PDA

View Full Version : "οι εκδρομές μου" και ο απαραίτητος προστατευτικός εξοπλισμός, σκέψεις και αποφάσεις

Σελίδες : 1 [2] 3

Cpt. Haddock
20/03/2014, 16:39
[…]@devils:
στην πίστα που πας, σου λένε, "νο δερμάτινη φόρμα, νο πίστα".... και πας και ΄παίρνεις δερμάτινο.... γιατί δεν τους λες αυτά που λες σε μένα? "τι λε ρε μαλάκα? ποιος νομίζεις οτι είσαι?"...

Η πιστα ειναι ιδιωτικος χώρος και πληρώνεις για να μπεις.

Όροι? Όροι?

Όροι συμμετοχής σε ανοιχτές βόλτες με οποιοδήποτε πρόσχημα, δεν πρέπει καν να ποστάρονται.

Αλλιώς κάντε κομπλέ το πακέτο να περνάτε και τεχνικό έλεγχο τα μηχανάκια των μελών.

+955

Να κοιταμε λαστιχα, φρενα, ΝΤΙΖΕΣ… :a39:

bulmont
20/03/2014, 16:41
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.......

Πάενε μια βόλτα από τα ΚΤΜ να χαλαρώσεις................

Παίζει ανάκληση λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stynikop
20/03/2014, 16:53
Αυτό που πρέπει να μείνει είναι οτι οι περισσότεροι νοιαζόμαστε για την ασφάλεια του συμφορουμίτη που θα ακολουθήσει στη βόλτα, σαν παρέα και όχι σαν μπαμπούλες. Άλλοι εκφράζονται πιο συναισθηματικά γιατί το τελευταίο συμβάν χτύπησε καμπανάκι, άλλοι πιο ψύχραιμα γιατί αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν.

συμφωνω απολυτα με το φιλο...μπορει να φαινεται υπερβολικος αλλα ετσι πρεπει να ειμαστε ολοι...βεβαια για να γινει αυτο θα πρεπει να περασουν πολλα χρονια στην ελλαδα και να "φυγουν " πολυ...εσεις οι μεγαλυτεροι πρεπει να δειξετε σε μας τους μικροτερους...καθημερινα βλεπω φιλους να μην φορανε ουτε τα βασικα(κρανος μπουφαν)...

Είναι απλά θέμα μοτοκουλτούρας.... άλλος δίνει προτεραιότητα στην ταχύτητα και στην "γληγοροσύνη", άλλος στον εξοπλισμό (όπως θα έπρεπε να γίνεται δια νόμου), άλλοι στο φαίνεσθαι, και όλοι λίγο-πολύ στην "ελευθεριότητα" που σου προσφέρει η μηχανή.

Τι να κάνουμε που ο Σπύρος είπε να βάλει προτεραιότητα στον εξοπλισμό (όπως σου μαθαίνουν και οι σχολές μας και τα γκρουπ έξω) και μετά στην ευχαρίστηση και στην αίσθηση;

Και χειμώνα που επισκεπτόμουν βόρεια (τα πάτρια εδάφη) σταμάτησα σε βενζινάδικο στο δρόμο και μου λέει το παιδί:
-Πώς την παλεύετε με όλα αυτά που φοράτε;
- Τι ήθελες να κάνουμε; ταξίδι πάμε... του απαντάω... και μου λέει
- Αααα, εγώ δεν την ευχαριστιέμαι τη μηχανή με κράνη και τέτοια, θέλω να αισθάνομαι τον αέρα και να είμαι ελεύθερος...

Ο παλίκαρος στα εικοσι-τόσα του αντιλαμβανόταν την ελευθερία στη μηχανή χωρίς το κράνος... Ε, μέσες άκρες νομίζω πως στα 30τόσα, 40τόσα, 50τόσα μας ίσως θα πρέπει ευκολότερα να ξεπερνάμε αυτή την αντίληψη και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μην παραξενευόμαστε τόσο πολύ όταν κάποιος μας προσπαθεί να δείξει τον "ισιότερο" δρόμο (που όλοι μέσα μας γνωρίζουμε πως ΕΙΝΑΙ ισιότερος), αλλά να το ξεπερνάμε ευκολότερα, ακόμα κι αν επιλέγουμε να μην ακολουθήσουμε.

Αγόρια μου, δεν σας είπε κανένας να προδώσετε την πατρίδα σας, τα ιερά και όσια, τα πιστεύω σας και την οικογένειά σας, δεν σας έθιξε κανένας την ελευθερία σας, το δικαίωμα επιλογής, την πολιτική σας συνείδηση και κανένας δεν σας έβρισε.
Ένας άνθρωπος "απαίτησε", όταν κάποιος θέλει να του κάνει παρέα στις βόλτες του, να πράττει το σωστό.

Ξεπεράστε όσοι κολλάτε στο "δε θέλω κανένας να μου το παίζει μπαμπάς και να μου λέει τι να κάνω" και ή πάτε ή απέχετε.

Τα της τρόικας, της τρι-δι-κομματικής και τα της οικονομίας μη τα αφήνετε να μπαίνουν σε κάθε κουβέντα και σε κάθε θέμα.

DAYMAN
20/03/2014, 17:03
Το σφυρι κτυπησε την εδρα η αποφαση ανακοινωθηκε....

o_gavros
20/03/2014, 17:13
τώρα μου λες οτι κατάμουτρα δεν θα με σεβαστείς αλλά εγώ θα πρέπει να σε σεβαστώ??

δεν παίζει αυτό που λες.... εννοείται οτι δεν θα σε σεβαστώ ούτε και εγώ....

αλλά πάλι, δεν μπορώ να σου προδιαγράψω το τι θα γινει αν και εφόσον.....

Πως ακριβώς δεν θα σε σεβαστώ επειδή δεν εχω μοτοπαντελονι να βάλω στη βόλτα που θα προτείνεις;
Ακου τι λες.

Αρχίζεις και δείχνεις σημάδια σύγχυσης.ίσως και επειδή σου την πεσανεπολλοι.

Και για να τελειώνουμε,προσπάθησε να κατάλαβες αυτό που σου λέει ο αντίλογος ότι αυτές οι πρακτικές των οριοθετησεων,θα οδηγήσουν σε απόμόνωση.
Το μότο.γρ εξ όσων εχω δει,αντιτίθεται σε αυτό και καλά κάνει.

Για να το παω και λίγο παραπέρα,με ανησυχεί το γεγονός ότι κάποιοι είναι τοσοανετοι με το να δεχθούν περιορισμούς "για το γενικότερο καλό"...

harris_x
20/03/2014, 17:14
Συγχωρέστε με κύριοι, αλλά σε «δική μου» εκδρομή, κανείς, για κανένα λόγο δεν θα έρθει χωρίς να έχει πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας…. Είτε οδηγός είτε συνοδηγός.

Όλα καλά, αλλά αυτό το παραπάνω είναι ευθύνη του καθενός ξεχωριστά.

Εκτός κι αν έχεις την εντύπωση πως ο διοργανωτής είναι και υπεύθυνος για τον κάθε ένα που θα ακολουθήσει...

Billymuse
20/03/2014, 17:48
Μαρέσει που κράζετε όλοι τον Σπυράκο για κάτι που έγραψε και είναι παρεξηγήσιμο όντως αλλά του κάνετε και μετά μαθήματα
λες και έχετε έρθει ποτέ εδω και ένα χρόνο σε καμια βόλτα. και δε το λεω για τις μεγάλες βόλτες που κοστίζουν έστω και σε μια
μάζωξη για μια μπύρα όπως στο κρίκο
φιλικά πάντα

BLiTzER
20/03/2014, 17:49
Ω τι σας είπε!

taisteal
20/03/2014, 17:51
Ρε Βασιλη δεν κραζουμε,αποψεις εκφραζουμε.
Δηλαδη εχει περισσοτερη βαρυτητα η αποψη καποιου που εχει ερθει 10 φορες σε βολτα,απο καποιον που δεν ερχεται??
Ο δευτερος δεν εχει γνωμη??

υ.γ Μην ξεχνας οτι υπαρχουν και παλιοτεροι εδω μεσα και κανονιζαν βολτες οταν εμεις δεν ξεραμε καν την υπαρξη του φορουμ ;)

Billymuse
20/03/2014, 17:55
Ω τι σας είπε!

Ξέρεις πολυ καλά οτι δε κρίνω κανέναν που δν θα έρθει, γιατί δεν έχουμε όλοι τον ιδιο ελεύθερο χρόνο,χρήμα να διαθέσουμε για τα έξοδα (βενζίνες,καφέδες...),
οικογενειακές υποχρεώσεις και άλλα πράγματα που μας κρατάνε μακριά απο βόλτες..αλλα κακα τα ψέματα ένας πυρήνας 5-6-10 μηχανών είμαστε που κανονίζουμε
η συμμετέχουμε στις βόλτες. Μνάκι πας να μας φυτιλιάσεις :mad:

stynikop
20/03/2014, 17:55
....με ανησυχεί το γεγονός ότι κάποιοι είναι τοσοανετοι με το να δεχθούν περιορισμούς "για το γενικότερο καλό"...

Και αυτό είναι το τρανότερο παράδειγμα του φαινομένου που περιγράφω παραπάνω: θέλετε πραγματικά να δίνουμε την εντύπωση στο νέο που θα μπει στο φόρουμ πως είναι ΟΚ να μην φοράει τον απαραίτητο εξοπλισμό όταν δεν τον γουστάρει, όπως φαίνεται να δείχνουν και κάποιοι παλιοί;
Θέλετε να δίνετε την εντύπωση πως αυτό είναι κάτι το οποίο έχει να κάνει με τη διάθεση και όχι με το δρόμο;
Θέλετε να το βάλετε στο ότι τα μέτρα προστασίας είναι το ίδιο επιθυμητά με τα οικονομικά μέτρα του Στουρν@ρ@;

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το να την λέτε κάποιοι από σας στον νέοπα που θα μπει στο φόρουμ για να ρωτήσει ποιο μηχανάκι να πάρει αλλά δε βγάζει λεφτά για εξοπλισμό, από τη στιγμή που κάποιοι από σας δίνετε ένα τέτοιο παράδειγμα με τη στάση σας σε αυτό το θέμα... :confused:

Billymuse
20/03/2014, 17:57
Ρε Βασιλη δεν κραζουμε,αποψεις εκφραζουμε.
Δηλαδη εχει περισσοτερη βαρυτητα η αποψη καποιου που εχει ερθει 10 φορες σε βολτα,απο καποιον που δεν ερχεται??
Ο δευτερος δεν εχει γνωμη??

υ.γ Μην ξεχνας οτι υπαρχουν και παλιοτεροι εδω μεσα και κανονιζαν βολτες οταν εμεις δεν ξεραμε καν την υπαρξη του φορουμ ;)

Εξήγησα οτι δε κράζω αυτον που δε θα έρθει επειδή εγω έχω παει 10 φορές παραπανω βόλτα με τον Σπυράκο η τον κάθε Σπυράκο,αλλα καταντίσαμε να
περιμένουμε το συγκεκριμένο χανούμι πότε θα ποστάρει βόλτα...

harris_x
20/03/2014, 18:02
Μαρέσει που κράζετε όλοι τον Σπυράκο για κάτι που έγραψε και είναι παρεξηγήσιμο όντως αλλά του κάνετε και μετά μαθήματα
λες και έχετε έρθει ποτέ εδω και ένα χρόνο σε καμια βόλτα. και δε το λεω για τις μεγάλες βόλτες που κοστίζουν έστω και σε μια
φιλικά πάντα

Βασίλη, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, τέλος.

Μην ξεχνάς πως εσύ ας πούμε, δεν θα έπρεπε να ακολουθήσεις γιατί δεν φορούσες μπότες.
Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγαν ότι δεν θα σε δεχθούν στην βόλτα για το λόγο αυτό;

MG-KTiNoS
20/03/2014, 18:12

Μην ξεχνάς πως εσύ ας πούμε, δεν θα έπρεπε να ακολουθήσεις γιατί δεν φορούσες μπότες.
Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγαν ότι δεν θα σε δεχθούν στην βόλτα για το λόγο αυτό;

Κάποτε στο ΤΔμ Ελλάς ήρθε ένα παιδάκι με μαλλί καρφάκι.
Ωραίο παιδάκι.
Του λέω πως μπορεί με το κράνος και μου λέει δεν έχει.
Τον έδιωξα και του είπα να πάει να πάρει κράνος και να έρθει μετά
να του χαρίσω και μπλουζάκι.
Δεν ήρθε ποτέ.
Μακάρι να είναι καλά.

Billymuse
20/03/2014, 18:12

Βρε μλκια θα ήταν δε το συζητάμε, εγω κατάλαβα το Σπυράκο με τι πρόθεση έβαλε τα ''απαγορευτικά'' του αλλα ο γραπτός λόγος βγάζει και άλλα
νοήματα...

bulmont
20/03/2014, 18:16

Εμένα μου 'χουν ρίξει πόρτα, για το μηχανάκι που είχα.............

Κι' ας ήμουν κομπλέ εγώ και η γυναίκα μου............................

Cpt. Haddock
20/03/2014, 18:20
φιλικά πάντα

Σορρυ, αλλα για να εκφρασουμε αποψη πρέπει να δηλώνουμε παρουσια στις μαζώξεις; Ακόμα κι αν καποιοι εχουμε κανει το σκατο μας παξιμαδι και δεν περισσευει ουτε ρουπια;

Ξαναριχτο λιγο γιατι πολύ φάουλ φαινεται ετσι. Σορρυ κιολας.

Billymuse
20/03/2014, 18:22
Σορρυ, αλλα για να εκφρασουμε αποψη πρέπει να δηλώνουμε παρουσια στις μαζώξεις; Ακόμα κι αν καποιοι εχουμε κανει το σκατο μας παξιμαδι και δεν περισσευει ουτε ρουπια;

Ξαναριχτο λιγο γιατι πολύ φάουλ φαινεται ετσι. Σορρυ κιολας.

Captain μάλλον δε το δες το ξαναγράφω πιο πάνω
''Ξέρεις πολυ καλά οτι δε κρίνω κανέναν που δν θα έρθει, γιατί δεν έχουμε όλοι τον ιδιο ελεύθερο χρόνο,χρήμα να διαθέσουμε για τα έξοδα (βενζίνες,καφέδες...),
οικογενειακές υποχρεώσεις και άλλα πράγματα που μας κρατάνε μακριά απο βόλτες''

Και δεν στερείται κανείς την άποψη του αν δεν έρθει στις βόλτες. Απλα όταν ο Σπυράκος κανονίζει επι μονίμου βάση βόλτες
θα πει και πως βλέπει το θέμα με την ασφάλεια,αμα νιώθει κανείς οτι το επιβάλλει να πάει μόνος του τότε..αλλα δν έχει αυτη
τη πρόθεση

Cpt. Haddock
20/03/2014, 18:34
Γιατι, εχει υποχρεώσει κανεις τον Σπυρακο να κανονιζει βόλτες? Μονος του το κανει γιατι ετσι γουστάρει.

Μαγκες, ή κατι σωστο προσπαθειτε να πειτε και το λέτε πολύ λαθος, ή κατι πολύ λαθος λετε.

Το θεμα του εξοπλισμου εχει τεθει απειρες φορές στο παρελθον. Η κουλτουρα του μοτο ειναι υπερ του εξοπλισμου και οσοι συμφορουμιτες συναντιομαστε στους δρομους το βλέπουμε καθημερινα. Ποζεράδες καγκουρες δεν έχουν θεση εδω ΟΧΙ γιατι τους το απαγορεύει καποιος κανονας αλλα γιατι καταλαβαινουν οι ίδιοι οτι δεν ταιριαζουν

Αν καποιοι αλλαξουν νοοτροπια και φορανε εξοπλισμο, καλώς. Αν οχι, προβλημά τους.

Η κουλτουρα του μοτο.γρ δε χωράει κανονες λεσχων και αλλων τετοιων ομάδων. Ειδικα στις ανοιχτές βόλτες. Κανεις δεν υποχρεώνει κανεναν για κατι και κανεις δεν μπορει να απαγορεύσει κατι.

Ας δεχτεί ο Σπυρακος οτι αυτο που εγραψε (μιλώ για την τελευταία φραση με τα μπολντ), ειναι λάθος. Του το λέμε τοσοι.

o_gavros
20/03/2014, 18:50
Και αυτό είναι το τρανότερο παράδειγμα του φαινομένου που περιγράφω παραπάνω: θέλετε πραγματικά να δίνουμε την εντύπωση στο νέο που θα μπει στο φόρουμ πως είναι ΟΚ να μην φοράει τον απαραίτητο εξοπλισμό όταν δεν τον γουστάρει, όπως φαίνεται να δείχνουν και κάποιοι παλιοί;
Θέλετε να δίνετε την εντύπωση πως αυτό είναι κάτι το οποίο έχει να κάνει με τη διάθεση και όχι με το δρόμο;
Θέλετε να το βάλετε στο ότι τα μέτρα προστασίας είναι το ίδιο επιθυμητά με τα οικονομικά μέτρα του Στουρν@ρ@;

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το να την λέτε κάποιοι από σας στον νέοπα που θα μπει στο φόρουμ για να ρωτήσει ποιο μηχανάκι να πάρει αλλά δε βγάζει λεφτά για εξοπλισμό, από τη στιγμή που κάποιοι από σας δίνετε ένα τέτοιο παράδειγμα με τη στάση σας σε αυτό το θέμα... :confused:
Μπέρδεψες πολλά μαζί και ξέφυγες λίγο.καλό θα είναι να μην βλέπουμε φαντάσματα.
Δεν νομίζω κανένα νέομέλος να σχηματίζει την εντύπωση που περιγραφεις.
Το μοτο ξαναλέω έχει διαμορφώσει κουλτούρα.
Και επιτέλους σταματήστε να πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα με όλα τα άσχετα.
Το θέμα της διένεξης ήταν η τελευταία παράγραφος του Σπύρου που δίνει την εντύπωση πως ο οιοσδήποτε χρήστης μπορεί (ως μια άτυπη εξουσία ή αν προτιμάς ως αυτοκυρησσομενος θεματοφύλακας της ασφαλείας μας) να επιβάλει όρους σε μια ανοιχτή πρόσκληση για βόλτα.
Αυτό λέμε τόσες σελίδες

Μικe777
20/03/2014, 19:05
Και μην μου πεις "προσέχω" - "φοράω εξοπλισμό" - "δεν τρέχω" γιατί γνωρίζουμε οτι η παθητική ασφάλεια της μοτοσυκλέτας είναι αντίστοιχη με σταυρουδάκι στο τιμόνι.
σωστοοοο..φοραω εξοπλισμο και παω με την ταυτοτητα στο στομα!!!
οκ!τα λεμε!!
προτιμω να φορεσω τζινακι αθλητικα κρανακι και μπουφαν και να προσεχω!!:wave2:

amyroukai
20/03/2014, 19:06
Αυτό με το.μπολντ ειναι λίγο κάπως. Απο την άλλη, έχω δει ανακοινώσεις εκδρομών από άλλα φόρα με την αυτή απαίτηση. Και μαζευονται δεκάδες προβλεπόμενες μοτο. Το δεν σε παίρνω μαζί χωρίς ειδικό παντελόνι σημαίνει πως ούτε εγώ θα πάω σε βόλτα με απόλυτο απαγορευτικό, απλα διότι η συνεπιβάτης μου δεν έχει. Θα σεβαστω την επιθυμία του οργανωτή παρ' όλα αυτά. Υπεύθυνος δεν είναι, αλλά γούστο και καπέλο του στην δική του βόλτα να γράψει θέλω αυτό, όποιος το 'χει μόνο. Όπως άλλοι καποτε έγραφαν "βόλτα μέση ωριαία επαρχιακό ΧΧ χιλιόμετρα, οποίος δεν.μπορεί μην μας την χαλάσει".

Το νόημα που εγω κρατώ είναι: οποίος θεωρεί παντελόνι μπότες γάντια περιττό βάρος ας δει το πρώτο ποστ. Καλή η αίσθηση, καλύτερη η σωματική ακεραιότητα.

virus
20/03/2014, 19:10
Το θεμα του εξοπλισμου εχει τεθει απειρες φορές στο παρελθον. Η κουλτουρα του μοτο ειναι υπερ του εξοπλισμου και οσοι συμφορουμιτες συναντιομαστε στους δρομους το βλέπουμε καθημερινα. Ποζεράδες καγκουρες δεν έχουν θεση εδω ΟΧΙ γιατι τους το απαγορεύει καποιος κανονας αλλα γιατι καταλαβαινουν οι ίδιοι οτι δεν ταιριαζουν

αυτη ειναι η ουσια γενικα. οταν το συνολο απλα εφαρμοζει και ενας ειναι σαν την μυγα στο γαλα ε δεν μπορει την επομενη ισως και να ειναι αρματωμενος.:)

Μικe777
20/03/2014, 19:10
[QUOTE=amyroukai;2448547

Το νόημα που εγω κρατώ είναι: οποίος θεωρεί παντελόνι μπότες γάντια περιττό βάρος ας δει το πρώτο ποστ. Καλή η αίσθηση, καλύτερη η σωματική ακεραιότητα.[/QUOTE]
επισης πολυ σωστο!!
ο συνδυασμος και των 2 ειναι ο καλλυτερος..:wave2:

irinia
20/03/2014, 19:37
TA NEYΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...........

:a3:
:a52:

:whiteflag::whiteflag:

Κλειδώστε το ρέ τό ρημάδι..........μόνο πόστ σβήνετε..??

Cpt. Haddock
20/03/2014, 19:38
Αν δεν παραδεχτει ο Σπυρακος οτι εκανε λαθος δεν κλειδωνω τιποτα :lol:

spyrakos35
20/03/2014, 19:40
Πως ακριβώς δεν θα σε σεβαστώ επειδή δεν εχω μοτοπαντελονι να βάλω στη βόλτα που θα προτείνεις;
Ακου τι λες.

Αρχίζεις και δείχνεις σημάδια σύγχυσης.ίσως και επειδή σου την πεσανεπολλοι.

Και για να τελειώνουμε,προσπάθησε να κατάλαβες αυτό που σου λέει ο αντίλογος ότι αυτές οι πρακτικές των οριοθετησεων,θα οδηγήσουν σε απόμόνωση.
Το μότο.γρ εξ όσων εχω δει,αντιτίθεται σε αυτό και καλά κάνει.

Για να το παω και λίγο παραπέρα,με ανησυχεί το γεγονός ότι κάποιοι είναι τοσοανετοι με το να δεχθούν περιορισμούς "για το γενικότερο καλό"...

καμμία σύγχυση, μην μπερδεύεσαι.... όσοι μου την έπεσαν (όπως λές) δεν έχουν έρθει ποτέ σε βόλτα μου οπότε μηδαμινή η "ζημιά"....

όχι, δεν με σεβεσαι όταν σου λέω μην ερθεις χωρίς πλήρη επένδυση και εσύ με γραφεις και έρχεσαι....

τόσο απλό δεν είναι????

εγώ θα έλεγα οτι ανησυχητικό είναι το γεγονός οτι όλοι λέμε ναι στην ασφάλεια αλλά στην εφαρμογή της θεωρίας κολάμε.... ;)

pektis
20/03/2014, 19:40
312487;)

spyrakos35
20/03/2014, 19:41
Αν δεν παραδεχτει ο Σπυρακος οτι εκανε λαθος δεν κλειδωνω τιποτα :lol:

θα γεράσουμε ηλία.... :lol:

irinia
20/03/2014, 19:41
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ..............

Έχε χάρη πού είδα τσόντα χθές καί χαλάρωσα.....

:rotflmao::rotflmao:

pektis
20/03/2014, 19:42
:lol::bawl:

amyroukai
20/03/2014, 19:43
Το μοτο ξαναλέω έχει διαμορφώσει κουλτούρα.

Το θέμα της διένεξης ήταν η τελευταία παράγραφος του Σπύρου που δίνει την εντύπωση πως ο οιοσδήποτε χρήστης μπορεί (ως μια άτυπη εξουσία ή αν προτιμάς ως αυτοκυρησσομενος θεματοφύλακας της ασφαλείας μας) να επιβάλει όρους σε μια ανοιχτή πρόσκληση για βόλτα.
Αυτό λέμε τόσες σελίδες

Εδώ συμφωνώ στο οτι κουλτούρα διαμορφώνεται και πολλοί ακόμα είπαν οτι οι νέοι μαθαίνουν βλέποντας τους άλλους.

Ομοίως, ο Σπύρος μπορεί να "εκπαιδευτεί" αν με το απόλυτο απαγορευτικό δεν πάει κανείς περίπτερο. Λειτουργεί αμφίδρομα αυτό.

Δεν κατανοώ το "ανοικτή βόλτα" και συγγνώμη που παραθέτω το δικό σου ποστ, απλά ήταν το τελευταίο που το ανέφερε. Όταν κάποιος θέσει όρους, αυτόματα εξαιρεί κόσμο, αρα κάθε βόλτα με όρους δεν ειναι εξ' ορισμού ανοικτή. Η κάτι δεν καταλαβαίνω; Το ανοικτή/κλειστή εννοεί δημόσια η ιδιωτικά κανονισμενη;

irinia
20/03/2014, 19:44
καμμία σύγχυση, μην μπερδεύεσαι.... όσοι μου την έπεσαν (όπως λές) δεν έχουν έρθει ποτέ σε βόλτα μου οπότε μηδαμινή η "ζημιά"....

όχι, δεν με σεβεσαι όταν σου λέω μην ερθεις χωρίς πλήρη επένδυση και εσύ με γραφεις και έρχεσαι....

τόσο απλό δεν είναι????

εγώ θα έλεγα οτι ανησυχητικό είναι το γεγονός οτι όλοι λέμε ναι στην ασφάλεια αλλά στην εφαρμογή της θεωρίας κολάμε.... ;)

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΥ ΑΕΚΑΡΑ............

Άμα έρθω θά μέ διώξεις έπειδή δέν έχω ό φτωχομπινές παντελόνι μέ προστασία..??
Ή θά έχω δείξει μέ αύτή μου τήν παρουσία ότι δέν σέ σέβομαι..??
Έντάξει κύπελλο πήραμε,στό χάντμπολ όμως δέ θά σαλτάρουμε κιόλας..!!!

Cpt. Haddock
20/03/2014, 19:46

Η εφαρμογη ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος μας

[…] Το ανοικτή/κλειστή εννοεί δημόσια η ιδιωτικά κανονισμενη;

Ναι

devil's animal
20/03/2014, 19:56

αμα θελουμε να ειμαστε σωστοι στο θεμα ασφαλειας πρεπει να τηρουμε και τα ορια του δρομου...
και εσενα δεν σε εχω δει πολλες φορες να εισαι μεσα σ'αυτα τα ορια...

να το κανουμε σωστα το polliticaly correct...

daz
20/03/2014, 20:09
σωστοοοο..φοραω εξοπλισμο και παω με την ταυτοτητα στο στομα!!!
οκ!τα λεμε!!
προτιμω να φορεσω τζινακι αθλητικα κρανακι και μπουφαν και να προσεχω!!:wave2:

Δλδ όποιος φοράει φουλ εξοπλισμό πρέπει να πηγαίνει με την ταυτότητα στο στόμα? Ή μήπως ο εξοπλισμός σε σώζει όταν οδηγείς δίχως αύριο?

Cpt. Haddock
20/03/2014, 20:11
Οταν οδηγεις διχως αυριο δε σε σωζει τιποτα…

makis206
20/03/2014, 20:11
Έτσι που το πάμε στο τέλος θα πρέπει να φοράμε και τον εξοπλισμό για διάλογο στο moto.gr :lol:

amyroukai
20/03/2014, 20:13
Εγώ μια φορά μπότες φοραω τώρα που τα λέμε.

makis206
20/03/2014, 20:16
Εγώ μια φορά μπότες φοραω τώρα που τα λέμε.

Γράφεις χωρίς γάντια;;;:uplate:

akis_trevor
20/03/2014, 20:29

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

amyroukai
20/03/2014, 20:33
312490
Πας καλά;

taisteal
20/03/2014, 20:34
:plaf::plaf::plaf:

:lol::lol::lol::lol:

AristidisZ
20/03/2014, 20:35
όχι ρε συ

:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

DrEvil
20/03/2014, 20:36
A!
Oλα κι ολα!
Τα μανικια δεν ειναι κουμπωμενα! Κι αν..;;;
:p

amyroukai
20/03/2014, 20:39
A!
Oλα κι ολα!
Τα μανικια δεν ειναι κουμπωμενα! Κι αν..;;;
:p
Ώπα, μη μου τη βγαινεις έτσι, όλα κομπλε είναι.

Sotiris S.
20/03/2014, 20:41
Κλεισε τη ζελατινα μη σου μπει τιποτα στο ματι και εχουμε αλλα..

Λοιπον, ο μπαρμπαGorgo ετοιμαζει ηδη την επομενη βολτα! Πηρε και μηχανη του κουτιου λεμε!!!(Sponsored by Spyrakos!)

312492

stynikop
20/03/2014, 20:43
Μπέρδεψες πολλά μαζί και ξέφυγες λίγο.καλό θα είναι να μην βλέπουμε φαντάσματα.
Δεν νομίζω κανένα νέομέλος να σχηματίζει την εντύπωση που περιγραφεις.
Το μοτο ξαναλέω έχει διαμορφώσει κουλτούρα.Και επιτέλους σταματήστε να πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα με όλα τα άσχετα.
Αυτό λέμε τόσες σελίδες

Καταρχήν είσαι ελεύθερος να νομίζεις ότι θες, κι εγώ μπορώ να έχω άλλη άποψη!

Η κουλτούρα που διαμορφώνουμε σαν μέλη του μοτό, ή σαν μοτοσυκλετιστές που μας βλέπουν κι άλλοι να κινούμαστε στο δρόμο, είναι η στάση που κρατάμε.
Και προσωπική μου άποψη είναι πως σαν μέλη του μοτο.γρ είναι λυπηρό να δείχνουμε περισσότερη ευαισθησία στην προσωπική ελευθερία του καθενός να πάει να συνοδεύσει τον Σπύρο στη βόλτα του χωρίς να σεβαστεί την υπόδειξή του για πλήρη εξοπλισμό,
από την ευαισθησία και την εκτίμηση που δείχνουμε στο σωστό παράδειγμα που δίνει σαν μέλος του μοτο ή σαν μοτοσυκλετιστής στους νέους ή και παλιότερους που μπορεί να διαβάσουν αυτό ή και άλλα θέματα.

Αυτό που σε καλώ να καταλάβεις είναι πως
(α) κι εδώ κουλτούρα γράφει το μοτο (θετική-αρνητική?) και
(β) άλλο οι περιορισμοί και τα πρέπει που μας επιβάλει η κοινωνία, και άλλο το τι πρέπει να αποδεχόμαστε όλοι μας ως σωστή στάση (ακόμα κι αν μπορεί πολλούς να ξενίζει ή να ξεβολεύει).

Τώρα, αν θα το καταλάβεις αυτό ή αν θα πετάξεις την μπάλα αλλού είναι δικαίωμά σου και επιλογή σου! :wave2:

jimmis5
20/03/2014, 20:50
amyroukai ζεις επικινδυνα....

Τα ποδια πανω στο τραπεζακι:confused::confused:

AristidisZ
20/03/2014, 20:53

Λοιπον, ο μπαρμπαGorgo ετοιμαζει ηδη την επομενη βολτα! Πηρε και μηχανη του κουτιου λεμε!!!(Sponsored by Spyrakos!)

312492

περαστικά και σιδερένιος μπάρμπα !!!

pektis
20/03/2014, 20:57
Ρε τι θα γινει με 'σενα? Ακομα περιμενει απο το μεσημερι ο ggs να γραψεις!!:lol:

AristidisZ
20/03/2014, 21:06
ε έγραψα :p

βασικά έλεγα ότι ο Σπύρος το έγραφε αλλιώς, και παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά του
καθαρά βασιζόμενος στο post του, θα τον έλεγα υπερβολικό :)

o_gavros
20/03/2014, 21:10
312490
Πας καλά;

τι μαλακα ειναι!πεθαίνω με το δαχτυλάκι στο λαπτοπ!:lol::lol::lol:

amyroukai ζεις επικινδυνα....

Τα ποδια πανω στο τραπεζακι:confused::confused:

ρεεεε, γαμω το φελέκι μου,κλαίω

Billymuse
20/03/2014, 21:11
312490
Πας καλά;

To σκυλί έχει το βλέμα του Γιάννη οταν σκάει στο τραπέζι το κοψίδι

Takata Dome
20/03/2014, 21:16
Καλά τα λές,αλλά αυτό που προτείνεις δεν συνδυάζεται με την έννοια μιας ανοιχτής βόλτας. Μπορεί να αισθάνεσαι-ως διοργανωτής- υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στους άλλους, αλλά δεν είσαι, συνεπώς δεν θα δεχτεί κανείς εύκολα την επιβολή αυτού που προτείνεις. Καλή η πρόθεσή σου,αλλά η βόλτα μετά διοργανώνεται για μια κλειστή ομάδα ανθρώπων και όχι για όλους, ακόμα και αν δεν θέλεις κάτι τέτοιο.

o_gavros
20/03/2014, 21:20

τόσο απλό δεν είναι????

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΥ ΑΕΚΑΡΑ............

Άμα έρθω θά μέ διώξεις έπειδή δέν έχω ό φτωχομπινές παντελόνι μέ προστασία..??
Ή θά έχω δείξει μέ αύτή μου τήν παρουσία ότι δέν σέ σέβομαι..??
Έντάξει κύπελλο πήραμε,στό χάντμπολ όμως δέ θά σαλτάρουμε κιόλας..!!!

Σπύρο βλέπεις μάνι μάνι πως φτάνουμε στον αποκλεισμό;;;

Δεν έχω πολλά παραπάνω να προσθέσω.νομίζω πως έχεις καταλάβει τι σου λέμε.

Η κουλτούρα που διαμορφώνουμε σαν μέλη του μοτό, ή σαν μοτοσυκλετιστές που μας βλέπουν κι άλλοι να κινούμαστε στο δρόμο, είναι η στάση που κρατάμε.
Και προσωπική μου άποψη είναι πως σαν μέλη του μοτο.γρ είναι λυπηρό να δείχνουμε περισσότερη ευαισθησία στην προσωπική ελευθερία του καθενός να πάει να συνοδεύσει τον Σπύρο στη βόλτα του χωρίς να σεβαστεί την υπόδειξή του για πλήρη εξοπλισμό,
από την ευαισθησία και την εκτίμηση που δείχνουμε στο σωστό παράδειγμα που δίνει σαν μέλος του μοτο ή σαν μοτοσυκλετιστής στους νέους ή και παλιότερους που μπορεί να διαβάσουν αυτό ή και άλλα θέματα.

(β) άλλο οι περιορισμοί και τα πρέπει που μας επιβάλει η κοινωνία, και άλλο το τι πρέπει να αποδεχόμαστε όλοι μας ως σωστή στάση (ακόμα κι αν μπορεί πολλούς να ξενίζει ή να ξεβολεύει).

Τώρα, αν θα το καταλάβεις αυτό ή αν θα πετάξεις την μπάλα αλλού είναι δικαίωμά σου και επιλογή σου! :wave2:

το β μόνο θα σχολιάσω,στα υπόλοιπα δεν λέμε κατι διαφορετικό φίλε.
Το "αποδέχομαστε όλοι μας ως σωστή στάση" είναι η ουσία,κυρίως στο ρήμα. Αποδέχομαι. Οχι μου επιβάλλεται,αλλιώς νοτ γουέλκαμ ;) .
Με πόσους διαφορετικούς τρόπους πρέπει να λεχθεί για να γίνει κατανοητό;

Λοιπον, ο μπαρμπαGorgo ετοιμαζει ηδη την επομενη βολτα! Πηρε και μηχανη του κουτιού λεμε!!!(Sponsored by Spyrakos!)

312492
Περαστικά όσο πιο ανώδυνα και γρήγορα πάλι στο τιμόνι!

byron
20/03/2014, 21:33

Και ποιός σου είπε οτι το moto.gr θέλει politically correct μέλη που θα καθορίζουν αυτά την συμπεριφορά που αρμόζει στο forum?
Το moto.gr ουδέποτε επέβαλλε συμπεριφορές ντυσίματος στα μέλη του, και δεν μπορεί κανένας σας να λέει οτι το κάνει για την καλή έξωθεν εικόνα του forum.

Το τι αποδέχεσαι εσύ ως "σωστή στάση" είναι κατι πολύ σχετικό, και δεν ορίζεται μονο στο θέμα εξοπλισμού. Εσύ μπορείς να θεωρείς οτι σωστή στάση είναι να πηγαίνεις με 100 στην εθνική και να ανταλλάσεις χαιρετισμούς με φώτα σε όσους βλέπεις, εγώ μπορώ να θεωρώ οτι σημασία έχει η προσωπική μου ευχαρίστηση, να αλλάζω ταχύτητες στον αέρα με 150 και να ανταλλάσω κωλοδάχτυλα με όσους βλέπω.

Λογικά δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε σε μια βόλτα, γιαυτό την επόμενη θα την κανονίσεις με πμ. Όταν είναι ανοιχτή όμως, δεν είναι κανενός ιδιοκτησία. Όλοι όσοι διαβάζουν μπορούν να έρθουν, είτε για να γνωριστούν με τους "παλιούς", είτε γιατί ζήλεψαν απ΄την προηγούμενη, είτε επειδή θέλουν να δούν ένα φιλαράκι, είτε επειδή θέλουν παρέα για μια βόλτα.
Όταν τρώει πόρτα με την δικαιολογία του εξοπλισμού-μοτό-ζωδίου-ικανοτήτων, απλά δεν θα έρθει. Και αν δεν έρθει δεν πρόκειται να μάθει.

Προφανώς δεν διαφωνούμε για την αναγκαιότητα του εξοπλισμού, αλλά για την επιβολή του εξοπλισμού για να ταιριάζει στα specs μιας παρέας.

amyroukai
20/03/2014, 21:43
Εγώ το ξεκαθαριζω ως Κριός, ταιριαζω με λέοντες τοξοτες και διδύμους. Με καρκίνους όχι. Κανονιστε την πορεία σας. Χιο βγαλε αυτοκόλλητα να φοράνε όλοι μαζί με αυτό του Μοτο μην μπερδευτω και μιλησω σε λάθος άνθρωπο. Ωφου πια.

byron
20/03/2014, 21:44

312492

Ο μπαρμπGeorge είναι με το μπλε 1000RR που έχουμε πάει κάποιες βόλτες?

Περαστικά και γρήγορα φίλε. :beer:

harris_x
20/03/2014, 21:50

312492
Περαστικα κι αγύριστα να είναι...

Γιώργο, στην επόμενη βόλτα θα πάμε παρέα ;)

harris_x
20/03/2014, 21:55
Και ποιός σου είπε οτι το moto.gr θέλει politically correct μέλη που θα καθορίζουν αυτά την συμπεριφορά που αρμόζει στο forum?
Το moto.gr ουδέποτε επέβαλλε συμπεριφορές ντυσίματος στα μέλη του, και δεν μπορεί κανένας σας να λέει οτι το κάνει για την καλή έξωθεν εικόνα του forum.

Το τι αποδέχεσαι εσύ ως "σωστή στάση" είναι κατι πολύ σχετικό, και δεν ορίζεται μονο στο θέμα εξοπλισμού. Εσύ μπορείς να θεωρείς οτι σωστή στάση είναι να πηγαίνεις με 100 στην εθνική και να ανταλλάσεις χαιρετισμούς με φώτα σε όσους βλέπεις, εγώ μπορώ να θεωρώ οτι σημασία έχει η προσωπική μου ευχαρίστηση, να αλλάζω ταχύτητες στον αέρα με 150 και να ανταλλάσω κωλοδάχτυλα με όσους βλέπω.

Λογικά δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε σε μια βόλτα, γιαυτό την επόμενη θα την κανονίσεις με πμ. Όταν είναι ανοιχτή όμως, δεν είναι κανενός ιδιοκτησία. Όλοι όσοι διαβάζουν μπορούν να έρθουν, είτε για να γνωριστούν με τους "παλιούς", είτε γιατί ζήλεψαν απ΄την προηγούμενη, είτε επειδή θέλουν να δούν ένα φιλαράκι, είτε επειδή θέλουν παρέα για μια βόλτα.
Όταν τρώει πόρτα με την δικαιολογία του εξοπλισμού-μοτό-ζωδίου-ικανοτήτων, απλά δεν θα έρθει. Και αν δεν έρθει δεν πρόκειται να μάθει.

Προφανώς δεν διαφωνούμε για την αναγκαιότητα του εξοπλισμού, αλλά για την επιβολή του εξοπλισμού για να ταιριάζει στα specs μιας παρέας.
Αυτό και τέλος.

BLiTzER
20/03/2014, 22:02
Ο μπαρμπGeorge είναι με το μπλε 1000RR που έχουμε πάει κάποιες βόλτες?

Περαστικά και γρήγορα φίλε. :beer:

600F, νομίζω. Περαστικά!

amyroukai
20/03/2014, 22:06
Gsxr1000k2...

harris_x
20/03/2014, 22:06
600F, νομίζω. Περαστικά!
Έχετε μείνει πίσω..

GSXR ;)

pektis
20/03/2014, 22:15

312492
περαστικα:rolleyes:

makis206
20/03/2014, 22:24
Πας καλά;

Ε είσαι ψυχασθενής!:lol:

Μέχρι κι ο σκύλος τα είδε κωλυόμενα..:rotflmao:

cosgili
20/03/2014, 22:28
Ρε λαλάκα Σπύρο, εσύ πετάς τα αμστελόκουτα στο δρόμο του Βασίλη???

Ρε κιορατά, στα απομεινάρια του άλλου θα μας κάνεις μαθήματα εξοπλισμού???

Συμφωνώ στην ουσία, διαφωνώ στην διατύπωση...:beer:

stynikop
20/03/2014, 22:40
Κανενας, εσενα σου ειπε το μοτο.γρ οτι δεν θελει; και ειπε πως δεν θελει πολιτικαλι κορεκτ αλλα καγκουρο στ@φρυδιαμ-ολα φριεντλι; να παω πασο απορώντας!!
Το moto.gr ουδέποτε επέβαλλε συμπεριφορές ντυσίματος στα μέλη του, και δεν μπορεί κανένας σας να λέει οτι το κάνει για την καλή έξωθεν εικόνα του forum. εσυ γιατι θιγεσαι αν αυριο ποσταρω βολτα με προορισμο μπουζουκομαγαζο; μπορεις να ερθεις να μου πεις πως δεν εχεις λεφτα γα ρουχα ή λουλουδια και το βρισκεις αδικο γιατι ηθελες να ερθεις στη βολτα μαζι μου; ποσο μαλλον αν το προαπαιτουμενο ειναι το αυτονοητο

ας μιλαμε συγκεκριμενα, ανεφερα σωστη σταση μονο σε σχεση με τον εξοπλισμο. Προσωπικα οταν εχω προβλημα με την βολτα που προτεινει καποιος, πχ το ρυθμο, δεν του λεω να αλλαξει και πως με αποκλειει απι τη βολτα του με τη σταση του, απλα δεν παω! Αρα και στο παραδειγμα σου δεν θα ερθω στη βολτα σου ή δεν θα ερθεις στη δικη μου

αν επιλεξει να μην ερθει, its ok! Ολα ειναι θεμα επιλογων, και ναι εχει την επιλογη!
Προφανώς δεν διαφωνούμε για την αναγκαιότητα του εξοπλισμού, αλλά για την επιβολή του εξοπλισμού για να ταιριάζει στα specs μιας παρέας.και αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι πως το σημειο στο οποιο συμφωνουμε ειναι κατα πολυ σημαντικοτερο απο αυτο που διαφωνουμε...

Τις απαντησεις μου στις εδωσα. Οσο για το θεμα του πολιτικαλι κορεκτ, δεν βλεπω τον λογο γιατι το μοτο.γρ πρεπει να παρει θεση στο θεμα ή ακομη και να διαχωρισει την θεση του πως δε γουσταρει πολιτικαλι κορεκτ στασεις κτλ... παρα μονο αν φοβαται μηπως απογοητευσει συγκεκριμενο κοσμο, χασει πιθανα μελη πελατακια... και αυτο θα ειναι λυπηρο! Δεν το νομιζω ομως :hmm:

spyrakos35
20/03/2014, 22:41
νίκο, συγνώμη

καληνύχτα σας

daz
20/03/2014, 22:56
χασει πιθανα μελη πελατακια...

Τα πελατάκια είναι στα φόρουμ με τα διαφημιστικά μπανεράκια όχι εδώ.

stynikop
20/03/2014, 23:06
Για αυτο ειπα δεν βλεπω τον λογο και δεν το νομιζω.

sniper
20/03/2014, 23:12
νίκο, συγνώμη

312512

καληνύχτα σας
Ναι, δεν καταλαβα τι ακριβώς θες να δείξεις μ' αυτό.

Αφενός τα ΠΜ είναι προσωπικά, αφετέρου δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράς έτσι. Είπες τι θες, σου είπαν κάποιοι οτι συμφωνουν, κάποιοι δεν συμφωνουν! Τέλος.

Τι να κάνουμε τώρα; Να τους δείρουμε ή να τους μαλώσουμε; Φόρουμ είναι εδώ, όχι στρατόπεδο...

Αν θες να εχεις συγκεκριμενες προδιαγραφές για τις βόλτες σου, μαγκιά σου! Κάνε ότι κάνουμε εδώ και κάτι χρόνια. Βόλτες με αυτους που θες, με ΠΜ/τηλέφωνα/γραμμα κλπ..
Διαφορετικά, θα ερθει και κάποιος όχι όπως τον θες...

Για το ΠΜ που εβγαλες, με στεναχώρησες πάντως...

spyrakos35
20/03/2014, 23:20
Ναι, δεν καταλαβα τι ακριβώς θες να δείξεις μ' αυτό.

Αφενός τα ΠΜ είναι προσωπικά, αφετέρου δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράς έτσι. Είπες τι θες, σου είπαν κάποιοι οτι συμφωνουν, κάποιοι δεν συμφωνουν! Τέλος.

Τι να κάνουμε τώρα; Να τους δείρουμε ή να τους μαλώσουμε; Φόρουμ είναι εδώ, όχι στρατόπεδο...

Αν θες να εχεις συγκεκριμενες προδιαγραφές για τις βόλτες σου, μαγκιά σου! Κάνε ότι κάνουμε εδώ και κάτι χρόνια. Βόλτες με αυτους που θες, με ΠΜ/τηλέφωνα/γραμμα κλπ..
Διαφορετικά, θα ερθει και κάποιος όχι όπως τον θες...

Για το ΠΜ που εβγαλες, με στεναχώρησες πάντως...

το πμ, έχει σκοπό να δείξει οτι πριν ποστάρω το οτιδήποτε, ρώτησα για τους κανόνες.... δεν θα το έκανα αν δεν υπήρχε θέμα αν επιτρέπεται ή όχι το να βάζεις όρους σε βόλτες ή αν δεν υπήρχε από πρώην μοντεράτορα η υπόδειξη οτι "αν ήμουν μοντ θα σου το έκοβα"....

η συγνώμη πάει ακριβώς στο γεγονός οτι είναι πμ...

για μένα τέλος αυτή η κουβέντα, ίσως τελικά να ήταν λάθος εξ αρχής.

Μικe777
20/03/2014, 23:22
Δλδ όποιος φοράει φουλ εξοπλισμό πρέπει να πηγαίνει με την ταυτότητα στο στόμα? Ή μήπως ο εξοπλισμός σε σώζει όταν οδηγείς δίχως αύριο?
τιποτα απο τα 2 προσεχουμε για να εχουμε!!:priest:

sniper
20/03/2014, 23:43
το πμ, έχει σκοπό να δείξει οτι πριν ποστάρω το οτιδήποτε, ρώτησα για τους κανόνες.... δεν θα το έκανα αν δεν υπήρχε θέμα αν επιτρέπεται ή όχι το να βάζεις όρους σε βόλτες ή αν δεν υπήρχε από πρώην μοντεράτορα η υπόδειξη οτι "αν ήμουν μοντ θα σου το έκοβα"....

η συγνώμη πάει ακριβώς στο γεγονός οτι είναι πμ...

για μένα τέλος αυτή η κουβέντα, ίσως τελικά να ήταν λάθος εξ αρχής.

Ωραία, κι ανοιγεις το θρεντ και βλέπεις ότι κάποιοι συμφωνουν και κάποιοι όχι...
Αν μου έλεγες οτι θα ανοιξεις θρεντ βολτας "Μόνο οι προβλεπομενοι μαζί μου" τότε δεν ξερω τι θα σου απαντούσα γιατί αφενός δεν αποκλείεις κανέναν απο την αρχή αλλά το τι σημαίνει προβλεπόμενος είναι λιγο γκρι...

Ξαναδες ήρεμα τωρα όλες τις απαντήσεις και θα δεις ότι κάποιοι που διαφωνούν έχουν τα δίκια τους...

teogtp
20/03/2014, 23:49
Παλικαρια ...........
τελικα αυτο το κολοπληκτρολογιο θελει σπασιμο!
;)
:wave2:

byron
21/03/2014, 00:21
Τις απαντησεις μου στις εδωσα. Οσο για το θεμα του πολιτικαλι κορεκτ, δεν βλεπω τον λογο γιατι το μοτο.γρ πρεπει να παρει θεση στο θεμα ή ακομη και να διαχωρισει την θεση του πως δε γουσταρει πολιτικαλι κορεκτ στασεις κτλ... παρα μονο αν φοβαται μηπως απογοητευσει συγκεκριμενο κοσμο, χασει πιθανα μελη πελατακια... και αυτο θα ειναι λυπηρο! Δεν το νομιζω ομως :hmm:

Οι απαντήσεις σου στηρίζονται στο οτι όποιος δεν γουστάρει, ας πάει παραπέρα. Ε, παραπέρα δεν γουστάρουν να πάνε αρκετοί από εδώ μέσα. Χρησιμοποιείς έναν χώρο που δεν έβαζε ούτε βάζει πρότυπα μοτοσυκλετιστή.
Αν πήγαινες στη χρυσή ευκαιρία να βάλεις τις προυποθέσεις συμμετοχής για το μπουζουκομάγαζο, κανείς δεν θα σου έλεγε τίποτα. Την βάζεις-ζετε στο moto.gr που ήταν και είναι αρκετά large σε θέματα μοτοσυκλετιστικής συμπεριφοράς και το μόνο προαπαιτούμενο στις βόλτες, είναι να έχει κάποιος δίτροχο και καλή διάθεση για να περνάνε όλοι καλά. Αν εσύ στραβώνεις επειδή δεν φοράει μποτάκια ο συμφορουμίτης και χαλιέσαι γιαυτό, κάτι δεν πάει καλά.

Και σαφώς δεν λύνεται με την έκδοση διατάγματος για το ποιοί επιτρέπονται και ποιοί όχι για να έχετε ήσυχη τη συνείδηση σας (Ουάου λέμε...)

ΥΓ. Το καρότο με τα πελατάκια μέλη, δεν το εννοούσες μεν, το πέταξες δε. Εχεις δει καμμία χειραγώγηση μελών εδώ μέσα και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι οι υπόλοιποι?

byron
21/03/2014, 00:27

Ευτυχώς, δεν είμαι πλέον. Απ΄την άλλη βλέπεις οτι αυτό που θεωρώ εγώ κόκκινη γραμμή, για τον sniper ή τον McG να είναι συζητήσιμο. Πρότυπα συμπεριφοράς και αποφάσεων (ευτυχώς) δεν υπήρχαν ούτε στο top management. :lol:

Καλό είναι αυτό...η ομοιογένεια συνήθως καταντάει αυταρχική και απόλυτη.

Cpt. Haddock
21/03/2014, 04:33
Νομιζω οτι…

:a56::a3:

irinia
21/03/2014, 04:39
ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ................

Πρωί πρωί,τώρα νά τούς πιάσουμε στόν ύπνο.

irinia
21/03/2014, 04:52
Οι απαντήσεις σου στηρίζονται στο οτι όποιος δεν γουστάρει, ας πάει παραπέρα. Ε, παραπέρα δεν γουστάρουν να πάνε αρκετοί από εδώ μέσα. Χρησιμοποιείς έναν χώρο που δεν έβαζε ούτε βάζει πρότυπα μοτοσυκλετιστή.
Αν πήγαινες στη χρυσή ευκαιρία να βάλεις τις προυποθέσεις συμμετοχής για το μπουζουκομάγαζο, κανείς δεν θα σου έλεγε τίποτα. Την βάζεις-ζετε στο moto.gr που ήταν και είναι αρκετά large σε θέματα μοτοσυκλετιστικής συμπεριφοράς και το μόνο προαπαιτούμενο στις βόλτες, είναι να έχει κάποιος δίτροχο και καλή διάθεση για να περνάνε όλοι καλά. Αν εσύ στραβώνεις επειδή δεν φοράει μποτάκια ο συμφορουμίτης και χαλιέσαι γιαυτό, κάτι δεν πάει καλά.

Και σαφώς δεν λύνεται με την έκδοση διατάγματος για το ποιοί επιτρέπονται και ποιοί όχι για να έχετε ήσυχη τη συνείδηση σας (Ουάου λέμε...)

ΥΓ. Το καρότο με τα πελατάκια μέλη, δεν το εννοούσες μεν, το πέταξες δε. Εχεις δει καμμία χειραγώγηση μελών εδώ μέσα και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι οι υπόλοιποι?

ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ..............

Ούτε Έλληνικό χρηματιστήριο νά ήταν σέ μέρες δόξας...!!!
Τόσο μεγάλη....!!!
Θεμιτό κι αύτό,ό καθένας παλεύει μέ ότι έχει.
Άλλά μήν κάνουμε καί τό παγώνι......:rotflmao::rotflmao:

spyrakos35
21/03/2014, 05:49
Νομιζω οτι…

ναι, έκλεισε...

και απ' ότι κατάλαβα είναι προτιμότερο να γίνονται "κλειστές" βόλτες με συνεννόηση μέσω π.μ. παρά ανοικτές με προϋπόθεση τον πλήρη εξοπλισμό...

καλημέρες

:sun:

byron
21/03/2014, 06:32
ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ..............

Ούτε Έλληνικό χρηματιστήριο νά ήταν σέ μέρες δόξας...!!!
Τόσο μεγάλη....!!!
Θεμιτό κι αύτό,ό καθένας παλεύει μέ ότι έχει.
Άλλά μήν κάνουμε καί τό παγώνι......:rotflmao::rotflmao:

Ο υπέρτατος Κλουζώ του διαδικτύου, γνωρίζει την αλήθεια...αλλά αν την ΠΕΙ θα πρέπει να μας σκοτώσει μετά.

Μια απόκρυφη αλήθεια που μεταφέρεται από πατέρα σε γιό...και ΜΟΝΟ.

Εκτός από υπονοούμενα...και κλάψα για....τα χαμένα...ποστ ΣΟΥ...υπάρχει κάτι...που θα ήθελες

...να μοιραστείς με τα υπόλοιπα ΜΕΛΗ για να τους ΑΝΟΙΞΕΙΣ...τα μάτια?

Για να τα...προστατεύσεις...ΕΣΤΩ και την ύστατη αυτή ΣΤΙΓΜΗ??

irinia
21/03/2014, 06:59
Ο υπέρτατος Κλουζώ του διαδικτύου, γνωρίζει την αλήθεια...αλλά αν την ΠΕΙ θα πρέπει να μας σκοτώσει μετά.

Μια απόκρυφη αλήθεια που μεταφέρεται από πατέρα σε γιό...και ΜΟΝΟ.

Εκτός από υπονοούμενα...και κλάψα για....τα χαμένα...ποστ ΣΟΥ...υπάρχει κάτι...που θα ήθελες

...να μοιραστείς με τα υπόλοιπα ΜΕΛΗ για να τους ΑΝΟΙΞΕΙΣ...τα μάτια?

Για να τα...προστατεύσεις...ΕΣΤΩ και την ύστατη αυτή ΣΤΙΓΜΗ??

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ..........ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

Έχω πένθος........κλαίω γιά τά χαμένα μου πόστ..!!

υγ. Έννοια σου ματάκια έχουνε καί βλέπουνε καμμιά 25αριά χιλιάδες,
100-200 έμειναν πού θά πάει θά τούς ξεκάνετε κι αύτούς..!!

vaska
21/03/2014, 07:14
πωωωω ακόμα υπάρχει τούτο δω το θρεντάκι??? Σαν γριές κουτσομπόλες κάνετε ρπμ. Είναι που μπήκε η Άνοιξη και οι ορμόνες σας κάνουν πάρτι έτσι???

Το λοιπόν ας πω κι εγώ την παρόλα μου και όποιος καταλάβει κατάλαβε.

Έχω συμμετάσχει σε πολλές βόλτες του moto.gr και θα συμμετάσχω σε ακόμη περισσότερες όσο μπορώ να καβαλάω. Για μένα η μαγική συνταγή για μια επιτυχημένη σούπα είναι οι αναβάτες και όχι ο εξοπλισμός. Σαφώς και σκοπός της βόλτας είναι να περάσουμε καλά και σαφώς μια πτώση με ή χωρίς εξοπλισμό χαλάει τη συνταγή. Μακάρι να μη συνέβαινε ποτέ τπτ άσχημο αλλά η ζωή έχει εκπλήξεις και με αυτό πορεύεσαι. Από την μεριά μου κοιτάζω όσο μπορώ να προφυλάξω τον εαυτόν μου αλλά και τους άλλους από την στραβή αλλά τελικά δεν είναι στο χέρι μου. Οι βόλτες του μοτο διέπονται από άτυπους κανονισμούς και καλό είναι αυτοί να τηρούνται αλλά δεν είμαι εγώ εκείνος που θα τους επιβάλει. Αν στην παρέα υπάρχει πχ κάποιος που τον θεωρώ επικίνδυνο για τους υπόλοιπους με τον τρόπο που οδηγεί, απλά κρατάω αποστάσεις και προσπαθώ να μην είμαι στην εμβέλεια της βλακείας του. Αν κάποιος δεν φοράει κράνος, όμορφα του λέω ότι βγήκα βόλτα για να περάσω καλά και όχι για να πιάσω τα νοσοκομεία, αν το καταλάβει οκ θα είμαι μαζί του στη βόλτα, αν δεν το καταλαβαίνει πάω τη βόλτα μόνος μου και φροντίζω στην επόμενη που θα ποστάρω αν είναι και αυτός μέσα ν' ακυρώσω.
Ποιός είμαι εγώ που θα κάνω τον κόσμο καλύτερο?? Έναν κόσμο που στη τελική ο ίδιος δεν θέλει να γίνει καλύτερος. Και μετά έρχονται οι δικές μας ατέλειες - ελλείψεις (γιατί πρέπει να κοιτάμε και την δικιά μας καμπούρα). Είμαι αργός οδηγός και το πιέζω μέχρι εκεί που με παίρνει, προσπαθώ να μην παρασύρομαι όσο μπορώ και αν καταλάβω ότι ο ρυθμός είναι τέτοιος που δεν μου πάει, απλά αφήνω τους άλλους στον ρυθμό τους και κρατάω εγώ τον δικό μου, αυτόν που με κάνει να αισθάνομαι άνετα. Θα βρεθούμε με τους άλλους στην ταβέρνα ή όπου έχει κανονιστεί στάση μετά από 5-6 λεπτά, δεν χάθηκε δα και ο κόσμος. Θέλω να πάω την βόλτα αλλά θέλω και να γυρίσω σπίτι μου επίσης. Αν και γενικά προσπαθώ ν' ακολουθώ παρέα που έχει τους δικούς μου ρυθμούς, έχει τύχει να βρεθώ με γλήγορους που καρυδώνανε το γκάζι και ήθελαν παιχνιδάκια μεταξύ τους. Έκανα ότι είπα παραπάνω και όλα καλά.
Κοντολογίς, ας κάνει ο καθένας τον εαυτόν του και τον συνεπιβάτη του (για τον οποίο φέρει ακεραία την ευθύνη) καλύτερο μοτοσυκλετιστικά και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

Τώρα αν κάποιος γουστάρει βόλτα μόνο με φουλ εξοπλισμένους, δικαίωμά του, ή βρίσκει αυτούς που ταιριάζει και πάνε μαζί ή πάει μόνος του.

Εδώ δεν μπορούμε στο σπίτι μας να επιβάλουμε κάτι, θα το κάνουμε σε ξένους και μάλιστα ενήλικες?? Η Χρύσα ακα MILF πχ δεν γουστάρει με τπτ τις μπότες, είναι χοντροκομμένες και άκομψες λέει. Την έχω απειλήσει ότι θα την αφήσω πίσω και δεν θα την πάρω μαζί μου, το έχω κάνει, αυτή τπτ. Τον χαβά της. Ε λοιπόν επιλέγω να την έχω μαζί μου ρισκάροντας στην καλύτερη κανέναν πρησμένο αστράγαλο, γιατί γουστάρω την παρέα της, παρά να πάω μόνος. Επιλογές είναι αυτές και ο καθένας μας κάνει τις δικές του παίρνοντας και τ' ανάλογα ρίσκα.

byron
21/03/2014, 07:37
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ..........ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

Έχω πένθος........κλαίω γιά τά χαμένα μου πόστ..!!

υγ. Έννοια σου ματάκια έχουνε καί βλέπουνε καμμιά 25αριά χιλιάδες,
100-200 έμειναν πού θά πάει θά τούς ξεκάνετε κι αύτούς..!!

Ετσι από περιέργεια ρε Terens...μήπως έχεις καμμία σχέση με τον γίγαντα ...Terens Quick ??

vaska
21/03/2014, 07:40
Ετσι από περιέργεια ρε Terens...μήπως έχεις καμμία σχέση με τον γίγαντα ...Terens Quick ??

:bawl::rotflmao:

irinia
21/03/2014, 07:49
:bawl::rotflmao:

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣ..............

Τώρα..??

byron
21/03/2014, 07:59
Τώρα..??

Το ΠΙΑΣΕΣ γάτε....έπρεπε να μιλήσει μετά από 10' σύμφωνα με το καταστατικό :a10:

Πςςςςς.....:bawl:

stynikop
21/03/2014, 09:12
Οι απαντήσεις σου στηρίζονται στο οτι όποιος δεν
γουστάρει, ας πάει παραπέρα. Ε, παραπέρα δεν γουστάρουν να πάνε αρκετοί από εδώ μέσα. Χρησιμοποιείς έναν χώρο που δεν έβαζε ούτε βάζει πρότυπα μοτοσυκλετιστή.

Η παραστασις ελαβε τελος! Και ισως δε εχει νοημα κιολας γιατιδεν νομιζω πως προσφερει κατι πλεον.
Τελος, αν θες συνεχεια καπου αλλου, με πμ ή σε βολτα, γιατι προσωπικα
δεν καταλαβα για το μπουζουκομαγαζο, θα διαμαρτυρωσουν;;;!

Νομιζω οτι…

VANDA
21/03/2014, 09:27
Αφού ψάχνουμε το by the book of moto.gr.. here are some links..

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=59898&p=1428028&viewfull=1#post1428028

2. Εξοπλιστείτε: Μπορεί να είναι καλοκαίρι και να έχει ζέστη, αλλά μην ξεχνάτε ότι η καυτή άσφαλτος πονάει το ίδιο με την κρύα (ίσως και περισσότερο). Μην εμφανιστείτε λοιπόν με κοντομάνικο και σορτσάκι---ούτε εσείς, ούτε ο συνεπιβάτης σας. Επιπλέον, το εκτεθειμένο στον ήλιο και τον αέρα δέρμα είναι η καλύτερη εγγύηση για γρήγορη και αποτελεσματική αφυδάτωση. Το τι ακριβώς θα φοράει ο καθένας είναι δική του ευθύνη και μόνο---δες την επισήμανση 1 παραπάνω---αλλά τουλάχιστον κράνος, γάντια, ένα καλοκαιρινό μπουφανάκι (με προστατευτικά), μποτάκια και μακρύ παντελόνι πρέπει να θεωρούνται απαραίτητα.(για τις ετήσιες του moto.gr)

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=23059

Το moto.gr δεν ασπάζεται την ιδέα των "κλειστών" συναντήσεων. Π.χ. ας μαζευτούμε όλα τα Honda CB400 Super Four και κανείς άλλος. Όπως εννοείται από τα παραπάνω, μια δημόσια πρόσκληση ή πρόταση... είναι δημόσια! Οτιδήποτε άλλο ρυθμίζεται με ΠΜ και email.
(για τις βόλτες μελών)

Και φυσικά..
http://www.moto.gr/forums/misc.php?do=showrules

Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών μηνυμάτων. (Ρητές απαγορεύσεις, Νο2)

pektis
21/03/2014, 09:33
πωωωω ακόμα υπάρχει τούτο δω το θρεντάκι??? Σαν γριές κουτσομπόλες κάνετε ρπμ. Είναι που μπήκε η Άνοιξη και οι ορμόνες σας κάνουν πάρτι έτσι???

Το λοιπόν ας πω κι εγώ την παρόλα μου και όποιος καταλάβει κατάλαβε.

Έχω συμμετάσχει σε πολλές βόλτες του moto.gr και θα συμμετάσχω σε ακόμη περισσότερες όσο μπορώ να καβαλάω. Για μένα η μαγική συνταγή για μια επιτυχημένη σούπα είναι οι αναβάτες και όχι ο εξοπλισμός. Σαφώς και σκοπός της βόλτας είναι να περάσουμε καλά και σαφώς μια πτώση με ή χωρίς εξοπλισμό χαλάει τη συνταγή. Μακάρι να μη συνέβαινε ποτέ τπτ άσχημο αλλά η ζωή έχει εκπλήξεις και με αυτό πορεύεσαι. Από την μεριά μου κοιτάζω όσο μπορώ να προφυλάξω τον εαυτόν μου αλλά και τους άλλους από την στραβή αλλά τελικά δεν είναι στο χέρι μου. Οι βόλτες του μοτο διέπονται από άτυπους κανονισμούς και καλό είναι αυτοί να τηρούνται αλλά δεν είμαι εγώ εκείνος που θα τους επιβάλει. Αν στην παρέα υπάρχει πχ κάποιος που τον θεωρώ επικίνδυνο για τους υπόλοιπους με τον τρόπο που οδηγεί, απλά κρατάω αποστάσεις και προσπαθώ να μην είμαι στην εμβέλεια της βλακείας του. Αν κάποιος δεν φοράει κράνος, όμορφα του λέω ότι βγήκα βόλτα για να περάσω καλά και όχι για να πιάσω τα νοσοκομεία, αν το καταλάβει οκ θα είμαι μαζί του στη βόλτα, αν δεν το καταλαβαίνει πάω τη βόλτα μόνος μου και φροντίζω στην επόμενη που θα ποστάρω αν είναι και αυτός μέσα ν' ακυρώσω.
Ποιός είμαι εγώ που θα κάνω τον κόσμο καλύτερο?? Έναν κόσμο που στη τελική ο ίδιος δεν θέλει να γίνει καλύτερος. Και μετά έρχονται οι δικές μας ατέλειες - ελλείψεις (γιατί πρέπει να κοιτάμε και την δικιά μας καμπούρα). Είμαι αργός οδηγός και το πιέζω μέχρι εκεί που με παίρνει, προσπαθώ να μην παρασύρομαι όσο μπορώ και αν καταλάβω ότι ο ρυθμός είναι τέτοιος που δεν μου πάει, απλά αφήνω τους άλλους στον ρυθμό τους και κρατάω εγώ τον δικό μου, αυτόν που με κάνει να αισθάνομαι άνετα. Θα βρεθούμε με τους άλλους στην ταβέρνα ή όπου έχει κανονιστεί στάση μετά από 5-6 λεπτά, δεν χάθηκε δα και ο κόσμος. Θέλω να πάω την βόλτα αλλά θέλω και να γυρίσω σπίτι μου επίσης. Αν και γενικά προσπαθώ ν' ακολουθώ παρέα που έχει τους δικούς μου ρυθμούς, έχει τύχει να βρεθώ με γλήγορους που καρυδώνανε το γκάζι και ήθελαν παιχνιδάκια μεταξύ τους. Έκανα ότι είπα παραπάνω και όλα καλά.
Κοντολογίς, ας κάνει ο καθένας τον εαυτόν του και τον συνεπιβάτη του (για τον οποίο φέρει ακεραία την ευθύνη) καλύτερο μοτοσυκλετιστικά και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

Τώρα αν κάποιος γουστάρει βόλτα μόνο με φουλ εξοπλισμένους, δικαίωμά του, ή βρίσκει αυτούς που ταιριάζει και πάνε μαζί ή πάει μόνος του.

Εδώ δεν μπορούμε στο σπίτι μας να επιβάλουμε κάτι, θα το κάνουμε σε ξένους και μάλιστα ενήλικες?? Η Χρύσα ακα MILF πχ δεν γουστάρει με τπτ τις μπότες, είναι χοντροκομμένες και άκομψες λέει. Την έχω απειλήσει ότι θα την αφήσω πίσω και δεν θα την πάρω μαζί μου, το έχω κάνει, αυτή τπτ. Τον χαβά της. Ε λοιπόν επιλέγω να την έχω μαζί μου ρισκάροντας στην καλύτερη κανέναν πρησμένο αστράγαλο, γιατί γουστάρω την παρέα της, παρά να πάω μόνος. Επιλογές είναι αυτές και ο καθένας μας κάνει τις δικές του παίρνοντας και τ' ανάλογα ρίσκα.

Εχεις δικιο...δεν μπορεις να επιβληθεις...το ξαναειπα, μεγαλα παιδια ειμαστε και καταλαβαινουμε!;)

teo_g7
21/03/2014, 10:20
Ας πω και γω τη βλακεία μου.Διάβασα προσεκτικά όλες τις απαντήσει και αυτό που έχω να πω οτι στη βαση του θέματος και οι δυο πλευρες έχουν δίκιο.Λίγος συμβιβασμός απαιτείται εκατέρωθεν και όλα θα πάνε καλύτερα.

Αυτό που προκάλεσε αλγεινη εντύπωση είναι οι μπηχτες,οι δημοσιεύσεις πμ κι αλλες τέτοιες ομορφιές μεταξύ μελών.Σορρυ κιολας αλλά νομιζω δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε εδώ μέσα.

GFawkes
21/03/2014, 10:51
Αφιερωμενο....

http://www.youtube.com/watch?v=_iSKjXqLUkQ

και οποιος καταλαβε...καταλαβε....
:D

DrEvil
21/03/2014, 13:05
Δεν πατε καλα.
Δεν πατε καμια βολτα να ξελαμπικαρετε;

Καλο Σ/Κ να εχουμε και ολοι ορθιοι.

Mits-fz6
21/03/2014, 13:09
312548

amyroukai
21/03/2014, 13:15
Δεν πατε καλα.
Άμα κερνάς την πλεξούδα με το σκόρδο, γιατί όχι;

Μιά στολή από πεπιεσμένα σκορδόφλουδα πλεγμένα σε κέβλαρ, άραγε θα γλιτώνει τον αναβάτη και από τον "τυχερό" συνοδοιπόρο και από το πέσιμο; Για να το βγάλουμε στην παραγωγή...

Pan (dvs)
21/03/2014, 13:32
Ο Σπυρος ξεκινησε ενα παρα πολυ καλο θεμα το οποιο ,ως συνηθως, προσπαθουμε να του βγαλουμε τα ματια (του θεματος).

Οταν καποιος στην ομαδα δεν εχει ενα λογικο επιπεδο εξοπλισμου αποτελει κινδυνο για την ομαδα.Αν π.χ. αν καποιος δεν φοραει κρανος και του μπει κατι στο ματι δεν θα παρει παραμαζωμα και τους υπολοιπους?Η ομαδα μεχρι ενος σημειου εχει υποχρεωση να πει την αποψη της ακομη και να βαλει καποιον στο τελος για λογους ασφαλειας.Οποιος πηγαινει παρεα με αλλους φυσικα και θα τους ακουσει.Δεν μπορει ο καθενας να λειτουργει εντελως αυτονομα.

Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις και τις επιλογες του ΟΣΟ αυτες δεν επιρεαζουνε τους αλλους.

Ας μη χασουμε ομως την ουσια η οποια ειναι μια και μαλλον συμφωνουμε ολοι.Ο σωστος εξοπλισμος ειναι αυτος που θα κανει τη διαφορα οταν τον χρειαστουμε.

pektis
21/03/2014, 13:33
Δεν πατε καλα.

Καλο Σ/Κ να εχουμε και ολοι ορθιοι.
:a10:

BLiTzER
21/03/2014, 13:50
Αν π.χ. αν καποιος δεν φοραει κρανος και του μπει κατι στο ματι δεν θα παρει παραμαζωμα και τους υπολοιπους?

Αν και, ομολογουμένως, είναι απαράδεκτο να είσαι ξεκράνωτος, αυτό είναι το πιο αστείο "επιχείρημα" που έχω ακούσει ποτέ μου. Με πιάνουν τα γέλια κάθε φορά, σόρρυ.