PDA

View Full Version : Καιπουσαι MG...

Σελίδες : 1 [2] 3

Μανολης67
26/04/2015, 21:21
Το αστείο είναι ότι 9 στα 10 αδέσποτα προκύπτουν από τους ίδιους "φιλόζωους", οι οποίοι τα υποστηρίζουν με νύχια και με δόντια στο φέισμπουκ και στα φόρουμς κι όχι από τον κάθε τυχαίο που δε δίνει δεκάρα για τα ζώα.

Να και μια ωραία σελιδα για ζωόφιλους

https://www.facebook.com/pages/%CE%98%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%96%CE%A9%CE%91-%CE%97-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE/663381933757110?fref=ts

pipe_smoker
26/04/2015, 21:36
Μα τη μπαναγία δεν ξέρω τί κουβεντιάζετε.

Αν πρέπει να προστατευτώ αν πάει να με δαγκώσει σκύλος ή αν πρέπει να τον ρωτήσω αν προτιμάει τη γάμπα μου blue όπως είναι ή blue-rare οπότε να την κάψω λίγο πρώτα στην εξάτμιση?

Αν είμαι ανεύθυνος που αφήνω λίγο γάλα να πίνουν τα νεογέννητα γατάκια, γιατί αλλιώς θα ψοφάγανε από μόνα τους άρα δε θα είχαμε αδέσποτα?

Αν δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη διαφορά ανάμεσα στο "μου την πέφτει ο σκύλος-αμύνομαι για να μη μου κόψει κομμάτι-τέλος" και στο "πάω γυρεύοντας ρίχνοντας ξερόγκαζα έξω απ'το μαντρί-μου την πέφτει ο σκύλος-τον περνάω από πάνω-και κουμπώνω και μια όπισθεν για να σιγουρευτώ"?

Τελικά ή εγώ είμαι ο μλκς (καθόλους δεν αποκλείεται) και τα απλά τα βρίσκω περίπλοκα και τα περίπλοκα απλά, ή σε δουλειά να βρισκόμαστε...

amyroukai
26/04/2015, 21:49
Πως το 'πε ο βορειος;

Μουχαμπετι να γινεται.

skylaros
26/04/2015, 22:54
Sapila έχεις την εκτίμηση μου για άλλη μια φορά. Pipe μη τα ξαναλέμε από τους λίγους που έχουν αυτό που λέμε κοινή λογική. Αν και τα έχουμε ξαναπεί πολλάκις θα έγραφα ένα σεντόνι αλλά εδώ και κάνα μήνα μπαίνω από κινητό ( είμαι στα όρη και άγρια βουνά) θα αρκεστώ να πω μια φράση κλεμμένη οι άνθρωποι δε μπορούν να δουν την κωμωδία της ύπαρξης τους. Έχει πεθάνει και κοντά 120 χρόνια.

pipe_smoker
26/04/2015, 22:59
( είμαι στα όρη και άγρια βουνά)

Και πολύ καλά ξηγιέσαι:beer:

Nikol1979
26/04/2015, 23:12
.

αλλά κάπου νομίζω χάνουμε το μέτρο με σχόλια σαν το δικό σου....γι'αυτό και μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω...

Πολυ καλα το εκανες και μπηκες σε ολη αυτη τη διαδικασια....αν δε διαφωνουσαμε σε τιποτα εδω μεσα, τι διαλογος θα ηταν...θα μιλουσε ενας και ολοι οι υπολοιποι θα λεγαμε απλα "συμφωνω".

daz
26/04/2015, 23:17

https://www.facebook.com/pages/%CE%98%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%96%CE%A9%CE%91-%CE%97-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE]/663381933757110?fref=ts

Κανα δυο ποστάκια που διάβασα πάντως υποδηλώνουν ότι ο/η δημιουργός είναι φιλόζωος και πιθανότατα το μοναδικό νοήμων ων εκεί μέσα.

byron
26/04/2015, 23:45
Τελικά ή εγώ είμαι ο μλκς (καθόλους δεν αποκλείεται) και τα απλά τα βρίσκω περίπλοκα και τα περίπλοκα απλά, ή σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Αξιολάτρευτε πιποκανιστή, είναι απλά.

Παράδειγμα 1.
Είσαι αραχτός στο μηχανάκι και τρώς ένα λεχματζούν. Πλησιάζει γλυκύτατος σκυλάκος, με μάτια γεμάτα στοργή και σαλια να τρέχουν. Του δίνεις το Λεχματζούν.
Είσαι παράδειγμα για όλους μας, φιλόζωος, ανώτερο όν, εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο το ότι όλα τα πλάσματα αξίζουν την αγάπη μας. Γίνεσαι αυτόματα μέλος στο περίφημο γκρουπάκι φιλόζωων του FB "Στα 4".
'Ομως...
Ο σκυλάκος τρώει το λεχματζούν και σαλτάρει. Οι τσούσκες και τα πιπέρια τον μουρλαίνουν, ορμάει πάνω σου αδιαφορώντας για την πράξη "αδελφοποίησης" ανθρώπου-σκύλου που μόλις έκανες και θέλει να σου φάει τη γάμπα για να ξεδιψάσει. Του σκας κλωτσίδι...
Μολις έχασες. Γίνεσαι ρόμπα ξεκούμπωτη στα φόρα, τρώς το κράξιμο της ζωής σου από φιλοζωικές οργανώσεις, είσαι σαδιστής, βασανιστής και πιθανότατα είχες άσχημη παιδική ηλικία, κάτι που εξηγεί το μένος σου προς τα ανυπεράσπιστα ζώα. Τρώς ban από το περίφημο γκρουπάκι του FB.

Παράδειγμα 2.
Είσαι αραχτός στο μηχανάκι και τρώς μια τυρόπιτα. Ερχεται ταλαιπωρημένος άστεγος, σου ζητάει να φάει. Του δίνεις ένα ζευγάρι παπούτσια που κουβαλάς μαζί, και ανεβάζεις την φωτογραφία στο FB. Γίνεσαι παράδειγμα προς όλους. Το συναίσθημα της αδελφοσύνης, της ανιδιοτέλειας, του όλοι είμαστε ένα μας πλημμυρίζει, παίρνεις 18.341 like σε 6 ώρες.
'Ομως..
Ο ταλαίπωρος άστεγος τραβάει μαχαίρι και σου λέει "στα 4" μωρή λούγκρα. Ομάδα εκδίκησης του γκρουπακίου του FB σκέφτεσαι, αλλά με την άκρη του ματιού σου βλέπεις οτι κάτω από τη βρώμικη καπαρντίνα δεν φοράει τίποτα. :uplate: Του πετάς την τυρόπιτα στη μούρη, ξεβιδώνεις την εξάτμιση και του τη σκας στο κεφάλι. Ξερός...
Έχασες. Είσαι σαδιστής, βασανιστής, αξιολύπητος, δεν ενδιαφέρεσαι για τα ψυχολογικά προβλήματα, το χτύπημα της μοίρας που τον οδήγησε στο πεζοδρόμιο, για την απελπισία του συνανθρώπου σου.

Τόσο απλό είναι. :smokin:

amyroukai
26/04/2015, 23:54
Οποτε ολα ειναι θεμα timing, τοσο απλα;

Nikol1979
26/04/2015, 23:57
Ηθικο διδαγμα: τρως μονο σπιτι σου που δε σε βλεπει κανεις.

taisteal
26/04/2015, 23:58

Χμ...ναι

byron
26/04/2015, 23:58

Και μόνο. Απλά αν σου κάτσει, καλύτερα να μην αντιδράσεις αν σε ενδιαφέρει την υστεροφημία σου. :lol:

pipe_smoker
26/04/2015, 23:59
....Τόσο απλό είναι. :smokin:

Ντάξει.

Και οι 2 μαλάκες είμαστε:lol:

ΥΓ. Εγώ πάντως και στις δύο περιπτώσεις το πρόβλημα στην ύπαρξη του κωλοFB το εντοπίζω:smokin:

pipe_smoker
27/04/2015, 00:00
Ηθικο διδαγμα: τρως μονο σπιτι σου που δε σε βλεπει κανεις.

Αρκεί να μην κάνεις check in (σωστά το λέω?) και ξέρουν όλοι οι φίλοι σου ότι τρως γιατί και πάλι την πάτησες.

amyroukai
27/04/2015, 00:01
ΥΓ. Εγώ πάντως και στις δύο περιπτώσεις το πρόβλημα στην ύπαρξη του κωλοFB το εντοπίζω:smokin:

Χιλιαδες παππαδες συνιστουν αποχη απο το αμαρτωλο μεσο της διαφθορας, της ανηθικοτητας, της μοιχειας

pipe_smoker
27/04/2015, 00:06
Χιλιαδες παππαδες συνιστουν αποχη απο το αμαρτωλο μεσο της διαφθορας, της ανηθικοτητας, της μοιχειας

Μόνο συνιστούν...?

Φυλαχτείτε έρχονται!

334577

BTW, στα τρυφερά μου τί λένε οι παπάδες.
Εγώ αυτά τα σοσιαλ μίντια ποτέ μου δεν τα χώνεψα. Κανένα μίντια βασικά. Ούτε καν το μίντια μαρκτ μη σου πω:lol:

BLiTzER
27/04/2015, 00:07
Τα πάντα είναι εργαλεία στα σωστά χέρια.

amyroukai
27/04/2015, 00:11
Λοιπον κυριοι, η συνωμοσια, λαθος, διορθωνω, η κυνωμοσια ειναι διεθνης

Αμερικανικο αρθρο που μολις ειδα στην ροη ειδησεων του, εμ, εωσφορικου βιβλιου

Animals, too, have been put on this planet for the specific purpose of performing Kamikaze missions on passing motorcyclists. In rural areas, deer will wait in the roadside undergrowth, listening for the approach of a bike. At the very last second, when it’s far too late for you to take evasive action, they’ll fling themselves into your path, or maybe just leap straight for your head.

Even domestic animals like to get in on the act. Cats will test your reflexes by bolting from underneath cars to underneath your wheels. Dogs will feel it’s their duty to hunt you down.

Το πληρες αρθρο: https://rideapart.com/articles/becoming-a-biker

byron
27/04/2015, 00:18

Και του φέρμπυ (https://www.youtube.com/watch?v=-w6x1rEwvlM), και του φέρμπυ. :tooth:

pipe_smoker
27/04/2015, 00:32
Και του φέρμπυ (https://www.youtube.com/watch?v=-w6x1rEwvlM), και του φέρμπυ. :tooth:

Όχι ρε μλκ!!!!

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Εν τω μεταξύ τρελή χωρητικότητα ο φέρμπης λέμε.
Όλη η πορνεία, όλη η κόλαση, ο σατανάς, δαίμονες, της παναγιάς τα μάτια (ώπα άκυρο το τελευταίο:D) χωράνε εκεί μέσα.

Αποκορύφωμα το κοριτσάκι πίσω που σταυροκοπιέται όλη την ώρα:lol:

byron
27/04/2015, 00:39
Όχι ρε μλκ!!!!

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Εν τω μεταξύ τρελή χωρητικότητα ο φέρμπης λέμε.
Όλη η πορνεία, όλη η κόλαση, ο σατανάς, δαίμονες, της παναγιάς τα μάτια (ώπα άκυρο το τελευταίο:D) χωράνε εκεί μέσα.

Αποκορύφωμα το κοριτσάκι πίσω που σταυροκοπιέται όλη την ώρα:lol:

Η μαντιλοφορουσα γριά είναι όλα τα λεφτά :tooth:

Nikol1979
27/04/2015, 00:43

Να παμε στο ζωολογικο κηπο να τα ταίσουμε τα καημενα. ( http://www.moto.gr/forums/attachment.php?attachmentid=334576 )

pipe_smoker
27/04/2015, 01:04
Η μαντιλοφορουσα γριά είναι όλα τα λεφτά :tooth:

Κόκκαλο έχει μείνει μ'αυτά που ακούει.

Από τη στιγμή που θα πατήσει το πόδι της έξω από την εκκλησία, στο επόμενο 1,5 λεπτό θα έχει μάθει όλη η γειτονιά/χωριό/γουατέβα για τη σατανική κούκλα που μιλάει, βγάζει κρότους, δαιμονίζει τα παιδιά και τα λέει να πά να γ@μηθούν:lol:

taisteal
27/04/2015, 01:06
δαιμονίζει τα παιδιά και τα λέει να πά να γ@μηθούν:lol:

:lol::lol::lol:

:bawl::bawl::bawl::bawl:

SONone
27/04/2015, 03:15
η λογική λέει ότι 90% άμα κλωτσήσουμε τον σκύλο θα πέσουμε.

αλλα ας ξεκινήσω από το αστικό περιβάλλον.. έχω 2 σκυλιά το ένα στις πρώτες του βόλτες ήρεμο και παιχνιδιάρικο συναντήσαμε μια ξάντα αδέσποτων όπου κάνανε επίθεση με την μια. ο δικός μου φυσικά ανταποκρίθηκε και ξεκίνησε καβγάς οι επιλογές μου πολλές αλλα έκανα τελικά την πιο ενστικτώδη για εμενα για την χρονική στιμγή τέλος πάντων μπήκα στην μέση και μοίραζα σφαλιάρες σε όλους.. όχι κλοτσιές σφαλιάρες και σβερκώματα. τσίμπησα 2 δαγκωνιές αλλα μόλις κατάλαβαν ότι δάγκωσαν άνθρωπο έκοψαν (δεν ξέρω αν ήταν ο δικός μου ένας που με δάγκωσε μπορεί) κατέληξα να έχω κάνει κεφαλοκλείδωμα στον δικό μου και στον "αρχηγό" των αδέσποτων (τα αλλα είχανε φύγει) τους κράτησα εκεί και τα μάλωνα και τα 2 σαν να ήταν δικά μου σκυλιά. σίγουρα κάνα 5λεπτό φαντάζομαι γιατί είχε αρχίσει να μαζεύεται κόσμος. όταν άρχισαν να χαλαρώνουν και αυτά δηλαδή να δέχονται ότι εγώ είμαι ο "αρχηγός" και μπροστά μου δεν ανέχομαι τέτοια πράγματα. τότε τα άφησα και πραγματικά είχαν ηρεμήσει.ο αδέσποτος μου έγλειψε το χέρι ως δείγμα αποδοχής και έφυγε και ο δικός μου κλαιγόταν στα πόδια μου με μαζεμένη την ουρα , ο κόσμος άρχισε να σπάει και 1-2 ήρθαν κοντά περισσότερο ασχολήθηκαν με τις δαγκωματιές που είχα φάει. τέλος πάντων ο σκύλος μου κτηνίατρο , εγώ φαρμακείο. το συμβάν αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο αδέσποτος οποτε τον πετύχαινα να ξεκόβει από την αγέλη να έρχεται σε εμενα για ένα φευγαλέο χάδι και να φεύγει. στο αστικό περιβάλλον λοιπόν κάνω κουμάντο εγώ, ο άνθρωπος που ταΐζω και συντηρώ.

γυρνώντας στην λογική άμα ένα σκυλί (δεν μιλάω για τίγρης-λιοντάρια) μας κυνηγάει η πιο σωστή αντιμετώπιση είναι περνάω αργά διπλα του, φρενάρω, σταματάω, κατεβαίνω. αν και πάλι επιτίθεται κάνω ότι σκύβω να πάρω πετρα. 101% το σκυλί θα φύγει. γενικά άμα το όχημα σταματήσει δεν κυνηγάνε δεν νοιάζονται. όπου έχω σταματήσει όμως φεύγουν εκεί χωρίς να χρειαστεί να κατεβω εκτος από μια φορα με κάτι "χαζοσκυλα" στο μοσχάτο που ενώ κατέβηκα ο πιο μάγκας μου γάβγιζε μες τα μούτρα και αναγκάστηκα να του κόψω χαστούκι για να νιώσει. πλέον οποτε με πετυχαίνει μου γαβγίζει από μακριά.
αν χάσω την λογική μου και απλώνω πόδια , πατάω κόρνες , γκαζώνω , κάνω σαν μαϊμού με moto και φωνάζω μέσα από το κράνος είσαι σίγουρο πως θα ερεθίσω τον σκύλο και θα "γουστάρει" πιο πολύ να με κυνηγήσει. άσε που αφιερώνομαι στον σκύλο δεν προσέχω στον δρόμο γιατί κοιτάζω πλάι, πίσω , περνάω το stop με κόβει μια νταλίκα στην μέση και ο σκύλος γελάει. :p και απλά αν τον κλωτσήσουμε είναι πολύ πιθανό να χάσουμε την ισορροπία μας και να πέσουμε.

φυσικά και αυτά που έκανα δεν είναι για όλους. πρέπει να είσαι και λίγο "αρχηγός αγέλης" και να είσαι προετοιμασμένος να το τραβήξεις μέχρι τέρμα έως να τους δείξεις ότι είσαι το αφεντικό. άμα νομίζεις ότι ρίχνοντας λίγο νερό και φωνάζοντας του έσπασες την μαγκιά είσαι βαθιά γελασμένος.

και τέλος όσο αφορά την φύση μην ξεχνάμε πως και εμείς από εκεί ξεκινήσαμε. τα αγριόσκυλα δεν εξημερωθήκαν μονα τους. ταυτόχρονα εξημερωθήκαμε σαν είδη με αμοιβαία προσπάθεια και άλληλο εξάρτηση με χαρακτηριστικά που ανέπτυξε το ένα είδος περισσότερο γιατί ο σύντροφος τους κάλυπτε κάποιο άλλο. πχ γίναμε πιο αργοί και χρησιμοποιούσαμε όπλα γιατί τα σκυλιά ξετρύπωναν και κυνηγούσαν το θήραμα και εμείς απλά το παγιδεύαμε και το σκοτώναμε. ο σκύλος ακούει και μυρίζει εμείς βλέπουμε κτλπ κτλπ..

και εδώ διαφωουν οι επιστημονες με τους μαλακες τους ψευτο βιολόγοζωόφιλους. ο σκύλος θέλει αφεντικό πάει και τελειωσε. είναι στο DNA του. πλέον το ένστικτο του λειτουργεί με αφεντικό και ο πιο δυστυχισμένος της αγέλης των αδέσποτων είναι ο αρχηγός τους γιατί δεν έχει κανένα να αγαπήσει, γιαυτο είναι και ο πιο κακός, στριμμένος. αυτό το μοτίβο λοιπόν, το ηγέτης από το ίδιο είδος δεν λειτουργεί με τα σκυλιά. λειτουργεί όμως με λιοντάρια, γατες, λύκους και κατσίκια μια χαρά και όσοι κάνετε εντουράδες το νου σας και το λέω πολύ σοβαρά.

irinia
27/04/2015, 07:44
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ..........

Πες μας και πόσο κρατάει η θεραπεία για την πιθανή λύσσα από το Χ αδέσποτο ή όποια άλλη ασθένεια
από το τρύπημα που θα φας με τις σφαλιάρες όπως λες όπου θα δούνε το χέρι σαν μπριζόλα..!!
Τα σκυλιά φίλε δεν είναι για το σύνταγμα και το Κολωνάκι,ναι ζούνε δίπλα στον άνθρωπο,αλλά ο άνθρωπος
τά έβγαλε από τη φύση τους ,τα φόρεσε μπλουζάκια,τα έβαλε λουριά και τα σέρνει από πεζοδρόμιο
σε πεζοδρόμιο για να χεστούνε μέχρι να βρούνε πράσινο..!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ..!!
Όταν λοιπόν το ζώο γίνεται επιθετικό και επικίνδυνο για τον άνθρωπο αν δεν είναι στο φυσικό του περιβάλλον,
τότε πρέπει να έχουμε ευθανασία εφόσον δεν μπορούμε να το ελέγξουμε.
ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ να επιτίθεται σκύλος μέσα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ..??
Τα ζώα αυτά βλέπουν χιλιάδες ανθρώπους να περνάνε κάθε λεπτό και αφού δεν μπορούν να έχουν
κοινωνική συμπεριφορά σωστή απέναντι μας για τον Χ ,Ψ λόγο πρέπει ή να οδηγούνται εκτός πόλης κάπου
άν υπάρχει τόπος ή να θανατώνονται.
Η οικογένεια μου έχει ένα κόλευ,ένα ποιμενικό σαν βουνό,και ένα λυκόσκυλο που ζούνε ελεύθερα σε κάποιο συγκρότημα
έξω από την πόλη χωρίς να πειράζουνε κανέναν.
Επίσης δεν μπορεί ο καθένας να κάνει τον θηριοδαμαστή όπως εσύ,διότι απλά δεν μπορεί.
Το θέμα δεν είναι να μας περιγράψεις τι μπορείς ΕΣΥ να κάνεις,ούτε αυτό είναι και το ζητούμενο..!!
Αλλά πως αυτά τα ζώα να μην είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο και μάλιστα εκεί που κατ'εξοχήν είναι
ο χώρος που ζει ο άνθρωπος.Έξω από τα μαντριά το καταλαβαίνω ,αλλά στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ..??
Κι εμείς τα αγαπάμε τα ζώα αλλά όλα έχουν όρια..!!

ΥΓ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΣΚΥ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

SONone
27/04/2015, 09:54
ναι ομως σε ολα αυτα που εγραψα ακυρωσες το πιο σημαντικό.

"η πιο σωστή αντιμετώπιση είναι περνάω αργά διπλα του, φρενάρω, σταματάω, κατεβαίνω. αν και πάλι επιτίθεται κάνω ότι σκύβω να πάρω πετρα. 101% το σκυλί θα φύγει. γενικά άμα το όχημα σταματήσει δεν κυνηγάνε δεν νοιάζονται."

"αν χάσω την λογική μου και απλώνω πόδια , πατάω κόρνες , γκαζώνω , κάνω σαν μαϊμού με moto και φωνάζω μέσα από το κράνος είσαι σίγουρο πως θα ερεθίσω τον σκύλο και θα "γουστάρει" πιο πολύ να με κυνηγήσει. άσε που αφιερώνομαι στον σκύλο δεν προσέχω στον δρόμο γιατί κοιτάζω πλάι, πίσω , περνάω το stop με κόβει μια νταλίκα στην μέση.......... και απλά αν τον κλωτσήσουμε είναι πολύ πιθανό να χάσουμε την ισορροπία μας και να πέσουμε."

και αν θελουμε σωστη αντιμετώπιση απο το κρατος θα επρεπε αμεσα να μαζευτούν ολα τα αδεσποτα να γινουν κεντρα φιλοξενιας με ΣΩΣΤΟΥΣ χωρους διαμονης. τσιπακι σε ΟΛΑ τα σκυλια που πωλουντε και αγοραζοντε και ΦΥΛΑΚΗ και τρελο πρόστιμο στο καθε καραγκιοζη που τα αφηνει στον δρομο αφου πλεον θα εχουν ονομα ιδιοκτητη. αν παλι λογο οικονομικών δεν μπορεις να το συντηρήσεις να το δινεις για υιοθεσία ή να το πηγαίνεις στο κεντρο διαμονης αλλα και παλι να ελενχεσε. αυτο μας λειπει ο ελενχος και ο καθενας που ειναι μαλακας και κανει οτι γουσταρει και γαμαει το κοινονικο συνολο.
οσο για της λεξεις ευθανασία και μερικα ζωα απο το ειδος των ανρθωπων πρεπει να τα σκτονουμε και μαλιστα πριν μεγαλωνουν και πολυ. αλλα ειναι ηθηκο το θεμα τελικα και αμα το να αφερεις μια ζωη ειναι λαθος ειναι λαθος παντου οχι μονο οταν μας συμφερει. και μια χαρα ζουσαμε σε αρμονια με την φυση , στα χωρια δεν βαζουν ουτε κατσαριδοκτονο. φτιαξαμε πολεις για να προστατευτουμε απο τα θυρια και τελικα γιναμε εμεις θυρια σε κλουβια.

skylaros
27/04/2015, 09:59
Ψήφισες πολλές δεκαετίες Πασοκ και ΝΔ, είσαι και ΑΕΚ δεν υπάρχει σωτηρία! Πάντως αντίστοιχα κάποιοι λένε τα ίδια και για ανθρώπινες υπάρξεις " τους λυπάμαι αλλά εχουν μάθει στη ζούγκλα, είναι πολλοί και ανεξέλεγκτοι, θα μας κολλήσουν αρρώστιες, ψοφάνε από την πείνα αλλά πολλαπλασιάζονται" και άλλα πολλά χαριτωμένα. Πάω να μαζέψω τα τελευταία σπαράγγια της χρονιάς στο Σαγια και να ταΐσω κάνα σκελετομενο τσομπανο ή κυνηγιαρη. αν βρεθεί και κάνας άλλος άνθρωπος μπορεί να μοιραστώ το ψωμοτύρι μου μαζί του, αν είχα καραβίδες θα τις κράταγα για πάρτι μου. :-P

byron
27/04/2015, 10:14

"η πιο σωστή αντιμετώπιση είναι περνάω αργά διπλα του, φρενάρω, σταματάω, κατεβαίνω. αν και πάλι επιτίθεται κάνω ότι σκύβω να πάρω πετρα. 101% το σκυλί θα φύγει. γενικά άμα το όχημα σταματήσει δεν κυνηγάνε δεν νοιάζονται."

Συνήθως θα έπρεπε να γράψεις. Κάποιες φορές δεν πιάνει.

sniper
27/04/2015, 10:21

8 τρύπες στη γάμπα μου το επιβεβαιώνουν... Και γνωστό το σκυλί που χάιδευα πριν καβαλήσω.

amyroukai
27/04/2015, 10:29
Γιωργη λες, να σταματησεις και να κανεις τον dog whisperer, Όχι να φύγεις κατ ευθείαν; μεζεδακι μου μυρίζει...

daz
27/04/2015, 10:33
Κάποιοι σκύλοι το έχουν στο dna τους να κυνηγάνε ρόδες. Αν σταματήσεις σταματάνε, αν ξανα ξεκινήσεις, συνεχίζουν.

pipe_smoker
27/04/2015, 10:36

Κι αυτές τις κάποιες που δε θα πιάσει, θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που σταμάτησεις και ξεκαβάλησες...

Κι άμα έχεις και κανά ιταλικό και δε λέει να πάρει μπρος για να φύγεις πάλι....:tooth:

MAIK72
27/04/2015, 10:40
:wave2: :a05:

byron
27/04/2015, 10:43
Κι αυτές τις κάποιες που δε θα πιάσει, θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που σταμάτησεις και ξεκαβάλησες...

Κι άμα έχεις και κανά ιταλικό και δε λέει να πάρει μπρος για να φύγεις πάλι....:tooth:

Oxi ρε pipe. Δεν μπήκα καν στην διαδικασία να ασχοληθώ. Είδα τα σκυλιά, αδιαφόρησα, αλλά το φανάρι Οθωνος και Αμαλίας ήταν κόκκινο και έπρεπε να σταματήσω.

OldMan
27/04/2015, 12:10
Είδα τα σκυλιά, αδιαφόρησα, αλλά το φανάρι Οθωνος και Αμαλίας ήταν κόκκινο και έπρεπε να σταματήσω.
Δε λες που χαρη στα σκυλια γλυτωσες το μπιλιετακι...

Ζεύκας
27/04/2015, 12:17
Τα πάντα είναι εργαλεία στα σωστά χέρια.

είδες κι εσύ πρόσφατα το Taken3 ε;

Bob_o_mastoras
27/04/2015, 12:55
Στην πολη δεν τα φοβηθηκα ποτε τα σκυλια. Μου 'χουν επιτεθει αλλα ξερω να τα διαχειριζομαι.
Εκει που χεζομουν ηταν με ομαδες τσομπανοσκυλων στο βουνο σε εντουραδες ή βολτες. Αγρια σκυλια που καμια σχεση δεν εχουν με τα σκυλια της πολης. Βλεπουν ανθρωπο πολυ σπανια και τον θεωρουν ντε φακτο απειλη με αποτελεσμα απο κουλαδι να πρεπει να γινεις David Knight για να τη βγαλεις καθαρη. Μη διαχειρισιμα τα συγκεκριμενα. Και ή κινδυνευεις να σε φανε ή να πεσεις και να φας τα μουτρα σου (και μετα να σε φανε :tooth:)

thunder ace
27/04/2015, 13:15
Oxi ρε pipe. Δεν μπήκα καν στην διαδικασία να ασχοληθώ. Είδα τα σκυλιά, αδιαφόρησα, αλλά το φανάρι Οθωνος και Αμαλίας ήταν κόκκινο και έπρεπε να σταματήσω.

Δικαιολογια καγκουρα Νο 776:Κυρ αστυνομε εγω σταματαω παντα,αλλα ειχε 3 μαντροσκυλα και...........................................

GiorgosLa
27/04/2015, 13:55
Στην πολη δεν τα φοβηθηκα ποτε τα σκυλια. Μου 'χουν επιτεθει αλλα ξερω να τα διαχειριζομαι.
Εκει που χεζομουν ηταν με ομαδες τσομπανοσκυλων στο βουνο σε εντουραδες ή βολτες. Αγρια σκυλια που καμια σχεση δεν εχουν με τα σκυλια της πολης. Βλεπουν ανθρωπο πολυ σπανια και τον θεωρουν ντε φακτο απειλη με αποτελεσμα απο κουλαδι να πρεπει να γινεις David Knight για να τη βγαλεις καθαρη. Μη διαχειρισιμα τα συγκεκριμενα. Και ή κινδυνευεις να σε φανε ή να πεσεις και να φας τα μουτρα σου (και μετα να σε φανε :tooth:)

Αν μπορείς να επιλέξεις εκείνη την ώρα, καλύτερα το τελευταίο. Τουλάχιστον να μη σου φάνε και τα μούτρα. :D

BLiTzER
27/04/2015, 13:59
είδες κι εσύ πρόσφατα το Taken3 ε;

Όχι δεν το'χω δει. Νομίζω αυτό είναι "τα σωστά χέρια ΕΙΝΑΙ εργαλεία".

vaska
27/04/2015, 14:14
Κυριακάτικη βόλτα στα Άγραφα τέτοια εποχή πριν 3 χρόνια για καφέ με φίλο. Είναι αμέσως μετά τα πολλά νερά και είναι μια απόλαυση ο λασπωμένος δρόμος προς το χωριό. Σε κάποιο σημείο έχουν πέσει μπόλικα χώματα και βράχια από την πλαγιά κι έχει κλείσει ο δρόμος. Αναγκαστικά βγήκαμε από την "δημοσιά" και μπήκαμε βουνό. Μετά από κάμποση ώρα πορείας εμφανίστηκε Ελληνικός ποιμενικός το λιγότερο 40 κιλά και προσπάθησε να μας την πέσει κλείνοντάς μας τον δρόμο. Ο Pastrana έμοιαζε κουλός μπροστά μας :bawl:.
Η μπότα μου απέκτησε μια πολύ ωραία τρυπάρα από τα δοντάκια του λεβέντη μας. Και να φανταστείτε ότι με αυτόν τον μπάσταρδο στο καφενείο παίζουμε και μας κάνει χαρούλες.

irinia
27/04/2015, 16:00

"αν χάσω την λογική μου και απλώνω πόδια , πατάω κόρνες , γκαζώνω , κάνω σαν μαϊμού με moto και φωνάζω μέσα από το κράνος είσαι σίγουρο πως θα ερεθίσω τον σκύλο και θα "γουστάρει" πιο πολύ να με κυνηγήσει. άσε που αφιερώνομαι στον σκύλο δεν προσέχω στον δρόμο γιατί κοιτάζω πλάι, πίσω , περνάω το stop με κόβει μια νταλίκα στην μέση.......... και απλά αν τον κλωτσήσουμε είναι πολύ πιθανό να χάσουμε την ισορροπία μας και να πέσουμε."

και αν θελουμε σωστη αντιμετώπιση απο το κρατος θα επρεπε αμεσα να μαζευτούν ολα τα αδεσποτα να γινουν κεντρα φιλοξενιας με ΣΩΣΤΟΥΣ χωρους διαμονης. τσιπακι σε ΟΛΑ τα σκυλια που πωλουντε και αγοραζοντε και ΦΥΛΑΚΗ και τρελο πρόστιμο στο καθε καραγκιοζη που τα αφηνει στον δρομο αφου πλεον θα εχουν ονομα ιδιοκτητη. αν παλι λογο οικονομικών δεν μπορεις να το συντηρήσεις να το δινεις για υιοθεσία ή να το πηγαίνεις στο κεντρο διαμονης αλλα και παλι να ελενχεσε. αυτο μας λειπει ο ελενχος και ο καθενας που ειναι μαλακας και κανει οτι γουσταρει και γαμαει το κοινονικο συνολο.
οσο για της λεξεις ευθανασία και μερικα ζωα απο το ειδος των ανρθωπων πρεπει να τα σκτονουμε και μαλιστα πριν μεγαλωνουν και πολυ. αλλα ειναι ηθηκο το θεμα τελικα και αμα το να αφερεις μια ζωη ειναι λαθος ειναι λαθος παντου οχι μονο οταν μας συμφερει. και μια χαρα ζουσαμε σε αρμονια με την φυση , στα χωρια δεν βαζουν ουτε κατσαριδοκτονο. φτιαξαμε πολεις για να προστατευτουμε απο τα θυρια και τελικα γιναμε εμεις θυρια σε κλουβια.

:wave2:

irinia
27/04/2015, 16:03
Ψήφισες πολλές δεκαετίες Πασοκ και ΝΔ, είσαι και ΑΕΚ δεν υπάρχει σωτηρία! Πάντως αντίστοιχα κάποιοι λένε τα ίδια και για ανθρώπινες υπάρξεις " τους λυπάμαι αλλά εχουν μάθει στη ζούγκλα, είναι πολλοί και ανεξέλεγκτοι, θα μας κολλήσουν αρρώστιες, ψοφάνε από την πείνα αλλά πολλαπλασιάζονται" και άλλα πολλά χαριτωμένα. Πάω να μαζέψω τα τελευταία σπαράγγια της χρονιάς στο Σαγια και να ταΐσω κάνα σκελετομενο τσομπανο ή κυνηγιαρη. αν βρεθεί και κάνας άλλος άνθρωπος μπορεί να μοιραστώ το ψωμοτύρι μου μαζί του, αν είχα καραβίδες θα τις κράταγα για πάρτι μου. :-P

ΜΟΝΟ ΑΕΚ

Τα άλλα δεν τα πέτυχες,αλλά για να σου λύσω την απορία,
πάντα ΑΡΙΣΤΕΡΑ,όμως ποτέ σφυροδρέπανο..!!

Cpt. Haddock
27/04/2015, 16:09
Ειχα παντα την απορια ποιοι ψηφισαν τον μπαρμπα-Φωτη...

pipe_smoker
27/04/2015, 16:33
.....αν είχα τη δυνατότητα
να επιλέξω,ίσως τα καθάριζα ............η ζωή σου κι η ζωή μου,εγώ δεν πήγα να δαγκώσω ποτέ κανένα..!!

Αν κάθε φορά που νιώθεις ότι απειλείσαι καθαρίζεις την απειλή......

Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς.

SONone
27/04/2015, 17:10

και για να μην το κανουμε προσωπική διαμαχη γιατι για εκει παει
ας κανουμε μια στατιστικη ερευνα

SONone
ποδι απλωμένο 1/1 δαγκωνια (οταν ημουν μικρος και δεν ηξερα)
ποδια κολιμενα στην μηχανη πανω απο 100-200 φορες 0 δαγκωνιές
κυνήγι στο λαστιχο και οταν σταματα φευγανε 100% επιτυχια

πειτε ακριβως γιατι και πως, γιατι το με δαγκωσε δεν σημενει τπτ μπορει να βρομαγατε κοτοπουλο ;) .

nick_VFR
27/04/2015, 17:53

https://www.facebook.com/pages/%CE%98%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%96%CE%A9%CE%91-%CE%97-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE/663381933757110?fref=ts

Κανα δυο ποστάκια που διάβασα πάντως υποδηλώνουν ότι ο/η δημιουργός είναι φιλόζωος και πιθανότατα το μοναδικό νοήμων ων εκεί μέσα.

+782

Εν τω μεταξύ, πέθανα στο γέλιο με όσα διάβασα εκεί μέσα!! :bawl::bawl::bawl:

Nikol1979
27/04/2015, 18:43

Νομιζω τα λες πολυ σωστά.

Αν κάθε φορά που νιώθεις ότι απειλείσαι καθαρίζεις την απειλή......

Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Το αυτο.

thunder ace
27/04/2015, 18:49
Ρε παιδια ,ο terens γραφει ΑΝ και ΙΣΩΣ ,δεν λεει οτι καθαριζει οποιον σκυλο του τη βγαινει.Δεν λεει οτι κυκλοφοραει με καλασνικοφ και οταν απειλειται...................

amyroukai
27/04/2015, 18:59
μπορει να βρομαγατε κοτοπουλο ;) .

Δεν καβαλάμε δηλαδή μετά από ταβέρνα ή μαγείρεμα.
Ωχ...

Παιδιά χάρηκα που σας γνώρισα, καλές βόλτες να έχετε, πάντα όρθιοι :bawl:

Nikol1979
27/04/2015, 19:03
(One down-....)

SONone
27/04/2015, 19:04
Στα άγρια ζώα το θέμα είναι να τους σπασεις τον τσαμπουκα. Το είχε πει και ένας μέσα απο την κοιλιά ενος λιονταριου!! Χαχαχα

dimmie_72
27/04/2015, 19:20
(One down-....)

.:D

amyroukai
27/04/2015, 19:27
Τώρα που λες για λιοντάρι και θυμάμαι τα πάθη των Χριστιανών στις αρένες (προφανώς δεν είχαν τσαμπουκά) είναι και το πάσκουα πρόσφατο...
Ο Ιωνάς με την περιπέτειά του, τρεις μέρες προσευχόταν για να τον αφήσει το Κήτος. Οπότε εντουράδες τις Πέμπτες μόνο παιδιά, Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή με το προσευχητάρι και Δευτέρα στη δουλειά κανονικά. Βρήκαμε λύση για το βουνό.

Και τώρα που τα λέμε γενικά, ο Πινόκιο δεν έκαψε το στομάχι της φάλαινας για να βγει έξω; Μήπως πρέπει να απαγορευτεί σαν παιδικό βιβλίο γιατί προωθεί τη βία ενάντια στα ζώα; H κοκκινοσκουφίτσα, με τον κάφρο κυνηγό που σφάζει το απειλούμενο είδος που απλά ακολουθεί τη φύση του; Για δες φίδια στον κόρφο μας!!!

GiorgosLa
27/04/2015, 19:42
Τώρα που λες για λιοντάρι και θυμάμαι τα πάθη των Χριστιανών στις αρένες (προφανώς δεν είχαν τσαμπουκά) είναι και το πάσκουα πρόσφατο...
Ο Ιωνάς με την περιπέτειά του, τρεις μέρες προσευχόταν για να τον αφήσει το Κήτος. Οπότε εντουράδες τις Πέμπτες μόνο παιδιά, Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή με το προσευχητάρι και Δευτέρα στη δουλειά κανονικά. Βρήκαμε λύση για το βουνό.

Και τώρα που τα λέμε γενικά, ο Πινόκιο δεν έκαψε το στομάχι της φάλαινας για να βγει έξω; Μήπως πρέπει να απαγορευτεί σαν παιδικό βιβλίο γιατί προωθεί τη βία ενάντια στα ζώα; H κοκκινοσκουφίτσα, με τον κάφρο κυνηγό που σφάζει το απειλούμενο είδος που απλά ακολουθεί τη φύση του; Για δες φίδια στον κόρφο μας!!!

Για το δάκο δεν θα πεις τίποτα? Υφίσταται ασύστολη γενοκτονία με μπαράζ ψεκασμών!!! :lol:

amyroukai
27/04/2015, 20:06
αυτο με το κουνουπι εδω το ειδα η στο φεσιμπουκ δεν θυμαμαι...

σκότωσα ένα κουνούπι που πήγε να με τσιμπήσει. μετά θυμήθηκα ότι είναι απλα ένα έντομο και ακολουθεί την φύση του και πεινούσε και ένιωσα τύψεις...

Nikol1979
27/04/2015, 20:13
Αν αρχίσετε να λέτε και για τις κατσαρίδες θα καταπιω τη γλώσσα μου....

GiorgosLa
27/04/2015, 20:37
Αν αρχίσετε να λέτε και για τις κατσαρίδες θα καταπιω τη γλώσσα μου....

Εγώ μια κουβέντα είπα ο καημένος. Αν είναι να πάθεις τέτοιο χουνέρι δεν ξαναλέω τίποτα. :confused:

irinia
27/04/2015, 21:56
Terens
οταν δεν εχεις ψυχραιμια και λογικη εισαι ζωο και μαλιστα του χειροτερου ειδους. και αν κρινω απο το "ΜΟΝΟ ΑΕΚ" . εδω δεν αντιλαμβανεσε το διαίρει και βασίλευε τι να λεμε τωρα...

και για να μην το κανουμε προσωπική διαμαχη γιατι για εκει παει
ας κανουμε μια στατιστικη ερευνα

SONone
ποδι απλωμένο 1/1 δαγκωνια (οταν ημουν μικρος και δεν ηξερα)
ποδια κολιμενα στην μηχανη πανω απο 100-200 φορες 0 δαγκωνιές
κυνήγι στο λαστιχο και οταν σταματα φευγανε 100% επιτυχια

πειτε ακριβως γιατι και πως, γιατι το με δαγκωσε δεν σημενει τπτ μπορει να βρομαγατε κοτοπουλο ;) .

byron
27/04/2015, 22:04
υγ2. όταν οδηγάω στο σύνταγμα αποφεύγω να φάω κοτόπουλο.

Ρε σεις...νηστικός ήμουν.:tooth:

el_hymador
27/04/2015, 22:43
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ..........

Πες μας και πόσο κρατάει η θεραπεία για την πιθανή λύσσα από το Χ αδέσποτο ή όποια άλλη ασθένεια
από το τρύπημα που θα φας με τις σφαλιάρες όπως λες όπου θα δούνε το χέρι σαν μπριζόλα..!!
Τα σκυλιά φίλε δεν είναι για το σύνταγμα και το Κολωνάκι,ναι ζούνε δίπλα στον άνθρωπο,αλλά ο άνθρωπος
τά έβγαλε από τη φύση τους ,τα φόρεσε μπλουζάκια,τα έβαλε λουριά και τα σέρνει από πεζοδρόμιο
σε πεζοδρόμιο για να χεστούνε μέχρι να βρούνε πράσινο..!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ..!!
Όταν λοιπόν το ζώο γίνεται επιθετικό και επικίνδυνο για τον άνθρωπο αν δεν είναι στο φυσικό του περιβάλλον,
τότε πρέπει να έχουμε ευθανασία εφόσον δεν μπορούμε να το ελέγξουμε.
ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ να επιτίθεται σκύλος μέσα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ..??
Τα ζώα αυτά βλέπουν χιλιάδες ανθρώπους να περνάνε κάθε λεπτό και αφού δεν μπορούν να έχουν
κοινωνική συμπεριφορά σωστή απέναντι μας για τον Χ ,Ψ λόγο πρέπει ή να οδηγούνται εκτός πόλης κάπου
άν υπάρχει τόπος ή να θανατώνονται.
Η οικογένεια μου έχει ένα κόλευ,ένα ποιμενικό σαν βουνό,και ένα λυκόσκυλο που ζούνε ελεύθερα σε κάποιο συγκρότημα
έξω από την πόλη χωρίς να πειράζουνε κανέναν.
Επίσης δεν μπορεί ο καθένας να κάνει τον θηριοδαμαστή όπως εσύ,διότι απλά δεν μπορεί.
Το θέμα δεν είναι να μας περιγράψεις τι μπορείς ΕΣΥ να κάνεις,ούτε αυτό είναι και το ζητούμενο..!!
Αλλά πως αυτά τα ζώα να μην είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο και μάλιστα εκεί που κατ'εξοχήν είναι
ο χώρος που ζει ο άνθρωπος.Έξω από τα μαντριά το καταλαβαίνω ,αλλά στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ..??
Κι εμείς τα αγαπάμε τα ζώα αλλά όλα έχουν όρια..!!

ΥΓ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΣΚΥ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΡΟ ΜΑΝΙΟΝ;

Σου έχω καλύτερη λύση και πιο δίκαιη! Να θανατώνουμε τους μ@λ@κες που εγκατέλειψαν τα σκυλιά τους στους δρόμους! Και να δημεύετε η περιουσία τους ώστε να αξιοποιηθεί για την επανένταξη των ζωών τους στη φύση ή αν αυτό δεν είναι δυνατό σε κυνοκομείο ΑΑ κατηγορίας. Ή ακόμα καλύτερα, οκ δεκτόν να θανατώσουμε ότι δεν ταιριάζει στο αποστειρωμένο περιβάλλον του homo - μαλάκα αλλά αν έχουμε @@δια και παντελόνια να αμολήσουμε αρκούδες - λύκους - φίδια κτλ - κτλ από εκεί που τα αφανίσαμε, από τα βουνά, τα δάση και τα λαγκάδια, ώστε όταν πηγαίνουμε εμείς, να διαπιστώνουμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.

Για το θέμα με τα αδέσποτα στις πόλεις, η πιο επικίνδυνη κατηγορία είναι οι "ενέδρες" που στήνουν κάποια σκυλιά, πίσω από σταθμευμένα αυτοκίνητα κάδους κτλ - κτλ. Μπορεί εκτός από δάγκωμα (παθών) να σε ρίξουν κάτω στην προσπάθεια σου να τα αποφύγεις. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, όταν τα έχεις σταμπάρει από μακριά, αν σταματήσεις το μηχανάκι και τους βάλεις μια φωνή, τα σκυλιά κατά 99% θα κάνουν πίσω.

Σε δάση και ερημιές, με τίποτα αγέλες αρκουδοτσοπανόσκυλων, δεν πιάνει αυτό... ανοίγεις το γκάζι και ευελπιστείς να μην πέσεις...

RaGe_Raptor
27/04/2015, 23:27
Για το δάκο δεν θα πεις τίποτα? Υφίσταται ασύστολη γενοκτονία με μπαράζ ψεκασμών!!! :lol:

είπες ψεκασμούς και ξαναγυρνάμε στα κουνούπια...άσε το τι πλήθη σκοτώνουμε κάθε φορά που βγαίνουμε βόλτα με τη μηχανή.....!!!! δολοφόνοι είμαστε και οι "φιλόζωοι" υποκριτές χειρίστου είδους...τι δηλαδή επειδή είναι μικρά και πολλά??? δεν πρέπει να τα προστατέψουμε?

daz
28/04/2015, 00:09
Σε δάση και ερημιές, με τίποτα αγέλες αρκουδοτσοπανόσκυλων, δεν πιάνει αυτό... ανοίγεις το γκάζι και ευελπιστείς να μην πέσεις...

Είναι λάθος να ανοίξεις το γκάζι, συνεχίζουμε με την ίδια ταχύτητα. Έτσι θα εγκαταλείψουν πολύ πιο γρήγορα.

Bob_o_mastoras
28/04/2015, 00:17
Είναι λάθος να ανοίξεις το γκάζι, συνεχίζουμε με την ίδια ταχύτητα. Έτσι θα εγκαταλείψουν πολύ πιο γρήγορα.

Γιατι;;

SONone
28/04/2015, 00:22
δεν εννοούσα να μην τρωμε κοτοπουλο να μην ειμαστε εννοούσα.

SHOOTER045
28/04/2015, 00:28
είπες ψεκασμούς και ξαναγυρνάμε στα κουνούπια...άσε το τι πλήθη σκοτώνουμε κάθε φορά που βγαίνουμε βόλτα με τη μηχανή.....!!!! δολοφόνοι είμαστε και οι "φιλόζωοι" υποκριτές χειρίστου είδους...τι δηλαδή επειδή είναι μικρά και πολλά??? δεν πρέπει να τα προστατέψουμε?

Και πόσα σπερματοζωάρια τα έχει φάει η μαρμάγκα...
Κρίμα

edit :a31::a31::a31::a31::a31:

SONone
28/04/2015, 00:32
Και πόσα σπερματοζωάρια τα έχει φάει η μαρμάγκα...
Κρίμα
:lol:

vaska
28/04/2015, 00:37
Γιατι;;

Γιατί έτσι τους γίνεσαι αδιάφορος, αν ανοίξεις το γκάζι το παίρνουν πατριωτικά και σε κυνηγάνε. Στις περισσότερες περιπτώσεις (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) στην πέφτουν για τον σαματά και όχι για να στην πέσουν.
Γάβγισαν, πέρασες, σε έδιωξαν, όλα οκ.
Άλλες φορές πάλι (οι ελάχιστες που λέγαμε) στην πέφτουν κανονικά και αν σε αρπάξουν θα τα σέρνεις για πολλή ώρα μαζί σου.

Bob_o_mastoras
28/04/2015, 00:53
Γιατί έτσι τους γίνεσαι αδιάφορος, αν ανοίξεις το γκάζι το παίρνουν πατριωτικά και σε κυνηγάνε.

Ρε 'συ, μηπως μπερδευεσαι με τους κοντρακιδες;;;

skylaros
28/04/2015, 01:25
Lol ok με αυτό γέλασα :-P

irinia
28/04/2015, 06:23
Ειχα παντα την απορια ποιοι ψηφισαν τον μπαρμπα-Φωτη...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ...........ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Να λέγονται ΝΕΟ-φιλελεύθεροι..??
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..??
Εξωτικός ωραίος χαρακτηρισμός που παρασύρει τα πλήθη.
Άντε όσοι έχουν χρήμα πουλάνε τρελίτσα,τα κορόιδα όμως..??
Νάσαι ξεβράκωτος και να φωνάζεις ζήτω οι άρχοντες
που μας πίνουν το αίμα..??
Ένα κάτι σαν κάποιους άπλυτους που δεν έχουν νά φάνε και
στήνουν σκηνές έξω από τα ανάκτορα να δούνε πότε
θα κλάσει ο πρίγκηπας με τη φούστα..!!
Πάνω από 10% σε αυτή τη χώρα δεν είναι οι ματσό και πολλούς λέω.
Υπολόγισε λοιπόν πόσοι είναι οι ΜΑΛΑΚΕΣ αν βγάλεις άντε άλλο
ένα 10% που γλύφουν σα σκουλήκια για να καλοπερνάνε..!!
Εγώ δήλωσα δημόσια που ανήκω, ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ..??
Νά λύσω κι εγώ τις απορίες μου.....

irinia
28/04/2015, 06:38
Γιατί έτσι τους γίνεσαι αδιάφορος, αν ανοίξεις το γκάζι το παίρνουν πατριωτικά και σε κυνηγάνε. Στις περισσότερες περιπτώσεις (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) στην πέφτουν για τον σαματά και όχι για να στην πέσουν.
Γάβγισαν, πέρασες, σε έδιωξαν, όλα οκ.
Άλλες φορές πάλι (οι ελάχιστες που λέγαμε) στην πέφτουν κανονικά και αν σε αρπάξουν θα τα σέρνεις για πολλή ώρα μαζί σου.

ΟΡΕΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ...........

Ξεπροβάλεις πίσω από τη στροφή και βλέπεις μπροστά σου στα 50 μέτρα το κοπάδι με τα πρόβατα να έχει κλεισμένο
όλο το δρόμο και 4-5 θεριά πίσω του.
Δεν έχεις πολύ χρόνο να αποφασίσεις,διπλός κιόλας,με τη μία στροφή επιτόπου μέχρι να περάσει το πρώτο ξάφνιασμα από τα σκυλιά
και φύγε να γλυτώσεις.Ο μαλάκας ο βοσκός για να πάει από το ένα βοσκοτόπι στο άλλο χρησιμοποίησε την άσφαλτο
δεν ξέρω για πόσα μέτρα.Περιμέναμε περίπου ένα δεκάλεπτο μακρυά πίσω 2-3 χλμ. και μετά ξαναπεράσαμε.
Εννοείται ότι από εκείνον τον δρόμο δεν ξαναπήγαμε με μηχανάκι.
Για ενημέρωση είναι για τους Θεσσαλονικείς ό δρόμος που ανεβαίνει προς Περιστερά,Λιβάδι ,Πετροκέρασα.
Στο ανέβασμα έχει μαντριά δίπλα στην άσφαλτο,εμένα μου την έπεσαν μετά το Λιβάδι στην κατηφόρα για Πετροκέρασα.
Άλλά και όλο το ανέβασμα είναι επικίνδυνο γιατί είναι δευτέρες και τρίτες με χαμηλές ταχύτητες. ΠΡΟΣΟΧΗ.
Ωραία διαδρομή .......ΑΛΛΑ. Από Ζαγκλιβέρι παιδιά είναι πιο ήρεμα και ασφαλή τα χλμ.που θα κάνετε.
Μετά τα Πετροκέρασα,Δουμπιά και πιάνετε τον δρόμο που έρχεται από τον Άγιο Πρόδρομο για Αρναία ,Ιερισσό κ.λ.π...

daz
28/04/2015, 10:29
Ρε 'συ, μηπως μπερδευεσαι με τους κοντρακιδες;;;

Όχι καλά τα λέει. Αν αυξήσεις ταχύτητα τα ερεθίζεις. Σταθερή ταχύτητα και να μη τα κοιτάς θέλει.

Τα σκυλιά σε κυνηγούν για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Άλλο για το θόρυβο, άλλο για να προστατεύσει το κοπάδι, άλλο απλά κυνηγάει τη ρόδα σου που γυρίζει.

Το πιο συχνό φαινόμενο που αντιμετωπίζουμε είναι τα τσοπανόσκυλα στους δασικούς και επαρχιακούς. Μόλις απομακρυνθείς δεν ασχολούνται. Αν είσαι με ποδήλατο σταμάτα, τρέχουν πιο γρήγορα συνήθως. Αν πέσεις επάνω σε κοπάδι που σου έχει κλείσει το δρόμο και δεν μπορείς να φύγεις ή δεν προλαβαίνεις να γυρίσεις, κατέβα κάτω απ' τη μηχανή και αν σου επιτεθούν κάτσε κάτω και μη τα κοιτάς. Αν τα φοβισμένα σκυλιά φοβούνται περισσότερο τους όρθιους, τα επιθετικά φρενάρουν μόλις σκύψεις. Η φωνή βοηθάει, όπως επίσης και αν πιάσεις στο χέρι σου μια πέτρα ή ένα ξύλο (ξερόκλαδο, οτιδήποτε) Όσο γαβγίζουν μη τα φοβάσαι, όταν γρυλίζουν είναι επικίνδυνα. Πριν επιτεθούν χαμηλώνουν το κεφάλι και την ουρά. Σπάνια θα σου επιτεθεί τσοπανόσκυλο αν κάθεσαι κάτω χωρίς να το κοιτάς και του μιλάς ήρεμα. Αν δεν έρθει ο τσοπάνης, μόλις απομακρυνθεί το κοπάδι θα φύγουν.

Bowleno
28/04/2015, 11:19
Όχι καλά τα λέει. Αν αυξήσεις ταχύτητα τα ερεθίζεις. Σταθερή ταχύτητα και να μη τα κοιτάς θέλει.

Τα σκυλιά σε κυνηγούν για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Άλλο για το θόρυβο, άλλο για να προστατεύσει το κοπάδι, άλλο απλά κυνηγάει τη ρόδα σου που γυρίζει.

Το πιο συχνό φαινόμενο που αντιμετωπίζουμε είναι τα τσοπανόσκυλα στους δασικούς και επαρχιακούς. Μόλις απομακρυνθείς δεν ασχολούνται. Αν είσαι με ποδήλατο σταμάτα, τρέχουν πιο γρήγορα συνήθως. Αν πέσεις επάνω σε κοπάδι που σου έχει κλείσει το δρόμο και δεν μπορείς να φύγεις ή δεν προλαβαίνεις να γυρίσεις, κατέβα κάτω απ' τη μηχανή και αν σου επιτεθούν κάτσε κάτω και μη τα κοιτάς. Αν τα φοβισμένα σκυλιά φοβούνται περισσότερο τους όρθιους, τα επιθετικά φρενάρουν μόλις σκύψεις. Η φωνή βοηθάει, όπως επίσης και αν πιάσεις στο χέρι σου μια πέτρα ή ένα ξύλο (ξερόκλαδο, οτιδήποτε) Όσο γαβγίζουν μη τα φοβάσαι, όταν γρυλίζουν είναι επικίνδυνα. Πριν επιτεθούν χαμηλώνουν το κεφάλι και την ουρά. Σπάνια θα σου επιτεθεί τσοπανόσκυλο αν κάθεσαι κάτω χωρίς να το κοιτάς και του μιλάς ήρεμα. Αν δεν έρθει ο τσοπάνης, μόλις απομακρυνθεί το κοπάδι θα φύγουν.

Τσοπάνης είσαι, να υποθέσω; :p

vaska
28/04/2015, 12:11

Επίσημος χαρτογράφος για ότι αχαρτογράφητο ανά την επικράτεια

:bawl:

Cpt. Haddock
28/04/2015, 12:14
[...]
Εγώ δήλωσα δημόσια που ανήκω, ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ..??[...]

Αν σε παρω κατα γραμμα, ειμαι φασιστας. :wave2:

Δε γαμιετ' μαθαμε και κατι στα γεραματα

daz
28/04/2015, 13:45

:bawl::beer:

Επίσημος χαρτογράφος για ότι αχαρτογράφητο ανά την επικράτεια

:bawl:

Αφού τη γλίτωσα και από Κρητικό τσοπανόσκυλο λέω να ξεκινήσω καριέρα θηριοδαμαστή. Τα λιονταράκια πιο ήρεμα πρέπει να είναι! :cry:

tsompanis
28/04/2015, 13:50
Τα είχα γράψει σε ανάλογο θρεντ πριν δύο χρόνια νομίζω, τώρα από κινητό δε μπορώ να ψάξω. Να συμπληρώσω τον daz όταν φτάσετε στο σημείο να κατεβείτε από το μηχανάκι αντί για πέτρα ή κλαδί προτιμήστε μια σακούλα σούπερ μάρκετ. Που κάνει πολύ χρουτσου χρουτσου. ...χαχαχα
100% θα κάτσουν σούζα και θα περιμένουν μπας και τους πετάξετε καμιά νοστιμιά. Μην σας πω ότι θα καθαρίσουν και τον δρόμο μπροστά! !!

byron
28/04/2015, 13:56
:bawl::beer:

Αφού τη γλίτωσα και από Κρητικό τσοπανόσκυλο λέω να ξεκινήσω καριέρα θηριοδαμαστή. Τα λιονταράκια πιο ήρεμα πρέπει να είναι! :cry:

Αληθεύει οτι τα κρητικά τσομπανόσκυλα κουβαλάνε κουμπούρι?

daz
28/04/2015, 14:00
Έχω δει φίλο να κάνει το αδιανόητο. Όχι μόνο δε θα το επιχειρούσα ποτέ αλλά ούτε που θα μου περνούσε απ' το μυαλό σαν σκέψη.

Ο εν λόγο τρελάρας έσπασε λουκέτο από μαγαζί με περιφραγμένη αυλή στην οποία υπήρχαν δυο εκπαιδευμένα ντοπερμαν, πήρε το αμάξι του (το οποίο είχε πληρώσει αλλά λόγο λάθους συνεννόησης ο μάστορας το είχε μαντρώσει αντί να το αφήσει απ' έξω) και έφυγε σαν κύριος. Του πήρε βέβαια κανένα μισάωρο να ηρεμήσει τα τέρατα.

Ρε πόσο θα ήθελα να δω τα μούτρα του ιδιοκτήτη όταν γύρισε και είδε τα σκυλιά στο πόστο τους αλλά μείον ένα αμάξι απ' την αυλή!

McGyver
28/04/2015, 14:01
Έχω δει φίλο να κάνει το αδιανόητο. Όχι μόνο δε θα το επιχειρούσα ποτέ αλλά ούτε που θα μου περνούσε απ' το μυαλό σαν σκέψη.

Ο εν λόγο τρελάρας έσπασε λουκέτο από μαγαζί με περιφραγμένη αυλή στην οποία υπήρχαν δυο εκπαιδευμένα ντοπερμαν, πήρε το αμάξι του (το οποίο είχε πληρώσει αλλά λόγο λάθους συνεννόησης ο μάστορας το είχε μαντρώσει αντί να το αφήσει απ' έξω) και έφυγε σαν κύριος. Του πήρε βέβαια κανένα μισάωρο να ηρεμήσει τα τέρατα.

Ρε πόσο θα ήθελα να δω τα μούτρα του ιδιοκτήτη όταν γύρισε και είδε τα σκυλιά στο πόστο τους αλλά μείον ένα αμάξι απ' την αυλή!

Μαθητής του Cesar Millan (http://en.wikipedia.org/wiki/Cesar_Millan);

daz
28/04/2015, 14:02

Ε θα με μπαλωθιάσουν δε τη γλυτώνω! :lol:

daz
28/04/2015, 14:39
Μαθητής του Cesar Millan (http://en.wikipedia.org/wiki/Cesar_Millan);

Μπαααα, σαν εκπαιδευτής δεν είμαι καλός. Εγώ το μόνο που ξέρω να κάνω είναι τα τα μετατρέπω σε παιχνιδομηχανές. :lol:

edit. A δε το είπες για μένα! :D Ναι αυτός παίζει να του είχε στείλει τη διατριβή του.

Nikol1979
28/04/2015, 15:54
Εγώ μια κουβέντα είπα ο καημένος. Αν είναι να πάθεις τέτοιο χουνέρι δεν ξαναλέω τίποτα. :confused:

:hug:

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΡΟ ΜΑΝΙΟΝ;

:rotflmao:

irinia
28/04/2015, 16:03

Nikol1979
28/04/2015, 16:14

Αυτο θα ηταν πολυ αστείο, αν δεν έφερνε συνειρμούς τέτοιου τύπου που θα δείτε παρακατω...για να ξέρετε όλοι τα χάλια μας εδώ πέρα.

Παγκόσμιος διασυρμός για τα βαρελόσκυλα της Κρήτης | Photos + Video

Κάντε οπως ειναι αναζητηση γτ δε μπορω να αντιγράψω τη διεύθυνση απο το κινητο,συγνωμη..
Υπάρχουν άπειρα εδώ, τα περισσότερα πεθαίνουν απο πείνα, δίψα η ζέστη.μια φορα τη βδομαδα πανε οι καλοί μας οι βοσκοί να τους βάλουν νερό..ΝΕΡΟ!
Ο πατέρας μου πήγε προχτές να ταΐσει τις κότες και ταισε το σκύλο του γείτονα ,μεχρι και κρεμμύδια καταβροχθισε, και μανταρίνια μαζι με τη φλούδα...

Οι φιλοζωικοι της Κρήτης κατάφεραν επιτέλους να κόβονται πρόστιμα για τα βαρελοσκυλα, δεν ξερω τι γινεται αλλού, αλλα εδώ τα αξίζουν τα συγχαρητήρια τα παιδιά, γιατι να το ξέρετε οταν κάνουν εφόδους για τα βαρελοσκυλα στα βουνά και στα μιτατα, το κάνουν με πραγματικό κίνδυνο της ζωής τους..απο τους βοσκους, οχι τους σκύλους...

γιωτάς
28/04/2015, 16:18
lol (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%93%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B3%CE%BF%CF%85%C E%B9%CE%BD)

OldMan
28/04/2015, 16:20
θυμάμαι τα πάθη των Χριστιανών στις αρένες

Για πιο μικρό σε είχα...:confused:

alex14
28/04/2015, 16:44
... και ταισε το σκύλο του γείτονα ,μεχρι και κρεμμύδια καταβροχθισε, ...

Κρεμμυδι πεστου να μη του ξαναδωσει. Ειναι τοξικο για τον σκυλο

Nikol1979
28/04/2015, 16:48
Ωχ ναι, σωστά, και το χα διαβάσει, οπως λεει και η σοκολάτα..θα του το πω..καλαμπόκι δε ρώτησα αν του εδωσε!

Παντως βρε σεις, μεγάλη αμαρτία......

Bob_o_mastoras
28/04/2015, 16:51
Ωχ ναι, σωστά, και το χα διαβάσει, οπως λεει και η σοκολάτα..θα του το πω..καλαμπόκι δε ρώτησα αν του εδωσε!

Παντως βρε σεις, μεγάλη αμαρτία......

Σε ολη την επαρχια δυστυχως αυτο γινεται... :(

7gibernau
30/04/2015, 02:37
http://directnews.gr/greece/60407-nauplio-19xronh-odhgos-exase-th-zoh-ths-prospathontas-na-apofugei-adespota-skulia-foto.html

Απο κει περνάω κάθε μέρα και κάθε μέρα το ίδιο πράγμα,ειδικά νύχτα που αραζουν μες τη μέση του δρόμου

SHOOTER045
30/04/2015, 07:20
Τα σκυλιά τα αγαπάω πολύ, όπως και όλα τα ζώα, αλλά ειδικά τα σκυλια και τα άλογα τα αγαπάω πάρα πολύ.

Κι όμως καποτε τρελλάθηκα τόσο που κλώτσησα ενα σκύλο και μαλιστα με χιλιόμετρα και το θυμάμαι ακόμα μετα απο 20 χρόνια.

Ηταν οταν ημουν ναυτης στον Ναυσταθμο στην Σαλαμίνα, όπου είχα εναν σκύλο υπο την προστασία μου, τον ταιζα, τον πρόσεχα, ερχόταν παντα μαζί μου οπου και να πήγαινα με την μηχανή εκεί μεσα. Αυτός με διάλεξε και ηταν παντα εκει να με περιμένει. Ταιζα κι αλλους σκύλους εκει μεσα αλλά αυτός αποφάσισε να είναι παντα δίπλα μου. Μια σκυλίτσα την έσωσα απο βεβαιο πνιγμό οταν σε τσακωμό αγελης με τα σπρωξιδια και τις δαγκωνιές βρέθηκε στη θαλασσα χωρίς να μπορεί να βγεί απο πουθενα αφού ο μώλος ηταν πολύ ψηλός.

Εχει μεγαλες διαδρομές εκει μέσα, δρόμους διπλής κυκλοφορίας κλπ για όσους δεν ξέρουν.
Εκεί μεσα λοιπόν είχαν δημιουργηθεί αρκετές αγέλες πολλών σκύλων η καθεμιά, 20-30 σκυλιά και πανω συνήθως.

Οταν πέφταμε σε ενέδρα αγέλης ενω κυκλοφορούσαμε με τον σκύλο μου, ο οποίος ηταν σχετικά μικρόσωμος αλλά αρκετά γρήγορος, απλά περνάγαμε ανάμεσά τους με ταχύτητα.
Εγώ με το SR500 κι ο σκύλος ακριβώς δίπλά μου, με 45 χλμ, περνάγαμε όπως ερχόμασταν απο τις ενέδρες, έτρωγε αυτός καμμια ψιλή δαγκωνιά, εγώ είχα τα ποδια ψηλά σχεδόν στο τιμόνι και φευγαμε. Φόραγα παντα μπότες μηχανής ψηλές. Μας κυνήγαγαν αλλά δεν μας έφταναν.

Μια μερα πήγαίναμε στην τροφαποθήκη να παρουμε κατι πραγματα για ενα αξιωματικό, απο αυτα που τα εβαζαν στα πορτ μπαγκαζ και τα επαιρναν μαζι τους... αλλο σεναριο αυτό, τεσπα.

Ξαφνικά εχει κίνηση μπροστά στην ναυτονομία οπου κατοικοέδρευε η χειρότερη αγέλη και μπλοκάρουμε. Πριν προλάβω να το καταλάβω, εχω φαει μια γερή δαγκωνιά στο δεξί πόδι, τόσο γερή που ματωσε το πόδι μεσα απο την μπότα. Ηταν ο Αποστόλης, ο αρχηγός εκεινης της αγέλης, ενας ψηλός ασπρος σκύλος, με κακία στο βλέμμα. Οχι μυώδης ή ογκώδης, σχετικά λεπτός ηταν και ηταν και κακός και άσχημος.
Ομως το χειρότερο ηταν οτι ο Αποστολης και οι υποτακτικοί του, 10-15 περίπου σκυλιά, έχουν βάλει στην μεση τον σκυλάκο μου και τον τσακιζουν. Δεν το σκέφτηκα καν να κατεβω για να τον σώσω, αλλά μεχρι να βαλω σταντ, να κατεβω απο τη μηχανή και να μπορεσω να τους διαλύσω με κλωτσιές και φωνές και να φαω βεβαια μερικές δαγκωνιες ακόμα στις μπότες, του είχαν φαει το μισό αυτί και του είχαν κανει και μια μεγάλη τρύπα στο στήθος αναμεσα στα μπροστινά πόδια.... Τους διέλυσα και τον έσωσα απο την μανία που με έπιασε, δεν ηταν οτι δεν φοβόμουν να μπω εκει μεσα στον χαμό....

Τον πήρα και τον πήγα στον κτηνίατρο που είχε ο ναυσταθμος και του έκαναν ράμματα κλπ και μετα απο καιρό έκλεισαν οι πληγές. Η τρυπα στο στήθος αργησε παρα πολύ να κλείσει. Ομως ο σκυλος είχε πλέον πρόβλημα ισορροπίας λόγω του τραυματος στο αυτί που του το είχαν φαει το μισό και δεν επανήλθε ποτέ στα φυσιολογικά του επίπεδα. Δεν μπορούσε να τρέξει καλά πια, αλλά παλι ερχόταν μαζί μου και καναμε παρέα.

Μετα απο καιρό ημουν μια μερα χωρίς τον σκύλο και παλι πήγαινα στην τροφαποθήκη και περναγα μπροστά απο την ναυτονομία.
Να σου πάλι η αγέλη και ο Αποστόλης να εχουν στησει ενέδρα στη μέση του δρόμου....Δεν μασάω, απλά περνάω με χιλιόμετρα και στο τέλος με κυνηγάει μόνο ο Αποστόλης.
Μολις βλέπω οτι έχω αρκετή απόσταση ξαφνικά σταματάω και κατεβαίνω απο το μηχανακι. Ερχεται και σταματαει κι αυτός στα 5 μέτρα και με κοιτάζει.
Ελα ρε του λεω!! Κατάλαβε οτι αν έρθει δεν θα περάσει καλά... Ατιμο κακό σκυλί. Μεχρι τότε δεν φανταζόμουν οτι υπαρχει τετοιο πράγμα.

Τελικά απομακρύνεται σιγα σιγα, με το στυλ του αρχηγού...

Παω στην τροφαποθήκη, φορτωνω στην σχαρα ενα τενεκέ φέτα και γυρίζω απο τον πίσω δρόμο. Δρόμος διπλής κυκλοφορίας με διπλή λωρίδα στη μεση και χωρίς ίχνος κίνησης, ηταν Σαββατοκύριακο και ολοι ηταν εξω.
Βλέπω τον Αποστόλη στα 100 μέτρα να μου έχει στήσει ενέδρα μόνος του! Εχει στηθεί δεξιά απο την διπλή λωρίδα και με περιμένει να μου την πέσει.
Κεντράρω το μηχανάκι, κι ετοιμάζομαι. Η αδρεναλίνη μαλλον δεν ειχε κοπάσει απο την προηγούμενη συναντηση 5-10 λεπτα νωρίτερα. Η ζημιά που είχαν κανει στον σκύλο μου με είχε νευριάσει τόσο που ισως δεν σκεφτόμουν καθαρά και διψούσα για εκδίκηση!
Οταν φτάνω πιο κοντα ανοίγω λίγο γκάζι και πιάνω γυρω στα 60 με 3η. Σε απόσταση βολής πλέον κι ενω έχει παρει θέση επίθεσης και τρέχει καταπάνω μου κανω ελιγμό και αντί να με δαγκώσει αυτός τρώει μια κλωτσιά στο λαιμό με 60 χλμ την ώρα. Κοιταζω πίσω και τον βλέπω να κάνει 3 κουτρουβάλες μεχρι να έρθει στα ίσια του.
Με το που στέκεται στα πόδια του, αρχίζει να με κυνηγάει και πάλι! Εφυγα μπερδεμένος....

Τι καταφερα? ΟΚ η κλώτσιά μου έδωσε μια στιγιμιαία ικανοποίηση, και ο Αποστολης εφαγε επιτελους και μια, μετα από τόσες που είχε δώσει.
Ο σκυλος μου δεν εγινε καλύτερα και ούτε εγω αισθανόμουν καλύτερα μετα απο λίγο...

Χθες τυχαία είδα ένα ντοκιμαντέρ στην νεριτ πού περιέγραφε αυτό πού λες

spyrakos35
30/04/2015, 07:38
Χθες τυχαία είδα ένα ντοκιμαντέρ στην νεριτ πού περιέγραφε αυτό πού λες

α ρε SAPILA γίγαντα

άντε και στο HOLLYWOOD...

:lol:

SHOOTER045
01/05/2015, 08:29
Μόνο που απ ότι είπαν κάποιοι ,τους έχουν πάρει χαμπάρι ότι προστατεύουν και ταΐζουν τα σκυλιά, πολλοί ιδιώτες αλλά και άλλοι...
Ξεφορτώνονται τα σκυλιά εκεί κοντά για να βρούνε καταφύγιο

Ζεύκας
01/05/2015, 10:03
http://directnews.gr/greece/60407-nauplio-19xronh-odhgos-exase-th-zoh-ths-prospathontas-na-apofugei-adespota-skulia-foto.html

Απο κει περνάω κάθε μέρα και κάθε μέρα το ίδιο πράγμα,ειδικά νύχτα που αραζουν μες τη μέση του δρόμου

Μήτσο δεν πειράζει που σκοτώθηκε μια κοπελίτσα και έκλαψε η μανούλα της πάνω από τον τάφο.

Σημασία έχει μη τύχει και κλωτσήσουμε κανά αδέσποτο που πάει να μας επιτεθεί.

SONone
01/05/2015, 21:35
Μήτσο δεν πειράζει που σκοτώθηκε μια κοπελίτσα και έκλαψε η μανούλα της πάνω από τον τάφο.

Σημασία έχει μη τύχει και κλωτσήσουμε κανά αδέσποτο που πάει να μας επιτεθεί.

σοβαρά? και τι φταιει το "κολοσκυλο" που η κοπελα δεν ειχε οδηγική συμπεριφορά και αντίληψη? τι φταιει το αλογο ον που η αλλη με λογική και εκπαίδευση (ναι την ελάχιστη) δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αντίδραση της και πηγε και το πεταξε στην μαντρα? αν αντι για σκυλος ηταν παιδάκι τοτε παλι θα λεγαμε κριμα για την κοπελα αλλα ηρωίδα που θυσιάστηκε για να μην χτυπήσει το παιδακι, το ιδιο ηρωίδα ειναι για εμενα που δεν χτύπησε τον σκυλο. ρε βαλτε τα αντανακλαστικα σας, την λογικη σας δουλέψει και το μυαλο σας και την εκπαίδευση που εχετε και τις εμπειρίες σας και αφήστε τα ένστικτα για αλλου, οχι για την οδήγηση.... γιατι αμα το παμε ετσι για πιο λογο να πας στα σχολεία ασφαλούς οδήγησης? αφου εχουμε ένστικτο.
δεν εχει φαει κανενας περιστέρι(δεκοχτούρα) στην μουρη? τι θα γινει δλδ επειδι περασα απο εκει που ειχαν αραξει και τα τρομαξα, απο εδω και περα οποτε θα περνάω απο μερος με περιστέρια θα γκαζώνω και θα κλοτσάω?
και στο κατω κατω οσο αφήνουνε αδέσποτα στους δρομους και κανενας δεν κανει τπτ τουλάχιστον ας μάθουμε να οδηγούμε πως περνάμε σωστά απο σκυλιά οπως μάθαμε να οδηγούμε σε βροχη, σε εθνικη, στην αθηνα με τα ταξι. ασε που για έμενα πιο απρόβλεπτος ειναι ο "ταριφας" παρα ο σκύλος.

DrEvil
01/05/2015, 23:56
Αυτη την εξισωση παιδιων με σκυλους, ποτε δεν την καταλαβα.
Και ουτε προκειται.

Δικο σας και παλι.

Ζεύκας
02/05/2015, 00:45
σοβαρά? και τι φταιει το "κολοσκυλο" που η κοπελα δεν ειχε οδηγική συμπεριφορά και αντίληψη? τι φταιει το αλογο ον που η αλλη με λογική και εκπαίδευση (ναι την ελάχιστη) δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αντίδραση της και πηγε και το πεταξε στην μαντρα? αν αντι για σκυλος ηταν παιδάκι τοτε παλι θα λεγαμε κριμα για την κοπελα αλλα ηρωίδα που θυσιάστηκε για να μην χτυπήσει το παιδακι, το ιδιο ηρωίδα ειναι για εμενα που δεν χτύπησε τον σκυλο. ρε βαλτε τα αντανακλαστικα σας, την λογικη σας δουλέψει και το μυαλο σας και την εκπαίδευση που εχετε και τις εμπειρίες σας και αφήστε τα ένστικτα για αλλου, οχι για την οδήγηση.... γιατι αμα το παμε ετσι για πιο λογο να πας στα σχολεία ασφαλούς οδήγησης? αφου εχουμε ένστικτο.
δεν εχει φαει κανενας περιστέρι(δεκοχτούρα) στην μουρη? τι θα γινει δλδ επειδι περασα απο εκει που ειχαν αραξει και τα τρομαξα, απο εδω και περα οποτε θα περνάω απο μερος με περιστέρια θα γκαζώνω και θα κλοτσάω?
και στο κατω κατω οσο αφήνουνε αδέσποτα στους δρομους και κανενας δεν κανει τπτ τουλάχιστον ας μάθουμε να οδηγούμε πως περνάμε σωστά απο σκυλιά οπως μάθαμε να οδηγούμε σε βροχη, σε εθνικη, στην αθηνα με τα ταξι. ασε που για έμενα πιο απρόβλεπτος ειναι ο "ταριφας" παρα ο σκύλος.

Κατ'αρχάς έχουμε -ή μάλλον είχαμε- να κάνουμε με μια κοπελίτσα 19 ετών. Φρέσκια στο τιμόνι, όχι κανά έμπειρο "Ιαβέρη"
με γνώσεις πως να αντιμετωπίζει επιτιθέμενη αγέλη σκύλων. Φαντάζομαι κανείς δεν θα τολμήσει να πάει στη μάνα της και
να της πει: "Έκανε μαλακία η κόρη σου που δεν ήξερε πως να αποφύγει το σκυλί. Μαλακία που δεν είχα την εκπαίδευση και
τα αντανακλαστικά να γλυτώσει.".

Δεύτερον, μιλάμε για τη στιγμή που ένας/πολλοί σκύλος/σκύλοι σου επιτίθενται και τι κάνεις για να βγεις αλώβητος. Δεν μιλάμε
τι πρέπει να κάνει η κοινωνία σε θεσμικό και ατομικό πλαίσιο για την εξάλειψη των αδέσποτων από τους δρόμους.

Τρίτον τι σχέση έχει το περιστέρι που τυχαία βρέθηκε το διάβα μας; Μήπως να φέρουμε και για παράδειγμα τα έντομα που έτυχε
να μπουν στο κράνος μας στην εξοχή; Άσχετο τελείως.

Προσωπικά έχω βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπος με σκύλο ή αγέλη σκύλων που μου έκαναν ντου. Σαν γενικό κανόνα ή χαμηλώνω
πολύ ταχύτητα ή σταματώ τελείως το όχημα μέχρι να τους αποθαρρύνω, φεύγω πολύ σιγά και ήρεμα παρακολουθώντας τους εάν θα
με κυνηγήσουν. Βέβαια έτυχε μια φορά που ήμουν στην εξοχή με πήχτρα σκοτάδι, που από το πουθενά μου όρμηξε σκύλος από το
πλάι με φόρα. Εκεί έφαγε κανονική κλωτσιά και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Έκανα ότι έπρεπε για να διαφυλάξω τη σωματική μου
ακεραιότητα.

Μπορεί να μου θεωρήθώ ότι είμαι εχθρός των ζώων ή θέλω να σκοτώσω όλους τους αδέσποτους σκύλους. Δεν πειράζει.
Από μικρός έχω μεγαλώσει πάντα μπάσταρδα σκυλιά που είτε ήθελε να τα δώσει ο ιδιοκτήτης τους σαν κουτάβια είτε ήταν
ανεπιθύμητα.

Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο έσωσα/μάζεψα από το δρόμο ένα αδέσποτο (γατούλα, έτσι για την αλλαγή :D ) και από τότε
την έχω σπίτι μου και ζει σαν βασίλισσα η κυρία.