View Full Version : Καιπουσαι MG...
-και το λέω σοβάρα ότι αν δω άνθρωπο να κλοτσάει σκλι στο δρόμο θα γθμ ανάποδα-
Σας αρέσει δεν σας αρέσει...
ΤΕΛΟΣ
Αμα δείς δυο αρκουδόσκυλα, ένα μαύρο και ένα καφέ, απέναντι απ΄τον Άγνωστο Στρατιώτη, πες τους πως τα γυρεύω να τους κάνω κλύσμα με τις Leo Vince. :smokin:
334206
amyroukai
20/04/2015, 23:17
Το ποδι ενταξει;
MG-KTiNoS
20/04/2015, 23:30
Κάθε μέρα τα βλέπω....
:cool:
Θες να σου κλείσω ραντεβού να λύσετε τις διαφορές σας?
υγ
αλλά σπάνια τη μπέφτουν αυτά?
Τι έγινε???
amyroukai
20/04/2015, 23:35
Δεν κατεβηκε να τα συζητησει, να πιουν ενα καφε, να χαιρετηθουν, συν το οτι ειναι φανς της σουζουκι και γ@μουν την απριλια οπου την πετυχουν.
Το ποδι ενταξει;
Ευτυχώς φοραγα τις μπότες και όχι κανονικό παπούτσι που φοράω πολλές φορές λόγω δουλειάς.
υγ
αλλά σπάνια τη μπέφτουν αυτά?
Τι έγινε???
Σπάνια? Πλάκα κάνεις? Με την τρίχα κάγκελο την έπεφταν σε ότι είχε τροχούς. Τίποτα δεν έγινε. Μα τίποτα όμως...έκοψα στο φανάρι και μου την έπεσαν χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα.
MG-KTiNoS
20/04/2015, 23:44
Ευτυχώς φοραγα τις μπότες και όχι κανονικό παπούτσι που φοράω πολλές φορές λόγω δουλειάς.
Σπάνια? Πλάκα κάνεις? Με την τρίχα κάγκελο την έπεφταν σε ότι είχε τροχούς. Τίποτα δεν έγινε. Μα τίποτα όμως...έκοψα στο φανάρι και μου την έπεσαν χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα.
Εμένα δεν έχουν φάει ποτές....
Θα είναι κι αυτοί Απρίλια!
:lol:
Παράξενο πάντως γιατί είναι καλοί σκύλοι, τους ξέρω και τους 2....
Σίγουρα κάποιος τους έκανε κάτι πριν.
Βύρωνα εσύ φταις, τέλος. Τα ζωάκια είναι άκακα.
:p
SHOOTER045
21/04/2015, 01:01
Βύρωνα εσύ φταις, τέλος. Τα ζωάκια είναι άκακα.
Έχεις δίκιο
Μάλλον θηλυκά θα είναι
dimmie_72
21/04/2015, 01:54
υποψιάζομαι έχουν πάρει γραμμή από την πρόεδρο απέναντι... :rolleyes:
Bob_o_mastoras
21/04/2015, 03:48
Byron ετσι ειναι η φυση, αγρια! Τι θες τωρα;;; :cool:
spyrakos35
21/04/2015, 03:49
stonerικά είναι
υγ... βύρωνα, να σου δώσω τα μπουριά του παποριού που είναι και λίγο γομαρέ/μπαζουκέ να κάνεις σωστή δουλειά? :evil:
Κατάλαβα ποιά λες. Ορμανε συχνά. Δαγκωνουν και τουρίστες που πάνε να τα χαιδεψουν ενίοτε. Είναι και μια αγέλη στην Ερμού και τα μισά είναι ψυχιατρικά.
υποψιάζομαι έχουν πάρει γραμμή από την πρόεδρο απέναντι... :rolleyes:
Στανταράκι...άσε που ο μαύρος που μου την εκανε, της έμοιαζε κι όλας.
Κατάλαβα ποιά λες. Ορμανε συχνά. Δαγκωνουν και τουρίστες που πάνε να τα χαιδεψουν ενίοτε. Είναι και μια αγέλη στην Ερμού και τα μισά είναι ψυχιατρικά.
A, ok...γιατί ποτέ δεν ορμάνε χωρίς λόγο μου λέγανε. :D
Θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένος την επόμενη φορά...:wave2:
amyroukai
21/04/2015, 07:32
Δεν ειστε φιλοζωοι εσεις... καφροι :lol:
theofilos888
21/04/2015, 07:46
Σκεφτηκες το ενδεχομενο τα 50 λυσσαλεα αλογα του τουονο να τα αγριεψαν; Μηπως δεν υπηρξε χημεια..... χαχαχαα
Δεν ειστε φιλοζωοι εσεις... καφροι :lol:
κοίτα....:smokin:
Αν φιλόζωος ονομάζεται αυτός που θα κάτσει να τον δαγκώσει ο σκυλος και δεν θα αντιδράσει γιατί θα του δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα :uplate: (επιχείρημα που έχει ειπωθεί εδώ μέσα), μάλλον δεν είμαι. Αρκεί να με παίρνει βέβαια, γιατί ο χθεσινός ήταν ψιλοαρκούδα.
Ελπίζω πάντως να έσπασε κανένα δόντι το κωλόσκυλο, μιας και στο σημείο που με άρπαξε ήταν το μαρσπιέ...δεν μπορεί το κάτω σαγόνι θα δάγκωσε και μέταλλο.
Θα μας πει ο MG...μπορεί να πάει στο φαρμακείο του, να πάρει παυσίπονα. :tooth:
τα 50 λυσσαλεα αλογα του τουονο
:moutza::moutza::moutza:
Θα μας πει ο MG...μπορεί να πάει στο φαρμακείο του, να πάρει παυσίπονα. :tooth:
Μη σου πω οτι θα πάει να κάνει και ένα αντιλυσσικό εμβόλιο :bawl:
pipe_smoker
21/04/2015, 07:55
Ρε δε λες πάλι καλά που δε σε πέτυχε.
Θα κόλλαγε λύσσα το έρμο το σκυλάκι:lol:
pipe_smoker
21/04/2015, 07:55
Μη σου πω οτι θα πάει να κάνει και ένα αντιλυσσικό εμβόλιο :bawl:
Σπαμοτρόλι μου εσύ!!!!:beer:
Παίδες πείτε ότι θέλετε αλλά είναι πρόβλημα γιατί ορμάνε. Λόγω που κινουμαι στο κέντρο συχνά, εχώ σταμπαρει και τα σημεία προς αποφυγή.
Παράξενο πάντως γιατί είναι καλοί σκύλοι, τους ξέρω και τους 2....
.
Απο εθνικη;, τραγουδανε καπου;
Έχεις δίκιο
Μάλλον θηλυκά θα είναι
Στα λογια μου ερχεσαι...
Σκεφτηκες το ενδεχομενο τα 50 λυσσαλεα αλογα του τουονο να τα αγριεψαν; Μηπως δεν υπηρξε χημεια..... χαχαχαα
Τι, εβαλε νιτρο στο απριλια και δεν το πηρα χαμπαρι;
:bawl:
Η μερκελ φταιει....η ανεχεια οδηγησε τα αμοιρα κατοικιδια στο δρομο, με αποτελεσμα να τρεφονται με πραγματικα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!! :bawl:
(χιουμο ρεεεεε)
Ρε δε λες πάλι καλά που δε σε πέτυχε.
Σορρυ ρε μαν...δεν ήξερα πως για να ζωγραφίσει kill markings στην ουρά του, έπρεπε να φύγει με τη γάμπα μου μαζί.
thunder ace
21/04/2015, 08:08
Ερωτηση:την πεφτουν μονο σε δικυλινδρα;μονο σε Ευρωπαικα;
Ερωτηση:την πεφτουν μονο σε δικυλινδρα;μονο σε Ευρωπαικα;
Μπα...μονο σε νοστιμα.....αγορια...
Παίδες πείτε ότι θέλετε αλλά είναι πρόβλημα γιατί ορμάνε. Λόγω που κινουμαι στο κέντρο συχνά, εχώ σταμπαρει και τα σημεία προς αποφυγή.
Ε, πέστα ρε Τόλη να έχουν το νού τους οι συνάδελφοι. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να κάνουν ζημιά (λόγω μεγέθους), και πραγματικά την πέφτουν σε οποιονδήποτε χωρίς λόγο.
Εγώ στην θέση σου θα έστελνα έγγραφη διαμαρτυρία στην Ε.Ο.Μ.
Όπου Μ (μαντροσκυλα):D
Περαστικά ρε μαν.
RaGe_Raptor
21/04/2015, 08:18
όταν βγαίνω με το ποδήλατο η κλωτσιά goes cloud......τους μίλησα τόσες φορές,δεν ακούνε τα ξεροκέφαλα....:)
pipe_smoker
21/04/2015, 08:28
Σορρυ ρε μαν...δεν ήξερα πως για να ζωγραφίσει kill markings στην ουρά του, έπρεπε να φύγει με τη γάμπα μου μαζί.
E μισές δουλειές.
Πλάκα κάνω ρε Βύρωνα.
Όντως είναι θέμα.
Εγώ στα νότια που μένω και κινούμαι κυρίως, τα αδέσποτα τα έχουν κάνει μάλλον μπιφτέκια τα τοπικά σουβλατζίδικα.
Ο τόπος είναι γεμάτος γατιά.
Προχθές μου βγήκε μια καμαρωτή και διέσχιζε το δρόμο κι εγώ ήμανε πλαγιασμένος και μου πήγε το σκατό στην κάλτσα.
Σκύλος μια φορά απ'όσο θυμάμαι μου την έχει πέσει κι ακολούθησα τη συμβουλή σου.
Απλωμένο πόδι αλά Φενάτι.
Άλλο φιλόζωος άλλο μαζόχας.
dimmie_72
21/04/2015, 08:30
το σημείο που με άρπαξε ήταν το μαρσπιέ...
από υπερβολικό ζήλο. το πολύ κάνα λάστιχο θα τους είπε να φέρουν... :cool:
Στα Εξάρχεια έξω από του Σάββα, έχω αφήσει ένα μπατζάκι. Το ήθελε ένας σκύλος περισσότερο. Ενδιαφέρον έχει με κάτι κοπέλες που βγάζουν μικρόσωμα σκυλιά βόλτα στο σύνταγμα. Εκεί καταλήγουν να τα περνουν αγκαλιά και όπου φύγει φύγει.
sapila racing
21/04/2015, 09:05
Τα νευρίασες με τις LeoVince να μπουμπουνάνε ρε φίλε! :cry:
Ελπιζω να μην εφτασε στο πόδι το δόντι. :wave2:
manhunter
21/04/2015, 09:45
Την έχω πάθει και εγώ εκεί. Πρόλαβε ο απάτσι και με δάγκωσε στην γάμπα, και αφού κατάφερα και έφυγα σκεφτόμουν να γυρίσω πίσω να του τα πώ ένα χεράκι. (οχι ότι με έπαιρνε ή οτι θα του έκανα τίποτα, απλά για να βγάλω τα νεύρα μου)
Και μετά γελούσα μόνος μου γιατί έκανα λες και ο σκύλος είχε προηγούμενα μαζί μου.
Δεκτή ανταλλάγη με την συμμορία της πλατείας Αγιών Αναργύρων :lol:
Δεν ξέρω ρε φίλαι όμως τι πάιζει με τα τουόνα.Κι εγώ με το δικό μου μου κάνανε τρελό αττάκ.
Με το που γύρισα σε Χόντα σταμάτησαν να ασχολούνται οι κοπρίτες της περιοχής.
Σου λέει μάλλον "με ψωφίμια εγώ δεν ασχολούμαι" :bawl:
ότι είπε ο Άρης.... οι έντονοι μπάσοι ήχοι τα ερεθίζουν πολύ
pipe_smoker
21/04/2015, 11:59
Ναι αλλά δε θα κάτσουμε να μας γ@μήσουν κιόλας:lol:
SHOOTER045
21/04/2015, 12:04
Εμένα μου επιτέθηκε ενα παρόμοιο,ενώ ήμουν με το ΤΑ, ευτυχώς φόραγα τα δέρματα και δεν κατάλαβα τίποτα.
Βέβαια μετά το πήρα στο κυνήγι, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...
Ναι αλλά δε θα κάτσουμε να μας γ@μήσουν κιόλας:lol:
Ο Βύρωνας έκατσε πάντως :bawl::p
Την έχω πάθει και εγώ εκεί. Πρόλαβε ο απάτσι και με δάγκωσε στην γάμπα, και αφού κατάφερα και έφυγα σκεφτόμουν να γυρίσω πίσω να του τα πώ ένα χεράκι. (οχι ότι με έπαιρνε ή οτι θα του έκανα τίποτα, απλά για να βγάλω τα νεύρα μου)
Και μετά γελούσα μόνος μου γιατί έκανα λες και ο σκύλος είχε προηγούμενα μαζί μου.
Δεν έχω προηγούμενα, ούτε επόμενα με τα ζώα, ούτε θέλω να "τιμωρήσω¨. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα αποκτήσω και νοοτροπία μάρτυρα στο όνομα οποιασδήποτε ζωωφιλικής κουλτούρας.
theofilos888
21/04/2015, 14:05
Αν ειναι τοσο επιθετικα θα προτεινα να μιλησετε με το δημο να κανουν κατι..... χαχαχαχαχαχααχα εχω και αλλο με τον τοτο... χαχαχχαχ συγνωμη ξεχαστηκα. Νομιζα πως ειμασταν σε κρατος!!!!! :bawl:
Βυρωνα κριμα…:(
Εγώ να ξες προσπάθησα να βρω τα γειτονάκια και να τους πω ότι τους ψάχνεις να τους ανασκολοπίσεις και να προσέχουν άλλη φορα τον γρηγορο με το τουονο και τις ακραπες…
Αυτά τα κοπροσκυλα γυρισαν ανασκελα και εσκασαν στα γελια …
334227
«ποιο αργό κι από τον άγνωστο στρατιώτη» σε είπαν..
Ότι σε προλαβε μεχρι και ο μπουμπης ο κουτσος είπαν…
Ότι οι Daytona.. taste like chicken είπαν…
και τι δεν ειπαν...
Μεγαλοι αλητες…:lol:
spyrakos35
21/04/2015, 14:22
Είναι και μια αγέλη στην Ερμού και τα μισά είναι ψυχιατρικά.
Τι ακριβως ειναι ένας ψυχιατρικός σκύλος...???:confused:
να προσέχουν άλλη φορα τον γρηγορο με το τουονο και τις ακραπες…
:nono:
δεν ακολουθούν όλοι τη μόδα κύριος. οι γνώστες βάζουν leo vince :D
MG-KTiNoS
21/04/2015, 14:31
Δεν έχω προηγούμενα, ούτε επόμενα με τα ζώα, ούτε θέλω να "τιμωρήσω¨. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα αποκτήσω και νοοτροπία μάρτυρα στο όνομα οποιασδήποτε ζωωφιλικής κουλτούρας.
Εγώ νομίζω ότι έχεις αρνητική ενέργεια και τη μεταδίδεις.
Πρέπει να δεις το γκόζμο πιο χαλαρά Βύρονα σαν.
Το καλό καράτε πρέπει να βγαίνει φυσιολογικά...
Να δείξεις αλληλεγγύη στον αδερφό σκύλο.
Στο κάτω κάτω το κάρμα είναι μεγάλη πουτάνα και μπορεί στην επόμενη ζωή να γεννηθείς
σκύλος του Μαρίου του εικοστού εβδόμου....
:D
που δε θα σε βγάζει βόλτα αν δε δει
moto gp moto 2 3
WSBK
Motocross
WRC
Dakar
και 5 τσόντες στο καπάκι
:rotflmao:
Τι κάνει άμα ο Τζαντζ Ντρεντ έχει καθαρίσει όλη τη πόλη από το έγκλημα...το γυρνάει σε μπόγια....
:nono:
δεν ακολουθούν όλοι τη μόδα κύριος. οι γνώστες βάζουν leo vince :D
Πέστα ρε Μπάμπη να μην επαναλαμβάνομαι. :smokin:
Εγώ νομίζω ότι έχεις αρνητική ενέργεια και τη μεταδίδεις.
Πρέπει να δεις το γκόζμο πιο χαλαρά Βύρονα σαν.
Το καλό καράτε πρέπει να βγαίνει φυσιολογικά...
Να δείξεις αλληλεγγύη στον αδερφό σκύλο.
Στο κάτω κάτω το κάρμα είναι μεγάλη πουτάνα και στην επόμενη ζωή να γεννηθείς
σκύλος του Μαρίου του εικοστού εβδόμου....
:D
που θε θα σε βγάζει βόλτα αν δε δει
moto gp moto 2 3
WSBK
Motocross
WRC
Dakar
και 5 τσόντες στο καπάκι
:rotflmao:
Κλαίω...:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Σκύλος που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, τι δεν κατάλαβες; :D
(Ρε Τόλη.....αμάν....)
filipp0s
21/04/2015, 17:15
Τίποτα δεν έγινε. Μα τίποτα όμως...έκοψα στο φανάρι και μου την έπεσαν χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα.
Δεν σε πάει η Λ. Αμαλίας τελευταία ρε μλκ :wave2:
dimmie_72
21/04/2015, 18:01
κατοικίδιο ψυχιάτρου.
(το πιο πιθανό να δουλεύει στο ΝΙΜΙΤΣ παραδίπλα)
Εμένα μου επιτέθηκε ενα παρόμοιο,ενώ ήμουν με το ΤΑ, ευτυχώς φόραγα τα δέρματα και δεν κατάλαβα τίποτα.
αν ηταν για να το φας το θήραμα , για λογους βιοπορισμού δλδ δεν πειραζει! :p
Nikol1979
25/04/2015, 02:04
"Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
-και το λέω σοβάρα ότι αν δω άνθρωπο να κλοτσάει σκλι στο δρόμο θα γθμ ανάποδα-
Σας αρέσει δεν σας αρέσει...
ΤΕΛΟΣ"
MG για αυτο που ειπες, και για το πως το ειπες, σε παντρευομαι αυριο κιολας. τελος.
Υπαρχει παντα η χρυση τομη παιδια, κι εμενα μου την ειχαν πεσει δυο τεραστιοι ενα καιρο που εμενα Λαυριο και με ριξανε και κατεληξα στο νοσοκομειο...αλλα να τους κλωτσουσα δεν θα το εκανα. Κατι αλλες κοπελιες που εκαναν την ιδια διαδρομη, και επειδη τα αδεσποτα εκεινα ηταν σεσημασμενα, κραταγε η απο πισω σακουλες με νερο και οποτε πηγαιναν να χιμηξουν τα καταβρεχε..Παντα υπαρχει κι αλλος τροπος. Κι αν ειναι γεματος ο τοπος αδεσποτα, φταιμε εμεις. Κι αν τα αδεσποτα ειναι επιθετικα, παλι εμεις φταιμε. Βλεπουμε προβλημα που μας ενοχλει, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ για να διορθωθει απο τη ριζα του και δεν κολλαμε στο συμπτωμα.
amyroukai
25/04/2015, 07:43
Κοίτα να δεις τώρα που για να μην χαρακτηριστεις αρνητικά, οφείλεις να κατσεις να σε φάει το όποιο αδέσποτο με ψυχολογικά. Η να κυκλοφορεις με "οπλισμένη συνοδεία". Και αμα έχουν υδροφοβια τα σκυλιά; δεν είναι απάνθρωπη (η απόσκυλη) η πράξη του μπουγελωματος;
Ζωωδως σκεπτόμενος, σε κάθε περίπτωση απειλής, ακόμα και από τον δικό μου σκύλο, θα πέσουν φαπες. Και διόλου με ενδιαφέρει το γιατί. Μετά, με ασφάλεια, να το συζητήσω, μήπως κάποτε η μάνα του είχε παρατήσει τη φαμίλια και έφυγε με ενα κόπρο με λαβερντα και από τότε μισεί τα 4κυλινδρα. Και πεζός έχω δεχτεί πεσιματικη στη γειτονιά απο "καψωμενη" αγέλη που για να ζευγαρώσει ο άλφα σκύλος έπρεπε να πουλήσει μαγκια. Το αυτό βγάζοντας βόλτα τον δικό μου. Ε, νισαφι...
έφυγε με ενα κόπρο με λαβερντα και από τότε μισεί τα 4κυλινδρα.
3cyl ρε αμυρου...3 κύλινδρα :tooth:
στα υπόλοιπα που λες ++++++++++++++990, αλλά αν υπάρχει σύγχυση μεταξύ του τί σημαίνει αυτοάμυνα και τι επίθεση ή βασανισμός δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Στο ανάκλιντρο με τον σκύλο θα καταλήξουμε για να μάθουμε τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε. Άιντε να κάνουμε και μερικές συνεδρίες για την διαχείριση θυμού που οφείλουμε να δείχνουμε. :smokin:
dimmie_72
25/04/2015, 08:21
MG για αυτο που ειπες, και για το πως το ειπες, σε παντρευομαι αυριο κιολας. τελος.
εσείς οι 2 οι από πάνω, φιρί-φιρί για γάμο το πάτε... :rolleyes:
amyroukai
25/04/2015, 08:28
Αφού ο κτήνος τώρα στα μεγάλα του εκφράζει σαφείς προτιμήσεις σε δερβίσηδες και μελαμψά αγόρια. Εκτός αν αυτό είναι το κόλπο για να ρίχνει τις γυναίκες, "ευαισθητούλη μου, εγώ θα σε γυρίσω στον ίσιο δρόμο".
Το γλέντι του γάμου πάντως, σε σκυλάδικο το βλέπω.
3cyl ρε αμυρου...3 κύλινδρα :tooth:
από τα "χαρτάκια" που παίζαμε κάποτε θυμόμουν ότι είναι σε "πολλοί" σε σειρά και όχι κλασσικό ιταλικό v2 αλλά ο ακριβής αριθμός χάθηκε στην δίνη του χρόνου :)
spyrakos35
25/04/2015, 08:49
Καλα κατσε να δει το γαμπρο πρωτα.....
:cry:
amyroukai
25/04/2015, 08:53
Καλα κατσε να δει το γαμπρο πρωτα.....
:cry:
έχει τιδιέμ ρε, γυναικοπαγίδα.
spyrakos35
25/04/2015, 08:56
dimmie_72
25/04/2015, 09:05
α οκ, τδμ και φιλόζωος παίζει χωρίς συναγωνισμό. οι υπόλοιποι καμία τύχη... :(
amyroukai
25/04/2015, 09:15
α οκ, τδμ και φιλόζωος παίζει χωρίς συναγωνισμό. οι υπόλοιποι καμία τύχη... :(
Με κανενα GS adv ισως, αφου το οδηγει ο Σομμερ και ο πωςτονλενε της Γερμανου (ευχαριστω τον κυρ θεοφιλο για την ενημερωση περι του μοτοσικλετιστικου γιγνεσθαι των σελεμπριτις)
spyrakos35
25/04/2015, 09:41
Με κανενα GS adv ισως, αφου το οδηγει ο Σομμερ και ο πωςτονλενε της Γερμανου (ευχαριστω τον κυρ θεοφιλο για την ενημερωση περι του μοτοσικλετιστικου γιγνεσθαι των σελεμπριτις)
Γι αυτο λες ο τζιεςες να γλυκοκοιταει την προπελα;
Ψαχνεται;
amyroukai
25/04/2015, 09:50
Δεν ξερω. Ενυδρειο εχει;
Αν στη θεση των σκύλων ήταν 2 μαντραχαλοι με "αγριες διαθέσεις "απλα καθίστε και απολαύστε το μιας και αυτοι θα εχουν σίγουρα κάποιο παιδικό τραύμα. ....
:eleison:
Nikol1979
25/04/2015, 16:25
Εγω ρε το ειπα...εκείνος τιποτα-κύριος.....
Με 40 χλμ μονο, τσοπανοσκυλο κυνηγισε κάι επεσε στην μπροστινη ροδα απο παπι. Το αποτελεσμα ηταν να σπασουν 2 πα"ι"δια να κανουν πνευμοθωρακα και κατι ψιλολογια γρατζουνιες μαλετ φινγκερ κα.
Nikol1979
25/04/2015, 16:46
Με 40 χλμ μονο, τσοπανοσκυλο κυνηγισε κάι επεσε στην μπροστινη ροδα απο παπι. Το αποτελεσμα ηταν να σπασουν 2 πα"ι"δια να κανουν πνευμοθωρακα και κατι ψιλολογια γρατζουνιες μαλετ φινγκερ κα.
Κι αμα είχε πεταχτεί κανά παιδι κυνηγώντας τη μπάλα δηλαδη; Γιατι να μην κλωτσαμε και τα παιδιά;;;
Δυο μέτρα δυο σταθμά, αυτο λέω, οτι στο μυαλό μας τα ζώα εχουν λιγότερη αξία απο τον άνθρωπο.
RaGe_Raptor
25/04/2015, 17:01
κάπου μπερδεύεστε.... αλλά anyway....!!!!
Κι αμα είχε πεταχτεί κανά παιδι κυνηγώντας τη μπάλα δηλαδη; Γιατι να μην κλωτσαμε και τα παιδιά;;;
Δυο μέτρα δυο σταθμά, αυτο λέω, οτι στο μυαλό μας τα ζώα εχουν λιγότερη αξία απο τον άνθρωπο.
Τι λες μωρε!? Εγώ θα μερικούς θα τους κλωτσούσα με τεράστια ευχαρίστηση. :tooth:
amyroukai
25/04/2015, 18:29
Βρε Νικολιτσα, το παιδι θα πεταχτει απο αγνοια και αφηρημαδα. Δεν του καταλογιζεις δολο.
Το σκυλι οταν παει να δαγκωσει επειδη απλως περνας αμεριμνος απο διπλα επισης κατι σκεφτεται, κυριως να σου κανει ζημια γιατι... Κατι εχει στο μυαλο του οτι τρεχει. Το οποιο ουδολως με απασχολει διοτι αυτο που επιθυμω περισσοτερο ειναι να διελθω της επιλεγμενης διαδρομης αρτιμελης και ακεραιος, οποτε και κλωτσια και σφαλιαρα και κεραυνο και το σφυρι του θωρ και οτι βρω μπροστα μου θα του ριξω. Γιατι μου επιτιθεται απροκλητα, ναι;
Άλλο το παιδί,άλλο το σκλέ.Δε συγκρίνεται.Το παιδί ποτέ δεν θα τη δεί kid versus man.Το σκλέ,είναι στη φύση του το alpha male versus και κράκεν αμα λάχει.
Μανολης67
25/04/2015, 19:46
Και επειδή έχουμε και την σκοτεινή πλευρά μας.....Θα την πω την κακιά μου...και θα με κυνηγάν οι φιλόζωοι...Ελπίζω μόνο να μην με διεγράψει ο Admin....Εντουράδες στο Χορτιάτη-Αρναία, στα παλιά καλά χρόνια....Κράνος-Θώρακας και μπότες Dainese με σιδερένια προστατευτικά.... τα τσοπανόσκυλα όρμαγαν έξω από της μάντρες.....η χόρταγαν κλοτσιά η περνάγαμε από πάνω τους
με τεχνική πέρασμα-κορμού, που με είχαν μάθει παλαιότεροι Εντουράδες...:look:
Εγω ρε το ειπα...εκείνος τιποτα-κύριος.....
ο κτηνος είναι ηδη παντρεμένος...
αλλα αμα σε ενδιαφερει, αυτή τη κουβεντα την ειχα πει κι εγω ...
μην λες ασυναρτησιες κοπελια! Αλλο βουρτσα αλλο... μπατανοβουρτσα.
αλλα δεν σε εχει κυνηγησει ελληνικο τσοπανοσκυλο γιαυτο πετας κοτσανες. :wave2:
amyroukai
25/04/2015, 20:54
Νερα πετουσε οχι κοτσανια, το ειπε. Δεν παρακολουθεις... :)
sapila racing
26/04/2015, 10:30
Νερα πετουσε οχι κοτσανια, το ειπε. Δεν παρακολουθεις... :)
Εχεις παρει φόρα τελευταία!! Δεν πιάνεσαι λέμε. :beer:
sapila racing
26/04/2015, 11:07
Τα σκυλιά τα αγαπάω πολύ, όπως και όλα τα ζώα, αλλά ειδικά τα σκυλια και τα άλογα τα αγαπάω πάρα πολύ.
Κι όμως καποτε τρελλάθηκα τόσο που κλώτσησα ενα σκύλο και μαλιστα με χιλιόμετρα και το θυμάμαι ακόμα μετα απο 20 χρόνια.
Ηταν οταν ημουν ναυτης στον Ναυσταθμο στην Σαλαμίνα, όπου είχα εναν σκύλο υπο την προστασία μου, τον ταιζα, τον πρόσεχα, ερχόταν παντα μαζί μου οπου και να πήγαινα με την μηχανή εκεί μεσα. Αυτός με διάλεξε και ηταν παντα εκει να με περιμένει. Ταιζα κι αλλους σκύλους εκει μεσα αλλά αυτός αποφάσισε να είναι παντα δίπλα μου. Μια σκυλίτσα την έσωσα απο βεβαιο πνιγμό οταν σε τσακωμό αγελης με τα σπρωξιδια και τις δαγκωνιές βρέθηκε στη θαλασσα χωρίς να μπορεί να βγεί απο πουθενα αφού ο μώλος ηταν πολύ ψηλός.
Εχει μεγαλες διαδρομές εκει μέσα, δρόμους διπλής κυκλοφορίας κλπ για όσους δεν ξέρουν.
Εκεί μεσα λοιπόν είχαν δημιουργηθεί αρκετές αγέλες πολλών σκύλων η καθεμιά, 20-30 σκυλιά και πανω συνήθως.
Οταν πέφταμε σε ενέδρα αγέλης ενω κυκλοφορούσαμε με τον σκύλο μου, ο οποίος ηταν σχετικά μικρόσωμος αλλά αρκετά γρήγορος, απλά περνάγαμε ανάμεσά τους με ταχύτητα.
Εγώ με το SR500 κι ο σκύλος ακριβώς δίπλά μου, με 45 χλμ, περνάγαμε όπως ερχόμασταν απο τις ενέδρες, έτρωγε αυτός καμμια ψιλή δαγκωνιά, εγώ είχα τα ποδια ψηλά σχεδόν στο τιμόνι και φευγαμε. Φόραγα παντα μπότες μηχανής ψηλές. Μας κυνήγαγαν αλλά δεν μας έφταναν.
Μια μερα πήγαίναμε στην τροφαποθήκη να παρουμε κατι πραγματα για ενα αξιωματικό, απο αυτα που τα εβαζαν στα πορτ μπαγκαζ και τα επαιρναν μαζι τους... αλλο σεναριο αυτό, τεσπα.
Ξαφνικά εχει κίνηση μπροστά στην ναυτονομία οπου κατοικοέδρευε η χειρότερη αγέλη και μπλοκάρουμε. Πριν προλάβω να το καταλάβω, εχω φαει μια γερή δαγκωνιά στο δεξί πόδι, τόσο γερή που ματωσε το πόδι μεσα απο την μπότα. Ηταν ο Αποστόλης, ο αρχηγός εκεινης της αγέλης, ενας ψηλός ασπρος σκύλος, με κακία στο βλέμμα. Οχι μυώδης ή ογκώδης, σχετικά λεπτός ηταν και ηταν και κακός και άσχημος.
Ομως το χειρότερο ηταν οτι ο Αποστολης και οι υποτακτικοί του, 10-15 περίπου σκυλιά, έχουν βάλει στην μεση τον σκυλάκο μου και τον τσακιζουν. Δεν το σκέφτηκα καν να κατεβω για να τον σώσω, αλλά μεχρι να βαλω σταντ, να κατεβω απο τη μηχανή και να μπορεσω να τους διαλύσω με κλωτσιές και φωνές και να φαω βεβαια μερικές δαγκωνιες ακόμα στις μπότες, του είχαν φαει το μισό αυτί και του είχαν κανει και μια μεγάλη τρύπα στο στήθος αναμεσα στα μπροστινά πόδια.... Τους διέλυσα και τον έσωσα απο την μανία που με έπιασε, δεν ηταν οτι δεν φοβόμουν να μπω εκει μεσα στον χαμό....
Τον πήρα και τον πήγα στον κτηνίατρο που είχε ο ναυσταθμος και του έκαναν ράμματα κλπ και μετα απο καιρό έκλεισαν οι πληγές. Η τρυπα στο στήθος αργησε παρα πολύ να κλείσει. Ομως ο σκυλος είχε πλέον πρόβλημα ισορροπίας λόγω του τραυματος στο αυτί που του το είχαν φαει το μισό και δεν επανήλθε ποτέ στα φυσιολογικά του επίπεδα. Δεν μπορούσε να τρέξει καλά πια, αλλά παλι ερχόταν μαζί μου και καναμε παρέα.
Μετα απο καιρό ημουν μια μερα χωρίς τον σκύλο και παλι πήγαινα στην τροφαποθήκη και περναγα μπροστά απο την ναυτονομία.
Να σου πάλι η αγέλη και ο Αποστόλης να εχουν στησει ενέδρα στη μέση του δρόμου....Δεν μασάω, απλά περνάω με χιλιόμετρα και στο τέλος με κυνηγάει μόνο ο Αποστόλης.
Μολις βλέπω οτι έχω αρκετή απόσταση ξαφνικά σταματάω και κατεβαίνω απο το μηχανακι. Ερχεται και σταματαει κι αυτός στα 5 μέτρα και με κοιτάζει.
Ελα ρε του λεω!! Κατάλαβε οτι αν έρθει δεν θα περάσει καλά... Ατιμο κακό σκυλί. Μεχρι τότε δεν φανταζόμουν οτι υπαρχει τετοιο πράγμα.
Τελικά απομακρύνεται σιγα σιγα, με το στυλ του αρχηγού...
Παω στην τροφαποθήκη, φορτωνω στην σχαρα ενα τενεκέ φέτα και γυρίζω απο τον πίσω δρόμο. Δρόμος διπλής κυκλοφορίας με διπλή λωρίδα στη μεση και χωρίς ίχνος κίνησης, ηταν Σαββατοκύριακο και ολοι ηταν εξω.
Βλέπω τον Αποστόλη στα 100 μέτρα να μου έχει στήσει ενέδρα μόνος του! Εχει στηθεί δεξιά απο την διπλή λωρίδα και με περιμένει να μου την πέσει.
Κεντράρω το μηχανάκι, κι ετοιμάζομαι. Η αδρεναλίνη μαλλον δεν ειχε κοπάσει απο την προηγούμενη συναντηση 5-10 λεπτα νωρίτερα. Η ζημιά που είχαν κανει στον σκύλο μου με είχε νευριάσει τόσο που ισως δεν σκεφτόμουν καθαρά και διψούσα για εκδίκηση!
Οταν φτάνω πιο κοντα ανοίγω λίγο γκάζι και πιάνω γυρω στα 60 με 3η. Σε απόσταση βολής πλέον κι ενω έχει παρει θέση επίθεσης και τρέχει καταπάνω μου κανω ελιγμό και αντί να με δαγκώσει αυτός τρώει μια κλωτσιά στο λαιμό με 60 χλμ την ώρα. Κοιταζω πίσω και τον βλέπω να κάνει 3 κουτρουβάλες μεχρι να έρθει στα ίσια του.
Με το που στέκεται στα πόδια του, αρχίζει να με κυνηγάει και πάλι! Εφυγα μπερδεμένος....
Τι καταφερα? ΟΚ η κλώτσιά μου έδωσε μια στιγιμιαία ικανοποίηση, και ο Αποστολης εφαγε επιτελους και μια, μετα από τόσες που είχε δώσει.
Ο σκυλος μου δεν εγινε καλύτερα και ούτε εγω αισθανόμουν καλύτερα μετα απο λίγο...
Τα σκυλιά τα αγαπάω πολύ, όπως και όλα τα ζώα, αλλά ειδικά τα σκυλιλα ικαι τα άλογα τα αγαπάω πάρα πολύ.
Κι όμως καποτε τρελλάθηκα τόσο που κλώτσησα ενα σκύλο και μαλιστα με χιλιόμετρα και το θυμάμαι ακόμα μετα απο 20 χρόνια.
Ηταν οταν ημουν ναυτης στον Ναυσταθμο στην Σαλαμίνα, όπου είχα εναν σκύλο υπο την προστασία μου, τον ταιζα, τον πρόσεχα, ερχόταν παντα μαζί μου οπου και να πήγαινα με την μηχανή εκεί μεσα. Αυτός με διάλεξε και ηταν παντα εκει να με περιμένει. Ταιζα κι αλλους σκύλους εκιε μεσα. Μια σκυλίτσα την έσωσα απο βεβαιο πνιγμό οταν σε τσακωμό αγελης με τα σπρωξιδια και τος δαγκωνιές βρέθηκε στη θαλασσα χωρίς να μπορεί να βγεί απο πουθενα αφού ο μώλος ηταν πολύ ψηλός.
Εχει μεγαλες διαδρομές εκει μέσα, δρόμους διπλής κυκλοφορίας κλπ για όσους δεν ξέρουν.
Εκεί μεσα λοιπόν είχαν δημιουργηθεί αρκετές αγέλες πολλών σκύλων η καθεμιά, 20-30 σκυλιά και πανω συνήθως.
Οταν πέφταμε σε ενέδρα αγέλης ενω κυκλοφορούσαμε με τον σκύλο μου, ο οποίος ηταν σχετικά μικρόσωμος αλλά αρκετά γρήγορος, απλά περνάγαμε ανάμεσά τους με ταχύτητα.
Εγώ με το SR500 κι ο σκύλος ακριβώς δίπλά μου, με 45 χλμ, περνάγαμε όπως ερχόμασταν απο τις ενέδρες, έτρωγε αυτός καμμια ψιλή δαγκωνιά, εγώ είχα τα ποδια ψηλά σχεδόν στο τιμόνι και φευγαμε. Φόραγα παντα μπότες μηχανής ψηλές. Μας κυνήγαγαν αλλά δεν μας έφταναν.
Μια μερα πήγαίναμε στην τροφαποθήκη να παρουμε κατι πραγματα για ενα αξιωματικό, απο αυτα που τα εβαζαν στα πορτ μπαγκαζ και τα επαιρναν μαζι τους... αλλο σεναριο αυτό, τεσπα.
Ξαφνικά εχει κίνηση μπροστά στην ναυτονομία οπου κατοικοέδρευε η χειρότερη αγέλη και μπλοκάρουμε. Πριν προλάβω να το καταλάβω, εχω φαει μια γερή δαγκωνιά στο δεξί πόδι, τόσο γερή που ματωσε το πόδι μεσα απο την μπότα. Ηταν ο Αποστόλης, ο αρχηγός εκεινης της αγέλης, ενας ψηλός ασπρος σκύλος, με κακία στο βλέμμα. Οχι μυώδης ή ογκώδης, σχετικά λεπτός ηταν και ηταν και κακός και άσχημος.
Ομως το χειρότερο ηταν οτι ο Αποστολης και οι υποτακτικοί του, 10-15 περίπου σκυλιά, έχουν βάλει στην μεση τον σκυλάκο μου και τον τσακιζουν. Δεν το σκέφτηκα καν να κατεβω για να τον σώσω, αλλά μεχρι βαλώ σταντ, να κατεβω απο τη μηχανή και να μπορεσω να τους διαλύσω με κλωτσιές και φωνές και να φαω βεβαια μερικές δαγκωνιες ακόμα στις μπότες, του είχαν φαει το μισό αυτί και του είχαν κανει και μια μεγάλη τρύπα στο στήθος αναμεσα στα μπροστινά πόδια.... Τους διέλυσα και τον έσωσα απο την μανία που με έπιασε, δεν ηταν οτι δεν φοβόμουν να μπω εκει μεσα στον χαμό....
Τον πήρα και τον πήγα στον κτηνίατρο που είχε ο ναυσταθμος και του έκαναν ράμματα κλπ και μετα απο καιρό έκλεισαν οι πληγές. Η τρυπα στο στήθος αργησε παρα πολύ να κλείσει. Ομως ο σκυλος είχε πλέον πρόβλημα ισορροπίας λόγω του τραυματος στο αυτί που του το είχαν φαει το μισό και δεν επανήλθε ποτέ στα φυσιολογικά του επίπεδα. Δεν μπορούσε να τρέξει καλά πια, αλλά παλι ερχόταν μαζί μου και καναμε παρέα.
Μετα απο καιρό ημουν μια μερα χωρίς τον σκύλο και παλι πήγαινα στην τροφαποθήκη και περναγα μπροστά απο την ναυτονομία.
Να σου πάλι η αγέλη και ο Αποστόλης να εχουν στησει ενέδρα στη μέση του δρόμου....Δεν μασάω, απλά περνάω με χιλιόμετρα και στο τέλος με κυνηγάει μόνο ο Αποστόλης.
Μολις βλέπω οτι έχω ααρκετή απόσταση ξαφνικά σταματάω και κατεβαίνω απο το μηχανακι. Ερχεται και σταματαει κι αυτός στα 5 μέτρα και με κοιτάζει.
Ελα ρε του λεω!! Κατάλαβε οτι αν έρθει δεν θα περάσει καλά... Ατιμο κακό σκυλί. Μεχρι τότε δεν φανταζόμουν οτι υπαρχει τετοιο πράγμα.
Τελικά απομακρύνεται σιγα σιγα, με το στυλ του αρχηγού...
Παω στην τροφαποθήκη, φορτωνω στην σχαρα ενα τενεκέ φέτα και γυρίζω απο τον πίσω δρόμο. Δρόμος διπλής κυκλοφορίας με διπλή λωρίδα στη μεση και χωρίς ίχνος κίνησης, ηταν Σαββατοκύριακο και ολοι ηταν εξω.
Βλέπω τον Αποστόλη στα 100 μέτρα να μου έχει στήσει ενέδρα μόνος του! Εχει στηθεί δεξιά απο την διπλή λωρίδα και με περιμένει να μου την πέσει.
Κεντράρω το μηχανάκι, κι ετοιμάζομαι. Η αδρεναλίνη μαλλον δεν ειχε κοπάσει απο την προηγούμενη συναντηση 5-10 λεπτα νωρίτερα. Η ζημιά που είχαν κανει στον σκύλο μου με είχε νευριάσει τόσο που ισως δεν σκεφτόμουν καθαρά και διψούσα για εκδίκηση!
Οταν φτάνω πιο κοντα ανοίγω λίγο γκάζι και πιάνω γυρω στα 60 με 3η. Σε απόσταση βολής πλέον κι ενω έχει παρει θέση επίθεσης και τρέχει καταπάνω μου κανω ελιγμό και αντί να με δαγκώσει αυτός τρώει μια κλωτσιά στο λαιμό με 60 χλμ την ώρα. Κοιταζω πίσω και τον βλέπω να κάνει 3 κουτρουβάλες μεχρι να έρθει στα ίσια του.
Με το που στέκεται στα πόδια του, αρχίζει να με κυνηγάει και πάλι! Εφυγα μπερδεμένος....
Τι καταφερα? ΟΚ η κλώτσιά μου έδωσε μια στιγιμιαία ικανοποίηση, και ο Αποστολης εφαγε επιτελους και μια, μετα από τόσες που είχε δώσει.
Ο σκυλος μου δεν εγινε καλύτερα και ούτε εγω αισθανόμουν καλύτερα μετα απο λίγο...
Ρε μπαγάσα ψηλέ όσα χρόνια διαβάζω τέτοιο σεντόνι δεν έχω ξαναδεί από πάρτη σου.
Μονομαχία στο Ελ Πάσο φάση ,δε το στέλνεις στις Ιστορίες του δρόμου λέω γω ...
skylaros
26/04/2015, 14:58
Το σκύλο σου τι τον έκανες όταν τελείωσε η θητεία;
sapila racing
26/04/2015, 15:53
Το σκύλο σου τι τον έκανες όταν τελείωσε η θητεία;
Δεν τελείωσε εκει η θητεία μου και αναγκαστικά αποχωριστήκαμε οταν πήρα μετάθεση. Μαθαινα νεα του απο άλλους ναύτες για καποιο διάστημα, αλλά μετα χαθηκαν τα ίχνη του.
Εγώ τον φώναζα απλά "Φίλε" κι ερχόταν, μετα που πήρα μεταθεση οι αλλοι ναύτες τον φώναζαν Αρη και ακουγε.
Δεν ηταν σκύλος που να τον παρω καπου αλλού μαζί μου, δεν είχε ποτέ αφεντικό. Ερχόταν αυτός μαζί μου αν και όποτε ήθελε. Ηταν ελεύθερο πνεύμα και πολύ μάγκας.
Πήγαινα σε διαφορα μερη εκει μέσα και απλά έτρεχε δίπλα στην μηχανή. Οταν φτάναμε καθόταν και φύλαγε τη μηχανή μεχρι να γυρίσω να παμε παλι βόλτα.
Γυρίζαμε πίσω στην ΔΤ, τον ταιζα, παίζαμε και μετα έφευγε και πήγαινε ποιός ξέρει που. Ξαναρχόταν την αλλη μέρα η την παράλλη..
Τσακωνόταν πολλές φορές , ενας μ' εναν τα εβγαζε περα με όλους, κι αν καμμια φορά ηταν πανω απο ένας οι αντίπαλοι και δεν τα κατάφερνε εφευγε τρεχαλα και δεν τον έπιαναν στο τρέξιμο. Ομως μετα τον τραυματισμό δεν ηταν ποτέ ο ίδιος δυστυχώς...
Θυμάμαι μια φορά, καμποσο καιρό μετα το συμβάν, που είχε ερθει παλι τραυματισμένος και προσπαθούσα να τον ξαναπάω στο κτηνιατρείο. Ειχε ανοίξει λίγο και το τραύμα στο στήθος του πάλι. Ξεκινάμε χαλαρά και πήγαινε δίπλα στην μηχανή όπως παντα, αλλά όταν καταλαβε που πάμε έστριψε! Κατέβηκα και τον έπιασα να τον πάω αγκαλιά να τον πάω κι όταν φτασαμε στην πόρτα δεν ηθελε με τίποτα και πήγε να με φάει.
Τελικά πήγαμε πίσω στα μερη μας και του εκανα service μονος μου με betadine με αλλον ενα ναυτη που τον κραταγε, στο κτηνιατρείο δεν δεχόταν να ξαναπάει.
Ηταν ο καλύτερος σκύλος ο "Φίλος" μου.....θα τον θυμαμαι παντα.
dimmie_72
26/04/2015, 16:37
Σε όλα τα documantary films του Animal Planet η του National Geografic όταν επιτίθενται τα δυνατότερα στα αδύναμα, τα αφήνουν χωρίς να επεμβαίνουν προκειμένου να λειτουργούν χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση οι νόμοι της φύσης.
Όταν συμβαίνει σε αστικό περιβάλλον, είναι ένα θέμα. Προσωπικά, καλώς η κακώς, έχω υιοθετήσει τη θεωρία ότι πρόκειται για ζώα που έχουν μετατραπεί σε οικόσιτα (ασχέτως αν είναι αδέσποτα) και πρέπει να ακολουθούν -παρά φύσει- τους κανόνες του περιβάλλοντος που διαβιούν.
Στην περιοχή της μόνιμης κατοικίας μου και όχι σε κανένα εξοχικό κλπ, είναι μερικοί που "συντηρούν" άλογα. Τα μεταφέρουν κάθε μέρα σε διαφορετικά άχτιστα οικόπεδα να βοσκήσουν χωρίς έλεγχο και ασφάλεια περίφραξης. Ίσως γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν μερικές μπάλες σανό το χρόνο για να τα διατηρούν.
Πριν 2-3 μέρες βιώσαμε για μια ακόμη φορά στη γειτονιά σπάσιμο αυτοκινήτου (της συζύγου στη συγκεκριμένη περίπτωση), εικόνα επιβήτορα να κυνηγάει και να δαγκώνει στο λαιμό μικρή φοράδα έγκυο στο σταυροδρόμι Κασσαβέτη με Οδυσσέα Ελύτη του Βόλου επί 20λεπτο, τέλος το σκοινί της εγκύου και μετά την αποχώρηση προς κεντρικότερα μέρη του επιβήτορα, να έχει μπλεχτεί στο αμάξι και η φοράδα πεσμένη να ψυχοραγεί.
Πως να συμπεριφερθείς στα ζώα στο Σύνταγμα, στο Ναύσταθμο, στο αστικό περιβάλλον; Σύμφωνα με τους νόμους της φύσης, τους ανθρώπινους, την παιδεία σου, ότι σου κατέβει αυθόρμητα με βάση τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σου; Ερώτημα για μένα ανεπίλυτο και πιστεύω ότι και οι πολίτες των υπεραναπτυγμένων κρατών που υποτίθεται έχουν τόσο ανεπτυγμένη παιδεία που υπερτονίζουν τη σημασία των ζώων έναντι των εξαθλιωμένων homeless, δεν έχουν επιλύσει. :(
Nikol1979
26/04/2015, 16:56
Άλλο το παιδί,άλλο το σκλέ.Δε συγκρίνεται.Το παιδί ποτέ δεν θα τη δεί kid versus man.Το σκλέ,είναι στη φύση του το alpha male versus και κράκεν αμα λάχει.
Και επειδή έχουμε και την σκοτεινή πλευρά μας.....Θα την πω την κακιά μου...και θα με κυνηγάν οι φιλόζωοι...Ελπίζω μόνο να μην με διεγράψει ο Admin....Εντουράδες στο Χορτιάτη-Αρναία, στα παλιά καλά χρόνια....Κράνος-Θώρακας και μπότες Dainese με σιδερένια προστατευτικά.... τα τσοπανόσκυλα όρμαγαν έξω από της μάντρες.....η χόρταγαν κλοτσιά η περνάγαμε από πάνω τους
με τεχνική πέρασμα-κορμού, που με είχαν μάθει παλαιότεροι Εντουράδες...:look:
Παιδια εγω διαφωνω. Και τα σκυλια ψυχη εχουν, και ρωτηστε οποιον εχει σκυλο να σας το επιβεβαιωσει...
ο κτηνος είναι ηδη παντρεμένος...
αλλα αμα σε ενδιαφερει, αυτή τη κουβεντα την ειχα πει κι εγω ...
Ενταξει τοτε, τι Γιαννης τι Γιαννακης...:p
Παντως ζηλευω λιγο που γνωριζεστε ολοι εδω μεσα και ξερετε τοσα πολλα ο ενας για τον αλλο....ειστε πραγματικα πολυ ωραια παρεα!
το παιδί που θα πεταχτεί να κυνηγήσει την μπάλα θα πεταχτεί μπροστά σου από απροσεξία δεν θα σου επιτεθεί, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Του παιδιού επίσης μπορείς να του φωνάξεις και αν σε ακούσει και καταλάβει τι γίνεται θα προσπαθήσει να σταματήσει. Μη συγκρίνεις ανόμια πράγματα.
Την ώρα που σου επιτίθεται ο σκύλος (ή οτιδήποτε) χωρίς εσύ να του έχει κάνει τίποτα προσπαθείς να τη γλυτώσεις, το τι τρόπος θα χρειαστεί εξαρτάται από την περίπτωση, όλοι μα όλοι αν μπορούν με το να επιταχύνουν να απομακρυνθούν και να φύγουν χωρίς καμία επαφή αυτό ακριβώς θα κάνουν.
Nikol1979
26/04/2015, 17:09
Τα σκυλιά τα αγαπάω πολύ, όπως και όλα τα ζώα, αλλά ειδικά τα σκυλια και τα άλογα τα αγαπάω πάρα πολύ.
.........................................................
Πραγματικα πολυ ωραια ιστορια...στη θεση σου κι εγω δεν ξερω τι θα εκανα...θα εκανα τα παντα για να υπερασπιστω το σκυλο μου, το ιδιο οπως και αν εβλεπα να χτυπανε ενα παιδι τα μεγαλυτερα παιδια...Η αδικια μου καθεται στο λαιμο.
Σε όλα τα documantary films του Animal Planet η του National Geografic όταν επιτίθενται τα δυνατότερα στα αδύναμα, τα αφήνουν χωρίς να επεμβαίνουν προκειμένου να λειτουργούν χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση οι νόμοι της φύσης.
Όταν συμβαίνει σε αστικό περιβάλλον, είναι ένα θέμα. Προσωπικά, καλώς η κακώς, έχω υιοθετήσει τη θεωρία ότι πρόκειται για ζώα που έχουν μετατραπεί σε οικόσιτα (ασχέτως αν είναι αδέσποτα) και πρέπει να ακολουθούν -παρά φύσει- τους κανόνες του περιβάλλοντος που διαβιούν.
Στην περιοχή της μόνιμης κατοικίας μου και όχι σε κανένα εξοχικό κλπ, είναι μερικοί που "συντηρούν" άλογα. Τα μεταφέρουν κάθε μέρα σε διαφορετικά άχτιστα οικόπεδα να βοσκήσουν χωρίς έλεγχο και ασφάλεια περίφραξης. Ίσως γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν μερικές μπάλες σανό το χρόνο για να τα διατηρούν.
Πριν 2-3 μέρες βιώσαμε για μια ακόμη φορά στη γειτονιά σπάσιμο αυτοκινήτου (της συζύγου στη συγκεκριμένη περίπτωση), εικόνα επιβήτορα να κυνηγάει και να δαγκώνει στο λαιμό μικρή φοράδα έγκυο στο σταυροδρόμι Κασσαβέτη με Οδυσσέα Ελύτη του Βόλου επί 20λεπτο, τέλος το σκοινί της εγκύου και μετά την αποχώρηση προς κεντρικότερα μέρη του επιβήτορα, να έχει μπλεχτεί στο αμάξι και η φοράδα πεσμένη να ψυχοραγεί.
Πως να συμπεριφερθείς στα ζώα στο Σύνταγμα, στο Ναύσταθμο, στο αστικό περιβάλλον; Σύμφωνα με τους νόμους της φύσης, τους ανθρώπινους, την παιδεία σου, ότι σου κατέβει αυθόρμητα με βάση τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σου; Ερώτημα για μένα ανεπίλυτο και πιστεύω ότι και οι πολίτες των υπεραναπτυγμένων κρατών που υποτίθεται έχουν τόσο ανεπτυγμένη παιδεία που υπερτονίζουν τη σημασία των ζώων έναντι των εξαθλιωμένων homeless, δεν έχουν επιλύσει. :(
Ντιμη το εθεσες πολυ καλα νομιζω..υπαρχουν λεπτες γραμμες και σιγουρα, σιγουρα οι αγελες των αδεσποτων δεν εχουν καμια δουλεια σε αστικο περιβαλλον..οι συλλογοι των φιλοζωων αυτο προσπαθουν να κανουν, με στειρωσεις και εκστρατειες ενημερωσης, γιατι αν τα παραταμε μικρα στους καδους και μεγαλωνουν στο δρομο και τα κλωτσαει ο καθενας που περναει, φυσικα γινονται επιθετικα και μπαινουμε στο φαυλο κυκλο που συζηταμε τοση ωρα...
Βρε Νικολιτσα, το παιδι θα πεταχτει απο αγνοια και αφηρημαδα. Δεν του καταλογιζεις δολο.
Το σκυλι οταν παει να δαγκωσει επειδη απλως περνας αμεριμνος απο διπλα επισης κατι σκεφτεται, κυριως να σου κανει ζημια γιατι... Κατι εχει στο μυαλο του οτι τρεχει. Το οποιο ουδολως με απασχολει διοτι αυτο που επιθυμω περισσοτερο ειναι να διελθω της επιλεγμενης διαδρομης αρτιμελης και ακεραιος, οποτε και κλωτσια και σφαλιαρα και κεραυνο και το σφυρι του θωρ και οτι βρω μπροστα μου θα του ριξω. Γιατι μου επιτιθεται απροκλητα, ναι;
Αμυρου, εχουμε εννοειται το δικαιωμα να προστατευσουμε τη σωματικη μας ακεραιοτητα, κανεις δεν το αρνειται αυτο. Οχι ομως με περισσοτερη βια απο οση ειναι απολυτως απαραιτητο...μια κλωτσια μπορει να ειναι ενα σπρωξιμο με το ποδι, οπως και μπορει να σκοτωσει ενα ζωο...
και επισης: αμα με ξαναπεις Νικολιτσα θα σφαχτουμε!
Nikol1979
26/04/2015, 17:37
το τι τρόπος θα χρειαστεί εξαρτάται από την περίπτωση, όλοι μα όλοι αν μπορούν με το να επιταχύνουν να απομακρυνθούν και να φύγουν χωρίς καμία επαφή αυτό ακριβώς θα κάνουν.
...μακαρι.
GiorgosLa
26/04/2015, 19:13
Οι περισσότεροι θα το είδατε αλλά είναι… Και ίσως δεν φταίνε τα σκυλιά. Αλλά εκείνη την στιγμή από αυτά απειλείσαι. Αν δεν ερχόταν ο άλλος θα του κάνανε ζημιά. Και το γιατί ταΐζουν τόσα σκυλιά αυτοί (ένα τσουβάλι θέλουν τουλάχιστον, ότι και αν είναι αυτό) είναι άλλη κουβέντα
https://www.youtube.com/watch?v=6IuFoxpPNAM&spfreload=10
RaGe_Raptor
26/04/2015, 19:19
οι συλλογοι των φιλοζωων αυτο προσπαθουν να κανουν, με στειρωσεις και εκστρατειες ενημερωσης...
ας το πάω στα άκρα...και γιατί να μην στειρώνουμε και τα παιδιά...???
έτσι για να δεις το άκυρο του συλλογισμού σου....
Nikol1979
26/04/2015, 19:36
Νομιζω οτι πολλαπλασιαζομαστε με ελαφρως αργοτερους ρυθμους εμεις......
Ναι, αλλά καλό είναι κάποιοι να μην πολλαπλασιάζονται με κανένα ρυθμό.
Nikol1979
26/04/2015, 19:50
+115
RaGe_Raptor
26/04/2015, 19:52
Νομιζω οτι πολλαπλασιαζομαστε με ελαφρως αργοτερους ρυθμους εμεις......
νόμιζα 2 μέτρα και 2 σταθμά κιέτσ'......anyway
για να μην παρεξηγηθώ, κι εγώ έχω σκυλιά και κλοτσάω μόνο όταν μου ορμάνε ορδές όταν με πετυχαίνουν με το ποδήλατο στις ερημιές ίσα-ίσα για να ξεφύγω...
αλλά κάπου νομίζω χάνουμε το μέτρο με σχόλια σαν το δικό σου....γι'αυτό και μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω...
Pan (dvs)
26/04/2015, 19:58
Ποιος τη χαρη σου ρε κουφαλα φαρμακοτριφτη.Θα γυρισεις απο το 36ωρο και θα σου εχουμε τη νυφη ετοιμη.
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Αny way
Το Σαββατο επανω σε στροφη μου την επεσε τσοπανοσκυλο.Του την εχωσα την κλωτσια,χωρις δευτερη σκεψη.Μεχρι να συνελθει ,ειχανε περασει και οι αλλοι δυο που με ακολουθουσανε.
Μην ακουσω παραμυθια για φιλοζωους και μη,γιατι θα τα βαλουμε κατω και θα χασετε.Το ενστικτο της αυτοσυντηρησης μας κανει να κανουμε πραγματα που στην ουσια διαφωνουμε,αλλα εκεινη τη στιγμη θεωρουμε οτι δεν γινεται αλλιως.
dimmie_72
26/04/2015, 19:58
οι συλλογοι των φιλοζωων αυτο προσπαθουν να κανουν, με στειρωσεις και εκστρατειες ενημερωσης, γιατι αν τα παραταμε μικρα στους καδους και μεγαλωνουν στο δρομο και τα κλωτσαει ο καθενας που περναει, φυσικα γινονται επιθετικα και μπαινουμε στο φαυλο κυκλο που συζηταμε τοση ωρα...
Δυστυχώς όμως στη χώρα μας οι εν λόγω σύλλογοι λειτουργούν όχι ορθολογιστικά αλλά όπως ο Γκλέτσος που αφαιρεί μπάρες διοδίων, οι οικολόγοι εναντίον των εργαζόμενων στις Σκουριές, οι Δήμοι εναντίον των ΧΥΤΑ, οι μπαχαλάκηδες εναντίον των Τραπεζών, οι αναρχικοί εναντίον της ανθρώπινης ζωής, οι Δημόσιοι εναντίον της αξιολόγησης... :(
RaGe_Raptor
26/04/2015, 20:07
............Του την εχωσα την κλωτσια,χωρις δευτερη σκεψη.Μεχρι να συνελθει ,ειχανε περασει και οι αλλοι δυο που με ακολουθουσανε.
Μην ακουσω παραμυθια για φιλοζωους και μη,γιατι θα τα βαλουμε κατω και θα χασετε.Το ενστικτο της αυτοσυντηρησης μας κανει να κανουμε πραγματα που στην ουσια διαφωνουμε,αλλα εκεινη τη στιγμη θεωρουμε οτι δεν γινεται αλλιως...............
off topic ...περίπου...
«ΚΛΟΤΣΑΩ» ὄχι «ΚΛΩΤΣΑΩ»
Ἄν καὶ συνηθίζεται ἡ ὀρθογραφία «κλωτσάω» ἡ λέξη ὀρθογραφεῖται «κλοτσάω».
Προέρχεται ἀπὸ τὴν λέξη «κλότσος».
κλότσος < ὑστερολατ. *colcio[μὲ μετάθεση τοῦ ὑγροῦ "λ"] <μεσν. λατ. calcio < λατ. calx (=φτέρνα)
Γιὰ τὴν γραφὴ μὲ «ω» δὲν ὑπάρχει καμμία ἐτυμολογία.
Το αστείο είναι ότι 9 στα 10 αδέσποτα προκύπτουν από τους ίδιους "φιλόζωους", οι οποίοι τα υποστηρίζουν με νύχια και με δόντια στο φέισμπουκ και στα φόρουμς κι όχι από τον κάθε τυχαίο που δε δίνει δεκάρα για τα ζώα.
Pan (dvs)
26/04/2015, 20:21
off topic ...περίπου...
«ΚΛΟΤΣΑΩ» ὄχι «ΚΛΩΤΣΑΩ»
Ἄν καὶ συνηθίζεται ἡ ὀρθογραφία «κλωτσάω» ἡ λέξη ὀρθογραφεῖται «κλοτσάω».
Προέρχεται ἀπὸ τὴν λέξη «κλότσος».
κλότσος < ὑστερολατ. *colcio[μὲ μετάθεση τοῦ ὑγροῦ "λ"] <μεσν. λατ. calcio < λατ. calx (=φτέρνα)
Γιὰ τὴν γραφὴ μὲ «ω» δὲν ὑπάρχει καμμία ἐτυμολογία.
Με Ο η με Ω αν το δει ο Κτηνος θα μου κοψει την καλημερα.
Τελικά υπάρχουν περισσότερα μπλάνκο στο φόρουμ απ' ότι πίστευα! :lol:
amyroukai
26/04/2015, 20:39
Πραγματικα πολυ ωραια ιστορια...στη θεση σου κι εγω δεν ξερω τι θα εκανα...θα εκανα τα παντα για να υπερασπιστω το σκυλο μου, το ιδιο οπως και αν εβλεπα να χτυπανε ενα παιδι τα μεγαλυτερα παιδια...Η αδικια μου καθεται στο λαιμο.
Αδικία στη φύση και στις αγέλες; Η λογική των σκύλων δεν ξέρω αν χωράει την έννοια της δικαιοσύνης. Απλά υπάρχει ο άλφας και τα τσιράκια, ιεραρχημένοι.
Αμυρου, εχουμε εννοειται το δικαιωμα να προστατευσουμε τη σωματικη μας ακεραιοτητα, κανεις δεν το αρνειται αυτο. Οχι ομως με περισσοτερη βια απο οση ειναι απολυτως απαραιτητο...μια κλωτσια μπορει να ειναι ενα σπρωξιμο με το ποδι, οπως και μπορει να σκοτωσει ενα ζωο...
Η "ασύμμετρη απειλή" της αγέλης ή ενός μεμονωμένου επιθετικού ζώου είναι δύσκολο να απαντηθεί με "τόσο όσο" αντίδραση χρειάζεται. Όταν πηγαίνεις με κάποια χιλιόμετρα το "σπρώξιμο" θα είναι γερό.
Κοπανιστός οικόσιτος μπουλντογκοειδής κωλόσκυλος που μου την έπεσε κοντά στο σπίτι την έφαγε κατακούτελα από το μαρσπιέ γιατί απλά σήκωσα το πόδι. Δεν ήξερα αν θα πρέπει να ανησυχήσω για το ζώο ή αν θα πρέπει να πεθάνω στο γέλιο με το πάθημα...
ας το πάω στα άκρα...και γιατί να μην στειρώνουμε και τα παιδιά...???
έτσι για να δεις το άκυρο του συλλογισμού σου....
Το έκανε ο φίλος μας με το αστείο μουστάκι και οι σουηδοί νομίζω σε επιλεγμένες "μειονοτικές και ασθενείς ομάδες πληθυσμού" μεταπολεμικά. Καλά μπορεί να μην είναι φίλος όλων μας, είναι του... 8%. Ή του 5% αν πιστέψουμε το τελευταίο poll.