PDA

View Full Version : Bmw Θρυλος η Θρηνος?

Σελίδες : 1 2 [3]

irinia
02/05/2014, 15:22
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ....???

Πού πουλάνε νά άγοράσω καί έγώ έναν..??

bulmont
02/05/2014, 16:29

https://www.youtube.com/watch?v=bb7lHESYIOk

amyroukai
02/05/2014, 19:13
ρε παιδια σταματηστε να θεωρειτε ως κριτηριο την ανεση σε μια μοτο...ειπαμε να μη σου κοβει και τα χερια αλλα το οτι κανεις 1000χλμ και μετα πινεις μπυρες ειναι αστειο αμα εινια πηγαινε με το κτελ να ριξεις και καναν υπνο η με κανα ciquecento να ακους ραδιοφωνο και να εισαι και πιο ανετος...η με αεροπλανο να κανεις 5000χλμ και να πας για μπυρες μετα :lol:

Εμείς οι ανώμαλοι που θέλουμε ΚΑΙ να κάνουμε σιδερόκωλη ΚΑΙ να μην ψοφάμε στην κούραση ΚΑΙ να φχαριστιόμαστε δρόμο, άσε να ξέρουμε κάτι δικό μας... Το μηχανή ίσον ταλαιπωρία δεν το καταλαβαίνω, δεν το κατάλαβα ποτέ και αρνούμαι να το ασπαστώ. Και επείδή μερικές έμπειρες λούλες που κουράστηκαν μου έχουν χαλάσει εκδρομή κόβοντάς την στη μέση και σημαίνοντας άτακτη υποχώρηση προς το σπίτι, τους "ταλαιπωριακούς" του μπρος στη μούρη τι'ν' ο πόνος δεν τους συμπαθώ κιόλας.

Και επιτέλους ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ στο παλικάρι :)

irinia
03/05/2014, 06:35
ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ...???

Είπαμε σχόλιο,σχόλιο.......άλλά
Είλικρινά θεωρείτε τό GS σάν τήν πιό άνετη μοτό γιά ταξίδια..??
Έ τότε τί νά πώ ρέ παιδιά,τζάμπα μιλάμε είναι βαριά ή κατάσταση.
Έντάξει έχει άνετη θέση όδήγησης όπως καμμιά δεκαπενταριά άλλες
μοτό τής κατηγορίας ή καί παραπλήσιας κατηγορίας μοτών τουρισμού.
ΑΛΛΑ ύπάρχουν πολύ πιό ταξιδιάρες μοτό πού πίνεις καφέ καί καπνίζεις
στά 160-170.
Προσωπική έμπειρία.....ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ,άν καί προηγούμενης γεννιάς
δέν άνέβηκα άκόμα σέ τόσο άνετη μηχανή στό ταξίδι...!!!!
Έκανα μαζί της 23000χλμ. σέ ένα χρόνο χωρίς νά τό καταλάβω έχοντας
παράλληλα παπί γιά τήν πόλη,καί αύτοκίνητο γιά τό χειμώνα καί τά κρύα.
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΦΑΓΟΣ.......δέ θά μπορούσα νά τήν συγκρίνω ούτε μέ τίς
μεγάλες σπόρ τούριγκ πού έχουν άλλη θέση όδήγησης πιό σκυφτή καί βέβαια
κινούνται μέ ύψηλότερες μέσες ώριαίες ταχύτητες πράγμα πού άν τό σκεφτείς
σωστά ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ διότι πού νά πάς ?? παντού σέ όλη
τήν Εύρώπη παραμονεύουν τά ραντάρ...!!!!
Άδιανόητη ή φάση μέ τίς πινακίδες παντού.
Όταν δέ έπικοινωνώντας μέ κάποιον γνωστό τού γιού μου στήν Αυστραλία έμαθε
πώς κυκλοφοράμε έδώ μέ τός πινακίδες άπό κάτω κ.λ.π....τό παιδάκι
ΕΠΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ...!!!
Άκόμα όμως καί σέ αύτά τά 120 έως 140 πού κινείται όλος ό κόσμος ύπάρχουν
πολλές πιό άνετες μοτό,πολύ πιό ήσυχες καί έννοείται μέ πολύ λιγότερους
κραδασμούς άπό τά δυό καρπούζια άριστερά καί δεξιά πού έγιναν ΟΛΙΓΟΝ
ύδρόψυκτα όπως λέμε όλίγον τζατζίκι..!!
Έπίσης κάτι τελευταίο,άν καί πάντα λέμε ό μέσος όρος πού ύπάρχει......
διαφορετικές έντελώς είναι οί άντοχές τού καθενός πού έξαρτώνται άπό πολλά
πράμματα όπως,ήλικία,φυσική κατάσταση,σωματική διάπλαση,έμπερία,διάθεση ,κ.λ.π...

amyroukai
03/05/2014, 07:40
Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχει άλλη άνετη μοτοσικλέτα. Οι περισσότερες "ον-οφ" είναι ξεκούραστες στο ταξίδι λόγω όρθιας θέσης και επαρκούς ανεμοκάλυψης. Το οποίο ταξίδι δεν έχει περιοριστεί σε μέση ωριαία μόνο λόγω των ραντάρ αλλά και λόγω της μη ύπαρξης περίσσειας μετρητού για πεταμένες βενζίνες. Ειδικά για το GS boxer, αν εξαιρέσεις το ρελαντί του που είναι απλώς κωμικό το τράνταγμα (αντίστοιχα κωμικό με τα σκούτσι και τα χάρ-χαλα) σε κίνηση δεν μου φάνηκε να δονείται ενοχλητικά.

Διαφωνώ πολλαπλώς με την θεωρία ότι πρέπει να πάρεις την κινούμενη ταλαιπώρΓια "γιατί έτσι είναι οι μηχανές". Αν θέλεις χρήση μεγάλων ημερήσιων διαδρομών, θα δεις την άνεση σαν σοβαρό παράγοντα. Είναι και θέμα ασφάλειας, ο κατάκοπος με το οτιδήποτε στο τέλος της ημέρας είναι πιθανώς επικίνδυνος. Και ας έχει καλύτερα φρένα και ανάρτηση.

DrBig
03/05/2014, 13:45
Διαφωνώ πολλαπλώς με την θεωρία ότι πρέπει να πάρεις την κινούμενη ταλαιπώρΓια "γιατί έτσι είναι οι μηχανές". Αν θέλεις χρήση μεγάλων ημερήσιων διαδρομών, θα δεις την άνεση σαν σοβαρό παράγοντα. Είναι και θέμα ασφάλειας, ο κατάκοπος με το οτιδήποτε στο τέλος της ημέρας είναι πιθανώς επικίνδυνος. Και ας έχει καλύτερα φρένα και ανάρτηση.

Κανεις δεν διατυπωσε καμια τετοια θεωρια, απλα λεχθηκε οτι η απολυτη ανεση δεν ειναι και το πιο σημαντικο κριτηριο. Αν ητανε παντως, βαραντερο θα περνα κι εγω. Τα GS ειναι διχρονακια μπροστα στις ταξιδιωτικες ικανοτητες του χοντα.

vardis
03/05/2014, 14:08
Αγοράζεις μηχανή ανάλογα με τη χρήση που θέλεις. Tα μεγάλα ονοφ, όπως και οι τουριστικές μαούνες είναι για ταξίδια, πώς να το κάνουμε. Λογικά δεν θα πάρεις τζιές ή βαραντέρο για να πηγαίνεις καθημερινά στη δουλειά 10-20 χλμ μέσα στην καρακίνηση και το σαββατοκύριακο για κανένα κοντινό καφέ. Υπάρχουν άλλες μηχανές που το κάνουν αυτό πολύ καλύτερα και άνετα και δεν θέλουν ένα σκασμό λεφτά για συντήρηση. Εγώ βαραντέρο για ταξίδια και βόλτες και παπί στα κοντινά, όπως ο φίλος Terens. Τάχω χιλιοευχαριστηθεί και τα δυό.

MG-KTiNoS
03/05/2014, 14:37
ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ....???

Η μοτο γκούτσι έχει καλό άξονα καρκ το λένε...

dimzan
03/05/2014, 15:45
Αγοράζεις μηχανή ανάλογα με τη χρήση που θέλεις. Tα μεγάλα ονοφ, όπως και οι τουριστικές μαούνες είναι για ταξίδια, πώς να το κάνουμε. Λογικά δεν θα πάρεις τζιές ή βαραντέρο για πηγαίνεις καθημερινά στη δουλειά 10-20 χλμ μέσα στην καρακίνηση και το σαββατοκύριακο για κανένα κοντινό καφέ. Υπάρχουν άλλες μηχανές που το κάνουν αυτό πολύ καλύτερα και άνετα και δεν θέλουν ένα σκασμό λεφτά για συντήρηση. Εγώ βαραντέρο για ταξίδια και βόλτες και παπί στα κοντινά, όπως ο φίλος Terens. Τάχω χιλιοευχαριστηθεί και τα δυό.

κι ομως, οι περισσοτεροι τετοια χρηση κανουν...

RaGe_Raptor
03/05/2014, 16:18
τριβάλιτσο καιιιιιιιιιιιι....πάμε για το γύρο των καφετεριών....το΄χω δει το έργο πολλαπλώς ..αλλά δεν πλήρωσα εγώ εκείνος πλήρωσε οπότε γούστο του και καπέλο του..είναι στάση ζωής..ο άλλος θέλει να επιδεικνύει το status του...ή έτσι νομίζει τελοσπάντων....

σοβαρά τώρα : BMW RULEZZZZZZZZZZZZZ...........και στα αυτοκίνητα,όπως έγραψε και κάποιος φίλος στην αρχή του θέματος..όλα τα άλλα αμπελοφιλοσοφίες.

MikeG
03/05/2014, 16:20
Δώσεεεεεεεεε

Arxagelos
03/05/2014, 16:29
Στο συγκεκριμένο πάντως είναι θρήνος!:bawl:
https://www.youtube.com/watch?v=p9JrTUbtDNU

billyP
03/05/2014, 18:34
Όντας σε 2 τροχούς και τελείως εκτεθειμένος, ζητάς (και) τη ψυχολογική υποστήριξη ότι καβαλάς μοτοσυκλέττα παντός καιρού με high end προδιαγραφές ασφαλείας και μελετημένο στήσιμο για διάφορες περιστάσεις που μπορεί να συναντήσεις. Γενικά οι επικριτές δεν έχουν ιδία άποψη για τις δυνατότητες της Βαυβαρικής εταιρείας και αρέσκονται να κάνουν κρεμαστάρια όσα δεν φτάνει...η αλεπού.....
Πολύ ευχαρίστως θα δάνειζα για test τη μοτό μου σε κάθε άπιστο Θωμά, η κακή του προαίρεση όμως μου λέει ότι θα την έριχνε στο πρώτο χαντάκι, μόνο και μόνο για να αποδειχθεί σκάρτη.....
Συνεχίζετε να κριτικάρετε με πληροφορίες του τύπου "έτσι άκουσα, έτσι διάβασα" και απολαύστε τις διηγήσεις άλλων στο advrider από την ασφάλεια του καναπέ σας, αυτός μάλιστα είναι πιό άνετος, δεν καίει λάδια, δεν δονείται στο ρελαντί και φρενάρει καλύτερα όταν κοντράρετε με το πόδι στο τραπεζάκι του σαλονιού.....
Περί ορέξεως....κολοκυθόπιττα :D

Pan (dvs)
03/05/2014, 18:41
Μου αρεσει που τους παιρνεις στα σοβαρα και τους απαντας.Ρε κοροιοδο ζουλεβουνεεεε.

billyP
03/05/2014, 18:50
Μου αρεσει που τους παιρνεις στα σοβαρα και τους απαντας.Ρε κοροιοδο ζουλεβουνεεεε.

Αν και καθήμενος, ορθώς ομιλείς........:D

MG-KTiNoS
03/05/2014, 20:13
Όντας σε 2 τροχούς και τελείως εκτεθειμένος, ζητάς (και) τη ψυχολογική υποστήριξη ότι καβαλάς μοτοσυκλέττα παντός καιρού με high end προδιαγραφές ασφαλείας και μελετημένο στήσιμο για διάφορες περιστάσεις που μπορεί να συναντήσεις. Γενικά οι επικριτές δεν έχουν ιδία άποψη για τις δυνατότητες της Βαυβαρικής εταιρείας και αρέσκονται να κάνουν κρεμαστάρια όσα δεν φτάνει...η αλεπού.....
Πολύ ευχαρίστως θα δάνειζα για test τη μοτό μου σε κάθε άπιστο Θωμά, η κακή του προαίρεση όμως μου λέει ότι θα την έριχνε στο πρώτο χαντάκι, μόνο και μόνο για να αποδειχθεί σκάρτη.....
Συνεχίζετε να κριτικάρετε με πληροφορίες του τύπου "έτσι άκουσα, έτσι διάβασα" και απολαύστε τις διηγήσεις άλλων στο advrider από την ασφάλεια του καναπέ σας, αυτός μάλιστα είναι πιό άνετος, δεν καίει λάδια, δεν δονείται στο ρελαντί και φρενάρει καλύτερα όταν κοντράρετε με το πόδι στο τραπεζάκι του σαλονιού.....

Την επόμενη φορά που θα έρθει κάποιος να μου κλαφτεί ότι έσπασε ο άξονας, πήρε φωτιά, του κόλλησαν τα θερμαινόμενα κι έκαψε τις χούφτες του, τ' έπαιξε ο ψεκασμός κλπ κλπ
Θα του δείξω αυτό που έγραψες
Θα του πω να πηδήξει να φτάσει και τα βάσανα του να τα κάνει κρεμαστάρια !
:lol:

Άμα θες σου παραθέτω λίστα μ αυτούς που πήραν τέτοιο μηχανάκι
προσπάθησαν να κάνουν κάτι
και... απέτυχαν
περί καναπέ να σε πω...
95000χλμ το ΤΔΜ μόνο σε βόλτες και ταξίδια.
Όχι πόλη.
Βλάβη καμία.

315621

Δες και αυτή τη φωτογραφία.
Μόλις φτάσεις τα 60.000 έως 100.000 τα ξαναλέμε.
(εκτώς αν το σκίσεις λιγάκι απότε θα τα πουμε και πιο γρήγορα)

taisteal
03/05/2014, 20:15

Ετσι ακριβως ειναι,εμεις καναπε και εσυ 3000 χλμ στα βαλκανια ΧΩΡΙΣ προβλημα..
Εσυ χρησιμοποιησε τις ηλεκτρικες ουαου αναρτησεις εκει στον Αμαζονιο,η εναλλακτικα στην ερημο Γκομπι...
Αλλα σωστα το ειπες,ζηλευουμε παρα πολυ που δεν μπορουμε να εχουμε κι εμεις 1200gs...

:wave2:

SHOOTER045
03/05/2014, 20:17
Κτηνε υπάρχει και το f800gs με αλυσίδα ή δεν είναι μπεμβε αυτό?

MG-KTiNoS
03/05/2014, 20:32

:rotflmao:
Αυτά τα λένε αυτοί που έχουν μπόξερ...
Όχι εγώ
Από εκεί και μετά όπως θα σου πει και ο Τέρενς
τι κάνει παραπάνω από το στρόμα αυτό το μηχανάκι
για να ζητάνε ΤΟΣΑ λεφτα?

daz
03/05/2014, 20:33

Αυτό ακροβατεί ανάμεσα στον μύθο και στην πραγματικότητα. Αν δεν είχε την προπέλα μπορεί και να μπερδευόμασταν. :lol:

ggs
03/05/2014, 20:35
Ρε, να ταν η ζηλεια ψωρα , οσο θελεις βροντα...

MG-KTiNoS
03/05/2014, 20:35
Αλλα σωστα το ειπες,ζηλευουμε παρα πολυ που δεν μπορουμε να εχουμε κι εμεις 1200gs...

Άμα ζηλεύεις πάρε του Βάσκα...
Ελπίζω να μην το ρίξεις σε κανένα χαντάκι!!!
315622

taisteal
03/05/2014, 20:43
315622

Δεν μπορουν να καταλαβουν οι περισσοτεροι απο τους υπερμαχους της χοντρης οτι ισως και να μπορουμε να την αγορασουμε
απλα ΔΕΝ γουσταρουμε για λογους που δεν θα κατανοησουν ποτε..

:)

billyP
03/05/2014, 20:45
Κοίτα ρε που όλοι οι ειδήμονες περί BMW είναι μαζεμένοι εδώ ....:lol::lol: :bawl::bawl:
Ξέρετε και από άξονες.......:bawl:
Εκτός από φωτογραφίες, και μαρτυρίες φίλων, έχετε καβαλήσει τελικά κανά BMW να ακούσω καμιά αξιόπιστη μαρτυρία ή θα συνεχίσετε τις αστήριχτες ασυναρτησίες ??
Μου θυμίζετε ένα πιτσιρικάκι που επέμενε κάποτε ότι οι πάπιες έχουν σιδερένια(!) δόντια και δεν ανεχόταν αντίλογο.....μόλις τις είδε από κοντά αναθεώρησε....:D
Να σας πάω τελικά μια βόλτα ή θα μου κουνιέστε για να πέσουμε στη πρώτη στροφή ?? :D

taisteal
03/05/2014, 20:48
Ξερεις μηπως ποιοι και αν εχουμε καβαλησει 1200???
Βολτα δεν θα παω με σενα γιατι εσεις ειστε πολυ χιλιομετροφαγοι και ζαλιζομαι απο τον καναπε..

billyP
03/05/2014, 20:53
Ξερεις μηπως ποιοι και αν εχουμε καβαλησει 1200???
Βολτα δεν θα παω με σενα γιατι εσεις ειστε πολυ χιλιομετροφαγοι και ζαλιζομαι απο τον καναπε..

Τόσο πολύ ντρέπεστε και δεν το λέτε ??? :D
Όχι μην έρθεις μαζί μου, εξάλλου δε χωράει και το τραπεζάκι του σαλονιού σου :bawl:

taisteal
03/05/2014, 20:55
Τόσο πολύ ντρέπεστε και δεν το λέτε ??? :D
Όχι μην έρθεις μαζί μου, εξάλλου δε χωράει και το τραπεζάκι του σαλονιού σου :bawl:

Ωραιος ο μαγκας.
Με αποστομωσες.
Στην υγεια μας

:beer::beer:

billyP
03/05/2014, 20:57
Ωραιος ο μαγκας.
Με αποστομωσες.
Στην υγεια μας
:beer::beer:

:beer: σε περιμένω στην επόμενη (κοντινή) βόλτα να τα πούμε και από κοντά :beer:

MG-KTiNoS
03/05/2014, 20:58
Κοίτα ρε που όλοι οι ειδήμονες περί BMW είναι μαζεμένοι εδώ ....:lol::lol: :bawl::bawl:
Ξέρετε και από άξονες.......:bawl:
Εκτός από φωτογραφίες, και μαρτυρίες φίλων, έχετε καβαλήσει τελικά κανά BMW να ακούσω καμιά αξιόπιστη μαρτυρία ή θα συνεχίσετε τις αστήριχτες ασυναρτησίες ??
Μου θυμίζετε ένα πιτσιρικάκι που επέμενε κάποτε ότι οι πάπιες έχουν σιδερένια(!) δόντια και δεν ανεχόταν αντίλογο.....μόλις τις είδε από κοντά αναθεώρησε....:D
Να σας πάω τελικά μια βόλτα ή θα μου κουνιέστε για να πέσουμε στη πρώτη στροφή ?? :D

Κοίτα εμείς με BMW βόλτες δεν πάμε γιατί χαλάνε.
:D

Μετά βλέπουμε τους φίλους μας στεναχωρημένους και μας χαλάει η διάθεση.
Για παράδειγμα στην προτελευταία βόλτα του μοτο είχαμε μαζί ένα BMW
Τι έγινε?
Έτρεχε βενζίνη ποτάμι...
Του έβαλε λέει ο βενζίνας απότομα καύσιμα και έπαθε ταράκουλο.
Προσπαθούσαμε να κρύψουμε από ευγένεια ότι δεν θέλουμε να παρκάρουμε δίπλα του
-μην πάρουμε κανένα φώκο-
Το αφήναμε λοιπόν στα χώματα (να τραβάει η γη το καύσιμο:D) κι εμείς 30 μέτρα μακριά.

υγ
Τώρα το πόσα ξέρουμε από άξονες θα το μάθεις εν καιρό -σύντομα-

Σόρι αν σου τη σπάω
:p

bulmont
03/05/2014, 21:01
Μου θυμίζετε ένα πιτσιρικάκι που επέμενε κάποτε ότι οι πάπιες έχουν σιδερένια(!) δόντια

Θα 'χε φουμάρει απ' το καλό............................

https://www.youtube.com/watch?v=AuY1NXugb80

billyP
03/05/2014, 21:08
Δε μου τη σπας φιλαράκι, σε απολαμβάνω......:bawl:

billyP
03/05/2014, 21:11
Θα 'χε φουμάρει απ' το καλό............................

https://www.youtube.com/watch?v=AuY1NXugb80

Το πιτσιρικάκι ήταν 4άρων, ισχυρογνώμων, ξεροκέφαλο και μόνο αφού είδε τη πραγματικότητα, πείστηκε....κάνε τώρα και τους σωστούς συνειρμούς....:bawl:

spyrval
03/05/2014, 22:24

Το πιτσιρικάκι ήταν 4άρων, ισχυρογνώμων, ξεροκέφαλο και μόνο αφού είδε τη πραγματικότητα, πείστηκε....κάνε τώρα και τους σωστούς συνειρμούς....:bawl:

Το πιτσιρίκι είναι πλέον 15, γράφει στο papiokagouras.gr:
"Ο γέρος ήταν 35, ισχυρογνώμων, ξεροκέφαλος και μόνο αφού είδε το Glx για το οποίο του μίλαγα, πείστηκε..." :lol:

akis_trevor
03/05/2014, 22:29
Εκτός από φωτογραφίες, και μαρτυρίες φίλων, έχετε καβαλήσει τελικά κανά BMW να ακούσω καμιά αξιόπιστη μαρτυρία ή θα συνεχίσετε τις αστήριχτες ασυναρτησίες

δηλαδη για να ξερεις οτι βγαζουν της παναγιας τα ματια απο βλαβες πρεπει να εχεις;;;;;
εχω φιλο φιλο πραγματικο οχι ηλεκτρονικο που τα παιξε 2 φορες ο αξονας!2 μεσα σε 3 χρονια!απο τους πιο ηρεμους οδηγους που ξερω,με τα σερβις της κλπ...

billyP
03/05/2014, 23:12
δηλαδη για να ξερεις οτι βγαζουν της παναγιας τα ματια απο βλαβες πρεπει να εχεις;;;;;
εχω φιλο φιλο πραγματικο οχι ηλεκτρονικο που τα παιξε 2 φορες ο αξονας!2 μεσα σε 3 χρονια!απο τους πιο ηρεμους οδηγους που ξερω,με τα σερβις της κλπ...

Sorry αλλά πρέπει να δώσεις κι άλλες πληροφορίες...το πήρε καινούριο ? ποιό το μοντέλο ? έκανε τα προβλεπόμενα service εκεί που έπρεπε ? τί ακριβώς χάλασε στους άξονες ? πραγματικά είναι το πρώτο περιστατικό που ακούω για 2 άξονες σε 3 χρόνια....
Σε ένα 2008 μοντέλο μεταχειρισμένο, έκλασε η τσιμούχα και ο άξονας γέμισε σκουριές και η έγκαιρη διάγνωση έσωσε τη τσέπη....τί είχε συμβεί ? ο προηγούμενος την έπλενε σε πλυντήριο κάθε εβδομάδα....η υψηλή πίεση από το πιεστικό, κάθε εβδομάδα, κάποια στιγμή διαπέρασε τη τσιμούχα και πήρε υγρασία στα κωνικά γρανάζια ενώ πλέον άρχισε να χάνει και τα υπόλοιπα από τα 180ml λάδια από το καβούκι.......σε λίγο καιρό θα τα έπαιρνε όλα στο χέρι και θα κατηγορούσε την εταιρεία για αστοχία υλικού, ενω θα έπρεπε να κατηγορήσει την...ευστοχία του πλύστη !
Με απόλυτο σεβασμό στο δράμα του σύντροχου, απλά θέλω να καταδείξω ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρα όσο τα νομίζουμε.....

vaska
03/05/2014, 23:32
315622

Δεν τολμάει να το ζητήσει ρε, είναι ακριβό το αντίτιμο. Εδώ κόντεψε ν' απαρνηθεί το δικό του για 3 πιτόγυρα, αλλά είναι ταξιδιάρης και ανεβάζει ψηλά τον πήχη.

vaska
03/05/2014, 23:47
Sorry αλλά πρέπει να δώσεις κι άλλες πληροφορίες...το πήρε καινούριο ? ποιό το μοντέλο ? έκανε τα προβλεπόμενα service εκεί που έπρεπε ? τί ακριβώς χάλασε στους άξονες ? πραγματικά είναι το πρώτο περιστατικό που ακούω για 2 άξονες σε 3 χρόνια....
Σε ένα 2008 μοντέλο μεταχειρισμένο, έκλασε η τσιμούχα και ο άξονας γέμισε σκουριές και η έγκαιρη διάγνωση έσωσε τη τσέπη....τί είχε συμβεί ? ο προηγούμενος την έπλενε σε πλυντήριο κάθε εβδομάδα....η υψηλή πίεση από το πιεστικό, κάθε εβδομάδα, κάποια στιγμή διαπέρασε τη τσιμούχα και πήρε υγρασία στα κωνικά γρανάζια ενώ πλέον άρχισε να χάνει και τα υπόλοιπα από τα 180ml λάδια από το καβούκι.......σε λίγο καιρό θα τα έπαιρνε όλα στο χέρι και θα κατηγορούσε την εταιρεία για αστοχία υλικού, ενω θα έπρεπε να κατηγορήσει την...ευστοχία του πλύστη !
Με απόλυτο σεβασμό στο δράμα του σύντροχου, απλά θέλω να καταδείξω ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρα όσο τα νομίζουμε.....

Φίλος μη βιάζεσαι, είναι να μη σου τύχει. Το καβαλάω (όχι όσο θα έπρεπε) από το 2006. Υπάρχουν πολλά με διαλυμένους άξονες και δεν ήταν υπεύθυνη η ελλιπής συντήρηση. Δεν το πρόλαβες gsforum.gr, υπήρξαν πολλά περιστατικά από οδηγούς με ευλαβική συντήρηση και ήπια χρήση. Ειδικά στα πρώτα 1200άρια που η μαμά έλεγε συντήρηση στον άξονα και στο σύστημα γωνιακής μετάδοσης, κάθε ποτέ. Αλλαγή βαλβολίνης πάλι κάθε ποτέ. Στα επόμενα έβαλε και τάπα αποστράγγισης για τακτικές αλλαγές αλλά το πρόβλημα δεν εξαφανίστηκε. Ελαττώθηκε αλλά δεν εξαφανίστηκε. Και η πάγια θέση της μαμάς ήταν και είναι ότι φταίει ο αναβάτης και ο τρόπος οδήγησης.

Αν πιστεύεις κάνεις τον σταυρό σου, κλείνεις τα μάτια και πας με την ελπίδα ο Θεός να είναι κάπου εκεί κοντά και ν' ακούσει την προσευχή σου.:D

Καλορίζικη και καλά χιλιόμετρα να έχεις. Να την απολαύσεις όσο δεν παίρνει και μην ακούς τις κακιές γλώσσες, θ' αποκτήσεις δικιά σου εμπειρία.

Τώρα όσον αφορά τα εξουσιοδοτημένα, έχω κειμενάκι διαμάντι από το gsforum (που δυστυχώς έπαψε να λειτουργεί) το οποίο προτίθεμαι ν' ανεβάσω σε ξεχωριστό θρεντάκι, αλλά πρέπει πρώτα να πάρω την άδεια του συντάκτη του και αυτό είναι λίγο δύσκολο τώρα που έχουν διακοπεί οι επικοινωνίες. είναι όμως στα σχέδιά μου και κάποια στιγμή θα το κάνω.

Και πάλι καλορίζικη και πάντα όρθιος.

:beer:

ΥΓ

Θα χαρώ πολύ να βρεθείς σε βόλτες μας για να έχουν και άλλον να βγάζουν την κακία τους τα ρεμαλια που όλο εμένα πειράζουν.

vaska
03/05/2014, 23:49
Δεν μπορουν να καταλαβουν οι περισσοτεροι απο τους υπερμαχους της χοντρης οτι ισως και να μπορουμε να την αγορασουμε
απλα ΔΕΝ γουσταρουμε για λογους που δεν θα κατανοησουν ποτε..

:)

Κακώς, χωράει και προβατίνα κι ένα κάρο κοψίδια για τις γαστριμαργικές σου ανησυχίες + κάρβουνο και σχάρα.

akis_trevor
03/05/2014, 23:53

μοντελο ηταν γυρω στο 05' δεν θυμαμαι λεπτομερειες.το 10' εγινε αυτο.μπορω να τον ρωτησω και να μαθω τι ειχε γινει..
απο συντηρηση εκανε τα προβλεπομενα και με το παραπανω...

amyroukai
04/05/2014, 08:14
Ενω μερικά ιαπωνικά δεν έχουν δει ποτέ εξουσιοδοτημένο, με αλλαγές αναλωσιμων απο τους ιδιοκτήτες γράφουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα. Χωρίς ευλάβεια... Τεσπα. Ο καθ' ενας χαίρεται το δικό του.
Κάνε ένα καλό προληπτικό σέρβις και έλα καμμιά βόλτα παλικαριμ. Και ο μιναρας και ο άλλος.

billyP
04/05/2014, 09:22
Φίλε vaska , είμαι πολύ πιό "παλιός" στα πράγματα από όσο φαίνεται εδώ στο moto.gr
Όσα λες, είναι γνωστά και πολυδιαβασμένα, μα θέλω και στατιστικά στοιχεία για να δώ πόσο πιό συχνά χαλάνε τα BMW από άλλα......
Τη βόλτα να τη πάμε βέβαια, θα χαρώ να ανοίξω τα μάτια στα πειραχτήρια.....αλήθεια, βγαίνουν από τη πόλη ή τα 200χλμ (πηγαινέλα) είναι το όριο όπου μετά θέλουν mesulid, voltaren, πιτόγυρα και λάδι στην αλυσίδα ;;;;

tsompanis
04/05/2014, 09:51
Ενταξει τωρα ρε μαστορα ,αλλα μην το παρατραβας:smokin:
Εξαλλου αναφερθηκαν τα περισσοτερα.οποιος θελει απολαμβανει την ανεση του gs και τα ηλεκτρονικα βοηθηματα
Και οποιος θελει,καβαλαει μπολτορ με κουρελου.γουστα εινα αυτα.οπως γουστα ειναι και τα ιδια τα μηχανακια.
Αλλος παλι εξισωνει το βαραντερο με το τζιες.εγω παλι οδηγικα φα θεωρω δυο εντελως διαφορετικα μηχανακια.

billyP
04/05/2014, 09:54
Είπα κάτι διαφορετικό ;;;;
Ο καθένας ας κάνει του κεφαλιού του αλλά να κρίνει ει δυνατόν αντικειμενικά χωρίς γενικότητες και ασάφειες ώστε να εκθειάσει το δικό του...χρέπι

Pan (dvs)
04/05/2014, 10:04
Τελειωνετε μωρε.

Ποσοι απο εσας αγορασατε μηχανη με βαση την οικονομια και την οικονομικη συντηρηση?Αγορασαμε μηχανη γιατι την ειδαμε και μας εφτιαξε.Αλλοι ητανε πιο τυχεροι και εχουνε ξεχασει το ονομα του μαστορα τους και αλλοι οχι.Μονο η bmw σου βγαζει την ψυχη?

tsompanis
04/05/2014, 10:27
Είπα κάτι διαφορετικό ;;;έπι

Οχι αρκει να μην το πας στα βολταρεν και τα πιτογυρα.
Χιλιομετροφαγοι υπαρχουν και εδω μεσα:beer:

billyP
04/05/2014, 11:49
Ναι tsompanis, αλλά το θέμα μας είναι τα BMW σε αυτό το thread.....

DrBig
04/05/2014, 11:51
Είπα κάτι διαφορετικό ;;;;
Ο καθένας ας κάνει του κεφαλιού του αλλά να κρίνει ει δυνατόν αντικειμενικά χωρίς γενικότητες και ασάφειες ώστε να εκθειάσει το δικό του...χρέπι

Αφου εσυ εισαι αντικειμενικος, πες μας τα ελατωματα της μπεμπας για να εχουν υποψιν και οι ενδιαφερομενοι...:)

amyroukai
04/05/2014, 12:45
Μερικοί ταβερνοφανατικοί έχουν κάνει και δυο χιλιάδες χιλιόμετρα σε ενα σουκου. Χωρίς καμμία ανησυχία πέραν του αν θα είναι καλοψημενα τα κρέατα :)

vaska
04/05/2014, 17:31
Ενταξει τωρα ρε μαστορα ,αλλα μην το παρατραβας:smokin:
Εξαλλου αναφερθηκαν τα περισσοτερα.οποιος θελει απολαμβανει την ανεση του gs και τα ηλεκτρονικα βοηθηματα
Και οποιος θελει,καβαλαει μπολτορ με κουρελου.γουστα εινα αυτα.οπως γουστα ειναι και τα ιδια τα μηχανακια.
Αλλος παλι εξισωνει το βαραντερο με το τζιες.εγω παλι οδηγικα φα θεωρω δυο εντελως διαφορετικα μηχανακια.

Μ' έναν κόκκινο Μπόλντορα στα 18 μου έπαθα πριαπισμό. Νομίζω και τώρα θα τρέξουν ζουμιά αν τον ξανακαβαλήσω.

tsompanis
04/05/2014, 21:34
Μ' έναν κόκκινο Μπόλντορα στα 18 μου έπαθα πριαπισμό. Νομίζω και τώρα θα τρέξουν ζουμιά αν τον ξανακαβαλήσω.

Μικρός στην σαλόνικα -επτάλοφο κάπου στις αρχές του 80,βλεφάριαζα έναν τυπά μεγάλο αλάνι που έμενε στην απέναντι πολυκατοικία .βγαλμένος απο ταινία του Δαλιανίδη λέμε.
καλοκαίρι τον έβλεπες στο φανάρι της Ραμόνας συνήθως να κοροιδεύει τον μπάτσο με το χρέπι και να φεύγει πύραυλος με το μπολντορ.
Κοντό παντελόνι,κουρελού , γκόμενα απο πίσω και τις ταχύτητες να τις αλλάζει με τσόκαρο σαν αυτό!
315692:D:D:D