View Full Version : Bmw Θρυλος η Θρηνος?
Πάντα χωρίς ειρωνεία και χωρίς ίχνος διάθεσης για αντιπαράθεση και σεβόμενος τον συνομιλητή και την εμπειρία του στην οδήγηση θα σου πω αυτό: πάρε μια χοντρή Gs 1200, διακοσάρισέ την και πέσε στα φρένα και πίεσε όσο νομίζεις. Κάντο 10 φορές και φρενάριζε προσπαθώντας να είσαι στο όριο. Θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα φρενάρει χωρίς να τρομάζει τον αναβάτη και χωρίς να νιώθεις ότι θα μπλοκάρει, επίσης όλη η μοτό χαμηλώνει εξ' ίσου και μπροστά και πίσω χωρίς να σε φέρνει σε θέση να κάνεις άθελά σου εντο. Μετά κάνε το ίδιο με ένα όποιο συμβατικό θες. Βγάλε το συμπέρασμα σου και απλά πες τα μας.
...και καπου εκει τελειωνουν τα πλεονεκτηματα.
Παρεπιπτοντως, τα εξελιγμενα ηλεκτρονικα συστηματα αναρτησης οπως πχ του caponord 1200 'διαβαζουν' το φρεναρισμα και αποφευγεται το υπερβολικο βυθισμα.
road spirit
26/04/2014, 20:36
Θελω και αλλες γνωμες.Το 800 ειναι στα σχεδια μου.
καλό είναι,
ελαφρώς υπερτιμημένο, κάνα δυο χιλιάρικα λιγότερο θα το κοστολογούσα εγω για αυτό που ειναι...
οι αναρτήσεις, για τα λεφτά του είναι χάλια, και εκεί πάει πιο πολύ το παραπάνω σχόλιο... συμμαζεύονται σχετικά εύκολα και οικονομικά (ελατήρια, λάδια)... όχι μέρα με τη νύχτα, αλλά σαν value for money είναι καλή βελτίωση...
αν βρεις μεταχειρισμένο απο β' εξάμηνο 2009 και μετά (κατασκευή, όχι έκδοση άδειας), το παίρνεις...
η σέλα είναι συνήθειο, υπάρχουν κώλοι σκληραγωγημένοι, υπάρχουν κώλοι μετεξένιοι... για την 2η περίπτωση, ένας καλός "σελάς" με 130 ευρώ θα την φτιάξει τη σέλα (το έχω κάνει)...
κάνει σχεδόν τα πάντα... (μόνο πίστα δεν το έχω βάλει :p ), σε κάποιες χρήσεις πολύ καλά, σε άλλες μέτρια...
και όπως πάντα, περί ορέξεως
...και καπου εκει τελειωνουν τα πλεονεκτηματα.
Παρεπιπτοντως, τα εξελιγμενα ηλεκτρονικα συστηματα αναρτησης οπως πχ του caponord 1200 'διαβαζουν' το φρεναρισμα και αποφευγεται το υπερβολικο βυθισμα.
Αν και το θέμα μας δεν είναι αν οι χοντρές έχουν ή δεν έχουν καλό μπροστινό μα για την προαγωγή της κουβέντας θα το συνεχίσω λίγο ακόμα.
Καπονορντ δεν έχω οδηγήσει αλλά έχω οδηγήσει πολλά άλλα Άγη. Από αντιντάιβ συμβατικά έως usd κλπ κλπ. Δεν είναι μόνο ότι δεν έχει υπερβολικό βύθισμα, είναι ή όλη συμπεριφορά του που σε κάνει να νιώθεις massive το μπροστινό και ότι το ελέγχεις απόλυτα.
Τώρα ξέρω 'γω?? μπορεί να είναι η δικιά μου αίσθηση, μπορεί άλλος με άλλες εμπειρίες να νιώθει ασάφεια. Τι να πω, καθαρά υποκειμενικό. για μένα πάντως εξακολουθεί να είναι μακράν το καλύτερο μηχανάκι που έχω οδηγήσει.
bros400pgm
26/04/2014, 21:20
Πάντα χωρίς ειρωνεία και χωρίς ίχνος διάθεσης για αντιπαράθεση και σεβόμενος τον συνομιλητή και την εμπειρία του στην οδήγηση θα σου πω αυτό: πάρε μια χοντρή Gs 1200, διακοσάρισέ την και πέσε στα φρένα και πίεσε όσο νομίζεις. Κάντο 10 φορές και φρενάριζε προσπαθώντας να είσαι στο όριο. Θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα φρενάρει χωρίς να τρομάζει τον αναβάτη και χωρίς να νιώθεις ότι θα μπλοκάρει, επίσης όλη η μοτό χαμηλώνει εξ' ίσου και μπροστά και πίσω χωρίς να σε φέρνει σε θέση να κάνεις άθελά σου εντο. Μετά κάνε το ίδιο με ένα όποιο συμβατικό θες. Βγάλε το συμπέρασμα σου και απλά πες τα μας.
Μετα πες τους να κανουν το ιδιο μεσα σε στροφη............ Και εκει ερχεται το πλεονεκτημα της κυριως. ;)
Μετα πες τους να κανουν το ιδιο μεσα σε στροφη............ Και εκει ερχεται το πλεονεκτημα της κυριως. ;)
Και βέβαια να το κάνουν και μέσα σε στροφή και βεβαίως να πέσουν στα φρένα μέσα στη στροφή (πράγμα που όλα τα σχολεία λένε ότι δεν πρέπει να κάνεις) κι έρχεται το κλάμα για τα συμβατικά. Μου είναι αδιάφορη η αναρτώμενη μάζα όταν έχω μόνο ένα αμορτισέρ στο μπροστινό που από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να διαβάζει τον ειδικό τύπο, όλοι έλεγαν μακάρι να μπορούσαμε να ελέγξουμε το μπροστινό μόνο με μια μπουκάλα γιατί όσο και να προσπαθήσουμε με δύο, δεν συμπεριφέρονται ακριβώς το ίδιο και οι δύο.
Κοντολογίς εμένα που είμαι αργός το μηχανάκι αυτό με έκανε να μπορώ να πάω λίγο πιο γρήγορα και λίγο πιο διασκεδαστικά, οπότε μου αρκεί.
Το λεπόν για να βοηθήσουμε και λίγο αν θες τέζα πληροφορίες για το 800σάρι ψάξε αυτόν (mAthosalas). Είναι ο Κώστας, είναι και γαμώ τα παιδιά και θα σε ξεστραβώσει. Δεν χρυσώνει χάπια, δεν χαϊδεύει αυτιά, λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους και γράφει χλμ. Δεν θυμάμαι να γράφει εδώ, έχουμε ανταμώσει σε πολλά φόρα όμως. αν θες με πμ να σου πω που είναι δραστήριος αυτή την εποχή.
soter3gm
27/04/2014, 07:43
Το λεπόν για να βοηθήσουμε και λίγο αν θες τέζα πληροφορίες για το 800σάρι ψάξε αυτόν (mAthosalas). Είναι ο Κώστας, είναι και γαμώ τα παιδιά και θα σε ξεστραβώσει. Δεν χρυσώνει χάπια, δεν χαϊδεύει αυτιά, λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους και γράφει χλμ. Δεν θυμάμαι να γράφει εδώ, έχουμε ανταμώσει σε πολλά φόρα όμως. αν θες με πμ να σου πω που είναι δραστήριος αυτή την εποχή.
Ο Κώστας είναι μαμώ τα παιδιά θα στα πει όλα μια χαρά και τα στραβά και τα καλά
spyrakos35
27/04/2014, 07:59
στις 35000 χιλιόμετρα βρε Σπύρωφ, το ανώτατο σοβιέτ δεν προτείνει μιά προληπτική συντήρηση αναρτήσεων; Εμείς οι χαζοί που κάνουμε και τα συμβατικά μας μηχανάκια κάθε περίπου τόσα μιά αλλαγή λάδια αέρια (γκαζπρόμ) και τσιμούχες στα αμορτισέρια κλπ; Τα μπροστινά πιο συχνά, δεν τα βάζω στην κουβέντα καν.
δεν ξέρω, αλλά, υπάρχει μια μικρομέγαλη διαφορά μεταξύ των:
"σας προτείνουμε κάθε χ χιλιόμετρα να κάνετε συντήρηση στις αναρτήσεις...." κλπ κλπ
vs
"στα 35.000 (πάνω-κάτω) στείλτε μας mail ή περάστε από τον τοπικό μας αντιπρόσωπο να εξετάσουμε το αίτημά σας για καλύτερη τιμή στην νέα σας ανάρτηση"
στο τζιες φόρουμ είχε ολόκληρο topic με θέμα "club σκασμένων αναρτήσεων"...... πολλά τα μέλη.... :lol:
makis206
27/04/2014, 09:03
Θρήνος φυσικά :lol:
el_hymador
27/04/2014, 10:22
Βασίλη κουβέντα κάνουμε ρε συ τι αντιπαράθεση; Μήπως θα με πείσεις να πάρω πομόνα με σκαλωσιά για ανάρτηση με τα λεγόμενα σου ή μήπως θα σε πέισω εγώ να πουλήσεις την μπέμπα σου; :lol:
Από teleleverοφέρουσες BMW έχω οδηγήσει όλα τα GS πλην του πρώτου 1150, RT, R και S . Tην άποψη μου την κατέθεσα πιο πάνω, μερικά από αυτά ήταν καλά μηχανάκια και χαντακωνόντουσαν όλα από την ανάρτηση.
Πρώτα απ΄όλα η μη μεταβολή των γεωμετρικών χαρακτηριστικών κατά το φρενάρισμα είναι σίγουρα επιθυμητή... στα χαρτιά. Συμφωνώ στο ότι με ένα συμβατικό πιρούνι το μπροστινό λάστιχο πιέζεται πολύ και απότομα στο φρενάρισμα με την μεταφορά βάρους αλλά το μειονέκτημα του είναι συνάμα και πλεονέκτημα στην είσοδο των στροφών όπου η μοτοσικλέτα βουτάει με μεγαλύτερη ευκολία ακριβώς λόγω του ότι τα γεωμετρικά της χαρατηριστικά μεταβάλλονται προς το πιο γρήγορο. Λάστιχα και τηλεσκοπικά μπροστινά εξελίσσονται επί δεκαετίες και από πολλούς κατασκευαστές παράλληλα, με αποτέλεσμα εδώ και καιρό να έχουμε στη διάθεση μας εκπληκτικές αναρτήσεις, ικανές να διαχειρίζονται τα φορτία, την απόσβεση των ανωμαλιών και την διεύθυνση χωρίς κανένα πρόβλημα.
Η BMW, όντας η μόνη εταιρεία που έχει telelever σύστημα στις μοτοσικλέτες της, έχει αναλλάβει εξ ολοκλήρου την εξέλιξη της συγκεκριμένης ανάρτησης με ότι μπορέι να συνεπάγεται αυτό... το ότι έχουν γίνει τουλάχιστον τρεις ανακλήσεις για -σοβαρά- θέματα στο telelever σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικό πάντως... και ο μακαρίτης ο Ash ενδέχεται να πλήρωσε ακριβά τη νύφη ακριβώς για αυτό το λόγο.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του telelever λένε ότι είναι λοιπόν η διατήρηση των τιμών της γεωμετρίας της μοτοσικλέτας στα φρένα... και κατα συνέπεια η διατήρηση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών πριν και μέσα στην στροφή ακόμα και αν φρενάρεις. Το θέμα είναι όμως τι γίνεται αν ο δρόμος έχει ανωμαλίες, πράγμα καθόλου απίθανο στην Ελλάδα και η ανάρτηση κληθεί να τις αποσβέσει συμπιεζόμενη.
Ας υποθέσουμε ότι μια μοτοσικλέτα ταξιδεύει προς αυτή ----> την διεύθυνση και συναντάει ένα κοφτό σαμαράκι ή μια κακοτεχνία στην καρδιά μια στροφής Σε ένα τηλεσκοπικό, λόγω των εγγενών χαρακτηστικων του, η διαδρομή που θα διανύσει το πιρούνι είναι αυτή: \ Στο telelever λόγω της άρθρωσης του η διαδομή που θα διανύσει ο μπορστινός τροχός λόγο της συμπίεσης της ανάρτησης είναι αυτή: ) Το τηλεσκοπικό μειώνει τις τιμές των γεωμετρικών χαρακτηριστικών και υποχωρεί (συμπιέζεται) απορροφώντας τις ανωμαλίες, σε όλο το έυρος της διαδρομής του με τον ίδιο τρόπο. Το telelever αυξάνει τις τιμές των γεωμετρικών χαρακτηριστικών και εκτείνει τον μπροστινό τροχό κόντρα στις ανωμαλίες στην αρχική του διαδρομή και μετά το ήμισυ αυτής παρουσιάζει χαρακτηριστικά όπως του τηλεσκοπικού.
Εμένα και στην θεωρία αλλά και στην πράξη όπως έχω διαπιστώσει, το τηλεσκοπικό μου φάινεται πολύ πιο ασφαλές με αυτή του την συμπεριφορά. Tο telelever έτσι και σκάσει σε σε κοφτή ανωμαλία δεν έχει καμία προοδευτικότητα και αιθάνεσαι λες και στουκάρεις. Για το χώμα δε, όπου η ανάρτηση δουλεύει υπερωρίες, τα GS είναι -με κάθε ειλικρίνια- για τα μπάζα.
peterTHErider
27/04/2014, 23:30
παιδια θα μπω λιγο σφηνα στην κουβεντα σας μιας και με αφορα!διαβαζω το φορουμ παρα πολλα χρονια αλλα εχω γραψει ελαχιστες φορες.απλα σαν ιδιοκτητης μπε μπε πρεπει να καταθεσω την αποψη μου!ολοι οσοι κατηγορουν τις μπεμπε να κανουν πρωτα μια βολτα και να μας πουν μετα παλι την αποψη τους!η ποιοτητα κατασκευης και κυλισης απλα δεν δυγκρινεται!οι βαβαροι στην αισθηση που σου προσφερουν απλα δεν παιζονται!ημουν κατοχος βαραντερο,μετα πηρα την 1150 rt και ενιωσα αλλος αναβατης!τωρα εχω την κ1300gt και ο πατερας μου την κ1600gt και στο εξοχικο εχουμε μια βοηθητικη ακομα βαραντερο.λοιπον επειδη οδηγω και τις δυο μπεμπεκες οταν ανεβαινω στην βαραντερο νιωθω οτι ανεβηκα σε φθηνο κινεζικο παπακι!και δεν υπερβαλω ουτε στο ελαχιστο!που το βαραντερο ειναι κατα τα αλλα ενα αξιοπρεπεστατο μηχανακι!περιττο να πω πως δεν ειχα ποτε κανενα απολυτος προβλημα με τις γερμανιδες μου και στο συνεργειο παω μονο για τα σερβις μου!εγω καλω οποιον κατηγορει τις bmw να κανει μια βολτα πρωτα με μια μεγαλη μπεμπε και τα ξαναλεμε...
παιδια θα μπω λιγο σφηνα στην κουβεντα σας μιας και με αφορα!διαβαζω το φορουμ παρα πολλα χρονια αλλα εχω γραψει ελαχιστες φορες.απλα σαν ιδιοκτητης μπε μπε πρεπει να καταθεσω την αποψη μου!ολοι οσοι κατηγορουν τις μπεμπε να κανουν πρωτα μια βολτα και να μας πουν μετα παλι την αποψη τους!η ποιοτητα κατασκευης και κυλισης απλα δεν δυγκρινεται!οι βαβαροι στην αισθηση που σου προσφερουν απλα δεν παιζονται!ημουν κατοχος βαραντερο,μετα πηρα την 1150 rt και ενιωσα αλλος αναβατης!τωρα εχω την κ1300gt και ο πατερας μου την κ1600gt και στο εξοχικο εχουμε μια βοηθητικη ακομα βαραντερο.λοιπον επειδη οδηγω και τις δυο μπεμπεκες οταν ανεβαινω στην βαραντερο νιωθω οτι ανεβηκα σε φθηνο κινεζικο παπακι!και δεν υπερβαλω ουτε στο ελαχιστο!που το βαραντερο ειναι κατα τα αλλα ενα αξιοπρεπεστατο μηχανακι!περιττο να πω πως δεν ειχα ποτε κανενα απολυτος προβλημα με τις γερμανιδες μου και στο συνεργειο παω μονο για τα σερβις μου!εγω καλω οποιον κατηγορει τις bmw να κανει μια βολτα πρωτα με μια μεγαλη μπεμπε και τα ξαναλεμε...
Μάλλον βγαίνω off topic αλλά νομίζω ότι συγκρίνεις το varadero με ανόμοια μηχανάκια. Και απ' ότι κατάλαβα το χρησιμοποιείς αντί για παπί, μάλλον λάθος επιλογή, αφού έχει κατασκευαστεί για άλλη δουλειά, για να καταπίνει χιλιόμετρα, να σε πηγαίνει εκεί που θες και κυρίως να σε γυρίζει χωρίς πρόβλημα. Κατά τα λοιπά, για την όρεξη του καθένός και του γούστου υπάρχουν τα χιλιάδες μηχανάκια.
Pan (dvs)
28/04/2014, 07:46
Το θεμα μας δεν ειναι οι συγκρισεις ανομοιων μηχανων,αλλα ποια απο τις bmw θα θεωρουσατε πιο αξιοπιστη.
Απ'οτι φαινεται η 800αρα ειναι λιγοτερο ζημιαρα και αυτη που απαιτει λιγοτερο κοστος συντηρησης.Εκει καταληγει ο ενδιαφερομενος.
Ευχαριστω ολους για τις αποψεις.:beer:
Pan (dvs)
28/04/2014, 07:49
Παρακαλω τη διευνση να φροντισει για τα υπολοιπα,πριν απαιτηθει η μεταφορα του θεματος στις αντιπαραθεσεις.:D
315120
RaGe_Raptor
28/04/2014, 07:56
Πέρυσι το καλοκαίρι έζησα για πάνω από 1 μήνα με ένα F800GS ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ στιγμές καθημερινά .. Για αξιοπιστία δε μπορώ να σου πω (μόλις 1 μήνας χρήσης αν και πολλά χλμ) αλλά είναι και ΓΑΜΩ τα μεκανάκια..!!!
Παρακαλω τη διευνση να φροντισει για τα υπολοιπα,πριν απαιτηθει η μεταφορα του θεματος στις αντιπαραθεσεις.:D
315120
Στασου ρε μαστορα!
Και πως θα βγαλουμε την εβδομαδα;
Με τα σουβλακια των Αθηναιων στη Στρωμη;:D
Pan (dvs)
28/04/2014, 08:25
Στασου ρε μαστορα!
Και πως θα βγαλουμε την εβδομαδα;
Με τα σουβλακια των Αθηναιων στη Στρωμη;:D
Μην ανυσηχεις,κατι θα βρουμε.:D
Σουβλακια VS πιτογυρα.
SHOOTER045
28/04/2014, 09:24
Μην ανυσηχεις,κατι θα βρουμε.:D
Σουβλακια VS πιτογυρα.
Δεν το είπες κσλα
Μάλλον καλαμάκια vs πιτογυρα
θα μλήσω ως κάτοχος διαφορετικών μοντέλων BMW περί των 22 σχεδόν συνεχόμενων ετών.....
Η εμπειρία μου λέει το εξής :
όσο της συμπεριφέρεσαι ανάλογα με το λόγο για τον οποίο είναι φτιαγμένη, δεν θα χαλάσει ποτέ. Στα όρια του στατιστικού λάθους βέβαια μπορεί ο γκαντεμόσαυρος να πέσει σε αστοχία υλικού και να ταλαιπωρηθεί. Επίσης, όσο αναλαμβάνεις το κόστος της επίσκεψης σε εξουσιοδοτημένο, τόσο απομακρύνεις τη πιθανότητα να πάρεις τη μοτό στο χέρι.....Αυτά λέει η προσωπική μου εμπειρία !!!
οι μοτοσυκλέττες είναι πλέον (ή προσπαθούν να είναι) multi purpose....Για να πετύχεις π.χ. την οδήγηση "χαλί" θυσιάζεις τη συμπεριφορά στο χώμα και άλλα πολλά αντίστοιχα..... Μη ζορίζετε τις μοτό να κάνουν πράγματα που δεν είναι φτιαγμένες εξ' ολοκλήρου να τα κάνουν.....το αποτέλεσμα είναι σίγουρα κοστοβόρο...
ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ........
Όλους έσάς μέ τίς BMW πού δέν τούς έτυχε τίποτε άλλά
νά.......:lol: κάτι δέν μ'άφήνει.
Τέλος πάντων νάστε καλά καί σείς καί τά μηχανάκια σας.
Pan (dvs)
28/04/2014, 18:55
ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ........
Υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα.Φιλος εχει την gs 1200 περιπου 6 χρονια.Εχει γυρισει Ευρωπη,Ελλαδα......πααααρα πολλα χλμ και δεν ειχε κανενα μα κανενα προβλημα.Την προσεχει ομως μεχρι εκει που δεν παιρνει.
akis_trevor
28/04/2014, 19:28
Υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα.Φιλος εχει την gs 1200 περιπου 6 χρονια.Εχει γυρισει Ευρωπη,Ελλαδα......πααααρα πολλα χλμ και δεν ειχε κανενα μα κανενα προβλημα.Την προσεχει ομως μεχρι εκει που δεν παιρνει.
οταν λεμε προσεχω πολυ το μηχανακι μου τι εννοουμε;περαν της τακτιης συντηρησης με σωστα ανταλλακτικα κλπ και του οτι δεν την καιω;
amyroukai
28/04/2014, 19:41
Αναρωτιέμαι το αυτό, "μεχρι εκεί που δεν παίρνει" ήτοι το κωλοδάχτυλο του "εξουσιοδοτημένου" έχει φτάσει αμυγδαλές. Διότι αμέτρητα ιαπωνικά κάνουν αμέτρητα χιλιόμετρα χωρίς "ψείρισμα" και δεν έχουν κανένα πρόβλημα... Αλλά αφού και το έχει και τα έχει και γουστάρει καλά κάνει. Απλά προσθέτει στο πολλές φορές λεχθέν, ότι με τα μεν πρέπει να είσαι "αποπάνω" συνεχώς, τα δε απλά δουλεύουν...
soter3gm
28/04/2014, 19:41
θα μλήσω ως κάτοχος διαφορετικών μοντέλων BMW περί των 22 σχεδόν συνεχόμενων ετών.....
Η εμπειρία μου λέει το εξής :
όσο της συμπεριφέρεσαι ανάλογα με το λόγο για τον οποίο είναι φτιαγμένη, δεν θα χαλάσει ποτέ. Στα όρια του στατιστικού λάθους βέβαια μπορεί ο γκαντεμόσαυρος να πέσει σε αστοχία υλικού και να ταλαιπωρηθεί. Επίσης, όσο αναλαμβάνεις το κόστος της επίσκεψης σε εξουσιοδοτημένο, τόσο απομακρύνεις τη πιθανότητα να πάρεις τη μοτό στο χέρι.....Αυτά λέει η προσωπική μου εμπειρία !!!
οι μοτοσυκλέττες είναι πλέον (ή προσπαθούν να είναι) multi purpose....Για να πετύχεις π.χ. την οδήγηση "χαλί" θυσιάζεις τη συμπεριφορά στο χώμα και άλλα πολλά αντίστοιχα..... Μη ζορίζετε τις μοτό να κάνουν πράγματα που δεν είναι φτιαγμένες εξ' ολοκλήρου να τα κάνουν.....το αποτέλεσμα είναι σίγουρα κοστοβόρο...
Εδώ φίλε μου θα διαφωνήσω το δικό μου μηχανάκι έχει να δει συνεργείο γενικός από το 05 τα κάνω όλα μόνος μου και είμαι μια χαρά, ειδικά μερικά εξουσιοδοτημένα είναιγιατοπουτζο και είναι αυτά που με έκαναν να ασχοληθώ μόνος μου (http://soter3gm.blogspot.gr/2014/04/do-it-your-self-r850-1100-1150-1200-r.html) για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω πέρα για πέρα μαζί σου :beer:
Pan (dvs)
28/04/2014, 20:00
οταν λεμε προσεχω πολυ το μηχανακι μου τι εννοουμε;περαν της τακτιης συντηρησης με σωστα ανταλλακτικα κλπ και του οτι δεν την καιω;
Αυτα και παντα σε εξουσιοδοτημενο.
akis_trevor
28/04/2014, 20:04
το εξουσιοδοτημενο μπορει να λεει και πολλα μπορει και τιποτα.νομιζω πως οι περισσοτεροι μοτοσυκλετιστες της παστας μας,σεβονται και προσεχουν τα μηχανακια τους.
Σε συνέχεια των παραπάνω, η εμπειρία μου λέει επίσης ότι τα προβλήματα παρουσιάζονται σε όσουν υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους ως προς τη χρήση ή και τη συντήρηση μιας BMW. Τα σεμινάρια εκπαίδευσης όπως και η επαφή των εξουσιοδοτημένων μηχανικών με πολλές σε αριθμό μοτοσυκλέττες μπορούν να σου εγγυηθούν ότι γενικά η μλκία θα αποφευχθεί....Επίσης, και εξίσου σημαντικό για εμέ, είναι το γεγονός ότι το σφραγισμένο βιβλιαράκι θα μου γλυτώσει πολλά πολλά φράγκα αλλά και χρόνια ζωής όταν προκύψει θέμα με αντικατάσταση πανάκριβου ανταλλακτικού.....το after sales της μαμάς έχει αποδειχθεί σε πολλούς, σωτήριο.......
Γενικά η προτροπή μου είναι να μην συμπεριφέρεστε στη μοτό σαν SS εάν δεν ειναι το ....SS.
Μην της συμπεριφέρεστε σαν καθαρόαιμο γιατί η ανάρτηση θα παραδώσει πνεύμα......
Οδηγήστε συνετά, σεβόμενοι τα πολλά πολλά χρήματα που έχετε "επενδύσει".....
Υπάρχουν και φτηνότερες λύσεις για τα εκάστοτε γούστα....
Σε συνέχεια των παραπάνω, η εμπειρία μου λέει επίσης ότι τα προβλήματα παρουσιάζονται σε όσουν υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους ως προς τη χρήση ή και τη συντήρηση μιας BMW. Τα σεμινάρια εκπαίδευσης όπως και η επαφή των εξουσιοδοτημένων μηχανικών με πολλές σε αριθμό μοτοσυκλέττες μπορούν να σου εγγυηθούν ότι γενικά η μλκία θα αποφευχθεί....Επίσης, και εξίσου σημαντικό για εμέ, είναι το γεγονός ότι το σφραγισμένο βιβλιαράκι θα μου γλυτώσει πολλά πολλά φράγκα αλλά και χρόνια ζωής όταν προκύψει θέμα με αντικατάσταση πανάκριβου ανταλλακτικού.....το after sales της μαμάς έχει αποδειχθεί σε πολλούς, σωτήριο.......
Γενικά η προτροπή μου είναι να μην συμπεριφέρεστε στη μοτό σαν SS εάν δεν ειναι το ....SS.
Μην της συμπεριφέρεστε σαν καθαρόαιμο γιατί η ανάρτηση θα παραδώσει πνεύμα......
Συμφωνα με αυτη την λογικη ,καλα κανουν και τα αγοραζουν για τις καφετεριες τα adv που να πας παραπερα!
taisteal
28/04/2014, 21:54
Κλασικος μπεμβεδακιας...
:lol::lol:
Είσαι ελαφρά...κακεντρεχής.
Πέρυσι έκανα 3000χλμ με φουλ φορτίο σε 6 μέρες στα Βαλκάνια....πήγα-ήρθα άνετα, δεν με προδωσε ποτέ, δεν έξυσα κύλινδρα(gs) αλλά πήγαινα ελαφρώς γρήγορα, ήμουν ήσυχος γιατί όλα δούλευαν όπως προβλεπόταν κατά την αγορά της.
Αν ήθελα εκκεντρική οδήγηση θα προτιμούσα άλλη μοτό και μάλλον πίστα....να νιώθω και άσχημα που δεν "λιώνω" μια ακριβή μοτό που δεν είνσι φτιαγμένη για ανώφελες χαζογιαπωνέζικες επιδόσεις ;;;
Το "ελαφρώς κακεντρεχής" στον teogtp πήγαινε.....
taisteal
28/04/2014, 22:06
@taisteal
Yes I am....
Πηγες ηρθες 6 μερες βαλκανια και δεν σε προδωσε,και καμαρωνεις???
Εγω αν το πληρωνα τοσα λεφτα,και εκανε και κολπα η με αφηνε στο δρομο,στο πρωτο γκρεμιδι θα πηγαινε.
Μην οπαδιζεις,εχω απειρα παραδειγματα ιδιοκτητων που κλαψανε τα φραγκα τους,και οι περισσοτεροι καταληξαν και με στρωμα στο τελος..
:wave2:
Το "ελαφρώς κακεντρεχής" στον teogtp πήγαινε.....
Ευχαριστω!:D
@taisteal
Yes I am....
Μην απολογείσαι αγόρι μου, κανείς δεν είναι τέλειος για παράδειγμα ο αδερφός μου ο γαμπρός μου κι ένας ακατονόμαστος εδώ μέσα είναι οπαδοί της ΑΕΚ, μιας "ομάδας" που δεν υπάρχει, μιας ομάδας φάντασμα θα έλεγε κανείς.
:tooth: :tooth: :eleison:
και αρχίζει σήμερα να γράφει ο Τέρενς για να διαβάσουμε αύριο
:priest:
Συνήθως παράπονα διαβάζουμε από ιδιοκτήτες με πρόβλημα στη μοτό. Ελάχιστοι είναι αυτοί που αναφέρουν ότι ΔΕΝ έχουν πρόβλημα....ε λοιπόν όταν διαβάζεις μόνο για προβλήματα τείνεις να πιστέψεις ότι όλοι έχουν ελλατωματικά BMW.....αν ήταν έτσι, η BMW θα το γύρναγε στα μιξεράκια φραπέ....
taisteal
28/04/2014, 22:17
Το αναποδο συμβαινει,αυτοι που συνηθως εχουν θεματα,το κανουν αβαβα μην χαλασει το ιματζ τους,ενω αυτοι που δεν εχουν θεματα τα λιωνουν χωρις
να το πανηγυριζουν.
KAWAMANRIDER
29/04/2014, 00:15
Είσαι ελαφρά...κακεντρεχής.
Πέρυσι έκανα 3000χλμ με φουλ φορτίο σε 6 μέρες στα Βαλκάνια....πήγα-ήρθα άνετα, δεν με προδωσε ποτέ, δεν έξυσα κύλινδρα(gs) αλλά πήγαινα ελαφρώς γρήγορα, ήμουν ήσυχος γιατί όλα δούλευαν όπως προβλεπόταν κατά την αγορά της.
Αν ήθελα εκκεντρική οδήγηση θα προτιμούσα άλλη μοτό και μάλλον πίστα....να νιώθω και άσχημα που δεν "λιώνω" μια ακριβή μοτό που δεν είνσι φτιαγμένη για ανώφελες χαζογιαπωνέζικες επιδόσεις ;;;
φιλε μου μας κανεις πλακα μαλλον ? , "ανωφελες χαζογιαπωνεζικες επιδοσεις" ?
δηλαδη την εξελιξη που ριξανε τα τζαπονια την λεμε εμεις οι μηχανοβιοι "ανωφελη" :confused: :ασχολιαστο εντελως μαν :rolleyes:
για να τοποθετηθω λοιπον & εγω επι του θεματος ,
προσωπικα ειχα την χαρα να οδηγησω & μια ανακατασκευασμενη μπεμπα χρονολογιας μεταξυ 40-50 :D, ειχε αλλη γοητεια ρε φιλε οταν καβαλουσες & οδηγουσες την ιστορια σε δυο ροδες , - καβαλησα στατικα & μια ανακατασκευασμενη ξαδερφη της ural , αλλα δυστυχως δεν καταφεραμε να την βαλουμε μπροστα & ετσι δεν την οδηγησα next time :sad:
η μπεμβε μια εταιρεια-ιστορια , που μεσα στην πορεια της εχει διακριθει για την αξιοπιστια της & θεωρω οπως την πατησανε ενας , ενας οι ιαπωνες με " τα νεα υπεροχα ελαφρια αλουμινενια ή δενξερω&γωτιμεταλλοεχωριξειστορημαδι πλαισια" ή οι υπολοιποι ευρωπαιοι με τα υπερσυμπιεσμενα μονοκυλινδρα & δυκιλινδρα κτλ , ετσι ηρθε & η ωρα της μπεμβε να μπλεχτει με πραγματα & να πειραματιστει σε μηχανακια παραγωγης & καποιες πατεντες δεν της εχουν παει καλα ή δεν ξερω & γω τι αλλο ,
αυτο δεν σημαινει τιποτα βεβαια , την φολα-μηχανακι λιγο πολυ ολες οι εταιρειες την εχουν ριξει στην αγορα , το θεμα ειναι το μετα , πρεπει να φερεται με ειλικρινια στους πελατες της που σκανε ενα σκασμο λεφτα & θελουν αυτο που εχουν χρυσοπληρωσει να ειναι ασφαλες πανω απ ' ολα & λειτουργικο ,
προσωπικα δεν μπορω να κανω περα απο την βασικη συντηρηση , αντε & καναν ελεγχο ενδιαμεσα στην μηχανη μου , δεν αντεχω τα "υστερικα" σερβις , θελω να της πεταω τα αντερα στην ασφαλτο οποτε γουσταρω , απροβληματιστα & ανεμελα :lol:, να μην φοβαμαι να της φερθω βαναυσα γιατι θελω η μηχανη να με "αντεχει" οπως καμμια αλλη ;) , αλλωστε & εγω κανω τα παντα γι ' αυτην , τρωω βροχες , κρυα , καυσωνες , κινδυνευω το τομαρι μου , για να ειναι ευτυχισμενη & αυτη να κυκλοφοραει παντου & παντα μονη της & χωρις οδικη :lol:
ετσι αισθανομαι με τα τζαπαν ;)
η μπεμβε νομιζω αν ξεφυγει απο το "ονομα" της & ασχοληθει με αυτο που πραγματικα θελει να δωσει στον αγοραστη-μηχανοβιο θα την βρει την ακρη , αλλωστε νομιζω σε αυτη την φαση ειναι & αλλες εταιρειες , εγκλωβιζονται στο ονομα & χανουν την ουσια , το μπεμβε που θα χτυπαγα παντως σιγουρα ειναι το 650 dakar μιας & μιλαμε για ονοφ & πολυ πιθανον το 800 , αν βεβαια μου παρουσιαζε το παραμικρο , ειχε φυγει αμεσα & θα το αντικαθιστουσα με ενα γιαπωνεζικο , απο αυτα με τις "ανωφελες επιδοσεις" :lol:
πως τα φερνει ο διαολος καθε φορα που τα συζητιεται τετοιο θεμα να παιρνει το ματι μου στο δρομο bmw φορτωμενη σε οδικη
F650 χθες....... :cool:
τα ακριβοτερα κομματια της βιομηχανιας ειναι η ερευνα και εξελιξη και ο ποιοτικος ελεγχος
επειδη μπροστα στα γιαπωνεζικα μεγαθηρια οι αλλοι ειναι βιοτεχνες απλα τα εξοδα αυτα για την bmw τα πληρωνει ο αγοραστης βαρβατα
κι αν σου κατσει;;;;;)
πως τα φερνει ο διαολος καθε φορα που τα συζητιεται τετοιο θεμα να παιρνει το ματι μου στο δρομο bmw φορτωμενη σε οδικη
F650 χθες....... :cool:
Μπα συμβαίνει καθημερινά απλά εσύ το προσέχεις τότε γιατί έχεις διαβάσει σχετικά.
Έχεικαταντησειαηδιαλεμε.
Pan (dvs)
29/04/2014, 07:21
Μην απολογείσαι αγόρι μου, κανείς δεν είναι τέλειος για παράδειγμα ο αδερφός μου ο γαμπρός μου κι ένας ακατονόμαστος εδώ μέσα είναι οπαδοί της ΑΕΚ, μιας "ομάδας" που δεν υπάρχει, μιας ομάδας φάντασμα θα έλεγε κανείς.
:tooth: :tooth: :eleison:
:priest:
Tα ειπαμε,ΔΕΝ ειναι ομαδα,ειναι ΙΔΕΑ.
bros400pgm
29/04/2014, 08:53
Ολοι λετε το κοντο και το μακρυ σας και ολοι στρουθοκαμηλιζετε μου φαινετε. Μια αιωνια κοντρα αναμεσα σε ευρωπαιους και γιαπωνεζους, ποιος εχει το καλυτερο μηχανακι και ποσα χλμ μπορει να βγαλει χωρις να χαλασει.
Οι απο εδω ξεχνατε τους αξονες των 1200 (τυχαιο το παραδειγμα), τους ταχυσυνδεσμους των aprilia με το caponord φλαμπε του megalopsychos, τις μπιελες των tuono σαν του Byron (sory φιλε) ενω οι απο κει ξεχνατε το cbr του 08 με τα 18500€ (επειδη καποιος εγραψε για ποιοτητα ελεγχου απο μεγαλοβιομηχανιες) ή τα πηνια της yamaha (η συμμετοχη απο το Λεωνιδιο στο ΠΠ εσπασε μοτερ/μπιελα απο πηνιο R1). Και μην πω για την suzuki γιατι θα γινω κακος.
Φυσικα οπως παντα εδω μεσα, η καμπουρα του αλλου ειναι μεγαλυτερη. Κλαμα και θρηνος θα συμπληρωνα εγω.
Ολα τα μηχανακια εχουν τα θετικα και αρνητικα τους. Αλλοι προτιμουν να αλλαζουν μοτερ παρα να αλλαζουν φρενα, αλλοι να αλλαζουν φρενα παρα μοτερ. Οκ, δεκτο. Παμε παρακατω και μην μας τα κανετε ουμπαλα με τις προσωπικες επιλογες του καθενος. Αμα ο αλλος θελει BMW τουλαχιστον να σεβαστειτε την γνωμη του και να μην κοροιδευετε.
ps. Η ΑΕΚ ειναι ΙΔΕΑ, στην Β εθνικη.:lol:
spyrakos35
29/04/2014, 09:00
...........τουλάχιστον σεβαστειτε την γνωμη του και να μην κοροιδευετε.
:bawl:
Δεν ξερω τι λεει ο καθενας....
...αλλα.....
η δικια μου ειναι η μακρυτερη.......
:D
bros400pgm
29/04/2014, 09:23
:bawl:
Σου φανηκε αστειο οτι πρεπει να σεβεσαι την γνωμη του αλλου? Αμα δεν σου αρεσει, βγαλε μια ανακοινωση οτι δεν τους παιρνεις και αυτους στην εκδρομη σου.
spyrakos35
29/04/2014, 09:30
Σου φανηκε αστειο οτι πρεπει να σεβεσαι την γνωμη του αλλου? Αμα δεν σου αρεσει, βγαλε μια ανακοινωση οτι δεν τους παιρνεις και αυτους στην εκδρομη σου.
:lol:
ΤΟ ΟΝΟΜΑ............ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ
Παρακαλώ πολύυυυυ
:priest::priest::priest:
Αμα ο αλλος θελει BMW τουλαχιστον να σεβαστειτε την γνωμη του και να μην κοροιδευετε.
:
Τοσο απλα, τοσο σωστα! Θεμελιωδης αρχη της πολυμορφικοτητας των λαων....Αλλα που να το βρεις αυτο .....
Και ας παμε και ενα βημα παραπανω, αντε και πραγματι, αποδεδειγμενα, βρισκεται μια μοτοσυκλετα χειροτερη απο καποια αλλη, τι σημαινει αυτο?μπορουμε να χλευαζουμε η να προσπαθουμε να μπουμε στο τροπο σκεψης του κατοχου που την απεκτησε γνωριζοντας οτι ειναι χειροτερη?νομιζω τιποτε απο τα δυο...
amyroukai
29/04/2014, 11:57
ΛΟΛ.
Ρε 'σεις, να μείνουμε στο θέμα, που είναι το 800άρι που σκέφτεται ν'αγοράσει το παιδί;
Είπε ο road spirit ότι από μοτέρ, λύθηκαν τα θεματάκια.
Είπε το moto magazine ότι το ABS παραμένει "ευαίσθητο", το ASC -αν το παραγγείλεις- "υπερβολικά προστατευτικό" και η σέλα η στοκ παραμένει άβολη (το επιβεβαίωσε και ο road spirit). Και κάπου εκεί τελειώνουν τα κακά του. Περιθώρια για προσωπική προσαρμογή στην κύρια χρήση που ο κάθε ένας επιθυμεί υπάρχουν σε όλες τις μοτοσικλέτες.
Αυτό που μένει σαν ουσία, είναι ότι το 800άρι είναι πολύ καλή αγορά, αν το πάρει κάποιος με την έξτρα comfort σέλα. Δεν θα κλαίει τα λεφτά του ο αγοραστής.
Το αν υπάρχουν πιο φτηνά, πιο ελαφριά, πιο αξιόπιστα, με πιο φτηνά σέρβις, με πιο μουράτο σηματάκι, με πιό διαφορετικό προσανατολισμο, πιο "τίμια" μεταχειρισμένα... Πάντα υπήρχαν, πάντα θα υπάρχουν. Δεν τα θέλει ο άνθρωπΑς, θέλει GS, ωφου...
Για το θέμα "χρήση κατά το πως προορίζεται" εμ... Προορίζεται να κυκλοφορεί. Όπως γουστάρει ο καθ' ένας. Τα περί "ειδικών συνθηκών και χρήσεων" είναι παπαρολογία της εκάστοτε διεύθυνσης μάρκετινγκ που προσπαθεί να δικαιολογήσει αδικαιολόγητα. Και να με συγχωρεί ο billyP, αλλά το "έκανα 3000 χιλιόμετρα σε μιά εβδομάδα και δεν χάλασε τίποτα" είναι ανεκδοτικό, γιατί το να μην χαλάσει τίποτα σε μιά επαρκώς συντηρημένη μοτοσικλέτα είναι αυτονόητο. Όπως θεωρώ αστείο το ότι έσπασαν και λίγοι άξονες GS σε ένα σύνολο χιλιάδων μοτοσικλετών, είναι σαφώς μέσα στα όρια του σφάλματος υλικού. Αυτό με τις αναρτήσεις που διαλύονται κατά κανόνα, αυτό μάλιστα, είναι ξεφτιλίκι γιατί δείχνει κακή σχεδίαση και στρουθοκαμηλική αντιμετώπιση από πλευράς εταιρίας. Αλλά και πάλι, δεν έχει σχέση με το 800 (εκτός αν το πάρει με την "ηλεκτρική").
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
29/04/2014, 14:09
GS 1200 μακράν το πιο αξιόπιστο μηχανάκι στον κόσμο και δεν είναι τυχαίο. Τ' αξίζει τα ευρώ του μέχρι και το τελευταίο. Χιλιάδες μην πω εκατομμύρια στους δρόμους όλου του κόσμου και 0 (μηδέν) προβλήματα. Δεν έχω ακούσει κανένα ούτε εδώ αλλά ούτε και σε ξένα φόρα που διαβάζω.
:wave2::wave2:
εκτος του γενικου διευθηντη της bmw αγγλιας οπυ πριν 3-4 χρονια αν θυμαμε καλα ειπε ότι το 70 % των μοτοσικλετων bmw gs 1200 ειχαν σωβαρα προβλιματα τα υπολιπα προφανος ειχαν λιγοτερο σοβαρα. και την άλλη μερα ηταν ταμιο ανεργιας ο φουκαράς.,,,,,,,
Pan (dvs)
29/04/2014, 14:12
Δεν ξερω τι λεει ο καθενας....
...αλλα.....
η δικια μου ειναι η μακρυτερη.......
:D
Δεν μιλαμε για μυτες.
Δεν μιλαμε για μυτες.
Ξερεις τι λενε για την μεγαλη μυτη......
οοοουυυυυυυυυ
Αλλα ελεγα για μοτο.....
Pan (dvs)
29/04/2014, 14:21
Ξερεις τι λενε για την μεγαλη μυτη......
οοοουυυυυυυυυ
Αλλα ελεγα για μοτο.....
:a9:
Μου λέτε ότι συνήθως χαλούν, εμένα δε χάλασαν ποτέ....στα 3000 χλμ στα Βαλκάνια περίμεναν κάποιοι να χαλάσει...ε δεν χάλασε παρά το καθημερινό ζόρι.....
Για εμένα, εάν πληρώσω διαστημόπλοιο θέλω να έχω και αεροδιάδρομο να το χαίρομαι...δεν με ενδιαφέρει να χρυςοπληρώνω κάτι και να μη μπορώ να το απολαύσω στους δρόμους της χώρας.....
Σήμερα κάποιος ανασφάλιστος άνοιξε τη πόρτα του σταματημένου ΙΧ του....πήρε ο διάολος και τη πόρτα και αργότερα και αυτόν....από 750-1150 η ζημιά αλλά η μοτό ΔΕΝ με έριξε και μάλιστα μου έσωσε το δεξί πόδι....το δεξί χέρι το έσωσε η χούφτα και το revit.... Η μοτό κυκλοφορεί κανονικά χωρίς κανένα θέμα (με check στο εξουσιοδοτημένο)....όλα ήταν τοποθετημένα εκεί που έπρεπε για να μπορώ τώρα να γράφω.....thnx στο σχεδιατικό τμήμα της BMW....
Θα έγραφα και για την ΑΕΚ αλλά αρχίζω να φοβάμαι το κακό το μάτι χιχιχιχι(δε βρίσκω φατσούλες στο τηλ)
750 ευρω ζημια και κυκλοφορει κανονικα;
τι εσπασε; το τζαμακι απ το φλας;:confused:
el_hymador
29/04/2014, 20:15
ΛΟΛ.
Ρε 'σεις, να μείνουμε στο θέμα, που είναι το 800άρι που σκέφτεται ν'αγοράσει το παιδί;
Είπε ο road spirit ότι από μοτέρ, λύθηκαν τα θεματάκια.
Είπε το moto magazine ότι το ABS παραμένει "ευαίσθητο", το ASC -αν το παραγγείλεις- "υπερβολικά προστατευτικό" και η σέλα η στοκ παραμένει άβολη (το επιβεβαίωσε και ο road spirit). Και κάπου εκεί τελειώνουν τα κακά του. Περιθώρια για προσωπική προσαρμογή στην κύρια χρήση που ο κάθε ένας επιθυμεί υπάρχουν σε όλες τις μοτοσικλέτες.
Αυτό που μένει σαν ουσία, είναι ότι το 800άρι είναι πολύ καλή αγορά, αν το πάρει κάποιος με την έξτρα comfort σέλα. Δεν θα κλαίει τα λεφτά του ο αγοραστής.
Το αν υπάρχουν πιο φτηνά, πιο ελαφριά, πιο αξιόπιστα, με πιο φτηνά σέρβις, με πιο μουράτο σηματάκι, με πιό διαφορετικό προσανατολισμο, πιο "τίμια" μεταχειρισμένα... Πάντα υπήρχαν, πάντα θα υπάρχουν. Δεν τα θέλει ο άνθρωπΑς, θέλει GS, ωφου...
Για το θέμα "χρήση κατά το πως προορίζεται" εμ... Προορίζεται να κυκλοφορεί. Όπως γουστάρει ο καθ' ένας. Τα περί "ειδικών συνθηκών και χρήσεων" είναι παπαρολογία της εκάστοτε διεύθυνσης μάρκετινγκ που προσπαθεί να δικαιολογήσει αδικαιολόγητα. Και να με συγχωρεί ο billyP, αλλά το "έκανα 3000 χιλιόμετρα σε μιά εβδομάδα και δεν χάλασε τίποτα" είναι ανεκδοτικό, γιατί το να μην χαλάσει τίποτα σε μιά επαρκώς συντηρημένη μοτοσικλέτα είναι αυτονόητο. Όπως θεωρώ αστείο το ότι έσπασαν και λίγοι άξονες GS σε ένα σύνολο χιλιάδων μοτοσικλετών, είναι σαφώς μέσα στα όρια του σφάλματος υλικού. Αυτό με τις αναρτήσεις που διαλύονται κατά κανόνα, αυτό μάλιστα, είναι ξεφτιλίκι γιατί δείχνει κακή σχεδίαση και στρουθοκαμηλική αντιμετώπιση από πλευράς εταιρίας. Αλλά και πάλι, δεν έχει σχέση με το 800 (εκτός αν το πάρει με την "ηλεκτρική").
Το 800 έχει άλλο ένα "κάκο", παντελώς αδιάφορο κινητήρα... για να μην παρεξηγηθών δεν εννοώ αδύναμο ή τίποτα τέτοιο απλά η απόδοση του είναι εντελώς ηλεκτρική και flat, δεν σε μπριζώνει καθόλου...
Το ΙΧ ήταν ένα ford fiesta
750 euro κοστολογώ τη .....ψυχική οδύνη :D
Πέραν της πλάκας, 7 διαφορετικά ανταλλακτικά, μέχρι 1.149 ευρώ η ζημιά
Το 800 έχει άλλο ένα "κάκο", παντελώς αδιάφορο κινητήρα... για να μην παρεξηγηθών δεν εννοώ αδύναμο ή τίποτα τέτοιο απλά η απόδοση του είναι εντελώς ηλεκτρική και flat, δεν σε μπριζώνει καθόλου...
Είχα (και) το 800......... Όπως τα λες, τελείως αδιάφορο ως BMW, κατά τα άλλα δυνατό, ελαφρύ, παιχνιδιάρικο αλλά όχι BMW
taisteal
29/04/2014, 20:19
Μου λέτε ότι συνήθως χαλούν, εμένα δε χάλασαν ποτέ....στα 3000 χλμ στα Βαλκάνια περίμεναν κάποιοι να χαλάσει...ε δεν χάλασε παρά το καθημερινό ζόρι.....
Για εμένα, εάν πληρώσω διαστημόπλοιο θέλω να έχω και αεροδιάδρομο να το χαίρομαι...δεν με ενδιαφέρει να χρυςοπληρώνω κάτι και να μη μπορώ να το απολαύσω στους δρόμους της χώρας.....
Σήμερα κάποιος ανασφάλιστος άνοιξε τη πόρτα του σταματημένου ΙΧ του....πήρε ο διάολος και τη πόρτα και αργότερα και αυτόν....από 750-1150 η ζημιά αλλά η μοτό ΔΕΝ με έριξε και μάλιστα μου έσωσε το δεξί πόδι....το δεξί χέρι το έσωσε η χούφτα και το revit.... Η μοτό κυκλοφορεί κανονικά χωρίς κανένα θέμα (με check στο εξουσιοδοτημένο)....όλα ήταν τοποθετημένα εκεί που έπρεπε για να μπορώ τώρα να γράφω.....thnx στο σχεδιατικό τμήμα της BMW....
Θα έγραφα και για την ΑΕΚ αλλά αρχίζω να φοβάμαι το κακό το μάτι χιχιχιχι(δε βρίσκω φατσούλες στο τηλ)
Φιλε εχεις στειλει βιογραφικο στην BMW MOTORRAD HELLAS??
Στειλε,εχει ψωμι εκει....
:rolleyes:
Φιλε εχεις στειλει βιογραφικο στην BMW MOTORRAD HELLAS??
Στειλε,εχει ψωμι εκει....
:rolleyes:
Σήμερα, λόγω του τράκου, δεν μπορώ ακόμα να αντιληφθώ πότε κάποιος μου κάνει αστεία και πότε με χλευάζει αδικαιολόγητα.....ας πούμε ότι σήμερα το σχόλιό σου το παίρνω ως αστείο.....πάντως δεν σου εύχομαι αντίστοιχη εμπειρία, πραγματικά
Ησουν τυχερος που οι σχεδιαστες της Ford εχουν μεριμνησει και εχουν φτιαξει ειδικα σχεδιασμενη πορτα για να διαλυεται..........
Ησουν τυχερος που οι σχεδιαστες της Ford εχουν μεριμνησει και εχουν φτιαξει ειδικα σχεδιασμενη πορτα για να διαλυεται..........
.......από BMW (το ξέχασες να το συμπληρώσεις :D)
Αν ήταν Yaris ή Swift η πόρτα θα συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά ακόμα και με το telelever από GS περασμένο μέσα από το τζάμι. :lol:
Φίλε billyp εύχομαι να μη σου τύχει ξανά. Πάντως ο boxer έχει σώσει πολλά πόδια...
Αν ήταν Yaris ή Swift η πόρτα θα συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά ακόμα και με το telelever από GS περασμένο μέσα από το τζάμι. :lol:
Φίλε billyp εύχομαι να μη σου τύχει ξανά. Πάντως ο boxer έχει σώσει πολλά πόδια...
Φίλε μου, αυτή είναι η 2η φορά........η προηγούμενη ήταν από την αριστερή μεριά με ένα 1150GS και τη πόρτα ενός μπλε Nissan πριν 6-7 χρόνια........με έκλεισε εν κινήσει, το αριστερό κάγκελο βαθιά στη πόρτα του, το ABS ενεργοποιήθηκε, εγώ όρθιος, ζωντανός και με μικρογρατζουνιές στο κάγκελο.....τίποτε άλλο.....φαίνεται η ford και η Nissan έχουν τον ίδιο προμηθευτή στα μέταλλα :lol:
εκτος του γενικου διευθηντη της bmw αγγλιας οπυ πριν 3-4 χρονια αν θυμαμε καλα ειπε ότι το 70 % των μοτοσικλετων bmw gs 1200 ειχαν σωβαρα προβλιματα τα υπολιπα προφανος ειχαν λιγοτερο σοβαρα. και την άλλη μερα ηταν ταμιο ανεργιας ο φουκαράς.,,,,,,,
Ρε γιαγιά ειρωνικά το λέω αχαχαχα και το καβαλάω ο μλκς και το κατηγορώ
:wave2:
devil's animal
29/04/2014, 22:07
γαμω τα thread...:a014:
paramedic
30/04/2014, 09:02
"Στο ίδιο έργο θεατές" thread το ονόμασα εγώ.
Τόσα χρόνια το ίδιο θέαμα. Το έχω ξαναπεί "Ο παράγοντας Κ@ΥΛΑ δεν έχει τιμή! Αν σου αρέσει κατι θα το πάρεις έστω και αν σου λένε οτι κάθε εβδομάδα θα είσαι συνεργείο". Αφήστε τον καθένα ύσηχο με τις επιλογές του(δεν έχει τα ίδια θέλω, τα ίδια πιστέυω, την ίδια τσέπη στην τελική με εσας). Δεν κρίνω κανέναν για τις επιλογές του πια. Παλιά που ήμανε πιο μικρός είχα μπει σε ένα τέτοιο τριπάκι αλλά τώρα το βλέπω αλλιώς.
Οπότε "KEEP CALM AND LET ANYONES KAULA ALONE"!!!
"Στο ίδιο έργο θεατές" thread το ονόμασα εγώ.
Τόσα χρόνια το ίδιο θέαμα. Το έχω ξαναπεί "Ο παράγοντας Κ@ΥΛΑ δεν έχει τιμή! Αν σου αρέσει κατι θα το πάρεις έστω και αν σου λένε οτι κάθε εβδομάδα θα είσαι συνεργείο". Αφήστε τον καθένα ύσηχο με τις επιλογές του(δεν έχει τα ίδια θέλω, τα ίδια πιστέυω, την ίδια τσέπη στην τελική με εσας). Δεν κρίνω κανέναν για τις επιλογές του πια. Παλιά που ήμανε πιο μικρός είχα μπει σε ένα τέτοιο τριπάκι αλλά τώρα το βλέπω αλλιώς.
Οπότε "KEEP CALM AND LET ANYONES KAULA ALONE"!!!
ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑ@ΛΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ..........ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
Νά είναι τόσο μεγάλο,όπως γιά παράδειγμα διάβασα γιά μιά έκδρομή.............
καί μέ έπιασε πραγματική θλίψη βλέποντας πώς μερικά παλικάρια δυσκολεύονται
άκόμα καί γιά μιά ταβέρνα τέτοιες μέρες...??
Δέν θά ήθελα νά προσβάλλω κανέναν,χαίρομαι καί θαυμάζω αύτούς πού άπολαμβάνουν
τή ζωή μέ ότι έχουν γιατί έτσι έζησα καί έγώ πολλά χρόνια......ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ
άναλογίστηκαν μερικοί ότι αύτό ήταν άποτέλεσμα όχι μόνο τών δυσκολιών λόγω
τών ήμερών άλλά καί τής ΚΑ@ΛΑΣ ΤΟΥΣ όπως άνέφερες...??
amyroukai
30/04/2014, 18:48
Τέρενς εδώ είσαι λίγο φάουλ.
Γνώρισα και εγώ παλικάρι που χρεώθηκε για μαστόδοντο και μετά έλεγε "έχω 170 χιλιόμετρα ως το σέρβις και δεν το πάω πουθενά να μην τα γράψει, αλλά πρέπει να τα κάνω πριν από τότε που λήγει το έτος από το προηγούμενο γιατί μετά θα κάνω πρόσθετες εργασίες" και λοιπά αστεία. Από ευγένεια δεν ρώτησα τι σκεφτόταν ένας δημόσιος υπάλληλος όταν αγόραζε τόσο ακριβή μοτοσικλέτα, αλλά τέλος πάντων, έλαμπε το μάτι του. Γούσταρε. Τι να τους πεις μετά; Μπράβο σου που την πήρες, έστω και αν την κοιτάς. Η μηχανή είναι ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν. Και μπορεί να διαφωνώ με τις ιδέες του οποιουδήποτε αλλά δικαίωμά του να τις έχει.
Το ότι γενικότερα η μεγαλομανία του κάθε κακομοίρογλου που ήθελε να ζει όπως οι Κάρινγκτον της δυναστείας αλλά χωρίς τα πετρέλαια, με δανεικά, μας χάλασε τη ζωή σαν κοινωνία, έχεις δίκιο να το λες...
πριν λιγο μιλαγα με παλικαρι γνωστης ασφαλιστικης-οδικης βοηθειας
πιασαμε κουβεντα για ενα freewind της δουλειας για το οποιο μου ελεγε οτι ειναι σκυλι εχει κανα εκατομμυριο χλμ και δεν γνωριζει τι θα πει σερβις
και μου ελεγε για τον αδελφο του που πηρε bmw και στο πρωτο σερβις επεσε ανασκελα ενω στο πρωτο εξαμηνο την εχει φορτωσει ηδη μια φορα:cry:
KostasV2
30/04/2014, 19:20
πριν λιγο μιλαγα με παλικαρι γνωστης ασφαλιστικης-οδικης βοηθειας
πιασαμε κουβεντα για ενα freewind της δουλειας για το οποιο μου ελεγε οτι ειναι σκυλι εχει κανα εκατομμυριο χλμ και δεν γνωριζει τι θα πει σερβις
και μου ελεγε για τον αδελφο του που πηρε bmw και στο πρωτο σερβις επεσε ανασκελα ενω στο πρωτο εξαμηνο την εχει φορτωσει ηδη μια φορα:cry:
Είσαι κακεντρεχής! :p
κατ αρχην τα μπεμβε ειδικα τα μποξερ το σερβις τους ειανι ισως το πιο απλο απο ολες τις μηχανες που κυκλοφορουν εξω αυτη τη στιγμη...οποτε ψαχτειτε λιγο με τους μαστορες και τις επισημες αντιπροσωπιες πριν κανετε κατι...
νταξ κατα τ'αλλα μετρια μηχανακια περιεργα συστηματα κλπ που ειναι στη θεση του καθε αναβατη αν θα του αρεσει η οχι...τα παραλεβερ κλπ το μονο σιγουρο ειναι οτι δε κανουν για σπορ οδηγηση...ευτυχως βεβαια με λιγη ορεξη γινοντε μετατροπες σε συμβατικα υπαρχουν πλαισια για την αντιστοιχη μοντα...
παντως γενικα φαινεται η μπεμβε σιγα σιγα να διωχνει ολα αυτα τα εναλλακτικα της και να πηγαινει σε πιο συμβατικα πραγματα...
το θεμα δεν ειναι ποσο απλο ειναι αλλα ποσο το χρεωνουν
και στην αντιπροσωπεια δεν παει κανεις λογω πολυπλοκοτητας αλλα λογω εγγυησης
καλα αυτο με τις εγγυησεις εχει καταρηφθει εδω και καιρο...ραδιο αρβυλα για να χρεωνουν τα δικα τους...
Pan (dvs)
30/04/2014, 20:09
Πειτε οτι θελεται.Το φιλαρακι εκλεισε την 800αρα.
Και εγω με την πρωτη ευκαιρια θα παρω μια επειδη τη γουσταρω.
Απ' oτι ειδα ομως,τα γουστα πληρωνονται.Eπειδη ,ομως,εμεις οι Ηπειρωτες ναι μεν εχουμε γουστα ,αλλα ειμαστε και λιγο σφιχτοι (δεν μας αρεσει να τα χρυσοπληρωνουμε),θα πηγαινω στον Vaska να μου κανει τζαμπα το service.
Εχει γινει εξπερ με τη δικια του,να μην παει τοση εμπειρια χαμενη.
KAWAMANRIDER
30/04/2014, 20:12
κατ αρχην τα μπεμβε ειδικα τα μποξερ το σερβις τους ειανι ισως το πιο απλο απο ολες τις μηχανες που κυκλοφορουν εξω αυτη τη στιγμη...οποτε ψαχτειτε λιγο με τους μαστορες και τις επισημες αντιπροσωπιες πριν κανετε κατι...
νταξ κατα τ'αλλα μετρια μηχανακια περιεργα συστηματα κλπ που ειναι στη θεση του καθε αναβατη αν θα του αρεσει η οχι...τα παραλεβερ κλπ το μονο σιγουρο ειναι οτι δε κανουν για σπορ οδηγηση...ευτυχως βεβαια με λιγη ορεξη γινοντε μετατροπες σε συμβατικα υπαρχουν πλαισια για την αντιστοιχη μοντα...
παντως γενικα φαινεται η μπεμβε σιγα σιγα να διωχνει ολα αυτα τα εναλλακτικα της και να πηγαινει σε πιο συμβατικα πραγματα...
+ ;)
προσωπικα δεν θεωρω οτι η bmw με τοση ιστορια & γνωση δεν μπορει να φτιαξει αξιοπιστα μηχανακια & σε καλυτερες τιμες , εχουν ριξει ηλεκρονικα & πειραμιζονται με διαφορα που δεν τους βγαινει σε ολα τους τα μηχανακια , οπως εχει συμβει με ολους αλλωστε κατα καιρους , το συμβατικο δεν απαραιτητα παντα κακο , αν παραμενει αξιοπιστο & κανει την δουλεια για την οποια ειναι φτιαγμενο , σε βαθος χρονου & σε συμμετοχες σε αγωνες κτλ αποκτουν οι εταιρειες & περισσοτερη εμπειρια , ειτε μιλαμε για μοτερ ειτε για περιφερειακα μια εφαρμογη παρολο που ξεκινησε σαν συμβατικη μπορει να εξελιχτει & να ειναι καλυτερη σε βαθος χρονου
η αξιοπιστια χρειαζεται παρα πολλα λεφτα για να την πετυχεις ως κατασκευαστης, πολλα περισσοτερα απο τα διαφορα μπιμπλικια που εντυπωσιαζουν τον αγοραστη
τα ηλεκτρονικα ειναι εντυπωσιακα και ταυτοχρονα παμφθηνα και καλυπτουν αδυναμιες των μηχανικων μερων που ειναι κοστοβορο και χρονοβορο να διορθωθουν με εξελιξη
πχ αντι να δουλεψεις για ομαλη αποκριση στο γκαζι κοτσαρεις ενα αντισπιν -το οποιο χρησιμοποιει τα υπαρχοντα μερη του abs- και καθαριζεις (και το χρεωνεις χρυσο και πουλας και μουρη)
Pan (dvs)
30/04/2014, 21:09
η αξιοπιστια χρειαζεται παρα πολλα λεφτα για να την πετυχεις ως κατασκευαστης, πολλα περισσοτερα απο τα διαφορα μπιμπλικια που εντυπωσιαζουν τον αγοραστη
τα ηλεκτρονικα ειναι εντυπωσιακα και ταυτοχρονα παμφθηνα και καλυπτουν αδυναμιες των μηχανικων μερων που ειναι κοστοβορο και χρονοβορο να διορθωθουν με εξελιξη
πχ αντι να δουλεψεις για ομαλη αποκριση στο γκαζι κοτσαρεις ενα αντισπιν -το οποιο χρησιμοποιει τα υπαρχοντα μερη του abs- και καθαριζεις (και το χρεωνεις χρυσο και πουλας και μουρη)
Καλα τωρα,πιστευεις οτι η bmw,με την τεραστια εμπειρια της,τους ατελειωτους πορους,μετα την εμπλοκη της σε καθε μορφης αγωνα δεν μπορει να κανει ενα δυτροχο της προκοπης?Δεν μπορει να "αγορασει" τους καλυτερους του χωρου και να το πετυχει?
Ολα μπορει να τα κανει,απλα κρινει οτι ετσι οπως χειριζεται το θεμα καταφερνει να πετυχει τους στοχους της.
Κατασκευαζει μια κουκλαρα,αναξιοπιστη πολλα υποσχομενη γκομεναρα,την οποια ολοι θελουνε να ριξουνε στο κρεβατι.Θα το καταφερει αυτος που εχει τα φραγκα ακομη και αν γνωριζει οτι το πρωι που θα ξυπνησει αυτη δεν θα ειναι απαραιτητα διπλα του.
Δεν την ενδιαφερει ο πελατης μοτοσυκλετιστης αλλα ο πελατης αντρας.Χωρις φυσικα αυτο να ειναι ο κανονας.
tsompanis
30/04/2014, 22:08
Μου αρέσει που κάθεστε και το φιλοσοφείτε το πράμα...
όχι είναι καλό το τελελέβερ όχι δεν είναι,τα είπε και ο σπυράκος περί club σκασμένων αναρτήσεων κ.λ.π
αλλά..
πλάκα μου κάνετε?αναρωτιέστε γιατί ο κόσμος αγοράζει bmw??
Αν βγάλετε απο την μέση ένα ποσοστό χ (δεν θα τα χαλάσουμε στους αριθμούς) που την αγόρασαν για το μάτι και την καφετέρια,δείτε όλους τους υπόλοιπους ταξιδιάρηδες και μη...οι 8 στους 10 είναι πάνω απο 30,άρα ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ.
Έτσι αντί να ακούσεις ένα...¨" Ανέβα στο tuono μωρή και νιώσε το γκάζι,κοίτα κωλάρα!''
Ακούς ....''Αχ μιχάλη μου,,αυτήν να πάρεις που κάθομαι και εγώ άνετα πίσω,ακουμπάω στην βαλίτσα και χώνω το νεσεσέρ κάτω απο το μπουτάκι μου και είναι και μπεμβέ!τέλος αυτήν θα πάρεις"
Για όλους τους υπόλοιπους που νομίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι στην αγορά μηχανής,πείτε μου πιο μηχανάκι σε βολεύει όταν είσαι σαραντάρης ή πενηντάρης και θέλεις να γράψεις χιλιόμετρο.
Αν έχεις λεφτά παίρνεις μπεμβέ.αν δεν έχεις,βολεύεσαι και με βαραδέρνω.
Αν μάλιστα έχεις καλό πορτοφόλι,το αγοράζεις καινούργιο,το κρατάς όσο κρατάει η εγγύηση (μέχρι 5 χρόνια πάει σιωπηλά νομίζω)και μετά το δίνεις πίσω να το πάρει κανένας καμμένος και παίρνεις το επόμενο και όλα κομπλέ.
έχω πολλούς φίλους που το κάνουνε αυτό.μάλιστα ένας (ο jefe) απαίτησε ανταλακτικό στην αργεντινή σε ταξίδι και τα κανόνισε η εκεί αντιπροσωπεία δωρεάν!Κάντε τα και αυτά με την χόντα...ή με την triumph που είμαι κολημένος αν και αυτοί είχαν καλό δίκτυο πριν γίνουν εντελώς εμπορικοί.
Για τέλος το εξής.με ένα 65χρονο φίλο απο το gsforum που έχει ένα adv , είχαμε διανύσει σε μια μέρα 780 χλμ επαρχιακού βαλκανικού δικτύου απο τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.
Όταν κατέβηκα απο το μηχανάκι παρόλο που είναι τουρινγκ δεν όριζα τίποτα πάνω μου.πόναγαν όλα!
Και ο άλλος ήθελε να φέρει μια βραδινή γύρα στο Ζάγκρεμπ!!
spyrakos35
01/05/2014, 05:28
............όσο κρατάει η εγγύηση (μέχρι 5 χρόνια πάει σιωπηλά νομίζω).......
άλλη μεγάλη κουβέντα αυτή.....
amyroukai
01/05/2014, 06:42
Χαχα..
Οποτε ο 40αρης αγοράζει Μπεμπέ γιατί έτσι επιβάλλει η εκάστοτε γκομενα η γιατί πλέον ξέρει τι χρειάζεται για να χαρεί και τα χιλιόμετρα και να μην θέλει αποκατάσταση από φυσιοθεραπευτή μετα; δεν μας τα λες καλά, τσομπανε.
ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ................
Κατάσταση.....
Καλα τωρα,πιστευεις οτι η bmw,με την τεραστια εμπειρια της,τους ατελειωτους πορους,μετα την εμπλοκη της σε καθε μορφης αγωνα δεν μπορει να κανει ενα δυτροχο της προκοπης?Δεν μπορει να "αγορασει" τους καλυτερους του χωρου και να το πετυχει?
Ολα μπορει να τα κανει,απλα κρινει οτι ετσι οπως χειριζεται το θεμα καταφερνει να πετυχει τους στοχους της.
Κατασκευαζει μια κουκλαρα,αναξιοπιστη πολλα υποσχομενη γκομεναρα,την οποια ολοι θελουνε να ριξουνε στο κρεβατι.Θα το καταφερει αυτος που εχει τα φραγκα ακομη και αν γνωριζει οτι το πρωι που θα ξυπνησει αυτη δεν θα ειναι απαραιτητα διπλα του.
Δεν την ενδιαφερει ο πελατης μοτοσυκλετιστης αλλα ο πελατης αντρας.Χωρις φυσικα αυτο να ειναι ο κανονας.
:bawl::bawl::p:p:rotflmao::rotflmao::rotflmao::a25:
soter3gm
01/05/2014, 07:44
:a014: :a014: :a014:
Εγώ ξέρω ότι "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια". Πόσοι από τους πικρόχολους σχολιαστές έχουν περάσει κάποιο χρόνο πάνω σε μοτοσυκλέτα BMW 650+ Κυβικών ???
Μετά από 800 συνεχόμενα χλμ πάνω σε ένα 1200άρι και ένα 1150άρι GS, ξεφορτώσαμε και ψάχναμε να πιούμε μπύρες στη Σόφια, κι αν δεν έπρεπε να συνεχίσουμε την επόμενη με πολλά χλμ, θα καθόμασταν εκεί μέχρι το ξημέρωμα (1,5 ευρω η μπύρα!).... Ε δε μπορεί, κάτι καλό έχει στήσει ο Γερμαναράς για να μπορώ εγώ ο αγύμναστος να έχω τέτοιες...επιδόσεις...
Μη τα ισοπεδώνουμε όλα !
Pan (dvs)
01/05/2014, 08:16
Εγώ ξέρω ότι "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια". Πόσοι από τους πικρόχολους σχολιαστές έχουν περάσει κάποιο χρόνο πάνω σε μοτοσυκλέτα BMW 650+ Κυβικών ???
Μετά από 800 συνεχόμενα χλμ πάνω σε ένα 1200άρι και ένα 1150άρι GS, ξεφορτώσαμε και ψάχναμε να πιούμε μπύρες στη Σόφια, κι αν δεν έπρεπε να συνεχίσουμε την επόμενη με πολλά χλμ, θα καθόμασταν εκεί μέχρι το ξημέρωμα (1,5 ευρω η μπύρα!).... Ε δε μπορεί, κάτι καλό έχει στήσει ο Γερμαναράς για να μπορώ εγώ ο αγύμναστος να έχω τέτοιες...επιδόσεις...
Μη τα ισοπεδώνουμε όλα !
Αυτη μετραει για bmw?:D
315301
Φυσικά και μετράει (μάλλον εννοούσα 640+ cc)
το ότι το μοτέρ είναι Rotax δεν ακυρώνει το γεγονός ότι επελέχθει από τη BMW...
Με αυτό έκανα το πρώτο 3βάλιτσο ταξίδι μου εντός Ελλάδος μετά της συμβίας.....ωραίες εποχές
DrIoannis
01/05/2014, 08:46
Δεν κάθισα να διαβάσω 13 σελίδες, απλά θα πω την άποψή μου μετά από τη συμβίωση με το S1000RR. Πριν αγοράσω BMW ήμουν προβληματισμένος για κάθε τι με 2 ρόδες εκτός Japan. Μετά πήρα την μεγάλη απόφαση να αγοράσω και να δοκιμάσω. Μέχρι στιγμής μετά από 3+ χρόνια και 20000χλμ έχω να πω τα εξής:
1. Οι άνθρωποι εφάρμοσαν τεχνολογία που τώρα αρχίζει να εφαρμόζεται σε άλλα μοντέλα.
2. Η συναρμολόγηση , η ποιότητα και η τάξη είναι εξαιρετική. Δήλωση ορκισμένου Japanακια μηχανικού.
3. Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό εκτός από μία αστοχία υλικού στην γραναζιέρα στα 1000-1500χλμ.
Πραγματικά την έχω χαρεί και κρίμα που οι πίστες μας είναι κλειστές και δεν μπορώ να την χαρώ κι άλλο.
paramedic
01/05/2014, 09:51
Δεν υπαρχει μηχανή που να μην βγάζει προβλήματα. Είναι άλλωστε η πιο πολύπλοκη κατασκευή μηχανοκίνητου μετά απο το ελικόπτερο και μάλιστα με τα μεγαλύτερα μέρη της εκτεθειμένα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το πιο φοβερό δε με εμάς τους μοτοσυκλετιστές είναι οτι έχουμε άποψη για μία μοτοσυκλέτα χωρίς να την έχουμε οδηγήσει ποτέ και αρκετές φορές χωρίς να έχουμε καν ανέβει πάνω της, ίσως μάλιστα να μην την έχουμε δει και απο κοντά ποτέ!!!
tsompanis
01/05/2014, 10:03
Χαχα..
Οποτε ο 40αρης αγοράζει Μπεμπέ γιατί έτσι επιβάλλει η εκάστοτε γκομενα.
Ναι αγαπητε!! Σπανιζουν στις μερες μας αυτοι που εχουν οικογενεια και ανοιγουν θρεντ οπως π.χ εχω 10 χιλιαρικα και θελω να αγορασω μια σφηνα και να τις πιω το αιμα...οπως ο συμφορουμιτης!
tsompanis
01/05/2014, 10:07
ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ................
Κατάσταση.....
Το προσπαθω πολυ να μην πεσω και εγω σε bmw παπουδιερα.και να φανταστεις οτι μπορω να κατσω ανετα στην σελα του τρακτερ για 15 ωρες.
tsompanis
01/05/2014, 10:09
Μη τα ισοπεδώνουμε όλα !
Το εχω ζησει αυτο μαν.να εβλεπες ενα παλικαρι με χχ πως τους κοιτουσε χαχαχα
tsompanis
01/05/2014, 10:12
άλλη μεγάλη κουβέντα αυτή.....
Ετσι η γιουβετσι αν θυμασαι ολοι βολευτηκαν ;)
soter3gm
01/05/2014, 11:15
Το προσπαθω πολυ να μην πεσω και εγω σε bmw παπουδιερα.και να φανταστεις οτι μπορω να κατσω ανετα στην σελα του τρακτερ για 15 ωρες.
Κώστα τη παπουδιέρα μην κατηγοράς αυτή σου δίνει για να φας χι χι χι :p:beer:
πλάκα πλάκα η άνεση της είναι φανταστική πολλοί τη θέλησαν όταν μετά 600 + χλμ θέλησαν να έχουν μια, μα και όσοι την καβάλησαν δεν ξανακατέβηκαν από πάνω της (βλέπε τον γραφών) και με παιχνίδια στη στεναδούρα !!!
ρε παιδια σταματηστε να θεωρειτε ως κριτηριο την ανεση σε μια μοτο...ειπαμε να μη σου κοβει και τα χερια αλλα το οτι κανεις 1000χλμ και μετα πινεις μπυρες ειναι αστειο αμα εινια πηγαινε με το κτελ να ριξεις και καναν υπνο η με κανα ciquecento να ακους ραδιοφωνο και να εισαι και πιο ανετος...η με αεροπλανο να κανεις 5000χλμ και να πας για μπυρες μετα :lol:
spyrakos35
01/05/2014, 16:55
Ετσι η γιουβετσι αν θυμασαι ολοι βολευτηκαν ;)
Στην εξυπνη πολιτικη της εταιρειας το πηγαινα εγω ;)