PDA

View Full Version : ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ APRILIA TUONO 2006

Σελίδες : [1] 2 3

giannisfitros
23/07/2014, 00:59
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΑΝΕΣΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΔΥΝΑΜΗ - ΣΤΗΣΙΜΟ - SERVICE - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ???????????????????????????

ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ TUONO ???

nickald
23/07/2014, 07:45
Αξιοπιστο ειναι

Ανετο για τουονο ειναι (αναλογα τον γκωλο σου μπορει να κανει πολλα)

Δυναμη εχει....

Στησιμο γκαμαει...

Σερβις θελει.... και θελει μαστορα.... αν εισαι Αθηνα εισαι τυχερος...

Εχει και αντιπροσωπεια.... αναλογα με την ξερη που θα σου κατσει.... και τα ανταλλακτικα το ιδιο

Τωρα για οικονομια τι θελει να πει ο ποιητης?

Εχει αλογα αρα καιει τις μπετζινες του και μπορει να παει στο θεο η καταναλωση αναλογα το χερι σου.... αμα το θες για πολη μην το παρεις γιατι θα κλαις....

7gibernau
23/07/2014, 08:00
Στρίβουν;στρίβουν..
Φρενάρουν;φρενάρουν..
Ταξίδια κάνουν;;κάνουν..
Φαν μπαΐκ είναι;;είναι..
Το πόιο καυλερο γυμνό είναι;;είναι..
Κολλάνε;;κολλάνε γάμω το Σπιτι τους...
7 χρόνια το έχω,δεν είχε κάψει ούτε λαμπά,με τα σέρβις του,τα λαδακια του τα πάντα όλα του...
Στη γιορτή μου όμως του Αγ Δημητριου του 2013 σε μια βόλτα στο Λουτράκι που βρέθηκα και με δυο παιδιά απο δω,δε θυμάμαι ονόματα,σορρυ,μου τα έδωσε στο χέρι...
Πραγματικά δε με στεναχώρησε καθόλου όμως,μόνο ότι ήταν η γιορτή μου,εκει σπαστικα και ξενερωσα.όχι για το Τυονο,αλλα για τη μέρα που βρήκε να βροντηξει,ωραίο δώρο!!!

Ξέρεις κάτι,αν αποφασίσω να το φτιάξω καλώς,αν όχι πάλι Τυονο θα πάρω!!!!!
Γι αυτο να το πάρεις και συ!!!gαμεί και δέρνει!!

skylaros
23/07/2014, 08:13
Κόστος ζημιάς ?

7gibernau
23/07/2014, 08:23
Κόστος ζημιάς ?

Στροφαλος,μπιελα.
Δεν ξέρω δεν έχω ρωτήσει. Απλά όταν λύθηκε το μοτέρ,στο άκουσμα της ζημιάς ξενερωσα.αλλα το ξανα λέω,όχι για το Τυονο,αλλα για την μέρα που βρήκε να πάθει τη ζημιά.
Μπάς και ξέρει άλλος πόσο Παει το μαλλί;;
Είπαμε,πάλι Τυονο θα πάρω αν δεν το φτιάξω.

giannisfitros
23/07/2014, 10:11
ευχαριστω πολυ ολους. !!!!!!!:beer:

gixxerpap
23/07/2014, 10:58
μπιελίτσες απο το παλιό και δε θα ξαναπάθει τίποτα.

bros400pgm
23/07/2014, 15:36
Απο το παλιο tuono, απο το παλιο rsv, απο κανα caponord, futura, falco.................. Ολοι οι στροφαλοι και μπιελες κανουν Μητσο.

7gibernau
23/07/2014, 22:36
Απο το παλιο tuono, απο το παλιο rsv, απο κανα caponord, futura, falco.................. Ολοι οι στροφαλοι και μπιελες κανουν Μητσο.

Τιμές ξέρεις ρε;;
Και για τα δυο

bros400pgm
24/07/2014, 06:03
Κανα 250αρι και τυχερος θα εισαι εαν βρεις. Απο καναν ebay. Εγω ειχα πουλησεις εναν στα 300€

alexxxcbr
24/07/2014, 08:38
Την οικονομια δεν τη βαζουμε μεσα οταν κοιταμε τετοια μηχανακια.Αν τη θες πας σε μικροτερο μηχανακι.
Ολα τα αλλα τα εχει το ΤUONO και με το παραπανω.Καθε φορα που θα πηγαινεις μια βολτα θα γυρνας με ενα τεραστιο χαμογελο.:D

Arxagelos
24/07/2014, 10:53
Μόνο μη το κυκλοφορείς αργίες γιορτές και εθνικές επετείους για να μην ξενερώσεις αμα σου σκορπίσει. :bawl:

toyar
24/07/2014, 11:01
ειναι δυνατον να σκορπαει ακριβο και καλοσυντηρημενο μηχανακι επταετιας και να θεωρειται φυσιολογικο λες και εχει καψει ασφαλεια;:confused:

nickald
24/07/2014, 11:20
Ειναι μπ0uρdελα ιταλικα ρε.... μην τα αγοραζετε...

Ευτυχως στα γιαπωνεζικα δεν εχει τυχει ποτε να σκορπισει καποιο στα 7 χρονια....

toyar
24/07/2014, 11:58
δεν αγορασαμε ποτε.......ουτε προκειται...........
γι αυτο μας κανει εντυπωση και ρωταμε γιατι ειμαστε αμαθητοι σε τετοιες φασεις:D

alexxxcbr
24/07/2014, 12:04
Καλυτερα δεν ειναι για ολους.
Καποια στιγμη ολα χαλανε.Θα μαθετε και εσεις.:smokin:

toyar
24/07/2014, 12:08
αλλο χαλαω αλλο τιναζω τα πεταλα στα καλα καθουμενα
και μενα μου ειχε βαρεσει μπιελα ενα eliminator250 (το οποιο ανεβαζε και καμμια 15αρια χιλιαδες στροφες πριν 25 χρονια) αλλα το ειχε περασει αγνωστος αριθμος ιδιοκτητων και τα -γνωστα- χλμ του ηταν 120000+

Julius
24/07/2014, 12:22
αλλο χαλαω αλλο τιναζω τα πεταλα στα καλα καθουμενα
και μενα μου ειχε βαρεσει μπιελα ενα eliminator250 (το οποιο ανεβαζε και καμμια 15αρια χιλιαδες στροφες πριν 25 χρονια) αλλα το ειχε περασει αγνωστος αριθμος ιδιοκτητων και τα -γνωστα- χλμ του ηταν 120000+

Ρεσπεκτ για το μικρό eliminator λοιπόν. Εμένα το γαμω αφρικα, με 45000 και από πρώτο χέρι…. μου έμεινε σε 9 μήνες 5-6 φορές αλλά τι να λέμε… όλοι έχουμε μια ιστορία δικιά μας ή της θείας μας να διηγηθούμε.

Το θέμα είναι ότι γυρνάμε συνεχώς στο γνωστό το κόμπλεξ των κατόχων ιαπωνικών κομοδίνων απέναντι στις μοτοσυκλέτες που βλέπουν δίπλα τους στα φανάρια και ξερογλείφονται.

Παρακαλώ πάρτε ένα χάπι αξιοπιστίας και συνεχίστε τον δρόμο σας.

sapila racing
24/07/2014, 12:28

Εβγαλε η Honda χαπια που τα δίνεις στα Ιταλικά και γίνονται αξιόπιστα? :lol: :bawl:

toyar
24/07/2014, 12:33
κομπλεξ;;;;
ξερογλειφονται;;;;;
δεν νομιζω:nono:
ολα ειναι θεμα επιλογων αλλοι με τα λεφτα τους αγοραζουν χρηστικοτητα και αξιοπιστια κι αλλοι μουρη και κρατηματα
δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα ζηλιας
οταν πηρα το cbf με τα ιδια λεφτα θα μπορουσα να παρω ιταλικο υπερσκουτερ αλλα τωρα θα το ειχα πληρωσει αλλα τοσα και θα ηταν για πεταμα
παντως πραγματικα ανεξαρτητως μαρκας δεν νομιζω πως ειναι συνηθισμενο να βαραει μπιελα σημερινο μοτερ χωρις λογο

faraway
24/07/2014, 12:36
κομπλεξ;;;;
αλλοι με τα λεφτα τους αγοραζουν χρηστικοτητα και αξιοπιστια

Που το αγοράζουμε αυτό είπαμε ?

Να πάω να πάρω και γω , αν υπάρχει .

nickald
24/07/2014, 12:43
ναι δε βλεπεις ολα τα συνεργεια για γιαπωνεζικα...... πεινανε....

7Tolis
24/07/2014, 12:48
Το θέμα είναι ότι γυρνάμε συνεχώς στο γνωστό το κόμπλεξ των κατόχων ιαπωνικών κομοδίνων απέναντι στις μοτοσυκλέτες που βλέπουν δίπλα τους στα φανάρια και ξερογλείφονται.

Το μηχανάκι δεν έχει καταγωγή δεν έχει κολλήματα δεν έχει κόμπλες.Ειναι ένα δίτροχο δημιούργημα παραγωγής αισθημάτων διαφόρων ειδών.Αν θα μιλούσαμε για κόμπλεξ japan vs europe πιστευω θα ήταν χαριτολογόντας και μόνο.Αν περάσουμε στο θέμα κουβάδες όπου μπαίνει και η οικογένεια μέσα τότε ναι,Ευρώπη.

Allst@rf
24/07/2014, 13:04
Να δουμε ποτε θα βαρεθειτε να μιλατε για αξιοπιστια...

Αστοχια του συγκεκριμενου μοτερ ειναι δε σημαινει οτι το εχουν ολα τα tuono...

Λες και σας ζητησε δανεικα για να το φτιαξει...

toyar
24/07/2014, 13:40
ο τιτλος ειναι <<γνωμες για το tuono>>
εγω που δεν το ξερω το μηχανακι μπαινω και διαβαζω <<ωραιο, γαμιστερο, αψογο, αλλα μια μερα βαρεσε μπιελα χωρις λογο>>

να τρεξω γρηγορα να παρω ενα μην το χασω;:look:

Allst@rf
24/07/2014, 13:44
εγω που δεν το ξερω το μηχανακι μπαινω και διαβαζω:

Μεχρι εδω μια χαρα εισαι.

nerofida
24/07/2014, 13:49
ηθικο διδαγμα, αν θελεις να παρεις tuono και εχεις budget πχ 5000 ευρω, παρε ενα με 2.500 και κρατα τα υπολοιπα για το επομενο! :lol:

Pan (dvs)
24/07/2014, 13:52
O πλεον ειδικος η λειπει σε διακοπες η το εχει παλι στο συνεργειο και κανει την παπια.

lucien
24/07/2014, 13:56
ηθικο διδαγμα, αν θελεις να παρεις tuono και εχεις budget πχ 5000 ευρω, παρε ενα με 2.500 και κρατα τα υπολοιπα για το επομενο! :lol:

κλαίω... πρόσφατα αγόρασε γνωστός μου tuono με Budget 5.000€, επρεπέ να τον τον είχα προλάβει:lol:

harris_x
24/07/2014, 14:00
:evil:

sapila racing
24/07/2014, 14:03
byron σε ζητάνε ρε φίλε! :D

Buenaventura
24/07/2014, 14:06
Ειναι μπ0uρdελα ιταλικα ρε.... μην τα αγοραζετε...

Το αυτο...

(Μπας και πεσουν και αλλο οι τιμες και ξαναπαρουμε εμεις που ειχαμε.. :D )

Ζεύκας
24/07/2014, 15:40
Πωλείται tuono factory με 55.000χλμ. 1750€.

στείλτε πμ

Bowleno
24/07/2014, 15:48
Άντε με τους ιταλικούς ματρακάδες σας :p

(είπε αυτός που έχει aprilia...)

bros400pgm
24/07/2014, 15:49
εγω που δεν το ξερω το μηχανακι μπαινω και διαβαζω <<ωραιο, γαμιστερο, αψογο, αλλα μια μερα βαρεσε μπιελα χωρις λογο>>

να τρεξω γρηγορα να παρω ενα μην το χασω;:look:

Oχι να μην τρεξεις να παρεις. Ειναι αληθεια οτι τα 08 μοντελα και μετα, ειχαν ενα θεμα με τις ανοχες στον στροφαλο και τα κουζινετα (ή καπου εκει τελως παντων). Η μονη αληθεια ειναι οτι η rotax ειχε μειωσει το κενο για αγνωστο λογο. Τωρα, εαν η μειωση του διακενου σε συνδυασμο με καποιο τυπο ή μαρκα λαδιου, τα εκανε να βαρανε δεν το γνωριζω, αλλα ειναι μια εικασια (οτι το μοτερ ηθελε καλο λαδι). Γι αυτο ακριβως τον λογο βαζουν στροφαλο και μπιελες απο τα πιο παλια μοτερ rotax.
Τα υπολοιπα μοτερ ειναι πραγματικα αθραυστα, εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις οπου η μαλακια του ιδιοκτητη ή μηχανικου τα κατεστρεψε και μερικα που απλα κατι εγινε και εσπασαν (οπως εχω δει σπασμενο gsxr750 k7, χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο!!!!!!)

Αυτο ομως που δεν μπορω να καταλαβω σε αυτα που λες, ειναι, και θελω πολυ να μου υποδειξεις ΠΟΥ εχεις γραψει σε καποιο αλλο θεμα, οπου καποιος ζητησε την γνωμη για την αξιοπιστια ενος γιαπωνεζικου μοτερ/μοτο, οπως για παραδειγμα fazer (στροφαλομπιελες-πηνια), cbr (ανοχες κυλινδρων-πιστονιων-ελατηριων-δεν ξερω τι ακριβως) κ.ο.κ (εχει αρκετα η λιστα μου).
Γιατι και εγω ξερω να ευλογαω τα γενια μου, αλλα τα συκα-συκα και η σκαφη-σκαφη.

Aggelos_SV
24/07/2014, 15:52

στείλτε πμ

:eyepop:

Μόνο τις ζάντες δίνεις???

Pan (dvs)
24/07/2014, 16:42

στείλτε πμ

Mε τοσα που ζητας να υποθεσω οτι εχεις βαλει καινουργια λαστιχα και εχεις κανει προσφατα service.

byron
24/07/2014, 16:47
οταν πηρα το cbf με τα ιδια λεφτα θα μπορουσα να παρω ιταλικο υπερσκουτερ

αλλά προτίμησες τελικά γιαπωνέζικο υπερσκούτερ. Καλή επιλογή :tooth:

Buenaventura
24/07/2014, 17:31

στείλτε πμ

Αν ειναι 1ης γενιας fuctory το παιρνω.... :)

nickald
24/07/2014, 18:59

στείλτε πμ

μη με κολαζεις.... ενα χρονο εχω που το εδωσα και ακομα το βλεπω στον υπνο μου.....

spyrakos35
24/07/2014, 19:01
εγώ πάλι νομίζω οτι πιάσατε τον τογιαρ από τα μούτρα....

είναι λογικό το ερώτημά του, όπως λογικο θα ήταν να απορήσει αν έβλεπε απάντηση σε αντιστοιχο ερώτημα για τα τζιξερ "γαμάτα μηχανάκια, άνετα, πάνε τον πάτο τους αλλά μία μέρα έκοψε πλαίσιο χωρίς κάποιον λόγο"....

τώρα αν κάποιος νομίζει οτι δε σπάει - δε χαλάει ο ματρακάς του, ας κατέβει από το συνεφάκι του...

το κόμπλεξ το έχουμε και οι μεν και οι δε, μη τυχόν και πει καποιος το ματρακά μας τριμπούρδελο....

toyar
24/07/2014, 19:09
Oχι να μην τρεξεις να παρεις. Ειναι αληθεια οτι τα 08 μοντελα και μετα, ειχαν ενα θεμα με τις ανοχες στον στροφαλο και τα κουζινετα (ή καπου εκει τελως παντων). Η μονη αληθεια ειναι οτι η rotax ειχε μειωσει το κενο για αγνωστο λογο. Τωρα, εαν η μειωση του διακενου σε συνδυασμο με καποιο τυπο ή μαρκα λαδιου, τα εκανε να βαρανε δεν το γνωριζω, αλλα ειναι μια εικασια (οτι το μοτερ ηθελε καλο λαδι). Γι αυτο ακριβως τον λογο βαζουν στροφαλο και μπιελες απο τα πιο παλια μοτερ rotax.
Τα υπολοιπα μοτερ ειναι πραγματικα αθραυστα, εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις οπου η μαλακια του ιδιοκτητη ή μηχανικου τα κατεστρεψε και μερικα που απλα κατι εγινε και εσπασαν (οπως εχω δει σπασμενο gsxr750 k7, χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο!!!!!!)

Αυτο ομως που δεν μπορω να καταλαβω σε αυτα που λες, ειναι, και θελω πολυ να μου υποδειξεις ΠΟΥ εχεις γραψει σε καποιο αλλο θεμα, οπου καποιος ζητησε την γνωμη για την αξιοπιστια ενος γιαπωνεζικου μοτερ/μοτο, οπως για παραδειγμα fazer (στροφαλομπιελες-πηνια), cbr (ανοχες κυλινδρων-πιστονιων-ελατηριων-δεν ξερω τι ακριβως) κ.ο.κ (εχει αρκετα η λιστα μου).
Γιατι και εγω ξερω να ευλογαω τα γενια μου, αλλα τα συκα-συκα και η σκαφη-σκαφη.

δεν καταλαβαινω γιατι το γυρνας σε προσωπικο επιπεδο............
εγω εγραψα <<ειναι δυνατον να σκορπαει ακριβο και καλοσυντηρημενο μηχανακι επταετιας και να θεωρειται φυσιολογικο λες και εχει καψει ασφαλεια;>> χωρις να αναφερομαι σε μαρκα ή προελευση γιατι μου εκανε εντυπωση το γεγονος
το ιδιο θα ελεγα για οποιοδηποτε γιαπωνεζικο παθαινε το ιδιο γιατι παλι θα μου εκανε εντυπωση πως ενας μοντερνος κινητηρας βαραει μπιελα χωρις λογο
ο καθενας εχει τη γνωμη του και δεν υπαρχει λογος να σε πεισω για κατι

αλλωστε δεν εχω και χρονο γιατι πρεπει να ψαξω και το wiring για το gilera ενος φιλου μου που λαμπαδιασε επισης χωρις λογο:D

devil's animal
24/07/2014, 19:42
αντε παλι μια απο τα ιδια...:rolleyes:

οι ιταλοφιλοι ειναι ιταλοφιλοι, οτι και να γινει...
οι γιαπωνεζοφιλοι ειναι επισης γιαπονεζοφιλοι οτι και να γινει...

και πριν μου πειτε: "ψψψ..τι μεγαλη σοφιστεια ειπες ρε τιτανοτεραστιομεγιστε??" θα εξηγησω λεγοντας οτι απλα καποιοι ενεργουν και κατ'επεκταση ψωνιζουν με διαφορετικο σκεπτικο απο καποιους αλλους...
τουτεστιν...

το tuono 2ης γενιας ειναι απο τα πιο δυνατα 2κυλινδρα της γενιας του και οτι πιο καλοστημενο υπαρχει απο αποψη φρενων και αναρτησεων...ενας κανονικος κανιβαλος με γνησιο dna απο ss και ηχο που ανασταινει και νεκρους...
προβληματα βγαζει και ειναι κοινως αποδεκτο απο ολους...ρωτηστε τον Σωτηρη (zarmagedon) για το δικο του...και γενικα κατα καιρους εχουν ακουστει διαφορα απο κατοχους...

το θεμα ειναι οτι οι ιταλοφιλοι, απλα τα αποδεχονται βαζοντας στην ζυγαρια ολα αυτα τα θετικα που εγραψα παραπανω και ειναι εξοικειωμενοι με την ιδεα της βλαβης...
σε αντιπαραβολη θα σου πουν οτι μπορουν να κανουν πλακα σε πολλα μοτοσακα στον δρομο, ειτε ο δρομος αυτος ειναι στην πολη, ειτε σε επαρχιακο στροφιλικι, ειτε σε πιστα κλπ...

ολοι οι υπολοιποι πανε με βαση την λογικη και οχι το συναισθημα και δεν μπορουν να αποδεχτουν την οποια βλαβη ενος σχετικα μοντερνου συνολου..ειτε λεγεται μοτερ, ειτε ηλεκτρικα...

αποδεχτειτε πλεον καποια πραγματα και αφηστε την φυσικη εξελιξη των πραγματων να τσουλησει ομαλα...
(καλα κενταω σημερα) :lol:

toyar
24/07/2014, 19:54
και ξαναλεω.........
η μπιελα δεν ειναι <<η οποια βλαβη>> ειναι ολικη καταστροφη και δεν μπορει να γινεται αποδεκτη σε πολιτικο μοτερ επταετιας οταν αυτο συντηρειται και χρησιμοποιειται κανονικα
οπως επισης δεν ειναι αποδεκτο το κοψιμο πλαισιου σε καινουριο ss (εκτος αν το βαφτισουμε χαρακτηρα:rolleyes:)
απο κει και περα ο καθενας ψωνιζει με τα δικα του κριτηρια και μπορει καποιος να πει οτι εγω θα σκασω μια 15αρα και θα παρω το καλυτερο πακετο της αγορας κι ας εχει ημερομηνια ληξης (ktm)
και καποιος αλλος οπως εγω να πει οτι επειδη ειμαι κουλος θα παρω εναν γιαπωνεζικο κουβα να με υπηρετει με μονη απαιτηση να του βαζω βενζινη (xt)

devil's animal
24/07/2014, 20:06
και ξαναλεω.........
η μπιελα δεν ειναι <<η οποια βλαβη>> ειναι ολικη καταστροφη και δεν μπορει να γινεται αποδεκτη σε πολιτικο μοτερ επταετιας οταν αυτο συντηρειται και χρησιμοποιειται κανονικα

σχετικο αυτο που λες...
δλδ αμα καψει μια ηλεκτρονικη ή λαμπαδιασει η πλεξουδα θα ειναι νορμαλ, ενω η μπιελα δεν ειναι??

δυστυχως σε ολα τα ρδελα που καβαλαμε (ειδικα αυτα που ειναι επιδοσεων) σχεδον ολα τα ανταλλακτικα κοστιζουν ΠΟΛΥ ακριβα..καποια περισσοτερο, καποια λιγοτερο...

το μονο σιγουρο ειναι οτι κανενα μοτο επιδοσεων (ειτε ιταλικο, ειτε γιαπωνεζικο) δεν θα γινει ποτε c50 απο αποψη αξιοπιστιας...

τελος το "πολιτικο" μοτερ που αναφερεις μπορει στα χαρτια να ειναι επταετιας αλλα σαν σχεδιασμος και υλικα ειναι 15ετιας γιατι ειναι το ιδιο με το 1ης γενιας που βγηκε το 2002...
και για τοτε τα αλογα του, καθε αλλο παρα φυσιολογικα ηταν για τους κυλινδρους του και τα κυβικα του...αρα δεν ειναι και τοσο "πολιτικο" οσο αναφερεις...

Allst@rf
24/07/2014, 20:09
και ξαναλεω.........
οπως επισης δεν ειναι αποδεκτο το κοψιμο πλαισιου σε καινουριο ss (εκτος αν το βαφτισουμε χαρακτηρα:rolleyes:)
απο κει και περα ο καθενας ψωνιζει με τα δικα του κριτηρια και μπορει καποιος να πει οτι εγω θα σκασω μια 15αρα και θα παρω το καλυτερο πακετο της αγορας κι ας εχει ημερομηνια ληξης (ktm)
και καποιος αλλος οπως εγω να πει οτι επειδη ειμαι κουλος θα παρω εναν γιαπωνεζικο κουβα να με υπηρετει με μονη απαιτηση να του βαζω βενζινη (xt)

Λοιπον, εσυ ή τρολαρεις ή δε βλεπεις τις απαντησεις των αλλων...

toyar
24/07/2014, 20:19
αν το μοτερ ειναι 15ετιας πρεπει να πουλιεται φθηνοτερα
αν δεν αντεχει τα αλογα που βγαζει, ο κατασκευαστης κοροιδευει τον αγοραστη

nickald
24/07/2014, 20:20

Τα οποια Xt δεν εχουν βγαλει κανενα θεμα και ποτε.....Σωστα?

toyar
24/07/2014, 20:21
Λοιπον, εσυ ή τρολαρεις ή δε βλεπεις τις απαντησεις των αλλων...

:rolleyes::confused::hmm:

faraway
24/07/2014, 20:26
Καλά η aprilia και το sxv με πινακίδες το πουλάει αλλά άντε να το ονομάσεις πολίτικο . :rolleyes:

Allst@rf
24/07/2014, 20:31
Καλά η aprilia και το sxv με πινακίδες το πουλάει αλλά άντε να το ονομάσεις πολίτικο . :rolleyes:

Το οποιο επειδη το βλεπει ο καθε καγκουρας σαν sm, νομιζει οτι ειναι σαν το xt του.

Του αλλαζει λαδια καθε μερικεε χιλιαδες χλμ, ενω αυτο ειναι με ωρες, το παει κοφτες, του σπαει και μετα φταιει το μηχανακι...

7gibernau
24/07/2014, 21:10
Για ολα φταει το βολαν και ναι δεν κανω πλακα οπως παλια! Χαχαχαχ
Οσο για το μοτερ του τυονο, δεν το λες και πολυ πολιτικό ετσι.
οσονγια την χρηση που του εκανα, μια φορα ειχα παει νορμαλ λευκαδα με τη γυναικα, δε θυμαμαι αλλη....
του επινα το αιμα, το εσκιζα μονο σουζαταπατεζα πηγαινε και γι αυτο λεω οτι δε με πειραξει που μου τα εδωσε στο χερι, η μερα που βρηκε να το κανει με ξενερωσε, τη μερα της γιορτης μου.
και καρφοσε κοφτη τεταρτη γιατι ηθελα να δω αν εχει τα σουπερντιουκ με τεταρτη! !! Ωραιος ε???

παλι με χρονια με καιρους παλι τυονο θα χω
@ντεβιλ, ειναι σα να εχεις διπλα σου το καλύτερο νιμου αλλα να εχει μια τριχα στη ρωγα.....!

η συντήρηση του τα ειχε ολα και στην ωρα του παντα.

spyrakos35
24/07/2014, 21:15
@ντεβιλ, ειναι σα να εχεις διπλα σου το καλύτερο νιμου αλλα να εχει μια τριχα στη ρωγα.....

Νταξ μωρε, δε γαμιετ;

:D

toyar
24/07/2014, 21:40
οσονγια την χρηση που του εκανα, μια φορα ειχα παει νορμαλ λευκαδα με τη γυναικα, δε θυμαμαι αλλη....
του επινα το αιμα, το εσκιζα μονο σουζαταπατεζα πηγαινε και γι αυτο λεω οτι δε με πειραξει που μου τα εδωσε στο χερι, η μερα που βρηκε να το κανει με ξενερωσε, τη μερα της γιορτης μου.
και καρφοσε κοφτη τεταρτη γιατι ηθελα να δω αν εχει τα σουπερντιουκ με τεταρτη! !! Ωραιος ε???

@ντεβιλ, ειναι σα να εχεις διπλα σου το καλύτερο νιμου αλλα να εχει μια τριχα στη ρωγα.....!

το θεμα τελικα ειναι να το φχαριστιεσαι οτι και ναχεις:beer:

theofilos888
24/07/2014, 22:03

Κι εμένα με τετάρτη μου τα έδωσε στα χέρια το sv. Και εγώ με ktm άνοιξα. Τυχαίο; χαχαχαχα

Allst@rf
24/07/2014, 22:42
Αχ ρε αυτα τα ρημαδια τα superduke, κοσμο που εχουν καψει...

Ρε mlk μητσε παρε ενα superduke σστη τελικη να σου φυγει το αποθημενο, θα μαθεις απο πρωτο χερι αν το τουονο το παταγε με τεταρτη... :p

:tooth:

giannisfitros
24/07/2014, 23:27
Ο κολλητος μου εχει superduke 990 του 2006

ειναι με 55.000 km και ολα ειναι κομπλε.

απλα εχει ακριβα και πιο συχνα service απο ενα ιαπωνεζικο.

επισης ειναι κατι παραπανω απο τυπικος στα αναλλωσημα και στα service.

δεν ξερω διαφορες superduke και tuono ... αλλα οκ δεν ειναι και οτι καλητερο να μενεις απο μοτερ.

πιστευω οτι ειναι θεμα συντηρησης και τυχης αλλα σιγουρα δεν ειναι το ιδιο αξιοπιστα με τα ιαπωνεζικα ..οπως και δεν ειναι το ιδιο πιεσμενα.

τεσπα..αυτο που ηθελα να μαθω το εμαθα.ευχαρηστω πολυ ολους θερμα για το ενδιαφερον σας.

το σημαντικο ειναι να ειμαστε σιδερενιοι και να εχουμε πολλα και καλα χιλιομετρα

με οτι και αν καβαλαμε

devil's animal
24/07/2014, 23:42
πουθενα δεν το πιανει το superduke το tuono ...
ουτε σε ρεπριζ, ουτε σε τελικες...

μετρημενο 2-3 φορες το tuono του ζευκα με το superduke του endopandou, το superduke ετρωγε ξυλο ανεξαρτητως σχεσης, χλμ και οδηγων....

spyrakos35
24/07/2014, 23:44
το σημαντικο ειναι να ειμαστε σιδερενιοι και να εχουμε πολλα και καλα χιλιομετρα

με οτι και αν καβαλαμε
:beer:

SHOOTER045
25/07/2014, 00:29
Νταξ μωρε, δε γαμιετ;

Είσαι ένας τρελιαρης εσυυυυυυ...

SHOOTER045
25/07/2014, 00:35
Tuono δεν είχα ποτέ
Είχαν φίλοι
Απίστευτο κροταλισμα όχι γκαζοντενεκεδες σαν τα ντουκατια, στήσιμο γκάζι αλητεία και βρωμιά που λένε
Εντάξει θέλουν προσεκτική και ευλαβική συντήρηση τι να κάνουμε, και οι ωραίες γκόμενες θέλουν τον χρόνο τους τα φτιασιδια τους και την προσοχή τους

devil's animal
25/07/2014, 00:40

ειπαμε, ειναι θεμα γουστου καθαρα...
προσωπικα προτιμω ενα πιο μετριο νιμου (προσεξε τι λεω, οχι μπαζο) και να ειναι πενα παντου, παρα αυτο που λες εσυ...
παντα θα το εχω στο μυαλο μου σαν ψεγαδι...σαν ατελεια...
οχι τιποτα αλλο, αλλα χαλαει και το υπεργαματο συνολο...

και προκειμενου να αποκτησω εγω ψυχολογικα, επιλεγω αλλιως...

spyrakos35
25/07/2014, 07:16
Α ρε ντεβιλς σαβουρογαμη.......:lol:

alexxxcbr
25/07/2014, 07:41
Aπο μηχανακια καταληξαμε σε γκομενακια:bawl::bawl:
Δε μας ειπε τελικα το παλικαρι.Θα το παρει το εργαλειο?:smokin:

teogtp
25/07/2014, 07:57
Aπο μηχανακια καταληξαμε σε γκομενακια:bawl::bawl:
Δε μας ειπε τελικα το παλικαρι.Θα το παρει το εργαλειο?:smokin:

Ψαχνει να βρει την τριχα.......

SHOOTER045
25/07/2014, 08:11
Ψαχνει να βρει την τριχα.......

Την είδα στην τβ
Σέρνει ένα καράβι....

spyrakos35
25/07/2014, 08:18
Την είδα στην τβ
Σέρνει ένα καράβι....

για τους κακοπροαίρετους....

το φουζουρού είναι στο πάρκινγκ..... :lol:

teogtp
25/07/2014, 08:24

:lol:

DrBig
25/07/2014, 08:39

dieuthinsi filos?

spyrakos35
25/07/2014, 08:43
dieuthinsi filos?

Περαμα
Ναυπηγοεπισκευαστικη ζωνη

teogtp
25/07/2014, 08:47
dieuthinsi filos?

http://www.neorion-holdings.gr/elefsisgr.html
Το εχει για σερβις......

byron
25/07/2014, 09:02
ειπαμε, ειναι θεμα γουστου καθαρα...
προσωπικα προτιμω ενα πιο μετριο νιμου (προσεξε τι λεω, οχι μπαζο) και να ειναι πενα παντου, παρα αυτο που λες εσυ...
παντα θα το εχω στο μυαλο μου σαν ψεγαδι...σαν ατελεια...
οχι τιποτα αλλο, αλλα χαλαει και το υπεργαματο συνολο...

και προκειμενου να αποκτησω εγω ψυχολογικα, επιλεγω αλλιως...

Μάλλον κάτι έχω χάσει και δεν έχω καταλάβει για ποιό πράγμα μιλάτε. Ο 7gib μιλάει για τρίχα, εσύ για ψεγάδι.
Δηλαδή ? Μιλάμε για μια φοβία οτι μπορεί κάτι να συμβεί και να σπάσει το μοτέρ, όπως πχ η φοβία μήπως κόψει πλαίσιο το Fazer, διαλύσει πηνία το R1, κάνει κράκ το 1000RR κλπ κλπ, επομένως απέχουμε από τα μηχανάκι που μπορεί να βγάλουν ζημιά?

Σωστά?

7Gib-Δημήτρη περαστικά ρε μαν, δεν ήξερα οτι έπαθες ζημιά. Δεν νομίζω οτι έχει να κάνει με το βάρος του βολάν πάντως, εκτός και γούσταρες να το δουλεύεις συνέχεια κόφτες επειδή στροφάρει σαν παλαβό χωρίς αυτό.

7gibernau
25/07/2014, 09:45
Μάλλον κάτι έχω χάσει και δεν έχω καταλάβει για ποιό πράγμα μιλάτε. Ο 7gib μιλάει για τρίχα, εσύ για ψεγάδι.
Δηλαδή ? Μιλάμε για μια φοβία οτι μπορεί κάτι να συμβεί και να σπάσει το μοτέρ, όπως πχ η φοβία μήπως κόψει πλαίσιο το Fazer, διαλύσει πηνία το R1, κάνει κράκ το 1000RR κλπ κλπ, επομένως απέχουμε από τα μηχανάκι που μπορεί να βγάλουν ζημιά?

Σωστά?

7Gib-Δημήτρη περαστικά ρε μαν, δεν ήξερα οτι έπαθες ζημιά. Δεν νομίζω οτι έχει να κάνει με το βάρος του βολάν πάντως, εκτός και γούσταρες να το δουλεύεις συνέχεια κόφτες επειδή στροφάρει σαν παλαβό χωρίς αυτό.
Όταν σου φύγουν οι φοβίες και γράψεις ολόκληρο το nickname μου θα σου απαντήσω.....
:p

byron
25/07/2014, 09:50
Όταν σου φύγουν οι φοβίες και γράψεις ολόκληρο το nickname μου θα σου απαντήσω.....
:p

7..7...7...7...7GIBERNAU !!!

Respect, έφυγε νωρίς απ΄το άθλημα και τίποτα δεν είναι πιο το ίδιο. Ας όψεται η κολομπίνα ναουμ...:yuck:

Spyrako, που τον τσίμπισες τον λεμούριο ρε ΄συ?

7gibernau
25/07/2014, 10:08
7..7...7...7...7GIBERNAU !!!

Respect, έφυγε νωρίς απ΄το άθλημα και τίποτα δεν είναι πιο το ίδιο. Ας όψεται η κολομπίνα ναουμ...:yuck:

Έτσι ρε κρυφοgibernaκία!!!
Ναι πάντα στον κοφτη,πάντα "μια"κάτω το είχα,ναι λάθος για 2κ αλλα αυτός ο ήχος...αυτη η ελαφριά σουζα με Τρίτη μόνο με το γκάζι αυτα τα σκασιματα στο κλησιμο του γκαζιου που έμενε κανά δυο χιλιοστά πάντα ανοιχτό...
Αυτά το έφαγαν αλλα 7 χρόνια μου τον είχε ατσαλωσει...

Όπως είχε πει και ένας παλιοηθοποιός μέσα σ ένα αεροπλάνο..το νιμου και οι φεράρι..
Εγω έλεγα το νιμου και το τυονο....
Πραγματικά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που είχα στα χέρια μου τέτοιο εργαλείο για τόσα χρόνια,μόνο χαρές πέρασα μαζι του μόνο χαρές πρόσφερε χωρίς να με έχει πουλήσει ποτε,σε ότι μαλακια και να έκανα.
Θα έγραφα κι αλλα,αλλα γράφω απ το τηλ και είμαι χωραφι!!

spyrakos35
25/07/2014, 10:13

στο Αττικό Πάρκο.... για πάρτη τους και μόνο, ξαναπάω

μιλάμε για πολύ ατσάλωμα για να γράφεις από το χωράφι.... :lol:

byron
25/07/2014, 10:18
Έτσι ρε κρυφοgibernaκία!!!
Ναι πάντα στον κοφτη,πάντα "μια"κάτω το είχα,ναι λάθος για 2κ αλλα αυτός ο ήχος...αυτη η ελαφριά σουζα με Τρίτη μόνο με το γκάζι αυτα τα σκασιματα στο κλησιμο του γκαζιου που έμενε κανά δυο χιλιοστά πάντα ανοιχτό...
Αυτά το έφαγαν αλλα 7 χρόνια μου τον είχε ατσαλωσει...

Όπως είχε πει και ένας παλιοηθοποιός μέσα σ ένα αεροπλάνο..το νιμου και οι φεράρι..
Εγω έλεγα το νιμου και το τυονο....
Πραγματικά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που είχα στα χέρια μου τέτοιο εργαλείο για τόσα χρόνια,μόνο χαρές πέρασα μαζι του μόνο χαρές πρόσφερε χωρίς να με έχει πουλήσει ποτε,σε ότι μαλακια και να έκανα.

νταξ, ρε Δημήτρη, αλλά γιατί αόριστος? Βάρεσε μπιέλα, δεν στο κλέψανε, ούτε έκοψε πλαίσιο :p

Πριν 6 μήνες στην πρώτη βόλτα, κόλλησε το srx και αλλαχθηκε μπιέλα, ρουλεμαν, πιστόνι και ότι γύριζε εκει μέσα. Σπαστικό αλλά οκ, φτιάχνεται. Δεν είναι καμμιά μη αναστρέψιμη ζημιά. Αφού έγινε, βάλε από το παλιό όπως είπαν και άλλοι και τέλος.

Καλό μάζεμα. Καρπούζια μαζεύεις?

byron
25/07/2014, 10:21
αυτη η ελαφριά σουζα με Τρίτη μόνο με το γκάζι

Αν είχες και ζάντες άπό fuctory+βγαλμένο βάρος βολάν, οι σούζες με 3η γίνονται βαριές και ασήκωτες :tooth:

sapila racing
25/07/2014, 10:26
Αν είχες και ζάντες άπό fuctory+βγαλμένο βάρος βολάν, οι σούζες με 3η γίνονται βαριές και ασήκωτες :tooth:

Το νού σου εσύ, πόσα χλμ έχεις? :vroum:
Το βολάν το ξαναέβαλες αν θυμάμαι καλά?

Τωρα θυμήθηκα οτι κι εγω πρεπει σε καποια φαση να κοιταξω τις βαλβίδες. 70.000 χλμ πλησιάζει. :pipila: :D

7gibernau
25/07/2014, 10:26
Όχι δεν έχω καρπούζια,τις μανταρινιες ποτίζω.
Δεν ξέρω άμα το φτιάξω ρε φίλε,η μέρα που χάλασε σα να μου "είπε"κάτι....

sapila racing
25/07/2014, 10:28

Να το φτιάξεις Δημήτρη και θα σου πει κι άλλα.
Δεν κανει κακό να ανεβαζεις και καμμια ταχυτητα. παλι στην ροπή θα είναι.
:wave2:

Julius
25/07/2014, 10:31
Να ρωτήσω κάτι σχετικό…….

Ποιο είναι καλύτερο?? Το παλιό με την μασκάρα ή το νέο??

Επίσης με 3.500 θα έπαιρνες

αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4860545/
Ή αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5223821/

alexxxcbr
25/07/2014, 10:31

Φτιαξτο και δεν θα το μετανιωσεις.Θα σου πει και αλλα πολλα...:beer:

alexxxcbr
25/07/2014, 10:33
Επίσης με 3.500 θα έπαιρνες αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4860545/

Το πρωτο φυσικα και με τα χιλια.Τα extra που φοραει ξεπερνανε την αξια του.:wave2:

byron
25/07/2014, 10:35

A, καλά... :tooth:

Στο srx του έχω κάνει 2,5 γενικές στο μοτέρ, και μου έχουν σπάσει και άλλα μηχανάκια στο παρελθόν. Αν παράταγα ότι μου έσπαγε, επειδή μου "είπε" κάτι, θα τα είχα σε ένα parking να συζητάω μαζί τους.

byron
25/07/2014, 10:40

Το πρώτο είναι τσάμπα για όσα φοράει. Μόνο οι ΟΖ που δεν υπάρχουν πλέον, είχαν 2.500$. Σαν μηχανάκι είναι οτι ξέρεις, με -15 άλογα απ΄το επόμενο περίπου. Προσωπικά το παλιό δεν μου έκανε το κλικ που έφαγα με το επόμενο.

Το 2ο που έχεις βάλει, είναι σαν το δικό μου. Το μηχανάκι είναι καθαρό και γνωστού, αλλά είναι στην Αλεξανδρούπολη.

nickald
25/07/2014, 10:43

το fucktoy με κανενα παζαρι

Sapadak
25/07/2014, 10:56
Το 2ο που έχεις βάλει, είναι σαν το δικό μου. Το μηχανάκι είναι καθαρό και γνωστού, αλλά είναι στην Αλεξανδρούπολη.

Και αν θέλεις τπτ επιπλέον για αυτό μελες τζουλς

Julius
25/07/2014, 11:02
:D φχαριστώ ρε

Allst@rf
25/07/2014, 11:53
πουθενα δεν το πιανει το superduke το tuono ...
ουτε σε ρεπριζ, ουτε σε τελικες...

μετρημενο 2-3 φορες το tuono του ζευκα με το superduke του endopandou, το superduke ετρωγε ξυλο ανεξαρτητως σχεσης, χλμ και οδηγων....

Εχω ριξει ξυλο στα μεγαρα σε τουονο gen 2, ευτυχως που δεν βρεθηκε στις φυστικιες το παλικαρι προσπαθωντας να με περασει στις στροφες...

Ειναι καλυτερο μηχανακι απο το sd αλλα δε σε κανει και καλυτερο αναβατη...

Julius
25/07/2014, 12:26

Ναι αδελφέ, το λένε "κοινή λογική". :lol:

byron
25/07/2014, 12:31

τα χέρια τα πουλάνε χώρια ρε συ, δεν είναι στο πακέτο αγοράς :tooth:

skylaros
25/07/2014, 12:34
ok αλλά γιατί ? Ιπποδύναμη, βάρος, ροπή? Σε σχέση με ένα ss σε σχετικά κλειστά στροφιλίκια θα ήταν πιο γρήγορο ένα tuono ή και ένα sd ?

DrBig
25/07/2014, 12:36
ok αλλά γιατί ? Ιπποδύναμη, βάρος, ροπή? Σε σχέση με ένα ss σε σχετικά κλειστά στροφιλίκια θα ήταν πιο γρήγορο ένα tuono ή και ένα sd ?

ασε μωρε του ευθειακηδες να λενε

Allst@rf
25/07/2014, 12:43
Ναι αδελφέ, το λένε "κοινή λογική". :lol:

Ηταν πλεονασμος δλδ στην προταση;

:lol:

Allst@rf
25/07/2014, 12:46
τα χέρια τα πουλάνε χώρια ρε συ, δεν είναι στο πακέτο αγοράς :tooth:

Πες μου οτι δεν υπάρχει κοσμος στη ψωροκωσταινα που το πιστευει αυτο;

:tooth:

pipe_smoker
25/07/2014, 12:56

Εξαρτάται πάντα από τον αναβάτη όπως αναφέρθηκε νωρίτερα.

Ναι πιθανότατα σε ένα κλειστό στροφιλίκι θα ήταν πιο γρήγορο ένα tuono (ή κάτι παραπλήσιο) από ένα gsxr (ή κάτι παραπλήσιο).

Και σε ένα ακόμα πιο κλειστό πιθανόν να ήταν πιο γρήγορο κι από το tuono ένα super motard.

Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι αλλά άσε να τους πει κανένας που τα ξέρει καλύτερα από μένα μην πετάξω και καμιά μαλακία και γίνω και ρεζίλι:lol:

Allst@rf
25/07/2014, 13:00
Εγω πιστευω οτι δε θα ηταν πιο γρηγορο... απλα θα ηταν πιο ευκολο...

; )

skylaros
25/07/2014, 13:01
Όταν είχα ανοίξει το θέμα με τα v4 ,I4,V2 κλπ. Αυτά ήθελα να ακούσω ... αλλά δεν ... :(

DrBig
25/07/2014, 13:05
Όταν είχα ανοίξει το θέμα με τα v4 ,I4,V2 κλπ. Αυτά ήθελα να ακούσω ... αλλά δεν ... :(

Δεν ειναι θεμα τοσο κινητηρα οσο θεσης οδηγησης (το ποσο γρηγορα στριβει μια μηχανη)