View Full Version : ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ APRILIA TUONO 2006
skylaros
25/07/2014, 13:10
ωραία, δε τα πάμε αυτά σε κάνα ξεχωριστό θέμα, να μη χαλάμε το ποστ αλλά και να μαθαίνω και εγώ ο άσχετος ονειροπόλος και όποιος άλλος...
alexxxcbr
25/07/2014, 13:12
Όταν είχα ανοίξει το θέμα με τα v4 ,I4,V2 κλπ. Αυτά ήθελα να ακούσω ... αλλά δεν ... :(
Aυτα φιλαρακι τα μαθαινεις στην πορεια οχι απο τα φορουμ.Καθε οδηγος εχει τα δικα του γουστα.:wave2:
pipe_smoker
25/07/2014, 13:18
Εγω πιστευω οτι δε θα ηταν πιο γρηγορο... απλα θα ηταν πιο ευκολο...
; )
Καταλαβαίνω πώς το λες και συμφωνώ.
Απλά επειδή είναι μια συνάρτηση αυτά τα πράγματα πάνε λίγο μαζί όσο να το κάνουμε:D
Ο σούπερ ντούπερ πιλοτάρας σουπερσπορτάς χέστηκε και που δεν έχει το μοχλό που του δίνει το τιμόνι εν αντιθέσει με τα κλιπόν, χέστηκε και που θα πρέπει να κρεμιέται ολάκερος και να αλλάζει θέση συνέχεια δεξά ζερβά και να λαχανιάζει και μόνο από αυτό, χέστηκε που θα πρέπει να χορεύει κλακέτες με τις σχέσεις στο κιβώτιο και να δουλεύει μονίμως ψηλά (χερούκλες έχει, δε φοβάται το high και την κατάληξη κάτω από τον γκρεμό) και πάει λέγοντας.
Βέβαια δεν ξέρουμε τί γίνεται άμα σκάσει δίπλα ένας αντίστοιχος σούπερ ντούπερ πιλοτάρας δικυλονρογυμνιστής:D
ΥΓ. Οκ, προϋπόθεση να μή μιλάμε για επίπεδα Μαρκέζ και Ρόσσι..... Δώσ'τους και το εργοστασιακό τους δώσ'τους και το Ρώσικο μπαλόνι από το δίπλα θρεντ. Μικρή η διαφορά.
Όταν είχα ανοίξει το θέμα με τα v4 ,I4,V2 κλπ. Αυτά ήθελα να ακούσω ... αλλά δεν ... :(
Κοίτα μέσες άκρες είναι αυτά που είπα παραπάνω. (πολλά περισσότερα είναι, απλά αυτά γνωρίζω εγώ εννοώ.)
Από την άλλη αν θες, δώσε το λινκ του θρεντ που είχες ανοίξει, να πάω να τα γράψω κι εκεί, να σκάσουν μύτη κι άλλοι να με βρίσουν, να γίνει της μουρλής οπότε όσο να'ναι θα μαζέψεις πιο πολλές απόψεις:a014:
Αλλά καλύτερο άσ'το από Δευτέρα γιατί η Παρασκευή μεσημέριασε και τα ΣΚ υπολειτουργούμε.
pipe_smoker
25/07/2014, 13:21
Aυτα φιλαρακι τα μαθαινεις στην πορεια οχι απο τα φορουμ.Καθε οδηγος εχει τα δικα του γουστα.:wave2:
Καλά εννοείται.
Αλλά δε βλάπτει να θέλει να μάθει κάποιος στη θεωρία (αρχικά) πώς και πού "δουλεύουν" τα V2 σε σχέση με τα Ι4 πχ, ή ποιες μπορεί να είναι οι διαφορές τιμονιού με κλιπόν.
Η πράξη και το τί βολεύει τον καθένα είναι άλλη ιστορία δεν το κουβεντιάζουμε.
Και μακάρι να μπορούσαμε όλοι ότι μηχανάκι μας κάνει κέφι να το κάναμε κι από μια βόλτα.
Αλλά δυστυχώς δεν....
sapila racing
25/07/2014, 13:26
Εγω πιστευω οτι δε θα ηταν πιο γρηγορο... απλα θα ηταν πιο ευκολο...
; )
Σιγά ρε παιδιά.
Αν μιλάμε για Μέγαρα, το Tuono και το Superduke ειναι και τα δυό βαρίδια και οποιοδήποτε SS600 θα τα κανει σουβλάκι για πλάκα, με οδηγό ίδιων δυνατοτήτων.
Αν μιλάμε για Σέρρες, πάλι τα ίδια.
Αν μιλάμε για πολύ κλειστό βουνίσιο στροφιλίκι εκει θα πανε μαζί me to 600, και θα ερθει ενα SM να τους κανει σουβλάκι όλους.
Τι συζητάμε ακριβώς? :D
alexxxcbr
25/07/2014, 13:30
Καλά εννοείται.
Αλλά δε βλάπτει να θέλει να μάθει κάποιος στη θεωρία (αρχικά) πώς και πού "δουλεύουν" τα V2 σε σχέση με τα Ι4 πχ, ή ποιες μπορεί να είναι οι διαφορές τιμονιού με κλιπόν.
Η πράξη και το τί βολεύει τον καθένα είναι άλλη ιστορία δεν το κουβεντιάζουμε.
Και μακάρι να μπορούσαμε όλοι ότι μηχανάκι μας κάνει κέφι να το κάναμε κι από μια βόλτα.
Αλλά δυστυχώς δεν....
Σε σχεση με το 93 που ξεκινησα με τα παπια σημερα ειναι πολυ καλυτερα.
Τοτε βλεπαμε μεγαλη μηχανη και μας ετρεχαν τα σαλια.(xt 600,bros,tdr,cb 400 ασε τα μεγαλυτερα.):bawl:
Σημερα ομως βρισκεις εξαιρετικες μοτο σε καταπληκτικες τιμες.
Ξεκινας με ενα και μετα απο μπολικες χιλιαδες χλμ ξερεις τι περιπου θελεις.
Φυσικα διαβαζεις,ρωτας αλλα αν δεν οδηγησεις δεν θα μαθεις ποτε.:wave2:
devil's animal
25/07/2014, 13:37
Εχω ριξει ξυλο στα μεγαρα σε τουονο gen 2, ευτυχως που δεν βρεθηκε στις φυστικιες το παλικαρι προσπαθωντας να με περασει στις στροφες...
Ειναι καλυτερο μηχανακι απο το sd αλλα δε σε κανει και καλυτερο αναβατη...
ναι...να το θεσω καλυτερα γιατι μπορει να παρεξηγηθηκε...
μετρηθηκε σε δυναμη (γι'αυτο εγραψα ρεπριζ και τελικες)...
δεν εννοουσα οτι σε κανει παγκοσμιο...αν εισαι κουλος και εχεις tuono και με παπι μπορει να σε περασει ο αλλος...
και αυτο ισχυει για ολα τα μηχανακια...
ο οδηγος, η πιστα και οι στροφες ειναι ενα αλλο κεφαλαιο...
Allst@rf
25/07/2014, 14:08
ναι...να το θεσω καλυτερα γιατι μπορει να παρεξηγηθηκε...
μετρηθηκε σε δυναμη (γι'αυτο εγραψα ρεπριζ και τελικες)...
δεν εννοουσα οτι σε κανει παγκοσμιο...αν εισαι κουλος και εχεις tuono και με παπι μπορει να σε περασει ο αλλος...
και αυτο ισχυει για ολα τα μηχανακια...
ο οδηγος, η πιστα και οι στροφες ειναι ενα αλλο κεφαλαιο...
Οχι δε παρεξηγηθηκες...
Απλα ηθελα να σου υπενθυμισω οτι μετα τις ευθειες που μετρησατε ρεπριζ και τελικεςακολουθουν και στροφες... :p
Οποτε οτι τελικη εχω μαζεψει πρεπει καπως να τη διαχειριστω...
:tooth:
Allst@rf
25/07/2014, 14:10
Σιγά ρε παιδιά.
Αν μιλάμε για Μέγαρα, το Tuono και το Superduke ειναι και τα δυό βαρίδια και οποιοδήποτε SS600 θα τα κανει σουβλάκι για πλάκα, με οδηγό ίδιων δυνατοτήτων.
Αν μιλάμε για Σέρρες, πάλι τα ίδια.
Αν μιλάμε για πολύ κλειστό βουνίσιο στροφιλίκι εκει θα πανε μαζί me to 600, και θα ερθει ενα SM να τους κανει σουβλάκι όλους.
Τι συζητάμε ακριβώς? :D
Ψιτ, ψηλε δεν ειπα αυτο...
Και μην τρολαρεις...
:p
Ρε ΄σεις, γιατί μεταφέρθηκε στις γενικές αυτό το θέμα? :confused:
devil's animal
25/07/2014, 14:52
Οχι δε παρεξηγηθηκες...
Απλα ηθελα να σου υπενθυμισω οτι μετα τις ευθειες που μετρησατε ρεπριζ και τελικεςακολουθουν και στροφες... :p
Οποτε οτι τελικη εχω μαζεψει πρεπει καπως να τη διαχειριστω...
καλα...ελα να παμε μια τις αδειες εσυ με superduke και εγω με tuono στην διαδρομη Αθηνα - Χαλκιδα και διαχειρισου την τελικη σου οπως γουσταρεις...:lol:
χωρις να εχω διαβασει ολοκληρο το ποστ με ενα πρωτης γενιας τουονο θα εχει το κεφαλι σου ησυχο !
sapila racing
25/07/2014, 15:00
καλα...ελα να παμε μια τις αδειες εσυ με superduke και εγω με tuono στην διαδρομη Αθηνα - Χαλκιδα και διαχειρισου την τελικη σου οπως γουσταρεις...:lol:
ναι οκ.
Να δώ ποιος θα σας τα δώσει να τα πατε τερμα 70 χλμ. :D
ναι οκ.
Ααασσσσεεεεε μας ρε, που θα μας πεις και αν πάει τάπα για 70 χλμ. :moutza:
Για τα 600άρια που έγραψες, θα ήθελα να μου πεις ποιό είναι το βάρος τους αφού τα Tuono & SD είναι βαρίδια. Μπας και τα πέρασες Hornet ή Ζ?
devil's animal
25/07/2014, 15:09
ναι οκ.
ενταξει, αυτο ηταν κακοηθεια εκ μερους σου...:lol::rotflmao:
επειδη εχεις hornet 900 πρεπει να τους κοροϊδευεις??
:a22:
ασε που μου χαλασες το βιντεακι με τον σπασμενο κινητηρα που θ'ανεβαινε στο youtube και θα βγαζα κανενα φραγκο...:mad:
sapila racing
25/07/2014, 15:13
Ααασσσσεεεεε μας ρε, που θα μας πεις και αν πάει τάπα για 70 χλμ. :moutza:
Για τα 600άρια που έγραψες, θα ήθελα να μου πεις ποιό είναι το βάρος τους αφού τα Tuono & SD είναι βαρίδια. Μπας και τα πέρασες Hornet ή Ζ?
Μια χαρά βαρίδια είναι όπως όλα τα 1000 V2. Αν καβαλήσεις ενα CBR/ZXR/R6 οτι ναναι 600 σε πίστα τότε θα το καταλάβεις οτι είναι πούπουλο και στρίβει χωρίς καθόλου δύναμη.
Παίζει ρόλο ο στρόφαλος βέβαια.
Και μην κοιτας που εσυ εχεις τις ελαφρές ρόδες και εχει γινει πουπουλο σε αίσθηση, αμα ξαναβαλεις τις μαμα θα ξενερώσεις. :p
επειδη εχεις hornet 900 πρεπει να τους κοροϊδευεις??
:a22:
Ε, κοίτα κάτι πρέπει να πει. Δεν έχει πλεόν πλάκα να πηγαίνει με 230 με το Hornet και να τον κάνει ανεμιστηράκι το Tuono με +++++πολλά. :tooth:
sapila racing
25/07/2014, 15:18
Ε, κοίτα κάτι πρέπει να πει. Δεν έχει πλεόν πλάκα να πηγαίνει με 230 με το Hornet και να τον κάνει ανεμιστηράκι το Tuono με +++++πολλά. :tooth:
Οντως το Tuono το περνάει το Hornet μετα τα 200 σαν σταματημένο, αλλά δεν ειναι εκει το θεμα, η είναι? :confused:
@devils
Σιγα μην σου εδινε κανενας το Tuono/SD δανεικό να κανεις κοντρες. Το εδωσε ο Ζευκας και τωρα το πουλάει 1500 Ευρω. :lol:
devil's animal
25/07/2014, 15:18
ωωωω, τι του'πε??????:giggle:
Αρη, αυτο ξεπλενεται μονο με κοντρα (https://www.youtube.com/watch?v=nXjfLEuMTAE)...
:vroum:
Μια χαρά βαρίδια είναι όπως όλα τα 1000 V2. Αν καβαλήσεις ενα CBR/ZXR/R6 οτι ναναι 600 σε πίστα τότε θα το καταλάβεις οτι είναι πούπουλο και στρίβει χωρίς καθόλου δύναμη.
Παίζει ρόλο ο στρόφαλος βέβαια.
Και μην κοιτας που εσυ εχεις τις ελαφρές ρόδες και εχει γινει πουπουλο σε αίσθηση, αμα ξαναβαλεις τις μαμα θα ξενερώσεις. :p
Καλό μου παλληκάρι, το tuono μου όπως και τα fucktory με slip on είναι γύρω στα 180 κιλά άδειο. Κάπου εκεί είναι και το R6 σου.
Τα V2 που λες είναι στα 58kg για το Tuono και 55-56 για το SD. Πόσο ζυγίζει το μοτέρ του Hornet πχ?
Όσον αφορά τις επιδόσεις σε πίστα, η μόνη μέτρηση που έχουμε σε μετρήσιμες συνθήκες και αφορά τον ίδιο οδηγό είναι του Μπούστα με το Mille Factory που ήταν stock απ΄όσο ξέρω μιας και οι Rotax δεν σηκώνουν σκάλισμα εύκολα.
Κάπου στο 1:21:50 γύριζε μ΄αυτό. Είχε κάνει χαμηλότερο με 600άρι?
devil's animal
25/07/2014, 15:20
@devils
Σιγα μην σου εδινε κανενας το Tuono/SD δανεικό να κανεις κοντρες. Το εδωσε ο Ζευκας και τωρα το πουλάει 1500 Ευρω. :lol:
1-1 κυριοι...
να κραταμε και το σκορ, γιατι θα χαθει η μπαλα...
:bawl:
Οντως το Tuono το περνάει το Hornet μετα τα 200 σαν σταματημένο, αλλά δεν ειναι εκει το θεμα, η είναι? :confused:
Προφανώς και είναι εκεί το θέμα. Που είναι δηλαδή, στο οτι χωράει περισσότερες σακούλες super market στους καθρέφτες?
sapila racing
25/07/2014, 15:24
Καλό μου παλληκάρι, το tuono μου όπως και τα fucktory με slip on είναι γύρω στα 180 κιλά άδειο. Κάπου εκεί είναι και το R6 σου.
Τα V2 που λες είναι στα 58kg για το Tuono και 55-56 για το SD. Πόσο ζυγίζει το μοτέρ του Hornet πχ?
Όσον αφορά τις επιδόσεις σε πίστα, η μόνη μέτρηση που έχουμε σε μετρήσιμες συνθήκες και αφορά τον ίδιο οδηγό είναι του Μπούστα με το Mille Factory που ήταν stock απ΄όσο ξέρω μιας και οι Rotax δεν σηκώνουν σκάλισμα εύκολα.
Κάπου στο 1:21:50 γύριζε μ΄αυτό. Είχε κάνει χαμηλότερο με 600άρι?
Μετρησιμες συνθήκες ειναι τι χρόνο κανει ο Μπούστας ρε Βυρωνα? Μην τρελλαθούμε.
Εγω κι εσυ παντως με ενα SS600 παμε απείρως πιο ευκολα, αρκετά πιο γρήγορα και πολύ πιο ακίνδυνα. Δεν σου φτάνουν αυτα?
Θελεις σωνει και καλά ν αρχίσεις πάλι τα διαπλανητικά ταξίδια? :lol:
Καταλαβαινόμαστε νομίζω. :beer:
ωωωω, τι του'πε??????:giggle:
Αρη, αυτο ξεπλενεται μονο με κοντρα (https://www.youtube.com/watch?v=nXjfLEuMTAE)...
:vroum:
ΚΟΝΤΡΑ??????????????
Αχχχχ
αχχαχααχχααχχααααχχχχ
αχαχαχαχαχχαχ
αχχααχαχαχχχχαχχχα
αχχχχχχχχχχχχαχαχα
:tooth: :tooth: :tooth: tooth: :tooth: :tooth: :tooth: tooth: :tooth: :tooth: :tooth: tooth: :tooth: :tooth: :tooth: tooth::tooth:
Ας έρθει με το BMW R75/6 καλύτερα να έχει και ελπίδες.
devil's animal
25/07/2014, 15:26
Προφανώς και είναι εκεί το θέμα. Που είναι δηλαδή, στο οτι χωράει περισσότερες σακούλες super market στους καθρέφτες?
η αληθεια να λεγεται...
ειναι πολυ ακυρο να ειναι γρηγοροτερο γυμνο 1000αρι 2κυλινδρο απο γυμνο 900αρι 4κυλινδρο...:evil:
η αληθεια να λεγεται...
ειναι πολυ ακυρο να ειναι γρηγοροτερο γυμνο 1000αρι 2κυλινδρο απο γυμνο 900αρι 4κυλινδρο...:evil:
ωωωω, τι του'πε
Αυτο πλένεται μόνο με sweep (http://atc-center.com/image/cache/data/20-500x500.jpg)
devil's animal
25/07/2014, 15:31
Εγω κι εσυ παντως με ενα SS600 παμε απείρως πιο ευκολα, αρκετά πιο γρήγορα και πολύ πιο ακίνδυνα. Δεν σου φτάνουν αυτα?
Θελεις σωνει και καλά ν αρχίσεις πάλι τα διαπλανητικά ταξίδια? :lol:
Καταλαβαινόμαστε νομίζω. :beer:
ΚΟΝΤΡΑ??????????????
Αχχχχ
αχχαχααχχααχχααααχχχχ
αχαχαχαχαχχαχ
αχχααχαχαχχχχαχχχα
αχχχχχχχχχχχχαχαχα
:tooth: :tooth: :tooth:
Ας έρθει με το BMW R75/6 καλύτερα να έχει και ελπίδες.
ωραια...δεν θα γινει κοντρα Tuono gen2 vs Hornet 900...
αλλα απ'οτι βλεπω θα γινει μια ψιλη Tuono gen2 vs R6...
:a30::a54::vroum:
sapila racing
25/07/2014, 15:32
ΟΚ ας παω με τα νερά σου λίγο..
Το Hornet δεν ειναι μηχανακι για την γκ@@λα και μονο, και ειναι ικανό να κανει ανετα 100.000 μεχρι να ρυθμίσει βαλβίδες και αλλες 100.000 ανετα χωρίς προβλήματα σαν αυτα που εμφανίζονται σε κάποια SD/Tuono. Ξερεις καλά οτι μου αρεσει γιατί ειναι πολύ ροπατο από πολύ χαμηλα και οχι γιατί ειναι γρήγορο.
Δεν συγκρίνονται, ειναι αλλες κατασκευές με αλλο σκοπό, αλλο αν εγω το πήγαινα πίστες κλπ.
Και το Tuono απ την άλλη συμβιβασμός είναι, ενα Mille μεε τιμοναρα και μασκάκι είναι. ;)
devil's animal
25/07/2014, 15:35
ωωωω, τι του'πε
Αυτο πλένεται μόνο με sweep (http://atc-center.com/image/cache/data/20-500x500.jpg)
δικιο εχω...
και παιζει να ειναι και ο λογος που δεν τσουλησε καθολου το 900αρι το hornet...
αντ'αυτου πουλησαν σαν τρελα τα 1000αρια τα Ζ...ακου τωρα πραγματα...
sapila racing
25/07/2014, 15:37
ωραια...δεν θα γινει κοντρα Tuono gen2 vs Hornet 900...
αλλα απ'οτι βλεπω θα γινει μια ψιλη Tuono gen2 vs R6...
:a30::a54::vroum:
To R6 το εχω κοντό, το Bimota όμως το εχω μακρύ και βαζει την 5η του μετα τα 220. :D
Πιστευω οτι το περναει ανετα το Tuono κι ας ειναι και 20 χρονων, αλλά δεν φτιάχτηκε για να κανει κοντρες και σούζες.
Μην παραμυθιάζεστε ρε! :lol:
Μετα θα μας λεει οτι ειναι πολλα τα κυβικά (Αρη) και τετοια.
devil's animal
25/07/2014, 15:47
To R6 το εχω κοντό, το Bimota όμως το εχω μακρύ και βαζει την 5η του μετα τα 220. :D
Πιστευω οτι το περναει ανετα το Tuono κι ας ειναι και 20 χρονων, αλλά δεν φτιάχτηκε για να κανει κοντρες και σούζες.
Μην παραμυθιάζεστε ρε! :lol:
Μετα θα μας λεει οτι ειναι πολλα τα κυβικά (Αρη) και τετοια.
ελα ρε συ Αρη..σοβαρεψου...που θα βαλεις τον Κολοκοτρωνη διπλα στο tuono...:tooth:
παρε εκει το r6, ριξτου 1 κολωνα απο τα 150 μεχρι τα 200 και μετα πατα φρενο και καλα "δεν εχει νοημα να παμε παραπανω...":owned:
Re Αρη, δεν έχω τον Μπούστα ή οποιονδήποτε ως σημείο αναφοράς. Απλά δείχνει τι κάνει το μηχανάκι, τίποτα άλλο. Δεν ξέρω κάποιον άλλον για να τον βάλω στην εξίσωση.
Αλλιώς καληνύχτα...είχα δει πχ έναν τύπο στα Μέγαρα πριν κλείσουν με RSV4 που γύρναγε στο 1.25
Αν πω πως το Tuono, είναι γρηγορότερο στην πίστα επειδή είδα κάποιο να γυρίζει στο 25, δεν θα είναι αστείο?
Allst@rf
25/07/2014, 16:14
Με αλλου την αδεια θα βαλεις κοντρα ρε λαμογιο?
ελα ρε συ Αρη..σοβαρεψου...που θα βαλεις τον Κολοκοτρωνη διπλα στο tuono...:tooth:
παρε εκει το r6, ριξτου 1 κολωνα απο τα 150 μεχρι τα 200 και μετα πατα φρενο και καλα "δεν εχει νοημα να παμε παραπανω...":owned:
Σιγά μη ρίξει μια κολώνα :tooth: ρολλαριστό.
Αν είναι μπροστά μέχρι τα 200, θα τον πάω πατάκι μέχρι τα 250 να δει πως είναι η ζωή εκεί. :tooth:
τον Κολοκοτρωνη
Τωρα το είδα αυτό :tooth:
Αρη, προσβοοοόλα...:mad:
Τελικά θα βάλουμε καμιά κόντρα πριν το σμπρώξω ένα χιλιάρικο;
sapila racing
25/07/2014, 16:23
Σιγά μη ρίξει μια κολώνα :tooth: ρολλαριστό.
Αν είναι μπροστά μέχρι τα 200, θα τον πάω πατάκι μέχρι τα 250 να δει πως είναι η ζωή εκεί. :tooth:
Σιγα μην σκισεις κανα καλτσόν ρε!! Παντως πρεπει να τα βαλουμε μια φορά με το SB6 να δούμε, πιστευω οτι θα χασεις αλλά οχι πολύ. Μεχρι 270 κοντερ (παραμυθενιο καργα) που το πηγα ανεβαζε ακόμα πολύ δυνατα.
Τωρα ομως δεν γινεται γμτ. δεν εχει πινακιδα....
Και μετα αναρωτιέσαι γιατί πήγε στις Γενικές! :lol:
Allst@rf
25/07/2014, 16:23
Εγω ειμαι μεσα παντως...
sapila racing
25/07/2014, 16:25
Δωστο παλι του devils ρε να παρει κι αλλη αξία! :D
Εγω ειμαι μεσα παντως...
Πάλι με superduke? τα βαριέμαι τα αυστριακά ψωφίμια
Δωστο παλι του devils ρε να παρει κι αλλη αξία! :D
Σιγά μην έκανα ποτέ τη μαλακία να δώσω στο Σταύρο το μηχανάκι μου.
στη κόντρα που λέει εγώ είχα το τουόνο, ο Σταύρος το superduke
Allst@rf
25/07/2014, 16:37
Πάλι με superduke? τα βαριέμαι τα αυστριακά ψωφίμια
Κοτ, κοτ, κοτ...
Τελειως μαμα χαγιαμπουσα του 05 κερναει κοντρακηδες με 6η απο 1000 στροφες μεχρι οσο φτανει ο δρομος....
devil's animal
25/07/2014, 17:43
Με αλλου την αδεια θα βαλεις κοντρα ρε λαμογιο?
να'τος ο πελατης....ετοιμος ψημενος...
βρες και εσυ εναν δικο σου και πες μου μερα και ωρα...:p
Μπαμπη, για σενα δουλευω...
θα τους παρουμε την πορτοκαλι λαδιερα και αφου το πουλησουμε, εγω θα παρω το 30% της τιμης που θα πιασουμε...
:a10:
Allst@rf
25/07/2014, 17:58
Για ποια πορτοκαλι λαδιερα μιλατε ρε παιδια?
devil's animal
25/07/2014, 18:33
Για ποια πορτοκαλι λαδιερα μιλατε ρε παιδια?
ΚΤΜ 990 superduke
Σιγα μην σκισεις κανα καλτσόν ρε!! Παντως πρεπει να τα βαλουμε μια φορά με το SB6 να δούμε, πιστευω οτι θα χασεις αλλά οχι πολύ. Μεχρι 270 κοντερ (παραμυθενιο καργα) που το πηγα ανεβαζε ακόμα πολύ δυνατα.
Τωρα ομως δεν γινεται γμτ. δεν εχει πινακιδα....
Και μετα αναρωτιέσαι γιατί πήγε στις Γενικές! :lol:
Τώρα στα αλήθεια, πιστεύεις ότι υπάρχει μια πιθανότητα να μου ρίξει το 600 ? Έχεις θράσος ρπμ πάντως...:tooth:
Allst@rf
25/07/2014, 18:58
ΚΤΜ 990 superduke
Το δικο μου μηχανακι παντος ειναι ασπρο, εχει 21 τροχο μπροστα και 18 πισω και στα τεραιν που το παω το τουονο και το superduke δε πηγαινουν βημα...
Ασε που εχει 1/4 των κυβικων των παραπανω χρεπιων...
7gibernau
25/07/2014, 20:20
Τώρα στα αλήθεια, πιστεύεις ότι υπάρχει μια πιθανότητα να μου ρίξει το 600 ? Έχεις θράσος ρπμ πάντως...:tooth:
Έχω κερασει τσάι cbr 600 και τελική,μετα δε μπορούσα να στριψω Τσιγαρο αλλα το τσάι τσάι
Έχω κερασει τσάι cbr 600 και τελική,μετα δε μπορούσα να στριψω Τσιγαρο αλλα το τσάι τσάι
Σημασια εχει το ροφημα..... τα αλλα ειναι παρελκομενα
Το δικο μου μηχανακι παντος ειναι ασπρο, εχει 21 τροχο μπροστα και 18 πισω και στα τεραιν που το παω το τουονο και το superduke δε πηγαινουν βημα...
Ασε που εχει 1/4 των κυβικων των παραπανω χρεπιων...
τώρα να σου πω ότι σκωτιστήκαμε για το χωμάτινό σου σε αυτό το θρεντ θα μας πεις και κακούς...
Πιάνομαι από αυτό και συνεχίζω: Ρε πάτε καλά; Εδώ έχουν πιεί τσάι CBR1000 04-05 από τουόνο με τα 600άρια μιλάμε;
ΟΚ δε λέω ότι τα τουόνα γίνανε βεστρωμ και πατάνε τους πάντες αλλά για γυμνά είναι πολύ δυνατά εργαλεία
spyrakos35
26/07/2014, 05:59
ΟΚ δε λέω ότι τα τουόνα γίνανε βεστρωμ και πατάνε τους πάντες αλλά για γυμνά είναι πολύ δυνατά εργαλεία
Ευτυχως που το ξεκαθαρισες.....
:bawl:
pipe_smoker
26/07/2014, 08:20
Πιάνομαι από αυτό και συνεχίζω: Ρε πάτε καλά; Εδώ έχουν πιεί τσάι CBR1000 04-05 από τουόνο με τα 600άρια μιλάμε;
Που'σε φιλως.
8 κατοσταρικα ζεστα κλεισαμε?
devil's animal
26/07/2014, 08:30
Που'σε φιλως.
8 κατοσταρικα ζεστα κλεισαμε?
κατσε ρε μεγαλε να μπει πρωτα η κοντρα...
να δεις αν ανατιναχτει το μοτερ...
να'χεις και το κεφαλι σου σιγουρο δλδ...ή οτι ανατιναχτηκε οποτε εισαι οκ ανετος, ή οτι δεν ανατιναχτηκε, αρα θα ανατιναχτει στην επομενη βολτα...:bawl:
και μετα νομιζω οτι με ενα πεντακοσαρικακι θα του το παρεις το τουμπανο που τσαγιαζει χιλιαρια ss...:beer:
spyrakos35
26/07/2014, 08:33
Επειδη ειστε ολο λογια και ΚΟΤΑΡΕΣ τη Δευτερα ραντεβου στα μακ στις αφιδνες να σας μαζευω τις στροφαλομπιελες οπως θα ερχομαι απο πισω.....
Επειδη ειστε ολο λογια και ΚΟΤΑΡΕΣ τη Δευτερα ραντεβου στα μακ στις αφιδνες να σας μαζευω τις στροφαλομπιελες οπως θα ερχομαι απο πισω.....
Τα ρυμουλκα παντα πισω πανε.....
spyrakos35
26/07/2014, 08:40
Τα ρυμουλκα παντα πισω πανε.....
Στα δυσκολα αυτα φωναζουν ομως
Και σπρωχνουν απο πισω.....
devil's animal
26/07/2014, 08:43
ρε μαλεα Σπυρο...δεν εχει θαλασσα εκει...:look:
:bawl::bawl:
spyrakos35
26/07/2014, 08:45
Ειναι πατεντα χοβερκραφτ ρε
θα πηγαινω φρεναριστος να το απολαυσω
There is no replacement for displacement, so you 'll fuck around with Dr's Big Haya.
Bladerunner
26/07/2014, 09:47
Πάντως, έτσι για την πλάκα μας και κάποια ψιλά για περισσότερο ενδιαφέρον...
Ορίστε μια ωραία διαδρομή (https://goo.gl/maps/gf5SR).
Δεν έχει πολλές ευθείες αλλά μπορείτε να φέρετε ό,τι θέλετε. Εγώ θα είμαι με το 600αράκι μου.
Red Rider
26/07/2014, 10:06
Βογάρεις ?:lol:
pipe_smoker
26/07/2014, 10:11
Εγώ θα είμαι με το 600αράκι μου.
Το οποιο, για να υπαρχει ενδιαφερον στην κοντρα, θα το δωσεις να το καβαλησει ποιός ειπαμε? :lol:
Νομίζω θα ποντάρω στο ξακόσα τελικά.
alexxxcbr
26/07/2014, 10:47
Πάντως, έτσι για την πλάκα μας και κάποια ψιλά για περισσότερο ενδιαφέρον...
Ορίστε μια ωραία διαδρομή (https://goo.gl/maps/gf5SR).
Δεν έχει πολλές ευθείες αλλά μπορείτε να φέρετε ό,τι θέλετε. Εγώ θα είμαι με το 600αράκι μου.
Προτιμω αυτην και μετα το σουρουπο οπως την εκανα με ενα φιλο την Τεταρτη.:wave2:
https://www.google.com/maps/dir/Pachi,+Greece/Kineta,+Greece/@37.9690265,23.2526686,12z/data=!4m22!4m21!1m10!1m1!1s0x14a04b413d391917:0xa00bd2f74c2f370!2m2!1d23.3629037!2d37.9745979!3m4!1m 2!1d23.3327914!2d37.9779101!3s0x14a04b9fe970e283:0xf4f80cb58a613cc4!1m5!1m1!1s0x14a0480db7fe27eb:0xd f6860cb4e058032!2m2!1d23.2138496!2d37.9695509!2m2!1b1!2b1!3e0
Εγω με το Tuono.
Προτιμω αυτην και μετα το σουρουπο οπως την εκανα με ενα φιλο την Τεταρτη.:wave2:
https://www.google.com/maps/dir/Pachi,+Greece/Kineta,+Greece/@37.9690265,23.2526686,12z/data=!4m22!4m21!1m10!1m1!1s0x14a04b413d391917:0xa00bd2f74c2f370!2m2!1d23.3629037!2d37.9745979!3m4!1m 2!1d23.3327914!2d37.9779101!3s0x14a04b9fe970e283:0xf4f80cb58a613cc4!1m5!1m1!1s0x14a0480db7fe27eb:0xd f6860cb4e058032!2m2!1d23.2138496!2d37.9695509!2m2!1b1!2b1!3e0
Εγω με το Tuono.
αν πας με τον απο πάνου, πάρε και χωνευτικό γιατί θα σου πέσει βαριά η πάστα...:bawl:
alexxxcbr
26/07/2014, 11:18
αν πας με τον απο πάνου, πάρε και χωνευτικό γιατί θα σου πέσει βαριά η πάστα...:bawl:
Βολτα θα παμε.Αν ειναι τιμονι δεν με πειραζει.Θα μαθω και καλυτερα.:smokin:
Allst@rf
26/07/2014, 11:50
τώρα να σου πω ότι σκωτιστήκαμε για το χωμάτινό σου σε αυτό το θρεντ θα μας πεις και κακούς...
Να ηταν και η ζηλια ψωρα φιλαρακο....
; )
sapila racing
26/07/2014, 21:34
SB6 έγραψα και ειναι GSXR1100W το μοτέρ. Στα 260 καπνίζεις και τσιγαρο μεσα απ το φαίρνγκ με την double bubble και παει κι αλλο! :D
Αντέχεις τόσο ξύλο με το Tuono? Για πόση ώρα?
Nα παω να παρω την πινακίδα για λιγες μέρες? :confused:
Σιγά το ξύλο...τράβα παρτες. :ninja:
sapila racing
27/07/2014, 10:01
Σιγά το ξύλο...τράβα παρτες. :ninja:
Οκ θα ενημερώσω!
Παντως να ξέρεις , το GSXR με χαλια αεροδυναμικη και 30 κιλά πανω το μετραγαν 272 χλμ/ωρα τελική τότε.
To bimota θα σε ξετρυπήσει και μετα να δω τι θα λές!
devil's animal
27/07/2014, 10:05
:a014::a014::a014:
sapila racing
27/07/2014, 10:12
:a014::a014::a014:
Σε τρώει κι εσένα ε? Θες κοντρίτσες ε? :lol:
Kοίτα να δείς που εκείναι τα FCR δεν τα έβαλα τόσα χρόνια και τα εχω στο ραφι....να τωρα το κίνητρο! :D
Byron αμα δείς μια χαρακτηριστική κοκκινη ουρά με 2 εξατμίσεις να φευγει στον ορίζοντα με σουζιτσα 3ης θα καταλάβεις οτι τα έβαλα. :smokin:
Kοίτα να δείς που εκείναι τα FCR δεν τα έβαλα τόσα χρόνια και τα εχω στο ραφι....να τωρα το κίνητρο! :D
Byron αμα δείς μια χαρακτηριστική κοκκινη ουρά με 3 εξατμίσεις να φευγει στον ορίζοντα με σουζιτσα 3ης θα καταλάβεις οτι τα έβαλα. :smokin:
να έρθω και εγώ να τραβάω βίδεο???:D
onboard από την ουρά μου...:bawl:
sapila racing
27/07/2014, 10:33
να έρθω και εγώ να τραβάω βίδεο???:D
onboard από την ουρά μου...:bawl:
Νατος κι ο αλλος! Ε ρε πελατάκια! Ελα και θα έχω κι εγώ κάμερα. :D
Nα σας θυμίσω οτι το SB6 το εχουν μετρήσει μαμα στα 275,5 τελική.
Το δικό ειναι με φιλτροχοάνες και ζιγκλερωμένο. :smokin:
pipe_smoker
27/07/2014, 10:37
Νατος κι ο αλλος! Ε ρε πελατάκια! :D
Αρη εγω μαζι σου.
Αμα η μια αρχαιολογια δεν υποστηριξει την αλλη ζητω που καηκαμε:p
devil's animal
27/07/2014, 10:44
ναι πες μου οτι σας παιρνει να βαλετε τα μπρικια σας και με Κ9, να σκισω τα πτυχια μου....:hunter:
pipe_smoker
27/07/2014, 10:50
ναι πες μου οτι σας παιρνει να βαλετε τα μπρικια σας και με Κ9, να σκισω τα πτυχια μου....:hunter:
Να τος, ετοιμος κι ο αλλος.
Εμενα κατι μου λεει οτι καποιος απο την εφορια εχει χακαρει καποιο λογαριασμο και τσιγκλαει την ολη κατασταση ωστε απο Δευτερα να σκασουν μυτη 50 καυλωμενοι και να τα ακουμπησουν χοντρα για να παρουν πισω τις πινακιδες τους:lol:
sapila racing
27/07/2014, 10:50
Σε ανοιχτό δρόμο οχι, εμένα δεν με παίρνει. Για τον Βυρωνα δεν ξέρω. :p
Στις Σέρρες όμως το Κ9 δεν τα κατάφερε απέναντι στο R6 παρ όλο που εκανες τον καλύτερο χρόνο σου σε εκεινο το session.
Να βαλω και το video?
Δεν το έχω ανεβάσει τόσο καιρό, αλλά εχεις αρχίσει και με τσιγκλάς επικίνδυνα. :D
sapila racing
27/07/2014, 10:51
Να τος, ετοιμος κι ο αλλος.
Εμενα κατι μου λεει οτι καποιος απο την εφορια εχει χακαρει καποιο λογαριασμο και τσιγκλαει την ολη κατασταση ωστε απο Δευτερα να σκασουν μυτη 50 καυλωμενοι και να τα ακουμπησουν χοντρα για να παρουν πισω τις πινακιδες τους:lol:
Mπα μην νομίζεις.
Εγώ τουλάχιστον ειμαι συγκεντρωμένος σε αλλο σκοπό τώρα. ;)
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139706
pipe_smoker
27/07/2014, 10:54
Mπα μην νομίζεις.
Εγώ τουλάχιστον ειμαι συγκεντρωμένος σε αλλο σκοπό τώρα. ;)
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139706
Το εβλεπα τοσο καιρο και δεν ειχα κανει τον κοπο να το ανοιξω να δω τί ειναι.
Ωραιος:beer:
devil's animal
27/07/2014, 11:09
Σε ανοιχτό δρόμο οχι, εμένα δεν με παίρνει. Για τον Βυρωνα δεν ξέρω. :p
Στις Σέρρες όμως το Κ9 δεν τα κατάφερε απέναντι στο R6 παρ όλο που εκανες τον καλύτερο χρόνο σου σε εκεινο το session.
Να βαλω και το video?
Δεν το έχω ανεβάσει τόσο καιρό, αλλά εχεις αρχίσει και με τσιγκλάς επικίνδυνα. :D
μιλαμε για δυναμη τοσην ωρα...οχι για οδηγους...νομιζω αυτο ειχε ξεκαθαριστει...
αλλα και παλι το bimota σου, γιατι αυτο αναφερθηκε για την κοντρα, δεν τα καταφερε με το Κ9 στις Σερρες...(ιδιοι οδηγοι με το r6)
η διαφορα στους χρονους μας ηταν 1 δευτερολεπτο (με το r6 εσυ)...οχι οτι αυτο μειωνει το οτι πας πιο γρηγορα απο εμενα...
αλλα ας βαλουμε και ποσες φορες εχεις μπεις Σερρες εσυ και ποσες εγω...ποσο εμπειρια εχει ο καθενας στα μηχανακια γενικα...αλλα και παλι...εδω δεν συγκρινουμε οδηγους...συγκρινουμε μηχανακια...
και το bimota σε σχεση με ολα τ'αλλα ειναι αρχαιολογια...
και αυτα περι χλμ που ειχε μετρηθει, βαλε ενα gps πανω για να δουμε τα πραγματικα χλμ που πιανει...γιατι τοτε που μετρηθηκε δεν νομιζω να ειχε ανακλυφθει το gps...
το βιντεακι βαλ'το...αλλα οχι εδω...θα ειναι σπαμ...:p
Omg και 3 lol...
Καιπουστε, το χταπόδι για να τις δέσετε στη γάμπα μην ξεχάσετε :tooth:
sapila racing
27/07/2014, 12:00
μιλαμε για δυναμη τοσην ωρα...οχι για οδηγους...νομιζω αυτο ειχε ξεκαθαριστει...
αλλα και παλι το bimota σου, γιατι αυτο αναφερθηκε για την κοντρα, δεν τα καταφερε με το Κ9 στις Σερρες...(ιδιοι οδηγοι με το r6)
η διαφορα στους χρονους μας ηταν 1 δευτερολεπτο (με το r6 εσυ)...οχι οτι αυτο μειωνει το οτι πας πιο γρηγορα απο εμενα...
αλλα ας βαλουμε και ποσες φορες εχεις μπεις Σερρες εσυ και ποσες εγω...ποσο εμπειρια εχει ο καθενας στα μηχανακια γενικα...αλλα και παλι...εδω δεν συγκρινουμε οδηγους...συγκρινουμε μηχανακια...
και το bimota σε σχεση με ολα τ'αλλα ειναι αρχαιολογια...
και αυτα περι χλμ που ειχε μετρηθει, βαλε ενα gps πανω για να δουμε τα πραγματικα χλμ που πιανει...γιατι τοτε που μετρηθηκε δεν νομιζω να ειχε ανακλυφθει το gps...
το βιντεακι βαλ'το...αλλα οχι εδω...θα ειναι σπαμ...:p
Περίεργο πράγμα αλλά μιλάς σωστά. :p Αν το καλοσκεφτείς περίπου τα ίδια λέμε.
Εκτός απο το κομμάτι με το σπαμ. :lol:
Τωρα για να επανάλθουμε στο Tuono που είναι και το θέμα.
Tο αν πατάει στην ευθεία ενα SS δεν έχει νόημα. Το Τuono ΙΙ ειναι αλλο πράγμα, είναι γυμνό τούμπανο, και οχι γυμνό στυλ Hornet, Z1000, κλπ.
Το Cagiva RaptorX 1000 ηταν το πιο κοντινό γυμνό.
To Fucktory, (λαθος το έγραψα?) ειναι τοπ τούμπανο, έχει καλά πράγματα και κανει παπαδες. Με καλό οδηγό μπορεί να παει πραγματικά γρήγορα.
Μια διαφορά που έχει είναι οτι είναι πολύ ψηλό αναλόγως.
Εμένα δεν με πειράζει, αλλά είναι ψηλό με διφορά απο όλα τα υπόλοιπα.
Κανει σούζες και φασαρία απλά οδηγώντας το πηγαίνοντας στην δουλειά, με κουστουμαρισμένο οδηγό κι ετσ. (ξερετε ποιός..)
Αυτη είναι η δουλειά του, η γκ%%λα στην οδήγηση σε ολες τις συνθήκες. Επίσης πιάνει πολλά χλμ για γυμνό, εχει το μασκάκι μακριά απο τον οδηγό κι ενω δεν φαίνεται, κάνει δουλειά.
Αυτα.
ΥΓ. Αν δεν εχει χαλάσει στις 25000 χλμ, πιστεύω οτι εχει καλύτερες πιθανότητες να μην χαλάσει. Χωρίς πλάκα τώρα.
Μιλάς σωστά γέροντα...
Δεν είναι φτιαγμένο για να κάνει κόντρες με ss, δεν είναι φτιαγμένο για να γράφει χρόνους σε πίστα μιας και η αίσθηση που χάνεις λόγω καρατιμονας είναι σημαντική, δεν είναι φτιαγμένο για να κάνει δικαβαλα ταξιδια, ουσιαστικά είναι ένα δυνατό V2 που τα κάνει όλα μέτρια ως καλά.
Αυτό που κάνει τέλεια είναι ότι θα βάλει στην μπριζα τον οδηγό του, θα του αδειάσει το κεφάλι από την καθημερινότητα και θα τον σπρώξει να διασκεδάσει είτε στην νυχτερινή πόλη όπου κάνει τρελές πλάκες στα φανάρια, είτε στην πίστα, είτε στο στροφιλικι.
Δεν πολυγουσταρει άπειρους οδηγούς, και αυτοί δεν το γουστάρουν επίσης. Ο άπειρος οδηγός που θα αφεθεί στον ρυθμό που "επιβάλλει" το Tuono θα βρεθεί σε μπελάδες εύκολα και αβίαστα μιας και μαζεύει χλμ πολύ γρήγορα, δεν προειδοποιεί με κουνηματα και ελαστικοτητες για να μαζευτεις, και τα φρένα του είναι άγκυρες.
Στο συνεργείο φίλου όλα αυτά τα χρόνια, έχω δει παρά πολλά τσακισμεναTuono, και συνήθως είναι από τσαρουχωμα στο φρένο από φόβο όταν μπήκαν γρηγορότερα σε μια στροφή.
Καλώς ή κακώς δεν θα σε προφυλάξει όπως ένα SS1000 που ξέρεις (ακόμα και όταν πηγαίνεις αργά) ότι δαγκώνει. Αρκετοί το θεωρούν ένα δυνατότερο TDM και αυτό είναι σφάλμα μέγιστο.
Προσωπικά είναι το πιο γκ@βλιαρικο μηχανάκι που έχω οδηγήσει. Έχω παίξει τα βράδυα, έχω λυσσάξει σε πίστα, έχω κάνει ταξίδι τάπα είτε μόνος είτε δικαβαλος, δεν μου έχει πει όχι σε τίποτα.
Όσο για τελική, τι να πω? Το μασκακι κάνει φοβερή δουλειά σε συνδιασμο με καλό κράνος. Το κοντερ του που έχει αισθητήρα στο γρανάζι και θεωρείται αξιόπιστο έχει δείξει 275 αν θυμάμαι καλά, χωρίς δράματα, κουνηματα, και τρόμο.
ΥΓ. Είναι όντως πολύ ψηλό. Έχει ίδιο ύψος σέλας με το v-storm και δεν κάνω πλάκα. :tooth:
bros400pgm
27/07/2014, 14:37
. Το κοντερ του που έχει αισθητήρα στο γρανάζι και θεωρείται αξιόπιστο έχει δείξει 275 αν θυμάμαι καλά, χωρίς δράματα, κουνηματα, και τρόμο.
:nono:
Αισθητηρα που διαβαζει τις βιδες της πισω δισκοπλακας. Μονο αλλαγη διαμετρου ζαντας ή υψος ελαστικου φερνει αλλα αποτελεσματα στο κοντερ.
:nono:
Αισθητηρα που διαβαζει τις βιδες της πισω δισκοπλακας. Μονο αλλαγη διαμετρου ζαντας ή υψος ελαστικου φερνει αλλα αποτελεσματα στο κοντερ.
Εκ παραδρομής, μην ταραζεσαι ρε. Ναι απ την δισκοπλακα διαβάζει, και
οχι δεν έχω αλλάξει ζάντα ούτε προφίλ.
Red Rider
27/07/2014, 17:06
Byron λες ότι πολλοί το θεωρούν ένα δυνατότερο tdm.
Τι θα ήταν ασφαλέστερο, να προσπαθήσει κάποιος να πάει γρήγορα με tdm ή tuono?
Ας υποθέσουμε ότι μιλάμε για έναν μέσο οδηγό.
Byron λες ότι πολλοί το θεωρούν ένα δυνατότερο tdm.
Τι θα ήταν ασφαλέστερο, να προσπαθήσει κάποιος να πάει γρήγορα με tdm ή tuono?
Ας υποθέσουμε ότι μιλάμε για έναν μέσο οδηγό.
Αν ο μέσος οδηγός, έχει το μυαλό να πάει γρήγορα σύμφωνα με τα δικά του όρια και σιγά σιγά να βελτιωθεί, σαφώς το Tuono.
Αν αφήσει ομως να τον πάει το μηχανάκι, μάλλον το TDM μιας και δει τα όρια πολύ νωρίς.
Για να εξηγούμαστε, ανέφερα το TDM ως παράδειγμα ενός δικυλινδρου με τιμόνι. Το ίδιο ισχύει και για άλλα μηχανάκια. Το Tuono είναι ένα SS V2 γυμνό με 125-130 άλογα τροχό, και περίπου 200 κιλά γεμάτο. Και on-off να ήταν, πάλι προσοχή θα ήθελε.
bros400pgm
27/07/2014, 20:10
. Και on-off να ήταν, πάλι προσοχή θα ήθελε.
Σου ερχετε σο μυαλο κανα ον-οφ? :lol:
Red Rider
27/07/2014, 21:06
Σου ερχετε σο μυαλο κανα ον-οφ? :lol:
KTM :D
simple76
27/07/2014, 21:51
καλησπέρα παιδιά μιας και έδωσα των nitzaro μου σκέφτομαι κανα Ευρωπαίο και επειδή τα λεφτά ειναι λιγα εχω στο μυαλό μου το Aprilia Tuono 1000 R '03-05 τι εχετε να μου πειτε για το παλιο βγάζει θεματα ? το θελω για καμια Κυριακή για κανα ξεκ.....! μιας και εχω μικρο για καθημερινά . απλα μην ανοίγω αλλο θεμα γιαυτο ρώτησα εδω
alexxxcbr
28/07/2014, 08:58
καλησπέρα παιδιά μιας και έδωσα των nitzaro μου σκέφτομαι κανα Ευρωπαίο και επειδή τα λεφτά ειναι λιγα εχω στο μυαλό μου το Aprilia Tuono 1000 R '03-05 τι εχετε να μου πειτε για το παλιο βγάζει θεματα ? το θελω για καμια Κυριακή για κανα ξεκ.....! μιας και εχω μικρο για καθημερινά . απλα μην ανοίγω αλλο θεμα γιαυτο ρώτησα εδω
Aκριβως για αυτο που θες ειναι το μηχανακι.
Ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα Tuono.Τσεκαρισμα σε καλο μηχανικο και με ελαχιστα λεφτα αγοραζεις τουμπανο.:wave2:
Yianniss
28/07/2014, 09:17
To best value for money της αγορας, ανεξαρτητου μαρκας και τυπου μοτοσυκλετας. Πιο αδυναμο απο το επομενο αλλα το ιδιο γαμιστερο.
Εγω το πουλησα με 65000χλμ, χωρις κανενα προβλημα και σιγα σιγα καταλαβαινω τι μαλακια εκανα που το εδωσα...
simple76
28/07/2014, 09:38
To best value for money της αγορας, ανεξαρτητου μαρκας και τυπου μοτοσυκλετας. Πιο αδυναμο απο το επομενο αλλα το ιδιο γαμιστερο.
Εγω το πουλησα με 65000χλμ, χωρις κανενα προβλημα και σιγα σιγα καταλαβαινω τι μαλακια εκανα που το εδωσα...
βρηκα ενα 2005 μοντελο με 55000 χιλ στα 2500 συζητησημα τι λες αδερφε ? γνωμη σου
καποια ποστ πισω ειχε παιξει ενα φακτορυ σε γαμιστερη τιμη.... αυτο αξιζει τα ευρα του αν δεν εχει κανενα αλλο θεμα...
εντιτ
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4860545/
simple76
28/07/2014, 10:29
καποια ποστ πισω ειχε παιξει ενα φακτορυ σε γαμιστερη τιμη.... αυτο αξιζει τα ευρα του αν δεν εχει κανενα αλλο θεμα...
εντιτ
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4860545/
πολύ καλό αλλα δεν εχω τόσα και πρέπει να κάνω και ταξίδι
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5114355/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5338216/
αυτα τα δυο εχω βρει
notakos600
28/07/2014, 14:16
πολύ καλό αλλα δεν εχω τόσα και πρέπει να κάνω και ταξίδι
Το ταξίδι θα το κάνεις με το tuono που σκέφτεσαι να αγοράσεις τώρα αν επτρ;