View Full Version : 18ο 36ωρο
ΝIKOLTSOS
15/03/2015, 18:07
αχαχαχαχχαχαχα
ΠΑοκαρα ρε μουτρα... χαχα
πολά χαβαλέ έχουν... μπράβο τους!!!
Έντυπα συμμετοχής 18ου 36ωρου .
http://www.motoguzziclub.gr/downloads/entupa-summetokhes-18ou-36orou/
Εγγραφές από σήμερα και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στα γραφεία της λέσχης ,
και μετά της 8 μμ .
Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν ;)
υγ . έχουν περάσει 3 και κάτι χρόνια από τότε , αλλά ακόμα και σήμερα
συνεχίζω να βλέπω το 36ωρο όπως το αποτύπωσα τότε σε αυτό το βίντεο !! :)
https://www.youtube.com/watch?v=rQ8COcFhDOQ
τελικά george με τι μηχανάκι? είχαμε εξελίξεις σε αγορά και δεν ανακοίνωσες τίποτα του λόγου σου?
:a014:
Σπύρο ,
ξέρεις ήμουν πολύ κοντά να αποκτήσω ......... , :D
και γιαυτό και ζήτησα τη γνώμη σου τότε μιας και είσαι ο μόνος ( που γνωρίζω εγώ )
και εμπιστεύομαι απολυτα τα λεγόμενα του για το εν λόγο μηχανάκι . :winka:
Ωστόσσο στο παραπέντε , και από το πουθενά εμφανίστηκε μπροστά μου ,
ένα caponord raid και άρπαξα την ευκαιρία κλείνωντας το 20 λεπτά αφού ανέβηκε η αγγελία στο car . :)
( το θεώρησα τη χρυσή τομή ανάμεσα στα 1200gs και ktm 990 που κοίταζα )
To χω κανά χρόνο περίπου , αλλά δεν έχουμε προλάβει να εκδράμουμε ακομα σοβαρά ,
φέτος θα ξεκινήσει ουσιαστικά τη πορεία του προς όπου μας βγάλει ο δρόμος !! :D
Ρε αχαΐρευτε pics or didn’t happen ρεεεε ........ που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικλάνοι στο Advrider :smokin:
όπως και να χει, καλοτάξιδος ρε φιλαράκι. καλά, πολλα και όρθια χλμ να χεις, να το χαρείς το νέο σου μωρό.
η αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου για 2η φορά είναι οτι πιο ώριμο μπορούσες να κάνεις.
:beer:
Έλα για πάρτυ σου ... :beer:
332435
.... να βάλω και ένα σκορδάκι για το κακό το μάτι όμως :lol::lol:
332436
Ξεκινάνε οι εγγραφές σήμερα, αλλά δεν βρήκα κάπου το κόστος ?!? ξέρετε κάτι? :confused:
:a014:
120 €
για τους συμμετέχοντες εκτός λέσχης :)
Οι μη κατοικούντες εν Αθήναι; Στέλνουν με κάποιο τρόπο τη χαρτούρα;
Τα γράφει όλα στο mail ενημερωσης που εστάλει .
Στείλε μου με πμ το Mail σου να στο στείλω . :)
Χοντρικά , φτιάχνεις τις δηλώσεις με γνήσιο υπογραφής ,
της αποστέλεις με fax για να τις δουν και παράλληλα με ταχυδρομειο της original στη λέσχη .
Εξοφλείς και μέσω e banking και είσαι κομπλέ .
Καλό είναι κάνωντας όλη τη διαδικασία της πληρωμής να τσεκάρεις με κάποιο μέλος της λέσχης ,
ότι όλα είναι οκ και έχεις πάρει αριθμό συμμετοχής . ;)
MG-KTiNoS
18/03/2015, 22:05
Παλιό αλλά πολύ πλάκα...
https://www.facebook.com/video.php?v=432832113558029
bros400pgm
19/03/2015, 06:28
To παραβολο συμμετοχης που προκαταβαλεται, υπαρχει περιπτωση να το παρεις πισω σε περιπτωση που δεν συμμετασχεις τελικα λογω καποιου απροοπτου προβληματος?
To παραβολο συμμετοχης που προκαταβαλεται, υπαρχει περιπτωση να το παρεις πισω σε περιπτωση που δεν συμμετασχεις τελικα λογω καποιου απροοπτου προβληματος?
νομιζω ναι
αλλά εξαρτάται και πότε θα το ακυρώσεις. (π.χ. όχι τελευταία μέρα)
για σίγουρα όμως:
Βαγγέλης, e-mail: 36hours@motoguzziclub.gr, ή τηλεφωνικά στο 6941-650614 μεταξύ 17:00 – 20:00 (από Δευτέρα 16/03).
Τα 120€ τι περιλαμβανουν...
την διανυκτερευση για ενα βραδι και τι αλλό;
Τα 120€ τι περιλαμβανουν...
την διανυκτερευση για ενα βραδι και τι αλλό;
αν και πιστευω οτι εσενα προσωπικά δε σε ενδιαφέρει, θα το απαντήσω έτσι και αλλιώς γιατί παίζει να το βλέπει και κάποιος άλλος που όντως τον ενδιαφέρει και θα του χρησιμεύει:
Η διανυκτέρευση περιλαμβάνει και πρωινό.
Πέραν αυτού έχει φαγητό (μπουφέ στο ξενοδοχείο) το Σάββατο το βράδυ, ένα μπλουζάκι, χάρτες, roodbook οδηγίες, αναμνηστικά και οδική υποστήριξη (με περιορισμούς).
Οι περιορισμοί αφορούν το γεγονός ότι δε θα έχει κάποιον στόλο από φόρτηγα για να καλύψουν όλα τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν, αλλά ένα βαν υποστήριξης το οποίο δύναται να σε μαζέψει στο τέλος (αφου ακολουθεί τη διαδρομή σαν σκούπα), εάν δε βρεθεί άλλη λύση. επίσης το βανάκι δεν κάνει το ρολο του κηνιτού συνεργείου, αλλά μπορεί κάποια μικροπροβλήματα να τα διαχειριστεί έτσι ώστε να φτασεις αργά το βράδυ με ασφάλεια στο προορισμό. τον φίλο μας antsoar απο εδω μέσα τον είχε μαζέψει το 2011, αν θυμάμαι καλά απο τις Πρέσπες, αργα το βράδυ του Σαββάτου λόγω λάστιχου και τον πήγε στο ξενοδοχείο στα Γιάννενα
περισσότερα στο τηλέφωνο που έδωσα παραπάνω και στη Λέσχη Δευτέρες και Τετάρτες βράδυ
αν και πιστευω οτι εσενα προσωπικά δε σε ενδιαφέρει,
:confused:
Και απο που εβγαλες το συμπερασμα αυτο γιγαντα μου;
Πειραζει που ρωταω να μαθω....λεφτα θα δωσω (αν ερθω) που δεν περισσευουν πια σε κανεναν...
Είναι ένα από τα πλέον οικονομικά 36ωρα από το 10ο που πηγαίνω και ακούω ότι θα ναι και ένα από τα πλέον δύσκολα :D
bros400pgm
19/03/2015, 14:15
νομιζω ναι
αλλά εξαρτάται και πότε θα το ακυρώσεις. (π.χ. όχι τελευταία μέρα)
για σίγουρα όμως:
Βαγγέλης, e-mail: 36hours@motoguzziclub.gr, ή τηλεφωνικά στο 6941-650614 μεταξύ 17:00 – 20:00 (από Δευτέρα 16/03).
Ok, σε ευχαριστω :beer:
DoctoR_k6
20/03/2015, 11:04
Εγω να ρωτησω κ κατι άλλο τωρα μιας κ που με ενδιαφερει εμενα κ ένα άλλο φιλο?
Χωμα θα εχει ή θα είναι μονο ασφαλτος? Γιατι μερικοι δεν θα μπορουν να πατησουν χωμα(λογω μοτο)...:ninja:
Δεν μιλαω να εχει γινει κατι απροσδοκητο κ να τα εχουν ξηλωσει όλα κ να πεσουμε σε χωμα, οσο το να ξερουμε από πριν.
Αυτά...ο,τι άλλο μου ερθει θα ξαναρωτηξω.
Εγω να ρωτησω κ κατι άλλο τωρα μιας κ που με ενδιαφερει εμενα κ ένα άλλο φιλο?
Χωμα θα εχει ή θα είναι μονο ασφαλτος? Γιατι μερικοι δεν θα μπορουν να πατησουν χωμα(λογω μοτο)...:ninja:
Δεν μιλαω να εχει γινει κατι απροσδοκητο κ να τα εχουν ξηλωσει όλα κ να πεσουμε σε χωμα, οσο το να ξερουμε από πριν.
Αυτά...ο,τι άλλο μου ερθει θα ξαναρωτηξω.
Σίγουρο δεν είναι ακόμα τίποτα. Η διαδρομή ανακοινώνεται τη Τετάρτη πριν από το επίμαχο Σ/Κ.
Πάντως τα τελευταία 3 χρόνια είχε για 3-10 χλμ χωματόδρομου (από τα συνολικά 1.700+ της διαδρομής) αναγκαστικά για να συνδεθεί η διαδρομή. Η επιλογή είναι πάντα αναγκαστική και όχι επι σκοπού
Ο χωματόδρομος που είχε τα τελευταία 3 χρόνια ήταν βατός για όλων των ειδών τα μηχανάκια.
Πέρσι είχαν προβλέψει εναλλακτικό ασφάλτινο πέρασμα χωρίς πόντους ποινής.
Το προπέρσινο (2013) χωμάτινο πέρασμα μπορείς να το δεις λίγο στο πόστ του crfouras (#112 αυτού του thread). Νομίζω ότι από άποψη δυσκολίας ήταν και το πιο βαρύ συγκριτικά με το περσινό και αυτό του 2012.
Cpt. Haddock
20/03/2015, 11:33
Θυμαμαι στο χωματινο κομματι του 2008 (απο Τρικαλα για Αρτα), ενα μικρο κομματι ως το Βουργαρελι, περασαν ολα τα μηχανακια (και τα στριτ) και επεσε ενα ΚΤΜ :confused::lol:
ξερω οτι δεν ανακοινωνουν τπτ σχετικα με την διαδρομη αλλα μηπως εχουμε καμια πληροφορια απο που ξεκιναει?
ξερω οτι δεν ανακοινωνουν τπτ σχετικα με την διαδρομη αλλα μηπως εχουμε καμια πληροφορια απο που ξεκιναει?
θα ξεκινήσει Σάββατο πρωί απο τη ΒP στη Βαρυμπόμπη (ρεύμα προς Αθήνα - εκεί που (μαζεύονται ???), μαζευόντουσαν (καλύτερα) οι εντουράδες. Θα τερματίσει στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
άγνωστο αν κατευθυνθεί προς τα πάνω ή προς Πελοπόννησο. έτσι και αλλιώς αμα κάνουμε εικασίες και τελικά συμφωνήσουμε για το τι είναι πιο λογικό οτι θα γίνει, είμαι σίγουρος οτι θα βγάλουν μια εναλλακτική διαδρομή, ανάποδα απο αυτό που λέμε εμείς, μόνο και μόνο για να μας δείξουν οτι μπορούν και αλλιώς :D :p
DoctoR_k6
20/03/2015, 12:15
Σίγουρο δεν είναι ακόμα τίποτα. Η διαδρομή ανακοινώνεται τη Τετάρτη πριν από το επίμαχο Σ/Κ.
Πάντως τα τελευταία 3 χρόνια είχε για 3-10 χλμ χωματόδρομου (από τα συνολικά 1.700+ της διαδρομής) αναγκαστικά για να συνδεθεί η διαδρομή. Η επιλογή είναι πάντα αναγκαστική και όχι επι σκοπού
Ο χωματόδρομος που είχε τα τελευταία 3 χρόνια ήταν βατός για όλων των ειδών τα μηχανάκια.
Πέρσι είχαν προβλέψει εναλλακτικό ασφάλτινο πέρασμα χωρίς πόντους ποινής.
Το προπέρσινο (2013) χωμάτινο πέρασμα μπορείς να το δεις λίγο στο πόστ του crfouras (#112 αυτού του thread). Νομίζω ότι από άποψη δυσκολίας ήταν και το πιο βαρύ συγκριτικά με το περσινό και αυτό του 2012.
Tα 3-10 είναι αποδεκτα δεν αντιλεγω, ειδικα σε ένα τοσο μεγαλο φασμα χιλιομετρων κ ειδικα στο Ελλαντα που δεν ξερεις τι θα συναντήσεις.
Ειδικα αν υπαρχει προβλεψη για αποφυγη μεγαλων κομματιων (ανω των 5-6χλμ)θα ναι ακομα καλυτερα.
Δεν είναι ότι δεν εχουμε ξανακαναει χωμα με street αλλα θα ναι μ@λ@κια να φαμε καμια σουπα στο χωμα λογω μη καταλληλοτητας μοτο(όχι ότι σε ασφαλτο δεν εχεις πιθανότητες να την φας, μην παρεξηγηθώ).
Κ κατι άλλο...
Υπαρχει καποιο deadline για την αιτηση η καποια ενημερωση σχετικα για το αν προλαβαίνουμε να το κανονίσουμε λογω πολλων συμμετοχων(π.χ)?
Γιατι πρεπει να ειμαστε σιγουροι κ από θεμα δουλειας ότι δεν θα είναι εμποδιο στο να συμμετέχουμε.
6 Απριλίου είναι το deadline ,
εκτός αν ο maximum αριθμός αναβατών επιτευχθεί νωρίτερα .
Η λογική λέει ότι το μπαμ στις εγγραφές θα γίνει την Τετάρτη 1 Απριλίου
που είναι μέρα πληρωμής για όσους εργάζονται . ;)
Θυμαμαι στο χωματινο κομματι του 2008 (απο Τρικαλα για Αρτα), ενα μικρο κομματι ως το Βουργαρελι, περασαν ολα τα μηχανακια (και τα στριτ) και επεσε ενα ΚΤΜ :confused::lol:
:lol:
Ντάξει για μένα το Adv, το multistrada και το hayabusa έχουν τους περισσότερους wannabes
….
Οι εγγραφές θα γίνονται ως και 6 Απριλίου
Πάντως να ξέρεις ότι το 36ωρο γενικά (ανεξαρτήτου χωματόδρομου ή μη) δεν είναι φιλικό προς τα λάστιχα. Εάν έχετε για παράδειγμα 5Κ σε ένα ζευγάρι που τελικά θα κρατήσουν σε κανονικές συνθήκες 10Κ, τότε θα έχετε σίγουρα πρόβλημα από τη πρώτη μέρα του Σαββάτου (πόσο μάλλον τη Κυριακή). Καλό θα είναι να έχεις σχετικά φρέσκα λάστιχα και να είσαι προετοιμασμένος να τα λιώσεις στο στρίψιμο.
Επίσης καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να πείσεις τους φίλους σου να το κάνουν με το ζόρι ….. «έλα μωρε καλά θα είναι». Η γκρίνια και οι τσακωμοί καραδοκούν. Πρέπει να χουν άποψη για το περι τίνος πρόκειται και η επιλογή τους να είναι συνειδητή, γιατί είναι σίγουρο ότι στο τέλος εσένα που το πρότεινες θα κατηγορήσουν. ;)
ΝIKOLTSOS
20/03/2015, 17:35
Ντάξει για μένα το Adv, το multistrada και το hayabusa έχουν τους περισσότερους wannabes
Οι εγγραφές θα γίνονται ως και 6 Απριλίου
Πάντως να ξέρεις ότι το 36ωρο γενικά (ανεξαρτήτου χωματόδρομου ή μη) δεν είναι φιλικό προς τα λάστιχα. Εάν έχετε για παράδειγμα 5Κ σε ένα ζευγάρι που τελικά θα κρατήσουν σε κανονικές συνθήκες 10Κ, τότε θα έχετε σίγουρα πρόβλημα από τη πρώτη μέρα του Σαββάτου (πόσο μάλλον τη Κυριακή). Καλό θα είναι να έχεις σχετικά φρέσκα λάστιχα και να είσαι προετοιμασμένος να τα λιώσεις στο στρίψιμο.
Επίσης καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να πείσεις τους φίλους σου να το κάνουν με το ζόρι ….. «έλα μωρε καλά θα είναι». Η γκρίνια και οι τσακωμοί καραδοκούν. Πρέπει να χουν άποψη για το περι τίνος πρόκειται και η επιλογή τους να είναι συνειδητή, γιατί είναι σίγουρο ότι στο τέλος εσένα που το πρότεινες θα κατηγορήσουν. ;)
Αυτό είναι ένα από τα τελευταία θέματα που πρέπει να λύσω...
Έχω τα rallycross και δεν ξέρω αν θα την παλέψουν...
Ξέρετε αν έχει έρθει κανείς με τόσο χωμάτινα λάστιχα και αν είχε πρόβλημα?
εγω μπορει φετος να αντιπροσωπευσω την κριση και να ρθω με cbr 125r :cry: ,οικονομικα μονο μ αυτο μπορω να το σηκωσω,θα χει και την πλακα του.:p
εγω μπορει φετος να αντιπροσωπευσω την κριση και να ρθω με cbr 125r :cry: ,οικονομικα μονο μ αυτο μπορω να το σηκωσω,θα χει και την πλακα του.:p
Ελα να μαζευομαστε εμείς των λιγων κυβικών..
Zephyr δε νομίζω πως θα περάσεις άσχημα...:beer:
MG-KTiNoS
23/03/2015, 22:32
Ελάτε όλοι θα ναι κι αυτή....
332945
MG-KTiNoS
23/03/2015, 22:34
οκ λέμε και καμιά λαλακία...
ΑΛΛΑ
Θα ναι καλά....
332946
Place booked [OK]
Moto ready [OK]
Rider [?]
Ελα να μαζευομαστε εμείς των λιγων κυβικών..
Ποσα ειναι τα λιγα σου?
Ποσα ειναι τα λιγα σου?
150 σκουτερισια κυβικα και καμποση τρελα!!!
150 σκουτερισια κυβικα και καμποση τρελα!!!
Ναι απο τρελα το καταλαβα και εγω προχθες...:bawl:;)
Ναι απο τρελα το καταλαβα και εγω προχθες...:bawl:;)
Εισαι τυχερος που ημουνα δικαβαλο...
Χαχαχαχαχα
amyroukai
29/03/2015, 12:10
Εισαι τυχερος που ημουνα δικαβαλο...
Χαχαχαχαχα
Καλα ρε, με επισκευασμενο συμπλεκτη και τον ειχες; ψοφιμι το μπαντιτ...
Καλα ρε, με επισκευασμενο συμπλεκτη και τον ειχες; ψοφιμι το μπαντιτ...
κοψε κάτι εσύ γΛηγορε!!
γύρω στις 150 συμμετοχές μέχρι τώρα και αναμένονται και άλλες το βράδυ που θεωρητικά είναι και η τελευταία ημερομηνία για δηλώσεις.
δε το περήμενα
με βάσει την υποτονικότητα που επικρατησε απο την αρχή των ανακοινώσεων, θα έβαζα στοίχημα φέτος ότι θα έπιανε τις λιγότερες συμμετοχές.
mesastou
01/04/2015, 14:57
Μας μπερδεύεις Σπύρο ... , σήμερα ή στις 6/4 τελευταία μέρα;
Μας μπερδεύεις Σπύρο ... , σήμερα ή στις 6/4 τελευταία μέρα;
έχεις δίκιο. βιάστηκα
τη Δευτέρα είναι
sorry
Pan (dvs)
01/04/2015, 21:24
γύρω στις 150 συμμετοχές μέχρι τώρα και αναμένονται και άλλες το βράδυ που θεωρητικά είναι και η τελευταία ημερομηνία για δηλώσεις.
δε το περήμενα
με βάσει την υποτονικότητα που επικρατησε απο την αρχή των ανακοινώσεων, θα έβαζα στοίχημα φέτος ότι θα έπιανε τις λιγότερες συμμετοχές.
Περισυ,θυμασαι ποσες ειχε?
MG-KTiNoS
01/04/2015, 22:40
Περισυ,θυμασαι ποσες ειχε?
175
MG-KTiNoS
01/04/2015, 22:45
Λοιπόν...
Πήγα σήμερα και τα έσκασα.
(θυμήθηκαν ότι χρωστάω και συνδρομή αλλά έκανα το χαζό....)
Η δεύτερη μέρα λέει είναι κόλαση και έχει και κάτι ανοιχτά κομμάτια που θα δυσκολέψουν τα μικρά.
Διανυκτέρευση σε ένα ξενοδοχείο έξω απ την Πρέβεζα που είναι πολύ μεγάλο. Έτσι με 15 ευρώ έξτρα που πληρώνεις στο ξενοδόχο επί τόπου μπορείς να έχεις και μονό δωμάτιο.
Θα έχει λέει και ένα σχολείο από ΤΣΕΧΙΑ :D
Λύκειο :p
Εραστές...
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ !
Pan (dvs)
02/04/2015, 07:55
Λοιπόν...
Πήγα σήμερα και τα έσκασα.
(θυμήθηκαν ότι χρωστάω και συνδρομή αλλά έκανα το χαζό....)
Η δεύτερη μέρα λέει είναι κόλαση και έχει και κάτι ανοιχτά κομμάτια που θα δυσκολέψουν τα μικρά.
Διανυκτέρευση σε ένα ξενοδοχείο έξω απ την Πρέβεζα που είναι πολύ μεγάλο. Έτσι με 15 ευρώ έξτρα που πληρώνεις στο ξενοδόχο επί τόπου μπορείς να έχεις και μονό δωμάτιο.
Εραστές...
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ !
spyrakos35
02/04/2015, 07:59
300.000 συμμετοχες
ΝIKOLTSOS
02/04/2015, 08:52
Θα ξεκινήσει κάνεις από Θεσσαλονίκη ή από βόρεια γενικότερα...?
Κτιναθρωπα παίζει αυτό που λες ή είναι πρωταπριλιατικο;;;
Χεστικα για τις τσεχες,το μονοκλινο ακούγεται ενδιαφέρον !!
MG-KTiNoS
02/04/2015, 11:59
Κτιναθρωπα παίζει αυτό που λες ή είναι πρωταπριλιατικο;;;
Χεστικα για τις τσεχες,το μονοκλινο ακούγεται ενδιαφέρον !!
Όχι σοβάρα το λέω ΚΑΙ Τσέχες ΚΑΙ μονόκλινο....
(και γίδια)
333483
spyrakos35
02/04/2015, 12:31
Όχι σοβάρα το λέω ΚΑΙ Τσέχες ΚΑΙ μονόκλινο....
(και γίδια)
333483
ένα γίδι βλέπω εγώ και πολλά κατσικια.... :lol:
ένα γίδι βλέπω εγώ και πολλά κατσικια.... :lol:
Και ήσουν σοβαρός μικρός (φωτό) ρε άτιμε...
MG-KTiNoS
02/04/2015, 17:58
http://i1363.photobucket.com/albums/r704/Vagelis_Papaioannou/Road%20to%20Go_zps7lxmzkmo.jpg
http://i1363.photobucket.com/albums/r704/Vagelis_Papaioannou/Road%20to%20Go_zps7lxmzkmo.jpg
για πες ρε κτίνε? τι μπορεί να σημαινει αυτό για σένα? και εγώ το είδα αλλά διστάζω να το ερμηνευσω για πες και εσύ την άποψη σου που φάνηκες πιο γεναίος και το παρέθεσες
ΝIKOLTSOS
02/04/2015, 19:00
Θα ξεκινήσει κάνεις από Θεσσαλονίκη ή από βόρεια γενικότερα...?
Μάλλον δεν θα έρθει κανείς από πάνω...
Ξέρουμε κάποιο τρόπο με τον οποίο μπορεί να κατέβει η μοτοσυκλέτα Αθήνα (εκτός φορτωτικής), υπολόγιζα τραίνο αλλά δεν φορτώνουν μοτοσυκλέτες....
Αν δεν βρω δεν με βλέπω να μπορώ να πάρω μέρος....!!!:mad:
MG-KTiNoS
02/04/2015, 22:34
για πες ρε κτίνε? τι μπορεί να σημαινει αυτό για σένα? και εγώ το είδα αλλά διστάζω να το ερμηνευσω για πες και εσύ την άποψη σου που φάνηκες πιο γεναίος και το παρέθεσες
Aυτό σημαίνει ότι
-Το ΧΤ θα κάτσει σπίτι
-Τις Τσέχες δεν θα τις δούμε παρά μόνο στα όνειρα μας
-Κάποιος άκουσε τις μαλακίες που λέει ο Καββαδίας εδώ και κάτι χρόνια
ότι το καλό 36ωρο είναι αυτό που δε θα βγάλει κανένας κλπ κλπ (παπαρίες διάφορες)
:rolleyes:
υγ
Αλλά θα τους φτιάξω ΚΑΙ φέτος....
:smokin:
(εκτως αν κάποιος κάνει πλάκα...)
:plaf:
MG-KTiNoS
02/04/2015, 22:40
Μάλλον δεν θα έρθει κανείς από πάνω...
Ξέρουμε κάποιο τρόπο με τον οποίο μπορεί να κατέβει η μοτοσυκλέτα Αθήνα (εκτός φορτωτικής), υπολόγιζα τραίνο αλλά δεν φορτώνουν μοτοσυκλέτες....
Αν δεν βρω δεν με βλέπω να μπορώ να πάρω μέρος....!!!:mad:
ΚΙΟΣΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΦορτωτικές Εταιρίες - Μεταφορές Ξηράς
Καναβού 41 Σέρρες, Τ.Κ. 62125
Δήμος Σερρών, Νομός Σερρών
Τηλ.: 2321039905
Κιν.: 6932428604
ΝIKOLTSOS
02/04/2015, 23:44
ΚΙΟΣΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΦορτωτικές Εταιρίες - Μεταφορές Ξηράς
Καναβού 41 Σέρρες, Τ.Κ. 62125
Δήμος Σερρών, Νομός Σερρών
Τηλ.: 2321039905
Κιν.: 6932428604
Σίγουρα δεν θα μου ρημάξει την μοτοσυκλέτα κατά την μεταφορά...?
Ως επί το πλείστον ακούω άσχημα περιστατικά για φορτωτικές που έχουν μεταφέρει μοτοσυκλέτες...
Αυτή είναι δοκιμασμένη?
Πάντως, Ευχαριστώ.
MG-KTiNoS
03/04/2015, 07:14
Σίγουρα δεν θα μου ρημάξει την μοτοσυκλέτα κατά την μεταφορά...?
Ως επί το πλείστον ακούω άσχημα περιστατικά για φορτωτικές που έχουν μεταφέρει μοτοσυκλέτες...
Αυτή είναι δοκιμασμένη?
Πάντως, Ευχαριστώ.
Από "σοβαρό" φίλο
Σάκης Κιοσέξ= σταθερή αξία στις μεταφορές μοτό.
Αυτόν χρησιμοποιούμε όλα αυτά τα χρόνια για τη μεταφορά από Αθήνα-Σέρρες και Σέρρες-Αθήνα = 100ευρώ
καλημέρες
:D
GhostDog
03/04/2015, 20:19
τώρα σοβαρά θαχει σχολείο από τσεχία;;;
in this case, πέρνω ρεπό την κυριακή και θα την κάνω την δευτέρα :P :D
MG-KTiNoS
03/04/2015, 22:07
τώρα σοβαρά θαχει σχολείο από τσεχία;;;
in this case, πέρνω ρεπό την κυριακή και θα την κάνω την δευτέρα :P :D
ο ξενοδόχος το πε!
Πήγαμε εχτές με τον αδερφό μου, δηλώσαμε συμμετοχή και.......καλό μας 36ωρο!!!
siraxanz
08/04/2015, 17:12
Καλό να είναι, βροχερό να μην είναι....
Δύσκολα βάζεις τώρα:)
Μη μου το γκαντεμιάζεις και παω με τη βενζινάκατο.....
petros-xt660r
09/04/2015, 08:31
Θα μαι και γω εκεί...
Αρρώστια!
siraxanz
09/04/2015, 09:17
Δεν το γκαντεμιαζω, αλλά τόσο κρύο και παλιοκαιρο Άνοιξη, πρώτη φορά ζω... :-)
Δεν το γκαντεμιαζω, αλλά τόσο κρύο και παλιοκαιρο Άνοιξη, πρώτη φορά ζω... :-)
άστα Χάρη,
ελπίζω να χαρώ κανα κομμάτι γιατι φέτος φοβάμαι οτι με αυτόν τον καιρό θα μετατραπει σε αγγαρεία
MG-KTiNoS
09/04/2015, 12:10
333769
Άμα βρεξει έχει πιο πολύ πλάκα....
Ουουουου!!!!!
Γέλιο που ρίξαμε το 2012!!
Δεν σταματησαμε να γελάμε με τη βρεγμενη σουφρα μας!
Ρε κτιναθρωπα είσαι με τα καλά σου ή να βάλω τις φωνές..;!
MG-KTiNoS
10/04/2015, 18:39
Βάλε τις φωνές...
:panic::panic: ααααααααααααα :panic::panic:
MG-KTiNoS
10/04/2015, 21:38
MG-KTiNoS
10/04/2015, 21:40
εΓΏ πάντως είμαι πολύ πίσω με την προετοιμασία...
Τα υλικά μου έχουν παλιώσει (κράνη, αδιάβροχα, μπότες)
Δεν έχω κάνει σέρβις και θέλω και λάστιχα.
Μόνο την εγγραφή πλήρωσα...
siraxanz
11/04/2015, 05:19
εΓΏ πάντως είμαι πολύ πίσω με την προετοιμασία...
Τα υλικά μου έχουν παλιώσει (κράνη, αδιάβροχα, μπότες)
Δεν έχω κάνει σέρβις και θέλω και λάστιχα.
Μόνο την εγγραφή πλήρωσα...
Άσε, πολύς ο πόνος εφέτος και εγώ στο τσακ μαζεύτηκα....
Εγώ μια από τα ίδια..
Θέλω κράνος και οπωσδήποτε γάντια.
Η μηχανή ευτυχώς θέλει μόνο λάδια.
Αλλα πιστεύω ότι θα μαζευτω..
MG-KTiNoS
15/04/2015, 23:03
και σα να μην έφταναν όλα τ άλλα σήμερα στράβωσα και την πίσω ζάντα σ ένα πεζοδρόμιο...
Θα την πιάσω τη 500αρα στο σερβις, το βλέπω...
:cry:
δεν εχεις αναγκη εσυ....
στα @@#$$ σου λεμε....αφου εισαι φορτωμενο κομαντο....
MG-KTiNoS
18/04/2015, 23:45
Οκ το μηχανάκι.
Τετάρτη πάμε για ενημέρωση και από κει και πέρα ... τίποτα... μονο δρόμος...
Ο μάστορας έκανε έκπτωση :p και πήρε και ένα κουτί παναντόλ από μένα.
:a022:
Δε γ....
Δε γ....
στα λογια μου ερχεσαι....
Υ.Γ.
στο φετινο 36ωρο....σε "εχω"
mesastou
20/04/2015, 14:29
Σάββατο βράδυ (https://www.google.gr/maps/dir//Preveza+Beach+Hotel+%26+Bungalows,+Kastrosikia+481+00/@39.0787104,20.6767197,16z/data=!4m12!1m3!3m2!1s0x0000000000000000:0x057bf3f1928627df!2sPreveza+Beach+Hotel+%26+Bungalows!4m7!1 m0!1m5!1m1!1s0x135c6a151f5b946f:0x57bf3f1928627df!2m2!1d20.668909!2d39.083363?hl=en).
..... Σάββατο βράδυ
τελικά εσύ τι θα κάνεις ρε Αντώνη?
MG-KTiNoS
21/04/2015, 07:22
Τελικά δεν ήταν μόνο η πίσω ζάντα....
Ήταν και η μπροστά !
MG-KTiNoS
22/04/2015, 09:15
http://forum.motoguzziclub.gr/index.php?topic=7977.msg109850;topicseen#msg109850
Ενημέρωση για τους εκτώς ΑΘηνών λάιβ στρίμινκγ...
(έτσι το λένε αυτό ρε ????)
MG-KTiNoS
22/04/2015, 23:27
334374
334375
334376
MG-KTiNoS
22/04/2015, 23:29
Από την ενημέρωση απόψε....
Π... μπλά και τραμπάλα.
Η 2η μέρη είναι ατελείωτη 1000+ χλμ ρεκόρ 36ωρο.
(που πάω ρε πστμ ο πενηντάρης???)
:rolleyes:
ΤΟ μοτο όμως παντού παρών
334377
MG-KTiNoS
22/04/2015, 23:30
Για την ιστορία συμμετοχές 170
Εγώ έχω να πω οτι οι άνθρωποι είναι ψυχικα ασταθείς(sic)
Πάμε κι οπου μας βγάλει η άκρη...
Πάμε βολτάρα!Φοβερές διαδρομές.
MG-KTiNoS
23/04/2015, 07:27
Βολτάρα ε?
Εγώ χτες βράδυ πάντως σκεφόμουνα αυτό το βίντεο...
https://youtu.be/UA47ofd-xlQ
πάνω κάτω η Κυριακή βγαίνει κάπως έτσι
:whiteflag: :bawl:
μέρος 1ο: http://bit.ly/1DE3h8D
μέρος 2ο: http://bit.ly/1Hq8jg6
και μια προσπαθεια για ολο μαζί:
:uplate:
http://bit.ly/1PnI779
πλάκα πλάκα όμως το Σάββατο με φοβίζει περισσότερο γιατί φαίνεται να ειναι πιο σπαστήρι αν και λιγότερα χλμ
Βολτάρα ε?
Εγώ χτες βράδυ πάντως σκεφόμουνα αυτό το βίντεο...
https://youtu.be/UA47ofd-xlQ
αααααχαχαχαχαχαχαχαχα κλαίωωωωωωωω χαχαχχαχαχαχαχα
Την Κυριακή, με βάση τους χάρτες του Spyro, οι διαδρομές γ@μάνε...
Τα περισσότερα κομμάτια τα έχω κάνει. Ωστόσο ψιλιάζομαι πως εκεί στα Θεοδώριανα πρέπει να περιλαμβάνονται και κάποια χωμάτινα kms, εκτός αν έχει πέσει άσφαλτος τα τελευταία 4 χρόνια...
Καλό δρόμο σε όλους τους συμμετέχοντες!!! :beer:
MG-KTiNoS
23/04/2015, 17:20
κΆΤΙ ΦΙΛΑΡΆΚΙΑ που έστειλαν ένα ιμέιλ.
Ελάτε λέει σας περιμένουμε....
https://youtu.be/F-oAaElViaU
ΝIKOLTSOS
23/04/2015, 21:18
Κρίμα που δεν θα σω πόσα απιδια πιάνει ο σάκοσ μου...
Υποχρεώσεις + τεράστιο κόστος = Καμιά βόλτα εδώ κοντά :cry::mad:
Να περάσετε υπέροχα και όρθιοι!!!:wave2:
MG-KTiNoS
24/04/2015, 16:04
334446
ααααααααα...... δεμπερνανοιωρες...... ναπαναφυγω.....\
ΝIKOLTSOS
24/04/2015, 16:07
Έτοιμος για γούστα!!!!! Τα καλύτερα!!!!!
amyroukai
24/04/2015, 19:05
334446
ααααααααα...... δεμπερνανοιωρες...... ναπαναφυγω.....\
Ρε ππρ, θα κουβαλας μια μεζονετα για.ΕΝΑ.βραδι εξω; πακαλα; και μετα σου λεει κουραστικο το ταξιδι...