View Full Version : Ετήσια 2015 - Σχόλια, κουβεντούλα
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
harris_x
24/04/2015, 22:20
α, δεν είναι έτσι (https://www.youtube.com/watch?v=OmNXCJt7K3Q) δλδ?
φλώροι ρπστμ....
:lol:
Έτσι θα είναι τα ss :smokin:
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
amyroukai
24/04/2015, 22:25
Θα το δούμε Γιάννη, υπάρχει πάντα και η εναλλακτική των Mc Donalds μετά τα διόδια ;)
fine tunings θα παίξουν εντός των ημερών.
ειναι πιο φτηνα τα διοδια αν βγεις εο απο παραδρομο, παρα να περασεις τα κανονικα, just saying, για οσους πληρωνουν.
harris_x
24/04/2015, 22:29
ειναι πιο φτηνα τα διοδια αν βγεις εο απο παραδρομο, παρα να περασεις τα κανονικα, just saying, για οσους πληρωνουν.
αν βρεθούμε στα πρώην Goody's ή στο Lidl από τον παράδρομο θα μπούμε εθνική ;)
Ο χρόνος δεν μετράει αφού το ποσοστό των συμμετεχόντων που τερματισε ηταν καπου στο 10%.
Το ρεκόρ δικαιωματικά παει στον byron με το Tuono o οποίος εσμπρωχνε πατακι το SRX με τον filippo καβαλα και τελικά έφτασαν και τα 2 μηχανακια στον τελικό προορισμό.
Εγω, ο Julius, ο filippos σμπρωξαμε τόσο ωστε να πάρουμε το αναμνηστικό μπλουζάκι 'Official SRX Pushers Team'.
Τωρα που το σκέφτομαι έπρεπε να φτιαχτει κι ενα Xlarge για τον vaska, ο οποίος βέβαια απλά παρακολουθούσε από ψηλά (GS ειναι αυτό..) , αλλά ανέβαζε το ηθικό των υπόλοιπων που εσμπρωχναν. Ασε που σε καποια φάση μας συγκράτησε, να μην το ριξουμε στου χαντακ, χαραδρα οτι ειχε εκει, πριν φτασει ο byron.
Βυρωνα θυμήσου το φέτος. Τον filippo να ενημερώσεις μόνο να ξέρει να παρει φαγητό μαζί του.
:tooth: :tooth: :tooth:
334468
amyroukai
25/04/2015, 07:18
Εν τω μεταξύ πήρε το μάτι μου "Αθήνα Μαυρολιθάρι και πίσω με Χάρλεϊ" στο βιβλίο. Μας αντιγράφουν ανερυθριαστα.
Ο χρόνος δεν μετράει αφού το ποσοστό των συμμετεχόντων που τερματισε ηταν καπου στο 10%.
Το ρεκόρ δικαιωματικά παει στον byron με το Tuono o οποίος εσμπρωχνε πατακι το SRX με τον filippo καβαλα και τελικά έφτασαν και τα 2 μηχανακια στον τελικό προορισμό.
Εγω, ο Julius, ο filippos σμπρωξαμε τόσο ωστε να πάρουμε το αναμνηστικό μπλουζάκι 'Official SRX Pushers Team'.
Τωρα που το σκέφτομαι έπρεπε να φτιαχτει κι ενα Xlarge για τον vaska, ο οποίος βέβαια απλά παρακολουθούσε από ψηλά (GS ειναι αυτό..) , αλλά ανέβαζε το ηθικό των υπόλοιπων που εσμπρωχναν. Ασε που σε καποια φάση μας συγκράτησε, να μην το ριξουμε στου χαντακ, χαραδρα οτι ειχε εκει, πριν φτασει ο byron.
Βυρωνα θυμήσου το φέτος. Τον filippo να ενημερώσεις μόνο να ξέρει να παρει φαγητό μαζί του.
:bawl:
:tooth: :tooth: :tooth:
334468
αυτογνωσια;
Αυτό που περιγράφει ο σαπίλας αν δεν το δεις δεν το πιστεύεις. Ότι υπάρχει δλδ άτομο που μπορέι να πηγαίνει το srx πατάκι με τον αναβάτη του σε ορεινό στροφιλίκι, ανηφοροκατηφόρι βροχή και μάλιστα με μεγάλες ταχύτητες.
Ο Βύρωνας ακούραστος έδινε την αίσθηση ότι θα μπορούσε να συνεχίζει για όσο χρειαζόταν, όσο μακρυά κι αν ήταν ο προορισμός. Αφού φέτος σκέφτονται να το πάνε έτσι και να μοιραστούν τα καύσιμα του τουόνο :bawl:
sapila racing
27/04/2015, 13:05
Αυτό που περιγράφει ο σαπίλας αν δεν το δεις δεν το πιστεύεις. Ότι υπάρχει δλδ άτομο που μπορέι να πηγαίνει το srx πατάκι με τον αναβάτη του σε ορεινό στροφιλίκι, ανηφοροκατηφόρι βροχή και μάλιστα με μεγάλες ταχύτητες.
Ο Βύρωνας ακούραστος έδινε την αίσθηση ότι θα μπορούσε να συνεχίζει για όσο χρειαζόταν, όσο μακρυά κι αν ήταν ο προορισμός. Αφού φέτος σκέφτονται να το πάνε έτσι και να μοιραστούν τα καύσιμα του τουόνο :bawl:
Εχει γερό ποδάρι ο άτιμος! Και ροπάτο μηχανακι βέβαια.
Και παλι πολύ δύσκολο με το στροφιλίκι σε συνδυασμό με τις ανηφοροκατηφόρες. :eek:
Ρε παίδες υπήρχε 1% πιθανότητα να παρατήσω το srx-άκι μου στην βουνοκορφή? Μόνο αν δεν τσούλαγαν οι τροχοί θα το έχωνα σε καμμιά σπηλιά :tooth:
Τεσπα, η περυσινή βόλτα ήταν γάματα. Όχι για το srx, αλλά γιατί φτάσαμε 20 άνθρωποι στον προορισμό. Πίκρα.
sapila racing
27/04/2015, 13:59
Ρε παίδες υπήρχε 1% πιθανότητα να παρατήσω το srx-άκι μου στην βουνοκορφή? Μόνο αν δεν τσούλαγαν οι τροχοί θα το έχωνα σε καμμιά σπηλιά :tooth:
Τεσπα, η περυσινή βόλτα ήταν γάματα. Όχι για το srx, αλλά γιατί φτάσαμε 20 άνθρωποι στον προορισμό. Πίκρα.
Εσύ όχι, δεν θα το παράταγες.
Εσύ δεν ήσουν εκεί όμως οταν το συζητούσαμε. :lol: :bawl:
Εντάξει φέτος θα είναι χλιδή σε σχέση με πέρσι. Σκέφτομαι να ερθω με κανενα racing μηχανακι... ;)
Πάντως για να ξέρεις στο τσακ τη γλύτωσε τη χαράδρα.
Μέχρι και σκηνοθεσία τούμπας έγινε για να γλυτώσουν από το ρημάδι. Τυχερό αυτό που εμφανίστηκες εγκαίρως, τυχερός κι εσύ που πήρε πάλι μπροστά και δεν υλοποιήθηκε το σχέδιο!
Σκέφτομαι να ερθω με κανενα racing μηχανακι... ;)
Οκ...έλα. Κοτζάμ βουνό ανεβοκατεβήκαμε, στο ισάδι θα κολλήσουμε αν μείνεις? :smokin:
Μέχρι και σκηνοθεσία τούμπας έγινε για να γλυτώσουν από το ρημάδι. Τυχερό αυτό που εμφανίστηκες εγκαίρως, τυχερός κι εσύ που πήρε πάλι μπροστά και δεν υλοποιήθηκε το σχέδιο!
Τυχεροί κι αυτοί που δεν το πήρα χαμπάρι, όμως. :D
Billymuse
27/04/2015, 14:23
Eσύ μου άρεσες Μπίλαρε που έσκασες με το κοντομάνικο μέσα απο το μπουφάν :look: δε νιώθεις απο κρυο ε?
Eσύ μου άρεσες Μπίλαρε που έσκασες με το κοντομάνικο μέσα απο το μπουφάν :look: δε νιώθεις απο κρυο ε?
Έφυγα από Πάτρα με καυτό ήλιο, μέχρι την Ιτέα είχα τσουρουφλιστεί. Τώρα πως σκατά έγινε και στην Άμφισσα μαύρισε ο ουρανός και γ@μήθηε στην βροχή (μέχρι και χαλάζι έριξε ρε γμτ) δεν ξέρω.
Έφυγα από Πάτρα με καυτό ήλιο, μέχρι την Ιτέα είχα τσουρουφλιστεί. Τώρα πως σκατά έγινε και στην Άμφισσα μαύρισε ο ουρανός και γ@μήθηε στην βροχή (μέχρι και χαλάζι έριξε ρε γμτ) δεν ξέρω.
Παραγγελιά.
amyroukai
27/04/2015, 14:47
Παραγγελιά.
είχε πει ο Κάπ10 "καλά να περάσετε";
sapila racing
27/04/2015, 15:18
Οκ...έλα. Κοτζάμ βουνό ανεβοκατεβήκαμε, στο ισάδι θα κολλήσουμε αν μείνεις? :smokin:
Aει ρε, εμενα τα μηχανακια μου δεν χαλάνε. :moutza:
Τυχεροί κι αυτοί που δεν το πήρα χαμπάρι, όμως. :D
Ναι καλά... αμα δεν σε παίρναμε τηλέφωνο σιγα μην έπαιρνες χαμπαρι που μου χες καβατζωθεί στο βενζινάδικο... ;)
Ο Vaskas οντως με το κοντομάνικο ρε! Κι ενα διχτυωτό απο πανω νομίζω. :D
Aει ρε, εμενα τα μηχανακια μου δεν χαλάνε. :moutza:
Ναι καλά... αμα δεν σε παίρναμε τηλέφωνο σιγα μην έπαιρνες χαμπαρι που μου χες καβατζωθεί στο βενζινάδικο... ;)
τι μλκ είναι
για το κοντομανικο του βασκα λετε ρε?? εδώ άλλος παριστανε τον τρουπερ.....
334609
εκτων οποιων οι μισοι ηταν ολακερο το γκρουπ με τα (υποτειθεται) κουλαδια.... τα γκρουπ των "χεραδων" διαμελιστηκαν όλα.. :smokin: :lol:
Αντιανεμικό ήταν (πριν φάει το χαλάζι) :bawl:
εκτων οποιων οι μισοι ηταν ολακερο το γκρουπ με τα (υποτειθεται) κουλαδια.... τα γκρουπ των "χεραδων" διαμελιστηκαν όλα.. :smokin: :lol:
Ναι ρε, :a012:
ναι , αλλά τι αισθήματα αναπτύχθηκαν κάτω από τις αντίξοες συνθήκες...:lol:
334627
ναι , αλλά τι αισθήματα αναπτύχθηκαν κάτω από τις αντίξοες συνθήκες...:lol:
Πωπωωω αγαπούλες :blush::heartpound::lol:
sapila racing
28/04/2015, 13:48
Πωπωωω αγαπούλες :blush::heartpound::lol:
E ναι, με την πλάτη 30cm απο το αναμμένο τζακι μια χαρά αγαπούλες ήμασταν. :)
Πιο πριν επρεπε να μας έβλεπες! :cry:
Εσύ όχι, δεν θα το παράταγες.
Εσύ δεν ήσουν εκεί όμως οταν το συζητούσαμε. :lol: :bawl:
Εντάξει φέτος θα είναι χλιδή σε σχέση με πέρσι. Σκέφτομαι να ερθω με κανενα racing μηχανακι... ;)
Άστο καλύτερα γιατί δεν αφήνει ο ψηλός ...(ποστ 81)
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145031&page=6
εκανα ακριβως την ιδια διαδρομη πριν κανα μηνα δικαβαλος και ακριβως εως το αγ. γιωργη. ο δρομος λιγο πριν την λιμνη αναφερεται ως κλειστος..ειχε πολλες κατολισθησεις αλλα περπατιωταν
Παίδες εγώ εκτός λόγω αμηχανίας ξερω γω κτλ.
harris_x
08/05/2015, 20:43
εκανα ακριβως την ιδια διαδρομη πριν κανα μηνα δικαβαλος και ακριβως εως το αγ. γιωργη. ο δρομος λιγο πριν την λιμνη αναφερεται ως κλειστος..ειχε πολλες κατολισθησεις αλλα περπατιωτανευχαριστούμε για την πληροφορία, θα κάνουμε μια βόλτα πριν την ετήσια να δούμε τι παίζει και αναλόγως το βλέπουμε :winka:
harris_x
08/05/2015, 20:44
Παίδες εγώ εκτός λόγω αμηχανίας ξερω γω κτλ.
τι να πω ρε Τολή.... ελπίζω να βρεθεί.
007mastras
09/05/2015, 14:43
nikoloul
Bandit 650
Εκκινηση απο Λαρισα
Μαλλον μονος, ΠΟΛΥ νεος ΠΟΛΥ αργος ;)
Λάρισα??
Λές να κατέβουμε μαζί??
οπα σόρυ τώρα κατάλαβα τι ενοείτε με το μόνος..χωρίς συνοδιγό..
Λέτε να μαζευτούμε όσοι είμαστε απο Λαρισα να κατέυοθμε groypακι?
Filipp0s
SRX600RR
μόνος
635 ρε...:moutza:
ypapadio
09/05/2015, 20:12
Απντεϊτ,
Ο δρόμος από Ροβιές προς Λ. Αιδηψού είναι ανοιχτός.
Ένα-δυο σημεία μόνο με λίγο προσοχή λόγω μικρών διάσπαρτων πετρών και χαλικιού στην άκρη του δρόμου.
filipp0s
09/05/2015, 20:34
635 ρε...:moutza:
:moutza: παω να το διορθωσω :sick:
:moutza: παω να το διορθωσω :sick:
Χαρά που θα κάνει το srx μόλις μάθει πώς η περυσινή κουλατζα θα το ξανακαβαλησει...
Να σου πω...κοελιο διαβάζεις ?
sapila racing
09/05/2015, 20:47
Να παρουμε και διάφορα εργαλεία μαζί ε? :p
filipp0s
09/05/2015, 20:50
Χαρά που θα κάνει το srx μόλις μάθει πώς η περυσινή κουλατζα θα το ξανακαβαλησει...
Να σου πω...κοελιο διαβάζεις ?
Συνεχεια! Κι οπως λεει κι ο δασκαλος "Ό,τι συμβεί μία φορά, μπορεί να μην ξανασυμβεί. Αλλά ό,τι συμβεί δύο φορές θα τριτώσει οπωσδήποτε."
filipp0s
09/05/2015, 20:51
Να παρουμε και διάφορα εργαλεία μαζί ε? :p
Τον julius πρεπει να φερουμε απο Γαλλια
spyrakos35
09/05/2015, 20:51
Συνεχεια! Κι οπως λεει κι ο δασκαλος "Ό,τι συμβεί μία φορά, μπορεί να μην ξανασυμβεί. Αλλά ό,τι συμβεί δύο φορές θα τριτώσει οπωσδήποτε."
Ο δασκαλος το εκλεψε απο τους γαλλους να του πεις
Ρε δε Μπάτε καλά, το μηχανάκι έσβησε γιατί είχε υγρασία. Φέτο θα έχει 40 υπό συκιάν και θα πάει μια χαρά. Άλλωστε θα υπάρχει οδική, αυτή με σήμα την απλωμένη ποδάρα του Βύρωνα!!!
sapila racing
09/05/2015, 21:17
Ρε δε Μπάτε καλά, το μηχανάκι έσβησε γιατί είχε υγρασία. Φέτο θα έχει 40 υπό συκιάν και θα πάει μια χαρά. Άλλωστε θα υπάρχει οδική, αυτή με σήμα την απλωμένη ποδάρα του Βύρωνα!!!
Σωστός!
Καλού κακού όμως θα φορέσουμε και τα μπλουζάκια 'Official SRX Pushers Team'! :D
Σωστός!
Καλού κακού όμως θα φορέσουμε και τα μπλουζάκια 'Official SRX Pushers Team'! :D
Καλού κακού να μάθετε τα δρομολόγια του κτελ.
sapila racing
09/05/2015, 21:49
Και που θα βρούμε Ινδό φακίρη να μας το ανεβάσει στο ΚΤΕΛ?
Εναν σαν αυτόν εδω:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0k_EBP8OtcU#t=18
Εσυ το κάνεις? :lol:
http://www.ktelevias.gr/ :wave2:
Εναν σαν αυτόν εδω:
Δεν χρειαζεται να κάνω κόλπα περίεργα που κάνουν στην Ινδία ρε. Απλά δηλώνω πως θα γυρίσει, μιας και «υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ τους»...:a04:
Θα λέιπει και ο τρισμέγιστος...την γλύτωσε το μαρσπιέ μου ευτυχώς. :tooth:
Εναν σαν αυτόν εδω:
εμεις εχουμε λεωφορεια που φορτωνονται από κατω... εχουν αλλαξει τα πραγματα από την εποχη που χρησιμοποιούσες κτελ.. :lol:
335464
sapila racing
09/05/2015, 22:00
εμεις εχουμε λεωφορεια που φορτωνονται από κατω... εχουν αλλαξει τα πραγματα από την εποχη που χρησιμοποιούσες κτελ.. :lol:
335464
Σωστός!!! :lol:
sapila racing
09/05/2015, 22:00
Δεν χρειαζεται να κάνω κόλπα περίεργα που κάνουν στην Ινδία ρε. Απλά δηλώνω πως θα γυρίσει, μιας και «υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ τους»...:a04:
Θα λέιπει και ο τρισμέγιστος...την γλύτωσε το μαρσπιέ μου ευτυχώς. :tooth:
Καλη χημεία ε? Θα σου το φαει το μηχανακι ο μουσιας! :p
φυσικα, με την προυποθεση ότι η ουρα του τουονο αντεχει, υπαρχει και άλλη λυση..
335468
sapila racing
09/05/2015, 22:03
φυσικα, με την προυποθεση ότι η ουρα του τουονο αντεχει, υπαρχει και άλλη λυση..
335468
Αλλο και τούτο!
Το Tuono δεν γίνεται, θα κοπεί στα 2.
Ισως να παρω το BMW τελικά στην ετήσια... :p
335468
εδώ γύρισε τη Στερεά Ελλάδα με τον κώλο του Dim...το Srx δεν θα αντέξει?
335469
sapila racing
09/05/2015, 22:34
335469
:eek:
:bawl: :lol:
harris_x
09/05/2015, 22:36
335469
335469
amyroukai
09/05/2015, 23:07
δηλαδη, θες να πεις, ο χιος εχει ακομα κωλο μετα το ατυχημα;
filipp0s
09/05/2015, 23:18
Αλλο και τούτο!
Το Tuono δεν γίνεται, θα κοπεί στα 2.
Ισως να παρω το BMW τελικά στην ετήσια... :p
Skoda με το τρεϊλερ μαν. Φορτωνουμε τα μηχανακια πανω, τα κατεβαζουμε ευβοια, τραβαμε φωτο -ημουν κι εγω εκει κτλ- τα ξαναφορτωνουμε και γυρναμε κυριοι. :wave2:
δηλαδη, θες να πεις, ο χιος εχει ακομα κωλο μετα το ατυχημα;
Κι όμως...φαντάσου τι είχε πριν. Σε τρίκυκλο φουρκόνι καθόταν συνεπιβάτης και σουζάριζε. :tooth:
Skoda με το τρεϊλερ μαν. Φορτωνουμε τα μηχανακια πανω, τα κατεβαζουμε ευβοια, τραβαμε φωτο -ημουν κι εγω εκει κτλ- τα ξαναφορτωνουμε και γυρναμε κυριοι. :wave2:
335474
335469
:bawl: τι μλκ είναι :bawl:
sapila racing
10/05/2015, 10:45
Θα μας παρουν χαμπαρι ρε! :lol:
Οχι ενταξει αμα ειναι θα σε δεσω πίσω απο το BMW και θα κανουμε και προσπεράσεις. :eek:
Cpt. Haddock
10/05/2015, 13:58
τι μλκες :lol:
filipp0s
10/05/2015, 14:45
Θα μας παρουν χαμπαρι ρε! :lol:
Οχι ενταξει αμα ειναι θα σε δεσω πίσω απο το BMW και θα κανουμε και προσπεράσεις. :eek:
αν ειναι ετσι ρε μαν, ερχομαι με το ποτεμκιν και φορτωνω πισω το srx (κι αν λαχει και το tuono) μονο για τις φωτογραφιες.
αν ειναι ετσι ρε μαν, ερχομαι με το ποτεμκιν και φορτωνω πισω το srx (κι αν λαχει και το tuono) μονο για τις φωτογραφιες.
ναι οκ...τα ημιαξόνια να τσεκάρετε πριν ξεκινήσετε μόνο.
ευχαριστούμε για την πληροφορία, θα κάνουμε μια βόλτα πριν την ετήσια να δούμε τι παίζει και αναλόγως το βλέπουμε :winka:
χθες ειχε συναντηση το rx8 club στην Αιδηψο..ο δρομος εχει ανοιξει τελικα και ειναι οκ...
harris_x
15/05/2015, 11:27
Λόγω του ότι υπάρχουν συμμετοχές από Λαμία, Λάρισα και Πάτρα, θα πρότεινα να ανοίξετε ξεχωριστά θέματα για τις απο εκεί συμμετοχές και να βολτάρετε όλοι μαζί :winka:
Αρχίζω να σκέφτομαι ανάβαση με κλασομπανιέρα.
:a7:
o_gavros
17/05/2015, 22:47
Ξανά εδώ λοιπόν. :wave2:
Το μεκανάκι θα είναι 600 ή 1000 δεν έχω αποφασίσει ακόμη.
δικάβαλος. Με τους λουλουδάτους παρέα (Eversman) :beer:
Έτσι ντε!!! (https://www.youtube.com/watch?v=Dx58h357QOk)
harris_x
17/05/2015, 23:20
Παρακαλώ διαβάστε ξανά το πρώτο post του θέματος της βόλτας (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145032&p=2580694&viewfull=1#post2580694) γιατί έχει αλλάξει το μέρος συνάντησης και επιπλέον παρέχονται κάποιες πληροφορίες για τις ιδιαιτερότητες της διαδρομής.
Υπενθυμίζω και το παρακάτω:
Παρακαλώ όσοι θα ήθελαν να συμμετέχουν, να το δηλώσουν στο παρόν το αργότερο έως την Παρασκευή 29/5/2015.
:beer::beer::beer:
congate7
17/05/2015, 23:38
Μετά την αλλαγή της ώρας και του σημείου συνάντησης, τι ώρα περίπου πρέπει να είμαι Σχηματάρι?
Ευχαριστώ
harris_x
18/05/2015, 08:20
Μετά την αλλαγή της ώρας και του σημείου συνάντησης, τι ώρα περίπου πρέπει να είμαι Σχηματάρι?
Ευχαριστώ
Όχι στο Σχηματάρι, πριν την γέφυρα της Χαλκίδας στο parking θα σε βρει το γκρουπ σου.
Στις 0915 πρέπει να είσαι εκεί.
Μην καθυστερήσεις γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα να σε περιμένουν.
Το 250 πουλήθηκε. Προς το παρόν είμαι εκτός, αλλά ίσως έχω κάτι άλλο (σίγουρα μεγαλύτερο) ως τότε.
theofilos888
18/05/2015, 09:34
Το 250 πουλήθηκε. Προς το παρόν είμαι εκτός, αλλά ίσως έχω κάτι άλλο (σίγουρα μεγαλύτερο) ως τότε.
Ποτε το πηρες, ποτε το εδωσες...... αντε με το καλο το επομενο!!!!!
Θέλω να διατηρήσω τον μέσο όρο του ενός μηχανακίου/έτος. Είμαι ήδη στον 7ο χρόνο και έχω αλλάξει μόνο 6 μηχανάκια.
Cheers. Soon ^^
Eversman
18/05/2015, 17:23
Θέλω να διατηρήσω τον μέσο όρο του ενός μηχανακίου/έτος. Είμαι ήδη στον 7ο χρόνο και έχω αλλάξει μόνο 6 μηχανάκια.
Cheers. Soon ^^
Το 'πες και το 'κάνες τελικά! Καλοριζικο το επόμενο :wave2:
moto.gr
το φόρουμ όπου οι εξωσχολικές συμμετοχές στην ετήσια είναι περισσότερες απο τις ενδοσχολικές
:a25:
:p
AristidisZ
18/05/2015, 19:22
moto.gr
το φόρουμ όπου οι εξωσχολικές συμμετοχές στην ετήσια είναι περισσότερες απο τις ενδοσχολικές
:a25:
:p
ένα ντε...
ο μάστορας με το νεαποκτηθέν 1400αρι κτήνος ακούει άραγε ;
amyroukai
18/05/2015, 19:49
ένα ντε...
ο μάστορας με το νεαποκτηθέν 1400αρι κτήνος ακούει άραγε ;
συναδελφος σου στο κρυωμα, μαθαινω.
Billymuse
18/05/2015, 21:43
Όχι στο Σχηματάρι, πριν την γέφυρα της Χαλκίδας στο parking θα σε βρει το γκρουπ σου.
Στις 0915 πρέπει να είσαι εκεί.
Μην καθυστερήσεις γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα να σε περιμένουν.
Πωωω ρε κυριακάτικα απτο ξημέρωμα πρέπει να σηκωθουμεννν
να κανω μια προταση?
αφου θα περασουμε από Αιδηψο, προτείνω τον ανεφοδιασμο να τον κανουμε στο βενζιναδικο που πηγε η Κωνσταντοπουλου, και αφου φουλαρουμε να απαιτησουμε από τον υπαλληλο να μας επισκευασει τα λάστιχα...
congate7
19/05/2015, 07:19
να κανω μια προταση?
αφου θα περασουμε από Αιδηψο, προτείνω τον ανεφοδιασμο να τον κανουμε στο βενζιναδικο που πηγε η Κωνσταντοπουλου, και αφου φουλαρουμε να απαιτησουμε από τον υπαλληλο να μας επισκευασει τα λάστιχα...
Και αν ξαναπεράσει η Ζωούλα την ώρα που θα είμαστε εκεί? Το ρισκάρεις?
harris_x
19/05/2015, 08:13
Πωωω ρε κυριακάτικα απτο ξημέρωμα πρέπει να σηκωθουμεννν
Ξέρεις τι ωραία είναι να βολτάρεις με την πρωινή δροσούλα; :wlae:
Το μεσημέρι να σε δω... :sweat:
Eversman
19/05/2015, 08:39
Ξέρεις τι ωραία είναι να βολτάρεις με την πρωινή δροσούλα; :wlae:
Το μεσημέρι να σε δω... :sweat:
Η αλήθεια είναι ότι από 'δώ και πέρα, δεν λέει να "μπανιαρίζεσαι" δύο φορές. Το μεσημεριανό το έχεις σίγουρο. Γιατί να μην γλυτώνεις το πρωινό? Όσο πιό πρωί οι αναχωρήσεις, τόσο καλύτερα!
Pan (dvs)
19/05/2015, 08:45
Η αλήθεια είναι ότι από 'δώ και πέρα, δεν λέει να "μπανιαρίζεσαι" δύο φορές. Το μεσημεριανό το έχεις σίγουρο. Γιατί να μην γλυτώνεις το πρωινό? Όσο πιό πρωί οι αναχωρήσεις, τόσο καλύτερα!
Καντε μια "πρωινη ομαδα".Ξεκινηστε μολις σκασει μυτη ο ηλιος και βρειτε ενα ωραιο μερος στη διαδρομη για να πιειτε ενα πρωινο καφεδακι............και αφηστε τους αλλους να κοιμουνται.
πάντως πέρα από τη πλάκα θα ήθελα να το βάλουμε κάτω και να το ψάξουμε στις παλιότερες ετήσιες να δούμε ποιος ήταν αυτός που εφηύρε την έκφραση:
«group των λουλουδιώνε»
τρισμέγιστη έμπνευση, οξύας μορφής χιούμορ, το απόλυτο ρισπέκτ και κερασμένες μπύρες από μένα στη στάση
πάντως πέρα από τη πλάκα θα ήθελα να το βάλουμε κάτω και να το ψάξουμε στις παλιότερες ετήσιες να δούμε ποιος ήταν αυτός που εφηύρε την έκφραση:
«group των λουλουδιώνε»
τρισμέγιστη έμπνευση, οξύας μορφής χιούμορ, το απόλυτο ρισπέκτ και κερασμένες μπύρες από μένα στη στάση
Νομίζω πως η ετυμολογία προέρχεται από το "στον φ@ύτσο μου λουλούδια, και γύρω γύρω μέλισσες". Ήταν η απάντηση κάποιου mod στην εύλογη ανησυχία λόγω της χαμηλής ταχύτητας του γκρούπ.
Νομίζω πως η ετυμολογία προέρχεται από το "στον φ@ύτσο μου λουλούδια, και γύρω γύρω μέλισσες". Ήταν η απάντηση κάποιου mod στην εύλογη ανησυχία λόγω της χαμηλής ταχύτητας του γκρούπ.
To γκρουπάκι των ΚΑΠΗ ,ξέρεις εσύ αυτό ρε με τον απινιδωτή, έχει συμπληρωθεί ???
To γκρουπάκι των ΚΑΠΗ ,ξέρεις εσύ αυτό ρε με τον απινιδωτή, έχει συμπληρωθεί ???
Στείλε πμ στον sapila. Αυτός μαζεύει εξετάσεις και τέστ κοπώσεως για να κλείσει το group.
Άμα θετε απινιδωτη, γίνεται.
sapila racing
19/05/2015, 10:36
Στείλε πμ στον sapila. Αυτός μαζεύει εξετάσεις και τέστ κοπώσεως για να κλείσει το group.
Να παρω το BMW να βαλω μπαγκαζιέρα με ψυγείο με μπύρες? :a33:
Να παρω το BMW να βαλω μπαγκαζιέρα με ψυγείο με μπύρες? :a33:
Το 15-50 μην ξεχάσεις ρε ...
ΥΓ Αυτή η κουφάλα ο Βάγκος που θάναι ξέρουμε ???
ναι δε ξέρω, ….. μάλλον….. αλλά μάλλον όχι, …… πρέπει να αποδώσουμε τα ήμισυ ρισπέκτ τελικά γιατί κάποιος αναπαρήγαγε μια λούμπεν φράση που του είχε απωθημένο από παιδί που την είχε ακούσει και καιγόταν να βρεί τρόπο να τη χρησιμοποιήσει …… whatever
αλλά κάποιος άλλος ίσως βρήκε την έμπνευση και το ομόρφυνε λίγο και το έβαλε σαν επίσημο όνομα στο γκρουπ.
οκ μισό ρισπέκτ αλλά παραμένει ρισπέκτ και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον του κάπταιν ήταν η έμπνευση. χμμμμ
τον κερνάμε μπύρες όταν έρθει καμια βόλτα με το καλό
:beer:
Eversman
19/05/2015, 12:10
«group των λουλουδιώνε»
Από ιστορίες γύρω από το τζάκι, έχω ακούσει για έναν πάλιουρα φίλο μοταίο, ο οποίος ήταν λίγο χίπο-κατάσταση και χαλαρός γενικότερα. Τον είχαν βάλει leader σε κάποια Ετήσια και έτσι βγήκε τ' όνομα. Τώρα αλήθεια είναι, ... φήμες είναι, .....θα σας γελάσω!
Cpt. Haddock
19/05/2015, 12:31
ναι δε ξέρω, ….. μάλλον….. αλλά μάλλον όχι, …… πρέπει να αποδώσουμε τα ήμισυ ρισπέκτ τελικά γιατί κάποιος αναπαρήγαγε μια λούμπεν φράση που του είχε απωθημένο από παιδί που την είχε ακούσει και καιγόταν να βρεί τρόπο να τη χρησιμοποιήσει …… whatever
αλλά κάποιος άλλος ίσως βρήκε την έμπνευση και το ομόρφυνε λίγο και το έβαλε σαν επίσημο όνομα στο γκρουπ.
οκ μισό ρισπέκτ αλλά παραμένει ρισπέκτ και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον του κάπταιν ήταν η έμπνευση. χμμμμ
τον κερνάμε μπύρες όταν έρθει καμια βόλτα με το καλό
:beer:
Ή εγω ή ο npat το σκεφτηκε. Δεν ειναι σιγουρο. :beer:
Ή εγω ή ο npat το σκεφτηκε. Δεν ειναι σιγουρο. :beer:
1η φορά, εμφανίστηκε στην ετήσια του 2011 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=118015&p=2007739&viewfull=1#post2007739) πάντως.
Cpt. Haddock
19/05/2015, 12:58
1η φορά, εμφανίστηκε στην ετήσια του 2011 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=118015&p=2007739&viewfull=1#post2007739) πάντως.
109 μηχανες συμμετοχες τοτε... :(
harris_x
19/05/2015, 13:15
και γιατί στενοχωριέσαι;
για την ώρα έχουμε 47 :)
Cpt. Haddock
19/05/2015, 13:16
Γιατι τοτε τις θεωρουσαμε λιγες τις 109 ρε Χαρη...
harris_x
19/05/2015, 13:19
Γιατι τοτε τις θεωρουσαμε λιγες τις 109 ρε Χαρη...
Ντάξ μωρέ... αλλάζουν οι καιροί... έφυγες κι εσύ και χάσαμε τους εκατοντάδες οπαδούς σου... πάλι καλά καλά να λες :lol:
Και το 2006, καμμιά 150αριά...
Άσε με και ψυχοπλακώθηκα ψάχνοντας...:(