View Full Version : Φιλόζωοι vs ψευτοφιλόζωων vs κρυφοσπιστών
chris4204
11/08/2014, 12:41
Ανοίγω αυτό το θέμα καθαρά και μόνο προκειμένου να κάνουμε μία συζήτηση για κάτι το οποίο έχουμε παρατηρήσει όλοι μας.
Όποτε ανοίγει κάποιο θέμα το οποίο έχει να κάνει με σκύλους αλλά και γάτες συνήθως καταλήγει σε κλείδωμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως σε ένα φόρουμ που όλοι έχουμε μία κοινή αγάπη, την μοτοσυκλέτα γίνεται πάντα τέτοιος χαμός.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται κάποιος να είναι τόσο σκ!τ0ψιχος ώστε να επαινεί ή να προσπαθεί να επιβάλει την γνώμη του περί συμπεριφοράς ή τρόπου ζωής του κάθε
ζωντανού απλά και μόνο επειδή του χαλάει τον τρόπο ζωής που προσπαθεί να φτιάξει.
Δε θα θελα να πιστέψω ότι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αισθήματα αγάπης για ένα "άψυχο" δημιούργημα δεν μπορούν να δείξουν έστω λίγη αγάπη απέναντι σε κάτι ζωντανό όπως τα
σκυλιά και οι γάτες δεσποζόμενα και μη.
Όσον αφορά τον τίτλο είναι καθαρά η άποψη που έχω σχηματίσει με όλα αυτά που διαβάζω.
Έχουμε τους φιλόζωους (ένας εξ αυτών κι εγώ)
Έχουμε τους ψευτοφιλόζωους (μόνο για τα δεσποζόμενα)
και έχουμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ και κάποιους σπισιστές πράγμα που πραγματικά με θλίβει διότι αυτό δείχνει την κατάντια της κοινωνίας μας πλέον που σιγά σιγά περνάει και στο forum όντας γνήσια μικρογραφία της κοινωνίας μας.
Τροφή για συζήτηση και παρακαλώ τους φίλους τρολέους ας μην το διαλύσουν.
sostos kano tin eidia skepsi kai ego
Bob_o_mastoras
11/08/2014, 13:01
Να κλειδωθει παραυτα! :lol::lol:
Αστο φιλε αμα αρχισουμε για σπισισμο και αντισπισιμο κλπ θα παει μακρια η βαλιτσα (η τουρατεκ) και δεν θα βγει ακρη.
antispe!! :)
George_Sp
11/08/2014, 13:05
1) έλλειψη παιδείας για τη γενικότερη στάση μας απέναντι σε αυτά που μας περιβάλλουν (συνάνθρωπος, ζώα, δάση, κλπ)
2) οικονομική εκμετάλλευση της ''αγάπης'' για τα ζώα ωστέ να στηριχθεί ένας παγκόσμιος κλάδος με κολοσσούς που θησαυρίζουν από αυτό.
3) επιβάρυνση της καθημερινότητας με προβλήματα που προκαλούνται από τα ζώα (δεσποζόμενα και μη)
και για τα 3 φταίμε εμείς και κανένας άλλος.
η λύση είναι απλή.
καταρχάς να μην είμαστε θύματα της τρεντουλιάς και του παραμυθιού οτι το δεσποζόμενο ζώο είναι ανάγκη και όποιος δεν έχει ή είναι ανισόρροπος ή ακοινώνητος και αγροίκος που δεν αγαπά τα ζώα και τη φύση.
κατά δεύτερον να μην νιώθουμε επίσης άσχημα αν δε μπορούμε να βοηθήσουμε μια δύσκολη κατάσταση ενός αδέσποτου ζώου. ο κόσμος έξω είναι σκληρός γιατί εμείς τον κάνουμε έτσι. με ελεγχόμενες γεννήσεις και στειρώσεις δε θα είχαμε αδέσποτα. δε μπορώ δηλαδή να νιώσω και τύψεις γιατί δε μπορώ να υιοθετήσω ένα αδέσποτο ενός φιλόζωου φίλου που το φιλοξενεί προσωρινά σπίτι του. εδώ δεν έχω λεφτά να βγάλω το μήνα και θα βάλω στον προυπολογισμό και σκύλο ή γατί με τα έξοδά του;
κατά τρίτον αν υπάρχουν λόγοι για απόκτηση δεσποζόμενου ζώου, δε χρειάζεται να αγοράζουμε ρατσάτο σκυλί αλλά είναι προτιμότερο να υιοθετήσουμε κάποιο αδέσποτο.
και προφανώς οι λόγοι να μην είναι εγωιστικοί για το θεαθήναι.
προσωπικά τα πάω καλύτερα με τα αδέσποτα παρά με τα ρατσάτα. έχω βοηθήσει σε κάποιες περιπτώσεις αλλά σε κάποιες άλλες δε μπόρεσα να κάνω το παραμικρό και αποδέχτηκα τη σκληρή πραγματικότητα και τη θέση ενός αδύναμου ζώου μέσα σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον.
το πρόβλημα και το ζουμί είναι οτι φτάσαμε να λέμε για ζωόφιλους, φιλόζωους και σπισιστές. κανονικά θα έπρεπε να είμασταν ''άνθρωποι'' που σεβόμαστε την χλωρίδα και την πανίδα χωρίς τυμπανοκρουσίες και status.
chris4204
11/08/2014, 13:11
1) έλλειψη παιδείας για τη γενικότερη στάση μας απέναντι σε αυτά που μας περιβάλλουν (συνάνθρωπος, ζώα, δάση, κλπ)
2) οικονομική εκμετάλλευση της ''αγάπης'' για τα ζώα ωστέ να στηριχθεί ένας παγκόσμιος κλάδος με κολοσσούς που θησαυρίζουν από αυτό.
3) επιβάρυνση της καθημερινότητας με προβλήματα που προκαλούνται από τα ζώα (δεσποζόμενα και μη)
και για τα 3 φταίμε εμείς και κανένας άλλος.
η λύση είναι απλή.
καταρχάς να μην είμαστε θύματα της τρεντουλιάς και του παραμυθιού οτι το δεσποζόμενο ζώο είναι ανάγκη και όποιος δεν έχει ή είναι ανισόρροπος ή ακοινώνητος και αγροίκος που δεν αγαπά τα ζώα και τη φύση.
κατά δεύτερον να μην νιώθουμε επίσης άσχημα αν δε μπορούμε να βοηθήσουμε μια δύσκολη κατάσταση ενός αδέσποτου ζώου. ο κόσμος έξω είναι σκληρός γιατί εμείς τον κάνουμε έτσι. με ελεγχόμενες γεννήσεις και στειρώσεις δε θα είχαμε αδέσποτα. δε μπορώ δηλαδή να νιώσω και τύψεις γιατί δε μπορώ να υιοθετήσω ένα αδέσποτο ενός φιλόζωου φίλου που το φιλοξενεί προσωρινά σπίτι του. εδώ δεν έχω λεφτά να βγάλω το μήνα και θα βάλω στον προυπολογισμό και σκύλο ή γατί με τα έξοδά του;
κατά τρίτον αν υπάρχουν λόγοι για απόκτηση δεσποζόμενου ζώου, δε χρειάζεται να αγοράζουμε ρατσάτο σκυλί αλλά είναι προτιμότερο να υιοθετήσουμε κάποιο αδέσποτο.
και προφανώς οι λόγοι να μην είναι εγωιστικοί για το θεαθήναι.
προσωπικά τα πάω καλύτερα με τα αδέσποτα παρά με τα ρατσάτα. έχω βοηθήσει σε κάποιες περιπτώσεις αλλά σε κάποιες άλλες δε μπόρεσα να κάνω το παραμικρό και αποδέχτηκα τη σκληρή πραγματικότητα και τη θέση ενός αδύναμου ζώου μέσα σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον.
το πρόβλημα και το ζουμί είναι οτι φτάσαμε να λέμε για ζωόφιλους, φιλόζωους και σπισιστές. κανονικά θα έπρεπε να είμασταν ''άνθρωποι'' που σεβόμαστε την χλωρίδα και την πανίδα χωρίς τυμπανοκρουσίες και status.
δυστυχώς ή ευτυχώς η συμπεριφορά και τα λεγόμενά μας μας ξεχωρίζουν και μας κατατάσσουν σε κατηγορίες. Ακόμη πιο δυστυχώς κάποια γραπτά "φωνάζουν" σπισιστής.
Απλά αυτός που δεν μπορεί να αγαπήσει ένα ζώο είναι ανίκανος να αγαπήσει έναν άνθρωπο
Pan (dvs)
11/08/2014, 14:13
Xαμος γινεται γιατι το οτι καποιοςαγαπαει τη μοτοσυκλετα δεν σημαινει οτι ειναι ιδιος με τους αλλους.Εχουμε διαφορετικες αποψεις και ειναι λογικο να υπαρχουνε αντιπαραθεσεις.
Το ιδιο συμβαινει και με τους φιλοζωους.Επειδη αγαπανε ολοι τα ζωα δεν σημαινει οτι το αντιλαμβανονται με τον ιδιο τροπο.Εγω αγαπαω τα ζωα περισσοτερο ισως απο τους ανθρωπους,σε καμμια ομως περιπτωση δεν θα τα εβαζα πανω απο αυτους.(που με βαζεις?)
Τωρα για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα δυο πραγματα.
Ποια ειναι η γενικη σου απορεια και τι ειναι εκεινο το "σπισιστές".:confused:
Σπισισμός (http://el.wikipedia.org/wiki/Σπισισμός)
Σπισισμός (http://el.wikipedia.org/wiki/Σπισισμός)
Που να έρθουν και οι εξωγήινοι δλδ από τον βίγκαν .Θα γίνει ενδογαλαξιακός πόλεμος Βίγκαν και Σπισιστών :alien::alien:
akis_trevor
11/08/2014, 14:56
οσοι θυμουνται καποια ποστ μου σε παρομοια θεματα ξερουν τις αποψεις μου πανω κατω.
οσοι με ξερουν προσωπικα,καποιοι εχουν ερθει και σπιτι μου,εχουν δει τι παρεχω στα σκυλια που εχω μαζεψει απτο δρομο.
εχω τσακωθει ιντερνετικα με φιλοζωους της μεριμνας της πατρας γιατι ειναι γτπ καβαλα,με κολλημενα μυαλα και "επειδη εγω ειμαι εδω απο προχτες κι εσυ ηρθες σημερα,θα κανεις οτι σου λεω "και φαγανε ακυρο.ειναι πολλοι που ειναι για δεσιμο κανονικα.
τωρα,οσον αφορα την νοοτροπια μας,καποιοι βαζουν τα ζωα πολυ κατω απτον ανθρωπο,καποια λιγοτερο,καποιοι ελαχιστα.
παντως οπως γραφτηκε και παραπανω σε πολυ μεγαλο ποσοστο ειναι θεμα παιδειας.
¨Η μπορεί να μας κυρήξουν τον πόλεμο οι κατσαρίδες και τα έντομα που τα βάλαμε στο μενού. Και τα φυτά έχουν ψυχή ρε!!:cry: :cry:
Σοβαρά θέματα πλέον απασχολούν τη κοινωνία μας.
Δεν έχεις τατουάζ; Δεν έχεις σκύλο; Τρε μπανάλ, πως ζείς.. Σιγά μη βρεις γκόμενα, σιγά μη κάνεις παιδιά, σιγά μη βοηθήσεις κανά διπλανό, μαλάκας είσαι.
panavour
11/08/2014, 15:26
Και που να πιασουν και ακομα πιο πολυ οι ζεστες του αυγουστου και σπισισιστουμε ολοι μαζι και πλακωθουμε με τους αντισπισισιστες στις σπισιστοκλωτσιες και στις σπισισιστοσφαλιαρες. :D
γι αυτό κάθε φορά που πίνω νερό τού τραγουδάω: σ' αγπάωωω μ΄ακούς;; γκλου γλου σ΄αγαπάωωω σου λέωω.. γκλου γκλου :heartpound: Είμαι σπισιστής του νερού:D
https://www.youtube.com/watch?v=NnmA74tBGik
Allst@rf
11/08/2014, 15:48
Δλδ το σεβομαι τα ζωα αρκει να μην θελουν να μου κανουν κακο δε παιζει?
Δλδ το σεβομαι τα ζωα αρκει να μην θελουν να μου κανουν κακο δε παιζει?
πες το ψέμματα.Φίλος γλύτωσε απ΄του αγριογούρουνου τα δόντια την τελευταία στιγμή όταν βγήκε για αθλοπαιδείες στον καθαρό αέρα του βουνού:a014:
Δεν σήκωνε κουβέντα το γουρούνι
panos1050
11/08/2014, 15:58
δεν εχουν ολοι την ιδια αντίληψη για πραγματα και καταστασεις .
ο φιλόζωος εχει για τον κάθε ένα διαφορετικη εννοια ,
για καποιον μπορει να σημαίνει κάθε φορα που βλεπει καποιο ζωο να τρεχει να το χαιδεψει και να εχει σπιτι του σκυλια και γατες ανεξαρτητου ρατσας και να τα φροντιζει,
άλλος μπορει να εξαντλεί την εννοια στα σκυλια του και μεχρι εκει
άλλος θελει να κανει το γενικο καλο ,θελει να φροντιζει αδεσποτα κλπ κλπ
εγω εχω σπιτι μου τρια σκυλια ,είναι και τα τρια ρατσας και τα εχω σαν τα παιδια μου,τα αδεσποτα τα νοιαζομαι αλλα δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω ,είμαι δήθεν φιλόζωος ?
υποτίθεται ότι ειμαστε ολοι και φιλανθρωποι ,δεν σημαινει όμως ότι τρεχουμε ολοι στην αφρικη και στην γαζα για να βοηθήσουμε αυτους που εχουν την αναγκη μας ,γιατι απλα δεν γινεται
akis_trevor
11/08/2014, 16:04
εγω εχω σπιτι μου τρια σκυλια ,είναι και τα τρια ρατσας και τα εχω σαν τα παιδια μου,τα αδεσποτα τα νοιαζομαι αλλα δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω ,είμαι δήθεν φιλόζωος ?
μπορεις να βαλεις καπου εξω απτο σπιτι ενα μικρο μπολακι με νερο ;)βοηθεια ειναι και αυτη...
απτην εμπειρια μου παντως,μιας και ανεφερες τις ρατσες,τα 2 που ειναι μιξ η ρατσα τους,σαφως υγιεστερα απτον καθαροαιμο....just saying...
panos1050
11/08/2014, 16:09
μπορεις να βαλεις καπου εξω απτο σπιτι ενα μικρο μπολακι με νερο ;)βοηθεια ειναι και αυτη...
απτην εμπειρια μου παντως,μιας και ανεφερες τις ρατσες,τα 2 που ειναι μιξ η ρατσα τους,σαφως υγιεστερα απτον καθαροαιμο....just saying...
μπολακι με νερο δεν βαζω γιατι η γειτωνια είναι περιεργη ,αλλα εχω αγορασει απειρες φορες τροφιμα και εχω ταΐσει αδεσποτα ,εχω παει σε κτηνιατρο χτυπημένο σκυλακι με όλα τα εξοδα δικα μου και αλλα τετοια....
οσο για την υγεια δεν θα διαφωνήσω καθολου σε αυτό
Bob_o_mastoras
11/08/2014, 16:23
Παντως προσωπικη μου αποψη, ως παμφαγο ζωο, ειναι οτι το να τρωμε κρεας δεν θα επρεπε να θεωρειται εκμεταλευση των αλλων ειδων, μιας και ειναι μια απολυτως φυσικη διαδικασια που γινεται συνεχως στο περιβαλον απο αλλα ζωα. Οπως λεει και ο ΜΑΙΚ72 πανω, τα φυτα δεν εχουν ψυχη;;;
Ειναι ο κυκλος της ζωης. Και η ζωη για μενα ειναι κατι το ενιαιο, ιδιο σε ολα τα εμβια οντα.
el_hymador
11/08/2014, 16:39
Πάντως απ'ο οργανικές ενώσεις άνθρακα είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος, το ίδιο και η γάτα, ο σκύλος, ο αρουραίος και η φαλάζια φάλαινα. Η βοκαμβίλια φωτοσυνθέτει, εμείς σκεφτόμαστε, καθένας και καθέτι έχι μια ξεχωριστή ιδιότητα. Όλα γεννιούνται και πεθαίνουν και τα μόρια μας μπορεί αύριο μεθαύριο, αφού ψοφήσουμε, να συνθέσουν ένα γυμνοσάλιαγκα ή ένα δέντρο. Οπότε τι σπισισμός και @@δια και πια ανωτερότητα;
SHOOTER045
11/08/2014, 16:42
Όχι ρε Άκη
Και εγώ έχω τρία σκυλιά, δυο μεγάλα στο πατρικό μου και ένα μικρό στο σπίτι, την ανάγκη του την κάνει στην αυλή μου, ούτε απεναντι ούτε αλλού.
Αλλά όταν βλέπω τον άλλο να πετάει αποφάγια απ το μπαλκόνι
Αυτό δεν τον κάνει φιλοζωο,τα θες?τα αγαπάς? Πάρτα σπίτι σου, δεν μπορείς? Πάνε σε μια ήσυχη καθ απόμερη τοποθεσία μαζί με τροφή τα σκυλιά θα σε ακολουθήσουν,δεν είναι χαζά, και τάιζε και πότιζε τα εκεί.
Τακτικές του στυλ τα ταΐζω απ το μπαλκόνι,η τα ανοίγω κονσέρβες στο πεζοδρόμιο, μόνο προβληματα φέρνουν ειδικά για όσους μένουν σε πόλεις όπου μαΖεύονται κοπάδια από αδέσποτα, αν μένει κανείς μόνος τέρμα Θεού και δεν έχει γείτονες η περιοικους ας κάνει ότι θέλει
Kαταγγέλω τους επισκέπτες από τον πλανήτη VIGAN για τα δολοφονικά αγριογούρουνα και λύκους που εξαπολύουν εναντίον δήθεν σπισιστών κατοικών ορεινών περιοχών με σκοπό να τους εξολοθρεύσουν και να τους τρομοκρατήσουν. Επίσης σύμφωνα με καταγγελίες oι βίγκαν ήδη ετοιμάζουν το πρώτο ανθρωποφάγο τριφίδιο .Το υβρίδιο είναι γεννητικά προγραμματισμένο να επιτείθεται μόνο στους μη-βίγκαν ανθρώπους και όχι στα αγαπημενά σας τετράποδα. Θα αφεθέι ελεύθερο στην ορεινή Αρκαδία δοκιμαστικά προς αναζήτηση της τροφής του στο φυσικό του περιβάλλον .Εϊναι και ο πιο αξίοπιστος τρόπος για την σωστή ανάπτυξη του τριφιδίου εως ότου ετομαστεί και το δέυτερο φύτο που θα βοηθήσει στην αναπαραγωγή του.:D
Τα αιμοβόρα και αδίστακτα τριφίδια είναι ήδη εδώ. Αντισταθείτε!!!
321600
321601
akis_trevor
11/08/2014, 19:45
Όχι ρε Άκη
Και εγώ έχω τρία σκυλιά, δυο μεγάλα στο πατρικό μου και ένα μικρό στο σπίτι, την ανάγκη του την κάνει στην αυλή μου, ούτε απεναντι ούτε αλλού.
Αλλά όταν βλέπω τον άλλο να πετάει αποφάγια απ το μπαλκόνι
Αυτό δεν τον κάνει φιλοζωο,τα θες?τα αγαπάς? Πάρτα σπίτι σου, δεν μπορείς? Πάνε σε μια ήσυχη καθ απόμερη τοποθεσία μαζί με τροφή τα σκυλιά θα σε ακολουθήσουν,δεν είναι χαζά, και τάιζε και πότιζε τα εκεί.
Τακτικές του στυλ τα ταΐζω απ το μπαλκόνι,η τα ανοίγω κονσέρβες στο πεζοδρόμιο, μόνο προβληματα φέρνουν ειδικά για όσους μένουν σε πόλεις όπου μαΖεύονται κοπάδια από αδέσποτα, αν μένει κανείς μόνος τέρμα Θεού και δεν έχει γείτονες η περιοικους ας κάνει ότι θέλει
Ωπα ωπα.δεν μιλησα ουτε για αποφαγια ουτε για ταισμα απτο μπαλκονι ουτε βρωμιες κλπ.μιλησα απλα για ενα μικρο μπολακι νερο σε μια ακρη.ειδικα τωρα το καλοκαιρι.
@πανο: και αυτο που λες βοηθεια ειναι... :-)
SHOOTER045
11/08/2014, 19:53
Άκη επειδή το αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα με έναν γείτονα, γι αυτό το είπα
Bob_o_mastoras
11/08/2014, 20:19
:lol::lol: Τι κανει δλδ;;; Πεταει αποφαγια απο το μπαλκονι;;; :eek: :bawl:
akis_trevor
11/08/2014, 22:28
οκ,νο προμπλεμ.αυτος προφανως βαριεται να κατεβει και τα πεταει.
απλα εξηγουμαι.το να προκαλεσεις αλλα προβληματα για να λυσεις 1 δεν ειναι σωστο.
Lioulios
12/08/2014, 01:05
Σπισιστής 100%
:evil:
321607
321608
chris4204
12/08/2014, 07:21
επειδή βλέπω ότι υπάρχει μία μικρή σύγχυση αναφορικά με το ¨σπισιστής".
Με τον όρο αυτό αναφέρομαι σε αυτούς οι οποίοι νομίζουν ότι το δικό τους είδος είναι ανώτερο από όλα τα άλλα και αυτομάτως αυτό του δίνει το δικαίωμα να εξουσιάζει την ζωή γύρω του.
Κάλλιστα θα μπορούσα να περιγράψω ως τέτοιον κάποιον ο οποίος μη δίνοντας καμία αξία σε οτιδήποτε μη ανθρώπινο, φορώντας ας πούμε τις μοτο μπότες του σπάει το σαγόνι με κλοτσιά στο αδέσποτο που τόλμησε να του γαβγίσει
την ώρα που περνούσε με μία εξάτμιση 7000db, ή τον άλλο που απειλεί με φόλα ή χειρότερα όποιο σκύλο του κατουρήσει το λάστιχο ή γάτα κάτσει στη σέλα του. Αυτοί δεν έχουν θέση στο κοινωνικό σύνολο και πρέπει να απομακρύνονται.
Από εκεί και πέρα επειδή από ότι είδα υπήρξαν και συζητήσεις αναφορικά με τον στόχο των σκύλων και το πως πρέπει και που να ζουν είμαι ανοιχτός στη συζήτηση με επιχειρήματα όμως, όχι εγώ πιστεύω αυτό και τέλος. φασιστικές αντιλήψεις
δεν έχουν θέση εδώ. Τα τρολ ευπρόσδεκτα να δώσουν την πινελιά τους.
ΥΓ. όσον αφορά το θλιβερό θέαμα με τις καραμπίνες και το δίκανο από πάνω απλά λυπάμαι....:sad:
Pan (dvs)
12/08/2014, 07:58
Μην ξεχναμε και μια αλλη κατηγορια φιλοζωων.
Αυτοι που ναι μεν δεν θα γυριζανε να ριξουνε ουτε μια ματιΑ στο σκυλι του γειτονα,αλλα δεν θα ξεκολλουσανε τα μΑτια τους απο ενα σκυλι της νυχτας.
321611
skylaros
12/08/2014, 08:22
6 Όπλα για να πιάσουν 12 πουλάκια... Μια Χριστίνα για να ξυπνήσει τόσες πουλάρες ... Τελικά το μέγεθος μάλλον μετράει !
chris4204
12/08/2014, 09:35
6 Όπλα για να πιάσουν 12 πουλάκια... Μια Χριστίνα για να ξυπνήσει τόσες πουλάρες ... Τελικά το μέγεθος μάλλον μετράει !
τα οποία φυσικά οι περισσότεροι ούτε καν τρώνε......(για τα 12 μιλάω έτσι ??...)
panos1050
12/08/2014, 10:28
τα οποία φυσικά οι περισσότεροι ούτε καν τρώνε......(για τα 12 μιλάω έτσι ??...)
γιατι τρωνε τη χριστινα ??
skylaros
12/08/2014, 10:57
H Χριστινάρα τρώει όποιον γουστάρει όμως :)
Ποια ειναι αυτη ρε παλικαρια;
Pan (dvs)
12/08/2014, 11:52
Aπο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζει πως την λενε?
Τρι-φίδιο αιμοβόρο και αδηφάγο.Ακρως επικίνδυνο.
Δεν έχεις τατουάζ; Δεν έχεις σκύλο; Τρε μπανάλ, πως ζείς.. Σιγά μη βρεις γκόμενα, σιγά μη κάνεις παιδιά, σιγά μη βοηθήσεις κανά διπλανό, μαλάκας είσαι.
:lol::D:a20:
πυξιδας990
12/08/2014, 12:37
αμα πεταγεται κανενα καθετα στο δρομο και δεις εσυ και το μηχανακι τα ραδικια αναποδα τι γινεται?
αμα το αφεντικο ειναι νουμερο και δεν το εχει εκπαιδευσει με συνεπεια να ψιλοκανει ντου σε σερβιτορα και να γυρισει ο δισκος αναποδα,τι γινεται?
αμα μερικοι τα πηραν για να γαμησουν και μετα τα αμολησαν,με συνεπεια να κυκλοφορανε αδεσποτα,τι γινεται?
2,3 που μου ηρθαν στο μυαλο.
Aπο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζει πως την λενε?
Τρι-φίδιο αιμοβόρο και αδηφάγο.Ακρως επικίνδυνο.
Καλά κάνω και δεν βλέπω animal planet. ......
chris4204
12/08/2014, 12:48
αμα πεταγεται κανενα καθετα στο δρομο και δεις εσυ και το μηχανακι τα ραδικια αναποδα τι γινεται?
αμα το αφεντικο ειναι νουμερο και δεν το εχει εκπαιδευσει με συνεπεια να ψιλοκανει ντου σε σερβιτορα και να γυρισει ο δισκος αναποδα,τι γινεται?
αμα μερικοι τα πηραν για να γαμησουν και μετα τα αμολησαν,με συνεπεια να κυκλοφορανε αδεσποτα,τι γινεται?
2,3 που μου ηρθαν στο μυαλο.
απλά πες μου σε ποια από όλες αυτές τις περιπτώσεις σου δίνεται εσένα το δικαίωμα να το χτυπήσεις......ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ
του ιδιοκτήτη από την άλλη σκίστου τα βάρδουλα
skylaros
12/08/2014, 12:50
Αν κάποιος έχει εξατμίσεις που κάνουν θόρυβο τι γίνεται ? Αν κάποιος παραβιάζει το όριο ταχύτητας τι γίνεται? Αν εκπέμπεις τίγκα μονοξείδιο, διοξείδιο κλπ από το μοτόρι τι γίνεται? Αν φύγει καμιά βίδα από πουθενά στο δρόμο τι γίνεται ? Αν αράζεις μπροστά από την καφετέρια με τη μηχανάρα σου νομίζοντας πως η σερβιτόρα θα σε κοιτάξει τι γίνεται ? Αν κοιτάξει και της πέσει ο δίσκος τι γίνεται? Αν η Πάολα βγάλει καινούργιο δίσκο τι γίνεται ? Μη το πάρει κανείς προσωπικά !
Σταματήστε τη Γη, θέλω να κατέβω ! Πραγματικά θα δηλώσω συμμετοχή για το πρόγραμμα "Μείνε στον Άρη" Φάση δύο.
Μπορείτε να καταλάβετε πως ΔΕΝ είμαστε ΜΟΝΟΙ σε αυτό τον πλανήτη?
chris4204
12/08/2014, 12:55
Αν κάποιος έχει εξατμίσεις που κάνουν θόρυβο τι γίνεται ? Αν κάποιος παραβιάζει το όριο ταχύτητας τι γίνεται? Αν εκπέμπεις τίγκα μονοξείδιο, διοξείδιο κλπ από το μοτόρι τι γίνεται? Αν φύγει καμιά βίδα από πουθενά στο δρόμο τι γίνεται ? Αν αράζεις μπροστά από την καφετέρια με τη μηχανάρα σου νομίζοντας πως η σερβιτόρα θα σε κοιτάξει τι γίνεται ? Αν κοιτάξει και της πέσει ο δίσκος τι γίνεται? Αν η Πάολα βγάλει καινούργιο δίσκο τι γίνεται ? Μη το πάρει κανείς προσωπικά !
Σταματήστε τη Γη, θέλω να κατέβω ! Πραγματικά θα δηλώσω συμμετοχή για το πρόγραμμα "Μείνε στον Άρη" Φάση δύο.
Μπορείτε να καταλάβετε πως ΔΕΝ είμαστε ΜΟΝΟΙ σε αυτό τον πλανήτη
Πες τα επιτέλους!
πυξιδας990
12/08/2014, 13:11
απλά πες μου σε ποια από όλες αυτές τις περιπτώσεις σου δίνεται εσένα το δικαίωμα να το χτυπήσεις......ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ
και που διαβασες οτι εγω θα το χτυπησω εκτος απο το δρομο που προσπαθω να το αποφυγω?
μην προτρεχεις και μην βγαζεις προωρα συμπερασματα.
απλως σε ανθρωπους σαν και μενα που μου ειναι αδιαφορα τα ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ,τετοιες φασεις σαν τα 2,3 μου αναβουν τα λαμπακια
Aggelos_SV
12/08/2014, 13:25
Πες τα επιτέλους!
Επική κωλοτούμπα!!!!
Pan (dvs)
12/08/2014, 13:29
Θα μπορουσαμε να πουμε καποιον πραγματικα φιλοζωο οταν η τροφη του ειναι το κρεας των ζωων?
akis_trevor
12/08/2014, 13:30
αν κανεις τατουαζ γιατι εκανε ο μισος πληθυσμος εισαι μαλακας.
αν πηρες σκυλο επειδη πηρε ο φιλος και θες να το παιζεις αγριος κλπ,εισαι μαλακας.
αν σκοπος της ζωης σου ειναι να βρεις εναν/μια να παντρευτεις και ντε και καλα να κανεις παιδια,παλι μαλακας εισαι ;)
Aggelos_SV
12/08/2014, 13:32
Θα μπορουσαμε να πουμε καποιον πραγματικα φιλοζωο οταν η τροφη του ειναι το κρεας των ζωων?
Η λογική λέει "όχι".Από κει και πέρα θα ακούσεις 1.000.000 απόψεις επί του θέματος.
Pan (dvs)
12/08/2014, 13:34
Η λογική λέει "όχι".Από κει και πέρα θα ακούσεις 1.000.000 απόψεις επί του θέματος.
Εχω υπομονη.:D
:alien::alien::alien:Η επίθεση των Βίγκαν έχει ήδη ξεκινήσει. Ο πλανήτης Αρης εχει ήδη καταληφθεί από υβρίδια τριφιδίων !!! Αντισταθέιτε!!!
Φιλόζωο δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου, καθώς δεν έχω στο σπίτι μου , δεν κοιμάμαι μαζί, δεν τρώμε από το ίδιο πιάτο.
Από την άλλη βέβαια δεν κυνηγώ, δεν κάνω ψαροντούφεκο, τρελαίνομαι όταν βλέπω κουτάκηδες να τα πατάνε ενώ μπορούν να τα αποφύγουν ή μ@λάκες γείτονες να τα φολιάζουν.
Μου τη δίνει στα νεύρα ρε μάγκες, όμως, όταν πάω να κάνω μπάνιο στην παραλία (που κάνω 20 χρόνια μπάνιο) και δεν έχει μπιτσόμπαρα, να μου σκάει ο κάθε γελοίος και να βάζει το σκυλί μέσα..και όταν ευγενικά τον παρακαλώ να το βγάλει έξω και να το δέσει σε κανά δέντρο, να μου λέει "έχει κάνει όλα τα εμβόλια, είναι πιο καθαρά από σένα"..
Τότε παίρνω Λιμενικό επί τόπου και πάει το σκατό στην κάλτσα.
Aggelos_SV
12/08/2014, 13:41
:alien::alien::alien:Η επίθεση των Βίγκαν έχει ήδη ξεκινήσει. Ο πλανήτης Αρης εχει ήδη καταληφθεί από υβρίδια τριφιδίων !!! Αντισταθέιτε!!!
Βίγκαν???:confused:
https://www.youtube.com/watch?v=JZns7LYIpsw
akis_trevor
12/08/2014, 13:43
Μου τη δίνει στα νεύρα ρε μάγκες, όμως, όταν πάω να κάνω μπάνιο στην παραλία (που κάνω 20 χρόνια μπάνιο) και δεν έχει μπιτσόμπαρα και μου σκάει ο κάθε γελοίος και μου βάζει το σκυλί μέσα..και όταν ευγενικά τον παρακαλώ να το βγάλει έξω και να το δέσει σε κανά δέντρο, να μου λέει "έχει κάνει όλα τα εμβόλια, είναι πιο καθαρά από σένα"..
Τότε παίρνω Λιμενικό επί τόπου και πάει το σκατό στην κάλτσα.
το μονο σιγουρο ειναι οτι το σκυλι δεν θα κατουρησει μεσα στην θαλασσα...100%
νομιζω πως ο νομος (προσφατος κιολας)λεει πως επιτρεπονται τα κατοικιδια,αρκει να μην ειναι σε οργανωμενες παραλιες...
νομιζω πως ο νομος (προσφατος κιολας)λεει πως επιτρεπονται τα κατοικιδια,αρκει να μην ειναι σε οργανωμενες παραλιες...
Ο νόμος λέει αν δεν υπάρχει άλλος λουόμενος, μπορείς να βάλεις το σκυλί μέσα.
Και τους νόμους, τους ξέρω πολύ καλά.
Από κει και πέρα τι σημαίνει "οργανωμένη παραλία";;
Μπιτσόμπαρα με ξαπλώστρες;
Παραλία που πληρώνεις για να μπεις;;
Έλεος!!
Βαρέθηκα τους κομπλεξικούς γυμνιστές να πιάνουν τις καλύτερες παραλίες και τους αγενείς με τα σκυλιά να διώχνουν εμάς τους υπόλοιπους...
Εξάλλου, οι απόψεις είναι σαν την κωλοτρυπίδ@..όλοι έχουν από μία..(τσιτάτο αλλά καλό).
Βίγκαν???:confused:
https://www.youtube.com/watch?v=JZns7LYIpsw
Ζουν ανάμεσά μας:cool:
Pan (dvs)
12/08/2014, 13:53
το μονο σιγουρο ειναι οτι το σκυλι δεν θα κατουρησει μεσα στην θαλασσα...100%
...
Επισης ειναι σιγουρο κατα 99% οτι θα κατουρησει στην αμμο.Το ιδιο φυσικα θα κανουνε και καποιοι του ανθρωπινου ειδους,αλλα πιο παραμερα.
skylaros
12/08/2014, 13:53
Τρελαίνομαι να πηγαίνω στο δρόμο μόνος μου και ξαφνικά να μου σκάνε μηχανές και όταν ευγενικά τους λεω ΠΟΥΛΟ να μου λένε μα είναι δημόσιος δρόμος!
Επίσης υπάρχει και άγρια πανίδα, σε ενοχλεί ο σκύλος ή η γάτα αλλά δε σε νοιάζει ο ροφός που χέζει μέσα και εσύ κάνεις γαργάρες ! Δηλαδή τι να πω γίνετε παρανοϊκό!
Όσο για το νόμο δεν είναι ακριβός όπως τα λες...
Για τους γυμνιστές τι να σου πω... Τι σε εμποδίζει να πας και εσύ ?
akis_trevor
12/08/2014, 13:56
Βαρέθηκα τους κομπλεξικούς γυμνιστές να πιάνουν τις καλύτερες παραλίες και τους αγενείς με τα σκυλιά να διώχνουν εμάς τους υπόλοιπους...
Εξάλλου, οι απόψεις είναι σαν την κωλοτρυπίδ@..όλοι έχουν από μία..(τσιτάτο αλλά καλό).
για το αλλο κουβεντα....
τι σε κανει να πιστευεις οτι εγω ειμαι πιο καθαρος απτον σκυλο μου;
επισης εμενα μου σπανε τα νευρα οσοι φωναζουν,παιζουν ρακετες σε ακτινα 5 μετρων απο μενα και κυριως τα ουρλιαχτα των πιτσιρικιων...τι θα πρεπει να κανω;
οσο για την αποψη και τον κωλο μου,ναι τα εχω και τα 2 και και τα υποστηριζω..
skylaros
12/08/2014, 13:57
Επισης ειναι σιγουρο κατα 99% οτι θα κατουρησει στην αμμο.Το ιδιο φυσικα θα κανουνε και καποιοι του ανθρωπινου ειδους,αλλα πιο παραμερα.
Πες μου τώρα εσύ αν έχεις κατουρήσει έστω και μια φορά εκτός λεκάνης ! Δηλαδή αν πάω στην παραλία και κάτσω όλη μέρα δε θα κατουρήσω ούτε στη θάλασσα ούτε και έξω? Μη μου πείτε να πάω κάνα χιλιόμετρο πιο μέρα και να κατουράω τις ελιές ...
akis_trevor
12/08/2014, 13:58
δηλαδη ρε πανο σορρυ κιολας,εσυ οταν πας σε μια παραλια που δεν παιζει μαγαζι να πας τουαλετα,πας παραπερα να ουρησεις η γεμιζεις την θαλασσα γιατι εχει πεσει η σταθμη της ;;;;;)
για το αλλο κουβεντα....
τι σε κανει να πιστευεις οτι εγω ειμαι πιο καθαρος απτον σκυλο μου;
επισης εμενα μου σπανε τα νευρα οσοι φωναζουν,παιζουν ρακετες σε ακτινα 5 μετρων απο μενα και κυριως τα ουρλιαχτα των πιτσιρικιων...τι θα πρεπει να κανω;
οσο για την αποψη και τον κωλο μου,ναι τα εχω και τα 2 και και τα υποστηριζω..
Δεν πας σε παραλία που παίζουν ρακέτες, απλό είναι.
Το τσιτάτο δεν έχει να κάνει με σένα, το νόημα του είναι ότι δεν θα καταλήξουμε πουθενά όση συζήτηση και να κάνουμε.
Άντε πάμε να το συνεχίσουμε..
Έχει γίνει μια διακοπή νερού και έχεις μια δεξαμενή για την ώρα αυτή.
Σου πετάω 2 σκυλιά μέσα γιατί ζεσταίνονται, εμβολιασμένα όλα κομπλέ.
Πίνεις νερό;;
Εγώ δεν πίνω.
Pan (dvs)
12/08/2014, 14:04
δηλαδη ρε πανο σορρυ κιολας,εσυ οταν πας σε μια παραλια που δεν παιζει μαγαζι να πας τουαλετα,πας παραπερα να ουρησεις η γεμιζεις την θαλασσα γιατι εχει πεσει η σταθμη της ;;;;;)
Οχι Ακη,ποτε στη θαλασσα και ποτε στην αμμο,που καθετε ο κοσμος και τα πιτσιρικα.
akis_trevor
12/08/2014, 14:05
Δεν πας σε παραλία που παίζουν ρακέτες, απλό είναι.
Το τσιτάτο δεν έχει να κάνει με σένα, το νόημα του είναι ότι δεν θα καταλήξουμε πουθενά όση συζήτηση και να κάνουμε.
Άντε πάμε να το συνεχίσουμε..
Έχει γίνει μια διακοπή νερού και έχεις μια δεξαμενή για την ώρα αυτή.
Σου πετάω 2 σκυλιά μέσα γιατί ζεσταίνονται, εμβολιασμένα όλα κομπλέ.
Πίνεις νερό;;
Εγώ δεν πίνω.
1:δεν αντεχω τον ηλιο απο μικρο παιδι.με το παπι που συνηθως παω,να κουβαλαω ομπρελες κλπ λιγο δυσκολο.
2:νερο δεν θα πιω.αν πεταξεις μεσα εμενα,θα πιεις νερο εσυ θα πιεις νερο μετα;;;
akis_trevor
12/08/2014, 14:06
Οχι Ακη,ποτε στη θαλασσα και ποτε στην αμμο,που καθετε ο κοσμος και τα πιτσιρικα.
τοτε ρε φιλε,:a012: και μπραβο σου...
εγω εχω "αμαρτησει" και δεν το κρυβω.και φανταζομαι και το 90+% απο εμας.
skylaros
12/08/2014, 14:08
Φίλε KRS από ενυδρείο θα έπινες νερό ? Από μπανιέρα ενώ πλένομαι ?
2:νερο δεν θα πιω.αν πεταξεις μεσα εμενα,θα πιεις νερο εσυ θα πιεις νερο μετα;;;
Αν δεν την "αρμέξεις" θα πιω.
Μετά τους ομοφοβικούς έρχονται οι ζωοφοβικοί..:D
Ελλάδα uber alles.
panos1050
12/08/2014, 14:11
Ελλάδα uber alles.
Μπλιαχ ρε ....
akis_trevor
12/08/2014, 14:12
Ελλάδα uber alles.
εγω δεν θα πινα ρε φιλε :D αληθεια ομως!
η μια μου η σκυλιτσα δεν φανταζεσαι ποσο καθαρη ειναι.απτην φυση της.μεχρι και τα νυχια της τρωει και κοβει μονη της.
τεσπα..εχει ξεφυγει η κουβεντα λιγο απτο θεμα..
skylaros
12/08/2014, 14:13
Τα ούρα μη τα φοβάστε, είναι από το πλέον δύσκολο στην απομάκρυνση σε ότι αφορά βιολογικούς καθαρισμούς, κοινός χύνονται παντού. Από την άλλη βρίσκονται σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Αυτό που μετράμε στο νερό είναι ecoli (και χημικά) και το ecoli δεν είναι από ούρα. Τέλος πάντων, γενικά να ξέρετε πως πολύ περισσότερο κινδυνεύεις από το να κάτσεις σε ξαπλώστρα ή στην άμμο (και ειδικά βρεγμένη) παρά να κολυμπάς δίπλα σε κάποιον/ κάτι που θεωρείς βρώμικο.
nikos_abel
12/08/2014, 14:19
321615
Bob_o_mastoras
12/08/2014, 14:55
Σε μη οργανωμενες παραλιες παω με το σκυλο μου οταν τον εχω μαζι μου.
Μου την εχουνε πει πολλες φορες διαφοροι αγ@μητοι, γρυλιζω λιγο και τους περναει αμεσως. Αλλωστε πραγματικα πλεον εχω και το νομο μαζι μου. :a25::boxing:
Η θαλασσα δεν ανηκει μονο στον ανθρωπο! Τελεια και παυλα. Αντε μη τα παρω στο κρανιο! :a02:
Σας πειραζει ενα σκυλι και δεν σας πειραζει να πηγαινετε μαζι στην ιδια παραλια με 20.000 ανθρωπους και το νερο να βρωμαει σαπιλα και αντιηλιακο. :a18:
Επισης θα επινα ανετα απο τη δεξαμενη και ας μην ηταν καν εμβολιασμενα τα σκυλια! Δεν σιχαινομαι καθολου. Εχω ανοσοποιητικο συστημα.
Εχουμε ως ανθρωποι ξεφυγει τελειως απο τη φυση μας παντως και αυτο μονο σε κακο θα μας βγει!
panos1050
12/08/2014, 15:03
Εχθες ειχα παει για μπανιο εδω στο ναυπλιο στην παραλια στο κονδυλι,διπλα μου ενα παιδακι λεει στον μπαμπα του οτι θελει τσισα ,
φυσικα ο μπαμπας στα παπαρια του και το παιδακι τελικα μετα απο υποδειξη πηγε κατεβασε το μαγιο και τα εκανε στην θαλασσα.
Πιο διπλα ζευγαρι με ενα κοκερ που το σκυλακι που και που εμπαινε στη θαλασσα για να δροσιστει .
Εγω λοιπον με τι πρεπει να τα παρω ....;;;(φυσικα με το μπαμπα )
Το θεμα ειναι οτι εχουμε γινει πιο ζωα και απο τα ζωα και μας πειραζει ενα σκυλακι που κανει βουτια λες και η παραλια ειναι αποκληστικα για ανθρωπους και οχι εμεις που εχουμε γ @μησει ενα πλανητη
nicksior
12/08/2014, 15:24
Είχα πάει το κροκοδειλάκι μου για μπάνιο…
Μέγα σφάλμα!
Γιατί το έχασα..
Αλλωστε πραγματικα πλεον εχω και το νομο μαζι μου. :a25::boxing:
!
Που μπορω να βρω τον νομο ?
nicksior
12/08/2014, 15:28
Δυο – τρεις ώρες και βάλε ψαροτούφεκο ..
Ποτέ δεν λείπει η χημική τουαλέτα από την σημαδούρα!
Bob_o_mastoras
12/08/2014, 15:29
Που μπορω να βρω τον νομο ?
:confused:
Εγω το εχω διαβασει σε ειδησιογραφικο σαϊτ. Αλλαξε προσφατως, εχει κανα μηνα. Αν δεν βαριεσαι κοιτα την εφημεριδα της κυβερνησεως οπου αναγραφονται οι νεοι νομοι, αλλιως googlαρε το να βρεις κανα προσφατο αρθρο περι του θεματος.
Σας πειραζει ενα σκυλι και δεν σας πειραζει να πηγαινετε μαζι στην ιδια παραλια με 20.000 ανθρωπους και το νερο να βρωμαει σαπιλα και αντιηλιακο. :a18:
Εχουμε ως ανθρωποι ξεφυγει τελειως απο τη φυση μας παντως και αυτο μονο σε κακο θα μας βγει!
αμΑ η παραλία δεν έχει ρακέτα ,σφίχτες, κλαρινογαμπρούς ,στριγκάκια ,σκυλακια και παιδάκια να κατουράνε στα κύμματα και κάνα κότερο να περνάει σύριζα την αμμουδιά δεν λέει
α και πολύ κλαμπατσίμαπαλο :sun::sun::sun:
λαδίλα φουλ,βουτας αλάδωτος και βγαίνεις λαδωμένος:lol:
maniatiakos
12/08/2014, 15:35
Μου την εχουνε πει πολλες φορες διαφοροι αγ@μητοι, γρυλιζω λιγο και τους περναει αμεσως. Αλλωστε πραγματικα πλεον εχω και το νομο μαζι μου. :a25::boxing:
Η θαλασσα δεν ανηκει μονο στον ανθρωπο! Τελεια και παυλα. Αντε μη τα παρω στο κρανιο! :a02:
Επισης θα επινα ανετα απο τη δεξαμενη και ας μην ηταν καν εμβολιασμενα τα σκυλια! Δεν σιχαινομαι καθολου. Εχω ανοσοποιητικο συστημα.
Το σκυλακι εχει πραγματικα αναγκη απο μπανιο;;
Είναι κανεις υποχρεωμενος να ανεχεται τη μυρωδια του σκυλιου οταν βγαινει εξω βρεγμενο από τη θαλασσα;;
Η παραλια που ανεφερε ο αλλος παραπανω έχει 20.000 κοσμο και μπαινεις μεσα και βαζεις αντηλιακό;;
παπαρια νομο εχεις μαζι σου...αλλα νταξ' κλασικα παραπληροφορηση..ναι ξερω θα μου βαλεις λινκ απο ιντερνετ..
Οποιος δε γουσταρει σκυλια=είναι @γαμητος.
Και σε μια τελικη ρε φίλε αν 50 ατομα σου λενε δεν θελουμε το σκυλι στη θαλασσα, αλλα μπορεις να το δεσεις στην ακρη στο δεντρο, ποιος ειναι ο αγ@μητος; εσυ ή αυτοι;
Της δικιας σου ψωλης ο χαβας έχει μεγαλυτερη σημασια από το χαβα 50 ψωλών;;
Αλλα ενταξει 50 ατομα=πλειοψηφια, αρα ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αρα ειναι μαλ@κες και τους γραφω στην ψωλ@ρα μου...
Αλλα ενταξει, ξερω υπερασπιζεσαι με σθενος τα δικαιωματα των ζωων..οπως και τα δικα σου, βεβαια, καθημερινα...και εισαι ανυποχωρητος...και σε διακρινει και ευγενεια...
Κλασικη καταληξη ιντερνοκουβεντας...
Και φυσικα, το να πιεις απο τη δεξαμενη είναι δικαιωμα σου..δεν νομιζω οτι πρεπει να υποχρεωσεις και μενα..
Οπως δικαιωμα σου ειναι να μην ενοχλει ΕΣΕΝΑ , στο δωματιο που θα νοικιασεις στις διακοπες, ο προηγουμενος να ειχε σκυλι και να κοιμοταν μαζι του στο στρωμα και να ειχε γλυψει τα παντα στο δωματιο..
Να υποθεσω ομως οτι αν δεις κατσαριδα, θα σιχαθεις..αυτό το κακόμοιρο, μανούλα δεν το γεννησε;για να υπαρχει κατι δεν κανει στο οικοσυστημα;ειδες τι ωραιες που είναι οι αναλογιες και οι εξισωσεις;
@skylaros έγραψε: "Τέλος πάντων, γενικά να ξέρετε πως πολύ περισσότερο κινδυνεύεις από το να κάτσεις σε ξαπλώστρα ή στην άμμο (και ειδικά βρεγμένη)"
Οποτε τα ζωα που καθονται στα χαλικια,αμμο,χανουν τριχες, χεζουν και κατουρανε δεν ειναι επικινδυνα για μενα;;
:confused:
Εγω το εχω διαβασει σε ειδησιογραφικο σαϊτ. Αλλαξε προσφατως, εχει κανα μηνα. Αν δεν βαριεσαι κοιτα την εφημεριδα της κυβερνησεως οπου αναγραφονται οι νεοι νομοι, αλλιως googlαρε το να βρεις κανα προσφατο αρθρο περι του θεματος.
Δεν μπορω να τον βρω, γιαυτο ρωτησα.
tzimidis
12/08/2014, 15:39
Diladi ston peonta sou oti enoxleis tin pleiopsifia. Esy grylizeis ligo kai kaneis o,ti goustareis. Exeis kai to nomo me to meros sou naoume.
Ithela na iksera ama ertho ego me tin kagkouroparea mou kai parkaroume ekso apo to ksenodoxeio sou kai barame ta desibel sto orio tis diataraksis , oxi se ores koinis isyxias ennoeitai, ti tha ekanes?? Tha grylizame ki emeis ligo, kai tha eixame kai to nomo me to meros mas. Esena bebaia tha sou dioxname tous touristes me paola sti diapason stis 08.00 to proi, alla ti mas peirazei emas? Emeis exoume to nomo kai eimaste kai perissoteroi.......
symfono oti exoume ksefygei entelos edo mesa,edo ekso, pantou omos.........
gia opoion den katalabainei, i leksi kleidi einai SEVASMOS -i opos leme sto xorio mou RESPECT.
sevasmos stous pollous, sevasmos stous ligous, sevasmos ston enan. analoga me tin peristasi kathe fora.
Sevasmos sta skylia, sevasmos sta psaria sta ptina kai ola ta thiria ston aera ti steria kai ti thalassa.
Sevasmos stous allothriskous, sevasmos stous alloxromous, sevasmos stous omoxromous.
kai to kyriotero SEVASMOS STON EAYTO MAS.
Amen
Bob_o_mastoras
12/08/2014, 15:43
Η μονη περιπτωση τωρα που θυμαμαι που εχω παρει το σκυλο και εχω παει παραπερα ειναι οταν μια οικογενεια με παρακαλεσε με πολυ ομορφο τροπο να τον εχω κοντα μου γιατι φοβοταν ενα πιτσιρικι που ειχαν μαζι τους. Φυσικα και τον πηρα και 'γω, τους ζητησα συγνωμη και πηγα αρκετα πιο περα.
Αλλα οταν μου σκαει ο κ@υλωμενος κλαρινογαμπρος με τη ρακετα να εχει γινει προεκταση του χεριου του, πρωτη φορα στη παραλια που εγω παω καθε μερα και μου τη λεει για το σκυλο γιατι του χαλαει τη μοστρα το πρωτο που σκεφτομαι ειναι "εδω ειμαστε..:evil::boxing:"
Αν και η συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων που εχω ακουσει παραπονα ειναι απο θειες 60+ (πιθανον λογω αμαμιας) οπου τους λεω ευγενικα οτι μπορουν να αποχωρησουν αν δεν τους αρεσει να ειναι κοντα σε σκυλια.
maniatiakos
12/08/2014, 15:50
Η μονη περιπτωση τωρα που θυμαμαι που εχω παρει το σκυλο και εχω παει παραπερα ειναι οταν μια οικογενεια με παρακαλεσε με πολυ ομορφο τροπο να τον εχω κοντα μου γιατι φοβοταν ενα πιτσιρικι που ειχαν μαζι τους. Φυσικα και τον πηρα και 'γω, τους ζητησα συγνωμη και πηγα αρκετα πιο περα.
Αλλα οταν μου σκαει ο κ@υλωμενος κλαρινογαμπρος με τη ρακετα να εχει γινει προεκταση του χεριου του, πρωτη φορα στη παραλια που εγω παω καθε μερα και μου τη λεει για το σκυλο γιατι του χαλαει τη μοστρα το πρωτο που σκεφτομαι ειναι "εδω ειμαστε..:evil::boxing:"
Αν και η συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων που εχω ακουσει παραπονα ειναι απο θειες 60+ (πιθανον λογω αμαμιας) οπου τους λεω ευγενικα οτι μπορουν να αποχωρησουν αν δεν τους αρεσει να ειναι κοντα σε σκυλια.
Στην 1η περίπτωση σε παραδέχομαι:beer:
Στη 2η με το σφιχτουλα με τη ρακετα, δε νομιζω να σου εχει συμβει..γιατι αν πας στην παραλια που συχναζει ο σφιχτουλας, δεν θα στην πει μονο αυτος..θα στην πει και ο ιδιοκτητης του μπιτσομπαρου και αρκετος αλλος κοσμος..οποτε δεν σε παιρνει να γρυλισεις..
Αντιθετα η πλεινοτητα, επιλεγει παραλιες που συχναζουν 60αρες αγ@μητες (στην ηλικια που ειναι οι μανες μας), που σου λενε ευγενικα, ειμαι σιγουρος οχι παντα, να βγαλεις το σκυλι απο τη θαλασσα..αλλα στην ψωλ@ρα σου ξανα..επειδη σε παιρνει βεβαια..
Αυτο που ειπε ο tzimidis λειπει απ' ολους μας...
ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
akis_trevor
12/08/2014, 15:56
[QUOTE=maniatiakos;2498277
ΣΕΒΑΣΜΟΣ.[/QUOTE]
αυτο απαιτουμε ολοι μας απτους αλλους.
πρεπει να ειναι αμφιδρομος που σπανια ειναι....:wave2:
nicksior
12/08/2014, 16:00
Τελικά ρε συ Bob .
Δεν είσαι μάστορας, καβγατζής είσαι!
Έχεις ασπασθεί μια άποψη-θεωρία και προσπαθείς να την επιβάλλεις με ισλαμικό πάθος.
Το κακό πάθος , κάτι σαν τζιχαντ (αν το γράφω σωστά) να πούμε.
Και για να έχουμε καλό ρώτημα , τι σκυλάκι έχεις ?
Κανά κανισάκι ή κανά Πιτ-μπουλ..
Εχει κι αυτό σημασία, δεν νομίζεις?
Αν δε κάνω λάθος ,συνήθως το ζώο το πας απόγεμα στο νερό που δεν έχει κοσμοθύελλα . Τι να κάνει το ζώο ντάλα στον ήλιο ;Nα μαυρίσει ή να παίξει ρακέτα;;
Xίλιες φορές όμως θα προτιμούσα να φέρνουν τα μουλάρια τους για μπάνιο παρά το σκυλάκια τους :D
Bob_o_mastoras
12/08/2014, 16:07
Diladi ston peonta sou oti enoxleis tin pleiopsifia. Esy grylizeis ligo kai kaneis o,ti goustareis. Exeis kai to nomo me to meros sou naoume.
Ithela na iksera ama ertho ego me tin kagkouroparea mou kai parkaroume ekso apo to ksenodoxeio sou kai barame ta desibel sto orio tis diataraksis , oxi se ores koinis isyxias ennoeitai, ti tha ekanes?? Tha grylizame ki emeis ligo, kai tha eixame kai to nomo me to meros mas. Esena bebaia tha sou dioxname tous touristes me paola sti diapason stis 08.00 to proi, alla ti mas peirazei emas? Emeis exoume to nomo kai eimaste kai perissoteroi.......
symfono oti exoume ksefygei entelos edo mesa,edo ekso, pantou omos.........
gia opoion den katalabainei, i leksi kleidi einai SEVASMOS -i opos leme sto xorio mou RESPECT.
sevasmos stous pollous, sevasmos stous ligous, sevasmos ston enan. analoga me tin peristasi kathe fora.
Sevasmos sta skylia, sevasmos sta psaria sta ptina kai ola ta thiria ston aera ti steria kai ti thalassa.
Sevasmos stous allothriskous, sevasmos stous alloxromous, sevasmos stous omoxromous.
kai to kyriotero SEVASMOS STON EAYTO MAS.
Amen
Αν εβαζες Παολα θα γινοταν συρραξη!! Αμα εβαζες μουσικες που γουσταρω μπορει και να κερνουσα μπυρες.
Στα υπολοιπα που λες εχεις απολυτο δικιο. Αλλα με παρεξηγεις, διοτι με το σκυλο οταν παω για μπανιο παω σε απομονωμενες παραλιες, οχι εκει που γινεται της τρελης απο κοσμο. Τωρα αν καποιος ενοχλειται, με την ιδια λογικη θα μπορουσα να παω να μυρισω τις μασχαλες του, να του πω οτι ειναι βρωμικος και να του ζητησω να φυγει γιατι σιχαινομαι. Και να του την πω κιολας γιατι δεν με σεβεται και δεν κανει μπανιο πριν ερθει.
υγ. ενημερωτικα (ασχετο) σε τουριστικες περιοχες δεν μπορεις να κανεις αυτο που λες καλοκαιριατικα. Απαγορευεται και απο το νομο. Οπως και διαφορα αλλα που δημιουργουν οχληση (οικοδομικες εργασιες κλπ).
tzimidis
12/08/2014, 16:10
αυτο απαιτουμε ολοι μας απτους αλλους.
πρεπει να ειναι αμφιδρομος που σπανια ειναι....:wave2:
Ksekiname apo to sevasmo ston eayto mas prota.
Meta sevasmo stous gyro mas.
kai meta o,ti dineis, pairneis......
Bob_o_mastoras
12/08/2014, 16:15
Στην 1η περίπτωση σε παραδέχομαι:beer:
Στη 2η με το σφιχτουλα με τη ρακετα, δε νομιζω να σου εχει συμβει..γιατι αν πας στην παραλια που συχναζει ο σφιχτουλας, δεν θα στην πει μονο αυτος..θα στην πει και ο ιδιοκτητης του μπιτσομπαρου και αρκετος αλλος κοσμος..οποτε δεν σε παιρνει να γρυλισεις..
Αντιθετα η πλεινοτητα, επιλεγει παραλιες που συχναζουν 60αρες αγ@μητες (στην ηλικια που ειναι οι μανες μας), που σου λενε ευγενικα, ειμαι σιγουρος οχι παντα, να βγαλεις το σκυλι απο τη θαλασσα..αλλα στην ψωλ@ρα σου ξανα..επειδη σε παιρνει βεβαια..
ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
Οι "κλαρινογαμπροι" δεν περιοριζονται πλεον μονο σε οργανωμενες πλαζ. Ενημερωτικα. Πανε παντου με τη νοοτροπια δυστυχως της οργανωμενης πλαζ. Δεν παω σε οργανωμενες πλαζ και πολυ περισσοτερο δεν παω σε οργανωμενες πλαζ με το σκυλο μου.
Δεν προκειτε επεισης να ανοιξω καυγα, δεν το 'χω κανει ποτε και ας εχω ακουσει διαφορα μπινελικια, με θεια,θειο μεγαλης ηλικιας, για οποιονδηποτε λογο. Δεν υπαρχει και νοημα αλλωστε. Απλα στη συγκεκριμενη περιπτωση που μου σκανε και μου τη λενε (σχεδον παντοτε με ασχημο τροπο) για το σκυλο τους λεω ευγενικα οτι μπορουν να φυγουν αυτοι-ες αν θελουν.
Οταν μου μιλανε ομορφα μιλαω και 'γω ωραια και αν μπορω τους εξυπηρετω. Εκτος απο το σεβασμο υπαρχει και ο αλληλοσεβασμος.
skylaros
12/08/2014, 16:17
ΠΕΙΡΑΜΑ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΔ Η' ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Χ.Α, ΝΔ Η' ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Bob_o_mastoras
12/08/2014, 16:17
Τελικά ρε συ Bob .
Δεν είσαι μάστορας, καβγατζής είσαι!
Έχεις ασπασθεί μια άποψη-θεωρία και προσπαθείς να την επιβάλλεις με ισλαμικό πάθος.
Το κακό πάθος , κάτι σαν τζιχαντ (αν το γράφω σωστά) να πούμε.
Και για να έχουμε καλό ρώτημα , τι σκυλάκι έχεις ?
Κανά κανισάκι ή κανά Πιτ-μπουλ..
Εχει κι αυτό σημασία, δεν νομίζεις?
Ενα ημιαιμο (μπασταρδεξ) λυκοσκυλο εχω. Ειναι εξαιρετικα φιλικος και καλοπροαιρετος με τον κοσμο και ειδικα με τα παιδακια. Και κλωτσια να του ριξουν δεν θα αγριεψει. (Δεν κανει για φυλακας :lol: )
edit: Μαστορας δεν ειμαι σιγουρα. @@μαστορας και με το ζορι. :(
SHOOTER045
12/08/2014, 17:12
Όποιος δεν έχει ενυδρείο στο σπίτι του
Είναι π@@στης
Θέλετε το λινκ?
SHOOTER045
12/08/2014, 17:15
http://m.youtube.com/watch?v=mJo0A9mvUhk#
πυξιδας990
12/08/2014, 17:20
ειμαστε σε ενα καφενε βραδυ αργα............
απο απεναντι πεταγεται ενας αρουραιος γιγας και παει να περασει καθετα το δρομο.................
μολις περναει ενας μαυρος νταμαρι που το βλεπει κανει ενα στατικο σαλτο να τον αποφυγει..................
στην προσγειωση ομως τον κανει κιμα μοσχαρισιο....................
απεναντι στο τραπεζακι...............................πεταγεται μια............................ΟΥΟΥ ΤΟ ΖΩΑΚΙ......................
τι διαβολο κανουμε τωρα?
υ.γ.αληθινη ιστορια πασχαλιατικη
Bob_o_mastoras
12/08/2014, 17:22
:lol::bawl::rotflmao: Θεικο ΑΜΑΝ!!! Που το θυμηθηκες;;;
πυξιδας990
12/08/2014, 17:23
γαμαει
Bob_o_mastoras
12/08/2014, 17:24
ειμαστε σε ενα καφενε βραδυ αργα............
απο απεναντι πεταγεται ενας αρουραιος γιγας και παει να περασει καθετα το δρομο.................
μολις περναει ενας μαυρος νταμαρι που το βλεπει κανει ενα στατικο σαλτο να τον αποφυγει..................
στην προσγειωση ομως τον κανει κιμα μοσχαρισιο....................
απεναντι στο τραπεζακι...............................πεταγεται μια............................ΟΥΟΥ ΤΟ ΖΩΑΚΙ......................
τι διαβολο κανουμε τωρα?
υ.γ.αληθινη ιστορια πασχαλιατικη
Ψησταρια ειχε ο καφενες να τον κανετε μπιφτεκια μη παει χαμενος;;;; Σαν το κουνελι κρεας εχει. :lol::lol:
tzimidis
12/08/2014, 18:18
Όποιος δεν έχει ενυδρείο στο σπίτι του
Είναι π@@στης
Θέλετε το λινκ?
Exo 3. Ma poso arsenikos eimai pia........
ektos ki an metrane ta psaria, opote exo peripou 50. Krypsou leme.........:D
SHOOTER045
12/08/2014, 18:47
Και εγώ έχω.
Να ζηλεύετε.....
Και εγώ έχω.
Να ζηλεύετε.....
Εγω ειχα αυτοκινητο για ενυδρειο οποτε πιαστε τοιχο............
:smokin:
SHOOTER045
12/08/2014, 19:30
Δώρο μάσκα και βατραχοπεδιλα απ το πορτ μπαγκαζ
el_hymador
12/08/2014, 20:13
.. τα σκυλιά σας ενόχλησαν ε; όχι το σκουπιδαριό που έχουν αφήσει τα δίποδα, ο πλήρης βιασμός και η αλλοτρίωση του περιβάλλοντος με ξαπλώστρες, μπιτσόμπαρα, ταβέρνες & εξοχικά πάνω στο κύμα (και αποχετεύσεις ΜΕΣΑ στο κύμα), γόπες ολούθε και ανθρώπινα κουραδοβούνια πίσω από κάθε θάμνο. Κατα τ΄άλλα τα σκυλιά μας φταίνε. Στην τελική τα ψάρια τα ρωτήσατε αν γουστάρουν να τσαλαβουτάτε στον χώρο τους τα βρωμερά πόδια σας, τις ρυπαρές μασχάλες σας και τα αντηλιακά σας που αφήνουν κηλίδες jojoba ικανές να κινητοποιήσουν όλο τον στόλο της Greenpeace; Στα παπάρια σας τα ψάρια; Ε στα παπαρία μου και εμένα αν σας ενοχλεί ο σκύλος!