View Full Version : γαλαξιδι-λιμνη μορνου 16/3.
amyroukai
17/03/2014, 12:36
ωχ...θα εχουν και on line συνεχεια τα χτεσινα...καταλαβα...:cry:
Να έχουν να γελασουμε και οι άλλοι. Εμείς καλά νέα δεν είχαμε, άντε αλλαξτε το κλίμα να ιδούμε τι χάσαμε. Ουτε περτικαλι, ουτε μακαρονοπιτα. Νταξ...
akis_trevor
17/03/2014, 12:42
Ακόμα λόγω δουλειάς γράφω αποσπασματικά, όμως θα ήταν απρέπεια από μέρους μου να μην ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της παρέας για το πολύ επιτυχημένο χθεσινό ιβέντ και ιδιαιτέρως Τον Άκη και Την Γωγώ που είχαν την ιδέα για τη βόλτα αλλά και για τη συμμετοχή τους στο γενικότερο χαμόγελο.
Δύο παιδιά πολύ ήπιων τόνων αλλά με μπόλικη διάθεση για χιλιόμετρο και χαβαλέ.
Να είστε πάντα καλά παίδες, να είστε μαζί, να μοιράζεστε πράγματα και προ πάντων να χαμογελάτε.
Ευχαριστούμε.
:wave2:
μπιλακο,thanks γιαυτα που λες,αλλα ειλικρινα δεν εκανα κατι παραπανω εγω απο σενα τον βαγγελη τον γιωργο τον θωμα τον νιονιο τον τζιμη κλπ κλπ..
απλα ηθελα πολυ καιρο να παω προς τα εκει,βρηκα την ευκαιρια μιλησα με σενα και τον taisteal και με παροτρυνε να το κανω θεμα εδω.εκατσε σε καλο timing (φανταζομαι) και μαζευτηκαμε πολλοι.δυστυχως εκατσε η στραβη,αλλιως θα ηταν (πρωτα για τον γιωργο που χτυπησε,μετα για ολους εμας)ακομα καλυτερα.
δυστυχως οι βολτες ειναι ελαχιστες οποτε,οσες παμε καλο θα ηταν να μαζευομαστε γιατι περναμε ομορφα.
προσωπικα θα προσπαθησω μεσα σε 1.5 μηνα να παω 1-2 ακομα γιατι καλοκαιρι δεν ταξιδευω οποτε,ελπιζω να τα πουμε και με τους αθηναιους,χωρις απροοπτα αυτη την φορα.
οσο για το κομματι που λες"να μοιραζομαστε πραγματα" εννοεις οπως εσυ με τον bulmont δηλαδης;;;;αν ειναι ετσι,ευχαριστω δεν θα παρω!:D
να σαι καλα κι εσυ ρε φιλε!!!εμεις ευχαριστουμε για την ομορφη παρεα...:beer:
Μονο για λιγο κοιματε και ξανα προς τη δοξα τραβα:a9::a021:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140260&p=2446727#post2446727
Billymuse
17/03/2014, 14:00
ΠΦφφφφφφφφφ,περαστικά και στους 2 και ποτε ξανά,σιδερένιο να ναι και το παλικάρι που πήγε και στο νοσοκομείο και να ξεμπλέξει γρήγορα με τα παλιοχειρουργεία,μου φαίνεται παπά στον Κρίκο απο την επόμενη βδομάδα και πριν κάθε εκδρομή θα φωνάζουμε.......Βασίλη τι θα γίνει ρε ψηλέ μου?τι μούτζα έχεις φάει παλικάρι μου ?????
Γαμησέτα μούτζα τρελή έχω φάει αλλα αρκεί που είμαστε καλά και οι 2 πάνω απόλα.
@Γλάρε η γιατρός δν ήταν 45,αλλα είναι γριά κοντά στην ηλικία σου :lol:
οσο για το κομματι που λες"να μοιραζομαστε πραγματα" εννοεις οπως εσυ με τον bulmont δηλαδης;;;;
Mικρέ με πιπίνια δεν ασχολούμε. Καραδοκεί κι' ο εισαγγελέας ανηλίκων........
Τσάκω και μια φώτο από την λίμνη του φράγματος πρίν από 20 περίπου χρόνια:
312143
spyrakos35
17/03/2014, 14:25
:a20:
:a23:
:a012:
:a013:
και ένα βρουμ....
:rockon:
ναι οκ...καταλαβαμε...τοτε με τον αχιλλεα και τσι ασπιδες των....
επισης ασχετο αλλα σημαντικο.....την επομενη φορα να ενημερωνόμαστε και εμεις που εχουμε χασει επεισόδια...οταν ερχονται ξαδέρφες και λοιπα σογια να μας το λετε να ειμεθα συγκρατημενοι ....γιατι οκ....καλος χρυσος βαρβατος και ματσο αλλα το ξυλο δεν μαρεσει....
ΕΝΤΑΞΕΙ??????:a13:
ΕΝΤΑΞΕΙ??????:a13:
Υes mom:a3:
taisteal
17/03/2014, 14:31
Τι θελει να πει ο ποιητης???
:confused:
Τι θελει να πει ο ποιητης???
:confused:
εσενα ποιος σου μιλησε τωρα????α???
taisteal
17/03/2014, 14:38
:moutza:
Ειμαι κουτσομπολης και θελω να τα μαθαινω ΟΛΑ!!!
akis_trevor
17/03/2014, 14:53
Mικρέ με πιπίνια δεν ασχολούμε. Καραδοκεί κι' ο εισαγγελέας ανηλίκων........
Τσάκω και μια φώτο από την λίμνη του φράγματος πρίν από 20 περίπου χρόνια:
α,ενταξει,την γλυτωσαμε.:smokin:
α,ενταξει,την γλυτωσαμε.:smokin:
Μέχρι να ενηλικιωθείτε..................
:a39:
spyrakos35
17/03/2014, 15:29
εγώ θα πω οτι παρά τα μέτρα που λάβαμε
312147
δεν μας έκατσε και τόσο καλά.....
εκτός από τον παππού που ευτυχώς έχει μόνο το πόδι του (ευτυχώς γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πάρα πολύ χειρότερα), ο κυρίως άτυχος είναι ο βασιλάκης.....
312149
spyrakos35
17/03/2014, 15:32
η δε γκαντεμιά του δεν έχει όρια....
το μπαταρισμένο μηχανάκι του.....
312150
βρέθηκε ένα σκυλί και από όλα τα μηχανάκια στην σειρά..... του το κατούρησε....
312151
312152
αδελφέ..... εγώ σου συνιστώ να πας στην εκκλησία να ζητήσεις συγχώρεση για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις σου....
ίσως έτσι να μην ξαναπέσεις......
amyroukai
17/03/2014, 15:38
Δεν τον έσωσαν ουτε οι θαυματουργές εικόνες που 'χει σπίτι...
spyrakos35
17/03/2014, 15:41
Δεν τον έσωσαν ουτε οι θαυματουργές εικόνες που 'χει σπίτι...
τι να τον σώσουν μωρέ....
τρίτη εθνική εχει πέσει το αεκάκι.......
εεεεεεεεεεεεεεεε, τώρα που το σκέφτομαι...... και εκεί πτώση..... αλλαξε ομάδα ρε φουστη, γίνε γαύρος :a29:
εκτός από τον παππού που ευτυχώς έχει μόνο το πόδι του (ευτυχώς γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πάρα πολύ χειρότερα), ο κυρίως άτυχος είναι ο βασιλάκης.....
312149
Σα φωτό για φετιχιστες με πατουσες....χαχαχαχα Α ρε βασιλάκ' .Ο γιατρός τι σου είπε ρε?δε μας είπες...Τζανή τώρα πλεον αγόρι μου οτι και να πεις η ρετσινιά δεν θα φύγει....2 φορές το φαγες το παλικάρι μας.....
harris_x
17/03/2014, 16:09
Θα μας πειτε τι επαθε ο Βασιλης ή ειναι μυστικο;
harris_x
17/03/2014, 16:10
Γιωργο και Βασιλη περαστικα κι αγυριστα ευχομαι!
Pan (dvs)
17/03/2014, 16:16
312147
312149
Ρε φιλε.......οχι φρεσκο σκορδο......ποτε φρεσκο σκορδο ρε φιλε.Γι'αυτο δεν επιασε το ξεματιασμα.
Δεν ξερετε,δεν ρωτατε κιολας.
ΞΕΡΟ πρεπει και να ειναι απο τον Πλατυκαμπο.
312147
312149
:moutza:
Ρε Σπυρακο αμαααν ρε παιδακι μου αμαααν........χειροτερος απο τον amyroukai καταντησες:lol:
Ρε φιλε.......οχι φρεσκο σκορδο......ποτε φρεσκο σκορδο ρε φιλε.Γι'αυτο δεν επιασε το ξεματιασμα.
Δεν ξερετε,δεν ρωτατε κιολας.
ΞΕΡΟ πρεπει και να ειναι απο τον Πλατυκαμπο.
Δεν ηθελα να μιλησω, αλλα με αναγκαζουν φιλε Πανο... το τραβαει ο οργανισμος τους...
Ενα θα πω....... μετα την δοκιμη στο gsxr απο τον amyroukai το μηχανακι εγινε βιδες......;)
:priest::priest:312176
Billymuse
17/03/2014, 18:16
Σα φωτό για φετιχιστες με πατουσες....χαχαχαχα Α ρε βασιλάκ' .Ο γιατρός τι σου είπε ρε?δε μας είπες...Τζανή τώρα πλεον αγόρι μου οτι και να πεις η ρετσινιά δεν θα φύγει....2 φορές το φαγες το παλικάρι μας.....
Κάκωση έξω σφυρού αν θυμάμαι καλά, πάγο και ξεκούραση θέλει και πολλές μπύρες το βράδυ είπε ο γιατρός
sotostzav
17/03/2014, 18:21
Ρε αλητες αφηστε τον Τζανακο ησυχο!!!!Παντως την πιο πετυχημενη ατακα την ειπε ο αμουρης "πηγαινε τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινε η γκαντεμια του να τον φτασει και εμενε στους πισω!!":moutza::bawl::bawl:
Ρε αλητες αφηστε τον Τζανακο ησυχο!!!!Παντως την πιο πετυχημενη ατακα την ειπε ο αμουρης "πηγαινε τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινε η γκαντεμια του να τον φτασει και εμενε στους πισω!!":moutza::bawl::bawl:
:bawl::bawl:
amyroukai
17/03/2014, 19:50
Ενα θα πω....... μετα την δοκιμη στο gsxr απο τον amyroukai το μηχανακι εγινε βιδες......;)
:priest::priest:
Έχω ανέβει και στο χρεπι σου και ζει ακόμα, πως το εξηγεις;
Ελα μου ντε??:confused:
George_Sp
17/03/2014, 20:23
μήπως τελικά δεν είναι χρέπι και εσύ είσαι κουλάδι? :lol:
μήπως τελικά δεν είναι χρέπι και εσύ είσαι κουλάδι? :lol:
Πλακα πλακα εχει πολλες ,.... στο ενεργητικο του!:lol:
Pan (dvs)
17/03/2014, 20:30
Δεν ηθελα να μιλησω, αλλα με αναγκαζουν φιλε Πανο... το τραβαει ο οργανισμος τους...
:priest::priest:312176
Bαλε και στον amyroukai ενα σκορδο,απο τον Πλατυκαμπο ομως για να πιασει.
Ρε σεις ευτυχως δεν ειχαμε τιποτε χειροτερο και κανουμε πλακα.Περαστικα να ειναι και ελπιζω ποτε ξανα.
περαστικα και σιδερενιος γιωργο και ποτε ξανα!
χθες δεν ηρθα γιατι ειχα να δωσω αιμα αλλα τελικα δεν χρειαστηκε οποτε αν χρειαστει αιμα για το χειρουργειο ειμαι διαθεσιμος! :wave2:
βασιλη, σιδερενιος κι εσυ ρε, με τη βοηθεια του χριστου να μην σου ξανασυμβει ευχομαι.. :lol:
Ακόμα λόγω δουλειάς γράφω αποσπασματικά, όμως θα ήταν απρέπεια από μέρους μου να μην ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της παρέας για το πολύ επιτυχημένο χθεσινό ιβέντ και ιδιαιτέρως Τον Άκη και Την Γωγώ που είχαν την ιδέα για τη βόλτα αλλά και για τη συμμετοχή τους στο γενικότερο χαμόγελο.
Δύο παιδιά πολύ ήπιων τόνων αλλά με μπόλικη διάθεση για χιλιόμετρο και χαβαλέ.
Να είστε πάντα καλά παίδες, να είστε μαζί, να μοιράζεστε πράγματα και προ πάντων να χαμογελάτε.
Ευχαριστούμε.
:wave2:
Να ευχαριστησουμε και εμεις οι θαμωνες του φορουμ αυτου τα παιδια (Ακης και Γωγο)γιατι με αφορμη
για αυτην την βολτα που οργανωσαν ενα ολοκληρο φορουμ ΞΑΝΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
με τον "φιρφιρι" του Vaska........:lol:
Μελι λεμε!:lol:
akis_trevor
17/03/2014, 21:29
:rotflmao::rotflmao:
βεβαια χτες υπηρξαν καποιες κουβεντες περι διεκδικησης του τιτλου αυτου..μπανιερες,σοφιτες,φλοκατες μπροστα στο τζακι κλπ....
δεν ξερω...αυτα που ακουσα λεω..
:rotflmao::rotflmao:
βεβαια χτες υπηρξαν καποιες κουβεντες περι διεκδικησης του τιτλου αυτου..μπανιερες,σοφιτες,φλοκατες μπροστα στο τζακι κλπ....
δεν ξερω...αυτα που ακουσα λεω..
Ο Πετροντόλαρες δεν μασάει από ηλικίες και λοιπές μ@λακίες και αυτά που σου είπε ήταν για ξεκάρφωμα. Πρόσεξε μη σε πληρώσει κι εσένα με το ίδιο νόμισμα. Εμένα άσε με είμαι χαμένος για χαμένος, όλη μέρα σήμερα στο μαγαζί η κυρά ένα τηλέφωνο δεν πήρε να δει τι κάνω. Λες να τινάζει του JR τις φλοκάτες???
:cry:
akis_trevor
17/03/2014, 21:42
σου ειπα προχτες,ασε το μαγαζι και πηγαινε σπιτι σου να δεις τις γυναικες σου...
τωρα,φλοκατες,μπανιερες,τι να σου πω;εχει και πολλες δυνατοτητες ο μπαγασας..
ωχ...τετοια λεγε μου να ψαχνομαι....θα πρεπει να λαβω τα μετρα μου...
spyrakos35
18/03/2014, 11:52
Μόλις με πήρε η κυρα-Κική η οποία θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους ήταν την Κυριακή και βοήθησαν στο συμβάν, όσους επικοινώνησαν με την οικογένεια προκειμένου να βοηθήσουν με τις γνωριμίες τους, και γενικότερα όλους για τις ευχές τους...
Ο Γιώργης δεν θα κάνει άμεσα την επέμβαση στο πόδι καθώς περιμένουν το οκ από τους καρδιολόγους (είναι και παππούς ο κιορατάς) αλλά γενικά η κατάσταση του είναι πολύ καλή.
Βέβαια, δυστυχώς, όπως δείχνουν τα πράγματα δηλαδή, μηχανάκι δεν πρόκειται να ξανακαβαλήσει.... δεν νομίζω να χρειάζεται να πω τον λόγο, εεεεε? :lol:
Τυχόν νεότερα, θα σας ενημερώσω...
:beer:
AristidisZ
18/03/2014, 12:20
Περαστικά να ευχηθώ και εγώ στο Γιώργο λαι ταχεία ανάρρωση!
amyroukai
18/03/2014, 13:57
Βέβαια, δυστυχώς, όπως δείχνουν τα πράγματα δηλαδή, μηχανάκι δεν πρόκειται να ξανακαβαλήσει.... δεν νομίζω να χρειάζεται να πω τον λόγο, εεεεε?
Φοβάται να ξαναπάει βόλτα με τον τυχερό αναβάτη;
Καλημερα σας, δοξα το Θεο μπορω να γραψω, καλημερα σας,:wave2: μολις θυμηθω τη γιατρο τα ξαναλεμε.:wave2:
Καλημερα σας, δοξα το Θεο μπορω να γραψω, καλημερα σας,:wave2: μολις θυμηθω τη γιατρο τα ξαναλεμε.:wave2:
περαστικα ρε ανθρωπε!!!!!!! :beer::beer:
μπραβο ρε Γιωργη , ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!:beer::beer::beer:
Pan (dvs)
04/04/2014, 13:33
Σιδερενιος και γρηγορα "ορθιος" .:beer:
Περαστικά και αγύριστα Γιώργη
:beer:
Φαντάζομαι η κυρά εε :a16::a38::pantofla::pantofla::pantofla:
akis_trevor
04/04/2014, 14:00
και το πρωι στην δουλεια σκεφτομουν οτι δεν εχουμε μαθει νεα του...αντε με το καλο παλι να γινει κομπλε το ποδι..:beer:
Περαστικα Γιωργο...:wave2:
amyroukai
04/04/2014, 15:07
Ε κρίμα που δεν μπορείς να θυμηθείς την γιατρό διότι ήταν πολύ καλή στη δουλειά της. Ψηλή μελαχροινή κορμί λαμπάδα, έλαμπε η επιστήμη. Αφού να σκεφτείς τώρα που έκανε βαβά ο Τζανής το ποδαράκι του εκεί έλεγα να πάμε για καλή περίθαλψη αλλά επικράτησαν οι ξενέρωτοι που τον πήγαν στο πλησιέστερο εφημερεύον. Πάντως αν θες μιά επανεξέταση και τον καφέ που δεν ήπιαμε και κανένα κοψιδάκι στην Ιτέα που η αδερφή του ταϊστίλ μας είπε ότι είναι καλά, να πάμε βρε παιδί μου και μιά βόλτα από Άμφισσα, χαλάλι.
gior-gos
04/04/2014, 15:25
Γεια σου Γιωργη!!!
Γρηγορα σιδερενιος και παλι καβάλα :beer::beer:
AristidisZ
04/04/2014, 20:50
περαστικά και σιδερένιος :beer:
Περαστικά ρε Γιώργο, :beer::beer::beer:
γμτ τώρα κατάλαβα για ποιον Γιώργο μιλάμε
sotostzav
04/04/2014, 21:31
Περαστικα και απο δω παππου Γιωργη!!!:beer:
makis206
06/04/2014, 00:36
Γρήγορα όρθιος Γιώργαρε..:beer:
theofilos888
06/04/2014, 06:44
Αντε με το καλο!!!! Περαστικα σου γιωργη!!!!!
Καλησπερα σας βρε παλιοπαιδα, επανερχομαι σιγα σιγα με δυναμη απο τις ευχες σας!
Να ευχαριστησω ολους για την συμπαρασταση τους και τις ευχες τους (τα μαθαινα εγω...) τους φιλους που χαλασα την βολτα
και με συνοδευσαν στην Αμφισσα (για την γιατρο?)
και τους αλλους που με πηγαν συνοδεια στην Λαμια!
Θα τον πιουμε τον καφε και κοψιδια θα φαμε, οπου γουσταρετε, και Ιτεα και Αμφισσα και χανι Ρερεση!!!
Δεν μασαει ο παππους λεμε...
Οσο για γιατρους ''φιλους'' με τις μπηχτες στην κυρα-Κικη, ενα θα τους πω εγω μουστακι δεν ξυριζω...!!!
Σας ευχαριστω και παλι και ελπιζω!
sotostzav
06/04/2014, 19:44
Καλησπερα σας βρε παλιοπαιδα, επανερχομαι σιγα σιγα με δυναμη απο τις ευχες σας!
Να ευχαριστησω ολους για την συμπαρασταση τους και τις ευχες τους (τα μαθαινα εγω...) τους φιλους που χαλασα την βολτα
Θα τον πιουμε τον καφε και κοψιδια θα φαμε, οπου γουσταρετε, και Ιτεα και Αμφισσα και χανι Ρερεση!!!
Οσο για γιατρους ''φιλους'' με τις μπηχτες στην κυρα-Κικη, ενα θα τους πω εγω μουστακι δεν ξυριζω...!!!
Ετσι ρε παππου Γιουργακ'!!!!!!!Ωραιος!!!!!Σιδερενιος και ποτε ξανα:beer::beer:
Είμαι σίγουρος ότι δεν μασάς, ο αισιόδοξος άνθρωπος τα ξεπερνάει όλα. Περιμένω την επόμενη βόλτα για καφέ, και ας είμαι και με το σκούτερ ακόμα :beer::beer::beer::beer::beer:
μπαρμπα(:p)γιωργη περαστικα και σιδερένιος και συντομα παλι καβαλα! :beer:
συγνωμη που στο λεω ετσι ωμα, αλλα στην ηλικια σου και μετα από αυτό που επαθες δεν πρεπει πλεον να καβαλας γρηγορα μηχανάκια!
χρειαζεσαι κατι πιο χαλαρο! να για παράδειγμα εχω εγω ένα 250αρι που παει παντου, αμα θες μου δινεις το cbr και ένα χιλιαρικο, και είναι δικο σου!!
τα εξοδοα και για τις δυο μεταβιβάσεις τα πληρωνεις εσυ εννοείται!! :lol: :lol: :lol:
αντε μπηκε η ανοιξη, ερχεται καλοκαιρι, σηκω να παμε καμια βολτα.....