Σύνδεση

View Full Version : Σαρλί της π...ς

Σελίδες : 1 2 3 4 [5]

spyro
15/01/2016, 16:42
..... Κάντε πολλά, πολλά όμως βήματα πίσω (της τάξης των εκατομμυρίων ετών φωτός) και αγναντέψτε.

Η μικρότητά μας είναι απελπιστική. "Θα καταστρέψουμε το κόσμο" λέει.

Αρχίδια. Ο κόσμος δε θα πάθει τίποτα. Ένα καρέ μιας κουκίδας στο φιλμ των 13,7 (λέμε τώρα) τρις χρόνων ύπαρξης του χωροχρόνου
θα καταστρέψει, αλλάξει, αναποδογυρίσει τον κόσμο.
...

πάντως αυτή η θεωρεία (την είχε διατυπώσει και ο bigoulas παλιότερα για μια συζήτηση για τις φωτιές και το περιβάλλον, αλλά και όλοι εσείς οι αστρο-φυσικο-ανήσυχα φιλοσοφημένοι) αν και στην καρδιά της σωστή, με κυνηγάει εδώ και καιρό.

Νομίζω ότι έχει θέμα πάντως γιατι αφήνει τα περιθώρια να δικαιολογούνται τα πάντα. Π.χ. ομαδική αυτοκτονία (λέω εγώ τώρα). Μαζική χρήση πυρινικών, πλήρης απραξία, ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο, εις το όνομα του «εντάξει τώρα και τι έγινε 13,7 τρις χρόνια. Σηκώνομαι δηλαδή αυριο το πρωί σκοτώνω ότι υπάρχει γύρω μου και «οκ ντάξει, cool» έτσι και αλλιώς μια απειροελάχιστη τρίχα του σύμπαντος.

:confused:

RaGe_Raptor
15/01/2016, 16:47
πάντως αυτή η θεωρεία (την είχε διατυπώσει και ο bigoulas παλιότερα για μια συζήτηση για τις φωτιές και το περιβάλλον, αλλά και όλοι εσείς οι αστρο-φυσικο-ανήσυχα φιλοσοφημένοι) αν και στην καρδιά της σωστή, με κυνηγάει εδώ και καιρό.

Νομίζω ότι έχει θέμα πάντως γιατι αφήνει τα περιθώρια να δικαιολογούνται τα πάντα. Π.χ. ομαδική αυτοκτονία (λέω εγώ τώρα). Μαζική χρήση πυρινικών, πλήρης απραξία, ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο, εις το όνομα του «εντάξει τώρα και τι έγινε 13,7 τρις χρόνια. Σηκώνομαι δηλαδή αυριο το πρωί σκοτώνω ότι υπάρχει γύρω μου και «οκ ντάξει, cool» έτσι και αλλιώς μια απειροελάχιστη τρίχα του σύμπαντος.

είναι επειδή σου λείπει το common sense :D:smokin: (άντε πάλι απ΄την αρχή...)

cityfly
15/01/2016, 16:47
:a10:
http://www.businessinsider.com/animated-timeline-earth-history-2015-11#ooid=xrY3l3eDplY8eJOQK4NibII2lNSWACxD

Και όπως μας δείχνει (περίπου) το βίντεο η συνέχειά μας είναι ντουγρού στον υπόνομο :p
350379

cityfly
15/01/2016, 16:51
Να ξαναρωτήξω με το συμπάθιο, οι κατηγορίες για το ότι ο πατήρ ήταν ο δουλέμπορος, τελικά κατέπεσαν ως ψεύδη μιάς ανισόρροπης διασωθείσης από το ναυάγιο;

Οι κατηγορίες ήταν ότι συνεργαζόταν με το δουλέμπορα. Δεν ξέρω τελικά τι έγινε αλλά δεδομένου ότι του χορηγήθηκε άσυλο από κάποια ευρωπαϊκή χώρα φαντάζομαι ότι θα κατέπεσαν.

MG-KTiNoS
15/01/2016, 17:14
Άκουσα στο ράδιο πάντως, άλλα τέσσερα ανώνυμα παιδάκια σήμερα... :(
Κάθε μέρα πια... αλλά ΤΙ να λέμε??? (με όλους τους τρελούς που έχουμε μπλέξει)

Οι κατηγορίες ήταν ότι συνεργαζόταν με το δουλέμπορα. Δεν ξέρω τελικά τι έγινε αλλά δεδομένου ότι του χορηγήθηκε άσυλο από κάποια ευρωπαϊκή χώρα φαντάζομαι ότι θα κατέπεσαν.

Απ την στιγμή που θα σε πιάσουν να κρατάς τιμόνι σε μπουζούριασαν.
Σε θεωρούν συνεργάτη.
Ασχετα αν είσαι πρόσφυγας ο ίδιος.
Έτσι είναι ο νόμος.
Μλκς ΟΛΑ και υποκρισίες....

:(

SHOOTER045
15/01/2016, 18:22
Οι λιμενικοί και αστυνομικοί δεν μπορούν να ξέρουν στα σίγουρα ποιός είναι ποιός.
Γιατί υπό τον φόβο των δουλεμπόρων ένας επιβάτης γίνεται οδηγός και ο οδηγός γίνεται επιβάτης.
Αν δεν μιλήσει κανένας έτσι γίνεται.
Και πως να μιλήσουν υπο τον φόβο αντιποίνων.

MG-KTiNoS
15/01/2016, 18:24
Οι λιμενικοί και αστυνομικοί δεν μπορούν να ξέρουν στα σίγουρα ποιός είναι ποιός.
Γιατί υπό τον φόβο των δουλεμπόρων ένας επιβάτης γίνεται οδηγός και ο οδηγός γίνεται επιβάτης.
Αν δεν μιλήσει κανένας έτσι γίνεται.
Και πως να μιλήσουν υπο τον φόβο αντιποίνων.

Ρε φίλε ξέχασε τους λιμενικούς και τους αστυνομικούς....
Αυτοί είναι εκεί μαζί με την Φρόντεξ και κάνουν ότι τους έχουν πει.
ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Δηλαδή στον πόλεμο...
ΑΠό εκεί αρχίζουν ΟΛΑ

nikos_abel
15/01/2016, 18:54
Και όπως μας δείχνει (περίπου) το βίντεο η συνέχειά μας είναι ντουγρού στον υπόνομο :p
350379

Σωστά!

nikos_abel
15/01/2016, 18:55
Το οποίο μου θύμισε ότι διάβασα αυτό σε κάποιο άλλο μέσο (http://mianews.ru/en/2016/01/10/radio-stations-of-isis-are-on-the-us-military-base/?_utl_t=wh) και οι αιτίες δημιουργίας του φαινομένου μετανάστευσης και τρομοκρατίας πιθανόν να δικαιώνουν τους λέγοντες ότι ο λευκός άνθρωπος είναι η μεγαλύτερη πληγή του πλανήτη, ιστορικά.

Αλήθεια δυστυχώς.

nikos_abel
15/01/2016, 19:08

Ακριβώς. Έχεις τα άντερα;

skylaros
15/01/2016, 19:39
Ακριβώς. Έχεις τα άντερα;

Θα υπάρξει ανισορροπία στη δύναμη, έτσι δεν έλεγε ο Yoda? :p

pipe_smoker
15/01/2016, 21:05

Παρ'όλο που δε βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τη θεωρία "κοιτάχτε πόσο μικροί είμαστε σε σχέση με το όλο", πιστεύω πως δε γίνεται χρήση αυτής (τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση, κι από τα συγκεκριμένα άτομα, όπως ο νίκος_αμπελ) για να δικαιολογήσουν τέτοιες πράξεις.

Το ότι εγώ αύριο αν καταγαμήσω με πυρηνικά τον πλανήτη ολάκερο, δε σημαίνει ότι επειδή ο πλανήτης θα ξαναέρθει στα γράδα του, εγώ πρέπει ή έχω το ελεύθερο να το κάνω.
Το όποιο μέγεθος του κόσμου ή του ατόμου μας, είναι θεωρώ άσχετο με την όποια ηθική επιλέγουμε να ακολουθήσουμε.

Από κει και πέρα, υπάρχει το τεράστιο θέμα της αντίληψης.
Ως απειροελάχιστη τρίχα του σύμπαντος φαντάζει μια κλωτσιά στο καλάμι όταν την κοιτάς από 13,7 τρις χρόνια και 13,7 δις έτη φωτός μακριά.

Όταν την κοιτάς (και την αισθάνεσαι) άμεσα από μηδενική απόσταση, μια χαρά πονάει και θες να βελάξεις:D

Πόσο μάλλον αν θες να πετάξεις μια χειροβομβίδα ή μια πυρηνική βόμβα κλπ.

skylaros
16/01/2016, 01:55
Παρ'όλο που δε βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τη θεωρία "κοιτάχτε πόσο μικροί είμαστε σε σχέση με το όλο", πιστεύω πως δε γίνεται χρήση αυτής (τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση, κι από τα συγκεκριμένα άτομα, όπως ο νίκος_αμπελ) για να δικαιολογήσουν τέτοιες πράξεις.

Το ότι εγώ αύριο αν καταγαμήσω με πυρηνικά τον πλανήτη ολάκερο, δε σημαίνει ότι επειδή ο πλανήτης θα ξαναέρθει στα γράδα του, εγώ πρέπει ή έχω το ελεύθερο να το κάνω.
Το όποιο μέγεθος του κόσμου ή του ατόμου μας, είναι θεωρώ άσχετο με την όποια ηθική επιλέγουμε να ακολουθήσουμε.

Από κει και πέρα, υπάρχει το τεράστιο θέμα της αντίληψης.
Ως απειροελάχιστη τρίχα του σύμπαντος φαντάζει μια κλωτσιά στο καλάμι όταν την κοιτάς από 13,7 τρις χρόνια και 13,7 δις έτη φωτός μακριά.

Όταν την κοιτάς (και την αισθάνεσαι) άμεσα από μηδενική απόσταση, μια χαρά πονάει και θες να βελάξεις:D

Πόσο μάλλον αν θες να πετάξεις μια χειροβομβίδα ή μια πυρηνική βόμβα κλπ.

Γι'αυτό και ο θάνατος δεν είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει, καμιά φορά μπορεί να είναι και λυτρωτικός (μάλλον πάντα είναι πολύ ή λίγο) ο πόνος και ακόμα χειρότερα η απόγνωση είναι ότι χειρότερο μπορούν να σου συμβούν.

Στο θέμα μας τώρα. Αν βλέπαμε τα πράγματα σα σε φωτογραφίες θα μας ήταν πιο εύκολα αντιληπτό νομίζω στο πόσο για τον π@τσο κόσμο ζούμε, σχεδόν τα πάντα είναι ένα ψέμα, υποκρισία σε κάθε μας βήμα σε κάθε μας σκέψη και όνειρο. Είναι φορές που νιώθω σαν τσοπάνος που τινάζει την κάπα του και φεύγει από τους ώμους του σκόνη και κάθε φορά που το κάνω νιώθω ανακούφιση που πετάω όλα αυτά τα στερεότυπα από πάνω μου, όσο όμως και να τινάξεις την κάπα σου ή το πετσί σου, πάντα έστω και λίγη "σκόνη" θα τη βγάλεις. Δύσκολα σοκάρομαι πλέον, δε μου αρέσει ούτε και μου άρεσε ποτέ η αισθητική του συγκεκριμένου περιοδικού αλλά δε νομίζω πως θα πρέπει να έχει κάνεις αμφιβολίες για το τι θέλουν να πουν. Ακόμα και αν καμιά φορά προσπαθούν να δημιουργήσουν μια κατάσταση όχι για να συζητηθεί αλλά για να πουλήσουν κάνα φύλλο παραπάνω. Πόσο πιο ωραία θα ήταν η ίδια η τέχνη αν δεν έπρεπε να σκεφτείς και το κέρδος ε?

MG-KTiNoS
16/01/2016, 09:27
Πόσο πιο ωραία θα ήταν η ίδια η τέχνη αν δεν έπρεπε να σκεφτείς και το κέρδος ε?

Ο κύριος σπούδασε μηχ. αεροσκαφών αλλά άλλαξε δουλειά και πήγε καλλών τεχνών... στο Ανατολικό μπλοκ πάντα.
;)
https://kikitriantafylli.wordpress.com/tag/%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%B6%CE%B5%CF%86-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BA%CE%B1/

Ο Γ.Κουντέλκα απαθανάτισε τα σοβιετικά στρατεύματα να μπαίνουν στην Πράγα το 1968 (Φωτογραφία: Reuters )
350415

Xlitos
28/01/2016, 23:42
καλά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία φυσικα και ήταν στημένο έτσι...

βλεπω δεν ειχα γραψει τιποτα περσυ...τεσπα βαριεμαι τωρα να τα ξαναψαχνω,τσιμπηστε αυτο σε 3 λεπτα λεει πολλά.Ευτυχως δεν ψαξανε πολύ εδω Ελλάδα τα σκηνικα 2007-2008(Φωτιες-Γρηγοροπουλος κτλ).Θα χαμε κι εκει πολλα burn out...αν και ο ιατροδικαστης του Γρηγοροπουλου(αυτος που βαλανε με το ζορι ενω δεν ειχε υπηρεσια εκεινο το βραδυ)έπαθε burn out στη θαλασσα το 2011(πνιγηκε)

https://www.youtube.com/watch?v=pRzR6ssZvAQ

Μανολης67
29/01/2016, 15:09
βλεπω δεν ειχα γραψει τιποτα περσυ...τεσπα βαριεμαι τωρα να τα ξαναψαχνω,τσιμπηστε αυτο σε 3 λεπτα λεει πολλά.Ευτυχως δεν ψαξανε πολύ εδω Ελλάδα τα σκηνικα 2007-2008(Φωτιες-Γρηγοροπουλος κτλ).Θα χαμε κι εκει πολλα burn out...αν και ο ιατροδικαστης του Γρηγοροπουλου(αυτος που βαλανε με το ζορι ενω δεν ειχε υπηρεσια εκεινο το βραδυ)έπαθε burn out στη θαλασσα το 2011(πνιγηκε)

Παρακαλάτε η πυρπόληση της Αθηνας το 2008 να μην είναι προβα...........για το μελλον.

AUFGEBRACHT
29/01/2016, 18:40

Φοβερή ευγλωττία πάντως ο τύπος...

stam2
31/03/2016, 11:23
συνεχίστε να είστε Σαρλί....

https://dimpenews.com/2016/03/29/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-choc-%CF%84%CE%BF%CF%85-charlie-hebdo-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CF%81%CF%85%CE%BE/

ενδεχομένως σε λίγο καιρό να είστε/είμαστε παντού, εδώ, εκεί, πιο πέρα...

BLiTzER
31/03/2016, 11:29
Σταματήστε να βλέπετε αυτό που δείχνουν και αρχίστε να βλέπετε αυτό που εννοούν. Είναι δύσκολο να ξεπεράσετε το αρχικό σοκ και να σκεφτείτε λίγο, αλλά προσπαθήστε.

stam2
31/03/2016, 11:36
είναι που δεν βλέπουμε το βαθύτερο νόημα λες ε...

https://www.youtube.com/watch?v=RwFvpN-Eq3g

BLiTzER
31/03/2016, 11:45
Εξαιρετικά εύστοχο παράδειγμα. Με τη διαφορά ότι δε μιλάμε για πίνακες ζωγραφικής, αλλά για σάτιρα. Βέβαια, όπως φαίνεται, ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού δεν καταλαβαίνει ούτε καν αυτή τη διαφορά.

stam2
31/03/2016, 12:00
Εξαιρετικά εύστοχο παράδειγμα. Με τη διαφορά ότι δε μιλάμε για πίνακες ζωγραφικής, αλλά για σάτιρα. Βέβαια, όπως φαίνεται, ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού δεν καταλαβαίνει ούτε καν αυτή τη διαφορά.

είναι βλέπεις η μπουρζουαζία που μέσα στα παλάτια της έχει μόνο πίνακες ζωγραφικής και μπερδεύεται...
δεν ξέρει να "διαβάζει" τα βαθύτερα νοήματα της αγνής σάτυρας που μιλάει για την καθημερινότητα...
ευτυχώς υπάρχουν οι λαϊκοί ερμηνευτές...

pipe_smoker
31/03/2016, 15:40
Σταματήστε να βλέπετε αυτό που δείχνουν και αρχίστε να βλέπετε αυτό που εννοούν....

Μη γίνεσαι μαλάκας τώρα.

Το έχουμε ανάγκη το γέλιο στη ζωή μας.

stam2
31/03/2016, 16:02
απλά αν τύχει σε κανέναν (χτύπα ξύλο) να κηδεψει από μπόμπα, πατέρα, θεία, αδερφή, γιο και μάλιστα αντί για φέρετρο του έρθει σε μικρά κουτάκια δεν θα έχει πολύ γέλιο τότε αυτή η "σάτυρα".... ούτε πολύ "νόημα"...

just sayin'....

MG-KTiNoS
31/03/2016, 16:27
απλά αν τύχει σε κανέναν (χτύπα ξύλο) να κηδεψει από μπόμπα, πατέρα, θεία, αδερφή, γιο και μάλιστα αντί για φέρετρο του έρθει σε μικρά κουτάκια δεν θα έχει πολύ γέλιο τότε αυτή η "σάτυρα".... ούτε πολύ "νόημα"...

just sayin'....

ε ναι.... ενα δίκιο το χεις.. όπως και να το κάνουμε...

355906

Cpt. Haddock
31/03/2016, 19:59
Η φωτο ειναι μουφα (εδω και μήνες εχει κυκλοφορησει)

nikos_abel
01/04/2016, 08:19
Ο αδερφός μου πέθανε από καρκίνο το 2004, 29 χρόνων. Ακόμα η οικογένεια και η παρέα κανει μακάβρια αστεία, χοντρά, εντελώς βάρβαρα. Μας βοηθάει να μην τον ξεχνάμε και να πονάμε λιγότερο.

Παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά.

stam2
01/04/2016, 08:52
Ο αδερφός μου πέθανε από καρκίνο το 2004, 29 χρόνων. Ακόμα η οικογένεια και η παρέα κανει μακάβρια αστεία, χοντρά, εντελώς βάρβαρα. Μας βοηθάει να μην τον ξεχνάμε και να πονάμε λιγότερο.

Παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά.

υποθέτω τη μέρα της κηδείας και κανα δυο μέρες μετά κάνατε χιουμοράκι του τύπου κοίτα ένα μανιτάρι που έβγαλε και τέτοια όμορφα...???
δεν νομίζω...
Νομίζω ότι αρκετά αργότερα έρχεται η συνειδητοποίηση και η συμφιλίωση με το τραγικό γεγονός, το ξεπερνάς (αν ξεπερνιέται) και ίσως κάνεις και αστειάκια γλυκόπικρα...
και πάλι μεταξύ συγγενών και φίλων. Γιατί αν ερχόταν ένας άσχετος, ένας γείτονας, ένας περαστικός, μια εφημερίδα και έπαιζε με τον πόνο σου ή τον έκανε αφίσα στη γειτονιά, μάλλον δεν θα το έβλεπες έτσι....

Για τον mgktinos νομίζω ότι σαν παράθεση εκτός του ότι είναι hoax η φωτό, είναι και εντελώς άσχετη αν κρύβει κάποιο επιχείρημα.

Γενικότερα γράφω σε ένα νήμα που αφορά μια κίτρινη φυλλάδα που τρέφεται από μισαλλοδοξία, μίση, ταμπού, κοινωνιικές παθογένειες και περιμένει σαν την ύαινα πάνω από ένα ψοφίμι να φάει λίγη πεθαμένη σάρκα. Αν κάποιοι πιστεύετε πως παράγει ευγενές πνευματικό έργο το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και σάτυρα, προφανώς αυτό είναι η απόδειξη ότι όλοι οι άνθρωποι διαφέρουν και αντιλαμβάνονται αλλιώς τα πράγματα ο καθένας... και φυσικά δεν τους κρίνω, ούτε τους επικρίνω. Μάλλον είναι θέμα οπτικής γωνίας. Για μένα πάντως αυτό είναι το Σαρλί, και θα ήθελα να μην το γνώριζα καν...

nikos_abel
01/04/2016, 12:13
υποθέτω τη μέρα της κηδείας και κανα δυο μέρες μετά κάνατε χιουμοράκι του τύπου κοίτα ένα μανιτάρι που έβγαλε και τέτοια όμορφα...???
δεν νομίζω...

Λάθος, πολύ λάθος δε νομίζεις. Η πλάκα είχε ξεκινήσει από πριν πεθάνει και με τον ίδιο να έχει σχεδόν λιώσει.

2 3 μέρες πριν μου κάνει ένα "γρρρρρρ, my precious" και τον έβγαλα φωτογραφία. Δεν την ανεβάζω όμως.

Το χιούμορ βοηθά στον τρόμο και στην αποδοχή.

BLiTzER
01/04/2016, 12:17
Αποκλείεται. Εγώ δεν κάνω τέτοιο χιούμορ, άρα κανείς δε θα έπρεπε να κάνει.

Panos76
01/04/2016, 12:17
To νόμισμα ένα, οι όψεις δύο. Δεκτά όλα και σεβαστά κατ εμέ. Ο καθένας μας έχει δικούς του μηχανισμούς και άμυνες.

pipe_smoker
01/04/2016, 13:17
Καλα και ωραία ολα αυτα.

(Και για όσους θέλουν, ας ρίξουν μια ματια στο λογο που είχε βγάλει ο John Cleese (http://youtu.be/fsHk9WC7fnQ) στην κηδεία του επι χρόνια συντρόφου του στους Monty Python και αγαπημένου του φίλου, Graham Chapman)

Το θεμα μας όμως δεν ειναι εκει.
Δεν ειναι ανάγκη να αντιμετωπίζουν όλοι το θάνατο με τον ίδιο τροπο.
Αλλο πράγμα κουβεντιάζουμε.

Το σαρλι δεν κανει χιούμορ με τους νεκρούς.
Σατιρίζει και καυτηριάζει καταστάσεις που οδηγούν σε διάφορες ακρότητες.
Το οτι χρησιμοποιεί τα συμβάντα αυτα για να περάσει ενα point δε σημαίνει οτι κανει χιουμορακι με τα ίδια τα συμβάντα ή οτι θεωρεί χαβαλέ το θάνατο 50-100-500 ανθρώπων.

Αλλα ξαναλέμε.
Αν το καταλάβαιναν όλοι, δε θα είχαμε με ποιους να γελάμε.

Οποτε αφήστε εμάς να γελάμε με τους ηλίθιους, κι ας νομίζουν οι ηλίθιοι οτι γελάμε με τους νεκρούς.

stam2
01/04/2016, 14:48
Είσαι απροκάλυπτα προκλητικός και προσβλητικός. Αν βέβαια ήξερες και άλλον τρόπο να εκφράζεσαι δεν θα ήσουν αυτός που είσαι.
Γέλα εσύ λοιπόν με τους ηλίθιους όπως λες κι άσε τους ηλίθιους στην ησυχία τους.
Τουλάχιστον οι ηλίθιοι σέβονται με τον τρόπο τους τον άλλο όσο ποταπός κι αν είναι...

Μικe777
01/04/2016, 14:53
ολοι ηλιθιοι ειμαστε!!!:a3::a4::a18:

stam2
01/04/2016, 14:59
ολοι ηλιθιοι ειμαστε!!!:a3::a4::a18:

όχι όλοι φίλε Mike... μόνο όσοι δεν συμφωνούμε με την άποψη του κύριου pipe-smoker...

Μικe777
01/04/2016, 15:11
όχι όλοι φίλε Mike... μόνο όσοι δεν συμφωνούμε με την άποψη του κύριου pipe-smoker...

αποψη του σεβαστη!οκ!
το φορουμ το χρειαζομαστε γιατι εχει και σωστα πραγματα!
τα υπολοιπα δεν μπορεις να τα αλλαξεις ειτε το δεχεσαι!
ειτε αλλαζεις σελιδοδεικτη η browser!!:p

pipe_smoker
01/04/2016, 15:26
Είσαι απροκάλυπτα προκλητικός και προσβλητικός. Αν βέβαια ήξερες και άλλον τρόπο να εκφράζεσαι δεν θα ήσουν αυτός που είσαι.
Γέλα εσύ λοιπόν με τους ηλίθιους όπως λες κι άσε τους ηλίθιους στην ησυχία τους.
Τουλάχιστον οι ηλίθιοι σέβονται με τον τρόπο τους τον άλλο όσο ποταπός κι αν είναι...

Ξέρω πολλούς και διάφορους τρόπους να εκφράζομαι.
Πάντα είναι καλό να έχεις επιλογές.

Πέραν αυτού, αν γνωρίζεις κάποιον που να ανήκει στην κατηγορία ηλιθίων στην οποία αναφέρομαι, και σου εξέφρασε το παράπονό του για το ποστ μου και πως αισθάνθηκε προσβεβλημένος από αυτό, πες μου ποιός είναι να του ζητήσω συγγνώμη.

stam2
01/04/2016, 15:34
Αν ήθελες να ζητήσεις συγνώμη θα το είχες κάνει.

Αλλά πάλι αν ήταν να ζητήσεις συγνώμη δεν θα είχες εκφραστεί έτσι εξ αρχής...

Δεν το συνεχίζω άλλο. Δεν βρίσκω το λόγο...

dimmie_72
01/04/2016, 18:41
καλοστημένη η μπίζνα πάντως... :D

http://www.mirror.co.uk/news/technology-science/technology/charlie-hebdo-10000-petition-ebay-4991200