View Full Version : Παρακαλουνται οι τυπου variattor....
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
παλι με φεηζερ θα τον στησει τον καναπε?
Μανολης67
27/10/2015, 19:48
παλι με φεηζερ θα τον στησει τον καναπε?
Με κλιματιστικό
Κοιταξτε εγω εκανα περιπου 10 χρονια κοντρες με αυτοκινητα.........δεν επαιξα ΠΟΤΕ και ουτε θα κατσω να παιξω τωρα λεφτα.... το θεωρω μεγιστη αλητεια και δε μου ταιριαζει.... Αν τωρα τυχει και τον πετυχω παραλιακη θα γινει επιτοπιο νταραβερι. Α! και απο οτι εμαθα παταει σταση μονο. αυτα.
Όταν λέει παει με λεφτά, τι, πληρώνει για το σεξ;
500
Nostradamus
27/10/2015, 20:18
Αυτο το " αν θες εχω ενα φειζερ ΜΙΑ ΝΟΥ φιλου να πατησεις" ειναι ολα τα λεφτα....
Η μπανιερα του, δεν σουζαρει. Σε δρομο με καλη προσφυση παρα πολυ πιθανο να φυγει αρκετα στην εκκινηση, αυτο το ξερει και μια γιαγια που ρωτησα τωρα που ηρθα απο το περιπτερο.
Το ζητημα ειναι, τι θα γινει οταν ενα 600άρι 4κυλινδρο κουμπωσει 2α ... γιατι εκει καμια 80αρια αλογα ειναι ετοιμα, η σουζα δεν υπαρχει και το βαρος ειναι αρκετα κιλα μικροτερο.
Θα το σταξει το 500άρι My guess.
Εκτος και αν την ειδε τσατσα, να εκτελει με τη μπανιερα του κατοπιν ραντεβου φερνοντας αλλα μηχανακια! LOL
Kριμα παντως τα μυαλα και τη φιλοσοφια εκεινων που παιρνουν το λαθος μηχανακι για τη λαθος δουλεια.
Μεγαλυτερο το κριμα, εκεινων που επιμενουν κιολας ...
Σωστή είναι η δουλειά. Να κάνει "γρήγορους" τους κουλούς.
Μανολης67
27/10/2015, 22:28
Παράκληση στον Admin, όποιος αποκαλέσει ξανά τα συμπαθή αυτά δίτροχα μπανιέρες, αποβολή και απο δευτέρα με τον κηδεμόνα του.
GiorgosLa
27/10/2015, 22:54
Αυτό που υποστηρίζετε αρκετοί, ότι ένα αυτόματο σε καλή άσφαλτο θα πάει καλύτερα από κάποιο με ταχύτητες, δεν μπορώ να το χωνέψω.
Αυτό που υποστηρίζετε αρκετοί, ότι ένα αυτόματο σε καλή άσφαλτο θα πάει καλύτερα από κάποιο με ταχύτητες, δεν μπορώ να το χωνέψω.
πιθανοτατα στο οτι ειναι δυσκολο να ξεκινησεις σωστα απο σταση?
Η πιο ευλογη απορια μου ειναι οτι αντε και υποστηριζει οτι περναει φειζερ φτιαγμενα... δλδ πες 110 αλογων.... αυτο ποσα αλογα πρεπει να ειναι για να περναει τετοια αναλογια κιλων ανα ιππο? 130? και που στο καλο τα βρηκε? :lol:
Εαν μιλας για 'μενα. Υποστηριξα οτι σε καλη ασφαλτο, εχει πλεονεκτημα του μεταξονιου. ΔΕΝ σουζαρει, ανοιγεις τερμα και στα @@ σου... ειναι ενα σοβαρο πλεονεκτημα, αλλα οχι αρκετο....
130? και που στο καλο τα βρηκε? :lol:
Εδω δε μας ειπε ποσα κυβικα το "εφτιαξε" ... επτασφραγιστο μυστικο!
Περιμενεις να μαθουμε που τα βρηκε;; Εμεις οι κοινοι θνητοι;; ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΙ ;;;;;
Εαν μιλας για 'μενα. Υποστηριξα οτι σε καλη ασφαλτο, εχει πλεονεκτημα του μεταξονιου. ΔΕΝ σουζαρει, ανοιγεις τερμα και στα @@ σου... ειναι ενα σοβαρο πλεονεκτημα, αλλα οχι αρκετο....
Εδω δε μας ειπε ποσα κυβικα το "εφτιαξε" ... επτασφραγιστο μυστικο!
Περιμενεις να μαθουμε που τα βρηκε;; Εμεις οι κοινοι θνητοι;; ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΙ ;;;;;
φυσικα και οχι αρκετο... γιατι οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω μολις μπει η δευτερα στο 4κυλινδρο.... :wave2:
που να δειτε τι γινεται στο προφιλ του.... τι πριονοκορδελα τι εισαι ο γαμαω... φωτο με αρνετ γυαλι και φραχτη μαλλι μιλαμε για οντιοβιζουαλ πανοραμα η φαση και "δε με παιρναη κανυς, τους πυστολειαζο ωλους ιμε πριζμαινως φουσκοτως"! :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
φυσικα και οχι αρκετο... γιατι οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω μολις μπει η δευτερα στο 4κυλινδρο.... :wave2:
Μη μου τα λες, ξερω τι εγραψα! :lol:
Για δωσε το προφιλ του κλαρινου να γελασουμε λιγο!! :D
Μη μου τα λες, ξερω τι εγραψα! :lol:
Για δωσε το προφιλ του κλαρινου να γελασουμε λιγο!! :D
με ΠΜ ;)
με ΠΜ ;)
omg ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΗΚΑΝ !!!!! :sick: :eek:
omg ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΗΚΑΝ !!!!! :sick: :eek:
τη φωτο με το γυαλι το κινητο και τη ροδα του οπλου στο μπαγκραουντ την ειδες? :bawl:
τη φωτο με το γυαλι το κινητο και τη ροδα του οπλου στο μπαγκραουντ την ειδες? :bawl:
Αφου ο εγκεφαλος μου εγινε μαρμελαδα με αυτα που ειδα, αναρρωτηθηκα σε καποια φαση.
Φωτογραφια γκαραζ, εχει.
Αρ. πινακιδας, εχει επισης.
Τα κλειδια στο μηχανακι του απ'οτι φαινεται, δειχνουν οτι δεν εχει συναγερμο.
Και ερχομαι μετα και ρωταω... ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ?
Αφου ο εγκεφαλος μου εγινε μαρμελαδα με αυτα που ειδα, αναρρωτηθηκα σε καποια φαση.
Φωτογραφια γκαραζ, εχει.
Αρ. πινακιδας, εχει επισης.
Τα κλειδια στο μηχανακι του απ'οτι φαινεται, δειχνουν οτι δεν εχει συναγερμο.
Και ερχομαι μετα και ρωταω... ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ?
Και με τα γνωστα κλαματα μετα.... ειλικρινα ουτε σε αυτον δε το ευχομαι..... :a31:
Μανολης67
28/10/2015, 21:21
KAGOURO
σε είδα fazer 1000 στα διόδια ελευσινας...σε χαιρέτησα απ το κουτί με τη φαμίλια και έφυγες σουζαριστος...μάλλον πηγαίνεις πίστα γιατί παρακάτω σε πρόλαβα γιατί μάλλον στεγνώσες από μπεντζινα...
Ηταν το Fazer, που στήθηκε με την μπανιέρα?
kemmotar
28/10/2015, 21:28
αυτο του βιντεο ειναι παρα πολυ δυνατο τζιπι. οσον αφορα τις βελτιωσεις ειναι τεζα 1000αρι, υπερκυβισμενο κατα 200 κυβικα (839cc ειναι μαμα ως γνωστο),με αλλα τουμπανιασμενα εκκεντρα βαλβιδες και πεταλουδα ανω των 45 χιλιοστων, δεν ξερω αν ειναι και απο αυτοκινητο. πρεπει να ειναι γυρω στα 95-100 αλογα.
οσον αφορα το οτι πηγε να φυγει απο πανω δεν νομιζω οτι παιζει, μην ξεχναμε στο σκουτερ οι χριστιανοι καθονται, δεν καβαλανε... εχει τρελο γκαζι και λιγο σπινιαρε μαλιστα. απο σταση εχει μεγαλο πλεονεκτημα και σιγουρα αν κανει κοντρα δεν ανοιγει για πανω απο 600 μετρα.
α και αλλες τετοια μεγκα σκουτερ σουζαρουν παρα του οτι ειναι 250 κιλα μινιμουμ ανευ το βαρος του αναβατη...
Nostradamus
28/10/2015, 21:45
αυτο του βιντεο απο σταση εχει μεγαλο πλεονεκτημα και σιγουρα αν κανει κοντρα δεν ανοιγει για πανω απο 600 μετρα.
α και αλλες τετοια μεγκα σκουτερ σουζαρουν παρα του οτι ειναι 250 κιλα μινιμουμ ανευ το βαρος του αναβατη...
Το ιδιο πιστευω και εγω οτι απο σταση και μεχρι 250-300 μετρα, αυτη η σαχλαμαρα :a021: οχι απλα 600αρια φειζερ αλλα και μεγαλυτερα...
kemmotar
28/10/2015, 21:56
ναι αν δεν κανεις καλη εκινηση σε εχει καταπιει. πρεπει να εχει 0-100 στα 4 δευτερα, ισως και λιγοτερο.
Εγώ πιστεύω ότι στα πρώτα 20 μέτρα έχει και αεροπλάνο.
kemmotar
28/10/2015, 22:01
ετσι....
SHOOTER045
28/10/2015, 22:07
ναι αν δεν κανεις καλη εκινηση σε εχει καταπιει. πρεπει να εχει 0-100 στα 4 δευτερα, ισως και λιγοτερο.
Ας δώσει το 600 και ας βρει ένα 250
ΜΧ 2τ
Εγω πιστεω οτι ο κλαρινογαμπρος ειναι YOLO SWAG OMG & 3 LOL. :uplate:
GiorgosLa
28/10/2015, 23:09
Ο άνθρωπος έκανε μια ρουκετίτσα και το χαίρεται και καλά κάνει. Αν είναι και λίγο ψώνιο, δικαίωμά του Εξακολουθώ όμως να πιστεύω, πως ιμάντες, φυγοκεντρικά, λουριά και ότι άλλο χρειάζεται για να ξεκινήσουν αυτά, είναι μειονέκτημα και όχι πλεονέκτημα. Την αμεσότητα του συμπλέκτη, (αν το ξεκινήσεις σωστά φυσικά) δεν μπορώ να την συγκρίνω με όλο αυτό το πατινάρισμα. Ούτε ένα πόντο δεν μπορώ να το φανταστώ μπροστά, ακόμα και αν έχουν ίδια περίπου αναλογία κιλών ανά ίππο. Δεν ξέρω. Μπορεί να κάνω και λάθος και να πάθω πλάκα αν το δω. Μέχρι να το δω όμως, (έστω και σε βιντεάκι) έτσι πιστεύω. Ούτε πόντο.
Ο άνθρωπος έκανε μια ρουκετίτσα και το χαίρεται και καλά κάνει. Αν είναι και λίγο ψώνιο, δικαίωμά του Εξακολουθώ όμως να πιστεύω, πως ιμάντες, φυγοκεντρικά, λουριά και ότι άλλο χρειάζεται για να ξεκινήσουν αυτά, είναι μειονέκτημα και όχι πλεονέκτημα. Την αμεσότητα του συμπλέκτη, (αν το ξεκινήσεις σωστά φυσικά) δεν μπορώ να την συγκρίνω με όλο αυτό το πατινάρισμα. Ούτε ένα πόντο δεν μπορώ να το φανταστώ μπροστά, ακόμα και αν έχουν ίδια περίπου αναλογία κιλών ανά ίππο. Δεν ξέρω. Μπορεί να κάνω και λάθος και να πάθω πλάκα αν το δω. Μέχρι να το δω όμως, (έστω και σε βιντεάκι) έτσι πιστεύω. Ούτε πόντο.
Σήμερα αναρτησε βιντεο στο προφιλ του στο Facebook που λεει οτι ριχνει κολωνα σε tiger..... Εγω βλέπω τη μπανιέρα να κανει φιδια το tiger να φευγει βεντουζα και μετα θολωνει το βιντεο.... Λίγο πριν θολωσει το tiger φαινεται να ειναι 1 μηχανακι μπροστά..... Ο καμεραμαν ηταν πίσω
GiorgosLa
28/10/2015, 23:53
Σήμερα αναρτησε βιντεο στο προφιλ του στο Facebook που λεει οτι ριχνει κολωνα σε tiger..... Εγω βλέπω τη μπανιέρα να κανει φιδια το tiger να φευγει βεντουζα και μετα θολωνει το βιντεο.... Λίγο πριν θολωσει το tiger φαινεται να ειναι 1 μηχανακι μπροστά..... Ο καμεραμαν ηταν πίσω
Υπάρχει κάποιο λινγκ?
Υπάρχει κάποιο λινγκ?
https://www.youtube.com/watch?v=764xqeDO3yk
https://www.youtube.com/watch?v=764xqeDO3yk
μη τρολλαρεις αχαχαχα
https://youtu.be/4dpM0SsTdR8
πειτε μου αμα το βλεπετε γιατι το εχω κανει Private
bDTK για χορηγο στο WSB εδω και τωρα !!! :D
Dainese και μαλακιες!!
Στο βιντεο δεν φαινεται τιποτα, μονο μια ορδη καβλερων μαρσιποφορων προς αναζητηση ζευγαρωματος... (ματαια).
Γι'αυτο και τους εχει φαει η μαλακια.
bDTK για χορηγο στο WSB εδω και τωρα !!! :D
Dainese και μαλακιες!!
Στο βιντεο δεν φαινεται τιποτα, μονο μια ορδη καβλερων μαρσιποφορων προς αναζητηση ζευγαρωματος... (ματαια).
Γι'αυτο και τους εχει φαει η μαλακια.
ειναι μεχρι να βρουν το δασκαλο τους που θα βγαλει και το μηνιατικο του
amyroukai
29/10/2015, 09:40
μη τρολλαρεις αχαχαχα
https://youtu.be/4dpM0SsTdR8
πειτε μου αμα το βλεπετε γιατι το εχω κανει Private
Μαζί ή λίγο μπροστά η μπανιέρα στο πρώτο μπαμ, μετά δεν φαίνεται τίποτα γιατί μπαίνουν οι άλλοι από πίσω. Στον πιο άχρηστο έδωσε την κάμερα...
Αλλά το tiger δεν ξεκίνησε σωστά.
Ειναι ξεταπωτη η μπανιερα.
(You see what i did there?)
pipe_smoker
29/10/2015, 10:11
Άρχισαν οι δικαιολογίες τώρα......
Και δε γκζεκινησα καλα, και δε μου κουμπωσε η 2α....
Άντε γεια λέμε.
Λίπτον και πάμε για το επόμενο.
Μπουσα τουρμπατη στο ενα μίλι.
Και έιτςτουαρ.
Και σε καρτοπιστα με μοταρντ οποιος κοταει.
Μαζί ή λίγο μπροστά η μπανιέρα στο πρώτο μπαμ, μετά δεν φαίνεται τίποτα γιατί μπαίνουν οι άλλοι από πίσω. Στον πιο άχρηστο έδωσε την κάμερα...
απο οτι εχω καταλαβει γενικα τα tiger δεν εχουν καλο μπαμ.... ειχα ανοιξει με φιλο 2-3 φορες και παντα στο "πατα" εμενε πισω και μαζευε μετα (ειμουν μονο με φιλτρο)..... :tooth: ρε το κεφτε...... :tooth:
Και σε καρτοπιστα με μοταρντ οποιος κοταει.
Challenge accepted. Σαν Marquez θα φύγει.
GiorgosLa
29/10/2015, 18:34
Εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα μηχανάκια. Φαίνονται να ξεκινάνε τέσσερα. Το δεξί δεν φαίνεται καθόλου σχεδόν. Ξεκινάνε στο 22 δευτερόλεπτο. Το πρώτο από αριστερά φεύγει καλύτερα απ το μπαμ. Το δεύτερο χάνει στο μπαμ σε σχέση με το τρίτο, αλλά στο 24 δευτερόλεπτο τον φτάνει αν δεν τον περνάει. Μετά βλέπουμε τον περιβάλλοντα χώρο και όταν επιστρέφει (η κάμερα) δεν βγάζεις άκρη.
Επαγκελματίας όντως ο κάμερα μαν. :)
Εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα μηχανάκια. Φαίνονται να ξεκινάνε τέσσερα. Το δεξί δεν φαίνεται καθόλου σχεδόν. Ξεκινάνε στο 22 δευτερόλεπτο. Το πρώτο από αριστερά φεύγει καλύτερα απ το μπαμ. Το δεύτερο χάνει στο μπαμ σε σχέση με το τρίτο, αλλά στο 24 δευτερόλεπτο τον φτάνει αν δεν τον περνάει. Μετά βλέπουμε τον περιβάλλοντα χώρο και όταν επιστρέφει (η κάμερα) δεν βγάζεις άκρη.
Επαγκελματίας όντως ο κάμερα μαν. :)
με σιγουρια παντως το Ζ750 εμεινε πισω στα 30 πρωτα μετρα....μετα(?)....... οχι ΤΟΣΟ πισω ομως απο το tiger θα το δεις καπου στο 0:26-0:27 ειναι το τελευταιο αριστερα... νταξει εχει χαβαλε η φαση! Αναμενω τα επομενα βιντεακια με αγωνια, εχω φτιαξει και ποπκορν.... καπου στο προφιλ του βριζει καποιους κλαρινα :lol: ..... και κανεις δε του λεει για το ξεκρανωτο κεφαλι του :a31:.... νταξει η φαση εχει γελιο μονο!
andreas 400
31/10/2015, 01:11
το σκουτερ αγοραστηκε ετοιμο απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη.
οποιος ειναι περιξ 70-100 αλογων μπορει να κανονισει να βρεθει για ανοιγμα τα στεκια ειναι γνωστα.εχετε και το facebook.
το παιδι εχει μονιμη δουλεια και με υψηλο μισθο που θα ζηλευαν πολλοι εδω μεσα,βγαλτε χολη η κακομοιρια θα σας μεινει.
οσοι εχουν ss να μην ασχοληθουν ειναι πολυ γρηγοροι μη καινε τσαμπα βενζινη.
λαθος που δεν φοραει κρανος.
απορω υπαρχει μοντ σε αυτο το θεμα και αν ναι τι κανει εκτος απο το να παιζει το πουλι του;;
το παλικαρι ανεβασε ενα βιντεο που αφορα το μηχανακι του,δεν εθιξε καποιον.με ποιο δικαιωμα τον αποκαλειτε πιθηκο κλπ;;
ειστε μαγκες του πληκτρολογιου και μονο;;οποιος εχει κακαλα ας παει να του το πει απο κοντα.
τελικα σε ολα τα φορουμ η κλειστη ομαδα σοφων παντος επιστητου βασιλευει και πως συμβαινει παντα να ειναι ο ενας πιο μεγαλος μλκς απο τον αλλον!!;;
μην απορειτε που διαβαζουν 10και γραφουν 5 στην πορεια γινονται 2....και μη στηριζεστε στην ανανεωση ατομων στο τελος ολοι μλκς θα σας πουν.
και μη κανετε το κοπο να με μπαναρετε απευθειας διαγραφη του λογαριασμου,φορουμ που εχει 70σελιδες για ποιο ειναι το καλυτερο λιπαντικο αλυσιδας δεν εχει να μου προσφερει κατι....
ΝIKOLTSOS
31/10/2015, 01:26
Κλαίω για τέτοια σχόλια..... :lol:
Εσύ την κόντρα που είχες πει την έβαλες....?
Ή το παλικάρι ακόμα περιμένει....?
:a014:
φορουμ που εχει 70σελιδες για ποιο ειναι το καλυτερο λιπαντικο αλυσιδας δεν εχει να μου προσφερει κατι....
Εδώ είσαι, όμως.
Kαι 20 σελιδες να 'χει για το ποιος ειναι ο καλυτερος δονητης.
Και 100 σελιδες να 'χει για το GP Μαλαισιας.
Και 300 σελιδες για τη σαπουνοπερα Marquez / Rossi / Lorenzo
Και 50000000 σελιδες για τα ΚΤΜ που χαλανε, τα Ducati ντεφια και τα Honda με τα πηνια.
Δε θα 'χει ομως 200 κατηγοριες, με 200 διαφορετικες μπανιερες που αφορουν ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΦΡΕΝΩΝ και οι κατοχοι θα αποκαλουν βελτιωση τα aftermarket τακακια με παστα σοκολατινα.... ξεφτιλα αν το παμε ετσι!
Οσο για την κοντρα, ψησε το παλικαρι με το "TOP SECRET DISPLACEMENT" να μπει εδω.
Θα χαρουμε να τον φιλοξενησουμε! (Θα αφησουμε τ'αντερα μας απο τα γελια...)
amyroukai
31/10/2015, 06:14
Γλέντι.
Και ομιτζι και πολλά λολ.
Δεν σου αρέσει το φόρουμ. Θα φύγεις. Και η ζωή συνεχίζει.
ο ανθρωπος λεει την αληθεια..........
τι να το κανει το φορουμ με τα λιπαντικα αλυσιδας αφου εχει ιμαντα;:p
ο ανθρωπος λεει την αληθεια..........
τι να το κανει το φορουμ με τα λιπαντικα αλυσιδας αφου εχει ιμαντα;:p
:moutza:
LOL ρε....
spyrakos35
31/10/2015, 08:33
Ρε αφηστε τον καθενα στη γκαυλα του να τη βρισκει οπως θελει....
Ρε τίστε σεις ρε
Ρε αφηστε τον καθενα στη γκαυλα του να τη βρισκει οπως θελει....
Ρε τίστε σεις ρε
Επλιζω να μπηκες ερποντας...........
Εδω μεσα οτι κινειται εκτελειται................
devil's animal
31/10/2015, 08:45
στα παπακια μας...:a12:
οποιος ειναι περιξ 70-100 αλογων μπορει να κανονισει να βρεθει για ανοιγμα τα στεκια ειναι γνωστα.εχετε και το facebook.
και τα λιιιγο πιο παλια ss 600 ειναι 100 μουλαρια, αλλα τα αποκλειεις πιο κατω...
το παιδι εχει μονιμη δουλεια και με υψηλο μισθο που θα ζηλευαν πολλοι εδω μεσα,βγαλτε χολη η κακομοιρια θα σας μεινει.
αυτο που κολλαει? ξερεις εσυ ποσα εκατομμυρια ευρω εχει ο καθενας εδω μεσα, που δεν χρειαζεται να δουλευει? δουλεια, λεει με υψηλο μισθο...χαχαχαχα..τι λες ρε μαγκα...??σωπα που θα δουλευουμε κιολας...χαχαχαχα...
να'το το πρωτο κοκοκο...περιξ 70-100 αλογων αλλα αν πουμε για κανενα r6, zx600, cbr600, gsxr600 κλπ...μην τα φερετε γιατι ειναι γρηγορα και θα πεσει spanking...
υπαρχει βεβαια και ο sapilas με το hornet το 900αρι...:a13:
η πρωτη σωστη παραδοχη...μολις παμε και στο μπουφαν, καναμε ενα τεραστιο βημα...
απορω υπαρχει μοντ σε αυτο το θεμα και αν ναι τι κανει εκτος απο το να παιζει το πουλι του;;
απο το να παιζει με σκουτερ, μαλλον καλυτερα το πουλι του...:owned:
το παλικαρι ανεβασε ενα βιντεο που αφορα το μηχανακι του,δεν εθιξε καποιον.με ποιο δικαιωμα τον αποκαλειτε πιθηκο κλπ;;
δευτερη σωστη παραδοχη...θα προσβληθουν οι πιθηκοι και μετα ποιος τους μαζευει...
ειστε μαγκες του πληκτρολογιου και μονο;;οποιος εχει κακαλα ας παει να του το πει απο κοντα.
βρε εμεις να του το πουμε...αυτος θα το καταλαβει??
τελικα σε ολα τα φορουμ η κλειστη ομαδα σοφων παντος επιστητου βασιλευει και πως συμβαινει παντα να ειναι ο ενας πιο μεγαλος μλκς απο τον αλλον!!;;
μην απορειτε που διαβαζουν 10και γραφουν 5 στην πορεια γινονται 2....και μη στηριζεστε στην ανανεωση ατομων στο τελος ολοι μλκς θα σας πουν.
και μη κανετε το κοπο να με μπαναρετε απευθειας διαγραφη του λογαριασμου,φορουμ που εχει 70σελιδες για ποιο ειναι το καλυτερο λιπαντικο αλυσιδας δεν εχει να μου προσφερει κατι....
για ολα τ'αλλα :a012: και :a013:
τοσο το χειροτερο... ουτε καν γνωριζει δλδ τι εχει βελτιωσει
Παει μονο με λεφτα... Κοιτα ψηλε δεν ειμαστε χθεσινοι στη πιατσα ειμαστε συνταξιουχοι της πιατσας αυτης...Το σκηνικο με τα λεφτα το ξερουμε... φερνει ο ενας 5-6 ντουκια φερνει και ο αλλος για εγγυηση και στο τελος αν δε πεσει το χρημα πεφτουν φαπες... ασε μας καημενε μου... Εχω πανω απο χιλια ποστ στο streetdragster και εχω κανει κοντρες που καποιες ηταν σε τοσο ηλεκτρισμενο κλιμα που επρεπε να εχεις κανα ροπαλο μαζι για ασφαλεια και παλι ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΠΑΙΞΑΜΕ.
Προς τι αυτο? Ψαχνει νυφη? Να παει στο χρυσο κουφετο
Αυτο θα ελειπε
Σωπα... απο κει να καταλαβεις την οδηγικη παιδεια του.
Ζητας πολλα εχει κλασει στα γελια και δε μπορει ουτε το ποντικι να πιασει
Θηγει το συνολο των μοτοσυκλετιστων που σεβομενοι τους εαυτους τους σε ολους οπως και σε εμενα οι παλαιοτεροι κοιτανε να περασουν πεντε δεκα καλες πρακτικες.... Αν οδηγεις μοτοσυκλετα θα ξερεις οτι ειμαστε η μονη φαρα η οποια ομαδοποιηται στο δρομο και στη κινηση και σεβεται ο ενας τον αλλον.... Τωρα για τις προβολες ρωτα εκεινουν που τον προσβαλανε να σου πουν τους λογους τους
Ετσι εμαθες εσυ? Εισαι ακομα στο σχολειο που μολις χτυπησει κουδουνι περιμενεις τον αλλον για φαπες? Ελεος με την ατακα "μαγκες του πληκτρολογιου" Νταξει απο σημερα θα βγαινω εξω με γαντια του μποξ και οτι δε μαρεσει θατο κοπαναω να γουσταρεις!
Εχουμε δημοκρατια και ο καθε ενας μπορει να λεει οτι θελει... καμια ομαδα σοφων... μελη του φορουμ ειναι σαν και σενα και μενα και ολους.
Βαρεθηκα να σου απανταω... ...
343993
Το φάγατε το παληκάρι. Φιλε αντρεα μη μασας, τα παιδια πλακα κανουνε, λενε και καμια λαλακια να περνα η ώρα. Είναι στην φυση μας η καζούρα (κακώς φυσικά)...
Το φάγατε το παληκάρι. Φιλε αντρεα μη μασας, τα παιδια πλακα κανουνε, λενε και καμια λαλακια να περνα η ώρα. Είναι στην φυση μας η καζούρα (κακώς φυσικά)...
Ετσι ειναι οπως τα λες.... και μενα με κοροιδευανε οταν οδηγουσα σκουτερακι για 2 μηνες αλλα γελαγα και γω!!!!!!! :bawl:
μηδεν χιουμορ εδω μεσα.... παπαπα
amyroukai
31/10/2015, 09:50
Ετσι ειναι οπως τα λες.... και μενα με κοροιδευανε οταν οδηγουσα σκουτερακι για 2 μηνες αλλα γελαγα και γω!!!!!!! :bawl:
μηδεν χιουμορ εδω μεσα.... παπαπα
Δηλαδή τι, χιούμορ ήταν το "ότι κινείται εκτελείται"; Δεν το εννοούσε ο καγκουράκος; Ντάξει, ένα κάστρο αντρίλας ακόμα έπεσε.
Δηλαδή τι, χιούμορ ήταν το "ότι κινείται εκτελείται"; Δεν το εννοούσε ο καγκουράκος; Ντάξει, ένα κάστρο αντρίλας ακόμα έπεσε.
Να αφησει μουσι να παρει και ενα ζευγαρι αρνετ και να το σωσει! :a9:
el_hymador
31/10/2015, 10:13
Τώρα για να λέμε τα σύκα - σύκα και τους ιμάντες - ιμάντες, δεν είναι και λίγοι κάτοχοι μοτοσικλετώνΕ και κουτιώνΕ τουμπανιασμένων που έχουν αντίστοιχα video ή που θα ήθελαν πολύ να βγάλουν αντίστοιχα video...
H καγκουροσύνη δεν εξετάζει τάξη, όχημα, οικονομική επιφάνεια κτλ-κτλ χτυπάει τους πάντες. Μπορεί κάποιος να βλετιώσει μηχανάκι, αυτοκίνητο, pc, μηχανή του γκαζόν, μιξεράκι καφέ ή εκτυπωτή δεκαετίας... ας είναι.
.............,φορουμ που εχει 70σελιδες για ποιο ειναι το καλυτερο λιπαντικο αλυσιδας δεν εχει να μου προσφερει κατι....
Aμα όμως είχε τέτοια λιπαντικά................
343996
MG-KTiNoS
31/10/2015, 10:49
343996
πουλάω ΚΑΙ τέτοια (και άλλα πολλά)
:a29:
343996
Ευαγγελε.......τι SAE είναι τουτα;
Saudi Αrabia Erecting
......
πουλάω ΚΑΙ τέτοια (και άλλα πολλά)
20λιτρη συσκευασία βγαίνει;
MG-KTiNoS
31/10/2015, 11:03
20λιτρη συσκευασία βγαίνει;
οτι γουστάρεις φκιάνω....
el_hymador
31/10/2015, 11:08
Ποια η διαφορά του Feel από το Warming; Έχει να κάνει με το ιξώδες; Επίσης, μιας και δεδομένης της κατάστασης θα την φάμε όλοι από τον κ*λο, τα γράφει ο ΕΟΠΥΥ;
Ποια η διαφορά του Feel από το Warming; Έχει να κάνει με το ιξώδες; Επίσης, μιας και δεδομένης της κατάστασης θα την φάμε όλοι από τον κ*λο, τα γράφει ο ΕΟΠΥΥ;
χρεωκοπησε ο εοπυυ ατυχησες
el_hymador
31/10/2015, 11:52
χρεωκοπησε ο εοπυυ ατυχησες
ε τι; έτσι στεγνά; (κυριολεκτικά και μεταφορικά....) ούτε λίγο συναίσθημα; κάτι anyway...
notakos600
31/10/2015, 12:22
Ελάτε βρε....ελάτε να διαβάσετε και να φρίξετε....ελάτε να δείτε τι κάνουμε εδώ στην Ελλάδα με τις μπανιέρες!!!!
343999
Ελάτε βρε....ελάτε να διαβάσετε και να φρίξετε....ελάτε να δείτε τι κάνουμε εδώ στην Ελλάδα με τις μπανιέρες!!!!
343999
Κοίτα τί παπούτσι φοράει. Σαν διπλό σταντ είναι. Μπορείς να αλλάξεις ταχύτητα; Πατάς πίσω φρένο; Δεν μπορείς.
notakos600
31/10/2015, 12:31
Κοίτα τί παπούτσι φοράει. Σαν διπλό σταντ είναι. Μπορείς να αλλάξεις ταχύτητα; Πατάς πίσω φρένο; Δεν μπορείς.
Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα από όλα αυτά....απλά οδηγεί scooter....όλα γίνονται μόνα τους...τους πατάει όλους κιόλας....
Εχω ενα 2λιτρο αμαξι να βαλω στον πατο μου ....
dimmie_72
31/10/2015, 14:03
Εχω ενα 2λιτρο αμαξι να βαλω στον πατο μου ....
Μη ξεχάσεις να πεις στο Μήτσο, να κλείσει την κάμερα... :D
Nostradamus
31/10/2015, 14:11
για ολα τ'αλλα :a012: και :a013:
Ποια "αλλα" ρε Σταυρε??? Αφου ολα τα σχολιασες ... :bawl::bawl::bawl:
τον μισθο μαλλον το εννοει για τις φρασεις τυπου "μια νου" το φεηζερ.... ποιος τα γαμει τα γραμματα..βγαλτε χολη ρε γατακια..... :lol:
βγαλτε χολη ρε γατακια..... :lol:
Στερεψαμε...... :bawl:
Bob_o_mastoras
02/11/2015, 12:40
ΛΟΛ!!! :lol:
:a014::a014:
spyrakos35
09/11/2015, 19:47
Γατακια.....
Να γιατι σκουτερ
http://www.moto-dimension.com/2015/11/09/motorcyclist-evades-two-cops-in-epic-police-chase/
Γατακια.....
Να γιατι σκουτερ
http://www.moto-dimension.com/2015/11/09/motorcyclist-evades-two-cops-in-epic-police-chase/
ρε το μαμούνι χαχαχα
SHOOTER045
10/11/2015, 07:02
Μη ξεχάσεις να πεις στο Μήτσο, να κλείσει την κάμερα... :D
Να κλείσω την πορτα η θα έρθουν και άλλοι?
Γατακια.....
Να γιατι σκουτερ
Στο τέλος τον περίμενα να τράβαγε και μια σουζίτσα για τα "επινίκια"...
Πλάκα πλάκα ο Δημητράκης ο δικός μας τον "είχε" πάντως αν τον πέτυχαινε με την πάπια.
dimmie_72
10/11/2015, 11:41
Στο 1:440322 φαίνονται δεξιά κάτι σκυλιά, μάλλον γιαυτό εγκατέλειψε την καταδίωξη το FJR... :rolleyes:
Στο τέλος τον περίμενα να τράβαγε και μια σουζίτσα για τα "επινίκια"...
Πλάκα πλάκα ο Δημητράκης ο δικός μας τον "είχε" πάντως αν τον πέτυχαινε με την πάπια.
Η συμπεθερουζμ;
Ου σκουτερ;
Αρα τ'πηταει μια θ'λια λουκανκα κι τουν ζβηρκων απ'την λημαρια σ'λεου.......
Στο 1:440322 φαίνονται δεξιά κάτι σκυλιά, μάλλον γιαυτό εγκατέλειψε την καταδίωξη το FJR... :rolleyes:
Εγώ πιστεύω ότι είχε λήξει η εγγύηση του από τα ναυπηγεία στη Βουλγαρία...
Μανολης67
06/12/2015, 19:00
Τι εγινε ρε παιδιά? πάγωσε το πιο χαβαλέ θέμα?
Τι εγινε ρε παιδιά? πάγωσε το πιο χαβαλέ θέμα?
Θα κοψαν ιμαντα οι βαριατόρ.....
Ειναι χειμωνας και κλεισαν τις μπανιερες μεσα..... αφου ως γνωστον αμα πεσει η θερμοκρασια κατω απο τους 15 κρυωνει το κωλ@ρακι τους....
nikos_abel
07/12/2015, 08:49
Ειναι χειμωνας και κλεισαν τις μπανιερες μεσα..... αφου ως γνωστον αμα πεσει η θερμοκρασια κατω απο τους 15 κρυωνει το κωλ@ρακι τους....
Σε προκαλώ για 1 εβδομάδα τώρα τον Δεκέμβριο να ξεκινάς μαζί μου το πρωί στη διαδρομή που κάνω και να δούμε ποιανού κωλαράκι κρυώνει.
Αμαν με τις γενικεύσεις.
Σε προκαλώ για 1 εβδομάδα τώρα τον Δεκέμβριο να ξεκινάς μαζί μου το πρωί στη διαδρομή που κάνω και να δούμε ποιανού κωλαράκι κρυώνει.
Αμαν με τις γενικεύσεις.
Παμε και Θεσσαλονικη αν θες. 2 χρονια τωρα δεν εχω αμαξι και κυκλοφορω μονο με μηχανη! Εχω φαει καλα κρυα φιλε μου ;)
nikos_abel
07/12/2015, 09:01
Παμε και Θεσσαλονικη αν θες. 2 χρονια τωρα δεν εχω αμαξι και κυκλοφορω μονο με μηχανη! Εχω φαει καλα κρυα φιλε μου ;)
Και θεωρείς λογικό να φτάνεις στον προορισμό σου τρέμοντας για να αισθάνεσαι πιο άντρας;
Αν και δεν εννοούσα αυτό, γιατί ούτε εγώ αλλάζω το χρόνο που κερδίζω με την άνεση του κουτιού εύκολα,
με ενοχλεί η γενίκευση.
Τεςπα, άστο, ξύπνησα στραβά (και πάγωσε ο κώλος μου με 2 βαθμούς πρωϊνιάτικα)
Εδώ είναι που τις βγάζουμε και τις μετράμε;
Αλλά είπαμε οποίος έχει σκούτερ είναι a priori γκέι και καφετεριακιας και οποίος έχει μηχανή είναι macho αλήτης!
Well said
Εσείς με τα σκούτερ, δε φοράτε αυτές τις φούστες για το κρύο;
nikos_abel
07/12/2015, 09:05
Εδώ είναι που τις βγάζουμε και τις μετράμε;
Αλλά είπαμε οποίος έχει σκούτερ είναι a priori γκέι και καφετεριακιας και οποίος έχει μηχανή είναι macho αλήτης!
Well said
Τι να βγάλω και να μετρήσω ρε; αφού από το κρύο έχει απορροφηθεί.
Αμαν με τις γενικεύσεις.
Και θεωρείς λογικό να φτάνεις στον προορισμό σου τρέμοντας για να αισθάνεσαι πιο άντρας;
Αν και δεν εννοούσα αυτό, γιατί ούτε εγώ αλλάζω το χρόνο που κερδίζω με την άνεση του κουτιού εύκολα,
με ενοχλεί η γενίκευση.
Τεςπα, άστο, ξύπνησα στραβά (και πάγωσε ο κώλος μου με 2 βαθμούς πρωϊνιάτικα)
Παρακαλω να αλλαχτει το γνωστο logo σε "Οτι κινείται καταψυχεται"
:lol:
Νικόλα ψυχραιμία και χρονια πολλά!
:beer:
Εσείς με τα σκούτερ, δε φοράτε αυτές τις φούστες για το κρύο;
:a013:
bujinkan
07/12/2015, 09:38
Εγω παντως τωρα το χειμωνα δεν κρυωνω...φροντιζει για αυτο η μπανιερα μου :cool:
347675
Αυτο τι ειναι;
347676
Κλαρινοκορνα;
:tooth:
Ζηλεύουμε που έχουμε και σέλα και γκριπ θερμαινόμενα; :D
Ζηλεύουμε που έχουμε και σέλα και γκριπ θερμαινόμενα; :D
και φουστες!
και φουστες!
ναι αλλά με τα παραπάνω έχεις και κάτι άλλο θερμαινόμενο κ φτάνεις στο μωρό τούμπανος και ουχί μικροτσ0yτσ0yνος :D
Εμείς έχουμε άλλου είδους θέρμανση στις μηχανές μας.
347769