτεί
με προσφορές τιμής, καθώς αρμόζει στους ήρωες νεκρούς.
Τον αδερφό του πάλι, τον Πολυνείκη εννοώ,
που χώρα πατρική και ντόπιους θεούς
εξόριστος γυρνώντας θέλησε πέρα για πέρα
να πυρπολήσει, δικό του αίμα
θέλησε να πιει, δικούς του στη σκλαβιά να σύρει,
αυτόν, λέω, στην πόλη τούτη βγήκε προσταγή
κανείς να μη νεκροστολίσει, να μη θρηνήσει κανείς,
να τον αφήσουν άθαφτο, κορμί ρημάδι,
τα σκυλιά να τον ξεσκίσουν και τα όρνια.
Αυτή 'ναι η θέλησή μου· ποτέ δε θα τιμήσω
εγώ περσότερο τους άδικους από τους δίκαιους.
Νεκρό και ζωντανό το ίδιο θα τιμήσω
αυτόν που με της πόλης τα νερά πηγαίνει

Ολο το απόσπασμα.. (αν γίνεται να είναι ταυτόχρονα και όλον και απόσπασμα..)
copy-paste φυσικά!

nicksior
11/01/2014, 08:33
Βάλε επιτέλους καθρέφτες ρε κορίτσι μου..
Ή τέλος πάντων να ντύνεσαι πιο σεμνά όταν οδηγείς..

Γιατί η αρχαία γραμματολογία ... Είναι τεράστια!
:cry:

devil's animal
11/01/2014, 09:53
και δε σε είχα για τριτοδεσμίτη... :p

4η ημουν αλλα καποια βασικα, τα ξερουμε κυριος...:a22:

stefanos
11/01/2014, 10:19
Οι Ευρωπαίοι μπάτσοι εφαρμόζουν το νόμο που ισχύει στα κράτη τους.
Εάν οι κοινωνίες εκεί είναι φασιστικές και έχουν οργουελικούς Νόμους ΔΕΝ σημαίνει τίποτα γι αυτούς που τους εφαρμόζουν.
Φασιστικό και αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο είναι να εφαρμόζονται οι νόμοι κατά τη βούληση και κρίση του οργάνου,
σε όποιους γουστάρει ή όχι το όργανο και εκεί που τον "παίρνει" ή όχι.
Γι αυτό είμαστε βέβαια και το μπουρδέλο που είμαστε πλέον.

nikos_abel
11/01/2014, 10:20
Η ζωή είναι ατμός...

Θρασύβουλας.

nikos_abel
11/01/2014, 10:32
Οι Ευρωπαίοι μπάτσοι εφαρμόζουν το νόμο που ισχύει στα κράτη τους.
Εάν οι κοινωνίες εκεί είναι φασιστικές και έχουν οργουελικούς Νόμους ΔΕΝ σημαίνει τίποτα γι αυτούς που τους εφαρμόζουν.
Φασιστικό και αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο είναι να εφαρμόζονται οι νόμοι κατά τη βούληση και κρίση του οργάνου,
σε όποιους γουστάρει ή όχι το όργανο και εκεί που τον "παίρνει" ή όχι.
Γι αυτό είμαστε βέβαια και το μπουρδέλο που είμαστε πλέον??? (ή που πάντα ήμασταν αλλά κάναμε τις πάπιες; ).

Συμφωνώ επικινδύνως τελευταία με τα λεγόμενά σου.