View Full Version : 18ο 36ωρο
ΝIKOLTSOS
11/02/2015, 19:30
Κατά 70% εγώ θα είμαι μέσα...
Άρε καημένο ΚΤΜ τι θα τραβήξεις!!!
το σκεφτομαι........ θα δω, αναλογα με τα ευρωπουλα...
Το σκέφτομαι και γω για επανεμφάνιση φέτος . :winka:
Πρώτα Λεωνίδιο και μετά στα καπάκια 36ωρο , δεν είναι κακό .... :D
Πόσα άτομα είπαμε θέλει για ομάδα ?
MG-KTiNoS
15/02/2015, 10:13
Τέσσερα άτομα!
από 4 και πάνω....
:cool:
MG-KTiNoS
15/02/2015, 10:13
https://vimeo.com/119643741
:eleison:
Δηλαδή πρέπει να βρω και ομάδα; Wild Cart δε δέχεστε;
MG-KTiNoS
15/02/2015, 10:50
kai μόνος και με ομάδα κι όπως γουστάρεις...
Bob_o_mastoras
15/02/2015, 14:14
https://vimeo.com/119643741
Συνδεσμο του γαυρου το κανανε... :rolleyes:
Νηπιαγωγείο .... :rolleyes:
Δηλαδή πρέπει να βρω και ομάδα; Wild Cart δε δέχεστε;
εχει 3 κατηγορίες που μπορείς να συμμετέχεις
1. ατομικό
2. ομαδικό (4 άτομα)
3. δικάβαλο
στο ομαδικό βαθμολογείσαι και για την ατομική επίδοση σου. το πιο δύσκολο απ' όλα προφανώς είναι το δικάβαλο. έχει γύρω στα 10 -15 δικάβαλα κάθε χρόνο. mega respect
crfouras
16/02/2015, 15:10
36ωρο 2013
https://www.youtube.com/watch?v=77OBXgO8tTQ
Μετα απο 2 χρονια κοντα.........βρεθηκε ορεξη κ χρονος για να το μαζεψω.........
Περιλαμβανει ορισμενα κομματια της δευτερης μερας, enjoy!!!
Πολεμικό 36ωρο είναι αυτό :a016::a016:
:beer:
Ωραία η πατέντα με τα λάστιχα στη ζελατίνα ,
ένα χρόνο πριν το 2012 πήγα να τα πιάσω στο ίδιο σημείο με ταινία ,
και είχα τρομερή επιτυχία ... 200 μέτρα μετά την εκκίνηση τα έχασα όλα :lol::lol:
Πολεμικό 36ωρο είναι αυτό :a016::a016:
Ωραία η πατέντα με τα λάστιχα στη ζελατίνα ,
ένα χρόνο πριν το 2012 πήγα να τα πιάσω στο ίδιο σημείο με ταινία ,
και είχα τρομερή επιτυχία ... 200 μέτρα μετά την εκκίνηση τα έχασα όλα :lol::lol:
εκείνο το πρωι ο Λευτέρης είχε σεληνιαστεί. απλά δεν τον έπιανες. :a012:
όσο για το roadbook, εκεί που το βάλε τρομάρα του χαθήκαν και τα πλάνα.
PS. ρε κτήνε που είναι αυτή η φώτογραφία που βγάλαμε στην αρχή της κυριακής? στο 2:30 εσύ δεν είσαι που μας παίρνεις φώτο?
MG-KTiNoS
17/02/2015, 00:54
(αυτήν που πόσταρα πιο πίσω έχω και αυτήν εδώ.... άλλες δεν βλέπω να εχω...)
331320
(αυτήν που πόσταρα πιο πίσω έχω και αυτήν εδώ.... άλλες δεν βλέπω να εχω...)
331320
:bawl:
υπήρχαν νεόνυμφοι που πέρασαν τη πρώη νύχτα του έγγαμου βίου τους σε ξενοδοχείο γεμάτο απο 200 βρωμίλους?
:bawl:
υπήρχαν νεόνυμφοι που πέρασαν τη πρώη νύχτα του έγγαμου βίου τους σε ξενοδοχείο γεμάτο απο 200 βρωμίλους?
:bawl::lol:
χαχαχα
στο .42 του βιντεο...
τι βλακοφατσα ειναι αυτη ρε..
χαχαχαχα
karellen
17/02/2015, 15:17
χαχαχα
στο .42 του βιντεο...
τι βλακοφατσα ειναι αυτη ρε..
χαχαχαχα
Τι λες;
Ο Διαμαντής είναι παιδί λίρα εκατό.
Bob_o_mastoras
17/02/2015, 15:27
Τώρα για τι φάτσα του δεν ξέρω γιατί οι σκηνοθετικές ανάγκες
του βίντεο ήταν πολλές και πολύπλοκές.
Πάντως σε γενικές γραμμές....
331329
Ρε εκανες photoshop τη φωτογραφια μου και εβαλες τη φατσα του παιδιου;; :p:p
Τι λες;
Ο Διαμαντής είναι παιδί λίρα εκατό.
Νταξει,
δεν τον ξερω τον ανθρωπο, αλλα απο φατσα....
:lol:
Νταξει,
δεν τον ξερω τον ανθρωπο, αλλα απο φατσα....
καταρχήν δεν έχω καταλάβει για ποιο βίντεο αναφέρεσαι.
2ο: άν όντως αναφέρεσαι στο teaser για το 18ο, στο 0.42 έχει 2 φίλους σε ποιον αναφέρεσαι? - έχει σημασία? / whatever
3ο: αν αναφέρεσαι οντως για τον Διαμαντή που λένε τα παιδιά? (ο οποίος είναι στο 0.43 περεπιπτώντος), αν ναι, δε καταλαβαίνω προς τι το: χωρίς-ενοχές- κυρακατινίστικο- εφηβικό - κίτρινο-κοτσομπολίστικο - esspresso στυλ - "ντάξει η φάτσα του έιναι χάλια".
:confused:
Χάνεται η ουσία και δεν πρέπει . :winka:
Ένα βιντεάκι για χαλάρωση ... :D
http://www.youtube.com/watch?v=_B4hLMGOuAU&hd=1
George_Sp
18/02/2015, 12:48
Μακρινό όνειρο ακόμα.
Προτιμώ όταν βρεθούν τα 400ευρώ στην άκρη διαθέσιμα να τα κάνω διακοπές μετά από 7χρόνια κλεισμένος στην Αθήνα.
Να περάσετε όμορφα όσοι πάτε. :beer:
Μακρινό όνειρο ακόμα.
Προτιμώ όταν βρεθούν τα 400ευρώ στην άκρη διαθέσιμα να τα κάνω διακοπές μετά από 7χρόνια κλεισμένος στην Αθήνα.
Να περάσετε όμορφα όσοι πάτε. :beer:
Αυτο εχει να κανει και με την τρελα για χιλιομετρα που εχει ο καθε ενας μας...! Αν θες και τις αντοχές!:beer:
taisteal
18/02/2015, 13:51
Αυτο εχει να κανει και με την τρελα για χιλιομετρα που εχει ο καθε ενας μας...! Αν θες και τις αντοχές!:beer:
Αντοχες σε 36ωρο;;
Νομιζω οτι τα πολυημερα ταξιδια δειχνουν τις αντοχες,οχι ενα διημερο
Αντοχες σε 36ωρο;;
Δεν νομιζω, οταν πρεπει να κανεις 900-1000 χιλιομετρα σε επαρχιακο δικτυο σε μια μερα!
Αντοχες σε 36ωρο;;
υπάρχει το κατοστάρι, υπάρχει το 400 μετ' εμποδίων, υπάρχει και ο μαραθώνιος...
όλα αντοχή θέλουν.
taisteal
18/02/2015, 13:55
Δεν νομιζω, οταν πρεπει να κανεις 900-1000 χιλιομετρα σε επαρχιακο δικτυο σε μια μερα!
Διαφωνω,αλλα οκ
Bob_o_mastoras
18/02/2015, 14:01
1000 χλμ ειναι πολλα ακομα και για αμαξι. Πολλα με την εννοια οτι εχεις μια κοπωση υστερα απο τοση ωρα συγκεντρωση.
Ενω 500 ανα ημερα τα κανεις πολυ πιο ευκολα λογω του οτι παρεμβαλεις ενα μεγαλο διαστημα για ξεκουραση και ανακτηση δυναμεων.
spyrakos35
18/02/2015, 14:14
Διαφωνω,αλλα οκ
αστον μωρέ, δεν ξέρει....
karellen
18/02/2015, 14:30
Φέτος θα ναι πιο φτηνά για τους ΑθηναίΟΙ γιατί δίνει εκκίνηση και τερματισμό στα μέρη σας.
Η βενζίνη και κανα μικροέξοδο στο δρόμο.
Για πάμε...
p.s Ψάχνω και Team, Αβάδιστα..
Το 36ωρο είναι σαφέστατα αγώνας αντοχής ,
σωματικής και ψυχολογικής .
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με ταξίδι τουριστικό .
@mikeG
μην αγχώνεσαι με την ομάδα , είναι σίγουρο ότι και μόνος να ξεκινήσεις
μετά από λίγο θα βρεθείς να κάνεις με κάποιον τη διαδρομή και των 2 ημερών , σου μιλάω ως εκ πείρας λαθρεπιβάτης ομάδων !! :D
Για πάμε...
....
@mikeG
μην αγχώνεσαι με την ομάδα , είναι σίγουρο ότι και μόνος να ξεκινήσεις
μετά από λίγο θα βρεθείς να κάνεις με κάποιον τη διαδρομή και των 2 ημερών , σου μιλάω ως εκ πείρας λαθρεπιβάτης ομάδων !! :D
προσυπογράφω. με τοσες μηχανές στο δρόμο σου είναι σχεδόν σιγουρο οτι θα τεριάξεις στο ρυθμό με κάποιον/κάποιους.
ΝIKOLTSOS
18/02/2015, 19:40
Για πάμε...
εγώ μέσα είμαι για παρέα....
εκτός αν έρθω δικάβαλος....!!!!:cry::evil:
που πάλι μέσα θα είμαι απλά σε άλλους ρυθμούς!!
George_Sp
18/02/2015, 20:45
η τρέλα για χιλιόμετρα με τη μηχανή υπάρχει. οι αντοχές επίσης.
αν δεν είχα τρέλα και αντοχές δε θα ερχόμουνα ούτε στην ετήσια.
δε το λες και λίγο για κάποιον με τη δική μου οδηγική εμπειρία μόνο εντός Αττικής 30λεπτες και ωριαίες βόλτες μέχρι Επίδαυρο ή Χαλκίδα.
τα λεφτά δεν υπάρχουν.
επίσης ο καθένας βάζει και προτεραιότητες.
για μένα είναι πιο σημαντικό να περάσω 1 βδομάδα διακοπών με αγαπημένο μου πρόσωπο καταρχάς και το να ικανοποιήσω την προσωπική μου τρέλα για τη μηχανή έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
akis_trevor
18/02/2015, 21:14
ισα ισα,οταν δεν εχεις κανει ταξιδια και η κ@υλ@ ειναι ακομα στον θεο δεν σε νοιαζει ουτε την ιδια ακριβως διαδρομη να κανεις 2 φορες τον μηνα...
το καλυτερο ειναι να συνδυασεις διακοπες μαζι με χλμ και να βλεπεις νεα πραγματα...
εγω θα ηθελα να συμμετασχω σε ενα 38ωρο,μου εχει πει διαφορα και ο νιο1821 αλλα αφενος ειναι δευτεροτριτη προτεραιοτητα και επειτα μαζευω γκαφρα για εξω...
παντως τον οποιονδηποτε συμμετεχει και ειδικα οσους τερματιζουν,τους συγχαιρω...
η τρέλα για χιλιόμετρα με τη μηχανή υπάρχει. οι αντοχές επίσης.
αν δεν είχα τρέλα και αντοχές δε θα ερχόμουνα ούτε στην ετήσια.
δε το λες και λίγο για κάποιον με τη δική μου οδηγική εμπειρία μόνο εντός Αττικής 30λεπτες και ωριαίες βόλτες μέχρι Επίδαυρο ή Χαλκίδα.
τα λεφτά δεν υπάρχουν.
επίσης ο καθένας βάζει και προτεραιότητες.
για μένα είναι πιο σημαντικό να περάσω 1 βδομάδα διακοπών με αγαπημένο μου πρόσωπο καταρχάς και το να ικανοποιήσω την προσωπική μου τρέλα για τη μηχανή έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
ok....απλά ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες
taisteal
19/02/2015, 02:08
ok....απλά ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες
Σαφως.
Οχι ομως οτι το να οδηγεις 2 μερες σερι ειναι ο αθλος του Ηρακλη και ειναι επιτευγμα τρομερο.
Εγω σαν γιορτη μοτοσυκλετας το βλεπω,και ευκαιρια για μεγαλη βολτα και γνωριμιες.
Και εννοειται οτι δεν υποτιμω σε καμμια περιπτωση το event,μακαρι να γινονταν κι αλλα τετοια..
Και μπραβο στους συμμετεχοντες
:beer::beer:
Σαφως.
Οχι ομως οτι το να οδηγεις 2 μερες σερι ειναι ο αθλος του Ηρακλη και ειναι επιτευγμα τρομερο.
Εγω σαν γιορτη μοτοσυκλετας το βλεπω,και ευκαιρια για μεγαλη βολτα και γνωριμιες.
Και εννοειται οτι δεν υποτιμω σε καμμια περιπτωση το event,μακαρι να γινονταν κι αλλα τετοια..
Και μπραβο στους συμμετεχοντες
Άντε πάλι τα ίδια...
Αφού το ξαναείπαμε... Είναι ένα πολύ ωραίο event,για γνωριμίες όπως λες, αλλά είναι επίσης κουραστικό να οδηγείς σε επαρχιακό δίκτυο 1000km/ημέρα... Άλλοι αντέχουν & άλλοι όχι. Για μερικούς είναι άθλος & για μερικούς όχι...
(πάντως εγώ ψιλοκουραζομαι!)
MG-KTiNoS
19/02/2015, 07:38
Δεν είναι ΤΟΣΟ κουραστικό ΄΄οσο νομίζεις πάντως. Δεν σε δέρνει η μοναξιά πχ και δεν αισθάνεσαι ανασφάλεια.
Δεν έχεις δηλαδή το άγχος, μόλις κουραστείς τη μπέφτεις σε μια ακρούλα -αποκλείεται να μην βρεις άλλους εκεί- το ρίχνεις στη μαλακία :D για λίγη ώρα και μετά ξαναφεύγεις.
(κι άμα δεις τα σκούρα το κόβεις για ξενοδοχείο μια κι έξω)
Εγώ το κάνω πάντα και δεν μου φτάνει ποτέ. Πάντα ήθελα μια μέρα ακόμα.
Το 36ωρο δεν είναι αρκουδοχιλιόμετρα, μόνος, κάπου έξω που αν χαθείς θα βρουν τα κόκαλά σου σε 100 χρόνια. :nono:
Μια μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα είναι με μια τεράστια παρέα.
Αυτή η ατμόσφαιρα σε κάνει να ξεχνάς και κούραση και όλα και θες πάντα να το ξανακάνεις.
υγ
Έκανα φίλους εκεί που τους έχω μια ζωή
:)
Εγώ στο 15ο και υπό βροχή και γλυστερό τεραίν στη περισσότερη διαδρομή ,
δεν ψιλοκουράστηκα απλώς αλλά τα είδα όλα . :eek:
Εκκίνηση Σαββάτου 09:00 το πρωί , τερματισμός 11:30 το βράδυ
εκκίνηση Κυριακής 08:30 το πρωί και τερματισμός 01:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας
Υπόψιν κάποιες ομάδες τερμάτισαν στις 03:00 και 04:00 το πρωί :eyepop:
Χωρίς στάσεις για φαγητά , καφέδες κτλ , όλη μέρα στο δρόμο .
Κάτι πιο δύσκολο σε τουριστικό μου ταξίδι δεν μου έχει συμβεί . :rolleyes:
Σαφως.
σε σύγκριση με επίσημους εθνικούς ερασιτεχνικούς ή επαγγελματικούς αγώνες αντοχής το βάζεις? αν ναι τότε συμφωνώ μαζι σου.
υπόψην όμως:
τα 750 - 850 χλμ είναι όλο επαρχιακό. δεν έχει πουθενά εθνική. έχω κάνει πάνω απο 1.200 χλμ μέσα σε μια μέρα αλλά είχε και μπόλικη Εθνική. δε συγκρίνεται. εν τέλει το πρόβλημα δεν είναι τα χλμ, (έχει παίξει και πολυ δύσκολη μέρα με τριγύρω τα 700χλμ, οπου η διαδρομή ήταν απελπιστικά σφιχτή)
αλλά οι ρυθμοί του επαρχιακού που και τέρμα να πας (όπως είδες το βιντεάκι λίγο πιο πάνω), στο τέλος είσαι πάνω στη μηχανή για πάνω απο 10 - 13 ώρες.
είναι άθλος? προφανώς και όχι
είπε κανένας οτι είναι άθλος? προφανώς και όχι. εσύ το προτάσεις ως αντεπιχείρημα, για να υποστηρίξεις το ανάποδο.
σεβαστό και καλά κάνεις. πανω απο όλα σε ένα φόρουμ πρέπει να χουμε να συζητάμε και κάτι, γιατί αλλιώς θα βαριόμασταν. έστω και αν είναι αντίλογος για τον αντίλογο. καλύτερα αυτό παρα να συμφωνούμε γενικώς και αορίστως. άλλωστε έτσι βγάζουμε και το προσωπικό μας στίγμα και προσωπική ικανοποίηση.
αναμένω τη παρουσία και συμμετοχή σου όμως για να μοιραστούμε πιο αντικειμενικές εμπειρίες κάποια στιγμή
karellen
19/02/2015, 08:29
Εγώ στο 15ο και υπό βροχή και γλυστερό τεραίν στη περισσότερη διαδρομή ,
δεν ψιλοκουράστηκα απλώς αλλά τα είδα όλα . :eek:
Εκκίνηση Σαββάτου 09:00 το πρωί , τερματισμός 11:30 το βράδυ
εκκίνηση Κυριακής 08:30 το πρωί και τερματισμός 01:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας
Υπόψιν κάποιες ομάδες τερμάτισαν στις 03:00 και 04:00 το πρωί :eyepop:
Χωρίς στάσεις για φαγητά , καφέδες κτλ , όλη μέρα στο δρόμο .
Κάτι πιο δύσκολο σε τουριστικό μου ταξίδι δεν μου έχει συμβεί . :rolleyes:
Αυτό ήταν όντως σιδερόκωλο.
Είχα και την επιστροφή +άλλα 300.:uplate:
καταρχήν δεν έχω καταλάβει για ποιο βίντεο αναφέρεσαι.
2ο: άν όντως αναφέρεσαι στο teaser για το 18ο, στο 0.42 έχει 2 φίλους σε ποιον αναφέρεσαι? - έχει σημασία? / whatever
3ο: αν αναφέρεσαι οντως για τον Διαμαντή που λένε τα παιδιά? (ο οποίος είναι στο 0.43 περεπιπτώντος), αν ναι, δε καταλαβαίνω προς τι το: χωρίς-ενοχές- κυρακατινίστικο- εφηβικό - κίτρινο-κοτσομπολίστικο - esspresso στυλ - "ντάξει η φάτσα του έιναι χάλια".
:confused:
νταξει ρε φιλε...
δεν σου θιξαμε και τον Μπραντ Πητ...
Εγω φταιω για την φατσα του δλδ....
Δλδ τον Μπαρτζωκα που τον φωναζαν Mr Bean δεν σε πειραζε....
[που παει η κΕνωνια διχως χιουμορ να ουμ....]
Έως τώρα δεν έχεις καν εξειδικεύσει σε ποιον αναφέρεσαι. Τυχαίο?
Αλλά πέραν αυτού και επειδή δεν έχει και πολύ σημασία σε ποιον αναφέρεσαι, για να καταλάβω. Τη λές για τη φάτσα κάποιου ο οποίος μπορεί ή μπορεί και να μη συμμετέχει στο φόρουμ για να σου απαντήσει. Τη λές για κάτι επι της φυσικής του παρουσίας. Και αυτό το αποκαλείς χιούμορ?
Πόσο χρονών είσαι ρε φιλαράκι?
taisteal
19/02/2015, 13:57
Δεν είναι ΤΟΣΟ κουραστικό ΄΄οσο νομίζεις πάντως. Δεν σε δέρνει η μοναξιά πχ και δεν αισθάνεσαι ανασφάλεια.
Δεν έχεις δηλαδή το άγχος, μόλις κουραστείς τη μπέφτεις σε μια ακρούλα -αποκλείεται να μην βρεις άλλους εκεί- το ρίχνεις στη μαλακία :D για λίγη ώρα και μετά ξαναφεύγεις.
(κι άμα δεις τα σκούρα το κόβεις για ξενοδοχείο μια κι έξω)
Εγώ το κάνω πάντα και δεν μου φτάνει ποτέ. Πάντα ήθελα μια μέρα ακόμα.
Το 36ωρο δεν είναι αρκουδοχιλιόμετρα, μόνος, κάπου έξω που αν χαθείς θα βρουν τα κόκαλά σου σε 100 χρόνια. :nono:
Μια μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα είναι με μια τεράστια παρέα.
Αυτή η ατμόσφαιρα σε κάνει να ξεχνάς και κούραση και όλα και θες πάντα να το ξανακάνεις.
υγ
Έκανα φίλους εκεί που τους έχω μια ζωή
:)
Αυτο εννοουσα.
Σπυρο φετος εκεινη την περιοδο θα ειμαι εκτος Ελλαδος,αλλα το αφηνω σε εκκρεμοτητα για του χρονου,και δεν
εννοουσα οτι το σνομπαρω κτλ,οτι εγραψα δεν ηταν με προθεση αντιπαραθεσης.
Γνωμη εγραψα.
Πολλες μπυρες λοιπον
theofilos888
19/02/2015, 14:08
Καλα να περάσετε όσοι πάτε και να μας φέρετε όμορφες εικόνες. :beer:
MG-KTiNoS
19/02/2015, 14:30
Καλα να περάσετε όσοι πάτε και να μας φέρετε όμορφες εικόνες. :beer:
331453
Αναφέρεσαι επι προσωπικού σε ένα άτομο που μπορεί να είναι και χρήστης αυτού του φόρουμ.
Και μάλιστα τον χαρακτηρίζεις και σαν χαζόφατσα χωρίς να τον ξέρεις κάν αλλά κυρίως να μην ξέρεις τον "ρόλο του" σε αυτό το βίντεο.
Κρίμα
Ρε συ , βλέπεις ένα βίντεο που έχει φτιάξει μια λέσχη και συμμετέχουν μέλη της ,
και φόρα παρτίδα και κατά τη γνώμη μου άκομψα αλλά παράλληλα και άθελα σου
προσβάλεις έναν άνθρωπο που είναι γνωστός πολλών . :winka:
Και που δεν είναι ούτε ο μιστερ μπιν που πληρώνεται για να κάνει αυτό που κάνει ,
ούτε ο άλλος ο κύριος που ανέβασες σαν παράδειγμα που είναι άγνωστος ,
και άρα πιο άνετα μπορεί ο καθένας να τους χρησιμοποιεί σαν παράδειγμα σχολιασμού .
Θεωρώ άκομψο το σχόλιο και νομίζω κάνεις λάθος που το συνεχίζεις .
Αντιλαμβάνεσαι ότι ο άνθρωπος που έχει γίνει θέμα σε ένα θέμα 36ωρου :rolleyes:
κάλλιστα μπορεί να ζητήσει τα στοιχεία σου και να σου κάνει μια αγωγή για συκοφαντική δυσφίμιση ας πούμε
και προσβολή . :uplate:
:cry:
δεν ξερω τι φταιει, αλλά πολλοί τωρα τελευταια δεν πανε καλα...:dizzy:
Οοοτι να'ναι λεεμεεε........................
karellen
20/02/2015, 09:03
Εσυ θα τα χεις μαζι του ...δεν εξηγείτε αλλιώς.
Ποσων χρονων ειμαι….αρκετων για να μπορω να λεω την γνωμη μου και να αναγνωριζω μια χαζοφατσα όταν την βλεπω.
Σου παραθετω 3 παραδειγματα…αφηνω τους φιλους εδώ μεσα να αποφασισουν εάν είναι χαζοφατσες ή όχι…
Ρε φίλε έκανες μια άστοχη παρατήρηση την πρώτη φορά προχθές,ΟΚ δεν έγινε και τίποτα,άστο να πάει στο διάολο.
Εσύ όμως συνεχίζεις και παραθέτεις από το νετ άσχετες φωτό,τις συγκρίνεις με τον άνθρωπο της λέσχης και εντελώς αυθαίρετα συμπεραίνεις ότι 'μπορείς να διακρίνεις μια χαζόφατσα όταν τη βλέπεις' .
Δεν είναι και τόσο ευγενικό,δε νομίζεις;
amyroukai
20/02/2015, 09:13
Αντιλαμβάνεσαι ότι ο άνθρωπος που έχει γίνει θέμα σε ένα θέμα 36ωρου :rolleyes:
κάλλιστα μπορεί να ζητήσει τα στοιχεία σου και να σου κάνει μια αγωγή για συκοφαντική δυσφίμιση ας πούμε
και προσβολή . :uplate:
Γραικός ο δικομανής ο αγωγοφέροντας ο κατά συρροήν μηνυτής; Χορτάσαμε... Με τόσα που έχουν κατά καιρούς γραφτεί εδώ μέσα, το μισό μοτο.γρ έπρεπε να είναι στα δικαστήρια με το άλλο μισό (υπερβάλλω αλλά τέλος πάντων, το νόημα σαφές).
Για το άκομψο του χαρακτηρισμού συμφωνώ. Είναι αλλιώς να το συζητάς με την παρέα σου και να πεις "είδα ένα βίντεο με έναν τύπο με αστεία φάτσα" δικαίωμά σου να την κρίνεις κατά το γούστο σου σε τελική ανάλυση την φάτσα οποιουδήποτε, αλλιώς είναι να το γράφεις. Το ότι κάποιος έχει αστεία φάτσα ή όχι, δεν λέει κάτι σχετικά με τον άνθρωπο τον ίδιο. Ο μίστερ Μπιν για παράδειγμα έγραφε κάποτε σε περιοδικό αυτοκινήτου στο ηνωμένο βασίλειο. Ε μα, καμμία σχέση το γραπτό με αυτό που έβλεπες στην οθόνη. Οπότε ναι, ο άνθρωπος μπορεί να έχει όποια φάτσα, στο βίντεο πιθανότατα κάνει τον καραγκιόζη για να γελάσει η παρέα του και καλά κάνει κιόλας αφού με φίλους του είναι.
εντιτ: το σήμα του ολυμπιακού γιατί είναι ανάποδα; Κάτι σαν τον ανάποδο σταυρό των αντίχριστων; Κρυφοβάζελος ο κύριος; χανουμάκι; ΜΠαοκτσής;
To οτι τον ειδα και γελουσα δεν το σκεφτηκε κανενας ετσι....
Νομιζω οτι στο βιντεο και ο ιδιος ηθελε να φανει σαν χαζοφατσα ουτε αυτο το σκεφτηκε κανεις ε;...
Τεσπα...δεν γμται...
παμε παρακατω....
εδω ο κοσμος καιγεται και η μαγδαλω χτενιζεται....
@amyroukai ,
Στείλε μου ρε μια φωτογραφία σου να την ανεβάσω σε καμιά 10αρια φόρουμ
μα ανάλογα σχόλια να δούμε η θεωρία σου με τη πράξη συμπίπτει ή έχει κενά ? ;)
amyroukai
20/02/2015, 09:16
To οτι τον ειδα και γελουσα δεν το σκεφτηκε κανενας ετσι....
Νομιζω οτι στο βιντεο και ο ιδιος ηθελε να φανει σαν χαζοφατσα ουτε αυτο το σκεφτηκε κανεις ε;...
Τεσπα...δεν γμται...
παμε παρακατω....
εδω ο κοσμος καιγεται και η μαγδαλω χτενιζεται....
Μην είσαι ψεύτης, μόλις το έγραψα :lol:
Εγω δεν εχω καημο να γινω διασημος...
οποιος βαζει την φατσα του σε κοινη θεα, θα πρεπει να δεχεται και τον σχετικο σχολιασμο...
Αν ελεγα οτι ειναι γλυκο αγορι και τον γουσταρω, θα ειχατε τις ιδιες αντιδρασεις....
Μαλλον οχι...(ελπιζω!!!)
Μην είσαι ψεύτης, μόλις το έγραψα :lol:
Γραφαμε μαζι....
αλλα εισαι πιο γληγορος...!!!
amyroukai
20/02/2015, 09:24
Γραφαμε μαζι....
αλλα εισαι πιο γληγορος...!!!
Πάγκαλε εσύ; Μαζί τα γράψαμε :lol:
Ρε παίδες να το λήξουμε με τη φάτσα;
Με το σήμα του ολυμπιακού θα μου απαντήσει κανείς τι παίζει; Μήπως είναι κινέζικη μαϊμουδιά το σκουφί; Μήπως το πήρε από τα ελαττωματικά σε καλή τιμή;
@Faraway αν μπήκες, αν λέμε, στον κόπο να διαβάσεις το υπόλοιπο του κειμένου, έγραψα σαφώς ότι συμφωνώ με αυτό που λέτε οι περισσότεροι. Και τελικά πιο πολύ θα συμφωνήσω με τον Παίκτη, ότι τελικά κάτι παίζει και δεν πάμε καλά... Η φάτσα μου υπάρχει στο φόρουμ και σε αρκετά αστείες πόζες. Ο ταχυδρόμος κάποτεΣ είχε κάνει αρκετά αστεία φωτοσόπια που είχαν ανέβει και στο φατσοβιβλίο, ο μαναλίσις επίσης (κάνει και ρίμα το τελευταίο). Αν ήταν όπως τα λες, θα είχαν πέσει τα σχετικά έγγραφα ήδη :P
Με το σήμα του ολυμπιακού θα μου απαντήσει κανείς τι παίζει;
(Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη .... ;))
... αυτό να δεις πόσο εκτός κλίματος είναι ...
Με το σήμα του ολυμπιακού θα μου απαντήσει κανείς τι παίζει; Μήπως είναι κινέζικη μαϊμουδιά το σκουφί; Μήπως το πήρε από τα ελαττωματικά σε καλή τιμή;
ρε φίλε όλα καλά τα λες, αλλά τόσο άσχετος είσαι με το σύμβολο του πρωταθλητισμού?
είναι ανάποδα για να το γυρίσεις να κάνει ρεβερ, και να φαίνεται κανονικά το σήμα. Για όλα έχει προβλέΠσει η Ολυμπιακάρα λέμε....!
amyroukai
20/02/2015, 09:44
με ζμπαθάτε, δεν βλέπω μπάλα.
To post με την φωτογραφία του ανθρώπου έφυγε.
Gfawkes, είσαι αρκετά μεγάλος (σε πιστευουμε ότι δεν εισαι έφηβος δλδ) για να καταλάβεις ότι είσαι λάθος και να ζητήσεις ένα συγνωμη.
dimmie_72
20/02/2015, 16:54
το σκουφί παίκτη η διαιτητή είναι; :a05:
Ήμαρτον ρε.. ακόμα και εγώ τόσα χρόνια μέλος εδώ ξενερώνω και σκέφτομαι και λέω τι να μπω να κάνω.
theofilos888
20/02/2015, 19:03
Ήμαρτον ρε.. ακόμα και εγώ τόσα χρόνια μέλος εδώ ξενερώνω και σκέφτομαι και λέω τι να μπω να κάνω.
Δυστυχως εχει στραβωσει το κλιμα, το φαγε κι ο γαιδαρος...... το μοτο.γρ εχει παψει καιρο τωρα να ειναι αυτο που ηταν. Κριμα....
DoctoR_k6
20/02/2015, 19:41
Supersport δεχομαστε:D???
Εχω ψηθει εδω κ κανα 2 χρονια αλλα λογω οικονομικης φυσεως απλα σας χαζευα...Φετος παιζει να κανω την διαφορα. Χιλιομετροφαγοι γαρ με κανα 2 φιλαρακια εχοντας αρκετα ημερισια χλμ στο εξωτερικο λ εσωτερικο λεμε να σας κανουμε παρεουλα. Θεωρω πως οτι ταξιδια κ αν εχεις κανει με το μοτο σου, οπου κ να χεις παει, αυτο ειναι must!!!
Παρακολουθω στενα κ πιστευω να συνταξιδεψουμε ολοι μαζι ασχετα που θα μας χωριζουν μερικα χλμ!!!!
Υ.Γ Εντελως ακομψο το σχολιο...δεν δικαιολογειται παρα μονο με μια συγνωμη!!!
MG-KTiNoS
20/02/2015, 20:19
Supersport δεχομαστε:D???
ΝΑΙ
:D
crfouras
22/02/2015, 12:07
Δυστυχως εχει στραβωσει το κλιμα, το φαγε κι ο γαιδαρος...... το μοτο.γρ εχει παψει καιρο τωρα να ειναι αυτο που ηταν. Κριμα....
:eek:
Pan (dvs)
22/02/2015, 21:53
Aν το θεμα συνεχιζει να ειναι το 18ο 36ωρο,πολλοι ειστε εκτος θεματος,σε περιπτωση που δεν το εχετε καταλαβει.
Εγω δεν αντεχω να το βγαλω.Ποιοι θα πατε τελικα?Αιντε καντε με να ζηλεψω.
Aν το θεμα συνεχιζει να ειναι το 18ο 36ωρο,πολλοι ειστε εκτος θεματος,σε περιπτωση που δεν το εχετε καταλαβει.
Εγω δεν αντεχω να το βγαλω.Ποιοι θα πατε τελικα?Αιντε καντε με να ζηλεψω.
με συγκρατημένη αισιοδοξία το βλέπουν οι περισσότεροι. αισιοδοξία βασικά ως προς το οικονομικό. Ακόμα όμως δεν είναι πολύ σίγουρα τα πράγματα για πολλούς.
εγώ πάντα το έβλεπα ανάποδα πάντως. το κόστος ανερχόταν πάνω κατω στα επίπεδα 2-3 σιδερόκωλων βολτών spyrakos style.
τα τελευταία 2 χρόνια έτσι το βλέπω. "δε πάς σε 2-3 τέτοιες βόλτες και πάς ένα 36ωρο".
Όμως επι της ευκαιρίας να πω ότι μπορεί η συμπεριφορά του Gfawkes να μη δικαιολογείται αλλά η ιστορία είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να καταλάβουμε ότι δε χρειάζεται να reposστάρουμε εδώ κάθε τι μικρό που φτιάχνει το moto guzzi forum, το περιεχόμενο του οποίου πιθανών δύσκολα θα το κατανοήσει κάποιος που δε συμμετέχει ενεργά.
Ας αφήσουμε για εδώ τις επίσημες ανακοινώσεις / προσκλήσεις ……. και τα χαβαλεδιάρικα και προσωπικά βιντεάκια του θεσμού, για αυτούς που ξέρουν ότι η ιντερνετική διεύθυνση του MG-forum δεν είναι μυστική:
http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,7921.0.html
Συμφωνώ :beer:
και πάμε παρακάτω ,
εκπρόσωπε ( ktinos )
κανά νέο θα δώσεις για φέτος ,
κανά hit ρε παιδί μου να αρχίσουμε να κάνουμε όνειρα . :D
MG-KTiNoS
28/02/2015, 14:45
εκπρόσωπε ( ktinos )
Εγώ ρε συ μόνο τη μπλάκα μου κάνω....
Δεν είμαι εκπρόσωπος κανενός !
http://i1363.photobucket.com/albums/r704/Vagelis_Papaioannou/f1b84cd8-29cd-4d0e-b4fc-a61fae32bea9_zpsb0xmxhpw.jpg
Αυτή μλκια μας ρίξανε τώρα για να πάρουμε μια ιδέα λέει...
Eεεεε είναι ξεκάθαρο ,
το πάτωμα θέλει γυάλισμα με Overlay :lol:
nick_VFR
01/03/2015, 14:35
Αν δεχτούμε ότι οι πιθανές περιοχές από όπου θα περάσει το 36ωρο είναι τα κομμάτια του παζλ που λείπουν, τότε έχουμε αποκλείσει Θράκη, Αν. Μακεδονία, Κρήτη, νησιά Αιγαίου... αλλά όχι νησιά Ιονίου!! :eek:
Νησί του Ιονίου είναι και η Λευκάδα πχ ,
που και οδικώς μπαίνει και μια ωράια φωτό θα μπορούσε να έχει ας πούμε
ψηλά στα ραντάρ της αεροπορίας !!
Λέω γω τώρα ... :a13:
Νησί του Ιονίου είναι και η Λευκάδα πχ ,
που και οδικώς μπαίνει και μια ωράια φωτό θα μπορούσε να έχει ας πούμε
ψηλά στα ραντάρ της αεροπορίας !!
Και ωραία διαδρομή είναι και ο γύρος της εκείνη την περίοδο, ούτε η κίνηση του καλοκαιριού ούτε η ζέστη..............
Εσύ φίλτατε , δεν μπορεί , κάτι θα ξέρεις ...
για μολόγα και θα μείνει εδώ μεταξύ μας :lol:
Εσύ φίλτατε , δεν μπορεί , κάτι θα ξέρεις ...
για μολόγα και θα μείνει εδώ μεταξύ μας :lol:
Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο μέσος όρος των "κανονικών" τερματισμών είναι στο 30% τα τελευταία χρόνια (εκτός του 15ου). Ο στόχος για φέτος είναι τα ποσοστά του 15ου :D . Κοινώς.......θα ναι ΠΟΛΥ ζόρικο ;)
Αστραχάν είναι από πίσω και πέρσι έδωσε τα διαπιστευτήριά του
Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο μέσος όρος των "κανονικών" τερματισμών είναι στο 30% τα τελευταία χρόνια (εκτός του 15ου). Ο στόχος για φέτος είναι τα ποσοστά του 15ου :D . Κοινώς.......θα ναι ΠΟΛΥ ζόρικο ;)
....
φτουυυ
βροχές θα χουμε. Ο Παππάνος θα φταίει? Αυτός θα τις παραγγείλει?
PS. Να υπενθυμίσω ότι το 15ο ήταν όντως σκληρό με βάσει τα αποτελέσματα, αλλά είχε να κάνει πολύ και με τις βροχές των 2 ημερών
φτουυυ
PS. Να υπενθυμίσω ότι το 15ο ήταν όντως σκληρό με βάσει τα αποτελέσματα, αλλά είχε να κάνει πολύ και με τις βροχές των 2 ημερών
Στα ποσοστά λέμε Σπύρο (16% νομίζω ήταν). Αν βρέξει φέτος........κλάφτα χαράλαμπε, όμως όταν έχεις τόσο μεγάλη έκταση διαδρομής, δύσκολα να έχεις συνέχεια βροχή αλλά και δύσκολο να μπορείς να προβλέψεις ότι θα την αποφύγεις παντού.
Πχ. πέρσι ΑΝ έβρεχε για μεγάλο κομμάτι νομίζω ότι οι τερματισμοί (οι κανονικοί μιλάμε) θα ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού
Μιλάμε και για τέλη Απριλίου , σε σχέση με το Μάιο που γίνεται συνήθως ,
οπότε η πιθανότητα βροχών και κρύου στα μεγάλα υψόμετρα είναι μεγαλύτερος . ;)
Το 15ο ήταν σκληρό λόγο βροχής , και ιδιαίτερα λόγο του τελευταίου κομματιού μετά το Καρπενήσι που δοκίμαζε τα ψυχολογικά σου όρια !!
Έφτανες εκεί στης 8-10 το βράδυ και σου έλεγαν απο τη λέσχη ότι αν μπείτε στο τελευταίο κομμάτι ,
δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής και ότι ήταν 4-5 ώρες διαδρομή :uplate::eyepop:
...
Το 15ο ήταν σκληρό λόγο βροχής , και ιδιαίτερα λόγο του τελευταίου κομματιού μετά το Καρπενήσι που δοκίμαζε τα ψυχολογικά σου όρια !!
για μένα η πρώτη (Σάββατο) ήταν σαφώς πιο δύσκολη. Απο Νέδα μέχρι Μαίναλο άνοιξαν οι ουρανοί.
έδειξε για ακόμα μια φορά οι οι κορντούρες χωρίς αδιάβροχα είναι μόνο για καμια ψιχάλα ή καμια βροχή στην Εθνική με πολλά χλμ. Στα λίγα χλμ και σε δυνατές βροχές η cordura δε κάνει απολύτως τίποτα.
anyway ,
είναι παρελθόν το 15ο
βουρ για νέες γλυκές ''ταλαιπωρίες'' :beer:
MG-KTiNoS
03/03/2015, 13:15
φτουυυ
Βροχές εγώ θέλω, για να τη πατάνε κάτι γατάκια σαν τον παλιομιράζ.
http://youtu.be/y2e1515l7Tc
Εδώ κάνω τα κόλπα μου
Pan (dvs)
03/03/2015, 13:18
Εχει σημασια ο τερματισμος?
MG-KTiNoS
03/03/2015, 13:21
Φυσικά, κυρίως για όσους δεν τερματίζουν.
δεν είναι αυτοσκοπός ο τερματισμός, αλλά το 36ωρο παραμένει να είναι ένας ερασιτεχνικός αγώνας αντοχής. ως τέτοιος, πάντα θα έχει ως απώτερο σκοπό το τερματισμό. αλλιώς μετατρέπεται σε μια εκδρομή σας όλες τις άλλες.
Βροχές εγώ θέλω, για να τη πατάνε κάτι γατάκια σαν τον παλιομιράζ.
http://youtu.be/y2e1515l7Tc
Εδώ κάνω τα κόλπα μου
Μη ξεχνάς ότι με τις βροχές του 15ου 36ωρου είχαμε και πρωτιά ομάδας και πρωτιά στο ατομικό :smokin:
karellen
03/03/2015, 15:03
για μένα η πρώτη (Σάββατο) ήταν σαφώς πιο δύσκολη. Απο Νέδα μέχρι Μαίναλο άνοιξαν οι ουρανοί.
Γιατί πιο νωρίς τι έκανε;
Όταν μπήκαμε Μεσσηνία, Ίσσαρη-Διαβολίτσι μουλιάσαμε.
MG-KTiNoS
03/03/2015, 17:27
Μη ξεχνάς ότι με τις βροχές του 15ου 36ωρου είχαμε και πρωτιά ομάδας και πρωτιά στο ατομικό :smokin:
Μιλάς για τότε που δεν σε άφησα ανεβείς στο Έβερεστ?
:rotflmao:
MG-KTiNoS
03/03/2015, 17:40
http://youtu.be/P1E058SUNXM
Η αλήθεια είναι ότι ο κτινος μας έδωσε την κούπα..
Όσο και αν είχαμε δέσει όσο και αν πήγαμε καλά στο paintball όσο και αν ξεπερασαμε κούραση και βροχές,
όσο και αν καταφέραμε να μαγειρεψουμε χμ κτλ,
αν μας είχε αφήσει να πάμε ευθεία σε εκείνη τη διασταύρωση πολλά θα είχαν αλλάξει!!
Αλλά αυτό είναι το 36ωρο, να βοηθάς τους υπόλοιπους!! :-)
Ξέχασα!!!
Όσο και καλό αρχηγό να έχεις!!!!
MG-KTiNoS
03/03/2015, 20:31
Η αλήθεια είναι ότι ο κτινος μας έδωσε την κούπα..
Όσο και αν είχαμε δέσει όσο και αν πήγαμε καλά στο paintball όσο και αν ξεπερασαμε κούραση και βροχές,
όσο και αν καταφέραμε να μαγειρεψουμε χμ κτλ,
αν μας είχε αφήσει να πάμε ευθεία σε εκείνη τη διασταύρωση πολλά θα είχαν αλλάξει!!
Αλλά αυτό είναι το 36ωρο, να βοηθάς τους υπόλοιπους!! :-)
I LOVE YOU MAN
MG-KTiNoS
07/03/2015, 11:10
Ιταλός των Αμπελογκάρντεν σε νέες περιπέτειες
http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,7921.msg109368.html#msg109368
MG-KTiNoS
12/03/2015, 18:25
Όποιος δεν έχει λάβει το επίσημο email πρόσκλησης για το φετινό 36ωρο μπορεί να γραφτεί στη παρακάτω λίστα
http://mad.ly/signups/136112/join
MG-KTiNoS
15/03/2015, 17:31
https://vimeo.com/122225229
Βίντεο ρεκλάμα