PDA

View Full Version : -10 χρόνια προσδόκιμο

Σελίδες : 1 [2] 3 4

vaska
24/04/2014, 20:27
............. να νιωσει(αν ειναι αυτο δυνατο)τυψεις...

xaxaxxaxa τι λες ρε Άκη, να νιώσει τύψεις ο λεβέντης που βγήκε με τον Χάρο στη σακούλα, παγανιά???

Ρε μην τρέφετε αυταπάτες, μουνόπανα είναικαι μουνόπανα θα παραμείνουν ότι και αφίσες να κολλήσεις όσες μοτο κι αν μαζευτούν στο σπίτι του απ' έξω. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το οικονομικό και αν με κάποιο τρόπο υποχρεωθούν να πληρώσουν, εεε να είστε σίγουροι ότι όλη η ζωή τους θα γυρίζει γύρο από το πως θα κάνουν τον "πουστράκο" που του μήνυσε, να μετανοιώσει. Ιερό και όσιο δεν έχουν, επίσης ούτε ηθικούς φραγμούς. Νιώθουν το χωρίο "τσιφλίκι" του και λειτουργούν σαν τσιφλικάδες με δικαίωμα ζωής και θανάτου σε ότι ζωντανό.

Ο Κώστας είναι κακό σπυρί για δαύτους και πρωτευουσιάνος που δίνει περισσότερη σημασία απ'' ότι τους πρέπει στα ζωντανά (τα οποία φτιάχτηκαν από τον θεό για να μας υπηρετούν και άμα δεν τα γουστάρουμε άλλο τους τραβάμε και μια ντουφεκιά).

EOD όπως λέμε και στην πληροφορική End Of Data.

:wave2:

soter3gm
24/04/2014, 20:34
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ .....

akis_trevor
24/04/2014, 20:40
xaxaxxaxa τι λες ρε Άκη, να νιώσει τύψεις ο λεβέντης που βγήκε με τον Χάρο στη σακούλα, παγανιά???

γιαυτο ειπα αν αυτο ειναι δυνατον....
κι εδω που μενω δυστυχως υπαρχουν διαφοροι βλαχοι στο μυαλο...ιδεες λεω,με το σκεπτικο οτι:πες πες μαλακιες,θα πω και καμια εξυπναδα...

Allst@rf
24/04/2014, 21:09
Χυμαδορ ,σε ποιο χωριο μενεις;

el_hymador
24/04/2014, 21:21
Χυμαδορ ,σε ποιο χωριο μενεις;

Άσσο

el_hymador
24/04/2014, 21:22

Ρε μην τρέφετε αυταπάτες, μουνόπανα είναικαι μουνόπανα θα παραμείνουν ότι και αφίσες να κολλήσεις όσες μοτο κι αν μαζευτούν στο σπίτι του απ' έξω. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το οικονομικό και αν με κάποιο τρόπο υποχρεωθούν να πληρώσουν, εεε να είστε σίγουροι ότι όλη η ζωή τους θα γυρίζει γύρο από το πως θα κάνουν τον "πουστράκο" που του μήνυσε, να μετανοιώσει. Ιερό και όσιο δεν έχουν, επίσης ούτε ηθικούς φραγμούς. Νιώθουν το χωρίο "τσιφλίκι" του και λειτουργούν σαν τσιφλικάδες με δικαίωμα ζωής και θανάτου σε ότι ζωντανό.

Ο Κώστας είναι κακό σπυρί για δαύτους και πρωτευουσιάνος που δίνει περισσότερη σημασία απ'' ότι τους πρέπει στα ζωντανά (τα οποία φτιάχτηκαν από τον θεό για να μας υπηρετούν και άμα δεν τα γουστάρουμε άλλο τους τραβάμε και μια ντουφεκιά).

EOD όπως λέμε και στην πληροφορική End Of Data.

Για κάτοχος BMW, μια χαρά τα λες... :D

Να στε καλα όλοι παιδιά και σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά, η συμμετοχή σας στο νήμα, το ενδιαφέρον σας και η συμποράσταση σας, είναι η βασικότερη αιτία που έχω αρχίσει να συνέρχομαι γιατί από την ημέρα του συμβάντος έχω κοιμηθεί ελάχιστα και δεν έχω κατεβάσει μπουκιά. Ειλικρινά και από βάθη καρδιάς σας ευχαριστώ!

Μόλις έκλεισα μετά από μία εκτεταμένη τηλεφωνική επαφή με τον δικηγόρο... του είπα τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των κινήσεων (πορείες κτλ), μου συνέστησε να μην κάνουμε κάτι τέτοιο καθότι μπορέι να στοιχειοθετηθεί καταγγελία ψυχολογικής βίας πριν την εκδίκαση (κάπως έτσι μου το πε...). Επίσης του έθεσα και το ζήτημα που αναφέρει ο Βασίλης, ότι δηλαδή θα επιστρέψει για λόγους εκδίκησης και αυτό που μου απάντησε έιναι ότι το χειρότερο για αυτό το είδος ανθρώπων δεν είναι η μύνηση αυτη κάθε αυτή, που στην τελική θα εκδικαστε δεν ξέρω και ΄γω σε πόσο καιρό αλλά το γεγονός ότι μπαίνουν σε διαδικασία εξόδων και μανούρας, να βρουν δικηγόρους να τους πληρώσουν κτλ - κτλ... για τον κολώγερο αυτό θα τσούξει αφού μάνι - μάνι τα έξοδα για αυτόν είναι ένα 500ρικο... από την άλλη βέβαια, ένα εξώδικο ενδέχεται να είναι πιο αποτελeσματικό... και αυτό γιατί όπως μου είπε ο δικηγόρος δεν έχει καμία υπόσταση επί της ουσίας αλλά είναι μια προειδοποιήση ότι "σε βλέπω και με το παραμικρό σε γαμάω"... για αυτό το είδος άνθρώπων λοιπόν λειτουργεί ως "αν ξανακάνεις μαλακία ετοιμάσου για 500ρικα και μανούρα..." και μπορεί να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά καθότι με τη μήνυση έτσι και αλλιώς τα σκάει εκ των προτέρων... its up to me... αν και για μύνηση με βλέπω...

MG-KTiNoS
24/04/2014, 21:33
:lol:

Μας έκανες και πουλερικά τώρα ε??

Αχ βρε γερο-τσαμπουκά..

:bawl:

Σ ωραίος!

Και αν κουνηθει καμια πουτανα στο χωριο καλεσε να ερθει ολο το φορουμ για "εκδρομη" τυπου hells angels....

Ως θα έρθουν πάααρα πολύ αν το μάθουν και όχι μόνο από το φλόρουμ....

314948

Allst@rf
24/04/2014, 21:43
Άσσο

γενικά αυτά τα χωριά της βοχας έχουν μεγάλο ποσοστό σκατοψυχων δυστυχώς...

προσεχε πάντως γιατί παίζουν και πολλά κυνηγετικα όπλα εκεί κάτω και τα βγάζουν για πλάκα...

pipe_smoker
24/04/2014, 21:47
Παρτε το χαμπάρι, αυτα τα καθάρματα θέλουν δημόσια διαπόμπευση, η νομική οδός ξέρουμε όλοι οτι κάπου κάπως είναι συμβιβαστική, μόνο που εσύ κρατουσες τα ζωντανά στην αγκαλιά σου να σπαρταράνε και αυτός κοκορευόταν στη γρια του για τον τσαμπουκα του.

Ωραιοι ειστε εσεις οι "ψύχραμοι", να πανε να πιουνε και κανα ουζακι μαζι περασμενα ξεχασμένα στα πλαίσια της καλής γειτονίας.... μαλιστα. Σκύφτε κι αλλο το κεφάλι, που θα πάει θα μπει στο γκώλο τελικά...

Ενταξει.
Πουτσα ξυλο και στον ηλιο λοιπον.
Ας τονε φολιασει κι αυτον και το σοι του ολοκληρο να ησυχασει.
Και μετα αντι για ολοι μαζι μοτοπορεια, θα πηγαινουμε ενας ενας τσιγαρα στον Κωστα στη στενη, και τροφη στα σκυλια του.

Κανεις δεν ειπε να πανε να πιουνε τσιπουρα μαζι.
Ουτε να σκυψει το κεφαλι προτεινουμε ουτε κανουμε κατι τετοιο.
Λεμε απλα οτι το να τονα πιασει και να τονε κανει μπαουλο στο ξυλο δε θα βοηθησει πουθενα.

Κι επειδη το σκεπτικο "Γινε ο Χουλκ και μη μασας" εδω μεσα παιζει πιο πολυ κι απο το gangnam style οταν ητανε χιτ, χαλαρωστε λιγακι.
Ο Κωστας δεν ειναι ο ντερτι Χαρυ να γινει ο φοβος και ο τρομος της Κορινθου.
Ενας πολιτισμενος ανθρωπος ειναι και δεν μπορει να βαδισει ξαφνικα στα μονοπατια που περπαταει το καθε κατακαθι με το οποιο ειναι ξαδερφοκουμπαρος ο σκατογερος, κι ο οποιος αν το πραγμα ξεφυγει μπορει να κανει πολλα περισσοτερα περαν του να τελειωσει αυτο που αρχισε.

Εαν ολοι κυκλοφορατε με κουμπουρια και ειστε εκπαιδευμενοι κι ετοιμοι να τα χρησιμοποιησετε ετσι και δειτε καποιον να απειλει εσας, την οικογενεια σας ή το βιος σας, παω πασο.
Σε διαφορετικη περιπτωση ηρεμηστε λιγο μη βρεθειτε μπροστα σε δυσαρεστες εκπληξεις.

pipe_smoker
24/04/2014, 21:50
προσεχε πάντως γιατί παίζουν και πολλά κυνηγετικα όπλα εκεί κάτω και τα βγάζουν για πλάκα...

Το εχει βιωσει κι αυτο...
Θυμαμαι το ειχε γραψει σε ενα θρεντ καπου.

Bradipous
24/04/2014, 22:01
Ρε φιλε στο Τεξας ειναι το χωριο σου; :confused:

vaska
24/04/2014, 22:02

...

έχω και DR και IT ρε, γι' αυτό!

:moutza:

Allst@rf
24/04/2014, 22:04
Ενταξει.
Και μετα αντι για ολοι μαζι μοτοπορεια, θα πηγαινουμε ενας ενας τσιγαρα στον Κωστα στη στενη, και τροφη στα σκυλια του.

Λεμε απλα οτι το να τονα πιασει και να τονε κανει μπαουλο στο ξυλο δε θα βοηθησει πουθενα.

Κι επειδη το σκεπτικο "Γινε ο Χουλκ και μη μασας" εδω μεσα παιζει πιο πολυ κι απο το gangnam style οταν ητανε χιτ, χαλαρωστε λιγακι.
Ο Κωστας δεν ειναι ο ντερτι Χαρυ να γινει ο φοβος και ο τρομος της Κορινθου.
Ενας πολιτισμενος ανθρωπος ειναι και δεν μπορει να βαδισει ξαφνικα στα μονοπατια που περπαταει το καθε κατακαθι με το οποιο ειναι ξαδερφοκουμπαρος ο σκατογερος, κι ο οποιος αν το πραγμα ξεφυγει μπορει να κανει πολλα περισσοτερα περαν του να τελειωσει αυτο που αρχισε.

Εαν ολοι κυκλοφορατε με κουμπουρια και ειστε εκπαιδευμενοι κι ετοιμοι να τα χρησιμοποιησετε ετσι και δειτε καποιον να απειλει εσας, την οικογενεια σας ή το βιος σας, παω πασο.
Σε διαφορετικη περιπτωση ηρεμηστε λιγο μη βρεθειτε μπροστα σε δυσαρεστες εκπληξεις.

+πολλα

Μου αρεσει που προτρεπετε σε αντιποινα με το κεφαλι αλλου...:moutza:

taisteal
24/04/2014, 22:05
Μηπως να τρεξει να κρυφτει κιολας???:rolleyes:
Δεν τα λετε καλα..

Σιγα μην του πει και ευχαριστω.
Δεν παιζουμε με κανενος το κεφαλι,αλλα οχι και την ουρα στα σκελια..

Υπαρχουν τροποι για ολα..

Allst@rf
24/04/2014, 22:06
Ρε φιλε στο Τεξας ειναι το χωριο σου; :confused:

Δε ξερω απο που εισαι φιλαρακι μου αλλα μου φαινεται δε γνωριζεις πραγματικα τι συμβαινει στην ελληνικη επαρχία...

Κακομοιρηδες μιζεροι σκατοψυχοι με μυαλα Τουρκοκρατίας.

pipe_smoker
24/04/2014, 22:07
Επίσης του έθεσα και το ζήτημα που αναφέρει ο Βασίλης, ότι δηλαδή θα επιστρέψει για λόγους εκδίκησης και αυτό που μου απάντησε έιναι ότι το χειρότερο για αυτό το είδος ανθρώπων δεν είναι η μύνηση αυτη κάθε αυτή, που στην τελική θα εκδικαστε δεν ξέρω και ΄γω σε πόσο καιρό αλλά το γεγονός ότι μπαίνουν σε διαδικασία εξόδων και μανούρας, να βρουν δικηγόρους να τους πληρώσουν κτλ - κτλ... για τον κολώγερο αυτό θα τσούξει αφού μάνι - μάνι τα έξοδα για αυτόν είναι ένα 500ρικο... από την άλλη βέβαια, ένα εξώδικο ενδέχεται να είναι πιο αποτελeσματικό... και αυτό γιατί όπως μου είπε ο δικηγόρος δεν έχει καμία υπόσταση επί της ουσίας αλλά είναι μια προειδοποιήση ότι "σε βλέπω και με το παραμικρό σε γαμάω"... για αυτό το είδος άνθρώπων λοιπόν λειτουργεί ως "αν ξανακάνεις μαλακία ετοιμάσου για 500ρικα και μανούρα..." και μπορεί να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά καθότι με τη μήνυση έτσι και αλλιώς τα σκάει εκ των προτέρων... its up to me... αν και για μύνηση με βλέπω...

Μια χαρα σου τα ειπε ο δικηγορος.
It's up to you οπως λες κι εσυ αλλα προσπαθησε (πιθανως να σου ειναι αδυνατον αυτη τη στιγμη) να μπεις για λιγο στο μυαλο του κωλογερου.
Δεν ειναι παρανοϊκος σχιζοφρενης. Αναισθητο σκουληκι ειναι. Με λιγα λογια, οσο ευκολο του ειναι να ριχνει φολες αλλο τοσο του ειναι και να σε αφησει ησυχο αν δει οτι κινδυνευει.
Θα βρει μια δικαιολογια για τον εαυτο του αν τον πιασει ο εγωισμος (σιγα που θα δωσω εγω 500€ για να ασχοληθω με τα σκυλια κλπ) και πιθανον να τελειωσει εκει η ιστορια.
Το περι δικαιου αισθημα και μια καποια (ευγενης) αναγκη για εκδικηση ειναι που σε τρωει αυτη τη στιγμη και με το δικιο σου.
Το τί θα φερει καλυτερα αποτελεσματα ομως μπορει να ειναι μια αλλη ιστορια.

Οπως και να εχει, κοιτα να ισιωσεις και να συνελθεις για να μπορεσεις να λειτουργησεις σωστα.
Καλη δυναμη!

taisteal
24/04/2014, 22:10
Δε ξερω απο που εισαι φιλαρακι μου αλλα μου φαινεται δε γνωριζεις πραγματικα τι συμβαινει στην ελληνικη επαρχία...

Κι εμεις απο επαρχια ειμαστε,και απο χωρια,συμφωνοι,αλλα ειναι και θρασυδειλοι χεστηδες παραλληλα..

tsompanis
24/04/2014, 22:11
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό.Χυμαδόρ καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο σου όπως επίσης καταλαβαίνω και την ανάγκη σου να μοιραστείς το ζόρι που τραβάς,αλλά να ξέρεις ότι αυτή είναι δική σου υπόθεση και έξω απο τον χώρο,όλοι ξέρουν πολλά τραγούδια.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα εγώ στην θέση σου.θα έβαζα όμως πάνω απο όλα την ασφάλεια των ζώων μου για την συνέχεια.
όλη η Χώρα έχει και χωριάτες και χωρικούς.βεντέτες που έχουν ξεκινήσει απο σκυλιά?πολλές!
Ο άλλος ο αθεόφοβος σε ένα χωριό,μετά απο 3 χρόνια(!) πήγε και έκοψε με τσεκούρι ένα ολόκληρο αμπέλι 6 στρέμματα!ευτηχώς ή αστυνομία φέρθηκε 'εξυπνα και μάζεψε αιφνιδιαστικά όλα τα τσεκούρια του χωριού και τα έστειλε στο εγκληματολογικό μαζί με κορμούς αμπελιών και τον βρήκαν τον πούστη!
Με μελίσια?βεβαίως...ενοχλούσαν τον μ@λακα τον τσομπάνη 5 μελίσσια και τους έριξε ectopor.ξέρεις τι είναι αυτό?αποπαρασητικό για μεγάλα ζώα.γκαγκανιάζει στο φτερό ψύλλους και τσιμπούρια.μια γραμμή απο δαύτο πάνω στην κυψέλη αποδεκάτισε το μισό κοπάδι σε 5 μέρες και σε ένα μήνα πάπαλα.και έψαχνε το παλικάρι να δει τι έφταιγε και έχασε τα μελίσσια.δεν του πήγαινε καν στο μυαλό μέχρι που παρατήρησε ένα ίχνος μπλέ μελάνης κοντά στην είσοδο....τι να πεις

Επίσης μια άλλη μόδα σκατόψυχων θέλει μπιφτέκι με σπασμένες καρφίτσες.το σκυλί μετά απο καιρό ατονεί και συνήθως όταν το πάρεις χαμπάρι έχει γίνει ήδη σουρωτήρι.

Σκοπό δεν είχα να σε βάλω σε σκέψεις,αλλά βάλτα όλα στο τραπέζι.
Σου εύχομαι να κάνεις το καλύτερο.καλή δύναμη!

IRA57
24/04/2014, 22:13
Ε θα τον εγαμήσω εγώ λοιπόν!

Γραψε ενα κειμενο (σε συνεννοηση με τον δικηγορο) που να ενημερωνει (χωρις ονοματα κατηγορουμενων ,μονο αρχικα) για το ολο συμβαν ,και οταν θα ξερεις την ημερομηνια της δικασιμου στειλτο μου (και με φωτο των σκυλιων αν θες) και το στελνω σε δημοσιογραφο να δημοσιευτει:
(π.χ. διαφορα παραδειγματα εδω
http://www.zoosos.gr/article/5305/mazike-exodose-adespoton-kai-sten-korintho
http://www.zoosos.gr/article/5322/volos-dierrexan-spiti-tous-kai-tous-kremasan-ta-2-skulia
http://www.zoosos.gr/article/5134/karpathos-o-voskos-tous-skotose-ta-skulia
http://www.zoosos.gr/category/vasike-kategoria/kataggelies?page=11 )

Μην το βρεις απιθανο την ημερα της δικασιμου να χρειαστουν τα ματ για να κρατησουν τον κοσμο!

el_hymador
24/04/2014, 23:01
Mάγκες το να κοπανήσεις έναν μαλάκα με το ένα πόδι στον τάφο είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο... και επειδή έχω και ένα "δύσκολο να το φτάσω αλλά άμα το ξεπεράσω δεν καταλαβαίνω τίποτα" όριο, θα γ@μουσα άνετα ότι κινείται σε ακτίνα 50 μέτρων από το σπιτι του και στην πλατεία μέχρι που να με ντουφεκίσουν. Δεν το λέω για μαγκιά ούτε πουλάω μούρη και τσαμπουκά όλοι πιστεύω έχουμε τα όρια μας και βγαίνουμε εκτός εαυτού, σε φάση Hulk. Το θέμα είναι τι κερδίζεις / χάνεις από αυτό... δεν κερδίζω τίποτα πέραν μια πρόσκαιρης ευχαρίστισης ότι τους γάμησα τον αδόξαστο... και; Αν είναι να φάω δεκάδες μυνήσεις ή να πάω φυλακή τι εξυπηρετεί εμένα και πρωτίστως τα σκυλιά μου τελικά; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο τα σκυλιά μου και πως θα τα προστατέψω από μελλοντικές παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες. Χεστηκα για τον σάπιο σκατόψυχο γέρο... σε λίγο καιρό θα ψοφήσει έτσι και αλλιώς και α) αν υπάρχει κόλαση (αρχίδια) έχει κλείσει ήδη θέση β) αν ισχύει η μετενσάρκωση θα ξαναγέννηθεί ως μύκητας αποχέτευσης και γ) αν δεν ισχύει τίποτα, δεν αξίζει να χαλαστω περισσότερο απ΄οσο έχω χαλαστεί. Τα σκυλιά είναι που με ενδιαφέρουν και ότι κάνω και θα κάνω μελλοντικά θα είναι για να τα προφυλλάξω.

Το θέμα με τους κωλόβλαχους (στα μυαλά για να μην παρεξηγηθώ) είναι ότι όπως ειπώθηκε και πιο πάνω λειτουργούν θρασύδειλα και κουτοπόνηρα. Αμα τους γαμήσεις μια και τους δώσεις να καταλάβουν ότι θα φάνε ψωλιά κοτεύουν. Η ψωλιά δεν χρειάζεται να είναι μπουκέτα, σφαλιάρες και πράξεις αντεκδίκησης... αυτά΄ειναι του επιπέδου τους και τα παλεύουν, η ψωλιά πρέπει να είναι μη διαχειρίσιμη από αυτούς, άλλου επιπέδου. Στον σκατόγερο λοιπόν όταν σκάσει το εξώδικο/μύνηση πιστεύω ότι θα χεστεί πάνω του, όπως χέστηκε και η γαμιόλα η κόρη του που πήρε με ύφος και όταν ακουσε για δικηγόρους κ.τ.λ. παρακάλαγε η φακλάνα.

Το λοιπόν, θέλει και λίγο να το φιλοσοφήσεις το πράγμα. Πολύ θα ήθελα να βγάλω τα πιο σαδιστικά μου ένστικτα σε αρχίδια τέτοιου τύπου... δυστυχώς όπως όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή, έτσι και αυτό, έχει άσχημες συνέπειες... νομικές κυρίως και εφ όρου ζωής...

vaska
24/04/2014, 23:09
Γραψε ενα κειμενο (σε συνεννοηση με τον δικηγορο) που να ενημερωνει (χωρις ονοματα κατηγορουμενων ,μονο αρχικα) για το ολο συμβαν ,και οταν θα ξερεις την ημερομηνια της δικασιμου στειλτο μου (και με φωτο των σκυλιων αν θες) και το στελνω σε δημοσιογραφο να δημοσιευτει:
(π.χ. διαφορα παραδειγματα εδω
http://www.zoosos.gr/article/5305/mazike-exodose-adespoton-kai-sten-korintho
http://www.zoosos.gr/article/5322/volos-dierrexan-spiti-tous-kai-tous-kremasan-ta-2-skulia
http://www.zoosos.gr/article/5134/karpathos-o-voskos-tous-skotose-ta-skulia
http://www.zoosos.gr/category/vasike-kategoria/kataggelies?page=11 )

Μην το βρεις απιθανο την ημερα της δικασιμου να χρειαστουν τα ματ για να κρατησουν τον κοσμο!

Μας γ@μησες τα ύπατα βραδιάτικα.

Γι ' αυτό δεν θέλω να διαβάζω τέτοια δημοσιεύματα ρε γαμώ την ψυχή μου, γ@μώ το σπίτι τους τα μουνι@ που βγάζουν όλη την καφρίλα της γ@μημένης ζωής τους στα ζώα.

Σκατά γινίκαμε πάλι απόψε!

akis_trevor
24/04/2014, 23:13
Γι ' αυτό δεν θέλω να διαβάζω τέτοια δημοσιεύματα ρε γαμώ την ψυχή μου, γ@μώ το σπίτι τους τα μουνι@ που βγάζουν όλη την καφρίλα της γ@μημένης ζωής τους στα ζώα.

ειναι πολυ ψυχοφθορο μπιλ,αλλα αν τα βλεπανε αυτα ολοι η εστω πολλοι,ουτε ο χυμαδορ θα ειχε προβλημα τωρα,ουτε τοσα ζωα καθε μερα θα σκοτωνανε ουτε τιποτα...ας εχουμε γνωση ποιοι ειναι τα κτηνη και τα ζωα επιτελους!!!!

IRA57
24/04/2014, 23:15

Οποιος ασχολειται με τα ''φιλοζωικα'' τα βλεπει καθε μερα...δεν ειναι καθολου σπανια φαινομενα οπως νομιζουν πολλοι...
Γι'αυτο ολοι οι φιλοζωοι φωναζουν για στειρωση και οτι ''εχω να τα δωσω'' δεν στεκει...τα περισσοτερα καταληγουν στο δρομο ή σε καποιο βουνο (λες και δεν περασαν χιλιαδες χρονια απο τοτε που ητανε λυκοι...)...και εκει η μοιρα τους δεν ειναι καλη...

sonic22
24/04/2014, 23:22
η ψωλιά πρέπει να είναι μη διαχειρίσιμη από αυτούς, άλλου επιπέδου.
Συμφωνω απολυτα.
Αν εσκαγε περιπολικο (απλα να σταματαγε με τον φαρο ανοιχτο) εξω απο το σπιτι του θα τον εβλεπες τον γερο να τρεκλιζει.
Το θεμα ειναι να μπορεσεις να ζησεις εσυ ηρεμα χωρις να εχεις τον φοβο μετα απο ολα αυτα οτι μπορει και να ερθει ενα βραδυ να σου κανει την πουστια ολοκληρωμενα.

Bradipous
25/04/2014, 00:03

Ναι αυτα τα γνωριζω αλλωστε το ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ μου αλλα οχι και να κυνηγιουνται με καραμπινες παιζοντας κλεφτοπολεμο και ανοιγοντας βεντετες που θα πανε απο γενια σε γενια. Κουτσα στραβα εχουμε φτασει στο 2014 (αν και ειναι υπο αμφισβητηση, μπορει και στο 2017) και αυτα θα επρεπε να εχουν εκλειψει αλλα απο οτι φαινεται συμβαινει το ακριβως αντιθετο. :a018:

Lioulios
25/04/2014, 01:12
Ο ορός δεξτρόζης δεν είχα ιδέα τι κάνει και ότι υπάρχει .

Πάντα έχω μαζί μου τις ατροπίνες με το εμετικό .

Ζω και εγώ σε περίεργη γειτωνιά με περίεργο σκύλο . Πριν μια βδομάδα έφυγαν 2 σκύλοι . Πρίν κανα χρόνο ένα άλλο και πριν δυο χρόνια του γείτονα μου + Πολλά που την γλύτωσαν κατα καιρούς .
....Στη γειτονιά μου ΟΛΟΙ έχουν σκυλιά ... όλοι όταν ήρθα μου είπαν να προσέχω έναν τύπο , γιατί αυτός βάζει φόλες . Όλοι τον ξέρουν και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα .
Αν δεν τον πιάσεις επαυτιφώρο ....

Εμένα μια μέρα μου άφησε ένα σημείωμα πως τον ενοχλεί ο λύκος , ο οποίος γαυγίζει όταν κάτι γίνει . Αυτός ενοχλεί περισσότερο , αλλά εμένα δεν μου καίγεται καρφί .
Και στην αστυνομία πήγα να ρωτήσω και σε φιλοζωικές κτλ .

Πήρα μια μέρα το σκυλο μου και πήγα σπίτι του . Λέω στη γυναίκα του να τον φωναξει , αυτός βγαίνει έξω και του λέω έλα κάτω που σε θέλω .
...Το κορυφαίο !! Μου λέει όχι .
Κατέβα κάτω ρε να σου πω . Ο γείτονας είμαι . Δε θα σε δείρω . Κατεβαίνει και τον αρχίζω ...Ολοι μου εχουν πει για εσενα ...Μην πάθει κάτι το σκυλί , εσενα ξέρω μονο που βαζεις φολες κτλ κτλ . Αυτος δε μιλαγε , αλλά δεν πιστεύω πως τα καταλαβε αυτα που του ειπα .

Μια φορα πάντως την καραμπίνα την καθαριζα μπροστα στο μπαλκονι του , έτσι για να με βλεπει .

Έχω την αισθηση πως τις τελευταιες φόλες δεν τις έριξε αυτος γιατι ήταν σε άλλη μεριά ...Αλλά είμαι πάντα σε επιφυλακή .

¨οτι χειρότερο να βλέπεις το ζώο σου να αφρίζει ...Μην το ζήσει κανείς .

Allst@rf
25/04/2014, 01:57
Ρε και γω που δεν ειμαι φιλοζωος αλλα σεβομαι ολες τις ψυχες ,αν δω ζωντανο να υποφερει ,σπαραζει η καρδια μου...

:(

IRA57
25/04/2014, 02:49

Και επειδη το συγκεκριμενο ειναι προσφατο περιστατικο και μολις τωρα εμαθα νεα...οπως φαινεται τελικα...ο ιδιος ο ιδιοκτητης τους τα σκοτωσε...
και το ντομπερμαν που ειχε υιοθετησει του το πηραν πισω...

Δεν παμε καλα...καθολου ομως...

vaska
25/04/2014, 06:25
Και επειδη το συγκεκριμενο ειναι προσφατο περιστατικο και μολις τωρα εμαθα νεα...οπως φαινεται τελικα...ο ιδιος ο ιδιοκτητης τους τα σκοτωσε...
και το ντομπερμαν που ειχε υιοθετησει του το πηραν πισω...

Δεν παμε καλα...καθολου ομως...

Το μόνο σίγουρο.

Έρε πούτσ@ και κατακέφαλα που θέλουν μερικοί, τι να πω ο ίδιος που τα τάιζε ο ίδιος τα σκότωσε??

Ρε είμαστε πολύ ανώμαλοι και σκατάδες.

Stabak
25/04/2014, 07:18
Ενταξει.

Ούτε και εγώ πρότεινα τσαμπουκά ή έκθεση Κώστα σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Αυτό που προτείνω είναι μια σθεναρή αντίδραση με έξυπνα μεσα απέναντι σε αυτές τις νοοτροπίες.

Δεν αντέχω πλεον τους "νοικοκυραίους" που η μόνη τους προτροπή ειναι η ατελεσφορη δικαιοσύνη, το κάτσε στα αυγα σου γιατι θα φας το κεφάλι σου και το μη μιλάς γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΒΛΑΧΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΟΠΙΑ το καταλαβαινετε;

Το λοιπόν θέλει αλληλεγγύη και ενημέρωση γι αυτα τα θεματα.

Αυτό το ότι όλοι το ξεραμε αλλα δεν μιλάμε δεν ισχυει μονο για φόλες, ισχυει για παιδεραστία, για τραφικινγκ για χιλια δυο αδικηματα και μετα κλαιμε κροκοδειλια πανω απο το χυμένο γάλα... όλοι ένοχοι γιατί δεν καναμε κάτι.... πάρτε χαμπαρι οτι μιλάμε για ζωντανα, οχι για κυλινδροπιστονα.... για ψυχες ρε διάολε....

pipe_smoker
25/04/2014, 07:51
Δεν αντέχω πλεον τους "νοικοκυραίους" που η μόνη τους προτροπή ειναι η ατελεσφορη δικαιοσύνη, το κάτσε στα αυγα σου γιατι θα φας το κεφάλι σου και το μη μιλάς γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΒΛΑΧΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΟΠΙΑ το καταλαβαινετε;

Κι εσυ παρε χαμπαρι οτι δε μιλαμε για ανταρτικο πολης εναντια στη βια του κρατους.

Κανεις δεν του ειπε να κατσει στα αυγα του και να μη μιλαει γιατι δεν ξερω γω τι.
200 φορες το ειπαμε.

Εχουμε εναν Κωστα που ενας πουστης πηγε να του φολιασει τα σκυλια.
Οχι εναν ανεργο που θελει να στειλει ενα ηχηρο μηνυμα στους συντροφους-αδερφους του μπας και σηκωθουν απο τους καναπεδες.
Μην μπλεκουμε τα πραγματα το κερατο μου μεσα.

Ειπαμε ολα ταξικα ειναι αλλα λιγος ρεαλισμος σε καποιες περιπτωσεις δε βλαπτει.

vaska
25/04/2014, 07:55
Ορίστε ποιοι είμαστε και μπράβο μας και μαγκιά μας.

http://www.madata.gr/epikairotita/social/343710.html

Ρε σεις τι κουβεντιάζουμε τώρα???

Stabak
25/04/2014, 08:13
Εχουμε εναν Κωστα που ενας πουστης πηγε να του φολιασει τα σκυλια.
Οχι εναν ανεργο που θελει να στειλει ενα ηχηρο μηνυμα στους συντροφους-αδερφους του μπας και σηκωθουν απο τους καναπεδες.
Μην μπλεκουμε τα πραγματα το κερατο μου μεσα.

Ειπαμε ολα ταξικα ειναι αλλα λιγος ρεαλισμος σε καποιες περιπτωσεις δε βλαπτει.

Όπως διάβασες ούτε μεμονωμενο περιστατικό είναι, ούτε αφορά μόνο τον Κώστα στην προκειμένη.

Παραμένει δε ενα παιγνίδι εξουσίας και παρανομίας σε όλα τα επίπεδα. Ο ρεαλισμός σου τι προτείνει για να καταλάβω; Ενδικα μέσα; Συγκάλυψη με σιωπή/συνεννοχή; Τι πες μου; Η λέξη αλληλεγγύη δεν εχει αυστηρά ταξικά χαρακτηριστικά, ισως να σε ενοχλεί αλλα εχει πρωτιστως κοινωνικά όσο η ευαισθησία του καθενος επιτρέπει...

οβερ αντ αουτ δεν εχει νοημα να μιλαμε απο δω....

Pan (dvs)
25/04/2014, 08:16
Θα μου επιτρεψετε πιστευω να κανω τον συνηγορο του διαβολου.

Το οτι υπαρχουν αρρωστοι το ξερουμε,το οτι δεν πρεπει να γινονται τετοια πραγματα απλα δεν το συζηταω,αλλα.....

Αυτο με τους "φιλοζωους" που περνουνε ζωα ,τα αφηνουνε σε χωρους ακαταλληλους,ταλαιπωρουναι τα ιδια και με τη σειρα τους σηκωνουνε τη γειτονεια στο ποδι,τι κανουμε?Σκεφτηκατε οτι καποιοι με τις πραξεις τους φτανουνε στα ακρα ανθρωπους που δεν πειραξανε ποτε ουτε μυγα?

Καλο και σωστα κανουμε να μιλαμε για τα δικαιωματα των ζωων αλλα και οι ιδιοκτητες ζωων καποια στιγμη πρεπει να αναλαβουνε τις ευθυνες τους.

Για να μην παρεξηγηθω αν με ενοχλει ο σκυλος του γειτονα,προτιμω να ριξω φολα στον γειτονα που δεν κανει αυτο που πρεπει και οχι στο καημενο το ζωντανο.

teogtp
25/04/2014, 08:23
Η λυση ειναι μια.........
Μπορεις να του γαμησεις την τσεπη;
Να πληρωσει πολλα λεμε οχι κανα 3~4κατοσταρικα.Αυτοι δεν καταλαβαινουν απο αστυνομιες και περιπολικα.
Αν ναι κυνηγησε τον και οι μαγκιες σταματουν εδω.
Περαστικα και προσεχε τα νωτα σου.

Stabak
25/04/2014, 08:29
Αυτο με τους "φιλοζωους" που περνουνε ζωα ,τα αφηνουνε σε χωρους ακαταλληλους,ταλαιπωρουναι τα ιδια και με τη σειρα τους σηκωνουνε τη γειτονεια στο ποδι,τι κανουμε?Σκεφτηκατε οτι καποιοι με τις πραξεις τους φτανουνε στα ακρα ανθρωπους που δεν πειραξανε ποτε ουτε μυγα?

Μπορεις να τους καταγγειλεις στην αστυνομια κ σε φιλοζωϊκες. Οσοι παρατανε τα σκυλια τους σε μπαλκονια 2Χ1 κλπ... υπαρχουν τρόποι να μην φτασει στα "άκρα" ο νοικοκυραιος που δεν εχει πειράξει μυγα.

Το προβλημα εξισου ομως το εχει ο αδυναμος κρίκος, το ζωντανο δηλαδη...

teo_g7
25/04/2014, 08:48
ΥΠΟΜΟΝΗ φιλε!
Δώσε στο δικηγόρο όσα περισσότερα στοιχεια μπορείς και αστον να κανει τη δουλεια του.
Πάντως τοσα ατομα εδώ μέσα δε μπορεί κάπου θα μπορούμε να χρησιμευσουμε...

bros400pgm
25/04/2014, 08:58
η αστυνομια δεν μπορει να επιβαλει τον νομο, η δικαιοσυνη φεξε μου και γλιστρισα σε 50 χρονια, και οι δικηγοροι κοιτανε κυριως την μασα και να διαιωνισουν την κατασταση.
Καλο κουραγιο φιλε και εαν ειναι να σπαταλησεις χρηματα περα των 100€ για ενα εξωδικο, δωστα σε κανα εκπαιδευτη σκυλων ή χτισε μια μαντρα φυλακης: του πουστη, με σφεντονα μετα θα τις πετανε?

THEOD
25/04/2014, 09:29

Καλο και σωστα κανουμε να μιλαμε για τα δικαιωματα των ζωων αλλα και οι ιδιοκτητες ζωων καποια στιγμη πρεπει να αναλαβουνε τις ευθυνες τους.

Για να μην παρεξηγηθω αν με ενοχλει ο σκυλος του γειτονα,προτιμω να ριξω φολα στον γειτονα που δεν κανει αυτο που πρεπει και οχι στο καημενο το ζωντανο.

Να αγιάσει το στόμα σου... Έχω μπλέξει με ένα τέτοιον τον τελευταίο χρόνο και η στεναχώρια που έχω τραβήξει δεν περιγράφεται... Εδώ και 14-15 μήνες έχει στην κυριολεξία πετάξει σε ένα μπαλκόνι 6 τετραγωνικών ακριβώς απέναντι από το δικό μου ένα θαυμάσιο σκυλάκι και το έχει ξεχάσει... Ούτε να το βγάλει βόλτα, ούτε να περάσει κάποιες ώρες μαζί του, τίποτα, εντελώς παρατημένο λέμε - ακόμα και όταν βγαίνει να καθαρίσει το μπαλκόνι δεν το αφήνει να μπει ούτε καν στο σπίτι προφανώς για να μην λερώσει τον καναπέ της κάργιας... Το σκυλί όπως είναι φυσικό έχει λαλήσει από την φυλακή (γιατί περι τέτοιας πρόκειται) και αντιδράει γαυγίζοντας και σηκώνοντας τον κόσμο στο πόδι σε οτιδήποτε περάσει από τον δρόμο. Και όλοι εμείς που ζούμε σε απόσταση αναπνοής έχουμε χάσει την ύπνο και την ηρεμία μας ...και όλα αυτά γιατί ??? Για να μπορεί ο λακαμάς να κοκορεύεται στους φίλους του και στο facebook ότι "έχει σκύλο".... Μετά από 2-3 συστάσεις μου και αφού κατάλαβε ότι είχα φθάσει στα όριά μου ξέρετε τι έκανε ??? Μετακίνησε το σκυλί στο πίσω βοηθητικό μπαλκονάκι (ο Θεός να το κανει - ουσιαστικά είναι μια μικρή προεξοχή για να αφήνεις τον κάδο σκουπιδιών και την σφουγγαρίστρα) που είναι ακόμα χειρότερη φυλακή - ούτε καν 3 τετραγωνικά... Τόσο λακαμάς.... Και ναι μεν εγώ ψιλοησύχασα από τα γαυγίσματα αλλά τώρα ρε γμτ νοιώθω τύψεις που με αφορμή την δική μου πίεση-παρέμβαση το σκυλάκι περνάει ακόμα χειρότερα από την κόλαση που βίωνε πριν... Και φυσικά μου "κρατάει και μούτρα" επειδή δεν ανέχτηκα εσαεί να μου πρήζει τα ούμπαλα το σκυλί λες και ήμουν υποχρεωμένος... Και να πεις ότι είναι κανένας σκατόγερος... Νέο παιδί και μάλιστα μηχανόβιος...Δυστυχώς η κοινωνία μας είναι γεμάτη από σκατόψυχους μαλάκες που δεν σέβονται τίποτα προκειμένου να ικανοποιήσουν τα θέλω τους και την τυρόπιτα που έχουν για μυαλό... Απογοήτευση σκέτη...

el_hymador
25/04/2014, 09:33
Για παραμέληση κατοικίδιων ζώων διβάστε αυτό το άρθρο στο Link που επισυνάπτω, έχει πολλές πληροφορίες για το τι μπορείτε να κάνετε:

http://lawyersfortheanimalprotection.blogspot.gr/p/blog-page_2581.html

THEOD
25/04/2014, 09:39
Για παραμέληση κατοικίδιων ζώων διβάστε αυτό το άρθρο στο Link που επισυνάπτω, έχει πολλές πληροφορίες για το τι μπορείτε να κάνετε:

Άσε χυμαδούρα... Δεν γίνεται τίποτα...Καλοί οι νόμοι αλλά στην πράξη το σύστημα χωλαίνει... Επικοινώνησα με την φιλοζωική της περιοχή μου και ορθά-κοφτά μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.... Πρέπει να έρθει η αστυνομία, να καταγράψει το γεγονός΄2-3 φορές, και μετά εγώ να προχωρήσω σε μήνυση στην εκδίκαση της οποίας και πάλι πολύ δύσκολα θα στοιχειοθετηθεί ο "βασανισμός" του ζώου... Το ότι είναι "φυλακισμένο" δεν αποδυκνείεται παρά μόνο αν έρθουν γείτονες ως μάρτυρες... και ξέρεις πως είναι αυτά... οι πιο μακρινοί δεν ενοχλούνται τόσο πολύ για νε έχουν κίνητρο να έρθουν και κανδυό κοντινοί "που να μπλέκουμε τώρα"... Και τελικά ότι και να κάνουμε το σκυλάκι θα την "πληρώσει" οπως και συμβαίνει ήδη... Άμα είναι μαλάκας ο ιδιοκτήτης δεν βγάζεις άκρη και στο τέλος γυρνάει μπουμερανγκ στο ζωντανό ...

Τελικά ο panDVS έχει δίκιο... Χαλαρά κάποιος στην θέση μου και προκειμένου να μπλέξει με δικηγόρους, έξοδα, δικαστήρια και ιστορίες για αγρίους θα πέταγε μια φόλα (πράγμα που ποτέ δεν θα το σκεφτόταν σε λογικές συνθήκες) και θα ξεμπέρδευε... Και θα είχε και την συνείδησή του ήσυχη ότι 'Λύτρωσε" το ζωντανό από την κόλαση που βίωνε... Εμένα δεν μου πάει η καρδιά και το χέρι αλλά κάποιος λιγότερο (λίγο) ευαίσθητος δεν θα είχε πρόβλημα...

Stabak
25/04/2014, 10:13
Τελικά ο panDVS έχει δίκιο... Χαλαρά κάποιος στην θέση μου και προκειμένου να μπλέξει με δικηγόρους, έξοδα, δικαστήρια και ιστορίες για αγρίους θα πέταγε μια φόλα (πράγμα που ποτέ δεν θα το σκεφτόταν σε λογικές συνθήκες) και θα ξεμπέρδευε... Και θα είχε και την συνείδησή του ήσυχη ότι 'Λύτρωσε" το ζωντανό από την κόλαση που βίωνε... Εμένα δεν μου πάει η καρδιά και το χέρι αλλά κάποιος λιγότερο (λίγο) ευαίσθητος δεν θα είχε πρόβλημα...

Υπονοείτε δηλαδή οτι σε κάποιο βαθμό "νομιμοποιείται" κάποιος να φολιάσει βάσει του κριτιρίου ευαισθησιας του ε; Λυτρώνει και το ζωντανό; Μαστα.....

Απορώ που υπαρχουν δικομανεις που κανουν πουτανα την γειτονια για απλωμένα ρουχα, για τζακια που καπνιζουν με νοτια, για παιδάκια που παιζουν στην παιδική χαρά ΑΛΛΑ δεν υπαρχουν ευαισθητοι πολιτες που πανε μεχρι τέλους μια νομιμη διαδικασία για την ζωή ενος σκυλιου.. δικιο εχετε, που να τρέχεις....

el_hymador
Δυστυχώς οι περιπτώσεις αυτές δεν είναι εύκολες. Καμία περίπτωση με κακοποιήση ζώου δεν είναι εύκολη στη χώρα μας που είναι ακόμα μεσαίωνας σε αυτό τον τομέα (και δεν είναι τυχαίο, καθότι ο σεβασμός και προστασία των ζώων αποτελλεί ίσως το πιο σημαίνοντα δέικτη πολιτισμού). ΤΗΕΟD στην περίπτωση σου έχεις δυο συνισταμένες, η μια είναι η δική σου ενόχληση, καθ΄όλα σεβαστή και κατανοητή και η άλλη είναι το μαρτύριο του σκυλιού. Νομίζω ότι και οι δύο αυτές συνισταμένες είναι ομόροπες. Οπότε αναξερτήτως του τι θεωρέις μεγαλύτερη περοτεραιότητα ίσως θα ήταν καλό να το κυνηγήσεις και να το παλέψεις μιας και θα λυθούν και τα δύο προβλήματα και η δική σου ταλαιπωρία και ο βασανισμός του ζωντανού.

bros400pgm
Γινε κλεφτης σκυλων.

PQC
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=285383&catid=6

Zid
25/04/2014, 11:09

Να στε καλα όλοι παιδιά και σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά, η συμμετοχή σας στο νήμα, το ενδιαφέρον σας και η συμποράσταση σας, είναι η βασικότερη αιτία που έχω αρχίσει να συνέρχομαι γιατί από την ημέρα του συμβάντος έχω κοιμηθεί ελάχιστα και δεν έχω κατεβάσει μπουκιά. Ειλικρινά και από βάθη καρδιάς σας ευχαριστώ!

Μόλις έκλεισα μετά από μία εκτεταμένη τηλεφωνική επαφή με τον δικηγόρο... του είπα τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των κινήσεων (πορείες κτλ), μου συνέστησε να μην κάνουμε κάτι τέτοιο καθότι μπορέι να στοιχειοθετηθεί καταγγελία ψυχολογικής βίας πριν την εκδίκαση (κάπως έτσι μου το πε...). Επίσης του έθεσα και το ζήτημα που αναφέρει ο Βασίλης, ότι δηλαδή θα επιστρέψει για λόγους εκδίκησης και αυτό που μου απάντησε έιναι ότι το χειρότερο για αυτό το είδος ανθρώπων δεν είναι η μύνηση αυτη κάθε αυτή, που στην τελική θα εκδικαστε δεν ξέρω και ΄γω σε πόσο καιρό αλλά το γεγονός ότι μπαίνουν σε διαδικασία εξόδων και μανούρας, να βρουν δικηγόρους να τους πληρώσουν κτλ - κτλ... για τον κολώγερο αυτό θα τσούξει αφού μάνι - μάνι τα έξοδα για αυτόν είναι ένα 500ρικο... από την άλλη βέβαια, ένα εξώδικο ενδέχεται να είναι πιο αποτελeσματικό... και αυτό γιατί όπως μου είπε ο δικηγόρος δεν έχει καμία υπόσταση επί της ουσίας αλλά είναι μια προειδοποιήση ότι "σε βλέπω και με το παραμικρό σε γαμάω"... για αυτό το είδος άνθρώπων λοιπόν λειτουργεί ως "αν ξανακάνεις μαλακία ετοιμάσου για 500ρικα και μανούρα..." και μπορεί να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά καθότι με τη μήνυση έτσι και αλλιώς τα σκάει εκ των προτέρων... its up to me... αν και για μύνηση με βλέπω...

Eνημερωσέ μας για τη πορεία της μύνησης και αν και εφόσον φτάσετε σε δίκη να έρθει κόσμος για συμπαράσταση... Αν έχιες τα ψυχικά αποθέματα και οικονομικά πήγαινε το μέχρι τέλος θα βγεις νικητής.

Περαστικά και ποτέ ξανά.,.

Bradipous
25/04/2014, 11:32
Δυστυχώς οι περιπτώσεις αυτές δεν είναι εύκολες. Καμία περίπτωση με κακοποιήση ζώου δεν είναι εύκολη στη χώρα μας που είναι ακόμα μεσαίωνας σε αυτό τον τομέα (και δεν είναι τυχαίο, καθότι ο σεβασμός και προστασία των ζώων αποτελλεί ίσως το πιο σημαίνοντα δέικτη πολιτισμού). ΤΗΕΟD στην περίπτωση σου έχεις δυο συνισταμένες, η μια είναι η δική σου ενόχληση, καθ΄όλα σεβαστή και κατανοητή και η άλλη είναι το μαρτύριο του σκυλιού. Νομίζω ότι και οι δύο αυτές συνισταμένες είναι ομόροπες. Οπότε αναξερτήτως του τι θεωρέις μεγαλύτερη περοτεραιότητα ίσως θα ήταν καλό να το κυνηγήσεις και να το παλέψεις μιας και θα λυθούν και τα δύο προβλήματα και η δική σου ταλαιπωρία και ο βασανισμός του ζωντανού.

Απορω που μερικοι (οχι εσυ συγκεκριμενα χυμ.) το βρισκετε παραλογο που ο theod και ο καθε theod που εχει να αντιμετοπισει μια τετοια κατασταση δεν το κυνηγαει. Για να μπεις σε μια τετοια διαδικασια να κυνηγησεις νομικα εναν τυπο που κακοποιει το κατοικιδιο του (και ποσο μαλλον σε μια χωρα σαν αυτη) πρεπει να διαθεσεις λεφτα, χρονο, υπομονη και να μην εχεις αλλα προβληματα στη ζωη σου. Ποσοι λοιπον πληρουν και τις 4 παραπανω προυποθεσεις, ελαχιστοι για να μην πω κανεις. Και ναι, αν καποιος αναλογιστει το τι εχει να αντιμετοπισει λογικο ειναι να πει "που να μπλεκω τωρα". Εκτος και αν βρει κανα 2-3 ακομη ή μια ολοκληρη πολικατοικια να τον στηριξουν και ξεκινησουν ολοι μαζι την διαδικασια, τοτε αλλαζει.

THEOD
25/04/2014, 11:39

Θεωρητικά έχεις δίκιο… Εκεί όμως που το μετακίνησε το σκυλί ή αλήθεια είναι ότι δεν με πολυενοχλεί πλέον… Το σκυλί γαβγίζει λιγότερο (ίσως γιατί δεν βλέπει δρόμο και έχει λιγότερα ερεθίσματα, ίσως γιατί το ίδιο έχει παραιτηθεί από την ζωή και έχει βυθιστεί στην δυστυχία και την παράνοια που βιώνει), και ακόμα και όταν το κάνει επειδή παρεμβάλλεται το κτίριο το γαύγισμά του φθάνει εξασθενημένο και σαφώς λιγότερο ενοχλητικό… Δεν έχω άμεσο λόγο-κίνητρο για να μπλέξω και δεν έχω και σύμμαχους γειτόνους που θα συνεργούσαν προς αυτή την κατεύθυνση (όλοι βγάζαν την ουρά τους απ’ έξω όσο το έψαχνα με φιλοζωικές και το συζήταγα να κάνουμε κάτι). Το μόνο που μπορώ να κάνω (και θα το κάνω) είναι να τον ξαναπιάσω και (όμορφα σε πρώτη φάση) να του την πω για τις συνθήκες ζωής του σκυλιού αν και με την μέχρι τώρα εμπειρία μου δεν έχω ελπίδες να καταλάβει – μια φορά μαλάκας, πάντα μαλάκας…(και τώρα επιπλέον με έχει και στην μπούκα…).

Υπονοείτε δηλαδή οτι σε κάποιο βαθμό "νομιμοποιείται" κάποιος να φολιάσει βάσει του κριτιρίου ευαισθησιας του ε; Λυτρώνει και το ζωντανό; Μαστα.....
Απορώ που υπαρχουν δικομανεις που κανουν πουτανα την γειτονια για απλωμένα ρουχα, για τζακια που καπνιζουν με νοτια, για παιδάκια που παιζουν στην παιδική χαρά ΑΛΛΑ δεν υπαρχουν ευαισθητοι πολιτες που πανε μεχρι τέλους μια νομιμη διαδικασία για την ζωή ενος σκυλιου.. δικιο εχετε, που να τρέχεις....

Ρε φίλε… Κανένας δεν νομιμοποιεί την φόλα… Μην διαστρεβλώνεις αυτά που έγραψα… Απλά είπα ότι κάποιος άνθρωπος προκειμένου να υπερασπιστεί την ψυχική του ηρεμία και το δίκιο του που παραβιάζονται βάναυσα από ένα υπάνθρωπό του, μπορεί υπό συγκεκριμένες συνθήκες να ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ σε μια αποτρόπαια πράξη (με την οποία διαφωνεί και την απεχθάνεται) μιας και όλοι οι άλλοι τρόποι αντίδρασης είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους κόστους, είτε για χίλιους άλλους λόγους είναι ουσιαστικά μη διαθέσιμοι. Και αν τελικά το κάνει (εγώ όχι – το έγραψα ότι δεν μπορώ) δεν ξέρω ποιόν πρέπει να θεωρήσω μετά περισσότερο υπεύθυνο… Τον ίδιο, τον υπάνθρωπο που τον εξώθησε σε αυτό, ή το σύστημα που δεν του έδωσε φθηνή, γρήγορη και εύκολα προσβάσιμη εναλλακτική…

ΥΓ Ααααα άσχετα από την πράξη και μόνο σε φιλοσοφικό επίπεδο μιλώντας, ο θάνατος ενός ζώου που βιώνει αυτό που εγώ αντικρίζω καθημερινά, το ξέρω ότι ακούγεται κάπως αλλά πιστέψτε με... στα μάτια μου φαίνεται ως λύτρωση…

IRA57
25/04/2014, 12:33
Άσε χυμαδούρα... Δεν γίνεται τίποτα...Καλοί οι νόμοι αλλά στην πράξη το σύστημα χωλαίνει... Επικοινώνησα με την φιλοζωική της περιοχή μου και ορθά-κοφτά μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.... Πρέπει να έρθει η αστυνομία, να καταγράψει το γεγονός΄2-3 φορές, και μετά εγώ να προχωρήσω σε μήνυση στην εκδίκαση της οποίας και πάλι πολύ δύσκολα θα στοιχειοθετηθεί ο "βασανισμός" του ζώου... Το ότι είναι "φυλακισμένο" δεν αποδυκνείεται παρά μόνο αν έρθουν γείτονες ως μάρτυρες... και ξέρεις πως είναι αυτά... οι πιο μακρινοί δεν ενοχλούνται τόσο πολύ για νε έχουν κίνητρο να έρθουν και κανδυό κοντινοί "που να μπλέκουμε τώρα"... Και τελικά ότι και να κάνουμε το σκυλάκι θα την "πληρώσει" οπως και συμβαίνει ήδη... Άμα είναι μαλάκας ο ιδιοκτήτης δεν βγάζεις άκρη και στο τέλος γυρνάει μπουμερανγκ στο ζωντανό ...

Οι φιλοζωικες δεν ειναι οργανα επιβολης του νομου!
Η αστυνομια ειναι υποχρεωμενη να επιβαλλει το νομο αυτεπαγγελτα σε τετοιες περιπτωσεις!
Εχει σταλθει οδηγια απο ΓΑΔΑ επι του θεματος γιατι στην πραξη εχει αποδειχθει οτι οι μπατσοι δεν ξερουν ή βαριουνται να επιβαλλουν το νομο!
Αμα αρνηθουν να κανουν κατι ή δεν ξερουν το νομο (που πιθανο) ,κανεις καταγγελια για παραβαση καθηκοντος!Να δεις πως θα τρεξουν...
Αυτη τη στιγμη το σαιτ με πληροφοριες επ αυτου εχει πεσει...αργοτερα θα ποσταρω εδω μολις καταφερω να μπω να δεις.

Θα μου επιτρεψετε πιστευω να κανω τον συνηγορο του διαβολου.

Το οτι υπαρχουν αρρωστοι το ξερουμε,το οτι δεν πρεπει να γινονται τετοια πραγματα απλα δεν το συζηταω,αλλα.....

Αυτοι δεν ειναι ''φιλοζωοι'' (προσωπικα δεν μ αρεσουν οι ταμπελες ,απλα για να καταλαβεις το λεω)...πολλες φορες ειναι οι ιδιοι που φωλιαζουν τα αλλα γιατι ενοχλουν τα δικα τους ή οτιδηποτε...οι ιδιοι που παρατανε κουταβια σε σακουλες...οι ιδιοι που τα δινουν στο πρωτο τυχοντα...κτλ κτλ...

manhunter
25/04/2014, 12:43
Σε παρόμοια περίπτωση γνωστού, που εκδικάστηκε προχθές, με τα μισά στοιχεία απο τα δικά σου, ο τύπος έφαγε 5k € πληρωτέα επιτόπου, πλήρωσε ολα τα δικαστικά, και έφαγε ένα χρόνο με αναστολή. Αν θες μπορώ να σε φέρω σε επαφή μαζί του, να τα πείτε να σου πεί πως κινήθηκε.

el_hymador
25/04/2014, 12:50
Σε παρόμοια περίπτωση γνωστού, που εκδικάστηκε προχθές, με τα μισά στοιχεία απο τα δικά σου, ο τύπος έφαγε 5k € πληρωτέα επιτόπου, πλήρωσε ολα τα δικαστικά, και έφαγε ένα χρόνο με αναστολή. Αν θες μπορώ να σε φέρω σε επαφή μαζί του, να τα πείτε να σου πεί πως κινήθηκε.

Ναι φίλε αν δεν είναι κόπος και δεν ενοχλήσουμε τον γνωστό σου πολύ θα ήθελα να μοιραστεί τις πληροφορίες και το πως κινήθηκε.

el_hymador
25/04/2014, 12:55
Έχω στα χέρια μου την πλήρη και αναλυτική κτηνιατρική έκθεση "Οξεία Τοξίκωση - Δηλητηριάση 100%" το πόρισμα με 3 παραγράφους αναλυτικής συμπτωματολογίας... τον γαμιόλη θα τον σκίσω!!!!!

Aνεμος
25/04/2014, 13:01
Έχω στα χέρια μου την πλήρη και αναλυτική κτηνιατρική έκθεση "Οξεία Τοξίκωση - Δηλητηριάση 100%" το πόρισμα με 3 παραγράφους αναλυτικής συμπτωματολογίας... τον γαμιόλη θα τον σκίσω!!!!!

:a013:

Χαίρομαι που τα σκυλιά σου είναι Οκ Κώστα.

Τώρα :a021:ασάλιωτα εκεί που πονάει

Pan (dvs)
25/04/2014, 13:13
Μπορεις να τους καταγγειλεις στην αστυνομια κ σε φιλοζωϊκες. Οσοι παρατανε τα σκυλια τους σε μπαλκονια 2Χ1 κλπ... υπαρχουν τρόποι να μην φτασει στα "άκρα" ο νοικοκυραιος που δεν εχει πειράξει μυγα.

Το προβλημα εξισου ομως το εχει ο αδυναμος κρίκος, το ζωντανο δηλαδη...

To εκανα αλλα τιποτε.Οι φιλοζωικες ειναι για να προστατευουνε τα Κανισακια που εχουνε οι μεγαλοκυριες στα σαλονια τους.Του προτεινα ,του μαλακα, να μου τον δωσει εμενα ,αφου δεν μπορει να του παρεχει αυτα που πρεπει και μου ειπε οτι ξεκινησα ολη την ιστορια για να του φαω τον σκυλο.Με το φοβο οτι θα τον εγκαταλειψει σε κανενα κοντινο βουνο, προς το παρων,το αφησα ετσι.

Καλο ειναι αυτο.Και εγω απο εκει ξεκινησα,αλλα αν δεν μπορουνε ακομη να εφαρμοστουνε αυτα,τι να τα κανω.

Εδω ,με το συμπαθειο,λες χαζομαρες και το ξερεις.Δεν ειπε κανενας κατι τετοιο.Αν ομως καποιος μεινει αγρυπνος καμμια δεκαρια μερες αρχιζουνε και του περνανε απο το μυαλο διαφορα.Ελαχιστοι θα το κανουνε αυτο και αυτοι οχι γιατι χασανε τον υπνο τους,αλλα γιατι ειναι παλιανθρωποι απο κουνια.:beer:

IRA57
25/04/2014, 13:26
To εκανα αλλα τιποτε.Οι φιλοζωικες ειναι για να προστατευουνε τα Κανισακια που εχουνε οι μεγαλοκυριες στα σαλονια τους.

Εδω με το συμπαθειο...λες οχι χαζομαρες αλλα μ@λ@κιες αν δεν το ξερεις...
Το περνω προσωπικα...και σου λεω οτι ειναι συλλογοι με εθελοντες...
Δλδ αν εβλεπες παιδι να κακοποιειται θα ειδοποιουσες ''το χαμογελο του παιδιου'' ή την αστυνομια?
Και μην μου πεις οτι ''το χαμογελο του παιδιου'' θα εκανε κατι αν ειχε 500% πληροτητα παιδιων, 0 επιδοτηση και κατακραυγες απο ''συνανθρωπους'' του στυλ '' εδω πεινανε ανθρωποι και εσεις ταιζετε σκυλια...''

Stabak
25/04/2014, 13:34
Ο λόγος που επιμένω είναι γιατί η αδιαφορία μας, ο ρεαλισμός μας, η ανικανότητα μας, η βαρεμάρα μας, η καθημερινότητα μας και ότι άλλο θελετε βάζετε, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποθαρύνει κάποιον να δώσει την μάχη του. Του ότι εμεις αποτύχαμε σαν πολιτες να κάνουμε το αυτονόητο δεν πρέπει να ειναι τροχοπέδη για τον οποιοδήποτε να δώσει την μάχη του και να απαιτήσει το όνειρο και οχι τον "ρεαλισμό" του καθενός μας. Δεν ξέρω αν με πιάνετε ή αν τα θεωρείτε μαρξιστικά τσιτατα... απο πλευράς μου μονο συμπαράσταση, ενθαρρυνση και αλληλεγγυη.

Λέτε να μην μπορώ να αναλογιστω αυτά που λέτε (pan και theod); Ξέρω ποσο εύκολα μπορεις να σαι με ενα μωρό να κλαίει κ να γαυγίζει το κακομοιρο απέναντι και να σε πιάνει τρέλα. Μέσα μου μπορεί να σκεφτώ πολλά, να κάνω ή να μην κάνω περισσότερα, δεν θα επιτρέψω ποτέ ομως η ανικανότητα μου να κάνει το ηθικά σωστό να αποτελεί παράδειγμα για κάποιον να μην προσπαθήσει. Ή ακόμα και να σιγήσει απέναντι στο έγκλημα.... δεν ξερω αν με πιάνετε!

Είναι μέρος της κοινωνικής μας ευθύνης γιατί όταν θα χτυπήσει την δικια μας πόρτα το πρόβλημα, με τον ένα ή άλλο τρόπο, τότε θα ειναι αργά....

Pan (dvs)
25/04/2014, 13:36
Εδω με το συμπαθειο...λες οχι χαζομαρες αλλα μ@λ@κιες αν δεν το ξερεις...
Το περνω προσωπικα...και σου λεω οτι ειναι συλλογοι με εθελοντες...
Δλδ αν εβλεπες παιδι να κακοποιειται θα ειδοποιουσες ''το χαμογελο του παιδιου'' ή την αστυνομια?
Και μην μου πεις οτι ''το χαμογελο του παιδιου'' θα εκανε κατι αν ειχε 500% πληροτητα παιδιων, 0 επιδοτηση και κατακραυγες απο ''συνανθρωπους'' του στυλ '' εδω πεινανε ανθρωποι και εσεις ταιζετε σκυλια...''

Εσυ μου λες θεωριες,τη στιγμη που εγω σου λεω την πραγματικοτητα την οποια εζησα.:beer:

Zid
25/04/2014, 13:38
Mη τσακώνεστε το θέμα είναι όλοι να καταλάβουν οτι το νομικό πλαίσιο έχει αλλάξει και πλέον η αστυνομια ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να έρθει αμα υπάρξει απο εσάς καταγγελία για κακοποιηση ζώου ή κακές συνθήκες .
Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις αυτόφωρο κτλ κτλ http://www.filozoiki.gr/content/articles/view/162-ola-osa-prepei-na-kserete-gia-to-neo-nomo

taisteal
25/04/2014, 13:40
Η αστυνομια υποχρεουται...

:lol::lol::lol:

Κανεις δεν ασχολειται,πιστεψε με..

IRA57
25/04/2014, 13:43
Εσυ μου λες θεωριες,τη στιγμη που εγω σου λεω την πραγματικοτητα την οποια εζησα.:beer:

Δεν σου λεω θεωριες...σου λεω την πραγματικοτητα που ζω καθε μερα...
Ειμαι εθελοντης σε καταφυγειο που ενω η αδεια ειναι για 30 σκυλια εχει 130 με ο,τι συνεπαγεται αυτο...σκυλια να συντηρουνται απο το υστερημα μας......και καθε μερα εγκαταλειψεις...και υιοθεσιες να τις κηνυγας με καραμπινα...και καθε μερα τηλεφωνα απο τον καθενα του στυλ ''γεννησε (ή βρηκα) η σκυλα μου 10 κουταβακια και ελατε παρτε τα''...''θελω κουταβι ασπρο μαθημενο σε σπιτι να μην κατουραει μεσα ρατσας χατσικο''...''με δαγκωσε ο σκυλος του γειτονα ,ελατε παρτε τον μην τον φωλιασω''...''τι θα πει δεν μπορειτε να τα μαζεψετε?για ζωα δεν ειστε εκει?ή ζωα ειστε?''
Αστο...δεν εχεις ιδεα...

Pan (dvs)
25/04/2014, 13:44

Εδω θα στο χαλασω αλλα στην περιπτωση μου και αψογοι ητανε και προσπαθησανε για το καλυτερο.:D

Δεν τσακωνομαστε Zid,κανουμε κουβεντα.Εξαλλου δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφωνια,ολοι στην ιδια ομαδα ειμαστε.

IRA57
25/04/2014, 13:44

Και σου ξαναλεω...κανεις καταγγελια για παραβαση καθηκοντος με το νομο στο χερι!
Μολις λειτουργησει το σαιτ που εχει νομους και οδηγια απο ΓΑΔΑ προς αστυνομικα τμηματα θα βαλω λινκ να την εχετε προχειρη!

Pan (dvs)
25/04/2014, 13:46
Και σου ξαναλεω...κανεις καταγγελια για παραβαση καθηκοντος με το νομο στο χερι!
Μολις λειτουργησει το σαιτ που εχει νομους και οδηγια απο ΓΑΔΑ προς αστυνομικα τμηματα θα βαλω λινκ να την εχετε προχειρη!

Το εχω δει,ειναι πολυ γενικολογο και λεει τα αυτονοητα.

vaska
25/04/2014, 13:53

Αυτές είναι οι αποφάσεις που θέλω ν' ακούω και μακάρι να μπορούσα να είμαι στα δικαστήριο. Ζάχαρη στο ψωμί μου.

vaska
25/04/2014, 14:00
Δεν σου λεω θεωριες...σου λεω την πραγματικοτητα που ζω καθε μερα...
Ειμαι εθελοντης σε καταφυγειο που ενω η αδεια ειναι για 30 σκυλια εχει 130 με ο,τι συνεπαγεται αυτο...σκυλια να συντηρουνται απο το υστερημα μας......και καθε μερα εγκαταλειψεις...και υιοθεσιες να τις κηνυγας με καραμπινα...και καθε μερα τηλεφωνα απο τον καθενα του στυλ ''γεννησε (ή βρηκα) η σκυλα μου 10 κουταβακια και ελατε παρτε τα''...''θελω κουταβι ασπρο μαθημενο σε σπιτι να μην κατουραει μεσα ρατσας χατσικο''...''με δαγκωσε ο σκυλος του γειτονα ,ελατε παρτε τον μην τον φωλιασω''...''τι θα πει δεν μπορειτε να τα μαζεψετε?για ζωα δεν ειστε εκει?ή ζωα ειστε?''
Αστο...δεν εχεις ιδεα...

Κάτι σε Λάσυ έχετε??? (έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο).

Μεγάλη ιστορία τα αδέσποτα μεγάλη ιστορία οι εκτροφείς "my ass" και οι λουλουδένιοι πελάτες τους που θεωρούν το κατοικίδιο κάτι σαν το λούτρινο και ακόμα μεγαλύτερη κουβέντα η εκπαίδευση του κατόχου ενός σκύλου. Τεράστιο χάσμα για να φτάσουμε από τον καψερό τον σκυλάκο τον μόνιμα δεμένο στο δέντρο στο σπίτι του παππού στο χωριό, μέχρι την κυνοφιλία.

Gi_4ce
25/04/2014, 14:13

:cool:

akis_trevor
25/04/2014, 14:23
οι νομοι περι αδεσποτων και δεσποζομενων ζωων αλλαξε περυσι και φετος τροποποιηθηκαν καποια επιμερους θεματα...εγιναν πιο σοβαρα αδικηματα και η αστυνομια οπως ειπαν τα παιδια υποχρεουται να επεμβει.απο εκει και περα το ποσο ενδιαφερον θα δειξει συνηθως εξαρταται απο τον εκαστοτε διευθυντη.....
χυμαδορ...μιας και ειναι και γραμμενο τωρα....σκιστονα!!!!

akis_trevor
25/04/2014, 15:39
Τώρα για τα αδέσποτα , αυτά είναι άλλη κουβέντα που δεν έχει καμία σχέση με την περιπέτεια του φίλου μας.

«τα στειρώνω και τα αφήνω να τριγυρίζουν ελεύθερα» είναι τουλάχιστον αστείο..

Ευθανασία!

ειναι αλλο μεγαλο θεμα οπως λες.
τα στειρωνουν για να μην πολλαπλασιαζοντε.
με ποιο δικαιωμα θα αφαιρεσεις μια ζωη;
μην ξεχνατε κατι...εμεις δημιουργουμε τα αδεσποτα!

Xlitos
25/04/2014, 16:15
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=285383&catid=6

Tι αναφέρει η Αστυνομία για τη σύλληψη 52χρονου που θανάτωσε σκύλο

''Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό συνελήφθη 52χρονος στο Αγρίνιο που τραυμάτισε θανάσιμα σκύλο με κυνηγετικό όπλο χθες στη Νέαπολη. Για το συμβάν αυτό υπήρξε η ακόλουθη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (24-4-2014) το βράδυ, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 52χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για θανάτωση σκύλου και παράνομη κατοχή και χρήση όπλου.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα, στη Νεάπολη Αγρινίου, ο 52χρονος θανάτωσε σκύλο 24χρονου ημεδαπού, πυροβολώντας τον με κυνηγετικό όπλο, το οποίο μαζί με το νεκρό ζώο απέρριψε σε κοντά σε ποτάμι της περιοχής.Κατά τη διαφυγή του ο 52χρονος, με το αυτοκίνητο του τραυμάτισε ελαφρά τον 24χρονο που επιχείρησε να τον σταματήσει.
Για την ανεύρεση του δράστη ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, λίγες ώρες αργότερα.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Παράλληλα στα πλαίσια της ευαισθησίας και της υποχρέωσης της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη τέτοιων περιστατικών γνωρίζουμε προς τους πολίτες ότι: Ο βασανισμός, η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου καθώς και η οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος του, όπως ιδίως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, η σύνθλιψη και ο ακρωτηριασμός αλλά και η αναίτια θανάτωση ζώου είναι πράξεις άδικες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος, τιμωρούνται δε με φυλάκιση ή χρηματική ποινή ή και με τις δύο ποινές σύμφωνα με τους Νόμους 4039/2012 και 1197/1981 όπως ισχύουν σήμερα.
Κάθε πολίτης που αντιλαμβάνεται κάποια από τις παραπάνω πράξεις έχει τη δυνατότητα να καταγγείλει το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της αρμόδιας Νομαρχίας, καθώς επίσης και στη οικεία Εισαγγελία.''

akis_trevor
25/04/2014, 16:55
θα ηθελα πολυ να συνεχισω την κουβεντα γιατι εχω αρκετα να πω αλλα θα συνεχισουμε να γ@μ@με το θεμα και ειναι σοβαρος ο λογος υπαρξης του...αν ανοιξει ενα θεμα περι αδεσποτων,ευχαριστως...
μονο ενα σχολιο στην τελευταια σου προταση..ο σκυλος εχει δικαιωμα να ζησει την ζωη που του αξιζει,οχι που του διαλεγουμε εμεις επειδη βαρεθηκαμε η δεν στειρωσαμε κλπ....:wave2:

akis_trevor
25/04/2014, 17:11
Το θέμα του χυμαδόρ είναι διαφορετικό, μα πολύ διαφορετικό..

αυτο ειπα,και καλο ειναι να μην του το χαλασουμε γιατι ειναι σοβαρο.εγω σκυλο συνδικαλισμο προσωπικα δεν κανω..οσο μπορω τα βοηθαω,χωρις να το φωναζω.

skylaros
25/04/2014, 17:55
1. H αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της, είναι πολύ σοβαρό πλημμέλημα και έπρεπε να κινηθούν αυτόφωρες διαδικασίες αν έκανες μήνυση. 2. Αν για κάποιο λόγο η αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της υπάρχει αρμόδιος εισαγγελέας. 3. Έχουν οριστεί δύο εισαγγελείς για ζητήματα φιλοζωίας (θα προσπαθήσω να βρω τηλ επικοινωνίας) Παίδες όλα έχουν να κάνουν με το πόσο είσαι διατεθειμένος να το κυνηγήσεις, τον χυμαδόρη δε τον φοβάμαι και έξυπνος είναι και αποφασισμένος. Να προσθέσω επίσης πως πρόσφατα φυλακίστηκε άτομο (πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα)

KAWAMANRIDER
25/04/2014, 19:36

χυμαδορ , εφοσον σε συμβουλευει ο δικηγορος σου ετσι , πραττεις αναλογως με τις συμβουλες του , αλλωστε κρατηθηκες την κρισιμη στιγμη & αυτο εχει τεραστια σημασια ;) , τωρα αναλογα προχωρας & με γνωμονα παντα την σωματικη & ψυχικη σου υγεια & την υγεια των κοντινων σου προσωπων & των σκυλων σου & την ειρηνικη σου διαβιωση στο χωριο , αυτα δεν χρειαζεται καν να τα γραψω ειμαι σιγουρος οτι τα ξερεις απλα σου εκφραζω τις σκεψεις μου ,

αν παρολα αυτα οποιαδηποτε συναντηση εξυπηρετει προς το συμφερον σου & της εκβασης ή εστω για παρεα καφεδακι & φιλικη συμπαρασταση ή αν στην τελικη & στην χειροτερη που δεν το ευχομαι ουτε για πλακα , στραβωσουν περιεργα τα πραγματα & χρειαστει "αλλη εξηγηση" - υπαρχουν & τα πμ εννοειται - ή εστω μια βοηθεια υλικη - μην με παραξηγησεις απλα ξερω οτι καποια πραγματα εχουν & κοστος - αν μπορουμε μεσα απο το φορουμ & οπως μπορει ο καθενας στο πλαισιο που μπορει να βοηθησει , ειμαι μεσα ;)

θεωρω οτι το θεμα δεν αφορα μονο εσενα , αφορα & πρεπει να αφορα ολους μας , ως μελος & συμφορουμιτης με το ιδιαιτερο γνωρισμα & την αλληλεγγυη των μηχανοβιων παντως , νομιζω οτι οφειλω να σου πω οτι δεν εισαι μονος με του κατσαπλιαδες εκει κατω , τουλαχιστον για οτι αφορα το ατομο μου & σε οτι χρειαστει να βοηθησω ,

καλο κουραγιο & καλη υπομονη , σου ευχομαι την καλυτερη εκβαση & παλι εδω ειμαστε & τα λεμε φιλε :beer:

el_hymador
25/04/2014, 19:51
χυμαδορ , εφοσον σε συμβουλευει ο δικηγορος σου ετσι , πραττεις αναλογως με τις συμβουλες του , αλλωστε κρατηθηκες την κρισιμη στιγμη & αυτο εχει τεραστια σημασια ;) , τωρα αναλογα προχωρας & με γνωμονα παντα την σωματικη & ψυχικη σου υγεια & την υγεια των κοντινων σου προσωπων & των σκυλων σου & την ειρηνικη σου διαβιωση στο χωριο , αυτα δεν χρειαζεται καν να τα γραψω ειμαι σιγουρος οτι τα ξερεις απλα σου εκφραζω τις σκεψεις μου ,

αν παρολα αυτα οποιαδηποτε συναντηση εξυπηρετει προς το συμφερον σου & της εκβασης ή εστω για παρεα καφεδακι & φιλικη συμπαρασταση ή αν στην τελικη & στην χειροτερη που δεν το ευχομαι ουτε για πλακα , στραβωσουν περιεργα τα πραγματα & χρειαστει "αλλη εξηγηση" - υπαρχουν & τα πμ εννοειται - ή εστω μια βοηθεια υλικη - μην με παραξηγησεις απλα ξερω οτι καποια πραγματα εχουν & κοστος - αν μπορουμε μεσα απο το φορουμ & οπως μπορει ο καθενας στο πλαισιο που μπορει να βοηθησει , ειμαι μεσα ;)

θεωρω οτι το θεμα δεν αφορα μονο εσενα , αφορα & πρεπει να αφορα ολους μας , ως μελος & συμφορουμιτης με το ιδιαιτερο γνωρισμα & την αλληλεγγυη των μηχανοβιων παντως , νομιζω οτι οφειλω να σου πω οτι δεν εισαι μονος με του κατσαπλιαδες εκει κατω , τουλαχιστον για οτι αφορα το ατομο μου & σε οτι χρειαστει να βοηθησω ,

καλο κουραγιο & καλη υπομονη , σου ευχομαι την καλυτερη εκβαση & παλι εδω ειμαστε & τα λεμε φιλε :beer:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπράσταση και τα καλά σου λόγια :beer::beer:

el_hymador
25/04/2014, 20:00
Δεν ξέρω τι παίζει τον τελευταίο καιρό, με πάει γαμιόντας... για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες σήμερα έκανα τον ίδιο δρόμο με το αμάξι να πηγαίνει αεροπορία, αλάρμ και κόρνες. Φίλος που έρχεται παρέα στα μελίσσια έφαγε τρελή επίθεση (είχε βέβαια πολύ χαλαρό προστατευτικό εξοπλισμό) με δεκάδες τσιμπήματα σε χρόνο dt, του μπήκανε μέσα από τη στολή και τον ράψανε παντού, κοιλιά, πλάτη πρόσωπο, χώρια αυτές που έφαγε χέρια και πόδια. Παρ΄ότι μη αλλεργικός το έπαθε το αναφυλλακτικό, μου έγινε σε 2 λεπτά κόκκινος με μπλέ γλωσσα και χείλη, έβγαλε εξάνθήματα παντού (σαν πίτσα μαργαρίτα ήταν σε μορφή και υφή) και άρχισε τις δύσπνοιες... αίντε κορτιζόνες επί τόπου και δρόμο για το νοσοκομείο Κορίνθου... 2 ώρες με ορούς και εγώ πάλι εκεί να βλέπω τις σταγονίτσες να πέφτουν... ρε μλκς δεν την παλεύω άλλο θέλω να μπω σε εναν ανηχοϊκό θάλαμο και να πίνω βαλεριάνες όλη μερά... αλήθεια τα νεύρα μου είναι κρόσια!

KAWAMANRIDER
25/04/2014, 20:36
Δεν ξέρω τι παίζει τον τελευταίο καιρό, με πάει γαμιόντας... για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες σήμερα έκανα τον ίδιο δρόμο με το αμάξι να πηγαίνει αεροπορία, αλάρμ και κόρνες. Φίλος που έρχεται παρέα στα μελίσσια έφαγε τρελή επίθεση (είχε βέβαια πολύ χαλαρό προστατευτικό εξοπλισμό) με δεκάδες τσιμπήματα σε χρόνο dt, του μπήκανε μέσα από τη στολή και τον ράψανε παντού, κοιλιά, πλάτη πρόσωπο, χώρια αυτές που έφαγε χέρια και πόδια. Παρ΄ότι μη αλλεργικός το έπαθε το αναφυλλακτικό, μου έγινε σε 2 λεπτά κόκκινος με μπλέ γλωσσα και χείλη, έβγαλε εξάνθήματα παντού (σαν πίτσα μαργαρίτα ήταν σε μορφή και υφή) και άρχισε τις δύσπνοιες... αίντε κορτιζόνες επί τόπου και δρόμο για το νοσοκομείο Κορίνθου... 2 ώρες με ορούς και εγώ πάλι εκεί να βλέπω τις σταγονίτσες να πέφτουν... ρε μλκς δεν την παλεύω άλλο θέλω να μπω σε εναν ανηχοϊκό θάλαμο και να πίνω βαλεριάνες όλη μερά... αλήθεια τα νεύρα μου είναι κρόσια!

καταρχας περαστικα στον φιλο σου , ταχεια αναρρωση ευχομαι ,

& οσο για τα υπολοιπα θα σου πω κατι μπας & γελασεις , κατι που λεμε με εναν κολλητο & το εχουμε κανει σλογκαν σε διαφορες στραβες , αυτος σε απογνωση , του εχουν σκασει καμποσα μαζεμενα & εκει που μιλαμε λεει στο τελος το κλασικο "γιατι να μου συμβαινει αυτο" , δεν λεω τιποτα , σιωπη για καποια λεπτα & του απαντω "γιατι σου αξιζει" , εκει κλασαμε στο γελιο & οι δυο , μετα τα κλασικα , βλακειες κατω των δεκαπεντε ετων , "κανε υπομονη μετα απο ολα αυτα ερχονται απο πισω σου & τρεις λεβεντες μαυροι :lol: κοκ"

εμενα παλι μου εσκασαν δυο αναποδιες που δεν ειχα αντιστοιχη εμπειρια ,μου εχουν παιξει δυο καλα σε επιπεδο & κατηγορια που δεν μου εχει ξανακατσει ετσι & δεν ξερω πως να τα διαχειριστω σαν πρωτο συναισθημα , παντως δεν ξερω γιατι αλλα "το ενος κακου μυρια επονται" δεν πρεπει να ειναι καθολου τυχαιο ,

οπως & να ' χει φροντιζε την ψυχικη σου υγεια οπως & οσο μπορεις , γιατι ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να ανταπεξελθεις ψυχικα στις στραβες

McTalas
25/04/2014, 21:06
Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι χυμαδορε!!!
Μην σε περνει απο κατω. Εχε μαζι σου και κανα δυο anapen ειναι στυλο αδρεναλινης εχει κανα 45αρι € αλλα ειναι το πρωτο φαρμακο εκλογης σε αναφυλαξια και οχι η κορτιζονη.

IRA57
26/04/2014, 00:24
Διάβασε τις σελίδες των ποδηλατών πόσες εκατοντάδες παράπονα υπάρχουν για τα αδέσποτα σκυλιά που κυνηγούν και τραυματίζουν ποδηλάτες.

Γιατί δεν υπάρχουν αδέσποτα στους ποδηλατόδρομους της Αγγλίας, της Αυστρία και άλλων προηγμένων χωρών? Εκεί τα μαζεύει ο ANIMAL CONTROL OFFICER, κοινώς ΜΠΟΓΙΑΣ, και δεν τα απελευθερώνουν ποτέ ξανά. Σκληρό, αλλά αληθινό και ελεγμένο από δέκα μεριές.

Ψάξτε για το πόσες ΧΙΛΙΑΔΕΣ σκύλους θανατώνει το ζωοφιλικό Humane Society και η People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) κάθε χρόνο στην Αμερική!

Αλλά εδώ απαγορεύεται η ευθανασία επειδή κάποιοι ζωολάτρες το απαίτησαν. Στη πραγματικότητα δημιούργησαν-αναβίωσαν οι ίδιοι το πρόβλημα της φόλας για να μπορούν να φαντασιώνονται τον ρόλο του Ζορό των σκύλων χωρίς να έχουν να προτείνουν καμία λύση στο πρόβλημα .

Είναι μπαρούφα το ότι οι ασυνείδητοι Έλληνες ιδιοκτήτες εγκαταλείπουν τα σκυλιά κλπ κλπ. Η ζωόφιλη Αγγλία έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα υπερπαραγωγής κουταβιών και της αθρόας εγκατάλειψης σκύλων, εκεί όμως μπορείς και κάνεις ποδήλατο ελεύθερα διότι υπάρχει ΜΠΟΓΙΑΣ.

Γράφει πιο πάνω ο «φίλος» , που σε άλλη συζήτηση σχετική με επιθέσεις αδέσποτων σε μοτοσικλετιστές , απείλησε να καταγγείλει το φορουμ για προτροπή σε βασανισμό ζώων , επειδή μερικοί έγραψαν πως θα κλωτσήσουν το επιτιθέμενο σκυλι προκειμένου να προστατευθούν από τα δόντια του… , ότι στο «φιλοζωικό» καταφύγιό του « φιλοξενεί» 130 σκύλους σε χώρο που αρκεί για μόλις 30… Αν το έγραφα εγώ θα έστελνε το ιππικό να με συλλάβει σαν βασανιστή σκύλων..

Αρκετά πια.. Αυτά είναι άρρωστα πράγματα!

Το παιδί μου , τα παιδιά όλου του κόσμου , έχει δικαίωμα να πάει στη παιδική χαρα να παίξει και να κάνει ποδήλατο και να γυρίσει πίσω αδάγκωτο.

Διαβασε και σχολια απο αλλους ποδηλατες και μοτοσυκλετιστες ομως που δεν εχουν προβλημα και θα καταλαβεις οτι ''το προβλημα'' δεν ειναι τα σκυλια αλλα η ''μπουρτζοβλαχια του ελληναρα''.

Στην Αγγλια υπαρχουν 8 εκατομμυρια σκυλια σε σπιτια και ''ευθανατωνονται'' το πολυ 25.000 το χρονο (που τα περισσοτερα ειναι για λογους υγειας μιας και οι ζωοφιλοι εκει τα βγαζουν απο τα κυνοκομεια και τα φιλοξενουν μεχρι να πεθανουν)...και ΥΠΑΡΧΟΥΝ (λιγα) αδεσποτα...αλλα ΔΕΝ τα φωλιαζουν!
Η Αγγλια ειναι ''κυνοφιλομανα'' και εχουμε πολυ δρομο ακομα να τη φτασουμε...εκει υπαρχει RSPCA...κ οχι ομαδα διας...
Στις ΗΠΑ οι αριθμοι ειναι διφορουμενοι και πολλαπλασιοι σε ολα σε σχεση με ελλαδα.
Στην ελλαδα εχουμε 1 εκατομμυριο αδεσποτα ,200.000 δεσποζομενα (τωρα ποσα αν τηρηθει ο νομος ζουν υπο ορους ευζωιας...ουτε 5% αν ρωτας εμενα)
και δεκαδες χιλιαδες φολες/δηλητηριασμους/κακοποιησεις καθε χρονο.

Η λυση υπαρχει και λεγεται στειρωση και σταματημα του εμποριου! Και το φωναζουν ειδικοι στο χωρο και εδω και εξωτερικο
Αλλα εσυ βεβαια ως κλασσικος ελληναρας εχεις ποιο εμπεριστατομενη αποψη ε?

''Φιλε'' το καταφυγειο δεν ειναι δικο μου...αλλα αν θες να βοηθησεις στο να μειωθουν οι αριθμοι...πες τη διευθυνση σου να σου στελνουμε καθε μερα οσα σκυλια ετοιμοθανατα/βασανισμενα/κουταβια παρατιωνται καθε μερα να σου κοπει η μαγκια!
Ειναι αλλο να μαχεσαι για να τα σωσεις...και αλλο να τα φυλακιζεις οπως εσυ θες...σοβαρα? ποιος εισαι εσυ? ο Υπερανω ολων?

Αυτα που λες δειχνουν μεγαλο προβλημα ''φιλε''...για πες καμια περιπτωση που αποδειχθηκε οτι επιτεθηκε σκυλος απροκλειτα σε παιδακι...δειξε ντε...
Γιατι οσες φορες ''διαδοθηκε'' κατι τετοιο σκυλος πηγε για παιχνιδι...παιδι/μαμα/γιαγια του ριξε πετρα και αυτο ΣΠΑΝΙΑ αμυνθηκε...και κατ'εσε φταιει ο σκυλος...γιατι βαριουνται μερικοι να μορφωθειτε για κατι αλλο περα απο το dancing with the stars...ασε που θα μας την πεις και απο πανω...

Ειμαστε κομματι του παζλ αυτου του πλανητη και οχι οι μαμιαδες του...
Οι μαμιαδες του μαλλον εχουν παρεξηγησει τι σημαινει εξελιξη και επιβιωση του καταλληλοτερου...

Υ.Γ. Αν διαγραφω απο φορουμ...τα λεμε...

IRA57
26/04/2014, 00:41
1. H αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της, είναι πολύ σοβαρό πλημμέλημα και έπρεπε να κινηθούν αυτόφωρες διαδικασίες αν έκανες μήνυση. 2. Αν για κάποιο λόγο η αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της υπάρχει αρμόδιος εισαγγελέας. 3. Έχουν οριστεί δύο εισαγγελείς για ζητήματα φιλοζωίας (θα προσπαθήσω να βρω τηλ επικοινωνίας) Παίδες όλα έχουν να κάνουν με το πόσο είσαι διατεθειμένος να το κυνηγήσεις, τον χυμαδόρη δε τον φοβάμαι και έξυπνος είναι και αποφασισμένος. Να προσθέσω επίσης πως πρόσφατα φυλακίστηκε άτομο (πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα)

Η Αθηνά Θεοδωροπούλου και ο Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος είναι πλέον οι αρμόδιοι εισαγγελείς

Το εχω δει,ειναι πολυ γενικολογο και λεει τα αυτονοητα.

Εισαι σιγουρος?

http://www.zoosos.gr/article/3153/ti-kanoume-gia-trohaia-kai-pholes-e-astunomia-adiaphorei

MG-KTiNoS
26/04/2014, 10:14
Από τη μία πλευρά οι «μπουρτζόβλαχοι» και από την άλλη οι «εξευγενισμένοι» αυτόκλητοι σωτήρες του πλανήτη και των ειδών του…

Όμορφα !!

Είναι δυνατόν να υπάρξει προσέγγιση ? Όχι βέβαια!

Ειδικά όταν ο «εξευγενισμένος» αστός, φορέας περίεργων ιδεών , προερχόμενων από το διαδίκτυο , αυτοπροσδιορίζεται κήρυκας της απόλυτης γνώσης και αναλαμβάνει , χωρίς να του το έχει ζητήσει κανείς , να εκπαιδεύσει «εξευγενίσει» τον «μπουρτζόβλαχο»… Γίνεται το μπάχαλο !

Οι άνθρωποι της επαρχίας μόνο ανόητοι δεν είναι , ζουν και παράγουν σε αρμονική συμβίωση με το περιβάλλον συμβάλλοντας στην οικονομία και στο τραπέζι μας.
Υπερβολές , λάθη , καταχρήσεις , γίνονταν και γίνονται αλλά αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά και πρώτοι αυτοί οι ίδιοι τα καταδικάζουν..

Τι συμβαίνει , λοιπόν , όταν περίεργα τυπάκια (ανίκανα να γράψουν πέντε αράδες κειμένου χωρίς 15 λάθη) εμφανίζονται από το πουθενά (το πουθενά είναι το διαμερισματάκι της πολυκατοικίας που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν) και αφ υψηλού θέλουν να τους επιβάλλουν νέους κανόνες ?

Η αντίδραση των «μπουρτζόβλαχων» , δεδομένη ! Και πως θα γινόταν διαφορετικά όταν ακούνε πως το παιδί το δικό τους και το παιδί του σκύλου ή του ποντικού (ναι! έχει λεχθεί κι αυτό) έχουν τα ίδια δικαιώματα, στα πλαίσια ενός πλανήτη όπου όλα συμβιώνουν αρμονικά και συμφιλιωμένα όπως σε κάτι προπαγανδιστικά φυλλάδια των μαρτύρων του ιεχωβά που εμφανίζουν τα λιοντάρια αγκαλιά με τα αρνάκια στο όνομα της δήθεν παγκόσμιας αγάπης που θα επικρατήσει αν ασπασθούμε το δόγμα τους..

Όταν λέγονται και γράφονται τέτοιες κουταμάρες , η εξαγρίωση , του «μπουρτζόβλαχου» είναι επίσης δεδομένη , ειδικά αν αγέλη αδέσποτων του χει ρημάξει το κοτέτσι ή έχει καταδιώξει τις έγκυες προβατίνες του ή το παιδί του ,τότε τα «παίρνει» άσχημα… Και επειδή , παντού υπάρχουν οι φυρόμυαλοι , ακόμη και μεταξύ των «μπουρτζόβλαχων» , αντί να στραφεί εναντίον των προστατών των αδέσποτων , στρέφεται εναντίον των σκύλων . Έτσι οι αυτοπροσδιοριζόμενοι αδεσποτο-προστάτες στην πραγματικότητα εντείνουν το άθλιο φαινόμενο της φόλας το οποίο υποτίθεται καταπολεμούν, λες και το κάνουν επίτηδες προκειμένου να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους.

Δεν λύνονται όλα τα προβλήματα με εισαγγελείς , αστυνόμους και αυστηρές νομοθεσίες .. Στην προκειμένη δε περίπτωση , έχω την πείρα και τη γνώση να πω ότι μπορούν να φέρουν και αντίθετα αποτελέσματα , ένα πρόβλημα ή λύνεται ή δεν λύνεται και τότε ακόμη και έναν αστυνόμο ανά «μπουρτζόβλαχο» να διαθέσεις πάλι δεν θα έχεις αποτέλεσμα…

Ενδεικτική της απίστευτης νοοτροπίας αυτών των τύπων είναι η εκτόξευση απειλής εκ μέρους του «φίλου» κατά του φόρουμ , στο άλλο θρεντ περί αδέσποτων , ότι δηλ θα μας κατάγγελλε για προτροπή σε βασανισμό ζώων , επειδή κάποιοι συμφορουμίτες δεν συναινούσαν να δαγκωθεί το πόδι τους και απέτρεπαν με κλωτσιά το εξαγριωμένο ζώο.

Γι αυτό και απέδωσα τον χαρακτηρισμό του «φίλου» στον «φίλο»

Θα μπορούσα να εξιστορήσω πως με ήρεμη συζήτηση και επιχειρήματα έπεισα τσομπάνηδες που γνώρισα στα βουνά να βρουν άλλους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος και νομίζω ότι ήμουν πολύ πιο αποτελεσματικός απ ότι αν παρέθετα νόμους , παραγράφους και απειλές …

Αλλά το σεντόνι ήδη έγινε .. Διπλοσέντονο!

Μια φορά κι έναν καιρό που λες που έμενα Ελβετία έκανα τζόκινγκ 2 φορε΄ς την εβδομάδα .
Στα πάρκα που πήγαινα αλλά και στις εξοχές ζούσαν κάτι παράξενα πράγματα με τέσσερα πόδια που οι εκεί μπουρτζόβλαχοι τα έλεγα κουνελάκια,
ελαφάκια κλπ
Το πιο μυστήριο ήταν όμως ότι είχαν και κάτι άλλα πράματα που πέταγαν κι όλας...
Μαλάκα να δεις φάση???
Από δέντρο σε δέντρο ψιλά χαμηλά...
Που να στα λέω.
Κατά έναν παράξενο τρόπο δεν είχε ούτε ένα σπίτι εκεί μέσα.
Όταν δε μια μέρα προσπάθησαν να τους εξηγήσω τι πάει να παει αυθαίρετο, δεν το κατάφερα.
Η φωτιά επίσης δεν έδειχνε να μην τους λέει κάτι.
Ήταν πολύ παράξενο ακόμα ότι και στην πλούσια Ελβετία των 80ς με -3,5 ανεργία δεν έβλεπες τις αμαξάρες που βλέπεις στην Ελληνική επαρχία.
Οι εκεί μπουρτζόβλαχοι είχαν αγελάδες ΑΑΑ ποιότητας, έφτιαχναν γάλα και τυρί και σοκολάτες αλλά ΔΕΝ είχαν ούτε έναν δούλο από το Πακιστάν!

MG-KTiNoS
26/04/2014, 10:15
Δεν έτρεχαν ούτε στα καζίνα, ούτε είχαν μπαρ Βιετνάμ στη μέση του πουθενά.
Αν και καζίνο υπάρχουν στην Ελβετία και είναι και σούπερ σούπερ λουξ οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν βρεθεί ποτέ σε τέτοια μέρη γιατί από την Μπουρτζοβλαχία τους έλεγαν ότι είναι κακό πράμα.
Ακόμα ένα παράξενο πράμα είναι ότι εκεί μπορτζόβλαχοι δεν γνώριζαν κανένα πολιτικό προσωπικά ούτε είχαν κουμπαρΓιά μαζί του.
Τα παιδιά τους δεν ήθελαν να φύγουν γιατί θεωρούσαν φυσιολογικό να ζουν εκεί.
Είχαν ακόμα μερικά βίτσια οι εκεί μπουρτζόβλαχοι.
Αν σε έβλεπαν πχ να πετάς σκουπίδια στο δρόμο (για μπάζα δεν το κουβεντιάζω) θα σου την έλεγαν και πολύ άσχημα μάλιστα.
Αν σ έβλεπαν να βάζεις το αμάξι σου στο χώμα έστω και για να το βγάλεις απ την μέση του δρόμου γιατί χάλασε έρχονταν ο δασοφύλακας και σου έκανε σεξ. (για εντούρο δεν το κουβεντιάζω)
Είχαν κι άλλες παράξενες συνήθειες οι εκει΄μποτζόβλαχοι. Είχαν ρανταρ σε κάθε μπουρτζοχώρι στην είσοδο και στην έξοδο κι αν έκανες τη μαλακια να μπεις με πάνω από 50 χωρίς να παρέμβει άνθρωπος έπαιρνες την κλήση στο σπίτι. (για οδηγούς ντίρλα, μηχανάκια σαράβαλα, με ξεκράνωτα πιτσιρίκια, χωρίς χαρτιά δεν το κουβεντιάζω καν)
Θα μπορούσα να σου κι άλλα παράξενα βίτσια των Ελβετών μπουρζόβλαχων αλλά προφανώς εσύ τα ξέρεις πιο καλά...
Εμένα αν μου φαρμάκωναν το σκύλο θα τους γαμούσα το ταμ τιριριμ κι ας πήγαινε όπου ήθελε μέτα.
(αφού δεν υπάρχει κράτος να τους γαμήσει αυτό)

υγ
για όσο καιρό υπάρχουν μπουρτζόβλαχοι ακόμα γιατί σύντομα θα γίνουν δουλοπάροικοι στους τσιφλικάδες πάλι.

:D

o_gavros
26/04/2014, 11:01
hymador μπράβο σου και ξανά μπράβο σου που κατάφερες και ξεπέρασες τα ανθρώπινα ένστικτα σου και το πήγες μπάη δε μπουκ.Κι ας αργήσει να εκδικαστεί οτιδήποτε.
Όντας άρρωστος με τα σκυλιά μου, είμαι σίγουρος ότι στη θέση σου θα ήμουν ήδη φυλακή.
Δυστυχώς το μπουρδελάκι μας είναι γεμάτο σκατόβλαχους (και ας σταματήσουμε επιτελους τον p.c. διαχωρισμό περί "στο μυαλό",δε νομίζω κανας Βλάχος την καταγωγη να θιχτεί) που δεν καταλαβαίνουν απο πολιτισμό/τρόπους/κανόνες.
Αφού τα παιδιά σου έγιναν καλά,εύχομαι να τον μαδήσεις το μπινέ, και όταν αυτο γινει να μας ενημερώσεις.
Θα είναι σα να εκδικήθηκα ο ίδιος για το χαμό του Βίκτωρα,του Πητ,του Κανέλλου,και πόσων ακόμα...

MG-KTiNoS
26/04/2014, 14:18
Εσύ θείο δεν αλλάζεις...

Πάντα αγριεμένος.. Αλλού σωστός , αλλού λάθος , αλλά μονίμως με το ζωνάρι λυμένο..

Τώρα εγώ γιατί σ αγαπάω? Μπορείς να μου πεις ?
Ίσως γιατί σε θεωρώ γνήσιο ή λόγω εντοπιότητας (μαουνιέρης κι εγώ από γονείς και παππούδες)

Δεν έχω εγώ το ζωνάρι λυμένο...
Απλά με τρελαίνει η βία, η αδιαφορία και συχνά η διαπλοκή.
Και τα 3 αυτά μπορείς να τα συνοψίσεις ίσως με τη λέξη φασισμό.

Πήγε ο φίλος μας σπίτι του να του πειράξει τα ζώα, όχι!
Τον πείραξε, τον έβρισε???
Όχι.

Ο πουστόγερος μια μέρα ξύπνησε, κάθισε έφτιαξε φόλες, πήγε στο σπίτι του φίλου μας και προσπάθησε να του φαρμακώσει τα ζωντανά.
Δεν το έκανε πάνω στα νεύρα του. Κάθισε και το μελέτησε το πράγμα.
Αύριο (σε 4 5 χρόνια) που θα πάει δικαστήριο θα φέρει και πέντε ξαδέρφια του που θα λένε
-Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει πειράξει κουνούπι κλπ κλπ (και λίγα σου λέω)
Θα ψευδομαρτηρίσουν δηλαδή.

Σκέφτηκε ο πουστόγερος τα αισθήματα του φίλου μας?
Όχι φυσικά
Την περιουσία του φίλου μας?
Ούτε
Την ασφάλεια του σπιτιού του φίλους μας?
Μπα

Το μόνο που σκέφτηκε είναι να ικανοποιήσει τα άρρωστα ένστικτα του
και να κυριαρχήσει στον ιερό τόπο του κωλοχωρίου Του.
Αν υποθέσουμε τώρα ότι ο φίλος μας την έβλεπε διαφορετικά...
Τον βούταγε την ώρα που πέταγε τις φόλες, τον έβαζε κάτω και του τις τάιζε...
Καταλαβαίνεις τι θα είχε γίνει?
Θα ήταν φυλακή ΄τωρα γιατί θα είχε καταστρέψει τη ζωή του.
Γιατί?
Γιατί ένας χαζός αποφάσισε να επιβάλει τη γνώμη του και πέντε μαλάκες ακόμα
αντί να του πουν ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ θα πάνε και θα ορκιστούν ψέματα.
Συμπέρασμα...
Εγώ έχω λυμένο το ζωνάρι ή αυτοί οι "άνθρωποι" δεν έχουν μέσα τους όχι συναίσθημα, όχι συνείδηση αλλά ούτε τον στοιχειώδη κωδικά ανθρώπινης συμπεριφοράς?
(για σεβασμό στο νόμο ούτε κουβέντα δεν κάνω)
Ακόμα.
Δεν αναγνωρίζω ούτε την έννοια του χωριού του.
τι παει να πει χωριό του, δικό του είναι?
Άλλοι δεν ζουν εκεί?
Δεν έχουν γνώμη οι άλλοι
ή πρέπει να του δίνουν δίκιο σ ότι μαλακία κάνει επειδή είναι
σύμμαχοι???

Σόου παθέτικ...
:D

(δε σου λέω ότι σ αγαπάω γιατί θα μας πουν γκέι αλλά σ αγαπάω κι ας κάνεις λάθη.... )
:lol:

akis_trevor
26/04/2014, 14:21
https://www.youtube.com/watch?v=ITGBIwDW7UQ

el_hymador
26/04/2014, 15:25
Τα τελευταία νέα είναι ότι έχουν αρχίσει τις επισκέψεις οι "καλοθελητές"... "ελα μωρέ δώσε τόπο στην οργή", "και να το πας δικαστικά δεν θα βγεί τίποτα", "καλά είναι τα σκυλιά, θες να πληρώνεις τζάμπα λεφτά σε αγωγές;", δεν θα το ξανακάνει"... έχει ήδη χεστεί ο κωλόγερος.

ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ, ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΣ, ΑΣΥΖΗΤΗΤΟΣ

ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ!

Zid
26/04/2014, 15:51
Τα τελευταία νέα είναι ότι έχουν αρχίσει τις επισκέψεις οι "καλοθελητές"... "ελα μωρέ δώσε τόπο στην οργή", "και να το πας δικαστικά δεν θα βγεί τίποτα", "καλά είναι τα σκυλιά, θες να πληρώνεις τζάμπα λεφτά σε αγωγές;", δεν θα το ξανακάνει"... έχει ήδη χεστεί ο κωλόγερος.

ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ!

Κλασσικά.. πράγματα...

μέχρι τελους λοιπόν!!!

o_gavros
26/04/2014, 16:15
πουτανάκια μια ζωή οι "παντελονάτοι" ορθόδοξοι νοικοκυραίοι.
Πούτσα μπάλα και καράτε,αν χρειαστεί στο μπινέ το σκατόγερο.

teo_g7
26/04/2014, 17:18

ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ!

Έτσι πρέπει.Συνέχισε αυτή τη στάση και θα κλάσεις μεντές ο γέρος.Ξεκινά και καμια κουβέντα εκεί στο χωριό οτι απο οτι σου πέ ο δικηγος με τον καινούργιο νομο μπορεί να παει και μέσα κι αλλά τέτοια όμορφα και θα τον δεις σα σκυλί βρεγμένο να σε παρακαλάει.
Κουράγιο φιλε κι αν μπορούμε να βοηθήσουμε τοσα ατομα εδώ μέσα πες το!

nobody
26/04/2014, 19:56
ας επικεντρωθουμε στον φιλο και στα σκυλια του και ας αφησουμε καλυτερα τις “πολιτισμενες“ ελβετιες εκει που βρισκονταιδιοτι εχει και αλλη οψη και μαλιστα πολυ διαφορετικη το νομισμα...

sonic22
26/04/2014, 20:05
Του παρουσιάζεται επίσης η ευκαιρία με ήρεμο τρόπο να διεκδικήσει τα χίλια δίκια του και να αποκτήσει σημαντικές συμμαχίες στο χωριό αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι μπορεί να είναι καλός αλλά δεν διστάζει να φτάσει μέχρι τέλους προασπιζόμενος την περιουσία , τα ζώα του και τον εαυτό του. Μετά από αυτό , είμαι σίγουρος , πως ο οποιοσδήποτε κακόβουλος , θα το σκεφτεί πολύ μα πάρα πολύ να τον βλάψει.
Ελπιζω πραγματικα να διαψευστω και δηλωνω οτι αν τα πραγματα γινουν εστω και σχεδον ετσι εγω θα βαλω στην υπογραφη μου απο κατω [Συγνωμη που ειπα μαλακια. Τοσα ξερω τοσα λεω.]

Εδω θα ειμαστε...

ERRIKA
26/04/2014, 21:37
Από τη μία πλευρά οι «μπουρτζόβλαχοι» και από την άλλη οι «εξευγενισμένοι» αυτόκλητοι σωτήρες του πλανήτη και των ειδών του…

Όμορφα !!

Είναι δυνατόν να υπάρξει προσέγγιση ? Όχι βέβαια!

+650 και για όλα τα προηγούμενα που είπες, όπως τα είπες.
Ο φίλος μας ο hymador καλά θα κάνει να κυνηγήσει τον κ@λογερο. Η συζήτηση για τα αδέσποτα, όμως ..... ΕΛΕΟΣ! Ακόμη ορισμένοι δεν μπορούν να κατανοήσουν τα αυτονόητα.

sonic22
26/04/2014, 21:39
αυτονόητα.
Στην Ελλαδα τιποτα δεν ειναι αυτονοητο...

ERRIKA
26/04/2014, 21:45
Στην Ελλαδα τιποτα δεν ειναι αυτονοητο...
Το ότι πρέπει να μπορεί κανείς να κυκλοφορεί με ασφάλεια, είναι αυτονόητο. Οι δρόμοι δεν πρέπει να έχουν επικίνδυνες λακούβες, ξεσκέπαστα φρεάτια και αδέσποτα σκυλιά.

vaska
26/04/2014, 21:50
Δεν έχω εγώ το ζωνάρι λυμένο...

...............

Έλα ρε Νίκο που θ΄απολογηθείς για τ'αυτονόητα

vaska
26/04/2014, 21:52

ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ!

ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΣ ΑΣΥΖΗΤΗΤΟΣ

ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ

nikos_abel
26/04/2014, 22:06
και αδέσποτα σκυλιά.

...για να ρίξω λάδι στη φωτιά...

Αδέσποτους ανθρώπους δηλαδή επιτρέπεται να έχουμε;

DrEvil
26/04/2014, 22:23
...για πες καμια περιπτωση που αποδειχθηκε οτι επιτεθηκε σκυλος απροκλειτα σε παιδακι...δειξε ντε...
Γιατι οσες φορες ''διαδοθηκε'' κατι τετοιο σκυλος πηγε για παιχνιδι...παιδι/μαμα/γιαγια του ριξε πετρα και αυτο ΣΠΑΝΙΑ αμυνθηκε...και κατ'εσε φταιει ο σκυλος...γιατι βαριουνται μερικοι να μορφωθειτε για κατι αλλο περα απο το dancing with the stars...ασε που θα μας την πεις και απο πανω...

Πλακα κανεις, ε;
Και για να μην το κουραζουμε: Αποδειξε αυτα που λες.
Εχω εχω 9 ραμματα για να το αποδειξω και οχι πανω μου.

Για τα υπολοιπα, δεν εχω καμια απολυτως αποψη και εμπιστευομαι αυτα που λες.
Στο αδεσποτα -η και μη- και παιδια, λες μαλακιες.

skylaros
27/04/2014, 01:04
Το ότι πρέπει να μπορεί κανείς να κυκλοφορεί με ασφάλεια, είναι αυτονόητο. Οι δρόμοι δεν πρέπει να έχουν επικίνδυνες λακούβες, ξεσκέπαστα φρεάτια και αδέσποτα σκυλιά.

Γυναίκες με κωλάρες, διαφημιστικές πινακίδες, όμορφα οχήματα (που αποσπούν την προσοχή), θέα τη θάλασσα ή το δάσος, γριές, γέρους, παιδιά και αφηρημένους. Επίσης στους επαρχιακούς λέω να αφανίσουμε όλη την πανίδα τριγύρω και να παλουκώνουμε τα πτώματα τους για να τρομάζουμε και τα επόμενα. Τέλος να τοποθετηθεί ηλεκτροφόρο δίχτυ στην ατμόσφαιρα για να μη μπορεί να περάσει μήτε πουλάκι καθότι είναι εν δυνάμει κίνδυνος...

Χυμαδόρη έχεις υποχρέωση να τον τσακίσεις όχι μόνο γι'αυτό που προκάλεσε σε εσένα και τα ζώα σου αλλά και για όλα τα ζώα που έχει κάνει να υποφέρουν στη μέχρι τώρα μακρόχρονη (δυστυχώς) ζωή του.

DrEvil
27/04/2014, 01:12
Γυναίκες με κωλάρες, διαφημιστικές πινακίδες, όμορφα οχήματα (που αποσπούν την προσοχή), θέα τη θάλασσα ή το δάσος, γριές, γέρους, παιδιά και αφηρημένους. Επίσης στους επαρχιακούς λέω να αφανίσουμε όλη την πανίδα τριγύρω και να παλουκώνουμε τα πτώματα τους για να τρομάζουμε και τα επόμενα. Τέλος να τοποθετηθεί ηλεκτροφόρο δίχτυ στην ατμόσφαιρα για να μη μπορεί να περάσει μήτε πουλάκι καθότι είναι εν δυνάμει κίνδυνος...

Οτι να 'ναι.

Χυμαδόρη έχεις υποχρέωση να τον τσακίσεις όχι μόνο γι'αυτό που προκάλεσε σε εσένα και τα ζώα σου αλλά και για όλα τα ζώα που έχει κάνει να υποφέρουν στη μέχρι τώρα μακρόχρονη (δυστυχώς) ζωή του.

Οτι πρεπει!

Stabak
27/04/2014, 08:23

+1 όπως και να γνωστοποιήσει τα αποτελέσματα για τον περιορισμό και των υπόλοιπων υπόπτων του χωριού ας μην ξεχνάμε. Τρόποι υπάρχουν και όχι απαραίτητα βίαιοι, να ενημερωθούν και οι τουριστες της περιοχης σε ποια πολη/χωριο/νησι αφήνουν τα λεφτά τους ρε αδερφέ. Είμαι σίγουρος οτι και ο εμπορικός κόσμος θα φροντίσει να εφαρμοστουν αυτοι οι "στοιχειώδεις" κανόνες ανθρωπιάς.

Να επαναλάβω πάλι πως το φαινομενο φόλας ειναι πρόβλημα κοινωνικής συμπεριφοράς και δεν εξηγειται ατομικά ουτε επιλυνεται ιδιωτικά. Εσεις οι δικολάβοι του φόρουμ νομίζετε οτι με το να τρομάξει ενας γερος οικονομικά θα λυθει το πρόβλημα των αισχρων δηλητηριασμων; Του κάθε χυμαδορ ίσως ναι. Μπορεί και να συμβιβαστει ο κάθε χυμαδορ! Των υπολοίπων;

Όπως σωστα μίλησε ο Ktinos η προμελετημένη κ σχεδιασμενη αυτή κίνηση ουτε ηλικιακά περιορίζεται ούτε και διακρίνεται πνευματικά. Ήδη πολλοι απο σας (άθελα σας?) νεοι ανθρωποι δημιουργήσατε συνθήκες και σενάρια ηθικής δικαίωσης μιας τετοιας πράξης δηλητηριασμού. Κάποιοι μιλήσατε και για το αναπόφευκτο στα πλαίσια περιορισμου πληθυσμου αδεσπότων ???. Με λίγα λόγια συμπεριφορές που πρέπει να τις εξετάζουμε δηλαδη και οχι να τσακίζουμε ο καθένας μας επι τη εμφανισει. Φυσικοτατα δε να πλαισιωθει/συγκαλυφθει νομικως εξατομικευμένα και όχι αναδειχθεί ως κοινωνικός προβληματισμός αρα και αντιμετώπιση του ως τέτοιον σε κάθε κωλοχώρι και γειτονιά;

Εμένα ζέχνουν φασισμό τα ανωτέρω και με 2 λέξεις να αλλάξω εξηγειται εύκολα το χάλι που ζούμε και θα συνεχίσουμε να ζουμε όσο αφηνουμε τον φασίστα μεσα μας να δρα.