View Full Version : Ετήσια 2015 - Σχόλια, κουβεντούλα
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
spyrakos35
10/06/2015, 08:14
Φιλε................
ΑΥΤΟ ειναι αντβεντσουρ................:D
ασφαλτος και πάλι ασφαλτος φίλε
αντε με τις λουκίες που μπλέξαμε....
Pan (dvs)
10/06/2015, 08:19
Σπαμαρετε και μας χαλνατε το θεμα.
Σπαμαρετε και μας χαλνατε το mood.
fixed........
Eversman
10/06/2015, 10:02
Εχετε χασει το τοπι εδω μεσα..... νομιζα τα εχω δει ολα, αλλα καμακι στον τερενς δεν το περιμενα..... παναγιωτη σκουπισε το αμπαρι, το υπογειο, την αποθηκη. Ξερεις ξερεις....... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :bawl::bawl::bawl:
Ξέρω, ξέρω .. να οργανωθούμε παιδιά :D
Στα της Ετήσιας ... Καθότι έχω την τάση, όπου κάνω στάση να γεμίζω ντεπόζιτο, θυμόσαστε τί τιμές παίζουν στα βενζινάδικα στη Λίμνη και στην Αιδηψό? Κάτι άκουσα για 1,7 κάτι ....
amyroukai
10/06/2015, 10:09
ρε ομορφε...
καλλιθεα αιδηψος 191χλμ λεει ο γκουγκλης. Πες 14λιτρα γιατι νιωθω λαρτζ σημερα. με 15σεντ παραπανω, θα δωσεις ενα εξτρα διευρακι; Ναι κριση κλπ, αλλα μη το ξεαπαυτωνουμε κιολας. Στην τελικη ποσα κραταει ο ντεποζιτος, 23; Φτανεις ανετα Λιβαδεια η κατι τετοιο στο γυρνα, βαλε εκειθε. Η αν γυρισεις απο τον ιδιο δρομο, στις φτηνες στα Ψαχνα.
spyrakos35
10/06/2015, 10:18
ρε ομορφε...
καλλιθεα αιδηψος 191χλμ λεει ο γκουγκλης. Πες 14λιτρα γιατι νιωθω λαρτζ σημερα. με 15σεντ παραπανω, θα δωσεις ενα εξτρα διευρακι; Ναι κριση κλπ, αλλα μη το ξεαπαυτωνουμε κιολας. Στην τελικη ποσα κραταει ο ντεποζιτος, 23; Φτανεις ανετα Λιβαδεια η κατι τετοιο στο γυρνα, βαλε εκειθε. Η αν γυρισεις απο τον ιδιο δρομο, στις φτηνες στα Ψαχνα.
είναι και το κόστος της αντλίας που πρέπει να υπολογίσει ρε συ
:lol:
dimmie_72
10/06/2015, 10:30
μετά το περιστατικό με το λάστιχο έχουν πάρει τέτοια τρομάρα εκεί στην Αιδηψό τα βενζινάδικα που αλλάζουν λέει μέχρι και αντλίες στα μηχανάκια... :rolleyes:
harris_x
10/06/2015, 10:42
:lol:βάλε και την τοποθέτηση.... :bawl:
amyroukai
10/06/2015, 10:43
μην χαριζουν και την αντλια τη δικη τους μαζι με τη μανικα;
Eversman
10/06/2015, 11:13
ρε ομορφε...
Κουβέντα να γίνεται βρέ καλόπαιδο! Είπαμε τάπερ, αλλά όχι κι έτσι :)
Υ.Γ.
Έ όχι και 14! 12,4 στα 200 χλμ, έκαψε τις προάλλες.
Έχουμε ήδη, φίλος ;)
@Χάρη
Η τοποθέτηση ευτυχώς είναι τσάμπα :cool: (εκτός κι αν χρεώσω τον εαυτό μου :bawl:)
harris_x
10/06/2015, 11:18
@Χάρη
Η τοποθέτηση ευτυχώς είναι τσάμπα :cool: (εκτός κι αν χρεώσω τον εαυτό μου :bawl:)να σε χρεώσεις, πως την είδαμε δηλαδή... καθε λίγο και λιγάκι θα σου την αλλάζεις χωρίς να σε χρεώνεις :uplate:
Φιλε δυσκολες εποχες......οτι μας κατσει.
EΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ...............
Και ψάχνω αγόρι,για να διευκρινίζουμε μη μπερδευτούμε.
πάντως να ξέρεις στις μέρες μας το πάτωμα είναι τα 16 χρόνια.
harris_x
10/06/2015, 15:58
μήπως ξεφύγαμε λιγάκι;;;;
μετά το περιστατικό με το λάστιχο έχουν πάρει τέτοια τρομάρα εκεί στην Αιδηψό τα βενζινάδικα που αλλάζουν λέει μέχρι και αντλίες στα μηχανάκια... :rolleyes:
Ελπίζω να μην υπονοείς κάτι για το aprilia μου!!!!
Εγώ την έχω αλλάξει παντός την εργοστασιακή αντλία….
Tip για το δρόμο:
Μετά την Αρτάκη, είναι το χωριό Καστέλλα, όπου εκατέρωθεν του δρόμου υπάρχουν πολλές κατοικίες τσιγγάνων και τα αλάνια μικρής ηλικίας έχουν το δρόμο για προέκταση της αυλής τους. Καθώς θα περνάμε, μάλλον θα τα ενθουσιάσουμε, οπότε προσοχή και χαμηλές ταχύτητες μη πάρουμε κανένα αγκαλιά για τη συνέχεια της βόλτας..
Κανεις Λαρισαιος που θα συμμετασχει ;;;
Και καμια Λαρισαια ακομα καλυτερα!! :D
Πρωτη μου φορα moto.gr και γενικα πρωτη μακρινη βολτα μετα απο χρονια :cry:
Billymuse
10/06/2015, 18:17
Κανεις Λαρισαιος που θα συμμετασχει ;;;
Και καμια Λαρισαια ακομα καλυτερα!! :D
Πρωτη μου φορα moto.gr και γενικα πρωτη μακρινη βολτα μετα απο χρονια :cry:
Για δες εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145442) τι συζητάνε τα παιδιά απο τις γύρω περιοχές της Θεσσαλίας
Για δες εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145442) τι συζητάνε τα παιδιά απο τις γύρω περιοχές της Θεσσαλίας
Φχαριστω Κλαρινογαμπρε ... may the swag be with you.
#yolo
:D
Μπαινω να θεσω τα ερωτηματα μου!! :)
πάντως να ξέρεις στις μέρες μας το πάτωμα είναι τα 16 χρόνια.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ............
Ότι αστειεύομαι..??
Εκεί πάνω στο Βορρά πάντως πολλοί είναι κάτω από το πάτωμα στο υπόγειο εντελώς λέμε.
Εθνικό σπορ το έχουν κάνει και πάνε να το περάσουν και από κάτι βουλές διαβάζω.
Δε μιλάμε για γάμους πρωθυπουργών με τα τεκνά τους..!! Αυτοί είναι υπεράνω..!!!!
Λουγκρινιόν ντε Μπερζεράκ............
theofilos888
11/06/2015, 18:22
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ............
Ότι αστειεύομαι..??
Εκεί πάνω στο Βορρά πάντως πολλοί είναι κάτω από το πάτωμα στο υπόγειο εντελώς λέμε.
Εθνικό σπορ το έχουν κάνει και πάνε να το περάσουν και από κάτι βουλές διαβάζω.
Δε μιλάμε για γάμους πρωθυπουργών με τα τεκνά τους..!! Αυτοί είναι υπεράνω..!!!!
Λουγκρινιόν ντε Μπερζεράκ............
Δε ξερω τι λες εσυ για τα βορεια, εμεις παντως στην αναγνωριστικη της ετησιας που πηγαμε, ειδαμε κατι συκιες και κατι αχλαδιες στο δρομο..... ο νοων νοειτω.... !!!!! χαχαχαχαχαχαχα
harris_x
11/06/2015, 19:13
:evil:
harris_x
12/06/2015, 09:14
9 to go....
:a2::a25::a30::a46::a54::vroum::rockon::jrs::wlae:
amyroukai
12/06/2015, 19:03
Ακυρο και απο μενα :(
Ακυρος κι εγω παιδες :wave2:
:'(
harris_x
13/06/2015, 20:30
Εμείς θα ξεκινήσουμε από Βόλο θα κατέβουμε Γλύφα και μετά Αγιόκαμπο..... Εσείς τι ώρα υπολογίζετε να είστε στην Λίμνη Ευβοίας; Αν ξέρετε περίπου
για να κανονίσουμε κι εμείς την ώρα που θα ξεκινήσουμε από εδώ. :wave2:
Λογικά κατά τις 11 θα φτάνει το πρώτο γκρουπ.
Δες όμως και το θέμα των θεσσαλων (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145442) μήπως βρεθείτε και τσουλισετε παρέα :beer:
sakisvolos
13/06/2015, 21:22
Ωραία.... Θα κανονίσουμε στις εννιά να είμαστε στην Γλύφα να περάσουμε απέναντι και λογικά από τον Αγιόκαμπο μέχρι τη Λίμνη
είναι περίπου 40 χιλιόμετρα, λογικά αν γίνει έτσι θα φτάσουμε εκεί πριν από εσάς!
Σύντομα θα ενημερώσω και για το τρίτο άτομο σύντομα!
Και θα δω πως θα συνεννοηθώ με τους άλλους θεσσαλούς να κατηφορήσουμε μαζι.....
o_gavros
14/06/2015, 13:39
θα ρίξουμε και καμιά βουτιά ωρέ μερακλήδες;
Δεν αναφέρομαι σε πρωτεϊνούχα γεύματα φυσικά,αλλά στη θάλασσα.
harris_x
14/06/2015, 16:37
giati ;oxi?
amyroukai
14/06/2015, 17:50
giati ;oxi?
γιατι θα ερθει η γκρινπις και το βεβεεφ να ξαναριξουν τα κητη που εξωκειλαν στη θαλασσα. μια που θα μπουμε μια που δεν ξαναβγαινουμε.
τις λιστες και τα γκρουπ harris_x ραβε ξηλωνε :beer: https://www.youtube.com/watch?v=j8qqT9GA9so
harris_x
14/06/2015, 20:21
τις λιστες και τα γκρουπ harris_x ραβε ξηλωνε :beer: https://www.youtube.com/watch?v=j8qqT9GA9so
:sweat:
edit: λόγω αυτού θα ήθελα να παρακαλέσω να ελέγξετε το γκρουπ που είστε και το Σάββατο πριν την εκδρομή :beer:
o_gavros
14/06/2015, 20:44
giati ;oxi?
Αινιγματικός σε βρίσκω με τα δύο ερωτηματικά.
Δε γκζερω τι λέει αυτός ο πουθενας ο αμυρουκαης,εγώ για το μπόϊ μου είμαι κοντος και δεν ντρέπομαι.
Κάτι βεβεεφ,βεβεεπσιλον και λοιπά λιμά τα χω για χαβαλέ
harris_x
14/06/2015, 21:41
Αινιγματικός σε βρίσκω με τα δύο ερωτηματικά.
Ήταν απόπειρα τονισμού στα γκριγκλις :lol:
Ψιτ κούκλε εγώ μαγιό πετσέτα θα έχω μαζί μου. Και εάν δεν φοβάσαι τις παρεξηγήσεις βουτάμε τα δυο μας!!
Ψιτ κούκλε εγώ μαγιό πετσέτα θα έχω μαζί μου. Και εάν δεν φοβάσαι τις παρεξηγήσεις βουτάμε τα δυο μας!!
ααααααααυτά ειναιιιιιιι
337205
theofilos888
14/06/2015, 23:06
Ρε αρχιγκεουλια, ρε αδερφατο του τρομου ολοι μαζι με τη ζωη στο γκει πραιντ ησασταν; :moutza:
amyroukai
15/06/2015, 02:12
αδερφατο ζωη-ρο ενωμενο δυνατο
chr1s_86
15/06/2015, 21:25
Παιδιά άμα δεν ξυπνήσω το πρωί θα σας βρω μετά ! :p
Γαύρε άσε τους να λένε, έχω σχέδιο σου λέω.
Θα μπουκώσουμε κανένα δυο από αυτούς σε κανένα στριφτερο κομμάτι και μετά άσε τους να λένε ότι δυο gay τους κέρασαν…
Σοβαρά τώρα έχει καμία καλή παράλια εκεί που πάμε?
spyrakos35
16/06/2015, 05:44
Ρε αρχιγκεουλια, ρε αδερφατο του τρομου ολοι μαζι με τη ζωη στο γκει πραιντ ησασταν; :moutza:
αδερφατο ζωη-ρο ενωμενο δυνατο
ααααααααυτά ειναιιιιιιι
337205
λένε οτι.......
αυτοί που το παίζουν μάτσο άντρες κλπ κλπ, ενδόμυχα, κρύβουν εναν gay.....
τώρα που το σκέφτομαι, στο american beauty.....
https://www.youtube.com/watch?v=22VmzX35pvM
just thinking loud..... :rolleyes:
Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ......ΣΠΥΡΑΚΟ
Φύση και ΠΑΡΑ-φύση,απλά δεν θάχαμε φτάσει τα 6 δις στον πλανήτη γη...!!!
Βέβαια άλλο πήδημα και άλλο αναπαραγωγή,αλλά για φαντάσου να λες στο παιδί σου
από δω Ο ΜΑΜΑΣ, και από εκεί ο μπαμπάς,και όταν σε ρωτάει να προσπαθείς να του εξηγήσεις
από ποιο ΚΩΛΟ βγήκε...!!!!
Ότι και να κάνουν τα αδερφάτα,ακόμα και σε αυτές τις σχέσεις πάντα κάποιος θα παίζει το ρόλο
του ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ και κάποιος του θηλυκού,είναι καταδικασμένοι,η φύση δεν ΒΙΑΖΕΤΑΙ ,είναι πολύ δυνατή,
μόνο ο εγκέφαλος παραβιάζεται και οδηγεί όπου θέλει...!!!
Και για να βάλουμε τα πράμματα στη θέση τους,άλλο ΛΑΘΟΣ μείξη χρωματοσωμάτων και άλλο ροδέλλα μπρατσερή..!!!
harris_x
16/06/2015, 13:25
να το αφήσουμε το θέμα για καμιά ενημέρωση;
τι λέτε;
Ρητορικό το ερώτημα, ό,τι άσχετο από εδώ και κάτω σφάζεται στο γόνατο. :kiss:
harris_x
16/06/2015, 14:34
Υπενθυμίζω πως οι τελευταίες ενημερώσεις θα ανέβουν στο θέμα με τα γκρουπ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145458).
Παρακαλώ να το ελέγξετε το Σάββατο πριν την εκδρομή.
harris_x
18/06/2015, 09:05
Αύριο τελευταία ημέρα για το οτιδήποτε.
:winka:
harris_x
18/06/2015, 10:55
Παρακαλώ ελέγξτε άμεσα το θέμα με τα γκρούπ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145458).
Αν δείτε κάτι περίεργο ή αν δεν βρείτε το όνομά σας ή κάποιου φίλου σας, ενημερώστε με πμ (όχι με απάντηση στο παρόν).
Ευχαριστώ!
:beer::beer::beer:
GiorgosLa
18/06/2015, 11:54
Τι ώρα θα το σκορπίσετε το απόγευμα? Εγώ δουλεύω την Κυριακή, γι αυτό και δεν δήλωσα συμμετοχή. Αν προλάβω να έρθω από Λάρισα «ανεπίσημα» κατά της… έξι και κάτι το απόγευμα, υπάρχει περίπτωση να βρω κανέναν εκεί?
harris_x
18/06/2015, 12:08
Τι ώρα θα το σκορπίσετε το απόγευμα? Εγώ δουλεύω την Κυριακή, γι αυτό και δεν δήλωσα συμμετοχή. Αν προλάβω να έρθω από Λάρισα «ανεπίσημα» κατά της… έξι και κάτι το απόγευμα, υπάρχει περίπτωση να βρω κανέναν εκεί?Η επιστροφή είναι ελεύθερη για τον καθένα.
Δεν μπορώ να ξέρω τι ώρα θα αρχίσει ο κόσμος να φεύγει, όμως φαντάζομαι πως ακόμα κι αν προλάβεις κάποιους, θα είναι έτοιμοι να φύγουν.
harris_x
19/06/2015, 09:34
Τελευταία ημέρα για συμμετοχές, σήμερα.
Παρακαλώ ελέγξτε άμεσα το θέμα με τα γκρούπ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145458).
Αν δείτε κάτι περίεργο ή αν δεν βρείτε το όνομά σας ή κάποιου φίλου σας, ενημερώστε με πμ (όχι με απάντηση στο παρόν).
Ευχαριστώ!
:beer::beer::beer:
harris_x
19/06/2015, 14:44
Κυρίες/Κύριοι,
Παρακαλώ σιγουρευτείτε πως διαβάσατε τους Κανόνες ετήσιων εκδρομών του moto.gr (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=59898&s=)
Παρακάτω θα συνοψίσουμε τα της εκδρομής για να είμαστε όσο το δυνατό πιο σίγουροι πως έχετε ενημερωθεί όλοι πλήρως.
Θα πρέπει όλοι σας να είστε σωστά εξοπλισμένοι.
Δηλαδή: κράνος, μπουφάν, μπότες/μποτάκια, γάντια, παντελόνι και οπωσδήποτε αδιάβροχα.
Η συνάντησή μας θα γίνει στα Mc Donalds μετά τα διόδια Αφιδνών στις 08:00.
Θα πρέπει να είστε όλοι στο σημείο συνάντησης στην ώρα σας γιατί δεν υπάρχει περιθώριο αναμονής.
Θα πρέπει όλοι να γεμίσετε τα ντεπόζιτά σας με καύσιμα στο σημείο συνάντησης.
Στο σημείο συνάντησης αλλά και σε οποιαδήποτε στάση, προσπαθήστε να παρκάρετε συντεταγμένα και στην άκρη ώστε να χωράμε όλοι και να μην εμποδίζουμε την κυκλοφορία πεζών/οχημάτων.
Κατά την μετάβασή μας θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στους/στα:
- Πεζούς που περπατάνε στην άκρη του δρόμου
- Ποδήλατα που κινούνται όχι και τόσο άκρη...
- Τρακτέρ που εμφανίζονται από το πουθενά ή κινούνται στον δρόμο
Η διαδρομή θα γίνει κατευθείαν από Mc Donalds για Λίμνη (περίπου 2 ώρες και 125km) όπου και θα κάνουμε στάση για καφέ και ενδεχομένως ανεφοδιασμό.
Μετά τον καφέ θα φύγουμε για Αγ. Γεώργιο (περίπου 1 ώρα και 60km) όπου θα φάμε και θα μπορέσουν να ανεφοδιαστούν με καύσιμα όσοι δεν το έκαναν στην Λίμνη.
Μεγάλη προσοχή σε αυτό το κομμάτι, κυρίως μετά την Αιδηψό, λόγω του ότι σε κάποια σημεία έχει χώμα/πετραδάκι/πέτρες πάνω στο δρόμο!!!
Έχετε όλοι κατά νου πως η διαδρομή μας θα γίνει μέσα από τα Λουτρά Αιδηψού και πως η διασταύρωση για Αγ. Γεώργιο (μετά τα Λουτρά) γράφει Λιχάδα και όχι Αγ. Γεώργιος.
Η διαδρομή σε κάποια σημεία περνά μέσα από χωριά. Παρακαλώ να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε αυτά τα κομμάτια.
Η επιστροφή είναι ελεύθερη. Αυτό σημαίνει πως ο καθένας επιλέγει από που και με ποιους θα γυρίσει στη βάση του.
Υπενθυμίζω πως οι τελευταίες ενημερώσεις θα ανέβουν στο θέμα με τα γκρουπ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145458).
Παρακαλώ να το (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145458) ελέγξετε το Σάββατο το βράδυ πριν την εκδρομή.
Καλά να περάσουμε!!!
TONYBANDIT
19/06/2015, 15:03
Καποιος της οργανωσης να μου εξηγησει η μαζωξη το πρωι θα γινει ανα γκρουπ ,φευγουμε ολα τα γκρουπ μαζι ,γιατι ειναι η πρωτη μου ετησια και γνωριζω δια ζωσης ελαχιστους δεν θα ηθελα να ψαχνομαι πρωι πρωι.
harris_x
19/06/2015, 15:09
Καποιος της οργανωσης να μου εξηγησει η μαζωξη το πρωι θα γινει ανα γκρουπ ,φευγουμε ολα τα γκρουπ μαζι ,γιατι ειναι η πρωτη μου ετησια και γνωριζω δια ζωσης ελαχιστους δεν θα ηθελα να ψαχνομαι πρωι πρωι.
μην αγχώνεσαι, ο κάθε leader θα μαζέψει το γκρουπ του και το κάθε γκρουπάκι θα φεύγει ξεχωριστά με κάποια καθυστέρηση σε σχέση με το προηγούμενο.
amyroukai
19/06/2015, 15:19
Ναι και για αυτό να φοράτε ταμπελάκι όπως στα φαστφουντάδικα πχ στο γκρουπ μου "ΑριστείδηςΖ", "Φίλος ΑριστείδηΖ" για να σας ξεχωρίζουμε στο πλήθος και να μας κάνετε τη ζωή πιο εύκολη που δεν θα έχει ανοίξει το μάτι ακόμα τόσο νωρίς :bawl:
harris_x
19/06/2015, 15:25
Ναι και για αυτό να φοράτε ταμπελάκι όπως στα φαστφουντάδικα πχ στο γκρουπ μου "ΑριστείδηςΖ", "Φίλος ΑριστείδηΖ" για να σας ξεχωρίζουμε στο πλήθος και να μας κάνετε τη ζωή πιο εύκολη που δεν θα έχει ανοίξει το μάτι ακόμα τόσο νωρίς :bawl:να κοιμηθείς νωρίς για να ανοίξει :moutza: που θέλεις και ταμπελάκια.
σου έχω έτοιμη τη λίστα τυπωμένη, αν θέλεις σου φέρνω και ένα redbull για να ανοίξει και ο μάτις πιο έυκολα :bawl:
έχουμε κάποια πρόγνωση καιρού;
έχουμε κάποια πρόγνωση καιρού;
Ο Ποσειδώνας δίνει κάτι ψιλα στη Β.Εύβοια για το βραδάκι. Αίθριο δίνει μέχρι το απόγευμα τουλάχιστον.
Κανονική βροχή βλέπω 15.00-18.00 το απόγευμα στον ποσειδώνα. τέσπα θα δω κ αύριο
harris_x
19/06/2015, 16:01
Κανονική βροχή βλέπω 15.00-18.00 το απόγευμα στον ποσειδώνα. τέσπα θα δω κ αύριο
το 15.00-18.00 που το βλέπεις;
1200 kai 1800 έχει... οπου στις 1800 δίνει βροχή.
Που το βλέπεις ρε μαν? 18:00 UCT δίνει βροχή που είναι 21:00. Μεταξύ 12:00 (15:00) που δίνει ήλιο & 18:00 (21:00) βλέπεις κάτι?
απόσο θυμάμαι στις 18.00 σου κάνει μια προεσκόπιση των τελευταίων ωρών.
δεν γίνεται 12.00-18.00 να είναι αίθριος και ξαφνικά 6 το απόγευμα να ρίξει βροχή.
ΤΕΣΠΑ θα δούμε :wave2:
απόσο θυμάμαι στις 18.00 σου κάνει μια προεσκόπιση των τελευταίων ωρών.
δεν γίνεται 12.00-18.00 να είναι αίθριος και ξαφνικά 6 το απόγευμα να ρίξει βροχή.
ΤΕΣΠΑ θα δούμε :wave2:
Το 12:00 UCK είναι 3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, οπότε είναι οκ.
sapila racing
19/06/2015, 16:56
Rιξε σπρει νανοτεχνολογίας στο SRX παντως καλού κακού! :D
Δεν κανω πλάκα, δουλεύει!!
amyroukai
19/06/2015, 17:15
να κοιμηθείς νωρίς για να ανοίξει :moutza: που θέλεις και ταμπελάκια.
σου έχω έτοιμη τη λίστα τυπωμένη, αν θέλεις σου φέρνω και ένα redbull για να ανοίξει και ο μάτις πιο έυκολα :bawl:
Κτυπωτήρι έχομεν κύριος, μην σκάτε. Θα βάλω και τη διαδρομή στο τσιπιες (λέμε καμμιά μλκια).
Πλάκα πλάκα έχω να πιώ τέτοιο αφέψημα ούτε που θυμάμαι από πότε. Με βότκα ήταν η τελευταία φορά πάντως.... :lol:
harris_x
19/06/2015, 17:25
Κτυπωτήρι έχομεν κύριος, μην σκάτε. Θα βάλω και τη διαδρομή στο τσιπιες (λέμε καμμιά μλκια).
Πλάκα πλάκα έχω να πιώ τέτοιο αφέψημα ούτε που θυμάμαι από πότε. Με βότκα ήταν η τελευταία φορά πάντως.... :lol:
Me vodka :uplate:
MG-KTiNoS
19/06/2015, 17:31
Κοίτα, πες καθαρά πότε θα ρθουν να δούμε τι θα κάνουμε....
:D
337410
μαλλον ο φωτεινος παντογνώστης του φορουμ με καταραστηκε και το μηχανακι παρουσιασε όλα μαζι τα συμπτώματα
που ανεφερα σε καποιο θρεντ ότι μπορει να παρουσιασει ψεκαστο μηχανακι, με αποτέλεσμα να είναι αδυνατον όχι μονο να ταξιδεψει, αλλα και να κινηθεί γενικοτερα..
σε αναμονη πολαπλασιαστη λοιπον.. τες πα, κάθε εμποδιο για καλο λενε.. καλα να περασετε!
Hell_Rider
19/06/2015, 21:49
Λαρισα παντως βροχες δειχνουν ολα..μακαρι να πεσουν εξω... !!!
alexxxcbr
20/06/2015, 08:35
Kαλα να περασετε οσοι πατε.:wave2:
Γιαααα ξαναδείτε τον ποσειδώνα...
amyroukai
20/06/2015, 09:16
Ρε αγάπη ο Ποσειδών με βγάζει (στο τηλέφωνο) βροχή στο διάστημα 15:00-18:00 και πάλι όχι σε όλη την Εύβοια, στην Χαλκίδα περίπου. Το βράδι (μετά τις 21:00) δείχνει για σοβαρό νερό.
Σε τελική ανάλυση αν το δούμε ότι πάει για χαμό, ο κυρίως χαβαλές στη Λίμνη θα γίνει ούτως ή άλλως, χαλαρά και με ηρεμία αποφασίζουμε εκεί για τη συνέχεια.
Καλά να περάσετε :wave2:
Εάν δεν θα βρέξει Μέγαρα μπαίνω για trackday
AristidisZ
20/06/2015, 09:56
ποιο καλό παιδάκι θα έχει ένα 2ο αδιάβροχο (παντελόνι) κάβα ; :wave2:
Πάρτε κάνα σκούτερ ρε σεις να μην βρεχεστε..:lol:
Μια χαρά θα είναι ο καιρός!:sun:
Πάρτε κάνα σκούτερ ρε σεις να μην βρεχεστε..:lol:
Μια χαρά θα είναι ο καιρός!:sun:
Ημαρτον λέμε...
Θα στείλω το SH φορτωτική, μπας και βρέξει να σκατζάρω μηχανάκι... :p
sapila racing
20/06/2015, 11:47
Καλοκαίρι είναι ρε, μη μασάτε! :lol:
pipe_smoker
20/06/2015, 12:15
Παρακαλώ, όσοι επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας, να μας ενημερώνετε στο σχετικό θρεντ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145032) που αφορά τις συμμετοχές κλπ.
Όχι εδώ.
akis_trevor
20/06/2015, 12:17
Καλοκαίρι είναι ρε, μη μασάτε! :lol:
και περυσι τα ιδια λεγαμε....και μονο που δεν χιωνισε!!!:bawl:
παντως,αφου δεν ειναι ιδιαιτερα ορεινα,παρτε ενα αδιαβροχακι μαζι και ολα κομπλε....να περασετε καλα ρε μορτες....
ζηλευουμε...:beer:
sapila racing
20/06/2015, 12:41
και περυσι τα ιδια λεγαμε....και μονο που δεν χιωνισε!!!:bawl:
παντως,αφου δεν ειναι ιδιαιτερα ορεινα,παρτε ενα αδιαβροχακι μαζι και ολα κομπλε....να περασετε καλα ρε μορτες....
ζηλευουμε...:beer:
Eνταξει περσι πήραμε τα βουνα.
Φετος εχει πολύ λίγο υψόμετρο, μετα παραλία.
Ετσι όπως φαίνεται στον Ποσειδώνα, το πολύ πολύ αν αργήσουμε να φυγουμε για πίσω να γκαζώσουμε λιγο στην επιστροφή να περασουμε μεσα απο τον κυκλώνα της Χαλκίδας! :eek:
MG-KTiNoS
20/06/2015, 12:47
337428
και που να έβρεχε κι όλας ε?
:p
filipp0s
20/06/2015, 14:09
Ημαρτον λέμε...
Θα στείλω το SH φορτωτική, μπας και βρέξει να σκατζάρω μηχανάκι... :p
σωπα ρε μαν, θα σε παρω δικαβαλο με το srx που δε μασαει στην υγρασια λεμε :sun:
σωπα ρε μαν, θα σε παρω δικαβαλο με το srx που δε μασαει στην υγρασια λεμε :sun:
Το srx μασάει, ο άμοιρος που θα το οδηγάει επίσης, και θα συμβούλευα να είναι πιο ευγενής για να μην αναγκαστεί να στεγνώσει το srx με χνώτα για να γυρίσει. :wave2:
Billymuse
20/06/2015, 14:20
για το ίδιο srx μιλάμε με πέρυσι η άλλαξε κάτι :smokin:??
theofilos888
20/06/2015, 14:21
Το srx μασάει, ο άμοιρος που θα το οδηγάει επίσης, και θα συμβούλευα να είναι πιο ευγενής για να μην αναγκαστεί να στεγνώσει το srx με χνώτα για να γυρίσει. :wave2:
Απο τη μυτη θα του βγαλεις παλι....... ο διακοπτης εφταιγε λεμε...... οχι η βροχη που επιπτε ραι θρου......
taisteal
20/06/2015, 14:21
για το ίδιο srx μιλάμε με πέρυσι η άλλαξε κάτι :smokin:??
Εσυ που σχολιαζεις θα ερθεις;;;
:smokin:
theofilos888
20/06/2015, 14:26
Σιγα μην ερθει. Θα κατσει σπιτι γιατι μια μαντισσα του ειπε πως θα βρεχει. Κ ο πωπουλινος του ειναι απο ζαχαρη και λιωνει.... :evil:
filipp0s
20/06/2015, 14:27
αμ σορρυ μαν, δεν ηξερα οτι το srx ειναι μετενσαρκωση του θειου βρεφους :wave2:
Billymuse
20/06/2015, 14:39
oχι..αλλα ποτε δεν ξέρς :look: θα δείξει..
Καλά το πας...προχώρα το λίγο να βρεις τον ρόλο σου στη φάτνη. :smokin:
Πολύ βρόχα θα έχει αύριο παίδες. Και χαλάζι μαζί. Ο Θεός μαζί σας.
Γιάμα γιάμα γιάμα γιάμα γιααααμα.
pipe_smoker
20/06/2015, 16:38
Πολύ βρόχα θα έχει αύριο παίδες. Και χαλάζι μαζί. Ο Θεός μαζί σας.
Γιάμα γιάμα γιάμα γιάμα γιααααμα.
Πού το είδες ρε συ Τόλη?
Σοβαρά ρωτάω, γιατί στο poseidon που έχω κοιτάξει εγώ, το χειρότερο που δείχνει είναι η εικόνα που έχει ποστάρει ο sapilas στην προηγούμενη σελίδα.
AristidisZ
20/06/2015, 16:41
εσύ ο από πάνου θα έρθεις ή κοιτάς τον καιρό "σε δουλειά να βρισκόμαστε" ;;;
edit: o παραπάνω του από πάνου
Okairos.gr δίνει βροχή ολοήμερη συνεχή. Skaikairos τα ίδια. Περιμένω μέχρι το βράδυ να δω τις τελευταίες προγνώσεις και αναλόγως θα πράξω.
harris_x
20/06/2015, 18:21
Έγιναν αλλαγές, παρακαλώ ελέγξτε άμεσα το θέμα των γκρουπ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145458) και ενημερώστε με πμ για τυχόν λάθη.
Ευχαριστώ
:wave2:
Eversman
20/06/2015, 18:24
Αύριο, θα ξεκινήσουμε με καλό καιρό, αραιή συννεφιά, αλλά και ψυχρουλα, οπότε διάτρητο δεν παίζει.
Φθάνοντας Χαλκίδα και οδηγώντας προς βόρεια, η συννεφιά θα πυκνώνει. Στη Λίμνη πιθανολογω, θα φτασουμε στεγνοι και θα παραμείνουμε στεγνοι μέχρι να πιούμε τον καφέ μας.
Από τις 1300 και μετα (αυτο αφορα οσους θα συνεχισουν μετα για Αι Γιωργη), η συννεφιά θα είναι πολύ έντονη και μετα τις 1500 θα ρίξει βροχουλα, οπότε παιρνουμε αδιάβροχο μαζί μας, καθώς και ότι μπορεί να μας κάνει διακριτούς σε αυτές τις συνθήκες (φωσφοριζε γιλέκο ή περιβραχιόνιο).
Άλλος έχει μπάρμπα στη Κορώνη και άλλος στην Ε.Μ.Υ. ;)
Ετοιμη η αδιαβροχοποίση επιτέλους, για να μην γκρινιάζεις. Σου βρήκα και σακίδιο πλάτης που ζήτησες, μην ξεχάσεις το παγουρίνο. :D
337443
harris_x
20/06/2015, 20:38
Ετοιμη η αδιαβροχοποίση επιτέλους, για να μην γκρινιάζεις. Σου βρήκα και σακίδιο πλάτης που ζήτησες, μην ξεχάσεις το παγουρίνο. :D
337443
spyrakos35
20/06/2015, 20:48
337443
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ FROZEN ΤΣΑΝΤΑΚΙ;
ΠΟΥ ΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΣΑ ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΡΕ ΒΥΡΩΝΑ;
AristidisZ
20/06/2015, 20:50
δεν αφήνεις τις θεωρίες εσύ και να πάρεις το παπόρι να έρθεις αύριο ;;;