Σύνδεση

View Full Version : KTM vs all

Σελίδες : 1 [2] 3

AristidisZ
20/01/2014, 11:20
Τη ντίζα πάντως τη μετράμε ρε!!!!:lol:

(μισό μέτρο σύρμα φτάνει για να σε ξεφτυλίσει σε ένα φόρουμ:p)

ε μόνο από αυτό έχω μείνει

με ανορθωτή είχα θέμα πάντως σε ΓερμανοΑυστριακοΙταλίδα, και ουχί σε Γιαπωνέζα

(τα του Καίσαρος τω Καίσαρι πάντως, δε με άφησε)

pipe_smoker
20/01/2014, 11:33
ε μόνο από αυτό έχω μείνει

Ε γι'αυτό λέει ο τρούπης ότι τα χόντα σου την καθίζουνε μπαμπέσικα.

Να πεις ότι ανοίγει ο κινητήρας στα δύο, θα πεις και τον πόνο σου και θα σε νιώσουνε.
Να πεις ότι έμεινες γιατί έκλασε ο συναγερμός, κόπηκε η ντίζα, λασκάρισε η βίδα του σταντ, είναι σα να σου κάνουν πλάκα για να γελάει ο κόσμος:lol:

AristidisZ
20/01/2014, 11:37
έχει ένα point, αλλά κακά τα ψέματα
1000 φορές να μείνω από ένα σύρμα που κόπηκε, και αλλάχτηκε με ένα 20ρικο, παρά να σταματάω κάθε 100χλμ για να συμπληρώσω λάδια ;)

Shiatman
20/01/2014, 11:45
Προτείνω να μαζέψουμε όλα τα ΚΤΜια να ανάψουμε μια μεγάλη φωτιά για να νοιώσουν καλύτερα μερικοί-μερικοί!!

Να γίνει και λίγο οικονομία στα λάδια μπας και σωθεί ο πλανήτης :rockon:

pipe_smoker
20/01/2014, 11:46
...παρά να σταματάω κάθε 100χλμ για να συμπληρώσω λάδια ;)

Το τσιμπάνε και τα χόντα όμως το λαδάκι τους.... Να τη λέμε την αλήθεια:smokin:

Άχρηστο θα σ'το βγάλω:lol:

Σε μένα τα λες μωρέ που έχω χόντα και μάλιστα αρχαιολογία?
Και μένα με έχει αφήσει.
Καμμένο φις πλεξούδας:a31:. Ζημιά του δεκάρικου. Επίτηδες σου λέω το κάνουν για να γινόμαστε ρεζίλι.

πυξιδας990
20/01/2014, 11:50
το 09 πηγαν 6 μηχανακια γερμανια,αλπεις κτλπ
ενα 950 adventure,ενα 990sm,ενα cbr600f,ενα gsxr750,ενα fazer 1000,ενα zrx1200s
το 11 ο απολογισμος ειναι
τα 2 ktm συνεχιζουν να φορτωνουν χλμ ασταματητα,το 950 αγγιζει περιπου την κατοσταρα,το 990 περιπου την 60αρα,με αλλους ιδιοκτητες βεβαια αλλα συνεχιζουν
το gsxr εχει αλλαξει μοτερ γιατι μετα απο κανα εξαμηνο το εργαλειο εμοιασε στις φλορετες
το zrx απο τυχη δεν θρυνησε μοτερ και η μαγικη τσιμπιδα βρηκε το ενα μερος απο το κομματι που ειχε σπασει μετα απο μια ωρα ψακτηρι(ειχε σπασει κατι εκει κοντα στους δισκους)
το fazer κλασικα εμεινε απο πηνια(εχω αναφερθει) και τωρα στυθηκε στις ροδες του
το cbr συνεχιζει το ταξιδι του επιτυχως.
πριν φυγουμε τα σχολια ηταν κλασικα ,προσεχετε τα μηχανακια κτλπ,ναι καλα,και τις τελικες ειδαμε και τις 500αρες τις ριξαμε ημερησιως.

bros400pgm
20/01/2014, 11:56
Μ' αρεσει που ασχολεισε κιολας ρε πυξιδα.:p

golden arian
20/01/2014, 12:59
Σε δρόμο έχω μείνει μόνο με japan, με το KTM εώς τώρα όχι...

Στο βουνό με japan ποτέ, αλλά με το Husky σχεδόν σε κάθε βόλτα...:D Για αυτό και ψάχνω τώρα για KTM...:cry:

nauagios
20/01/2014, 14:00
Ρε παιδια εγω πιστευω πως σε μερικα χρονια δεν θα υπαρχει ανθρωπος να λεει πως τα κτμ σπανε και τις σχετικες καραμελες. Οπως και να το κανουμε και ο ποιο ασπονδος εχθρος των κτμ εχει καταλαβει μεσα του πως δεν ειναι η ιδια εταιρεια σε θεμα αξιοπιστιας που ηταν πριν 15-20 χρονια. δεν λεω οτι ειναι το τελειο οπως υποστιριζουν οι φιλοι απο την ανατολη αλλα σιγουρα εχει κλεισει η ψαλιδα. Σκεφτειτε μονο τι θα λεει ο πιτσιρικας σε 15 χρονια απο τωρα που αντι για DT θα εχει ενα sx 125 να το κολλαει καθε βδομαδα και με 50 ευρω να παιρνει καινουριο πιστονι. καποτε ηταν τα dt που τους πιναν το αιμα και αν εσπαγαν ηταν τζαμπα, τοτε θα ειναι τα διχρονα κτμ 15ετιας. καποιος εκθειαζει σημερα το varadero και το αφρικα του μπαμπα του που εχει 120.000 κμ και σε 15 χρονια ο γιος καποιου θα λεει για το 990adv του μπαμπα του που ειναι ακομα αξιομαχο 100.000κμ. απο καθε εταιρεια μερικα μοντελα θα μεινουν για παραπανω απο μια γενια, μερικα οχι. οταν ψαχνομουν να παρω μηχανη ο πατερας μου βαμμενος χοντακιας με 1000αρες στο παλμαρε του μου ελεγε μακρια απο suzuki γιατι του ειχε κολλησει απο τα νιατα του οτι δεν ειναι καλα. ισχυει κατι τετοιο σημερα? δεν νομιζω

υγ. μακαρι τωρα με το 1190adv να πεσουν οι τιμες των 990 να δω ποσοι θα σκεφτοσασταν την κωλοτουμπα.

δουκας 690(ακραπ/εκκεντ/φιλτρο) 27000κμ.σερβις καθε 3000-3500 65ευρω(αν τα εκανα εγω θα τα γλιτωνα), δεν εχω αλλαξει ακομα μπαταρια, αλυσ/ναζα.
ζημιες: 1 καμενη ασφαλεια, 2 φορες καμενη μικρη σκαλα, ειχα κατι σβησιματα αλλα με αλλαγη χαρτογραφησης λυθηκε.
δεν νομιζω οτι εχει να ζηλεψει κατι σε αξιοπιστια απο ενα χτχ(εχει τα θεματακια του),το απλο το χτ εννοειται δεν το αγγιζει σε αξιοπιστια. αρα ολες οι εταιριες εχουν καλα μηχανακια και ταφους.

daz
20/01/2014, 14:28
Έχετε ρίξει μια ματιά στο adv rider και στο horizon να δείτε πόσα κτμ έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου?

nauagios
20/01/2014, 14:43
πεστα ρε σουπια να αγιασει το στομα σου. το καλοκαιρι ηρθε ενας τυπος απο γερμανια στο χωριο μου να κανει kite surf και εμενε στα ενοικιαζομενα μας, ηταν καμια 45αρα και ειχα την μηχανη εξω απο το σπιτι. την βλεπει και με ρωταει αν εχει καποια πιστα motard και χωματινη το χωριο και αν θα μπορουσε να νοικιασει μηχανακι και εξοπλισμο. του λεω οτι δεν παιζει ουτε πιστα αλλα ουτε και μηχανακι να νοικιασει και τον ρωταω πως και του ηρθε κατι τετοιο. μου λεει οτι βλεπει συνεχεια αρκετους με μοτοκρος και μοταρντ και ειδε καιτο δικο μου που ειχα βαλει ενα σλικ πισω φαγωμενο να δω πως ειναι. ντραπηκα τοσο πολυ για το τι θα σκεφτηκε, οι μπαστουνοβλαχοι θα ελεγε απο μεσα τους εχουν ktm,yz,crf για να γυρνανε μεσα στο χωριο. στην γερμανια εχεις το αυτοκινητο για ολη την εβδομαδα και την μηχανη για ξεκαυλωμα το σαββατοκυριακο. τα χωματινα για τα βουνα, τα ασφαλτινα για την πιστα και τα on/off για πολυ μεγαλα ταξιδια. εμας ειναι το on/off για να πηγαινεις στο supermarket. αλλος κοσμος αλλη νοοτροπια. οι μονοι που εξαιρουνται εδω περα ειναι οσοι εχουν μηχανες επιδοσεων και τις χρησιμοποιουν μονο για πιστα. ακομα και οσοι τα κανουν και τα δυο για μενα ειναι κατακριτεοι γιατι σπαει το ktm το 250 που το ειχες να πηγαινεις στην δουλεια και σου φταιει η εταιρεια.

faraway
20/01/2014, 14:44
Ο μόνος λόγος που δεν θα έπαιρνα ktm και κυρίως το 990 adventure που είναι στη κατηγορία που με ενδιαφέρει ....

είναι ο αμιγώς προσανατολισμός τους στο χώμα θυσιάζοντας τομείς όπως η άνεση , η προστασία από τον αέρα και η ασφάλτινη ( ταξιδιάρικη ) συμπεριφορά στο δρόμο .
Αν δλδ το 990 έβγαινε με 19/17 tubeless με καλύτερη ζελατίνα ( σχεδιαστικά ), με πιο άνετη σέλα και μεγαλύτερο ρεζερβουάρ θα το έιχα αγοράσει χθες . :D

Λοιπά , περί αναξιοπιστίες και άλλους δράκους είναι κουβέντες για να αναλωνόμαστε , αλλά κατά τη γνώμη μου κρύβουν και μια αλήθεια από πίσω .
Η αλήθεια που κρύβουν είναι ότι και το 990adv αλλά και το capo που το ξέρω καλά έχουν θαφτεί κατά τα πρώτα χρόνια εμφάνισης τους , από τις ελλειπείς γνώσεις συνεργείων και μαστόρων που τα αντιμετώπιζαν ( και κάποιοι συνεχίζουν ακόμα ) σαν εξωγήινα μηχανάκια , έχοντας βγάλει βέβαια και αυτά ένα σωρό παπαρίτσες περιφερειακές ( τρόμπες συμπλέκτη , ανορθωτές , τρόμπες νερού ...κτλ ) . :smokin:

Τη λύση σε αυτό έδωσε το internet και οι αστείρευτες γνώσεις που προσφέρει προς επίλυση των πάντων , έυκολα και οικονομικά . :winka:

Επίσης ( παράδειγμα) το να απαιτείς από ένα μοτέρ με συμπίεση 11,5 /1 και 98 ίππων να βγάζει τα ίδια χλμ αξιόπιστα όσο ένα transalp 700 των 59 ίππων και του 10 / 1 συμπίεσης είναι αστείο ,
όσο αστείο είναι να λεέι κάποιος πως το transalp μπορεί οπουδήποτε να κοντράρει ένα 990adv .:lol:

Αυτά είχα να συνεισφέρω σε αυτό το επικό θέμα .... ας συνεχίσει ο επόμενος !! :lol:

AristidisZ
20/01/2014, 14:47
πεστα ρε σουπια να αγιασει το στομα σου. το καλοκαιρι ηρθε ενας τυπος απο γερμανια στο χωριο μου να κανει kite surf και εμενε στα ενοικιαζομενα μας, ηταν καμια 45αρα και ειχα την μηχανη εξω απο το σπιτι. την βλεπει και με ρωταει αν εχει καποια πιστα motard και χωματινη το χωριο και αν θα μπορουσε να νοικιασει μηχανακι και εξοπλισμο. του λεω οτι δεν παιζει ουτε πιστα αλλα ουτε και μηχανακι να νοικιασει και τον ρωταω πως και του ηρθε κατι τετοιο. μου λεει οτι βλεπει συνεχεια αρκετους με μοτοκρος και μοταρντ και ειδε καιτο δικο μου που ειχα βαλει ενα σλικ πισω φαγωμενο να δω πως ειναι. ντραπηκα τοσο πολυ για το τι θα σκεφτηκε, οι μπαστουνοβλαχοι θα ελεγε απο μεσα τους εχουν ktm,yz,crf για να γυρνανε μεσα στο χωριο. στην γερμανια εχεις το αυτοκινητο για ολη την εβδομαδα και την μηχανη για ξεκαυλωμα το σαββατοκυριακο. τα χωματινα για τα βουνα, τα ασφαλτινα για την πιστα και τα on/off για πολυ μεγαλα ταξιδια. εμας ειναι το on/off για να πηγαινεις στο supermarket. αλλος κοσμος αλλη νοοτροπια. οι μονοι που εξαιρουνται εδω περα ειναι οσοι εχουν μηχανες επιδοσεων και τις χρησιμοποιουν μονο για πιστα. ακομα και οσοι τα κανουν και τα δυο για μενα ειναι κατακριτεοι γιατι σπαει το ktm το 250 που το ειχες να πηγαινεις στην δουλεια και σου φταιει η εταιρεια.

πενία τέχνας κατεργάζεται αγαπητέ...

nauagios
20/01/2014, 14:59
δεν συμφωνω φιλε μου, ξερουμε πολυ καλα οτι την δουλεια που κανω με το 690 θα την εκανα οικονομικοτερα σαν αγορα και σαν αξιοπιστια αν επαιρνα ενα xt απλο που προανεφερα επειδη δεν μπαινω πιστα απλα μετακινουμαι. οπως και ολοι οσοι εχουν τα πολεμικα μικρα 125-250αρια ειτε 2τ ειτε 4τ για τον καφε τους. μια θα εφτανε και το χρ125.

bros400pgm
20/01/2014, 15:02
όσο αστείο είναι να λεέι κάποιος πως το transalp μπορεί οπουδήποτε να κοντράρει ένα 990adv .:lol:

Bαζω στοιχημα οτι εχει ειπωθει κοντρα transalp με 990 SM, στο Δομοκο.:lol:

AristidisZ
20/01/2014, 15:02
μη μπούμε σε αυτή τη κουβέντα

και με 125άρι πας ταξίδι, και με 1125άρι πας

είπες ότι ο Γερμανός έχει

το αυτοκινητο για ολη την εβδομαδα και την μηχανη για ξεκαυλωμα το σαββατοκυριακο. τα χωματινα για τα βουνα, τα ασφαλτινα για την πιστα και τα on/off για πολυ μεγαλα ταξιδια

εμείς έχουμε να πληρώνουμε ένα (με το ζόρι), και κοιτάμε να μας βγάλει και τη βδομάδα, και το ξεκαύλωμα του ΣΚ, και το χώμα, και τη πίστα, και το ταξίδι και τα ψώνια

έχεις δει Χόρνετ να κουβαλάει τσάντες με μανταρίνια ; :bawl:

faraway
20/01/2014, 15:06
Bαζω στοιχημα οτι εχει ειπωθει κοντρα transalp με 990 SM, στο Δομοκο.:lol:

:moutza: ..... :lol::lol::lol::lol:

motomaniac
20/01/2014, 16:06
έχεις δει Χόρνετ να κουβαλάει τσάντες με μανταρίνια ; :bawl:
cbr600f4i με κολλημενο με ζελοτειπ το φραπε στο τεποζιτο καθοδον για τει.... με σακουλες ψωνια απο μαρκετ... καποτε.

rider
20/01/2014, 17:10
οκ! μετά απ όλα αυτα αρχισα και ψήνομαι ακόμα περισσότερο! Άλλωστε μία μηχανή με τόσους φανατικούς οπαδούς και τοσο ορκισμένους εχθρούς τουλάχιστον δεν θα είναι ποτέ αδιάφορη! Αυτό δεν είναι και το νόημα? Μετά το Fazer (πολυεργαλειο - ελβετικό σουγιαδάκι)που κάνει τα πάντα πηγαμε στο Gsx-R (νυστέρι) περιορισμους σε αυτα που κάνει αλλα τουλαχιστον για μένα αυτα που κάνει τα κάνει καλά, ε, αμέσως επόμενο ΛΟΓΙΚΟ βήμα ειναι να δοκιμάσουμε και τον ΜΠΑΛΤΑ! :D Σε αναζήτηση λοιπόν 990!! Στην χειρότερη όλων θα κάνω ακόμα εναν καλό φίλο (τον μάστορα)!!

και όπως ξαναείπα (μεταφέροντας τα λεγόμενα φίλου ΚΤΜακια):
KTM: Kαθε Τριτη Μάστορα -
αλλα και
ΚΤΜ: Kάθε Τετάρτη Μάθημα!

:beer:

freco
20/01/2014, 21:07
Ένα παλικάρι μου είπε κάποτε: "Εγώ ποτέ δεν θα πάρω 990, αλλά όταν το βλέπω να περνάει μου βγαίνει ένας αναστεναγμός" .

Lioulios
20/01/2014, 21:52
Παιδιά , εγώ το πούλησα και κάποια στιγμή θα ξαναπάρω .

....Τί θα πάρω ;

Once KTM - Always KTM .

Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα . Αν δεν πάρω ΚΤΜ , πάει να πει πως συμβιβάστηκα .

:wave2:

spyro
20/01/2014, 23:12
εχουμε καταντήσει γραφικοί

Lioulios
21/01/2014, 01:34
Μέχρι να βγει η καινούρια Άφρικα ναι

pipe_smoker
21/01/2014, 07:35
Μέχρι να βγει η καινούρια Άφρικα ναι

Honda ζουμε νεα Africa να δουμε:lol:

ΥΓ. Λεβεντοπαιδο Αριστο, μετα τα χθεσινα σου λεγομενα στο μπυροmeeting, παρακαλα να πηξω στη δουλεια σημερα γιατι θα φας τετοιο τρολλαρισμα-ρεζιλεμα που δε θα γλυκανει τον πονο σου ολο το μελι του χυμαδορη:sun:

QSpec
21/01/2014, 07:46
εχουμε καταντήσει γραφικοί

:a41:

Stabak
21/01/2014, 08:23
Δεν υπάρχει ηλιθιότερο πράγμα του να ταυτίζεσαι με εταιρική κουλτούρα... δείχνει ευκολότερα το κενό σου

AristidisZ
21/01/2014, 08:40
ΥΓ. Λεβεντοπαιδο Αριστο, μετα τα χθεσινα σου λεγομενα στο μπυροmeeting, παρακαλα να πηξω στη δουλεια σημερα γιατι θα φας τετοιο τρολλαρισμα-ρεζιλεμα που δε θα γλυκανει τον πονο σου ολο το μελι του χυμαδορη:sun:

γιατί βρε γλυκό μου αγόρι, έχω αρνηθεί ποτέ το γεγονός ότι ανήκω στην συμπαθή τάξη των ποζεράδων ευθειάκηδων ; :D

πυξιδας990
21/01/2014, 08:42
Μ' αρεσει που ασχολεισε κιολας ρε πυξιδα.:p

νταξει ρε τι να κανουμε,εδω παμε να μπλεξουμε με τα σκληρα,τις λαδιερες,στα πορτοκαλι θα κωλησουμε που εχουμε γραψει και κατι,κατα τα αλλα αντωνακης-capo μαθαινω;)

QSpec
21/01/2014, 09:57
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, εγώ εάν αγόραζα μηχανή και μου δίνανε κάτι που να λέει "Welcome to the toughest guys" θα ντρεπόμουν πολύ.

Κάποτε η KTM μπορεί να ήταν όντως για τους "Toughest guys", αλλά όταν αρχίζεις να το λες, ε δεν είσαι.

Στην τελική να πάει να γαμηθεί. Κατάπιε την Husaberg και πρόσφατα την Husqvarna, μένουν κάνα 2 Ευρωπαϊκές μόνο και μετά θα κάνει ότι θέλει στο χώμα γιατί ο Γιαπωνέζος φτιάχνει οικονομικά 500άρια.

Όταν λοιπόν σας πλασάρει το επόμενο on off made in india να μιλάτε πάλι για μηχανές από ανθρώπους με πάθος κτλ κτλ.

308117

Και πάρτε και ένα παλιό quote του εαυτού μου μπας και ανάψουν τα αίματα πάλι.

Και για να γίνω και λίγο ερειστικός, αν οι μπεμβεδάκηδες την έχουν δει rtwadventurewhereeverimayroamgods οι KTMάδες που την έχουν δει
iwondakarezbergromaniacsandclimbedmounteverestonmyrallybikeandicrossafinishlineeverydaythatigotowork readytoracegods δεν είναι και πολύ καλλίτεροι.

Have fun!

ΥΓ: Όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι απλά πίκρα γιατί δεν έχω λεφτά να πάρω ένα SMT που τόσο θέλω. Μπορεί και όχι όμως.

golden arian
21/01/2014, 12:54
οκ! μετά απ όλα αυτα αρχισα και ψήνομαι ακόμα περισσότερο! Άλλωστε μία μηχανή με τόσους φανατικούς οπαδούς και τοσο ορκισμένους εχθρούς τουλάχιστον δεν θα είναι ποτέ αδιάφορη! Αυτό δεν είναι και το νόημα? Μετά το Fazer (πολυεργαλειο - ελβετικό σουγιαδάκι)που κάνει τα πάντα πηγαμε στο Gsx-R (νυστέρι) περιορισμους σε αυτα που κάνει αλλα τουλαχιστον για μένα αυτα που κάνει τα κάνει καλά, ε, αμέσως επόμενο ΛΟΓΙΚΟ βήμα ειναι να δοκιμάσουμε και τον ΜΠΑΛΤΑ! :D Σε αναζήτηση λοιπόν 990!! Στην χειρότερη όλων θα κάνω ακόμα εναν καλό φίλο (τον μάστορα)!!

και όπως ξαναείπα (μεταφέροντας τα λεγόμενα φίλου ΚΤΜακια):
KTM: Kαθε Τριτη Μάστορα -
αλλα και
ΚΤΜ: Kάθε Τετάρτη Μάθημα!

:beer:

Όσοι ασχολούνται και λίγο με το εξωτερικό είναι και Κάθε Thusday(Πέμπτη) Μάστορα...:p

matas
21/01/2014, 16:25
Παιδες εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το να εισαι κολλημενος με μια εταιριας λογω ονοματος και φημης δεν ειναι στην τελικη και τοσο καλο. Παρε τη μηχανη που πραγματικα θελεις και οχι που σε κανουν οι εταιριες να νομιζεις οτι θελεις. Οταν ειχα το Χορνετ ειχα ομολογω ενα κολλημα με Χοντα και ελεγα οταν θα το δωσω θα κοιταξω ον οφ Χοντα παλι. Ε να που οδηγησα και Τρανσαλπ και NC κλπ και δεν ενθουσιαστικα καθολου. Οδηγησα το tiger και καταλαβα οτι ναι αυτο το μηχανακι μου αρεσει και δεν με ενδιεφερε τι μαρκα ειναι κλπ. Βεβαια ειχα μια αρχικη εντυπωση για κοστος ζημιες κλπ αλλα πλεον οπως εχει πει και ενας γνωστος μου (35 χρονια εργασια σε αντιπροσωπιες κλπ) πλεον ολα τα μηχανακια ειναι "παγκοσμια" στην κατασκευη τους, απο αλλου το μοτερ, αναρτησεις κλπ.

Lioulios
21/01/2014, 16:44
Εγώ πάντως (αν και τα κράζω) , θα μπορούσα να είχα και BMW και Aπρίλια και Τράιουμφ ...Δεν είμαι βαμένος

AristidisZ
21/01/2014, 16:46
Εγώ πάντως (αν και τα κράζω) , θα μπορούσα να είχα και BMW και Aπρίλια και Τράιουμφ ...Δεν είμαι βαμένος

moto guzzi ξέχασες

faraway
21/01/2014, 16:50
moto guzzi ξέχασες

Eεεε εντάξει ...μην το χοντραίνεις !! :lol::lol:

irinia
21/01/2014, 16:59
....

irinia
21/01/2014, 17:00
KAI..............

Μορίνι,Μιναρέλλι,Φάντικ,Κότα,Ζάκς,Μοντέσσα,Ρομίνα.....Ά Μπάνο, Τζιάνι Μοράντι,Νικόλα Ντί Μπάρι......
Πεπίνο ντί Κάπρι......κ.λ.π.......

πυξιδας990
21/01/2014, 17:05
KAI..............

Μορίνι,Μιναρέλλι,Φάντικ,Κότα,Ζάκς,Μοντέσσα,Ρομίνα.....Ά Μπάνο, Τζιάνι Μοράντι,Νικόλα Ντί Μπάρι......
Πεπίνο ντί Κάπρι......κ.λ.π.......

minarrelli εχουμε τα XT;)

πυξιδας990
21/01/2014, 17:05
minarelli εχουμε τα XT;)

irinia
21/01/2014, 17:07
minarrelli εχουμε τα XT;)

ΟΧΙ ΜΟΤΟΡΙ..............ΦΙΛΑΡΑΚΟ

Είσαι πολύ .....ΝΕΟΣ:lol:
Γιά μηχανάκι μιλάμε.........λέμεεεεεεεεεεεεεεεε

SHOOTER045
21/01/2014, 17:12
Δεν εισαι βαμμενος γιαπωνεζος.....

Το καταλαβαμε αυτο Γιαννη

teogtp
21/01/2014, 18:07
Ενταξει αφου εδω βγαζουμε τις αποκρυφες επιθυμιες μας .........

ενα 1290 superduke το χτυπαγα!:evil:

matas
21/01/2014, 18:12
Ενταξει αφου εδω βγαζουμε τις αποκρυφες επιθυμιες μας .........

ενα 1290 superduke το χτυπαγα!:evil:

ΧΑΧΑ και εγω ενα 990 η 1190 θα το χτυπαγα υπο 2 ορους, 1)αν ειχα χρημα και 2) αν ειχα....υψος !:lol:

taisteal
21/01/2014, 18:15
κι εγω...ενα 950 adv s,ενα 640 adv,ενα 520,ενα 640 prestige,ενα 300 exc,ενα 990 smt,ενα 660 smc....

αυτα!!!

:a2::a2::a2::a46:

teogtp
21/01/2014, 18:19
[QUOTE=taisteal;2422551]κι εγω...ενα 950 adv s,ενα 640 adv,ενα 520,ενα 640 prestige,ενα 300 exc,ενα 990 smt,ενα 660 smc....

αυτα!!![QUOTE]
Παρε την αντιπροσωπια στην Λαμια!:lol:

taisteal
21/01/2014, 18:30
δεν υπαρχει αντ/πεια στην Λαμια.. :(

teogtp
21/01/2014, 18:32

Καιρος ν'αποκτησει .......:evil:

πυξιδας990
21/01/2014, 18:38
εχει piaggio-motoguzzi ομως

taisteal
21/01/2014, 19:00
ναι..φοβερη...

:cool:

faraway
21/01/2014, 19:10
Όπως και σε κάθε επαρχιακή πόλη . :(

MiltiadisK.D
21/01/2014, 19:31
κι εγω...ενα 950 adv s,ενα 640 adv,ενα 520,ενα 640 prestige,ενα 300 exc,ενα 990 smt,ενα 660 smc....

αυτα!!!

:a2::a2::a2::a46:

Ιάπωνας κάργα δλδ:lol:

spyrakos35
21/01/2014, 21:19
Ιάπωνας κάργα δλδ:lol:

αφού να φανταστείς, στην μοτοκοιλιόδουλη που πήγαμε, ζήτησε ξυλάκια για το κοκορέτσι...... :eek:

:lol:

daz
21/01/2014, 22:00

Το κάψατε!

Θέλω να ζητήσω ένα poll απ' τους διαχειριστές.

-Είμαι ή ήμουν ιδιοκτήτης κτμ και πιστεύω ότι τα κτμ είναι αξιόπιστα.

-Είμαι ή ήμουν ιδιοκτήτης κτμ και πιστεύω ότι τα κτμ είναι αναξιόπιστα και ζημιάρικα.

-Δεν θα αγόραζα ποτέ κτμ γιατί χαλάει.

-Θα ήθελα να έχω κτμ, γιατί είναι πανέμορφο και βρωμόγκαζο, αλλά φοβάμαι μήπως όλες αυτές οι φήμες περι προβλημάτων είναι αληθινές.

-Θεωρώ τα κτμ τόσο αξιόπιστα που άνετα θα αγόραζα ένα.

Το πολ αφενός ξεχωρίζει τους ιδιοκτήτες και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην άποψή τους και αφετέρου μας δείχνει πως έχουν διαμορφωθεί οι απόψεις των υπολοίπων σε σχέση με το παρελθόν.

:)

AUFGEBRACHT
21/01/2014, 22:08

Το κάψατε!

Δεν είμαι διαχειριστής αλλά πάρε ένα...
http://www.youtube.com/watch?v=B_3IhZOH8NE

daz
21/01/2014, 22:36
Δεν είμαι διαχειριστής αλλά πάρε ένα...
http://www.youtube.com/watch?v=B_3IhZOH8NE

Ευτυχώς που δεν είσαι! :lol:

vaska
21/01/2014, 22:40

Το κάψατε!

-Είμαι ή ήμουν ιδιοκτήτης κτμ και πιστεύω ότι τα κτμ είναι αξιόπιστα.

-Είμαι ή ήμουν ιδιοκτήτης κτμ και πιστεύω ότι τα κτμ είναι αναξιόπιστα και ζημιάρικα.

-Δεν θα αγόραζα ποτέ κτμ γιατί χαλάει.

-Θα ήθελα να έχω κτμ, γιατί είναι πανέμορφο και βρωμόγκαζο, αλλά φοβάμαι μήπως όλες αυτές οι φήμες περι προβλημάτων είναι αληθινές.

-Θεωρώ τα κτμ τόσο αξιόπιστα που άνετα θα αγόραζα ένα.

Το πολ αφενός ξεχωρίζει τους ιδιοκτήτες και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην άποψή τους και αφετέρου μας δείχνει πως έχουν διαμορφωθεί οι απόψεις των υπολοίπων σε σχέση με το παρελθόν.

:)

Εγώ το 5 θα απαντούσα αλλά ξέρω η γνώμη μου δεν μετράει, έχω BMW

:bawl:

AUFGEBRACHT
21/01/2014, 22:42
έχω BMW

http://www.youtube.com/watch?v=MIaORknS1Dk

vaska
21/01/2014, 22:46

Δεν έχω λόγια.........

daz
21/01/2014, 22:56

Έχεις ένα για όλους έτσι? :lol:

Shiatman
22/01/2014, 00:00
Αν άλλαζα το 640 μου θα το έκανα μόνο για 690

:jrs:

pipe_smoker
22/01/2014, 09:25
Μιας και δε βλέπω να μπαίνει poll, αυτό:

και υπό άλλες προϋποθέσεις βέβαια (σημαντικότατες), αλλά από τις επιλογές που έβαλες αν πρέπει να διαλέξω μία αυτή θα διάλεγα.

Aνεμος
22/01/2014, 10:11
-Είμαι ιδιοκτήτης κτμ και πιστεύω ότι τα κτμ είναι αξιόπιστα.

με την προυπόθεση οτι συντηρείται σωστά και ξέρεις ΤΙ αγόρασες και για ποια χρήση, μιας και η αρχή της ιστορίας <<τα ΚΤΜ χαλάνε >> ξεκίνησε με τους τύπους που αγοράζαν τα πρωτα 640 και του συμπεριφερόντουσαν σαν ΧΤ και αργότερα απο άλλους που χρησιμοποιούσαν τα 520 για καθημερινή motardo-χρήση με προγραμμα συντήρησης..ΧΤ..

Ολα χαλάνε,αλλα δεν σε γεμίζουν χαμόγελα όλα...

my 2cents

Kostas2B
22/01/2014, 12:47
Μονο 990 adventure...αν δεν υπήρχε το Super Tenere!

Θεωρώ οτι ειναι το αμέσως πιο αξιόπιστο απο ολα τα on off που υπάρχουν αυτη τη στιγμή!

daz
22/01/2014, 14:22
Ναι καλά! Ή ανοίγει πολ ή δεν βγάζουμε άκρη.

daz
22/01/2014, 16:58
Παρακαλώ περάστε..

http://www.moto.gr/forums/poll.php?pollid=38&do=showresults

Όσοι μη ιδιοκτήτες δεν αγχώνονται για τις φήμες ας μην βιαστούν να ψηφίσουν.

pipe_smoker
22/01/2014, 17:10
Όσοι μη ιδιοκτήτες δεν αγχώνονται για τις φήμες ας μην βιαστούν να ψηφίσουν.

Μιλας με γριφους γεροντα...

daz
22/01/2014, 17:27
Μιλας με γριφους γεροντα...

Δεν είχε μπει μια επιλογή, aυτή του δεν φοβάμαι τίποτα. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αφορά μη ιδιοκτήτες κτμ αλλά τώρα μπορείτε να ψηφίσετε. :lol:

TROOPER
22/01/2014, 19:06
αϊ καλα...........:yawn:

nauagios
22/01/2014, 19:25
"Φιλε να το προσεχεις το μηχανακι γιατι ειναι ζημιαρικο, 2 φορες μου βαρεσε μπιελα εμενα"
αυτη ειναι η φραση που μου ειπε αγνωστος εξω απο το μαγαζι που πηγα να πλυνω την μηχανη μου

-για αυτον τον δουκα μιλας ή για τον παλιο???
-για αυτον, ειχα τον ιδιο και πιο πριν ενα smc 690.
-τι να σου πω ρε φιλε εμενα δεν εχει βγαλει τιποτα, στα ποσα σου βαρεσε?
-στα 13000 και το εδωσα και πηρα αυτο(cbr1000rr '13).ποσα εχει εσενα?
-κοντα 27000(τρωει ενα σκαλωμα εδω).
-μονο εξατμιση φορας?
-οχι, ολοκληρο το κιτ της ακραποβιτς.
-εκκεντροφορο rally ή vdb?
-ρε φιλε το κιτ φοραω, σιγουρα δεν μιλαμε για τον παλιο τον δουκα?
-ναι ρε αυτον ειχα και ολο προβληματα εβγαζε, αυτο εδω εχω τωρα αλλα εβαλα την πινακιδα απο κατω και δεν ξερω αν θα με σταματανε.

καπου εκει τελειωσε η κουβεντα και σκεφτομαι.
θα ειχα αγορασει ενα μηχανακι και δεν θα ηξερα την πιο στανταρ βελτιωση που μπορω να κανω και ολοι θελουν να κανουν? θα μου ειχε βαρεσει 2 φορες μπιελα και δεν θα ειχα παραπονεθει στα φορουμ? 2 ειναι ολα κι ολα και ενα της κτμ το φορουμ. που ειναι το δις μπιελαρισμενο μηχανακι οεο??? θα ειχα 2 αλητικα κτμ και θα δεν θα ηξερα τι παιζει με την πινακιδα απο κατω? δηλαδη αυτος ηταν τυπος ειχε την πινακιδα και λασπωτηρα στον δουκα του και στo smc και θυμηθηκε να το παιξει καγκουρας με το fireblade?
και τελος: γιατι τοσος φθονος? σε σταματαει ο καθενας και σου λεει την παπαρια του γιατι? μειωνωντας το μηχανακι σου ανεβαινει το δικο του ή μηπως μικραινει η δικια μου π@@τσα και μεγαλωνει η δικια του? το αλλο το junky σε βενζιναδικο με τα ματια ετοιμα να χυθουν στο πατωμα πας να βαλεις βενζινη και σου λεει οτι δεν ξαναγοραζει γιατι του εχουν σπασει 2.

vaska
22/01/2014, 20:14
"Φιλε να το προσεχεις το μηχανακι γιατι ειναι ζημιαρικο, 2 φορες μου βαρεσε μπιελα εμενα"
αυτη ειναι η φραση που μου ειπε αγνωστος εξω απο το μαγαζι που πηγα να πλυνω την μηχανη μου

-μονο εξατμιση φορας?
-ναι ρε αυτον ειχα και ολο προβληματα εβγαζε, αυτο εδω εχω τωρα αλλα εβαλα την πινακιδα απο κατω και δεν ξερω αν θα με σταματανε.

θα ειχα αγορασει ενα μηχανακι και δεν θα ηξερα την πιο στανταρ βελτιωση που μπορω να κανω και ολοι θελουν να κανουν? θα μου ειχε βαρεσει 2 φορες μπιελα και δεν θα ειχα παραπονεθει στα φορουμ? 2 ειναι ολα κι ολα και ενα της κτμ το φορουμ. που ειναι το δις μπιελαρισμενο μηχανακι οεο??? θα ειχα 2 αλητικα κτμ και θα δεν θα ηξερα τι παιζει με την πινακιδα απο κατω? δηλαδη αυτος ηταν τυπος ειχε την πινακιδα και λασπωτηρα στον δουκα του και στo smc και θυμηθηκε να το παιξει καγκουρας με το fireblade?
και τελος: γιατι τοσος φθονος? σε σταματαει ο καθενας και σου λεει την παπαρια του γιατι? μειωνωντας το μηχανακι σου ανεβαινει το δικο του ή μηπως μικραινει η δικια μου π@@τσα και μεγαλωνει η δικια του? το αλλο το junky σε βενζιναδικο με τα ματια ετοιμα να χυθουν στο πατωμα πας να βαλεις βενζινη και σου λεει οτι δεν ξαναγοραζει γιατι του εχουν σπασει 2.

Σε συμβουλεύω να γράψεις στα μεγάλα τριχωτά και βρώμικα (ίδια με του Σηθ) @ρχίδι@ σου, τον κάθε μαλάκα που λέει την όποια Μπσολιά με ύφος παντογνώστη, για να κερδίσει στα μάτια σου 20 πόντους ύψος.

Να καβαλάς την κ@υλ@ σου την εργαλειάρα σου και να βγάζεις γούστα και άσε τους άλλους να κοιτούν με το στόμα ανοιχτό και να τους τρέχουν τα σάλια.
Και ναι άστους να μην αγοράζουν για να τα έχουν τα πριόνια οι λίγοι που ξέρουν να τα χαίρονται.

Πάντα όρθιος και πάντα με το εργαλείο που γουστάρεις.

:wave2:

daz
22/01/2014, 21:35
Να γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε πλέων ούτε μια αντιπαράθεση της προκοπής. :p

nauagios
22/01/2014, 22:33
δεν ξερω γιατι η κτμ βγαζει τοση αντιπαθεια και δεν θελω να μπω στο τρυπακι να λεω αμα δεν εχεις λεφτα μην το παρεις. μια χαρα χρημα ειχε για να εχει 1000αρι ss του 2013. αλλα γιατι πρεπει να ερθει να την βαλει διπλα και να τραβηξει και ξερογκαζο με την φιμωμενη μαμα μαλακια για εξατμιση. πολυ ομορφο το μηχανακι του αλλα ως εκει δεν θα παω να του πω φιλε καλη η μαλακια που αγορασες αλλα το kawa ειναι πιο δυνατο. και ειναι παρα πολλοι που λενε αρχιδιλικια στα φαναρια, καθονται πανω στη παπια(δεν το λεω υποτιμιτικα μπορει σπιτι να εχουν s1000rr) και σε κοβουν απο πανω εως κατω και οταν ανοιξουν το στομα τους σε ρωτανε, τι λεει φιλε το εργαλειο? σου εχει βγαλει τιποτα? ειναι σαν να περνας εξω απο γραφειο τελετων και να βγαινει το κορακι εξω να σε ρωταει αν ολα καλα με την υγεια σου. τραβα στα τσακιδια ρε την ορεξη σου ειχα να μου πεις το πικροχολο σχολιο σου. αν με πλησιασεις ομορφα και ωραια και φανεις τουλαχιστον γνωστης τοτε να κουβεντιασουμε, αν ομως μου λες αρλουμπες που φαινεσαι ασχετος με το αντικειμενο δεν θα κατσω να ασχοληθω. μπορει το παλικαρι βεβαια να ειναι ο ιδιος ο thierry van den bosch και γιαυτο σπαει τα μηχανακια απο το πολυ ξεζουμισμα και με το fireblade να γυρναει πιο γρηγορα απο τον μπουστα στις σερρες.

vaska
22/01/2014, 22:59
δεν ξερω γιατι η κτμ βγαζει τοση αντιπαθεια και δεν θελω να μπω στο τρυπακι να λεω αμα δεν εχεις λεφτα μην το παρεις. μια χαρα χρημα ειχε για να εχει 1000αρι ss του 2013. αλλα γιατι πρεπει να ερθει να την βαλει διπλα και να τραβηξει και ξερογκαζο με την φιμωμενη μαμα μαλακια για εξατμιση. πολυ ομορφο το μηχανακι του αλλα ως εκει δεν θα παω να του πω φιλε καλη η μαλακια που αγορασες αλλα το kawa ειναι πιο δυνατο. και ειναι παρα πολλοι που λενε αρχιδιλικια στα φαναρια, καθονται πανω στη παπια(δεν το λεω υποτιμιτικα μπορει σπιτι να εχουν s1000rr) και σε κοβουν απο πανω εως κατω και οταν ανοιξουν το στομα τους σε ρωτανε, τι λεει φιλε το εργαλειο? σου εχει βγαλει τιποτα? ειναι σαν να περνας εξω απο γραφειο τελετων και να βγαινει το κορακι εξω να σε ρωταει αν ολα καλα με την υγεια σου. τραβα στα τσακιδια ρε την ορεξη σου ειχα να μου πεις το πικροχολο σχολιο σου. αν με πλησιασεις ομορφα και ωραια και φανεις τουλαχιστον γνωστης τοτε να κουβεντιασουμε, αν ομως μου λες αρλουμπες που φαινεσαι ασχετος με το αντικειμενο δεν θα κατσω να ασχοληθω. μπορει το παλικαρι βεβαια να ειναι ο ιδιος ο thierry van den bosch και γιαυτο σπαει τα μηχανακια απο το πολυ ξεζουμισμα και με το fireblade να γυρναει πιο γρηγορα απο τον μπουστα στις σερρες.

Κάτσε κάτσε, έχει πλάκα αυτό με το φανάρι, εσένα σου βαράνε ξερές με μαμά θερμοσίφωνο εμένα μου κάνει το ίδιο ένα τυπάκι με ΧΤ και ότι νάναι ξετάπωτη κάθε μα κάθε μέρα το πρωί που πηγαίνω στο μαγαζί. Ανταμώνουμε στο ίδιο φανάρι (τι διάολο με παραφυλάει και βγαίνει μόλις εμφανιστώ??) και κάνουμε μαζί κάθε μέρα την ίδια διαδρομή. Κάθε μέρα τον κερνάω τσαγάκι πρασσινο του βουνού και την επόμενη πάλι εκεί.
Εσύ το εξηγείς?? Εγώ πάντως αν με τσαγιώνανε, θα φρόντιζα την επόμεη να αλλάξω δρόμο και αν ο διάολος τα έφερνε να ξανανταμώναμε, θα πήγαινα "κυρία".

Άβυσσος φίλε μου η ψυχή του ανθρώπου

motomaniac
22/01/2014, 23:04
Κάτσε κάτσε, έχει πλάκα αυτό με το φανάρι, εσένα σου βαράνε ξερές με μαμά θερμοσίφωνο εμένα μου κάνει το ίδιο ένα τυπάκι με ΧΤ και ότι νάναι ξετάπωτη κάθε μα κάθε μέρα το πρωί που πηγαίνω στο μαγαζί. Ανταμώνουμε στο ίδιο φανάρι (τι διάολο με παραφυλάει και βγαίνει μόλις εμφανιστώ??) και κάνουμε μαζί κάθε μέρα την ίδια διαδρομή. Κάθε μέρα τον κερνάω τσαγάκι πρασσινο του βουνού και την επόμενη πάλι εκεί.
Εσύ το εξηγείς?? Εγώ πάντως αν με τσαγιώνανε, θα φρόντιζα την επόμεη να αλλάξω δρόμο και αν ο διάολος τα έφερνε να ξανανταμώναμε, θα πήγαινα "κυρία".

χαχχαχαχχα ο Ηλιθιος ειναι ανικητος!!!

devil's animal
22/01/2014, 23:12

εχεις σκεφτει ρε Μπιλακο ο τυπος να το "τεζαρει το δυναμοκλειδο" και απλα να γουσταρει να βλεπει την πισω οψη σου την ωρα που τον περνας?:confused:

αμεσως δλδ μολις δειτε εναν τυπο να ξερογκαζωνει με ΧΤ, και να πινει πρασινο τσαϊ, να τον πειτε κουλατζα...:rolleyes:

vaska
22/01/2014, 23:31
εχεις σκεφτει ρε Μπιλακο ο τυπος να το "τεζαρει το δυναμοκλειδο" και απλα να γουσταρει να βλεπει την πισω οψη σου την ωρα που τον περνας?:confused:

αμεσως δλδ μολις δειτε εναν τυπο να ξερογκαζωνει με ΧΤ, και να πινει πρασινο τσαϊ, να τον πειτε κουλατζα...:rolleyes:

αρε ατιμάντρα τι πρόστυχες σκέψεις κάνεις......

αλλά δεν έχει τύχη ακόμα κι έτσι να είναι τα πράγματα, φοράω βλέπεις ακόμα το παλιό μπουφάν που χώραγε και τον άλλο μισό βάσκα που λείπει τώρα, οπότε μου πάει μακρύ και κρύβει τα επίμαχα. Οπότε όσο και να προσπαθεί, κώλο δεν βλέπει :cry: άσε που μετά την πρώτη - δεύτερη στροφή είμαι μόνος μου.

Μου αρέσει όμως ο τρόπος που σκέφτεσαι :D

irinia
23/01/2014, 08:25
ΓΕΜΙΣΑΜΕ............ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ........ΠΟΥΤ&es..........ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

stefanos
23/01/2014, 08:48

:bawl::lol:
Πράγματι πρέπει να είναι σπαστικό.
Αλλά δεν είναι και παράλογο ρε φίλε με αυτά που ακούγονται (η μάλλον λέγονται από τους ίδιους τους κατόχους ή βλέπουμε στις παρέες).
Εξάλλου στην αγορά των μεταχειρισμένων κυκλοφορούνε πολλά και φτηνά ΚΤΜ και πληροφορίες από πρώτο χέρι έχουν σημασία.

devil's animal
23/01/2014, 09:01
Εξάλλου στην αγορά των μεταχειρισμένων κυκλοφορούνε πολλά και φτηνά ΚΤΜ και πληροφορίες από πρώτο χέρι έχουν σημασία.

η αληθεια ειναι οτι η μεταπωλητικη τους αξια δεν ειναι τοσο καλη οσο αλλων μαρκων...
:a13:

bulmont
23/01/2014, 10:18
, φοράω βλέπεις ακόμα το παλιό μπουφάν που μου πάει μακρύ :D

Ρέ μινάρα Βάσκα, κ ό ν τ υ ν ε ς ή αδυνάτισες;;;;;;;

spyrakos35
23/01/2014, 10:52

είχε επιπλέον κιλά ΚΑΙ στις πατούσες...... :D

MiltiadisK.D
23/01/2014, 10:59
αφού να φανταστείς, στην μοτοκοιλιόδουλη που πήγαμε, ζήτησε ξυλάκια για το κοκορέτσι...... :eek:

:rotflmao::bawl:

vaska
23/01/2014, 11:56

Λείπει η Κοιλιά ρε που τέντωνε τα ρούχα χαχαχα, τώρα όλα τα παλιά μου είναι σαν κελεμπίες. Ρε λες να κατέβω κάτω και να μην αλλάξω ρούχα??? Πιο οικονομικά νομίζω θα μου έρθει

KAWAMANRIDER
23/01/2014, 19:29
οταν εβγαλε η kawa το er , περιμενε αρκετος κοσμος & ενα δικυλινδρο 1.000 με αγωνια , ροπατο , ελαφρυ , δυνατο & all around να γουσταρουμε τρελα , ανακοινωνει το versys 1000 ..........:moutza::moutza::moutza: να ρε παπ@ρα ιαπωνα , τετρακυλινδρο σε ον οφ :eyepop:, επρεπε να το βγαλεις & οχτακυλινδρο & 500 κιλα καλυτερα θα ητανε :a31:, ξανα να :moutza: , ειπαμε γραψατε ιστορια με τα τετρακυλινδρα , ψηλα ξυλωνουν χερια , αλλα μετα & το τελος της διχρονιλας η ροπη το μικρο βαρος & το χαμογελο απο την πρωτη γκαζια πηγαν περιπατο , εξελιξε τον γ@μοκινητηρα να βγαλεις ενα ελαφρυ ροπατο πρεονι να μας τρελανεις

& μετα .......... ερχεται η κτμ & βγαζει το 1.290 .......... , ρεσπεκτ ρε λεμε :a20::a20::a18:

τους φιμωσες μωρη κτμ το στομα :a20: & τα λεφτα του αξιζει & να χαλασει θα το φτιαξεις & στα @@ σου εχεις καβαλησει ενα γ@μηστερο υπεροπλο :cool:, μπραβο & για την προσπαθεια & την δουλεια που ριξανε , 90 αλογακια σε καθε κυλινδρο να σου τρυπανε το μυαλο , να εχεις το χαμογελο μωρου καθε φορα που το καβαλας , αντε να δουμε - αν δουμε ποτε την απαντηση - απο τους ευρωπη νομιζω οτι μπορει & να δουμε αλλα απο ανατολη :rolleyes::rolleyes:πετανε χαρταετο , την περπατημενη , παρε τετρακυλινδρο , γυμνο 250 κιλα να πουμε , ελεος , μπραβο ρε κτμ για την καινοτομια & την χαρα που δινεις σε αυτον που θα σε προτιμησει :winka::a20:

hornettrela
23/01/2014, 20:09

-μονο εξατμιση φορας?

θα ειχε πλακα στο ξερογκαζο να εκανε ετσι...
http://www.youtube.com/watch?v=B1Rg9aYC_bY

AristidisZ
23/01/2014, 20:12
και εγώ έλεγα ότι χαλάνε μόνο στο Ελλάντα... (http://www.youtube.com/watch?v=6QjMx5De-QA)

hornettrela
23/01/2014, 20:21
:lol: http://www.youtube.com/watch?v=gDsgLBkybP8

Στο 3:53 τρελο γελιο

irinia
25/01/2014, 09:35
ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ...............

Ζαρτιέρα......

7Tolis
30/09/2014, 13:18
αμα δεν έπαιρνα το R,κατιμά θα χτύπαγα και θα αμόλαγα ξερές να σείεται ο τόπος.Ας χαλούσε.Θα το έφτιαχνα και ξανά ξερές και ταλιμπάν στη Ποσειδώνος.

SHOOTER045
30/09/2014, 13:52
Μια απ τα ίδια
Κάποια στιγμή θα το πάρω το ADVENTURE

Bob_o_mastoras
30/09/2014, 14:02
Εγω αν ηταν να επιστρεψω Αθηνα ή Σαλονικη θα τσιμπαγα ενα. Τωρα φοβαμαι :a7::bigcry:
Μπορει βεβαια του χρονου να παρω κανα motocross και εκει θα το κοιταξω σοβαρα και το ΚΤΜ.

MiltiadisK.D
30/09/2014, 14:19
Κάποια στιγμή θα το πάρω το ADVENTURE

:evil::a29::a015::a016:

Allst@rf
30/09/2014, 15:20
Ημουν βαμμενος πορτοκαλις καποια στιγμη, αλλα ευτυχως το ξεπερασα...

Η αληθεια ειναι οτι τα χωματινα ktm ειναι πραγματικα ασπαστα μηχανακια...

Το super duke το βλεπω στα ονειρα μου ακομα...

Πλεων δε βλεπω μαρκα... και ιδιαίτερα δε κοιταζω τα ασφαλτινα, και απο τα χωματινα της μονο τα μοτοκρος με ενδιαφερουν...
Στα δε εντουρο εχει τη νοοτροπία μεγαλου εργοστασιου , που σημαίνει ναι μεν ποιοτικα μηχανακια, αδιαφορα δε οδηγικα...
Αλλες μικρες βιοτεχνιες πλεον στην ευρωπη (beta-sherco, etc.. )βγαζουν σκληροτραχηλα εντουρο για φουλ χωματινες καυλες. Και αξιοπιστα εννοειται...

Δυστυχως η ktm για μας τους καβλωμενους απλους χρηστες, καταπιε 2 εταιρειες με τεραστια ιστορια, οπως λεει και ο βασιλης ο qspec, τη husaberg και τη husqvarna, με αποτελεσμα να μην βλεπουμε ξεχωριστα μηχανακια πλεον με δικα τους χαρακτηριστικα, αλλα πορτοκαλι, μπλεκιτρινα ktm...
Πλεον δεν εχω ktm,αλλα τα ktm που ειχα τα νοσταλγωοπολυ γιατι ηταν μοντελα φτιαγμενα με καθαρη μοτοσυκλετιστικη καυλα

RIP ΚΤΜ, HUSABERG, HUSQVARNA.

AI GAMISOU PIERER ESY KAI TA LEFTA SOU.

MiltiadisK.D
30/09/2014, 17:04
Ναι και έγώ ξέβαψα:lol:Μωρέ ας είχα τα φράγκα που πρέπει και θα σούλεγα αν θα άλλαζα στατόπεδο:beer:

chester24
30/09/2014, 22:24
Ολοι κρυφοκατεμακηδες ειστε και ας τα κοροιδευετε.....

:a22::a30:

Lioulios
01/10/2014, 00:18
...Μα όλοι !

SHOOTER045
01/10/2014, 10:06
Ολοι κρυφοκατεμακηδες ειστε και ας τα κοροιδευετε.....

:a22::a30:
Κάποτε 94-95 ένας θείος μου είχε ένα εντουρο ΚΤΜ σε εκείνο το μπεζ -άσπρο χρώμα
Σχεδόν ποτέ δεν βγάλαμε μαζί ολόκληρη εντουραδα
Αλλά κάνα δυο φορές πού το πήρα με εντυπωσίασαν οι αναρτήσεις τού, τα φρένα και η γραμμικοτητα στο Γκάζι
Καμία σχέση με το κατσίκι- ΥΖ- Που είχα εγώ από εκεί ως σήμερα κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι τής ΚΤΜ
Σίγουρα στα 4τ έκλεψαν τεχνογνωσία με την εξαγορά τής husaberg αυτά σε γενικές γραμμές στα καθαρά χωματερα πού σπάνια συναντάς άλλη μάρκα στα βουνά
Στο abv αφού πειραματιστηκε με κυβισμους στο ντακαρ το έβγαλε και στην παραγωγή
Ready to race και δεν έχουν άδικο
Ότι θέλουν ποιο ευλαβική και προσεκτική συντήρηση είναι γεγονός
Αλλά όπως είπα σε παρόμοιο με τα ΚΤΜ θέμα < μέχρι να το πάρω, θα έχω μάθει όλα τα χούγια του>

motomaniac
02/10/2014, 03:00
Κάποτε 94-95 ένας θείος μου είχε ένα εντουρο ΚΤΜ σε εκείνο το μπεζ -άσπρο χρώμα
Σχεδόν ποτέ δεν βγάλαμε μαζί ολόκληρη εντουραδα
Αλλά κάνα δυο φορές πού το πήρα με εντυπωσίασαν οι αναρτήσεις τού, τα φρένα και η γραμμικοτητα στο Γκάζι
Καμία σχέση με το κατσίκι- ΥΖ- Που είχα εγώ από εκεί ως σήμερα κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι τής ΚΤΜ
Σίγουρα στα 4τ έκλεψαν τεχνογνωσία με την εξαγορά τής husaberg αυτά σε γενικές γραμμές στα καθαρά χωματερα πού σπάνια συναντάς άλλη μάρκα στα βουνά
Στο abv αφού πειραματιστηκε με κυβισμους στο ντακαρ το έβγαλε και στην παραγωγή
Ready to race και δεν έχουν άδικο
Ότι θέλουν ποιο ευλαβική και προσεκτική συντήρηση είναι γεγονός
Αλλά όπως είπα σε παρόμοιο με τα ΚΤΜ θέμα < μέχρι να το πάρω, θα έχω μάθει όλα τα χούγια του>

το κατσικι ΥΖ που ειχες εκαιγε εναν κουβα βενζινη σε καθε σουζα?

SHOOTER045
02/10/2014, 08:36
Ποιος γ@μουσε τότε την βενζίνα ρε Μήτσο

motomaniac
02/10/2014, 12:56
Ποιος γ@μουσε τότε την βενζίνα ρε Μήτσο

κανεις. απλα εχω φιλο που το ειχε προσφατα και κουβαλουσε μπετονι μαζι του οταν οι αλλοι την εβγαζαν την βολτα με ενα τεποζιτο. τωρα πηρε κτμ 300 08 και λεει οτι την διαφορα θα την γαλει απο τις βενζινες.. χαχαχχααχαχα

freco
02/10/2014, 16:57
Έλα ρε ΚΤΜ. Πάρτα όλα.
KTM Adventure 1050 και νέοι δικύλινδροι κινητήρες -> motomag.gr (http://www.motomag.gr/news/moto-nea-nea-montela/ktm-adventure-1050-kai-neoi-dikylindroi-kinitires-meso-bollywood-i-eidisi)