View Full Version : Καιπουσαι MG...
7gibernau
02/05/2015, 03:06
Τα παιδάκια δε συχνάζουν σε δρόμους πρωί βράδυ ορμοντας όπου βρουν
Και αν τύχει να είναι σε δρόμο 99% κάποιος τα κρατάει Απ το χέρι.
Κάθε μέρα βλέπω νεκρά,χτυπημενα από αμάξια,γατια σκυλιά ακόμα και ασβους και αλουπουδες,ναι λυπάμαι,λυπάμαι πολύ.
Αγαπάω τα ζώα και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω κάποιο αυτή τη στιγμή στην αυλή μου,λόγο του ότι δενομαι υπερβολικά μαζί του(γατια σκυλιά πουλιά μέχρι και συκοφαγο είχα ελεύθερο που τον είχα μαζέψει με το φτερό του σουρψτηρι από σκαγια)
ΑΛΛΑ...
Αν ήταν παιδάκια;;
Αν Αυτά τα νεκρά ζωακια ήταν παιδάκια;;;
Έβαλα την είδηση με το θάνατο της κοπέλας που προήλθε απο σκύλο θα πψ και ένα περιστατικό που σκύλος έχει σώσει το "αφεντικό" του.
Πρωί πρωί πήγε για κυνήγι καρτερι,έκανε κρύο,η θερμοκρασία υπό το 0 και λόγο της ακίνησιας πάγωσε χωρίς να το καταλάβει και λυποθημησε
Ο σκύλος την πήρε γραμμή και κατάφερε να ζεστανει το "αφεντικό"του ξαπλωνωντας πάνω του.
Αυτό με τα σκυλιά και τα παιδιά,το συγκριτικό,συγνώμη που θα το πω αλλά ακούγεται λίγο αρρωστημένο...
7gibernau
02/05/2015, 03:10
Η κοπέλα ήταν στο Πισω κάθισμα,δεν ήταν η οδηγός
τα σκυλια και γενικα τα ζωα τα αγαπαω και μου αρεσουν! παντα θα ασχοληθω με ενα αδεσποτο που θα περασει διπλα μου να του μιλησω η να του δωσω ενα χαδι..
ΑΛΛΑ....
αν κανει οτι μου επιτειθεται αδεσποτο (η και δεσποζομενο), θα το παρει ο διαολος και θα το σηκωσει και στα παπαρια μου τα ψυχολογικα του που το οδηγησαν σε αυτη του την κινηση..
δεν θα κατσω κιολας να με κοψει κομματια να με φαει επειδη ειμαι φιλοζωος... προεχει παντα η δικη μου επιβιωση... τοσο απλα!!!
τα σκυλια και γενικα τα ζωα τα αγαπαω και μου αρεσουν! παντα θα ασχοληθω με ενα αδεσποτο που θα περασει διπλα μου να του μιλησω η να του δωσω ενα χαδι..
ΑΛΛΑ....
αν κανει οτι μου επιτειθεται αδεσποτο (η και δεσποζομενο), θα το παρει ο διαολος και θα το σηκωσει και στα παπαρια μου τα ψυχολογικα του που το οδηγησαν σε αυτη του την κινηση..
δεν θα κατσω κιολας να με κοψει κομματια να με φαει επειδη ειμαι φιλοζωος... προεχει παντα η δικη μου επιβιωση... τοσο απλα!!!
Ετσι ακριβως ειναι.
Πριν μερικες μερες στην Σαλαμινα, 6 σκυλια εβαλαν κατω καποιον και τον ξεσκισαν στην κυριολεξια. Δεν ξερω ποσα ραματα εκανε ο ανθρωπος. Η κατασταση με τα αδεσποτα εχει ξεφυγει. Εγω δεν βγαζω πια εξω τον σκυλο μου για βολτα , οπου και να παω μου την πεφτουν αδεσποτα και μιλαμε πολλες φορες ειναι αγελες.
Δεινόσαυρος
02/05/2015, 15:23
Αυτη την εξισωση παιδιων με σκυλους, ποτε δεν την καταλαβα.
Χέστα αγαπητέ. Εγώ την κατάλαβα, και καλύτερα να μην την είχα καταλάβει. Αρρωστημένα μυαλά.
σοβαρά? και τι φταιει το "κολοσκυλο" που η κοπελα δεν ειχε οδηγική συμπεριφορά και αντίληψη?
Ναί. Πρέπει να το προσθέσουμε στην εκπαιδευτική ύλη και στον ΚΟΚ. Πώς να αντιδρούμε σε επίθεση από λυσσασμένη αγέλη σκυλιών.
Και τό ebola αθωος ιὸς είναι το καημένο, δεν φταίει σε τίποτα, ας το αφήνουμε να κυκλοφορεί ελεύθερο στο Σύνταγμα.
Στις χώρες των πραγματικών φιλόζωων , π.χ. Άγγλιες, Σουηδίες κλπ, απ' όπου οι δικοί μας δήθεν παίρνουν γραμμή, σέ τέτοιες περιπτώσεις ο μπόγιας εμφανίζεται στο λεπτό, και την επόμενη η εφημερίδα γράφει "Unfortunately the dogs had to be destroyed".
Κάτσε όμως πρώτα να σκοτώσει κανα αδέσποτο το πιτσιρίκι περαστικού Φινλανδου τουρίστα, δεν έχουμε χορτάσει ακόμα διεθνή διασυρμό.
Δεύτερον, μιλάμε για τη στιγμή που ένας/πολλοί σκύλος/σκύλοι σου επιτίθενται και τι κάνεις για να βγεις αλώβητος.
τελικα τι κανεις γιατι εχω μπερδευτεί κλοτσάς και απλώνεις ποδια μην τυχων και σου την πέσουν ή
Σαν γενικό κανόνα ή χαμηλώνω
πολύ ταχύτητα ή σταματώ τελείως το όχημα μέχρι να τους αποθαρρύνω, φεύγω πολύ σιγά και ήρεμα παρακολουθώντας τους εάν θα
με κυνηγήσουν.
τελικα ο καθενας μας τι κανει ή τι θα επρεπε να κανει? γιατι μια κλοτσάτε και μια κόβετε ταχύτητα και μια εκει που δεν μας αρεσει ανεβάζουμε ειδήσεις με νεκρούς , και μια χαρα κολαει και το περιστέρι στην μούρη και η μέλισσα στο κράνος και ο ταξιτζής που πλακώνετε στα φρενα για να παρει κουρσα. επειδη φιλος μου πεθανε απο ταξι που σταμάτησε γιατι του καύλωσε οπου τους βρίσκω να τους κλοτσάω? το πως αντιδρουμε και πως θα επρεπε να αντιδρουμε ειναι η πιο σωστή τροπή που έπρεπε να παρει το θεμα αλλα για ακομα μια φορα διαπιστώνω με λύπη μου πως εδω μεσα δεν μας νοιαζει να αναλύσουμε κατι ωστε με τον διάλογο να καταλήξουμε στο πιο σωστο. μας νοιαζουν να πουμε την αποψη μας απλα για να απαντήσουμε σε καπιον αλλον. πράγμα που μολις εκανα και εγω. γμτ.... με ριξατε στην λούπα :mad:
amyroukai
02/05/2015, 15:49
δεν υπαρχει "πιο σωστο" καθολικα και απολυτως.
πχ, το πιο σωστο για εμενα ειναι μηδεν αδεσποτα σκυλια. αλλα αυτο θα ακουστει φασιστικο τωρα και θα εχουμε αλλα κωμικα στη συζητηση.
Το τι κάνω το εξήγησα, μην επαναλαμβάνομαι.
Επίσης είμαστε σε άλλο μήκος κύματος οπότε δνε υπάρχει νόημα να συνεχίσουμε την επιχειρηματολογία.
Άλλα λέει ο ένας, άλλα καταλαβαίνει ο άλλος.
Υ.Γ. και σένα σε νοιάζει να πεις την άποψη σου. και επειδή έχω άλλη άποψη είσαι μέσα στα νεύρα, οκ ότι θες.
Δεινόσαυρος
02/05/2015, 16:02
πχ, το πιο σωστο για εμενα ειναι μηδεν αδεσποτα σκυλια.
Ούτε συζήτηση. Κάθε άλλη άποψη για τα πανηγύρια.
Ο φασισμός γιατί αναφέρεται; Έχουν πολιτική άποψη τα αδέσποτα; Σαν να έχει παραγίνει το κακό. Για grexit μας βλέπω.
pipe_smoker
02/05/2015, 16:05
Παίδες το θέμα είναι απλό και το έχετε ρημάξει.
Ισχύει πάνω απ'όλα η επιβίωση του καθενός μας.
Αυτός είναι ο βασικός κανόνας, με αυτό πορευόμαστε από καταβολής κόσμου.
Απλά κάποιοι διαλέγουν τον Α τρόπο και αποδίδει οπότε κι επιβιώνουν, κάποιοι τον Β και δεν αποδίδει και χαιρετούν και πάει λέγοντας.
Από κει και πέρα επειδή δεν είμαστε μόνοι μας στον κόσμο, κι επειδή ακόμα κι αν εσύ είσαι αναίσθητος έχε κατά νου ότι κυκλοφορούν κι ευαίσθητοι που μπορεί να σε πετύχουν και να σε λυσσάξουνε στο ξύλο (για να το πώ όσο πιο απλά μπορώ και να μην μπλέξουμε με το ηθικό του πράγματος), αν θεωρείς ότι για να είσαι ασφαλής πρέπει να κουβαλάς ΜΠιστόλι κι όπου δεις σκυλί είτε κοιμάται, είτε τρώει, είτε γαυγάει, να του την μπουμπουνίζεις μην τυχόν και σου την πέσει μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις.
Ας κάνει ο καθένας αυτό που μπορεί κι αυτό που έχει δει να δουλεύει κι εμπιστεύεται τον εαυτό του ότι μπορεί να το πράξει.
Αν ο sonone μπορεί να τα σφαλιαρίζει στα μούτρα και θεωρεί ότι δεν παίρνει ρίσκα (ή τα αποδέχεται) για τη σωματική του ακεραιότητα, δεν καταλαβαίνω προς τί η κριτική? Σας είπε να κάνετε το ίδιο?
Τέλος, ούτε η σύγκριση παιδιών σκυλιών έχει νόημα, ούτε το ότι πέθανε κάποιος επειδή πετάχτηκε ένα σκυλί.
Πέθανε κάποιος μέσα σε αυτοκίνητο επειδή πετάχτηκε σκυλί.
Πόσοι έχουν φάει τα μούτρα τους ή και έχουν σκοτωθεί καβαλώντας μηχανή επειδή πετάχτηκε σκυλί, γατί, αλεπού, ασβός, τυφλοπόντικας?
Φίλος μου παραλίγο να πέσει (και θα έπεφτε άσχημα) γιατί του πετάχτηκε ένα αρούρι ΝΑ με το συμπάθειο σε αυτούς τους δρόμους που υποτίθεται είναι "εθνική" στο δρόμο προς Τρίκαλα, με χωράφια δεξιά αριστερά και πισωσκόταδο.
Το πάτησε και ήταν σα να πάτησε λάδια.
Δε γίνεται να σκοτώσουμε τα πάντα γύρω μας για να νιώθουμε ότι κινούμαστε με ασφάλεια.
Αν κάποιος έχει γλιτώσει δαγκωνιά απλώνοντας πόδι, αυτομάτως το ίδιο θα του βγει να κάνει, και καλώς ας το κάνει.
Αν κάποιος την έχει γλιτώσει μαζεύοντας τα πόδια το ίδιο.
Αν ο άλλος κατέβηκε, πλάκωσε στίς φάπες το τσοπανόσκυλο και το πήγε από το αφτί στον τσοΜΠάνη, και μετά κάτσανε παίξανε φλογέρα και ήπιανε και κανά τσίπουρο με γεια του με χαρά του.
Τέλος, μην το χέσουμε το θρεντ με τα "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ!" από τη μία, και τα "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ!" από την άλλη.
pipe_smoker
02/05/2015, 16:07
Ούτε συζήτηση. Κάθε άλλη άποψη για τα πανηγύρια.
Ο φασισμός γιατί αναφέρεται; Έχουν πολιτική άποψη τα αδέσποτα; Σαν να έχει παραγίνει το κακό. Για grexit μας βλέπω.
Ε μα τρώγεσαι τώρα κι εσύ....
Να γίνουν σουβλάκια και ζωοτροφές για τα οικόσιτα τα αδέσποτα?
Ή έχεις την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να τα μαζέψουν όλα αυτά κάπου και να ζουν όμορφα κι ευτυχισμένα όπως στις ταινίες?
ζεν φάση ουτε καν μορφασμούς.και φυσικά υπάρχει πιο σωστή αντίδραση απο καποιες αλλες.
η άποψη μου που τελικά χρειαζετε να επαναλάβω αν και απο το πρώτο μου σχολιο στο θεμα αυτο λεω πρωτα κοιτάμε να μην σκοτωθούμε (ανοίγοντας γκάζι, βγάζοντας ποδι και αλλα που θα μας κανουν να χασουμε την ισορροπία μας τα θεωρώ ριψοκίνδυνα)
μιλώντας για την αντίδραση που έπρεπε να έχουμε σε περίπτωση επίθεσης και οχι γενικα και αόριστα σε έμενα πχ εχει λειτουργήσει 100% το φρενάρω , κόβω, σταματάω και στην χειρότερη σκύβω κάνοντας οτι πάω να πιάσω πέτρα.
Δεινόσαυρος
02/05/2015, 16:27
Ε μα τρώγεσαι τώρα κι εσύ....
Φαγωμάρα ουδεμία!
Θα μου αρκούσε όποια λύση εφαρμοζόταν πχ Λονδίνο, Φρανκφούρτη, Αμστερνταμ, Κοπεγχάγη - χώρες άκρως φιλόζωες.
Δεν ονειροπολώ, φυσικά, οτι θα μπορούσε να εφαρμοστεί στο Καβουρδιστάν. Αλλα λέμε... μουχάπετι.
Δεινόσαυρος
02/05/2015, 16:37
Να γίνουν σουβλάκια και ζωοτροφές για τα οικόσιτα τα αδέσποτα?
Γιατί, θα ήταν κάτι το κακό;
Ελπίζω να μην διακρίνω κάποιον ρατσισμό προς τους αδελφούς μας τους Κορεάτες. :p
Παρεμπιπτόντως, για τους λίγους που τους έχει απομείνει μια στάλα χιούμορ, προτείνω αυτό:
I Am Not An Animal (http://en.wikipedia.org/wiki/I_Am_Not_an_Animal)
pipe_smoker
02/05/2015, 17:19
Γιατί, θα ήταν κάτι το κακό;
Αν θα ήταν κάτι το κακό η μαζική θανάτωση χιλιάδων ζώων?
Τί να πω, I rest my case.
Όσο για Λόνδρα Παρίσα Νιου Γιορκ Βουδαπέστη Βιέννη, το φιλοζωικό του πράγματος το κρίνουμε επειδή το έχουν σε ταμπέλα?
Βαφτίζω ζωοφιλία κάτι με τα χ ψ κριτήρια και πάει τελείωσε?
Προσωπικά διαφωνώ.
Τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα, ούτε θα το λύσουμε εδώ:wave2:
Δεινόσαυρος
02/05/2015, 17:29
Όσο για Λόνδρα Παρίσα Νιου Γιορκ Βουδαπέστη Βιέννη, το φιλοζωικό του πράγματος το κρίνουμε επειδή το έχουν σε ταμπέλα?
Βαφτίζω ζωοφιλία κάτι με τα χ ψ κριτήρια και πάει τελείωσε?
Και μάλιστα σε ταμπέλλα που βλαχοαντιγράψαμε εμείς την τελευταία τριακονταετία.
Αλλά όπως λες, δεν θα λύσουμε τις διαφορές μας (στις απόψεις) εδώ.
Ελπίζω μόνο να είσαι χορτοφάγος. (Άκου μαζική θανάτωση χιλιάδων ζώων! :yuck: Λες και βόσκαν αμέριμνα στα πράσινα λειβάδια)
amyroukai
04/05/2015, 00:55
Ελπίζω μόνο να είσαι χορτοφάγος. (Άκου μαζική θανάτωση χιλιάδων ζώων! :yuck: Λες και βόσκαν αμέριμνα στα πράσινα λειβάδια)
Έχει πορεία σε λίγες μέρες κάποιο κάργα αριστερό κατιτίς πάντως με θέμα "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗς ΚΡΕΑΤΩΝ" οπότε είναι πολλοί...
Bob_o_mastoras
04/05/2015, 01:52
Ακομα διυλιζετε τον κονωπα εδω...;;; :rolleyes:
Αφηστε ρε τα ζωα (ανθρωπινα και μη) ησυχα!! :smokin:
Ακομα διυλιζετε τον κονωπα εδω...;;; :rolleyes:
Αφηστε ρε τα ζωα (ανθρωπινα και μη) ησυχα!! :smokin:
Το αναποδο συζηταται εδω.
Πως αυτα, να μας αφησουν ησυχους (να μην κανουν ντου).
Ριβερς απροουτς κι ετς, δεν παιζει :p
Νέο αστέρι στη πιάτσα. Λ Αλίμου, άνοδος προς Λ Βουλιαγμένης. Στο πρατήριο της cyclone στην είσοδό. Ορμαει αβερτα. Βέβαια δε θα τη βγάλει καθαρή γιατί περνάνε και αμάξια παράλληλα.
MG-KTiNoS
24/09/2015, 17:48
341701
TsoliasGR
17/11/2017, 22:15
Προσωπική μου εμπειρία...
Λαυρίου...Πριν από κανα χρόνο ίσως και δύο.
Αδέσποτα με πήραν στο κυνήγι με το παπί...
Σταματάω, τους μιλάω ήρεμα και εν τέλη καθήσαν και τα χάιδεψα.
Αλλά εάν χρειαστεί να ρίξω κλοστιά θα πέσει και θα είναι και καλή.
Και μην ακούσω οτι δεν είμαι κυνόφιλος.
Έχω σκύλο,τον μάζεψα ετοιμοθάνατο απο παραλία μετά απο μάλλον κυνομαχίες.Είχε ακόμα και αποτσίγαρο στο αυτί του.Και δεν υπάρχει περίπτωση να δώ σκυλί και να έχω χρόνο και να μην ασχοληθώ μαζί του.
Αλλά ζωόφιλος δεν είμαι.Απλά δεν τα ενοχλώ αν δεν με ενοχήσουν.Σε κάθε περίπτωση όμως ΕΓΩ είμαι το ALPHA MALE.
Όποιος διαφωνεί ας το ξανασκεφτεί.