PDA

View Full Version : Ετήσια 2015 - Σχόλια, κουβεντούλα

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

harris_x
21/06/2015, 21:49
Μωρή ντροπή της περιπέτειας, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΥΝΗΣΕ...

:bawl:

harris_x
21/06/2015, 21:50
O X I !!!
+675

Θα πει κάποιος ότι δεν περάσατε καλά να μην σκάμε κι εμείς οι εγκλωβισμένοι?

Ο Χ Ι

GiorgosLa
21/06/2015, 21:54
+675

Ο Χ Ι

Ρητορικό ήταν το ερώτημα. Δεν περίμενα "καλύτερη" απάντηση. :D :beer:

daz
21/06/2015, 21:56
Ωραία!

Χαίρομαι που περάσατε καλά ρε αλήτες. Και του χρόνου! :beer:

Περιμένουμε φωτό και κουτσομπολιά.

bocaros
21/06/2015, 21:59
Επεστρεψα στεγνος :D:D:D

Και γ@μω της ετησιες..

Μπραβο στα παιδια για την οργανωση..
Χαρηκα για οσους ξαναειδα,και για οσους γνωρισα

Υ.γ. Στο σκυλοπνιχτη δεν ξαναμπαινω :lol:

ακόμα κλαίγεσε εσύ?

πως θα γυρίσω , σαν τουρίστας ήρθα . κουνάει το καράβι στα 2 μποφώρ.

άραγε πεθερός πως θα είσαι?

zizou
21/06/2015, 22:00

Πηγαίναμε σαν κυρίες,φάγαμε σαν σπουργίτια και γυρίσαμε σαν βρεγμένες γάτες.
Καλά το λές εσύ αυτο?
Ικανοποιημένος?

GiorgosLa
21/06/2015, 22:03

Πηγαίναμε σαν κυρίες,φάγαμε σαν σπουργίτια και γυρίσαμε σαν βρεγμένες γάτες.
Καλά το λές εσύ αυτο?
Ικανοποιημένος?

Ε είναι μια παρηγοριά. :D

harris_x
21/06/2015, 22:05
Αν και είμαι κομμάτια (css το Σάββατο, εκδρομή σήμερα) μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη εισαγωγή μου ξανά στον δρόμο με 2 ρόδες.

Στη βόλτα περάσαμε τέλεια, αν δεν ήταν η βροχή θα ήταν ακόμα καλύτερα αλλα δε μασάμε απ' ότι φάνηκε.
Παιδιά sorry που σας άφησα στην επιστροφή αλλά η κούραση η βροχή και ο χαλαρός ρυθμός δεν με βοηθούσε αρκετά...

Κατα τα άλλα, ευχαριστώ που με ανεχτήκατε.
Πρωί-πρωί με την τσίμπλα στο μάτι να έχετε έναν να παίρνει παρουσίες και να σας πρήζει δεν είναι και λίγο... :lol:

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους και που είδα ξανά πρόσωπα που είχα να δω καιρό!!!

Η ταβέρνα ήταν όλα τα λεφτά και ο μοτοσικλετιστής ιδιοκτήτης το ίδιο.

Blackroses, κρίμα που αναγκαστήκατε να φύγετε τόσο νωρίς όμως ήσασταν τυχεροί γιατί μάλλον γλιτώσατε τη βροχή.
Τελικά είχε κάθε μία ώρα καράβι... πρέπει κάποιος να τους πει να ανανεώσουν το ηχογραφημένο μήνυμα....

Αντε και στην επόμενη με χιόνια :bawl:

AristidisZ
21/06/2015, 22:06
ρε σεις αν είχε έρθει ο Τζανής σήμερα τι θα γινόταν δηλαδή ; :tooth:

alexis_d
21/06/2015, 22:09

Αφού βλέπεις πως δεν το έχει αναφέρει κανείς....

amyroukai
21/06/2015, 22:09

Όλο και κάποιος θα είχε πέσει ή μείνει στη βροχή... (δεν λέω μην και βυθιζόταν η προκυμαία ή το καράβι) :bawl:

Ζεύκας
21/06/2015, 22:10
Αφού γυρίσατε χωρίς καμία ατυχία όλα καλά :beer:

άντε και του χρόνου να μην βρέξει να σας έρθω :lol:

byron
btw θυμάται κανείς πόσο έκανε η βενζίνη στην Αρκύτσα ;

Χάρη μας έσωσες φίλε :beer:

1.629

ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

Τώρα τι κοιτούσε δεξιά χαμηλά ο Μπάιρον πριν ξεκινήσουν δεν ξέρω... Και ελπίζω μετά που έβρεχε να σταμάτησαν για αδιάβροχα, όχι για τίποτα άλλο, ήμουν αριστερά και δεν προλάβαινα να σταματήσω να ρωτήσω να θέλουν κάτι.

τίποτα σπουδαίο. Απλά το μαρσπιέ έφαγε μια μανιβελιά (στο srx πρέπει να κλείνει) κάποια στιγμή και γύρισε προς τα κάτω. Γλύστραγε το πόδι μου και προσπαθούσα να σφηνώσω κάτι για να μένει οριζόντιο.

Η εκδρομή και η περιοχή υπέροχη. Μπράβο στο Χάρη και σε όσους τραβήχτηκαν για να την οργανώσουν.
Η βροχή...μάλλον ήταν ο ορισμός του κατακλυσμού. Το κομμάτι στην ευθεία του Ορχομενού ήταν πολύ ζόρικο, με ορατότητα 0, μπουγέλα, χαλάζι και μαλάκες στα αυτοκίνητα. Μέχρι έναν γελοίο με σβηστά φώτα βρήκαμε, που τον είδαμε τελευταία στιγμή.

Και του χρόνου. :beer:

ggs
Θα γράψω αύριο... Τώρα δεν μπορώ... Γράφω CD με το soundtrack της εκδρομής γιατί μου το ζήτησε ο Βύρωνας...

mikes
21/06/2015, 22:13
τελικα σε σχεση με περισυ τιποτα δεν αλλαξε....

..εκτος απ'τον προορισμο.... :lol:

337500

amyroukai
21/06/2015, 22:13
Θα γράψω αύριο... Τώρα δεν μπορώ... Γράφω CD με το soundtrack της εκδρομής γιατί μου το ζήτησε ο Βύρωνας...
όσο δέρμα και αν αλλάξεις, πως το λέει το άσμα;

τελικα σε σχεση με περισυ τιποτα δεν αλλαξε....

Δεν είχε χαλάζι, είχε περισσότερη ζέστη.

sotostzav
21/06/2015, 22:15
Ολα καλα....Πολυ νερο,το αδιαβροχο αχρηστευτηκε...Κατα τα αλλα τα μερη,οι ανθρωποι,ο χαβαλες..Ολα τα συστατικα ηταν σωστα για να θεωρειται πετυχημενη μια εκδρομη!!Και στην επομενη :beer:

Eversman
21/06/2015, 22:34
Ολα καλα....Πολυ νερο,το αδιαβροχο αχρηστευτηκε...Κατα τα αλλα τα μερη,οι ανθρωποι,ο χαβαλες..Ολα τα συστατικα ηταν σωστα για να θεωρειται πετυχημενη μια εκδρομη!!Και στην επομενη :beer:

Μερικώς πετυχημένη! Μπηκατε στο καράβι, αλλά δεν κατεβηκατε στο αμπάρι! Και είστε και καααλα παιδιά :D

Στο πήγαινε είχα και εγω χαμηλη κατανάλωση 5/100. Για να μη λέτε ότι δεν είναι οικονομικές οι Αφρικανουλες:lol:

Υ.Γ.
Η επιστροφή από τον Ρωσσο ήταν όλα τα λεφτά, καθώς μάλλον οι περισσότεροι εκδρομείς είχαν κάτσει για φαγητό στις ταβέρνες και ο δρόμος ήταν σχεδόν άδειος!

bocaros
21/06/2015, 22:40
η ατάκα της μέρας.

αφού λέει η κοπελιά ότι έχει μείνει μόνο πορτοκαλαδα και σπραιτ , πετάγετε μια ψυχή και λέει....

φέρε οτι ναναι , και κολώνια πινουν αυτοί

byron
21/06/2015, 22:46
Για πείτε η βροχή συγκρίνεται με την περσινή ετήσια?

Οχι, η περυσινή δεν είχε τον Νώε συμμετοχή.

byron
21/06/2015, 22:48

Ναι, οπωσδήποτε. Κωψοφλέβικα Vol II

bocaros
21/06/2015, 23:08
Βύρωνα και Άρη επειδή το ζητήσατε.

http://meemsy.com/v/2115

Dennis-
21/06/2015, 23:22

:cry::lol::bawl::cry:

est
21/06/2015, 23:35
Έχουμε γυρίσει κι εμείς εδώ και αρκετή ώρα.. απλά έπρεπε να ξεπαπαρΓιάσουν τα δάχτυλα για να μπορέσω να γράψω!! :lol:
Ωραία βόλτα η σημερινή! :beer: Μπράβο για την επιλογή, πραγματικά άξιζε.
Όμορφη διαδρομή, από Λίμνη και μέχρι το τέλος υπέροχες εναλλαγές τοπίου ανάμεσα άμεσα σε βουνό και θάλασσα. Σχετικά καλός δρόμος αλλά από Αιδηψό και μετά μόνο στη στεγνή του φάση (όταν πηγαίναμε δηλαδή), γιατί στη βρεγμένη ψάχναμε να δούμε πως κέρδισε το μηχανάκι 45 άλογα στις 2000 στροφές!
Κάποιος πιο πάνω είπε είπε για "κουρτίνα" βροχής.. αυτή η λέξη ήρθε και στο δικό μου το μυαλό όταν είδα μπροστά μου αυτό το πράμα! Νταξ' τα αδιάβροχα έκαναν τη δουλειά τους όσο μπορούσαν, αλλά τα παπουτσάκια... χρυσόψαρα έβγαζα από μέσα!
(θα έλεγα βατράχια αλλά θα με περνούσατε για βρωμιάρη! :rolleyes:)
Όπως και να'χει όμορφα ήταν, είχε και λίγη περιπέτεια στο τέλος για να μας κρατάει σε εγρήγορση!;)
Χάρηκα για τις γνωριμίες, καλά να είμαστε και εις άλλα με υγεία μάγκες!

filipp0s
21/06/2015, 23:50
Η εκδρομή και η περιοχή υπέροχη. Μπράβο στο Χάρη και σε όσους τραβήχτηκαν για να την οργανώσουν.
Η βροχή...μάλλον ήταν ο ορισμός του κατακλυσμού. Το κομμάτι στην ευθεία του Ορχομενού ήταν πολύ ζόρικο, με ορατότητα 0, μπουγέλα, χαλάζι και μαλάκες στα αυτοκίνητα. Μέχρι έναν γελοίο με σβηστά φώτα βρήκαμε, που τον είδαμε τελευταία στιγμή.

Και του χρόνου. :beer:

+997 και +635 :D και του χρονου παιδες! :beer::beer:

taisteal
22/06/2015, 00:18
ακόμα κλαίγεσε εσύ?

πως θα γυρίσω , σαν τουρίστας ήρθα . κουνάει το καράβι στα 2 μποφώρ.

άραγε πεθερός πως θα είσαι?

Και να φανταστεις οτι μαλλον ειμαι ο μονος που γυρισε στεγνος..

:a39:

theofilos888
22/06/2015, 06:56
Και να φανταστεις οτι μαλλον ειμαι ο μονος που γυρισε στεγνος..

:a39:

Δεν εισαι ο μονος! Κι εμεις που φυγαμε νωρις απο λιμνη και πηγαμε ερετρια κ μετα καραβακι απεναντι ορωπο ειμεθα εντελως στεγνοι. εριξε κατι λιγες ψιχαλες οταν μπαιναμε στον σκυλοπνιχτη! χαχαχαχα Καλα ηταν. Αντε και στην επομενη....... :beer:

Eversman
22/06/2015, 08:02
Δεν εισαι ο μονος! Κι εμεις που φυγαμε νωρις απο λιμνη και πηγαμε ερετρια κ μετα καραβακι απεναντι ορωπο ειμεθα εντελως στεγνοι. εριξε κατι λιγες ψιχαλες οταν μπαιναμε στον σκυλοπνιχτη! χαχαχαχα Καλα ηταν. Αντε και στην επομενη....... :beer:

Πάνω που θα απαντούσα στο Γιώργο "εσύ και ο Θεόφιλος". Δέν ξέρω άν ο έτερος Γιώργος (gorgo), ο οποίος γύρισε και αυτός από Χαλκίδα, έφαγε και αυτός καμία ψιλή εκεί στη γέφυρα. Γενικά όλοι δροσιστήκαμε - άλλοι λίγο, άλλοι (παρα) πολύ - εκτός από εσάς καλόπαιδα!

Παρελοιπόμενα ...
-Δέν ήξερα ότι υπάρχει φέρυ από Μαντούδι (παραλία) για Σκιάθο/ Σκόπελο. Άν είναι να κάνεις μία τόσο όμορφη διαδρομή και μετά να βρεθείς στη Σκιάθο, αξίζει :beer:
-Βενζίνη, 3-4 χλμ έξω από τη Λίμνη στη Silk Oil (αριστερά, όπως φεύγουμε), 1,61 :beer: Ευτυχώς γιατί στο πρώτο που σταματήσαμε την είχε 1,71 (!!!!!) αλλά για καλή μας τύχη, του είχε τελειώσει.
- Όλοι οι μοτοσυκλετιστές που συναντούσαμε, μας χαιρετούσαν ή μας παίζαν τα φώτα :beer: (εκτός από κανά δυό με gs1200 adv-τί περίεργο :lol:)
- Το πρόσωπο του σερβιτόρου στην καφετέρια, όταν μας είδε να καταφθάνουμε μπουλούκι και έτοιμοι να του χαλάσουμε το μαγαζί. Κάτι μεταξύ "Όχι ρε πστ μου" και την γ@μησαμε" :lol:

harris_x
22/06/2015, 08:25
στο χωριο αγιος γεωργιος λιχαδος καθυστε στην ταβερνα που βλεπεται στην φωτο πειτε στον θαναση ότι σας εστηλε ο γιωργος με την παρεα με της μηχανες που ημασταν την κυριακη. φαγαμε καλα και πληρωσαμε λιγα λευτα 334403

Γιώργο είχες απόλυτο δίκιο, η ταβέρνα και ο ιδιοκτήτης μια χαρά!
Φάγαμε τόσο όσο έπρεπε (είμασταν και 40 άτομα χωρίς να τον έχουμε ενημερώσει...) και το κόστος ανα άτομο σωστό!

:beer::beer::beer:

MG-KTiNoS
22/06/2015, 08:30
Αν και είμαι κομμάτια (css το Σάββατο, εκδρομή σήμερα) μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη εισαγωγή μου ξανά στον δρόμο με 2 ρόδες

κατ αρχήν σ ευχαριστούμε που έσπασες τα κέρατα σου για να περάσουμε εμείς καλά.....
Είναι σημαντικό, μια στο τόσο έστω, να είμαστε μεταξύ μας.!
Γούσταρα τρελά...

harris_x
22/06/2015, 08:46
κατ αρχήν σ ευχαριστούμε που έσπασες τα κέρατα σου για να περάσουμε εμείς καλά.....
Είναι σημαντικό, μια στο τόσο έστω, να είμαστε μεταξύ μας.!
Γούσταρα τρελά...

Δεν ήμουν μόνος μου, είχα και άλλους παρέα (back office support, leaders, σκούπες... ) ;)

To σημαντικό είναι ότι περάσαμε όλοι καλά και δεν είχαμε απρόοπτα!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

sapila racing
22/06/2015, 09:10
Καλά ρε παιδιά, απο που γυρίσατε εσείς και φάγατε τόση βροχή?

Περάσαμε υπέροχα, οταν εφτασα σπίτι ηταν και το βρακί μου βρεμένο, μεσα απο το αδιάβροχο και την δερμάτινη φόρμα!!!
Ο ταβερνιάρης ηταν 'δικός μας' εχει Varadero και παει και ταξίδια, μου είπε οτι αλλη φορά θελει να ερθει κι αυτός.

Μπράβο σε οσους ετρεξαν για να διοργανωθεί! Και του χρόνου!

Οποιος λέει οτι ηταν όπως περσι δεν εχει δίκιο. :wave2:
ΟΚ βροχή φαγαμε αλλά ήμασταν και φαγωμένοι, δεν είχε κρύο και το SRX δεν έμεινε!
Τι αλλο να ζητήσεις? :beer:

MG-KTiNoS
22/06/2015, 09:19
Παρατηρούσα χτες ότι δεν είχαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ βε στρομ!
Αλλά αυτό ρε παιδι'α ποιανού ήτανε????

337523

:rotflmao:

amyroukai
22/06/2015, 09:21
Είχε ένα βεστρόμ ορίτζιναλ μαζί με την παρέα με τα XX κλπ.

Αυτό δεν ξέρω αλλά για το απρίλια κουβέντα, ε;

VANDA
22/06/2015, 09:36
Μπράβο, παιδιά και πιο πολλά μπράβο στον Χάρη μας.. :beer:

harris_x
22/06/2015, 09:52
Παρατηρούσα χτες ότι δεν είχαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ βε στρομ!
Αλλά αυτό ρε παιδι'α ποιανού ήτανε????

337523

:rotflmao:

κάτσε να δεις πως τον λένε..... Τεο;
Θοδωρή;

teo_g7;

:lol: Τελικά τα scooter είναι μηχανές ή όχι;;; :bawl:

teo_g7
Γύρισα πίσω μ' ένα χαμόγελο τεράστιο. Πολυ την χάρηκα την βόλτα. Πολύ χαρηκα που δα ξανα γνωστές φατσες.

Στον γυρισμό μετά το φαγητό, επέλεξα και απ' ότι φάνηκε καλά έκανα, να γυρίσω απο το στροφιλίκι. Λίγο μετά την Αιδηψό ο δρόμος ήταν στεγνός και στο βενζινάδικο στο Μαντούδι μου είπαν ότι δεν εβρεξε καθόλου στο βουνό. Ε όσο να ναι το χάρηκα δεόντως... :evil:

Εκανα όλη την ωραία διαδρομή χωρίς βροχή η οποία μ ' έπιασε στη γέφυρα της Χαλκίδας εως την Μαλακάκα. :) Τα γάντια μου δεν βραχήκανε (βλέπε χούφτες) ούτε οι μπότες μπάσανε νερό, μάλλον την εφαγα ξόφαλτσα την βρόχα...

Στο πήγαινε ήμουν στο αργό γκρουπ και το άφρικα έκαψε 4.6 λίτρα στα 100, δεν εχω ξαναδεί τέτοια κατανάλωση, τα κάψαμε τα μοτόρια παίδες :lol:

Τώρα μας γ@%&σες...Εγώ πίστευα δεδομενης και τις μαυριλας ότι ρίχνει πολύ νερό πάνω στο βουνό!!!

Τεσπα εγώ γύρισαν από εθνική όπου μετά το Κάστρο μπήκα στη νερό κουρτίνα που λέει κι ο Αμυρου αλλά τα αδιάβροχα με έβγαλαν παληκαρι.Μετά τη Μαλακάσα βέβαια άλλος Θεός

Παρ'ολα αυτά τα περάσαμε τέλεια.Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά για την άψογη διοργάνωση και στο Λαμιωτη για την επί τόπου διοργάνωση στην ταβέρνα.
Άντε και του χρονου guys

harris_x
Μπράβο, παιδιά και πιο πολλά μπράβο στον Χάρη μας.. :beer:

:blush:

byron
22/06/2015, 09:56
Αυτό δεν ξέρω αλλά για το απρίλια κουβέντα, ε;

Κάτι μουρμουράει ο Φίλιππος :tooth: :tooth:

ggs
22/06/2015, 09:56
Η εκδρομή ηταv πραγματικά ωραία!!!

Πολλά γέλια , πολύ καλή διάθεση απ όλους , πολύ νερό στην επιστροφή!!

Πήγαμε και ήρθαμε όλοι καλά και αυτό παντα είναι το πιο σημαντικό.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που ήρθαν!!!

Μπραβο στον κατασκευαστή της Αποβαθρας στην Λίμνη που άντεξε το βάρος των μοτοσακων και δεν προκλήθηκε οικολογική καταστροφή στον ευβοϊκό!!

Μπράβο στον ταβερνιάρη που ξεπέρασε με επιτυχία και άψογα το αρχικό ΣΟΚ!!!
Θα του κάνω και μια διαφήμιση γιατί το αξίζει!!!
ΤΑΒΕΡΝΑ «Ο ΜΑΣΤΡΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ» στον Άγιο Γεώργιο.

Μπράβο και στο συμπαθές ζευγάρι που έτρωγε τα ψαράκια του ΜΟΝΟ του στην ταβέρνα και ξαφνικά περικυκλώθηκε από καμία 50ρια κρανοφόρους!!!

Μπράβο στα αυτιά μας που άκουσαν όλα τα τοπ χιτς του ντερτι εφ εμ…

Μπράβο και στο ζευγάρι από την Ρωσία που γυρνάει την Ευρώπη με το BMW του και τους βρήκαμε στα διόδια….

Και του χρονου!!!:beer::beer::beer::beer::beer:

ΥΓ: φημες που θελουν την κυβερνηση του Καταρ να έχει χρηματίσει από τώρα τους αντμινιστρατορς του φορυμ για να κάνουμε την επόμενη ετήσια στην Ντοχα έτσι ώστε να ανεβάσουμε τον δείκτη βροχόπτωσης της χωρας κατά 20000000 % ,διαψεύδονται ως ανυπόστατες και κακόβουλες ….

harris_x
22/06/2015, 09:59
Η εκδρομή ηταv πραγματικά ωραία!!!

Πολλά γέλια , πολύ καλή διάθεση απ όλους , πολύ νερό στην επιστροφή!!

Πήγαμε και ήρθαμε όλοι καλά και αυτό παντα είναι το πιο σημαντικό.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που ήρθαν!!!

Μπραβο στον κατασκευαστή της Αποβαθρας στην Λίμνη που άντεξε το βάρος των μοτοσακων και δεν προκλήθηκε οικολογική καταστροφή στον ευβοϊκό!!

Μπράβο στον ταβερνιάρη που ξεπέρασε με επιτυχία και άψογα το αρχικό ΣΟΚ!!!
Θα του κάνω και μια διαφήμιση γιατί το αξίζει!!!
ΤΑΒΕΡΝΑ «Ο ΜΑΣΤΡΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ» στον Άγιο Γεώργιο.

Μπράβο και στο συμπαθές ζευγάρι που έτρωγε τα ψαράκια του ΜΟΝΟ του στην ταβέρνα και ξαφνικά περικυκλώθηκε από καμία 50ρια κρανοφόρους!!!

Μπράβο και στο ζευγάρι από την Ρωσία που γυρνάει την Ευρώπη με το BMW του και τους βρήκαμε στα διόδια….

ΥΓ: φημες που θελουν την κυβερνηση του Καταρ να έχει χρηματίσει από τώρα τους αντμινιστρατορς του φορυμ για να κάνουμε την επόμενη ετήσια στην Ντοχα έτσι ώστε να ανεβάσουμε τον δείκτη βροχόπτωσης της χωρας κατά 20000000 % ,διαψεύδονται ως ανυπόστατες και κακόβουλες …. :bawl:

Cpt. Haddock
22/06/2015, 10:01
Α, έβρεξε σε σας εκει κατω; :tooth:

Φαγωθηκατε ρε μαλακες τοσα χρονια να με ανεβοκατεβαζετε γκαντεμη και βροχοποιο, τωρα που εφυγα τι λετε; :moutza: :lol:

Εδω χθες ειχαμε μια "ετησια" (περισσοτερα στο αντιστοιχο θρεντ), με ανελπιστα καλο καιρο (έως και πολύ ζεστη...)

Μπραβο Χαρη και συμμετέχοντες, και του χρόνου :beer::beer::beer:

:D

337528

filipp0s
22/06/2015, 10:02
Κάτι μουρμουράει ο Φίλιππος :tooth: :tooth:

τι μουρμουραω ρε μλκ. Δευτερη φορα που το επαθα χθες.
Ανεβηκα στο bmw μετα το τουνο και δεν μπορουσα να οδηγησω, γιατι τα χερια ειναι εκει, γιατι τα ποδια ειναι σε τετοια θεση, δεν παει βημα κτλ. Ολα αληθεια ειναι :lol:

spyrakos35
22/06/2015, 10:04
παίδες,

ενα τεράστιο μπράβο που πήγαν όλα καλά, διοργανωτές και συμμετέχοντες

:a20:

ΥΓ: φημες που θελουν την κυβερνηση του Καταρ να έχει χρηματίσει από τώρα τους αντμινιστρατορς του φορυμ για να κάνουμε την επόμενη ετήσια στην Ντοχα έτσι ώστε να ανεβάσουμε τον δείκτη βροχόπτωσης της χωρας κατά 20000000 % ,διαψεύδονται ως ανυπόστατες και κακόβουλες ….
….

θα σας σκίσει ο τρούπης

:lol:

filipp0s
22/06/2015, 10:06
Α, έβρεξε σε σας εκει κατω; :tooth:

Φαγωθηκατε ρε μαλακες τοσα χρονια να με ανεβοκατεβαζετε γκαντεμη και βροχοποιο, τωρα που εφυγα τι λετε; :moutza: :lol:

Μπα μην στεναχωριεσαι, ξερεις ποσες φορες ακουστηκε το ονομα σου οταν αρχισε να βρεχει :lol:

byron
22/06/2015, 10:10
τι μουρμουραω ρε μλκ. Δευτερη φορα που το επαθα χθες.
Ανεβηκα στο bmw μετα το τουνο και δεν μπορουσα να οδηγησω, γιατι τα χερια ειναι εκει, γιατι τα ποδια ειναι σε τετοια θεση, δεν παει βημα κτλ. Ολα αληθεια ειναι :lol:

Μλκ, θύμισε μου να στο δώσω να πας μια βόλτα με ήλιο να το χαρείς. Ούτε εγώ δεν έχω κάνει τόσα χλμ σε βροχή μαζί του. :tooth: :tooth:

byron
22/06/2015, 10:15
Μπα μην στεναχωριεσαι, ξερεις ποσες φορες ακουστηκε το ονομα σου οταν αρχισε να βρεχει :lol:

Σαν να μήν έφυγε ποτέ από κοντά μας, εκεί δίπλα μας τον ένιωθα. Και όταν γυρίζαμε που είδαμε εκείνο το υπέροχο ουράνιο τόξο, μου φάνηκε σαν να χαμογελάει στο βάθος. :moutza:

spyrakos35
22/06/2015, 10:18
Σαν να μήν έφυγε ποτέ από κοντά μας, εκεί δίπλα μας τον ένιωθα. Και όταν γυρίζαμε που είδαμε εκείνο το υπέροχο ουράνιο τόξο, μου φάνηκε σαν να χαμογελάει στο βάθος. :moutza:

κάνοντας κωλοδάκτυλο και γελώντας σατανικά?

devil's animal
22/06/2015, 10:19
μπραβο παιδες...
:beer::beer:

Cpt. Haddock
22/06/2015, 10:20
Πφφφφ, δε σχολιάζω :a9:

filipp0s
22/06/2015, 10:22
Πφφφφ, δε σχολιάζω :a9:

Ναι, μην σχολιασεις. Εκανες ήδη αρκετα χτες :moutza:

sapila racing
22/06/2015, 10:23

Γεγονός!!
Ηλία ήσουν μαζί μας ρε φίλε. :beer:

Μιλάμε για τρομερή βροχή, οχι αστεία!
Ομως ολοι το πήραμε σοτ χαβαλέ, κι ολοι γυρισαν μια χαρά.

Φιλιππε σου παει καλύτερα το Tuono απ το SRX ρε φίλε.

Βυρωνα δεν το περίμενα οτι θα το προσπεράσεις με το SRX το περιπολικό ενω πήγαινε με αναμμένες καρουμπαλιέρες και 150. :lol:

Cpt. Haddock
22/06/2015, 10:25
Γεγονός!!
Ηλία ήσουν μαζί μας ρε φίλε. :beer:

Μιλάμε για τρομερή βροχή, οχι αστεία!
Ομως ολοι το πήραμε σοτ χαβαλέ, κι ολοι γυρισαν μια χαρά.

Φιλιππε σου παει καλύτερα το Tuono απ το SRX ρε φίλε.

Βυρωνα δεν το περίμενα οτι θα το προσπεράσεις με το SRX το περιπολικό ενω πήγαινε με αναμμένες καρουμπαλιέρες και 150. :lol:

:lol::lol:

byron
22/06/2015, 10:32

Ε, μα τη κουλάτζα...πλιν πλιν πλιν οι καρουμπαλιέρες με στράβωναν !!

:tooth: :tooth:

ggs
22/06/2015, 10:58

παντως , κατι το SRX , κατι η θεση οδηγησης του , κατι ο Βυρωνας που το πηγαινε ταπα , κατι η εξατμιση ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΥ που την ακουγαμε απο το σχηματαρι μεχρι την Μαλακασα ,κατι η βροχα ......ηταν σαν σκηνη απο το JOE BAR...:lol:

byron
22/06/2015, 11:11
παντως , κατι το SRX , κατι η θεση οδηγησης του , κατι ο Βυρωνας που το πηγαινε ταπα , κατι η εξατμιση ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΥ που την ακουγαμε απο το σχηματαρι μεχρι την Μαλακασα ,κατι η βροχα ......ηταν σαν σκηνη απο το JOE BAR...:lol:

Εντελώς όμως...:lol::lol:

Η εξάτμιση δεν κάνει τόσο μπρααααααουυυυυυυ ρε... :blush:

sapila racing
22/06/2015, 11:26
Εντελώς όμως...:lol::lol:

Η εξάτμιση δεν κάνει τόσο μπρααααααουυυυυυυ ρε... :blush:

Oχι ρε συ.
Ωραία ακουγόταν οταν ημουν σκούπα πίσω απ τον Φιλιππο τόσο δρόμο.
Φόραγα ωτοασπίδες βέβαια. :lol:

harris_x
22/06/2015, 11:29
Oχι ρε συ.

εγω όταν τον είχα μπροστά μου στην εθνική δεν τον άντεχα...
Όταν τον είχα πίσω μου στο Ρώσο ήταν ok :tooth:

filipp0s
22/06/2015, 11:50
Oχι ρε συ.

Πες οτι σου αρεσαν κι οι φλογιτσες που εφτυνε :D

vaska
22/06/2015, 11:59
Κουφάλες πρέπει να ήταν τέλεια, ζηλεύω αφάνταστα αλλά δυστυχώς μία μόλυνση στο χειρουργημένο πόδι δεν με άφησε να είμαι κοντά σας.

Μπράβο σε όσους το έτρεξαν αλλά και σε όσους συμμετείχαν.

sapila racing
22/06/2015, 12:03
Πες οτι σου αρεσαν κι οι φλογιτσες που εφτυνε :D

Οντως ωραία ηταν που είχε και οπτικό εφφέ μαζί με το ηχητικό! :beer:

Κουφάλες πρέπει να ήταν τέλεια, ζηλεύω αφάνταστα αλλά δυστυχώς μία μόλυνση στο χειρουργημένο πόδι δεν με άφησε να είμαι κοντά σας.

Περαστικά Βασίλη.
Παντως αναφέρθηκε το όνομά σου, να ξέρεις.
Αρα ησουν κι εσυ εκει κατα καποιο τρόπο, με το see through γιλέκο σου βέβαια!!! :wave2:

est
22/06/2015, 12:12

Το πέτυχα κι εγώ αυτό στις στροφές της Υλίκης αλλά εκεί πήγαινε με καμιά 120άρα.. εννοείται ότι τον πέρασα γιατί μου έβγαζε τα μάτια..για την ασφάλειά μου το έκανα.. :cool:

.
.
.
.
.
.
.
.

BLiTzER
22/06/2015, 12:15

Περαστικά Μπιλ!

Μπράβο, παίδες, μια χαρά περάσατε. Δυστυχώς, αν και ψάχνω μηχανάκι καθημερινά, δεν έχω καταλήξει ακόμα, οπότε την έχασα κι εγώ. Νεξτ τάιμ :beer:

o_gavros
22/06/2015, 15:52
Ομορφιές λέμε.
κι όσα λέγονται για mayhem στην ταβέρνα και βιβλική βρόχα στο γύρνα, τα βρίσκω λίγο υπερβολικά εδώ που τα λέμε

Υ.γ. Στο σκυλοπνιχτη δεν ξαναμπαινω :lol:
:moutza: πάρτα ρε (https://www.youtube.com/watch?v=cwZGFSdjssQ) :bigcry:

...φάγαμε σαν σπουργίτια...
Καλά το λές εσύ αυτο?

Να και που ένας άθρωπας μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας,γιατί ορισμένοι τα παρουσιάζουν όπως θένε.

Στη βόλτα περάσαμε τέλεια,
Κατα τα άλλα, ευχαριστώ που με ανεχτήκατε.
Πρωί-πρωί με την τσίμπλα στο μάτι να έχετε έναν να παίρνει παρουσίες και να σας πρήζει δεν είναι και λίγο... :lol:

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους και που είδα ξανά πρόσωπα που είχα να δω καιρό!!!

Η ταβέρνα ήταν όλα τα λεφτά και ο μοτοσικλετιστής ιδιοκτήτης το ίδιο.

Αντε και στην επόμενη με χιόνια :bawl:

Εμείς φχαριστουματε κ.κ.Χάρη & GGS & όσοι ακόμα τραβιόσαντε όλον αυτο τον καιρό,για να κάνουμε οι πολλοί την καυλάντα μας.

Σαν σκηνή;;;
Ήταν κλεμμένο λέμε απο το κόμικ!

http://i61.tinypic.com/2cprciu.jpg

Billymuse
22/06/2015, 19:37
Μπράβο ρε παίδες για τις φώτο και φυσικά για τη διάθεση που δείξατε πριν και μετα το ταξίδι:beer:

:a35::a35: ειλικρινά μακάρι να μπορούσα να ερχόμουν :(

yes-u
22/06/2015, 19:56
...πάντως για μένα τρίτωσε το κακό... τσίμπημα σφίγγας/μέλισσας στον κρόταφο στα Γιάλτρα, βροχή και στα διόδια του Καπανδριτίου που σταμάτησα, ανακάλυψα ότι είχε φύγει από τα δεξιά μπροστά τακάκια ο πίρος που τα συγκρατεί, με αποτέλεσμα να κροταλίζουν πάνω στις δισκόπλακες, αφού για λίγο πίστεψα πως είχα Ducatti!!!!... το ότι είχαν αλλαχτεί από καλό εξουσιοδοτημένο μάστορα πριν καμιά 500 χλμ να το θεωρήσω τυχαίο γεγονός???

harris_x
22/06/2015, 19:58
...πάντως για μένα τρίτωσε το κακό... τσίμπημα σφίγγας/μέλισσας στον κρόταφο στα Γιάλτρα, βροχή και στα διόδια του Καπανδριτίου που σταμάτησα, ανακάλυψα ότι είχε φύγει από τα δεξιά μπροστά τακάκια ο πίρος που τα συγκρατεί, με αποτέλεσμα να κροταλίζουν πάνω στις δισκόπλακες, αφού για λίγο πίστεψα πως είχα Ducatti!!!!... το ότι είχαν αλλαχτεί από καλό εξουσιοδοτημένο μάστορα πριν καμιά 500 χλμ να το θεωρήσω τυχαίο γεγονός???

αν δεν του γαμ... το .... τουλάχιστον να του το αναφέρεις.

yes-u
22/06/2015, 20:04
αν δεν του γαμ... το .... τουλάχιστον να του το αναφέρεις.
Το σίγουρο είναι ότι έχασε την εμπιστοσύνη μου. Για τα υπόλοιπα ξέρεις πως δεν καταλήγουν πουθενά...

kkobits
22/06/2015, 22:47

θα χαμε κανα μύριο στη θάλασσα χοντρα χοντρα

Κορυφαίος :lol::lol::lol:

harris_x
23/06/2015, 08:01
θα χαμε κανα μύριο στη θάλασσα χοντρα χοντρα
σώπα μωρέ... μύριο... αντε κανα κανα κατοστάρικο, γιαπωνέζικα ήταν τα περισσότερα :tooth:

Μικe777
23/06/2015, 12:26
σώπα μωρέ... μύριο... αντε κανα κανα κατοστάρικο, γιαπωνέζικα ήταν τα περισσότερα :tooth:

xa!xa!xa!xa!:a013:

spyro
23/06/2015, 15:23
σκηνικό προς το τέλος της ταβέρνας, αφου ήδη έχει αρχίσει να σταματάει η βροχή και εμείς να μαζευόμαστε.

σκηνή 3, πράξη πρώτη:
το ηχείο της φωτογραφίας (αυτής ντε που έβαλε ο Βύρωνας) τέρμα στη διαπασόν και ο Βασιλάκης Καρράς να τραγουδάει τραγούδια προχωρημένης ώρας

Byron: ρε μ@λακα για μας τα χει αυτά τα τραγούδια?
Εγώ: ναι ρε τρελέ, είναι για να μας φτιάξει το κέφι ξέρεις με τη βροχή μας λυπήθηκε
Β: ψιτ κοπελιά ….. κοπελιάααα (δεν άκουγε μέσα στη κουζίνα με τόσο Καρρά στο κεφάλι της)
Εγώ: (σηκώνομαι πάνω πάω κοντά). Να ρωτήσω? για εμάς την έχετε τη μουσική?
Κοπελιά: ναιιιιιιι (όλα χαρά για την επιλογή της που της το αναγνωρίζουν επιτέλους)
Εγώ: ναι ξέρετε δε τη θέλουμε, όλα καλά
Κοπελιά: οκ ……….. (θλίψη λέμε όχι αστεία)

περνάει … 1 περνάει 2 περνάει 3 λεπτά ο Βασιλάκης εκεί να ωρύετε στο μεγάφωνο. δώσε πόνο αγόρι μου
κάποια στιγμή έρχεται η κοπέλα και πάει στο pc όπου είχε τις επιλογές με τραγούδια οπου και αρχίζει να το πειράζει και να το ψάχνει. πάει λέμε γλυτώσαμε. όμως αυτή όλο το πείραζε αλλά δε το σταμάταγε

Β: ρε τρελέ τι κάνει? γιατί δε το κλείνει?
Εγώ: ……
Β: κοπελιά? ….. κοπελιάααα. τι κάνει ρε συ επιλογές?
Εγώ: ……
Β: ρε συ μήπως δε καταλαβαίνει?

…….

…….

....
....

........

.....

κοπελιάαααα

SHUT DOWN……. λεμε ……… SHUT DOWN

κάπου εκεί το πιασε το νόημα το κορίτσι :D…..

spyrakos35
23/06/2015, 15:26

harris_x
23/06/2015, 15:56

sapila racing
23/06/2015, 19:17

χαααχχχαααααχ :lol: :bawl:

Το είχα ξεχάσει, να σαι καλά!! Γέλασα παλι όπως και την πρωτη φορά!! :beer: