View Full Version : Φιλόζωοι vs ψευτοφιλόζωων vs κρυφοσπιστών
Pan (dvs)
25/08/2014, 14:01
Δεν έχει λογική αυτό που λες. Γενικά είναι κάτι σαν τις υιοθεσίες. Αλλά εκτός αυτού πόσα κουτάβια θα επιβίωναν αν δεν τα έπαιρναν άνθρωποι??? Απάντηση 1/8 φτάνει στην εφηβεία. Όπως παράγοντας γέννας είναι ο άνθρωπος έτσι είναι και μεγαλύτερος παράγοντας εξόντωσής τους. Αν προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις τον κύκλο της ζωής του αδέσποτου σκύλου δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.
Είναι σαν να με ρωτάς γιατί πήρα να μεγαλώσω ένα παιδάκι από το δρόμο αντί να το αφήσω να πεινάσει και να κινδυνεύει.
Ρε παλικαρι μου αυτοι ειναι οι νομοι της φυσης και δεν πρεπει να παρεμβαινουμε.Εαν το φυσικο ειναι να ζησει 1 στα 8 ας γινει ετσι.Το ιδιο ισχυει και για τα λιονταρια.1 στα 8 επιβιωνει.Αν ο καθε αφρικανος εκανε με τα λιονταρια αυτο που κανουμε εμεις με τα σκυλια,τι θα γινοτανε?
Και μετα το θεμα ειναι η φιλοζωια και οχι η κυνοφιλια γενικα.Αν θεωρουμε τον εαυτο μας φιλοζωο το ιδιο που κανουμε για τα σκυλια θα επρεπε να κανουμε και για ολα τα αλλα ζωα.Εχεις την εντυπωση οτι το ποντικι,η αλεπου,η νυφιτσα δεν γινονται θαυμασια κατοικιδια και φιλοι του ανθρωπου?Γιατι δεν περιθαλπτουμε τα τραυματισμενα ποντικα η γιατι δεν τα ταιζουμε?
nikos_abel
25/08/2014, 14:15
Εσένα οι γονείς σου γιατί δεν σε παράτησαν μόνο σου ????? να κάνεις και τις επιλογές σου, να είσαι και ελεύθερος.
Έτσι σκέτο όπως το έγραψες ήταν μια βλακεία και μισή και δεν σχολίασα γιατί θα σε έκραζα :lol:
Δεν έχει λογική αυτό που λες. Γενικά είναι κάτι σαν τις υιοθεσίες. Αλλά εκτός αυτού πόσα κουτάβια θα επιβίωναν αν δεν τα έπαιρναν άνθρωποι??? Απάντηση 1/8 φτάνει στην εφηβεία. Όπως παράγοντας γέννας είναι ο άνθρωπος έτσι είναι και μεγαλύτερος παράγοντας εξόντωσής τους. Αν προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις τον κύκλο της ζωής του αδέσποτου σκύλου δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.
Είναι σαν να με ρωτάς γιατί πήρα να μεγαλώσω ένα παιδάκι από το δρόμο αντί να το αφήσω να πεινάσει και να κινδυνεύει.
Εδώ όμως πας να πεις κάτι πολύ σοβαρό που δίνει και τροφή για μεγάλο προβληματισμό.
Το "φυσικό" είναι λοιπόν να ψοφάν τα 7/8 (αν είναι σωστός ο αριθμός, αλλά δεν έχει σημασία) από τα σκυλιά.
Ποια είναι η "φυσική" θνησιμότητα για τα παιδιά;
Συμφωνώ ότι αν προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις οποιονδήποτε κύκλο ζωής, κουλουβάχατα θα τα κάνεις (όχι εσύ, όλοι εννοώ).
Αν "εκλογικευεις", βάζεις ετικέτες, ταμπέλες, καρτελάκια, αποφασίζεις στατιστικά και βγάζεις "λογικά" αποτελέσματα με γνώμονα
το "κοινό καλό".
Το "κοινό καλό" στη φύση του πλανήτη γη, είναι να σκοτώσεις για να φας, να σε σκοτώσουν για να σε φάνε και να βρεις τρόπο σε όλο το ενδιάμεσο να φτιάξεις
με κάποιο τροπο απογόνους.
peterTHErider
25/08/2014, 15:12
καλα η κουβεντα εχει παει κατα διαολου...
εννοειται το επιχειρημα περι μωρων ανθρωπων και κουταβιων ειναι απλα για γελια...
παμε παρακατω!εννοειται τα δεμενα σκυλια περα απο κακοποιηση ειναι και ΠΑΡΑΝΟΜΟ και πρεπει να το καταλαβουν σιγα σιγα μερικοι!
επισης,δεν πρεπει να συγκρινουμε τα σκυλια με κανενα αλλο ζωο!δεν ειναι τυχαια η φραση 'ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου'.καλυτερος φιλος και απο τους ανθρωπους φιλους μας!ενα ζωο που σε αγαπει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο τον εαυτο του και ανετα θα θυσιαζοταν για σενα!ενα ζωο που νιωθει ευγνωμοσυνη ακομα και για λιγο νερακι που του δινεις!ενα ζωο που η εξελιξη του εδω και χιλιαδες χρονια εχει ταυτιστει με την συμβιωση με τους ανθρωπους!μαζι και οχι δεμενα και παρατημενα σε μπαλκονια και ταρατσες!ο σκυλος δεν ειναι ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ χωρου η κηπου!ειναι οικογενεια!
τωρα μιληστε για γατες ,κατσικες ,κουνελια και αγρια φυση...που ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!
εννοειται το επιχειρημα περι μωρων ανθρωπων και κουταβιων ειναι απλα για γελια...
παμε παρακατω!εννοειται τα δεμενα σκυλια περα απο κακοποιηση ειναι και ΠΑΡΑΝΟΜΟ και πρεπει να το καταλαβουν σιγα σιγα μερικοι!
επισης,δεν πρεπει να συγκρινουμε τα σκυλια με κανενα αλλο ζωο!δεν ειναι τυχαια η φραση 'ο καλυτερος φιλοι του ανθρωπου'.καλυτερος φιλος και απο τους ανθρωπους φιλους μας!ενα ζωο που σε αγαπει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο τον εαυτο του και ανετα θα θυσιαζοταν για σενα!ενα ζωο που νιωθει ευγνωμοσυνη ακομα και για λιγο νερακι που του δινεις!ενα ζωο που η εξελιξη του εδω και χιλιαδες χρονια εχει ταυτιστει με την συμβιωση με τους ανθρωπους!μαζι και οχι δεμενα και παρατημενα σε μπαλκονια και ταρατσες!ο σκυλος δεν ειναι ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ χωρου η κηπου!ειναι οικογενεια!
τωρα μιληστε για γατες ,κατσικες ,κουνελια και αγρια φυση...που ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!
:beer:
SHOOTER045
25/08/2014, 15:37
Η πάρτε από ένα ενυδρείο
Ούτε γαβγίσματα
Ούτε ακαθαρσίες
Ούτε τρίχες
Ούτε στειρωματα
Θα γίνετε και άντρες, και αν πεινάσετε κάνετε και μια τηγανιά με χρυσόψαρα...
Ακόμα ασχολείστε με το σημαντικότερο θέμα του Νεοέλληνα;
nicksior
25/08/2014, 19:11
Ακόμα ασχολείστε με το σημαντικότερο θέμα του Νεοέλληνα;
Εννοείς τον σπισισμό ?
Ομολογώ πως δεν είχα ξανακούσει τον όρο.
Διάβασα όμως ότι ..
"Οι αντι-σπισιστικές θεωρίες, συγχέονται άμεσα με τον βίγκαν τρόπο ζωής"
και τα κατάλαβα όλα !!
Στο εξης θα βλέπω τη σκύλα μου με άλλο μάτι!!
chris4204
27/08/2014, 08:21
Ρε παλικαρι μου αυτοι ειναι οι νομοι της φυσης και δεν πρεπει να παρεμβαινουμε.Εαν το φυσικο ειναι να ζησει 1 στα 8 ας γινει ετσι.Το ιδιο ισχυει και για τα λιονταρια.1 στα 8 επιβιωνει.Αν ο καθε αφρικανος εκανε με τα λιονταρια αυτο που κανουμε εμεις με τα σκυλια,τι θα γινοτανε?
Και μετα το θεμα ειναι η φιλοζωια και οχι η κυνοφιλια γενικα.Αν θεωρουμε τον εαυτο μας φιλοζωο το ιδιο που κανουμε για τα σκυλια θα επρεπε να κανουμε και για ολα τα αλλα ζωα.Εχεις την εντυπωση οτι το ποντικι,η αλεπου,η νυφιτσα δεν γινονται θαυμασια κατοικιδια και φιλοι του ανθρωπου?Γιατι δεν περιθαλπτουμε τα τραυματισμενα ποντικα η γιατι δεν τα ταιζουμε?
Όπου μας συμφέρουν οι νόμοι της φύσης?
Και οι άνθρωποι βάση του νόμου της φύσης στην Αφρική πεθαίνουν σαν τις μύγες αλλά δεν νομίζω κανένας να το αποκαλεί "νόμο της φύσης", και ο καρκίνος που θερίζει νόμος της φύσης είναι και τόσα άλλα. Απλά αυτά μπορούν να μας αγγίξουν, επομένως μας χαλάνε. Και όχι, τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν γίνονται κατοικίδια, υπάρχει χαώδης διαφορά, άσε που δεν τα θεωρώ κατοικίδια τα σκυλιά αλλά φίλους.
chris4204
27/08/2014, 08:22
Έτσι σκέτο όπως το έγραψες ήταν μια βλακεία και μισή και δεν σχολίασα γιατί θα σε έκραζα :lol:
Εδώ όμως πας να πεις κάτι πολύ σοβαρό που δίνει και τροφή για μεγάλο προβληματισμό.
Το "φυσικό" είναι λοιπόν να ψοφάν τα 7/8 (αν είναι σωστός ο αριθμός, αλλά δεν έχει σημασία) από τα σκυλιά.
Ποια είναι η "φυσική" θνησιμότητα για τα παιδιά;
Συμφωνώ ότι αν προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις οποιονδήποτε κύκλο ζωής, κουλουβάχατα θα τα κάνεις (όχι εσύ, όλοι εννοώ).
Αν "εκλογικευεις", βάζεις ετικέτες, ταμπέλες, καρτελάκια, αποφασίζεις στατιστικά και βγάζεις "λογικά" αποτελέσματα με γνώμονα
το "κοινό καλό".
Το "κοινό καλό" στη φύση του πλανήτη γη, είναι να σκοτώσεις για να φας, να σε σκοτώσουν για να σε φάνε και να βρεις τρόπο σε όλο το ενδιάμεσο να φτιάξεις
με κάποιο τροπο απογόνους.
Αφού έχεις καταλάβει ακριβώς τι εννοώ ..... γιατί θα με έκραζες.
chris4204
27/08/2014, 08:24
επισης,δεν πρεπει να συγκρινουμε τα σκυλια με κανενα αλλο ζωο!δεν ειναι τυχαια η φραση 'ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου'.καλυτερος φιλος και απο τους ανθρωπους φιλους μας!ενα ζωο που σε αγαπει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο τον εαυτο του και ανετα θα θυσιαζοταν για σενα!ενα ζωο που νιωθει ευγνωμοσυνη ακομα και για λιγο νερακι που του δινεις!ενα ζωο που η εξελιξη του εδω και χιλιαδες χρονια εχει ταυτιστει με την συμβιωση με τους ανθρωπους!μαζι και οχι δεμενα και παρατημενα σε μπαλκονια και ταρατσες!ο σκυλος δεν ειναι ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ χωρου η κηπου!ειναι οικογενεια!
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα μαζί σου
Pan (dvs)
27/08/2014, 08:59
Όπου μας συμφέρουν οι νόμοι της φύσης?
Και οι άνθρωποι βάση του νόμου της φύσης στην Αφρική πεθαίνουν σαν τις μύγες αλλά δεν νομίζω κανένας να το αποκαλεί "νόμο της φύσης", και ο καρκίνος που θερίζει νόμος της φύσης είναι και τόσα άλλα. Απλά αυτά μπορούν να μας αγγίξουν, επομένως μας χαλάνε. Και όχι, τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν γίνονται κατοικίδια, υπάρχει χαώδης διαφορά, άσε που δεν τα θεωρώ κατοικίδια τα σκυλιά αλλά φίλους.
Εδω το θεμα ειναι η φιλοζωια και οχι η φιλανθρωπια.Αν διαφωνεις με αυτα που γραφω ,για το συγκεκριμενο θεμα,να το καταλαβω και να το σεβαστω.
Το οπου "μας συμφερει" δεν μου αρεσει.Αν θελεις κανε αλλο θεμα για την φιλανθρωπια (αν το λεω καλα).
chris4204
27/08/2014, 09:50
Εδω το θεμα ειναι η φιλοζωια και οχι η φιλανθρωπια.Αν διαφωνεις με αυτα που γραφω ,για το συγκεκριμενο θεμα,να το καταλαβω και να το σεβαστω.
Το οπου "μας συμφερει" δεν μου αρεσει.Αν θελεις κανε αλλο θεμα για την φιλανθρωπια (αν το λεω καλα).
Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω με το "όπου μας συμφέρει", και όπως όλοι γνωρίζουμε ο γραπτός λόγος συχνά παρεξηγείται.
Παρόλα αυτά το μόνο "πρόβλημα" που εγώ έχω είναι με τα άτομα τα οποία θεωρούς εαυτούς ως το κορυφαίο είδος ζωής του πλανήτη και όλων των άλλων ειδών
η ζωή και η ύπαρξη (γι αυτούς) δεν έχει καμία αξία. Έτσι το να βρίσκονται έστω κοντά με κάποιο σκύλο πχ τους ενοχλεί σε υπερβολικό βαθμό. Φυσικά όπως έχω
αναφέρει και προηγουμένως το βασικό πρόβλημα το δημιουργούν οι σύντροφοι (ιδιοκτήτες) των σκύλων και όχι το ίδιο το ζώο.
Διαφωνούμε ακόμη ?
nikos_abel
27/08/2014, 11:24
Αφού έχεις καταλάβει ακριβώς τι εννοώ ..... γιατί θα με έκραζες.
Γιατί όπως το έγραψες στην αρχή, ήταν βλακεία και εννοούσε εντελώς άλλο πράγμα.
chris4204
27/08/2014, 11:46
Γιατί όπως το έγραψες στην αρχή, ήταν βλακεία και εννοούσε εντελώς άλλο πράγμα.
Δεκτό. Λάθος διατύπωση
ego_o_idios
27/08/2014, 13:29
o kaliteros mou filos ine kinezos,
gia afton to skili mou ine o kaliteros mezes stin xora tou
ego ime poli kalos filos enos indou
gia mena i agelades ine o kaliteros mezes mou edo stin xora mou
enas kalos mou filos ine germanos to xtapodi gia afton ine ena aidiastiko edesma
i diafora koultouras lipon ine simantiko 8ema stin diafora antimetopisis ke point of view genika sto 8ema
se oti afora tou elines gia tin akrivia neo elines fisika iparxi diafora koultouras ke se aftes tis diaforetikes files ton neo elinon
as poume aftoi pou katagonte apo anatoli antimetopizoun diaforetika ta zoa apo aftous pou katagonte apo arvanites ke lipous valkanious
episis oi vlaxoi apo ta vouna antimetopizoun diaforetika ta zoa ta exoun kirios gia ergalia.opos mia mpensa as poume den mou kanis tin doulia mou sta skoupidia.
tora ti prepi na gini gia na min skoto8oume oloi emis neo elines ke ksenoi gia to 8ema ton zoon?
Pan (dvs)
27/08/2014, 13:52
Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω με το "όπου μας συμφέρει", και όπως όλοι γνωρίζουμε ο γραπτός λόγος συχνά παρεξηγείται.
Παρόλα αυτά το μόνο "πρόβλημα" που εγώ έχω είναι με τα άτομα τα οποία θεωρούς εαυτούς ως το κορυφαίο είδος ζωής του πλανήτη και όλων των άλλων ειδών
η ζωή και η ύπαρξη (γι αυτούς) δεν έχει καμία αξία. Έτσι το να βρίσκονται έστω κοντά με κάποιο σκύλο πχ τους ενοχλεί σε υπερβολικό βαθμό. Φυσικά όπως έχω
αναφέρει και προηγουμένως το βασικό πρόβλημα το δημιουργούν οι σύντροφοι (ιδιοκτήτες) των σκύλων και όχι το ίδιο το ζώο.
Διαφωνούμε ακόμη ?
Oυσιαστικα δεν διαφωνω με κανεναν γιατι ολοι λιγο πολυ το ιδιο υποστηριζουμε.Η διαφορα μας ειναι η οπτικη του καθενος.
Οso gia sena ton idioexeis poly dikio se ayta poy grafeis.H koultoura toy kathe laoy orizei tin symperifora toy.
chris4204
27/08/2014, 14:03
Oυσιαστικα δεν διαφωνω με κανεναν γιατι ολοι λιγο πολυ το ιδιο υποστηριζουμε.Η διαφορα μας ειναι η οπτικη του καθενος.
Οso gia sena ton idioexeis poly dikio se ayta poy grafeis.H koultoura toy kathe laoy orizei tin symperifora toy.
Το πως φερόμαστε στα ζώα δείχνει την παιδεία μας.
peterTHErider
27/08/2014, 14:40
Το πως φερόμαστε στα ζώα δείχνει την παιδεία μας.
το πως συμπεριφερομαστε σε ολους δειχνει την παιδεια μας...
η παιδεια σου φαινεται απο το πως συμπεριφερεσαι σε καποιον που δεν εχεις αναγκη!
οπως το πως μιλας στον εκαστοτε σερβιτορο,παντα στον πληθυντικο!
δυστυχως η παιδεια μας ειναι για τα πανηγυρια σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις!ΖΩΑ ειμαστε μεγαλα!
θελουμε να περηφανευομαστε και για τον αρχαιο μας πολιτισμο!που δυστυχως πολιτισμος και ελλαδα συναντιεται πλεον μονο σε φρασεις για την αρχαια ελλαδα...
akis_trevor
27/08/2014, 14:43
οπως το πως μιλας στον εκαστοτε σερβιτορο,παντα στον πληθυντικο!
χωρις να "την λεω" προσωπικα σε σενα,απλα με αφορμη την φραση αυτη...
ο πληθυντικος μας μαρανε...και ετυμολογικα ο πληθυντικος αναφερεται στο πληθος,οχι στον ενα.γιαυτο γουσταρω τα αγγλικα που εχουν you και τελος.
αν ηταν να με σεβονται ας με λεγανε μαλακα κιολας,δεν τρεχει μια...
nikos_abel
27/08/2014, 14:59
χωρις να "την λεω" προσωπικα σε σενα,απλα με αφορμη την φραση αυτη...
ο πληθυντικος μας μαρανε...και ετυμολογικα ο πληθυντικος αναφερεται στο πληθος,οχι στον ενα.γιαυτο γουσταρω τα αγγλικα που εχουν you και τελος.
αν ηταν να με σεβονται ας με λεγανε μαλακα κιολας,δεν τρεχει μια...
Το you είναι πληθυντικός, που επικράτησε να αναφέρεται σε όλες τις περιπτώσεις, ο ενικός είναι thou.
Κατά τα άλλα, ο πληθιντικός ευγενείας είναι μια χαζομάρα που επεκράτησε για να ξεχωρίζουν οι λαουτζίκοι από τους γαλαζοαίματους.
akis_trevor
27/08/2014, 15:03
οπως και να εχει εμενα δεν μαρεσει να μου μιλανε στον πληθυντικο.και οπου κι εγω μπορω αποφευγω να το κανω.
ενα πχ του τι εννοω τι προτιμας:πας σε μαγαζι και σε εξυπηρετει ενας με ξυνισμενα μουτρα,μιλωντας στον πληθυντικο,η ενας χαμογελαστος μιλωντας σου στον ενικο....;;;;
nikos_abel
27/08/2014, 15:06
οπως και να εχει εμενα δεν μαρεσει να μου μιλανε στον πληθυντικο.και οπου κι εγω μπορω αποφευγω να το κανω.
ενα πχ του τι εννοω: τι προτιμας:πας σε μαγαζι και σε εξυπηρετει ενας με ξυνισμενα μουτρα,μιλωντας στον πληθυντικο,η ενας χαμογελαστος μιλωντας σου στον ενικο....;;;;
Και εγώ, όταν μάλιστα μου μιλάνε στο πληθυντικό επιμένω να σταματήσουν, ακόμα και παιδάκια
(ειδικά κάτι "παιδάκια" :uplate: )
akis_trevor
27/08/2014, 15:09
Και εγώ, όταν μάλιστα μου μιλάνε στο πληθυντικό επιμένω να σταματήσουν, ακόμα και παιδάκια
(ειδικά κάτι "παιδάκια" :uplate: )
αν και ξεφυγαμε,θα το πω γιατι εδωσες ωραια πασα.:D
στα 23 μου δουλεψα για λιγους μηνες σε ενα κυλικειο γυμνασιου.σκαγανε τα πιτσιρικια και ακουγες:κυριε κυριε κυριε μου δινεται ενα ταδε....
ενιωθα γερος πραγματικα,προσπαθησα να το κοψω,καποια δεν ενιωθαν,καποια το πηρανε χαμπαρι....
ego_o_idios
28/08/2014, 13:19
otan milame gia pedia ke evgeniki simperifora profanos den ta 8eoroume dedomena
se enan kosmo 8eloume na epiviosoume me armonia me xiliades agnostous apo ka8e meros tis gis prepi na sevomaste toulaxiston tin diaforetikotita ke tin elef8eria ton apantaxoun plasmaton
tote safos exoume ma8i na nio8oume evgenis ke oxi na xrisimopioume tin evgenia me ipokrisia
tou tipou erxete to gkarsoni imaste evgenis ke otan figi ton 8avoume stin gkomena mas gia tin stravi xoristra tou...
otan milame gia pedia ke evgeniki simperifora profanos den ta 8eoroume dedomena
se enan kosmo 8eloume na epiviosoume me armonia me xiliades agnostous apo ka8e meros tis gis prepi na sevomaste toulaxiston tin diaforetikotita ke tin elef8eria ton apantaxoun plasmaton
tote safos exoume ma8i na nio8oume evgenis ke oxi na xrisimopioume tin evgenia me ipokrisia
tou tipou erxete to gkarsoni imaste evgenis ke otan figi ton 8avoume stin gkomena mas gia tin stravi xoristra tou...
A re bagasa telika eisai evaisthitos ντιπ νταουν .
Bradipous
07/09/2014, 12:04
δεν ηξερα που να το ποσταρω οποτε ειπα να το ποσταρω εδω
τι να πω, οσο καθυστεριμενος χωριατοκαφρος με μυαλο αμοιβαδας και αν εισαι δεν το κανεις αυτο ρε πστμ...
Link Removed.
arisrodolivos
07/09/2014, 12:14
:sick: σκουπιδια
Bob_o_mastoras
07/09/2014, 18:27
τι να πω, οσο καθυστεριμενος χωριατοκαφρος με μυαλο αμοιβαδας και αν εισαι δεν το κανεις αυτο ρε πστμ...
..... :(
Δε θελω καν να σχολιασω.. ειληκρινα..
skylaros
07/09/2014, 18:32
...
Το είδα το μεσημέρι, μου διέλυσε τη μέρα.
el_hymador
07/09/2014, 20:16
Ρε σεις βγάλτε το video, δεν εξυπηρετεί τίποτα, το είδα και μου γάμησε την ψυχολογία!!! Για τα πιτσιρίκια αυτά μόνο λύπη, πρέπει να είναι απίστευτα δυστυχισμένα και προβληματικά...
Εχω ξεκινήσει να γράψω 7 φόρες και έχω σβήσει άλλες τόσες.Δεν έχω λόγια.
amyroukai
08/09/2014, 09:27
Αχ αυτό το fb...
Παλι καλά που σχολιασατε, δεν το βλέπω καν.
skylaros
08/09/2014, 10:37
Μη το δείτε παιδιά ...
Εμένα ρε Hymador ΜΟΝΟ οργή μου βγάζει ... δε τα λυπάμαι τα τσογλάνια και αν ήμουν και θρησκευόμενος θα ευχόμουν να καίγονται στην κόλαση για πάντα...
akis_trevor
01/10/2014, 14:22
http://to-gamato.gr/auto_Category/%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%BD-%CF%88%CF%85%CF%87%CF%81%CF%8E-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CF%80/#sthash.bkCZMybm.zMDM6gvK.dpbs
:(
Τι ποστάρετε ρε παιδιά, έλεος.. Δεν ξέρω αν έγινε μόδα η καφρίλα προς τα ζώα ή απλά η ανάδειξη τέτοιων περιπτώσεων, αλλά προς τι κι εδώ μέσα;
akis_trevor
01/10/2014, 14:37
ειναι βαρυ,σορρυ αν πειραζει να το σβησω το ποστ μου.
......
σβηστο ρε φιλε!δεν εχω δει πιο αθλιο βιντεο..ελεος πια τι ανεβαζουν?